LOKALAFDELING Forår 2017 Lokalafdeling Sydfyn

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALAFDELING Forår 2017 Lokalafdeling Sydfyn"

Transkript

1 LOKALAFDELING Forår 2017 Lokalafdeling Sydfyn Generalforsamlingen Fastelavn og Bisidder... 3 Telefontid til formanden... 4 Nyt fra Langeland... 4 Nyt fra Faaborg og Odense... 5 Nyt fra Svendborg og Donation... 6 HjerneUgen Tysklandstur... 8 Hovedtrop Kursus... 9 Tur til Bornholm Bagsiden... 12

2 Indkaldelse til generalforsamling Hjerneskadeforeningen Sydfyn indkalder herved til generalforsamling søndag den 15/ kl i Frivillighuset i Svendborg (på hjørnet v/havnegade 3) Følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse. 3. Indstilling af regnskabet til godkendelse på førstkommende repræsentantskabsmøde. 4. Behandling af indkomne forslag (forslag skal være formanden i hænde senest den 7/1 2017). 5. Behandling af forslag til førstkommende repræsentantskabsmøde. 6. Drøftelse af lokalforeningens arbejde i det nye år. 7. Fremlæggelse af budget for 2017 til godkendelse. 8. Valg af: 2 bestyrelsesmedlemmer for en 2-årig periode (Kim Priskorn og Tina Ryborg Nikander er på valg). 2 suppleanter for en 1-årig periode. 2 Repræsentanter og 2 suppleanter til landsforeningens repræsentantskab. 9. Eventuelt. Bestyrelsen byder på brunch og af hensyn til indkøb er der tilmelding senest den 7/ til Lonnie på tlf mail: Lonnie@hobby-art.dk.

3 Fastelavn søndag den 26/2 kl Bestyrelsen inviterer til fastelavn med udklædning og tøndeslagning for alle. Vi slår katten af tønden i gården og når sidste bræt er slået ned går vi i Medborgercaféen og drikker kaffe/te og spiser hjemmelavede boller- slikposer til børn op til 14 år. Kattekongen og kattedronningen bliver kåret og der er præmier til den bedste udklædning (der er ikke krav om udklædning for at kunne deltage). Vi mødes i gården til Frivillighuset, Havnegade 3 (portåbning ved lyskrydset) i Svendborg. Pris pr. person kr. 25. Tilmelding til Lonnie senest den 20/2 på tlf eller på mail: lonnie@hobby-art.dk. Har du lyst til at tage del i bestyrelsesarbejdet og være med til at gøre en forskel for vores medlemmer og deres familier, så mød op på generalforsamlingen søndag den 15/1. Se flere detaljer andet sted i bladet. Det er også på generalforsamlingen, der bliver foreslået aktiviteter for det kommende år, så har du ønsker/tiltag til nye opgaver kan du møde op på generalforsamlingen eller sende dine forslag til Lonnie på mail: lonnie@hobby-art.dk senest den 7/ Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og deres familier en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. Tak for den gode opbakning og på gensyn til nye opgaver og udfordringer i det nye år. Bisidderordning Lokalafd. Sydfyn kan fortsat tilbyde bisidderfunktion til vores medlemmer. Det er ikke altid nemt at overskue mødet med jobcenter/kommunal instans eller er du utryg ved besøg på genoptræningsstedet eller lægen så har du mulighed for at have en bisidder med. En person som vil kunne bistå dig og være din støtte og dine lyttende ører sammen med dig under mødet og efter mødet kunne drøfte hvad der blev talt om. Fra 1. januar 2017 er ordningen ikke gratis længere, men det eneste du skal betale er kørselsgodtgørelse på kr. 2,05 pr. km (statens laveste takst), for bisidderens kørsel, selve ordningen er stadig gratis. Så har du brug for en bisidder, kan du kontakte Lonnie på tlf eller på mail: sydfyn@hjsf.dk.

4 Formanden får telefontid: Vi får flere og flere medlemmer og det er dejligt, men med det kommer også flere og flere telefonopkald til formanden. Det gør bestemt heller ikke noget. Men det kan nemt blive flere på en dag, af længere varighed og på forskellige tider af dagen, og især sidstnævnte er ikke altid nemt at håndtere. Jeg prøver derfor nu med telefontid dagligt - mandag til fredag fra kl , hvor I kan træffe mig på det sædvanlige telefonnummer, nemlig Opkald udenfor telefontiden, vil kun blive besvaret i begrænset omfang, så ring mellem kl. 10 og 12 mandag til fredag. Tag med på øhop Som noget nyt prøver vi i redaktionen at opdele de aktiviteter der er i Hjerneskadeforeningen Sydfyn i ø og by orden. Vi har delt det op på følgende måde, nemlig med Langeland først, dernæst Ærø (og nu mangler Ærø, men det er kun fordi der ikke er nogen aktivitet her de næste måneder), så Fyn med Faaborg Odense og til sidst Svendborg. Hovedtropperne finder du under respektive Odense og Svendborg. Er du medlem af Hjerneskadeforeningen Sydfyn kan du deltage i samtlige arrangementer som er beskrevet her i Nyhedsbladet også udenfor din egen kommune. Klub Langeland - Frivilligcenter Langeland (Fredensvej 1 i Rudkøbing) Datofejl i Hjerneskadebladet, herunder er de rigtige datoer. Onsdag den 11/1 kommer Casper og fortæller om hans gå-/naturprojekt Hjernespin. Casper fortæller hvad naturen gjorde ved ham og hvordan han bruger naturen og gåturene til at samle kræfter - efter han fik en hjerneskade. Hjernespin er et projekt under vores lokalafd. og det er et samarbejde mellem Casper og Bikuben Fonden. Onsdag den 8/2 inviterer vi pårørende til at komme og fortælle om det, at være pårørende til et hjerneskadet familiemedlem (ægtefælle, søskende, barn af... m.m.) Onsdag den 8/3 står i motionens tegn. Vi bevæger os ud på en lille gåtur i nærområdet, nyder naturen og efterfølgende er der varm kaffe/te og hyggesnak. Onsdagsaftenerne er kl og der er ingen tilmelding. Torsdags hygge- og hobbymøder er på følgende dage: 26/1, 23/2 og 23/3. Vi medbringer vores hobbyting (strik, hækle, flette eller andet). Vi får nogle gode snakke omkring alt fra a-z og der bliver hygget godt. Husk madpakken, vi har kaffe/te. Torsdagsmøderne er kl og der er ingen tilmelding.

5 Mandagsklubben Kom med i vores lille madklub, her hygger vi og har det rart sammen. Vi er fælles om tingene, mens nogle laver mad, dækker andre bord - og opvasken - ja den deles vi om. Har du lyst til at tilbringe et par super hyggelige timer med ligesindede i alle aldersgrupper så er madklubben i Faaborg lige stedet! Vi har ikke nogen fast madplan men taler om næste menu fra gang til gang. Det koster kr. 50 pr. person. Vi mødes den 1. mandag i måneden kl Tilmelding senest søndag til Lonnie på tlf Mandagsklubben er både for Hovedtropper og øvrige medlemmer af foreningen. Spilleaften Vi spilles brætspil, kortspil, boldspil eller der bliver strikket samtidig med, at vi hygger os med kaffe/te. Du medbringer selv din aftensmad, medmindre du er med på fastfood holdet eller vi har aftalt andet. Vi mødes den 3. mandag i måneden kl Ingen tilmelding. Madklub og spilleaften er på adressen: Fælleshuset, Tømmergården Faaborg. Hovedtropperne (unge i alderen ) Odense: Vi laver mad i fællesskab. Vi spiller typisk spil og snakker. Vi hygger os, og der er en positiv stemning. Det koster kr. 35 pr. person og drikkevarer kan købes i Caféen. NYT NYT: Vi mødes fremover på torsdage i lige uger kl Første gang i det nye år er torsdag den 26/1. Adressen er Café Klare Rytterkasernen 19, 5000 Odense C. Tilmelding tirsdagen før til Anne på tlf eller på mail: hovedtropperne.odense@gmail.com. Hold dig opdateret på Hovedtroppernes Facebookside, som løbende bliver opdateret.

6 Hovedtropperne (unge i alderen ) Vi er fælles om indkøb og madlavning. Aftenen er ren råhygge med snak og spil. Det koster kr. 35 pr. person. Vi mødes den sidste tirsdag i måneden kl Adressen: Medborgercaféen i Frivillighuset, Havnegade 3 i Svendborg. Der er ingen tilmelding du møder bare op. Hold dig opdateret på Hovedtroppernes Facebookside, som løbende bliver opdateret. Kreativt værksted Så er vi kreative igen nu hver tirsdag fra kl Vi strikker, syr, hækler, fletter eller klippe-klistrer, lige hvad vi har lyst til eller har af hobby. Med andre ord vi hygger os. Første gang i det nye år bliver den 10/1. Adressen: Frivillighuset, Havnegade 3 på 1. sal i Svendborg. Husk en madpakke. Vi har kaffe/te. Ingen tilmelding. Tirsdagscafé - Nyt tiltag i Svendborg. Vi har en hel del medlemmer i Svendborg og nogle af jer har efterspurgt en mødeaften, hvor der kan blive snakket, hygget og evt. afholdes emnedebat eller foredrag. Det gør vi noget ved i det nye år, for så mødes vi den sidste tirsdag i måneden fra kl (Hovedtropperne mødes samme dag fra kl og hvis de har lyst, deltager de selvfølgelig også sammen med os bagefter). Vi mødes i Medborgercaféen i Frivillighuset, Havnegade 3 (på hjørnet). Donation En kæmpe tak til den privatperson, som har været så venlig at donere kr til vores lokalafdeling Hjerneskadeforeningen Sydfyn. Det luner rigtigt meget og kan gøre en kæmpe forskel for vores arbejde til gavn for medlemmerne.

