Mejrup Gymnastik- & Ungdomsforening Fodboldafdelingen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mejrup Gymnastik- & Ungdomsforening Fodboldafdelingen"

Transkript

1 Når man skal afgive en formandsberetning for det passerede år, så står man altid tilbage og tænker på, hvor skal man starte og hvor skal man slutte særligt når det forløbne år har budt på så mange begivenheder og ændringer som året 2013 har det for Mejrup GU Fodbold. Jeg vil gerne gå præcist et år tilbage, til generalforsamlingen sidste år. Også selvom det betyder, at beretningen i så fald kommer til at inddrage forhold fra sidste år. For præcist et år siden var der generalforsamling i klubben, og op til den generalforsamling var der megen tvivl om, hvordan og hvem der skulle lede klubben i bestyrelsen fremover. Gøran Jakobsen trak sig efter 8 år som formand, og Per Holm trak sig også ud af bestyrelsen. Så lige op til generalforsamlingen var der faktisk kun Mette Littau og undertegnede tilbage. Det lykkes at få samlet en bestyrelse på hele 9 medlemmer. Der er nogle, der siger, at for at få succes, så skal man sørge for at omgive sig af gode mennesker. Det synes jeg helt bestemt, at jeg kan sige, at jeg har været så heldig at være i hele året Det har været det samarbejde, der har muliggjort, at klubben har været i stand til at iværksætte så mange initiativer, som der er sket i løbet af 2013 der skal derfor indledningsvis fra min side lyde en stor ros til alle de bestyrelsesmedlemmer, der med deres indsats har gjort det nemmere at være formand særligt også til Morten Pedersen og Claus Fynbo, der nu ikke trækker sig ud men bare holder en pause. Året 2013 startede frisk op med en indstilling af fodboldskolen til en pris ved Årets Idrætsfest i Holstebro Kommune den 11/ og siden er det gået slag i slag. Her fik klubben en tredjeplads og det var ligesom begyndelsen på et år, hvor meget mere var i vente for klubben. Samtidig fik man også promoveret klubben en hel del, idet hele skærmen med Mejrup Fodbold blev stående medens prisuddelingen fortsatte i hvert fald min. Den 20/ havde vi visionsdag i klubben. Som opfølgning herpå har vi sat ord på de værdier, som styrer klubben, og som vi arbejder på i dagligdagen. Det er meningen, at dette arbejde skal gå videre, og at der skal arbejdes på en vision for klubben, og gerne efter min opfattelse fastlæggelse af en flerårig plan for videreudvikling af klubben og med en strategi herfor. I april måned havde vi så lock-out fodbold under lærerkonflikten. Frivillige gik ned og lavede et fodboldprogram for de mindste børn fra U6-U12, og hvor de unge i U13 og opefter hjalp til på træningsbanerne.

2 På den måde fik man en masse børn i gang med fodbold, frem for at sidde hjemme under lærerkonflikten. Pengene fra lock-out-fodbolden gik til udlandsturen senere på året til Veronella Cup i Italien for de ældre ungdomsårgange, der hjalp til med aktiveringen. En kæmpe succes, og en win-win for børnene, forældrene der havde problemer med børnepasning og for fodboldklubben, der fik en massiv positiv omtale i medierne. Det fører mig videre hen til den udlandstur, der i uge 42 blev gennemført for de ældre ungdomsårgange til Veronella Cup i Italien. En rigtig god oplevelse for ungdomsspillerne, og som er med til at gøre vores klub attraktiv udadtil. Turen vil nok i de kommende år ikke gå til Italien, ud fra de erfaringer, som man har gjort sig denne gang. Forud herfor har der været nedsat i Rejseudvalg, som har udført en kæmpe indsats, og som der sikkert i de kommende år og udlandsrejser kan høstes store erfaringer fra. Ligesom tidligere år, så har vore ungdomshold igen i år deltaget i såvel Ramsing Cup som Vildbjerg Cup, som efterhånden er en fast tradition for klubben. Omtalen af vore ungdomshold og diverse cup og stævner, fører mig over til vort Ungdomsudvalg, som igen i år, har stået for et kæmpe arbejde med alle vores ungdomsspillere og trænere til disse. Vort ungdomsudvalg er livsnerven til klubben, for så længe vores ungdom trives og fungerer, så vil der altid være liv i klubben. Vores ungdomsudvalg har brug for at få tilført nogle ekstra medlemmer, som har lyst til at hjælpe til på ungdomsområdet, så hvis man ligger inde med sådan en interesse, så skal man ikke holde sig tilbage, men endelig tage kontakt til vores formand for Ungdomsudvalg Michael Levin. Af andre initiativer, der er sat i gang i årets løb, skal nævnes FS Holstebro samarbejdet med Måbjerg IF på drengesiden i første omgang for U13 og U14. Der har været nogle små bump hen ad vejen her i starten og det vidste vi, at der ville komme, når man lavede sådanne rokader. Resultatmæssigt har de klaret sig lidt forskelligt. U13 har lavet rigtig flotte resultater i A-rækken i efteråret, medens U14 desværre rykkede ned fra M2. Der er gjort nogle erfaringer til de kommende sæsoner, og selv om man i begyndelsen møder lidt modgang, så skal man ikke give op, men derimod fortsætte, når man fortsat tror på, at det er det rigtige skridt fremad så samarbejdet vil fortsætte, og vil i 2014 blive udvidet til at omfatte det kommende U13 (det nuværende U12).

3 I forlængelse heraf skal nævnes, at samarbejdet med Tvis og Mejdal på pigesiden (MTM-samarbejdet) er ophørt hér med efterårssæsonens udgang efter ønske af vor to naboklubber, som ikke følte de fik eller kunne bidrage så meget mere til dette. Samarbejdet vil dog fortsætte på mere uformel basis fremover, idet Mejdal og Tvis har tilkendegivet fortsat at ville sende deres bedste spillere ud til Mejrup blot vil de nu skifte klubmedlemsskab også. Klubben har i årets løb også fået en ny hjemmeside, som Alex Kragh Jensen har medvirket til at få sat på benene, og som gerne fremadrettet skulle være en del mere indbydende end den tidligere udgave. På sponsorsiden er der også sket ændringer. Efter 5 år har bestyrelsen valgt at stoppe samarbejdet med Lars Bræmer som sponsoragent for klubben. Lars Bræmer blev iht. hans egen kontrakt opsagt med 1 måneds varsel til den 1. november Bestyrelsen har været ude og sonderer terrænet for alternativer, og har fundet, at tiden var inde til at få nogle nye øjne på sponsordelen i klubben og man har indgået aftale med House of Sales v/christian Cederholm til at varetage klubbens sponsorater fremadrettet. Vi ser med glæde frem til dette samarbejde i tiden, der kommer, og tror på, at klubben ad den vej vil videreudvikle sig yderligere. I forlængelse af dette har det tidligere stadionudvalg med Kai og Børge i spidsen valgt at tage en pause fra denne tjans. Samtidig hermed er det indestående, der gennem årene er samlet sammen fra salg af pølser på stadion fordelt ud gennem den Pølsefond, der var skabt af pengene derfra. Herfra er der tilgået et tilskud til U10 pigernes tur til Kbh./B93, og der er sat et hegn op ved skuret på stadion. Restbeløbet ca. kr ,00 er indsat til kunstgræsbanen. I dag har jeg på mit bord modtaget en stævning fra Lars Bræmers advokat, som har indbragt klubben for retten med et krav på ,00 kr. kort skitseret på baggrund af mistet, forventet indtjening i år Bestyrelsen har den holdning, at dette og også tidligere krav fra Lars Bræmer - ikke har sin gang her på jorden. Tværtimod mener vi at have penge til gode hos Lars Bræmer. Som følge af den her handling, så har vi i bestyrelsen besluttet at ekskludere Lars Bræmer fra ethvert forhold i fodboldklubben. Fra og med i dag har Lars Bræmer derfor ikke længere noget som helst at gøre i klubben eller i klubbens regi og områder. Kunstgræsbanen endnu et emne, der er taget op i det forløbne år. I april måned blev der samlet en lille gruppe med 2 x Nicolaisen, Henrik Møller, Alex Kragh og jeg selv, der skulle få sat gang i at få en kunstgræsbane til klubben.

4 Opgaven hermed synes umiddelbart stor, da det var på bar bund ren økonomisk, at projektet blev sat i gang. Det er imidlertid lykkes med god dialog til kommunen og diverse politikere, at få en milliontilskud til klubben fra kommunen til anlæg af en sådan kunstgræsbane, hvorefter der for alvor er kommet gang i projektet, og der blev sat et mål op om at få en bane allerede her til vinter. Den målsætning har vi efterfølgende måtte justere lidt, da man ikke bare skal have penge til anlæg af banen, men også en tilladelse til at anlægge denne, og det har så krævet en del mere tid hen over efteråret, herunder også med dialog med kommunen og forventeligt senere med beboere nede på Havfruen, som ligger op til det sted, hvor banen er tiltænkt at skulle anlægges. Der har været gennemført en indsamling i Mejrup, som har ført til indsamling af et beløb på ca kr. til anlæg af banen. MGU har også tilkendegivet at ville støtte projektet med kr., hvoraf de kr er fra et lån. Der har været afholdt møde med Centerbestyrelsen omkring, hvordan håndtering af banen, vedligeholdelse af denne og økonomien i en sådan bane skal forløbe idet banen skal oprettes i Centerbestyrelsens regi, men med fodboldklubben som administrator for vedligeholdelse og økonomi på banen. Den nye målsætning er, at banen nu skal anlægges i foråret. På det sportslige plan for seniorer kan det nævnes, at det resultatmæssigt har været et pænt forår for såvel Danmarksserie-damer som Serie 1-herrer. I efteråret har det været lidt mere afpassende resultater, men begge førstehold er dog forblevet i rækken. Vort Serie 3 hold var dog igen tæt på oprykning med en 2. plads her i efteråret. På den mindre positive side kan det nævnes, at der har været afgang fra nogle spillere på herrer senior hen over sommeren som har medført, at man har været nødt til at trække herrer senior hold fra turneringen. På herrer senior siden har vi fra årets start fået tiltræden af Casper Daather som træner for Serie 1, og vi glæder os meget til at fortsætte og forhåbentlig udvide dette samarbejde hen over årene, der kommer. Der er en positiv holdning både på herrer som dame senior, om at vi sportsligt fremadrettet kommer til at stå rigtig godt, og samtidig er der en vilje og lyst til at arbejde sammen på tværs af herrer og damer til fælles gavn, og til gavn for hele klubben og det lyder jo lige som sukker for formanden. Jeg nævnte indledningsvis, at klubben og flere omkring denne har stået til hæder i løbet af det sidste års tid én af disse er Poul Jensen, som blev indstillet blandt andre fantastiske frivillige og som selvfølgelig blev udvalgt selvfølgelig gjorde han det, for han har om nogen ydet en kæmpe

5 indsats gennem årene for klubben senest også med etablering af skuret til rekvisitter ude på banen. Stort tillykke skal der igen lydes herfra til Poul. Der har været ufatteligt mange aktiviteter i klubben i 2013, så jeg har valgt ikke at nævne alt, for så vil det bare blive voldsom langtrukken, men det skal dog nævnes de sædvanlige aktiviteter, der kendetegner klubben såvel indadtil som udadtil, også er fortsat i dette år fodboldskole for 21. gang, modeshow, byfest for blot at nævne nogle af disse. Der har været afholdt træner-lederfest i anderledes omgivelser (igen et nyt tiltag i år) med strabadstur og efterfølgende spisning og hygge på Borbjerg Mølle Kro. Man kan jo så se frem til, hvad der i givet fald skal ske næste år? Familien Nicolaisen fik årets fodboldpris for deres altid fantastiske arbejde for klubben i et utal af funktioner. Alt dette fører frem til afslutningen og nok også højdepunktet nemlig nomineringen fra DBU af Mejrup til årets klub i DK. Det er fantastisk, at Mejrup GU blandt mere end klubber i landet, kan blive nomineret til sådan en pris ved DBU Awards i aftes. Det viser alle, at klubben gør og har gjort noget helt rigtigt og det kan alle omkring klubben godt klappe sig selv på skulderen over. Selvom ikke alle eller alt er nævnt fra min side, så er det ikke ensbetydende med, at det er glemt der skal lyde en stor tak til alle omkring klubben for deres indsats, stort som småt det er med til at gøre klubben til det, som den er DK s næsten bedste fodboldklub. Det var ordene og beretningen fra det forløbne år. Claus M. Klausen, formand, 12. november 2013

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

Fremad Valby. Formandens beretning 2015

Fremad Valby. Formandens beretning 2015 Fremad Valby Formandens beretning 2015 Hjulene drejer stadig rundt fremad valby kører i højt gear og der er i året blevet arbejdet på mange fronter Ungdoms afdelingen Senior afdelingen De gamle Svømme

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb.

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb. Beretning MGU løb for alle 19 februar 2018 TILLYKKE til MGU løb for alle med 9 års fødselsdagen! Vi har igen været vidne til et godt år i vores dejlige løbeklub!! Året 2018 var der en flok løbere som deltog

Læs mere

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere.

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Formandens beretning 2011 Mindeord Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Torsdag den 27. oktober afgik Lars Bo Schmidt ved døden.

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018.

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Formanden 2018 har igen været et godt år for vores klub. Masser af god fodbold, masser af kammeratskab og masser af frivillige omkring klubben. Alle de frivillige,

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2011.

Bestyrelsen beretning for 2011. Bestyrelsen beretning for 2011. Indledning. 2011 startede med næsten Sibiriske temperaturer hvilket gjorde at sæson opstart blev udskudt nogle uger. Havde vi ikke haft kunstgræsbanen, ville det meste af

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Hornslet IF Fodbold ønsker hermed at ansøge om støtte til etablering af kunststofbane Ansøgningen indeholder: Hvorfor støtte til kunststofbane i HIF... Side 2

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015 1. Valg af dirigent Søren Carlsen blev foreslået af bestyrelsen og valgt på generalforsamlingen. Søren konstaterer, at generalforsamlingen er lovlig indkaldt. 2. Beretning fra bestyrelsen Formand/ungdomsformand

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014 Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015 Beretning 2014 Medlemstallet i Taastrup FC for 2014 har været lidt faldende. På pigesiden har vi oplevet en lidt større nedgang i medlemstallet en drengesiden

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Hovedsponsor............ 4 Guldsponsor.............

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation.

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation. Formand Bjarne Munck Sponsorer Økonomi Søs Ellegaard Sekretær Pia Wille Sponsonudvalg Carsten Larsen Aktiviteter Kontingenter Søs Ellegaard Pia Wille Pigeraketten Connie Olsgaard Skattejagten Materiel

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2016

FIF Pétanque Formandens beretning 2016 FIF Pétanque Formandens beretning 2016 Tak for et godt år Sæsonen 2016 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

NIF Nyt. Fodbold. Kære medlemmer, sponsorer samt øvrige interessenter i NIF Fodbold. DIBA - Hovedsponsor for Næstved IF Fodbold

NIF Nyt. Fodbold. Kære medlemmer, sponsorer samt øvrige interessenter i NIF Fodbold. DIBA - Hovedsponsor for Næstved IF Fodbold Fodbold Nr. 1 - marts 2014 Kære medlemmer, sponsorer samt øvrige interessenter i NIF Fodbold Så er vinteren endelig ved at gå på hæld, og selv om det er for tidligt at aflyse den for i år med den hårde

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Bestyrelsens beretning 2015. Den 11/2 2015 stod jeg netop på dette sted og berettede om den positive udvikling Aars IK var inde i og det kan jeg med rank ryg

Læs mere

Referat af generalforsamling 2015 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2015 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2015 i Team Viborg Onsdag, den 30. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

BERETNING FOR ÅRET 2012

BERETNING FOR ÅRET 2012 BERETNING FOR ÅRET 2012 De fleste Brøndbyfolk vil uden tvivl betegne året 2012 som et forfærdeligt år. Store sportslige og økonomiske problemer i prof.afd., og dertil tilskueruroligheder, dette har ført

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Årsberetning Hvad er der sket siden sidste generalforsamling? Vejen den 18. februar 2016

Årsberetning Hvad er der sket siden sidste generalforsamling? Vejen den 18. februar 2016 Vejen den 18. februar 2016 Årsberetning 2016 Hvad er der sket siden sidste generalforsamling? Weekend træning Vi har i 2015 valgt at fortsætte med weekend træning hver anden weekend. Vi har prøvet os lidt

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2011/2012 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til F/S.......... 3 Hovedsponsor............ 4

Læs mere

Generalforsamling Grenaa IF Fodbold 18/9 2019

Generalforsamling Grenaa IF Fodbold 18/9 2019 Generalforsamling Grenaa IF Fodbold 18/9 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Bestyrelsens beretning 5. Forslag til vedtægtsændringer 6. Regnskab for fodboldafdelingen

Læs mere

Beretning 2014. Seniorafdeling, ungdomsafdeling, Bevægelseshuset, Kies, Brugerbestyrelsen, tiltag projekter i Fremad Valby samt regnskabet.

Beretning 2014. Seniorafdeling, ungdomsafdeling, Bevægelseshuset, Kies, Brugerbestyrelsen, tiltag projekter i Fremad Valby samt regnskabet. GE Beretning 2014 Seniorafdeling, ungdomsafdeling, Bevægelseshuset, Kies, Brugerbestyrelsen, tiltag projekter i Fremad Valby samt regnskabet. Vedr. beretning for 2013 vil jeg komme ind på følgende pkt.

Læs mere

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Beretning 2018 Status fra Afdelinger Herre senior HS/1 Siden sidste Generalforsamling er der sket en del ændringer i og omkring holdet. I foråret 2018 klarede

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL

NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL 2019 Generalforsamling Formandens beretning F O R M A N D E N S B E R E T N I N G NBU 10 ÅR: STOR JUBILÆUMSFEJRING Nørrebro United fyldte 10 år i 2018. Tak til alle medlemmer,

Læs mere

Eliteafdelingen generalforsamling 2010

Eliteafdelingen generalforsamling 2010 Eliteafdelingen generalforsamling 2010 Turbulent start på 2009 Slutningen af 2008 og starten af 2009 startede meget turbulent. Flere af de bærende trænere og kræfter omkring Eliteafdelingen havde valgt

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012 Beretninger Generalforsamling i MBK Marts 2012 Formandens beretning for sæsonen 2011/12 Bestyrelsen. I indeværende sæson har bestyrelsen bestået af formand Jørgen Færch, økonomiansvarlig Peter Iversen,

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Formanden har ordet. Tak!

Formanden har ordet. Tak! NYHEDS maj brev 2014 Formanden har ordet Tillad mig at starte nyhedsbrevet med at kigge tilbage på 2013. Som alle vidst har erfaret, så gik Thurø Boldklub ind i 2013 med en meget dårlig økonomi. Kassen

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2010.

Bestyrelsen beretning for 2010. Bestyrelsen beretning for 2010. Indledning. Den anden hele sæson der er ikke følger kalenderåret. Men det gik da egentligt smertefrit, eller relativt. Der er meget, eller retter, ekstrem kort tid til at

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Indkaldelse til medlemsmøde i Jyllinge FC. Der indkaldes herved til medlemsmøde i Jyllinge FC i henhold til JGI s vedtægter.

Indkaldelse til medlemsmøde i Jyllinge FC. Der indkaldes herved til medlemsmøde i Jyllinge FC i henhold til JGI s vedtægter. Indkaldelse til medlemsmøde i Jyllinge FC Der indkaldes herved til medlemsmøde i Jyllinge FC i henhold til JGI s vedtægter. Medlemsmødet afholdes søndag den 01.04.2012 kl. 13.00 i klubhuset på Spraglehøj.

Læs mere

Referat af generalforsamling naturhuset Hjerm den

Referat af generalforsamling naturhuset Hjerm den Referat af generalforsamling naturhuset Hjerm den 8-5 2014 I et ualmindeligt skønt naturområde i Hjerm hvor årets generalforforsamlig blev afholdt dukkede 22 dommerne op for at høre om hvad der var sket

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup

Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup Generalforsamling. Torsdag, den 15.05.13 kl. 19.00 Brædstrup hallens cafeteria Ændret Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Ønsker I et skifte til en kalenderturnering? 1. Hvilken turneringsstruktur ønsker du fremadrettet?

Ønsker I et skifte til en kalenderturnering? 1. Hvilken turneringsstruktur ønsker du fremadrettet? Ønsker I et skifte til en kalenderturnering? 1. Hvilken turneringsstruktur ønsker du fremadrettet? 10 9 8 7 6 5 4 1 47.2% 45.8% 1 2 3 6.9% 1 Jeg ønsker at bevare den nuværende turneringsstruktur (efterår-forår)

Læs mere

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Vi kan lige nå et nyhedsbrev fra Aars IK inden 2015 rinder ud.det har været en sæson med masser af aktiviteter på vores anlæg. Her kan bl.a. nævnes: En hulens masse fodboldkampe

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

www.aunslevfodbold.dk Sponsorkoncept STØT AIF FODBOLD OG FÅ NOGET IGEN!

www.aunslevfodbold.dk Sponsorkoncept STØT AIF FODBOLD OG FÅ NOGET IGEN! Sponsorkoncept STØT AIF FODBOLD OG FÅ NOGET IGEN! Har du lyst til at støtte Aunslev I.F. i arbejdet med at skabe bedre forhold for vores medlemmer OG samtidig promovere din virksomhed? Aunslev IF sponsorkoncept

Læs mere

FODBOLD GLÆDE - UDVIKLING - FÆLLESKAB

FODBOLD GLÆDE - UDVIKLING - FÆLLESKAB FODBOLD GLÆDE - UDVIKLING - FÆLLESKAB HIK FODBOLD Grundlagt 10. december 1900 1200 medlemmer, børne-, bredde, pige- og elitefodbold DBU B-licens fra foråret 2016 Årets klub i København 2014 HIK Fodbold

Læs mere

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang.

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang. Der kom flere end 100 nye pigespillere, da Mette Littau, tidligere elitespiller, og Mejrup GU inviterede til den nye sæson, så nu har klubben ni hold i turnering, og de bør have to hold mere Mette Littau

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

fra Serie 6 til Serie 2 siden 2006

fra Serie 6 til Serie 2 siden 2006 Thomas Jakobsen (yderst tv): - Vi får brug for en tænke-samle-kræfter-pause. Ung klub oplever sin første krise fra Serie 6 til Serie 2 siden 2006 Holtbjerg Boldklub ved Herning blev stiftet i 2006, og

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Formandens beretning Indledning

Formandens beretning Indledning Formandens beretning 2008 Indledning Da jeg første gang - i 1999 - aflagde beretning som formand, omtalte jeg, at Martin Laursen var blevet solgt til Hellas Verona. Man må sige, at der er sket meget i

Læs mere

Velkommen til Ålholm IF

Velkommen til Ålholm IF Velkommen til Ålholm IF Sponsor katalog Sæsonen 2015/16 Hvem er Ålholm IF - Håndbold? Å.I.F. Håndbold er en afdeling af Ålholm Idrætsforening, som oprindeligt blev stiftet under navnet Tjæreby Idrætsforening

Læs mere

Fusionsplan for Nakskov Boldklub af 1919 Bregnevej Nakskov og Boldklubben Velo af 1927 Velovænget Nakskov

Fusionsplan for Nakskov Boldklub af 1919 Bregnevej Nakskov og Boldklubben Velo af 1927 Velovænget Nakskov Fusionsplan for Nakskov Boldklub af 1919 Bregnevej 57 4900 Nakskov og Boldklubben Velo af 1927 Velovænget 13 4900 Nakskov Fusionsplan side 1/8 Forside Bestyrelserne i undertegnede fodboldklubber Nakskov

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Generalforsamling i FUIK fredag d Bestyrelsens beretning for 2015

Generalforsamling i FUIK fredag d Bestyrelsens beretning for 2015 Generalforsamling i FUIK fredag d. 26.02.2016 Bestyrelsens beretning for 2015 2015 blev igen et travlt, spændende og indholdsrigt år i FUIK med mange gode oplevelser og nye tiltag. Det sportslige er og

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Så er der igen tid til at se tilbage på året der er gået og måske lige så meget se frem til den sæson, der starter i dag.

Så er der igen tid til at se tilbage på året der er gået og måske lige så meget se frem til den sæson, der starter i dag. Formandens beretning 2005 Så er der igen tid til at se tilbage på året der er gået og måske lige så meget se frem til den sæson, der starter i dag. Man kan jo anskue tingene på mange måder og måske man

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Hammel GF Fodbold Formands beretning 18. januar 2017

Hammel GF Fodbold Formands beretning 18. januar 2017 Hammel GF Fodbold Formands beretning 18. januar 2017 Velkommen til Hammel GF Fodbold Generalforsamling 2017 Året der gik Fodbold året 2016 har været travlt for bestyrelsen. Der har været den normale drift,

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Deltagere: Claus- Lena Michael Palle og Bo Fraværende: Søren 1. Godkendelse af referat Nr. 7 2. Orientering Meddelelser Referat Af 25. august 2015 Ingen

Læs mere

Beretning for HG fodbold 2013

Beretning for HG fodbold 2013 Beretning for HG fodbold 2013 2012 blev endnu et travlt år for HG fodbold, hvor der er aktivitet hele året rundt, hvis ikke på banerne på idrætsanlægget, så i storhal, eller i indendørs haller rundt omkring

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 1. December 2009 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Brøndbyernes IF årsberetning har traditionen tro været et godt år for klubben, et år som vi kan kigge tilbage på med glæde og stolthed.

Brøndbyernes IF årsberetning har traditionen tro været et godt år for klubben, et år som vi kan kigge tilbage på med glæde og stolthed. Brøndbyernes IF årsberetning 2016 2016 har traditionen tro været et godt år for klubben, et år som vi kan kigge tilbage på med glæde og stolthed. 2016 har også været et år i forandringens tegn. 2016 har

Læs mere

Handleplan over økonomiske tilskud fra Holstebro

Handleplan over økonomiske tilskud fra Holstebro - 2018-2020 Handleplan over økonomiske tilskud fra Holstebro SPORTSCHEF FS HOLSTEBRO KIM FISCHER MENSBO FS HOLSTEBRO Holstebro Kommune Indhold FS Holstebro...2 FS Holstebro - Vision...2 FS Holstebro -

Læs mere

Velkommen til FSH Statusmøde 3. maj 2016

Velkommen til FSH Statusmøde 3. maj 2016 XXXXXXXXXX XXXXXXXXXX XXXXXXXXXX XX Velkommen til FSH Statusmøde 3. maj 2016 Tak til vores sponsorer Dagsorden Statusmøde 3. maj 2016 1. Præsentation af Styregruppens medlemmer 2. Vision & Værdier 3. Sportsligt

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

Mandag d. 21. marts 2011 kl. 19-21.30 Idrætshøjskolen Vejlby Centervej 51 82 8240 Risskov

Mandag d. 21. marts 2011 kl. 19-21.30 Idrætshøjskolen Vejlby Centervej 51 82 8240 Risskov Deltagere: Aarhus Kommune v. rådmand Marc Perera Christensen Aarhus Kommune v. driftsansvarlig for de udendørs anlæg Rikke Schultz Aarhus Kommune v. projektleder for U21 Aarhus Kommune Peter Vestergaard

Læs mere