Bruger manual NISSAN QASHQAI & X-TRAIL

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bruger manual NISSAN QASHQAI & X-TRAIL"

Transkript

1 Bruger manual NISSAN QASHQAI & X-TRAIL

2 NB! Billederne i manualen kan variere fra dem på enheden. Det er kun designet, der kan se anderledes ud. Menu indholdet er det samme.

3 INDHOLD Sikkerhedsforeskrifter Produkt introduktion Basale funktioner Kalibretion Funktioner og menuer Hovedmenu Navigator Satellit signal modtagelse Musik Radio Indstillinger RDS DVD Apps ipot Bluetooth Film Filer Internet AUX Audio Valg Andre funktioner AV Bakkamera Håndbremse Ratfunktioner Fjernbetjening (tilbehør) Standard tilbehør Generel fejlbeskrivelse

4 Sikkerhedsforeskrifter Bemærk: Læs venligst denne manual og andre manualer vedlagt før du bruger produktet. Det er vigtigt at være bevidst om advarsler for både sikkerhed og ansvar for dig og enheden. Behold venligst manualen inden for enhedens rækkevidde for reference til hver en tid. Kig kun på skærmen når det er nødvendigt, eller sikkert at gøre. Hvis det er nødvendigt at kigge på skærmen I længere tid, stop på et sikkert, lovlig måde og sted. Indstil volumen til et niveau så du kan hører lyden udenfor. Trafik sikkerhed kommer først. Hvis der opstår problemer med at betjene systemet, parker venligst bilen en sikkert sted før du fortsætter med at benytte produktet. Børn bør aldrig betjene enheden, for at undgå fysisk skade eller skade på produktet. Dette produkt er ikke et substitut for din personlige bedømmelse. Ethvert ruteforslag givet af dette navigations system, bør aldrig have større værdi end enhver lokal trafik regulering eller din personlige bedømmelse og/eller viden for sikker kørsel. Følg aldrig ruteforslag hvis navigations systemet beder dig om at foretage en ikke sikker eller ulovlig manøvre, placeres dig I en ikke sikker situation, eller guider dig ind på et område du føler ikke er sikkert. Benyt ikke denne enhed på steder hvor elektronik eller ild er forbudt, for eksempel tankstationer. Forsøg ikke at installere eller reparere denne enhed. Installation og reparation af produktet er farligt, og bør ikke fortages af nogen andre end et autoriseret installations eller reparations center. Rids ikke skærmen med skarpe objekter. Tryk ikke mod skærmen med hårde objekter. Dette vil medføre skade på skærmvisning eller touch skærm. For at sikre enheden fungere normalt og for at forhindre ild eller stød, udsæt ikke enheden for ekstremt fugtigt luft eller nogen form for væsker. Enheden understøtter kun en standard 12 cm DVD/CD størrelse disk. Indsæt ikke disks I andre størrelse eller andre objekter I enheden. Enheden kan kun indlæse en disk af gangen. Forsøg ikke at indlæse mere end en disk af gangen på noget tidspunkt.

5 Produkt Instruktioner Vigtige Hints og advarsler: Informationer med dette symbol er vigtige. Ret venligst specielt opmærksomhed til noter med dette symbol. Produkt Instruktioner: Tak fordi du købte denne enhed. Dette multimedie underholdningssystem integrerer GPS navigation, lyst og video underholdning, og mobil kontor applikationer som Bluetooth og Microsoft Office dokument læsnings evne. Dette produkt designet med stil og udseende som det originale bil interiør, samtidig med en omfattende liste af funktioner og tilpasninger so, du ville forvente fra eftermarkedet. Vi håber du nyder dette GPS underholdningssystem, og alle de nye funktioner den medbringer. Funktioner: High difinition 800 x 400 LCD touch skærm. Navigations kortvisning med intelligent stemmeguide, Ruteplanlægning, advanceret POI forvaltning. Håndsfri Bluetooth, telefonbog overførsel, A2DP funktion. MP3/MP4 afspiller ( MPEG1/2, MPEG4, WMV9 ), Foto album, notesblok. DVD afspiller, forenelig med DVD, DVD-R/RW, DVD+R/RW, VCD, CD, CD-R/RW, MP3. Radio AM/FM ( understøtter U:S, Asien Stillehavs regioner og europæiske regioner). Ipod driver forbindelse. Ur og Kalender. Valgfri Digital Tv tuner. Understøtter Bilens Bakkamera videoindgang.

6 Basale funktioner For at starte enheden, tryk på afbryderknappen mens bilen er i accessory (ACC) position. For at slukke enheden, tryk på afbryderknappen og tag køretøjet ud af ACC positionen. Bemærk: Fjern beskyttelses film fra touch skærmen før benyttelse. Kalibrering Kalibrering af touch skærmen vil præcisere din fysiske berøring med, hvor enheden fornemmer din berøring bør være. Hvis din berøring ikke er præcis i forhold til hvor den burde være på skærmen, er du eventuelt nødt til at kalibrere skærmen igen. Tryk på Apps ikonet i hovedmenuen, derefter vælg Valgmuligheder ikonet i apps menuen. Tryk derefter på System fanen. Tryk på kalibrering for at begynde. Tryk på + på midten af skærmen. + vil bevæge sig til et nyt sted hver gang du trykker på det, indtil kalibreringen er fuldendt (midt, øverst til venstre, øverst til højre, nederst til venstre og nederst til højre). Kalibrerings skærmen lukker automatisk, eller en promt vil med det samme bede dig om at røre et sted på skærmen for at godkende ændringerne. Du kan skifte program ved at trykke på mode knappen på dit betjenings panel på rettet, Trykke på applikations knappen på enheden, minimere programmet og vælge en anden applikation, eller trykke på menu knappen på enheden og vælge en anden applikation. Bemærk: Radio, Film, Musik og DVD applikationer kan ikke køre på samme tid, men enhver af disse applikationer kan kører på samme tid sammen med en hvilken som helst anden applikation. Hvis Navigation og Bluetooth applikationerne kører samtidig, vil Bluetooth have fortrinsret under et telefonopkald, og lyden fra navigationen vil blive dæmpet under samtalen.

7 Funktioner og menuer Funktioner og udseende tilpasning. Bemærk: Billederne i denne manual er kun beregnet som en guide, og vil muligvis ikke være vist præcist som set på denne enhed. For at skifte applikation eller applikationers position, tryk på et hvilken som helst ikon i hovedmenuen eller Apps menuen, indtil prikkede linjer forekommer. Tryk på et ikon for at se ikonet rediger menu. Tryk Slet for at skabe en tom plads, Rediger for at vælge en anden applikation fra applikationsmenuen, eller Standard for at genoprette de originale ikon indstillinger Tryk og træk hvilket som helst ikon til ønsket position. Tryk et sted uden for det prikkede område for at vende tilbage til normal ikon funktion.

8 Hovedmenu Dette er sådan standard skærmen ser ud når du tænder enheden. Tryk på Navigation for GPS navigation, Musik for MP3 afspilning, DVD for DVD og CD afspilning, og Apps for at åbne apps menuen. Denne skærm vil også vise dig hvilket program der kører i øjeblikket, samt dato og tid. Du kan vende tilbage til denne menu på et hvilket som helst tidspunkt, ved at minimere eller lukke det aktuelle program eller trykke på menu knappen på enheden. Tid Temperatur Navigation Tryk på Navigation i hovedmenuen eller tryk på enhedens Navi knap for at åbne navigationens brugerflade. Dette produkt understøtter forskellige kort. For instrukser på hvordan kortsystemet bruges, benyt kort Bruger guide.

9 Funktioner og menuer Navione folderen på SD kort indeholder navigationsprogram filerne. Slet ingen af disse filer; ellers vil navigationen ikke fungere optimalt længere. Satellit signalmodtagelse Systemet modtager automatisk satellitsignal; Men det omgivende miljø og vejrforhold kan resulterer i lavere signal modtagelse. Lavere signalmodtagelse kan medfører forsinket fixpunkt og kan nogle gange medfører mistet signal i op til flere minutter.

10 Musik Tryk på Musik i hovedmenuen for at starte musikafspilleren. Du kan også dobbelttrykke på lydfiler i Fil applikationen for automatisk at åbne musikafspilleren og afspille filer. Musik afspilleren understøtter MP3, WMA og WAV filformat. Tid Minimer Exit Artist billede Status bjælke Audio indstillinger Lagrings enhed Tryk på Menu ikonet for at vise musikafspiller indstillinger menuen. Tryk på Åben lydfil for at vælge filer til at til følge til din afspilningsliste. Tryk Scan for at søge efter alle tilgængelige lydfiler. Vælg afspilningstilstand ved at trykke tilfældig eller gentag. Tryk Gem liste for at gemme den nuværende afspilningsliste, eller Ryd liste for at slette eksisterende afspilningsliste (dette sletter ikke lydfilerne fra enheden).

11 Musik Musik afspiller Tryk på åben lydfil for at se lydfiler på lokalenheden, USB og SD kort. Klik på en fil eller Alle og klik OK for at afspille. Systemet har indbygget MP3 afspiller, som understøtter MP3, WMA og WAV format. Informations søjlen viser navnet, sanger, status linje og varighed af igangværende sange. Du kan trække proces linjen for at vælge afspilnings tidspunkt. Spillebrugerfladen viser formatet, og bearbejder afspilningslisten for de igangværende sange.

12 Radio Bemærk: Nogle modeller har ikke Radio og RDS funktioner i visse lande. Tryk på Radio ikonet i hovedmenuen eller tryk på enhedens RADIO knap for at åbne radio applikationen. Du kan søge efter radiostationer, justere radio frekvenser, gemme favorit radiostationer til forvalg, og ændre deres navn. Radio Tuning baglæns - Tuning fremad + Station liste FM bånd Finjuster eller brug OSD knappen Du kan justere på den nuværende frekvens i en lille rækkevidde gennem finjustering. Hver gang du trykker på finjuster knappen vil frekvensen ændre sig: FM Stiger med 0,1Mhz per tryk, AM stiger med 9Khz per tryk, og Radiostationen kan gemmes. Scan Tryk kort på denne knap for at søge efter radiostationer imens radioen kører, og lav et langt tryk på den blanke blok for at gemme radiostationen. Lav et langt tryk på denne knap for auto søgning af radiostation og denne station vil automatisk blive gemt. Den søgte radiostation er navngivet på en standard måde: multispectral + frekvens. Listen over radiostationer er opdateret efter autosøgte radiostationer. Den sidste navngivet radiostation vil blive opdateret som standard navngivningsmetode.

13 Radio Når du trykker på indstillingsknappen kan du vælge omdøb station, slet stationer, slet alle stationer, lokale indstillinger og lyd Omdøb station Når en station er indtastet i forindstillingerne kan du omdøbe den. Vælg den forindstillede station som du ønsker at omdøbe, tryk på indstillings Ikonet og derefter Omdøb Station. Tryk på tekstindtastnings boksen (ex: 107,4) for at vise skærmtastaturet. Ved brug af tastaturet og slet knappen kan du justere det forindstillet navn. Tryk på OK knappen for at gemme det nye navn, annuller for ar beholde det gamle navn, eller navngiv som frekvens for automatisk at navngive stationen efter frekvensen.

14 Radio Slet Station / Slet alle Stationer tryk på knappen og tryk derefter slet station. Lokale indstillinger Vælg din lokale standard radiofrekvens ved at klikke Lokale indstillinger. Vælg indstillingen for din placering ved at trykke Asien, Amerika, eller Europa, tryk ok og nulstil enheden.

15 Radio Placering FM AM ASIEN MHz (at 100KHz Steps) KHz (at 9KHz Steps) AMERIKA MHz (at 200KHz Steps) KHz (at 10KHz Steps) EUROPA MHz (at 50KHz steps) KHz (at 9KHz Steps) Bemærk: Hver gang, efter du har ændret lokalindstillinger, bør du genstarte radioprogrammet ellers vil det ikke fungere. RSD, AF, TA, PTY er kun tilgængelig for regioner hvor der er signal, menuen vil differentiere sig fra forskellige områder. RDS (Radio Data System) Dette produkt understøtter RDS og giver skærm og kontrol informationer for FM. der er tre knapper til at styre nogle af RDS funktionerne: AF (Alternative Frekvenser) AF funktionen laver automatisk små justeringer på frekvensen for at sikre det bedste radiosignal som muligt. For at benytte AF funktionen, vent til RDS informationen er modtaget fra radiostationen, tryk på AF knappen. Denne proces er påkrævet hver gang du skifter til en ny radiostation. TA (Trafik Meddelelse) TA funktionen er designet til informere bilister om nødsituationer eller trafik belastninger, og virker kun når TA signalet er sendt gennem RDS fra en radiostation.

16 Radio Tænd for TA efter radioen modtager RDS radiostation. Hvis enheden befinder sig i en anden applikationen vil RDS TA funktionen automatisk skifte applikation for at hører nødmeldingen. Hvis TA funtionen er slukket, vil RDS ikke skifte applikation når der kommer en nødmelding. PTY (Program Type) Hver RDS radio station har en PTY eller stations kategori som angiver hvilken stil det igangværende program er. Der er 32 PTY kategorier (inklusiv ingen ). Ved tryk på PTY knappen vil radioen vælge stationer med samme kategori når du skifter radiostation. Ved tryk på PTY igen vil det være muligt at søge efter andre kategorier mens du skifter radiostation. DVD Tryk på DVD ikonet i hovedmenuen eller tryk på enhedens DVD knap for at åbne DVD applikationen. Rør på skærmen hvor som helst for at vise DVD afspilningslisten.

17 DVD Bemærk: Ændringer af Lyd eller Undertekster ved benyttelse af DVD afspillerens menu, vil kun være gældende for den aktuelle afspilningsindstilling. For at ændre lyd og undertekster for hver afspilning, tryk på SET knappen på afspilningsmenuen og juster sprogindstilling på DVD afspillernes systemindstillinger. Hvis den valgte sprogindstillingen ikke er tilgængelig på DVD en, vil Standard sproget på DVD en blive benyttet. Rens DVDafspillerne regelmæssigt for at undgå støvforurening ellers kan der opstå problemer med hvorvidt DVD en fungere korrekt. Minimer DVD/CD afspiller Menu Tryk for at afspille eller pause DVD. Tryk forrige knappen for at springe til det forrige kapitel/sang/scene. Tryk næste for at springe frem til næste kapitel/sang/scene. Tryk spol tilbage for at spole DVD afspilningen med 2x hastighed. Tryk Spol tilbage igen for at spole 4x, 8x og 16x så hurtigt som normal afspilning. Tryk spol frem for at øge DVD afspilningen med 2x hastighed. Tryk igen for at øge den 4x, 8x og 16x så hurtigt som normal afspilning. Tryl afspil for at vende tilbage til normal afspilning. Tryk gentag for at gentage afspilningen af CD/DVD

18 DVD Tryk næste side for at se andre DVD indstillinger. Tryk SET for at åbne DVD afspillerens systemindstillinger. DVD indstillingerne kan blive indstillet på en general indstillings side, lydindstillings side, videoindstillings side og andre indstillings sider. DVD sprog menu kan også ændres under DVD systemindstillinger. DVD: tryk LYD for at vise de nuværende sprog lydindstillinger tryk LYD igen for at gennemse sprogmuligheder (forskellige DVDer har forskellige sprogindstillinger) CD: tryk LYD for at vise de nuværende afspilningsindstillinger. Tryk LYD gentagende gange, for at gennemgå afspilning i den højre side, afspilning i den venstre side, højre og venstre signaler kombineret, og lyd playback. Tryk SUB-T for at gennemse tilgængelige undertekster. Tilgængeligt sprog er begrænset til det som er på DVD en. Tryk titel for at vise titel informationer imens DVD kører. Tryk DISP for at vise spilletid, titel, til tilbage, kapitel tid, tid tilbage i kapitlet, etc, imens DVD en kører. Tryk DISP igen for at forlade. Tryk MENU for at vise DVD hovedmenuen.

19 LINK-POD APPS Tryk på APPS ikonet i hovedmenuen for at åbne Apps menuen. Apps menuen indeholder ipod, Bluetooth, Movie, filer AUX, Lyd indstillinger, etc. Ikoner. Link-POD Enheden understøtter flere former for Apple produkter (ippd, iphone, ipod Touch etc.), giver dig musik afspilning og opladning på samme tid. For at bruge et Apple produkt, tilslut enheden til ipod kablet, Tryk på Apps ikonet i hovedmenuen, tryk derefter på ipod okonet i Apps menuen. Sang information Status bjælke Afspilningsliste

20 LINK-POD IPod applikationen vil vise den igangværende sang titel, kunster og album, så vel som den tillader dig at vælge det fra dit Apple produkts spillelister, Kunsterne, Albummer og Genre. Du kan bruge afspil/ pause/næste nummer/forrrige nummer muligheder, såvel som gentag og shuffle valgmuligheder. Du kan også trække proceslinjen for at vælge afspilnings tidspunkt. Tryk MENU knappen for at ændre spille tilstand.

21 Bluetooth Bluetooth Tryk på Bluetooth ikonet i hovedmenuen, eller tryk på mobilknappen på enheden for at åbne Bluetooth applikationen. For at lave en Bluetooth forbindelse skal du matche enheden med din mobil. Match enhed Åben din mobils telefon indstillinger. Lokaliser Bluetooth indstillingerne. Tænd for Bluetooth. Søg efter Bluetooth enhed. Generelt er enhedens navn det samme som bilmodellen (optimal Bluetooth kommunikation er indenfor 8m fra enheden). Vælg enhed og indtast 1234 som kodeord. Bemærk: Hvis du har parret enheden med din mobil, vil enheden automatisk tilslutte sig din mobil hver gang du åbner Bluetooth applikationen. (din mobil telefons Bluetooth forbindelse, skal være tændt for den forbinder). Hvis mobiltelefonens Bluetooth allerede er tilføjet til enhedens Bluetooth, kan du manuelt forbinde din mobils menu til enhedens menu. Frakobling af Bluetooth enhed Tryk enheder og vælg derefter mobiltelefonens Bluetooth navn. Tryk afbryd for at afbryde forbindelsen.

22 Bluetooth Frakobling af Bluetooth enhed Tryk enheder og vælg derefter mobiltelefonens Bluetooth navn. Tryk afbryd for at afbryde forbindelsen. Kontakt og opkaldsoversigt synkroniser Når først din mobil er tilsluttet, vil dine kontakter og opkaldsoversigt automatisk blive synkroniseret med enheden. For at opdaterer listen skal du trykke på kontakter og derefter synkroniser nu. Ringe og modtage opkald Sørg for at telefonen er parret med systemet, før du anvender telefonmenuen. Brug tastaturet på Bluetooth brugerfladen for at indtaste de ønskede telefonnummer, tryk derefter på Ikonet for at ringe op. du kan også benytte dig af mobilen til at ringe op, men det er dog ikke anbefalet at gøre dette, når bilen ikke holder stille. Tryk på Ikonet for at afslutte opkald. Kontakter og opkaldsoversigt For at se kontakter eller opkaldsliste tryk Kontakter eller Oversigt. Opkaldshistorie er delt op i tre kategorier; ubesvarede, indgående og udgående. Tryk ubesvaret for at se oversigten over ubesvarede opkald, Indgående for at se oversigten over de opkald du har besvaret, og udgående for at se de opkald du har fortaget. For at søge i oversigten, tryk og træk hvilket område der er synligt på listen, eller tryk på søgekassen og indtast din kontakts navn.

23 Bluetooth Enhed Tryk Enhed for at se enhedens parrings historie. Tryk søg for at søge efter en ny enhed. Tryk forvalgte enheds parrings historie. Tryk Matchet for at se hvilken telefon der på nuværende tidspunkt er parret med enheden. For at vælge en enhed, tryk på hvilken som helst af enhedens navne på listen. Bluetooth Musik (A2DP) Åben mobilens musik brugerflade ved at trykke mobil medie på Bluetooth hovedmenuen. Du kan styre mobilens afspilning ved at bruge afspil/pause, forrige, og næste knapperne. (Bemærk: mobilen skal have A2DP for at bruge denne funktione).

24 Film Film Tryk på Apps ikonet i hovedmenuen, og tryk derefter på Film ikonet på applikationsmenu for at åbne film applikationen. Filer applikationen åbner, hvilket tillader dig at vælge den fil du ønsker at afspille. Start afspilningen ved at dobbelt klikke på filmfilen, eller ved at trykke på en fil og trykke på afspil knappen. Du kan også åbne film applikationen ved at dobbelt klikke en fil fra Video fanen fra filer applikationen. Videoformater understøttet: MPEG1/2, WMV, etc. Tryk Afspil/Pause, Næste fil, eller Forrige fil for at ændre afspilnings indstillingerne. Tryk på X for at forlade film applikationen. Videoinformationer som vises. inkluderer fil navn, format, igangværende afspilnings position, og fuld spilletid. Rør og træk proceslinjen når som helst, for at spole frem eller tilbage.

25 Film Filer Tryk på filer ikonet i App menuen for at åbne fil browser Lagerplaceringer: Tryk alle for at se alle tilgængelige filer som er forenelige med denne enhed. lokal for at se filer lagret på det indre lager. Tryk USB for at se filer lagret på en tilsluttet USB. Tryk SD for at se filer fra SD kortet. Fil kategorier: Tryk lyd, Video, Foto eller Andet for at se filer der er forenelige med denne enhed, sorteret efter medietype. Foto Dobbelt klik for se billedfiler og for at benytte dem som wallpaper. Billedfremvisning understøtter: bmp. Jpeg, gif, og png filformat.

26 Filer Andet: Denne enhed understøtter Microsoft Office filformater inklusiv Word (doc.), Excel (xls) og Powerpoint (ppt) såvel som PDF filer (standard i nogle biler). Info: Brugere kan tjekke lagerinformationer på lokal, USB eller SD kort ved at klikke info. a. Fuld lagerhukommelseskapacitet af NAND Flash b. Hukommelseskapacitet optaget af filer samt den resterende hukommelseskapacitet. c. Respektive hukommelseskapacitet af musik, film, billeder og andre filer. d. Respektive procent af fuld hukommelseskapacitet optaget af musik, film, billeder og andre filer.

27 Internet tilbehør Internet Nogle modeller leveres med evne til internetsøgning. Disse modeller kræver en 3G USB adapter, sammen med en aktiv 3G (WCDMA) SIM kort for at bruge internet funktionen. For at bruge internet hardwaret, flyt cover på 3G USB adapter, indsæt 3G SIM kort, put coveret tilbage på og indsæt 3G USB adapter ind i USB input. (

28 Brugerflade funktioner: Internet tilbehør

29 AUX AUX: Nogle modeller kommer med en AUX indgang. Skru din enhed til cirka 80% volumen, og tilslut det AUX indgangen (nogle biler har AUX jack indgang fra fabrikken. Hvis din bil ikke har denne funktionen kan et andet kabel være nødvendigt. Tal med forhandlerne for mere information). Efter du har tilsluttet enheden tryk på AUX ikonet i hovedmenuen for at bruge AUX indgangen. Kontroller volumen ved at benytte volumen knapperne. Kontroller lydafspilning ved at benytte lydenheden.

30 Lyd Lyd Tryk på Lyd ikonet på Apps brugerfladen for at åbne Lydmenuen. For at justere diskant, midte og bas, tryk og træk den passende markør til det ønskede niveau. For at justere balance eller fading tryk på finjysteringens pilene eller hvor som helst på balance/fade skærmen.

31 Lyd Tryk på Avanceret knappen i lydindstillings menuen for at åbne de avancerede indstillinger. Juster volumen for hvert program (på venstre side af skærmen) ved at rører volumenen justerings pilene. Tryk på standard knappen på venstre side for at nulstille til fabriksstandard. Volume justerings pile Tastatur lyd: Tryk tastaturlyd for at have en lyd hver gang du rører en valgmulighed på skærmen. Loudness: Når Loudness er tændt vil EQ ændre de høje og lave frekvenser for at efterligne forandringen i frekvenserne når lyden er høj. Vælg frekvens rækkevidden som er påvirket, når du forhøjer bas ved at bruge bas freq muligheden. Væg frekvens rækkevidde som er påvirket, når du forhøjer diskant ved at bruge diskant freq muligheden. Vælg preamp gain ved at ændre gain muligheden.

32 Indstillinger Indstillinger Tryk på indstillinger på APPS brugerfladen, for at åbne brugerflade indstillinger hvor du kan indstille layout, tid/dato, baggrundslys justering, definerer ret funktioner, vælge brugerfladesprog, og justerer touch kalibrering. Tryk på boksen ved siden af sprog for at se en liste med sprog, klik på det sprog du ønsker at brugerfladen skal vise. og tryk på knappen Tilføj. Dato/tid: Tryk på dato/tid fanen for at ændre tidszone, dato og tid, og skift mellem 12 og 24 timers ur. Når du har lavet dine ændringer så tryk på benyt knappen for at bekræfte dine indstillinger. (bemærk: når der er etableret en forbindelse med GPS netværket så vil dato, tid og tidszone automatisk blive indstillet af softwaren. Vælg tidszone +2 Helsingki for sommertid!

33 Indstillinger Skærm: Tryk på Skærm fanen for at vise baggrunds lysstyrke og CCD kamera indstillinger. Tryk og træk i cirklen for at justerer baggrunds lysstyrken. Tryk på boksen ved siden CCD kamera for at aktivere eller deaktivere det automatiske skift til CCD visning mens bilen er i bak. Lyd System: Tryk på System fanen for at se system informationer, opdatere systemet, vælge mappe til dine kortsoftware, eller kalibrer touch skærmen. (se side 3 for detaljeret instruktioner) tag din bil til et autoriseret installations center for enhedsopdateringer. Tjek Disse 3 versions numre, skal oplyses ved teknisk henvendelse.

34 Indstillinger Bagende kamera Hvis et bagende kamera er installeret, vil din bil automatisk skifte skærmen til bagendens kameravisning når bilen er bak. Når du stopper med at være i bak vil enheden genoptage med at vise det som blev vist forudgående. Hvis du ikke har installeret et bagende kamera, venligst få en professionel installatør til at installere det for dig, hvis ønsket. Håndbremse Såfremt sikkerhedskableat installeres til håndbremsen, kan videosignaler ikke anvendes (DVD/film/ TV/AV indstillinger). Det beror på at chaufføren ikke ser video under kørsel!a

35 Indstillinger AV (Ændret til AV/TV i nogle modeller) Hos nogle modeller er TV applikationen ændret til en AV applikation. Dette gør det muligt for dig at forbinde standard RCA lyd og video (Video, højre og venstre lyd) fra andre Lyd/Video enheder. Tryk på AV ikonet for at se enheder forbundet til AV indgangen. Rat kontrolpanel Hvis dit rat kontrolpanel ikke fungere ordentligt, så prøv at genprogrammere knapperne under indstilling menuen eller tag din bil til en autoriseret installations center. **denne funktion er kun tilgængelig for biler med multifunktionsrat.

36 Fjernbetjening Betingelser for brug: Ambient temperatur: +45 C til -10 C Relativ fugtighed: < 80% Atmosfærisk tryk: Kpa Drifts afstand: < 8m Retningsvinkel: ± 15 Fjernbetjening (tilbehør) Funktioner for hver knap:

37 Fjernbetjening Pile : Tryk for direkte valg på dvd applikationen. 0-9 : Tryk på disse knapper for at vælge et specifikt kapitel. Setup : Tryk på denne knap for at åbne dvd afspillernes indstillinger.

38 Fjernbetjening Skub ud : Tryk for at skubbe dvd ud. Pause/afspil : Tryk for at pause eller afspille CD/DVD. Spol tilbage/frem : Tryk på disse knapper for at springe fremad eller tilbage i afspilning. Forrige/næste : Tryk for at skifte kapitel, nummer, station, sang fremad eller tilbage (afhængig af hvilken applikation du bruger). Gentag : Tryk for at skifte mellem gentag off, gentag kapitel eller gentag disk. CCD kamera : Tryk vis billede fra bagende kamera (givet at det er installeret). Tryk igen for at vende tilbage til den skræm som var vist forinden. OSD : Tryk for at skifte imellem lydniveau, kontrast, mætning, forstærker indstilling, etc. Brug pilene for at justere.

39 Fjernbetjening Bemærk: Følgende knapper kan også fungere ved Musik/Radio/Film/Ipod brugerflade på samme måde som DVD brugerfladen.

40 Standard tilbehørsliste GPS antenne Mikrofon

41 Standard tilbehørsliste Fjernbetjening (tilbehør) USB adapter (Passer i bilens originale stik)

42 Standard tilbehørsliste SD-kort Pen Video - Kamera input CCD kabel (til bag modtager)

43 Almindelig fejlfinderguide Advarsel: Hvis følgende situationer skulle opstå mens du bruger enheden så vil denne fejlfinde guide hjælpe dig med at løse problemerne hurtigt. Hvis problemet stadig ikke kan løses efter denne guide denne enhed! Dette kan mindske din garanti og/eller fører til personlig skade.

44 Almindelig fejlfinderguide

45 Almindelig fejlfinderguide Pleje og vedligeholdelse: Dette multimedie navigationssystem benytter højt præcist og følsomt teknologi og bør blive brugt med forsigtighed. Følg venligst de følgende forslag for at hjælpe dig med at opfylde garanti forpligtelser og udvide produktets levetid. Hold alle dele og tilbehør væk fra små børn. Det er ikke anbefalet at lade børn under 12 år betjene enheden. Hold enheden tør. Eksponering for vand, væsker eller fugt kan gøre skade på bilen eller enheden og kan muligvis føre til fysisk skade. Udsæt ikke enheden og/eller dens komponenter for ekstrem varme. Langtids udsættelse af høje temperaturer vil forkorte levetiden for elektriske komponenter, skade internt batteri, og/ eller bøje/smelte plastik. Udsæt ikke enheden og dens komponenter for ekstrem kulde. Ujævne temperaturforandringer kan medføre fugt inden i enheden eller komponenter kan knække hvilket medføre skade til de interne komponenter eller skærm. Tab, slå eller ryst ikke enheden. Gøres dette kan det medfører skade til enheden og gøre garantien ugyldig. Forsøg ikke at åbne eller demontere enheden. Gøres dette vil garantien være ugyldig. Hvis der er problemer med enheden, konsulter venligst en distributør eller autoriseret reparations facilitet. Brug ikke hårde kemikalier, rengøringsmidler eller stærke vaskemidler for at rengøre enheden. Ved benyttelse eller opbevaring af produktet, hold det væk fra elektromagnetiske og/eller radioaktive områder/udstyr. Brug ikke skarpe objekter når du operere LCD touch skærmen, da den er meget nem at ridse. Ved brug, benyt venligst din fingerspids eller touch pinden som er vedlagt.

Kia Ceed. Hyundai i30 / ix35 / i40. Nissan Quashqai. Enheder fra 5/2013> Billeder, farver og ikoner kan variere i henhold til den enkelte model.

Kia Ceed. Hyundai i30 / ix35 / i40. Nissan Quashqai. Enheder fra 5/2013> Billeder, farver og ikoner kan variere i henhold til den enkelte model. Kia Ceed Hyundai i30 / ix35 / i40 Nissan Quashqai Enheder fra 5/2013> Billeder, farver og ikoner kan variere i henhold til den enkelte model. Sikkerhedsforeskrifter Produkt introduktion Basale funktioner

Læs mere

INDHOLD. Sikkerhedsforeskrifter Produkt introduktion. Funktioner og menuer. Andre funktioner. Standard tilbehør Generel fejlbeskrivelse

INDHOLD. Sikkerhedsforeskrifter Produkt introduktion. Funktioner og menuer. Andre funktioner. Standard tilbehør Generel fejlbeskrivelse Bruger manual INDHOLD Sikkerhedsforeskrifter Produkt introduktion Basale funktioner Kalibretion Funktioner og menuer Hovedmenu Navigator Satellit signal modtagelse Musik Radio Indstillinger RDS DVD Apps

Læs mere

GOLF 7 Bruger manual

GOLF 7 Bruger manual ruger manual GOLF 7 INDHOLD Sikkerhedsforeskrifter Produkt introduktion Basale funktioner Kalibretion Funktioner og menuer Hovedmenu Navigator Satellit signal modtagelse Musik Radio Indstillinger RDS

Læs mere

Tillykke med dit nye Navigationssystem

Tillykke med dit nye Navigationssystem Tillykke med dit nye Navigationssystem BEMÆRK : Der må IKKE afspilles film på skærmen under kørsel Musik som skal afspilles fra din mobiltelefon SKAL afspilles via blue-tooth Bilens originale USB kan bruges

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront 1 Medier & introduktion: Tillykke med dit nye music hall anlæg. Med AV2.1 har du let adgang til

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, DAB+/FM mini Radio

BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, DAB+/FM mini Radio BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, /FM mini Radio VIGTIGT: Læs vejledningen omhyggeligt, før du bruger produktet, og gem den til senere brug. Indhold Udpakning 25 Knap instruktion 26 OLED display 28

Læs mere

Viditronic NDVR Quick Guide. Ver. 2.0

Viditronic NDVR Quick Guide. Ver. 2.0 Viditronic NDVR Quick Guide Ver. 2.0 1 Indholdsfortegnelse 1. HOVEDMENU 3 1.1 START 5 1.2 AKTIVITETSINDIKATOR: 7 1.3 INFORMATIONS VINDUE: 7 1.4 PTZ KAMERA KONTROL: 7 1.5 SKÆRMMENU 8 1.5.1 AKTIVER BEVÆGELSE:

Læs mere

Orava Crater 4 brugsvejledning

Orava Crater 4 brugsvejledning Orava Crater 4 brugsvejledning Kære kunde Tak fordi du valgte at købe vores Crater 4 udendørs højtaler med Bluetooth og FM radio. For at sikre at enheden anvendes korrekt, så læs venligst brugsanvisningen

Læs mere

Orava Crater 4 brugsvejledning

Orava Crater 4 brugsvejledning Orava Crater 4 brugsvejledning Kære kunde Tak fordi du valgte at købe vores Crater 4 udendørs højtaler med Bluetooth og FM radio. For at sikre at enheden anvendes korrekt, så læs venligst brugsanvisningen

Læs mere

Brugermanual. 4GB MP3/ MP4 afspiller

Brugermanual. 4GB MP3/ MP4 afspiller Brugermanual 4GB MP3/ MP4 afspiller Mail: aldi@feiyue.dk 1 VIGTIGT! For optimal brugertilfredshed foreslår vi, at du bruger en pen eller negl, når du betjener skærmen. Mail: aldi@feiyue.dk 2 INDHOLD KNAP

Læs mere

1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 3.2 INTRODUCING YOUR MOBILE PHONE Learn about your mobile phone s keys, display and icons. Nøgler Fra forenden af apparetet vil du observere følgende elementer: (Se 1.1 Side 3)

Læs mere

Information. Til lykke med din nye radio. Giv dig venligst tid til at læse denne brugsanvisning. God fornøjelse

Information. Til lykke med din nye radio. Giv dig venligst tid til at læse denne brugsanvisning. God fornøjelse BRUGSANVISNING Indhold 02 INDHOLD 03 INFORMATION 04 FRONT PANEL OVERBLIK 06 BAG PANEL OVERBLIK 08 BETJENING AF R5 08 INDSTILLING AF ALARM 09 INDSTILLING AF SLEEP TIMER 09 DIM 09 PRESETS 09 FAVOR 09 AUX

Læs mere

DENVER DPF-407. Digital Billedramme Betjeningsvejledning

DENVER DPF-407. Digital Billedramme Betjeningsvejledning DENVER DPF-407 Digital Billedramme Betjeningsvejledning 1 INDHOLD : FEATURES:...3 KNAPPER OG KONTROLLER:...4 FJERNBETJENINGEN...5 GRUNDLÆGGENDE BETJENING:...6 1. MENUEN VALG AF FUNKTION...6 2. MENUEN VALG

Læs mere

WOOFit DAB+ BRUGERMANUAL

WOOFit DAB+ BRUGERMANUAL WOOFit DAB+ BRUGERMANUAL TAK! Tak fordi du har købt denne WOOFit DAB+ Radio fra SACKit. Læs venligst hele brugermanualen før du tager produktet i brug, og gem den til senere brug. Vi forbeholder os retten

Læs mere

WOOF it. Brugermanual

WOOF it. Brugermanual WOOF it Brugermanual Tak! Tak fordi du har valgt WOOFit højttaleren fra SACKit! Vi beder dig læse denne manual grundigt, før du tager din nye højttaler i brug. Vi er ikke ansvarlige for personeller produktskader

Læs mere

Advarsel 1 VIGTIGE SIKKERHEDS INFORMATIONER.

Advarsel 1 VIGTIGE SIKKERHEDS INFORMATIONER. Advarsel FOR AT FORHINDRE ILDEBRAND SAMT MULIGHEDEN FOR AT FÅ ALVORLIGE STØD, BØR DER IKKE BENYTTES FORLÆNGERLEDNINGER TIL DENNE ADAPTER. UDSÆT IKKE ADAPTEREN FOR REGN, FUGT ELLER ANDRE FORMER FOR VÆSKE.

Læs mere

Brugermanual. 2GB MP3 afspiller

Brugermanual. 2GB MP3 afspiller Brugermanual 2GB MP3 afspiller Indhold 1. Knappe funktioner og fremgagnsmåde... 4 2. Instruktioner... 4 2.1 Tænd og sluk... 4 2.2 Upload Music to the Player... 5 2.3 Afspil musik... 6 2.4 Normal or shuffle

Læs mere

BRUGERMANUAL DAB DIGITAL RADIO

BRUGERMANUAL DAB DIGITAL RADIO BRUGERMANUAL DAB DIGITAL RADIO INDHOLD Funktioner... 3 Produkt beskrivelse... 4 DAB Tilstand... 4 FM Tilstand... 7 Alarm indstilling... 8 Standby... 10 2 Funktioner 1 STAND BY Tænd / Sluk radioen ON or

Læs mere

P4000. DK Brugervejledning

P4000. DK Brugervejledning DK Brugervejledning Indhold 02 INDHOLD 03 INFORMATION 04 OVERSIGT OG FRONT- OG BAGPANEL 06 TILSLUTNING AF DIN RADIO 06 BETJENING AF DIN RADIO DAB 07 VALG AF EN STATION DAB 07 INFORMATIONSTJENESTER DAB

Læs mere

Micro Hi-Fi System. Brugervejledning ENV-1152

Micro Hi-Fi System. Brugervejledning ENV-1152 Micro Hi-Fi System Brugervejledning ENV-1152 Indhold Kom godt i gang... 2 Strømforsyning... 2 Antenne... 2 Højttaler ledningsforbindelse... 2 Brug af fjernbetjening... 2 Knapper... 3 Betjeningsvejledning...

Læs mere

Brugermanual. Navigation og Multimedia System

Brugermanual. Navigation og Multimedia System Navigation og Multimedia System Menu fra Chevrolet og Opel system. Brugermanual Indhold: Sikkerhedsforanstaltninger 2 Quick-guide til navigation 3-9 Frontpanel beskrivelse 10 Audio player funktioner 11

Læs mere

Navigation og Multimedia System. Menu fra Peugeot 508. Brugermanual

Navigation og Multimedia System. Menu fra Peugeot 508. Brugermanual Navigation og Multimedia System Menu fra Peugeot 508 Brugermanual Kære kunde. Tillykke med dit nye system. Vi vil gerne henlede opmærksomheden på en vigtig information. Du kan modtage en gratis kortopdatering

Læs mere

Lommeguide til online-afspilleren "PLEXTALK Linio Pocket"

Lommeguide til online-afspilleren PLEXTALK Linio Pocket Lommeguide til online-afspilleren "PLEXTALK Linio Pocket" 1 Indstil PLEXTALK Linio Pocket 1. Vend Linio Pocket om. Sørg for, at de to små fremspring vender opad. Tryk på den firkantede knap, som sidder

Læs mere

Smartphone-funktioner til portfolio brug (med Nokia E71)

Smartphone-funktioner til portfolio brug (med Nokia E71) Smartphone-funktioner til portfolio brug (med Nokia E71) Indhold Billeder... side 1 Video... side 2 Lyd... side 3 Noter... side 3 SMS... side 4 Søg på internettet... side 5 Overføre filer fra telefonen

Læs mere

InterVideo Home Theater Kvikstartsvejledning Velkommen til InterVideo Home Theater

InterVideo Home Theater Kvikstartsvejledning Velkommen til InterVideo Home Theater InterVideo Home Theater Kvikstartsvejledning Velkommen til InterVideo Home Theater InterVideo Home Theater er den komplette digitale underholdningsløsning, hvormed du kan se TV og optage billeder, musik,

Læs mere

Adaptiv monterings- & brugermanual. Citroen og Peugeot med 7 OEM Touchskræm WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM

Adaptiv monterings- & brugermanual. Citroen og Peugeot med 7 OEM Touchskræm WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM Adaptiv monterings- & brugermanual Citroen og Peugeot med 7 OEM Touchskræm WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM 1 INDHOLD Indhold Om 3 Connection Diagram 4 Quick Start Guide 6 System 8 Sådan opdaterer du dine navigationskort

Læs mere

Kvik Start Guide. Volume på 80 db(a), skal begrænses til 40 timer per uge. Ved 89 db(a) bør man ikke overstige 5 timer per uge.

Kvik Start Guide. Volume på 80 db(a), skal begrænses til 40 timer per uge. Ved 89 db(a) bør man ikke overstige 5 timer per uge. Kvik Start Guide Tillykke med din nye DENVER MPG-4022NRC. ADVARSEL Læs sikkerhedsvejledningerne før du justerer lydstyrken Sikkert brug afhænger af tid for eksponering og lydstyrkeniveauet. Volume på 80

Læs mere

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER Holder din ører fri til dine omgivelser! TILBEHØR: Artikel Antal USB til mikro USB Oplader kabel 1 Indstillingsbånd (med introduktions folder)

Læs mere

BIL MP3-AFSPILLER MED RADIO USB/SD/MMC MANUAL

BIL MP3-AFSPILLER MED RADIO USB/SD/MMC MANUAL ROCK POP EQ CLAS RDM BIL AUDIO DENwww.facebook.com/denverelectronics BIL MP3-AFSPILLER MED RADIO USB/SD/MMC MANUAL CAU-436 1 17 11 18 7 6 12 16 CAU-436 FM/USB/SD MP3 PLAYER 14 15 TA PTY 8 VOL/SEL AF 2

Læs mere

Brugermanual MP3 afspiller

Brugermanual MP3 afspiller Brugermanual MP3 afspiller Du kan downloade manualen via følgende link: http://www.accessionx.com/dow nload/manual_links/1331.pdf Importør: Accession ApS, Vandmanden 34, 9200 Aalborg SV 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

DIGITAL OPTAGER OG MULTI-AFSPILLER MP-122/222/522/1022 BETJENINGSVEJLEDNING

DIGITAL OPTAGER OG MULTI-AFSPILLER MP-122/222/522/1022 BETJENINGSVEJLEDNING DIGITAL OPTAGER OG MULTI-AFSPILLER MP-122/222/522/1022 BETJENINGSVEJLEDNING 1: KNAPPER OG KONTROLLER S1. LCD display S2. REW / søg tilbage / MENU / FF / søg frem S3. Volumen ned - S4. Volumen op + S5.

Læs mere

Oversigt.: LED Indikator Optag / Stop Button Lince MIC Nulstil Hul USB Plug

Oversigt.: LED Indikator Optag / Stop Button Lince MIC Nulstil Hul USB Plug 1. Brugervejledning 2. Tak for dit køb af vores pen-optager. Læs venligst denne manual omhyggeligt og grundigt før ethvert forsøg på at betjene dette produkt og beholde den for din fremtids reference.

Læs mere

1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.2 3.1 INTRODUCING YOUR MOBILE PHONE Learn about your mobile phone s keys, display and icons. Nøgler Fra forenden af apparetet vil du observere følgende elementer: (Se 1.1 Side 3)

Læs mere

Indhold. Brug af Beo4 fjernbetjeningen, 4. Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 6 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper

Indhold. Brug af Beo4 fjernbetjeningen, 4. Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 6 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper Beo4 Vejledning Indhold 3 Brug af Beo4 fjernbetjeningen, 4 Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 6 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper Tilpasning af Beo4, 9 Sådan konfigureres

Læs mere

Introduktion til ARP 3. Generation Autoradioer

Introduktion til ARP 3. Generation Autoradioer Introduktion til ARP 3. Generation Autoradioer Efter mange års udvikling og samarbejde er vi endelig klar til at præsentere vores 3. generation modelspecifikke autoradioer. Der findes utallige producenter

Læs mere

Som bruger af vores produkt er du den vigtigste person hos INTONO.

Som bruger af vores produkt er du den vigtigste person hos INTONO. BRUGER MANUAL Tillykke med købet af din Intono Home Radio. Denne brugervejledning giver dig oplysninger og instruktioner om, hvordan du installerer og bruger din radio. Den vil give dig tekniske specifikationer

Læs mere

BeoSound Vejledning

BeoSound Vejledning BeoSound 9000 Vejledning BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Vejledningens indhold 3 For at du kan lære dit Bang & Olufsen produkt at kende, har du to vejledninger til rådighed. Vejledningen

Læs mere

Indhold. Tablet Guides

Indhold. Tablet Guides Indhold Start tablet og Arbejdsmiljøbog... 2 Grund indstillinger... 3 Opret notat i PDF... 5 Overfør Arbejdsmiljøbogen fra PC til tablet... 6 Overfør filer mellem PC og tablet... 9 Start tablet og Arbejdsmiljøbog

Læs mere

Livall - Kom godt i gang (BH 60 & Bling Jet Fjernbetjening & Livall Riding App)

Livall - Kom godt i gang (BH 60 & Bling Jet Fjernbetjening & Livall Riding App) Livall - Kom godt i gang (BH 60 & Bling Jet Fjernbetjening & Livall Riding App) 1. Indholder: a. En hjelm b. Et USB kabel c. En Bling Jet fjernbetjening d. En brugsanvisning 2. Sæt USB-kablet i hjelmen

Læs mere

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning på bordtelefon. Version 07/15

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning på bordtelefon. Version 07/15 Brugermanual OpenScape Voice Siemens OpenStage 40 Opsætning på bordtelefon Version 07/15 Udskriv denne brugermanual Denne manual er designet til at blive udskrevet som et hæfte, du kan gemme og bruge som

Læs mere

Brugervejledning. ComX brugervejledning version 4.1

Brugervejledning. ComX brugervejledning version 4.1 Brugervejledning ComX brugervejledning version 4.1 1 INDHOLD PAKKENS INDHOLD Pakkens indhold side 2 Fjernbetjening side 2 Tilslutning af Settop-boksen side 3 Introduktion til Bredbånds-TV side 4 Tilslutning

Læs mere

Brugermanual Model Raxtune Oxygen

Brugermanual Model Raxtune Oxygen VST DAB+yourCar v2 DAB bil-receiver og Kontrolsystem (DAB/DAB+) Brugermanual Model Raxtune Oxygen Professionel installation er påkrævet Indholdsfortegnelse 1. Introduktion 2. Hvordan systemet virker 3.

Læs mere

Præsentation af knapper

Præsentation af knapper 8 Præsentation af knapper DAB/FM DAB/FM-knap tilstand ENTER Gå ind systemmenuen (tryk på ENTER i 3 sekunder) og vælg funktion INFO Kontroller softwareversion (tryk på INFO i 3 sekunder) og kontroller programmet

Læs mere

Lommeguide til online-afspilleren "PLEXTALK Pocket"

Lommeguide til online-afspilleren PLEXTALK Pocket Lommeguide til online-afspilleren "PLEXTALK Pocket" 1 Indstil PLEXTALK Pocket 1. Vend PLEXTALK Pocket om. Sørg for, at de to små fremspring vender opad. Tryk på den firkantede knap, som sidder i bunden

Læs mere

Dansk bruger manual Udarbejdet af Datalogisk A/S 1/27

Dansk bruger manual Udarbejdet af Datalogisk A/S 1/27 Dansk bruger manual Udarbejdet af Datalogisk A/S 1/27 Sådan kommer du i gang Det er der i kassen Indhold MojoMINI skærm USB kabel til skærm SD hukommelseskort Pegepind Billader til skærm Monteringsbeslag

Læs mere

Brugervejledning til Nokia-headset med display HS udgave

Brugervejledning til Nokia-headset med display HS udgave Brugervejledning til Nokia-headset med display HS-6 9232425 1. udgave OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA CORPORATION, erklærer som eneansvarlige, at produktet HS-6 er i overensstemmelse med bestemmelserne

Læs mere

TRÅDLØS MUSIK-ADAPTER 2

TRÅDLØS MUSIK-ADAPTER 2 Alle varemærker tilhører de respektive ejere. Med mindre andet er angivet, antyder dette ikke, at varemærkeindehaveren på nogen måde er tilknyttet KitSound, eller at denne anbefaler produkterne i denne

Læs mere

MIAMI TRÅDLØS HØJTTALER

MIAMI TRÅDLØS HØJTTALER Alle varemærker tilhører de respektive ejere. Med mindre andet er angivet, betyder henvisningen til disse varemærker ikke, at varemærkeejeren er affilieret med KitSound eller anbefaler de nævnte produkter.

Læs mere

WOOFit HEADPHONE. Brugermanual

WOOFit HEADPHONE. Brugermanual WOOFit HEADPHONE Brugermanual 1 Tak! Tak fordi du valgte WOOFit Headphone med Bluetooth og Active Noice Cancellation fra SACKit. Vi beder dig læse hele denne brugermanual grundigt, før du tager WOOFit

Læs mere

Vildtkamera DTC-530V.

Vildtkamera DTC-530V. Vildtkamera DTC-530V. Indhold fortegnelse......... 1 Kom godt i gang.........2 Information......... 2 Anvendelse......... 3 Fjernbetjening...... 3 Hukommelse kort......... 4 Quick Start...... 4 Isæt batterier.........

Læs mere

Navigation og Multimedia system. Composition color. Volkswagen Golf 7. Brugermanual

Navigation og Multimedia system. Composition color. Volkswagen Golf 7. Brugermanual Navigation og Multimedia system Composition color - Volkswagen Golf 7 Brugermanual Kære kunde. Tillykke med dit nye system. Vi vil gerne henlede opmærksomheden på en vigtig information. Pas på det nøglekort

Læs mere

CD 600 IntelliLink, Navi 650, Navi 950 IntelliLink FAQ

CD 600 IntelliLink, Navi 650, Navi 950 IntelliLink FAQ Indholdsfortegnelse 1. Audio... 1 2. Navigation (kun med og Navi 650)... 2 3. Telefon... 3 4. Stemmegenkendelse (kun med CD 600 IntelliLink og )... 5 5. Andet... 6 1. Audio Sp.: Hvordan kan jeg skifte

Læs mere

1. Detaljeret beskrivelse

1. Detaljeret beskrivelse Digital Diktafon Indhold 1. Detaljeret beskrivelse... 3 2. Specifikation... 4 3. Sæt batterier i... 4 4. Anvendelse... 6 4.1. Tænd/Sluk... 6 4.2. Optagelse... 6 4.4.1 Vælg optagelsestilstand... 6 4.4.2

Læs mere

Quickstart Guide. Dansk

Quickstart Guide. Dansk Quickstart Guide Dansk Support: For produktregistrering, besøg venligst ION hjemmeside: ionaudio.com For de seneste oplysninger om dette produkt, kan du besøge hjemmesiden ionaudio.com/blockpartylive.

Læs mere

Indhold. 1. indledning. 2. sikkerhed og forbehold. 3. batteri. 4. hurtig introduktion

Indhold. 1. indledning. 2. sikkerhed og forbehold. 3. batteri. 4. hurtig introduktion Brugervejledning Indhold 1. indledning 2. sikkerhed og forbehold 3. batteri 4. hurtig introduktion 1. Indledning Din nye DanCell telefon er fremstillet ud fra de strengeste standarder, og er at betragte

Læs mere

Hurtig startvejledning

Hurtig startvejledning Digital HD-modtager Hurtig startvejledning BXR-HD Standardadgangskoden er 0000. User's manual Hurtig startvejledning 1. Kontrol af tilbehør Quick Start Guide Fjernbetjening / Batterier Brugsanvisning /

Læs mere

Brugermanual Netværkoptager (NVR)

Brugermanual Netværkoptager (NVR) Brugermanual Netværkoptager (NVR) Indholdsfortegnelse Login på videooptageren...2 Brugerkonti...2 Afspilning og Søgning i optagelser...3 Visnings vindue...3 Optagelses søgetype...4 Optagelses kalender...4

Læs mere

BOOMBAR + BLUETOOTH-HØJTTALER BRUGSANVISNING

BOOMBAR + BLUETOOTH-HØJTTALER BRUGSANVISNING Alle varemærker tilhører de respektive ejere. Med mindre andet er angivet, betyder henvisningen til disse varemærker ikke, at varemærkeejeren er affilieret med KitSound eller anbefaler de nævnte produkter.

Læs mere

VOM-1021DV. 10.2 motoriseret loftskærm/dvd Combo. Bruger manual

VOM-1021DV. 10.2 motoriseret loftskærm/dvd Combo. Bruger manual VOM-1021DV 10.2 motoriseret loftskærm/dvd Combo Bruger manual Indholdsfortegnelse Identifikation af loftskærm... 3 Identifikation af fjernbetjening... 4 Strøm og brug af skærm... 5 Strøm ON/OFF... 5 Justering

Læs mere

Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer)

Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer) SB7J01(1E)/ 6MB4121E-01 Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer) Dk Indholdsfortegnelse Indledning...2 Grænsefladen...2 Problemer med tilslutningen?...2 Mere om SnapBridge...2 Dette skal

Læs mere

nüvi 3700-serien lynstartvejledning Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790

nüvi 3700-serien lynstartvejledning Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790 nüvi 3700-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790 Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed

Læs mere

Din brugermanual BANG & OLUFSEN BEOCOM 2 http://da.yourpdfguides.com/dref/2465365

Din brugermanual BANG & OLUFSEN BEOCOM 2 http://da.yourpdfguides.com/dref/2465365 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

BeoSound 3000. Vejledning

BeoSound 3000. Vejledning BeoSound 3000 1 Vejledning BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Denne vejledning indeholder 3 Der findes to vejledninger, du kan læse for at lære dit Bang & Olufsen produkt at kende. Vejledning

Læs mere

nüvi 3700-serien til Volvo

nüvi 3700-serien til Volvo nüvi 3700-serien til Volvo lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 3760, 3790 Juli 2010 190-01265-56 Rev. A Trykt i Taiwan Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige oplysninger om

Læs mere

Motorcykelhjelm med Generation II Bluetooth kompatibelt mini headset. Manual

Motorcykelhjelm med Generation II Bluetooth kompatibelt mini headset. Manual Motorcykelhjelm med Generation II Bluetooth kompatibelt mini headset Hvad er Bluetooth? Manual Bluetooth headsettet er en transportabel headsetløsning, der baserer på trådløs Bluetooth teknologi. Trådløs

Læs mere

Firmwareopdatering til iphone med Lightning-stik, som er kompatibel med AppRadio Mode

Firmwareopdatering til iphone med Lightning-stik, som er kompatibel med AppRadio Mode Firmwareopdatering til iphone med Lightning-stik, som er kompatibel med AppRadio Mode Opdateringsinstruktioner for navigationsmodeller: AVIC-F40BT, AVIC-F940BT, AVIC-F840BT og AVIC-F8430BT som er blevet

Læs mere

Quick-guide til Konftel 300 DANSK

Quick-guide til Konftel 300 DANSK Quick-guide til Konftel 300 DANSK Beskrivelse Konftel 300 er en konferencetelefon, der kan tilsluttes analogt telefonstik, mobil/ DECT-telefon eller computer. På www.konftel.com/300 finder du en håndbog

Læs mere

DENVER DPF 517 Betjeningsvejledning. Digital Fotoramme ADVARSEL. Sørg for, at der altid er fri adgang til den stikkontakt, apparatet er tilsluttet.

DENVER DPF 517 Betjeningsvejledning. Digital Fotoramme ADVARSEL. Sørg for, at der altid er fri adgang til den stikkontakt, apparatet er tilsluttet. DENVER DPF 517 Betjeningsvejledning Digital Fotoramme ADVARSEL Sørg for, at der altid er fri adgang til den stikkontakt, apparatet er tilsluttet. 1 Introduktion Tillykke med købet af din nye Digitale Fotoramme.

Læs mere

Brugervejledning til Mini DVR Alarm

Brugervejledning til Mini DVR Alarm Brugervejledning til Mini DVR Alarm Indholdsfortegnelse Information om kameraet... 3 Grundlæggende funktioner.... 3 Diagram over kameraet.. 3 Kameraets tilslutninger samt indikatorer... 4 Knapper på kameraets

Læs mere

Brugervejledning. Funktionsvejledning. Afspiller. Software version eller nyere. Rev B DK

Brugervejledning. Funktionsvejledning. Afspiller. Software version eller nyere. Rev B DK Brugervejledning Funktionsvejledning Afspiller Software version 5.3.2 eller nyere Rev B DK Indhold 1. Indledning... 3 2. Mapper og medieinformation... 3 3. Anvend Afspilleren... 4 3.1 Afspilningsliste...

Læs mere

LabQuest Manual Til indsættelse af hukommelseskort (SD-kort) til at forøge dataloggerens hukomelse

LabQuest Manual Til indsættelse af hukommelseskort (SD-kort) til at forøge dataloggerens hukomelse LabQuest Manual Til indsættelse af hukommelseskort (SD-kort) til at forøge dataloggerens hukomelse 4 indgange til analoge sensorer Tænd/sluk for maskinen (tryk et sekund) Trykfølsom skærm USB-port. Normal

Læs mere

EnVivo 4GB MP3 afspiller

EnVivo 4GB MP3 afspiller Brugervejledning EnVivo 4GB MP3 afspiller Med OLED skærm & Voice Recording Elektrisk og elektronisk udstyr (EEE) indeholder materialer, komponenter og stoffer, der kan være farlige og skadelige for menneskers

Læs mere

Beskrivelse. 1.Objektiv 2.Knap til optagelse 3.Knap til fotografering _ DEN 01

Beskrivelse. 1.Objektiv 2.Knap til optagelse 3.Knap til fotografering _ DEN 01 Beskrivelse 3 2 1 1.Objektiv 2.Knap til optagelse 3.Knap til fotografering DEN 01 13 4.Micro USB-port 10 12 11 6 7 8 9 4 5 5.Tænd/sluk-knap til batteri 6.Knap til side op 7.Tænd/sluk-knap 8.Knappen OK

Læs mere

DENVER DPF 742 Betjeningsvejledning. Digital Fotoramme ADVARSEL. Sørg for, at der altid er fri adgang til den stikkontakt, apparatet er tilsluttet.

DENVER DPF 742 Betjeningsvejledning. Digital Fotoramme ADVARSEL. Sørg for, at der altid er fri adgang til den stikkontakt, apparatet er tilsluttet. DENVER DPF 742 Betjeningsvejledning Digital Fotoramme ADVARSEL Sørg for, at der altid er fri adgang til den stikkontakt, apparatet er tilsluttet. 1 Introduktion Tillykke med købet af din nye Digitale Fotoramme.

Læs mere

BeoSound Vejledning

BeoSound Vejledning BeoSound 3000 Vejledning BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Vejledningens indhold 3 For at du kan lære dit Bang & Olufsen produkt at kende, har du to vejledninger til rådighed. Din nøgle

Læs mere

WAKE FM-CLOCKRADIO MED ALARM

WAKE FM-CLOCKRADIO MED ALARM Alle varemærker tilhører de respektive ejere. Med mindre andet er angivet, betyder henvisningen til disse varemærker ikke, at varemærkeejeren er affilieret med KitSound eller anbefaler de nævnte produkter.

Læs mere

Brugermanual Transportabelt DVD system

Brugermanual Transportabelt DVD system Brugermanual Transportabelt DVD system DYON Gennemgang af knapper og funktioner HOVEDENHED 1. LCD (TFT) Display 2. Power ON indicator : Lyset vil tændes når enheden tændes. Lyset vil ændres fra grønt til

Læs mere

Bredbånds-TV. Brugervejledning. ComX brugervejledning version 4.0

Bredbånds-TV. Brugervejledning. ComX brugervejledning version 4.0 Bredbånds-TV Brugervejledning ComX brugervejledning version 4.0 1 INDHOLD PAKKENS INDHOLD Pakkens indhold side 2 Fjernbetjening side 2 Tilslutning af Settop-boksen side 3 Introduktion til Bredbånds-TV

Læs mere

70G 书纸 105*148mm. Digital Set Top Box Betjeningsvejledning DVBT-41

70G 书纸 105*148mm. Digital Set Top Box Betjeningsvejledning DVBT-41 70G 书纸 105*148mm Digital Set Top Box Betjeningsvejledning DVBT-41 Remote control unit 1 1. MUTE: Deaktivering af lyd on/off. 2. : Skifte til den tidligere valgte kanal 3. TV MODE: Skifte mellem PAL/NTSC

Læs mere

WOOFit Go BRUGERMANUAL

WOOFit Go BRUGERMANUAL WOOFit Go BRUGERMANUAL TAK! Tak fordi du har valgt WOOFit Go Bluetooth højttaleren fra SACKit. Vi beder dig læse denne manual grundigt, før du tager din nye højtaler i brug. Vi tager ikke ansvar for person-

Læs mere

Forstærker mobiltelefon C50s med højttalerfunktion i ladestander Brugervejledning

Forstærker mobiltelefon C50s med højttalerfunktion i ladestander Brugervejledning Forstærker mobiltelefon C50s med højttalerfunktion i ladestander Brugervejledning INTRODUKTION C50s er en smartphone med SMARTBASE. Når C50s smartphone sidder i SMARTBASEN, kan du styre din smartphones

Læs mere

SKYPE FOR BUSINESS QUICK CARDS KOM GODT I GANG MED SKYPE FOR BUSINESS

SKYPE FOR BUSINESS QUICK CARDS KOM GODT I GANG MED SKYPE FOR BUSINESS SKYPE FOR BUSINESS QUICK CARDS KOM GODT I GANG MED SKYPE FOR BUSINESS . Indstillinger.. Installer Skype for Business på din computer.. Basis-indstillinger.. Indstil og skift headset og webcam.. Statusvisning

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING DENVER MPG-4054 NR Medie-afspiller

BRUGERVEJLEDNING DENVER MPG-4054 NR Medie-afspiller BRUGERVEJLEDNING DENVER MPG-4054 NR Medie-afspiller Denne MP4-afspiller er en fuld multimedie-afspiller. Det betyder, at den kan vise fotos og e-bøger i tekstformat, optage og afspille live audio og afspille

Læs mere

Hurtig Start Guide 1

Hurtig Start Guide 1 Hurtig Start Guide 1 Kamera Tilslutnings Diagram Telefon Tablet OBS: I den indledende opsætning, tilslut kameraet til routeren med Ethernet kablet, følg derefter de næste trin 2 1. Installer Reolink APP

Læs mere

Navigation og Multimedia System. Menu fra Citroen DS5. Brugermanual Citroën DS5

Navigation og Multimedia System. Menu fra Citroen DS5. Brugermanual Citroën DS5 Navigation og Multimedia System Menu fra Citroen DS5 Brugermanual Citroën DS5 Kære kunde. Tillykke med dit nye system. Vi vil gerne henlede opmærk somheden på en vigtig information. Du kan modtage en gratis

Læs mere

TTS er stolte af at være en del af

TTS er stolte af at være en del af Garanti & Support Dette produkt leveres med en etårs garanti, der dækker problemer, som findes ved normal anvendelse. Misbrug af Easi-Listener eller at åbne enheden vil ugyldiggøre denne garanti. Alle

Læs mere

Når du har hentet disse programmer installerer du dem alle og følger guiden herunder.

Når du har hentet disse programmer installerer du dem alle og følger guiden herunder. Debranding af Nokia mobiler! For at komme i gang skal du have din computer forbundet til nettet, have et datakabel der kan forbinde din Nokia telefon med din computer og hente disse her 3 programmer :

Læs mere

Funktionsvejledning. Telefon. Software version eller nyere. Rev C DK

Funktionsvejledning. Telefon. Software version eller nyere. Rev C DK Brugervejledning Funktionsvejledning Telefon Software version 5.3.3 eller nyere Rev C DK Indhold 1. Indledning... 3 2 Anvend Telefon... 3 2.1 Kontaktlisten/Telefonsiden... 3 2.2 Telefonmenuen... 3 2.3

Læs mere

Din brugermanual HP PAVILION DV2820EA http://da.yourpdfguides.com/dref/4149132

Din brugermanual HP PAVILION DV2820EA http://da.yourpdfguides.com/dref/4149132 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i HP PAVILION DV2820EA i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Quick Guide V8.0 - 1 -

Quick Guide V8.0 - 1 - Quick Guide V8.0-1 - Indholdsfortegnelse Generel information...3 Liveview...4 Optagelse af Videosekvenser...5 Afspilning af Videosekvenser...6 Menupanelet...7 Backup...11 Webcam...16 Trouble Shooting...21

Læs mere

Myfone iphone Guide. En guide til Flexfones Myfone App til iphone.

Myfone iphone Guide. En guide til Flexfones Myfone App til iphone. Myfone iphone Guide En guide til Flexfones Myfone App til iphone. Indhold Introduktion 3 Download Flexfones app 3 Myfone 3 1.0 Login 3 2.0 Opkald 3 Omstilling 4 3.0 Direkte omstilling 5 4.0 Overvåget omstilling

Læs mere

InterWalk brugermanual. Specifikt til iphone og ipod touch

InterWalk brugermanual. Specifikt til iphone og ipod touch InterWalk brugermanual Specifikt til iphone og ipod touch Indholdsfortegnelse 1. Sådan kommer du godt i gang med InterWalk... 3 1.1 Kort introduktion... 3 1.2 Sådan låser du din skærm op og åbner InterWalk

Læs mere

ANTENNE For den bedste modtagelse, bør FM antennen benyttes.

ANTENNE For den bedste modtagelse, bør FM antennen benyttes. 1. Funktionsvælger CD/BÅND (OFF)/RADIO 2. FM-stereo vælger 3. FM antenne 4. CD låge 5. Stations søgehjul 6. Bass Boost søgehjul 7. CD springe/søge frem 8. CD springe/søge tilbage 9. CD programmerings knap

Læs mere

BeoSound Vejledning. CENTER v/henriksens ELEKTR

BeoSound Vejledning. CENTER v/henriksens ELEKTR BeoSound 3000 1 Vejledning BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Denne vejledning indeholder 3 Der findes to vejledninger, du kan læse for at lære dit Bang & Olufsen produkt at kende. Vejledning

Læs mere

Direct Access Keyboard

Direct Access Keyboard Direct Access Keyboard Brugervejledning Version 1.0 Copyright Det er forbudt uden producentens skriftlige samtykke at reproducere eller overføre nogen del af denne vejledning i noget format, hverken elektronisk

Læs mere

Windows 7 Instruktionsvideo

Windows 7 Instruktionsvideo 1. Mus og tastatur (4:17) Du lærer vigtige taster på tastaturet at kende, samt hvordan du skal anvende musen i Windows 7. 2. Skrivebordet (4:39) Du lærer at arbejde med Skrivebordet i Windows 7 og kommer

Læs mere

D. AFSPILLER INTERFACEADAPTER KS-PD500 Inden denne adapter anvendes

D. AFSPILLER INTERFACEADAPTER KS-PD500 Inden denne adapter anvendes D. AFSPILLER INTERFACEADAPTER KS-PD500 Inden denne adapter anvendes Sidste opdatering: 1. marts 006 1 Understøttede JVC-bilmodtagere Denne adapter understøtter følgende JVC-bilmodtagere* 1 : Bilmodtagere,

Læs mere