Rowa Automatiseringssystemer. Innovation inden for medicinadministration. Rowa

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rowa Automatiseringssystemer. Innovation inden for medicinadministration. Rowa"

Transkript

1 Rowa Automatiseringssystemer Innovation inden for medicinadministration Rowa R

2 innova OUR VISION OUR MISSION VORES VÆRDIER

3 03 VORES VISION Med hver enkelt teknologisk ti n ønsker vi at bidrage til at forbedre sikkerheden og mindske omkostningerne i sundhedssektoren. En stor del af vores tid og energi er derfor dedikeret til at opfylde dette mål. En vision, som har gjort os til en førende udbyder af løsninger til automatiseret medicinhåndtering på apoteker og hospitaler. Men vi bliver aldrig tilfredse, for selv på højeste niveau er der altid plads til forbedringer.

4

5 05 VORES VISION At forbedre sikkerheden og mindske omkostningerne i sundhedssektoren for kommende generationer. Teknisk knowhow, eksekvering i praksis, innovativ forskning og udvikling, top kvalitet, pålidelighed og effektive forretningsgange, er de vigtigste faktorer for vores succes. Vi bruger vores kompetencer målrettet, hvor der er behov. For dig og dine kunder. På verdensplan. Hver dag. Vi udvikler produkter, der gør medicinadministration mere effektiv og sikker. Ikke systemer, der erstatter mennesker, men innovative teknologier, der gør det daglige arbejde lettere. Rowa Technologies har hovedsæde i Tyskland og har siden 2011 været en del af CareFusion, en ledende global virksomhed inden for medicinteknologi. Vores mangeårige erfaring danner et solidt grundlag for intelligente og fuldt integrerede løsninger til sundhedssektoren. Hos CareFusion Rowa hjælper vi apoteker, hospitalsapoteker, lægemiddeldistributører, pakkecentre og hospitaler verden over med at nå deres mål alt sammen med fokus på bedre sikkerhed og effektivitet i sundhedssektoren. CareFusion Rowa dækker alle processer i medicinadministrationen: Fra bestilling og logistik til opbevaring og udlevering til patienten. Vi tænker i løsninger og ikke i enkeltprodukter. Det gør os til en pålidelig partner for nuværende og potentielle kunder i hele sundhedssektoren.

6 06 VORES VISION CareFusion I Rowa vores historie i tal. I over 17 år har vi været en pålidelig og kompetent samarbejdspartner for mange apoteker og hospitaler over hele verden. Vi er vokset side om side med dem, deres behov og deres tillid Rowa-systemer installeret verden over lande med Rowa-systemer CareFusion medarbejdere fordelt på 76 kontorer over hele verden 1 Top ,9 2 virksomhed inden for medicinteknologi plukninger på verdensplan pr. dag foretages med Rowa-systemer procent pålidelighed med vores systemer

7 1996 Rowa Techologies grundlægges første kunde 2003 Lancering af fuldautomatisk lageropfyldning med Rowa ProLog Det første Rowa-automatiseringssystem bliver solgt i Danmark 250 kunder 2004 Lancering af rådgivnings- og udleveringssterminalen Rowa Visavia 500 kunder 2009 Lancering af Rowa Vmax kunder 2011 Rowa integreres i CareFusion kunder 2014 Lancering af Rowa Vmotions virtuelt OTC display 5000 kunder

8 funktion 103

9 09 VORES MISSION Vores førsteprioritet er altid at gøre medicinadministrationen bedre. Det er det, der former de krav, vi stiller til litet vores innovative produkter. Uanset om kunden er et apotek, et hospital, et distributionscenter eller et pakkecenter, er vores fokus i alle overvejelser, tekniske designs og strategiske beslutninger altid på at forbedre medicinsikkerheden og patientomsorgen.

10

11 11 VORES MISSION Vores udviklere har én udfordring: Dine behov. Vi forstår processerne og behovene hos forskellige aktører på tværs af hele værdikæden i sundhedssektoren lige fra medicinering af indlagte patienter over apoteker, til distributionscentre og hospitaler i hele verden. Hvad er den mest effektive måde at opbevare og udlevere medicin på i forskellige lokaler? Hvordan kan du håndtere de daglige processer med så lidt manuelt arbejde som muligt? Hos CareFusion Rowa er enhver god idé altid gennemtænkt og forbedret af flere end 50 specialister i vores R&D-center. Uanset udfordringen kan vores kunder altid regne med, at vores produkter løser opgaven. Deres pålidelighed er baseret på branchespecifikke krav, vidtgående teknisk viden og stor kundeforståelse. Derfor er de automatiserede opbevaringssystemer fra Rowa konstant involveret i at forbedre processer og tilpasse sig de behov sundhedsprofessionelle over hele verden har.

12 12 VORES MISSION Vores strategiske forretningsområder medicinadministrationsløsninger til sundhedssektoren. APOTEKER HOSPITALER Fra det lille lokale apotek til det store centrale apotek vores automatiske lagersystemer opfylder krav om både pladsudnyttelse, komfort og effektivitet. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til dine behov målrettet dine særlige udfordringer med medicinadministration på hospitaler. Alt sammen med den højeste sikkerhed og omkostningseffektivt Forskellige maskintyper med fleksible mål Komplette løsninger til både salgs-, baglokaleog opbevaringsområde, løbende service, vedligeholdelse mm. Kan udvides med talrige muligheder for øget automatiseringsgrad og funktionalitet Høj patientsikkerhed takket være automatisering af medicinadministrationen (fra apoteket til patientens seng) Fuld fleksibilitet med hensyn til både størrelse, lager, håndteringsteknologi og udvidelser Yderligere produkter til medicinadministration i CareFusions program Produkter Rowa Smart, Rowa Vmax / ivmax, Rowa Vmotion (og optioner) Produkter Rowa Vmax, Rowa Box Picking System (og udvidelser)

13 VI ER TÆT FORBUNDET MED DE VIGTIGSTE AKTØRER I SUNDHEDSSEKTOREN. GENNEM FOKUS FÅR VI VORE KOMPETENCER. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og brugerne af vores produkt. Det giver os den nødvendige indsigt til at kunne forstå de branchespecifikke processer og behov. Vi hjælper vores kunder både før, under og efter systemerne er installerede og deltager aktivt i den daglige optimeringsproces. Vores tætte forhold til kunderne giver os stor indsigt, og inspirerer os til at udvikle nye innovative produkter og services. Det gør os til en pålidelig og langsigtet samarbejdspartner for hele sundhedssektoren. DISTRIBUTIONSCENTRE PAKKECENTRE Målrettet større indkøbscentralers særlige behov, har vi udviklet et system, der kan håndtere store produktmængder, og som tilbyder pålidelige og effektive løsninger baseret på afprøvet transport- og plukketeknologi alt sammen kontrolleret af intelligent software. Vores nye, hurtige, sikre og samtidig omkostningseffektive standarder for sekundære blisterpakninger, sætter et nyt niveau for patientspecifikke blisterpakninger af orale lægemidler i fast form til både apoteker, hospitaler og pakkecentre. Højt ydende opbevaringssystemer til store produktmængder, specielt designet til produkter der skal flyttes forsigtigt Maksimal sikkerhed og pålidelighed med hensyn til opbevaring og plukning Kontinuerlig produktion af blisterpakninger Lav risiko for fejl takket være optimeret kontrol Fleksible muligheder for opgraderinger takket være det modelbaserede design Lavere omkostninger ved automatisering af manuelle processer processes Produkter Rowa Vmax, Rowa Order Buffer, Rowa Mosaic (SW) (og optioner) Produkter Rowa Dose, Rowa Dose Management Software, Rowa Vmax, ZiuZ Inspector (og optioner)

14 14 VORES VÆRDIER Bedre sikkerhed og omkostningseffektivitet er vores motiv68 når vi udvikler vores løsninger: Løsninger, der automatiserer og forbedrer en hel række manuelle processer. Tilsammen skærper de dit fokus på din kerneforretning og øger din effektivitet. Kompakte, simple og optimerede arbejdsprocesser muliggør et mere effektivt arbejdsmiljø. Det frigører plads og tid, som du i stedet kan fokusere på medicinsikkerhed og patientomsorg.

15 ati n

16

17 17 VORES VÆRDIER Hvornår fungerer automatisering optimalt? Når det giver dig frihed til at fokusere på kerneforretningen. Hos CareFusion Rowa har dine behov altid førsteprioritet. Fra den indledende planlægningsfase over projektrådgivning til værdifuld rådgivning efter installationen. Vi giver dig større ekspertise, højere pålidelighed og bedre service. I samarbejde med dig designer vi det mest effektive system, der er skræddersyet dine forretningsbehov, og som overstiger dine forvetninger. Vores omfattende service i CareFusion Rowa sikrer, at vores produkter fungerer optimalt gennem hele deres levetid. Vores katalog af serviceydelser strækker sig langt ud over vores hurtige udrykning og 24/7 hotline. Foruden klassisk uddannelse og jævnlig vedligeholdelse, så opdateres og tjekkes vores systemer løbende online for at sikre den højeste pålidelighed. Vores rådgivende arbejdsmetoder er det perfekte sted at starte for dem, der løbende ønsker at optimere deres drift. Hos CareFusion har du altid en fast kontaktperson, hvilket giver dig to afgørende fordele: Ekspertise og personlig service. Det sikrer dig, at vores teknologi integreres bedst muligt og hjælper dig på intelligent vis i dit daglige arbejde.

18 18 VORES VÆRDIER Automatisering giver store fordele. Du vælger selv, hvilke du ønsker at udnytte. Få rådgivning om konfiguration af systemer og kapacitetsdesign lageranalyser og optimering af sortiment indretning og pladsudnyttelse løsningsdesign og automatiseringsgrad tilslutning til lagerstyringssystemer service og vedligeholdelse eftersalgsrådgivning og optimering af processer og meget mere.

19 OPTIMERING OPTIMERING OPTIMERING KUNDE- RESSOURCE- PROCES- SORTIMENTS- FINANS- OPTIMERING TILFREDSHED MEDARBEJDER- TILFREDSHED

20 CareFusion Rowa Denmark 329 A/S Firskovvej 25B 2800 Kgs. Lyngby Denmark Tlf: CareFusion International Headquarters A-One Business Centre Zone d activitiés Vers-la-Pièce no 10 CH Rolle Switzerland tel fax Yderligere oplysninger om Rowa-automatiseringssystemer finder du på rowa-nordic.dk carefusion.com R 2014 CareFusion Corporation eller et af datterselskaberne. Alle rettigheder forbeholdes. CareFusion, CareFusion logoet, Rowa, Vmax, Rowa Smart, ProLog og ivmax er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende CareFusion Corporation eller en afdatterselskaberne. Alle øvrige mærker ejes af den pågældende ejer / 11

Apoteker. Skræddersyede løsninger til automatiseret medicinadministration. Rowa

Apoteker. Skræddersyede løsninger til automatiseret medicinadministration. Rowa Apoteker Skræddersyede løsninger til automatiseret medicinadministration Rowa R po KONKRET INNOVATION Åbn op for nye muligheder for dit tek103 med vores intelligente løsninger Vi er din pålidelige partner,

Læs mere

Automatiseret opbevaring til effektive apoteker

Automatiseret opbevaring til effektive apoteker Automatiseret opbevaring til effektive apoteker Firmabrochure 2012/13 Rowa 4,000 pakker/m Rowas automatiserede opbevarings- og dispenseringssystem indeholder præcis så meget medicin, som dit apotek aktuelt

Læs mere

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE Computershare Din globale leverandør af investorservices Lokal ekspertise med global rækkevidde Computershares innovative investorservices sikrer value for money for dit selskab,

Læs mere

FOREG REOLSYSTEMER ALT I SKØNNESTE ORDEN!

FOREG REOLSYSTEMER ALT I SKØNNESTE ORDEN! FOREG REOLSYSTEMER ALT I SKØNNESTE ORDEN! Så meget ORDEN skal der være. 2 Arkivalier skal kunne fi ndes hurtigt og sikkert. Derfor er overblik og klar struktur ikke kun et ønske, men en dagligdags nødvendighed.

Læs mere

Velkommen til en verden med perfekte cable management løsninger

Velkommen til en verden med perfekte cable management løsninger Velkommen til en verden med perfekte cable management løsninger Markeder & Produkter Velkommen tíl HellermannTyton. HellermannTyton er en ledende producent af produkter til befæstigelse, fastgørelse, identifikation,

Læs mere

Nexa Autocolor Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER

Nexa Autocolor Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Førende inden for farver, lak og værkstedsoptimering Nexa Autocolor er blandt verdens førende autolakmærker og forhandles i over 147 lande. Nexa Autocolor

Læs mere

Mere end flådestyring

Mere end flådestyring www.toyota-forklifts.dk TOYOTA I_SITE Mere end flådestyring Hvordan kan jeg reducere omkostninger i forbindelse med skader? Hvad er min optimale flådestørrelse? Hvordan kan jeg øge min udnyttelsesgrad?

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Canon Essential Business Builder Program Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Essential Business Builder Program - Introduktion Det er udfordrende at drive en printforretning.

Læs mere

Intelligent lys til lagerog produktionsområder

Intelligent lys til lagerog produktionsområder GreenWarehouse Lager og produktion Intelligent lys til lagerog produktionsområder Et fleksibelt, intelligent og energibesparende system 1 Lidls distributionscenter, Heerenveen, Holland 2 Én perfekt pakke

Læs mere

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen.

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III til Microsoft Navision Axapta forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III Produktionsserien til Microsoft Navision Axapta gør det muligt for producenter at styre hele Fordele

Læs mere

Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. CAME Danmark.info@CAME-Danmark.dk.

Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. CAME Danmark.info@CAME-Danmark.dk. Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. ORGANISATION KNOW HOW SERVICE Lars Hansen Salg og teknisk rådgivning 7023 2919 LH@CAME-Danmark.dk Carl Haslund

Læs mere

Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system?

Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system? Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system? At opgradere dit ERP-system kan være meget omfangsrigt. Vi har redegjort for, hvilke elementer du skal være opmærksom og forberedt på inden du skifter. Hvad

Læs mere

ULTRAHEAT/ULTRACOLD T230. Varme- og kølemåler med ultralydsteknik Til private hjem. Statisk måler med ultralydsteknik

ULTRAHEAT/ULTRACOLD T230. Varme- og kølemåler med ultralydsteknik Til private hjem. Statisk måler med ultralydsteknik Varme- og kølemåler med ultralydsteknik Til private hjem Statisk måler med ultralydsteknik ULTRAHEAT/ULTRACOLD T230 Markedets bedste: Den nye generation af varme- og kølemålere med et fremtidsorienteret

Læs mere

R u k o S m a r t A i r

R u k o S m a r t A i r R u k o S m a r t A i r E n n y h ø j s t a n d a r d f o r e f f e k t i v, e n k e l o g b e r ø r i n g s f r i e l e k t r o n i s k a d g a n g s k o n t r o l OFF ON LIN F r e m t i d e n p å s i

Læs mere

SYSTEM DIVISION DIN INNOVATIVE OG KOMPETENTE LOGISTIKPARTNER NATIONALE OG INTERNATIONALE TRANSPORTER FOR BYGGEINDUSTRIEN

SYSTEM DIVISION DIN INNOVATIVE OG KOMPETENTE LOGISTIKPARTNER NATIONALE OG INTERNATIONALE TRANSPORTER FOR BYGGEINDUSTRIEN SYSTEM DIVISION DIN INNOVATIVE OG KOMPETENTE LOGISTIKPARTNER NATIONALE OG INTERNATIONALE TRANSPORTER FOR BYGGEINDUSTRIEN VI KENDER BYGGEINDUSTRIENS SÆRLIGE BEHOV FOR PRÆCISION OG NØJAGTIGHED Markedet for

Læs mere

LAGERAUTOMAT LOGIMAT Effektiv teknologi til lagring og ordrepluk af smådele

LAGERAUTOMAT LOGIMAT Effektiv teknologi til lagring og ordrepluk af smådele LAGERAUTOMAT LOGIMAT Effektiv teknologi til lagring og ordrepluk af smådele Fordele Lagerautomat LogiMat Ergonomisk og effektivt system til lagring og pluk af smådele Dine fordele: SSI SCHÄFERs LogiMat

Læs mere

Silver, det stærkeste og mest alsidige reolsystem til opbevaring af paller

Silver, det stærkeste og mest alsidige reolsystem til opbevaring af paller Silver, det stærkeste og mest alsidige reolsystem til opbevaring af paller Med Silver pallereol opnås optimal bæreevne og holdbarhed Selvfølgelig har formålet med udviklingen af Silver pallereol været

Læs mere

Visioner for Fremtidens Sygehusvæsen i Region Sjælland

Visioner for Fremtidens Sygehusvæsen i Region Sjælland Visioner for Fremtidens Sygehusvæsen i Region Sjælland Vi vil være danmarksmestre i at skabe sammenhæng i patientforløbene Visionerne frem mod 2020 Sammenhæng og udvikling er rammen. De syv visioner understøtter

Læs mere

TranSpOrT SErVICEYDELSEr LaGEr

TranSpOrT SErVICEYDELSEr LaGEr TranSpOrT SErVICEYDELSEr LaGEr DEN BEDSTE VEJ ER MÅLET... Matthias Gödecke (administrerende direktør for Gödecke Eurotrans GmbH) 2 GÖDECKE LOGISTIK IDÉGrUnDLaG GÖDECKE LOGISTIK står for kvalitet og sikkerhed.

Læs mere

Komplette indgangsløsninger fra ASSA ABLOY Entrance Systems

Komplette indgangsløsninger fra ASSA ABLOY Entrance Systems Komplette indgangsløsninger fra ASSA ABLOY Entrance Systems Én indgang, der dækker alle dine behov Indgange, der fungerer problemfrit, er en forudsætning for at drive virksomhed. Det samme gælder relationer,

Læs mere

paustian: MERA forstår vores forretning

paustian: MERA forstår vores forretning paustian: MERA forstår vores forretning Paustian er afhængig af et virksomhedssystem, der giver overblik og som er bygget af folk med forretningsforståelse og evne til at skræddersy de enkelte dele på

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

S90 - småvarereoler til effektiv opbevaring

S90 - småvarereoler til effektiv opbevaring S90 - småvarereoler til effektiv opbevaring Enkel konstruktion med et utal af muligheder S90 er et stærkt, stabilt og utroligt alsidigt system til opbevaring af småvarer. Det klassiske design kan tilpasses

Læs mere

1Leverandør. Danfoss One Én leverandør til alle dine indeklimabehov. varme.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

1Leverandør. Danfoss One Én leverandør til alle dine indeklimabehov. varme.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE 1Leverandør MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Danfoss One Én leverandør til alle dine indeklimabehov Reducerer kompleksitet og planlægningstid. varme.danfoss.dk Danfoss One er: Support i alle 3 faser specifikation,

Læs mere

Danfoss One. Én leverandør til alle dine indeklimabehov. 1 Leverandør. Reducerer kompleksitet og planlægningstid. www.danfoss.dk

Danfoss One. Én leverandør til alle dine indeklimabehov. 1 Leverandør. Reducerer kompleksitet og planlægningstid. www.danfoss.dk Danfoss One Én leverandør til alle dine indeklimabehov 1 Leverandør Reducerer kompleksitet og planlægningstid. www.danfoss.dk Danfoss One er: Support i alle 3 faser specifikation, installation og after

Læs mere

Få styr på vejbelysningen

Få styr på vejbelysningen Få styr på vejbelysningen CityTouch LightWave Remote Lighting Management CityTouch LightWave / Intelligent lysstyring 3 Velkommen til den nye offentlige belysning. I dag er vejbelysning statiske enheder,

Læs mere

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Standard Solution Vertical Lift System Kardex Remstar Towermat: Opbevar stort og tungt gods effektivt

Læs mere

Hvad får jeg? Personlig rådgivning Lavere brændstofudgifter Større fortjeneste Reduceret miljøpåvirkning Øgede medarbejderkompetencer

Hvad får jeg? Personlig rådgivning Lavere brændstofudgifter Større fortjeneste Reduceret miljøpåvirkning Øgede medarbejderkompetencer Penge godt givet ud En lastvogn, der kører 140.000 km om året, kan spare mere end 15.000 kr. på brændstof med Fuel Advice. Med et månedligt gebyr på 150 kr. pr. lastvogn er det tydeligt, at pengene er

Læs mere

Strategi for innovation og velfærdsteknologi i Sundhed & Omsorg, Esbjerg Kommune

Strategi for innovation og velfærdsteknologi i Sundhed & Omsorg, Esbjerg Kommune Strategi for innovation og velfærdsteknologi i Sundhed & Omsorg, Esbjerg Kommune 1 Udfordringer Esbjerg Kommunes servicetilbud vil i stigende grad blive udfordret i de kommende år. Vi vil blive mødt med

Læs mere

50 & 25: ESYLUX fejrer dobbeltjubilæum

50 & 25: ESYLUX fejrer dobbeltjubilæum PRESSEINFORMATION Ahrensburg, 19. november 2018 50 & 25: ESYLUX fejrer dobbeltjubilæum I slutningen af 2018 falder to af de vigtigste datoer i ESYLUX' firmahistorie sammen. Grundlægger Peter Kremser ser

Læs mere

Når økonomioutsourcing er den rigtige løsning

Når økonomioutsourcing er den rigtige løsning Når økonomioutsourcing er den rigtige løsning Overvejer I at oursource hele eller dele af jeres økonomifunktion? Dette whitepaper er udarbejdet, så I har et bedre beslutningsgrundlag at handle ud fra.

Læs mere

Den digitale virkelighed

Den digitale virkelighed Hvem er vi What is hot 2018 undersøgelse Resultat og top scorer Trends indenfor top scorer Den digitale virkelighed Jannik Andersen kaastrup andersen Erfaringer og trends vi oplever Teknologiske aspekt

Læs mere

Q-BIC PLUS CONNECT TO BETTER. Præsenterer NYE FORDELE

Q-BIC PLUS CONNECT TO BETTER. Præsenterer NYE FORDELE CONNECT TO BETTER Præsenterer Q-BIC PLUS NYE FORDELE Inden for regnvandshåndtering DE NYE FORDELE Inden for håndtering af regnvand Q-Bic Plus - et modulært infiltrations- og opsamlingssystem til håndtering

Læs mere

5 TRIN TIL EFFEKTIV SERVICELOGISTIK

5 TRIN TIL EFFEKTIV SERVICELOGISTIK 5 TRIN TIL EFFEKTIV SERVICELOGISTIK FÅ SERVICELOGISTIK, DER UNDER- STØTTER DEN FAGLIGE STRUKTUR Hospitalets servicelogistik er ofte et område, der rummer stort potentiale for forbedringer. Det handler

Læs mere

En førende nordisk gasleverandør

En førende nordisk gasleverandør En førende nordisk gasleverandør www.airliquide.dk En verdensomspændende industrigasvirksomhed Air Liquide er verdensførende inden for gasser, teknik og services til industri og sundhedssektoren. Virksomheden

Læs mere

Danova kvalitet betaler sig

Danova kvalitet betaler sig Danova kvalitet betaler sig FLOW NIVEAU SERVICE KNOWHOW velkommen Seriøst samarbejde med klare mål Niveaumåling, flowmåling, teknisk rådgivning og stærk support. Velkommen hos Danova, hvor vi inviterer

Læs mere

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling og

Læs mere

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE Velkommen til System Gruppen Hos SystemGruppen sætter vi meget stor pris på vores kunder. Vi vil gerne sørge for, at du føler dig kompetent serviceret og godt hjulpet.

Læs mere

Garanti for kvalitet og pålidelighed

Garanti for kvalitet og pålidelighed Garanti for kvalitet og pålidelighed Mange års erfaring B. Schrøder i Holsted er i dag en moderne virksomhed med en lang historie. Firmaet blev oprindeligt grundlagt i 1923 af Frederik Schrøder og senere

Læs mere

GLOBAL UDVIKLING AF KNOWHOW OG KOMMERCIALISERING GENNEM SAMARBEJDE

GLOBAL UDVIKLING AF KNOWHOW OG KOMMERCIALISERING GENNEM SAMARBEJDE Workshop IV VÆRDISKABELSE I SAMARBEJDET MED EKSTERNE INTERESSENTER OG SAMARBEJDSPARTNERE GLOBAL UDVIKLING AF KNOWHOW OG KOMMERCIALISERING GENNEM SAMARBEJDE Claus Homann Aarhus Vand bidrager til samfund,

Læs mere

The new approach to software. LittleBeacon

The new approach to software. LittleBeacon The new approach to software LittleBeacon HVEM ER VI? LITTLEBEACON er en dansk, uafhængig og privatejet software virksomhed, der blev etableret i 2008 af Christer Jensen. Siden vi startede, har vi fokuseret

Læs mere

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer MELBYE SKANDINAVIA Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer EKSPERTER I FIBEROPTISKE NETVÆRKSLØSNINGER sortiment af produkter og løsninger til konstruktion af fiberoptisk infrastruktur. Uanset hvad

Læs mere

En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust

En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust tryggere kan ingen være VENLIG MOD ALLE HÅRD MOD KORROSIONEN For enhver virksomhed, der handler med metalprodukter og elektronik, er et korrosionsfrit miljø

Læs mere

Min løsning til Grafisk Design & Print

Min løsning til Grafisk Design & Print Min løsning til Grafisk Design & Print HAR DU NOGENSINDE TÆNKT... Jeg har brug for en print partner, som er 100% pålidelig, og som jeg nemt kan tale med Jeg har brug for ideer: effective designs, der er

Læs mere

Innovativt samarbejde omkring Sygehusbyggerier

Innovativt samarbejde omkring Sygehusbyggerier page 1 Innovativt samarbejde omkring Sygehusbyggerier Anders Goul Nielsen Udviklingsdirektør page 2 Systematic www.systematic.com United States Products & services United Kingdom Products & services Denmark

Læs mere

Behagelig og billig varme. med træpiller og træflis

Behagelig og billig varme. med træpiller og træflis Behagelig og billig varme med træpiller og træflis CO 2 Neutral Varme Stigende priser på fossile brændsler, såsom olie og gas kræver alternative og bæredygtige varmeløsninger til decentrale opvarmning.

Læs mere

Din personlige samarbejdspartner gennem 25 år. Tel. +45 75 28 91 00 Fax +45 75 28 90 40. Vesterhavsvej 322 DK-6830 Nørre Nebel

Din personlige samarbejdspartner gennem 25 år. Tel. +45 75 28 91 00 Fax +45 75 28 90 40. Vesterhavsvej 322 DK-6830 Nørre Nebel Din personlige samarbejdspartner gennem 25 år Vesterhavsvej 322 DK-6830 Nørre Nebel Tel. +45 75 28 91 00 Fax +45 75 28 90 40 post@nymindegab.dk www.nymindegab.dk Mere end 25 års erfaring Nymindegab Ferieudlejning

Læs mere

DESIGN ENGINEERING & DOCUMENTATION. Du har behovet... idoc har løsningen!

DESIGN ENGINEERING & DOCUMENTATION. Du har behovet... idoc har løsningen! DESIGN ENGINEERING & DOCUMENTATION Du har behovet... idoc har løsningen! 1 Hos idoc har vi store ambitioner for fremtiden Vores ambitioner bygger på et tæt forhold til vores kunder. Ambitionerne er drivkraften

Læs mere

www.siemens.dk/buildingtechnologies Advantage Services Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure.

www.siemens.dk/buildingtechnologies Advantage Services Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure. www.siemens.dk/buildingtechnologies Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure. optimering monitorering -opgradering -opdatering Service giver optimeret drift,

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

Fællesskab, sammenhæng og forenkling

Fællesskab, sammenhæng og forenkling Strategi 2018 Fællesskab, sammenhæng og forenkling Region Nordjylland skal sikre borgerne bedre kvalitet, øget faglighed og driftsøkonomisk bæredygtighed inden for alle tre sektorer; Sundhed, Specialsektoren

Læs mere

Strategiplan Administration og Service

Strategiplan Administration og Service Strategiplan 2019-2022 Administration og Service Udgiver: Miljø- og Energiforvaltningen Administration og Service Udgivelse: 31.05.2018 Sagsnr.: 2018-012993 Dok.nr.: 2018-012993-9 Tekst: Strategiplanlægning

Læs mere

Produktion II. Produktionsserien er opdelt i tre områder: Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion ll til Microsoft Navision Axapta

Produktion II. Produktionsserien er opdelt i tre områder: Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion ll til Microsoft Navision Axapta h Produktion ll til Microsoft Navision Axapta introducerer begrebet rutestyring, som gør det muligt at udnytte ressourcer mere effektivt. Fordele Valg af den bedste rute til en operation på en given dag.

Læs mere

Betonelementteknologi www.avermann.de

Betonelementteknologi www.avermann.de Betonelementteknologi www.avermann.de Velkommen til AVERMANN! AVERMANN er en familieejet virksomhed med aktiviteter world-wide. Virksomheden har mere end 300 ansatte og har produceret høj-kvalitets produktionsudrustning

Læs mere

SUCCES til dig FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT

SUCCES til dig FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT SUCCES til dig FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT EN EINVIRKSOMHED UNTERNHEMEN AUF for dig ERFOLGSKURS. Siden grundlæggelsen for ca. 10 år siden, har GGM Gastro International GmbH skabt sig et navn i

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD VELKOMMEN ALT SAMLES OG PRØVEOPSTILLES INDEN AFSENDELSE VI SKABER

Læs mere

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Patientpleje Er der mange patienter, der skal plejes på samme tid, og kun begrænset personale giver et Bosch personsikringssystem en problemfri

Læs mere

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Specialist i sprøjtestøbte plastemner Fra udvikling til recycling Schoeller Plast blev grundlagt i 1966 og er specialiseret i sprøjtestøbte plastemner. Vi er

Læs mere

forårstilbud til Mamut kunder Øg salget Reducér udgifterne Få pengene ind Tilbud på ekstra brugerlicenser

forårstilbud til Mamut kunder Øg salget Reducér udgifterne Få pengene ind Tilbud på ekstra brugerlicenser Mamut One din nye løsning! Læs mere side 6 forårstilbud til Mamut kunder Øg salget Reducér udgifterne Få pengene ind Viden er en sikker investering Køb kurser og spar op til 47%. Læs mere side 4 op til

Læs mere

[ en solid samarbejdspartner ]

[ en solid samarbejdspartner ] [ en solid samarbejdspartner ] [ landsdækkende ] Med 385 medarbejdere og en årsomsætning på kr. 680 mio. er Scan Office - CJC Gruppen den største kontorforsyning i Danmark. LOKALT REPRÆSENTERET BUTIKKER

Læs mere

Et stærkt og effektivt tilsyn. Strategi for Forsyningstilsynet

Et stærkt og effektivt tilsyn. Strategi for Forsyningstilsynet Et stærkt og effektivt tilsyn Strategi for Forsyningstilsynet 2019-2021 MISSION Med love og regler som baggrund for vores tilsyn med energiforsyningerne, skaber vi rammer, der tilskynder forsyningsvirksomhederne

Læs mere

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering.

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Print Danmark ApS Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Rammeaftale Til GAF Danmark Bilag 1. Bilag 1 Om print Danmark ApS Print Danmark er en veltrænet, dedikeret salgs- og support-organisation,

Læs mere

SERVICELOGISTIK MED ASCOM JOB AGENT ASCOM JOB AGENT VEJEN TIL EFFEKTIV SERVICELOGISTIK

SERVICELOGISTIK MED ASCOM JOB AGENT ASCOM JOB AGENT VEJEN TIL EFFEKTIV SERVICELOGISTIK SERVICELOGISTIK MED ASCOM JOB AGENT ASCOM JOB AGENT VEJEN TIL EFFEKTIV SERVICELOGISTIK UNDGÅ FLASKEHALSE OG ØG EFFEKTIVITETEN MED 25% Servicelogistikken på et hospital er bindeleddet mellem de forskellige

Læs mere

Luftbehandlingsløsning

Luftbehandlingsløsning Luftbehandlingsløsning Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indledning (4-5) Bærbare klimaanlæg (6-9) Vægmonterede klimaanlæg (10-11) Varmepumper (12-13) Klimaanlæg til lettere kommerciel brug (14-15)

Læs mere

Hvordan ønsker du at holde kontakten? Har du brug for at bestille mere? Hold dig opdateret om nyheder og information.

Hvordan ønsker du at holde kontakten? Har du brug for at bestille mere? Hold dig opdateret om nyheder og information. EFG KUNDESERVICE Together we make it matter EFG kundeservice - gør det nemmere at være kunde. Vi lancerer nu en helt ny kundeservice og logistik model for hurtigere, klarere og bedre kommunikation. En

Læs mere

MALKNING AF FÅR OG GEDER. Effektiv malkning og optimal plads FOR DYRET, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.COM

MALKNING AF FÅR OG GEDER. Effektiv malkning og optimal plads FOR DYRET, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.COM MALKNING AF FÅR OG GEDER Effektiv malkning og optimal plads FOR DYRET, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.COM MALKELØSNINGER AF HØJ KVALITET SAC tilbyder en komplet serie af løsninger, som hjælper med at opnå

Læs mere

Mejerisektoren - ost

Mejerisektoren - ost Working Class Food Automatiserer arbejdsprocesser til: Mejerisektoren - ost Effektiv og fleksibel: - Håndtering i højhygiejne zoner - Pakning - Mixpakning - Palletering Håndtering i højhygiejne zoner Skånsomt

Læs mere

Passion for tømmerhandel

Passion for tømmerhandel år med byggeri Passion for tømmerhandel Det hele startede i 1974. Drivkraften var en passion for tømmerhandel for medejer Vagn Hansen. Stedet var Øster Jølby midt på Mors, og det blev begyndelsen på den

Læs mere

Canon Business Services

Canon Business Services Canon Business Services "Transforming your business" Canon Business Services I et landskab, hvor kundeadfærden hele tiden ændrer sig, ændrer det også den måde, virksomheder arbejder på, samt hvordan de

Læs mere

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand Condens 6000 W Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand 2 Condens 6000 W Effektiv teknologi Condens 6000 W Fleksibilitet ligger til familien Vil du have en høj standard

Læs mere

Bring lys over driften af belysningen

Bring lys over driften af belysningen Bring lys over driften af belysningen CityTouch LightPoint Asset Management system for belysning CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Velkommen til den nye intelligens inden for belysning. Professionel

Læs mere

Automatiske svingdøre

Automatiske svingdøre Automatiske svingdøre Kvaliteten er vores drivkraft I samarbejde med vor pålidelige partnere producerer TORMAX verden over automatiske døråbnere til mange forskellige anvendelsesområder. Døranlæggets

Læs mere

systems for industrial heat treatment

systems for industrial heat treatment Vision Fornax A/S vil være den foretrukne samarbejdspartner indenfor videnbaserede, kundespecifikke løsninger til industriel varmebehandling. Fornax A/S vil være kendt som en loyal og professionel samarbejdspartner,

Læs mere

Dantherm Power Kraft- og varmeløsninger med brændselsceller

Dantherm Power Kraft- og varmeløsninger med brændselsceller Dantherm Power Kraft- og varmeløsninger med brændselsceller Dantherm Power Siden 2003 har Dantherm Power haft fokus på udvikling og produktion af praktiske løsninger, der gør brug af brændselsceller og

Læs mere

Find bilag med Naviger-funktionen

Find bilag med Naviger-funktionen Find bilag med Naviger-funktionen I Microsoft Dynamics NAV har du mulighed for at navigere dig frem til et bestemt bilag. Du kan vælge funktionen i vinduer med poster og vinduer, der indeholder bogførte

Læs mere

Kickstart din virksomheds digitale rejse

Kickstart din virksomheds digitale rejse www.pwc.dk Kickstart din virksomheds digitale rejse Revision. Skat. Rådgivning. Har du overvejet digitalisering men ved ikke, hvor din virksomhed skal starte? Hvordan vil digitalisering i Danmark påvirke

Læs mere

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI UDVIKLER, TÆNKER NYT OG SIKRER EN BÆREDYGTIG FREMTID Vi er aktivt med til at løse den klimamæssige udfordring I alle dele af EWII arbejder vi strategisk og

Læs mere

P a t e n t e r V a r e m æ r k e r K o m m e r c i e l r å d g i v n i n g

P a t e n t e r V a r e m æ r k e r K o m m e r c i e l r å d g i v n i n g P a t e n t e r V a r e m æ r k e r K o m m e r c i e l r å d g i v n i n g Chas. Hude blev grundlagt i 1896 af Charles von der Hude, altid kaldet Chas. Vi styrker din værdi I det globale vidensamfund

Læs mere

Emergency Shower Systems. Fordi det kan være dyrt at tage chancer

Emergency Shower Systems. Fordi det kan være dyrt at tage chancer Emergency Shower Systems Fordi det kan være dyrt at tage chancer BROEN-LAB udvikler, producerer og sælger komplette armatur- og nødbruserløsninger til professionelle laboratorier og uddannelsessektoren

Læs mere

Moderniseringsløsninger til automatiske indgangspartier. ASSA ABLOY Entrance Systems

Moderniseringsløsninger til automatiske indgangspartier. ASSA ABLOY Entrance Systems Moderniseringsløsninger til automatiske indgangspartier ASSA ABLOY Entrance Systems 1 Genanvend. Reparer. Udskift. Modernisering er en af de mest effektive metoder til opfyldelse af moderne budgetkrav.

Læs mere

Undervisning Webdesign Rådgivning

Undervisning Webdesign Rådgivning Og vi kan skræddersy løsninger efter dine behov Dine ønsker og forventninger er det centrale i vores produktudvikling Hos WedoIT har vi ekspertise indenfor områderne: Undervisning Webdesign Rådgivning

Læs mere

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes.

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Forholdet Leica Geosystems har med sine kunder kan defineres med ét ord: Partnerskab.

Læs mere

Kraftfuld - med fantastisk udsyn!

Kraftfuld - med fantastisk udsyn! dantruck 3000 serien - gas- og dieseltruck Kraftfuld - med fantastisk udsyn! Raising your business 2 3 Tung erfaring DanTruck A/S har i mere end et halvt århundrede udviklet og produceret mellemtunge industrigaffeltruck

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC er den mobile arbejdsplads en Windowsbaseret terminal til alle typer registreringer via PC eller tablet både i virksomheden og på farten. Imponerende stærk offline-funktionalitet. WINDOWSBASERET TERMINAL

Læs mere

En vejledning til vores medarbejdere

En vejledning til vores medarbejdere Geberit kompas En vejledning til vores medarbejdere Mission Værdier Handlingsprincipper Succesfaktorer Hvad vi gør Hvad der styrer os Hvordan vi samarbejder Hvad der gør os succesfulde Kære medarbejdere

Læs mere

Firmaprofil. Springbaner. Landingsmåtter. Trampoliner. Skumredskaber. Traditionelle redskaber. Håndredskaber. Legeredskaber.

Firmaprofil. Springbaner. Landingsmåtter. Trampoliner. Skumredskaber. Traditionelle redskaber. Håndredskaber. Legeredskaber. Firmaprofil Springbaner Landingsmåtter Trampoliner Skumredskaber Traditionelle redskaber Håndredskaber Legeredskaber Rytmegulv Parkour systemer Halprojekter PE-Redskaber PE-Redskaber udvikler og producerer

Læs mere

Kvalitet. er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE

Kvalitet. er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE Kvalitet er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE Vores kvalitetsopfattelse sikrer dig samlet set øget konkurrencekraft. Hvad skal du bruge? Vi har løsningen! Værktøjer og konkurrencekraft Værktøjer

Læs mere

Flowrox Deltagende partner

Flowrox Deltagende partner Flowrox Deltagende partner Det er en hårdt job, men der er mennesker der kan klare det. De arbejder i nogle af de mest udfordrende forhold på planeten. De kører ekstremt slibende eller ætsende processer,

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE GNBs Sonnenschein Lithium-batteri består krævende holdbarhedstest

PRESSEMEDDELELSE GNBs Sonnenschein Lithium-batteri består krævende holdbarhedstest PRESSEMEDDELELSE GNBs Sonnenschein Lithium-batteri består krævende holdbarhedstest 10.01.2018 Büdingen, Tyskland: GNB Industrial Power en afdeling af Exide Technologies, der er en førende, global producent

Læs mere

Herlev Hospital. Dansk Institut for Medicinsk Simulation (DIMS)

Herlev Hospital. Dansk Institut for Medicinsk Simulation (DIMS) Herlev Hospital Dansk Institut for Medicinsk Simulation (DIMS) Strategi og udviklingsplan 2009-2012 Mission Vision DIMS er en højt specialiseret forsknings-, udviklings- og uddannelsesenhed vedrørende

Læs mere

MES Industriel IT SCADA Automation. Frontmatec. Fødevarer. (+45)

MES Industriel IT SCADA Automation. Frontmatec. Fødevarer. (+45) MES Industriel IT SCADA Automation Frontmatec Fødevarer (+45) 97 52 50 22 info@frontmatec.com www.frontmatec.com Tillad os at præsentere Frontmatec Vi har over 30 års erfaring med MES Industriel IT og

Læs mere

Avancerede funktioner - elegant design

Avancerede funktioner - elegant design Avancerede funktioner - elegant design Avancerede funktioner - elegant design Velkommen til Schneider Electrics komplette KNX-koncept. Vores produkter og løsninger er ikke blot udviklet med fokus på høj

Læs mere

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir OFF LINE Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Fremtiden i

Læs mere

Maj 2012. Ontasknaturally.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Sikrede Mere end 100% Tilbagebetaling På Investeringen til Ontasknaturally.

Maj 2012. Ontasknaturally.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Sikrede Mere end 100% Tilbagebetaling På Investeringen til Ontasknaturally. Hvordan E-Intelligence Sikrede Mere end 100% Tilbagebetaling På Investeringen til Ontasknaturally.com Maj 2012 Ontasknaturally.com Case Studie Ophavsret eintelligenceweb.com 2013 Kontakt os: eintelligenceweb.com

Læs mere

Forstå og forme fremtiden. Udviklingsstrategi

Forstå og forme fremtiden. Udviklingsstrategi Forstå og forme fremtiden Udviklingsstrategi 2019-2022 Hvorfor har vi en udviklingsstrategi for koncernen? EFKMs strategiske fokus på udvikling skal sikre, at vi som en effektiv koncern er gearet til fremtiden.

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der...

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... Nå dine mål med fuld fleksibilitet Vil du have friheden til at kunne ændre bygningens indretning? Har du behov for at

Læs mere

INTEGRERET KLOAKERINGSLØSNING TIL HURTIG MONTERING INDENDØRS. Vogel Sekamatik. pumpe og pumpestation i én

INTEGRERET KLOAKERINGSLØSNING TIL HURTIG MONTERING INDENDØRS. Vogel Sekamatik. pumpe og pumpestation i én INTEGRERET KLOAKERINGSLØSNING TIL HURTIG MONTERING INDENDØRS Vogel pumpe og pumpestation i én Vogel Den lette måde at installere kloakering indendørs De kompakte spildevandsløsninger Vogel til indendørsmontering,

Læs mere

Til dig som vil vide mere

Til dig som vil vide mere Til dig som vil vide mere Astro er et system med mange muligheder og i stadig udvikling. Denne brochure har kun givet en grov oversigt. Vil du vide mere og følge med i hvad der sker med Astro, så kan du

Læs mere