OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JANUAR 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JANUAR 2012"

Transkript

1 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. GENERALFORSAMLINGER JULEMANDEN FÅR EKSTRA BESØG JULEAFTEN SJÆLLANDSMESTERSKABER TIL UNGDOMSSPILLERE I BADMINTON LYSERØDE BADMINTON BANETIDER NYT FRA BILLARDAFDELINGEN UDLEJNING AF TELTE, TALLERKENER, BESTIK, BORDE, STOLE M.M SPECIELLE SPONSORER TELEFON OG MAILLISTE KALENDER GENERALFORSAMLINGER 2012 Så er det tid for generalforsamlinger i Osted Idrætsforening. Alle afdelingsgeneralforsamlinger holdes i februar måned med start tirsdag d. 7. februar 2012, hvor det er Tennisafdelingen der lægger ud. I ugerne 6 og 7 har de andre afdelinger deres generalforsamlinger, dog slutter Fodboldafdelingen af med deres tirsdag d. 28. februar. Der har været annonceret i avisen og flere andre steder, at Fodboldafdelingen har generalforsamling en anden dag, men det er d. 28. februar I nedenstående skema kan man læse hvornår de enkelte afdelinger holder deres generalforsamling. Dato Afdeling Sted Tirsdag d. 7. februar 2012 Tennisafdelingen Ostedhallen Onsdag d. 8. februar 2012 Badmintonafdelingen Ostedhallen Fredag d. 10. februar 2012 Billardafdelingen Billardlokalet Mandag d. 13. februar 2012 Motionsafdelingen Klubhuset Tirsdag d. 14. februar 2012 Petanqueafdelingen Klubhuset Tirsdag d. 28. februar 2012 Fodboldafdelingen Lejrehallen Fredag d. 13. april 2012 Hovedafdelingen Ostedhallen Vi opfordrer til, at alle medlemmer kommer til deres afdelings generalforsamling. Det er meget sjovere at være med, når der er mange som møder op for at høre hvordan det er gået det sidste år, og ikke mindst hvordan det skal gå i fremtiden. På en generalforsamling kan man være med til at præge den udvikling, der skal være i afdelingen og ikke mindst i Osted Idrætsforening. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål til den daglige drift, og ikke mindst til det økonomiske, der har været året før, og hvilke planer afdelingen har for årene fremover. Selv om du stiller spørgsmål og er interesseret i hvordan det går, er det ikke afgjort at du også er interesseret i at komme i bestyrelsen. Det har du til enhver tid ret til at sige nej til. Som medlem har du naturligvis tale og stemmeret på din idrætsgrens generalforsamling. Er du forælder til et ungdomsmedlem under 16 år har du også tale og stemmeret og én stemme pr. ungdomsmedlem. Vi vil meget gerne se dig til generalforsamling, og du skal vide at du er meget velkommen. Vi håber at se rigtig mange medlemmer til generalforsamlingerne.

2 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 2 af 5 2. JULEMANDEN FÅR EKSTRA BESØG JULEAFTEN Søndag den 4. december afholdte Badmintonafdelingen juletræsfest i Ostedhallen. Næsten 200 børn og voksne havde valgt at komme og hygge med juletræ, dans, julemand, slikposer og æbleskiver. Badmintonafdelingen fik dog en udfordring, da julemanden ved ankomsten kom til at sidde fast i skorstenen. Han blev reddet af en frivillig tilstedeværende voksen. Indtil julemanden dukkede op havde gæsterne mulighed for at vinde præmier i tombola, deltage i amerikansk lotteri eller skyde dåser ned. Den sidste aktivitet var særdeles populær, da der var gevinst hver gang. Boderne var bemandet med ungdomsspillere fra afdelingen. Gevinsterne var sponsoreret af følgende virksomheder: John Skov, Klinik for fodterapi, Gulvfirmaet Severin, Velværebutikken, Dankids, BH Auto, Osted Slagteren, Spar Osted, Nordea, Stark, Kirkebjerg El, El-firmaet Carsten Rasmussen, Salon M/K, Vognmand George Jørgensen & Søn, Yonex, Supergros, Osted Pizzaria, Osted Dagli Brugs, Hella Frisørsalon, LogoKager, Zeptor, Mannerup Møllegård, Ostedhallens Cafeteria, Vognmand Carsten Brandt, Osted Kro, Unomedical, Thomas Biler, Danske Bank og HK Electric aps. Julemanden hyggede og sang, mens børn og voksne gik sammen med ham om juletræet, der næsten nåede helt op til loftet i hallen. Børnene fik mulighed for at fortælle julemanden om deres julegaveønsker. Julemanden spurgte en dreng, hvor drengen skulle holde juleaften. Drengen var kvik og svarede, at han skulle da holde juleaften hos julemanden, så julemanden måtte lige sørge for en ekstra plads. Badmintonafdelingen takker for den store opbakning fra de mange sponsorer. Overskuddet fra juletræsfesten går til støtte i hele Badmintonafdelingen, således at både ungdomsspillere, seniorspillere og ældre får støtte til deltagelse i stævner og holdturneringer.

3 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 3 af 5 3. SJÆLLANDSMESTERSKABER TIL UNGDOMSSPILLERE I BADMINTON I weekenden 9. til 11. december var flere af Badmintonafdelingens ungdomsspillere deltagere ved dette års Sjællandsmesterskaber. Sjællandsmesterskaberne afvikles af Sjællands Badmintonforbund. Mesterskaberne afvikles for alle ungdomsspillere i alle årgange (U9 til U19), i alle rækker og alle kategorier. De indledende kampe spilles i haller på hele Sjælland, så fredag og lørdag var spillerne kun sammen med andre Osted-spillere, såfremt de var samme årgang og række. Alle kampe er cup-kampe, hvilket betyder, at spilleren skal vinde for at komme videre til næste kamp. For nogle spillere blev det således kun til en enkelt kamp i én kategori, men igen i år var Osted-spillere med til at præge de afsluttende finaler. I U13 B vandt Lasse Mellerup finalen i to sæt over Oliver Overmark, Roskilde HBK med cifrene: 23/21 og 21/14. Sejren betød at Lasse nu er i U13A. Finale i U15B herredouble, her spillede Jesper Jensen sammen med Jacob Nedergaard fra Værløse. De spillede mod et par fra Greve, og efter en tæt duel sluttede kampen efter to sæt med sejr til drengene fra Greve med cifrene 21/14,21/19. Trods nederlaget er Jesper nu i U15A. I finalen i U19B spillede Jørn Dehn mod Thomas Harthimmer, Bjæverskov. Det blev en meget tæt kamp, hvor to af sættene blev afgjort i ombolde. Jørn trak det længste strå og vandt i cifrene 19/21,23/21,22/20 Senere spillede Jørn sammen med Thomas Harthimmer i herredouble U19B finalen mod Frederik Nørreslet, Rønnede/Miklas Alexander Andersen, Solrød Strand, Her vandt Jørn og Thomas 21/19,21/14. Herunder billeder af Osteds finaledeltagere: 4. LYSERØDE BADMINTON BANETIDER Alle medlemmer i Badmintonafdelingen kan fra 2. januar 2012 og resten af sæsonen spille på endnu ikke udlejede baner. I montren i forgangen til Ostedhallen er der opsat en baneoversigt, hvor der er skraveret lyserødt på ledige baner. Lyserøde baner kan benyttes til badminton efter først til mølleprincip. Banerne kan ikke bookes på forhånd, men alene benyttes ved fremmøde i hallen. Hvis der ikke kommer badmintonspillere efter en bane er benyttet, skal nettene tages ned og placeres i netvognen.

4 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 4 af 5 5. NYT FRA BILLARDAFDELINGEN I 2012 har Billardafdelingen 40 års jubilæum. Det vil vi fejre på en eller anden måde sidst i maj måned, men det vil blive meddelt senere her i Nyhedsbrevet og i pressen. Vi afholder ordinær Generalforsamling fredag d. 10. februar 2012 kl i vores lokaler i kælderen under blok A på Osted Skole. Billardafdelingen har haft en fin medlemstilgang i 2011, som vi håber vil fortsætte i det nye år. Er der læsere af Nyhedsbrevet, som vil prøve at spille billard er I meget velkomne til et prøvespil. Alle kan være med, så hold jer ikke tilbage, vi har instruktører til alle vores billardspil (Kegler, Pool og Snooker). Peter Nielsen Pedersen 6. UDLEJNING AF TELTE, TALLERKENER, BESTIK, BORDE, STOLE M.M. Osted Idrætsforening har to nye Partytelte på 6 x 12 meter, som vi bruger til forskellige arrangementer. Dem vil vi gerne leje ud til havefester, foreningsfester, firmafester, private arrangementer eller andet. Der er ikke gulv i teltene, og man skal selv hente og aflevere i Osted samt stille det op, men prisen er også kun 700 kr. Vi har også tallerkner og bestik til ca. 600 personer, rød- og hvidvinsglas til 100 personer samt 10 vandkander. Fra Osted og Glimhallerne er der mulighed for at leje borde og stole. Vi har ca. 350 stole med tilhørende borde, som kun må bruges indendørs eller på fast gulv. Man skal selv hente og aflevere det lejede i hallerne. Priserne er: Art Antal Pris pr. stk. Partytelte 6 x 12 m. 2 stk. 700,00 Middags og frokost tallerkener 600 stk. 2,00 Bestik knive, gafler og skeer 600 stk. 2,00 Glas rødvin 100 stk. 2,00 Glas hvidvin 100 stk. 2,00 Vandkander 10 stk. 10,00 Termokander 25 stk. 10,00 Bord til 6 personer 1 x 2 m 75 stk. 25,00 Stabelstole brune eller grå 350 stk. 10,00 Leje og oplysninger fås hos formanden Jens P. Andersen tlf Hvis I ønsker et større telt eller et med gulv kan I henvende jer til en af vore sponsorer Ofelia Telte. Se på deres hjemmeside hvad de kan tilbyde.

5 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 5 af 5 7. SPECIELLE SPONSORER Som man har kunnet læse i tidligere Nyhedsbreve har Osted Idrætsforening to specielle sponsorer. Det er Dagli Brugsen / OK Benzin og DanBolig, Bredgade 34 Roskilde. Se mere om disse aftaler på vores hjemmeside og følg henvisningen fra forsiden. 8. TELEFON OG MAILLISTE Hovedformand Jens P. Andersen jenspandersen@mail.dk Næstformand Marianne Kristensen mavolf@post1.dknet.dk Kasserer Jesper L. Damsgaard info@velvaerebutikken.dk Sekretær Marlene Pettersson mh.pettersson@mail.dk Badminton Jørgen Olsen elmenskvarter@olsen.mail.dk Billard Peter N. Pedersen peter.n.pedersen@jubii.dk Fodbold Bo Wamsler bo.wamsler@mail.tele.dk Motion Klaus Nielsen kln@youmail.dk Petanque Birgit Raagaard birgit.raagaard@hotmail.dk Tennis Ebbe Glennild glennild@mail.dk OIF Støtte Christian Andersen ca@oj-r.dk 9. KALENDER Generalforsamling i 7. februar :00 Tennisafdelingen Ostedhallen 8. februar :00 Badmintonafdelingen Ostedhallen 10. februar :00 Billardafdelingen Billardlokalet 13. februar :00 Motionsafdelingen Klubhuset 14. februar :00 Petanqueafdelingen Klubhuset 28. februar :00 Fodboldafdelingen Lejrehallen 13. april :00 Hovedafdelingen Ostedhallen 28. marts :00 Osted og Glimhallerne Ostedhallen

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 94 23. DECEMBER 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 94 23. DECEMBER 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GOD JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2016... 1 3. ÅRSMØDE 2016... 2 4. HÆDRINGER I LEJRE KOMMUNE... 3 5. MØDEPAVILLON

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. HÅNDBOLDFITNESS... 2 3. LØB I OIF... 3 4. SANKT HANS WEEKEND 2013... 3 5. UDLEJNING

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR NOVEMBER 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR NOVEMBER 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. HÅNDBOLD - IGEN I OSTEDHALLEN, KOM OG VÆR MED!... 1 2. IDRÆT-, KULTUR- OG FRIVILLIGHEDSPOLITISK VÆLGERMØDE I OSTED... 1 3. JULETRÆ

Læs mere

Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8. - til medlemmer, afdelingsbestyrelser, samarbejdspartnere, pressen m.fl.

Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8. - til medlemmer, afdelingsbestyrelser, samarbejdspartnere, pressen m.fl. Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2017... 1 3. ÅRSMØDE BRUGERRÅDET... 2 4. JULETRÆSFEST... 3 5. BESTYRELSER

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 84 16. DECEMBER 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 84 16. DECEMBER 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. DANMARKSMESTRE I OSTED IDRÆTSFORENING... 1 2. JULETRÆSFEST... 1 3. JULEHILSEN FRA BADMINTONAFDELINGEN... 2 4. NYT FRA BILLARDAFDELINGEN...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 92 21. DECEMBER 2014

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 92 21. DECEMBER 2014 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2014... 1 3. BRUGERRÅDSVALG 2015... 2 4. HÆDRINGER I LEJRE KOMMUNE... 2 5.

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 57 23. DECEMBER 2009

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 57 23. DECEMBER 2009 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2010... 1 3. JULETRÆSFEST... 2 4. PETANQUEAFDELINGEN INFORMERER... 3 5. IGANGSÆTTELSE

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 74 27. NOVEMBER 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 74 27. NOVEMBER 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. JULETRÆSFEST I OSTEDHALLEN... 1 2. LBS LANDSBADMINTONSTÆVNE I EFTERÅRSFERIEN... 2 3. DGI BADMINTONSTÆVNE FOR + 60 ERE... 2 4. LOPPEMARKED

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE... 2 3. NYE TILTAG I BADMINTONAFDELINGEN... 2

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. NYT FRA UNGDOMSAFDELINGEN I BADMINTONAFDELINGEN... 2 3. GULD OG MEDALJER TIL

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 78 29. MARTS 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 78 29. MARTS 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. SANKT HANS WEEKEND 2012... 2 3. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE... 3 4. OIF BADMINTON

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 88 24. SEPTEMBER 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 88 24. SEPTEMBER 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. LUKSUSLOPPEMARKED I OSTEDHALLEN... 1 2. IDRÆT-, KULTUR- OG FRIVILLIGHEDSPOLITISK VÆLGERMØDE I OSTED... 2 3. NYT FRA UNGDOMMEN I

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 83 16. SEPTEMBER 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 83 16. SEPTEMBER 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. LUKSUSLOPPEMARKED I OSTEDHALLEN... 1 2. TÆT KAMP OM KLUBMESTERSKABET I TENNIS... 2 3. ÅBENT HUS I MOTIONSAFDELINGEN... 2 4. NYT

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR NOVEMBER 2016

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR NOVEMBER 2016 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. JULETRÆSFEST I OSTEDHALLEN... 1 2. KUNSTGRÆSBANEN... 2 3. OSTED LOPPEMARKED... 2 4. OSTED VINEN 2016... 3 5. ÅRSMØDE I BRUGERGRÅDET

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 72 31. AUGUST 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 72 31. AUGUST 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. SKOVTUR MED OIF... 1 2. CARSTEN ER STOPPET I OSTEDHALLEN... 1 3. NY CAFETERIAFORPAGTER TIL OSTEDHALLEN... 2 4. NYT PERSONALE I OSTEDHALLEN...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JUNI 2010

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JUNI 2010 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. SANKT HANS AFTEN... 1 2. OSTED PARTY... 2 3. NYE MEDLEMMER TIL OIF STØTTE... 3 4. STØT DANBOLIG DE STØTTER OS... 4 5. FLAGFOOTBALL

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 90 22. DECEMBER 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 90 22. DECEMBER 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. ÅR 2014... 1 3. JULETRÆSFEST... 2 4. HÅNDBOLD I OSTED... 3 5. IDRÆT-, KULTUR- OG FRIVILLIGHEDSPOLITISK

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 67 22. DECEMBER 2010

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 67 22. DECEMBER 2010 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2011... 1 3. NORDEAS IDRÆTSPRIS 2010... 2 4. HJERTESTARTER I OSTEDHALLEN...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 86 10. MARTS 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 86 10. MARTS 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 9 Indhold 1. PRISOVERRÆKKELSE TIL IDRÆTSUDØVERE I LEJRE KOMMUNE... 1 2. FRIVILLIGHED FOR 17 MILLARDDER.... 3 3. FORMANDEN FOR BILLARDAFDELING

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 81 25. MAJ 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 81 25. MAJ 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. 40 ÅRS JUBILÆUM I BILLARDAFDELING... 1 2. SANKT HANS WEEKEND LOPPEMARKED, TIVOLI M.M.... 2 3. TENNISAFDELINGEN EN NY SÆSON ER I

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 71 2. JUNI 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 71 2. JUNI 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. SANKT HANS AFTEN... 1 2. STØT OIF NÅR DU TANKER... 2 3. HOVEDGENERALFORSAMLING 2011... 3 4. BILLARDAFDELINGEN HAR VÆRET TIL DM...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2008

