Deklaration for Elvergaardens Grundejerforening

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Deklaration for Elvergaardens Grundejerforening"

Transkript

1 Deklaration for Elvergaardens Grundejerforening Senest revideret i forbindelse med Ordinær Generalforsamling den 27. april 1994 (afskrift fra tinglyst dokument) Lidt om Rødovre og gadenavnene i kvarteret

2 Deklaration. Ejerne af ejendommene matr. nr. 1r, 1sp, 1sq, 1sr, 1ss, 1st, 1su, 1sv, 1sx, 1sy, 1sz, 1sæ, 1sø, 1ta, 1tb, 1tc, 1td, 1te, 1tf, 1tg, 1th, 1ti, 1tk, 1tl, 1tm, 1tn, 1to, 1tp, 1tq, 1tr, 1ts, 1tt, 1tu, 1tv, 1tx, 1ty, 1tz, 1tæ, 1tø, 1ua, 1ub, 1uc, 1ud, 1ue, 1uf, 1ug, 1uh, 1ui, 1uk, 1ul, 1um, 1un, 1uo, 1up, 1uq, 1ur, 1us, 1ut, 1uu, 1,uv, 1ux, 1uy, 1uz, 1uæ, 1uø, 1va, 1vb, 1vc, 1vd, 1ve, 1vf, 1vg, 1vh, 1ye, 1yf, 1yl - Rødovre By og sogn forpligter sig herved over for Rødovre Kommunalbestyrelse til at overholde de nedenfor anførte bestemmelser. 1. De af deklarationen omfattede ejendomme må kun anvendes til boligformål (rækkehusbebyggelse). 2. Bygningernes karakter af lav rækkehusbebyggelse må ikke forandres, hvidtes eller males. Brandmurene, der adskiller disse ejendomme, skal være fælles for de tilstødende huse og kan ikke borttages, så længe et af de huse, hvortil brandmur hører, er bestående. Denne bestemmelse om brandmure, må ikke ændres eller udslettes af tingbogen uden samtykke fra Rødovre Kommunalbestyrelse. 3. Opførelse af garager, carporte, udhuse m.v. må kun ske med kommunalbestyrelsens tilladelse. Hegn må kun etableres som levende hegn Ejerne af de førnævnte ejendomme skal være medlemmer af Elvergaardens Grundejerforening, der påtager sig vedligeholdelsen af de fælles arealer. Udgifterne til vedligeholdelse af foreningens fællesarealer påhviler grundejerforeningen og afholdes over medlemskontingentet.

3 6. De for de ovennævnte ejendomme udførte fælleselektricitetsledninger må ikke afbrydes, overskæres, fjernes, omlægges eller flyttes. Der tilkommer til enhver tid NESA A/S ret til at foretage fornødne reparationer, og ejerne af hver ejendom må til enhver tid give selskabet adgang til de lokaliteter, hvori ledningerne befinder sig og tåle de hermed forbundne ulemper. Udgifterne til fremtidige reparationer betales af ejer, i hvis ejendom reparationen finder sted. Anlægget skal være vel vedligeholdt og såfremt en ejer mener, at ledningen i naboejendommen ikke vedligeholdes på passende måde, således at dette måtte være til gene for mindst én af ejendommene, skal han være berettiget til at fordre de fornødne reparationer eller fornyelser foretaget. Såfremt der hos nogen af parterne måtte herske tvivl om, hvorvidt en sådan reparation eller fornyelse er nødvendig eller ej, skal NESAs skøn alene være bestemmende. Udgifter til reparation af brud på fælleselektricitetsledninger nedgravet på et enkelt medlems grund bæres af Grundejerforeningen. 7. Den for ejendommene udførte fælleskloakledning må ikke overskæres, flyttes, fjernes eller behandles på nogen måde, der er til skade for afvandingen af arealet, medmindre kommunalbestyrelsen måtte påbyde eller tillade en anden ordning. Reparationer og fornyelser samt oprensninger af fælles kloakledninger og dertil hørende 1- meter brønde samt nedløbsbrønde i vejene skal foretages, når de er fornødne og mindst en af ejerne af de nævnte ejendomme forlanger det, forsåvidt denne måtte mene, at undladelse heraf måtte være til skade for hans ejendom. 1-meter brønde skal være dækket med et metaldæksel, således at det er muligt at komme til brønden. I tvivlstilfælde kan sagen forelægges kommunalbestyrelsen, hvis afgørelse alene er bestemmende. Udgiften til reparationer og fornyelser samt oprensninger påhviler grundejerforeningen på samme måde som nævnt i 5, dog deltager kommunen med halvdelen af udgifterne til oprensning af ø 30 cm kloakledning fra Annexgårdsvej til Minervavej 52.

4 8. De for ejendommene udførte fællesvandledninger, der er beliggende i jorden og forbundet med vandledningerne fra Rødovre vandværk må ej heller hverken overskæres, flyttes eller afbrydes eller behandles på en sådan måde, at det er til skade for forsyningen af nogen af de nævnte ejendomme. Der må ikke rejses nogen bygning, hverken grundmuret eller ikke grundmuret, over nogen del af fællesledningen, og der må ikke foretages nogen udgravning nærmere end en (1) meter fra ledningen. Vedligeholdelsen af denne ledning påhviler Grundejerforeningen, og denne bærer udgiften til vedligeholdelsen. Krav om reparation eller fornyelse kan fremsættes af enhver af ejerne, men skal kun foretages, dersom Rødovre kommune finder det fornødent. 9. Den for ejendommene udførte fællesgasledning, der er forbundet med HNG, må ej heller overskæres, flyttes, afbrydes eller behandles på en sådan måde, at det er til skade for forsyningen af nogen af de nævnte ejendomme. 10. Det på stiarealerne nedgravede Kabel-TV samt opstillede standere, der er forbundet med KTAS Kabel-TV, må ej heller overskæres, flyttes, afbrydes eller behandles på en sådan måde, at det er til skade for forsyningen af nogen af de nævnte ejendomme. KTAS Kabel-TV har ansvaret for drift og vedligeholdelse af anlægget. Grundejerforeningens bestyrelse er indehaver af detaljerede tegninger over de nedgravede kabler. 11. Påtaleret efter denne deklaration tilkommer Rødovre Kommunalbestyrelse, uden hvis samtykke den ikke kan aflyses til udslettelse i tingbogen. Det bemærkes, at matr. nr. 1ye og 1 yf ikke er omfattet af bestemmelserne under 1, 2, 7 og 8, idet ejendommene er udlagt til parcelhusbebyggelse og har vandforsyning og kloakledning til Sylvestervej.

5 Lidt om Rødovres gadenavne i kvarteret Det tidligst i jordbøgerne kendte navn for Rødovre var "Aworthæ", og det synes oprindelig at have været fælles for både Rødovre og Hvidovre. Navnet tydes som "ager ved en åbrink". Om der i 1160'erne, hvor navnet forekommer i dokumenter, har været tale om en landsby eller blot en gård vides ikke, ej heller hvor den har ligget. Senere i middelalderen har man to landsbyer, Aworthæ øffre og Aworthæ yttre, henholdsvis Hvidovre og Rødovre. Omkring midten af 1400-tallet afløses disse navne af Ovre øvre og Ovre ydre med varierende stavemåder, idet man kombinerede a'et i Aworthæ med et nyere ord for vandløb, nemlig "aa" (nu å), så det blev til A-åre med udtalelse Ovre. Gradvis blev de to landsbyers navne i 1600-tallet ændret til Rødovre og Hvidovre efter kirkernes kulør. Den ældre betegnelse "Aworthæ" finder man i dag i navnet på boldklubben "Avarta". Rødovrevej er den gamle lokale hovedvej, der på en strækning dannede Rødovres landsbygade. Flere af Rødovres veje er navngivet efter landsbyens gårde således Annexgårdsvej Da Rødovre sogn i 1671 blev lagt ind under Brønshøj sogn, kom præstegården til at hedde Annexgården. Vejen, der fører fra Roskildevej op til det område, der var Rødovres gamle præstegårdsjord, har fået navn efter denne gård. Ved Annexgårdsvej, hvor det nuværende Søtorp ligger, lå en henrettelsesplads. Den sidste henrettelse fandt sted den 21. december 1861, da en tjenestepige, Ane Catrine Andersen, blev halshugget i fuld offentlighed. Svigtet af barnefædrene havde hun druknet 3 af sine nyfødte børn, født i årene 1853, 1855, Det var også ved Annexgårdsvej, at det berygtede og aldrig helt opklarede "Damhusmord" fandt sted natten til den 8. maj 1922, hvor en taxachauffør blev myrdet. Rødovres første villakvarter blev påbegyndt 1903 på vestsiden af Damhussøen. Det var byggeforeningen "Fremtiden", der lod opføre 44 beboelseshuse i en art cottagestil. Bebyggelsen fik navnet "Søtorp". I en årrække blev der ikke bygget mere, og først i årene efter første verdenskrig kom der gang i parcelhusbyggeriet, der efterhånden fortsatte mod nord. Rækkehusene i Elvergaardens grundejerforening blev bygget i 1943.

6 Vejene, der efterhånden fortsattes mod nord i takt med kvarterets udbygning, fik hovedsagelig navne fra den romerske mytologi: Aurora Diana Luna Juno Amorin Elektra Minerva Pildamsvej var morgenrødens gudinde. var jagtens gudinde. var månegudinden. var ægteskabets gudinde og beskytterinde for kvinden som hustru og moder. er en lille halvgud med vinger og var i kærlighedsgudindens følge. er godt nok som datter af Agamemnon ikke nogen romersk gudinde, men hun optræder dog i den græske mytologi. var oprindelig håndværkets og kunstflidens gudinde. I Roms ældre tid dyrkedes hun endvidere som beskytterinde af kunstnere, digtere, talere og videnskabsmænd. Lærergerningen stod under hendes særlige varetægt, og på hendes festdag havde skolebørnene fri, og lærerne modtog deres lønning. Studenter kaldes som bekendt ofte Minervas børn eller Minervasønner henholdsvis Minervadøtre. Der findes ingen officiel forklaring på navnets oprindelse, men navnet må antagelig hentyde til pile ved dam eller dæmning.

V E D T Æ G T E R for Røjlevangens Grundejerforening. Foreningens medlemmer er de til enhver tid værende ejere af ejendommene, matr. nr.

V E D T Æ G T E R for Røjlevangens Grundejerforening. Foreningens medlemmer er de til enhver tid værende ejere af ejendommene, matr. nr. V E D T Æ G T E R for Røjlevangens Grundejerforening 1 Navn og medlemmer Foreningens navn er Røjlevangens Grundejerforening. Foreningens medlemmer er de til enhver tid værende ejere af ejendommene, matr.

Læs mere

RG Røjlevangens Grundejerforening Baunevej 26-72 & Røjlevangen 80-208 2630 Taastrup

RG Røjlevangens Grundejerforening Baunevej 26-72 & Røjlevangen 80-208 2630 Taastrup RG Røjlevangens Grundejerforening Baunevej 26-72 & Røjlevangen 80-208 2630 Taastrup 25.1.94 AS Deklaration Røjlevangens Grundejerforening 1993 Denne deklaration er resultatet af ajourføringer og sammenskrivninger

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 77 GUG ØST STADSARKITEKTEN I AALBORG JANUAR 1977

BYPLANVEDTÆGT NR. 77 GUG ØST STADSARKITEKTEN I AALBORG JANUAR 1977 BYPLANVEDTÆGT NR. 77 GUG ØST STADSARKITEKTEN I AALBORG JANUAR 1977 AALBORG KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 77 Gug Øst Byplanvedtægt for et område i Aalborg kommune beliggende øst for den eksisterende bebyggelse

Læs mere

ASSER KNUDSEN Landinspektør (HJ. LARSENS EFRERFØLGER) Sdr. Jagtvej 23 (01) 86 01 63 HØRSHOLM

ASSER KNUDSEN Landinspektør (HJ. LARSENS EFRERFØLGER) Sdr. Jagtvej 23 (01) 86 01 63 HØRSHOLM ASSER KNUDSEN Landinspektør (HJ. LARSENS EFRERFØLGER) Sdr. Jagtvej 23 (01) 86 01 63 HØRSHOLM Deklaration. I anledning af udstykning af en del af ejendommen matr. Nr. 1 b Jellerødgård By, Karlebo Sogn,

Læs mere

LOKALPLAN. for boligområdet Elvergården ved Minervavej RØDOVRE KOMMUNE

LOKALPLAN. for boligområdet Elvergården ved Minervavej RØDOVRE KOMMUNE LOKALPLAN for boligområdet Elvergården ved Minervavej ELVERGÅRDSVEJ ANNEXGÅRDSVEJ AMORINVEJ CHRISTIANSDAL RØDOVREVEJ MINERVAVEJ PILDAMSVE PILDAMSVEJ SYLVESTERVEJ RØDOVRE KOMMUNE Ifølge planloven skal der

Læs mere

I Lokalplan 326. HVIDOVRE KOMMUNE Teknisk Forvaltning TILLLEGANR. 12 TIL KOMMUNEPLAN 1995-2005. Område for taet-lav boligbebyggelse - Papegøj ehus ene

I Lokalplan 326. HVIDOVRE KOMMUNE Teknisk Forvaltning TILLLEGANR. 12 TIL KOMMUNEPLAN 1995-2005. Område for taet-lav boligbebyggelse - Papegøj ehus ene I 326 I Lokalplan 326 TILLLEGANR. 12 TIL KOMMUNEPLAN 1995-2005 Område for taet-lav boligbebyggelse - Papegøj ehus ene HVIDOVRE KOMMUNE Teknisk Forvaltning KOMMUNEPLAN OG LOKALPLAN Kommuneplanen er den

Læs mere

CPR/CVR: SVARPOSTKASSE:[4638] SVAREMNE:[13735] DESTINATION:[EBOKSKMDPRINT] POST:[B] FORM:[1 Alm brev duplex S/H] DIAL

CPR/CVR: SVARPOSTKASSE:[4638] SVAREMNE:[13735] DESTINATION:[EBOKSKMDPRINT] POST:[B] FORM:[1 Alm brev duplex S/H] DIAL CPR/CVR: SVARPOSTKASSE:4638] SVAREMNE:13735] DESTINATION:EBOKSKMDPRINT] POST:B] FORM:1 Alm brev duplex S/H] DIAL 0 Dispensation fra lokalplan nr. 204 til bebyggelsesprocent og taghældning Vejle Kommune

Læs mere

Afskrift. DEKLARATION. På ejendommen matr. nr. :

Afskrift. DEKLARATION. På ejendommen matr. nr. : Afskrift. Matr. nr. 1 o m. fl. Gladsaxe by Gladsaxe sogn. Akt:Skab G Kr. 322 Anmelder: Stempel 23 kroner DEKLARATION. På ejendommen matr. nr. : 1 o Gladsaxe by og sogn 1 ml Gladsaxe by og sogn 1 læ do

Læs mere

Deklarationer m.v. Røjlevangens Grundejerforening

Deklarationer m.v. Røjlevangens Grundejerforening Deklarationer m.v. for Røjlevangens Grundejerforening 1968-1993 Beskriver ajoruført indhold af tinglyste deklarationer og overenskomst med Taastrup Varmeværk samt et udpluk af generalforsamlings-beslutninger.

Læs mere

Aalborg Kommune ERHVERVS- OG MILJØFORVALTNlNGEN Udvklings- og Erhvervsafdelingen Vesterbro 14.postbox Aalborg

Aalborg Kommune ERHVERVS- OG MILJØFORVALTNlNGEN Udvklings- og Erhvervsafdelingen Vesterbro 14.postbox Aalborg Aalborg Kommune ERHVERVS- OG MILJØFORVALTNlNGEN Udvklings- og Erhvervsafdelingen Vesterbro 14.postbox 765 9100 Aalborg BYPLANVEDTÆGT NR. 38 SYGEHUS SYD M. V. STADSARKITEKTEN I AALBORG AUGUST 1974 AALBORG

Læs mere

KOPI. Matr; hr. 4h Brønsholm by, Karlebo,sogn. Anmelder: Per Fasting, landsretssagfører, Ny Vestergade l, 1471 København K. Tlf: 12 09 13 DEKLARATION

KOPI. Matr; hr. 4h Brønsholm by, Karlebo,sogn. Anmelder: Per Fasting, landsretssagfører, Ny Vestergade l, 1471 København K. Tlf: 12 09 13 DEKLARATION KOPI Matr; hr. 4h Brønsholm by, Karlebo,sogn. Anmelder: Per Fasting, landsretssagfører, Ny Vestergade l, 1471 København K. Tlf: 12 09 13 DEKLARATION Undertegnede Kay Wilhelmsen, Vassingerød pr.,lynge,

Læs mere

DEKLARATION. a) De til enhver tid værende ejere af arealer inden for deklarationsområdet skal være medlemmer af Grundejerforeningen Fyrrelunden.

DEKLARATION. a) De til enhver tid værende ejere af arealer inden for deklarationsområdet skal være medlemmer af Grundejerforeningen Fyrrelunden. (Forslag til generalforsamlingen den 28. maj 2006) DEKLARATION Undertegnede Grundejerforeningen Fyrrelunden,som repræsentant for ejerne af grunde udstykket fra matr. nr. 1cp og 1cq Tollerup by, Melby sogn,

Læs mere

Stempel: kr. øre D E K L A R A T I O N.

Stempel: kr. øre D E K L A R A T I O N. Fællesdeklaration tinglyst på matr. 4 e, 7 a, 7 æ, 8 a og 11 a, avnsø By, Føllenslev Sogn, Skippinge erred, olbæk Amt. Tinglyst 16-6-1970: Dokument om benyttelse, bebyggelse, hegn, veje, grundejerforening

Læs mere

LOKALPLAN NR. 8-544. for et areal ved Christmas Møllers Vej 4 ODENSE KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 8-544. for et areal ved Christmas Møllers Vej 4 ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8-544 for et areal ved Christmas Møllers Vej 4 OENSE KOMMUNE Miljø- og Teknikforvaltningen, Byplan- og Miljøafdelingen 1999 Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan

Læs mere

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids.

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids. Matr. nr. 1 i Neder Holluf by, Fraugde sogn m.fl., Odense Herred DEKLARATION Undertegnede JENS P. KOCH & CO. A/S, Vermehrensvej 14, 5100 Odense bestemmer og deklarerer herved for sig selv og fremtidige

Læs mere

e 34~ TRU\\.JDkoLM 14/4 li. NV

e 34~ TRU\\.JDkoLM 14/4 li. NV 05193.00 Afgørelser - Reg. nr.: 05193.00 Fredningen vedrører: Overby Villaby Domme Taksations kom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 10-09-1969 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Søgaard Hovedgaard, Holmsland Klit sogn. FÆLLESDEKLARATION

Søgaard Hovedgaard, Holmsland Klit sogn. FÆLLESDEKLARATION Matr.nr. 104l, 104 v til 104ø, 104aa til 104ay, 194c, 194v, 194y til 194ø, 194aa til 194ai 196p, 196be til 195bu af Søgaard Hovedgaard, Holmsland Klit sogn. Anmelder: Kristian Madsen landsretssagfører

Læs mere

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids.

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids. Matr. Nr. 1 i Neder Holluf By, Fraugde sogn, Odense Herred DEKLARATION Undertegnede JENS P. KOCH & CO. A/S, Vermehrensvej 14, 5100 Odense bestemmer og deklarerer herved for sig selv og fremtidige ejere

Læs mere

Vejlauget Munkekær. 4. Forelæggelse af budget for det kommende år inkl. Kontingentfastsættelse (vedlagt).

Vejlauget Munkekær. 4. Forelæggelse af budget for det kommende år inkl. Kontingentfastsættelse (vedlagt). Vejlauget Munkekær Ordinær generalforsamling for Vejlauget Munkekær afholdes mandag d. 23. marts 2009 kl. 19.30 på Munkekærskolen spor D i storrummet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra formanden

Læs mere

DEKLARATION PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J

DEKLARATION PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J DEKLARATION OG PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 for GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J Hjemmeside: www.grf- Adresse: Horsevænget 97 oesterby.dk 8310 Tranbjerg J Deklaration Undertegnede, Århus kommune,

Læs mere

D E K L A R A T I O N =======================

D E K L A R A T I O N ======================= Anmelder: --------- Ejerlauget Slettebjerget 1-20, 3400 Hillerød v/ formanden, Steen Jensen, Slettebjerget 15, 3400 Hillerød PÅTEGNING TIL DEKLARATION AF 16/6 1976. ---------------------------------------

Læs mere

Deklaration. 2. Området udgør en del af Borupgårds jorder matr. nr. l a Borupgård samt alle parceller, der udstykkes fra det.

Deklaration. 2. Området udgør en del af Borupgårds jorder matr. nr. l a Borupgård samt alle parceller, der udstykkes fra det. Matr. nr.: la Borupgård Egebæksvang sogn Anmelder: Tikøb Sogneråd Espergærde Deklaration Tikøb kommune pålægger herved de kommunen tilhørende parceller nr. 2-243 af matr. nr. la Borupgård følgende servitutter,

Læs mere

Partiel byplan ROSKILDES JORDER. Nr. 5. for et område af. beliggende i. Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE

Partiel byplan ROSKILDES JORDER. Nr. 5. for et område af. beliggende i. Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE Nr. 5 Partiel byplan for et område af ROSKILDES JORDER beliggende i Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE Felix Møllers Bogtrykkeri v/ S. og V. Pedersen 1972 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

Transporter Strømskema nr. 54 / 1 Udgave 07.2002

Transporter Strømskema nr. 54 / 1 Udgave 07.2002 Side 1 af 8 Transporter Strømskema nr. 54 / 1 Udgave 07.2002 Klimaanlæg 2,5 l - Turbodiesel med direkte indsprøjtning/111 kw, motoridentifikationsbogstav AHY, kort forvogn 2,5 l - Turbodiesel med direkte

Læs mere

0 0 083 *-3.M19b9 DEKLARATION

0 0 083 *-3.M19b9 DEKLARATION dz Mtr. nr., ejerlav, sogn: matr. nr. 1 Stempel: (/ København kvarter) Mygdal sogns eller (i de sønderjydske lands- -,-,. -r\ ^ J(IVJ H * L nordlige Del. dele) bd. og bl. i tingbogen, art. nr., ejerlav,

Læs mere

D E K L A R A T I O N.

D E K L A R A T I O N. D E K L A R A T I O N. Undertegnede Birkerød Kommunalbestyrelse, der er ejer af ejendommen matr.nr. 5 b og 16 n Kajerød by, Birkerød sogn, og 113 a Birkerød by, Birkerød sogn, pålægger herved med virkning

Læs mere

FABIA Strømskema nr. 47 / 1 Udgave 10.08

FABIA Strømskema nr. 47 / 1 Udgave 10.08 Page 1 of 6 FABIA Strømskema nr. 47 / 1 Udgave 10.08 Centrallås / døradvarselslamper fra August 2000 Informationer vedrørende relæ- og sikringsplacering multistikforbindelser stelpunkter se Placeringer

Læs mere

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT Tingbogen AKTUELT TINGLYST DOKUMENT DOKUMENT: Dato/løbenummer: 20.05.2016-1007301872 TINGLYSNINGSDATO: 20.05.2016 07:51:00 EJENDOM: Adresse: Sømandshvilevej 35 0005hx Adresse: Sømandshvilevej 33 0005hy

Læs mere

Vedtægter for St. Lyngby Grundejerforening

Vedtægter for St. Lyngby Grundejerforening Vedtægter for St. Lyngby Grundejerforening v/torben Møller Tammosevej 33 Store Lyngby 3320 Skævinge Mobil 4062 5013 Tlf 4582 1313 E-Mail: st-lyngby@st-lyngby-grf.dk 1. Stk. 1: Foreningens navn er "St.

Læs mere

Salg af erhvervsareal del af matr.nr. 1 br Nysø Hgd., Præstø Jorder beliggende Ny Esbjergvej, 4720 Præstø

Salg af erhvervsareal del af matr.nr. 1 br Nysø Hgd., Præstø Jorder beliggende Ny Esbjergvej, 4720 Præstø Salg af erhvervsareal del af matr.nr. 1 br Nysø Hgd., Præstø Jorder beliggende Ny Esbjergvej, 4720 Præstø an Sp n ge ve j Ca. 14.250 m2 rgv ej st ve d Ny Es bje vej Møn Næ Industrivej Humlevej Rosagervej

Læs mere

DRONNINGLUND KOMMUNE. Lokalplan nr Tæt/lav boligbyggeri, Gadekæret Dronninglund

DRONNINGLUND KOMMUNE. Lokalplan nr Tæt/lav boligbyggeri, Gadekæret Dronninglund DRONNINGLUND KOMMUNE KONVALVEJ KONVALVEJ STATIONSVEJ ØSTRE RINGGADE SOLPARKEN LMUEVEJ DAHLSVEJ GUTENBERGVEJ GADEKÆRET STATIONSVEJ GADEKÆRET VIBEVEJ RYPEVEJ GOMMESENSVEJ GUTENBERGVEJ GOMMESENSVEJ VIBEVEJ

Læs mere

VEDTÆGTER for I/S ULSTED GRUNDEJERFORENING, FUUR

VEDTÆGTER for I/S ULSTED GRUNDEJERFORENING, FUUR VEDTÆGTER for I/S ULSTED GRUNDEJERFORENING, FUUR 1 Selskabets navn er, Fuur stk. 2 Den geografiske afgrænsning for selskabets område svarer til afgrænsningen for Sundsøre Kommunes lokalplan nr. 23.1, samt

Læs mere

Vedtægter for. Dyrlægeskovens Lodsejerlag

Vedtægter for. Dyrlægeskovens Lodsejerlag Vedtægter for Dyrlægeskovens 1. Navn, stiftelse og hjemsted Lagets navn er Dyrlægeskovens. Laget er stiftet af ejerne af matr. nr. 97a, 98c og 99i Nykøbing Sj. købstads vestre lyng, matr. nr. 79, Nykøbing

Læs mere

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Hjortshøj-Egå Kommune Parcelhusbebyggelse mellem Skæring Strandvej og Ved Stranden Tålfor Strand.

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Hjortshøj-Egå Kommune Parcelhusbebyggelse mellem Skæring Strandvej og Ved Stranden Tålfor Strand. Århus Kommune Byplanvedtægt nr. 12 Hjortshøj-Egå Kommune Parcelhusbebyggelse mellem Skæring Strandvej og Ved Stranden Tålfor Strand KONGSBAK INFORMATIK November 1970 Arhus kommune Partiel byplanvedtægt

Læs mere

Larsbjørnsstræde 17 og Studiestræde København K Frank Zadi Larsbjørnsstræde 17, 2.t.v København K DEKLARATION =============

Larsbjørnsstræde 17 og Studiestræde København K Frank Zadi Larsbjørnsstræde 17, 2.t.v København K DEKLARATION ============= Ejerlejligheder nr. 1-6 af Matr. nr. 89 Nørre Kvarter Larsbjørnsstræde 17 og Studiestræde 22 Anmelder: 1454 København K Frank Zadi Larsbjørnsstræde 17, 2.t.v. 1454 København K DEKLARATION =============

Læs mere

2.1. Udstykninger indenfor deklarationsområdet skal i princippet ske som vist på vedhæftede kortbilag.

2.1. Udstykninger indenfor deklarationsområdet skal i princippet ske som vist på vedhæftede kortbilag. Matr. nr. l i Neder Holluf by, Fraugde DEKLARATION Undertegnede Jens P. Koch & Co. A/S, Odense deklarerer hermed for sig selv og fremtidige ejere a ejendommen matr. nr. I i Neder Holluf by, Fraugde samt

Læs mere

FORSLAG. Tillæg nr. 1 til lokalplan 5-01 Sommerhusområde - Skibstedfjord, Sdr. Ydby. Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr.

FORSLAG. Tillæg nr. 1 til lokalplan 5-01 Sommerhusområde - Skibstedfjord, Sdr. Ydby. Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr. FORSLAG Tillæg nr. 1 til lokalplan 5-01 Sommerhusområde - Skibstedfjord, Sdr. Ydby. Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr. 5-01 Marts 2017 Lokalplan nr. 1-003 Retningslinier for lokalplanen Lokalplanen er den

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup,

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, 64oo Sønderborg, telf. o4-461216 februar 1974. I medfør

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR 48-239 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM BULLE- RUPVEJ - BY- OG LANDZONEGRÆNSEN MOD ØST - KERTEMINDEVEJ OG TVEDVÆNGET I SEDEN I N D H O L D S F O R T E G N E L S E AFSNIT 1 Lokalplanens

Læs mere

L OKALPLAN ET BOLIG -, CENTER - OG VÆRKSTEDSOMRADE. for VED NYRAD BYCENTER. (Lokalplan nr. B-102.2 i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1984

L OKALPLAN ET BOLIG -, CENTER - OG VÆRKSTEDSOMRADE. for VED NYRAD BYCENTER. (Lokalplan nr. B-102.2 i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1984 L OKALPLAN for ET BOLIG -, CENTER - OG VÆRKSTEDSOMRADE VED NYRAD BYCENTER (Lokalplan nr. B-102.2 i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1984 DELVIST AFLYST Pris 20.00 kr. AFLYSNING Lokalplan nr. B - 102.2,

Læs mere

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 59. Lokalplan for et område til boligformål ved Vardevej, og Dalbrinken i Skjern by.

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 59. Lokalplan for et område til boligformål ved Vardevej, og Dalbrinken i Skjern by. SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 59 Lokalplan for et område til boligformål ved Vardevej, Ringvejen og Dalbrinken i Skjern by. Udarbejdet i maj 1988 af Skjern kommune, teknisk forvaltning. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Byplanvedtægt A 10. Byplanvedtægt. for matr. nr. 19 bo Avedøre by og sogn i. Glostrup kommune. (Strandhaven II)

Byplanvedtægt A 10. Byplanvedtægt. for matr. nr. 19 bo Avedøre by og sogn i. Glostrup kommune. (Strandhaven II) Byplanvedtægt A 10 Byplanvedtægt for matr. nr. 19 bo Avedøre by og sogn i Glostrup kommune (Strandhaven ) Byplanvedtægt A 10 for matr. nr. 19 bo Avedøre by og sogn i Glostrup kommune (Strandhaven ) medfør

Læs mere

25. MRS 1965 * 005726 Anmelder: landinspektørerne THORSEN & KRARUP Roskilde D E K L A R A T I O N. 1

25. MRS 1965 * 005726 Anmelder: landinspektørerne THORSEN & KRARUP Roskilde D E K L A R A T I O N. 1 25. MRS 1965 * 005726 Anmelder: landinspektørerne THORSEN & KRARUP Roskilde D E K L A R A T I O N. 1 I forbindelse med udstykning af matr.nr. 7 g Viby By, Syv Sogn 2, pålægges der herved ejendommen følgende

Læs mere

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand.

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand. Afgift: kr. Akt: skab nr. (udfyldes af tinglysningskontoret) Ejerlav: Erritsø By, Erritsø Matr. nr.: Matr. nr. Beliggende: Argentinervej husnummer j.nr.: Købsaftale Fredericia Kommune sælger herved den

Læs mere

RIBE NØRREMARK. Tæt-lav bebyggelse ved Glentevænget LOKALPLAN NR

RIBE NØRREMARK. Tæt-lav bebyggelse ved Glentevænget LOKALPLAN NR RIBE NØRREMARK Tæt-lav bebyggelse ved Glentevænget LOKALPLAN NR. 03.03 BILAGET INDEHOLDER: 1 Lokalplanens forhold til den øvrige planlægning for området. 2 Lokalplanens indhold. 3 Lokalplanens retsvirkninger.

Læs mere

Lokalplan nr. 6.L6.1 for. Bredeshave Strand Gammel. Tappernøje

Lokalplan nr. 6.L6.1 for. Bredeshave Strand Gammel. Tappernøje Fladså Kommune Lokalplan nr. 6.L6.1 for Bredeshave Strand Gammel Tappernøje Lokalplanforslaget vedtaget Lokalplanforslaget endeligt vedtaget Lokalplanen tinglyst 09.06.87 13.10.87 19.11.87 Matr. nr. 2r

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR SEJLFLOD KOMMUNE SOMMERHUSOMRÅDE VED EGENSE

BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR SEJLFLOD KOMMUNE SOMMERHUSOMRÅDE VED EGENSE BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR SEJLFLOD KOMMUNE SOMMERHUSOMRÅDE VED EGENSE BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR SEJLFLOD KOMMUNE SOMMERHUSOMUDE VED EGENSE I medfør af byplanloven (1ovbekendtgØrelse nr. 63 af 20. februar 1970)

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 4 ULFBORG - VEMB KOMMUNE. For et boligområde i Vemb (Bigården) TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN

BYPLANVEDTÆGT NR. 4 ULFBORG - VEMB KOMMUNE. For et boligområde i Vemb (Bigården) TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN BYPLANVEDTÆGT NR. 4 For et boligområde i Vemb (Bigården) ULFBORG - VEMB KOMMUNE TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN Tingvej 5-6990 Ulfborg - tlf. 97 49 15 55 ULFBORG-VEMB KOMMUNE RINGKJØBING AMT PARTIEL BYPLAJWEDTÆGT

Læs mere

Partiel Byplan 5. For dele af Snertinge by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0500

Partiel Byplan 5. For dele af Snertinge by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0500 Partiel Byplan 5 For dele af Snertinge by Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 23.07.1976 3011502PB0500 BJERGSTED KOMMUNE Partiel Byplanvedtægt nr. 5, for dele af Snertinge by FORORD Denne byplanvedtægt

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 2. Nørager kommune

Partiel byplanvedtægt nr. 2. Nørager kommune Partiel byplanvedtægt nr. 2 for Nørager kommune Boligområde i Nørager by I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsætles følgende bestemmelser for det i l nævnte område

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT FOR GADEVANG. Byplanvedtægt nr. 43

BYPLANVEDTÆGT FOR GADEVANG. Byplanvedtægt nr. 43 BYPLANVEDTÆGT FOR GADEVANG Byplanvedtægt nr. 43 Byplanvedtægt nr. 43 for Gadevang I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte

Læs mere

Deklaration af 1. Feb Stølsgården Enø. Deklaration

Deklaration af 1. Feb Stølsgården Enø. Deklaration Stempelmærke Dommerkontoret Næstved 23.02.1973 Deklaration Side 1 af 5 Om udstykning, bebyggelse, benyttelse, beplantning og grundejerforening m.v. for Matr. nr. 5 og 2 D Enø, Karrebæk Sogn. Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune)

Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune) Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune) er d. 15.11.2011 blevet delvis aflyst. Det aflyste område er i stedet omfattet af: Lokalplan nr. 316 For et område til boligformål ved Minervavej,

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Vibeparken Flintebakken 6-84.

Vedtægter for Ejerforeningen Vibeparken Flintebakken 6-84. Vedtægter for Ejerforeningen Vibeparken Flintebakken 6-84. Side 1 af 6 1 Navn, Hjemsted og Formål. Stk. 1. Foreningens navn er Ejerforeningen Vibeparken, Flintebakken 6-84. Stk. 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

TEGLGÅRDSPARKENS VANDVÆRK I/S

TEGLGÅRDSPARKENS VANDVÆRK I/S VEDTÆGTER TEGLGÅRDSPARKENS VANDVÆRK I/S Grafisk produktion: hv-grafisk tlf. 86 28 35 55 2 T E G L G Å R D S P A R K E N S Selskabets navn og hjemsted 1. Stk. 1) Selskabet, der er stiftet den 1. januar

Læs mere

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE RESEN VEST1 UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE RESEN VEST1 UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10 SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10 RESEN VEST1 Deklaration for område vest og syd for Resen skole Undertegnede ejer af det på vedhæftede kortbilag viste område, omfattende

Læs mere

Rev. 17. Maj 1978 3.1. Dansk totalentreprise a/s. Deklaration

Rev. 17. Maj 1978 3.1. Dansk totalentreprise a/s. Deklaration Rev. 17. Maj 1978 3.1 Dansk totalentreprise a/s Deklaration Undertegnede, direktør Bøje Nielsen og direktør, civilingeniør A. Jul Jørgensen, der er ejere af ejendommen matr. Nr. 2 o, Høje Tåstrup by og

Læs mere

I,a, ra41. ZataWeserizkoitm5.44.04øn ror' 24411: org nt sade 18,:44.b0P ;!. EXTRAKTucIskrU. 152a2,2,1 Renseaul::s 4»:, Ltangbpl,t by

I,a, ra41. ZataWeserizkoitm5.44.04øn ror' 24411: org nt sade 18,:44.b0P ;!. EXTRAKTucIskrU. 152a2,2,1 Renseaul::s 4»:, Ltangbpl,t by Mtr. nr., ejerlav, sogn: I,a, ra41. (i København kvarter) eller (i de sønderjydske lands- _Horsens by dele) bd. og bl. i tingbogen, OS BOSfl art. nr., ejerlav, sogn. Stempel: kr. øre Akt: Skab nr. (udfyldes

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN NYGÅRDSPARK

GRUNDEJERFORENINGEN NYGÅRDSPARK Matr.nr. 16 cb Farum by og sogn DEKLARATION Undertegnede, direktør Bøje Nielsen og direktør, civilingeniør Axel Juhl-Jørgensen, c/o Dansk Totalentreprise A/S, Naverland 2, 2600 Glostrup, der ved skøde,

Læs mere

Bonefeld & Bystrup A/S

Bonefeld & Bystrup A/S Matr.nr. 35-ce Visborg By, Visborg Anmelder: Landinspektør-firmaet, Tlf. 76 28 60 60 Tinglysningsafgift 1400,- kr. J.nr. 27608 kwo Deklaration i anledning af udstykning af Bøgelunden i Hadsund om bebyggelse

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 12

BYPLANVEDTÆGT NR. 12 Gredstedbro Nord BYPLANVEDTÆGT NR. 12 Ribe kommune Partiel byplanvedtægt nr. 12 BYPLANVEDTÆGT W R. 12 for Et omr åde^t i l åben og lav^oligbebyggel-- se og til offentlige formål i Gredstedbro, I medfør

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Voer A. Domme. Naturklagenævnet. Overfred nings nævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Voer A. Domme. Naturklagenævnet. Overfred nings nævnet ---- - 00735.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00735.00 Fredningen vedrører: Voer A Domme Taksationskomm issionen Naturklagenævnet Overfred nings nævnet Fredningsnævnet 06-02-1940, 15-11-1961 Kendelser Deklarationer

Læs mere

Refsnæsgade 28-34 Kigkurren 8M, 3.

Refsnæsgade 28-34 Kigkurren 8M, 3. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for nye anlægsprojekter BILAG 9 SJÆLLANDSGADE Matr.nr. 5311, 5312 og 5313 Udenbys Klædebo Kvarter, København (UK) Beliggende: Anmelder: Nøddebogade

Læs mere

Vedtægter: For Grundejerforeningen Grøfthøjparken

Vedtægter: For Grundejerforeningen Grøfthøjparken Vedtægter: For Grundejerforeningen Grøfthøjparken 2011 1 Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Grøfthøjparken. Dens hjemsted er Viby J. under Århus kommune. 2 Enhver ejer af ejendommene matr.

Læs mere

d) På hver parcel skal der udføres en holdeplads for én vogn. Hvis garage opføres, skal nævnte holdeplads ligge mellem garagen og vejarealet.

d) På hver parcel skal der udføres en holdeplads for én vogn. Hvis garage opføres, skal nævnte holdeplads ligge mellem garagen og vejarealet. Deklaration, tinglyst d. 25. april 1961: Efter delvis aflysning som følge af lokalplan 238 Forvaltningen giver grundejerforeningen ret i, at teksten i lokalplanen omkring delvis ophævelse af servitutterne

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOLVÆNGET

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOLVÆNGET VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOLVÆNGET Medlemmer af grundejerforeningen er ejerne af parceller, som er udstykket af matr. nr. 4 v af Hesselbjerg, Blistrup Sogn. Navn Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36 Side 1 1.1 Foreningens medlemmer er de til enhver

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Dato/løbenummer: 24.09.2013-1004834617 : Senest påtegnet: Adresse: Overbyvej 6 Adresse: Overbyvej 8A Tekniske anlæg: Afløb: ledninger og tekniske anlæg tekst: om kloakanlæg

Læs mere

Informationsmateriale. Skellet, Nors. Ledelsessekretariatet Thisted Kommune Telefon

Informationsmateriale. Skellet, Nors. Ledelsessekretariatet Thisted Kommune Telefon Informationsmateriale Skellet, Nors Ledelsessekretariatet Thisted Kommune Telefon 99 17 17 17 lese@thisted.dk - www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Nors by... 3 Området ved Skellet... 3 Forsyningsledninger...

Læs mere

MUNKEBO KOMMUNE LOKAL PLAN NR. 101 MAJ 1978

MUNKEBO KOMMUNE LOKAL PLAN NR. 101 MAJ 1978 MUNKEBO KOMMUNE LOKAL PLAN NR. 101 MAJ 1978 MUNKEBO KOMMUNE LOKALPLAN 101 Udarbejdet i henhold til lov om komrnuneplaner lov nr. 287 af 26. juni 1975. I kommunen 15 rammer er der på Østskråningerne langs

Læs mere

Vedtægter for Bellevuekrogens Ejerlaug

Vedtægter for Bellevuekrogens Ejerlaug Vedtægter for Bellevuekrogens Ejerlaug Afskrift januar 2008 Vedtægter for Bellevuekrogens Ejerlaug Foreningens navn er Bellevuekrogens Ejerlaug. Medlemmer er ifølge forpligtelse i deklaration, ejerne af

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-244 FOR ET AREAL VED MÅGEBAKKEN (SANDERUM

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-244 FOR ET AREAL VED MÅGEBAKKEN (SANDERUM ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-244 FOR ET AREAL VED MÅGEBAKKEN (SANDERUM I N D H O L D S F O R T E G N E L S E AFSNIT l. Lokalplanens formål side 1 AFSNIT 2. Lokalplanens område - 1 AFSNIT 3. Områdets

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN N R

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN N R ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN N R. 52-212 LOKALPLAN FOR EN DEL AF MATR. N R. 2 A, STORE OG LILLE TORNBJERGGARDE, FRAUGDE SOGN VED LILLE TORNBJERG VEJ, NIELS BOHRS ALLE. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Åsvinget

Vedtægter for Grundejerforeningen Åsvinget Vedtægter for Grundejerforeningen Åsvinget 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Åsvinget". Stiftet 25/10-1976 Dens hjemsted er Bramsnæs Kommune. Foreningen er grundejerforening for samtlige ejere

Læs mere

Vedtægter og Deklaration for Grundejerforeningen Bøstrup Strand

Vedtægter og Deklaration for Grundejerforeningen Bøstrup Strand Vedtægter og Deklaration for Grundejerforeningen Bøstrup Strand Vedtaget på den stiftende generalforsamling, onsdag, den 25. september 1968. Ændret på generalforsamlingen den 24. juni 1978 og den 9. juni

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. GLOSTRUP KOMMUNE. OMRÅDE VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LE, HVISSINGE)

BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. GLOSTRUP KOMMUNE. OMRÅDE VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LE, HVISSINGE) BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. GLOSTRUP KOMMUNE. OMRÅDE VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LE, HVISSINGE) GLOSTRUP KOMMUNE - BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. FOR ET OM-E VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LÆ, HVISSINGE.) 5 1. Område.

Læs mere

Lokalplan nr. M.7.1 for. Andelsboliger, Ryttergården, Mogenstrup

Lokalplan nr. M.7.1 for. Andelsboliger, Ryttergården, Mogenstrup Fladså Kommune Lokalplan nr. M.7.1 for Andelsboliger, Ryttergården, Mogenstrup Lokalplanforslaget vedtaget Lokalplanforslaget endeligt vedtaget Lokalplanen tinglyst 11.05.82 08.03.83 09.05.83 - 2 ils-l-e

Læs mere

D E K L A H A T I O N

D E K L A H A T I O N Matr.nr. 156i Søgård Hovedgård m.m. Holmsland Klit sogn l Området. D E K L A H A T I O N Underskrevne ejer af ejendommen matr.nr. 156i, Søgård Hovedgård m.m., Holmsland Klit sogn forpligter herved mig

Læs mere

OMEGNENS FRITIDSHAVEFORENING

OMEGNENS FRITIDSHAVEFORENING OMEGNENS FRITIDSHAVEFORENING KVISTGÅRD Deklaration Undertegnede grundejerforening O.F. - Omegnens Fritidshaveforening - deklarerer herved, som ejer af matr. nr. 5 a Munkegårde, Tikøb med virkning for

Læs mere

IAKTlN~,~?~dACT -.f*% v~mq4k-1- W POM)'MIJWRG 9000 Aalborg. Deklaration for omrade til tiet-lav bebyggelse ved Ferren

IAKTlN~,~?~dACT -.f*% v~mq4k-1- W POM)'MIJWRG 9000 Aalborg. Deklaration for omrade til tiet-lav bebyggelse ved Ferren IAKTlN~,~?~dACT -.f*% v~mq4k-1- ~nmelder: LandinspektØrfirmaet Nellemann Vesteraa 1 W POM)'MIJWRG 9000 Aalborg Deklaration for omrade til tiet-lav bebyggelse ved Ferren - - 62al - 62bs Undertegnede ejere

Læs mere

Foreningens navn er»grundejerforeningen Jernet«. Dens hjemsted Strøby kommune.

Foreningens navn er»grundejerforeningen Jernet«. Dens hjemsted Strøby kommune. Vedtægter 1. Foreningens navn er»grundejerforeningen Jernet«. Dens hjemsted Strøby kommune. Foreningen er stiftet i henhold til deklaration af 30. november 1962 (hvoraf et eksemplar er vedhæftet som bilag

Læs mere

Anmelder: DEKLARATION.

Anmelder: DEKLARATION. INDUSTRIELT BYGGE COMPAGNI Matrikelnumre. 15c, 16ay, 18cz, 17a og 17b Kildebrønde by og sogn IBYCO A/S POSTBOX 60, TAASTRUP Anmelder: INDUSTRIELT BYGGE COMPAGNI IBYCO A/S Lille Sengeløsevej 30 2630 Taastrup

Læs mere

SVENDBORG KOMMUNE Lokalplan nr. 136 område ved Belvedere-Mølmarksvej.

SVENDBORG KOMMUNE Lokalplan nr. 136 område ved Belvedere-Mølmarksvej. ,c ~ Matr.nr. 6-gø og del af 6 a, Anmelder: Svendborg markjorder, samt Svendborg kommunes matr.nr. 39-a m.fl., Græshol- tekniske forvaltning mene, Svendborg jorder. Gåsestræde 14 B 5700 Svendborg SVENDBORG

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt tirsdag den 22. oktober 2013

HØJESTERETS DOM afsagt tirsdag den 22. oktober 2013 HØJESTERETS DOM afsagt tirsdag den 22. oktober 2013 Sag 302/2011 (2. afdeling) Jeudan V A/S (advokat Christian Alsøe) mod Ejerforeningen matr.nr. 669 Sankt Annæ Vester Kvarter (advokat Erik Kjær-Hansen)

Læs mere

Servitutredegørelse for Aarhus Kommunes ejendomme i lokalplan 411

Servitutredegørelse for Aarhus Kommunes ejendomme i lokalplan 411 J.nr. 501535 HSL/iks Servitutredegørelse for Aarhus Kommunes ejendomme i lokalplan 411 Matr. nr. 2g og 2f Kattrup By, Kolt 1 1) 20.04.1968-553-63 Landv kommis kendelse, Prioritet forud for pantegæld Rette

Læs mere

for et erhvervsområde ved Rønnevangsalle i Lokalplan nr. 378 Hillerød

for et erhvervsområde ved Rønnevangsalle i Lokalplan nr. 378 Hillerød for et erhvervsområde ved Rønnevangsalle i Lokalplan nr. 378 Hillerød 2010 Hillerød Kommune nr. 378 Generel lokalplan information Generel lokalplan information Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN CHRISTIANSBRO

GRUNDEJERFORENINGEN CHRISTIANSBRO Ejerlav: Christianshavns Kvarter Del nr. A, B og C af matr.nr. 585 og matr.nr. D, E og F af matr.nr. 587 Anmelder: Advokatfirmaet Abel & Skovgård Larsen Sønder Allé 9 Beliggenhed: 8000 Århus C. Strandgade,

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 9

Partiel byplanvedtægt nr. 9 Hasseris kommune Partiel byplanvedtægt nr. 9 Byplanvedtægt for Hasseris Bytoft Byplanvedtægt for Hasseris Bytoft. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende

Læs mere

Endelige love for grundejerforeningen KRATBJERGHUSENE. Skovlunde

Endelige love for grundejerforeningen KRATBJERGHUSENE. Skovlunde Endelige love for grundejerforeningen KRATBJERGHUSENE Skovlunde 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er KRATBJERGHUSENE Dens hjemsted er Skovlunde Dens værneting er Ballerup ret. 2. FORMÅL Foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen Fløngvænget Bavneåsen. Afskrift af Deklaration for Bavneåsen 31-85.

Grundejerforeningen Fløngvænget Bavneåsen. Afskrift af Deklaration for Bavneåsen 31-85. Afskrift af Deklaration for Bavneåsen 31-85. Denne afskrift af den oprindelige og tinglyste deklaration for bavneåsen 31-85, er udarbejdet af Grundejerforeningen Fløngvænget Bavneåsen. Der taget forbehold

Læs mere

HADEBSLEV KOMMUNE. ^Byplanvedtægt nr. 14 \ for et område øst for Starup,

HADEBSLEV KOMMUNE. ^Byplanvedtægt nr. 14 \ for et område øst for Starup, HADEBSLEV KOMMUNE ^Byplanvedtægt nr. 14 \ for et område øst for Starup, HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR/14. Byplanvedtægt nr. 14 for et område øst for Starup«I medfør af byplanloven ( lovbekendtgørelse

Læs mere

3. Omr&dets anvendelse. 5. Ledningsanlæg 6. Bebyggelsens placering og omfang. 8. Ubebyggede arealer. 9. Vedtagelsespå.tegninger. Indholdsfortegnelae.

3. Omr&dets anvendelse. 5. Ledningsanlæg 6. Bebyggelsens placering og omfang. 8. Ubebyggede arealer. 9. Vedtagelsespå.tegninger. Indholdsfortegnelae. Indholdsfortegnelae. Side 1: Planens indhold Forhold til den øvrige planlægning Lokalpianens retsvirkninger Side 2: 1. Formå.]. 2. Ornr&de og zonestatus 3. Omr&dets anvendelse 1~ Veje 5. Ledningsanlæg

Læs mere

DEKLARATION for Grundejerforeningen TUELSBORG VILLAPARK vedtaget på generalforsamling den

DEKLARATION for Grundejerforeningen TUELSBORG VILLAPARK vedtaget på generalforsamling den Bestemmelserne i denne deklaration gælder for parcellerne med følgende matrikelnumre: Se bilag 1 dateret 01.04.18 1. Udstykning Parcellernes udstykning til boligformål mv. er foretaget i overensstemmelse

Læs mere

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Solbjerg Kommune Parcelhusområde ved Lystenlund. December 1964 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Solbjerg Kommune Parcelhusområde ved Lystenlund. December 1964 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Byplanvedtægt nr. 2 Solbjerg Kommune Parcelhusområde ved Lystenlund KONGSBAK INFORMATIK December 1964 PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 SOLBJERG ARHUS KOMMUNE STADSARKITEKTENS KONTOR, BYPLANAFDELINGEN

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Senest påtegnet: Grædstrupvej 5L 0002aa 0002p 0019f Horsensvej 2 0003a 0003dn 0003do Ring Søpark 53 0003ek Søkildevej 11P 0004ga Søkildevej 11L 0004ka : 09.12.2016 10:28:57

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Oktober 2010 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

PARTI EL BYPLANVEDTÆGT NR.3

PARTI EL BYPLANVEDTÆGT NR.3 PARTI EL BYPLANVEDTÆGT NR.3 FOR FRØRUP BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL. 1977 PARTJE[ BYPLANVEDTÆGT NR. 3 I ØRBÆK KOMMUNE, FRØRUP BY 1. PARTIEL BYPLANVEDT/EGT NR. 3 I ØRBÆK KOMMUNE, FRØRUP BY I medfør af byplanloven

Læs mere

I I I I I I I I I I I I I I I I I I I

I I I I I I I I I I I I I I I I I I I i LOKALPLAN NR. 7.5, 8.3, 8.4 OG aa FOR HERRESTED MÅRE BY ØRBÆK KOMMUNE MARTS 1979 1. ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR. 7.5, 8.3, 8i~, 9.2 FOR OMRÅDER HERRESTED-MÅRE BY henhold til kommuneplanloven (lov nr.

Læs mere

Jensen & Sørensens Plantage Driftsplanlægning F2016-E2021

Jensen & Sørensens Plantage Driftsplanlægning F2016-E2021 Sv As K. Et u 0 Hst T 06 M 7 @svy. Dtsæ F06 Råvst: 0.0.06 Rtt: 0.06.06 Es: 7,7 Js & Søss Pt Dtsæ F06-E0 I 06 øt tsæ ts uv y å. D stss v tt t t t, ty utuæ. P å ø svs st vt t. A sy t æ vst t s øvt t uø svtt.

Læs mere

Medlemmer af grundejerforeningen HENRIKSHAVE rr de til enhver tid væerende ejere af de 29

Medlemmer af grundejerforeningen HENRIKSHAVE rr de til enhver tid væerende ejere af de 29 Vedtægter for Grundejerforeningen HENRIKSHAVE, 2014. Medlemmer af grundejerforeningen HENRIKSHAVE rr de til enhver tid væerende ejere af de 29 boligparceller ejendomsselskabet Henrikshave har udstykket

Læs mere