Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013"

Transkript

1 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra formanden 3 Økonomi 4 Sportsligt input 5 Sponsor og tiltag 6 Aktiviteter a. MPC b. Madsby Rock 2013 c. Kræmmer Markedet 7 Klubhus/baner 8 WEB og presse 9 SIF 10 Eventuelt Deltagere, Torben, Peter, Mads, Mattias, Svend Erik, Claus og Jesper Godkendelse af referat Referatet fra sidste møde er godkendt Nyt fra formanden: Der har i dag været opstarts byggemøde på kunstgræsbanen, vi er klar til go mandag den 2.9. Torben henvender sig til Kommunen mandag den 2.9. så vi kan komme i gang. Udover de omtalte ekstra omkostninger fra sidste bestyrelses møde, så har Kommunen betinget at vi skal betale vand aflednings afgift de første 13 måneder det beløber sig anslået til kr ,- Samarbejdsaftalen med KFUM/FC bliver skrevet under snarrest. Økonomi: Ingen bemærkninger fra Claus Omkring kontingent, så skal det undersøges om, der ikke kan laves en automatisk betaling via www. det skal være muligt, at betaler via vores hjemmeside. Claus undersøger mulighederne, og taler med Erik D. Sportsligt input Torben har lavet en aftale med FC, omkring evaluering på samarbejdet mellem FC, KFUM og os. Stig P. fra FC indkalder til møde den kl Bossen, Torben, Claus SEK og Mads deltager fra os og har beslutnings mandat med fra den resterende bestyrelse.

2 SEK har d.d. modtaget DBU/Danske Bank 100 frivillige prisen, efter indstilling fra Jan Sørensen fra ungdom. Prisen til SEK er på kr ,- til brug i klubben, ligesom der vist også var et par billetter til landskamp til SEK selv. Der mangler trænere hist/pist, men det ser overordnet fornuftigt ud. Dog har vi problemer med det kombinerede U17 hold, som har problemer med at stille hold, og har været nød til at melde afbud to gange til kamp. Omkring mangel på baner, så kunne det måske være en mulighed, at låne en bane ved stadion? Der skal tjekkes op på medlems listerne, det gælder både ungdom, senior og ikke mindst oldboys. Torben tager action på old-boys, SEK på ungdom. Vision tilsendt om pige fodbold, vi tager den som et punkt på næste bestyrelses møde. Vi behandler oplæg fra Jens Martin Stenholdt på næste møde. Sponsor og tiltag: Invitationerne til jubilæum til sponsorerne sendes ud i næste uge. Potentielle sponsorer fra Mads, Stage Advokaterne, EUC, Fætter BR, Føtex, DEP, Rengøringsfirmaet Rent, Dueholm. Claus sender priser på bande reklamer til Mads. Mads undersøger muligheder for eventuel hovedsponsor til MPC, eventuelle input sendes til Mads. Danske Bank har opsagt deres sponsorat, men vil gerne gi materiale til diverse evt. tombola til MPC eller julebanko. Aktiviteter: Kræmmer Marked: - Det gik godt med weekenden - Der skal ses på bemanding fremad - Der indkaldes til evaluerings møde i september - Der er lavet musik aftaler med alle for MPC: - Der afholdes evaluering i september - Der arbejdes på yderligere hjælp til SEK via Frank Jensen på skolevagter, Frank deltager i næste u møde den Mad teltet, her udvides samarbejdet mellem Janne og Lars i Det økonomiske resultat er flot og som forventet - Dato i 2014 er den maj + 1. juni. - Torben spørger Kurt Halling, om vi i indeværende år, skal søge tilskud for Madsby Rock: - Solgt knap billetter, dertil 550 gratis ca gæster på pladsen - Ærgerligt der ikke lige var 300/400 mere som betalte på dagen - Resultatet er ikke kendt Klubhus/baner Vi har i dag modtaget opsigelse fra Tina, så hun stopper med udgangen af denne sæson. Vi siger selvfølgeligt Tina kæmpe stor tak for samarbejdet de sidste to år. Vi opfordrer eventuelle

3 interesserede, om at henvende sig til Torben. SEK sørger for forsikringsanmeldelse af det seneste indbrud. SD Sikring, noget tyder på at vores overvågning, ikke er tilsvarende, så overvågningen ikke har fanget personerne på det sidste indbrud. SEK og Claus ser om de har noget materiale på vores udstyr, som de kan sende til Mads. Web og Presse: Ingen bemærkninger Torben har talt med Jørgen Dahl, vedr. vores jubilæum den Peter tjekker op på mad og drikke i forbindelse med jubilæum. Der er drikkelse til overs fra både Kræmmer Marked og Rock, Tina sørger for små sandwich. Eventuelt: Kim Heiberg var inviteret til, at orientere kort omkring Klubhæftet Trekanten. Hvert hæfte koster kr. 200,- hvor de 100,- tilfalder klubben. Klubben hæfter for 20 %, altså kun 10 stk. ved køb af 50 stk. Tilbud i hæftet gælder til bruger man eks. 2 tilbud, så har man tjent de 200 hjem igen. SEK mener måske Heidi Skov, kan være tovholder på opgaven SEK taler med Heidi. Det er besluttet at dele salget 50/50 mellem klubben og sælgeren. Måske klubben burde øremærke, vores del af indtjening til evt. materiel. Bossen sørger for relevant info i og omkring www klubben. Bemanding af pølsevogn, vi opfordrer folk til at henvende til Bossen, hvis man vil hjælpe til vores hjemmekampe for første holdet. Bossen laver oplæg på yderligere samarbejde med Sport 24, måske kombineret med rabat ved køb i klubben - oplæg til næste bestyrelses møde. Klubaften hos Sport 24, det var ikke nogen succes da vi ikke bakkede godt nok op omkring arrangementet. Vi har åbenbart ikke formået, at få budskabet bredt rundt tilstrækkeligt. Anderledes struktur for vores samarbejde i bestyrelsen, vi har brug for at have forskellige udvalg arbejdende mellem vores møder. Vi tager dette punkt med på næste møde. Næste møde er tirsdag den kl i Madsby, Kongsted giver besked til Tina og bestiller mad.

4 Referat til www. Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 11 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 12 Nyt fra formanden 13 Økonomi 14 Sportsligt input 15 Sponsor og tiltag 16 Aktiviteter a. MPC b. Madsby Rock 2013 c. Kræmmer Markedet 17 Klubhus/baner 18 WEB og presse 19 SIF 20 Eventuelt Deltagere, Torben, Peter, Mads, Mattias, Svend Erik, Claus og Jesper Godkendelse af referat Referatet fra sidste møde er godkendt Nyt fra formanden: Der har i dag været opstarts byggemøde på kunstgræsbanen, vi er klar til go mandag den 2.9. Torben henvender sig til Kommunen mandag den 2.9. så vi kan komme i gang. Udover de omtalte ekstra omkostninger fra sidste bestyrelses møde, så har Kommunen betinget at vi skal betale vand aflednings afgift de første 13 måneder det beløber sig anslået til kr ,- Samarbejdsaftalen med KFUM/FC bliver skrevet under snarrest. Økonomi: Ingen bemærkninger fra Claus Omkring kontingent, så skal det undersøges om, der ikke kan laves en automatisk betaling via www. det skal være muligt, at betaler via vores hjemmeside. Claus undersøger mulighederne, og taler med Erik D.

5 Sportsligt input Torben har lavet en aftale med FC, omkring evaluering på samarbejdet mellem FC, KFUM og os. Stig P. fra FC indkalder til møde den kl Bossen, Torben, Claus SEK og Mads deltager fra os og har beslutnings mandat med fra den resterende bestyrelse. SEK har d.d. modtaget DBU/Danske Bank 100 frivillige prisen, efter indstilling fra Jan Sørensen fra ungdom. Prisen til SEK er på kr ,- til brug i klubben, ligesom der vist også var et par billetter til landskamp til SEK selv. Der mangler trænere hist/pist, men det ser overordnet fornuftigt ud. Dog har vi problemer med det kombinerede U17 hold, som har problemer med at stille hold, og har været nød til at melde afbud to gange til kamp. Omkring mangel på baner, så kunne det måske være en mulighed, at låne en bane ved stadion? Der skal tjekkes op på medlems listerne, det gælder både ungdom, senior og ikke mindst oldboys. Torben tager action på old-boys, SEK på ungdom. Vision tilsendt om pige fodbold, vi tager den som et punkt på næste bestyrelses møde. Vi behandler oplæg fra Jens Martin Stenholdt på næste møde. Sponsor og tiltag: Invitationerne til jubilæum til sponsorerne sendes ud i næste uge. Potentielle sponsorer fra Mads, Stage Advokaterne, EUC, Fætter BR, Føtex, DEP, Rengøringsfirmaet Rent, Dueholm. Claus sender priser på bande reklamer til Mads. Mads undersøger muligheder for eventuel hovedsponsor til MPC, eventuelle input sendes til Mads. Danske Bank har opsagt deres sponsorat, men vil gerne gi materiale til diverse evt. tombola til MPC eller julebanko. Aktiviteter: Kræmmer Marked: - Det gik godt med weekenden - Der skal ses på bemanding fremad - Der indkaldes til evaluerings møde i september - Der er lavet musik aftaler med alle for MPC: - Der afholdes evaluering i september - Der arbejdes på yderligere hjælp til SEK via Frank Jensen på skolevagter, Frank deltager i næste u møde den Mad teltet, her udvides samarbejdet mellem Janne og Lars i Det økonomiske resultat er flot og som forventet - Dato i 2014 er den maj + 1. juni. - Torben spørger Kurt Halling, om vi i indeværende år, skal søge tilskud for 2014.

6 Madsby Rock: - Solgt knap billetter, dertil 550 gratis ca gæster på pladsen - Ærgerligt der ikke lige var 300/400 mere som betalte på dagen - Resultatet er ikke kendt Klubhus/baner Vi har i dag modtaget opsigelse fra Tina, så hun stopper med udgangen af denne sæson. Vi siger selvfølgeligt Tina kæmpe stor tak for samarbejdet de sidste to år. Vi opfordrer eventuelle interesserede, om at henvende sig til Torben. SEK sørger for forsikringsanmeldelse af det seneste indbrud. SD Sikring, noget tyder på at vores overvågning, ikke er tilsvarende, så overvågningen ikke har fanget personerne på det sidste indbrud. SEK og Claus ser om de har noget materiale på vores udstyr, som de kan sende til Mads. Web og Presse: Ingen bemærkninger Torben har talt med Jørgen Dahl, vedr. vores jubilæum den Peter tjekker op på mad og drikke i forbindelse med jubilæum. Der er drikkelse til overs fra både Kræmmer Marked og Rock, Tina sørger for små sandwich. Eventuelt: Kim Heiberg var inviteret til, at orientere kort omkring Klubhæftet Trekanten. Hvert hæfte koster kr. 200,- hvor de 100,- tilfalder klubben. Klubben hæfter for 20 %, altså kun 10 stk. ved køb af 50 stk. Tilbud i hæftet gælder til bruger man eks. 2 tilbud, så har man tjent de 200 hjem igen. SEK mener måske Heidi Skov, kan være tovholder på opgaven SEK taler med Heidi. Det er besluttet at dele salget 50/50 mellem klubben og sælgeren. Måske klubben burde øremærke, vores del af indtjening til evt. materiel. Bossen sørger for relevant info i og omkring www klubben. Bemanding af pølsevogn, vi opfordrer folk til at henvende til Bossen, hvis man vil hjælpe til vores hjemmekampe for første holdet. Bossen laver oplæg på yderligere samarbejde med Sport 24, måske kombineret med rabat ved køb i klubben - oplæg til næste bestyrelses møde. Klubaften hos Sport 24, det var ikke nogen succes da vi ikke bakkede godt nok op omkring arrangementet. Vi har åbenbart ikke formået, at få budskabet bredt rundt tilstrækkeligt. Anderledes struktur for vores samarbejde i bestyrelsen, vi har brug for at have forskellige udvalg arbejdende mellem vores møder. Vi tager dette punkt med på næste møde. Næste møde er tirsdag den kl i Madsby, Kongsted giver besked til Tina og bestiller mad.

Afhængig af belægningen på banen, så kan der opstå behov for, at der kan låses og til omklædningsrum.

Afhængig af belægningen på banen, så kan der opstå behov for, at der kan låses og til omklædningsrum. Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 10. juni 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

6. juli garden har spurgt om lån af klubhuset, det er ok hvis det ikke bliver den 10. eller 17. november

6. juli garden har spurgt om lån af klubhuset, det er ok hvis det ikke bliver den 10. eller 17. november Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 30. august 2012 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Torben har fået mail fra Carlsberg, de vil gerne mødes med os. Torben meddeler dem, at vi er bundet af Royal kontrakt de næste år.

Torben har fået mail fra Carlsberg, de vil gerne mødes med os. Torben meddeler dem, at vi er bundet af Royal kontrakt de næste år. Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 21. marts 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 14. april 2015 kl. 18.30 i Caféen Tilstedeværende:, Henrik, Lau, Peskho,, Fraværende: Kirsten, Stig. Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvar Deadline:

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Formanden/siden sidst:

Formanden/siden sidst: MØDEREFERAT Mødedeltagere Fraværende Kopi Sted Mona Jepsen Morten Bjerregaard Christina Pedersen Kirsten Hansesgaard Steen Mogensen Mathias Normark Deltagerne Klubhuset Mødedato Torsdag den 5. april kl.

Læs mere

Kære trænere og ledere i HFS fodbold

Kære trænere og ledere i HFS fodbold Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Kære trænere og ledere i HFS fodbold I denne folder vil vi oplyse om de praktiske forhold i forbindelse med at være fodboldtræner/-leder i

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2011/2012 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til F/S.......... 3 Hovedsponsor............ 4

Læs mere

4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00

4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00 4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00 Dagsorden og referat: Inviteret fra Bestyrelsen: Ole, Kim S, Søren, Erik, Kim E, Marianne Fra afdelingerne: Lars, Ole, Rikke,

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat fra sidste møde. 4. Sportsudvalget

Læs mere

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Referat 2008-4 Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Fremmødt: Kasserer Jan Clausen Formand Turneringsleder Hans Jørgen Rand Næstformand Kim Nielsen Afbud: Bestyrelsesmedlem Mark Nielsen Gæst:

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

Morten Larsen, ungdomsrådet. Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen, Morten Bjerregaard

Morten Larsen, ungdomsrådet. Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen, Morten Bjerregaard 1 MØDEREFERAT Mødedeltagere Mona Jepsen Kirsten Hansesgaard Steen Mogensen Morten Bjerregaard Fraværende Kopi Sted Morten Larsen, ungdomsrådet Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010 Til stede var: Carsten G. Nielsen, Alex Nielsen, Jeppe Olesen (i stedet for Anders Bertel), Bente Madsen, Inge Lindal, Pia Arendt, Paul Johan Madsen. Afbud:

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 10. marts 2014, kl. 19.00-21:00 i klubrummet.

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 10. marts 2014, kl. 19.00-21:00 i klubrummet. Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 10. marts 2014, kl. 19.00-21:00 i klubrummet. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat fra sidste mødet. (Fortroligt/Web)

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl i Vig

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl i Vig FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl. 18.30 i Vig Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Lone Nielsen. Afbud fra Ole Larsen.

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 26. marts 2015 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse Dagsorden Rasmus Dirigenten indleder med at konstatere

Læs mere

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011.

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. 1. Præsentation. Hvem er mødt op? Vi skal have opdateret listen

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d 25112016 Referat af bestyrelsesmøde den 21november på Carit Etlarsvej 21 Fra klokken 1900 til 2300 Deltagere: Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Kristian Smedegaard Klaus D Johansen, Klaus

Læs mere

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13.

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13. Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde mandag den 20. januar kl. 19.00. Mødet afholdes i Skæring hallen. Dagsorden: 1. Velkomst Fremtidig regnskabsfører Lene Laursen

Læs mere

ANSVARSOMRÅDER FOR UDVALG

ANSVARSOMRÅDER FOR UDVALG Nyt fra fodboldudvalget Der er cirka 100 medlemmer af fodboldafdelingen i Herrup plus cirka 30 spillere fra Sevel, Mogenstrup og Sevel, som også spiller på Herrup Stadion gennem holdsamarbejdet TEAM HSM.

Læs mere

V.I.F. Fodboldafdelingen

V.I.F. Fodboldafdelingen Referat af træner-/ledermødet mandag den 24. august 2015 Dagsorden 1. Nyt fra bestyrelsen v/jesper 2. Nyt fra ungdomsudvalget a. Hvad har vi indtil nu arbejdet med i ungdomsudvalget: i. Status (Allan)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde.

Referat af bestyrelsesmøde. Referat af bestyrelsesmøde. Dato og tid: Sted: 9. oktober 2013, kl. 16.30 Ribegade 17, 4th 2100 Ø (hos Tina Fehrn) Deltagere: Jan Kristoffersen (JK) David Hansen (DH) Tina Fehrn (TF) - REF Ole Meilby (OM)

Læs mere

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/3 2017 Afholdt i klubhuset 26-27 fremmødte. 1. Som dirigent valgtes Martin Jensen Som referent valgtes Michael Sand 2. Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

Til stede: Erik, Asbjørn, Rasmus, Mette, Jakob, Britta, Hanne Lene, Claus, Mikael +Henrik Iversen til en del af mødet (punkt 2)

Til stede: Erik, Asbjørn, Rasmus, Mette, Jakob, Britta, Hanne Lene, Claus, Mikael +Henrik Iversen til en del af mødet (punkt 2) Referat fra bestyrelsesmøde i VUIF tirsdag den 17.1. 2012 Til stede: Erik, Asbjørn, Rasmus, Mette, Jakob, Britta, Hanne Lene, Claus, Mikael +Henrik Iversen til en del af mødet (punkt 2) Afbud: Susanne,

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl i Herrestrup. Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden.

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl i Herrestrup. Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl. 19.00 i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Ole Larsen. Lone Nielsen.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 2. juli 2012, kl. 18.00 i klubrummet

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 2. juli 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 2. juli 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat fra sidste møde. a. Husk Lars beslutning

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere.

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Formandens beretning 2011 Mindeord Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Torsdag den 27. oktober afgik Lars Bo Schmidt ved døden.

Læs mere

Dagsorden og referat. Ungdoms - udvalgsmøde. d. 13. August Farum Tennisklub. Kl Alle er velkommen

Dagsorden og referat. Ungdoms - udvalgsmøde. d. 13. August Farum Tennisklub. Kl Alle er velkommen Dagsorden og referat Ungdoms - udvalgsmøde d. 13. August 2014 Farum Tennisklub Kl. 18-21 Alle er velkommen Dagsorden. 1. Tøj sponsor 2. Turneringer, Individuelle, UM, SM, Holdturneringer, Seb, økonomi

Læs mere

Punkter der skal træffes beslutninger omkring skal være indsendt og påført dagsordenen.

Punkter der skal træffes beslutninger omkring skal være indsendt og påført dagsordenen. Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde torsdag den 20. juni kl. 19.00. Mødet afholdes i Skæring hallen. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af sidste referat 3.

Læs mere

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen.

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen. Esbjerg Søsport NYHEDSBREV april 2018 Formandens tale ved standerhejsningen. Standerhejsning 7.4.2018 Velkommen til standerhejsningen her i Esbjerg Søsport både til gamle og nye medlemmer. Vi markerer

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Dato og tid: Sted: Referat: 2. september 2010, kl. 17:00 Remissen, Østerbro LE Deltagere: Afbud: Hans J. Larsen (HJL) Morten Krydsfelt (MK) Hasanin Rudha

Læs mere

Sponsorinformation. Gældende fra 1. januar 2010. Version 1.1-30.12.09

Sponsorinformation. Gældende fra 1. januar 2010. Version 1.1-30.12.09 Sponsorinformation Gældende fra 1. januar 2010 Version 1.1-30.12.09 Hvad er Them GF s PR-afdeling og hvordan fungerer vi? PR-afdelingen består af 4-7 frivillige udvalgsmedlemmer med tilknytning til Them

Læs mere

-Nyhedsbrev november 2018

-Nyhedsbrev november 2018 -Nyhedsbrev november 2018 Nyheder fra formanden: Klubdragt Vinding Ungdoms- og Idrætsforening Så er det muligt at købe Vinding Ungdoms- og Idrætsforenings nye klubdragt til en særdeles favorabel pris.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde (Eksternt)

Referat af bestyrelsesmøde (Eksternt) Referat af bestyrelsesmøde (ksternt) Dato: 01-09-2014 Deltagere: Poul rik Lykke Henrik Pilgaard Torben Alex Nielsen Trine Jensen Jens Munk Nielsen Lindy Thorup Peter Kjær Kopi: Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Tilstede: Poul Erik og Lars fra støtten, Louise, Ernst, Peder og Rie fra hovedbestyrelsen, Bendt fra Senior, Peter, Jens fra håndbold,

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

En god sæsonstart. Inspirationsfolder

En god sæsonstart. Inspirationsfolder En god sæsonstart Inspirationsfolder Indholdsfortegnelse FORORD 2 HUSKELISTE 4 Hvilke målgrupper har vi fokus på? 5 Hvilke hold tilbyder vi i næste sæson? 5 Har vi styr på alle træningstider? 6 Har vi

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011)

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011) - Dato: Tirsdag den 19. april 2011 (opr. og start) + fortsættelse: Mandag den 2. maj 2011, begge dage kl. 19:00 Sted: Hos Finn Hjortholm Bestyrelse: Finn Hjortholm, Ann Larsen, Kirstine Pepping, Linda

Læs mere

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst:

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst: MØDEREFERAT Mødedeltagere Mona Jepsen Kirsten Hansesgaard Morten Larsen Steen Mogensen Morten Bjerregaard Morten Nielsen Peter Riis Fraværende Kopi Sted Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen,

Læs mere

OPSVINGET KOMMER BLIV SPONSOR

OPSVINGET KOMMER BLIV SPONSOR FAKTA OM MEJDAL OG HALGÅRD Mejdal og Halgård er en bydel mellem Vandkraftsøen og Herningvej, tæt ved Holstebro By. Oplandsbyen har et stærkt lokalsamfund med et rigt foreningsliv. Mejdal vokser i disse

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Sponsorudvalg Bestyrelsen 10. IT udvalg 11.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Sponsorudvalg Bestyrelsen 10. IT udvalg 11. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 02. november 2015 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye (HØ) Jesper Wedersøe (JW) Mads Bjørn Hansen

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Fredericia Billardklub

Fredericia Billardklub Fredericia Billardklub Møde referat Ekstraordinær General forsamling Referat nummer: 2015-03 Mødedato: 08-02-2014 Fredericia den 10-02-2014 0. Fremmødte - 30 i alt, hvor de 5 er fra bestyrelsen 1. Valg

Læs mere

15. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 16.

15. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 16. Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde tirsdag den 16. april kl. 19.00. Mødet afholdes i Skæring hallen. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af sidste referat

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag d. 5. April 2011

Bestyrelsesmøde tirsdag d. 5. April 2011 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 5. April 2011 1) Godkendelse af referat - Godkendt 2) Siden sidst Formand & Næstformand - Information om hvordan vinfestivalen er gået. - Der var mere end 300 deltagere. Der

Læs mere

Gruppebestyrelsesmøde. Referent: Monica

Gruppebestyrelsesmøde. Referent: Monica Gruppebestyrelsesmøde Dagsorden Data om mødet: 4. juni 2015 Dato: Tid: 19.00 21.00 Sted: Kvisten Mødedeltagere: Hanne (troppen), Dorthe (troppen), Monica (troppen), Anne-Grete (flokken), Juditte (Rebekka

Læs mere

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division Præsenterer sponsorprospekt Velkommen til Svebølle B&I Svebølle Boldklub og Idrætsforening blev stiftet i 1924 og holder til huse på Højvangen 10B i Svebølle. Her danner klubben ramme om et lille intimt

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen. Referat af bestyrelsesmøde

Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen. Referat af bestyrelsesmøde Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen Referat af bestyrelsesmøde Dato: Torsdag den 10. januar 2019. Tidspunkt: Kl. 18.00 21.00 Sted: Mødelokale i Havdrup hal 2. Deltagere: Fayna Stella

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014 EKIF Bestyrelsesmøde nr 2 d. 8/5 2014 REFERAT Deltagere: Per A., Birgit (badminton), Tommy (fodbold), Ann (tennis), Majbrit (håndbold), Kim S. (ansvarlig for EKIF på de sociale medier) Referat ifølge dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 15. AUGUST 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede:, Mads, Dennis, Annette, Christian,, Henrik Afbud: Rasmus, William, Jens Peter Agenda: Udsendt af formanden

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 22. MARTS 2017 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Henrik,, Heidi, Mads, Christian Afbud: Pelle, William, Rasmus Agenda udsendt af formanden inden mødet:

Læs mere

Sponsor i DALUM IF. Din klub - dit lokalområde

Sponsor i DALUM IF. Din klub - dit lokalområde Sponsor i Din klub - dit lokalområde Kære tidligere og kommende sponsorer Har du nogen gange valgt at bruge lørdag eller søndag formiddag til at lægge vejen forbi Dalum stadion? Her vrimler det med børn

Læs mere

FODBOLD EN FODBOLDKLUB FOR ALLE

FODBOLD EN FODBOLDKLUB FOR ALLE FODBOLD EN FODBOLDKLUB FOR ALLE Velkommen som sponsor i Gødvad GIF Fodbold Sammen gør vi en forskel Vi er en fodboldklub for alle - med tilbud til alle, uanset aldersgruppe, køn, økonomi, familiesituation

Læs mere

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen.

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen. 14. juni 2012 Bella Italia Cup Infoskærm Vi nærmer os fristen for tilmelding af hold til klubbens ungdomsstævne Bella Italia Cup, der løber af stablen søndag den 1. juli. Med foreløbig 64 tilmeldte hold

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april Mandag den 25. april 2016 kl Mødet afholdes i HEI Hallen

Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april Mandag den 25. april 2016 kl Mødet afholdes i HEI Hallen Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april 2016 Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde: Mandag den 25. april 2016 kl. 19.30 Mødet afholdes i HEI Hallen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Medlemmernes kvarter 3.

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Mandag den 15. marts 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Mandag den 15. marts 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Mandag den 15. marts 2017 Tilstede: Lars, Nina, Michael, Mette S, June, Margit, René Fraværende: Mette H, Brian, Henrik, Christoffer 1. Bemærkninger sidste referat

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget.

Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget. Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget. Kultur og Fritid udsendte ultimo august 2017 et spørgeskema pr. e-mail til fodboldklubberne og foreninger

Læs mere

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne!

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne! MØDEREFERAT Mødedeltagere Jepsen Carsten Holm Bodil Andersen Kristian Møller Klaus Thøstesen Jonna Bjerregaard Fraværende Frank Jepsen Kopi Deltagerne, Frank Jepsen Sted Bodil Andersen, Nygade 10 Mødedato

Læs mere

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede.

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede. Onsdag 6. maj Onsdag 6. maj Sæsonplan 2015 Start af træning for juniorer. Kl. 17 18.30. Start af træning for seniorer. 18.30-20.00 for øvede. Sæson 2015 HVER mandag. 17 21. (Opstart 4. maj). Hyggeaften

Læs mere

Udvalg i ny bestyrelsesstruktur i Solbjerg IF Fodbold 2016

Udvalg i ny bestyrelsesstruktur i Solbjerg IF Fodbold 2016 Udvalg i ny bestyrelsesstruktur i Solbjerg IF Fodbold 2016 Indhold Ny opdeling i udvalg:... 3 Ungdomsudvalg:... 4 Senior / Oldboys udvalg:... 4 Lundbjergvangudvalg:... 5 Multibane udvalg:... 5 Snickers

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Bemærkninger til sidste ref: Referatet for gf siger at kasseren opfodre til at revisoren skal have en flaske rødvin og chokolade. dette er selvfølgelig den tidligere kassere Dato: 22. oktober 2013 Det

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 9, Mandag d. 13. august 2012 kl. 18.30 i klublokalet.

Bestyrelsesmøde nr. 9, Mandag d. 13. august 2012 kl. 18.30 i klublokalet. Bestyrelsesmøde nr. 9, Mandag d. 13. august 2012 kl. 18.30 i klublokalet. Deltagere, Vivian, Hanne, Tove, Olaf Afbud Charlotte, Pia Dagsorden Punkt Indhold Ansvarlig 1 Referat fra sidst er godkendt Hanne

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Avedøre IF - fodbold

Avedøre IF - fodbold Avedøre IF - fodbold Avedøre IF blev stiftet i 1932 I dag har klubben ca. 300 medlemmer Klubbens målsætning er at spille i Danmarksserien Vores slogan er, at det skal være hyggeligt, lærerigt og ikke mindst

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2015

Referat af generalforsamlingen 2015 Referat af generalforsamlingen 2015 Dagsorden: Valg af dirigent Jan Nielsen blev valgt. Valg af referent Britta Dahl blev valgt Bestyrelsens beretning v/formand Steen Lund Jeg vil starte beretningen i

Læs mere

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd:

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: 1. Hvorfor holdsamarbejde 2. Hvilke hold er tilmeldt 3. Hvordan bliver man udtaget 4. Trænersammensætning 5. Træningsstart,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 29. AUGUST 2013

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 29. AUGUST 2013 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 29. AUGUST 2013 Til stede: Jan Eriksen, Lars Søndergaard, Flemming Hvid, Torben Madsen, Jan Grønbech, Bo Sponholtz og Peter Pedersen. Under punkt 1 og 2 også Nick Bosholdt

Læs mere

Bestyrelsesmøde kl Godkendelse af det seneste møde ( ) 5. Stillingtagen til eventuel etablering af hundepension

Bestyrelsesmøde kl Godkendelse af det seneste møde ( ) 5. Stillingtagen til eventuel etablering af hundepension Møde: Referat bestyrelsesmøde den 28. april 2014 kl. 17:00 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Bjarne Hansen, Søren Eske Christensen

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2011 kl. 17.30 22.00 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Dato: 10. august 2015 kl. 19.00 i Mødelokale:,,,, Tilstedeværende: Afbud fra Peshko og Stig Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Sted: Aakjærskolens cafe Referent: Gry Damgaard Nielsen. Referat: 1. Valg af dirigent Børge Mortensen Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens beretning 3) Kassereren aflægger regnskab 4) Indkomne forsalg 5) Valg 6) Eventuelt Fra bestyrelsen

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. Ishøj d. 9.1.2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. 1: Godkendelse af sidste referat 2: Nyt fra formanden 3: Nyt fra kassereren, regnskab 4: Nyt fra øvrige bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner i Aabenraa Boldklub. Som ny træner har du helt sikkert en lang række spørgsmål, som vi med dette velkomstbrev

Læs mere

Nytårskur 2014. Årets Ungdomsklub DBU Jylland 2015. Nytårskur 2016

Nytårskur 2014. Årets Ungdomsklub DBU Jylland 2015. Nytårskur 2016 Nytårskur 2014 Årets Ungdomsklub DBU Jylland 2015 Program for dagen: Afslutning: ca. kl. 12 Dagsorden: 1. Velkomst og kaffe 2. Organisationsplan og struktur i klubben (materiale udleveret) 3. Retningslinjer

Læs mere