Der er startet et samarbejde med HVT omkring bestemte arrangementer, samt endnu bedre udnyttelse af vores faciliteter, hvilket er meget positivt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Der er startet et samarbejde med HVT omkring bestemte arrangementer, samt endnu bedre udnyttelse af vores faciliteter, hvilket er meget positivt."

Transkript

1 Beretning fra sportsudvalget Februar 2014 Indledning: Sportsligt har 2013 og starten af 2014 været et godt år. Vi har rigtigt mange andre Farum hold i mange rækker fra U10 til Veteran 50/55+, som klarer sig udmærket og for nogle endda meget flot. Vi har et meget flot antal turneringsaktive juniorer. Det går fortsat rigtigt godt på træningsbanerne, både når det gælder junior, senior, motionist og veteranholdstræning, samt alle øvrige junior og motionist arrangementerne. Der er startet et samarbejde med HVT omkring bestemte arrangementer, samt endnu bedre udnyttelse af vores faciliteter, hvilket er meget positivt. Der er følgende udvalg indenfor det sportslige område: Senior, motionist og veteranudvalg Ungdomsudvalg 1-2 holds truppen Udvalgene fungerer og kører selvstændigt, dog mangler der specielt fortsat fokus på 1-2 holdet, som ikke har et separat udvalg, det har dog fået fuld fokus fra dels formanden og dels cheftræner Morten Plougmann, og resultaterne er flotte. Ungdomsudvalget fik ny formand, Niels Engelhardt, der er dog behov for flere frivillige kræfter til at støtte ungdomsarbejdet. Det er dejligt at selvom der er forskellige interesser mellem de forskellige udvalg og områder i Farum tennisklub så går samarbejdet fint, og udvalgene kører deres aktiviteter selvstændigt. Ligesom der bliver taget hensyn til de forskellige interesser, det er ikke en selvfølge, og det skal vi værne om. Der er behov løbende aktiviteter for at tiltrække nye medlemmer og spillere, både på motionist og juniorsiden. Senest er der kommet i +55 seniortræning om formiddagen, som allerede har fået flere til at få lyst til at melde sig ind. Vi håber alle udvalg og medlemmer i klubben vil støtte op om de nye medlemmer og hjælpe dem godt i gang, ved at informere om træningstilbud, arrangementer, hjælpe med at finde makkere. Så nye medlemmer får en god oplevelse og introduktion til klubben. Tennisforældre kan hjælpe nye tennis forældre med at få deres spillere i gang med turneringer, finde de rigtige hjemmesider, turneringer for nye spillere osv. Trænerne hjælper selvfølgelig også men det er godt at få hjælp fra andre forældre der har prøvet det før.

2 Der blev i september 2013 afholdt sommerfest, som var en stor succes med en flot finalekamp i mesterrækkens mix double på en dejlig sensommer aften. Trænerstaben Super indsats fra træner staben på alle områder. arbejdet med klare ansvarsområder: Der har været et velfungerende team samarbejde. Det primære trænerteam har bestået af Morten Plougmann, Truls Enghoff, Kim W Andreassen, Kenneth Jessen, Christopher Søndergaard, Charlotte Gallina Jessen, Jeanne Laisbo. Men også mange hjælpetrænere. En meget stor tak til alle i det super stærke trænerteam for indsatsen og det store engagement på træningsbanerne, og med arrangementerne. Morten Plougmann kom til som cheftræner 1. april og blev budt velkommen ved et arrangement 4. april. Der har været et højt aktivitets niveau henover sommeren og vintersæsonen med træningslejr i april og et nyt træningskoncept som efter nogen tilvænning ser det ud til at fungere rigtigt godt, blandt andet med at spillere i større grad selv skal tage ansvar for deres udvikling. På veteran træningssiden er der kommet et fint samarbejde med HVT og der er en del spillere fra HVT der deltager på veteran træningen. Således at holdene er blevet fyldt godt op. Der er blevet arbejdet rigtig meget med strukturen også omkring tilknyttede udvalg, mere om dette senere, herunder er der opstartet et juniorudvalg, som blandt andet bidrog ifm. julebanko. Træner teamet er nævnt nedenfor med primære fokus områder,: Morten, Cheftræner, 1-2 hold U10 Kenneth U16-18 Kim U12-14, turneringsplanlægning og styring. Christopher Søndergaard klubspillertræning ( Christopher må trappe lidt ned for at prioritere studierne). Charlotte Gallina: Klubspilleransvarlig samt ansvarlig for KidzTEN sammen med Esther Bjørn. Esther Bjørn : Træning for børn 3-9 år med forældre. Truls Motionist og Veteranholdstræning, men også junior træning. Desuden har der været den del hjælpetrænere og nye er kommet til fornylig. Alt i alt et super stærkt trænerteam der bliver lagt mærke til i andre klubber hvor godt det kører i Farum. Ellers har der været fokus på medlemsrekruttering herunder kan nævnes +55 træningstilbud (drevet af Charlotte assisteret af Tommy) samt nye projekter omkring medlemsrekruttering. Sportslige resultater junior og senior Dette afsnit er en gennemgang af de sportslige resultater for spillere og hold. Seniorhold

3 Omtales i formandens beretning. I udendørssæsonen 2013 var der oprykning på alle fronter, så det var super flot. Den nye struktur med opdeling i herre og dame rækker medvirkede hertil, da der var flere hold der rykkede op i hver række, pga. det øgede antal rækker. Udendørs: Herre 1 oprykning til 1. division Damer 1 oprykning til 1. division Damer 2 oprykning til 2. division Sjællandsserieholdet blev sjællandsmestre. 3. hold rykkede op i serie 1. Indendørssæsonen 2013/14 ser det også rigtig godt ud. 1. holdene damer og herre rykker op. 2. holdene damer og herre ser også ud til at rykke op. 3. holdet rykker også op. Juniorhold I 2013 sæsonen satte vi ambitions niveauet op og fik tilmeldt en del hold i landets bedste rækker DH, det gave nogle gode udfordrende kampe men også færre medaljer, men samlet mener vi det løfter vore junior spillere til nye højder. de yngste rækker viste lovende takter, og der blev fightet for hvert eneste kamp point i de ældre rækker. Vores juniorhold klarede sig meget flot i 2012 sæsonen, hvor vi havde 10 hold med. U10 drenge DH rækken vandt Bronce finalestævnet blev afholdt i regnvåde Esbjerg. Vi har i sæsonen 2014 planer om at tilmelde et tilsvarende antal DH hold i den landsdækkende DH række. I SLTU rækkerne blev resultaterne generelt påvirket af at valgte at stille så mange DH hold, og derfor havde færre spillere til disse rækker, nedenfor nævnt et udpluk af resultaterne, det lykkedes U16/18 drenge holde at vinde deres pulje og vinde Guld ved at slå Nykøbing Falster holdet i finalen.: U16 piger A-rækken fik en 4. plads. U16 drenge A-rækken fik en 2. plads i deres pulje. U16/18 drenge A-rækken vandt Guld. Sjællandmesterskaber - Indendørs Ved udendørsmesterskaberne 2013 samt indendørsmesterskaberne i januar 2014 har klubben været repræsenteret i en del finaler i de forskellige turneringer.

4 Vi fik i Farum så stor ros for afholdelse af SN indendørs at vi hr fået lov a afholde de næste 3 år, det var en flot anerkendelse, tak til alle som bidrog til denne succes. Sportsligt var det også en succes fro FTK som vært, både i junior senior og veteran rækkerne:. 7 Guld medaljer. 4 sølv medaljer og 7 bronce Stor ros til alle for de flotte resultater. Billeder af SM vinderne : Se artiklen i Furesø Avis: / /artikler/ /1028 hele artiklen er kopieret ind som appendiks nedenfor: Junior UM udendørs Ved udendørsmesterskaberne 2013 klarede Farum junior spillere sig resultatmæssigt det bedste i mange år: Således blev det til hele 3 medaljer, det er meget lang tid siden vi sidst fik sådanne resultater, vi skal nok mere end 10 år tilbage! U10 drenge - Bronze Axel Galtt - Bronce U14 piger Damedouble - Linnea Fristam med makker fra Birkerød - SØLV

5 U18 Mix - Elisabeth Nørgaard og Frederik Hedegaard - GULD Individuelle turneringer I 2013 har spillere fra Farum Tennisklub været repræsenteret i rigtig mange DTF ranglisteturneringer. Vi har været repræsenteret i alle kategorier (kat. 1 3) både i hovedturneringer og Bonusrunder. Det vil være for omfattende at nævne alle, men her et par udvalgte i forskellige kategorier: Amalie Skjold Hansen 2 turneringssejre i U12 kat. 2. og 3. Slagelse og Holte. Nicolas Borgsten vandt guld til SM U10 kat. 2. Christopher Søndergaard har vundet hele tre senior kat. 3 turneringer: - Canal Digitial GPS (Kat. 3) - NTK Amager Tecnifibre Cup (Kat. 3) - NTS Mesterskaber (Kat. 3) Christian Nørgaard vandt Guld i Farum Efterårscup samt Vallensbæk HEAD Cup Der er mange flere flotte resultater.. Senior, motionist, veteran spillerudvalget Et par højdepunkter fra senior motionist & motionistudvalget. KM udendørs med semifinaler samlet den ene weekend og finaler næste weekend stor succes med klubfesten som kulmination herunder en spændende Mix-double i mesterrækken mellem Christopher/Ida og Mads/Benedicte Venskabsturneringen med HVT udendørs i juni stor succes med 18 spillere fra hver klub i et parvis turnering med seedning og middag bagefter. Traditionsrige jule-single turnering den 23 og 25 december. Diverse rokader, taber/vinder og kom-frit-frem turneringer. Gentagelse af venskabsturneringen med HVT indendørs Onsdagsrotationen udendørs står for at skulle revideres der er ikke nok, der benytter sig af tilbuddet. Der vil blive tilbudt tema-træning altså enkeltstående træninger, man kan tilmelde sig fra gang-til-gang. Vil eventuel blive koblet til spil for nye medlemmer. Formiddagstennis har vi hele året rundt hver tirs- og torsdag kl og kl Man må sige, der er en pæn tilslutning både til spil og kaffe bagefter og 4 gange om året også til spisning.

6 Vi har Tøserunde både 1 inde og 1 ude, hvor der spilles doubler alle mod alle, med spisning og Bankospil bagefter. Vi har tøsetennis med 4 andre klubber, hvor 6 spillere fra hver klub hygger sig med spil og spisning 5 gange on året. Vi har Rødovre Cup, hvor 4 klubber stiller med 10 spillere hver, hvor der spilles og spises 2 gange om året. Se meget mere om motionist arrangementer og træning på hjemmesiden : Udendørssæsonen 2013 deltog FTK med 5 Veteranhold. Indendørssæsonen 2013/14 deltog FTK med 4 Veteranhold. Mange gode og lærerige kampe - da vi desværre tabte de fleste kampe mod betydeligt bedre modstandere. Bedste resultat var udendørs i serie 4 - hvor +40/45 hold 2 blev nr. 2. Der har været arrangeret træning for motionister og veteranholdsspillere, det har fungeret utrolig godt, der er fortsat stor tilfredshed med denne træning. Stor ros til Truls Enghoff der er den primære træner på denne træning og planlægger sammen med udvalget, også stor tak til kim Andreassen som på det seneste har haft en del træningstimer. Fremadrettet vil der fortsat blive fokuseret på træningstilbud til motionist og veteranholdspillere. Ungdomsudvalget Målsætning: Ungdomsudvalget har arbejdet efter følgende målsætninger: Tilfredse og glade juniorspillere, trænere og forældre En stor og aktiv juniorafdeling Udvikle tennistalenter Der skal være plads til alle der har lyst til at spille tennis fra breddespillere til talentspillere med ambitioner. Ungdomsudvalget: Ungdomsudvalget har i 2013 følgende sammensætning: Formand: Niels Engelhardt. Peter Galtt Susanne Schmidt

7 Niels Engelhardt Jens Haase (sportsudvalg) Følgende har deltaget i ungdomsudvalget men er stoppet i perioden: Morten Sørensen er stoppet men for at deltage i bestyrelsesarbejdet. Der er brug for øget frivillig hjælp omkring UU arbejdet, hvilket vil blive taget op på forældre møde i starten af marts Ungdomsudvalget har haft 4 underudvalg, som dog ikke alle har fungeret, grundet begrænsede ressourcer. Udvalgenes opgaver nævnes nedenfor samt nuværende status. Aktivitetsudvalg (holdkampe, træningslejre, sociale aktiviteter, nye medlemmer) o Der har ikke været noget fast udvalg. Men opgaverne omkring at finde holdkaptajner løses af UU, træningslejre sker på adhoc basis og Hayrettin Uzunell har været primus motor i planlægningen af en træningslejr til Tyrkiet i April 2014, med assistance fra træner teamet. der er brug for forældre hjælp ifm. sociale arrangementer. Turneringsudvalg (DTF turneringer vinter og sommer, egne turneringer, andre turneringer) o Planlægger og aftaler turneringer, med primært en stor indsats fra Kim Andreassen. Dette udvalg vil fremover dække alle turneringer med ekstern deltagelse også senior. Økonomiudvalg (træningsudgifter, træningsindtægter, ) - o Varetages af cheftræneren og sportsudvalgsformanden i fælleskab. Informationsudvalg (hjemmeside, markedsføring, ) o Opgaverne er primært løst af klubbens klub administrator Charlotte Gallina, men der vil blive taget yderligere initiativ til at forbedre kommunikationen. Vi vil gerne gøre arbejdet indenfor de enkelte områder mere målrettet, og få flere involveret, idet man kan deltage mere målrettet og mindre forpligtende indenfor et bestemt område. Træningslejr er primært arrangeret af træner teamet, og forårets træningslejr til Tyrkiet er primært arrangeret med en stor indsats af Hayrettin Uzunel assisteret af trænerteamet. Se mere om juniortræning arrangementer og priser på hjemmesiden: Beretning fra perioden Der har været afholdt rigtig mange aktiviteter i perioden se under den indledende præsentation. Junior: Træningslejren i 2013 blev afholdt i Farum Tennisklub med et højt aktivitetsniveau. Nu ser juniorer, ung senior og nogle senior spillere og trænere frem til en af årets store begivenheder træningsturen til Tyrkiet i slutningen af april.

8 Der blev i 2013 afholdt mange turneringer, det forsætter vi med i 2013, programmet er allerede lagt. Sommerlejr for klubbens juniorer. Kommunelejr i sommerferien for alle tennis interesserede. Klubmesterskaber for juniorer inde og ude Hyggeaften: Der er blevet arrangeret lidt færre hyggeaften for juniorerne, der var tidligere stor succes med såkaldt Pizza tennis så UU efterlyser interesserede forældre der vil hjælpe med disse arrangementer. Forældrehjælp. Stor tak til ungdomsudvalget og andre forældre der har hjulpet under turneringer, holdkampe, og ved special arrangementer. Men vi har brug for mere hjælp. Junior træningen: Klubspillertræningen er blevet styrket med en fast tilknyttet træner der er gennemgående alle dage. Morten Plougmann har med et højt aktivitetsniveau fra starten fået sat gang i morgentræningen. Spillerne er i gang med en proces hvor de i højere grad skal træne i stedet for at blive trænet, de tager større selvstændigt ansvar, og der er kommet mere gang i selvtræningen dvs. træning uden træner. Fokus i 2013 har også været de yngste årgange U6-U10 der vil være fokus område, ligesom klubspiller området skal styrkes yderligere. Der er blevet gjort en meget stor indsats på dette område af Christopher Søndergaard, der dog nu må reducere indsatsen for at prioritere sine studier.. Økonomi Der er balance mellem træningsgebyrer, instruktør tilskud og træningsudgifter. Grundet vores deltagelse i junior DH rækken (landets bedste ) for 4 hold er holdturneringsgebyret til DTF steget. Træningsgebyrer pr. time er uændret men det er blevet dyrere for de spillere der træner meget, fordi der tidligere har været "kvantumsrabat". Der har i perioden været et højt aktivitets niveau på turneringssiden, primært junior turneringer som går i klubkassen. På vegne af udvalg under sportsudvalget Jens Haase Farum, 5. marts 2014

9 Appendix - Furesø Avis omkring sjællandsmesterskaberne i Farum Tennisklub: Privatfoto Tennis-mesterskaber: Masser af guld til Farum Farum-spillere høstede et hav af medaljer ved SM AF MARTIN WARMING Tip en ven Udskriv Kommentér Del Syv guld, fire sølv og syv bronze. Sådan ser medajlehøsten ud for Farum Tennisklub efter årets indendørs sjællandsmesterskaber i tennis, der blev afholdt i Farum fornylig. Finalerne blev - ligesom de øvrige kampe i SM - afviklet i tennishallen på Ryttergårdsvej i sidste weekend. Her stillede ti finalister fra Farum Tennisklub op - og det blev til hele syv guldmedaljer til de lokale tennis-spillere. Sjællandsmesterskaberne i indendørs-tennis startede den 4. januar, hvor Farum deltog med omkring 60 spillere fra U8 60+, i sidste ende blev det til finalepladser for både juniorer, seniorer og veteraner.

10 Hos juniorerne blev det til velfortjente guldmedaljer til tre af Farums helt unge drengespillere: I U8 kat. 2 vandt Nicolas Borgsten, U12 kat. 2 Esben Josephsen og U12 kat. 3 Axel Galtt. De spillede alle tre en god turnering. I herredouble U12 kat.2 fik Esben og Axel en andenplads. I U16 kat. 1 pigerne spillede Linnea Fristam et brag af en damesingle semifinale, som førte hende til finalen, hvor hun dog måtte se sig slået. Frederik Jakobsen fik en anden plads i U16 kat. 3. Fra Farum var følgende juniorer i semifinalen: Sara Sainoski, Niels Jargin, Mads Haase, Linnea Fristam og Jennifer Novosyelok, Natasja Engelhardt og Amalie Skjold Hansen samt Benedikte Dissing og Ida Raaby. I mesterrækken for seniorer nåede Elisabeth Nørgaard og Karin Ibsen også semifinalen i damedouble. KLIK HER og bliv ven med Furesø Avis på Facebook, og få vores tophistorier på din væg Guld til Farum-trænere Ud over de mange flotte finalepladser og semifinalister blandt Farum Tennisklubs juniorer blev det også til en sand medaljehøst for de spillende trænere. I SM 50+ vandt uslingetræner Esther Bjørn, damesingle og i mix 50+ hev hun SM-titlen hjem sammen med træner Truls Enghoff, der brækkede armen i Match tie-break, men alligevel evnede at spille de sidste point. I SM damedouble 40+ blev det til sejr til coach Charlotte Jessen Gallina og makker Marianne Mosbæk samt en sejr i Mix 40 + til Charlotte og Kenneth Jessen. Sidst - men ikke mindst - blev det til en andenplads i Senior A-rækken damesingle også ved Charlotte Jessen Gallina

Beretning fra sportsudvalget Indledning: Sportslige resultater junior og senior

Beretning fra sportsudvalget Indledning: Sportslige resultater junior og senior Beretning fra sportsudvalget - 2012 Indledning: Sportsligt har 2012 været et godt år, som det fremgår af beretningen fra cheftræneren nedenfor. Vi har et stigende antal turneringsaktive juniorer og har

Læs mere

Sportsligt har 2012 og starten af 2013 været et godt år, men der er muligheder for forbedringer.

Sportsligt har 2012 og starten af 2013 været et godt år, men der er muligheder for forbedringer. Beretning fra sportsudvalget 2012 Indledning: Sportsligt har 2012 og starten af 2013 været et godt år, men der er muligheder for forbedringer. På senior siden rykkede første holdet desværre ud af 1. division,

Læs mere

Dagsorden og referat. Ungdoms - udvalgsmøde. d. 13. August Farum Tennisklub. Kl Alle er velkommen

Dagsorden og referat. Ungdoms - udvalgsmøde. d. 13. August Farum Tennisklub. Kl Alle er velkommen Dagsorden og referat Ungdoms - udvalgsmøde d. 13. August 2014 Farum Tennisklub Kl. 18-21 Alle er velkommen Dagsorden. 1. Tøj sponsor 2. Turneringer, Individuelle, UM, SM, Holdturneringer, Seb, økonomi

Læs mere

Referat. Ungdomsudvalgsmøde. Mandag d kl Farum Tennisklub

Referat. Ungdomsudvalgsmøde. Mandag d kl Farum Tennisklub Referat Ungdomsudvalgsmøde Mandag d. 01.12 kl. 18.00 Farum Tennisklub Møde deltagere: Susanne Schmidt, Peter Galtt, Johan Fristam, Signe Versterre (2. sæt), Niels Engelhardt, Jens Haase 1) Ændringer på

Læs mere

Og der har været meget fokus på økonomien, så vi ikke kom ud med røde tal som tidligere.

Og der har været meget fokus på økonomien, så vi ikke kom ud med røde tal som tidligere. Formandens beretning på generalforsamlingen d. 24-03-2015 Formanden indleder med at fortælle om hans første år som formand. Bestyrelsen har været gennem en spændende proces men også mange udfordringer,

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza

Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza Beretning. Det har været et år præget af projektet omkring KB Hallen. Byggeriet har præget vores anlæg og inddraget baner udendørs. Det vil fortsætte

Læs mere

Beretning 2013. Dette er status over det forgangne år i BTK.

Beretning 2013. Dette er status over det forgangne år i BTK. Beretning 2013 Dette er status over det forgangne år i BTK. Da jeg ringede til Søren Beck, med en forsigtig forespørgsel om han kom på tirsdag, og vi kunne foreslå ham som dirigent, svarede han:.. at det..

Læs mere

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber Vi i Jylland Tennis Union har fornøjelsen af at byde Humlum Tennisforening samt Vrå Tennisklub velkommen i JTU, da begge klubber har valgt at melde

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april.

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september 2016. Formandens beretning Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. Det har været en meget aktiv tennissæson. Der har især været flere

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Tennisb lden (Nyhedsbrev for juniorer i HIK)

Tennisb lden (Nyhedsbrev for juniorer i HIK) Tennisb lden (Nyhedsbrev for juniorer i HIK) Juni 2013 No 6 Nyt fra Sportschefen & træner-teamet Sommerferien Nu er der ikke lang tid til sommerferien, så det er nu, vi skal give den lidt ekstra til træningen,

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Aktivitetsplan Vinter 2014

Aktivitetsplan Vinter 2014 Januar 2014 1 Onsdag 1. Juleferie Torsdag 2. Juleferie Fredag 3. Juleferie Lørdag 4. Søndag 5. Åbent Hus 2 Tirsdag 7. Juniortræning Onsdag 8. Juniortræning Torsdag 9. Juniortræning Fredag 10. Juniortræning

Læs mere

Velkommen! Introduktion Hvad er tennis for juniorer? Hvad gør klubben? Hvad kan man selv gøre? Forældre inddragelse Kontakt Juniorudvalget

Velkommen! Introduktion Hvad er tennis for juniorer? Hvad gør klubben? Hvad kan man selv gøre? Forældre inddragelse Kontakt Juniorudvalget Velkommen til Forældre aften i VST Velkommen! Introduktion Hvad er tennis for juniorer? Hvad gør klubben? Hvad kan man selv gøre? Forældre inddragelse Kontakt Juniorudvalget Introduktion Formål med aftenens

Læs mere

Tennisb lden (Nyhedsbrev for juniorer i HIK)

Tennisb lden (Nyhedsbrev for juniorer i HIK) Tennisb lden (Nyhedsbrev for juniorer i HIK) Maj 2013 Nyt fra Sportschefen & træner-teamet Udendørssæsonen igang Så er udendørs sæsonen kommet igang og HIK s baner er nogle af de bedste på Sjælland. Der

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2016

FIF Pétanque Formandens beretning 2016 FIF Pétanque Formandens beretning 2016 Tak for et godt år Sæsonen 2016 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

Reglement for FTU Holdturneringen 2014

Reglement for FTU Holdturneringen 2014 Reglement for FTU Holdturneringen 2014 Paragraf 1 Fyns Tennis Union udskriver hvert år en holdturnering, hvori alle klubber, der er medlem af unionen, kan deltage med et eller flere hold. Der er også mulighed

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2017 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2017 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 9/5-20/6 8/8-22/8

Læs mere

For 2017 blev der indberettet 105 medlemmer, så henover året har vi haft flere medlemmer i klubben.

For 2017 blev der indberettet 105 medlemmer, så henover året har vi haft flere medlemmer i klubben. Bestyrelsens beretning for 2018 I FIF Hillerød Atletik har der i 2018 bestemt været mange lyspunkter, men der er stadig mange ting at arbejde på og som skal forbedres, før end vi kan sige, at vi har en

Læs mere

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige:

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Tumlinge: Den tredje sæson med Tumlinge var en fortsættelse af den forgangne sæson, hvor det ser ud til at vi fortsat ligger ret stabilt på omkring 30 børn

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Kristrup Tennisklub REGLEMENT IFB. KLUBMESTERSKAB

Kristrup Tennisklub REGLEMENT IFB. KLUBMESTERSKAB Klubmesterskaberne i er til, for at skabe mere spil samt at være en del af de sociale tilbud i klubben. Klubmesterskaberne skal til enhver tid sikre, at alle uanset niveau herunder begynder, motionist

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2018 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2018 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 8/5-19/6 14/8-28/8

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub 1 Indhold Sæsonen der gik... 2 Træningsovernatninger og TeenTennis for juniorspillere... 3 Motorik og junior-drop-in... 3 Træningstur til Båstad... 4 Voksenintroduktion... 4 Højdespringerklub 2016 - og

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2019 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2019 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 7/5-18/6 13/8-27/8

Læs mere

Mål for sæsonen

Mål for sæsonen Mål for sæsonen 2013-2014 SSB ønsker at være en hel klub, der både favner elite og bredde. De 4 afdelinger motionist, ungdom, senior og veteran danner rammen om en stor og aktiv klub, der er i kraftig

Læs mere

Klubben lever op til formålsparagraffen i vore vedtægter

Klubben lever op til formålsparagraffen i vore vedtægter Ungdomsberetning Klubben lever op til formålsparagraffen i vore vedtægter VEDTÆGTER FOR VEDBÆK TENNISKLUB STIFTET 29. AUGUST 1916 Medlem af Dansk Tennis Forbund-DTF og Sjællands Tennis Union- SLTU 1 Navn

Læs mere

Arrangør: Svendborg PI Dansk Politiidrætsforbund. Lån og Spar Open TENNIS TURNERING. 6. juni 2019

Arrangør: Svendborg PI Dansk Politiidrætsforbund. Lån og Spar Open TENNIS TURNERING. 6. juni 2019 Arrangør: Svendborg PI Dansk Politiidrætsforbund Lån og Spar Open TENNIS TURNERING 6. juni 2019 VELKOMMEN TIL TENNISTURNERING vinde, andre mest for at få en god dag med sportslige udfordringer i hyggeligt

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2017

Bestyrelsens beretning 2017 Bestyrelsens beretning 2017 Først og fremmest TAK for et godt 2017 til medlemmer, ildsjæle, samarbejdspartnere, trænere, sponsorer og øvrige aktører i Randers Tennisklub. Året der gik i overskrifter igen

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt.

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt. Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november 2015. Referent: Elin Sommerfeldt Nedbo 1. Valg af dirigent. Egon Schultz blev foreslået af bestyrelsen og enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterer

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Formandsberetning. Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub:

Formandsberetning. Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub: Formandsberetning Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub: Klubben har til tider summet af aktivitet med distinkte højdepunkter omkring

Læs mere

BERETNING HTK 2016 GENERALFORSAMLING 25. FEBRUAR 2017

BERETNING HTK 2016 GENERALFORSAMLING 25. FEBRUAR 2017 BERETNING HTK 2016 GENERALFORSAMLING 25. FEBRUAR 2017 Kære alle sammen, Først lidt fakta om 2016 Vi har lige indberettet medlemstal. Og i 2016 var vi lige som i 2015 over 600 medlemmer mod 426 for tr år

Læs mere

Aktivitetsplan Vinter 2015

Aktivitetsplan Vinter 2015 Januar 2015 1 Torsdag 1. Juleferie ingen træning Juleferie ingen træning Fredag 2. Juleferie ingen træning Grøn bold stævne Alex A Lørdag 3. SM Junior Søndag 4. Drop In SM Junior 2 Mandag 5. Tirsdag 6.

Læs mere

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Beretning 2018 Status fra Afdelinger Herre senior HS/1 Siden sidste Generalforsamling er der sket en del ændringer i og omkring holdet. I foråret 2018 klarede

Læs mere

Atletikafdelingens beretning for 2018.

Atletikafdelingens beretning for 2018. Atletikafdelingens beretning for 2018. Skive AM har stadig de allerbedste træningsfaciliteter både sommer og især vinter. Vi har alle forudsætninger for at kunne præstere på højeste niveau, både organisatorisk

Læs mere

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Kære alle i RBBC. Det er en stor glæde for mig at aflægge beretning for denne næsten forgangne sæson - dette mit første år som formand. Sæsonen har haft mange

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Årsberetning Skanderborg Lawn Tennis Klub 2014 / 2015.

Årsberetning Skanderborg Lawn Tennis Klub 2014 / 2015. Årsberetning Skanderborg Lawn Tennis Klub 2014 / 2015. Af formand: Rune Hofmann Larsen Sæsonen 2014/15 er i store træk forløbet næste som 2013/14. Der har været et fornuftigt aktivitetsniveau byggende

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20 Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Agenda Velkomst Træning i VSBTK Præsentation af trænerteamet Forventninger til træningen Sæsonens aktiviteter Stævner,

Læs mere

JTU Holdturnering udendørs Indbydelse og relevante informationer.

JTU Holdturnering udendørs Indbydelse og relevante informationer. JTU Holdturnering udendørs 2017. Indbydelse og relevante informationer. Jyllands Tennis Union har hermed fornøjelsen af at tilbyde DGI junior og JTU s klubber deltagelse i holdturneringen. På nedenstående

Læs mere

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Velkommen til den nye sæson 2018/19 i Holte Badmintonklub. Dette brev indeholder vigtige informationer om sæsonen. Vi håber derfor, at I vil tage

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 23. marts, 2017

Velkommen til Generalforsamling 23. marts, 2017 Velkommen til Generalforsamling 23. marts, 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning suppleret af udvalgsformænd 3. Status for udvidelse af anlægget og retning for det videre arbejde

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde: Dato:

Referat af Bestyrelsesmøde: Dato: Referat af Bestyrelsesmøde: Dato: 31.08.2013 Sted: Farum tennisklub. Dato: 14.08.2013 Tid: kl. 20.00 22.00 Deltagere fra bestyrelsen: Mark Gibson MaG Formand Jens Haase JeH Jens Fokdal JeF Claus Gosvig

Læs mere

Månedsmagasinet. Cross Court. Årgang 5 Udgave 9 20. juli 2008 NY TRÆNER TIL HVIDOVRE.. Alle interesserede i trænergerning i Hvidovre Tennisklub

Månedsmagasinet. Cross Court. Årgang 5 Udgave 9 20. juli 2008 NY TRÆNER TIL HVIDOVRE.. Alle interesserede i trænergerning i Hvidovre Tennisklub Månedsmagasinet Cross Court Årgang 5 Udgave 9 20. juli 2008 SIDSTE NYT Med august måned begynder en masse aktiviteter igen. Følg med på hjemmesiden løbende og kom ordentligt i gang med efterårs sæsonen.

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Reglement for SLTU s holdturnering

Reglement for SLTU s holdturnering Reglement for SLTU s holdturnering Juniorer Seniorer Veteraner 2014 2014 1 Indholdsfortegnelse FORORD TIL REGLEMENTET 3 KAPITEL I: GENERELLE BESTEMMELSER 4 1 Udskrivning af holdturnering 4 2 Indskud og

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

Eliteafdelingen generalforsamling 2010

Eliteafdelingen generalforsamling 2010 Eliteafdelingen generalforsamling 2010 Turbulent start på 2009 Slutningen af 2008 og starten af 2009 startede meget turbulent. Flere af de bærende trænere og kræfter omkring Eliteafdelingen havde valgt

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne.

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober 2012. 1. Valg af dirigent Lene Eg. Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. 2. Formandens beretning. Året

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016

Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016 Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning suppleret af ungdoms- og anlægsudvalgsformanden 3. Kassereren forelægger det reviderede regnskab

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Beretning for generalforsamling i Allerød Tennisklub 2014

Beretning for generalforsamling i Allerød Tennisklub 2014 Beretning for generalforsamling i Allerød Tennisklub 2014 2014 har været et år i fornyelsens tegn for Allerød Tennisklub. Vi har haft et højt aktivitetsniveau og hævet medlemstallet. Hvis jeg skal nævne

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

[2.2] DTF står for evt. lodtrækning til playoffkampe, samt fordelingen af hjemme- og udebane.

[2.2] DTF står for evt. lodtrækning til playoffkampe, samt fordelingen af hjemme- og udebane. Dette regelsæt, der gælder for afviklingen af DH medaljespil og DH playoffkampe, er et tillæg til Reglement for DH senior turneringen. Hvor intet andet specifikt fremgår spilles alle playoffkampe og holdkampe

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Foræ. ldremøde. Dagsorden BAGSVÆRD ROKLUB. Evaluering af sæson 2006. Præsentation af trænere. Præsentation af projekter 2007

Foræ. ldremøde. Dagsorden BAGSVÆRD ROKLUB. Evaluering af sæson 2006. Præsentation af trænere. Præsentation af projekter 2007 BAGSVÆRD ROKLUB Foræ Forældremø ldremøde Fremlægning af sæson 2007 Dagsorden Evaluering af sæson 2006 Præsentation af trænere Præsentation af projekter 2007 Krav til deltagelse i projekterne / kraftcenteret

Læs mere

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017 Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub Generalforsamling 2. november 2017 Året i overskrifter Mange nye medlemmer Kæmpe frivillig indsats Økonomi forbedret Økonomi fortsat presset Atmosfære og engagement Flot

Læs mere

DANSK TENNIS FORBUND. Klubudviklingsforløb Farum Tennis Klub

DANSK TENNIS FORBUND. Klubudviklingsforløb Farum Tennis Klub Klubudviklingsforløb Farum Tennis Klub Klubudviklingsprocessen DANSK TENNIS FORBUND Guide til klubbens udvikling 13 rigtige Dialog med medlemmerne spørg dem om behov, ønsker og ideer Gode træningstilbud

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

REGLEMENT. for. SLTUs holdturnering. Juniorer Seniorer Veteraner

REGLEMENT. for. SLTUs holdturnering. Juniorer Seniorer Veteraner REGLEMENT for SLTUs holdturnering Juniorer Seniorer Veteraner 2012 Hermed følger holdturneringsreglementet for 2012 Forord til Reglementet 3 Kapitel I: Generelle le bestemmelser 5 Unionen udskriver turneringen

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Formandens beretning 2017 Tak for ordet. Først vil jeg bede forsamlingen rejser sig og mindes de medlemmer, som vi mistede i 2017 og som ikke er blandt os mere. TAK! Bestyrelsens beretning for året 2017:

Læs mere

SLTU er Danmarks største udbyder af holdturneringer, individuelle turneringer og regionsmesterskaber for juniorer, seniorer og veteranspillere.

SLTU er Danmarks største udbyder af holdturneringer, individuelle turneringer og regionsmesterskaber for juniorer, seniorer og veteranspillere. Sjællands Tennis Union (SLTU) har (31.12.2013) 115 klubber med i alt 27.915 medlemmer, svarende til 47 % af DTF samlede medlemsskare på 59.389 medlemmer. SLTU er Danmarks største udbyder af holdturneringer,

Læs mere

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren.

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren. Forretningsorden og opgaver for Eliteudvalget i Odense Golfklub Formål: At tilstræbe for at der til stadighed deltages med minimum såvel 1 herre- som 1damehold i Dansk Golf Unions Danmarksturnering og

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

KLUBMESTERSKABER 2018

KLUBMESTERSKABER 2018 KLUBMESTERSKABER 2018 LØRDAG 7. APRIL KL. 9:00 HERLUFSHOLM HALLEN, HAL 1 TAK TIL HERLUFSHOLM BADMINTONS SPONSORER byder velkommen til det årlige klubmesterskab, der afvikles i Herlufsholmhallen lørdag,

Læs mere

DTF-klubudviklingsseminar

DTF-klubudviklingsseminar DTF-klubudviklingsseminar - guide til klubudvikling 3 rigtige - test af lederprofil - udvikling af klubbens strategiske fundament - fokus på flere oplevelser og medlemmer Aars Tennisklub 4. februar 0 Michael

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Generalforsamling Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2018 v. Gitte 3. Forelæggelse af regnskab for 2018 v. Ole 4. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Tennisb lden (Nyhedsbrev for juniorer i HIK)

Tennisb lden (Nyhedsbrev for juniorer i HIK) Tennisb lden (Nyhedsbrev for juniorer i HIK) Marts 2013 No 3 Nyt fra Sportschefen & træner-teamet Thomas Kromann, ny tirsdags træner Thomas er fast landsholdsspiller, hvor han spiller double med Frederik

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Lige nu er det svært at forestille sig at banerne bliver klar til

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2018 2020 På vej videre Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre godt,

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

NTK Generalforsamling 2016

NTK Generalforsamling 2016 NTK Generalforsamling 2016 Mødereferat fra møde d. 31/3-2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Niels Arne blev foreslået Niels Arne blev valgt. 2. Formandens beretning. Formandens Beretning er i år lagt

Læs mere

Fredensborg Tennis Klub. Ordinær generalforsamling d Der var fremmødt 25 medlemmer, heraf 6 fra bestyrelsen.

Fredensborg Tennis Klub. Ordinær generalforsamling d Der var fremmødt 25 medlemmer, heraf 6 fra bestyrelsen. Fredensborg Tennis Klub Ordinær generalforsamling d. 23.02.2010 Der var fremmødt 25 medlemmer, heraf 6 fra bestyrelsen. Formanden bød velkommen og gik over til pkt. 1 på dagsordenen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere