En fantastisk dejlig tur på 23 km blandt glade mennesker en god søndagsoplevelse, der også kunne mærkes om mandagen i armene.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En fantastisk dejlig tur på 23 km blandt glade mennesker en god søndagsoplevelse, der også kunne mærkes om mandagen i armene."

Transkript

1 Nyhedsbrev nr. 4 Den 4. maj 2011 Kære medlem Odense Fjord Søndag den 1. maj blev fejret af 12 af os på Odense Fjord. Vi mødtes i marinaen og pakkede den nye trailer med 11 kajakker og med en enkelt på taget kørte vi til Bregnør, hvor vi satte i vandet. Med fuld solskin og let vind fra NØ roede vi de 9 km helt på tværs af fjorden til Otterup Lystbådehavn i medløbende sø. Det var lidt af en udfordring for dem, der var afsted for første gang i år. Vi var Tage, Ulrik, Gorm, Karsten, Ole, Hanne Grethe, Claus Treu, Marianne Hansen, Ole Brandt, Hans Jakob, Christian og Werner Efter frokosten lagde vi ud med at sejle i sejlrenden og lidt senere over til Enebærodde i læ for skoven, for det var blæst lidt op. Der var lidt bekymring for, om bølgerne stod lige ind gennem Gabet, men det viste sig ikke at være ubegrundet. Vinden var fra NØ, og Gabet lå i læ, så vi kunne uden problemer ro over og holde hvil ved Lodshuse. Herfra tog vi kysten rundt, indtil vi de sidste 2 km krydsede over til Bregnør Fiskerleje og fik lidt udfordring fra den medløbende sø. En fantastisk dejlig tur på 23 km blandt glade mennesker en god søndagsoplevelse, der også kunne mærkes om mandagen i armene. Frigivelseshold 1 Nu er der kommet gang i frigivelseshold 1, og det ser ud til, at vi bliver 11, når alle er med. Vi har været i svømmehallen 2 gange i april og har her arbejdet med makker- og soloredning og med eskimoredninger. Men nu skulle det være mandag den 2/5. Stor var ængstelsen over vejret, da vi kom til Kerteminde 8 m/s fra nordøst med klaprende stålwirer mod masterne osv. Så derfor lastede vi vores nye trailer med kajakkerne og kørte om i fjorden. Her var meget bedre. Fralandsvind og lavt vand. Ja vi kunne selv dosere, hvor meget vind, vi ville have, for det drejede sig bare om at gå lidt længere fra land. Vi fik arbejdet med dreje- og stoptag, ligeud-roning, ligge i flåde, vippe med kajakken osv inden vi tog tilbage til marinaen, Susanne, Henning, Jesper, Mona, Karsten, Morten og Lasse, samt Marianne og Gorm som instruktører. Da vi havde skyllet kajakker og ryddet op, var der lidt snak om at tage hjem, for det var koldt (6 grader), og klokken var men nej det blev til hygge, kaffe og kage. Det tegner rigtig godt det her - årets første hold. Og så vel mødt næste gang til dem, der ikke nåede med denne gang. Kajakfestival juni På tur med kajakklubben og en mulighed for at lære nyt I weekenden den juni er der kajakfestival på Fyns Hoved Campingplads med Kerteminde Kajakklub. Her har du mulighed for at være sammen med klubmedlemmerne, prøve dine lejrfærdigheder af med telt og madlavning, komme på Workshop med Nicolai Ilcus, hygge med de andre og komme på kajaktur.

2 Program Fredag den 17. juni kl 16.00: Dem der har lyst til at ro til Fyns Hoved Camping om fredagen mødes kl i Kerteminde Marina og pakker kajakkerne, før de tager afsted på den 25 km lange tur. Vil du hellere køre, så mødes vi kl i Kerteminde Marina og pakker traileren med kajakker og kører sammen til campingpladsen. Hvis du hellere vil køre direkte med egen kajak på taget, så ankom omkring kl 20, så vi kan rejse teltene sammen og hygge os lidt ved de fælles borde husk varmt tøj til aftenerne. Lørdag den 18. juni Vi spiser morgenmad kl 8.00, og gør os klar til kajakaktiviteter kl Hvis du vælger først at ankomme lørdag, skal du komme omkring kl 8.30, så du kan være klar til kajak kl Husk at melde dig på campingpladsen, når du ankommer. Workshop kl og kl Frokost kl Nicolai Nicolai Ilcus, der er instruktør på bla EPP4 kurserne i Esbjerg, kommer og laver 2 workshops med os. Vi vil tage udgangspunkt i, hvor deltagerne er rent kajakmæssigt, så alle kan få noget nyt med hjem i forhold til, hvor vi er. Du er således meget velkommen, hvis du er frigivet for nyligt, men også hvis du har bestået EPP3 eller 4. Programmet for workshoppenen laver vi ud fra vores kendskab til de tilmeldte. Vores udgangspunkt er at lave noget med kajakfærdigheder bølgeroning, selvredning, evt. nogle EPP3 færdigheder, rul mm. Nicolai er en af landets bedste instruktører og han har posen fuld af gode råd og ting, vi kan foretage os i kajakken. Det er ikke et kursus, men en workshop, hvor rammerne ikke er så stive, og vi ikke har et bestemt pensum. Det er også tilladt at lære af hinanden! Du kan også vælge at tage på tur i det skønne område omkring Fyns Hoved, mens resten er på workshop. Inden turen indledes, aftaler vi, hvem der er turleder på turen. Aftensmad kl Når vi er færdige med workshoppene rigger vi af og begynder over en kop kaffe at gøre klar til at lave noget fælles mad sammen over grillen. Søndag Efter morgenmad er der afgang enten i bil med trailer eller i kajakken tilbage til Kerteminde. Hvis du vil med, skal du tilmelde dig på booking portalen, hvor der er to muligheder. 1) Kajakfestivalen og deltagelse i workshoppene med Nicolai 2) Kajakfestival uden deltagelse i workshoppene Du skal ikke forhåndtilmelde, om du vil ro derop eller tilbage, om du kører selv, eller du kun er med om søndagen. Det kan vi snakke sammen om hen ad vejen, så vi også finder en, der vil tage traileren med efter bilen. Hvis vi laver samkørsel, så er det vel rimeligt, at dem, der kører med, betaler 1 krone pr. kørt kilometer til den, der lægger bil til. Betaling

3 Der er en egenbetaling på deltagelse i de to workshops på i alt 300 kr og 200 kr for en workshop. Hvis vi bliver mange, kan vi reducere det beløb, for det skal udelukkende gå til betaling af instruktøren. Betaling af campingpladsen klarer du selv ved afgang. Mad Du klarer selv morgenmad, frokost og drikkevarer Aftensmaden lørdag køber vi sammen, og afregner på stedet. Vi regner med at kunne stille nogle borde sammen som sidste år, så vi kan spise alle måltiderne sammen. Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag den 26. april Til stede: Gorm, Hanne, Karsten, Tine, Tage, Marianne, Per Michael - Afbud: Karin, Bo. Ref. Hanne Pkt. 1 Dagsorden. Godkendt. Pkt 2 Referat fra sidste bestyrelsesmøde - Godkendt. Pkt 3 Besøg af Mads fra Bådkommisæren. Snak med Mads om muligheder for samarbejde med Bådkommisæren. Kajakbiksen udstiller nogle varer i BK, og derefter prøver vi at udvikle et samarbejde hen over sommeren. BK vil gerne sætte opslag op om vores kurser og arrangementer. Pkt 4 Generalforsamlingen Indtryk fra 29.3: En på alle måder god generalforsamling. For at fastholde det, der er så vigtigt: Vigtigt med indhold og retning, så vi har noget at snakke om (formandens oplæg). Vigtigt med grundighed og ordentlighed i det vi fremlægger, så vi er troværdige og inspirerende. God ordstyrer med ro og præcision er meget vigtigt for, at aftalte emner diskuteres, besluttes og rundes af i god stemning. Fremover: hele tiden at arbejde på at inddrage og give ansvar. Pkt 5 Samarbejde og samspil i bestyrelsen - Erfaringer og forventninger i forhold til, hvad der skal til for at skabe gode møder i et godt samspil dagsorden, og god opsamling af punkter til dagsorden god tidsstyring er vigtig vi skal kunne være uenige og diskutere sagen uden at gå efter personen. Hvis der opstår personlige konflikter, så hører ikke hjemme indenfor bestyrelsen, men klares udenfor møderne god stemning beslutnings-villige, så emner ikke udskydes for længe. Det kan også besluttes at lade en sag ligge men så er det også en beslutning. Hvilke områder brænder jeg mest for? Og hvordan fordeler vi opgaverne? Der er mange udvalg (medlemmer i og udenfor bestyrelsen), der arbejder med forskellige opgaver det skal endelig fortsætte. Karsten: Regnskaber, medlemsregistrering alt med tal. Per Michael: Meget optaget af medlemstilfredshed, evt tovholder på undersøgelse. Måske når matheden evt. indfinder sig et års tid efter vi har fået vores klubhus. Marianne: De gode historier skal være bærende i det nye hus, så de dårlige historier ikke får lov at fylde ret meget. Kultur-motionsgruppe. Gorm: Genoplive nogle af de grupper, der lige nu ligger stille (bølgegruppe, fiskegruppe, polo, intervaltræning).

4 Hanne: Ikke så meget tid, men vil gerne tage ref. og holde lidt styr på bestyrelsesmøder/tid, og Fjordens dag + Kirsebærfestival. Tine: Fortsætter med at planlægge klubaftener. Tage: Få det nye hus til at fungere, det praktiske. De 3 pladser i Husudvalget skal være besat af bestyrelsesmedlemmer, og ved næste bestyrelsesmøde aftales de 3 udvalgsmedlemmer og kontaktpersoner til udvalg. Pkt 6 Vision 2016 og mål for arbejdet i Gorms vision snakket igennem og forslag til tilføjelse: flere børn og ungdom. Forslag om interview-tekster fra forskellige typer medlemmer, highlights fremhæves med fede typer, billeder, overskrifter. Mål for arbejdet 2011: Mål er gode og det vil vi gerne. Der tilføjes punkter, der fremmer samarbejdet med sejlklubben. En del emner vil komme på dagsordenen for bestyrelsesmøder. Pkt 7 Sikkerhedsbestemmelser beslutning Tillæg til sikkerhedsbestemmelser blev godkendt, og vi følger udvalgets anbefaling om ikke at gå til pressen med yderligere information. Vi har udviklet vores sikkerhedsarbejde meget i det år, der er gået siden maj Tillægget er et godt arbejdspapir at kunne slå op i, og det kan være medvirkende til at præcisere, hvad man må. Vi anbefaler, at alle medlemmer læser og kender det, og vil formidle det på kommende klubaftener, i Nyhedsbrevet og på vores kurser. Pkt 8 Eventuelt Karsten: Ikke så stor tilgang til klubben i dette forår som tidligere. Karsten: Kreditforeningslån på 1,6 mio kr er hjemtaget pr Hanne: Uge 30-sommerturen pilles af portalen, da der kun er 2 tilmeldte og turleder mangler. Gorm: Byggeri går planmæssigt. Fliselægning rundt om Søsports-centeret diskuteres. Punkter til næste møde den 6. juni kl hos Marianne. - Hjemmeside - Husudvalg & andre udvalg/kontaktpersoner. Sea Challenge Fyn God begynderkajak til salg Blå Laser en brugt men helt intakt plastkajak er til salg kr. Henvendelse til Gorm på Kommende arrangementer Onsdag den 4/5 Klubroning kl Fredag den 6/5 Rulletræning (Ole Brandt) kl Lørdag den 7/5 Klubroning den korte tur på 4 6 km kl Søndag den 8/5 Klubroning kl

5 Tirsdag den 10/5 Frigivelseshold 1 på vandet for anden gang kl Onsdag den 11/5 Klubroning kl Torsdag den 12/5 Klubroning med instruktør kl Lørdag den 14/5 Søndag den 15/5 Tur til Silkeborgsøerne (Karsten Koch) Instruktør 1 kursus i havkajak (Thomas og Claus) Tur til Silkeborgsøerne (Karsten Koch) Tirsdag den 17/5 Frigivelseshold 1 på vandet for tredje gang kl Onsdag den 18/5 Klubroning kl Torsdag den 19/5 Klubroning med instruktør kl Lørdag den 21/5 Klubroning den korte tur på 4 6 km kl Introduktionsmøde for nybegyndere med mulighed for en lille tur på vandet hvis vejret er til det kl Søndag den 22/5 Klubroning kl Tirsdag den 24/5 Inspirationsdage for skolelærere og pædagoger i Kerteminde for DKF. De skal bruge en del af vores materiel kl Frigivelseshold 2 på vandet for fjerde gang kl Onsdag den 25/5 Klubroning kl Torsdag den 26/5 Klubroning med instruktør kl Fredag søndag den maj 2011 Instruktørdage i Kerteminde for DKF Lørdag den 28/5 Søndag den 29/5 Instruktørdage i Kerteminde (Gorm) Instruktørdage (Gorm) Juni Onsdag den 1/6 Klubroning kl Torsdag den 2/6 Lørdag den 4/6 Søndag den 5/6 Tur til Det Sydfynske Øhav (Ulla Heinz) Tur til Det Sydfynske Øhav (Ulla Heinz) EPP2 kursus i havkajak for DKF i Kerteminde kl Tur til Det Sydfynske Øhav (Ulla Heinz) EPP2 kursus i havkajak for DKF i Kerteminde kl Venlig hilsen

6 Gorm Rønved Larsen (formand), Stejlestræde 2, 5300 Kerteminde, / , mail: Sponsorer af klubkajakker: Danske Bank (2005 og 2007), Lions (2007), Friluftsrådet (2007), Super Brugsen (2007), Nordfyns Bank (2007), Fionia Bank (2007), Jens Petersen (2007), forældre til børn på Juniorholdet (2008), Kajakbiksen (2008), Tuborgfonden (2009), Nordea Bank (2009). Sponsorer til klubhuset LAG- Kerteminde og Kerteminde Kommune.

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 5. Kære medlem

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 5. Kære medlem Nyhedsbrev nr. 5 Den 21. maj 2011 Kære medlem Åbent Hus - vi var nær væltet! Vi havde åbent Hus lørdag den 21. maj kl 14 16, og der var 20 tilmeldte. Da det kom til stykket kom der 35, for det var jo så

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem Nyhedsbrev nr. 7 Den 24. juli 2012 Kære medlem Sea Challenge Fyn 2012 der er brug for din indsats Der er stort brug for din indsats, når vi skal afvikle vores del af Sea Challenge Fyn 2012 fra torsdag

Læs mere

Deltagernes evaluering af kurset ligger under Interessegrupper / Turboholdet.

Deltagernes evaluering af kurset ligger under Interessegrupper / Turboholdet. Nyhedsbrev nr. 6 Den 5. juni 2012 Kære medlem Dødsfald Vores medlem (nr. 446) Jakob Rud Christiansen er død efter en tragisk trafikulykke på Fynshovedvejen, hvor Jakob var på vej hjem på knallert. Jakob

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår Nyhedsbrev nr. 1 Den 8. januar 2012 Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår 2011 Vi har oplevet endnu et fantastisk år i Kerteminde Kajakklub i 2011. Det kan vi især takke

Læs mere

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad.

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad. Nyhedsbrev nr. 2 Den 10. marts 2012 Kære medlem (Billede fra bølgekursus ved Bagenkop i efteråret 2011 vi skulle lære hvordan man komme på vandet i pålandsvind det var ikke lige noget for dem med ny kajak)

Læs mere

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen Kære medlem Brush up kursus for frigivne roere og turpas Hvis du ikke har fået roet ret meget siden frigivelsen eller måske slet ikke, og er utryg ved at skulle i en kajak til foråret. Så er her et tilbud

Læs mere

Der var genvalg til Per Michael Jensen som suppleant til bestyrelsen og til Ole Bagger Jørgensen som revisorsuppleant.

Der var genvalg til Per Michael Jensen som suppleant til bestyrelsen og til Ole Bagger Jørgensen som revisorsuppleant. Nyhedsbrev nr. 3 Den 2. april 2012 Kære medlem Generalforsamling Onsdag den 21. marts havde vi ordinær generalforsamling. Peter Freund blev valgt som ordstyrer. Under bestyrelsens beretning var der indlæg

Læs mere

Nyt om medlemmer Ny mailadresse! Vores kasserer Karsten Koch har fået ny e-mail adresse: karstenkajak@gmail.com.

Nyt om medlemmer Ny mailadresse! Vores kasserer Karsten Koch har fået ny e-mail adresse: karstenkajak@gmail.com. Nyhedsbrev nr. 6 Den 11. juni 2011 Kære medlem Nyt om medlemmer Ny mailadresse! Vores kasserer Karsten Koch har fået ny e-mail adresse: karstenkajak@gmail.com. Per Michael tager på Danmark rundt med start

Læs mere

Jens Thurøe havde indkøbt en flot ny spade, der fik signaturer på fra de medvirkende. Derefter var der kage og kaffe.

Jens Thurøe havde indkøbt en flot ny spade, der fik signaturer på fra de medvirkende. Derefter var der kage og kaffe. Nyhedsbrev nr. 1 Den 3. januar 2011 Kære medlem Første spadestik Fredag den 17. december 2010 blev der holdt første spadestik for Søsportscentret i Marinaen. Jens Thurøe holdt den første tale, hvor han

Læs mere

Frigivelse i 2 tempi

Frigivelse i 2 tempi Version: 2018.04.24 Frigivelse.docx Side 1 af 5 Frigivelseskurser i 2 hastigheder Frigivelse Hvad skal man egentlig for at blive frigivet i havkajak i? Man skal kunne de færdigheder, som man skal kunne

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Mine muligheder. Kerteminde Kajakklub. Mine muligheder. Version: Mine muligheder.docx Side 1 af 6

Kerteminde Kajakklub Mine muligheder. Kerteminde Kajakklub. Mine muligheder. Version: Mine muligheder.docx Side 1 af 6 Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 6 som medlem af Overblikket Vores kajakklub har et omfattende aktivitetsprogram, og det kan være svært at overskue. Derfor er her en kronologisk oplistning af dine muligheder.

Læs mere

Efter Leif får vi besøg af Geir, der vil fortælle og vise billeder fra sin tur Danmark rundt..

Efter Leif får vi besøg af Geir, der vil fortælle og vise billeder fra sin tur Danmark rundt.. Nyhedsbrev nr. 2 Den 11. marts 2011 Kære medlem Klubaften onsdag den 16. marts Næste klubaften er onsdag den 16. marts kl 19.00 21.30 i Mødestedet. Tine og Tina laver kaffe og kage til os, og så kommer

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Til stede: Thomas, Per Michael (den sidste del), Per Dolleris, Frans, Lars Hugo, Per From Gøse, Gorm. Afbud Henning,

Læs mere

Kursusmuligheder i 2016

Kursusmuligheder i 2016 Kursusmuligheder i 2016 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement, som vi har

Læs mere

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014.

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Kære medlem Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Hvad nåede vi i kajakklubben i 2013 Når vi ser

Læs mere

Om Kerteminde Kajakklub

Om Kerteminde Kajakklub Siden er sidst revideret den 2. januar 2016 af GRL Om Kerteminde Kajakklub Kerteminde Kajakklub blev etableret i juni 2005 ved en stiftende generalforsamling og er således stadig en ny klub. Det betyder,

Læs mere

Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Kajakklub Version: 2019.05.02.docx Side 1 af 5 Grøn, gul og rød tur (Sidst revideret af TBC 27/03-2019) Siden foråret 2014 er alle klubturene i blevet tildelt en farve: blå, grøn, gul eller rød som information,

Læs mere

Kl 16.00 Vi kommer tilbage og laver redninger i marinaens havnebassin, forhåbentlig bakket godt op af klubmedlemmer på broen. Kaffe i klubhuset.

Kl 16.00 Vi kommer tilbage og laver redninger i marinaens havnebassin, forhåbentlig bakket godt op af klubmedlemmer på broen. Kaffe i klubhuset. Nyhedsbrev nr. 12 Den 23. oktober 2011 Kære medlem Indvielsesfest på næste lørdag den 29. oktober Vi håber, at rigtig mange vil være med til at indvi og fejre vores nye klublokale på lørdag. Festen er

Læs mere

Der er også mulighed for at ro med om lørdagen kl. 10, hvor vi typisk kun ror en kort tur på 4 9 km i et moderat tempo, hvor alle kan følge med.

Der er også mulighed for at ro med om lørdagen kl. 10, hvor vi typisk kun ror en kort tur på 4 9 km i et moderat tempo, hvor alle kan følge med. Kære medlem Billeder fra pagajkurset, som Torben Grøn afholdt i januar/februar2014 Hvordan kommer jeg i gang? Vi er mange som ikke har fået roet ret meget i vinterhalvåret, og hvordan så med at komme i

Læs mere

Kajakstalden Vi har afsat kr. til færdigbygning af kajakstalden, så den samlet kommer til at stå i kr.

Kajakstalden Vi har afsat kr. til færdigbygning af kajakstalden, så den samlet kommer til at stå i kr. Kære medlem Kajakstalden Vi har afsat 200.000 kr. til færdigbygning af kajakstalden, så den samlet kommer til at stå i 400.000 kr. Vi får meget snart en byggetilladelse af Kerteminde kommune, og regner

Læs mere

Om Kerteminde Kajakklub

Om Kerteminde Kajakklub Version: 24-04-2018.docx Side 1 af 8 blev etableret i juni 2005 ved en stiftende generalforsamling i juni og er således stadig en ny klub. Det betyder, at der stadig hersker en udbredt pionerånd og en

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser. Den 20. februar 2014

Sikkerhedsbestemmelser. Den 20. februar 2014 Sikkerhedsbestemmelser Den 20. februar 2014 Quick guide Erfaringsniveau, rettigheder og forudsætninger Rettigheder: lodret kolonne til venstre Niveauer: øverste vandrette celle Forudsætninger: I grå felter

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 3. maj 2018 kl :30

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 3. maj 2018 kl :30 Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 3. maj 2018 kl. 18-20:30 Til stede: Pia, Ulla, Mette, Søren, Anders, Ida Referent: Ida Meddelelser: Jeg har sendt en mail med tidsplan og fordeling af lokaliteter

Læs mere

Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Kajakklub Version: 2018.05.15.docx Side 1 af 5 Grøn, gul og rød tur (Sidst revideret af GRL 18/10-2016) Siden foråret 2014 er alle klubturene i blevet tildelt en farve: grøn, gul eller rød som information, når man

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Turfarver. Kerteminde Kajakklub. Turfarver. Version: Turfarver.docx Side 1 af 5

Kerteminde Kajakklub Turfarver. Kerteminde Kajakklub. Turfarver. Version: Turfarver.docx Side 1 af 5 Version: 2018.05.15.docx Side 1 af 5 Grøn, gul og rød tur (Sidst revideret af GRL 18/10-2016) Siden foråret 2014 er alle klubturene i blevet tildelt en farve: grøn, gul eller rød som information, når man

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser Version: 2018.04.24 Sikkerhed.docx Side 1 af 8 Version: 2018.04.24 Sikkerhed.docx Side 2 af 8 Formål Det er formålet med disse bestemmelser, at sikre klubbens medlemmer og andre bedst muligt mod fare og

Læs mere

Der er ikke indkommet forslag til generalforsamlingen, der skal bringes til afstemning, så det punkt kommer vi nok hurtigt over.

Der er ikke indkommet forslag til generalforsamlingen, der skal bringes til afstemning, så det punkt kommer vi nok hurtigt over. Kære medlem Vi har generalforsamling på tirsdag den 17. marts kl 19 21. Det er rigtig vigtigt for klubben, at der er stor opbakning til bestyrelsen, og det ser heldigvis også ud til at være tilfældet,

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 11 Den 15. december 2012

Nyhedsbrev nr. 11 Den 15. december 2012 0 Nyhedsbrev nr. 11 Den 15. december 2012 Kerteminde Kajakklub: www.kerteminde-kajak.dk Formand Gorm Rønved Larsen, Stejlestræde 2, 5300 Kerteminde, 27590452, mail: gorm.larsen@exito.dk Kære medlem Standerstrygningsfest

Læs mere

Som tak for hjælpen er der en hjælper fest ugen efter, hvor der også vil blive tid til evaluering af træf og indsats.

Som tak for hjælpen er der en hjælper fest ugen efter, hvor der også vil blive tid til evaluering af træf og indsats. Kære havkajroere i Holbæk Kajakklub, Som du tidligere har hørt om i en mail, holder havkajakroerne, - en internetforening for havkajakroere deres forårstræf i Holbæk Marina den 8. til 10. Maj, og vi er

Læs mere

Det er det enkelte medlem, der selv skal ind i medlemsregisteret på hjemmesiden og registrere de prøver, man har aflagt.

Det er det enkelte medlem, der selv skal ind i medlemsregisteret på hjemmesiden og registrere de prøver, man har aflagt. Kære medlem Turpas 150 km Bestyrelsen var samlet torsdag den 18. april se referatet på hjemmesiden. Her blev det besluttet at justere et af kriterierne for at opnå turpasset fra 250 km årlig roning til

Læs mere

Den 22. juni 2011 Nyhedsbrev nr. 7 med nyt om klublokalet

Den 22. juni 2011 Nyhedsbrev nr. 7 med nyt om klublokalet Den 22. juni 2011 Nyhedsbrev nr. 7 med nyt om klublokalet Kære medlem Nyt om medlemmer Mona Lise Bundgaard og Karsten Jefsen fra frigivelseshold 1 har bestået EPP2 i havkajak og er frigivet til roning

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde (5/4-2016)

Referat fra bestyrelsesmøde (5/4-2016) Referat fra bestyrelsesmøde (5/4-2016) Mødet afholdtes torsdag den 31. marts 2016 kl. 19.00 21.30 i klublokalet. Bestyrelsen: Gorm (ref.), Karsten, Tage, Henning, Peter, Kirsten og Mikael Andersen. Suppleanter:

Læs mere

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION 2018 Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ Kære Inrigger Kanin Du får dette brev, fordi du har udtrykt ønske

Læs mere

Kære medlem. Nyhedsbrev nr. 1 Den 19. februar 2017

Kære medlem. Nyhedsbrev nr. 1 Den 19. februar 2017 Nyhedsbrev nr. 1 Den 19. februar 2017 Kære medlem Fire Nyhedsbreve I 2016 kom der ét Nyhedsbrev, og det var lige efter nytår. I stedet har der været mange små Nyheder og en masse skriverier på facebooksiderne

Læs mere

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ INRIGGERINSTRUKTION Ry roklub VELKOMMEN TIL INSTRUKTION 2019 Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ Kære Inrigger Kanin Du får dette brev, fordi du har udtrykt ønske

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5 Den 12. maj 2013. Kære medlem

Nyhedsbrev nr. 5 Den 12. maj 2013. Kære medlem Kære medlem I kajakken igen Det er blevet forår. Nogle vil endda sige, at det er blevet sommer. Derfor er det på høje tid, at komme i kajakken igen efter vinterens pause. Men det kan være svært at komme

Læs mere

Kære medlem. Nyhedsbrev nr. 3 Den 29. august 2015

Kære medlem. Nyhedsbrev nr. 3 Den 29. august 2015 Nyhedsbrev nr. 3 Den 29. august 2015 Kære medlem Vi er i slutningen af august og er kun nået til Nyhedsbrev nr. 3. Det skyldes ikke, at der ikke har været mange nyheder. Men jeg er begyndt i højere grad

Læs mere

En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet

En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet Vision 2015 Den foretrukne kajakklub i KøbenhavnK Medlem 500 frigivne medlemmer over 18 år Instruktør 25 aktive instruktør 1 hav og tur-/kap

Læs mere

Uddannelse Kursusmuligheder. Kerteminde Kajakklub. Uddannelse. Kursusmuligheder. Version: Kursusmuligheder.

Uddannelse Kursusmuligheder. Kerteminde Kajakklub. Uddannelse. Kursusmuligheder. Version: Kursusmuligheder. Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 10 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement,

Læs mere

Turoversigt 2014. 13. 14. Juni - Skibelund tur. Start: Fredag d.13.6 kl 17:00. Hjemkomst: Lørdag til frokost. Turlængde: 2 x 11 km.

Turoversigt 2014. 13. 14. Juni - Skibelund tur. Start: Fredag d.13.6 kl 17:00. Hjemkomst: Lørdag til frokost. Turlængde: 2 x 11 km. Turoversigt 2014 13. 14. Juni - Skibelund tur Start: Fredag d.13.6 kl 17:00 Hjemkomst: Lørdag til frokost Turlængde: 2 x 11 km Medbring: Madpakke og drikkevarer til fredag aften Der er frisk vand på pladsen

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

INFO fra kajakudvalget

INFO fra kajakudvalget INFO fra kajakudvalget Brejning Bådklubs kajakudvalg december 2013 Vi vil forsøge at nå mere ud til vores medlemmer. Derfor vil vi med jævne mellemrum udsende et infobrev med oplysninger om bl.a. udvalgets

Læs mere

Velkommen til Horsens Kajakklub

Velkommen til Horsens Kajakklub Velkommen til Horsens Kajakklub Vi stiller trænere og materiel til rådighed og forventer så af dig, at du har lysten og viljen til: At lære at ro kajak At du efter endt træning deltager i den sociale del

Læs mere

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge Kajaktur til Tolo Anne og Jakob, uge 40 2018 Anne og jeg drog i uge 40 til Grækenland for at ro i havkajak i Tolo Roklub. Jeg lovede vores kære formand, Jette, at vi ville lave en kort rejsebeskrivelse

Læs mere

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015.

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Denne beretning burde have været udsendt elektronisk inden dette møde. Dette har et flertal i den siddende bestyrelse ikke ønsket alligevel så derfor bliver fremlæggelsen

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D

MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D. 2.07. 2018 VIL DU GÅ GLIP AF 5 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Hvornår er det?: Indkvartering er søndag d. 1.07.2018 kl. 20.00 22.00 Afhentning

Læs mere

Det er vinter eller skal vi kalde det tidligt forår - og vi har allerede gang i mange ting som forberedelse til sommersæsonen.

Det er vinter eller skal vi kalde det tidligt forår - og vi har allerede gang i mange ting som forberedelse til sommersæsonen. Kære medlem Det er vinter eller skal vi kalde det tidligt forår - og vi har allerede gang i mange ting som forberedelse til sommersæsonen. Generalforsamling Vigtigt for klubben og for bestyrelsen og den

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg 1 Roudvalg Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012 Referat Deltagere: Poul, Kurt, Marianne, Louise, Christina, 2xFlemming, Jørgen Damgaard og Jesper Afbud: Pia, Preben, Birger, Leif og Jørgen

Læs mere

Fantastiske Fjällbacka

Fantastiske Fjällbacka Fantastiske Fjällbacka BY LARS ULLITZ ON 22. JULI 2014 I løbet af vinteren snusede jeg fra tid til anden rundt på Erik Sjöstedts hjemmeside www.kajak.nu. En overordentlig inspirerende hjemmeside. Oftere

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2018

Nyhedsbrev Marts 2018 Nyhedsbrev Marts 2018 Siden sidst Antal roede kilometer i februar 2018 overgår februar måned sidste år. Totalt ligger vi på 10.411 km og er dermed nu allerede på linie med sidste års total opgjort efter

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 12.maj 2015

Bestyrelsesmøde tirsdag den 12.maj 2015 Klubhuset. Bestyrelsesmøde tirsdag den 12.maj 2015 kl 19 i klubhuset Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Rasmus Jørgensen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 22. MARTS 2017 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Henrik,, Heidi, Mads, Christian Afbud: Pelle, William, Rasmus Agenda udsendt af formanden inden mødet:

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Arrangementer Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Medbring en ret til buffeten, og vi får dækket et dejligt bord. Mulighed for køb af vand, øl og vin. Efter maden vil turudvalget fremlægge deres

Læs mere

Grøn tur Gul tur Rød tur Gul tur ror vi lidt hurtigere end grøn tur, 5 6 km/timen.

Grøn tur Gul tur Rød tur Gul tur ror vi lidt hurtigere end grøn tur, 5 6 km/timen. Kære medlem Grøn, gul og rød tur Der er kommet forslag fra flere medlemmer om at opdele turene tydeligt, så der er klarhed om vores forventninger til hinanden. Derfor er klubroninger og ture i maj, juni

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Strømmen Middelfart

Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Strømmen Middelfart Sidst revideret Maj 2015 Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Strømmen Middelfart 1. Formål og gyldighed Formålet med sikkerhedsbestemmelserne er at fremme sikker kajakroning i Kajakklubben Strømmen.

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser Kajak Version: 2019.06.27 kajak Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Generelle bestemmelser... 3 2.1 Rettigheder og pligter som roer... 3 2.2 Risikovurdering... 3 2.3 Under turledelse... 4 2.4

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl

Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl. 19.00 Til stede var Gitte, Jacob, Jørgen, Carl, Carl Anker, Mogens, Nils Bo og Henrik. Afbud fra Aksel. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

Nyhedsbrev for juni 2016

Nyhedsbrev for juni 2016 Kære børn og forældre Tak for en skøn maj måned Nyhedsbrev for juni 2016 HUSK! HUSK! HUSK! at melde Jer til Anholt koloni i uge 27!!!!! HUSK cykel og cykelhjelm om onsdagen, måske er det dig der får pokalen

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Referat: Kajakklubben Strømmen

Referat: Kajakklubben Strømmen Referat: Kajakklubben Strømmen Mødegruppe: Bestyrelsesmøde 7 sæson 2006/07 Dato: Mandag 4. september 2006 kl. 19:00 22:00 Sted: Klubhuset Indkaldte deltagere: Mogens K Hansen, MH Christian Alnor, CA Bjørn

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

Klubtur til Det sydfynske Øhav 2017

Klubtur til Det sydfynske Øhav 2017 Klubtur til Det sydfynske Øhav 2017 Så er den desværre forbi, klubbens sommertur til det Sydfynske Øhav. Som sædvanligt mødtes deltagerne i klubben fredag den 30. juni 2017 klokken 0900 for at læsse traileren

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser Version: 2018.06.23.docx Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Generelle bestemmelser... 3 3 Læsevejledning... 4 4 Risikovurdering... 4 5 Sikkerhedsinstruks... 4 6 Krav... 5 6.1 Vinterroning....

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 8. maj 2008

Referat fra bestyrelsesmøde den 8. maj 2008 Kajakklubben VIKING Silistria Referat fra bestyrelsesmøde den 8. maj 2008 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt 2. Opfølgning af referat fra sidst Der var ikke noget at følge op på. 3.

Læs mere

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 JNM i 2018 i BÅSTAD I SVERIGE. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til NM, som afholdes i perioden fra d.30.

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

DGI Storstrømmens Årsmøde 2017 Punkt 5, bilag 2.2

DGI Storstrømmens Årsmøde 2017 Punkt 5, bilag 2.2 DGI Storstrømmens Årsmøde 2017 Punkt 5, bilag 2.2 Supplerende bilagsmateriale fra DGI Storstrømmen Til forslag fra Havkajak Stevns Baggrund: For at sikre et oplyst vurderingsgrundlag til forslaget fra

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Strandgård side 1 Forældrekaffe Fredag den 14. november kl. 14.00-16.00 vil vi gerne invitere vi Jer forældre på en

Læs mere

Begynder kursus 2017 Turkajak - Kajakklubben Krogen

Begynder kursus 2017 Turkajak - Kajakklubben Krogen Begynder kursus 2017 Turkajak - Kajakklubben Krogen Klubhuset åbner en halvtime før kursisterne skal være klar omklædte. Instruktører: Lisa - Birgit M. - Anders J. Hjælpeinstruktør: Anette, Program Efter

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Foreløbigt program TalentWeek 2016

Foreløbigt program TalentWeek 2016 Foreløbigt program TalentWeek 2016 Herunder findes det foreløbige program for TalentWeek 2016. Bemærk at mindre ændringer kan forekomme. Det endelige program udleveres til alle deltagerne på TalentWeek

Læs mere

Gitte og Mette har i juli 2011 roet rundt om Fyn en fantastisk tur. Flot klaret. Vi håber, at I har mod på mere kajak på de kommende ture i klubben.

Gitte og Mette har i juli 2011 roet rundt om Fyn en fantastisk tur. Flot klaret. Vi håber, at I har mod på mere kajak på de kommende ture i klubben. Nyhedsbrev nr. 8 Den 22. juli 2011 Kære medlem Nyt om medlemmer Birgith Pedersen, Dennis Pedersen og Lissen Møller fra frigivelseshold 1 har bestået EPP2 i havkajak og er frigivet til roning i klubben.

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 35 2017 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ Denne weekend er der Arbejdsweekend Kære forældre og elever I morgen og overmorgen den 2. og 3. september er der arbejdsweekend.

Læs mere

Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Kajakklub Version: 20.02.2019.docx Side 1 af 5 Mål og visioner 2023 Bygninger - Klublokale m. sovepladser - Motionsredskaber - PC, projektor, printer - Lamineringsmaskine - Køkken m. hårde hvidevarer - Service til

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere