OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR DECEMBER 2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 67 22. DECEMBER 2010"

Transkript

1 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR GENERALFORSAMLINGER NORDEAS IDRÆTSPRIS HJERTESTARTER I OSTEDHALLEN FØRSTEHJÆLPSKURSUS BLEV PASSIVT MEDLEM OG STØT HELE OIF NY FORMAND TIL OIF STØTTE NY SEKRETÆR I OIF NYE AFDELINGER I OIF PETANQUEAFDELINGEN INFORMERER KLUBMESTERSKABER I ÆLDRETENNIS TELEFON OG MAILLISTE KALENDER GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR Osted Idrætsforening vil herigennem ønske alle vore medlemmer, trænere og ledere, forældre, sponsorer og andre, som har noget med OIF at gøre, en rigtig glædelig jul. Vi vil samtidig ønske alle et godt nytår og glæder os til et godt idrætsår 2011, hvor vi håber alle vil få glæde af den idræt vi kan tilbyde i Osted Idrætsforening. Glædelig jul og Godt nytår 2. GENERALFORSAMLINGER 2011 Osted Idrætsforenings afdelinger skal afholde den ordinære generalforsamling i februar måned. I 2011 er der fastlagt følgende dage og steder: Dato Afdeling Sted Tirsdag d. 8. februar 2011 Tennisafdelingen Ostedhallen Onsdag d. 9. februar 2011 Badmintonafdelingen Ostedhallen Fredag d. 11. februar 2011 Billardafdelingen Billardlokalet Mandag d. 14. februar 2011 Motionsafdelingen Klubhuset Tirsdag d. 15. februar 2011 Petanqueafdelingen Klubhuset Torsdag d. 17. februar 2011 Fodboldafdelingen Klubhuset Fredag d. 15. april 2011 Hovedafdelingen Ostedhallen Alle generalforsamlinger starter kl I år er det kassererne samt et antal bestyrelsesmedlemmer der er på valg.

2 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 2 af 8 Nogle af dem har meddelt, at de ønsker at stoppe og overlade posten til en anden. Vi vil opfordre alle medlemmer til at komme til generalforsamlingen i deres afdeling. Alle medlemmer har stemme- og taleret på den afdelingsgeneralforsamling de er medlem af, ligesom en forælder til børne- og ungdomsspillere under 16 år har stemme- og taleret. Det er på generalforsamlingen, du kan ytre dig om det år der er gået og give din mening til kende om regnskabet for det forløbne år. Ikke mindst er det stedet, hvor du kan være med til at præge det næste år både på det idrætslige og på hvad der skal bruges penge til i din afdeling. Hvis du ikke kommer til generalforsamling, kan du ikke tillade dig at klage eller være utilfreds med det, der bliver gjort i afdelingen. Når man argumenterer rigtigt og underbygger sine forhold, så kan der ændres i det fremlagte. Det er også til stor glæde for bestyrelsen, at du kommer og bakker dem op i det arbejde de laver i afdelingen. Husk det er kun en gang om året der er generalforsamling, så du kan nok sætte denne aften af. 3. NORDEAS IDRÆTSPRIS 2010 Vivi Dehn fra Osted Idrætsforenings Badmintonafdeling fik d. 14. december 2010, i forbindelse med Badmintonafdelingens årlige julestævne for ungdomsspillere, overrakt Nordea's Idrætspris Vivi har gennem de sidste 5 år været et meget aktivt medlem af ungdomsudvalget i Badmintonafdelingen. Hun er god til at sætte nye ting i gang, initiativrig, struktureret og går til opgaverne grundigt og veldisponeret. Hun har mange funktioner i afdelingen f.eks. webmaster, stævneansvarlig, sommerlejr ansvarlig, står for det tværgående samarbejde med andre badmintonklubber i området osv. osv. Hun er afdelingens lille "skema dame", da hun altid udarbejder et skema eller guide for opgaven, så når andre skal varetage funktionen ligger der en klar beskrivelse af opgaven. Hun koordinerer mange funktioner i afdelingen, og det gør at Badmintonafdelingen er en aktiv og attraktiv afdeling. Hun står altid parat med en hjælpende hånd eller løsning, hvis noget ikke fungerer eller der Erik Petersen, Nordea og Vivi Dehn mangler

3 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 3 af 8 en leder. Sidste efterår var hun alene på tur som leder for 15 børn for at turen skulle blive til noget, da andre forældre ikke kunne varetage lederfunktionen. Hele hendes familie er aktive i Badmintonafdelingen. Både hende selv og hendes mand har spillet badminton på motionistplan gennem mange år, og hendes to børn spiller også badminton. Hun er vellidt i afdelingen for hendes gode humør, rolige og imødekommende sind, ihærdige arbejdsindsats og væremåde overfor alle børn og forældre i afdelingen. Hun har været med til at skabe en aktiv badmintonafdeling, som gennem de sidste fem år har haft stigende medlemstal og er den højst rangerede og mest profilerede badmintonklub i Lejre Kommune Hun har virkelig fortjent at blive belønnet med Nordea s Idrætspris. 4. HJERTESTARTER I OSTEDHALLEN Osted Idrætsforening har fået en hjertestarter af Lions Club Lejre, som skal hænge i Ostedhallen. Vi er meget glade for at Lions Club Lejre har doneret den, da vi har ønsket os den i mange år. Vi håber naturligvis ikke vi får brug for den, men hvis uheldet er ude så kan vi nu hjælpe ved hjertestop. Hjertestarteren hænger lige inden for døren i Ostedhallen og der er mange der har nøgler til hallen, det være sig såvel personale fra Osted Skole som idrætsledere i foreningerne. Der er åbent i hallen fra kl til ca. kl. 24. Vi ved godt, at der er timer på døgnet der er lukket, men der er trods alt åbent ca. 16 timer i døgnet. Der er ca. 10 ledere i Osted Idrætsforening som skal på kursus i brug af Hjertestarteren. Man skal dog ikke tøve med at bruge den, for når låget åbnes starter der en stemme, som fortæller hvad man skal gøre trin for trin. Hovedformand Jens P. Andersen og Præsident Villy Vibholt med OIFs nye hjertestarter Vi håber også at få en hjertestarter til Osted Idrætsanlæg. Vi har ansøgninger flere steder, så vi håber der vil falde noget af til os. Der er også politikere i Lejre Kommune der arbejder på, at der på alle idrætssteder skal være en hjertestarter på samme måde som der er andet sikkerhedsudstyr såsom brandslukningsmateriale, førstehjælpskasser etc.. Vi takker Lions Club Lejre for hjertestarteren. Vi håber alle vil bakke op om Lions Club Lejres arrangementer og støtte dem. Det er på den måde, de fik penge til at give os en hjertestarter.

4 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 4 af 8 5. FØRSTEHJÆLPSKURSUS I Osted Idrætsforening er der ca. 30 ledere, der har været på Dansk Røde Kors 12 timers Førstehjælpskursus. Vi synes, det er yderst vigtigt at alle trænere og ledere har været på Førstehjælpskursus og kan yde førstehjælp, hvis uheldet skulle være ude. Det er et 12 timers kursus, som er delt over fire aftener med tre timer pr. aften. Man kommer ind på emner som Stands ulykken, Livreddende førstehjælp, Kunstigt åndedræt, Hjertemassage, Forbindinger ved såvel små som store ulykker, Idrætsskader og nu kursus i Hjertestarter. Er der læsere af Nyhedsbrevet, som ikke er blevet spurgt om man vil på Førstehjælpskursus, så ring til Jens P. Andersen på telefon og hør om der er plads på næste kursus. Vi forventer at holde det næste kursus i januar/februar BLEV PASSIVT MEDLEM OG STØT HELE OIF I Osted Idrætsforening har vi mange passive medlemmer. Det kan være enkelt personer, familier eller firmaer. Når du er passivt medlem af OIF, har du tilhørsforhold til foreningen og nogle rettigheder, men dit kontingent går ubeskåret til OIF Støtte, som så kan støtte afdelingerne i OIF med f.eks. tilskud til børn og unges rejser til kampe og stævner, eller billardspillere der har transportudgifter i forbindelse med Danmarksmesterskab i Jylland. Der kan også søges til træner og lederuddannelse. De ca. 30 ledere, der har været på førstehjælpskursus, fik dækket kursusudgiften af OIF Støtte. Det forholdsvis lille beløb, du skal betale for at være passivt medlem, går til rigtig mange gode ting. Kontingentet er: Medlemskontingent kr. 100,00 Familiekontingent kr. 200,00 Firmakontingent kr. 200,00 Hvordan bliver jeg medlem? Du kan tilmelde dig på vores Hjemmeside med navn, adresse, telefonnummer og mail adresse. Derefter kan du overføre beløbet til OIF Støtte bankkonto, som er Fremover vil du så modtage en opkrævning via PBS som automatisk kan trækkes på din konto. Vi håber ikke dette lille beløb vil afskrække dig mange bække små giver en stor å. Støt et godt formål så kan vi støtte andre.

5 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 5 af 8 7. NY FORMAND TIL OIF STØTTE I nogle år har Christian Fjeldsted Andersen været formand for OIF Støtte, men har her i efteråret meddelt at han stopper som formand. Vi skal derfor finde en ny formand til OIF Støtte. Er du interesseret, så kan vi nævne hvilken ting der bliver lavet i OIF Støtte nu. Der har hidtil lavet Sankt Hans Aften på Osted Idrætsanlæg, Skovtur med OIF i september måned, Juletræsfest i Ostedhallen og Osted Party. Vi er naturligvis åbne for andre ting, som kan give penge i kassen til at støtte afdelingerne i OIF. Hvis man vil er der også en plads i Hovedbestyrelsen, hvor man kan deltage i Hovedbestyrelsesmøderne. Herudover vil man naturligvis blive indbudt til diverse fester og arrangementer, der holdes i foreningen. Har dette givet dig lyst til at blive formand for OIF Støtte eller blot komme ind i udvalget, så ring til Hovedformand Jens P. Andersen på telefon og hør mere om det. Det kunne også være at du kender en, som vil være formand eller medlem, så lad det gå videre. Det er meget vigtigt at vi får et udvalg. 8. NY SEKRETÆR I OIF Efter 14 år som sekretær i Osted Idrætsforening har Pernille Fellmann valgt at stoppe ved generalforsamlingen i april Pernille var forinden involveret i foreningen i mange år gennem diverse udvalg. Pernille har gjort et stort arbejde i OIF, så det er forståeligt nok at hun ønsker at stoppe, men vi er meget kede af at det skulle være nu. Vi skal derfor finde en ny sekretær, så hvis denne opgave er noget for dig De arrangementer OIF Støtte laver er med til at binde byen sammen, hvad enten man er barn, ung, forældre eller ældre så er der noget for alle. Pengene, der bliver samlet ind, er der rigeligt brug for i afdelingerne. De kan glæde mange børn og unge, når de skal på ture og rejser eller til andre idrætsarrangementer. Hjælp os med at finde en formand, vi tror det er lige noget for dig eller en du kender.

6 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 6 af 8 eller du kender en, som du mener det kunne være noget for, kan jeg fortælle lidt om hvad vi beskæftiger os med i foreningen og hvilke opgaver der er som sekretær. Når man er sekretær i OIF, er man med i Forretningsudvalget og i Hovedbestyrelsen og der skrives naturligvis referater fra de to udvalgsmøder. Ved at sidde i OIF s top er man med til at præge dagligdagen og ikke mindst afstikke rammerne for fremtiden i foreningen samt beslutningerne om hvordan foreningen skal fungere. Er dette noget for dig, og du vil være med til at gøre noget for andre igennem lidt frivilligt arbejde, så er du meget velkommen til at henvende dig til formanden på telefon Kender du nogen som du mener kunne være eller blive interesseret i opgaven, så ring eller skriv så tager vi kontakt til vedkommende. 9. NYE AFDELINGER I OIF Osted Idrætsforening er altid parat til at åbne nye afdelinger. Vi har i øjeblikket syv afdelinger, hvoraf en er Håndboldafdelingen som har haft indstillet sine aktiviteter et par år på grund af for få spillere og en bestyrelse, som ikke magtede at sætte noget nyt i gang, når der ikke umiddelbart var opbakning til det. Nu er der gået nogle år, og der er stadig nogen som tror på at der godt kan spilles håndbold i Osted. Vi har rekvisitter som er Håndboldafdelingens og vi har også en forholdsvis pæn økonomi til at starte op på. Vi tror også at der går nogle børn, unge og ikke mindst voksne rundt, som godt vil spille håndbold. Vi er stadig medlem af Sjællands Håndbold Forbund så alle muligheder er til stede. Der mangler blot nogle som går sammen og danner en bestyrelse, vi skal nok hjælpe med at få det hele i gang. Vi bør ride på bølgen for Dansk Håndbold, hvor det går rigtigt godt for både vort Dame og Herre landshold. Der kunne også være andre sportsgrene som kunne have lyst til at starte i Osted, og så er det helt naturligt at melde sig ind i Osted Idrætsforening. Vi har haft henvendelse fra en person, som nogen kunne tænke sig at starte et hold med Flagfodbold, ligeså var der nogle personer som ville starte en jiu jitsu afdeling. Der kunne også være nogen, som ville spille bordtennis, basketball, moderne dans eller anden form for dans. Vi kunne også meget godt tænke os en motionsafdeling, hvor der er forskellige former for motion, det kunne være gang, løb, cykling, ud i skoven, ud i det blå, andre former for indendørs/udendørs motion, bare det er motion man kan komme til, gerne uforpligtende, men som medlem. Vi har en Motionsafdeling, men de arbejder kun med motionslokalet i Klubhuset, hvor der er et utal af motionsredskaber og det gør de godt, der er ca. 200 medlemmer. Hvis du har lyst til at starte noget nyt op i Osted, er du velkommen til at ringe til Hovedformand Jens P. Andersen på telefon Vi kan så tale om alle de muligheder vi som forening har for at hjælpe jer i gang. 10. PETANQUEAFDELINGEN INFORMERER Sæsonen 2010 startede 13. april med at ordne baner, så vi kunne starte den nye sæson. 20. og 27. april havde vi åbent hus, men desværre var vejret ikke med os og der kom ingen nye medlemmer. I uge 17 startede DGI turneringerne, hvor vi har haft fire hold med. Et hold kom så langt at de skulle spille finale, men desværre kunne vi ikke stille hold den dag.

7 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 7 af 8 Der blev afholdt klubmesterskaber d. 25. juli i double, hvor Finn og Birgit Raagaard blev nr. 1 med Yrsa Olsen og Edith Dam på 2. pladsen. Single klubmesterskabet blev afholdt den 28. august, og Klubmester blev John Thinggaard og nr. 2 Yrsa Olsen. Efter de mange spændende kampe blev der holdt sommerfest, som var meget vellykket. Vi har været så heldige at modtage et legat fra Ejner Vilhelm Hansens samt Jensine og Frederik Egelunds legat på kr Det blev vi naturligvis meget glade for, og pengene er brugt til indendørs Petanque kugler. Dette køb gjorde, at vi 4.oktober startede indendørs Petanque i Klubmester John Thinggard med nr. 2, 3 og 4 Ostedhallen om mandag fra kl til Det er blevet en stor succes, hvor der møder medlemmer op hver gang. Vi har afholdt en turnering den 8. november, hvor førstepræmien var en and, Yrsa Olsen vandt. Søndag d. 5. september afholdte vi Skovtursbingo. Vi havde modtaget en masse sponsorgaver, som vi vil sige tak for. Vi havde en rigtig god dag, vejret var med os så det var dejligt. 4.december blev der holdt Julefest i Klubhuset. Den var vellykket og med rigtig god mad festudvalget skal have en stor tak. Sluttelig vil Petanqueafdelingen ønske alle en rigtig god Jul samt et godt Nytår. 11. KLUBMESTERSKABER I ÆLDRETENNIS Vi afholdte vores klubmesterskab i ældre tennis d. 7. september 2010, ud af 20 ældre begejstrede spillere var der 16 som dystede om klubmesterskabet. Vi spillede i 2 puljer, hvor puljevinderen spillede finalekamp. Det blev en kneben sejr til Hans Erik/Jørgen, nr. 2 blev Tenna/Finn. Vi har haft en fantastisk sæson, der har kun været 3 aflysninger i år på grund af vejret. Banerne har været perfekte, der har været et par gange hvor der var lidt vand på banerne, men vi har heldigvis Ove som fik smidt lidt mere grus på og så var vi klar til at gå i gang igen. Vi har kigget lidt på statistikken i år. Vi har været 20 spillere, mødeprocenten har været 78 %, og vores gennemsnits alder er 68,9 år. Det må da siges at være meget flot i vores alder. Det er med vemod at vi må takke for sæsonen Vi glæder os til at komme i gang næste år tirsdag den 3. maj 2011 kl. 09:30.