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2008 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. HOVEDGENERALFORSAMLING... 1 2. INDBRUD I KLUBHUSET... 1 3. NYHEDER FRA TENNISAFDELINGEN... 1 4. NYT FRA PETANQUEAFDELINGEN... 2

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 73 2. OKTOBER 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 73 2. OKTOBER 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. LUKSUSLOPPEMARKED... 1 2. NY CAFETERIAFORPAGTER I OSTEDHALLEN... 1 3. NORDEA-FONDEN S GI ET SKULDERKLAP TIL JOHN THINGGAARD... 2

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR MARTS 2009

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR MARTS 2009 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGER... 1 2. HOVEDGENERALFORSAMLING... 2 3. HARMONISERING AF IDRÆTSHALLERNE I LEJRE KOMMUNE... 3 4. HJEMMESIDE...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 41 24. MARTS 2008

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 41 24. MARTS 2008 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGER... 1 2. HÅNDBOLDAFDELINGEN LUKKER... 1 3. KONSTITUERENDE AFDELINGSBESTYRELSESMØDE... 1 4. TAK TIL AFGÅENDE

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2006

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2006 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. OSTED IDRÆTSFORENINGS HOVEDGENERALFORSAMLING... 1 2. PASSIVT MEDLEM I OSTED IDRÆTSFORENING... 3 3. UDDELING AF POKALER... 4 4. SAMTYKKEERKLÆRING

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2010

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2010 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 9 Indhold 1. REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING 2010... 1 2. OSTED IDRÆTSFORENINGS FEMTE ÆRESMEDLEM... 5 3. OSTED IDRÆTSFORENINGS LEDERPRIS 2010...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 95 13. MARTS 2016

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 95 13. MARTS 2016 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. OSTED IDRÆTSFORENING SKAL HAVE NY NÆSTFORMAND OG KASSERER... 2 3. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE...

Læs mere

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt ARRILD NYT Infobrevet No. 1. - 4. kvartal 2011 Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt Nyt infobrev til alle i Arrild sogn Som et nyt tiltag i Arrild sogn, vil støtteforeningen for Arrild

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 96 12. JUNI 2016

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 96 12. JUNI 2016 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. SANKT HANS AFTEN ARRANGEMENT... 1 2. HOVEDGENERALFORSAMLING... 2 3. EKSTRAORDINÆR HOVEDGENERALFORSAMLING... 3 4. PENGE FRA OK BENZIN-AFTALEN...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 23 27. FERBUAR 2006

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 23 27. FERBUAR 2006 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. NYHEDSBREVET... 1 2. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGER... 1 3. HOVEDGENERALFORSAMLING... 2 4. VEDTÆGTER OG FORRETNINGSORDEN... 2 5. BØRNEATTESTER

Læs mere

RISHØJ BOLDKLUB byder velkommen til

RISHØJ BOLDKLUB byder velkommen til RISHØJ BOLDKLUB byder velkommen til 9. 10. & 11. februar RISHØJ IDRÆTSCENTER, SKOLEVEJ 7, 4600 KØGE Hovedsponsor KØBENHAVNSVEJ 108, 4600 KØGE TLF.: 56 65 60 46 Fodbold skal først og fremmest skabe glæde,

Læs mere

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Referat Hovedbestyrelsesmøde Mandag den 20. April. 2015 Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Afbud: Nikolaj Madsen og

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 82 5- AUGUST 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 82 5- AUGUST 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. CYKELLØB TIL FORDEL FOR KRÆFTSYGE BØRN... 1 2. INDBRUD I BILLARDAFDELINGEN... 2 3. SANKT HANS WEEKEND... 3 4. VANDREFESTIVAL 2012...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2009

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2009 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2009 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 23. april 2010 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 ÅR 2009... 3 AFDELINGERNE... 4 BADMINTONAFDELINGEN...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 13. april 2012 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 ÅR 2011... 3 AFDELINGERNE... 4 BADMINTONAFDELINGEN...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING HOVEDBESTYRELSENS BERETNING FOR 2018

OSTED IDRÆTSFORENING HOVEDBESTYRELSENS BERETNING FOR 2018 HOVEDBESTYRELSENS BERETNING FOR 2018 HOVEDGENERALFORSAMLING 5. april 2019 Tidsperioder På Osted Idrætsforenings generalforsamling vil alle talmæssige opgørelser omhandle det sidste kalenderår, det vil

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Ulstrup IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012. Velkommen

Ulstrup IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012. Velkommen IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012 Velkommen Velkommen til kommunemesterskaberne i badminton, der igen i år afholdes i hallen med DGI Østjylland og IF, Badminton som arrangører. I

Læs mere

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2013 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 4 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 7 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

PEDERSKER IF. Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015

PEDERSKER IF. Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015 PEDERSKER IF Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015 24 1 Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: Formand:??????? Næstformand????? Kasserer: : Preben Christoffersen, Strandvejen 10 Tlf. nr. 56978005 Sekretær:

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Sommerfest i Mellerup

Sommerfest i Mellerup Sommerfest i Mellerup på Fælleren 29. maj - 1. juni Randers Maskinfabrik A/S SLOTSGARTNEREN I/S Eriksvej 5B, 8960 Randers SØ Tlf: 86 43 56 15 Engros og firmaordninger Nyholmsvej 11-8930 Randers NØ Tlf.:

Læs mere

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til På vegne af kræmmerudvalget NYHED Addi Kristensen 21232731 Ebbe D. Højlund 40453752 Charlotte Johannsen 24653288 Torben Clemmensen

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

SOMMERFEST august Program for alle dage. Vi glæder os til at se dig og din nabo!

SOMMERFEST august Program for alle dage. Vi glæder os til at se dig og din nabo! SOMMERFEST 11.- 13. august 2016 Program for alle dage Vi glæder os til at se dig og din nabo! Bankospil - Tombola - Gæt vægten på betonklodsen Gadefodbold - Æggekage - Tennis - Markedsdag - Ponyridning

Læs mere

Velkommen til sæsonen 2010 som igen i år bliver en aldeles fremragende sæson!

Velkommen til sæsonen 2010 som igen i år bliver en aldeles fremragende sæson! Velkommen til sæsonen 2010 som igen i år bliver en aldeles fremragende sæson! Baneklargøring: Onsdag d. 14. april kl. 18.30: Baneklargøring og rengøring af huset. Alle våbenføre m/k er mødes, gerne med

Læs mere

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016 Fredagstræning / Familiehygge Vi kan med glæde tilbyde ekstra spil for alle ungdomsmedlemmer + evt. forældre/søskende hver fredag kl. 18.00 20.00. I skal selv medbringe ketcher og bolde, og børn under

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Skrotspecialist Cup 2014. 7-9. marts 2014. Side 1

Skrotspecialist Cup 2014. 7-9. marts 2014. Side 1 7-9. marts 2014 Side 1 Spillested: Skrotspecialist Cup 2014 Tuneringen afvikles i Karise hallen, Møllevej 6A, 4653 Karise. Mødetid Holdene skal melde deres ankomst ved tidtagerbordet i hallen, senest 30

Læs mere

DM i Firmaidræt Bordtennis. PROGRAM Odense den 19. - 20. april 2008

DM i Firmaidræt Bordtennis. PROGRAM Odense den 19. - 20. april 2008 DM i Firmaidræt Bordtennis PROGRAM Odense den 19. - 20. april 2008 1 Velkommen til DM i bordtennis, den 19.-20. april 2008 Vi er glade for at kunne byde spillere, ledere og publikum velkommen til firmasportens

Læs mere

Aarup Fritidscenter Januar 2012

Aarup Fritidscenter Januar 2012 1 Aarup Fritidscenter 6-7-8 Januar 2012 Velkommen til årets kommune mesterskab i indendørs fodbold 2012. Vi har i år en rekordstor opbakning til stævnet, hvor der er tilmeldt 123 hold i 15 forskellige

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

Velkommen til Skovsgård/Brovst KFUM I.F s klubmesterskaber 2012 i badminton for ungdom og motionister

Velkommen til Skovsgård/Brovst KFUM I.F s klubmesterskaber 2012 i badminton for ungdom og motionister Skovsgaard/Brovst KFUM IF Velkommen til Skovsgård/Brovst KFUM I.F s klubmesterskaber 2012 i badminton for ungdom og motionister Vi i bestyrelsen har glædet os meget længe til at kunne afvikle klubmesterskaberne

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

I badminton. Turneringen, som startede med singlerne, blev kyndigt styret af Alice ved dommerbordet.

I badminton. Turneringen, som startede med singlerne, blev kyndigt styret af Alice ved dommerbordet. I badminton 21. april 2018 i Gl. Valbyhal Stævnet startede kl. 13.00 i Gl. Valbyhallen. Formanden for HI s badmintonafdeling bød de fremmødte velkommen og udtrykte sit håb om, at alle 32 deltagere som

Læs mere

KLUBMESTERSKABER 2018

KLUBMESTERSKABER 2018 KLUBMESTERSKABER 2018 LØRDAG 7. APRIL KL. 9:00 HERLUFSHOLM HALLEN, HAL 1 TAK TIL HERLUFSHOLM BADMINTONS SPONSORER byder velkommen til det årlige klubmesterskab, der afvikles i Herlufsholmhallen lørdag,

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2014. Sund med OIF i 100 år

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2014. Sund med OIF i 100 år BESTYRELSENS BERETNING FOR 2014 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 17. april 2015 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 ÅR 2014... 3 100 ÅRS JUBILÆUM...

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , ,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , , Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Fodboldsæsonen 12/13 Vi vil gerne byde alle spillere og forældre velkommen til en ny fodboldsæson i Stilling IF Fodbold. Træningstider: Se

Læs mere

Herfølge Sommer Cup 2015

Herfølge Sommer Cup 2015 2015 15. & 16. AUGUST 2015 KAMPPROGRAM HERFØLGE BOLDKLUB indbyder til HERFØLGE SOMMER CUP d. 15.-16. august 2015. Stævnet afvikles som udendørsstævne i Herfølge Boldklub, Vordingborgvej 124, 4681 Herfølge.

Læs mere

Nyhedsbrev november 2015

Nyhedsbrev november 2015 Nyhedsbrev november 2015 Sådan sikrer du dig dit medlemskab efter jul Vi nærmer os juleferien - og dermed 1. halvår af sæsonen 2015/2016. Vi har tilrettelagt undervisningsprogrammerne, så svømmerne bliver

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2019 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2019 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 7/5-18/6 13/8-27/8

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford SM Rotax finaler var i 2011 henlagt til Roskilde Racing Center med Hedelands Motor Klub som arrangør. Rotax Mini - Junior og DD2 var til afvikling ved søndagens arrangement. Rotax Senior klassen skulle

Læs mere

Horsens BK. byder velkommen til. U-17 A- og B-stævne. Søndag den 14. september 2008 fra kl. 9 til ca. kl. 18

Horsens BK. byder velkommen til. U-17 A- og B-stævne. Søndag den 14. september 2008 fra kl. 9 til ca. kl. 18 byder velkommen til U-17 A- og B-stævne Søndag den 14. september 2008 fra kl. 9 til ca. kl. 18 i Horsens Badminton Hal Sognegårdsvej 4, 8700 Horsens Telefon: 7564-4166 Stævnetelefon: 2063-8385 Følg med

Læs mere

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen)

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen) Cup 2018 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen) ØAH hallen & Skovsgård hallen 16. 18. februar 2018 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2018 for 10. år i træk.

Læs mere

Nyhedsbrev maj Grå hættetrøje med sorte bukser Grå Half Zip trøje med sorte bukser Klubdragten sælges kun samlet

Nyhedsbrev maj Grå hættetrøje med sorte bukser Grå Half Zip trøje med sorte bukser Klubdragten sælges kun samlet Nyhedsbrev maj 2019 Nyheder fra formanden: Klubdragt Vinding Ungdoms- og Idrætsforening Så er forårssæsonen i foreningen godt i gang. Vi håber rigtigt mange af jer vil købe vores nye klubdragt, så I kan

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Nyhedsbrev august 2019

Nyhedsbrev august 2019 Nyheder fra formanden: Nyhedsbrev august 2019 Kom og oplev et spændende foredrag med Anja Ringgren Lovén. Vinding Ungdoms- og Idrætsforening har lavet en aftale med Anja Ringgren Lovén om at hun kommer

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Cup Stævneprogram. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup Stævneprogram. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2014 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 14. 16. februar 2014 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2014. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

Skolestævne i indefodbold

Skolestævne i indefodbold Hedensted IF Løsning IF Sole IF inviterer til Skolestævne i indefodbold 24. - 25. oktober 2015 i Hedensted Centret Præmiesponsor Hovedpræmiesponsor Bank-/præmiesponsor 15. skolestævne i indefodbold For

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 05 & 06 STÆVNETEKST

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 05 & 06 STÆVNETEKST VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2016 drenge årgang 05 & 06 STÆVNETEKST VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2016 drenge årgang 05 & 06 Velkommen til Vejen... Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spiller,

Læs mere

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september.

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Følgende blev meddelt og drøftet: INTERNT: KONTINGENT Kontingentet er uændret 600 kr. Det opkræves af Vivian Rasch, - og jeg har som sådan ikke

Læs mere

Der er desværre ikke så meget læsestof denne gang, så jeg beder Jer se på hjemmesiden www.nihekla.dk, hvor der vil stå en masse om arrangementer.

Der er desværre ikke så meget læsestof denne gang, så jeg beder Jer se på hjemmesiden www.nihekla.dk, hvor der vil stå en masse om arrangementer. Hekla Nyt Så blev det tid til næste Hekla Nyt. Jeg beklager, det er kommet så sent, men der har været problemer med elektronikken og været ramt af sygdom, så har først kunne færdiggøre bladet nu. Der er

Læs mere

Klubmesterskaber 2012 UNGDOM OG M OTIONIST

Klubmesterskaber 2012 UNGDOM OG M OTIONIST Klubm esterskaber 2011-2012 UNGDOM OG M OTIONIST LØRDAG den 24. MARTS 2012 Kl. 9:00 til ca. 18:00 Vi byder velkommen til en dag, hvor der kæmpes om at blive den årlige klubmester indenfor de forskellige

Læs mere

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Fredag den 7. juli 1939 var startskuddet til det vi er en del af i dag. I år er året, hvor Vivild Idrætsforening fylder 75 år. Oprettelsen af VIF var et billede

Læs mere

SØRBYMAGLE IDRÆTSFORENING BADMINTONAFDELINGEN POINTGIVENDE YONEX-STÆVNE 2015 BADMINTON I SØRBYHALLEN

SØRBYMAGLE IDRÆTSFORENING BADMINTONAFDELINGEN POINTGIVENDE YONEX-STÆVNE 2015 BADMINTON I SØRBYHALLEN Sørbymagle Idrætsforening, Badminton SIF SØRBYMAGLE IDRÆTSFORENING BADMINTONAFDELINGEN POINTGIVENDE YONEX-STÆVNE 2015 BADMINTON I SØRBYHALLEN Præmier: Sportsudstyr m.v. fra YONEX / SMASHSHOP til en værdi

Læs mere

Stævneprogram Møllehøj Indoor 2019

Stævneprogram Møllehøj Indoor 2019 Stævneprogram Møllehøj Indoor 2019 Velkommen til Møllehøj Indoor 2019 Herunder ses programmet og de enkelte puljers afvikling. Ved ankomst til stævnet bedes I henvende jer til stævnekontoret, som findes

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2010

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2010 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2010 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 15. april 2011 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 ÅR 2010... 3 AFDELINGERNE... 4 BADMINTONAFDELINGEN...

Læs mere

Se kalender på bagsiden!

Se kalender på bagsiden! LOKALbladet 2012-2013 Aktuelt nyt 2 Feldballe Hallen: Overdragelsesfest 13. 2 Feldstrup Revyen: Møde for nye aktive 3. 3 KulturKlubben: Fællesspisning - Fredagscafe - Julehygge 7. 4 : Juletræsfest 20.

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2017 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2017 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 9/5-20/6 8/8-22/8

Læs mere

Klubmesterskaberne i Hareskov Badminton 2012

Klubmesterskaberne i Hareskov Badminton 2012 Klubmesterskaberne i Hareskov Badminton 2012 Velkommen til klubmesterskaberne i Hareskov Badminton 2012 Ud over de sædvanlige åbne doublerækker, har vi i år har vi forsøgt med noget nyt, nemlig double

Læs mere

PROGRAM TAASTRUP DALLE VALLE CUP SENIOR M+A 2016

PROGRAM TAASTRUP DALLE VALLE CUP SENIOR M+A 2016 PROGRAM TAASTRUP DALLE VALLE CUP SENIOR M+A 2016 Hermed har vi fornøjelsen af at byde velkommen til Taastrup Dalle Valle Cup 2016 Vi takker påny for Jeres opbakning til turneringen, som stadig er i sin

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2008

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2008 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2008 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 17. april 2009 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 2008... 3 AFDELINGERNE... 3 BADMINTONAFDELINGEN...

Læs mere