FORMANDSBERETNING 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORMANDSBERETNING 2016"

Transkript

1 Kreds 56 Præstø Schæferhundeklub FORMANDSBERETNING 2016 Bestyrelsen I skrivende stund er 2016 ved at være slut. Det har været et travlt år med planlægning af udtagelse som så alligevel blev aflyst, og derefter planlægningen DKK SPH 2 DM, som virkelig har taget lang tid og trukket på alle medlemmer og deres familiemedlemmer, en stor tak til alle for det kæmpe arbejde i har lagt i klubben. Bestyrelsen har været flittig i år, 1 generalforsamling og 12 bestyrelsesmøder har vi afholdt, men hellere mange korte møder end få meget lange møder. Der er desværre en lille tilbagegang i både hovedklubmedlemmer og træningsmedlemmer i år, men det håber vi retter sig i det nye år. Kredsen har haft nogle hunde, der har deltaget på skuer og nogle har taget prøver og så har vi også deltaget ved et stort antal SPH UDT/ prøver/ DM. Flere af vores medlemmer har også været afsted som sporlæggere ved flere store begivenheder, hvilket har givet lidt travlhed i perioder og fravær fra familierne, men i viser et flot bilede af kredsen ud af til, tak til alle. Ann Nielsen har desværre været nød til at trække sig fra bestyrelsesposten af helbredsmæssig årsager, du skal have tak for indsatsen. Jeg har valgt at stoppe som formand, da jeg ikke har den fornødne tid og it kunnen, men et stort tak til bestyrelsen for at i har holdt mig ud og hjulpet mig. Avlsudvalget. Tommy Corfitsen Der er ikke sket det helt store, hovedklubben har afholdt HAS, hvor Kennel Garodkin havde et kuld hvalpe med i 4-6 mdr. med pænt resultat. Patrick Kvick med Walkini`s Raja Og Susanne Møller Gram med Cartagena Xena har deltaget på udstilling. Festudvalget. Charlotte Heltved Der har været afholdt 2 fester i 2016, sommerfest og julefrokost. Festudvalget har desværre oplevet en tilbagegang i deltager antallet, men håber at næste år vil byde på flere deltagere.

2 Sommerfesten blev afholdt den 25. juni, hvor der var mulighed for at grille sit eget medbragte kød, alle deltagere havde en tilbehørsret med til buffeten, så der var mulighed for at smage på nye retter. Vejret var ikke til udendørs leg dette år, så det blev en aften med hyggesnak om mangt og meget. Julefrokosten blev afholdt den 26. november og her var menuen bestilt ude i byen. Med rigeligt mad, Amerikansk lotteri, hvor de fleste også fik gevinst, glade mennesker og højt humør, blev det en rigtig hyggelig aften. Festudvalget takker Kreds 56 for brug af klubhus. Brugshundeudvalget. Jeannette Sjòberg Året der gik Først en tak til BHU, vi har haft et godt samarbejde, nogle gode snakke om nye tiltag, idéer osv. En tak til alle I som er kommet med input til kurser, træningen og den gode respons, på det vi har kommet med af forslag, fra BHU. Og en kæmpe tak til alle vores hjælpere gennem året, det være sig både på banen, markerne, kantinen og hjemmesiden. Vi har afholdt og deltaget i flere store mesterskaber, afholdt prøver, hundeførermøder, kurser af forskellige karakterer, samt trænet vores hunde på bedste vis. Sjællandsmesterskabet i SPH1 afholdt af Kreds 1, Rødovre. Vinder, Jan Herneth, 95 point Nr. 4 Claus Skovhave, 92 point Nr. 7 Kate Mathiassen, 83 point Steen Rasmussen, bestod desværre ikke på dagen. Forårsprøve i kredsen. Der var kun tilmeldinger i SPH. Brugs og begynder B, blev aflyst grundet manglende deltagelse. Der var 9 deltagere, heraf 4 deltagere fra kreds 56. Vinder Jan Herneth, 95 point. Ved begynder B DM i Århus, deltog Listbet Whitfield og klarede sig flot med 85 point. Dette kan kun være til inspiration for alle nye HF. Efter sommerferien startede vi med en Køreprøve. Vinder af køreprøve 1. Michael Larsen Vinder af køreprøve 2. Jennifer Storgaard Nielsen Kredsen var ansvarlig for årets DKK SPH DM. Der var i alt 19 deltagere, hvor af 4 deltagere var fra kreds 56. Vinder Jørgen Damkjær Nr. 3 Claus Skovhave, 185 point

3 Nr. 4 Jan Herneth, 184 point Nr. 9 Kate Mathissen, 164 point Steen havde ikke point nok lørdag, men til gengæld et super flot spor søndag, til 90 point. I september havde vi SPH prøver i kredsen, 5 deltagere, 2 deltagere fra kredsen. Vinder William Willee, 93 point Nr. 2 Jan Herneth, 91 point Kate Mathiassen, 59 point. Schæferhundeklubbens SPH DM, kreds 15 Nakskov, 4 deltagere fra kreds 56. Jan Herneth blev nr. 2 med 190 point Claus Skovhave, 78/91 Kate Mathiassen, 87/86 Steen Rasmussen 10/84 Året Kredsmesterskab blev lagt sammen til én dag, grundet den lille tilslutning. SPH Vinder Jan Herneth, 91 point Nr. 2 Claus Skovhave, 83 point Nr. 3 Kate Mathiassen, 73 point Begynder B Christina Heshe Jensen, blev desværre disket I sidste øvelse, det var ellers et super fint program. Jeannette Sjòberg deltog uden for KM, i en IPO1. Seminarer Vi har i år haft besøg af John Rasmussen, først i en Hvalpeinstruktøruddannelse og derefter i et gruppe C kursus. Begge forløb over alt forventning. Grundet aflysning af Brugs og begynderprøver til Forårsprøven, afholdt Bjarne Jensen og Jeannette Sjòberg en dag med lidt sporkursus og At gå til prøve, hvad er det dommeren vil se og hvordan hjælper jeg mig selv bedst muligt. På instruktørsiden har der været lidt ændringer. Claus Skovhave er tiltrådt som hjælpetræner i gruppe A, efter Anni måtte stoppe grundet tidsmangel. Per Dandanell. og Michael Larsen. er fratrådt som trænere i gruppe B. Jennifer Storgaard Nielsen er tilkoblet som føl, i gruppe B. Jennifer Storgaard Nielsen og Charlotte Heltved, er i gang med Trænerbasisuddannelse. Årets hunde Brugs, Jan Herneth og Odessa Udstilling, Patrick Kvick Nielsen og Walkinis Raja Året er nu afsluttet og jeg har valgt at trække mig, grundet tidsmangel. Jeg håber og tror på, at den nye BRK og jeg kan få en god overdragelse, så nogle af de idéer vi har arbejdet med i løbet af året, kan bruges i det videre forløb i kreds 56.

4 Jeg står til rådighed ved alle (så vidt det er muligt) arrangementer, træningspas osv Tag godt imod vores nye BRK! Det bliver spændende at se hvem det bliver Seminarer Martin Knudsen, B og C. 1.og 2. april Thea Stoico, Kropskontrol. Oplyses så snart det er fastlagt. Bjarne Jensen og Jeannette Sjöberg, opfølgning på forårets kursus. Jan Herneth, Spor. Oplyses så snart det er fastlagt. Mine ønsker for 2017, er at der arbejdes mere målrettet på prøvedeltagelse. Det giver en anden kampgejst, når der trænes mod et mål og en dato. God træning til jer alle! Pladsudvalget. Tommy Corfitsen Det har været et stille år, hvilket glæder kassereren. Der er blevet slået græs adskillige gange og især tak til Gunner for at du bliver ved med at slå græsset og vedligeholde den gamle traktor. Der har været afholdt en arbejdsdag hvor der primært blev beskåret træer og buske rundt langs banen, hvilket ikke kostede noget, og så har Kate og Erik foræret listerne til vinduerne indvendigt på terrassen og sat dem op, tusind tak skal i have. Kantine udvalget. Heidi T. Larsen Året startede meget stille og roligt som altid. Vi har været med til de prøver der har været i årets løb, sommerafslutning, Dm, juleafslutning, kurser, mm. Vi laver stadig varm mad om tirsdagen, men vi er kun 4 personer, så det ville være dejligt, hvis der var nogle flere der ville være med. I skal bare være lidt bedre til at skrive jer på madsedlen, så vi ved hvor mange vi skal laves mad til, der skal helst være 5 personer, ellers kan det være svært at få det til at hænge sammen. Tak til Hanne og Gunner for altid at komme med vand og klare opvasken. Jeg takker mange gange jer alle, der har hjulpet i kantinen, både i daglig dagen og ved alle vores arrangementer, uden jer havde det aldrig gået. Håber i er friske til et nyt år alle sammen. Hjemmeside En stor tak til Bjarne Nielsen for det kanon gode arbejde, du laver. Kredsen modtager stadig stor ros for hjemmesiden og dens hurtige opdateringer, som kun kan lade sig gøre, fordi medlemmerne er hurtige til at sende resultaterne ind og Bjarne Nielsen sætter dem på hjemmesiden.

5 Der er også mange medlemmer der er flinke til at sende billeder om forskellige oplevelser til hjemmesiden, hvilket også gør, at man kan følge med, selv om man ikke har været der selv. Tak for en rigtig flot hjemmeside. Sponsorudvalget. Betina Segato Kreds 56 skulle den 5 og 6 marts 2016 have afholdt SPH2 udtagelse, hvor Oliver s havde sponsoreret foder, samt en del af deres godbidder, dette blev desværre aflyst, så vi måtte sende sponsorgaverne retur. Da vi den 8 og 9. oktober afholdt DKK SPH DM Vi fik sponsorgaver fra: Oliver s HIKE hundefoder Møns Is Maxi Zoo Dansk dyrehelse Hannes Herligheder Præstø Blomster Ringsbjerg Papegøjeopdræt Kaffebønnen Vordingborg Kenjan Dagli Brugsen Fanefjord Bisca Grej-Butikken Runddelens Blomster Othello Konditoriet Frk Lundgren Scanket (Sponseret af Lisbet og Poul) Der har været stor opbakning om DM, folk har vist at de gerne vil hjælpe. Vi fik nogle flotte gaver til deltagerne, samt sat et flot lotteri på benene med mange flotte gaver fra vores sponsorer. Der var store lækre puder til hundene, spande med godbidder, gavekort til Oslobåden, samt vin m.m.. Til kammeratskabsaftenen var der sponsoreret mad fra Hanne Herligheder og is fra Møn s Is, og det var rigtigt lækkert mad.

6 Lisbeth Whitfield fik gang i aviserne samt TV, og Poul Vium lavede 500 klistermærker vi kunne sætte på vores biler og trailer. Alt i alt var DM en rigtig god oplevelse, med meget stor støtte/opbakning fra nærområdet samt medlemmer PR.-udvalget. Lisbet Whitfield D. 8-9 okt. blev der afholdt DKK s IPO sporhunde DM. I den anledning var det jo oplagt, at lave så meget reklame for vores klub, som muligt. Jeg fik lavet en god stak med streamere, fik delt en masse ud, og mange var meget søde til både at hjælpe med uddeling og til at få sat på egen bil. Møn s tv var ude at filme og lave interview. Møn lokal avis blev også kontaktet. Sydsjællands Tidende blev kontaktet og jeg fik en aftale i hus, med en journalist om at mødes. Bjarne og jeg stod tidligt op en lørdag og arrangerede et spor og vi fik en god snak. Der blev taget billeder og lavet en rigtig fin artikel ( synes jeg selv)-som efterfølgende kom i avisen. Derefter en masse benarbejde med at skaffe sponsorer. Alle butikker i Præstø og Møn blev spurgt, og mange var søde til at hjælpe. Det blev en vældig god "høst". Rengøringsudvalget. Lisbet Whitfield Vi har i rengøringsudvalget endevendt klubben nogle gange med grundig rengøring i løbet af året. Søren er en knag til at svinge den store tunge måtte over gyngestativet i en snuptag - så det kan blive banket godt og grundigt igennem. Skønt jeg ikke skal kravle op på stativet mere med det, plejer at være totalt smurt ind i støv og møg. Der er altid så pænt efter rengøringen...i hvert fald i 5 minutter... Vi skulle måske huske at tage et billede Søren?? HUSK AT STØTTE VORES

7 SPONSORER DE STØTTER KREDS 56 Othello Konditoriet V/ Jan Thomsen Algade Voldgade 4760 Vordingborg Tlf.: HUSK Det skal være sjovt at komme i Kreds 56, Tommy Corfitsen Formand kreds 56 Præstø

FORMANDSBERETNING 2015

FORMANDSBERETNING 2015 Kreds 56 Præstø Schæferhundeklub FORMANDSBERETNING 2015 Bestyrelsen Der har igen i år været et fint samarbejde i bestyrelsen. 8 møder er det blevet til. Det har igen været et godt år for kreds 56, vi har

Læs mere

Venskabsmatch mellem Kreds 1 og Kreds 56 24. marts 2012

Venskabsmatch mellem Kreds 1 og Kreds 56 24. marts 2012 Venskabsmatch mellem Kreds 1 og Kreds 56 24. marts 2012 Kreds 56 Præstø Indholdsfortegnelse: Velkommen side 4 Holdet bag venskabsmatchen side 5 Deltagere fra kreds 1 - Rødovre side 6 Deltagere fra kreds

Læs mere

Kreds 56. Præstø. Kredsen har fortsat sit høje aktivitetsniveau fra forrige år og skabt mange flotte resultater.

Kreds 56. Præstø. Kredsen har fortsat sit høje aktivitetsniveau fra forrige år og skabt mange flotte resultater. Kreds 56 Præstø Schæferhundeklub FORMANDSBERETNING 2013 Bestyrelsen Det har været et travlt år i kredsen, vi har afholdt 2 store arrangementer, hvor vi igen viste at dette kan kreds 56. Tak til alle der

Læs mere

DKKs FCI SPH DM og 9. oktober 2016

DKKs FCI SPH DM og 9. oktober 2016 DKKs FCI SPH DM 2016 8. og 9. oktober 2016 Kreds 56 Præstø Indholdsfortegnelse: Indlæg fra overdommer Ella Laursen side 3 Indlæg fra kredsformand Tommy Corfitsen side 4 Holdet bag DM 2016 side 5 DM Deltagere

Læs mere

SPH udtagelse 10. og 11. marts 2012

SPH udtagelse 10. og 11. marts 2012 SPH udtagelse 10. og 11. marts 2012 Kreds 56 Præstø Indholdsfortegnelse: Velkommen side 4 Indlæg fra dommer Mikkel Kruse side 5 Holdet bag SPH-udtagelsen side 6 Deltagere lørdag den 10. marts 2012 side

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Til stede: Susanne Forsberg Fagerberg, Marianne Christensen, Herdis Aagaard Petersen, Michael Nielsen, Janni Ysbæk-Nielsen, Ole Brydegaard Pedersen, Lisbeth

Læs mere

SPH1 udtagelse 8. og 9. marts 2014

SPH1 udtagelse 8. og 9. marts 2014 SPH1 udtagelse 8. og 9. marts 2014 Kreds 56 Præstø Indholdsfortegnelse: Indlæg fra dommer Gunner Jensen side 3 Holdet bag SPH1-udtagelsen side 4 Deltagere lørdag side 6 Deltagere søndag side 10 Beskrivelse

Læs mere

SPH udtagelse 9. og 10. marts 2013

SPH udtagelse 9. og 10. marts 2013 SPH udtagelse 9. og 10. marts 2013 Kreds 56 Præstø Indholdsfortegnelse: Velkommen side 3 Indlæg fra dommer Mikkel Kruse side 4 Holdet bag SPH-udtagelsen side 5 Deltagere lørdag den 10. marts 2013 side

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011 Referent: Deltagere: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Marianne Christensen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen Herdis Aagaard Petersen, Janni

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Nyhedsbrev august 2012

Nyhedsbrev august 2012 Nyhedsbrev august 2012 Kære medlemmer Hermed endnu et lille nyhedsbrev fra kreds 38. Selv om der har været aktivitet på træningspladsen i hele sommerferien, er træningen nu for alvor i gang. Holdtræningen

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Juni 2015 Arbejdsaften d. 3. juni kl. 18-21 Kom i arbejdstøjet og hjælp med at holde din klub pæn, der er flere mindre projekter som vi kan få ordnet i fællesskab. Der skal blandt

Læs mere

Referat Generalforsamling.

Referat Generalforsamling. Referat Generalforsamling. Tirsdag 2. februar 2016 kl.19.00 I klubhuset Lollandsvej 8,7400 Herning. Dagsorden. 1. Valg af dirigent. (Bestyrelsen foreslår Niels Bay) 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Beretninger.

Læs mere

Nyhedsbrev september 2010

Nyhedsbrev september 2010 Nyhedsbrev september 2010 Formanden har ordet Så er vi for alvor ved at mærke, at kalenderen skriver efterår. Men selv om der både er regn og rusk, er der alligevel stor aktivitet på træningspladsen. Der

Læs mere

Nyhedsbrev Maj 2012.

Nyhedsbrev Maj 2012. Nyhedsbrev Maj 2012. Nyt fra Bestyrelsen. Arbejdsdag i klubben lørdag d 16 Juni. Der vil denne dag blive lavet en arbejdsdag i klubben, hvor der skal males det sidste på klubhuset og der skal repareres

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 Referent: Pernille Dohlmann Deltagere: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg,, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017)

Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017) Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017) Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Ordet... af Henning. Ska-nyt juni udgave 2009.

Ordet... af Henning. Ska-nyt juni udgave 2009. Nr. 2 Juni 2009 37. Årgang Formandens klumme Ordet... af Henning. Ska-nyt juni udgave 2009. Velkommen til dette nummers udgave af ordet. Nu er sommeren ved at nærme sig, og man kan jo håbe på, at også

Læs mere

SPH1 DM 2013 19. og 20. oktober

SPH1 DM 2013 19. og 20. oktober SPH1 DM 2013 19. og 20. oktober Kreds 56 Præstø Indholdsfortegnelse: Indlæg fra landsformand Poul Meineche side 3 Indlæg fra kredsformand Michael Larsen side 4 Indlæg fra overdommer Vivi Gilsager side

Læs mere

Referat - KREDSUDVALGSMØDE juni 2008

Referat - KREDSUDVALGSMØDE juni 2008 Referat - KREDSUDVALGSMØDE - 30. juni 2008 Referent: Pernille Deltagere: Tina, Lisa, Henning, Lisbeth, Pernille, Linda, Jan & Marianne Opfølgning seneste kredsudvalgsmødereferat og seneste bestyrelsesreferat

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Brugshundeudvalget Udarbejdet i samråd med Michael Larsen (BRK er)

Brugshundeudvalget Udarbejdet i samråd med Michael Larsen (BRK er) F O R M A N D S B E R E T N I N G 2 0 0 5 Schæferhundeklubben Kreds 56 Præstø Dette er min første formandsberetning, og det kan være vanskeligt at vide, hvad der skal stå og nævnes, men jeg vil her give

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 Til stede: Afbud: Referent: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg, Michael Stenholm Nielsen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen,

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Vedtagelser på bestyrelsesmøder og generalforsamlinger i Kreds 31 Skive

Vedtagelser på bestyrelsesmøder og generalforsamlinger i Kreds 31 Skive Vedtagelser på bestyrelsesmøder og generalforsamlinger i Kreds 31 Skive Stiftende generalforsamling onsdag den 8. september 1976 Første valgte formand: Ejner Lauritsen Rønbjerg. Beslutninger er opdelt

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub.

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. I år har BHR valgt temaet Træningsweekend for alle, hvilket betyder at

Læs mere

KREDSUDVALGET ÅRSRAPPORT 2014

KREDSUDVALGET ÅRSRAPPORT 2014 KREDSUDVALGET ÅRSRAPPORT 2014 Kredsudvalgets sammensætning pr. 31.12.2014: Janni Ysbæk-Nielsen (formand & BRK), Pernille Dohlmann, Michael S. Nielsen (ARK) Lisbeth Pedersen, Herdis Aagaard Petersen og

Læs mere

Formandens beretning for året 2017

Formandens beretning for året 2017 Formandens beretning for året 2017 Indledning For et år siden blev Tom Pedersen valgt som ny formand for kreds 80 Viborg. Desværre følte Tom sig, på grund af sygdom, nødsaget til i slutningen af året at

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

DcH Esbjerg januar 2018

DcH Esbjerg januar 2018 Formands beretning for 2017 v/brian Klaris DcH Esbjerg januar 2018 Min første beretning Mit første formands-år Hvad skal man så tage med i sådan en beretning hmmm Ny formand Ny bestyrelse, med nye folk

Læs mere

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden.

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden. LEDER Jeg vil starte med at sige tak til festudvalget for den årlige fastelavnsfest, som blev en sjov og hyggelig dag med mange gode udklædninger af både dykkere og de børn som var med i klubben bag efter

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen til træning i Kreds 65... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen i kreds 65 Kreds 65 er en forening under Schæferhundeklubben for Danmark. Schæferhundeklubben for Danmark er Danmarks største

Læs mere

Herning vært for DM: Hunde kan også køre rally

Herning vært for DM: Hunde kan også køre rally Herning vært for DM: Hunde kan også køre rally Den lokale schæferhundeklub lokkede i weekenden hundeelskere fra hele landet til Herning Open, som blandt andet bød på en ny disciplin 22. juli 2019, 11.02

Læs mere

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen til træning i Kreds 65... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen i kreds 65 Kreds 65 er en forening under Schæferhundeklubben for Danmark. Schæferhundeklubben for Danmark er Danmarks største

Læs mere

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 19 00 Deltagere tilmeldt: Kreds 12 - Poul Kreds 14 - Tomas, samt et afbud fra Thea, der dog sender et lille notat fra Karup turen.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 Bestyrelsens beretning 2015 Gode forhold I 2015 har et af de områder, som vi i bestyrelsen har haft fortsat stort fokus på, været at have gode træningsforhold for vores medlemmer. I 2015 blev Hundehuset

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Der sker jo hele tiden noget. Juni 2012 Ja så nåede vi faktisk sommer, og selvom vejret er lidt drilsk så har vi da haft mange gode timer i klubben og vi er jo ikke helt færdige

Læs mere

Månedens Hund - Fia. Vi takker Camilla og Cassie for titlen som månedens hund.

Månedens Hund - Fia. Vi takker Camilla og Cassie for titlen som månedens hund. Månedens Hund - Fia Vi takker Camilla og Cassie for titlen som månedens hund. Vanilla Joy Feeling Free, kaldenavn Fia er en engelsk Cocker Spaniel på 2 år og 3 mdr. Fia 7 uger gl. 1 Fia er en særdeles

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Årsberetning Et nyt år er gået, tiden flyver af sted og vi har vendt endnu et blad i den store kalender året foran os hedder 2018.

Årsberetning Et nyt år er gået, tiden flyver af sted og vi har vendt endnu et blad i den store kalender året foran os hedder 2018. Schæferhundeklubben, Kreds 84 Skovbo Indledende bemærkninger Et nyt år er gået, tiden flyver af sted og vi har vendt endnu et blad i den store kalender året foran os hedder 2018. I denne årsberetning vil

Læs mere

Kære kredse. BHR glæder sig til formandsmødet 3 2 2013. Det er afgørende for BHR at, kredsene deltager og påvirker udviklingen i vores fælles klub.

Kære kredse. BHR glæder sig til formandsmødet 3 2 2013. Det er afgørende for BHR at, kredsene deltager og påvirker udviklingen i vores fælles klub. 29. december 2012 Kære kredse BHR har det sidste halve år arbejdet med ideer og tanker, som kan være med til at udvikle vores klub. Hovedtanken med ændringen er at etablere et sammenhold og effektivt arbejdende

Læs mere

3. Fisken på disken Forventninger blev sammenstillet og der blev ryddet op i faglige og klubmæssige udeståender. SR ledte derefter processen.

3. Fisken på disken Forventninger blev sammenstillet og der blev ryddet op i faglige og klubmæssige udeståender. SR ledte derefter processen. Referat fra Bestyrelsesmøde i Kreds 47-Suså lørdag den 1. marts 2014 kl. 13.00 Deltagere: Tommy Jensen(TJ), Svend Erik Christensen(SC), Sofie Rasborg(SR), Benny Stoico(BS), Svend Jensen(SJ), Morten Christensen(MC)

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011 Referent: Deltagere: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Marianne Christensen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis Aagaard Petersen,

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2015 Dato: 7. september 2015 Sted: VP Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Vernon Pedersen

Læs mere

Marbæk - Retrieveren 2017

Marbæk - Retrieveren 2017 Marbæk - Retrieveren 2017 Dansk Retriever Klub - Region Sydjylland. Lørdag d. 04/02-2017 afholdt Region Sydjylland årets første C-prøve i Marbæk plantage. Det var startskuddet til endnu et godt år med

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 Referent: Deltagere: Afbud: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Pernille Dohlmann, Linda Eriksen, Vibeke Gjerstrup, Lisbeth Pedersen, Dorthe Sørensen,

Læs mere

BornholmerTræf. Aften gril Fællesspisning. Velkommen til Bornholmer træffet. Aktivitets plan:

BornholmerTræf. Aften gril Fællesspisning. Velkommen til Bornholmer træffet. Aktivitets plan: Traditionen tro, er der fællespisning lørdag aften kl. 19.30. På Bryghuset i Svaneke. Svaneke Torv 5, 3740 Svaneke Tilmeldingen skal ske til Gitte, senest fredag eftermiddag kl. 15 Aften gril Fællesspisning

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Årsberetning. Oktober 2007 Oktober Kate Schlüter Holbækvej 132, Snævre, 4420 Regstrup ( )

Årsberetning. Oktober 2007 Oktober Kate Schlüter Holbækvej 132, Snævre, 4420 Regstrup ( ) DANSK KENNEL KLUB - Kreds 2 Årsberetning Oktober 2007 Oktober 2008 Bestyrelsen Formand: Kasserer: Sekretær: Kisser Pyrmov Hovedgaden 9, 4262 Sandved (5545 6848) E-mail: kreds2-formanden@postkasse.com Kate

Læs mere

Nyhedsbrev Okt. 2012.

Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyt fra Konkurrenceudvalget. DcH s DM den 22-23. september Artikel fra Års Avis. Den 22-23. september deltog DcH Vesthimmerland i DM i Grindsted/Billund med 4 deltagere; Karl Erik

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 26. februar 2015 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Steen Kielstrup 1a. Valg af stemmetællere Anne Johansen Uddeling af pokaler Rideskole holdridning

Læs mere

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 D A G S O R D E N og referat 1. Valg af dirigent/lars Illemann valgt 2. Bestyrelsens beretning v/formanden 3. Det reviderede regnskab v/kassereren 4. Behandling

Læs mere

Foto: Fra unghunde træning forår 2016

Foto: Fra unghunde træning forår 2016 Foto: Fra unghunde træning forår 2016 Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen.

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Beretning Generalforsamling den 25-01-2019 Velkommen til den årlige generalforsamling. Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Sang nummer? Jeg vil starte

Læs mere

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014.

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Kære medlem Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Hvad nåede vi i kajakklubben i 2013 Når vi ser

Læs mere

Så er sommerferien slut..

Så er sommerferien slut.. Jubbbiiieeee :) Så begynder det at vælte ind med de nye varer altid så spændende at se hvad der er i kasserne det er ikke altid vi kan huske hvad vi har bestilt. Vi har bestilt mere hjem end vi plejer.

Læs mere

Kugler i fladjern. Fyldte træer

Kugler i fladjern. Fyldte træer Kugler i fladjern En af nyhederne i år er fede kugler i fladjern. Jeg synes bare de er super skønne fine bare at have liggende i et bed men også gode i krukker med beplantning. Fladjernet er så smukt i

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ)

Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ) Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ) Skrevet af Helle Heidi Jensen Jeg har lige været på lavinehundekursus med min hund Vanilla på 8½ år. Jeg ville helst have deltaget min hund Ginger,

Læs mere

Sæson Februar. Marts. Denne måned havde vi fokus på aktiviteter til vores medlemsaftener. Vi spillede blandt andet cross boule.

Sæson Februar. Marts. Denne måned havde vi fokus på aktiviteter til vores medlemsaftener. Vi spillede blandt andet cross boule. Sæson 2016 Januar Et nyt år startede med flere nye ting! Blandt andet opstart af faste medlemsaftener med spisning og hygge hver anden tirsdag. Stor succes hele året med stor tilslutning og dejlig stemning.

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2015 HERMED INDKALDES TIL KREDS 4 ROSKILDE S ORDINÆRE GENERALFORSAMLING

GENERALFORSAMLING 2015 HERMED INDKALDES TIL KREDS 4 ROSKILDE S ORDINÆRE GENERALFORSAMLING GENERALFORSAMLING 2015 HERMED INDKALDES TIL KREDS 4 ROSKILDE S ORDINÆRE GENERALFORSAMLING Dato : Torsdag den 5. februar 2015 Tid : Kl. 19.30. Sted : Klubhuset, Darupvang 15, 4000 Roskilde Dagsorden iflg.

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter:

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter: Referat fra generalforsamling: Tid: Tirsdag den 27-03-2012, kl. 19.00 Sted: ISK klublokale. Punkter: Nr. Emner: 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.): Dirigent: Kenneth Petersen Referent:

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Fra Lørdag den 14/7 Og til og med Fredag den 20/7 Er der. Sommerfest på Bygholm Camping

Fra Lørdag den 14/7 Og til og med Fredag den 20/7 Er der. Sommerfest på Bygholm Camping Fra Lørdag den 14/7 Og til og med Fredag den 20/7 Er der 2018 Sommerfest på Bygholm Camping Lørdag den 14/7 kl. 10 starter vi årets sommerfest med en gang Støvlekast. Regler man bukker sig ned og svinger

Læs mere

B og C Match 4. juni 2011

B og C Match 4. juni 2011 B og C Match 4. juni 2011 Kreds 56 Præstø Personer bag arrangementet: Dommer Villy Petersen Figurant Prøveleder Robert Salzwedell Bjarne Jensen Kantinen Heidi Larsen Web-master Bjarne Nielsen Velkommen

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Byens Avis og dens ansatte

Byens Avis og dens ansatte Byens Avis og dens ansatte Vores avis hedder byens avis. Vi er 13 ansatte, og vi hedder Janus, Matilde Degania, Christina, Hanne, Zenia, Asger, Mads, Joachim, Frederik, Patrick, Frida og Lena. Dens ansatte

Læs mere

Årsberetning Som tiden dog flyver af sted. Et nyt år er gået og vi har vendt endnu et blad i den store kalender det nye år foran os hedder 2019.

Årsberetning Som tiden dog flyver af sted. Et nyt år er gået og vi har vendt endnu et blad i den store kalender det nye år foran os hedder 2019. Schæferhundeklubben, Kreds 84 Skovbo Indledende bemærkninger Som tiden dog flyver af sted. Et nyt år er gået og vi har vendt endnu et blad i den store kalender det nye år foran os hedder 2019. I denne

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

KFUM-Spejderne i Danmark

KFUM-Spejderne i Danmark KFUM-Spejderne i Danmark KUDU-Gruppen, Nykøbing F. 1. halvår 2016 Kudu-Gruppen blev startet den 11/12 1924 Spejderbevægelsen begyndte i 1907. 1 KFUM-Spejderne i Danmark KUDU-GRUPPEN Poul Martin Møllersvej

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 81 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014.

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. 1. Generalforsamling: Klubbens generalforsamling afholdes i klubhuset den 23-03-2014 kl. 10.00 Polle sørger for at dagsorden kommer i Melfar poster

Læs mere

Julen 2014. Kære alle sammen.

Julen 2014. Kære alle sammen. Julen 2014 Kære alle sammen. I skrivende stund er det 1. søndag i advent. Her dufter af julens første omgang nybagte småkager, og nisserne er kommet ned fra loftet og giver en dejlig hygge i stearinlysenes

Læs mere