Solrød Strand den Nyhedsbrev nr. 40 Her følger lidt nyt fra forskellige sider i klubben.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Solrød Strand den Nyhedsbrev nr. 40 Her følger lidt nyt fra forskellige sider i klubben."

Transkript

1 Solrød Strand den Nyhedsbrev nr. 40 Her følger lidt nyt fra forskellige sider i klubben. Stort tillykke til de nye EPP1 ere Frederik (13 år), Cathrine (13 år), Annelise, Malene og Martin. Dygtige roere, som fortsætter med EPP2 til foråret Stort tillykke til de nye EPP2 ere Kirsten, Silvia og Gerhard, Priscilla, Kenneth, Karsten, Jens Vivi, Tracy, Niels, Mikkel og Aage. Klubben håber, de får stor glæde af at være kommet så langt i færdigheder og af klublivet i Solrød Strand Kajakklub. De, der har tilmeldt sig Opstartsforløb 2016 og som af forskellige grunde ikke har taget EPP2 endnu, vil blive kontaktet af formanden for aftale af det videre forløb. Generalforsamling torsdag den Generalforsamling d kl For nærmere info: se klubbens vedtægter. Dagsorden og sted meddeles senere. Når de nærmere informationer kommer, bedes du tilmelde dig via Vedtægterne kan ses på Reparation og vedligeholdelse af klubkajakker Mogens Aalund, Karsten Brink, Lars Bursche, Steen Bech Sørensen, Cuno Frank Gygli og Bjarne Hansen, har fremadrettet meldt sig til at stå for reparation og service af klubkajakkerne. Hvis du har ret til at bruge klubkajakker og bemærker, at der er noget galt, er det vigtigt, at du skadeanmelder det. Båden tages så ud af reservationssystemet, og de vil så se på det. Det er vigtigt at vi passer på vore værdier og at skaden bliver anmeldt, når den er konstateret.

2 Det blev til en hyggelig grillaften Først var der indkaldt til Sommerfest, med meget kort varsel, den blev så udsat. Ny dato kommer snarest. Der var nogle, der mente, at den gode vejrudsigt skulle bruges alligevel, så der blev arrangeret en grillaften i stedet. Vi var godt 20 der hyggede sig, og der var enighed om, at der gerne må komme flere af den slags initiativer. Besøg af Køge Søspejdere den 24. og Køge Søspejdere låner klubhus og grund i forbindelse med deres årlige optimisttur med overnatning i telte. De ønskes en god oplevelse. Inspirationslæsning På mit sidste kursus blev jeg anbefalet nedennævnte bøger, som værende rigtig gode. De er nu indkøbt og ligger til udlån i klubhuset i hvert sit plast chartek. Når du låner bogen, så skriv dit navn og dato på listen, så ved vi, hvor den er. Mvh Lars Juhl

3 Mange nye billeder på hjemmesiden Der er kommet mange nye billeder på hjemmesiden fra klubture og ture medlemmer har foretaget i rundt omkring i verden. Når du åbner billeddelen af hjemmesiden, skal du have lidt tålmodighed, da der er så mange. Solopgang ved Solrød Strand

4 Det er dejligt, der kommer mange billeder og beskrivelser af ture til inspiration for os alle. Bliv ved med det I det flg. kan du læse om en fin tur som Mie og Kurt har haft. God fornøjelse med det.

5 4 dage med sæler 4 dage med sæler blev det ikke, men vi så sæler de 3 dage. Flest så vi på førstedagen. Dette er Mie og Kurts beskrivelse af en tur rundt om mors, fra den 29. august til den 1. september Da vi fik mulighed for at bruge en uge i det Jyske på at sejle kajak, overvejede vi mulighederne og vores ønsker fra tidligere snakke om kajakture i Jylland. Vi havde planlagt 3 ruter: 1. En tur startende i Vejle Fjord (Brejning), ind forbi Vejle by, herefter forbi Trelde næs og ned gennem Lillebælt til Fænø sund, og videre til Kolding Fjord forbi Skærbæk og Skærbækværket, turen retur skulle så foretages langs de kystlinjer vi ikke havde set. 2. Gudenå, fra Silkeborg til ja måske Kattegat blot så langt vi ville have vejret med os, vi havde under alle omstændigheder beslutte at vi skulle afhentes ved målet. (Godt med familie tæt på) 3. Mors rundt, som vi havde talt en del om tidligere. Som det fremgår i indledningen, blev det turen rundt om Mors vi valgte. Vi studerede vejrlig ugen op til afgang, planlagde ruten, og ledte efter overnatningsmuligheder. Den oprindelige plan med start i Vilsund: Inspireret af de gamle mænds tur omkring Samsø tidligere på året, valgte vi at kontakte Thisted Ro og kajakklub for at spørge om vi kunne overnatte i klubhuset, fra søndag den 28. til mandag den 29. Da vi så ville ændre planen og starte derfra. Det kunne vi det var meget hyggeligt og en stor fordel at have deres garage som pakke sted og opbevaring for vores pakkede kajakker natten over. Vi havde aftalt at vi kunne ringe ved ankomst, så ville vi få udleveret en nøgle. Da vi ankom mødte vi formanden Helle og et medlem som var på deres værksted for at reparerer klubkajakker (sikke et værksted, lidt misundelig blev man da). Vi ringede til Ruddi og han kom med en

6 nøgle, vi fik gode informationer om vores planlagte tur, en rigtig god oplevelse at møde klubbens medlemmer. Vores kajakker, klar på bukke. Dag 1: Ruten som udført: Vi stod op før solen, da vejrudsigten forudsagde at det ville blæse op i løbet af dagen. Vi stævnede ud 7:15, i en smuk stille morgen, let vind fra NV, og meget roligt vand. Efter et kort ophold i Vilsund havn, hvor skyerne blev mørke og dystre, sejlede vi videre sydover. Skyerne åbnede kort efter for deres indhold, og vi nød at være omgivet af vand - det varede dog ikke længe inden vejret blev flot igen. Den varme sol havde fået nogle sæler til at lægge sig på stranden, de sprang i vandet da vi nærmede os. Der var vist omkring 6 sæler, spændende syn. Det lykkedes dog kun Mie at få taget et billede med telefonen, af enkelte sæler i vandet. Videre mod Doverodde, hvor vores shelter ventede. Vi skulle dog lige krydse Visby Bredning, som vi i Thisted var varslet om kunne være en udfordring. Det blev det også, det var blæst op, som ventet, men nu til 13 m/s fra vest fladt land til styrbord giver ikke megen læ. Der blev kæmpet og vi søgte så langt ind under land som vanddybden tillod, glæden ved at få vinden i ryggen var stor! Shelter ved Doverodde, bålhygge og isætning, til dag 2, det var blot om at komme af sted inden den røde maskine startede op

7 Dag 2: Vi sov længe, helt til 6:30, så afgang var kl. 9:00. Ruten som blev sejlet:

8 En let morgenstart, da vinden fortsat var vest, drejende til sydvest. Nu er det jo så Limfjorden, så intet varer evigt. Bunden ligger højt mange steder, hvilket erfaringer fra dag 1 burde have lært os (med en rimelig dyb ridse ind til den gode glasfiber). Og vinden er ikke til at regne med, for slet ikke at tale om bølgerne som ofte kommer fra alle retninger og med forskellige frekvenser. Det virkede dog ikke på noget tidspunkt farligt eller utrygt, blot krævende teknisk og fysisk. Da vi runder den sydligste spids af Mors, er det som om vandet koger og vinden er i mod os lige meget hvilken retning vi sejler, en sæl, ser på os ret fremme og skynder sig væk, vi har nok set for usikre ud. Vi sejler i roligt vand op til Sillerslev havn, hvor vi spiste frokost (klassisk makrel i tomat). Og en kop kaffe.

9 Turen fra Sillerslev havn til Nykøbing Mors, var som en tur ned af bakke hele vejen, vinden og bølgerne i samme retning som os ren nydelse. Under Sallingsundbroen og efter sigende, det dybeste sted i Limfjorden (30 meter). Uden om Nykøbing havn, for at sejle op til Nykøbing Ro og kajak klub, som vi også havde aftalt overnatning hos. Også her mødte vi mange flinke meddelsomme medlemmer, endnu et værksted, klub- og træningslokaler som er misundelsesværdige. Efter vi havde været på bøf hus for at indtage vores aftensmad, som man nu gør på sheltertur, vendte vi tilbage til klubben. Der er fast klubaften tirsdag og torsdag, så vi blev budt med til kaffe og kage. Det var hyggeligt og informativt, da udvalget for etablering af et fælles område på havnen nu var kuldsejlet endnu engang, da ikke alle interessenter ville være med alligevel, træls for mange men vi kæmper jo alle med vores. Dag 3: Tidligt op før solen. Hilste på de første som skulle morgenbade, pakkede kajakker mens der kom flere som ville bade. Da vi var klar til afgang mødte de første ro folk også op og ønskede os god tur videre.

10 Klar til afgang: Ruten som blev sejlet: En smuk tur uden drama og blot en enkelt sæl. Bolig er store som små langs kyste n lige uden for byen. Vi passerede muslingefiskernes fangststed, og nød endnu en dag at vinden var med os det meste af vejen.

11 Pause i flot solskinsvejr: Kan ikke beskrives bedre med ord. Kan blot tilføje at der hurtigt gik 2 timer med ren nydelse Men vi skulle videre og havde besluttet at vi ville overnatte på Feggesund færgekro, hvis det var muligt. Det var ikke noget problem, faktisk var vi de eneste overnattende gæster, også her hyggelige mennesker og omgivelser, bedste shelter standard men naturligvis også den dyreste overnatning på turen. På vejen til Feggesund så vi naturen vise sig smukkest og særpræget. Vel ankommet til færgekroen, venter vi på at få et godt måltid mad.

12 Dag 4: Klar til afgang, fra stranden foran færgekroen. Ruten som blev valgt, da vinden fortsat kom fra vest og ville være 4-8 m/s: Krydset fra Feggesund til Thy kysten var blot transport, med bølger fra flere sider og i varierende styrke og højde, det er svært at få gengivet forholdene på et billede. Straks vi kom i læ af kysten, var det atter en nydelsens dag, hvor vandet, luften og naturen kunne studeres. Da vi havde valgt en forholds vis kort rute havde vi god tid, og søgte efter et godt pausested. Vi fandt det dejligste shelter areal godt skjult af træer og grene. Solen brød igennem netop som vi lagde os ind til stranden, der er ikke meget der kan hamle op med sol, shelter og medbragt mad..

13 Endnu et par timer gik her. Nu blot rundt om næste pynt, som lå lige ved siden af vores pausested, ind langs kysten for optimal læ og så afsted mod Thisted. En tur rundt i Thisteds havn: Ankommet til Thisted roklub:

14 Alt pakket ud af kajakkerne: Vi fik skyllet kajakker, pakket bil og sludret med flere af klubbens medlemmer inden vi selv fik et fortjent et bad. Og kunne se tilbage på 4 dage på Limfjorden, med mange gode oplevelser, spændende farvand og kystlinjer til gode Mie og Kurt Se billeder på hjemmesiden Som altid modtages billeder, informationer mv. med tak Billeder der lægges på facebook, lægges løbende på hjemmesiden. Mange venlige hilsner Klaus kajak.klaus@gmail.com

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge Kajaktur til Tolo Anne og Jakob, uge 40 2018 Anne og jeg drog i uge 40 til Grækenland for at ro i havkajak i Tolo Roklub. Jeg lovede vores kære formand, Jette, at vi ville lave en kort rejsebeskrivelse

Læs mere

Turoversigt 2014. 13. 14. Juni - Skibelund tur. Start: Fredag d.13.6 kl 17:00. Hjemkomst: Lørdag til frokost. Turlængde: 2 x 11 km.

Turoversigt 2014. 13. 14. Juni - Skibelund tur. Start: Fredag d.13.6 kl 17:00. Hjemkomst: Lørdag til frokost. Turlængde: 2 x 11 km. Turoversigt 2014 13. 14. Juni - Skibelund tur Start: Fredag d.13.6 kl 17:00 Hjemkomst: Lørdag til frokost Turlængde: 2 x 11 km Medbring: Madpakke og drikkevarer til fredag aften Der er frisk vand på pladsen

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Siden sidst (2011-DEC):

Siden sidst (2011-DEC): Nyhedsbrev 2012 - APR Nyhedsbrevene vil blive udsendt ca. den 1. APR, 1. JUL, 1. OKT og 1. DEC. Der modtages gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktør for dette nyhedsbrev: Poul-Erik. Siden sidst

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

2016 Sidste tur. en halv time foran og ARGO var også på vej. 24 sømil blev logget.

2016 Sidste tur. en halv time foran og ARGO var også på vej. 24 sømil blev logget. 2016 Sidste tur Fredag Så er vi startet på årets sidste tur. Efter et laaangt kryds til Oddesundbroen, hvor vi ventede et kvarter, krydsede vi videre til Jegind Tap, hvor vinden nu var øget fra 7-9 til

Læs mere

En tur til det græske øhav.

En tur til det græske øhav. Maj 2015 En tur til det græske øhav. Mange har sikkert prøvet at gå på en havnekaj sydpå, og set ind i den ene lækre båd efter den anden og tænkt, det må være dejligt at sidde i sådan en båd og sejle rundt

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 9. april Så er sæsonen i gang! I det skønneste vejer fik vi Skærtorsdag sat sejlene på, og gjort klar til

Læs mere

Solrød Strand den Nyhedsbrev nr. 42 Her følger lidt nyt fra forskellige sider i klubben.

Solrød Strand den Nyhedsbrev nr. 42 Her følger lidt nyt fra forskellige sider i klubben. Solrød Strand den 19.10.2016 Nyhedsbrev nr. 42 Her følger lidt nyt fra forskellige sider i klubben. Generalforsamling torsdag den 13.10 i klubhuset 25 medlemmer samt Ivar Haugaard Hansen deltog i generalforsamlingen.

Læs mere

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016 En uge I juni 2016 I uge 25, var det lykkedes os at skrabe fridage sammen til en uges fri, som vi ville bruge på den store blå hylde. Laura og Mikael venter deres første barn omkring den 26. juni, så vi

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

Fantastiske Fjällbacka

Fantastiske Fjällbacka Fantastiske Fjällbacka BY LARS ULLITZ ON 22. JULI 2014 I løbet af vinteren snusede jeg fra tid til anden rundt på Erik Sjöstedts hjemmeside www.kajak.nu. En overordentlig inspirerende hjemmeside. Oftere

Læs mere

Den nye forening skal være en del af styregruppen overfor kommunen.

Den nye forening skal være en del af styregruppen overfor kommunen. Nyhedsbrev nr. 58 Solrød Strand den 22.02.2018 Her følger nyt fra forskellige sider af klubben. Nyt fra bestyrelsen Strandens hus SSG er en grundejerforening for 1600 grundejere, som bor øst for Strandvejen,

Læs mere

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET Aktivitetsplan 2014 2014 DATO TID AKTIVITET 6. april 11:00 7. april 18:00 20:30 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og for de tilmeldte, vil der efterfølgende

Læs mere

Turen gennem Bøgestrømmen var ganske livlig med god strøm og pæne bølger, men det er alligevel altid en hyggelig tur.

Turen gennem Bøgestrømmen var ganske livlig med god strøm og pæne bølger, men det er alligevel altid en hyggelig tur. Rejsebrev nr. 01 fra Vallensbæk til Nykøbing F Mandag den 15. Juni 2009 Så kom vi endelig af sted. Vores venner på havnen tog pænt afsked med os med kolde øl og chips. Kl.18.30 var det afgang mod Rødvig.

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

Kajakferie rundt om Mors 21. juni 2. juli 2010.

Kajakferie rundt om Mors 21. juni 2. juli 2010. Kajakferie rundt om Mors 21. juni 2. juli 2010. Afsted fra Strøby Egede mandag kl. 0730. Vi havde pakket dagen før og skulle bare op og afsted. På vej op kørte vi gennem Kongenshus Mindepark, - dejligt

Læs mere

Klubtur til Aalborg og Egholm, 28. juni 2014

Klubtur til Aalborg og Egholm, 28. juni 2014 Klubtur til Aalborg og Egholm, 28. juni 2014 Der var ivrig aktivitet fra morgenstunden lørdag morgen, da ikke færre en 15 morgenfriske FK'ere var mødt op for at gøre klar til juni måneds klubtur til Aalborg

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

Natsejllads Jyllinge sejlklub 2015

Natsejllads Jyllinge sejlklub 2015 Natsejllads Jyllinge sejlklub 2015 Fredag den 2. oktober kl 17:00 stævnede to både ud fra Jyllinge havn. Team Trojka og Team Donna. Vi var i alt 11 skippere og gaster med blandet erfaring, og vi skulle

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Siden sidst (juli 2012):

Siden sidst (juli 2012): Nyhedsbrev oktober 2012 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion og fotos for dette nyhedsbrev:

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

CONVOY BUDDY CB TRUCKERS CLUB DENMARK

CONVOY BUDDY CB TRUCKERS CLUB DENMARK NR.4 2015 CONVOY BUDDY CB TRUCKERS CLUB DENMARK BREAK 19 Formand Convoy 315 Mr Keis Næstformand: Flemming Fomsgaard Henning V Olsen 40833453 50430511 Convoy 148 Kasser.: Convoy 850 Fynboen Best. Convoy

Læs mere

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene.

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013 Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. Turfølget var ikke stort, men det var godt: Jan Michalik, Peter Henrik Sørensen, Gorm

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE Faldsled vandrerhjem Søndag d. 7 oktober: Vi kørte fra Limfjordsskolen kl. 12.15.

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste Sommerferie 2015 At tage på ferie i egen båd er slet ikke så besværligt som man skulle tro. Der er nogle ting der skal være i orden. Jeg skulle have kanalskipper bevis det fik jeg gennem Danske tursejlere

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

I år var der entreret med vores faste instruktører i Aalborg Sejlklub, så udover Laust var også Trille og Christian klar på opgaven i år.

I år var der entreret med vores faste instruktører i Aalborg Sejlklub, så udover Laust var også Trille og Christian klar på opgaven i år. Sommercamp 2015 Årets Sommercamp for unge sejlere fik en rigtig fin optakt. Tilmeldingerne strømmede ind tidligt i år og da vi startede op var der 23 tilmeldte sejlere fra Sejlklubberne KDY, Nappedam,

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

Sensommertur med Folkebåden Private Lady på Limfjorden

Sensommertur med Folkebåden Private Lady på Limfjorden Sensommertur med Folkebåden Private Lady på Limfjorden Lørdag d. 1. september satte vi kurs mod nord Private Lady på traileren målet Hjarbæk Havn. Jens havde studeret vejrudsigten og fundet den gunstigste

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

Siden sidst (2012-APR):

Siden sidst (2012-APR): Nyhedsbrev 2012 - JUL Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. APR, 1. JUL, 1. OKT og 1. DEC. Der modtages gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktør og fotos for dette nyhedsbrev, når ikke andet

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

En dag på sommerlejr med Polyfemos!

En dag på sommerlejr med Polyfemos! En dag på sommerlejr med Polyfemos! Vi bliver vækket præcis kl. 7:00 - undtagen dagen efter natdyk, hvor vi får lov til at sove længe - til kl. 8:00. Så skal vi være friske og ned og morgenbade. Efter

Læs mere

Damgårdshave Lystfiskerklub

Damgårdshave Lystfiskerklub Fisketur den 22. januar 2019 TURLEDERENS BERETNING 2019 Der mødte 20 medlemmer og 3 gæster op på Havstrygere kl. 8.00 i Helsingør havn. Det blæste lidt fra sydvest med vekslende snebyger, så vi sejlede

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Velkommen til vore nye medlemmer i klubben: Anne, Poul, Annelise, Mona, Gitte, Theis, Claus, Frank og Gitte.

Velkommen til vore nye medlemmer i klubben: Anne, Poul, Annelise, Mona, Gitte, Theis, Claus, Frank og Gitte. Nyhedsbrev nr. 59 Solrød Strand den 26.03.2018 Her følger nyt forskellige sider af klubben. Velkommen til vore nye medlemmer i klubben: Anne, Poul, Annelise, Mona, Gitte, Theis, Claus, Frank og Gitte.

Læs mere

Kursusmuligheder i 2016

Kursusmuligheder i 2016 Kursusmuligheder i 2016 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement, som vi har

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2018

Nyhedsbrev Marts 2018 Nyhedsbrev Marts 2018 Siden sidst Antal roede kilometer i februar 2018 overgår februar måned sidste år. Totalt ligger vi på 10.411 km og er dermed nu allerede på linie med sidste års total opgjort efter

Læs mere

En fantastisk dejlig tur på 23 km blandt glade mennesker en god søndagsoplevelse, der også kunne mærkes om mandagen i armene.

En fantastisk dejlig tur på 23 km blandt glade mennesker en god søndagsoplevelse, der også kunne mærkes om mandagen i armene. Nyhedsbrev nr. 4 Den 4. maj 2011 Kære medlem Odense Fjord Søndag den 1. maj blev fejret af 12 af os på Odense Fjord. Vi mødtes i marinaen og pakkede den nye trailer med 11 kajakker og med en enkelt på

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på Oplev dejlige Danmark... med Forslag til 1-dagsture 2017 For yderligere information: Ring på 98 92 86 46 Oplev dejlige Danmark... med Rømø/Sylt/Tyskland Torsdag 4. maj + Tirsdag 30. maj Tag med til skønne

Læs mere

Samsø rundt i kajak. Distance: 70 km. Tre etaper med overnatning i Klitgaard camping og Sælvig bugtens camping. Sværhedsgrad: EPP 2.

Samsø rundt i kajak. Distance: 70 km. Tre etaper med overnatning i Klitgaard camping og Sælvig bugtens camping. Sværhedsgrad: EPP 2. Samsø rundt i kajak. Distance: 70 km. Tre etaper med overnatning i Klitgaard camping og Sælvig bugtens camping Sværhedsgrad: EPP 2. http://www.klitgaardcamping.dk/ http://www.saelvigbugtenscamping.dk/

Læs mere

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Lejrskole til Svendborg - Slotte og natur på Sydfyn Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Limfjordsskolen 2007 I dag kom dagen, hvor vi tog til Svendborg.

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

1. læsning: sl Evangelium

1. læsning: sl Evangelium 1. læsning: sl.31.2-6 Herre, hos dig søger jeg tilflugt, lad mig ikke for evigt blive til skamme, udfri mig i din retfærdighed! v3 Vend dit øre mod mig, red mig i hast, vær min tilflugts klippe, den borg,

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang. Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang. Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00 Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00 Skelskør Roklubs bestyrelse 2014 / 15 Formand Steen Henriksen. Noret 1. 4230 Skælskør. Tlf. 40 33 00 57 steen-henriksen@hotmail.com

Læs mere

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy.

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. I år deltog der 7 ungdomsløbere: Julius, Bjarke, Daniel, Fillip, Rasmus, Jens Kristian og Hans. Fra klubben deltog Henrik Holm, Søren German og Steen Holmegaard

Læs mere

Med Ladbyskibet på tur

Med Ladbyskibet på tur Med Ladbyskibet på tur Engang sejlede Ladbyskibet på vandet omkring Kerteminde. Måske tog det også på togter rundt i vikingernes verden. Ladbyskibet var et langskib på 21 m. Det har været stort og flot.

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

En anden slags brød. Så endelig er bølgerne faldet til ro dernede.

En anden slags brød. Så endelig er bølgerne faldet til ro dernede. En anden slags brød Så endelig er bølgerne faldet til ro dernede. En lille fåremavet sky hænger højt oppe over søen. Hænger helt stille, som om den er kommet i tvivl om, hvor den egentlig er på vej hen.

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Solrød Strand den Nyhedsbrev nr. 39 Her følger lidt nyt fra forskellige sider i klubben. Nyt opstartskursus EPP1

Solrød Strand den Nyhedsbrev nr. 39 Her følger lidt nyt fra forskellige sider i klubben. Nyt opstartskursus EPP1 Nyhedsbrev nr. 39 Her følger lidt nyt fra forskellige sider i klubben. Solrød Strand den 12.8.2016 Nyt opstartskursus EPP1 Her på det sidst har der været en del prøvesejladser og det har resulteret i et

Læs mere

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år.

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 års jubilæum Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 år er meget lang tid at skulle forholde sig til, og samfundet vil sandsynligvis

Læs mere

Wayfarersejlads fra Doverodde. En lille ferieberetning af Jesper Nothlev, W10560

Wayfarersejlads fra Doverodde. En lille ferieberetning af Jesper Nothlev, W10560 Wayfarersejlads fra Doverodde En lille ferieberetning af Jesper Nothlev, W10560 Vores første ferieuge gik med et af årets Wayfarerhøjdepunkter, Rantzausmindetræffet i det Sydfynske Øhav. Kan man tænke

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Sæson Februar. Marts. Denne måned havde vi fokus på aktiviteter til vores medlemsaftener. Vi spillede blandt andet cross boule.

Sæson Februar. Marts. Denne måned havde vi fokus på aktiviteter til vores medlemsaftener. Vi spillede blandt andet cross boule. Sæson 2016 Januar Et nyt år startede med flere nye ting! Blandt andet opstart af faste medlemsaftener med spisning og hygge hver anden tirsdag. Stor succes hele året med stor tilslutning og dejlig stemning.

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen Status Bestyrelsen og personalet på Friskolen blev ved Friskolens opstart i august 2012 i fællesskab enige om, at man hvert år ved et nyt skoleårs begyndelse, arrangerer en sammenrystningstur med én overnatning

Læs mere

Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare

Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare 1. Velkomst 2. Valg af referent & ordstyrer Anja er referent og Elin er ordstyrer 3. Præsentation af nye forældre/ pårørende Præsentationsrunde

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

Standerstrygningstale 2016

Standerstrygningstale 2016 Standerstrygningstale 2016 Velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde til denne standerstrygning i vores 80 års jubilæumsår. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Mere end 400 kiggede forbi til vores julemarked :)

Mere end 400 kiggede forbi til vores julemarked :) Mere end 400 kiggede forbi til vores julemarked :) Må vi have lov til at sige 1000 TAK til alle Jer der kiggede forbi til vores julemarked i søndags. Vi er dybt taknemmelige vi havde den skønneste, travleste

Læs mere

Velkommen til Hals Ro- og Kajakklub

Velkommen til Hals Ro- og Kajakklub Velkommen til Hals Ro- og Kajakklub Støt vores lokale sponsorer: Bilsyn Ulsted Mejdahls Bageri XL Byg Hals Lund El Hals Marine Forening og Skyttelaug Byens Kiosk Gandrup Element Claudi Fisher Lund Dahl

Læs mere

Sommerferie 2007. Sarau

Sommerferie 2007. Sarau Sommerferie 2007 22.7.2007 kørte vi fra Harlev i regnvejr, ned over Rødby med færgen til Puttgarten, for senere at ende i Østrig som var vores mål. Vores første overnatning var Naturcampingplatz Sarau

Læs mere

Spirens store ønske. - en tegnet fortælling om spirer. Martin Frøsig & Miriam Sasha Sommer Forlaget Friske Spirer

Spirens store ønske. - en tegnet fortælling om spirer. Martin Frøsig & Miriam Sasha Sommer Forlaget Friske Spirer Spirens store ønske - en tegnet fortælling om spirer Martin Frøsig & Miriam Sasha Sommer Forlaget Friske Spirer Spirens store Ønske Forlaget Friske Spirer info @ friskespirer.dk www.forlagetfriskespirer.dk

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Senior + til Immeln den 3. 5. august 2009-08-06

Senior + til Immeln den 3. 5. august 2009-08-06 Senior + til Immeln den 3. 5. august 2009-08-06 Søen Immeln ligger ca. 20 km nordøst for Kristianstad. Oversigtskort over søen til slut. 2009-08-03, mandag. Der kommer en byge, medens vi læsser kajakkerne

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Ålborg tur-retur 1990

Ålborg tur-retur 1990 Ålborg tur-retur 1990 Af: Jens Lausten Hansen (SCK-Nyt 4/1990). Lille forhistorie: Fem ryttere som ikke kendte hinanden inden de 1000 km. Pause i Vildbjerg. Fra venstre Jens Lausten Hansen, Kurt, Helge

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj oktober-november 2015 Mærkedage oktober- sædemåned Fødselsdage: Mette Gellberg-Rita Leona Lauritzen november-slagtemåned Fødselsdage:

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben!

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Alt det nye bliver præsenteret på MEDLEMSMØDET ALLEREDE NU PÅ TIRSDAG DEN 12. MARTS KL. 19.00-21.00 I KLUBHUSET. Dagsorden

Læs mere

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Det var et vildt år Foto: Sanne Agatz - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Ansvarlighed, demokrati og godt bomiljø Siden 2012 har vi i boligforeningen arbejdet målrettet med vores

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 25 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 20/6 kl. 17.30 Sommerafslutning Uge 26: Lejrtur for

Læs mere

Nyhedsbrev nr Åbent hus ifm. Svendborg Sportsfestival. Arbejdsdag d

Nyhedsbrev nr Åbent hus ifm. Svendborg Sportsfestival. Arbejdsdag d Nyhedsbrev nr. 3 2018 Tankefuld rideklub vil være repræsenteret ved skoleidrættens forårsfestival torsdag d: 7/6 ved SG huset. Hvor der mulighed for 6. klasserne på kommunens skoler at prøve forskellige

Læs mere

Fjordager Cyklings tur til Bornholm 2018

Fjordager Cyklings tur til Bornholm 2018 Fjordager Cyklings tur til Bornholm 2018 Afgang fra Fjordagerhallen Gruppen består af: Solveig, Susanne, John A, Hans, Poul, Holger, Karsten, Peder, René, Ole Steen, John D, Jens, Rollo, FredeK og Jan

Læs mere

Cyklister i Kolding. Lapning i fin stil. Nr. 1 feb. 2007

Cyklister i Kolding. Lapning i fin stil. Nr. 1 feb. 2007 Lapning i fin stil Cyklister i Kolding Nr. 1 feb. 2007 Turudvalget Møder med Teknisk Forvaltning VCTA Indkaldelse til generalforsamling 29. 3 Göta kanal/göta Elv H.P. s fotos fra efterårets cykelture DANSK

Læs mere