8 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 8 af TELEFON OG MAILLISTE Hovedformand Jens P. Andersen jenspandersen@mail.dk Næstformand Marianne Kristensen mavolf@post1.dknet.dk Kasserer Jesper L. Damsgaard info@velvaerebutikken.dk Sekretær Pernille Fellmann fellmann@privat.dk Badminton Jørgen Olsen elmenskvarter@olsen.mail.dk Billard Peter N. Pedersen peter.n.pedersen@jubii.dk Fodbold Bo Wamsler bo.wamsler@mail.tele.dk Motion Klaus Nielsen kln@privat.dk Petanque Birgit Raagaard finn.raagaard@mail.dk Tennis Ebbe Glennild glennild@mail.dk OIF Støtte Christian Andersen ca@oj-r.dk 13. KALENDER Generalforsamling: 8. februar :00 Tennisafdelingen Ostedhallen 9. februar :00 Badmintonafdelingen Ostedhallen 11. februar :00 Billardafdelingen Billardlokalet 15. februar :00 Petanqueafdelingen Klubhuset 14. februar :00 Motionsafdelingen Klubhuset 17. februar :00 Fodboldafdelingen Klubhuset 15. april :00 Hovedafdelingen Ostedhallen

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 57 23. DECEMBER 2009

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 57 23. DECEMBER 2009 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2010... 1 3. JULETRÆSFEST... 2 4. PETANQUEAFDELINGEN INFORMERER... 3 5. IGANGSÆTTELSE

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 94 23. DECEMBER 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 94 23. DECEMBER 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GOD JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2016... 1 3. ÅRSMØDE 2016... 2 4. HÆDRINGER I LEJRE KOMMUNE... 3 5. MØDEPAVILLON

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 74 27. NOVEMBER 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 74 27. NOVEMBER 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. JULETRÆSFEST I OSTEDHALLEN... 1 2. LBS LANDSBADMINTONSTÆVNE I EFTERÅRSFERIEN... 2 3. DGI BADMINTONSTÆVNE FOR + 60 ERE... 2 4. LOPPEMARKED

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 78 29. MARTS 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 78 29. MARTS 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. SANKT HANS WEEKEND 2012... 2 3. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE... 3 4. OIF BADMINTON

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE... 2 3. NYE TILTAG I BADMINTONAFDELINGEN... 2

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 73 2. OKTOBER 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 73 2. OKTOBER 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. LUKSUSLOPPEMARKED... 1 2. NY CAFETERIAFORPAGTER I OSTEDHALLEN... 1 3. NORDEA-FONDEN S GI ET SKULDERKLAP TIL JOHN THINGGAARD... 2

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 23 27. FERBUAR 2006

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 23 27. FERBUAR 2006 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. NYHEDSBREVET... 1 2. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGER... 1 3. HOVEDGENERALFORSAMLING... 2 4. VEDTÆGTER OG FORRETNINGSORDEN... 2 5. BØRNEATTESTER

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 90 22. DECEMBER 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 90 22. DECEMBER 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. ÅR 2014... 1 3. JULETRÆSFEST... 2 4. HÅNDBOLD I OSTED... 3 5. IDRÆT-, KULTUR- OG FRIVILLIGHEDSPOLITISK

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 71 2. JUNI 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 71 2. JUNI 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. SANKT HANS AFTEN... 1 2. STØT OIF NÅR DU TANKER... 2 3. HOVEDGENERALFORSAMLING 2011... 3 4. BILLARDAFDELINGEN HAR VÆRET TIL DM...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 41 24. MARTS 2008

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 41 24. MARTS 2008 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGER... 1 2. HÅNDBOLDAFDELINGEN LUKKER... 1 3. KONSTITUERENDE AFDELINGSBESTYRELSESMØDE... 1 4. TAK TIL AFGÅENDE

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 92 21. DECEMBER 2014

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 92 21. DECEMBER 2014 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2014... 1 3. BRUGERRÅDSVALG 2015... 2 4. HÆDRINGER I LEJRE KOMMUNE... 2 5.

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04

Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04 Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04 Haderslev Familie og Firma Sport er en forening med mange spændende aktiviteter. Se de følgende

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Kære ungdomsspillere og forældre Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere

Læs mere

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00 www.firehoejeif.minisite.dk Sæsonen 2016 Så står atter en tennissæson for døren. Vi håber på en god opbakning fra jer, så vi

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i SÅ den 31. marts 2004 kl. 18 Solen skinnede - det var varmt og lyst udenfor. Og tidsmæssigt befandt vi os lige midt i ulvetimen, hvor de fleste familier har nok at se

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Tilstede: Poul Erik og Lars fra støtten, Louise, Ernst, Peder og Rie fra hovedbestyrelsen, Bendt fra Senior, Peter, Jens fra håndbold,

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2006

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2006 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. OSTED IDRÆTSFORENINGS HOVEDGENERALFORSAMLING... 1 2. PASSIVT MEDLEM I OSTED IDRÆTSFORENING... 3 3. UDDELING AF POKALER... 4 4. SAMTYKKEERKLÆRING

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016 Fredagstræning / Familiehygge Vi kan med glæde tilbyde ekstra spil for alle ungdomsmedlemmer + evt. forældre/søskende hver fredag kl. 18.00 20.00. I skal selv medbringe ketcher og bolde, og børn under

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JUNI 2010

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JUNI 2010 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. SANKT HANS AFTEN... 1 2. OSTED PARTY... 2 3. NYE MEDLEMMER TIL OIF STØTTE... 3 4. STØT DANBOLIG DE STØTTER OS... 4 5. FLAGFOOTBALL

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september.

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Følgende blev meddelt og drøftet: INTERNT: KONTINGENT Kontingentet er uændret 600 kr. Det opkræves af Vivian Rasch, - og jeg har som sådan ikke

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 88 24. SEPTEMBER 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 88 24. SEPTEMBER 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. LUKSUSLOPPEMARKED I OSTEDHALLEN... 1 2. IDRÆT-, KULTUR- OG FRIVILLIGHEDSPOLITISK VÆLGERMØDE I OSTED... 2 3. NYT FRA UNGDOMMEN I

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 83 16. SEPTEMBER 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 83 16. SEPTEMBER 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. LUKSUSLOPPEMARKED I OSTEDHALLEN... 1 2. TÆT KAMP OM KLUBMESTERSKABET I TENNIS... 2 3. ÅBENT HUS I MOTIONSAFDELINGEN... 2 4. NYT

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011)

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011) - Dato: Tirsdag den 19. april 2011 (opr. og start) + fortsættelse: Mandag den 2. maj 2011, begge dage kl. 19:00 Sted: Hos Finn Hjortholm Bestyrelse: Finn Hjortholm, Ann Larsen, Kirstine Pepping, Linda

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Brøndby Cykel Motion

Brøndby Cykel Motion Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge Redaktion Kaj Flindt Nyhedsbrev SEPTEMBER 2009 Udsendt den 2/9-2009 www.kaj.flindt@hotmail.com Nyhederne først: Nu banker efteråret på døren. Der er et enkelt løb

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2014 5. Valg iflg. lovene 6. Eventuelt

Læs mere

SKOLEREFORM 2014. Grauballe Skole. Grauballe Skole

SKOLEREFORM 2014. Grauballe Skole. Grauballe Skole SKOLEREFORM 2014 FILM OM SKOLEREFORMEN https://publisher.qbrick.com/embed.aspx?mid=9991a52e SKOLEREFORMENS FORMÅL Folkeskolereformen skal gøre en god folkeskole bedre. Vi skal bygge videre på folkeskolens

Læs mere

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej.

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00 Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Kisser( Karen Stær)Birte Melohn. Poul Erik

Læs mere

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Blev nr. 3 i Vintercup. Begivenhedsrigt 2011 Spillede i foråret 9 mands og slutte midt i rækken (nr. 5) men viste igennem hele foråret bedre og bedre spil. Det hele kulminerede

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Kære forældre. 2. september 2013

Kære forældre. 2. september 2013 2. september 2013 Kære forældre Med dette forældrenyt vil vi gerne byde jer alle rigtig hjertelig velkommen til et nyt og forhåbentlig spændende, inspirerende og udbytterigt skoleår. Rigtig mange af jer

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben 5 Ungdomsudvalget

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011.

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Dirigent Leif Bønning, referent Lisbeth Skals Jensen, stemmetællere bliver valgt, når

Læs mere

HG s repræsentantskabsmøde 24.02.2016 Foreningsåret 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 24.02.2016

HG s repræsentantskabsmøde 24.02.2016 Foreningsåret 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 24.02.2016 HG s repræsentantskabsmøde 24.02.2016 Foreningsåret 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 24.02.2016 Beretning I min beretning vil jeg komme ind på følgende emner 1. Medlemstal og afdelinger 2. HG s vision og værdier

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. NYT FRA UNGDOMSAFDELINGEN I BADMINTONAFDELINGEN... 2 3. GULD OG MEDALJER TIL

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben

Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben Velkommen til en ny sæson Sæsonen 2014-2015 Vi starter mandag den 1. september 2014 Kig ind på klubbens hjemmeside www.lsi-swim.dk 1 Velkommen til LSI-Svømmeklubben

Læs mere

DGI PETANQUE STORKØBENHAVN SPILLEKALENDER

DGI PETANQUE STORKØBENHAVN SPILLEKALENDER DGI PETANQUE STORKØBENHAVN SPILLEKALENDER 2016 En ny sæson I kan glæde jer til. Så nærmes sig tiden, hvor vi igen skal ud på petanquebanerne. Kuglerne skal støves af eller tages ud af tasken, og måske

Læs mere

I denne sommerhilsen vil du bl.a. kunne læse om træningstider, trænere 2010-2011 og vigtige datoer for fester og meget andet.

I denne sommerhilsen vil du bl.a. kunne læse om træningstider, trænere 2010-2011 og vigtige datoer for fester og meget andet. ASV Sommerhilsen juli 2010 Solen skinner fra en skyfri himmel og en forrygende sommer er over os. Vandet er varmt, øllene kolde og volleyball er noget der for tiden foregår med en al for blød bold på et

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 23. april 2013, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 24. april 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2014 NCC 2014-03-26 1 Agenda Velkomst & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2014-03-26 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2007 MØDEREFERAT Dato: 14. marts 2007 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2008

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2008 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2008 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 17. april 2009 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 2008... 3 AFDELINGERNE... 3 BADMINTONAFDELINGEN...

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 08-09-2015 Indhold Forord... 1 God jul & Godt Nytår... 2 Fotografering i

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Hovedgård Hallen et aktivt samlingssted for hele byen

Hovedgård Hallen et aktivt samlingssted for hele byen Hovedgård Hallen et aktivt samlingssted for hele byen Foto: BOGO Projektbeskrivelse I Hovedgård ønsker vi at udvikle Hovedgård Hallen til et aktivt og imødekommende samlingssted for alle byens borgere

Læs mere

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014.

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. 1. Generalforsamling: Klubbens generalforsamling afholdes i klubhuset den 23-03-2014 kl. 10.00 Polle sørger for at dagsorden kommer i Melfar poster

Læs mere

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011.

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. 1. Præsentation. Hvem er mødt op? Vi skal have opdateret listen

Læs mere

Gentlemen s Finest. 1. Godkendelse af referat. 2. Gentlemen s statusser. 3. Gennemgang af to- do listen. 4. Økonomi

Gentlemen s Finest. 1. Godkendelse af referat. 2. Gentlemen s statusser. 3. Gennemgang af to- do listen. 4. Økonomi Gentlemen s Finest Bestyrelsesmøde d. 3.11.11 + 4.11.11 Tilstedeværende: Torsdag: Jeppe Vestenaa, André Jensen, Benjamin Trock Fredag: André Jensen, Benjamin Trock Fraværende: Torsdag: Adalsteinn Sæmundsson

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Klub blad for 2015-2016

Klub blad for 2015-2016 Klub blad for 2015-2016 Sportslig målsætning og vigtig information. Velkommen til sæson 2015/16 I dette klubblad vil der være oplysninger og datoer for, hvad der skal ske i den nye sæson. Vi håber, det

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 86 10. MARTS 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 86 10. MARTS 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 9 Indhold 1. PRISOVERRÆKKELSE TIL IDRÆTSUDØVERE I LEJRE KOMMUNE... 1 2. FRIVILLIGHED FOR 17 MILLARDDER.... 3 3. FORMANDEN FOR BILLARDAFDELING

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC.

Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC. Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC. Fremmødte politikere: Ellen Thomsen, Hans Nydam Buch, John

Læs mere

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. april 2011 Kl. 19.00 hos Karsten Westergaard Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. april 2011 Kl. 19.00 hos Karsten Westergaard Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. april 2011 Kl. 19.00 hos Karsten Westergaard Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen(ET)formand

Læs mere

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt 2. Beretning af foreningens Formand Anne-Marie Toftensberg berettede om klubbens aktiviteter

Læs mere

Nyhedsbrev. Ungemiljøet. Sommerferien sig nærmer. Kære forældre. Husk datoen. Skolestart

Nyhedsbrev. Ungemiljøet. Sommerferien sig nærmer. Kære forældre. Husk datoen. Skolestart J U N I 2 0 1 5-4 Nyhedsbrev Ungemiljøet Kære forældre Det var så det første år med den nye skolereform. En reform som har skabt megen debat og meget omtale i medierne. Sommerferien sig nærmer Elle elever

Læs mere

(Øster) Højst Aktiv Uge 36

(Øster) Højst Aktiv Uge 36 (Øster) Højst Aktiv Uge 36 Sommeren er snart ved at gå på hæld, vi går mod mørkere tider, og snart bliver aktivt udeliv erstattet af flere og flere indendørs aktiviteter. Men...inden vi tager definitivt

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

Referat generalforsamling 8. april 2011.

Referat generalforsamling 8. april 2011. Referat generalforsamling 8. april 2011. Emne Generalforsamling Erhvervsklubben i Mollerup Golfklub Dato for møde Tidspunkt Sted 8.april 2010 Kl. 18.30 Mollerup Golf Club Dagsorden 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 5-2011 Jesper Helmer Deltagere: Allan Larsen (AL) Knud Heinrichs (KH) Inge Johannesson (IJ) Hanne

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling Den 20. januar 2013 Nyt fra bestyrelsen 1. Økonomien a. Status Klubbens nye kasserer gav status for klubbens økonomi. Der er stadig problemer med likviditeten pga. et likviditetsunderskud i klubben på

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø ma ti on to fr lø sø 1kanin, høns 2 Billard 3 4 Svømning Dans 5 Fodbold Fifa 13 6 Film Kra 7 kanin, høns 8 kanin, høns 9 Billard 10 11 Bowling 12 Fifa 13 Turnering Fodbold 13 Film Kra 14 kanin, høns 15

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere