Forretningsorden for bestyrelsen i Flügger A/S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forretningsorden for bestyrelsen i Flügger A/S"

Transkript

1 Forretningsorden for bestyrelsen i Flügger A/S side 1 af 6 Forretningsorden for bestyrelsen i Flügger A/S Indhold: 1 Bestyrelsens sammensætning... side 2 2 Bestyrelsens kompetencer... side 2 3 Bestyrelsesmøder, indkaldelse, dagsorden mv.... side 2 4 Beslutningsdygtighed... side 3 5 Afstemning... side 3 6 Forhandlingsprotokol... side 4 7 Bestyrelsens overordnede opgaver og ansvar... side 4 8 Aflønning af bestyrelse og direktion... side 4 9 Oplysninger og afgivelse af informationer... side 5 10 Risikostyring... side 5 11 Revision... side 5 12 Bestyrelsens selvevaluering... side 5 13 Øvrige forhold... side 5

2 Forretningsorden for bestyrelsen i Flügger A/S side 2 af 6 1 Bestyrelsens sammensætning Bestyrelsen består foruden de repræsentanter for medarbejderne som ifølge de til enhver tid gældende lovregler måtte være valgt som bestyrelsesmedlemmer af mindst 3 og højst 8 medlemmer, der vælges af generalforsamlingen for et år ad gangen. Fratrædende medlemmer kan genvælges. I Flügger A/S er det kutyme med 4 generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer og 2 medarbejderrepræsentanter. Ved bestyrelsens sammensætning tilstræbes, at 3 medlemmer er uafhængige af selskabet, hovedaktionæren og væsentlige leverandør- eller kundeinteresser, samt at 1 medlem kommer fra hovedaktionærfamilien. Kandidat til formandsposten i bestyrelsen udpeges af hovedaktionæren, som tegner mere end 80 % af stemmerne på generalforsamlingen. De øvrige kandidater til bestyrelsen indstilles af bestyrelsesformanden i samråd med hovedaktionæren. I formandens forfald træder næstformanden i dennes sted. Direkte valg af formand og næstformand på ordinær generalforsamling vil blive del af selskabets vedtægter fra ordinær generalforsamling i august Bestyrelsens kompetencer Det tilstræbes, at bestyrelsen sammensættes med henblik på, at følgende kompetencer er repræsenteret: ledelseskompetence, gerne international kompetence inden for kæde- og retailbusiness, inkl. branding mv. kendskab til markedsforholdene i Sverige og Norge og på sigt i Polen og Kina inkl. nærmarkeder kompetence inden for virksomhedsdrift på tværs af landegrænser kendskab til branchen eller lignende branche økonomisk indsigt evt. fra børsnoteret selskab mangfoldighed i bestyrelsen (nationalt, alder og køn) I erkendelse af at bestyrelsen næppe kan sammensættes, så alle væsentlige kompetencer er repræsenteret, bør ekstern bistand lejlighedsvis inddrages. 3 Bestyrelsesmøder, indkaldelse, dagsorden mv. 3.1 Bestyrelsen afholder normalt et bestyrelsesmøde i kvartalet samt yderligere et møde umiddelbart inden den ordinære generalforsamling. Kvartalsmøderne anvendes bl.a. til gennemgang af års- og delårsrapporter. Det kræves af NASDAQ OMX Copenhagen A/S, at bestyrelsen inden udløb af april måned den sidste måned i forretningsåret offentliggør en finanskalender. Heraf følger, at den overordnede mødekalender for bestyrelsen skal være besluttet forinden. 3.2 Formanden har pligt til at indkalde til bestyrelsesmøde, når det begæres af et medlem af bestyrelsen eller direktionen eller af selskabets revisor. Normalt med mindst 7 dages varsel. Varslet kan dog afkortes af formanden, når denne vurderer at særlige forhold gør sig gældende.

3 Forretningsorden for bestyrelsen i Flügger A/S side 3 af Indkaldelse af bestyrelsesmøder skal indeholde en dagsorden samt det skriftlige materiale, som er nødvendigt for at bestyrelsen kan behandle de enkelte sager. Det samlede materiale bør senest være afsendt, således at bestyrelsen har det i hænde weekenden inden mødet. 3.4 Dagsorden til bestyrelsesmøderne skal være i overensstemmelse med følgende rammedagsorden: 1. Referat og andre formalia Dvs. godkendelse og underskrift af referat fra foregående bestyrelsesmøde. Behandling af meddelelser fra revisionen som måtte være fremsendt direkte til de enkelte bestyrelsesmedlemmer. Oplysning om insideres evt. handel med selskabets aktier. Eventuelle øvrige formalia. 2. Materiale fremsendt siden sidste bestyrelsesmøde Bortset fra referater fra bestyrelsesmøder kan direktionen fremsende fortrolig orientering til bestyrelsen imellem afholdte bestyrelsesmøder. Under dette punkt på dagsordenen kan bestyrelsen kommentere eller udbede sig yderligere information. 3. Den aktuelle situation Under dette punkt behandles den seneste udvikling i koncernomsætningen eller andre aktuelle emner, som ikke indgår i dagens dagsorden. 4. Regnskabstal samt fondsbørsmeddelelser Under dette punkt fremlægger direktionen budgetter, regnskaber og udkast til fondsbørsmeddelelser til bestyrelsens vurdering, behandling og godkendelse. 5. Særlige temaer Under dette punkt behandles særlige temaer som fx strategiske tiltag, risikostyring, forhold til revisionen, som mindst en gang årligt bør deltage i et bestyrelsesmøde, bestyrelsens selvevaluering mv. 6. Eventuelt 3.5 Bestyrelsesmøder skal være fortløbende nummereret. Fortrolige orienteringer skal være fortløbende nummereret. Bilag til dagsordener, referater, fortrolige orienteringer mv. skal være fortløbende nummereret. Materialet arkiveres i direktionssekretariatet, hvorfra kopi kan rekvireres. 4 Beslutningsdygtighed Bestyrelsen må ikke træffe beslutning, uden at så vidt muligt samtlige bestyrelsesmedlemmer har haft adgang til at deltage i sagens behandling. Har behørig indkaldelse fundet sted i overensstemmelse med forskrifterne i 3, er bestyrelsen beslutningsdygtig, når over halvdelen af samtlige medlemmer er til stede, samtidig med at mere end halvdelen af de generalforsamlingsvalgte medlemmer er til stede.

4 Forretningsorden for bestyrelsen i Flügger A/S side 4 af 6 5 Afstemning 5.1 De i bestyrelsen behandlede sager afgøres ved simpelt stemmeflertal. 5.2 I tilfælde af stemmelighed er formandens, og i dennes forfald næstformandens, stemme den afgørende. 6 Forhandlingsprotokol 6.1 Formanden for bestyrelsen foranlediger, at direktionen umiddelbart efter et bestyrelsesmøde fremsender et referat til samtlige deltagere. Det skal af referatet fremgå: Tid og sted for mødet. Hvem har deltaget i mødet og ledet det. Hvem har ført protokollen. Referat af de stedfundne forhandlinger og trufne beslutninger. Dagsorden for mødet. Referatet skal indsættes i selskabets forhandlingsprotokol, og siderne pagineres fortløbende. 6.2 Ønsker en deltager at gøre indsigelse mod referatet, bør det ske inden 7 dage fra modtagelsen. 6.3 Forhandlingsprotokollen underskrives af bestyrelsens medlemmer. Medlemmer, der ikke har deltaget i mødet, skal med deres underskrift bekræfte at have læst protokollen. 7 Bestyrelsens overordnede opgaver og ansvar Bestyrelsen skal varetage den overordnede strategiske ledelse, den finansielle og ledelsesmæssige kontrol af selskabet samt løbende vurdere direktionens arbejde. Bestyrelsens væsentligste opgaver er bl.a.: at fastlægge de overordnede mål og strategier og følge op på disse at sikre klare retningslinjer for ansvarlighed, ansvarsfordeling, planlægning og opfølgning samt risikostyring at udvælge en kvalificeret direktion og fastlægge direktionens ansættelsesforhold at sikre, at der er gode og konstruktive relationer til selskabets interessenter at varetage alle aktionærers interesser og sikre, at varetagelsen af hovedaktionærens interesser ikke sker på bekostning af mindretalsaktionærernes interesser.

5 Forretningsorden for bestyrelsen i Flügger A/S side 5 af 6 8 Aflønning af bestyrelse og direktion En konkurrencedygtig aflønning er en forudsætning for at tiltrække og fastholde kompetente bestyrelsesmedlemmer og direktører. Bestyrelsens aflønning som skal være rimelig i forhold til de stillede opgaver og det ansvar, der er forbundet med løsningen af disse opgaver indstilles af hovedaktionæren på vegne af samtlige aktionærer. Det samlede honorar til bestyrelsen fremgår af en note i årsrapporten. Såfremt der er aftalt en væsentlig ændring for det kommende forretningsår, vil formanden orientere herom på den ordinære generalforsamling. Den administrerende direktørs løn og bonus aftales årligt i maj/juni måned for det kommende forretningsår efter indstilling fra hovedaktionæren i samråd med bestyrelsesformanden. Bonus er normalt relateret til koncernens top- og bundlinje, dvs. nettoomsætning og primært driftsresultat, eventuelt den procentvise udvikling i disse. Bonus kan ikke overstige 30 % af den samlede aflønning. Dertil kommer sædvanlige personalegoder. Hovedaktionæren, som indgår i koncerndirektionen, har indgået en kontrakt med bestyrelsen, som, efter han er fratrådt som administrerende direktør, giver ham en fast løn, som alene reguleres i overensstemmelse med pristalsudviklingen, og som er uopsigelig fra selskabets side. Dertil kommer sædvanlige personalegoder. Den samlede aflønning til direktionen anføres i note til årsrapporten. Her er ligeledes anført art og omfang af øvrige personalegoder. Det er selskabets politik at afstå fra anvendelse af incitamentsprogrammer, aktieoptioner mv., ligesom der heller ikke indgås specielle fratrædelsesgodtgørelser. 9 Oplysninger og afgivelse af informationer Bestyrelsen og direktionen skal tilse, at selskabets interessenter bliver holdt rettidigt informeret om selskabets dispositioner og virksomhed. Det er selskabets politik at være åben og gennemsigtig i kommunikation med interessenterne og som minimum efterleve oplysningsforpligtelser som anført fra NASDAQ OMX Copenhagen A/S. 10 Risikostyring Bestyrelsen og direktionen skal ved udarbejdelse af selskabets strategi og overordnede mål identificere de væsentligste forretningsmæssige risici, der er forbundet med realiseringen heraf, samt med rettidig omhu eliminere, reducere eller acceptere disse risici. 11 Revision Det er bestyrelsens ansvar at indstille til generalforsamlingen valg af revisionsselskab samt i dialog med direktionen sikre, at aftalegrundlaget og dermed rammerne for revisionens arbejde er rimeligt og betryggende.

6 Forretningsorden for bestyrelsen i Flügger A/S side 6 af 6 12 Bestyrelsens selvevaluering Bestyrelsen foretager en gang årligt en selvevaluering af bestyrelsens og de individuelle medlemmers arbejde samt en evaluering af direktionens arbejde og resultater og endelig en evaluering af samarbejdet mellem bestyrelse og direktion. 13 Øvrige forhold Bestyrelsen bekræfter med deres underskrift på denne forretningsorden for bestyrelsen i Flügger A/S, at man desuden er bekendt med selskabets vedtægter og de særlige krav, som stilles til selskabets bestyrelse i Selskabslovens og de særlige krav, som er en følge af, at selskabet er noteret på NASDAQ OMX Copenhagen A/S. Der gøres specielt opmærksom på tavshedspligten og insiderreglerne samt oplysningsforpligtelserne. NOTE: Ud over at vedtage denne forretningsorden, skal bestyrelsen også tage stilling til, om man fremover vil offentliggøre bestyrelsens samt eventuelt direktionens årshjul tillæg til forretningsorden. Dette vil give værdi til læseren og fungere som supplerende oplysninger til Corporate Governance. Flügger koncernens besvarelser på mange af anbefalingerne i Corporate Governance refererer nemlig til disse årshjul. Vedtaget på bestyrelsesmøde 27.

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I FLUGGER A/S

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I FLUGGER A/S FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I FLUGGER A/S 1. Bestyrelsens pligter 1.1 Denne forretningsorden for bestyrelsen fastlægger, sammen med de til enhver tid gældende: Regler i selskabsloven, herunder særligt

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Den selvejende institution Brandts

Forretningsorden for bestyrelsen i Den selvejende institution Brandts Forretningsorden for bestyrelsen i Den selvejende institution Brandts Konstitution Bestyrelsen er valgt/udpeget for 2 år ad gangen. Bestyrelsesmedlemmerne har forskudte valgperioder, som anført i vedtægterne,

Læs mere

Forretningsorden for ApS

Forretningsorden for ApS Forretningsorden for ApS Denne forretningsorden gælder for bestyrelsen i CVR nr.. 1.0 Konstituering 1.1 Bestyrelsen træder sammen for at konstituere sig umiddelbart efter den ordinære generalforsamling.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN. for. Grundejerforeningen Fjordparken

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN. for. Grundejerforeningen Fjordparken D01644843 FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN for Grundejerforeningen Fjordparken 1. Bestyrelsens møder, antal og indkaldelse. 1.1. Bestyrelsen holder mindst et møde pr. kvartal (ordinære bestyrelsesmøder).

Læs mere

FORRETNINGSORDEN 3. december For. bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond

FORRETNINGSORDEN 3. december For. bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond FORRETNINGSORDEN 3. december 2015 For bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond Bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond har fastsat denne forretningsorden for bestyrelsens arbejde. 1. Fondens bestyrelse

Læs mere

Forretningsorden for. Hovedbestyrelsen i Scleroseforeningen

Forretningsorden for. Hovedbestyrelsen i Scleroseforeningen Forretningsorden for Hovedbestyrelsen i Scleroseforeningen 1 1.1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden oprettes i henhold til foreningens vedtægter 10. 1.2. Tiltrædelse af forretningsordenen

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I Lynæs Havn.

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I Lynæs Havn. FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I Lynæs Havn. 1 AFHOLDELSE AF BESTYRELSESMØDER 1.1 Umiddelbart efter den ordinære generalforsamling - eller efter en ekstraordinær generalforsamling, hvor der er sket ændringer

Læs mere

Forretningsorden. for bestyrelsen i AquaDjurs as

Forretningsorden. for bestyrelsen i AquaDjurs as Forretningsorden for bestyrelsen i AquaDjurs as Tiltrådt 17. juni 2014 Indholdsfortegnelse 1. Forretningsordenens hjemmel... 3 2. Aktiebesiddelse... 3 3. Tiltrædelse af forretningsorden... 3 4. Bestyrelsens

Læs mere

Vedtægter. for. Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål

Vedtægter. for. Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål Vedtægter for Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S. 2 Selskabets hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

Forretningsorden. for. bestyrelsen XXX A/S. CVR-nr. XXXXXXXX. 1. Bestyrelsens første møde

Forretningsorden. for. bestyrelsen XXX A/S. CVR-nr. XXXXXXXX. 1. Bestyrelsens første møde Forretningsorden for bestyrelsen i XXX A/S CVR-nr. XXXXXXXX 1. Bestyrelsens første møde Bestyrelsen afholder sit første (konstituerende) møde umiddelbart efter generalforsamlingen. Mødet ledes af det bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i. Svendborg Kraftvarme A/S

Forretningsorden for bestyrelsen i. Svendborg Kraftvarme A/S Forretningsorden for bestyrelsen i Svendborg Kraftvarme A/S Juni 2014 1.0 Forretningsordenens hjemmel 1.1 Nærværende forretningsorden er oprettet i henhold til Lov om aktie- og anpartsselskaber, 130. 1.2

Læs mere

Forretningsorden for Haderslev Jægerforening. Denne forretningsorden supplerer Haderslev Jægerforenings vedtægter. 1 Konstituering 1.1 Umiddelbart efter generalforsamlingen, afholder bestyrelsen møde for

Læs mere

BILAG 5. Forretningsorden. Side 1

BILAG 5. Forretningsorden. Side 1 BILAG 5 Forretningsorden Side 1 14. oktober2019 FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSE INDSAMLING PÅ TVÆRS I/S Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Konstituering...3 2. Mødeafholdelse...3 3. Dagsorden...3 4. Afvikling

Læs mere

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANTI DOPING DANMARK

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANTI DOPING DANMARK BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I ANTI DOPING DANMARK 2 Revideret 2013 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. Afholdelse af bestyrelsesmøder 1. 1.1 Bestyrelsen afholder

Læs mere

Vedtægter for PenSam Holding A/S

Vedtægter for PenSam Holding A/S Vedtægter for PenSam Holding A/S 2 Vedtægter for PenSam Holding A/S Kapitel I - Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Holding A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Gjethuset

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Gjethuset FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Fonden Gjethuset 2016 1. FORRETNINGSORDENENS HJEMMEL 1.01. Denne forretningsorden oprettes i henhold til vedtægternes 3. 1.02. Denne forretningsorden er godkendt af Halsnæs

Læs mere

Vedtægter for PenSam Bank A/S

Vedtægter for PenSam Bank A/S Vedtægter for PenSam Bank A/S 2 Vedtægter for PenSam Bank A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Bank A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at

Læs mere

Bilag til punkt 6. Justering af bestyrelsens forretningsorden. (Godkendt på bestyrelsesmødet 4. april 2018)

Bilag til punkt 6. Justering af bestyrelsens forretningsorden. (Godkendt på bestyrelsesmødet 4. april 2018) Bilag til punkt 6. Justering af bestyrelsens forretningsorden. (Godkendt på bestyrelsesmødet 4. april 2018) 1 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i den offentlige selvejende institution

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

VEDTÆGTER. for AALBORG BOLDSPILKLUB A/S 1.0. NAVN

VEDTÆGTER. for AALBORG BOLDSPILKLUB A/S 1.0. NAVN VEDTÆGTER for AALBORG BOLDSPILKLUB A/S 1.0. NAVN 1.1. Selskabets navn er Aalborg Boldspilklub A/S med bifirmanavne AaB A/S (Aalborg Boldspilklub A/S); Aalborg BK A/S (Aalborg Boldspilklub A/S); AaB Håndbold

Læs mere

Brande Fjernvarme amba. Forretningsorden

Brande Fjernvarme amba. Forretningsorden Brande Fjernvarme amba Forretningsorden Indholdsfortegnelse. 1. Indledning. 2. Bestyrelsens konstituering. 3. Bestyrelsesmøder. 4. Formandens rolle. 5. Dagsorden. 6. Beslutninger. 7. Beslutningsprotokol.

Læs mere

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I DEN OFFENTLIGE SELVEJENDE INSTITUTION TEAM DANMARK. (Godkendt på bestyrelsesmødet den 18.

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I DEN OFFENTLIGE SELVEJENDE INSTITUTION TEAM DANMARK. (Godkendt på bestyrelsesmødet den 18. BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I DEN OFFENTLIGE SELVEJENDE INSTITUTION TEAM DANMARK (Godkendt på bestyrelsesmødet den 18. februar 2013) 1 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i den offentlige

Læs mere

Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S. 1. Status og kommissorium

Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S. 1. Status og kommissorium 18. juni 2015 BILAG 1 Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S 1. Status og kommissorium Revisionsudvalget er et udvalg under bestyrelsen, der er nedsat i overensstemmelse med 15.1 i forretningsordenen

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Gjethuset

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Gjethuset FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Fonden Gjethuset 2016 1. FORRETNINGSORDENENS HJEMMEL 1.01. Denne forretningsorden oprettes i henhold til vedtægternes 3. 1.02. Originaleksemplaret skal opbevares i Fondens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991 VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Vand A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune. 2. SELSKABETS FORMÅL 2.1

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for FrederiksbergFonden

Forretningsorden for bestyrelsen for FrederiksbergFonden 1 Forretningsorden for bestyrelsen for FrederiksbergFonden CVR-nummer 46206312 Udarbejdet i henhold til fondens fundats. 2 1. Fondens bestyrelse 1.1 Valg af bestyrelsens medlemmer 1.1.1 Bestyrelsens medlemmer

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR

VEDTÆGTER FOR ESBJERG FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR VEDTÆGTER FOR ESBJERG FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR 32662579 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Forsyning Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune.

Læs mere

Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S. CVR.: (dato) 2013

Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S. CVR.: (dato) 2013 Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S CVR.: 30 69 24 46 (dato) 2013 VEDTÆGTER FOR VORDINGBORG FJERNVARME A/S CVR-NR. 30 69 24 46 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Vordingborg Fjernvarme A/S. 2. FORMÅL 2.1

Læs mere

Vedtægter for Langeland Forsyning A/S

Vedtægter for Langeland Forsyning A/S 6653-0016 Vedtægter for Langeland Forsyning A/S 1. Navn og hjemsted 1.1. Selskabets navn er Langeland Forsyning A/S. 1.2. Dets hjemsted er Langeland Kommune. 2. Selskabets formål 2.1. Selskabets formål

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Roskilde Festival

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Roskilde Festival FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Fonden Roskilde Festival 1. FORRETNINGSORDENENS HJEMMEL 1.01. Denne forretningsorden oprettes i henhold til vedtægternes 6.07. 1.02. Originaleksemplaret skal opbevares

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for. bestyrelsen. for I/S NORDFORBRÆNDING. 6. december 2001

FORRETNINGSORDEN. for. bestyrelsen. for I/S NORDFORBRÆNDING. 6. december 2001 FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen for I/S NORDFORBRÆNDING 6. december 2001 Side 1 Indhold Bestyrelsens konstituering... 3 Bestyrelsens møder... 3 Udsendelse af dagsorden... 4 Beslutningsdygtighed, mødeledelse

Læs mere

Forretningsorden for Den Danske Naturfonds bestyrelse

Forretningsorden for Den Danske Naturfonds bestyrelse Side 1/6 Forretningsorden for Den Danske Naturfonds bestyrelse 1. Bestyrelsens valg, konstitution og honorar 1.1. Indstilling og valg af bestyrelsesmedlemmer sker i overensstemmelse med pkt. 7 og 8 i fondens

Læs mere

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag.

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. 1.0 Forretningsordenens hjemmel. 1.1 Forretningsordenen er godkendt af den ekstraordinære generalforsamling den 30. jan. 2012, i øvrigt jf. 13

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Frederikshavn Forsyning A/S

FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Frederikshavn Forsyning A/S FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Frederikshavn Forsyning A/S INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Forretningsordenens hjemmel... 3 2. Aktiebesiddelse... 3 3. Bestyrelsens konstitution... 3 4. Tiltrædelse af forretningsorden...

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN OG DIREKTIONEN. Foreningen NLP. CVR. nr

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN OG DIREKTIONEN. Foreningen NLP. CVR. nr FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN OG DIREKTIONEN I Foreningen NLP CVR. nr. 36741422 1 BESTYRELSENS KONSTITUERING 1.1 Bestyrelsen træder sammen umiddelbart efter afholdelse af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Scandinavian Brake Systems A/S Cvr-nr

VEDTÆGTER. for. Scandinavian Brake Systems A/S Cvr-nr VEDTÆGTER for Scandinavian Brake Systems A/S Cvr-nr. 32774210 J.nr. 206102 AMH/TPJ - 26.04.2016 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er SCANDINAVIAN BRAKE SYSTEMS A/S. Dets hjemsted er Svendborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter for PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab

Vedtægter for PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab Vedtægter for PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab Navn og formål 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Selskabets navn er PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab. Selskabet driver også virksomhed

Læs mere

Vedtægter for Dansk Affald A/S. 3 ejerkommuner. Vedtægter. for. Dansk Affald A/S

Vedtægter for Dansk Affald A/S. 3 ejerkommuner. Vedtægter. for. Dansk Affald A/S 3 ejerkommuner Vedtægter for Dansk Affald A/S 1 Indhold 1. Navn, hjemsted og formål... 3 2. Kapital og aktier... 3 2.1 Aktiekapital... 3 2.2 Aktierne... 3 2.3 Rettigheder... 3 2.4 Overdragelse... 3 2.5

Læs mere

Forretningsorden for Bestyrelsen for Fonden Geopark Odsherred

Forretningsorden for Bestyrelsen for Fonden Geopark Odsherred Forretningsorden for Bestyrelsen for Fonden Geopark Odsherred 1. Forretningsordenen 1.1. Bestyrelsen for fonden Geopark Odsherred skal som første punkt efter konstituering af bestyrelsen i umiddelbar forlængelse

Læs mere

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011. Forretningsorden for bestyrelsen i Andelsvandværket Helle Vest AMBA Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Læs mere

Mandat og forretningsorden for Nominerings- og Vederlagsudvalget i Ambu A/S ( Selskabet )

Mandat og forretningsorden for Nominerings- og Vederlagsudvalget i Ambu A/S ( Selskabet ) Mandat og forretningsorden for Nominerings- og Vederlagsudvalget i Ambu A/S ( Selskabet ) 1. Baggrund og formål 1.1 Udvalget er etableret af Selskabets bestyrelse med henblik på at bistå og rådgive Selskabets

Læs mere

Den 28. februar Kommissorium for Vederlagsudvalg

Den 28. februar Kommissorium for Vederlagsudvalg Den 28. februar 2017 Kommissorium for Vederlagsudvalg 1 Præampel 1.1 Udvalget er et bestyrelsesudvalg, der alene skal forberede beslutninger, som træffes i den samlede bestyrelse. 1.2 Bestyrelsen sikre,

Læs mere

Vedtægter tor Flügger group A/S

Vedtægter tor Flügger group A/S Vedtægter tor Flügger group A/S Indhold: 01. 02. Selskabets navn og formål side 2 03. 06. Aktiekapital, aktiebreve mv... side 2 07. 12. Generalforsamlinger......... side 3 13. 15. Bestyrelsen. side 5 16.

Læs mere

BERLIN IV A/S VEDTÆGTER

BERLIN IV A/S VEDTÆGTER BERLIN IV A/S VEDTÆGTER VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Berlin IV A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte i ejendomme, herunder ved ejerskab af aktier (kapitalandele)

Læs mere

Forretningsorden. for. bestyrelsen. DNS i/s [Arbejdstitel]

Forretningsorden. for. bestyrelsen. DNS i/s [Arbejdstitel] Eksempel på Forretningsorden for løsningsforslag no. 1. Eksemplet på Forretningsorden kræver ikke ændringer i det udarbejdede DNS I/S aftalesæt. Løsningsforslag fremlagt på borgmestermødet den 28. august

Læs mere

Vedtægter for PenSam Bank A/S

Vedtægter for PenSam Bank A/S Vedtægter for PenSam Bank A/S 2 Vedtægter for PenSam Bank A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Bank A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at

Læs mere

Brøndbyernes IF Fodbold A/S

Brøndbyernes IF Fodbold A/S Brøndbyernes IF Fodbold A/S Vurdering af, at Brøndby IF s stillingtagen til retningslinier for corporate governance er i overensstemmelse med Københavns Fondsbørs retningslinier herfor. Vejledning fra

Læs mere

Kommissorium for Aflønningsudvalget. Maj 2018

Kommissorium for Aflønningsudvalget. Maj 2018 Kommissorium for Aflønningsudvalget Maj 2018 Indhold 1. FORMÅL... 3 2. RAMMER... 3 3. ORGANISERING... 3 4. OPGAVER... 4 5. MØDER... 4 6. SÆRLIGE UNDERSØGELSER... 5 7. RAPPORTERING... 5 8. OFFENTLIGGØRELSE...

Læs mere

Vedtægter. for Air Greenland A/S (A/S 30.672)

Vedtægter. for Air Greenland A/S (A/S 30.672) Vedtægter for Air Greenland A/S (A/S 30.672) Side 6 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Air Greenland A/S. 1.2 Selskabet har følgende binavne: 2 Hjemsted Grønlandsfly A/S (Air Greenland A/S) Air Kalaallit Nunaat

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VARME A/S CVR-NR

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VARME A/S CVR-NR VEDTÆGTER FOR ESBJERG VARME A/S CVR-NR. 32662498 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Varme A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune. 2. SESKABETS FORMÅL

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på Haderslev Handelsskole

Forretningsorden for bestyrelsen på Haderslev Handelsskole Forretningsorden for bestyrelsen på I henhold til 14, stk. 1 i institutionens vedtægter fastsættes følgende forretningsorden: 1. Bestyrelsens opgaver og ansvar Bestyrelsesmedlemmer skal tilsammen bidrage

Læs mere

Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S

Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S 2. februar 2012 Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S 1. Status og kommissorium Revisionsudvalget er et udvalg under bestyrelsen, der er nedsat i overensstemmelse med 15.1 i forretningsordenen for

Læs mere

07. maj 2013 VEDTÆGTER FOR ISHØJ FORSYNING HOLDING A/S. CVR. nr.:

07. maj 2013 VEDTÆGTER FOR ISHØJ FORSYNING HOLDING A/S. CVR. nr.: 07. maj 2013 VEDTÆGTER FOR ISHØJ FORSYNING HOLDING A/S CVR. nr.: 32 89 03 34 I:\ISHOJ FORSYNING\Dokumenter\Vedtægter revideret 2013.04.10\Vedtægter Ishøj Forsyning Holding AS (1).doc 1. SELSKABETS NAVN

Læs mere

Ringkjøbing Landbobank A/S. Kommissorium for Aflønningsudvalget. Kommissorium for Aflønningsudvalget

Ringkjøbing Landbobank A/S. Kommissorium for Aflønningsudvalget. Kommissorium for Aflønningsudvalget 1 1. Anvendelsesområde og formål 1.1 I henhold til Lov om Finansiel Virksomhed 77c samt bestyrelsens forretningsorden punkt 1.6 er der nedsat et Aflønningsudvalg (i det følgende benævnt Udvalget) under

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Fredensborg Forsyning A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Fredensborg Kommune. 1.3 Selskabets

Læs mere

NUNA. Vedtægter. for Air Greenland A/S (CVR ) ADVOKATER EQQARTUUSSISSUSERISUT LAW FIRM

NUNA. Vedtægter. for Air Greenland A/S (CVR ) ADVOKATER EQQARTUUSSISSUSERISUT LAW FIRM Vedtægter for Air Greenland A/S (CVR 56996710 ) 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Air Greenland A/S. 1.2 Selskabet har følgende binavne: Grønlandsfly A/S (Air Greenland A/S) Air Kalaallit Nunaat A/S (Air Greenland

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsorganisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen

Læs mere

Kibæk Fjernvarme amba Forretningsorden

Kibæk Fjernvarme amba Forretningsorden Kibæk Fjernvarme amba Forretningsorden Indholdsfortegnelse. 1. Indledning. 2. Bestyrelsens konstituering. 3. Bestyrelsesmøder. 4. Formandens rolle. 5. Dagsorden. 6. Beslutninger. 7. Beslutningsprotokol.

Læs mere

07. maj 2013 VEDTÆGTER FOR ISHØJ FORSYNING APS. CVR. nr.: 32 87 89 46

07. maj 2013 VEDTÆGTER FOR ISHØJ FORSYNING APS. CVR. nr.: 32 87 89 46 07. maj 2013 VEDTÆGTER FOR ISHØJ FORSYNING APS CVR. nr.: 32 87 89 46 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED Side 2 1.1 Selskabets navn er Ishøj Forsyning ApS. Selskabets binavn er Ishøj Service ApS. 1.2 Selskabets

Læs mere

HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S. Vedtægter

HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S. Vedtægter HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S Vedtægter 18. december 2013 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR. 33 03 26 33 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Holbæk Forsyning Holding A/S. 1.2 Selskabets binavn

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30 55 77 51 Ordinær generalforsamling i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S ("Selskabet") afholdes tirsdag den 29. maj

Læs mere

Vedtægter. Energi Viborg Kraftvarme A/S CVR-nr Maj Sagsnr phe/ano/jhp Dok.nr

Vedtægter. Energi Viborg Kraftvarme A/S CVR-nr Maj Sagsnr phe/ano/jhp Dok.nr Maj 2019 Sagsnr. 021384-0046 phe/ano/jhp Vedtægter Energi Viborg Kraftvarme A/S CVR-nr. 10 04 67 69 København Danmark Aarhus Danmark Shanghai Kina New York USA T +45 72 27 00 00 E info@bechbruun.com Advokatpartnerselskab

Læs mere

VEDTÆGTER FORS HOLDING A/S CVR-NR NAVN. 1.1 Selskabets navn er FORS Holding A/S ("Selskabet"). 1.2 Selskabets binavne er:

VEDTÆGTER FORS HOLDING A/S CVR-NR NAVN. 1.1 Selskabets navn er FORS Holding A/S (Selskabet). 1.2 Selskabets binavne er: Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 165947 VEDTÆGTER FORS HOLDING A/S CVR-NR. 37 35 25 43 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er FORS Holding A/S ("Selskabet").

Læs mere

3.1 Bankens formål er at drive bankvirksomhed samt andre aktiviteter i henhold til lov om finansiel virksomhed.

3.1 Bankens formål er at drive bankvirksomhed samt andre aktiviteter i henhold til lov om finansiel virksomhed. [Oversættelse] Vedtægter for P/F BankNordik 1.0 Navn 1.1 Bankens navn er Partafelagið BankNordik. 1.2 Banken driver tillige virksomhed under følgende binavne: Norðoya Banki, Sjóvinnubankin, Føroya Banki,

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX A/S cvr. nr

V E D T Æ G T E R. for. RTX A/S cvr. nr V E D T Æ G T E R for RTX A/S cvr. nr. 17 00 21 47 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research A/S (RTX A/S), RTX Wireless Communication

Læs mere

BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden

BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden Indhold Skolebestyrelsens arbejdsopgaver:... 2 Hvad kendetegner en god skolebestyrelse:... 2 Møder:... 2 Dagsorden:... 3 Beslutningsdygtighed:... 3 Valg af nye

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

VEDTÆGTER Oktober 2011

VEDTÆGTER Oktober 2011 Udkast 14. oktober 2011 J.nr. 050492-0001 ckm/kfh VEDTÆGTER Oktober 2011 Frederiksberg Fjernkøling A/S (CVR-nr. [ ]) Bech-Bruun Advokatfirma Langelinie Allé 35 2100 København Ø T +45 72 27 00 00 F +45

Læs mere

Som led i virksomhedsstyringen arbejder bestyrelsen og direktionen løbende med relevante

Som led i virksomhedsstyringen arbejder bestyrelsen og direktionen løbende med relevante 10. marts 2014 Standarder for god selskabsledelse Som led i virksomhedsstyringen arbejder bestyrelsen og direktionen løbende med relevante standarder for god selskabsledelse. Nedenfor redegøres for hvordan

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 J. nr. 36900 V E D T Æ G T E R for RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 30-05-2011 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX Telecom A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research

Læs mere

UDKAST. 29. januar 2010 VEDTÆGTER FOR HALSNÆS KOMMUNALE VARMEFORSYNING A/S. C:\pdf995\input\ibnpkt 23 bilag 16 - bilag 15 vedtægter varmeforsyning.

UDKAST. 29. januar 2010 VEDTÆGTER FOR HALSNÆS KOMMUNALE VARMEFORSYNING A/S. C:\pdf995\input\ibnpkt 23 bilag 16 - bilag 15 vedtægter varmeforsyning. UDKAST 29. januar 2010 VEDTÆGTER FOR HALSNÆS KOMMUNALE VARMEFORSYNING A/S C:\pdf995\input\ibnpkt 23 bilag 16 - bilag 15 vedtægter varmeforsyning.doc 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Side 2 1.1 Selskabets

Læs mere

Nuværende mål for kapitalstrukturen er en egenkapitalandel på 30% excl. værdi af goodwill.

Nuværende mål for kapitalstrukturen er en egenkapitalandel på 30% excl. værdi af goodwill. Anbefalinger for god selskabsledelse Land & Leisure A/S følger i al væsentlighed Nasdaq OMX Copenhagen A/S s anbefalinger for god selskabsledelse. Land & Leisure A/S ledelse forholder sig således løbende

Læs mere

UDKAST 26. MARTS 2015 EFTER FUSION VEDTÆGTER HKV HORSENS A/S, CVR NR. 35 52 01 04 [Dato]

UDKAST 26. MARTS 2015 EFTER FUSION VEDTÆGTER HKV HORSENS A/S, CVR NR. 35 52 01 04 [Dato] UDKAST 26. MARTS 2015 EFTER FUSION VEDTÆGTER HKV HORSENS A/S, CVR NR. 35 52 01 04 [Dato] Forslag HKV Horsens A/S efter fusion 1.0 NAVN 1.1 Selskabets navn er HKV Horsens A/S 2.0 FORMÅL 2.1 Selskabets formål

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. 1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Ullerød Vandværks vedtægter af 27. april 2010. Originaleksemplaret

Læs mere

Error! Not a valid filename.

Error! Not a valid filename. Error! Not a valid filename. Advokat Hans Vestergaard 14.09.2005 Slotsgade 21-5100 Odense C Tlf. 66190066 J.nr. 17.11950/MI FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I GRUNDKORT FYN A/S ---------------------------------------------------------------

Læs mere

VEDTÆGTER for Royal Arctic Line A/S, reg.nr

VEDTÆGTER for Royal Arctic Line A/S, reg.nr VEDTÆGTER for Royal Arctic Line A/S, reg.nr. 209.527 Selskabets navn, hjemsted og formål. 1. 1.1. Selskabets navn er Royal Arctic Line A/S. 1.2. Selskabet kan tillige drive virksomhed under binavnene:

Læs mere

Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark.

Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. 2 Revideret på bestyrelsesmøde den 8. juni 2017 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. Afholdelse af bestyrelsesmøder 1. 1.1 Bestyrelsen afholder møder 4-5 gange om

Læs mere

VEDTÆGTER. for PANDORA A/S. CVR-nr. 28 50 51 16

VEDTÆGTER. for PANDORA A/S. CVR-nr. 28 50 51 16 VEDTÆGTER for PANDORA A/S CVR-nr. 28 50 51 16 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er PANDORA A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at drive virksomhed med anlægsinvestering, finansiering, industri, handel og

Læs mere

Vedtægter for PenSam Forsikring A/S

Vedtægter for PenSam Forsikring A/S Vedtægter for PenSam Forsikring A/S 2 Vedtægter for PenSam Forsikring A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Forsikring A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets

Læs mere

Kommissorium for vederlagsudvalget i Nykredit A/S og Nykredit Realkredit A/S

Kommissorium for vederlagsudvalget i Nykredit A/S og Nykredit Realkredit A/S Kommissorium for vederlagsudvalget i Nykredit A/S og Nykredit Realkredit A/S 1. Formål 1.1 I henhold til anbefalingerne for god selskabsledelse og lov om finansiel virksomhed har Nykredit A/S og Nykredit

Læs mere

Vedtægter. a. Selskabets aktiekapital udgør kr. 219.749.230. Heraf er kr. 112.316.270 A-aktier og kr. 107.432.960 B-aktier.

Vedtægter. a. Selskabets aktiekapital udgør kr. 219.749.230. Heraf er kr. 112.316.270 A-aktier og kr. 107.432.960 B-aktier. Vedtægter Selskabets navn og formål Selskabets navn er ROCKWOOL INTERNATIONAL A/S. 1. 2. Selskabets formål er i ind- og udland, herunder ved investering i andre selskaber, at drive industri, handel og

Læs mere

Forretningsorden. Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU)

Forretningsorden. Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU) Bilag 7 Forretningsorden Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU) Nærværende forretningsorden tager udgangspunkt i ITUs interimvedtægter af 30. juni 2003 samt lov nummer 403 af 28. maj 2003 om universiteter

Læs mere

2.2 Selskabet skal sikre, at dets opgaver udføres effektivt under hensyntagen til sundhed, natur og miljø.

2.2 Selskabet skal sikre, at dets opgaver udføres effektivt under hensyntagen til sundhed, natur og miljø. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR GREVE RENOVATION A/S CVR-nr. 32 26 85 36 1. SELSKABETS

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. 46 mio. fordelt på aktier á kr. 1 eller multipla heraf. Der udstedes ikke ejerbeviser.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. 46 mio. fordelt på aktier á kr. 1 eller multipla heraf. Der udstedes ikke ejerbeviser. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD FORSYNING HOLDING A/S CVR-nr. 33 04 73 12 1.

Læs mere

HOLBÆK SERVICE A/S. Vedtægter. 19. december 2013

HOLBÆK SERVICE A/S. Vedtægter. 19. december 2013 1 HOLBÆK SERVICE A/S Vedtægter 19. december 2013 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK SERVICE A/S CVR-NR. 33 03 28 38 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Holbæk Service A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Holbæk Kommune.

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder: 1 Umiddelbart efter afholdelse af en ordinær generalforsamling eller en ekstraordinær generalforsamling,

Læs mere

J.nr.: 05-59485. Vedtægter. Midtfyns Elforsyning Forsyningspligt A/S CVR-nr. 26327237

J.nr.: 05-59485. Vedtægter. Midtfyns Elforsyning Forsyningspligt A/S CVR-nr. 26327237 J.nr.: 05-59485 Vedtægter Midtfyns Elforsyning Forsyningspligt A/S CVR-nr. 26327237 1. Selskabets navn og hjemsted 1.1. Selskabets navn er Midtfyns Elforsyning Forsyningspligt A/S. 1.2. Selskabets hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S. (CVR-nr ) 1 Selskabets navn og formål

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S. (CVR-nr ) 1 Selskabets navn og formål VEDTÆGTER for Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen Holding A/S. 1.2 Formål Selskabets formål er at besidde kapitalandele

Læs mere

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S VEDTÆGTER For EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30557751 K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S K R O M A N N R E U M E R T, A D V O K A T F I R M A SUNDKROGSGADE 5, D K - 2

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelserne for Grakom og Grakom Arbejdsgivere

Forretningsorden for bestyrelserne for Grakom og Grakom Arbejdsgivere 21.06.2019 Forretningsorden for bestyrelserne for Grakom og Grakom Arbejdsgivere I medfør af vedtægterne fastsættes forretningsorden for bestyrelsen for Grakom 1. Forretningsorden 1.1. Forretningsordenens

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I FONDEN OLUF NIELSEN CVR

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I FONDEN OLUF NIELSEN CVR FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I FONDEN OLUF NIELSEN CVR 11591299 - Forretningsorden danner sammen med vedtægterne grundlag for Fondens virke ONF administreres i samarbejde med Fonden Elite Idræt Aarhus.

Læs mere

Kommissorium for Aflønningsudvalget Danske Bank A/S CVR-nr

Kommissorium for Aflønningsudvalget Danske Bank A/S CVR-nr Vejledende oversættelse af Charter of the Remuneration Committee. I tilfælde af uoverensstemmelse mellem den engelske originalversion og nærværende oversættelse vil den engelske version være gældende.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HILLERØD SPILDEVAND A/S

VEDTÆGTER FOR HILLERØD SPILDEVAND A/S VEDTÆGTER FOR HILLERØD SPILDEVAND A/S Indholdsfortegnelse 1. Selskabets navn, hjemsted og formål... 3 2. Selskabets kapital... 3 3. Generalforsamlinger... 3 4. Bestyrelse og direktion... 4 5. Revision...

Læs mere

Forretningsorden. Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU)

Forretningsorden. Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU) 2. udkast af 19.03.2004 til forretningsorden for bestyrelsen Bilag 7 Forretningsorden Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU) 1 Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden oprettes i henhold

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HILLERØD SERVICE A/S

VEDTÆGTER FOR HILLERØD SERVICE A/S VEDTÆGTER FOR HILLERØD SERVICE A/S Gældende fra 01-01-2018 Indholdsfortegnelse 1. Selskabets navn, hjemsted og formål... 3 2. Selskabets kapital... 3 3. Generalforsamlinger... 3 4. Bestyrelse og direktion...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HILLERØD AFFALDSHÅNDTERING A/S

VEDTÆGTER FOR HILLERØD AFFALDSHÅNDTERING A/S VEDTÆGTER FOR HILLERØD AFFALDSHÅNDTERING A/S Indholdsfortegnelse 1. Selskabets navn, hjemsted og formål... 3 2. Selskabets kapital... 3 3. Generalforsamlinger... 3 4. Bestyrelse og direktion... 4 5. Revision...

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Århus, den 10. december 2008 Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Introduktion Valg til bestyrelsen sker hvert år på boligkontorets repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst 2 år.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen A/S. 1 Selskabets navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen A/S. 1 Selskabets navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for Glunz & Jensen A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz og Jensen A/S. 1.2 Binavne Selskabet anvender følgende binavne: Graphic Equipment

Læs mere

BESTYRELSENS FORRETN I NGSORDEN

BESTYRELSENS FORRETN I NGSORDEN 25. oktober 2018 BESTYRELSENS FORRETN I NGSORDEN for I nvesteringsfonden for Udvikl ingslande IFU fonetningsorden - final - 20181025 lndhold 1. 2. 3. 4. 5. o. 7. 8. 9. 10. 11. 114. 12. Konstituering, medlemmer

Læs mere