Review af årsrapport og skatteregnskab

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Review af årsrapport og skatteregnskab"

Transkript

1 Reviewskema: Review af årsrapport og skatteregnskab Indhold i dette dokument: 1. Planlægning 2. Udførelse 3. Konklusion Kundenavn: Bakkegaarden Ejendomsnummer: Regnskabsår: 2008 Dato Initialer Vurdering af uafhængighed er foretaget. 15/ Vurdering af kundeaccept er foretaget. 15/ Ajourført aftalebrev foreligger i underskrevet stand. 15/ Til notater: Dette eksempel på udfyldelse af reviewskemaet er udarbejdet på baggrund af uddrag af årsrapporten 2007 for Bakkegaarden, som du finder bagerst i dette dokument. Eksemplet er tiltænkt som inspiration i forbindelse med det daglige arbejde med review. Der er brugt 18 minutter på at udfylde skemaet, så der er altså ikke tale om en væsentlig tidsmæssig byrde. Til gengæld sikres et systematisk flow i arbejdet samt at der foreligger den nødvendige dokumentation til brug ved en kvalitetskontrol. HUSK - reviewskemaet skal altid tilpasses den aktuelle kunde! Du kan finde det seneste ajourførte reviewskema fra Landscentret her:

2 1. Planlægning Indledning Målet med et review af et regnskab er at sætte revisor i stand til at erklære, om revisor er blevet bekendt med forhold, der giver anledning til at konkludere, at regnskabet ikke i alle væsentlige henseender er udarbejdet i overensstemmelse med en fastlagt regnskabsmæssig begrebsramme (begrænset sikkerhed). Formålet med vore review handlinger er ved forespørgsler og analyser at opnå en begrænset sikkerhed for, at årsrapporten og skatteregnskabet ikke indeholder væsentlig fejlinformation. Væsentlige og risikofyldte områder skal altid vurderes og behandles grundigt og der skal udarbejdes en delkonklusion. Beskrivelse af kunden Der henvises til særskilt dokument for beskrivelse af kunden (eventuelt et kort resumé af den særskilte beskrivelse). Dato Initialer Beskrivelse af kunden er ajourført. 15/ Vurdering af væsentlighed Der tages udgangspunkt i beregningen Regnskabspost Beløb (tkr.) Faktor Sum Bruttoudbytte % 338 Årets resultat % 41 Aktiver % Egenkapital % Gennemsnit (sum/4) 983,75 Ud fra ovenstående beregning og kendskabet til virksomheden fastsættes væsentlighedsniveauet til 1.200

3 På baggrund af ovenstående væsentlighedsniveau og revisors kendskab til virksomheden vurderes følgende poster som væsentlige og risikofyldte: Væsentligt Risikofyldt Nej Nej 1. Immaterielle anlægsaktiver X X 2. Jord og ejendom X X 3. Øvrige materielle anlægsaktiver X X 4. Finansielle anlægsaktiver Besætning X X 6. Øvrige varebeholdninger X X 7. Tilgodehavender X X 8. Værdipapirer X X 9. Likvide midler X X 10. Egenkapital X X 11. Hensatte forpligtelser Langfristede gældsforpligtelser X X 13. Kortfristede gældsforpligtelser X X 14. Pantsætninger og sikkerhedsstillelser X X 15. Eventualforpligtelser X X 16. Bruttoudbytte X X 17. Stykomkostninger X X 18. Kontante kapacitetsomkostninger X X 19. Finansielle poster X X 20. Moms og afgifter X X 21. Skat X X På baggrund af ovenstående gennemgang vurderes følgende poster som værende væsentlige og risikofyldte, og der skal foretages særskilte reviewhandlinger herfor og der skal udarbejdes en delkonklusion: Jord og ejendom, posten vurderes som værende risikofyldt som følge af de store usikkerheder der om jordpriserne pt. Endvidere udgør posten 70 % af de samlede aktiver. Besætning, posten vurderes som værende risikofyldt, da der tidligere år er konstateret afvigelser mellem kvægdatabasen og statussedlen. Langfristede gældsforpligtelser, posten vurderes som værende risikofyldt, da der tidligere år er konstateret fejl i behandlingen af optagelse og indfrielse af lån. Finansielle poster, posten vurderes som værende risikofyldt, da vi er oplyst, at virksomheden i 2008 har indgået væsentlige valutaterminsforretninger. Der vurderes ikke at være væsentlige og risikofyldte regnskabsposter Sæt kryds Planlægningen er godkendt: 15/ Dato og int.

4 2. Udførelse Reviewhandlingerne skal altid tilpasses den enkelte kunde ud fra ovenstående vurdering af væsentlig og risiko. Nedenstående reviewhandlinger er et forslag til konkrete handlinger for de regnskabsposter der typisk betragtes som væsentlige. For forslag til reviewhandlinger for andre områder henvises til Det skal understreges, at det alene er de områder, der er vurderet som væsentlige og risikofyldte, hvor der skal foretages særskilte reviewhandlinger og udarbejdes en delkonklusion! TEKST Udført dato/int. BEMÆRKNINGER 2. Jord og ejendom 2.1. Til- og afgange kontrolleres til bilag. Der har ikke været til- eller afgange i årets løb Vurdér vedligeholdelse kontra forbedringer på bygninger Kontrol af, at finansielt leasede aktiver er behandlet korrekt. Behandlet korrekt. Ej relevant Afskrivninger beregnes/kontrolleres Er beregnet korrekt Eventuelt anlægskartotek ajourføres Værdiansættelsen vurderes. Indhent eventuelt en mægler vurdering eller anvend hjælpeskema til vurdering af dagsværdi på ejendom Kontrol af om op-/nedskrivninger behandles korrekt. Er ajourført. Ejendommen er vurderet af ejendomskonsulenten, og på baggrund heraf, foretages der en nedskrivning på kr. Årets nedskrivning er behandlet korrekt. Delkonklusion: Som følge usikkerhederne på ejendomsmarkedet, har vi efter aftale med Carsten Bakkegaard fået foretaget en vurdering af den forventede salgspris på balancedagen. Ejendomskonsulenten har foretaget vurderingen, hvilket har medført en nedskrivning på 2,8 mio. kr. Carsten er enig i den fastsatte pris. På baggrund af ovenstående reviewhandlinger vurderes jord og ejendomme som værende til stede og korrekt værdiansat.

5 5. Besætning 5.1. Kontrol af besætningsafstemning. Gennemgået Vurdér kundens optælling og opdeling af besætningen. Ser sandsynlig ud Vurdér værdiansættelsen. Der er anvendt de gældende standardpriser. Delkonklusion: Besætningerne vurderes som værende tilstede og korrekt værdiansat 11. Langfristede gældsforpligtelser Afstem lån til årsopgørelse, gældsbreve mv Gennemgå behandling af kursreguleringer Er indfrielse og/eller optagelse af nye lån behandlet korrekt? Gennemgang af periodiseringer af renter og afdrag. Afstemt. Kursreguleringer er behandlet korrekt.. Periodiseringen er foretaget korrekt. Delkonklusion: Gælden vurderes som værende periodiseret og værdiansat korrekt. 19. Finansielle poster Afstem renter til årsopgørelsen eller R Er der foretaget den nødvendige periodisering? Er regulering til dagsværdi af afledte finansielle instrumenter behandlet korrekt? Afstemt.. Delkonklusion: De finansielle poster vurderes som værende fuldstændige og periodiseret korrekt.

6 3. Konklusion I forbindelse med afgivelse af den endelige konklusion skal revisor altid forholde sig til følgende forhold: TEKST 1. Er ledelsens regnskabserklæring udarbejdet og underskrevet af ledelsen? 2. Er alle regnskabsposter der er vurderet som væsentlige og risikofyldte poster gennemgået? 3. Er der bemærkninger i eventuelle delkonklusioner der får indflydelse på den samlede konklusion? 4. Er årsrapporten rigtigt opstille på grundlag af bogføringen? 5. Indeholder årsrapporten en ledelsespåtegning? 6. Er de forhold der er omtalt i en eventuel ledelsesberetning korrekte og er eventuelle usædvanlige forhold og usikkerheder tilstrækkeligt omtalt. 7. Beskriver anvendt regnskabspraksis alle væsentlige regnskabsposter? 8. Er årsrapporten aflagt i overensstemmelse med lovgivningens og eventuelle andre bestemmelsers krav til regnskabsaflæggelse? 9. Giver årsrapporten (med begrænset grad af sikkerhed) et retvisende billede af virksomhedens aktiver og passiver, finansielle stilling samt resultat? Udført dato/int. BEMÆRKNINGER - se delkonklusioner under afsnit 2 Nej - selvom der er foretaget en væsentlig nedskrivning af ejendommen vurderes virksomheden fortsat som værende en going concern.

7 10. Kan årsrapporten forsynes med en reviewerklæring uden forbehold eller supplerende oplysninger? 11. Er der forhold der skal indarbejdes i næste års review? 12. Er der uafklarede forhold, der skal afklares inden endelig underskrift af erklæringen? Nej Nej Konklusion: Det er min opfattelse, at vi har udført et tilstrækkeligt og fyldestgørende review, som giver begrænset sikkerhed for, at årsrapporten ikke indeholder væsentlig fejlinformation, således at reviewerklæringen kan afgives uden forbehold eller supplerende oplysninger. Udførelse og konklusion er godkendt: 2009 Dato og int. Find seneste ajourførte erklæringer samt forslag til ledelsens regnskabserklæring her:

8 Uddrag af Årsrapport Bakkegaarden Bakken Dyreborg

9 2 Resultatopgørelse Beløb I alt i kr. Korn Grovfoder Mælk Kvæg Svin Maskinstationsindtægter Andre landbrugsindtægter Bruttoudbytte Udsæd Gødning Planteværn Diverse vedrørende markbrug Korn Kraftfoder Andet indkøbt foder Eget grovfoder Dyrlæge og medicin Diverse vedr. husdyr Stykomkostninger Dækningsbidrag Energi Maskinstation mv Vedligehold Lønomkostninger Ejendomsskat og forsikringer Diverse omkostninger Kontante kapacitetsomkostninger Afskrivninger landbrug Kapacitetsomkostninger i alt Resultat af primær drift Afkoblet EU-støtte Anden indtjening Finansieringstilskud Forpagtningsafgift Renteindtægter Aktieudbytte Renteudgifter Indeksering og kursregulering 0-4

10 Prioritetsomkostninger Finansiering i alt Resultat efter finansiering Personlig indtjening Årets resultat før skat

11 3 Balance Beløb I alt i kr. Fast ejendom Betalingsrettigheder EU Leveringsrettigheder Inventar markbrug Inventar husdyrbrug Inventar andet Kvæg Svin Beholdninger egen avl Beholdninger indkøbt foder Andre beholdninger Landbrugsaktiver Biler mv Tilgodehavender Værdipapirer Indlån Finansaktiver Aktiver i alt Realkreditlån Bank-/sparekasselån mv Finanslån Moms og afgifter Anden gæld Kassekredit Gæld i alt Egenkapital

Intern regnskab 2006 01.01.2006 31.12.2006. Arne Lægaard Arne Lægaard Ejendomsnr :20-39. Internt regnskab

Intern regnskab 2006 01.01.2006 31.12.2006. Arne Lægaard Arne Lægaard Ejendomsnr :20-39. Internt regnskab Intern regnskab 2006 01.01.2006 31.12.2006 Arne Lægaard Arne Lægaard Ejendomsnr :20-39 Internt regnskab Indhold A2300 Resultatopgørelse incl. intern omsætning A2400 Finansiering A2404 Analyse af passiver

Læs mere

GÅRDEJER LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK AARHUS N

GÅRDEJER LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK AARHUS N RÅBALANCE Årets resultat sammenlignet med sidste år GÅRDEJER LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK 15, 8200 AARHUS N AGRO FOOD PARK 15 8200 AARHUS N INDHOLD Virksomhedsoplysninger...3 Bemærkninger til råbalancen...4

Læs mere

GÅRDEJER LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK AARHUS N

GÅRDEJER LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK AARHUS N RÅBALANCE Resultat 3. kvartal i forhold til tidligere år GÅRDEJER LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK 15, 8200 AARHUS N AGRO FOOD PARK 15 8200 AARHUS N INDHOLD Virksomhedsoplysninger...3 Bemærkninger til råbalancen...4

Læs mere

KONCERN OVERSIGT 2014 FOR I/S HOVED- & NØGLETAL

KONCERN OVERSIGT 2014 FOR I/S HOVED- & NØGLETAL 2014 Budget Resultat af primær drift og eu-støtte 1.785.689 0 Finansiering -567.026 0 Skat af årets resultat -647.664 0 Årets resultat 1.509.904 0 Aktiver i alt 45.361.845 0 Investeringer i alt -1.772.140

Læs mere

Intern regnskab 2006 01.01.2006 31.12.2006. Arne Lægaard Arne Lægaard Ejendomsnr :20-39. Internt regnskab

Intern regnskab 2006 01.01.2006 31.12.2006. Arne Lægaard Arne Lægaard Ejendomsnr :20-39. Internt regnskab Intern regnskab 2006 01.01.2006 31.12.2006 Arne Lægaard Arne Lægaard Ejendomsnr :20-39 Internt regnskab Indhold A2020 Produktionsomfang A2030 Analysegrundlag Produktionsgrundlag side 29 S03 A2020 Produktionsomfang

Læs mere

Resultatopgørelse. Bruttoresultat 1.674.735 1.408.730

Resultatopgørelse. Bruttoresultat 1.674.735 1.408.730 Resultatopgørelse Side 11 Note kr. kr. 5 Nettoomsætning 3.154.625 2.549.088 10 Ændring i varelager 2.320 241.970 20 Andre driftsindtægter 530.786 543.021 25 Omkostninger til råvarer og hjælpematerialer

Læs mere

10. Resultatopgørelse

10. Resultatopgørelse 87 10. Resultatopgørelse Opgave 10.1. Resultatopgørelse (I) En kvæglandmand har følgende produktionsgrene på sin ejendom: 218 SDM-årskøer. Dækningsbidrag pr. årsko 14.600 kr. 47 ha majs. Dækningsbidrag

Læs mere

11. Balance og egenkapital

11. Balance og egenkapital 95 11. Balance og egenkapital Opgave 11.1. Balance (I) På en kvægejendom er der den 31/12 følgende aktiver og gæld: Bank-/sparekasselån 995.643 kr. Tilgodehavender 71.110 kr. Momsgæld 61.840 kr. Kassekredit

Læs mere

Dette afsnit indeholder definition af årsrapport A, landbrug. Afsnittene fremgår af indholdsfortegnelsen nedenfor.

Dette afsnit indeholder definition af årsrapport A, landbrug. Afsnittene fremgår af indholdsfortegnelsen nedenfor. Definition af årsrapport intern, landbrug Dette afsnit indeholder definition af årsrapport A, landbrug. Afsnittene fremgår af indholdsfortegnelsen nedenfor. 1. Forkortelser anvendt i definitionen 2. Resultatopgørelse

Læs mere

Overblik. Opnået Følsomhed Mængde Udbytte Ændring 200x pr. enhed /omfang Type andel i kr. Mark ha

Overblik. Opnået Følsomhed Mængde Udbytte Ændring 200x pr. enhed /omfang Type andel i kr. Mark ha Overblik side 42 A2200 Følsomhed Opnået Følsomhed Mængde Udbytte Ændring 200x pr. enhed /omfang Type andel i kr. Mark ha 24.027 24.027 Udbytte korn, hkg pr. ha 1.300 1.330 26 hkg Kr. pr. hkg. solgt korn

Læs mere

GÅRDEJER LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK AARHUS N

GÅRDEJER LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK AARHUS N BUDGETOVERSLAG Intern opstilling 01.01.2017 31.12.2017 GÅRDEJER LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK 15, 8200 AARHUS N AGRO FOOD PARK 15 8200 AARHUS N INDHOLD BUDGETBEMÆRKNINGER 3 Ledelsespåtegning...3 Revisors

Læs mere

K/S Silkeborg c/o Advokat Ole Bjørn Christensen Strandvejen 34 A 6000 Kolding. CVR-nr Årsrapport for 2016 (9.

K/S Silkeborg c/o Advokat Ole Bjørn Christensen Strandvejen 34 A 6000 Kolding. CVR-nr Årsrapport for 2016 (9. K/S Silkeborg 2007 c/o Advokat Ole Bjørn Christensen Strandvejen 34 A 6000 Kolding CVR-nr. 31 37 29 68 Årsrapport for 2016 (9. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Tabel 2. Planteavl. Resultater fra alle heltidsbrug på god jord, opdelt efter stigende areal med sukkerroer

Tabel 2. Planteavl. Resultater fra alle heltidsbrug på god jord, opdelt efter stigende areal med sukkerroer Tabel 2. Planteavl. Resultater fra alle heltidsbrug på god jord, opdelt efter stigende areal med sukkerroer Antal 367 187 71 109 Antal_vejet 1.241 477 278 485 Landbrugsareal, ha 214 227 183 219 Antal årskøer

Læs mere

AGROSELSKABET AF 20/ ApS

AGROSELSKABET AF 20/ ApS AGROSELSKABET AF 20/9 2008 ApS Nikolaj Plads 30 1067 København K Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 17/02/2017

Læs mere

Økonomien for planteavlsbedrifter

Økonomien for planteavlsbedrifter Økonomien for planteavlsbedrifter regnskabsanalyse og fremskrivning for 2009-2011 Ajourført 29. marts 2010 Landskonsulent Erik Maegaard DLBR Landscentret, Planteproduktion 29. marts 2010 Konklusion/sammendrag.

Læs mere

Bestyrelses regnskabserklæring... 1. Revisors påtegning... 1. Uafhængig revisors erklæring om review... 2. Anvendt regnskabspraksis...

Bestyrelses regnskabserklæring... 1. Revisors påtegning... 1. Uafhængig revisors erklæring om review... 2. Anvendt regnskabspraksis... Indholdsfortegnelse Bestyrelses regnskabserklæring..................................... 1 Revisors påtegning............................................... 1 Uafhængig revisors erklæring om review..............................

Læs mere

Multa ApS. Årsrapport for 2014 (Opstillet uden revision eller review)

Multa ApS. Årsrapport for 2014 (Opstillet uden revision eller review) Østergade 32 4970 Rødby CVR-nr. 35049096 Årsrapport for 2014 (Opstillet uden revision eller review) 2. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23-06-2015

Læs mere

K/S Furesøen c/o advokat Ole Bjørn Christensen Strandvejen 34 A 6000 Kolding. CVR-nr Årsrapport for 2018 (14.

K/S Furesøen c/o advokat Ole Bjørn Christensen Strandvejen 34 A 6000 Kolding. CVR-nr Årsrapport for 2018 (14. Crowe Statsautoriseret Revisionsinteressentskab v.m.b.a. Rygårds Allé 104 DK-2900 Hellerup Telefon +45 39 29 25 00 www.crowe.dk K/S Furesøen 2005 c/o advokat Ole Bjørn Christensen Strandvejen 34 A 6000

Læs mere

EJENDOMMENE MOSETOFTEN 6-8, HEDENSTED ApS

EJENDOMMENE MOSETOFTEN 6-8, HEDENSTED ApS EJENDOMMENE MOSETOFTEN 6-8, HEDENSTED ApS Gretbjergvej 30 8722 Hedensted Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16/05/2018

Læs mere

Tabel 3b. Svinebrug. Resultater fra heltidsbrug med søer og salg af 30 kg. grise, opdelt efter antal grise pr. årsso

Tabel 3b. Svinebrug. Resultater fra heltidsbrug med søer og salg af 30 kg. grise, opdelt efter antal grise pr. årsso Tabel 3b. Svinebrug. Resultater fra heltidsbrug med søer og salg af 30 kg. grise, opdelt efter antal grise pr. årsso Højeste Næsthøj. Middel Næstlav. Laveste Alle Gruppering grise/so grise/so grise/so

Læs mere

K/S Furesøen c/o advokat Ole Bjørn Christensen Strandvejen 34 A 6000 Kolding. CVR-nr Årsrapport for 2016 (12.

K/S Furesøen c/o advokat Ole Bjørn Christensen Strandvejen 34 A 6000 Kolding. CVR-nr Årsrapport for 2016 (12. K/S Furesøen 2005 c/o advokat Ole Bjørn Christensen Strandvejen 34 A 6000 Kolding CVR-nr. 29 21 77 26 Årsrapport for 2016 (12. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

DANSK STÅL DESIGN ApS FREDERIKSHAVN

DANSK STÅL DESIGN ApS FREDERIKSHAVN DANSK STÅL DESIGN ApS FREDERIKSHAVN Årsrapport 3. januar 2011-30. juni 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12/11/2012 Martin Engbjerg Dirigent Side 2

Læs mere

Salg og Service ApS. Årsrapport for 2015/16

Salg og Service ApS. Årsrapport for 2015/16 Frederikshavnsvej 137 9870 Sindal CVR-nr. 34214743 Årsrapport for 2015/16 4. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25. november 2016 Bodil Bandholm

Læs mere

Økonomien i planteavlsbedrifter

Økonomien i planteavlsbedrifter Økonomien i planteavlsbedrifter regnskabsanalyse og fremskrivning for 2009-2011 Landskonsulent Erik Maegaard DLBR Landscentret, Planteproduktion 15. januar 2010 Konklusion/sammendrag. Regnskabsresultaterne

Læs mere

Økonomien i planteavlsbedrifter

Økonomien i planteavlsbedrifter Økonomien i planteavlsbedrifter Regnskabsanalyse og fremskrivning for 2009-2011 Landskonsulent Erik Maegaard DLBR Landscentret, Planteproduktion 4. november 2009 Konklusion/sammendrag Regnskabsresultaterne

Læs mere

Hvordan gik 2015? Hvordan gik 2015? Overordnede tal 2015 Driftsgrenene: Kvæg Svin Slagtesvin Planteavl v/carsten H.

Hvordan gik 2015? Hvordan gik 2015? Overordnede tal 2015 Driftsgrenene: Kvæg Svin Slagtesvin Planteavl v/carsten H. Hvordan gik 2015? v/carsten H. Sørensen 1 Hvordan gik 2015? Overordnede tal 2015 Driftsgrenene: Kvæg Svin Slagtesvin Planteavl 2 1 Resultatopgørelse - intern side 19 Spec. 2015 kr. 2014 tkr. S110 Korn

Læs mere

Udviklingsgruppen Sønderborg ApS

Udviklingsgruppen Sønderborg ApS Udviklingsgruppen Sønderborg ApS CVR-nr. 78 33 54 16 Årsrapport 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16.06.2018 Claus Schmidt Dirigent Udviklingsgruppen

Læs mere

Tabel 3a. Svinebrug. Resultater fra heltidsbrug med søer og salg af 7 kg grise, opdelt efter antal grise pr. årsso

Tabel 3a. Svinebrug. Resultater fra heltidsbrug med søer og salg af 7 kg grise, opdelt efter antal grise pr. årsso Tabel 3a. Svinebrug. Resultater fra heltidsbrug med søer og salg af 7 kg grise, opdelt efter antal grise pr. årsso Antal 90 Antal_vejet 146 Landbrugsareal, ha 89 Antal årskøer 0 Antal årssøer 754 Antal

Læs mere

MS4V ApS. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/01/2011. Violeta Muncanovic Dirigent. CVR-nr.

MS4V ApS. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/01/2011. Violeta Muncanovic Dirigent. CVR-nr. MS4V ApS Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/01/2011 Violeta Muncanovic Dirigent Side 2 af 11 Indhold Virksomhedsoplysninger Virksomhedsoplysninger... 3

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN BAKKEN

GRUNDEJERFORENINGEN BAKKEN GRUNDEJERFORENINGEN BAKKEN Kassereren Bakken 27 3050 Humlebæk ÅRSRAPPORT 2018 Havnegade 2 4300 Holbæk CVR-nr. 33 78 05 24 T: 5943 8100 F: 5943 8191 E: rir@rir.dk www.rir.dk Uafhængigt medlem af RevisorGruppen

Læs mere

Forventede resultater for 2014. v. Økonomikonsulent Thomas Skovhus (kvæg) og Virksomhedsrådgiver Jørgen Cæsar (svin)

Forventede resultater for 2014. v. Økonomikonsulent Thomas Skovhus (kvæg) og Virksomhedsrådgiver Jørgen Cæsar (svin) Forventede resultater for 2014 v. Økonomikonsulent Thomas Skovhus (kvæg) og Virksomhedsrådgiver Jørgen Cæsar (svin) Mælkeprisens udvikling 2013 Mælkepris øre/kg 450 400 350 300 250 200 150 4,9 10,3 15,4

Læs mere

Andelsselskabet Klitmøller Vandværk Cvr-nr. 25064917. Årsrapport for 2013

Andelsselskabet Klitmøller Vandværk Cvr-nr. 25064917. Årsrapport for 2013 Cvr-nr. 25064917 Årsrapport for 2013 Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning 3 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 4 Virksomhedsoplysninger 5 Anvendt regnskabspraksis 6 Resultatopgørelse 8

Læs mere

SÆRLIG FOND ÅRSRAPPORT

SÆRLIG FOND ÅRSRAPPORT Tlf: 63 21 60 00 svendborg@bdo.dk www.bdo.dk BOD Statsautoriseret revisionsaktieselskab Frederiksø 4A, 2.sal DK-S700 Svendborg CVR nr. 20 22 26 70 SÆRLIG FOND ÅRSRAPPORT 2016 CVR-NR. 82 61 09 28 1 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

MQM Biler ApS. Årsrapport 17. marts juni Gl. Landevej Fredericia. CVR-nr

MQM Biler ApS. Årsrapport 17. marts juni Gl. Landevej Fredericia. CVR-nr Gl. Landevej 86 7000 Fredericia CVR-nr. 35805176 Årsrapport 17. marts 2014-30. juni 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30. november 2015 Qais Ahmad Habibi

Læs mere

MPS Trading A/S. Årsrapport for 2016

MPS Trading A/S. Årsrapport for 2016 c/o Tune Erhvervspark Tune Parkvej 5 4030 Tune CVR-nr. 14738444 Årsrapport for 2016 26. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, hvor revision fremover

Læs mere

FLØE EJENDOMME ApS. Årsrapport 1. maj april Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

FLØE EJENDOMME ApS. Årsrapport 1. maj april Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den FLØE EJENDOMME ApS Årsrapport 1. maj 2011-30. april 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 09/10/2012 Peter Fløe Dirigent Side 2 af 14 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

LK HARBOØRE ApS. Havnegade 26, Thyborøn. Årsrapport 1. juli juni 2015

LK HARBOØRE ApS. Havnegade 26, Thyborøn. Årsrapport 1. juli juni 2015 LK HARBOØRE ApS Havnegade 26, 1 7680 Thyborøn Årsrapport 1. juli 2014-30. juni 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/12/2015 Jørgen Riise Dirigent Side

Læs mere

GÅRDMAND BJØRN ApS. Ole Borchs Vej Valby. Årsrapport 1. april marts 2017

GÅRDMAND BJØRN ApS. Ole Borchs Vej Valby. Årsrapport 1. april marts 2017 GÅRDMAND BJØRN ApS Ole Borchs Vej 39 2500 Valby Årsrapport 1. april 2016-31. marts 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/07/2017 Svend Aggerholm Dirigent

Læs mere

POPPELSTYKKET 8 ApS. Vingårds Alle Hellerup. Årsrapport 1. januar december 2017

POPPELSTYKKET 8 ApS. Vingårds Alle Hellerup. Årsrapport 1. januar december 2017 POPPELSTYKKET 8 ApS Vingårds Alle 37 2900 Hellerup Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/05/2018 Ulrik Bjerg-Pedersen

Læs mere

Årsrapport 2014 (sammendrag)

Årsrapport 2014 (sammendrag) Dansk Revision Korsør godkendt revisionsaktieselskab Jens Baggesens Gade 35 DK-4220 Korsør korsoer@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 58 37 34 24 Telefax: +45 58 37 30 23 CVR: DK 29 91

Læs mere

(31-10-2012) Elin Christophersen - Udkast årsrapport 2011 (1).pdf Side 1

(31-10-2012) Elin Christophersen - Udkast årsrapport 2011 (1).pdf Side 1 (31-10-2012) Elin Christophersen - Udkast årsrapport 2011 (1).pdf Side 1 Bjørnø Vandværk A.M.B.A. Bjørnø 7, 5600 Faaborg CVR-nr. 20 65 09 31 Årsrapport 01.01.2011-31.12.2011 13. regnskabsår (31-10-2012)

Læs mere

Biografforeningen Kino Møn Storegade Stege. 6. regnskabsår CVR. NR

Biografforeningen Kino Møn Storegade Stege. 6. regnskabsår CVR. NR Biografforeningen Kino Møn Storegade 55 4780 Stege 6. regnskabsår CVR. NR. 34169144 ÅRSRAPPORT FOR 1. JANUAR 2016 TIL 31. DECEMBER 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Selskabsoplysninger... 3 Ledelsespåtegning...

Læs mere

Sameksistens ApS. Årsrapport for 2013

Sameksistens ApS. Årsrapport for 2013 Vermundsgade 38A, 2. th. 2100 København Ø CVR-nr. 35389660 Årsrapport for 2013 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den Bent Dahl Jensen Dirigent

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2014.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2014. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Charlottenlund Stationsplads 2 2920 Charlottenlund Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk Nasdaq OMX Copenhagen

Læs mere

DT BOLIG ØRBÆKSVEJ ApS

DT BOLIG ØRBÆKSVEJ ApS DT BOLIG ØRBÆKSVEJ ApS Smakkegårdsvej 217 2820 Gentofte Årsrapport 1. juli 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/01/2018 David Tranberg

Læs mere

REVISIONDANMARK.DK ApS

REVISIONDANMARK.DK ApS REVISIONDANMARK.DK ApS Aldersrogade 8, 2 tv 2100 København Ø Årsrapport 1. maj 2017-30. april 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 01/11/2018 Jens Reinbach

Læs mere

Claus Pedersen Biler ApS. Rørkærvej Vordingborg. CVR-nr

Claus Pedersen Biler ApS. Rørkærvej Vordingborg. CVR-nr erhvervs- og selskabsstyrelsen Claus Pedersen Biler ApS Rørkærvej 36 4760 Vordingborg CVR-nr. 33370830 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/6-2012 Opstillet

Læs mere

Andelsboligforeningen Digesvalen. Digesvalevej 2-6, 10-12, 16-22, 26-28, 34 Studstrup, 8541 Skødstrup. Årsrapport for 2008/2009. (4.

Andelsboligforeningen Digesvalen. Digesvalevej 2-6, 10-12, 16-22, 26-28, 34 Studstrup, 8541 Skødstrup. Årsrapport for 2008/2009. (4. Digesvalevej 2-6, 10-12, 16-22, 26-28, 34 Studstrup, 8541 Skødstrup Årsrapport for 2008/2009 (4. regnskabsår) Vedtaget på andelsboligforeningens ordinære generalforsamling, den / 2009 dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Foreningen for Erhvervelse af Kunstnerboliger Gothersgade 143, 1123 København K. Årsrapport

Foreningen for Erhvervelse af Kunstnerboliger Gothersgade 143, 1123 København K. Årsrapport Foreningen for Erhvervelse af Kunstnerboliger Gothersgade 143, 1123 København K Årsrapport 2017 Administrator- og bestyrelsespåtegning Bestyrelsen har dags dato aflagt årsrapporten for 2017 for Foreningen

Læs mere

LC Capital Management ApS. Årsrapport for 2015

LC Capital Management ApS. Årsrapport for 2015 Kikhanebakken 50 2840 Holte CVR-nr. 35241841 Årsrapport for 2015 3. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14-06-2016 Lars Christensen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Egon Pedersen Re-Invest ApS

Egon Pedersen Re-Invest ApS Strandvejen 114A 2900 Hellerup CVR-nr. 78409711 Årsrapport for 2017 32. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 7. maj 2018 Lars C. Pedersen Dirigent

Læs mere

R INVEST APS. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 28. juni René Bak CVR-NR.

R INVEST APS. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 28. juni René Bak CVR-NR. Tlf: 39 15 52 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab koebenhavn@bdo.dk Havneholmen 29 www.bdo.dk DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 7020222670 R INVEST APS ÅRSRAPPORT Årsrapport 2012 Årsrapporten

Læs mere

MK-MIDTBYG ApS. Humlevænget Nyborg. Årsrapport 1. januar december 2016

MK-MIDTBYG ApS. Humlevænget Nyborg. Årsrapport 1. januar december 2016 MK-MIDTBYG ApS Humlevænget 22 5800 Nyborg Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/02/2017 Michael Mortensen Dirigent

Læs mere

Greve ApS. Årsrapport 2017/18 1. juli juni 2018

Greve ApS. Årsrapport 2017/18 1. juli juni 2018 Parkboulevarden 31 8920 Randers CVR-nr. 30593103 Årsrapport 2017/18 1. juli 2017-30. juni 2018 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29. november

Læs mere

TMC Group ApS. Årsrapport for 2015

TMC Group ApS. Årsrapport for 2015 Lygten 65, 4. th. 2400 København NV CVR-nr. 28308795 Årsrapport for 2015 11. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18. maj 2016 Claus Holm Jacobsen

Læs mere

UNIFORM ApS. Kolonnevej Sønderborg. Årsrapport 1. januar december 2017

UNIFORM ApS. Kolonnevej Sønderborg. Årsrapport 1. januar december 2017 UNIFORM ApS Kolonnevej 10 6400 Sønderborg Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/06/2018 Lars Perregaard Dirigent

Læs mere

DK Fritidshuse ApS Strandvejen 86, 7120 Vejle Øst. Årsrapport 2016/17 1. regnskabsår

DK Fritidshuse ApS Strandvejen 86, 7120 Vejle Øst. Årsrapport 2016/17 1. regnskabsår Strandvejen 86, 7120 Vejle Øst CVR-nr. 37741590 Årsrapport 2016/17 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10. april 2018 Ulrik Springdorf Dirigent

Læs mere

Vester77 ApS. Årsrapport for 2017

Vester77 ApS. Årsrapport for 2017 Vester77 ApS C/O Larissa Bochineck, Frydendalsvej 14, 1809 Frederiksberg C Årsrapport for 2017 (regnskabsår 1/1-30/6) CVR-nr. 31 28 29 77 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

SEGES ØKONOMISTYRING DEMO AGRO FOOD PARK 15, SKEJBY, 8200 AARHUS N LANDBOVEJEN PÅLANDET

SEGES ØKONOMISTYRING DEMO AGRO FOOD PARK 15, SKEJBY, 8200 AARHUS N LANDBOVEJEN PÅLANDET DEMO BUDGETOPFØLGNING KØB AF EJ Vejldning Resultatopfølgning 01.01.2016 30.06.2016 SEGES ØKONOMISTYRING DEMO AGRO FOOD PARK 15, SKEJBY, 8200 AARHUS N LANDBOVEJEN 123 1234 PÅLANDET INDHOLD ÅRSBUDGET OPFØLGNING

Læs mere

KOKKEN OG HAVFRUEN CATERING ApS

KOKKEN OG HAVFRUEN CATERING ApS KOKKEN OG HAVFRUEN CATERING ApS Skottehusvej 12 4320 Lejre Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 04/06/2018 Johnnie

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN BAKKEN

GRUNDEJERFORENINGEN BAKKEN GRUNDEJERFORENINGEN BAKKEN v/kasserer Jens Keiding Bakken 22 3050 Humlebæk ÅRSRAPPORT 2010 INDHOLDSFORTEGNELSE Påtegning og erklæring Bestyrelsens påtegning 1 Den uafhængige revisors erklæring 2 Ledelsesberetning

Læs mere

CPJ INVEST ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

CPJ INVEST ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den CPJ INVEST ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2013 Carsten Peter Jochumsen Dirigent Side 2 af 13 Indhold

Læs mere

Psykiater Anne Lise Jensen ApS. Årsrapport for 2012

Psykiater Anne Lise Jensen ApS. Årsrapport for 2012 Kærlodden 37 2760 Måløv CVR-nr. 31767237 Årsrapport for 2012 4. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21. maj 2013 Anne Lise Jensen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

BUSINESS 88 ApS. Center Boulevard København S. Årsrapport 1. juli juni 2018

BUSINESS 88 ApS. Center Boulevard København S. Årsrapport 1. juli juni 2018 BUSINESS 88 ApS Center Boulevard 5 2300 København S Årsrapport 1. juli 2017-30. juni 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/11/2018 thorbjørn henriksen

Læs mere

Auto- og Maskinhuset ApS. Årsrapport for 2014/15

Auto- og Maskinhuset ApS. Årsrapport for 2014/15 Toftegårdsvej 10 8920 Randers NV CVR-nr. 17049836 Årsrapport for 2014/15 22. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 11-11-2015 Anders P. Hjulmand

Læs mere

Dette afsnit indeholder definition af årsrapport A, landbrug. Afsnittene fremgår af indholdsfortegnelsen nedenfor.

Dette afsnit indeholder definition af årsrapport A, landbrug. Afsnittene fremgår af indholdsfortegnelsen nedenfor. Definition af årsrapport A, landbrug Dato: 27-11-2009 Dette afsnit indeholder definition af årsrapport A, landbrug. Afsnittene fremgår af indholdsfortegnelsen nedenfor. 1. Forkortelser anvendt i definitionen

Læs mere

Terra Invest A/S under tvangsopløsning

Terra Invest A/S under tvangsopløsning Dansk Revision Odder godkendt revisionsanpartsselskab Torvet 10 DK-8300 Odder odder@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 86 54 15 44 Telefax: +45 86 56 03 60 CVR: DK 32 64 74 13 Bank: 1944

Læs mere

INGENIØRFIRMAET CARSTEN WISMER-PEDERSEN ApS

INGENIØRFIRMAET CARSTEN WISMER-PEDERSEN ApS INGENIØRFIRMAET CARSTEN WISMER-PEDERSEN ApS Frederiksborgvej 88 4000 Roskilde Årsrapport 1. oktober 2014-30. september 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

RIAZ BURGER 2 ApS. Årsrapport 1. juli juni Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/12/2012

RIAZ BURGER 2 ApS. Årsrapport 1. juli juni Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/12/2012 RIAZ BURGER 2 ApS Årsrapport 1. juli 2011-30. juni 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/12/2012 Riaz Butt Dirigent Side 2 af 15 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

LUND BYGGERI ApS. Årsrapport for 2012

LUND BYGGERI ApS. Årsrapport for 2012 c/o Michael S. Lund Højleddet 17 2840 Holte CVR-nr. 21252484 Årsrapport for 2012 14. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31-05-2013 Michael Stig

Læs mere

BOLIG ENERGI ApS. Årsrapport 1. juli juni Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12/11/2013

BOLIG ENERGI ApS. Årsrapport 1. juli juni Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12/11/2013 BOLIG ENERGI ApS Årsrapport 1. juli 2012-30. juni 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12/11/2013 Svend Aggerholm Dirigent (Urevideret) Side 2 af 13 Indhold

Læs mere

DANSK DIGITAL SKILTNING APS KVÆDEPARKEN 50, 9500 HOBRO

DANSK DIGITAL SKILTNING APS KVÆDEPARKEN 50, 9500 HOBRO Tlf.: 96 57 48 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab hobro@bdo.dk Nytorv 12, Box 170 www.bdo.dk DK-9500 Hobro CVR-nr. 20 22 26 7020222670 DANSK DIGITAL SKILTNING APS KVÆDEPARKEN 50, 9500 HOBRO

Læs mere

FYNSK ERHVERV ÅRSREGNSKAB

FYNSK ERHVERV ÅRSREGNSKAB Tlf: 63 12 71 00 odense@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Fælledvej 1 DK-5000 Odense C CVR-nr. 20 22 26 70 FYNSK ERHVERV ÅRSREGNSKAB 2013 CVR NR. 35 14 81 16 2 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Rengøringsgrossisten ApS. Årsrapport for 2012

Rengøringsgrossisten ApS. Årsrapport for 2012 Højager 6, Durup 7870 Roslev CVR-nr. 31089794 Årsrapport for 2012 5. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10. juni 2013 Erik Mortensen Dirigent

Læs mere

RIMMERVEJ 13. ULSTED ApS

RIMMERVEJ 13. ULSTED ApS RIMMERVEJ 13. ULSTED ApS Rimmervej 13 9370 Hals Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16/06/2017 Niels Poulsen Dirigent

Læs mere

Hallum Hougs Holding ApS Springbanen Gentofte CVR-nr.:

Hallum Hougs Holding ApS Springbanen Gentofte CVR-nr.: Springbanen 111 2820 Gentofte CVR-nr.: 10 15 71 29 ÅRSRAPPORT 1. januar 2014 til 31. december 2014 (11. regnskabsår) Godkendt på selskabets generalforsamling, den / 2015 Erik Hougs Dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

NOTAT. Delregnskaber CVR-nr maj 2010

NOTAT. Delregnskaber CVR-nr maj 2010 NOTAT Delregnskaber 2009 3. maj 2010 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 8 Side Ledelsens regnskabspåtegning... 3 Resultatopgørelse... 4 Balance... 5 Anvendt regnskabspraksis... 7 Ledelsens

Læs mere

MMO INVEST ApS. Klampenborgvej Svendborg. Årsrapport 1. juli juni 2016

MMO INVEST ApS. Klampenborgvej Svendborg. Årsrapport 1. juli juni 2016 MMO INVEST ApS Klampenborgvej 9 5700 Svendborg Årsrapport 1. juli 2015-30. juni 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/11/2016 Michael Mortensen Dirigent

Læs mere

DEN DANSKE MARITIME FOND

DEN DANSKE MARITIME FOND DEN DANSKE MARITIME FOND Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 05/03/2013 Knud Pontoppidan Dirigent Side 2 af 14

Læs mere

Sunset-Boulevard ApS. Årsrapport for 2016/17

Sunset-Boulevard ApS. Årsrapport for 2016/17 Ringstedgade 31 A 4000 Roskilde CVR-nr. 35645160 Årsrapport for 2016/17 3. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18-12-2017 Søren Steen Rasmussen

Læs mere

ApS Bytorvet 19 Hanstholm Gyvelvænget 132, 7730 Hanstholm

ApS Bytorvet 19 Hanstholm Gyvelvænget 132, 7730 Hanstholm ApS Bytorvet 19 Hanstholm Gyvelvænget 132, 7730 Hanstholm CVR-nr. 35 14 34 91 Årsrapport 1. januar - 31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

Præstensgaard Holding ApS Mosehøjvej 18, 2920 Charlottenlund

Præstensgaard Holding ApS Mosehøjvej 18, 2920 Charlottenlund Præstensgaard Holding ApS Mosehøjvej 18, 2920 Charlottenlund CVR-nr. 35 47 53 03 Årsrapport 1. januar - 31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

TWENTY ONE LEARNING ApS

TWENTY ONE LEARNING ApS TWENTY ONE LEARNING ApS Åbenrå 35 1124 København K Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er godkendt den 01/07/2016 Sami Albeik Dirigent Side 2 af 10 Indhold Virksomhedsoplysninger Virksomhedsoplysninger...

Læs mere

Årsrapport for regnskabsår

Årsrapport for regnskabsår Årsrapport for 2015 8. regnskabsår Ringkøbing Fjord Parken ApS Jagtvej 34, Holmsland 6950 Ringkøbing CVR-nr. 31 57 87 36 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

DM BLOMST DIREKTE ApS

DM BLOMST DIREKTE ApS DM BLOMST DIREKTE ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2013 Mogens Illum Hansen Dirigent Side 2 af 13

Læs mere

Vejle Frimærker ApS Bjerrevænget 31, 7080 Børkop. Årsrapport 2012/ regnskabsår

Vejle Frimærker ApS Bjerrevænget 31, 7080 Børkop. Årsrapport 2012/ regnskabsår Bjerrevænget 31, 7080 Børkop CVR-nr. 21443972 Årsrapport 2012/13 14. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29. november 2013 Niels Møller Nielsen

Læs mere

Andelsselskabet Rinkenæs Vandværk CVR-nr Dalsmark 22 Rinkenæs 6300 Gråsten. Årsrapport 2016

Andelsselskabet Rinkenæs Vandværk CVR-nr Dalsmark 22 Rinkenæs 6300 Gråsten. Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Kongevej 28 6400 Sønderborg Telefon 74429911 Telefax 74429995 www.deloitte.dk Andelsselskabet Rinkenæs Vandværk CVR-nr. 12 03 26 17

Læs mere

Selskab, årsrapport ekstern, minimalregnskab (C7)

Selskab, årsrapport ekstern, minimalregnskab (C7) Selskab, årsrapport ekstern, minimalregnskab (C7) Beskrivelse af rapporten: Denne rapport anvendes til at udarbejde den eksterne årsrapport for "mindre" selskaber. Rapporten er opstillet med udgangspunkt

Læs mere

MIRA INTERNETSOLUTIONS ApS

MIRA INTERNETSOLUTIONS ApS MIRA INTERNETSOLUTIONS ApS Årsrapport 1. juli 2011-30. juni 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 22/11/2012 Kim Andersen Dirigent Side 2 af 12 Indhold

Læs mere

SKOV OG LARSEN SALG OG UDLEJNING ApS

SKOV OG LARSEN SALG OG UDLEJNING ApS SKOV OG LARSEN SALG OG UDLEJNING ApS Øster Voldgade 22 7000 Fredericia Årsrapport 1. oktober 2016-30. september 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14/12/2017

Læs mere

REVI-FINANS ApS. Tjørnebakken 5B 8541 Skødstrup. Årsrapport 1. juli juni 2017

REVI-FINANS ApS. Tjørnebakken 5B 8541 Skødstrup. Årsrapport 1. juli juni 2017 REVI-FINANS ApS Tjørnebakken 5B 8541 Skødstrup Årsrapport 1. juli 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/11/2017 Hans-Georg Christensen

Læs mere

P.W. Hansen, VVS- Smede- og Maskinværksted Korsør ApS. Årsrapport for 2014/15

P.W. Hansen, VVS- Smede- og Maskinværksted Korsør ApS. Årsrapport for 2014/15 Korsør ApS Algade 12 4220 Korsør CVR-nr. 61113711 Årsrapport for 2014/15 34. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30-11-2015 Sten Stjerne Hansen

Læs mere

Calum Gug K/S Strandvejen 3, 9000 Aalborg CVR-nr

Calum Gug K/S Strandvejen 3, 9000 Aalborg CVR-nr Strandvejen 3, 9000 Aalborg CVR-nr. 27 92 11 67 Årsrapport for 2017 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 26.04.18 Cato Peter M. Barslund Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

Læs mere

Valeur Invest ApS. Årsrapport for 2017

Valeur Invest ApS. Årsrapport for 2017 Droshoved 8 B 7120 Vejle Øst CVR-nr. 34737207 Årsrapport for 2017 5. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28-05-2018 Jais Stampe Li Valeur Dirigent

Læs mere

Lindberg Økonomi ApS. Årsrapport 10. august oktober Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Lindberg Økonomi ApS. Årsrapport 10. august oktober Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den Lindberg Økonomi ApS Årsrapport 10. august 2014-31. oktober 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/12/2014 Kristina Lindberg Dirigent Side 2 af 12 Indhold

Læs mere

Murerfirmaet Jens M S.M.B.A. Årsrapport for 2013

Murerfirmaet Jens M S.M.B.A. Årsrapport for 2013 c/o Peter Esbensen, A.F. Beyers Vej 20 C 2720 Vanløse CVR-nr. 34617066 Årsrapport for 2013 2. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30. maj 2014

Læs mere

FLØE EJENDOMME ApS. Mosegårdsvej Fredericia. Årsrapport 1. maj april 2015

FLØE EJENDOMME ApS. Mosegårdsvej Fredericia. Årsrapport 1. maj april 2015 FLØE EJENDOMME ApS Mosegårdsvej 35 7000 Fredericia Årsrapport 1. maj 2014-30. april 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14/10/2015 Peter Fløe Dirigent

Læs mere

MARKIT B2B ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

MARKIT B2B ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den MARKIT B2B ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/01/2015 Kairo Alloja Dirigent Side 2 af 10 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

NORDSJÆLLAND BYG ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

NORDSJÆLLAND BYG ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den NORDSJÆLLAND BYG ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/03/2013 Peter Tyrrestrup Dirigent Side 2 af 13 Indhold

Læs mere

R J Service ApS. Nødagervej Kolind. Årsrapport 1. januar december 2016

R J Service ApS. Nødagervej Kolind. Årsrapport 1. januar december 2016 R J Service ApS Nødagervej 47 8560 Kolind Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12/07/2017 Jonne Rasmussen Dirigent

Læs mere