OPVASK MED HOBART. NYhed. HætteOPVASKEMASKINER MED KURVE AMX-10 / AMX-10HL

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OPVASK MED HOBART. NYhed. HætteOPVASKEMASKINER MED KURVE AMX-10 / AMX-10HL"

Transkript

1 OPVASK MED HOBART HætteOPVASKEMASKINER MED KURVE AMX-10 / AMX-10HL NYhed d r i f t s s i k r e opva s k e m a s k i n e r p å l i d e l i g service k o m p l e t sortiment d r i f t s s i k r e opva s k e m a s k i n e r p å l i d e l i g service k o m p l e t d r i f t s s i k r e opva s k e m a s k i n e r p å l i d e l i g service k o m p l e t sortiment driftssikre opva s k e m a s k i n e r p å l i d e l i g service k o m p l e t

2 MADE IN GERMANY GLOBALT Made in Germany har i mange år været ensbetydende med kvalitet og driftssikkerhed i topklasse og er det stadig den dag i dag. En virksomhed kan kun bevare sin førende position på markedet ved at overholde sine løfter om til enhver tid at levere topkvalitet. Uanset om man har brug for et helt nyt køkken eller blot skal have udskiftet en del af sit køkkenudstyr, står vores kompetente datterselskaber og partnere over hele verden altid til rådighed med råd og vejledning Charles Clarence Hobart udvikler sine første motorer og generatorer i Middletown, Ohio Charles Clarence Hobart udvikler sine første motorer og generatorer i Middletown, 1886 J. C. Cochran får patent på den første Ohio. opvaskemaskine J. C. Cochran får patent på den første 1897 Etablering af virksomheden HOBART opvaskemaskine. ELECTRICAL MANUFACTURING COMPANY i Troy, Ohio via køb af HOBART-familiens motor Etablering af virksomheden HOBART og generatorfabrik. ELECTRICAL MANUFACTURING COMPANY i Troy, Ohio via køb af HOBART-familiens motor HOBART udvikler den første og generatorfabrik. foodprocessor (en selvstændig, elektrisk kaffemølle) HOBART udvikler den første food processor (en selvstændig, elektrisk kaffemølle) HOBART overtager virksomheden The Crescent Washing Machine Company og kommer ind på markedet for opvaskemaskiner HOBART opvaskemaskine ser dagens lys Etablering af virksomheden HOBART MASCHINEN GESELLSCHAFT i Hamburg, Tyskland HOBART overtager virksomheden The Crescent Washing Machine Company og 1953 HOBART får patent på den første kommer ind på markedet for industriopvaskemaskiner HOBARTS første opvaskemaskine opvaskemaskine af flight-typen. ser dagens lys Overtagelse af firmaet K. Martins afdeling for opvaskemaskiner i Offenburg, 1930 Etablering af virksomheden HOBART Tyskland. MASCHINEN GESELLSCHAFT i Hamburg, Tyskland Indvielse af HOBARTS fabrik i Elgersweier, Tyskland HOBART får patent på den første tunnelopvaskemaskine Etablering af koncernen PREMARK INTERNATIONAL GROUP i Deerfield, Illinois Overtagelse af firmaet K. Martins afdeling for opvaskemaskiner i Offenburg, 1997 HOBART CORPORATION kan fejre 100 Tyskland. års fødselsdag PREMARK bliver en del af ITW HOBART flytter til Elgersweier Indvielse af HOBARTS fabrik i Elgersweier, Tyskland HOBART sætter fokus på eksport Etablering af koncernen PREMARK 2007 HOBARTS PREMAX-serie bliver INTERNATIONAL GROUP i Deerfield, Illinois. begyndelsen på et nyt kapitel i historien om professionelle opvaskemaskiner. PREMAX FTP 1997 HOBART CORPORATION kan fejre 100 nedsætter vandforbruget med op til 50 %, års fødselsdag. strømforbruget med op til 30 % og brugen af sæbe og afspændingsmiddel med op til 80 % PREMARK bliver en del af ITW HOBART lancerer SENSOTRONIC, 2007 HOBART præsenterer PREMAX den verdens første intelligente nye generation af opvaskemaskiner. opvaskemaskineteknologi HOBART kan fejre sit tiende rekordår i træk.

3 HOBARTS FILOSOFI FORSTÅ FORENKL FOKUSER FORNY Hobarts filosofi er en kilde til konstant fornyelse og innovation. Denne filosofi er samtidig den primære forudsætning for succes samt en garanti for sikkerhed på arbejdspladsen. En filosofi med vægt på det væsentlige, med værdi for kunderne og med fokus på enkelhed. En filosofi, der bygger på den overbevisning, at ting, der er skabt med et bestemt formål for øje og ud fra en logisk betragtning, ikke nødvendigvis skal underkastes total forandring, men i stedet være genstand for løbende udvikling. HOBART VISION VASK UDEN VAND Før PREMAX ville en tunnelopvaskemaskine med en vandbesparelse på 50 % i forhold til traditionelle opvaskemaskiner have været utopi. Hos HOBART har effektivitet og ansvarlig brug af naturlige ressourcer i forbindelse med udviklingen af nye maskiner altid været to sider af samme sag. Med PREMAX har virksomheden nået endnu en milepæl og yderligere cementeret sin førende position inden for innovation. Men hos HOBART ønsker vi ikke at hvile på laurbærrene. Vi arbejder med uformindsket kraft på at videreudvikle vores produkter og på at opnå endnu større besparelser. Når den dag kommer, hvor en opvaskemaskine kan vaske helt uden vand, er der ingen tvivl om, at det vil være en PREMAX. HOBART FOkUS INNOVATION Hvis ikke HOBART var parat til at investere i fremtiden, hvis ikke HOBART som noget helt naturligt altid stillede spørgsmål til sig selv, hvis ikke Hobart løbende foretog tværfaglig, grundlæggende forskning og hvis ikke HOBART til enhver tid havde fokus på kundernes behov, ville PREMAX være utænkelig. HOBARTS Tech-Center, der er ansvarlig for mere end patentansøgninger om året, arbejder sammen med virksomhedens mere end 300 internationale forsknings- og udviklingsingeniører og marketingmedarbejdere om udvikling af innovativ teknologi. Et arbejde, der er baseret på kundernes behov, og som bl.a. har udmøntet sig i lanceringen af PREMAX miljø HOBARTS miljøbeskyttelsesprogram CO2NSEQUENT, der som navnet antyder bl.a. har til formål at reducere CO2-belastningen, indeholder en lang række foranstaltninger til beskyttelse af miljøet. Disse foranstaltninger er implementeret i både produktion, indkøb, udvikling og salg af produkter samt en række andre projekter. økonomi Helt tilbage i begyndelsen af 1980 erne satte vores såkaldte E-koncept nye standarder inden for energibesparelse og energigenvinding, og disse standarder er stadig helt unikke den dag i dag. Den nye PREMAX-serie er det seneste resultat af virksomhedens innovative ånd. Opvaskemaskinerne i denne serie bruger op til 50 % mindre vand, 30 % mindre energi og 80 % mindre sæbe og afspændingsmiddel end maskiner baseret på konventionel teknologi, og med PREMAX har HOBART endnu engang understreget sin førende position inden for produktion af opvaskemaskiner med høj effektivitet og god økonomi.

4 Det er vigtigt, at vores opvaskemaskine altid vasker helt rent. Vores Hobart svigter os aldrig, heller ikke når der er allermest travlt. 2. Det tog mig lang tid at finde ud af hvordan vores gamle maskine fungerede. Heldigvis er vores nye Hobart meget nem at betjene. Kun en knap til det hele. Mit personale har har ingen betjeningsproblemer. 3. Inden for en periode på 45 min. serverer vi mad for 750 elever, og vi klarer opvasken med en Hobart maskine. Gryder, potter og pander alt vaskes skinnende rent og er hurtigt af af vejen igen 4. I vores område lever vi af smukke omgivelser. Det er en af årsagerne til at vi lægger vægt på ressource- og miljøvenlige produkter. Hobarts unikke varme genvindingsystem passer perfekt in i vores koncept. Marek Frytowski Hotel Wisla Bydgoszcz, Polen Silvio Manzoni Pasticceria Manzoni Luino, Italien Vladimir Sidorov Anton-Tschechows skolekantine Moskva, Rusland Carlos Hernandez Restaurant El Portalon Pamplona, Spanien

5 GENIUS-X² FINFILTERSYSTEM Konstant rent vaskevand er alfa og omega for et optimalt vaskeresultat ved reduceret forbrug af sæbe og vand. I den nye generation af GENIUS-X² føres vandet løbende gennem et filter system. Under vaskeforløbet fjernes størstedelen af smudspartiklerne når der allerede efter 8 sekunder pumpes vand ud af vaskekammeret. Eventuelt tilbageblevne partikler holdes tilbage i filteret og fjernes så med næste udpumpning af vand, lige før slutskyllet. Derefter fyldes der 2,5 liter rent, varmt skyllevand i tanken, hvilket giver et perfekt vaske resultat. ROTOR-X-VASKESYSTEM Det er kun muligt at opnå et perfekt vaskeresultat, hvis sæben kommer i kontakt med hele overfladen af servicet, så snavset opløses helt og fjernes. Vaskevandet skal derfor ramme servicet overalt, og jo mere intensivt og grundigt det sker, jo bedre bliver resultatet. Det roterende ROTOR-X-vaskesystem består af to firearmede vaskearme, én foroven og én forneden. Vaskearmenes rotation kombineret med det præcise spraymønster, der opnås ved hjælp af de ekstra brede dyser, sikrer, at vandet når ud i hver eneste lille krog af maskinen. Med ROTOR-X-vaskesystemet opnås der fremragende resultater. GENIUS-X² renser sig selv i udpumpningsfasen. GENIUS-X² medvirker til at reducere vandforbruget med op til 30 %. EKSTRA BREDE DYSER En opvaskemaskines effektivitet afhænger i høj grad af, at vaskevandet fordeles rundt i hele maskinen. Sprøjtevinklerne og vandstrålernes præcision er af altafgørende betydning for et godt vaskeresultat. De specialdesignede, ekstra brede dyser giver et langt større og mere præcist spraymønster. Sammenlignet med traditionelle maskiner med faste vaskearme fordeles vaskevandet mere effektivt, der er ingen skjulte områder, og vaskeresultatet er væsentligt bedre, især i hjørnerne. POWER-PLUS-VASKEPROGRAM Jo længere tallerknerne står, før de vaskes af, jo mere fast sidder madresterne. Hvis vaskegrejet har fået lov til at stå og tørre i lang tid, kan det være nødvendigt at skylle det af manuelt eller vaske det flere gange for at opnå et hygiejnisk resultat. På POWER- PLUS-programmet øger de ekstra serieforbundne pumper vandets tryk, så selv fastsiddende madrester fjernes uden forskyl. POWER- PLUS giver et perfekt vaskeresultat. Permanent wash program KONTINUERLIGT VASKEPROGRAM EFFEKTIV HYGIEJNISK RENT OVERALT KONSTANT Med den integrerede forvaskeproces og GENIUS-X2- filteret filtreres vaskevandet løbende, og størstedelen af smudspartiklerne pumpes ud allerede efter 8 sekunder. ROTOR-X-vaskesystemet sikrer, at sæben virker på hele overfladen af vaskegrejet.

6

7 1 vaske resultat 2 betjening KONTINUERLIGT VASKEPROGRAM Maskinen leveres som standard med mulighed for valg af kontinuerlig vask og kan til enhver tid indstilles til vask af meget snavset vaskegrej. Det er ikke nødvendigt at vaske to gange. Det er kun selve vaskeforløbet, der forlænges. Der skal hverken doseres ekstra sæbe eller afspændingsmiddel. Det betyder, at man sparer både tid og penge. ECOTHERM-VARMELEGEME Den konstant høje vasketemperatur sikrer maksimal effekt af vaskevandet. HOBARTS forsknings- og udviklingsafdeling har lavet forsøg, der dokumenterer, at jo højere temperatur, vaskevandet har, jo større virkning har sæben. ECOTHERM sørger for, at vaskevandet har en konstant temperatur på 60 C, selv ved kontinuerlig vask. Den ekstra varme, der absorberes af vaskegrejet, forbedrer også tørringen. PROOF-FILTERKONTROLSYSTEM Rent vaskevand og korrekt dosering af sæbe har stor betydning for, om vaskegrejet bliver rent, og dermed for en god hygiejne. Et effektivt filter er ikke meget værd, hvis ikke det sidder, som det skal. PROOF-filterkontrolsystemet er forsynet med et låsesystem, der løbende overvåges af SMARTRONIC-styresystemet. Vaskeprogrammet kan kun startes, hvis filteret sidder korrekt. SMARTRONIC EN ENKELT KNAP KLARER DET HELE Der er travlt i alle køkkener i dag, og det er derfor vigtigt for vores kunder, at deres opvaskemaskine er nem at betjene. Med SMARTRONIC betjenes maskinen ved hjælp af en enkelt knap, der med klare, letforståelige farver viser, hvor langt maskinen er nået i programmet. Det er kun de væsentligste funktioner og statusmeddelelser såsom påfyldning af vand og opvarmning, vask og skyl, klar til brug og udpumpning af vand, der vises. Der er ingen risiko for fejlbetjening. Yderligere funktioner kan vises efter behov. VISNING AF RESTERENDE TID NYHED START-knappen viser på en letforståelig måde, hvor langt maskinen er nået i programmet. De fire felter på START-knappen lyser (med uret), efterhånden som programmet skrider frem. Selv når der er allermest travlt, kan personalet lynhurtigt se, hvor langt maskinen er, og dermed planlægge deres tid mere effektivt. ENKEL BETJENING INTELLIGENT DESIGN Med det enkle SMARTRONIC-styresystem er de vigtigste funktioner samlet i én START-knap EFFEKTIV KONSTANT ECOTHERM-varmelegemet sørger for, at vaskevandet har en konstant temperatur, selv ved kontinuerlig drift. START-knappen viser ved hjælp af letforståelige farver, hvor i programforløbet maskinen er:

8 2 betjening MINIMALT DAMPUDSLIP TIL RUMMET NYHED Som følge af det omfattende koncept med en helt lukket og isoleret hætte samt VAPOSTOP-systemet minimeres udslippet af damp til lokalet. Der strømmer kun fire gram damp ud i den omgivende luft pr. vask. Størstedelen af dampen, der har en temperatur på 60 C, bliver inde i hætten. Resten fjernes ved hjælp af VAPOSTOP-systemet og blandes med den omgivende luft i aftrækskanalerne, hvor den kondenserer og genanvendes i maskinen. Dette forbedrer i høj grad arbejdsmiljøet i lokalet og reducerer belastningen af ventilationssystemet i rummet. VAPOSTOP-system NYHED Når man åbner en almindelig opvaskemaskine, strømmer der varm damp ud af maskinen. VAPOSTOP-systemet trækker den fugtmættede luft ud ved hjælp af en flertrins-ventilator, der sikrer, at der stort set ikke slipper damp ud. Det gør det meget nemmere for personalet at tømme maskinen. Hertil kommer, at gæsterne i en bar f.eks. ikke generes af damp. Tilførslen af fugtighed til rummet nedsættes med 45 % sammenlignet med almindelige maskiner. BRUGERVENLIG INGEN DAMP VAPOSTOP-systemet forhindrer effektivt, at der slipper damp ud, når maskinen tømmes og fyldes.

9 5 betjening REFILL-SIGNAL Maskinen viser automatisk, når der mangler sæbe eller afspændingsmiddel, hvilket garanterer et perfekt vaskeresultat hver gang. FILTERFØLER Hvis der er meget snavs i maskinen, kan filteret stoppe til. Dette registreres af filterføleren, og der vises en advarsel på betjeningspanelet. Denne funktion er en hjælp til personalet og øger maskinens driftssikkerhed. EASY-LIFT-HÆTTE Der kræves næsten ingen kræfter for at løfte og sænke hætten, når maskinen skal fyldes og tømmes, hvilket er en stor fordel rent ergonomisk. Med sit innovative design er EASY-LIFT-hætten den hætte på markedet, der er nemmest at betjene. Der kræves kun halvt så megen kraft for at løfte EASY-LIFT-hætten som normalt, hvilket nedsætter den belastning, brugerne udsættes for, og letter deres arbejde. HÆTTELØFT Maskinen kan også leveres med automatisk hætteløft som ekstraudstyr. På maskiner med automatisk hætteløft løftes hætten automatisk op, når programmet er slut, og den sænkes ved tryk på en knap. Automatisk hætteløft letter brugerens arbejde mest muligt. HYGIEJNEPROGRAM NYHED Med tiden kan der danne sig belægninger i maskinen i form af mineraler og snavs. Sammen med de specialudviklede INTENSIVEtabletter fjerner HOBARTS ACTIVE-hygiejneprogram effektivt disse belægninger. Resultatet er en ren maskine med en frisk duft. FILTERFØLER SIKKER BRUGERVENLIG Hvis der er meget snavs i maskinen, kan filteret stoppe til. Dette registreres af filterføleren, og der vises en advarsel på betjeningspanelet. Denne funktion er en hjælp til personalet og øger maskinens driftssikkerhed. EASY-LIFT-hætten nedsætter den fysiske belastning af brugeren

10 3 økomomi E-STORE-HÆTTEKONCEPT Når hætten på en almindelig opvaskemaskine løftes, strømmer den varme damp bag ud af hætten. Herved afkøles både hætten og selve rummet inde i hætten. Ved næste vask afgives der så varme fra vaskevandet til det afkølede rum i hætten og den afkølede hætte. For at nå op på den nødvendige temperatur i maskinen, skal der kompenseres for dette energitab, hvilket sker ved hjælp af ekstra opvarmning. E-STORE-hætten derimod har fire helt lukkede sider. Når hætten løftes, forbliver den varme damp inde i hætten og der er således ikke noget varmetab at kompensere for ved næste vask. Herved spares der op til 3 kwh (AMXT/AUXXT 6 kwh) eller ca kr. (AMXT/AUXXT ca kr.) om året.* E-STORE-hætten sparer energi og nedsætter driftsomkostningerne. *baseret på 1,15 kr./kwh, 5 t/dag, 365 dage/år EFFEKTIV OPTIMAL E-STORE-hætten sørger for, at den varme damp bliver inde i hætten, hvilket sparer både energi og penge Den energibesparende E- STORE-hætte medvirker også til at forbedre arbejdsmiljøet.

11 VARME- OG LYDISOLERET HÆTTE Hættens 15 mm tykke isolering medvirker yderligere til at holde på den kostbare varme, når maskinen er i brug. Der sker ikke noget varmetab gennem hætten, hvilket sparer energi. Den helt lukkede hætte øger endvidere isoleringens energibesparende effekt. 3-PLUS VANDBESPARELSESSYSTEM HOBARTS 3-PLUS vandbesparelsessystem reducerer driftsudgifterne med op til ca kr. om året. Hvis vaskegrejet skylles af i hånden, bruges der ca. 4 liter vandhanevand pr. kurv. Dette vand løber direkte ned i kloakken efter kun at have været brugt én gang. Med HOBARTS 3-PLUS vandbesparelsessystem anvendes alt vand, der tilføres maskinen, tre gange: til skylning, regenerering af vaskevand og til manuel afskylning (fastsiddende rester fjernes manuelt med en opvaskebørste). Under denne proces føres maskinens afløbsvand over i en tank efter, det er blevet filtreret. Ved hjælp af en pumpe føres det filtrerede vand over til en afskylningsstation, før det føres ud i afløbet. Normalt anvendes der rent vand fra vandhanen til at skylle af med i hånden, men med HOBARTS 3-PLUS-system anvendes der varmt vaskevand, der stadig indeholder sæbe. Ud over at grove rester fjernes, løsner sæben i vaskevandet også fastsiddende rester hurtigere og mere effektivt. Resultatet er, at der kræves mindre vand til manuel afskylning. Når tanken er tom, fyldes der automatisk rent vand i fra vandhanen. **baseret på l,15 kr./ kwh, 30 kr./m³ vand, 150 kurve/dag, 365 dage/år SÆRDELES MILJØVENLIG ACCURINSE-skyllesystem For at sikre at vaskegrejet vaskes ikke blot rent men hygiejnisk rent, er det af afgørende betydning, at der er tilstrækkeligt med rent skyllevand, og at vandets temperatur er tilstrækkelig høj. I HOBARTS maskiner trækkes skyllevandet gennem boosteren snarere end skubbes, og maskinerne er helt uafhængige af forsyningstrykket. Herved forhindres det, at skyllevandet blandes med indkommende koldt vand. ACCURINSE-systemet tilfører præcist 2,5 l rent vand (AMXT/AUXXT 5 l) med en temperatur på ca. 80 C i hvert forløb, hvilket sikrer en perfekt hygiejnestandard. Hertil kommer, at ACCURINSE nedsætter forbruget af vand, energi, sæbe og afspændingsmiddel med op til 30 %. E-SAVE-VARMEGENVINDING På almindelige, professionelle opvaskemaskiner pumpes snavset ud af tanken sammen med en bestemt mængde vand efter hvert vaskeforløb. Spildevandet har en gennemsnitstemperatur på ca. 60 C, og den energi, der er i vandet i form af varme, går til spilde. Med E-SAVE-varmegenvindingssystemet passerer det varme spildevand forbi det indkommende kolde vand i en varmeveksler, hvorved det kolde vand opvarmes til ca. 45 C. Den energi, der kræves for at nå den endelige skylletemperatur på ca. 85 C, reduceres med hele 6,5 kwh (AMXT/AUXXT 13 kwh), hvilket svarer til besparelse på helt op til ca kr. (AMXT/AUXXT ca kr.) om året.* E-SAVE-varmegenvindingssystemet bruger den energi, der allerede er i maskinen, og reducerer derved driftsomkostningerne. * baseret på 1,15 kr./kwh, 5t/dag, 365 dage/år ØKONOMISK MILJØVENLIG 3-PLUS vandbesparelsessystemet kan spare dig for op til ca kr., da det rene vand bruges tre gange. En energibesparelse på helt op til hhv. ca eller kr. med E- SAVE-varmegenvinding

12 4 FLEKSIBILITET XL VASKEKAMMER Den ekstra brede hætte og den store indføringshøjde på model AUXXL gør det nemt at vaske standard EN-kasser og kurve. Den store hætte betyder, at der f.eks. er plads til to 1/1 GN-kantiner eller op til otte 600 x 400 mm bakker. DOBBELT VASKEKAPACITET På et enkelt 52 eller 60 sekunders program kan AMXT og AUXXT vaske to kurve med bestik, serveringsbakker og andre bakker samt gryder, potter og pander. Maskinen kan også på én gang vaske to standard EN-kasser eller kurve. Den eliminerer unødig ventetid og giver et konstant arbejdsflow. Model AUXXL leveres med et ekstra bredt vaskekammer og større indføringshøjde end normalt, og kan derfor anvendes til opvask af store genstande. Model AMXT/AUXXT kan vaske to kurve pr. program.

13 5 egenskaber AMX Model AUX MODEL MODEL AM900 AMX AMXR AMXX AMXXR AMXT AUXX AUXXR AUXXL AUXXLR AUXXT AUXXTR vaskeresultat GENIUS-X² filtersystem POWER-PLUS vaskeprogram ROTOR-X vaskesystem Specieldesignede brede dyser ECOTHERM varmelegemer Kontinuerligt vaskeprogram PROOF filterkontrol system Afspædingsmiddel dispenser Sæbe dispenser betjening Tømmepumpe Skyllepumpe SMARTRONIC enknapsbetjent Visning af resterende tid VAPOSTOP systgem Påfyldnings signal NONSTOP blødgørings anlæg Filterføler EASY-LIFT hætte Automatisk hætteløft ACTIVE hygiejne program Mulighed for hjørnedrift Økonomi E-Store hætte Varme og lyd isoleret hætte ACCURINSE skyllesystem E-SAVE varmegenvinding FLEXIBILITET XL vaske kammer Dobbelt inførings kapacitet Kurve Tallerken kurv P x 1 x 2 x 4 x 2 x 1 x 4 x Universal kurv B x 1 x 1 x 1 x Universal kurv C x 1 x 1 x Bestik kurv 8 boxes CB8 1 x 1 x 1 x 1 x Kurv til fade T x Universal indsatssert (530 x 655 mm) inklusiv. x tilvalg ikke mulig

14 6 teknisk data AMX Model Model AM900 AMX AMXR AMXX AMXXR AMXT Programtider i sekunder [1] 60 / 90 / / 90 / / 75 / 120 / > / 90 / 120 Kapacitet [2] Antal kurve pr. time Antal tallerkner pr. time Antal glas pr. time Temperatur i C Vasketemperatur ca Skylletemperatur ca Tankkapacitet i liter Forbrug af rent vand pr. vask i liter 2,5 2,5 2,5 5 Pumpekapacitet i kw / l / min. 0,7/350 0,7 / 350 1,1 / x 0,7 / 350 Varmeeffekt i kw Tank 2,5 2,5 2,5 2 x 2,5 Booster kw* 6,15 6,15 12,3 / 6, ,3 / 6,15 Samlet belastning i kw ,9 / 9, ,8 / 12,6 Forsikring i ampere 3 x 16 3 x 16 3 x 35 3 x 16 3 x 25 3 x 35 / 3 x 20 Mærkespænding i V / Hz / N-PE 400 / 50 / / 50 / / 50 / / 50 / 3 Mål i mm Bredde Dybde Højde Højde med løftet hætte Indføringshøjde Kurvestørrelse 500 x 500 / 500 x x 500 / 500 x x 500 / 500 x x 500 / 500 x 530 BLØDGØRINGSANLÆG Beskytter mod calciumaflejringer. Kapacitet, model SE: liter ved en hårdhed på 10 d (total hårdhed). PATRONER TIL DELVIS AFSALTNING Giver et blankt og skinnende resultat, hvis grundvandet indeholder mineraler. Kapacitet, serie TE: liter ved en hårdhed på 10 d (karbonathårdhed). PATRONER TIL FULD AFSALTNING Giver et blankt og skinnende resultat, hvis vandet har et højt mineralindhold. Kapacitet, serie VE: til liter ved en hårdhed på 10 d (totalt saltindhold). [1] Maskinen er forsynet med automatisk kontrol af programforløb for at opnå en hygiejnisk skylletemperatur, selv ved tilslutning til koldt vand eller ved nedsat varmeydelse. [2] Nominel kapacitet.

15 AUX MODEL Model AUXX AUXXR AUXXL AUXXLR AUXXT AUXXTR Programtider i sekunder [1] 52 / 90 / 240 / > / 90 / 240 / > / 90 / 240 / >240 Kapacitet [2] Antal kurve pr. time Antal tallerkner pr. time Antal glas pr. time Temperatur i C Vasketemperatur ca Skylletemperatur ca Tankkapacitet i liter x 40 Forbrug af rent vand pr. vask i liter 2,5 2,5 5 Pumpekapacitet i kw / l / min. 2 x 1,1 / x 1,1 / x 1,1 / 600 Varmeeffekt i kw Tank 2,5 2,5 2 x 2,5 Booster kw* 12,3 / 6,15 6,15 12,3 / 6,15 6,15 12,3 / 6,15 Samlet belastning i kw 17,1 / 10,9 8,5 17,1 / ,5 21,7 / 15,6 Forsikring i ampere 3 x 35 3 x 25 3 x 16 3 x 35 / 3 x 25 3 x 16 3 x 50 / 3 x 35 Mærkespænding i V / Hz / N-PE 400 / 50 / / 50 / / 50 / 3 Mål i mm. Bredde Dybde Højde Højde med løftet hætte Indføringshøjde Kurvestørrelse 500 x 500 / 500 x x 500 / 500 x x 500 / 500 x 530

16 7 tegninger AM900 / AMX / AUX * 1510* 440*** 1995* */** * + 25 mm Fußverstellung ** 110 mm bei Modellen mit Wärmerückgewinnung *** 400 mm bei Modellen mit Haubenlift AUXXL 870 * + 25 mm Fußverstellung ** 110 mm bei Modellen mit Wärmerückgewinnung *** 400 mm bei Modellen mit Haubenlift In Eckaufstellung max. Tischprofilhöhe von 40 mm * 1510* *** 1995* * 1610* *** 2195* */** AMXT/AUXXT * 440*** 1995* * 200*/** * 25 mm Fußverstellung ** 110 mm bei Modellen mit Wärmerückgewinnung *** 400 mm bei Modellen mit Haubenlift 200*/** * + 25 mm adjustable feet ** 110 mm for models with drain heat recovery *** 400 mm for models with hood lift

17 ALTID PERFEKT Uanset om der er tale om restauranter, hoteller, kantiner, bagerier, slagterforretninger eller cateringvirksomheder, findes der en HOBART-opvaskemaskine med stor hætte, der passer til ethvert behov. Model AUXXL med stor hætte er ikke kun beregnet til service og bestik, men også til store genstande som sølvbakker, kurve og kasser. Model AMXT/AUXXT til to kurve er det helt rigtige valg til travle køkkener og er især velegnet til bofællesskaber, plejehjem og cateringvirksomheder. Maskinen kan rumme to kurve på én gang, hvilket betyder, at der kan vaskes dobbelt så meget af på den kortest mulige tid. Ud over at HOBARTS opvaskemaskiner er særdeles fleksible, garanterer de også fremragende vaskeresultater og sætter nye standarder inden for økonomi. Takket være brugen af den nyeste teknologi og en hætte, der er lukket på alle sider, kan driftsomkostningerne reduceres med 30 procent. E-SAVE-varmegenvindingssystemet kan give en besparelse på op til ca kr. om året.

18 Underbordsopvaskemaskine, med afkondensering. Forbrug pr vask kun 1,5 l. Kapacitet 40 kurv pt./t. Flere varianter. Kraftig grovopvasker med side vaaskearme Antal kurve pr./t. 30. Flere varianter Tunnelopvaskemaskine, mest økonomiske på markedet. Antal kurve pr/t Mange varianter.

19 Andre produkter Kasse grovopvasker Antal kasser pr./t. 300 Fingerbåndsmaskine, mange forskellige varianter.

20 warewashing cooking food preparation waste treatment service HOBART SCANDINAVIA APS HÅNDVÆRKERBYEN GREVE, DANMARK Phone Fax EFFEKTIV - DRIFTSIKKER - INNOVATIV Member of the ITW Food Equipment Group Europe Member of the ITW PR K-e The details given in this leaflet are correct as of 08/2011. We reserve the right to technical or design modifications. OPVASK MED HOBART

OPvask med Hobart. Premax grovopvasker UP / UPT. HOBART SCANDINAVIA ApS

OPvask med Hobart. Premax grovopvasker UP / UPT. HOBART SCANDINAVIA ApS OPvask med Hobart Premax grovopvasker UP / UPT d r i f t s s i k r e opva s k e m a s k i n e r p å l i d e l i g service k o m p l e t sortiment d r i f t s s i k r e opva s k e m a s k i n e r p å l

Læs mere

OPVASK UNDERBORDS MASKINER PREMAX FP(S) EFFEKTIV DRIFTSIKKER INNOVATIV

OPVASK UNDERBORDS MASKINER PREMAX FP(S) EFFEKTIV DRIFTSIKKER INNOVATIV OPVASK UNDERBORDS MASKINER PREMAX FP(S) EFFEKTIV DRIFTSIKKER INNOVATIV MADE IN GERMANY MADE IN GERMANY HAR I MANGE ÅR VÆRET ENSBETY- DENDE MED KVALITET OG DRIFTSSIKKERHED I TOPKLASSE OG ER DET STADIG DEN

Læs mere

OPVASK MED HOBART UNDERBORDS OPVASKEMASKINE MED KURVE FP / FPS

OPVASK MED HOBART UNDERBORDS OPVASKEMASKINE MED KURVE FP / FPS OPVASK MED HOBART UNDERBORDS OPVASKEMASKINE MED KURVE FP / FPS MADE IN GERMANY Made in Germany har i mange år været ensbetydende med kvalitet og driftssikkerhed i topklasse og er det stadig den dag i dag.

Læs mere

OPvask med Hobart. Profi grovopvasker. Ux / Uxt. HOBART SCANDINAVIA ApS

OPvask med Hobart. Profi grovopvasker. Ux / Uxt. HOBART SCANDINAVIA ApS OPvask med Hobart Profi grovopvasker Ux / Uxt d r i f t s s i k r e opva s k e m a s k i n e r p å l i d e l i g service k o m p l e t sortiment d r i f t s s i k r e opva s k e m a s k i n e r p å l i

Læs mere

Zanussi Professional Zanussi Professional Systemet Opvaskemaskiner Active

Zanussi Professional Zanussi Professional Systemet Opvaskemaskiner Active Opvaskemaskiner Systemet Takket være Zanussi Professional Systemet er der sket en udvikling i den moderne storkøkken verden. Enhver professionel på området erkender, at denne udvikling har forbedret arbejdsmulighederne

Læs mere

STA6539L3 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A

STA6539L3 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A EAN13: 8017709202200 Højde:82 cm 13 kuverter 10 programmer (5 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 45-65, Super Hurtigprogram: Speed

Læs mere

KEN DW 410/412 industriopvaskemaskiner - anbefalet af fagfolk

KEN DW 410/412 industriopvaskemaskiner - anbefalet af fagfolk KEN DW 410/412 industriopvaskemaskiner - anbefalet af fagfolk KEN DW 410 Manuel model KEN DW 412 Automatisk model KEN DW 410/412 industriopvaskemaskiner KEN DW 410 Manuel model Varenr.: 901410-2 programmer.

Læs mere

Hvem orker at vaske op efter flere hundrede mennesker...? Du kan altid finde en effektiv opvasker i KEN-familien. KEN K-tronic tunnelopvaskemaskine

Hvem orker at vaske op efter flere hundrede mennesker...? Du kan altid finde en effektiv opvasker i KEN-familien. KEN K-tronic tunnelopvaskemaskine Tunnelopvask 6sidet Trine.qxd 12/5/00 11:07 AM Page 3 Hvem orker at vaske op efter flere hundrede mennesker...? Du kan altid finde en effektiv opvasker i KEN-familien KEN K-tronic tunnelopvaskemaskine

Læs mere

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER.

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. 1 2 EN SKARP HJERNE FIK EN GENIAL IDÉ. Vores historie begyndte i 70 erne, da den første patentansøgning blev indleveret. Året efter var

Læs mere

Smarter Thinking - Smarter Solutions. Grovopvasker. Flexibel løsning til ethvert behov

Smarter Thinking - Smarter Solutions. Grovopvasker. Flexibel løsning til ethvert behov Smarter Thinking - Smarter Solutions Grovopvasker Flexibel løsning til ethvert behov Generel Funktion Unikt JEROS Unikt Hygiejne Med de stigende krav til hygiejne og veterinærkontrol i levnedsmiddelindustrien

Læs mere

Professionelle opvaskemaskiner repræsenterer en væsentlig del af Danmarks energi og vandforbrug.

Professionelle opvaskemaskiner repræsenterer en væsentlig del af Danmarks energi og vandforbrug. 1 Indhold Forord:... 3 Rumtemperatur... 4 Vandtilslutning:... 4 Smudsen:... 4 Afspændingsmiddel:... 4 Referancemaskine:... 5 Definitioner:... 5 Tallerkner pr. vask... 5 Energi pr. vask... 5 Vand pr. vask...

Læs mere

ST2FABP2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A

ST2FABP2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A ST2FABP2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166946 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

Hætteopvaskemaskine Green&Clean

Hætteopvaskemaskine Green&Clean Electrolux opvaskemaskine serien Green&Clean opfylder de højeste krav til effektivitet,driftsøkonomi og ergonomi i opvaskerummet. Electrolux program af opvaskemaskiner omfatter glasopvaskemaskiner, underbordsopvaskemaskiner,

Læs mere

Getinge 600-serien Topbetjente skylledesinfektorer

Getinge 600-serien Topbetjente skylledesinfektorer Getinge 600-serien Topbetjente skylledesinfektorer 2 Getinge 600-serien Brugervenlighed? Optimal teknologi? Få begge dele! At udvikle desinfektionsudstyr, som både er let at anvende og teknisk perfekt,

Læs mere

STA13XL2 60 CM OPVASKEMASKINE DØR OG HÅNDTAG I RUSTFRIT STÅL, ENERGIMÆRKE: A+++

STA13XL2 60 CM OPVASKEMASKINE DØR OG HÅNDTAG I RUSTFRIT STÅL, ENERGIMÆRKE: A+++ 60 CM OPVASKEMASKINE DØR OG HÅNDTAG I RUSTFRIT STÅL, ENERGIMÆRKE: A+++ EAN13: 8017709166526 Håndtag i Opera design 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig program) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70,

Læs mere

STA6439L2 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A

STA6439L2 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166991 Højde:82 cm 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super Hurtigprogram: Speed

Læs mere

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand Condens 6000 W Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand 2 Condens 6000 W Effektiv teknologi Condens 6000 W Fleksibilitet ligger til familien Vil du have en høj standard

Læs mere

Hætteopvaskemaskine WD-6 DUPLUS BECAUSE WE DO CARE

Hætteopvaskemaskine WD-6 DUPLUS BECAUSE WE DO CARE Hætteopvaskemaskine WD-6 DUPLUS BECAUSE WE DO CARE Alle installationer skal være en god reference! www.wexiodisk.com WD-6 DUPLUS Den nye generation inden for opvaskemaskiner til små og mellemstore køkkener.

Læs mere

KEN DW 400 serien industriopvaskemaskiner - anbefalet af fagfolk

KEN DW 400 serien industriopvaskemaskiner - anbefalet af fagfolk KEN DW 400 serien industriopvaskemaskiner - anbefalet af fagfolk KEN DW 410 Manuel hætte KEN DW 412 Automatisk hætte KEN DW 410/412 industriopvaskemaskiner KEN DW 410 Manuel hætte Varenr.: 901410-2 programmer

Læs mere

STE8639L Nyheder 60 CM HELINTEGRERET OPVASKEMASKINE, HØJDE: 86 CM, ENERGIKLASSE: A+++

STE8639L Nyheder 60 CM HELINTEGRERET OPVASKEMASKINE, HØJDE: 86 CM, ENERGIKLASSE: A+++ STE8639L Nyheder 60 CM HELINTEGRERET OPVASKEMASKINE, HØJDE: 86 CM, ENERGIKLASSE: A+++ EAN13: 8017709224042 Højde: 86 cm 13 kuverter 10 programmer (5 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram,eco, Auto

Læs mere

STA6439L2 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A

STA6439L2 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166991 Højde:82 cm 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super Hurtigprogram: Speed

Læs mere

Lugter din opvaskemaskine? Er dine glas grimme? Vi giver dig løsningerne på dine problemer i denne guide med tips og tricks til din opvaskemaskine!

Lugter din opvaskemaskine? Er dine glas grimme? Vi giver dig løsningerne på dine problemer i denne guide med tips og tricks til din opvaskemaskine! Lugter din opvaskemaskine? Er dine glas grimme? Vi giver dig løsningerne på dine problemer i denne guide med tips og tricks til din opvaskemaskine! Vi er Danmarks største online hvidevareforhandler. Spørg

Læs mere

8) Installationsvejledning Forberedelse af installation. 9) Råd om fejlfinding. Oplysninger om sikkerhed. 9 10 11 11 Skader på glas og andet service

8) Installationsvejledning Forberedelse af installation. 9) Råd om fejlfinding. Oplysninger om sikkerhed. 9 10 11 11 Skader på glas og andet service ADPF 1100 Oplysninger om sikkerhed 2 3 3 3 4 4 5 5 6 6 6 7 7 7 8 8 8 9 9 9 Indstilling 9 10 11 11 Skader på glas og andet service 11 (which is a sub-heading) 11 8) Installationsvejledning Forberedelse

Læs mere

ST2FABR2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, RØD MÆRKE A+++A

ST2FABR2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, RØD MÆRKE A+++A ST2FABR2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, RØD MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166922 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

ST2FABNE2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A

ST2FABNE2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A ST2FABNE2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166915 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

WD-4S UNDERBORDSOPVASKEMASKINE

WD-4S UNDERBORDSOPVASKEMASKINE WD-4S UNDERBORDSOPVASKEMASKINE UNDERBORDSOPVASKEMASKINE WD-4S Svensk kvalitetsdesign stilrent, enkelt og funktionelt design i rustfrit stål og hærdet glas. Perfekt resultat hver gang specialdesignede spulearme

Læs mere

JKS TØJVASK. Når kun det bedste er godt nok.

JKS TØJVASK. Når kun det bedste er godt nok. JKS TØJVASK Onlin esho p Konc e pt Serv ice Tota ll øsni Når kun det bedste er godt nok. nger RENT VASKERI DIN TOTALLEVERANDØR I TEKSTILVASKEMIDLER Miljørigtige og intelligente vaskeløsninger Doseringspumpe

Læs mere

Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet

Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet Pure Solution Aps - Din professionelle leverandør af energibesparende håndtørrere www.puresolution.dk Er du til lynhurtig tørretid og lavt el-forbrug? Så

Læs mere

Electrolux Professional. Ligger der penge gemt i dine malkeklude?

Electrolux Professional. Ligger der penge gemt i dine malkeklude? Electrolux Professional Ligger der penge gemt i dine malkeklude? God malkehygiejne giver gode afregningspriser Alle mælkeproducenter ved, at effektiv vask og desinfektion af malkeklude er et væsentligt

Læs mere

2 maskiner. mom s. en time. Enkel servering. 16 kilo pommes frites på. kan tilberede. Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig

2 maskiner. mom s. en time. Enkel servering. 16 kilo pommes frites på. kan tilberede. Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig Enkel servering Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig billigere sundere hurtigere Servér hele menuer og snacks hele døgnet Færre omkostninger Større profit 2 maskiner kan tilberede 16 kilo pommes frites

Læs mere

ST2FABNE2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A

ST2FABNE2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A ST2FABNE2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166915 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

Bosch/Siemens de to bedste mærker De identiske modeller fra Bosch og Siemens klarer sig næsten altid bedre end gennemsnittet for opvaskemaskiner. De vasker og tørrer godt med lavt forbrug af vand og strøm.

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 677X01TE

Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 677X01TE SX 677X01TE¹ 13619 kr* 13039 kr* *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k Årligt forbrug ved program Øko 50

Læs mere

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi Perfektion i alle detaljer Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi > > > Genanvender den varme luft Reducerer energiforbruget op til 60% Hurtig tilbagebetalingstid Varmepumpe-tørretumblere T9HP,

Læs mere

CDPE 6320. Brugsanvisning Bruksanvisning Käyttöohje Bruksanvisning User instructions OPVASKEMASKINE DISKMASKIN ASTIANPESUKONE OPPVASKMASKIN DISHWASHER

CDPE 6320. Brugsanvisning Bruksanvisning Käyttöohje Bruksanvisning User instructions OPVASKEMASKINE DISKMASKIN ASTIANPESUKONE OPPVASKMASKIN DISHWASHER DA SV FI NO EN Brugsanvisning Bruksanvisning Käyttöohje Bruksanvisning User instructions CDPE 6320 OPVASKEMASKINE DISKMASKIN ASTIANPESUKONE OPPVASKMASKIN DISHWASHER Tillykke Med Deres nye Candy opvaskemaskine.

Læs mere

JKS TØJVASK. Når kun det bedste er godt nok. Onlineshop Koncept. Service Totalløsninger

JKS TØJVASK. Når kun det bedste er godt nok. Onlineshop Koncept. Service Totalløsninger JKS TØJVASK Onlineshop Koncept Onlineshop Koncept Service Totalløsninger Service Totalløsninger Når kun det bedste er godt nok. RENT VASKERI Miljørigtige og intelligente vaskeløsninger Totalleverandør

Læs mere

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når rent bliver grønt Rengøring med rengøringsmiddel eller grønt med rent vand? Hvorfor ikke begge dele - Nilfisk har tænkt fremadrettet og finpudset kunsten

Læs mere

BRUGERMANUAL OMNIWASH UNDER BORD MODEL. Industriopvasker

BRUGERMANUAL OMNIWASH UNDER BORD MODEL. Industriopvasker BRUGERMANUAL OMNIWASH UNDER BORD MODEL Industriopvasker INDHOLDSFORTEGNELSE Identifikation af maskine Generelle leveringsnoter Beskrivelse af maskine Sikkerhedsnormer Brugers inspektion Kontrolpanel Fyldning

Læs mere

> Stor maskine i lille indpakning

> Stor maskine i lille indpakning > Stor maskine i lille indpakning Med E Sidros får du en tørretumbler der har stor kapacitet men stadig ikke fylder mere end en husholdningsmaskine. Fra ende til anden er maskinen bygget som et professionelt

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm Til underbygning SN 478S01TS

Opvaskemaskine, 60 cm Til underbygning SN 478S01TS stål 10939 kr* SN 478W01TS hvid 9999 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 237 kwh (baseret på

Læs mere

FULDAUTOMATISKE KAFFEANLÆG. Animo. ComBi-line

FULDAUTOMATISKE KAFFEANLÆG. Animo. ComBi-line FULDAUTOMATISKE KAFFEANLÆG Animo ComBiline Animo ComBiline Professionel, driftssikker og hurtig Danskerne kan altid finde en anledning til at nyde en god, frisk kop kaffe. Vi elsker kaffe og indtager den

Læs mere

ST2FABCR. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME, MÆRKE: A+++A

ST2FABCR. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME, MÆRKE: A+++A ST2FABCR 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME, MÆRKE: A+++A EAN13: 8017709232405 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN SOL OG LUFT, DEN IDEELLE KOMBINATION MED DEN BEDSTE VARMEPUMPE I SIN KLASSE ET BOOST TIL EKSISTERENDE SOLVARMESYSTEMER * A2/W35 COP 4,02 i henhold til testresultat

Læs mere

TOP PERFORMANCE KARISMA

TOP PERFORMANCE KARISMA TOP PERFORMANCE in compact dimensions KARISMA N&W OG NECTA: EN LANG TRADITION FOR TEKNOLOGISK OVERLEGENHED. N&Ws succes inden for HORECA-segmentet startede helt tilbage i slutningen af 60 erne, da Zanussi

Læs mere

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis.

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. Indstil og spar Vælg din egen ugeplan Så sænkes temperaturen

Læs mere

AQUA DANMARK EN NY VERDEN

AQUA DANMARK EN NY VERDEN AQUA DANMARK Leyco SOFT EN NY VERDEN GOD KAFFE MILJØET AT SPARE PENGE GOD KVALITET MINDRE RENGØRING ET RENT HJEM BLØDT TØJ 1 2 Leyco SOFT SERIEN Leyco SOFT har med sit innovative design, gjort det endnu

Læs mere

Professional Products.... produktiviteten er mere end synlig

Professional Products.... produktiviteten er mere end synlig Professional Products... produktiviteten er mere end synlig Produktivitet Professionel rengøring udføres af men -nesker, der har høje krav til produktivi- tet. Der er et konstant omkostnings-pres, som

Læs mere

25_013. Vaskemaskiner

25_013. Vaskemaskiner 25_013 Vaskemaskiner 2013 IKEA vaskemaskiner er designet til brug hver dag. IKEA vaskemaskiner har funktioner, der er nemme at bruge, opfylder forskellige behov og gør det nemmere at vaske tøj. Vi har

Læs mere

Teknologien. bag Quooker

Teknologien. bag Quooker Teknologien bag Quooker I denne folder Finder du de tekniske specifikationer til Quooker, samt beskrivelse på hvordan en Quooker fungerer. Haner Vores hanekollektion består af otte modeller; Basic, Classic,

Læs mere

Mobilkompressorer MOBILAIR M 52 / M 64 Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com

Mobilkompressorer MOBILAIR M 52 / M 64 Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com Mobilkompressorer MOBILAIR M 52 / M 64 Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 5,2 / 6,4 m³/min www.kaeser.com Made in Germany KAESER s velkendte MOBILAIR kompressorer har produktionsfaciliteter direkte

Læs mere

PerfectDry opvaskemaskine, 60 cm

PerfectDry opvaskemaskine, 60 cm NYHED! 11 299 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 10 kr eks. moms. Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 237 kwh (baseret

Læs mere

Sig farvel til kalk og korrosion!

Sig farvel til kalk og korrosion! Sig farvel til kalk og korrosion! www.nocalcinternational.com En patenteret teknologi som BESKYTTER HUSETS VVS-INSTALLATIONER mod ophobning af kalk uden at skade miljøet. Hvordan fungerer NoCalc? Det patenterede

Læs mere

ALTO NEPTUNE 5 & 7 - HELT KOMPROMISLØS Effektive hedtvandsrensere med høj ydeevne

ALTO NEPTUNE 5 & 7 - HELT KOMPROMISLØS Effektive hedtvandsrensere med høj ydeevne & 7 - HELT KOMPROMISLØS Effektive hedtvandsrensere med høj ydeevne NEPTUNE & 7 3 Hvis man har en rengøringsopgave, der kræver stor ydeevne, effektivitet og driftssikkerhed, er svaret. & 7 TIL DE MEST KRÆVENDE

Læs mere

6 TH SENSE POWERCLEAN OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING

6 TH SENSE POWERCLEAN OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING 6 TH SENSE POWERCLEAN OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING HØJTTRYKSDYSSER SOM RENGØR GRYDER, PANDER OG FADE PLUS DEN RESSOURCE VENLIGE TEKNIK

Læs mere

Kondenserende oliekedel COB: På vej mod fremtiden - klar, parat, start!

Kondenserende oliekedel COB: På vej mod fremtiden - klar, parat, start! Kondenserende oliekedel COB: På vej mod fremtiden - klar, parat, start! Begejstrer kunderne på ny. Wolf ComfortLine kondenserende oliekedel COB Fremtidens varmeteknologi. En fordel for alle! Den nye kondenserende

Læs mere

NYHED! Pulpmatic: De ultimative Maceratorer

NYHED! Pulpmatic: De ultimative Maceratorer NYHED! Pulpmatic: De ultimative Maceratorer www.kendan.dk 2 Pulpmatic - Den moderne og hygiejniske måde at bortskaffe på NYHED! Hvorfor vælge en Pulpmatic macerator? 3 Pulpmatic UNO 4 Pulpmatic ECO & ULTIMA

Læs mere

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis.

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. Indstil og spar Vælg din egen ugeplan Så sænkes temperaturen

Læs mere

EC-VENTILATORER: ENERGIBESPARENDE, EFFEKTIVE OG EKSTREMT LYDSVAGE

EC-VENTILATORER: ENERGIBESPARENDE, EFFEKTIVE OG EKSTREMT LYDSVAGE EC-VENTILATORER: ENERGIBESPARENDE, EFFEKTIVE OG EKSTREMT LYDSVAGE EC-ventilatorer hjælper dig med at spare energi, penge, tid og plads. Dertil kommer integreret trinløs, støjsvag hastighedskontrol, lang

Læs mere

HRUC-E. Ventilationsaggregat med varmegenvinding. Comair er et varemærke tilhørende Ventilair Group.

HRUC-E. Ventilationsaggregat med varmegenvinding. Comair er et varemærke tilhørende Ventilair Group. HRUC-E Ventilationsaggregat med varmegenvinding Comair er et varemærke tilhørende Ventilair Group. Ventilair Group forbeholder sig retten til at ændre offentliggjorte informationer uden varsel. Besøg derfor

Læs mere

OPVASKEMASKINER TIPS & GODE RÅD

OPVASKEMASKINER TIPS & GODE RÅD 420378 OPVASKEMASKINER TIPS & GODE RÅD Built as a professional En opvaskemaskine skal holde i mange år Vores opvaskemaskiner er udviklet, så alle de vigtigste komponenter er fremstillet af førsteklasses

Læs mere

Ligger der penge gemt i dine malkeklude?

Ligger der penge gemt i dine malkeklude? Ligger der penge gemt i dine malkeklude? NYHED! Nu med SuperSpin! ELECTROLUX PROFESSIONAL 7493 Malkeklud_Rev.indd 1 02/11/09 10:04:59 Vask, desinfektion og opvarmning i én arbejdsgang Malkekludsmaskinerne

Læs mere

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Plej plænen... Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Bosch Indego robotplæneklipper med effektiv»logicut TM «navigation og automatisk kortlægning for hurtig, nem installation og effektiv klipning

Læs mere

Teknologien. bag Quooker

Teknologien. bag Quooker Teknologien bag Quooker I denne folder Finder du de tekniske specifikationer til Quooker, samt beskrivelse på hvordan en Quooker fungerer. Haner Der findes seks modeller i vores kollektion af kogendevandhaner.

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm hvid 6889 kr* SMU 58M35SK stål 7929 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 266 kwh (baseret på 280 opvaske)

Læs mere

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi Genanvender den varme luft Reducerer energiforbruget op til 60% Hurtig tilbagebetalingstid Varmepumpe-tørretumblere BOLIGVASKERIER DAGINSTITUTIONER PLEJEHJEM

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm

Opvaskemaskine, 60 cm stål 10769 kr* SMU 88TW01S hvid 9739 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 237 kwh (baseret på 280

Læs mere

Crystalwave Generation II

Crystalwave Generation II Crystalwave Generation II Content Crystalwave Generation II Nøglefunktioner og fordele Sådan bruges Crystalwave Muligheder Tips og pleje Sikkerhed og forholdsregler Kort fortalt 2 Crystalwave Generation

Læs mere

> ren kvalitet uden sidestykke

> ren kvalitet uden sidestykke > ren kvalitet uden sidestykke 03 < > ren brugervenlighed XControl betjening Fleksibel og fremtidssikret styring Teknologien bag XControl betjeningssystemet tillader nem opdatering af programmer til alle

Læs mere

GYRO. Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning. Til træ, metal og kunststof. Oscillerende slibeteknik

GYRO. Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning. Til træ, metal og kunststof. Oscillerende slibeteknik R GYRO Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning Oscillerende slibeteknik Til træ, metal og kunststof - et stærkt og effektivt maskinkoncept..! Et karakteristisk kendetegn

Læs mere

Verdens første - The principle

Verdens første - The principle Verdens første - The principle 2 Helheden er mere end summen af delene Det samme gælder for Rittal - The System. Med dette i tankerne har vi samlet vores innovative produkter indenfor indkapslinger, strømfordeling,

Læs mere

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562 Installations vejledning. TRY TILLYKKE MED DIN NYE SMUKKE SHOWER TRY Tray er en af de mest økonomiske og interessante måder at spare energi og CO2. Tilbagebetalingstiden er kort. Ved at anvende Tray sparer

Læs mere

J. Jensen A/S. Effektiv sanering med Stål Jet Skånsom sanering med Sponge Jet Termisk varmebehandling

J. Jensen A/S. Effektiv sanering med Stål Jet Skånsom sanering med Sponge Jet Termisk varmebehandling Stålsanering J. Jensen har som de eneste mange års erfaring med sanering i sikre, lukkede kredsløb. Nu har vi udviklet Stål Jet, som er markedets mest effektive, miljørigtige saneringsanlæg. 2 J. Jensen

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm 9 299 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 10 kr eks. moms. Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 234 kwh (baseret på 280

Læs mere

GAS-PRO.dk. IG gasfyr. Så økonomisk kan komfort være. Gasvarme fra Q-PRO

GAS-PRO.dk. IG gasfyr. Så økonomisk kan komfort være. Gasvarme fra Q-PRO GAS-PRO.dk IG gasfyr Så økonomisk kan komfort være GAS-PRO.dk Det ideelle gasfyr eksisterer Det ideelle gasfyr tilbyder høj komfort, et meget lavt energiforbrug og en attraktiv pris. Står disse ting øverst

Læs mere

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING www.sonnenkraft.dk 1 DE 10 TRIN TIL ET LAVT ENERGIFORBRUG FOKUSER PÅ DE STØRSTE ENERGIUDGIFTER Jo større energiudgifter

Læs mere

Oliefri stempelkompressorer DENTAL-Serien

Oliefri stempelkompressorer DENTAL-Serien www.kaeser.com Oliefri stempelkompressorer DENTA-Serien Ydelse 65 til 950 l/min Tryk 10 bar vorfor vælge en KAESER dental-kompressor? Fordi det forventes, at en dentalkompressor giver oliefri, tør og hygiejnisk

Læs mere

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding. Kan udstyres med Aduro-tronic automatik

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding. Kan udstyres med Aduro-tronic automatik Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Kan udstyres med Aduro-tronic automatik Dansk design og effektiv forbrænding Aduro brændeovnene er skabt med enkle og stilrene linier, skjulte

Læs mere

Melitta c35. Den fuldautomatiske kaffemaskine med perfekt præcision og hastighed til kaffespecialiteter med frisk mælk. Melitta SystemService

Melitta c35. Den fuldautomatiske kaffemaskine med perfekt præcision og hastighed til kaffespecialiteter med frisk mælk. Melitta SystemService Melitta c35 Den fuldautomatiske kaffemaskine med perfekt præcision og hastighed til kaffespecialiteter med frisk mælk. Melitta SystemService Hastighed og præcision Præstation Melitta c35 giver mulighed

Læs mere

Manual. Grampus Bundsuger, type 33-000900.

Manual. Grampus Bundsuger, type 33-000900. Manual. Grampus Bundsuger, type 33-000900. Lagerføres i farven gul/blå. Der tager forbehold for evt. produktændringer. Copyright: Welldana A/S Udgave 1.0 11 2007. Sprog: Dansk. Tillykke med Deres nye Grampus

Læs mere

Brugervejledning. Kedel. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference.

Brugervejledning. Kedel. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. Brugervejledning Kedel Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. 1. Vigtige instruktioner Læs disse instruktioner omhyggeligt, før du bruger apparatet

Læs mere

NORDIC INVERTER PRODUKTFAKTA LUFT/LUFT MODEL 12 FR-N

NORDIC INVERTER PRODUKTFAKTA LUFT/LUFT MODEL 12 FR-N PRODUKTFAKTA NORDIC INVERTER MODEL 12 FR-N LUFT/LUFT Den nyeste generation af luft/luft varmepumper. Topresultat i forbrugertest 2006. Effektiv og nyt slankt design. P-mærket. Vælg kvalitet der er gennemtestet

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm SMU 50M15SK stål 7929 kr* hvid 6889 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 234 kwh (baseret på 280

Læs mere

LT automatiske og semiautomatiske limpåføringsmaskiner til bl.a. vinduer og døre.

LT automatiske og semiautomatiske limpåføringsmaskiner til bl.a. vinduer og døre. LT automatiske og semiautomatiske limpåføringsmaskiner til bl.a. vinduer og døre. Juni 2013 Automatiske og halvautomatisk limmaskiner til tap limning f.eks. til dørindfatninger og vinduer - med et eller

Læs mere

DAN FUGT kvalitetsanlæg til vand. DAN FUGT RO vandbehandling. DAN FUGT kompakt RO anlæg

DAN FUGT kvalitetsanlæg til vand. DAN FUGT RO vandbehandling. DAN FUGT kompakt RO anlæg DAN FUGT RO vandbehandling DAN FUGT kompakt RO anlæg Fra 50 til 200 l/h Alle anlæg er med PLC styring og overvågning af sikkerhedsfunktioner. Alle anlæg er opbygget med rustfri tryktank, ( lukket system

Læs mere

Ultra 100 BS-GS/120 B-G

Ultra 100 BS-GS/120 B-G 100 BS-GS/120 B-G Gulvvaskemaskiner Den nye generation af gulvvaskemaskiner i stor størrelse og med en fantastisk ydelse Maskinen fås i vaske-/fejeversion med en arbejdsbredde på 100 cm og en vaskeversion

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm hvid 7 499 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 10 kr eks. moms. Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 237 kwh (baseret

Læs mere

Your reliable partner. Hurtig, støjsvag og. Vacumat Eco

Your reliable partner. Hurtig, støjsvag og. Vacumat Eco Your reliable partner Hurtig, støjsvag og Vacumat Eco effektiv på enhver måde Vandets kvalitet bestemmer ydelsen Kvaliteten af vandet bestemmer ydelsen af varme- og kølesystemer. Et system med iltholdigt

Læs mere

Melitta bar-cube. Perfekt til kaffe & chokolade. Melitta SystemService

Melitta bar-cube. Perfekt til kaffe & chokolade. Melitta SystemService Melitta bar-cube Perfekt til kaffe & chokolade Melitta SystemService Perfekt til kaffe & chokolade Det højeste niveau af kaffe nydelse Den nye Melitta bar-cube: din partner for perfekt kaffespecialiteter

Læs mere

Mondo-serien Matic-serien TH-serien. Mondo Matic TH THa. Kaffefilter

Mondo-serien Matic-serien TH-serien. Mondo Matic TH THa. Kaffefilter Mondo-serien Matic-serien TH-serien Mondo Matic TH THa Kaffefilter Ve r d e n o v e r e n s m a g a f k v a l i t e t Den herlige duft er afslørende... frisk kaffe! Brygget med et filter, så du virkelig

Læs mere

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Et ud af hver 10 ende hus har problemer med fugt og i de

Læs mere

Nyeste generation indenfor termovogne- Med eller uden aktiv køling / opvarmning. Til smart og sund transport af fødevarer

Nyeste generation indenfor termovogne- Med eller uden aktiv køling / opvarmning. Til smart og sund transport af fødevarer Nyeste generation indenfor termovogne- Med eller uden aktiv køling / opvarmning Til smart og sund transport af fødevarer hele vejen fra køkkenet til spisestedet. En dampende varm oksesteg, en kold seafood-salat

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

GRANULE GASTRO EKSTRA KRAFTFULD TIL KØKKENER MED STOR ANDEL GN-METAL. * Borde leveres ikke af GRANULDISK

GRANULE GASTRO EKSTRA KRAFTFULD TIL KØKKENER MED STOR ANDEL GN-METAL. * Borde leveres ikke af GRANULDISK GRANULE GASTRO EKSTRA KRAFTFULD TIL KØKKENER MED STOR ANDEL GN-METAL. * Borde leveres ikke af GRANULDISK 1 2 REN KRAFT. I et professionelt køkken er der ikke plads til at bruge for meget tid på opvasken.

Læs mere

Bakteriefrit vand. Point-of-use filtrering - den sikre løsning. Stop Legionella

Bakteriefrit vand. Point-of-use filtrering - den sikre løsning. Stop Legionella R Bakteriefrit vand Point-of-use filtrering - den sikre løsning Stop Legionella - og andre bakterier T-Safe er en produktserie fra det danske firma, Tandrup Water Solutions A/S. Serien omfatter: Brusere

Læs mere

Der findes en Vector til enhver opgave. VECTOR

Der findes en Vector til enhver opgave. VECTOR Der findes en Vector til enhver opgave. VECTOR Eksport Eksport og distribution Intercity Der findes en Vector til enhver opgave. Levering af friske og frosne varer fra "gård til gaffel" er en kompliceret

Læs mere

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor Den har taget syv år at udvikle, men nu har vi opnået noget helt revolutionerende inden for motordesign en af verdens mindste, fuldt integrerede 1600 W motorer. Det var bare begyndelsen for vores nyeste

Læs mere

Fleksible køkkensystemer

Fleksible køkkensystemer Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende køkken. Store, enkle

Læs mere

Kunderne siger. Fakta

Kunderne siger. Fakta Kunderne siger Vores koncept er baseret på atmosfære, omsorg og fællesskab. Cafitesse er en fremragende løsning med hensyn til hurtig levering, enkelhed, rengøring, konsekvent fleksibilitet og en rigtig

Læs mere