7 HjerneUgen - centralt (fra Hovedkontoret i Taastrup) Den ugelange fokus på hjernen foregår altid i uge 11. Vi vil skabe opmærksomhed på det at være ramt af en hjerneskade og hvordan det er at leve med et familiemedlem før og efter skaden er sket. Fra centralt hold (hovedkontoret) er en igangværende planlægning af en kunstudstilling med hjernen i fokus. I den forbindelse skal der bruges værker fra vores medlemmer ude omkring. Det kommer til at foregå på den måde at alle som er interesserede i at medvirke kan sende et foto af sit maleri, skulptur eller andet på en mail til os - eventuelt sammen med titel og en kort beskrivelse af baggrunden for værket. Der vil så blive udvalgt et antal værker fra hver lokalafd. Temaet for udstillingen er hjernen. Det er selvfølgelig ikke sådan, at vi skal bruge en masse malerier af hjernen, men gerne en kunstnerisk fortolkning af, hvad hjernen betyder for en selv eller hvad hjerneskaden betyder for livet i dag. Har du noget du vil bidrage med til kunstudstillingen så send det til Lonnie på mail: lonnie@hobby-art.dk. HjerneUgen lokalt Vi her på Sydfyn vil også have fokus på hjernen i uge 11 med et arrangement/en aktivitet i hver af de 4 kommuner. I den anledning udsender vi i begyndelsen af marts måned et særnummer af Nyhedsbladet så du kan roligt sætte krydset allerede nu.

8 D en 1. december var en lille, men meget glad flok af medlemmer hoppet på bussen og tog turen til Tyskland, hvor vi besøgte Dansk Sundhedstjeneste for Sydslesvig. Turen startede med at bussen kom 15 minutter for sent, hvilket var ved at give formanden et mindre stres tilfælde, men endeligt kom den. Vi havde bestilt en bus til 28 personer, men det var ikke mindre end en luksusstor turistbus, der samlede os op, så der var masser af plads at brede sig på. Chaufføren undskyldte mange gange, men (igen) var det trafikken der drillede. Nå men der var dejligt varmt i bussen og snart var den lille forsinkelse glemt og humøret højt! Der blev snakket lystigt på vejen til Tyskland, og efter et holdt på en rasteplads med mulighed for kaffe & tissepause, - sjovt nok ingen af vores medlemmer blev væk (kun en måtte hentes) - gik det rask ad Tyskland til! Da vi ankom til Tyskland og Dansk Sundhedstjenestes hus, blev vi modtaget af dansktalende personale, der venligt med tysk myndighed fik os placeret i et stort mødelokale, hvor der var dækket op med kaffe og kage. Vi fik en flot og rar indføring i hvordan sundhedstjenesten i Tyskland fungerer, og hvor stort set alt bliver betalt af forsikringer og via egenbetaling. Hvis dette ikke er nok, ja så sendes regningen for genoptræning til ens familie, og så er det myndige børn eller forældre der må til lommerne for at betale. Flere af vores medlemmer var efter besøget i Dansk Sundhedstjeneste glade for at de ikke bor i Tyskland, for der er reglerne og mulighederne ret stramme set i forhold til vores regler herhjemme. Efter opholdet på Dansk Sundhedstjeneste gik turen til Julemarked i Flensburg, hvor vi havde tre timers ophold, og der var nok at se på, boderne rakte fra ende til anden og snoede sig som en slange gennem gaden, og hvor der til tider var for meget at vælge imellem. Stort set alle steder talte man dansk eller et forståeligt dansk i de mange boder, der var opstille på gågaden og flere fik da også handlet i pose og sæk. Denne del af Flensburg er også præget af mange gamle, men flot restaureret bygninger, som helt sikkert er værd at kigge nærmere på. Efter at have slidt lidt kraftigt på de tyske brosten, og hvor kulden efterhånden var begyndt at kunne mærkes, var det rart at gense bussen, og komme ind i varmen, vi skulle nemlig til Fleggaard og julehandle! Der er ikke så meget at berette fra vores shopping tur, udover at nogle måske gjorde større indkøb end deres arme rakte til (en enkelt måtte hentes ud fra de mange fristende tilbud for at nå bussen). På grænsen blev vi stoppet af politiet, men da vores chauffør fortalte at det var Hjerneskadeforeningens medlemmer der var passagerer, ja så var den prompte kommentar fra politiet, at dem turde de ikke gå ind til, hvorefter der udbrød latter og klapsalver i bussen. Vi var tilbage i Odense kl. 20:15 til aftalt tid, og fik sagt farvel til hinanden efter en lang men dejlig dag. Af Frank Andersen

9 Hovedtropkursus på Hotel Christiansminde Så har vi igen afholdt kursus for Hovedtropperne, og denne gang var det på det dejlige Hotel Christiansminde i Svendborg tropperne mødtes. I den sædvanlige spredte stil kom deltagerne dumpende og fik deres værelsesnøgler udleveret og lige 5-10 minutter til at puste ud i, for vanen tro havde vores kære Lonnie lagt et stramt program, og tiden skulle holdes. Det var rart at se, at alting er ved det gamle og kendte, for de sædvanlige kom jo sædvanligt for sent, så intet er forandret fra de tidligere år, og dog - så alligevel, for i år var der mange nye ansigter blandt de fremmødte, noget der helt sikkert virkede opfriskende og medførte en forventningens glæde for de gammelkendte. Kurset var i år baseret på Det ydre spejlbillede samt Mindfulness. Første del indeholdt et oplæg i stil og mode, med efterfølgende øvelse i at lægge makeup, hvilket for nogle af drengene var mere end de lige kunne overskue. Søren var dog ikke sen til at sige ja, og resultatet med ar i panden blåt øje og læbestift trak mange smil, mens andre gemte sig i krogene! Mindfulness i teori og øvelser var også en del af programmet, og mange nød formiddagen til at fordybe sig i sjæl og krop, og bare nyde den fred og ro et sådan oplæg fører med sig. Det var dog lidt til den komiske side for nogle, da man skulle nulre en rosin, men så har vi oplevet en rosin på en anden måde! Hjernespin kom lige forbi for at fortælle om glæden ved en gåtur i den friske luft, og alle skulle derefter en tur ud i eftermiddagssolen. Vi fik en dejlig gåtur på et par kilometer, og fik på den måde samlet appetit til aftensmaden. Søndagen blev brugt til at pakke og evaluere, som vi altid gør, men denne gang var det alligevel anderledes, for der skulle ikke planlægges et næste kursus! Lonnie fortalte at det var sidste gang vi kunne afholde Hovedtropkursus i den form, vi hidtil har kørt det i. Der er ikke flere penge til den slags kurser, og specielt ikke til personer, der er over 25 år. Dette sendte en lidt kedelig stemning rundt blandt mødedeltagerne, men vi kan ikke lave en gentagelse. Vi må søge andre veje og finde midler til et kursus. Så tak til alle deltagerne gennem årene, vi må finde på noget andet, se i øvrigt artiklen om Bornholm. Af Frank Andersen Forkæl dig selv i maj 2017 Det planlagte Weekendophold på Hotel Christiansminde i Svendborg fredag den 5/5 til søndag den 7/ er aflyst grundet for få tilmeldinger.

10 Tag med Hjerneskadeforeningen Sydfyn til Bornholm i september Oplev klippeøen, den storslåede Østersø, Sol over Gudhjem, de fantastiske ruiner af borgen Hammershus og det gamle Spionmuseum, hvor du kan lege 007 James Bond i et par timer, eller bare nyde udsigten fra det 70 meter høje observationstårn! (der er deltagerpligt til Gudhjem, Hammershus & Spionmuseet ). Resten af ferien er på egen hånd! Vi planlægger at der selvfølgelig også skal være en grillaften (hvis vejret tillader dette?) og da vi råder over et par fiskestænger bliver der også tid til en tur til kysten for at prøve om vi kan fange en laks eller havørred! På campingpladsen er der et stort fællesrum hvor vi tænker, at vi om aftenen kan hænge ud, spille spil og bare nyde at være væk hjemmefra, men mere om dette senere! Turen er planlagt til første uge i september fra den 3/9 til den 9/ og der er mulighed for at bo i hytte eller egen campingvogn. Hyttetype : 4 personers hytte med bad/toilet. Pris 625,- pr. person v/4 personer. Hytterne er el opvarmede og velisolerede. Der er køleskab og komfur med kogeplader. TV med både danske og tyske/polske/mfl. kanaler. Alle hytter har indlagt vand til køkkenvask med afløb - der er bad og toilet i hytterne. Der er bord og stole, og grill med tilbehør på de overdækkede terrasser. I hytterne er service og udstyr til 5 personer. I alle vores hytter er der astma og allergi godkendte dyner og puder, men sengelinned skal medbringes.

11 Pakkepris: Ophold i 4 personers hytte inkl. transport Nyborg/Bornholm/Nyborg og alle udflugter 1300,- kr. pr. person. Strøm afregnes efter forbrug! (Under forudsætning af at 4 personer bor sammen, og at der er mulighed for samkørsel i privat bil (chaufføren får kompensation for ekstra passagerer)) Egen campingvogn inkl. 2 personer 2950,- kr. (inkl. Storebælt, pladsgebyr og færge Køge/Rønne/Køge) Strøm afregnes efter forbrug! Turen starter og slutter på Nyborg station. Transport til og fra Nyborg St. er for egen regning. Så har du lyst til at komme med til Bornholm, så send Lonnie en mail/sms, eller ring Der udbydes kun et begrænset antal pladser. Så vil du med, er det nu du skal reservere plads og SENEST 15. JANUAR Depositum på 500,- kr. skal være foreningen i hænde senest 1. februar februar udsendes endelig pris samt blanket til bindende tilmelding. Du har mulighed for at lave en opsparing med endelig betaling senest 1. maj.

12 Bestyrelsesliste: Formand: Lonnie Braagaard Lærkevej Kværndrup Tlf Sekretær: Catharina Freudendahl Vestergade Ærøskøbing Tlf Kasserer: Kim Priskorn Ploughs Løkke 13, Faaborg Tlf Sydfyns mailadr: Er du hjerneskadet eller pårørende til en og har du spørgsmål eller behov for råd og vejledning, er du velkommen til at kontakte Lonnie. Nyhedsbladet udsendes 4 gange om året. Næste gang er 10. marts. Bestyrelsesmedlemmer: Frank Andersen Lærkevej Kværndrup Tlf frank@ba2.dk Tina Ryborg Nikander Longelsesvej Rudkøbing Tlf ryborgnikander@gmail.com Suppleanter: Sarina Krøyer Bådvej Odense NØ Tlf sarina@link2us.dk Ønsker du indlæg i Nyhedsbladet, send det til sydfyn@hjsf.dk Foreningens hjemmeside: Hjemmesiden for Lokalafd. Sydfyn: Mød os på Facebook.com på: Hjerneskadeforeningen Fyn & Sydfyn

Lokalafdeling Sydfyn. Juli-Sep Læs i dette nummer

Lokalafdeling Sydfyn. Juli-Sep Læs i dette nummer LOKALAFDELING Juli-Sep. 2017 Lokalafdeling Sydfyn Læs i dette nummer Fokus på nærvær... 2 Tag med på tur til Knuthenborg... 3 Hovedtropperne... 4 Dagstur til Egeskov Slot... 4 Hjerneskadet?... 5 Faaborg-Midtfyn...

Læs mere

LOKALAFDELING SYDFYN Jan. Mar Læs i dette nummer

LOKALAFDELING SYDFYN Jan. Mar Læs i dette nummer LOKALAFDELING SYDFYN Jan. Mar. 2018 Læs i dette nummer Formandens klumme... 2 Nyt Aktivitetsudvalg... 3 Tur til Nordjylland... 4 Modtager af Dansk Handicappris 2017... 5 Generalforsamling 2018... 6 Hvad

Læs mere

Nyhedsblad for juni, juli og august. Mød os på Facebook. Selvhjælpsgrupper Langeland og Faaborg-Midtfyn. Informationsmøde på Ærø.

Nyhedsblad for juni, juli og august. Mød os på Facebook. Selvhjælpsgrupper Langeland og Faaborg-Midtfyn. Informationsmøde på Ærø. Hjerneskadeforeningen Lokalforeningen Sydfyn Nyhedsblad for juni, juli og august Mød os på Facebook Tirsdagsklub Mandagsklub Selvhjælpsgrupper Langeland og Faaborg-Midtfyn Grill-dag for hele familien Informationsmøde

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid spændende ting her i Vestsjælland Her er vi på tur til Det Vilde Vesten til Texas Ranch

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid spændende ting her i Vestsjælland Her er vi på tur til Det Vilde Vesten til Texas Ranch Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Der sker altid spændende ting her i Vestsjælland Her er vi på tur til Det Vilde Vesten til Texas Ranch Nyhedsbrev Januar 2017 Aktivitetskalender 1. kvartal 2017 Torsdagscafé

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Rigtig glædelig jul og godt nytår Billedet er fra Møgeltønder

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Rigtig glædelig jul og godt nytår Billedet er fra Møgeltønder Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Rigtig glædelig jul og godt nytår Billedet er fra Møgeltønder Nyhedsbrev Januar 2019 Aktivitetskalender 1. kvartal 2019 Velkommen til Hjerneskadeforeningen Vestsjælland,

Læs mere

Generelt for Sydfyn: - Vi har fået en bisidderordning op at køre der er et stort behov blandt medlemmerne for denne støtte.

Generelt for Sydfyn: - Vi har fået en bisidderordning op at køre der er et stort behov blandt medlemmerne for denne støtte. Kværndrup, den 21/1 2018 Bestyrelsesberetning for 2017 2017 har på nogle områder været et fantastisk forenings år og på andre områder - knapt så godt et år. Men som helhed er det gået godt og vi kan være

Læs mere

Hjerneskadeforeningen

Hjerneskadeforeningen Hjerneskadeforeningen Medlemsblad for Lokalafdeling Sydfyn & Øerne Januar - Marts 2019 4. Årgang nr: 17 1 Formandens klumme! Året lakker mod enden og julen er i højsæde i hjemmene med travlhed og juleræs.

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland kan med glæde og stolthed fortælle, at vi har modtaget Handicapprisen 2014 uddelt af Handicaprådet i Sorø Nyhedsbrev Januar 2015 Aktivitetskalender

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Lokalafdeling Sydfyn. Mars-Juni LOKALAFDELING

Lokalafdeling Sydfyn. Mars-Juni LOKALAFDELING LOKALAFDELING Mars-Juni. 2017 Lokalafdeling Sydfyn Generalforsamlingen 2017... 2 Tur til Langelandsfortet... 3 En dag i Kerteminde (Johannes Larsen museet & Fjord & Bælt)... 4 Tur til Cafe Aroma... 5 Mandehørm...

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland har været på minicuíse med DFDS til Oslo i november. Her ser du et smukt billede fra busturen til Holmekollen. Efter, at vi havde kørt

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Mød os på Facebook Julebowling. Selvhjælpsgrupper. Bestyrelsesberetning

Mød os på Facebook Julebowling. Selvhjælpsgrupper. Bestyrelsesberetning Hjerneskadeforeningen Lokalforeningen Sydfyn Nyhedsblad for januar & februar Mød os på Facebook Julebowling Hjerneugen Selvhjælpsgrupper Bestyrelsesberetning Referat fra Generalforsamlingen Hovedtropperne

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer Nyhedsbrev Juli 2017 Aktivitetskalender 3. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag fra kl. 14.00 til 16.00 Torsdagscafeen

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Nyhedsbrev Januar 2018 Vi mødes her: Aktivitetskalender 1. kvartal 2018 Torsdagscafé hver torsdag fra kl. 14.00 til 16.00 Torsdagscafeen tilbyder mange aktiviteter. Du

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Nyhedsbrev April 2017 Aktivitetskalender 2. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 1/2017

NYHEDSBREV NR. 1/2017 SELVHJÆLP Ringkøbing-Skjern NYHEDSBREV NR. 1/2017 I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om et nyt tilbud: Åben café for alle, der har erhvervet en senhjerneskade samt deres pårørende. Selvhjælp Ringkøbing-Skjern

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Konferencedag Rep.møde i Horsens Kommende arrangementer: Foredrag med Nina Oplæg fra CSV-Esbjerg Sensommerfest Sensommertur Faste aktiviteter

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen ønsker alle vores medlemmer, familier og venner et rigtigt godt efterår. Billedet viser udsigten ud over Vejlefjords skønne have Nyhedsbrev Oktober

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

NYHEDSBREV. December 2018

NYHEDSBREV. December 2018 NYHEDSBREV December 2018 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Julefrokost Kommende arrangement: Kulturgruppe Generalforsamling Nytårskur Hjernen i fokus Faste aktiviteter Følg foreningen på Bestyrelsen

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Hjerneskadeforeningens Lokalafdeling Egedal. Referat fra ORDINER GENERALFORSAMLING

Hjerneskadeforeningens Lokalafdeling Egedal. Referat fra ORDINER GENERALFORSAMLING Hjerneskadeforeningens Lokalafdeling Egedal Referat fra ORDINER GENERALFORSAMLING Torsdag d. 22 januar 2015 kl.19.00 På Græstedgård, Hovedhuset, lokale 10 Udlejervej 13B, 3650 Ølstykke Sanny byder alle

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur Nyhedsbrev Juli 2019 Aktivitetskalender 3. kvartal 2019 Velkommen til Hjerneskadeforeningen Vestsjælland, hvor der er mange

Læs mere

Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014

Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014 Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014 Formanden Søren Buhl Andersen indledte med at fortælle, at vi i dag er 24 medlemmer, efter der kom udmeldelser og nogle blev slettet p.g.a. manglende betaling

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Mette Sommerlund vil lave en lille præsentation af sit oplæg, som vi kan lægge på vores hjemmeside.

Mette Sommerlund vil lave en lille præsentation af sit oplæg, som vi kan lægge på vores hjemmeside. IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Referat af generalforsamling søndag den 21. marts 2010 Lad mig allerførst sige tak de fremmødte medlemmer. Der var nye ansigter og gamle medlemmer

Læs mere

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år.

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 års jubilæum Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 år er meget lang tid at skulle forholde sig til, og samfundet vil sandsynligvis

Læs mere

Lokalafdeling Nordsjælland

Lokalafdeling Nordsjælland Lokalafdeling Nordsjælland Nyhedsbrev 11. Årgang nr. 2 Maj. - Juli. 2018 Ligesom os har blomster sommetider en svær tilværelse, hvis de ikke finder støtte og hjælp. Lad os hjælpe hinanden. Onsdagscafe

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Stemningsbillede fra Bevæg Festivalen i Kalundborg - en solskins- og regnvejrsdag lørdag den 1.

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Stemningsbillede fra Bevæg Festivalen i Kalundborg - en solskins- og regnvejrsdag lørdag den 1. Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Stemningsbillede fra Bevæg Festivalen i Kalundborg - en solskins- og regnvejrsdag lørdag den 1. september Nyhedsbrev oktober 2018 Aktivitetskalender 4. kvartal 2018 Velkommen

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Vi fik i januar en pris for at have bidraget væsentlig til at synliggøre Sorø Kommune udenfor kommunes grænser Nyhedsbrev April 2019 Aktivitetskalender 1. kvartal 2019

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV November 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Kommende arrangementer: Pa rørende videremed livet Julefrokost Nyta rskur Generalforsamling Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen

Læs mere

4/2018. Lillebælt-Fyn ARLA KORSVEJENS MEJERI HAR DU FÅET NYT JOB? Succes med klubarbejdet. Opdater dine oplysninger

4/2018. Lillebælt-Fyn ARLA KORSVEJENS MEJERI HAR DU FÅET NYT JOB? Succes med klubarbejdet. Opdater dine oplysninger 4/2018 Lillebælt-Fyn ARLA KORSVEJENS MEJERI Succes med klubarbejdet HAR DU FÅET NYT JOB? Opdater dine oplysninger Pauls leder Arbejdsgivernes fake news Igen har de borgerlige politikere stillet forslag

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Fælles Nyt Herskind Børnehus HUSK Dialogmødet mellem jer forældre og os der arbejder i Børnehuset er i morgen, tirsdag den 14. marts kl. 19.30 i Kultursalen. Er du IKKE meldt til, så kan det stadig lige

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Jeg har nået den alder, hvor jeg ved, hvad der er værd at vide og på en god dag kan jeg også huske noget af det.

Jeg har nået den alder, hvor jeg ved, hvad der er værd at vide og på en god dag kan jeg også huske noget af det. Nr. 3. 2018. Liv der reddes skal også leves. Dette er hjerneskadeforeningens slogan. Vi ved, der sidder mange rundt omkring med et stort behov for en bedre livskvalitet i hverdagen, da ens liv både fysisk

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Stemningsbillede fra Nyhavn En solskinsdag i februar. Nyhedsbrev

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Stemningsbillede fra Nyhavn En solskinsdag i februar. Nyhedsbrev Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Stemningsbillede fra Nyhavn En solskinsdag i februar Nyhedsbrev April 2018 Aktivitetskalender 2. kvartal 2018 Velkommen til Hjerneskadeforeningen Vestsjælland, hvor der

Læs mere

Hermed inviteres til det årlige landsmøde for Spors

Hermed inviteres til det årlige landsmøde for Spors Hermed inviteres til det årlige landsmøde for Spors medlemmer Lørdag den 24. maj 2014 kl. 11.00-16.00 Frivilligcenter Fredericia, Vendersgade 63, 7000 Fredericia Program Kl. 9.30-11.00 Ankomst og indregistrering

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Hold øje uge 8. BØF- voksne på pædagogisk dag. Med bl.a. rundvisning på Institut for X -

Hold øje uge 8. BØF- voksne på pædagogisk dag. Med bl.a. rundvisning på Institut for X - Hold øje uge 8. BØF- voksne på pædagogisk dag. Med bl.a. rundvisning på Institut for X - http://www.institutforx.dk Hej alle. Som man måske har bemærket, har stolen på min plads været tom den forgangne

Læs mere

Lokalafdeling Nordsjælland

Lokalafdeling Nordsjælland Lokalafdeling Nordsjælland Nyhedsbrev 9. Årgang nummer 4 - december 2015 Ligesom os har blomster sommetider en svær tilværelse, hvis de ikke finder støtte og hjælp. Lad os hjælpe hinanden. Onsdagscafe

Læs mere

nyhedsbrev nr. 45

nyhedsbrev nr. 45 E-mail nyhedsbrev nr. 45 Da vi på årsmødet måtte sige farvel til Mette og Christian har vi brug for et par stykker, som kunne tænke sig at være med i bestyrelsen. Sune er indtrådt som bestyrelsesmedlem,

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien.

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien. Sikke et rod vil mange sige. Efter endt lockout af lærerne, og med sommerferien lige for døren, ligger Ventilen i byggerod. Hele gården og indgang er ved at blive lagt om, med fine kanaler og vandmiljø.

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2018 34. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk I sne står urt og busk i skjul, det er så koldt derude Ja det er sådan jeg oplever det, når jeg

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.:

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.: Juni 2019 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ Caféen Udgives af Caféen.

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland var på besøg i Kroppens Hus i Sorø. Her bliver AlterG - maskinen afprøvet, og det var en stor oplevelse for Jens-Peter. Nyhedsbrev

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 7 ~ Nr. 3 Maj 2009 Åbningstider og tlf. nr. Mandag: Viggo Jonasen kl. 9.00-12.00 Tirsdag: Lenette og Nanna kl. 9.00-12.00 Onsdag, torsdag: Socialrådgiver

Læs mere

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 ÅBNINGSTIDER I KLUBBEN: MANDAG 15.30-20.30 TORSDAG 15.30-20.30 FREDAGE I LIGE UGER 16.00-20.30 ENKELTE SØN OG HELLIGDAGE CAFÉ REGNBUEN, KONGENSGADE 43 A 3550 SLANGERUP

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2008 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

Metal Sønderjylland Seniorklubben. Aktivitetskalender 2016

Metal Sønderjylland Seniorklubben. Aktivitetskalender 2016 Metal Sønderjylland Seniorklubben Aktivitetskalender 2016 Husk at enkers ledsager betaler fuld pris ved alle arrangementer! Tilmelding til alle arrangementer sker til kontoret på telefon 74 62 28 85 HUSK

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

NYHEDSBREV. INDHOLD: Formanden skriver Caféer 10 års fødselsdag Ud på tur Foredrag Generalforsamling Kalender. December Pril

NYHEDSBREV. INDHOLD: Formanden skriver Caféer 10 års fødselsdag Ud på tur Foredrag Generalforsamling Kalender. December Pril NYHEDSBREV Pril December 2016 INDHOLD: Formanden skriver Caféer 10 års fødselsdag Ud på tur Foredrag Generalforsamling Kalender Formanden skriver Så nærmer året sig sin afslutning, men før det kommer både

Læs mere

Marts 2014. Foråret er på vej.

Marts 2014. Foråret er på vej. Marts 2014 Foråret er på vej. Efter en våd og mørk vinter er det dejligt at tænke på og mærke forårets komme. Erantisser og vintergækker pibler frem, og fuglene høres fra morgen til aften. Caféåbningstider:

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

KLUB DIGET AVISEN. August Gys og gru fredag d i klubben.. ughhhh

KLUB DIGET AVISEN. August Gys og gru fredag d i klubben.. ughhhh KLUB DIGET AVISEN August 2012 Gys og gru fredag d. 13.07.12 i klubben.. ughhhh Information. I klubbens entre hænger informationer til børn og forældre. Her ophænges seneste udgave af klubbens nyhedsbrev,

Læs mere

Nyhedsbr evet. Egedal - Frederikssund. opt m sten. Nr

Nyhedsbr evet. Egedal - Frederikssund. opt m sten. Nr Nyhedsbr evet opt m sten Egedal - Frederikssund Nr. 4. 2016. Liv der reddes skal også leves. Dette er hjerneskadeforeningens slogan. Vi ved der sidder mange rundt omkring med et stort behov for en bedre

Læs mere

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset.

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 06/2018 Kære bruger

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Der vil en dag i januar, februar og marts måned være Månedens udfordring som er et fælles bevægelses projekt for både Solstrålen og Regnbuen.

Der vil en dag i januar, februar og marts måned være Månedens udfordring som er et fælles bevægelses projekt for både Solstrålen og Regnbuen. Månedens udfordring. Der vil en dag i januar, februar og marts måned være Månedens udfordring som er et fælles bevægelses projekt for både Solstrålen og Regnbuen. Vi starter mandag den 31. januar, hvor

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland *** Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen ønsker alle vores medlemmer, familie og venner en rigtig god sommer Nyhedsbrev Juli 2014 Aktivitetskalender 3. kvartal 2014 Torsdagscafé hver

Læs mere

September Sydtoften Grindsted Tlf.:

September Sydtoften Grindsted Tlf.: September 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik

Læs mere

I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016

I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016 F Å R I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016 D U F O R M E G E T? S A L T Kære medlemmer i Hjernesagen Roskilde, Lejre, Greve Så er tiden inde til at starte 2. halvår, håber i alle

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 7 22. juni 2015 Den boligsociale helhedsplan for Vangkvarteret 2014-2018 har fået nyt logo Kom til Åbent fælleshus - skovtur på Fælleden, torsdag den 25.

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere