Nyd en dejlig forårsdag i Jesperhus Blomsterpark

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyd en dejlig forårsdag i Jesperhus Blomsterpark"

Transkript

1 Invitation: Nyd en dejlig forårsdag i Jesperhus Blomsterpark Torsdag den 7. maj er dagen før Store Bededag, og i forbindelse med sæsonåbningen byder Familier med kræftramte børn traditionen tro foråret velkomment med et besøg i Jesperhus Blomsterpark fra kl til Denne dag er Jesperhus Blomsterpark reserveret udelukkende til inviterede af Familier med kræftramte børn, og derfor kan alle familier med et kræftramt barn i intensiv behandling også trygt deltage. Alle medlemsfamilier, godkendte besøgsvenner, bedsteforældre samt personalet på alle hospitalsafsnit med relation til behandling af kræftsyge børn og unge er velkomne til at deltage, og på Limfjordsøen Mors venter der mange spændende aktiviteter og oplevelser hele dagen. Jesperhus Blomsterpark har gennem årene udviklet sig til meget mere end en blomsterpark med blomster og stauder i smuk farvesymfoni. I dag er blomsterparken et sandt Eldorado for hele familien med et væld af forskelligartede oplevelser. Vi tør godt love, at du også vil blive imponeret Udover parkens mange tilbud vil oven i købet have et par yderligere overraskelser klar i ærmet. Blomsterpark Nordens største blomsterpark byder velkommen i en veltrimmet grøn og farverig udgave. De mange tusinde tulipaner, blomster, stauder, buske og træer står klar i de smukke forårsfarver. Junglezoo I den indendørs zoo går man på opdagelsesrejse mellem papegøjer, eksotiske sommerfugle, slanger, fugleedderkopper, øgler, aber og underlige insekter. Kom helt tæt på og lær om dyrene ved tropeinfo og fodringer. 4D-biograf bliver de første, der kan opleve den helt nye 4D-film Dinosaurs i Jesperhus 4D-biograf, der giver oplevelser for alle sanser. Du bliver overrasket, når stolen pludselig bevæger sig, figurerne kommer helt ud af lærredet og dinosauerne brøler. 4D-biografen har masser af special effects, der er helt utrolige! Herudover bliver der vist to andre film.

2 Legeland For børn i alle aldre, der ønsker fart og spænding. I de sjove bumperbåde, i minibilerne, karrusellerne, på motorcykler og i Mini-expressen. Der er trampoliner og hoppepuder til både den vilde og den lille. Piratland Kaptajn Kølhaler tager imod og sender børnene op i hans karrusel eller ud på bølgerne i Krokodille Racer. Han inviterer også i dukketeater og på kapringstogt i hans piratskib. Alt sammen spændende udfordringer til rigtige pirataspiranter. Westernland Op på hesten fra fortet eller hen og grave guld. Der er sikkert også nogle af de mindste, der vælger at ville klappe gederne. Jungleleg Her følger børnene den farlige junglesti, kravler fra stamme til stamme, springer fra sten til sten og kommer helt op i trækronerne til hængebroen. Prøv også at finde den hemmelige maya-grotte! Velkommen Porten bliver åbnet kl , og kl byder officielt velkommen og overlader straks scenen til: Asbjørn Riis, den danske wrestling-kæmper og Foreningens ambassadør, der har fightet i arenaerne i USA, optrådt som stærk mand, ageret stuntman, trukket tonstunge lastbiler og meget andet. - Altid med et nordjysk glimt i øjet! Efter velkomst ruller Asbjørn sine madrasser ud og tumler med børnene, der vil få en kraftfuld oplevelse og selvfølgelig en autograf. En rigtig festlig start på dagen Som noget nyt i år kan du møde Jungledyret Hugo og hans tre venner, som går rundt i parken og spreder glæde og hygge. Frokost og meget mere Når sulten melder sig, melder Foreningen sig som vært ved en dejlig frokost og lidt underholdning i Junglecafeen. Her kan man i tidsrummet kl få serveret en lækker jungle-buffet + en øl eller vand efter eget valg. Husk at anføre på tilmeldingsblanketten, om det syge barn er højisoleret. Herudover byder vi også på en IS-kold overraskelse i dagens løb. Underholdning/afslutning Kl giver Muddi fra Muddi og Salamidrengene os et meget underholdende farvel til Jesperhus Blomsterpark i form af en minikoncert og et solo-show. Kl siger tak for i dag til Jesperhus Blomsterpark og ønsker alle en god hjemtur. Kl lukker parken. Fælles transport vil arrangere gratis fælles transport i bus for familier med indlagte børn på børnekræftafdelingerne i Aalborg, Århus, Odense og København. Husk at anføre på tilmeldingsblanketten, hvorfra familien ønsker fælles transport, eller om I selv kører til Jesperhus. OBS! Der vil naturligvis kun blive arrangeret fælles transport, hvis der er tilstrækkelig interesse herfor man skal jo ganske tidligt op!

3 Tilmelding Ikke mindst på grund af fælles transport og frokostarrangementet er hurtig tilmelding nødvendig, og den skal sendes til Sekretariatet senest mandag den 20. april. Sammen med tilmeldingen skal vi bede om indbetaling af et mindre gavebeløb på kr. 50,- pr. tilmeldt deltager. Når tilmelding og betaling er registreret, fremsendes billetter m.v. samt yderligere informationer til deltagerne nogle få dage før selve arrangementet. Deltagerbetaling Hvis havde en lige så stor skattekiste som Kaptajn Kølhaler, dækkede vi hjertens gerne alle udgifter og transporterede alle deltagere til Jesperhus i helikopter. Men desværre forholder det sig ikke sådan, og derfor beder vi om et beskedent gavebeløb på 50 kroner pr. deltager. Beløbet anvendes til delvis dækning af de samlede omkostninger og bedes betalt samtidig med tilmelding. Kontooplysninger til brug ved elektronisk overførsel eller giro-indbetaling til Foreningen er: reg. nr. 4665, konto nr Arrangementspakken består af fuld adgang til hele Blomsterparken med ret til fri afbenyttelse af alle aktiviteter hele dagen, diverse underholdning, frokost, is m.v. Normalpris for en lignende arrangementspakke vil være kr. 300,-/350,- pr. deltager. Vandland Husk også badetøjet og hop i det tropiske vandlands store varmtvandsbassin i Feriecentret og tag en tur i en 40 meter lang vandrutschebane. Eller prøv vipperne eller en af de andre rutschebaner. Besøg i Vandland er dog ikke indeholdt i arrangementet. Pris for voksne kr. 50,- og kr. 30,- for børn (gratis adgang for børn under 4 år). Bemærk! Alle kan trygt deltage i alle aktiviteterne i og omkring Blomsterparken, da der kun er adgang for deltagere, der er inviteret af. Det betyder, at alle isolationsregler kan overholdes. Medlemskab af Foreningen er ikke nødvendigt, men deltagelse forudsætter, at man ikke udgør en smitterisiko for børn i kræftbehandling. Ønsker man at besøge Jesperhus Feriecenter og Vandland, gør vi opmærksom på, at der her er adgang for andre gæster, og at isolationsregler derfor ikke kan forventes overholdt. Jesperhus Feriecenter og Vandland er placeret separat fra Blomsterparken på den modsatte side af vejen. På denne forårsdag venter der store oplevelser på øen Mors i Limfjorden! Jesperhus er i dag meget mere end blomster og bier. Ganske vist står blomster og stauder i al deres forårspragt, men det store center byder på et væld af forskelligartede oplevelser for alle sanser og temperamenter. Ved starten af sin 43. sæson præsenterer Jesperhus Blomsterpark sig fra sin allersmukkeste side og med en overflod af aktiviteter for hele familien. Se mere om de mange spændende muligheder på: Her findes også kørselsvejledning og andre gode, praktiske oplysninger. Med venlig hilsen - og på gensyn i Jesperhus Blomsterpark!

4 1 Tilmeldingsblanket - Jesperhus Ja tak! - Vi glæder os til at deltage i arrangementet i Jesperhus Blomsterpark og har allerede reserveret hele torsdagen den 7. maj 2009 til formålet. Vi har læst invitationen og forstået afsnittet om, at deltagelse kun er for personer, der ikke udgør nogen smitterisiko for børn i kræftbehandling. Vi forventer at være underlagt særlige isolationsregler omkring det pågældende tidspunkt og ønsker at spise i særskilt lokale. Vi sørger selv for at komme til/fra Jesperhus ved egen hjælp. Vi har barn i behandling og ønsker at benytte os af tilbudet om gratis fælles transport med bus til/fra Jesperhus og har derfor også husket at udfylde vedhæftede blanket om deltagelse heri. Vi kommer: (påfør antal) Antal børn i alderen 0 3 år: Antal børn i alderen 4 11 år: Antal voksne samt børn på 12 år og derover: Antal deltagere i alt: Vi har indbetalt et gavebeløb på giro, reg. nr. 4665, konto nr , mrk. JESPERHUS, svarende til kr. 50,- pr. deltager eller i alt kr. For at lette Sekretariatets administration, har vi ledsaget indbetalingen af vort medlems-nr., navn og adresse, som anført på følgebrevet til denne invitation. Evt. medlems-nr.: Tlf.: (er anført øverst på følgebrevet til denne invitation) Navn: Adresse: Postnr.: By: HUSK! Både tilmeldingsblanket og betaling sendes senest mandag den 20. april til Foreningens Sekretariat. Husk at medsende alle ønskede oplysninger, hvis du mailer tilmeldingen. Århusvej 51, Postboks 30, 8643 Ans By Telefax: / info@fmkb.dk

5 Fælles transport - Jesperhus vil også gerne arrangere gratis fælles transport med bus for alle familier med indlagte børn på børnekræftafdelingerne. Husk at anføre på tilmeldingsblanketten for selve arrangementet, om familien ønsker at deltage i fælles transport, eller man selv sørger for at komme til og fra Jesperhus ved egen hjælp. Transporten vil selvfølgelig foregå i separate busser, som vi får helt for os selv. OBS! Vi gør opmærksom på, at der naturligvis kun vil blive arrangeret fælles transport, hvis der er tilstrækkelig interesse herfor. Ja tak, vores kræftsyge barn er i øjeblikket i behandling, og vi ønsker at deltage i gratis fælles bustransport til/fra Jesperhus. Vi ønsker at blive opsamlet ved: (sæt X) Rigshospitalet (afgang ca. kl ) Odense Universitets Hospital (afgang ca. kl ) Skejby Sygehus (afgang ca. kl ) Aalborg Sygehus Nord (afgang ca ) Forventet ankomst til Jesperhus ca. kl Busserne kører retur fra Jesperhus ved arrangementets afslutning kl og følger naturligvis de samme ruter tilbage. Detaljerede oplysninger om fælles transport vil blive fremsendt nogle dage før arrangementet sammen med adgangsbilletter m.v. til Jesperhus. Navn: Adresse: _ Postnr.: _ By: Tlf.: Antal personer i alt: _ HUSK! Det er vigtigt, at denne blanket udfyldes og indsendes sammen med tilmeldingsblanketten for selve arrangementet senest mandag den 20. april. Efter denne dato kan vi ikke garantere for deltagelse i fælles transport. Århusvej 51, Postboks 30, 8643 Ans By Telefax: / info@fmkb.dk

Fra hele Danmark kommer FMKB medlemsfamilierne i LEGOLAND

Fra hele Danmark kommer FMKB medlemsfamilierne i LEGOLAND Fra hele Danmark kommer FMKB medlemsfamilierne i LEGOLAND fredag den 29. marts kl. 10-16 kan fredag den 29. marts igen med største fornøjelse byde alle vores familiemedlemmer, CanTeens, Senvirkninger,

Læs mere

En dejlig dag i TIVOLI

En dejlig dag i TIVOLI Invitation: (Alle jyder, fynboer m. fl.) En dejlig dag i TIVOLI Tirsdag den 13. april fra kl. 11.00 17.00 byder vi hele familien velkommen til et lukket arrangement, hvor man kan tilbringe en herlig dag

Læs mere

En dejlig dag i TIVOLI

En dejlig dag i TIVOLI Invitation: (Alle jyder, fynboer m. fl.) En dejlig dag i TIVOLI Onsdag den 11. april fra kl. 11.00 17.00 byder vi hele familien velkommen til et lukket arrangement, hvor man kan tilbringe en herlig dag

Læs mere

En forårsdag i TIVOLI

En forårsdag i TIVOLI Invitation: (Alle jyder, fynboer m. fl.) En forårsdag i TIVOLI Tirsdag den 12. april fra kl. 11.00-17.00 byder vi alle medlemsfamilier velkommen til en herlig dag i Danmarks verdensberømte forlystelsespark

Læs mere

En dejlig dag for hele familien i Zoologisk Have

En dejlig dag for hele familien i Zoologisk Have Invitation: En dejlig dag for hele familien i Zoologisk Have Lørdag den 20. oktober får hele familien en dejlig oplevelse, når Familier med kræftramte børn og Annie & Otto Johs. Detlefs Fonde inviterer

Læs mere

INDTAG LEGOLAND SAMMEN MED FAMILIER MED KRÆFTRAMTE BØRN FREDAG DEN 1. APRIL 2011 KL. 10-16. Læs mere herom på de følgende sider

INDTAG LEGOLAND SAMMEN MED FAMILIER MED KRÆFTRAMTE BØRN FREDAG DEN 1. APRIL 2011 KL. 10-16. Læs mere herom på de følgende sider VEST INDTAG LEGOLAND SAMMEN MED FAMILIER MED KRÆFTRAMTE BØRN FREDAG DEN 1. APRIL 2011 KL. 10-16 Læs mere herom på de følgende sider Årets helt store oplevelse for alle medlemsfamilier: En fantastisk dag

Læs mere

Fra hele Danmark kommer FMKB medlemsfamilierne til årets store begivenhed i LEGOLAND

Fra hele Danmark kommer FMKB medlemsfamilierne til årets store begivenhed i LEGOLAND Fra hele Danmark kommer FMKB medlemsfamilierne til årets store begivenhed i LEGOLAND fredag den 31. marts kl. 10-16 LEGOLAND er en af Danmarks største og bedst besøgte familieattraktioner, hvor alle i

Læs mere

Velkommen til weekendophold på Hotel LEGOLAND fredag den 13. til søndag den 15. september

Velkommen til weekendophold på Hotel LEGOLAND fredag den 13. til søndag den 15. september Invitation: Velkommen til weekendophold på Hotel LEGOLAND fredag den 13. til søndag den 15. september Familier med kræftramte børn fejrer i år 30 års jubilæum, og det bliver markeret med det største antal

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling mandag d. 11/ kl.17 Solbakken (det gamle Bakkegården ), Nørreport 18, 8400 Ebeltoft.

Indkaldelse til generalforsamling mandag d. 11/ kl.17 Solbakken (det gamle Bakkegården ), Nørreport 18, 8400 Ebeltoft. Indkaldelse til generalforsamling mandag d. 11/3-2019 kl.17 Solbakken (det gamle Bakkegården ), Nørreport 18, 8400 Ebeltoft. Dagsorden ifølge vedtægterne. Se hjemmesiden: http://www.gigtskolensyddjurs.dk/

Læs mere

Gulvbranchens og Gulvsektionens ordinære generalforsamlinger 2015

Gulvbranchens og Gulvsektionens ordinære generalforsamlinger 2015 Gulvbranchens og Gulvsektionens ordinære generalforsamlinger 2015 Fredag den 20. marts på Sinatur Hotel Storebælt Hans Engell giver en aktuel politisk analyse Invitation / tilmelding Foreningernes ordinære

Læs mere

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre!

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Velkommen til Køgevejens Børne og Ungdomshus. Vi ved at det kan være svært at overlade sit barn fra fritidshjemmets trygge favn til en klub. Men vi vil

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2014 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2008 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2011 l Oktober. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2011 l Oktober. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2011 l Oktober Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2011 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

Nyhedsbrev september 2015

Nyhedsbrev september 2015 Forsiden Nyhedsbrev september 2015 Når dette nyhedsbrev når frem til medlemmerne, er vi ved starten af den første efterårsmåned, hvilket betyder at tilbuddene til jer kommer i en lind strøm. Jeg kan kun

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2009 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Revideret maj 2016. PKJ.

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Revideret maj 2016. PKJ. Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Revideret maj 2016. PKJ. Velkommen til Køgevejens Ungdomshus. Vi ved at det kan være svært at overlade sit barn fra fritidshjemmets trygge favn til en

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

- ta med til. poletter til øl og mad.

- ta med til. poletter til øl og mad. - ta med til og Pris kr. 2495,- inkl. bustransport, dobbeltværelse og morgenmad - inkluderer også: besøg på bryggerimuseum og slottet i Detenice middelaldershow inkl. 3 retters menu og 1 øl. Reserveret

Læs mere

NYHEDSBREV 10. marts 2014

NYHEDSBREV 10. marts 2014 NYHEDSBREV 10. marts 2014 Kære alle sammen Så er foråret på vej med hastige skridt og derfor skal vi jo have gang i nogle skønne forårsoplevelser. Derudover er der et tilbud, som ikke kommer fra os men

Læs mere

Sensommerhilsner til jer alle sammen

Sensommerhilsner til jer alle sammen Sensommerhilsner til jer alle sammen September 2012 Hos Familier med kræftramte børn sender vi dig denne hilsen med stor tak for din støtte, som gør det muligt for os at afholde rigtig mange nyttige aktiviteter

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Sommerferie Aktiviteter 2017

Sommerferie Aktiviteter 2017 Sommerferie Aktiviteter 2017 ULF Fredericia kredsen vil igen i år lave nogle aktiviteter for jer i uge 29 i sommerferien. Aktiviteterne er for beboerne på Ullerupdalvej 90-96 og Kobbelgården 1-3 samt ULF

Læs mere

Det er med stor glæde og forventning, at Tørring Rideklub inviterer til Breddesamling fredag d. 28. februar- søndag 2. marts 2014.

Det er med stor glæde og forventning, at Tørring Rideklub inviterer til Breddesamling fredag d. 28. februar- søndag 2. marts 2014. If you can dream it - you can do it Det er med stor glæde og forventning, at Tørring Rideklub inviterer til Breddesamling fredag d. 28. februar- søndag 2. marts 2014. Glæd jer til et fantastisk, målrettet

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Invitation til Welsh Kåring 31. juli 1. august 2010

Invitation til Welsh Kåring 31. juli 1. august 2010 Invitation til Welsh Kåring 31. juli 1. august 2010 Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend 31. juli 1. august 2010 på Birgittelyst Sportsrideklub (BIG),

Læs mere

Har du lyst til at komme på udflugt?

Har du lyst til at komme på udflugt? Udflugter for borgere med demens April 2015 Har du lyst til at komme på udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever? Har du lyst til at mødes

Læs mere

fra Roskilde Frikirke

fra Roskilde Frikirke fra Roskilde Frikirke en del af Apostolsk Kirkes netværk Sommeren er på vej - med et væld af livsbekræftende farver Lørdag den 14. april er der bryllup i kirken. Vielse kl. 14:30. Reception kl 15:30. Alle

Læs mere

JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP MARTS 2016 U14, U16 & U18! te fris t for. d. 8. januar. Læs mere på

JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP MARTS 2016 U14, U16 & U18! te fris t for. d. 8. januar. Læs mere på JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP 24.-26. MARTS 2016 U14, U16 & U18! ER ALT UND TAG! SAMME Husk: Sids tilmelding te fris t for d. 8. januar fredag 2016 Læs mere på www.jyskepaaskecup.dk VELKOMMEN TIL FRØS PÅSKE

Læs mere

Invitation til det årlige ALS træf/temakursus på Musholm Bugt Feriecenter weekenden d. 9.- 11. oktober 2015

Invitation til det årlige ALS træf/temakursus på Musholm Bugt Feriecenter weekenden d. 9.- 11. oktober 2015 Invitation til det årlige ALS træf/temakursus på Musholm Bugt Feriecenter weekenden d. 9.- 11. oktober 2015 Kurset har til formål at gøre PALS (Pals er en person, der har ALS) deres pårørende og hjælpere

Læs mere

BØRN OG BØRNEBØRN GRATIS Pr. døgn: mindst 2 voksne m/strøm 2 overnatninger Se vores geder, swimmingpoolen er gratis.

BØRN OG BØRNEBØRN GRATIS Pr. døgn: mindst 2 voksne m/strøm 2 overnatninger Se vores geder, swimmingpoolen er gratis. PÅ CAMPING. PÅ CAMPING. Hobro Camping og Djurs Sommerland har igen i år Samarbejde, det vil sige at når der overnattes på Hobro Camping, Så får i rabat på Djurs Sommerlands Billetter: 2013 Endags-billetter:

Læs mere

OBS: Vi afholder den årlige sommerfest, hvor alle er hjerteligt velkomne tirsdag d. 21.6.16 kl. 17 ca 19. (mere om det senere)

OBS: Vi afholder den årlige sommerfest, hvor alle er hjerteligt velkomne tirsdag d. 21.6.16 kl. 17 ca 19. (mere om det senere) Ugebrev 27. maj 2016 Der er godt nok rigtig mange meddelelser mv. i dag -- God weekend fra redaktøren. OBS: Vi afholder den årlige sommerfest, hvor alle er hjerteligt velkomne tirsdag d. 21.6.16 kl. 17

Læs mere

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE:

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE: AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 Velkomst og åbningstider Velkommen til foråret 2016 Så er klar med sjove og spæn dende arrangementer for børn. Kom til Ulvetime i nattøj, besøg Harry

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

KÆMPE nyhed. Tag på årets bedste gruppetur. Gode tilbud på både entre og lækker mad. Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster

KÆMPE nyhed. Tag på årets bedste gruppetur. Gode tilbud på både entre og lækker mad. Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster KÆMPE nyhed Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster 30 meter høj 85 km/t 825 meter lang Gode tilbud på både entre og lækker mad Tag på årets bedste gruppetur Gruppetur for alle Velkommen

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Bølle er meget interesseret i at studere Violhusets fisk Holbergcentrets månedsnyt for marts 2015 Kære beboere, pårørende og personale Velkommen til marts måned. Når

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Fra 2014 Er børn under 12 år gratis på Camping Hele året. Kun: hjemmeboende børn og børnebørn.

Fra 2014 Er børn under 12 år gratis på Camping Hele året. Kun: hjemmeboende børn og børnebørn. Fra 2014 Er børn under 12 år gratis på Camping Hele året. Kun: hjemmeboende børn og børnebørn. Overnat på Hobro City Camping Gattenborg Min: 2 voksne Vogn m/strøm Alle børn under 12 år gratis Hele året.

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Nu skal hele familien til Piratweekend

Nu skal hele familien til Piratweekend Invitation til familier med et barn i behandling: Nu skal hele familien til Piratweekend på Middelfart Resort & KonferenceCenter fra fredag den 9. april til søndag den 11. april 2010 Mange familier med

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Aktivitetspladsen Hedehusvej 2 Gjessø August 2014

Aktivitetspladsen Hedehusvej 2 Gjessø August 2014 Gje GJESSTIVAS 2014 Aktivitetspladsen Hedehusvej 2 Gjessø 22.-24. August 2014 Gjesstivas program 2014.indd 1 04/07/14 12.57 V Gje GJESSTIRADE DYT-BANKO BØRNEAKTIVITETER Fredag 22. August 2014 Fredag kl.

Læs mere

Skiferie til Østrig for hele familien?

Skiferie til Østrig for hele familien? Skiferie til Østrig for hele familien? - så er det med Skiklub BFI I skal af sted! Kære alle forældre, elever og andre med tilknytning til Bornholms Frie Idrætsskole. Skiklub BFI har igen den fornøjelse,

Læs mere

Sæsonstart 2015/2016

Sæsonstart 2015/2016 Sæsonstart 2015/2016 Kære tennisspiller, Bestyrelsen for Vejle Tennis Hal har hermed fornøjelsen af at byde velkommen til sæsonen 2015/2016 den 13. sæson i tennishallens historie. I forhold til den foregående

Læs mere

SON TAEKWONDO 17. SOMMERLEJR 5. 7. JULI 2013 I KALUNDBORG

SON TAEKWONDO 17. SOMMERLEJR 5. 7. JULI 2013 I KALUNDBORG SON TAEKWONDO 17. SOMMERLEJR 5. 7. JULI 2013 I KALUNDBORG Som arrangør af Son Taekwondo Samvirkes 17. sommerlejr er det en utrolig stor glæde for Kalundborg Son Taekwondo at kunne invitere på sommer- og

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

Torsdag den 30. august 2007

Torsdag den 30. august 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 30. august 2007 REJSEGILDE OG 30 ÅRS FØDSELSDAG Den 5. september fylder skolen år. I år er det en ekstra festlig dag, da vi runder med en 30 års fødselsdag. Vi plejer at festligholde

Læs mere

Årets bedste. Firmatur. Få en hel dags sjove oplevelser sammen. med 10 n forlystelse

Årets bedste. Firmatur. Få en hel dags sjove oplevelser sammen. med 10 n forlystelse Årets bedste Firmatur Få en hel dags sjove oplevelser sammen KÆMPE N YHED Bondegå rdsland med 10 n ye forlystelse r Firmatur for alle Verdensklasse-sjov i Djurs Sommerland Få årets sjoveste dag i Nordens

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

Nyhedsbrev 22/2019. Nyt fra Børnehuset:

Nyhedsbrev 22/2019. Nyt fra Børnehuset: Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 22/2019 Skolen@arrildfriskole.dk Det er

Læs mere

Sille og Sigurd fødselsdag

Sille og Sigurd fødselsdag Sille og Sigurd fødselsdag Kære Puslinge-/Tumlingeleder! Lørdag d. 23. september 2017 mødes vi på Sletten. Kl. 10:00 til 15:00 Arrangementet er for puslinge, tumlinge, ledere, søskende og forældre og andre

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS

PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS Sæson 2019-2020 Mandag d. 27. maj 2019. Udflugt til Højer Designefterskole Søndergade 21, 6280 Højer Vi mødes kl. 10.00 ved Højer Designefterskole Kaffe med fortælling

Læs mere

Årets bedste. Firmatur. Nyhed. Drageskibet

Årets bedste. Firmatur. Nyhed. Drageskibet Årets bedste Firmatur Nyhed Drageskibet Sjovt og nemt Store oplevelser for alle Vi har de sjoveste rammer for årets firmatur sammen med jeres familier uanset, om I er 20 eller mange tusinde deltagere.

Læs mere

Familieferie fuld af aktiviteter, hygge og afslapning

Familieferie fuld af aktiviteter, hygge og afslapning Familieferie fuld af aktiviteter, hygge og afslapning Kom når det passer jer! Vi har valgfri ankomstdag En verden af oplevelser Ønsker I en ferie med masser af aktiviteter, spændende oplevelser og skønne

Læs mere

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009 KM i fodbold 2009 VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august Indbydelse marts 2009 KFUM Mesterskaber i Fodbold. Roskilde KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige sommerdage

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013 Stensved SFO & Klub Juni & juli 01 Tak til alle der var med til at gøre vores indvielse af vores nye lokaler til en dejlig dag. Heldige var vi med vejret og god stemning var der også, derudover fik vi

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

Kære nye studerende. På denne dag vil du møde andre nye studerende, og I vil bl.a. blive ønsket velkommen af DTU s rektor.

Kære nye studerende. På denne dag vil du møde andre nye studerende, og I vil bl.a. blive ønsket velkommen af DTU s rektor. Kære nye studerende Du ønskes hjerteligt velkommen til Diplom Elektroteknologi på Danmarks Tekniske Universitet (DTU)! Vi, dine vektorer (rusvejledere) og KABS (Koordinator Af Bachelor Studiestarten),

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 14/ Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 14/ Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 14/ 2018 Nyt fra

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 13.-15. APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag d. 22. januar 2017 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE CUP

Læs mere

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Aug Sep 2013 Okt Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Nye børn og forældre ( 6 klasserne ) Rigtig hjertelig velkommen til alle jer nye, såvel børn som voksne. Vi glæder os rigtig meget til at

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

NYT 75 ÅRS JUBILÆUM PÅSKELEJR SOMMERENS HOLD. Marts 2014

NYT 75 ÅRS JUBILÆUM PÅSKELEJR SOMMERENS HOLD. Marts 2014 NYT Marts 2014 75 ÅRS JUBILÆUM PÅSKELEJR SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39 56 58 41 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30 25 74 03 KASSERER Torben Aagaard 32 55 56 12 SEKRETÆR Jan Mouritsen

Læs mere

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012 FM i fodbold 2012 VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september Program Marts 2012 1 Landsstævne i fodbold for KFUM hold. Igen i år har Herning KFUM Fodbold fornøjelsen at invitere ungdomsspillere,

Læs mere

Bortlodningsaften. Fredag den 16. november 2018 kl Du er velkommen til at tage en ledsager med til denne festlige aften på RH.

Bortlodningsaften. Fredag den 16. november 2018 kl Du er velkommen til at tage en ledsager med til denne festlige aften på RH. Bortlodningsaften Fredag den 16. november 2018 kl. 16.30 Årets bortlodning er den store aften for Kunstforeningen, hvor den kunst bestyrelsen har indkøbt bliver bortloddet til medlemmerne. Lodtrækningen

Læs mere

Sponsorater og branding

Sponsorater og branding Branding og Sponsorater Vi tilbyder mange muligheder for branding og sponsorater, så kontakt os gerne så sætter vi den helt rigtige pakke sammen til jer således I sikrer jer en perfekt profilering både

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tor 2. Nov Afskedsreception for Tommy Ki Ti Ca As Tir 7. Nov Klubrådsmøde + samle motionscykel Ki Jo Ca Tor 9. Nov Feel-good-way Ki Ti Ca As Tir 14. Nov Juleølsmagning Ki Ti

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger HK Senior Djursland Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2018 Formand: Sonja Irene Andersen, tlf. 29739719 mail: sogr@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail: ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Mariagerfjord Ungdomsråd og UngMariagerfjord byder alle velkommen til DUSKnetsamling i Hadsund, fredag d. 1. til søndag d. 3. april

Læs mere

Vemb F.S. SOMMERSKOLE

Vemb F.S. SOMMERSKOLE Vemb F.S. SOMMERSKOLE NU MED VEMB F.S.! Vemb sommerskole har altid været et samarbejde mellem skolen og en forældregruppe, men det har ikke længere været muligt for skolen at bruge den samme mængde tid

Læs mere

Se også skolens hjemmeside på

Se også skolens hjemmeside på Maj 2013 fra Katrinedalskolen Kundby Se også skolens hjemmeside på www.katrinedalskolen.dk Kundby d. 7. maj 2013 Kære børn og forældre. Efter en 4 ugers lockout, hvor nogle af klasserne har fået lidt undervisning,

Læs mere

NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010.

NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010. NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010. www.asv.dk Byder velkommen til Nytårsstævne 2010 Traditionen tro indbyder Aarhus Studenternes Volleyballforening til årets nytårsstævne i dagene mellem jul og nytår! I år

Læs mere

Velkommen til Gymnastikkens Hus!

Velkommen til Gymnastikkens Hus! Velkommen til Gymnastikkens Hus! Gymnastikkens Hus er Fredensborg Kommunes kommende gymnastik- og motorikhal. Her er der mulighed for at lege, lære og dyrke motion og socialt samvær uanset alder og niveau.

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX PETANQUE I FRANKRIG 01. 07. juni 2009 CHÂTEAUROUX Arrangeret af Niels og Birthe Toft Med hjælp af Jean Claude Besnard, UFOLEP DGI s samarbejdspartner UFOLEP i Frankrig har inviteret DGI petanquespillere

Læs mere

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2013/2014 i Tånum Forsamlingshus. Med sommeren på hæld tager vi fat på en ny sæson i vores fælles forsamlingshus.

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Gallafest Sæsonen fortsætter. Velkommen DANS FEST LIVE MUSIK VM DANS INSTRUKTØRSHOW KUN FOR VOKSNE. Dansesæsonen fortsætter efter Gallafesten

Gallafest Sæsonen fortsætter. Velkommen DANS FEST LIVE MUSIK VM DANS INSTRUKTØRSHOW KUN FOR VOKSNE. Dansesæsonen fortsætter efter Gallafesten Velkommen Sæsonen fortsætter Det er os en stor fornøjelse, at kunne invitere til VM Dans 13. Dansesæsonen fortsætter efter Gallafesten Gallafest. Denne dag er VM Dans elevernes fest, og vi ser som altid

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave Det er en god måde at opleve stemningen, tonen og alle vores skønne aktiviteter, og du kan spørge ind til vores daglige

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

Nyhedsbrev fra Grøftekanten Grøftekanten 5 tlf Vuggestuen. Juni, juli og August

Nyhedsbrev fra Grøftekanten Grøftekanten 5 tlf Vuggestuen. Juni, juli og August Nyhedsbrev fra Grøftekanten Grøftekanten 5 tlf. 48 17 15 58 Vuggestuen Juni, juli og August Velkommen til Frederik, Alexander, Tristan, Asger og Isabell som alle er startet på Edderkoppen. Kasper, Tristan

Læs mere

-Dag 2010. 3. juni kl. 9.00-15.00. inspiration & networking

-Dag 2010. 3. juni kl. 9.00-15.00. inspiration & networking -Dag 2010 3. juni kl. 9.00-15.00 inspiration & networking I-Dag 2010: Invitation IntraNote inviterer alle kunder til I-Dag 2010 Torsdag den 3. juni i Odense På I-Dag vil vi inspirere, inddrage, lytte,

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Wiffertsholmstævnet. 19. & 20. september 2015. Husk seneste tilmelding d. 13. september

Wiffertsholmstævnet. 19. & 20. september 2015. Husk seneste tilmelding d. 13. september Wiffertsholmstævnet 19. & 20. september 2015 Husk seneste tilmelding d. 13. september Velkommen for 39. gang Det er en stor fornøjelse igen i år at kunne inviterer til Wiffertsholmstævne. I lighed med

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Børnehavens kommende sommerudflugt: Glad Zoo i Lintrup

Børnehavens kommende sommerudflugt: Glad Zoo i Lintrup Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 24/2019 Nyt fra Børnehuset: Børnehavens

Læs mere