VEDTÆGTER FOR SKÆLSKØR BADMINTON KLUB.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VEDTÆGTER FOR SKÆLSKØR BADMINTON KLUB."

Transkript

1 VEDTÆGTER FOR SKÆLSKØR BADMINTON KLUB. 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Skælskør Badminton Klub. Klubbens 1. hold spiller under navnet Team Skælskør - Slagelse Kommune (TS). Klubbens hjemsted er Slagelse Kommune. Klubbens adresse er Sorøvej 88 A, 4230 Skælskør. 2. Klubbens formål Foreningens formål er i videst muligt omfang at give befolkningen i Slagelse Kommune og omegn gode muligheder til at dyrke badminton på et højt spillemæssigt niveau og på motionsplan. Klubben skal udbyde et attraktivt badmintontilbud, såvel sportsligt som socialt, med henblik på at opnå tilgang og på at fastholde flest mulige badmintonspillere på såvel elite-, ungdoms-, veteran- som motionistplan. 3 Medlemskaber Klubben er gennem Sjællands Badminton Kreds (SBKr) medlem af Badminton Danmark (BD) under Danmarks Idræts-Forbund (DIF) og derved tilsluttet The International Badminton Federation (IBF), og klubben samt dens medlemmer er underkastet de love og bestemmelser, som disse forbund måtte fastsætte. 4. Medlemsforhold Indmeldelse sker ved henvendelse til bestyrelsen eller personer, der er udpeget til dette formål. Udmeldelse sker til samme med 1 måneds varsel til d. 1. i en måned. a) Kontingent og indskud fastsættes hvert år på generalforsamlingen efter forslag fra bestyrelsen. b) Kontingentet skal være indbetalt til den tidsfrist, som er anført i opkrævningen. Bliver dette ikke overholdt, kan medlemmer blive slettet af klubben og kan kun optages igen mod at betale restancen og nyt indskud. c) Kontingentperioden er for månederne september til april begge måneder inkl., idet månederne maj, juni, juli og august er friperioder for medlemmer, som har været medlem i kontingentperioden. d) Nyindmeldte medlemmer i sidstnævnte periode indbetaler et af bestyrelsen fastsat beløb. e) Spillere som er fyldt 19 år, er seniorer. f) Spillere under 19 år er ungdomsspillere. g) Klubben optager både aktive og passive medlemmer til et årligt kontingent, der fastsættes hvert år på generalforsamlingen efter forslag fra bestyrelsen. Aktive medlemmer er medlemmer der aktivt sportsligt vil benytte klubbens faciliteter. h) Æresmedlemmer, som udnævnes af bestyrelsen, er kontingentfri for livstid. i) Samtlige medlemmer har ret til en fast spilletid på 1 time ugentligt. j) Seniorer har fortrinsret for ungdomsspillere med hensyn til spilletimer om aftenen og lørdagsøndage.

2 k) Alle medlemmer er forpligtet til at overholde eventuelt udarbejdede ordens- og spillereglementer. l) Bestyrelsen og spilleudvalgene har ret til at træffe afgørelse om afholdelse af arrangementer, selv om disse medfører, at fast spilletid må annulleres. 5. Bestyrelsen a) Klubbens daglige ledelse varetages af en bestyrelse. Bestyrelsen består af 5 medlemmer, en formand, en næstformand, en kasserer, en sekretær og formanden for sponsorudvalget, der vælges for 2 år ad gangen, således at 2 medlemmer afgår det ene år og 3 medlemmer afgår det næste år - første gang ved lodtrækning. Genvalg kan finde sted. b) Bestyrelsesmedlemmer kan modtage valg for 1 år, hvis der ikke er kandidater, som ønsker valg for 2 år. c) Endvidere vælges en suppleant, der afgår hvert år. Her kan genvalg ligeledes finde sted. d) Formændene fra de i 9 nævnte udvalg er associerede medlemmer af bestyrelsen og indgår ligeværdigt med de i 5 afsnit a nævnte medlemmer. Ved afstemninger er de associerede medlemmers stemmer vejledende. e) Bestyrelsen kan i øvrigt nedsætte de udvalg, som den mener at burde nedsætte for på forsvarlig måde at kunne lede klubbens drift. f) Bestyrelsen, der repræsenterer klubben udadtil, bestemmer selv sin forretningsorden og kan antage lønnet medhjælp. g) Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst 4 medlemmer er til stede og er enige. Med mindre alle de i denne paragraf afsnit a nævnte 5 bestyrelsesmedlemmer er til stede, kræver vedtagelse af forslag enighed. h) Formanden, næstformanden og kasseren tegner klubbens navn, også ved erhvervelse, afhændelse og pantsætning af fast ejendom, dog at sådanne dispositioner skal være godkendt af generalforsamlingen. i) Bestyrelsen fordeler inden sæsonen de faste spilletimer og er klubbens øverste myndighed med hensyn til brug af klubbens baner, samt tilmelding til turneringer m.v. j) I tilfælde af at en siddende bestyrelse vælger at gå af i utide, skal den aftrædende bestyrelse administrere klubben, indtil der har været afholdt en ny generalforsamling, hvor der vælges en ny bestyrelse. 6. Generalforsamling Generalforsamlingen har inden for de ved lovene fastsatte grænser den øverste myndighed i alle foreningens anliggender. a) Generalforsamlingen indvarsles af bestyrelsen med mindst 4 ugers varsel ved opslag i hallen, på klubben hjemmeside samt bekendtgørelse i mindst et lokalt blad eller ved meddelelse til medlemmerne pr. mail.

3 b) Forslag, som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde senest 1 uge før dens afholdelse. c) Årlig, ordinær generalforsamling afholdes i november måned hvert år. d) Ekstraordinær generalforsamling afholdes, når den ordinære generalforsamling eller bestyrelsen beslutter det, eller efter skriftlig forlangende af mindst 1/5 af foreningens stemmeberettigede medlemmer. Sidstnævnte skal redegøre for, hvad der ønskes forhandlet. e) Den ekstraordinære generalforsamling skal indkaldes senest 4 uger efter, at skriftlig begæring derom er afgivet til bestyrelsen. Varsler og bekendtgørelser som for ordinær generalforsamling. f) Til at lede forhandlingerne på generalforsamlingen vælges en dirigent, som ikke må være medlem af bestyrelsen. Dirigenten afgør alle spørgsmål vedrørende sagernes behandlingsmåde og stemmeafgivningen. Stemmeafgivningen kan ske ved håndsoprækning, men skal ske skriftligt, såfremt 10 medlemmer eller dirigenten forlanger det. g) På dagsordenen for den ordinære generalforsamling skal følgende behandles: 1. Valg af dirigent og referant 2. Bestyrelsen fremlægger beretning for det forløbne år. 3. Fremlæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse. 4. Fastsættelse af kontingent. 5. Behandling af indkomne forslag 6. Valg til bestyrelse: Formand, Sekretær vælges i ulige år Næstformand, Kasserer, Formand for sponsorudvalget vælges i lige år. 7. Valg af 2 medlemmer til sponsorudvalget. 8. Valg af revisor og af 1 suppleant. 9. Eventuelt. h) Stemmeret har enhver aktiv senior, som ikke er i kontingentrestance. Stemmeret kan kun udøves ved personligt møde. Passive medlemmer har ret til at deltage i generalforsamlingen, men har ikke stemmeret. i) Alle spørgsmål afgøres på generalforsamlingen ved simpel stemmeflerhed. j) Til vedtagelse af beslutninger, som går ud på forandringer i eller tillæg til foreningens vedtægter, kræves dog, at mindst 1/4 af de stemmeberettigede medlemmer er mødt på generalforsamlingen, og at beslutningen vedtages med 2/3 af de afgivne stemmer. k) Skulle på den pågældende generalforsamling det krævede medlemstal ikke være repræsenteret, men forslaget vedtages med det angivne flertal, sammenkaldes straks med angivelse heraf en ny generalforsamling inden 4 uger, hvor den pågældende beslutning kan vedtages, såfremt den tiltrædes af mindst 2/3 af de afgivne stemmer, uanset de fremmødtes antal. 7. Regnskab a) Foreningens regnskabsår løber fra 1/8 til 31/7. b) Kassereren afgiver regnskab til revisor senest 10 dage før generalforsamlingen.

4 c) Revisor vælges for 1 år, der ikke må være medlemmer af bestyrelsen. ligeledes suppleant. Genvalg kan finde sted for begge. d) Den af generalforsamlingen valgte revisor kan til enhver tid forlange indsigt i foreningens regnskabsbilag og kassebeholdning og skal gøre bestyrelsen opmærksom på eventuelle uregelmæssigheder i så henseende. e) Kassereren indkasserer klubbens indtægter og betaler de af bestyrelsen godkendte regninger. Kassereren fører regnskab over samtlige indtægter og udgifter i en sådan form, at klubbens øjeblikkelige økonomiske stilling altid kan aflæses heri, ligesom denne udarbejder foreningens årsregnskab. 8. Sponsorudvalg a) Sponsorudvalget har til opgave at vedligeholde indgåede sponsoraftaler samt opsøge nye potentielle sponsorer således, at sponsorindtægterne yder et væsentligt bidrag til klubbens øvrige indtægter. b) Sponsorudvalget har ret til at supplere sig med det antal medlemmer, det finder passende. c) Bestyrelsen træffer den endelige afgørelse med hensyn til sponsorindtægternes anvendelse. e) Sponsorudvalget skal have bestyrelsens godkendelse i alle sager af større økonomisk betydning. Bestyrelsen skal f.eks. således inddrages i forhandlinger om sponsorkontrakt med hovedsponsorer. 9. Udvalg a) Klubben har et Seniorspilleudvalg (SSU), et Ungdomsspilleudvalg (USU) et Motionsspilleudvalg (MSU) og et Veteranspilleudvalg (VETU), som alle afgår hvert år. Genvalg kan finde sted. b) På et medlemsmøde hvert år senest i april måned vælges en formand til hvert af de nævnte udvalg. Bestyrelsen indkalder til medlemsmødet med mindst 8 dages varsel ved opslag i SBC Hallen. c) På medlemsmødet vælges ligeledes 2 øvrige medlemmer til hvert af udvalgene. Såfremt valg ikke finder sted, udpeger bestyrelsen det nødvendige antal medlemmer. d) Spilleudvalgene har til opgave at arrangere alle kampe og turneringer - og udtage de forskellige hold i samarbejde med de respektive trænere. e) Endvidere står det enkelte udvalg som tilrettelægger af arrangementer af interesse for dets spillerområde. f) Bestyrelsens godkendelse må indhentes i alle sager af større økonomisk betydning. g) Spilleudvalgene har ret til at supplere sig med trænere og lignende. 13. Opløsning Beslutning om opløsning af foreningen kan kun finde sted på en generalforsamling, hvor den tilsigtede opløsning fremgår af indvarslingen. For beslutningen om opløsning skal mindst 2/3 af foreningens medlemmer være mødt til den pågældende generalforsamling og 3/4 af de afgivne stemmer er for en opløsning af foreningen.

5 b) Ophører foreningen at eksistere, tilfalder dens eventuelle formue idræts - og ungdomsarbejdet i den gamle Skælskør Kommune. Vedtægerne er vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i Skælskør Badminton Center den 9. december 2014 og erstatter samtidige de tidligere vedtægter dataret den 22. november 2011 som udgår. Dirigent: Formand for Skælskør Badminton Klub: Bent Hansen Michael Stage.

Vedtægter. Stk. 1. Foreningens navn er "Nykøbing Falster Badminton Klub" forkortet NBK og dens hjemsted er Guldborgsund Kommune.

Vedtægter. Stk. 1. Foreningens navn er Nykøbing Falster Badminton Klub forkortet NBK og dens hjemsted er Guldborgsund Kommune. Vedtægter 1. Navn og Hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Nykøbing Falster Badminton Klub" forkortet NBK og dens hjemsted er Guldborgsund Kommune. Stk. 2. Foreningen er medlem af Dansk Badminton Forbund

Læs mere

Charlottenlund Badminton Klub. Vedtægter.

Charlottenlund Badminton Klub. Vedtægter. Charlottenlund Badminton Klub Vedtægter. Senest ændret den 17. september 2015 Navn, hjemsted og formål 1. Klubbens navn er Charlottenlund Badminton Klub (C.B.K.). Dens hjemsted er Gentofte Kommune, og

Læs mere

1 Navn, hjemsted og adresse

1 Navn, hjemsted og adresse 1 Navn, hjemsted og adresse 1.1 Foreningens navn er Frederiksberg Badminton Klub (F.B.K.). Foreningen har hjemsted på Frederiksberg på adressen Rolighedsvej 23 C, 1958 Frederiksberg C. 2 Formål 2.1 Frederiksberg

Læs mere

At give mulighed for at dyrke svømmeidræt på det plan hver enkelt ønsker.

At give mulighed for at dyrke svømmeidræt på det plan hver enkelt ønsker. VEDTÆGTER FOR SKIVE SVØMMEKLUB POSEIDON STIFTET D. 27. AUGUST 1953 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Klubbens navn er " Skive Svømmeklub Poseidon". Dens hjemsted er Skive. 2. Klubbens formål: At give mulighed

Læs mere

Vedtægter for Badmintonklubben abc Aalborg. Stiftet den 3. oktober 1958

Vedtægter for Badmintonklubben abc Aalborg. Stiftet den 3. oktober 1958 Vedtægter for Badmintonklubben abc Aalborg Stiftet den 3. oktober 1958 Vedtægter Badmintonklubben abc Aalborg 1 KLUBBENS NAVN Stk. 1 Foreningens navn er Badmintonklubben abc Aalborg (herefter benævnt klubben).

Læs mere

Vedtægter. for. (bc37)

Vedtægter. for. (bc37) Vedtægter for Badmintonclubben af 19 (bc) 1 Navn, hjemsted og formål 11 Klubbens navn er (BC) Dens hjemsted er Københavns Kommune, og dens postadresse er, 2300 København S 12 Klubben er gennem Københavns

Læs mere

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret 25.02.2019) 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Frederikshavn Kajakklub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 5. marts

Læs mere

Vedtægter for Hillerød Håndboldklub

Vedtægter for Hillerød Håndboldklub 1Navn og hjemsted Foreningen Hillerød Håndboldklub er stiftet den 27. juli 1983 og har hjemsted i Hillerød kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Håndboldforbund (DHF)/Sjællands Håndboldforbund under

Læs mere

Klubbens Love & Vedtægter

Klubbens Love & Vedtægter Klubbens Love & Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Dart Odense. Dens hjemsted er Odense kommune. 2 Foreningens formål: Foreningens formål er at dyrke dartspil, samt at udbrede

Læs mere

LOVE. Højbjerg Badminton Klub Stiftet den 15. august 1946

LOVE. Højbjerg Badminton Klub Stiftet den 15. august 1946 LOVE for Højbjerg Badminton Klub Stiftet den 15. august 1946 Hjulbjergvej 7A, 8270 Højbjerg, Telefon 86 27 26 17, side 1 af 5 Navn 1. Klubbens navn er Højbjerg Badminton Klub af 1946. Adressen er Badmintonhallen,

Læs mere

Love for Nøragersminde Badminton Klub (NBK Amager) Navn og formål. Medlemmer

Love for Nøragersminde Badminton Klub (NBK Amager) Navn og formål. Medlemmer 1 Love for Nøragersminde Badminton Klub (NBK Amager) Navn og formål 1 Klubbens navn er Nøragersminde Badminton Klub (NBK Amager) stiftet den 26. Maj 1976. Klubbens hjemsted er Vestamager Idrætscenter,

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

DANMARKS BRIDGEFORBUND

DANMARKS BRIDGEFORBUND Vedtægter for Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og klubben er hjemmehørende i kommune. Klubben er stiftet den 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede til regelmæssige

Læs mere

Vedtægter for Poulstrup/ Vrejlev Sport 81

Vedtægter for Poulstrup/ Vrejlev Sport 81 Vedtægter for Poulstrup/ Vrejlev Sport 81 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er, Poulstrup Vrejlev Sport 81, stiftet den 7. april 1981 og har hjemsted i Hjørring kommune 2 Formål Foreningens formål er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN

VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "SKIVE SØSPORTS HAVN". Foreningens hjemsted er Skive Kommune. Foreningens adresse er Strandvejen 26, 7800 Skive. 2 FORENINGENS

Læs mere

Vedtægter for FodboldHoldet Herning.

Vedtægter for FodboldHoldet Herning. Vedtægter for FodboldHoldet Herning. 1 Navn og hjemsted: Foreningen FodboldHoldet Herning er stiftet den 1-1-2015 og har hjemsted i Herning kommune. Foreningen er tilsluttet DBU/JBU under, Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD Vedtægter for Svømmeklubben SYD Stiftet den 1. januar 2007 af Svømmeklubben Nykøbing F. Sakskøbing og Omegns Svømmeklub Svømmeklubben START Stubbekøbing og Nordfalster SVØM Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hjallerup Idrætsforening. Den er hjemmehørende i Hjallerup, i Brønderslev Kommune. 2 Formål Foreningens primære formål, er

Læs mere

Forslået ændringer af vedtægterne for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930

Forslået ændringer af vedtægterne for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 Forslået ændringer af vedtægterne for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 Rød skrift er den foreslået nye tekst og sort skrift er den oprindelige tekst. Ud for hver sorte sætning er der en kommentar, der

Læs mere

Vedtægter for Skive Søsports Havn

Vedtægter for Skive Søsports Havn Vedtægter for Skive Søsports Havn Vedtægter for Skive Søsports Havn 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Skive Søsports Havn. Foreningens hjemsted er Skive kommune. Foreningens adresse er

Læs mere

Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION

Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION 1 Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION HVIDOVREVEJ 311 2650 HVIDOVRE LOVE 14. maj 2018 2 Klubbens navn er HVIDOVRE TENNIS. Klubbens hjemsted er Hvidovre Kommune. 1. 2. Klubbens formål er at give medlemmerne

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Herlev/Hjorten, Badminton (HHB)

VEDTÆGTER. For. Herlev/Hjorten, Badminton (HHB) VEDTÆGTER For Herlev/Hjorten, Badminton (HHB) 2. 1 - Navn og formål Afdelingens navn er Herlev/Hjorten Badminton. ( HHB ) Afdelingen er en sammenlægning d. 1. juni 2000 af Herlev Idrætsforenings Badmintonafdeling(stiftet

Læs mere

Vedtægter for Køge Tri Team 2000

Vedtægter for Køge Tri Team 2000 Vedtægter for Køge Tri Team 2000 1 Navn og hjemsted Foreningen Køge Tri Team 2000, der har hjemsted i Køge Kommune, er stiftet pr. 2. januar 2001. Foreningen er tilsluttet Dansk Triathlon Forbund under

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987.

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2006. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2007. Kapitel 1: Indledende

Læs mere

FORSLAG TIL VEDTÆGTSÆNDRINGER GENERALFORSAMLING. FJORDAGER IDRÆTSFORENING STRANDVEJEN 39, 5240 ODENSE NØ. Tlf

FORSLAG TIL VEDTÆGTSÆNDRINGER GENERALFORSAMLING. FJORDAGER IDRÆTSFORENING STRANDVEJEN 39, 5240 ODENSE NØ. Tlf FORSLAG TIL VEDTÆGTSÆNDRINGER GENERALFORSAMLING FJORDAGER IDRÆTSFORENING STRANDVEJEN 39, 5240 ODENSE NØ. Tlf. 4010 8404 E-mail: fjordager@sport.dk Vedtægter for Fjordager Idrætsforening Stiftet 1. november

Læs mere

Vedtægter for Sønderjysk pigekor

Vedtægter for Sønderjysk pigekor Vedtægter for Sønderjysk pigekor 1 Foreningen. 1.1 Foreningens navn er Sønderjysk Pigekor. Foreningens hjemsted er Sønderborg Kommune. Foreningens formål er at fremme korsang for piger i alderen 6-20 år..

Læs mere

Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930

Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 1 Navn og hjemsted Foreningsnavn er Bokseklubben AIK Roskilde og har hjemsted i Roskilde Kommune. 2 Formål Bokseklubben AIK Roskildes formål er at virke

Læs mere

Vedtægter for PUFF Panums UngdomsForsker Forening

Vedtægter for PUFF Panums UngdomsForsker Forening Vedtægter for PUFF Panums UngdomsForsker Forening Foreningens Formål Er at motivere til og forbedre vilkårene for den sundhedsvidenskabelige studenterforskning og videreudvikle studenterforskerens faglige

Læs mere

Vedtægter for Asperup Pool & Snooker Club 2018

Vedtægter for Asperup Pool & Snooker Club 2018 1 Navn og hjemsted Foreningen er stiftet den 23. november og har hjemsted i Frederikssund kommune. Foreningen er tilsluttet DDBU Den Danske Billard Union under Danmarks Idræts-Forbund (DIF) og er underlagt

Læs mere

Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6. Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28.

Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6. Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6 Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Vedtaget på stiftende generalforsamling 29. juni 2006 Ændret på ordinær generalforsamling 28. marts 2007

Læs mere

Vedtægter for SSF-1910

Vedtægter for SSF-1910 Vedtægter for SSF-1910 1 Navn og hjemsted Foreningen Søllerød Skytteforening der har hjemsted i Rudersdal kommune, er stiftet den 6. maj 1910 under navnet Vedbæk Skytteforening. Foreningens adresse er

Læs mere

KIF Bowls. Vedtægter for KIF Bowls

KIF Bowls. Vedtægter for KIF Bowls KIF Bowls Vedtægter for KIF Bowls 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er KIF Bowls. Dens hjemsted er Kolding Hallerne, Ambolten 2-6, Kolding. 2 Foreningens formål: Dens formål er at fremme

Læs mere

Vedtægter for Kokkedal Idræts Klub

Vedtægter for Kokkedal Idræts Klub Vedtægter for Kokkedal Idræts Klub NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. 1. Klubbens navn er Kokkedal Idræts Klub, i forkortelse kaldet K.I.K. Klubben er stiftet den 9. oktober 1978. 2. Klubbens hjemsted er Kokkedal

Læs mere

Vedtægter for B NAVN OG FORMÅL 2 MEDLEMMER

Vedtægter for B NAVN OG FORMÅL 2 MEDLEMMER Vedtægter for B1950 1 NAVN OG FORMÅL Foreningens navn er Boldklubben af 1950 og hjemsted er Ryparkens Idrætsanlæg, Lyngbyvej 110, 2100 København Ø. Klubben er stiftet d. 19. januar 1950 på Nørrebro. Boldklubben

Læs mere

Udvidet med SaBTK Floorball d. xx-xx-2016

Udvidet med SaBTK Floorball d. xx-xx-2016 Vedtægter for Sakskøbing Badminton- og Tennisklub ( Sa.BTK ) Stiftet ved fusion d. 6-4-2004 1 Navn og hjemsted Udvidet med SaBTK Floorball d. xx-xx-2016 Klubbens navn er Sakskøbing Badminton-& Tennisklub

Læs mere

M U L T I S A L I V O E R L A D E G Å R D

M U L T I S A L I V O E R L A D E G Å R D Vedtægter for foreningen Multisal i 1 Navn 1.1 Foreningens navn er Multisal i 1.2 Foreningen er stiftet den 19. august 2011 1.3 Foreningens hjemsted er, 1.4 Foreningen er ikke medlem af landsdækkende organisationer

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

Klubbens navn er FBK 92 (Frederikssund Badminton Klub 92). Klubben er stiftet 6/

Klubbens navn er FBK 92 (Frederikssund Badminton Klub 92). Klubben er stiftet 6/ VEDTÆGTER FBK92 Vedtaget på den stiftende generalforsamling 6. maj 1992 Vedtægtsændringer vedtaget på generalforsamlingen 26. april 2000 Vedtægtsændringer vedtaget på generalforsamlingen 27. april 2011

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Vedtægter for Høng Bridgeklub DANMARKS BRIDGEFORBUND 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Høng Bridgeklub og klubben er hjemmehørende

Læs mere

Vedtægter for. Frederiksberg Badminton Klub

Vedtægter for. Frederiksberg Badminton Klub Vedtægter for Frederiksberg Badminton Klub Medlem af: Badminton København Badminton Danmark Danmarks Idrætsforbund The International Badminton Federation STIFTET 5. OKTOBER 1932 1. Navn, hjemsted og adresse

Læs mere

Aalborg Karate Skole Foreningsvedtægter

Aalborg Karate Skole Foreningsvedtægter Aalborg Karate Skole Foreningsvedtægter 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aalborg Karate Skole. Dens hjemsted er Aalborg Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at udøve

Læs mere

Vedtægter for Hals Bridgeklub. Stiftet den 12/

Vedtægter for Hals Bridgeklub. Stiftet den 12/ Vedtægter for Hals Bridgeklub. Stiftet den 12/12 2000. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Hals Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aalborg kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand Maj Vedtægter

Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand   Maj Vedtægter Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand www.klithoej-handrup.dk Maj 2008 Vedtægter 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Klithøj, dens område er matrikler, der udstykkes af matr. nr. 2 a, Handrup

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

De officielle farver er hvid og sort. Et skjold er afdelingens mærke.

De officielle farver er hvid og sort. Et skjold er afdelingens mærke. Vedtægter for VIKING Petanque 1. Afdelingens navn og hjemsted. Afdelingens navn er VIKING Petanque. Dens hjemsted er Rønne, Bornholm. VIKING er oprettet 3. maj 1907. De officielle farver er hvid og sort.

Læs mere

for Atletikforeningen Fremad Holbæk

for Atletikforeningen Fremad Holbæk atletikforeningen Fremad Holbæk Vedtægter for Atletikforeningen Fremad Holbæk Stiftet den 21. marts 1930 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Atletikforeningen Fremad Holbæk. Dens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for TSF - Fodbold

Vedtægter for TSF - Fodbold 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningen TSF Fodbold (Tønder Sportsforening Fodbold), der har hjemsted i Tønder Kommune, er stiftet den 17. maj 1920. Foreningen er tilsluttet DBU-Jylland, under Dansk Boldspil-Union

Læs mere

3 Medlemskab af organisation Klubben er medlem af Dansk Sejlunion og er undergivet dennes vedtægter og bestemmelser.

3 Medlemskab af organisation Klubben er medlem af Dansk Sejlunion og er undergivet dennes vedtægter og bestemmelser. VEDTÆGTER for SEJLKLUBBEN SNEKKEN VORDINGBORG 1 Klubbens hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben SNEKKEN Vordingborg (forkortes til SSV). Klubbens hjemsted er Vordingborg. 2 Klubbens formål Klubbens formål

Læs mere

Vedtægter for Aalborg Goju-Ryu Karate Skole

Vedtægter for Aalborg Goju-Ryu Karate Skole Vedtægter for Aalborg Goju-Ryu Karate Skole 1 Navn og hjemsted Foreningen Aalborg Goju-Ryu Karate Skole er stiftet den 17. april 2017 og har hjemsted i Aalborg kommune. Foreningen er tilsluttet IOGKF (specialforbund)

Læs mere

Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion.

Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion. Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er TISVILDE HEGN OK. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion. Klubbens hjemsted

Læs mere

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD Vedtægter for Svømmeklubben SYD Stiftet den 1. januar 2007 af Svømmeklubben Nykøbing F. Sakskøbing og Omegns Svømmeklub Svømmeklubben START Stubbekøbing og Nordfalster SVØM Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted

Læs mere

1 Navn og hjemsted. 2 Formål

1 Navn og hjemsted. 2 Formål 1 Navn og hjemsted Foreningen Ulsted Klatreklub er stiftet den 30/9-2011 og har hjemsted på houvej 198, 9370, Hals, Aalborg kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Klatreforbund under Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Dartklubben Juelsminde Bulls

Dartklubben Juelsminde Bulls Dartklubben Juelsminde Bulls (foreningens navn) 1 Navn og hjemsted Foreningen er stiftet den 26. feb. 2018 og har hjemsted i Hedensted kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Dart Union(specialforbund/unioner)

Læs mere

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse:

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse: Vedtægter for Christiansbjerg Idrætsforening Indholdsfortegnelse: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab 4 Indmeldelse 5 Udmeldelse 6 Kontingent 7 Restance 8 Udelukkelse og eksklusion 9 Ordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Team Haderslev KFUM

Vedtægter for Team Haderslev KFUM Vedtægter for Team Haderslev KFUM Foreningen er fremkommet ved en fusion pr. 1. juli 2003 af foreningerne Haderslev KFUM s Idræt og Haderslev Håndbold Klub. Disse foreninger er stiftet henholdsvis 7. april

Læs mere

Forslag til nye vedtægter. Vedtægter for Farum Gymnastikforening

Forslag til nye vedtægter. Vedtægter for Farum Gymnastikforening Forslag til nye vedtægter Vedtægter for Farum Gymnastikforening Nedenstående er bestyrelsens forslag til nye vedtægter. De gamle vedtægter er fra 1986. I forbindelse med kommunesammenlægningen og kommunens

Læs mere

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud.

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud. Vedtægter 1. Klubbens navn er Kaj Lykke Golfklub og dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Klubbens formål er at forestå driften af en golfbane og organisere de dertil hørende idrætslige aktiviteter, således

Læs mere

VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening

VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening Badminton - Billard Bordtennis - Cykelmotion Gymnastik - Håndbold - Idræt om Dagen - Motionsløb Tennis Side 1 VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening VEDTÆGTER FOR NÆSBY IDRÆTS FORENING Side 2 Paragraf 1.

Læs mere

Foreningens navn er Ishøj Karate klub. Dens hjemsted er Ishøj Kommune. Gensidig respekt er nøgleordet for samvær i foreningen.

Foreningens navn er Ishøj Karate klub. Dens hjemsted er Ishøj Kommune. Gensidig respekt er nøgleordet for samvær i foreningen. Vedtægter 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Ishøj Karate klub. Dens hjemsted er Ishøj Kommune. 2. Foreningens formål. Foreningens formål er at tilbyde karatetræning i såvel traditionel

Læs mere

s. 1 af 7 sider VEDTÆGTER FOR ORIENTERINGSKLUBBEN HTF, HADERSLEV

s. 1 af 7 sider VEDTÆGTER FOR ORIENTERINGSKLUBBEN HTF, HADERSLEV s. 1 af 7 sider VEDTÆGTER FOR ORIENTERINGSKLUBBEN HTF, HADERSLEV Februar 2008 s. 2 af 7 sider s. 3 af 7 sider VEDTÆGTER FOR ORIENTERINGSKLUBBEN HTF Paragraf 1. Klubbens navn er ORIENTERINGSKLUBBEN HTF,

Læs mere

2 Foreningens hjemsted. 2.1 Foreningen har hjemsted i Haderslev kommune.

2 Foreningens hjemsted. 2.1 Foreningen har hjemsted i Haderslev kommune. Vedtægter 1. Navn. 1.1 Foreningens navn er: "Vojens Ishockey Klub". 1.2 Den er startet den 5. januar 1963 og er stadfæstet ved generalforsamling den 30. april 1963. 1.3 Ved generalforsamlingen den 24.

Læs mere

Skift af medlemskab til semi-aktivt, træningsfrit eller licensfrit medlemskab kan kun ske ved udgangen af maj måned og skal ske med 2 måneders varsel

Skift af medlemskab til semi-aktivt, træningsfrit eller licensfrit medlemskab kan kun ske ved udgangen af maj måned og skal ske med 2 måneders varsel 1 Navn og hjemsted: Bowlingklubben Triominos, der har hjemsted i Rødovre Kommune, er stiftet den 11. januar 2003. Klubben er tilsluttet Danmarks Bowling Forbund / Københavns Bowling Union under Danmarks

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

Vedtægter for Hillerød esport

Vedtægter for Hillerød esport Vedtægter for Hillerød esport 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hillerød esport, der har hjemme i Hillerød Kommune, og er stiftet den 22. august 2013. 2 Formål Det er foreningens formål, at udbrede

Læs mere

Vedtægter for Rideklubben Tyrsig

Vedtægter for Rideklubben Tyrsig Vedtægter for Rideklubben Tyrsig 1 Navn og hjemsted Foreningen Rideklubben Tyrsig er stiftet i 2017 og har hjemsted i Hjørring kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Rideforbund under Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Vedtægter for Trinord

Vedtægter for Trinord Helsingør d. 27-12-2011 Vedtægter for Trinord Vedtaget på stiftende generalforsamling d. 27-11-2011 1 Navn og hjemsted Foreningen Trinord er stiftet den 27-12-2011 og har hjemsted i Helsingør kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Danish Muslim Aid

VEDTÆGTER. for. Danish Muslim Aid VEDTÆGTER for Danish Muslim Aid Med hjemmel i Kongeriget Danmarks Grundlov, 67 1, og med respekt for det land vi lever i og dets love, skal de nedenfor gældende regler gælde indenfor vor forening: 1. Navn,

Læs mere

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter Gældende vedtægt 1 KLUBBENS NAVN Klubbens navn er TIK tennis med hjemsted i Høje- Taastrup kommune. 2 KLUBBENS FORMÅL Klubbens formål er at fremme interessen for tennissporten for alle aldersgrupper og

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R KLITTENS BORGERFORENING. 2. Foreningens hjemsted er Ringkøbing-Skjern kommune, og adressen er c/o formanden.

V E D T Æ G T E R F O R KLITTENS BORGERFORENING. 2. Foreningens hjemsted er Ringkøbing-Skjern kommune, og adressen er c/o formanden. V E D T Æ G T E R V E D T Æ G T E R F O R KLITTENS BORGERFORENING 1. Foreningens navn er KLITTENS BORGERFORENING. 2. Foreningens hjemsted er Ringkøbing-Skjern kommune, og adressen er c/o formanden. 3.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AMAGER ORIENTERINGSKLUB

VEDTÆGTER FOR AMAGER ORIENTERINGSKLUB VEDTÆGTER FOR AMAGER ORIENTERINGSKLUB 1. Navn og hjemsted 1.1 Klubben Amager Orienteringsklub der har hjemsted i Tårnby kommune, er stiftet den 20. oktober 2008. Klubben er medlem af Dansk Orienterings-Forbund

Læs mere

Vedtægter for Syddjurs Sportsrideklub

Vedtægter for Syddjurs Sportsrideklub Vedtægter for Syddjurs Sportsrideklub Syddjurs Sportsrideklub Møllevej 6 8420 knebel info@syddjurssportsrideklub.dk 1 Foreningen Syddjurs Sportsrideklub er stiftet den 18. oktober 2006. og har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Navn og hjemsted: Hellerup Fægte-Klub er stiftet den 18. november 1944 og har hjemsted i Gentofte Kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Fægte-Forbund under Danmarks

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Sejlklub

Vedtægter for Aarhus Sejlklub Vedtægter for Aarhus Sejlklub 1. Sejlklubbens navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Aarhus Sejlklub og dens hjemsted er Aarhus Kommune; som international betegnelse anvendes Aarhus Sailing Club. 2. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for. Støvring Svømmehal

Vedtægter for. Støvring Svømmehal Vedtægter for Støvring Svømmehal 1. Den selvejende almennyttige forenings navn er»støvring SVØMMEHAL«og dens hjemsted er Rebild Kommune. 2. Foreningens formål er drift og udlejning af svømmehal og anden

Læs mere

Bueskyttelauget VIKING

Bueskyttelauget VIKING Vedtægter Bueskyttelauget VIKING 1. Bueskyttelauget VIKING, Esbjerg Bueskyttelauget Viking, Esbjerg har hjemsted i Esbjerg kommune, er stiftet den 16. maj 1984. Foreningen Bueskyttelauget Viking, Esbjerg

Læs mere

Eksisterende vedtægter. Forslag til ændring af vedtægter. 1. Navn og formål. 1. Navn og formål

Eksisterende vedtægter. Forslag til ændring af vedtægter. 1. Navn og formål. 1. Navn og formål Eksisterende vedtægter 1. Navn og formål 1.1. Klubbens navn er Ballerup Tennisklub, stiftet 1919, klubbens hjemsted er Ballerup kommune. Forslag til ændring af vedtægter 1. Navn og formål 1.1. Klubbens

Læs mere

SKALBORG SPORTSKLUB VEDTÆGTER

SKALBORG SPORTSKLUB VEDTÆGTER SKALBORG SPORTSKLUB VEDTÆGTER Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling 1983 Ændret på generalforsamling 1984 Ændret på ekstraordinær generalforsamling 1990 Ændret på ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ØRESUND HÅNDBOLD

VEDTÆGTER FOR ØRESUND HÅNDBOLD VEDTÆGTER FOR ØRESUND HÅNDBOLD 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Øresund Håndbold, med registrerede binavne KVIK Humlebæk og NG-Håndbold. Den er stiftet den 1. juni 2010 ved sammenslutning

Læs mere

Vedtægter for Holbæk klatreklub

Vedtægter for Holbæk klatreklub Vedtægter for Holbæk klatreklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Holbaek Klatreklub der har hjemsted i Holbæk kommune, er stiftet den 26.04.2008. Foreningen er tilsluttet Dansk Klatreforbund. 2 Formål Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HOBRO HANDELSSTANDSFORENING

VEDTÆGTER FOR HOBRO HANDELSSTANDSFORENING VEDTÆGTER FOR HOBRO HANDELSSTANDSFORENING 1 Foreningens navn er Hobro Handelsstandsforening. Foreningens hjemsted er Mariagerfjord kommune, og dens adresse er formandens. 2 Foreningens formål er: a) at

Læs mere

Silkeborg Skøjteløber Forening af 1896, Århusvej 45, DK - 8600 Silkeborg, CVR. 3182 5334

Silkeborg Skøjteløber Forening af 1896, Århusvej 45, DK - 8600 Silkeborg, CVR. 3182 5334 Vedtægter for Silkeborg Skøjteløberforening af 1896 Gældende fra ekstraordinær generalforsamling 24. August 2011. 1. Foreningens navn Silkeborg Skøjteløberforening af 1896. Hjemstedet er Silkeborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn

Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn 1 Klubbens navn er Bønnerup Strand Sejlklub. Hjemsted er Bønnerup Havn, Norddjurs kommune, adressen er formandens. 2 Klubbens formål er at fremme medlemmernes

Læs mere

LOVE for I KLUBBEN. Såvel klubben som dens medlemmer er underkastet de love og bestemmelser, som disse forbund fastsætter.

LOVE for I KLUBBEN. Såvel klubben som dens medlemmer er underkastet de love og bestemmelser, som disse forbund fastsætter. LOVE for I KLUBBEN 1 Klubbens navn er BK36 (Binavn: BK36/BBK Badmintonklubben af 1936/Brønshøj Badminton Klub). Dens hjemsted er København. Postadressen er formandens. 2 Klubben er gennem Badminton København

Læs mere

Vedtægter for Helle Rideklub Revideret 24. marts 2015

Vedtægter for Helle Rideklub Revideret 24. marts 2015 Vedtægter for Helle Rideklub Revideret 24. marts 2015 Indholdsfortegnelse 1 Navn og hjemsted... 1 2 Formål... 1 3 Medlemskab... 1 4 Indmeldelse... 1 5 Udmeldelse... 1 6 Kontingent... 2 7 Restance... 2

Læs mere

Medlemmerne er forpligtet til at overholde foreningens vedtægter og leve op til foreningens formålsbestemmelse.

Medlemmerne er forpligtet til at overholde foreningens vedtægter og leve op til foreningens formålsbestemmelse. Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningen København Karateklub er stiftet i 1985 og har hjemsted i Frederiksberg kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Karate Forbund, Frederiksberg Idræts-Union, Landsforeningen

Læs mere

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningen, der har hjemsted i Nødebo i Hillerød Kommune, er stiftet den 14. oktober 2010. 2. Formål Foreningens formål er at varetage og fremme interessen for vinterbadning

Læs mere

Vedtægter for NBC Frederikshavn

Vedtægter for NBC Frederikshavn Vedtægter for NBC Frederikshavn Stiftet 1956. 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn, Nordjysk Bicycle Club har hjemsted i Frederikshavn Kommune. Foreningen er medlem af Danmarks cykel union

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Kolding Svømmeklub (forkortet KSK), stiftet den

Læs mere

Vedtægter for REE Golfklub.

Vedtægter for REE Golfklub. Vedtægter for REE Golfklub. 1 Navn 1.1 Foreningens navn er REE Golfklub og dens hjemsted er i Gribskov kommune 2 Formål 2.1 Klubbens formål er at forestå driften af golfbane med dertil hørende relevante

Læs mere

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub:

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Brønderslev Tennisklub (BTK), som er stiftet den 2. maj 1897 og har hjemsted i Brønderslev Kommune. Foreningen er tilsluttet

Læs mere

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969.

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. Klejtrup Boldklub Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Klejtrup Boldklub. Dens hjemsted er Viborg Kommune. 2. Klubbens formål. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Ulfborg Bys Gymnastikforening.

Vedtægter for Ulfborg Bys Gymnastikforening. Vedtægter for Ulfborg Bys Gymnastikforening. 1 Foreningens navn er Ulfborg Bys gymnastikforening. Foreningens hjemsted er Holstebro Kommune. 2 Foreningens formål er at arbejde for åndeligt og legemligt

Læs mere

Rønde Karateklub. Vedtægter Gældende fra 18. marts 2014

Rønde Karateklub. Vedtægter Gældende fra 18. marts 2014 Rønde Karateklub Vedtægter Gældende fra 18. marts 2014 1 Klubbens navn og hjemsted Klubbens navn er Rønde Karateklub. Klubben er hjemmehørende i Syddjurs Kommune. 2 Klubbens formål Klubben har til formål

Læs mere

Vedtægter for Hadsund Bridgeklub

Vedtægter for Hadsund Bridgeklub Vedtægter for Hadsund Bridgeklub 1. Navn og hjemsted... 1 2. Formål... 1 3. Tilhørsforhold... 1 4. Medlemskab.... 1 5. Kontingent... 2 6. Karantæne / Eksklusion... 2 7. Generalforsamling... 2 8. Dagsorden...

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub:

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub: Vedtægter for Slangerup Svømmeklub: 1: Foreningens navn er Slangerup Svømmeklub med hjemsted i Slangerup By, Frederikssund Kommune. 2: Klubbens formål er at varetage medlemmernes fælles interesse for svømmesportens

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På generalforsamlingen i 2016 blev bestyrelsen opfordret til at komme med forslag til en modernisering af vedtægterne, så de kom i overensstemmelse med det vi faktisk

Læs mere

Roskilde Basketball Club

Roskilde Basketball Club Roskilde Basketball Club Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Roskilde Basketball Club. Dens hjemsted er Roskilde Kommune. Klubben er stiftet den 8. april 1968. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere