Referat seminar om fælles turneringsregler for øvrige rækker den 11. marts 2016.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat seminar om fælles turneringsregler for øvrige rækker den 11. marts 2016."

Transkript

1 Brøndby den 16. marts Referat seminar om fælles turneringsregler for øvrige rækker den 11. marts Troels Hansen bød velkommen til dette seminar hvor samskrivning af regler skal behandles. Der blev lavet et kommission som er besluttet i DHF s Bestyrelse. Det er besluttet at følgende fra Distriktsforbundene/Regionen deltager: 3 fra Jylland. 2 fra Fyn. 1 fra HRØ. Deltagere: Troels Hansen Formand for DHF s Turneringsudvalg. Per Jensen Administrationschef hos HRØ. Niels Lindholm Formand for JHF s Turneringsudvalg. Palle Bækhøj Formand for Turneringsudvalget i JHF s Kreds 6. Sonja Hansen Formand for Turneringsudvalget i JHF s Kreds 7. Søri Haslund ansat i DHF s administration. Bjarne Knudsen Formand for Turneringsudvalget i FHF. John Kruse medlem af Turneringsudvalget i FHF Carsten Grønmann Næstformand i DHF (Lørdag). Annette Grønmann Larsen ansat i HRØ s administration, referent Herefter var der en præsentationsrunde. Mødet startede med at hvert Forbund/Region præsenterede særreglerne. FHF: Har været igennem en ændring og har nu 35 særregler. Deltagerbestemmelser: ingen forening kan deltage med mere end 1 hold i FHF serien og S1. S2, S3 og S4 her er der dispensation til at spille på to hold. Rene hold i begge halvsæsoner. OG/OB skal ikke stille med rene hold i første turneringskamp. Der er lavet specielle særregler på Årø. Der er oprettet en rejsepulje der dækker en del af færgeoverfarten. Alle foreninger betaler til denne pulje. Dispensationer: efter skriftlig ansøgning kan der søges dispensation på max. 4 ungdomsspillere, der må dog max. bruges 2 spillere pr. kamp. Kan ikke vinde rækken. De kan deltage i pokalturneringen. Der afvikles en A og en B pokalturnering, og der kan spilles med dispensationsspillere. i B-turneringen.

2 Der kan gives ekstra ordinært dispensation med lægeerklæring eller psykolog erklæring. Der er ikke ret mange af disse ansøgninger. Der er forskellige rækker hvor der ikke kan spille med dispensation. U-19 reglen: FHF har rettet den regel til, således at den svare til HRØ U-16 spillere kan med ansøgning deltage på senior. Hvis foreningen har U-18 hold gives der ikke dispensation. Forskellige regler i A, B og C-rækkerne. Protester: 10 dage efter kampen skal protesten være på FHF kontor på ulovlige spillere. I sidste spillerunde skal en protest være på kontoret 3 dage efter kampen er afviklet. Protester skal være underskrevet af en underskriftberettiget person. Alle rækker fra U-14 til Oldies må spille med harpiks. Hvis et hold trækkes fra FHF serien, så kan underlæggende hold ikke rykke op, dette gælder for hele sæsonen. Spørgsmål: U-16 dispensation til senior: må gerne rykke ned og spille U-16 men på de almindelige op/nedbestemmelser. Der er ikke antal på hvor mange der kan søges dispensation på. Der har ikke være nogle ansøgninger i denne sæson. JHF: Har tages udgangspunkt i JHF reglement kontra DHF reglement for øvrige rækker. Og det er kun særreglerne som beskrives. Her skiller JHF sig ud: U-18 spiller med 3 årgange i rækken. Der må spilles både senior og U-18 fra 2. division og nedefter uden op/nedbestemmelser. 3.3 A, B og C-rækken her må benyttes 3 spillere som må spille på to hold fra hold 1 til 2 fra 2 hold til 3 hold osv. 3.4 S2, S3 og S4 må benytte 3 spillere som må spille på to hold, fra hold 1 til hold 2 fra hold 2 til hold 3 osv. Dispensationsregler: her kan søges dispensation på op til 4 spillere, der må kun benyttes 2 spillere pr. kamp. Hold med dispensation kan blive rækkevindere. Har mange dispensationsspillere ca. 100 til 150 i hver kreds. Spilleren er låst til holdet, når de har søgt og fået dispensation. Der kan søges dispensation to gange om året. U-16 andetårsspillere kan søge dispensation til at spille senior, spilleren er låst til seniorholdet når dispensationen er søgt og godkendt. Hvis holdet trækkes, kan spillerne uden karenstid skifte forening i DHF Turneringsreglement for øvrige rækker. Dobbelt spillercertifikat: E-certifikater er ens i hele landet. Hvis hold kommer i samme pulje skal spilleren spille hvor vedkommens A- certifikat ligger.

3 Har mange efterskoler som er indmeldt i JHF som spiller i A og B- rækkerne. Udtrækning af hold: Turneringen brydes op indtil og med Jyllandsserien. Hvis et hold trækkes fra turneringen har holdene neden under oprykningsforbud i en halvsæson. Karantæne på spillere/officiel må ikke benyttes som hverken spillere/officiel uanset antal dage. Der straffes på det hold som det røde kort/indberetning bliver givet i. Karantæner på indtil to dage kan ankes. Fra karantænelisten er offentliggjort har man 48 timer til at anke. Der ankes til samme indstands som behandler det røde kort. Der har været ca. 12 indsigelser. Trøjenumre: alle spillere skal have rygnumre på. Ønske at efterskolerne må bruge fra nr. 1 til nr Fair Play system er indskrevet i JHF reglement. Som tilgodeser sanktioner for udeholdet. Der straffes med bøde. Det er dommerne som skal indberette forseelsen. Der kan kun gives bøder i denne fra Jyllandsserien og nedefter. Lovlige/ulovlige hold: har været brugt i Jylland, men nu bruges 3.3 eller dispensation. Der må derfor ikke spilles med ulovligt hold. Spørgsmål: Undring over stigningen i dispensationerne. Der afvikles ikke mesterskaber i B-rækken. Røde kort/indberetninger: Der var en diskussion om det er rigtig eller forkert med skærpelsen af røde kort/indberetninger. JHF har set et fald i røde kort/indberetning. FHF har ikke så mange karantæner så de kan ikke se en stramning. Ved JHF regel har den spiller som får en kamps karantæne en dårlig sag, da de ikke kan anke. Vi skal gøre reglen om indsigelser mere oplysende. Foreningerne skal forholde sig til det der skete i hændelsen og ikke hvad dommerne har indberettet. Dommerledelsen skal ikke inddrages, da dette kan skabe problemer. Det er de samme personer som behandler karantæner som skal genbehandle appellen. JHF tænker videre på om det skal være samme person som både behandler og genbehandler. Det koster kr. at anke. Turneringsudvalget i FHF behandler alle røde kort/indberetning. I HRØ og JHF behandles alle røde kort/indberetninger administrativt. FHF og HRØ har beskrevet arrangørforpligtigelser. Det er skrevet ind i Turneringsreglement for øvrige rækker at en forening kan dømmes til at spille i en hal uden tilskuer eller blive frataget hjemmebanen. Kan JHF tænke det ind i deres reglement, som det er beskrevet i Turneringsreglement for øvrige rækker? FHF syntes det underligt at JHF laver særregel i 2. og 3. division, som praktiseres. JHF har erkendt at det er en fejl og denne rettes nu.

4 Dispensationsreglerne i 3.3 og 3.4 bruges rigtig meget for at foreningerne kan tilmelde sig med to hold. Dispensationerne er nemme på hjemmebane men må være svære at få til at passe ind på udebane. HRØ: Er det yngste reglement da det er lavet i 2011, hvor vi blev lagt sammen. Holdansvarliges pligter skal lues ud. Sorte dragt er forbeholdt dommerne står et andet sted, skal lues ud. 2/3 dels reglen før og efter opdelingen er præciseret. Karantænereglerne: er de samme som i Turneringsreglement for øvrige rækker. Tillæg: Hvis et hold spiller med ulovlige spillere, så betaler det hold hele dommerudgiften. Tillæg på hvordan man må spille lovligt/ulovligt. Det skal markeres på holdkortet inden kampen. Hvis der nedlægges protest, behandles det som et ulovligt hold. Kampen spilles som en anmeldelsespligtig kamp. 8.6 tillæg: hvor et hold ikke kan blive pulje/rækkevindere eller være oprykningsberettiget. Der skal nedlægges protest, for at denne regel trædes i kraft. Disciplinær instans er ikke tilfreds med denne regel. 8.3 i Turneringsreglement for øvrige rækker: her er det efter anden overtrædelse man ikke kan blive pulje/rækkevindere eller være oprykningsberettiget. Der tages ikke stikprøver af holdkort, alle skal nedlægge protest. Tillæg: ved 3 udeblivelser hvis det ske ved de sidste tre runder trækkes holdet ikke ud af turneringen før turneringen er færdigspillet, da det kan give en skævvridning. Tillæg: hvis man udebliver ved pulje/finalekampe får man en bøde på kr. Uheldige tilfælde i træningskampe eller private stævner, her kan dommerne indberette dette og der kan gives karantæne og bøde. Der skal i alle protester ankes til Disciplinær instans. Spørgsmål: Lovlige/ulovlige hold kan ikke rykke op og vil altid blive placeret under et hold som spiller lovligt. FHF har afprøvet lovlig/ulovlig reglen i denne sæson, den køres som en forsøgsordning og evalueres efter sæsonen er afsluttet oprykningsberettiget skal være fra samme pulje. I Jylland laves en rangliste fra alle puljerne. - JHF, FHF og HRØ er nu kommet med oplæg på de forskellige særregler man har. Nu skal der arbejdes på at finde ud af om,

5 Forbundene/Regionen er villig til at ændre på nogle af de særregler. Der skal nu arbejdes hjemme i udvalgene. - Carsten Grønmann kommer i morgen og giver oplæg. - Der skal på et tidspunkt også ses på holdfællesskaber. Vi skal pt. ikke røre på de regler som er ens. Når reglerne er sammenskrevet så kan vi begynde at se på de øvrige regler og om der er nogle som skal ændres. - Troels bød velkommen til Carsten og kunne konkluderer at vi ikke er så langt fra hinanden i forhold til vores særregler. Carsten: - Hvordan forbedrer vi vores fælles TU produkt: - Turneringsreglementerne er meget bygget op på følelser og holdninger. Alle ønsker forbedringer Forbedringer betyder forandringer Ingen ønsker forandringer Forudindtaget holdning Fælles og forenklet turneringsprodukt Vi har meget komplicerede turneringsregler. Kan vi få et samlet reglement Kan vi få et samlet reglement med lokale særregler Spiludvikling skal de ikke snart med i reglerne Hvad med de nye IHF regler fra den kommende sæson Lokale særregler ikke lokale særregler, hvis der er nogle gode regler i den forskellige forbund, så skal det afprøves i de øvrige lokale forbund, og derved er det ikke en særregel mere. Det der hæmmer os, er at vi ikke finde reglerne. Reglementerne skal være tilgængeligt og nemt at finde. Skal passe på at vi ikke afskaffer alle særreglerne da det kan være forskelligt fra område til område. Hvis alle kan blive enige så er det ikke en særregel mere. Hvilke kompetencer og roller skal TU folk have Hvilke kompetencer skal vores ansatte have i DHF TU er der lavet en oversigt over hvilke er politiske ting og hvilke er administrative ting udvikle i stedet for at administrere Hvilke kompetencer skal ligge i Anke/Disciplinærsystem. Hvem skal egentlig træffe vores afgørelser Hvor kan vores afgørelser ankes til et sted Turneringsplanlægningen Hvorfor er vores turneringer drevet af nøglenumre Hvorfor ikke tilpasse antal hold løbende. Små hold får altid samme nøgle. Kommunikationen er vigtig ikke udmelde nøglenumre men forklare hvorfor det er sket som det er. Hvorfor spiller vi vinterturnering på 10 til 12 uger skal vi ikke spille længere. Bredde ungdommen skal vi passe på ikke at ændre terminer for,

6 da de dyrker andre idrætsgrene. Eliten skal vi se om vi kan ændre. Det er meget eliten der sætter præmisserne. I HRØ er kun sommerferien lukket for håndbold, skal vi ændre begrebet vinterturneringen til håndboldturnering? Fordele/point med over fra de ene turnering til den anden turnering. Kunne vi ikke bruge mere tid Kunne vi ikke spille lige-ud turnering hvorfor knækker vi ikke 3 gange i en turnering. Hvorfor tillader vi alle de flytninger på hverdage vi vil gerne have et produkt som brugerne vil have. Mange parameter det skal gå op. Efterskolerne er også et problem da de afvikler mange hverdagskampe. 60 % af kampene skal ligge i weekenderne. Specielt i de øverste rækker Skal vi have en fast TU kalender med eliten på ungdom Dette er forsøgt på elite, kunne være godt hvis bredden også ligges ind. Op til DM må der ikke ligge elitesamlinger, hvis vi skal passe på vores produkt. Skal vi ikke kigge på vores klubskifte regler Mister vi ikke spillere hvis vi strammer reglerne. Klubberne vil vide hvilke materiale, der er at arbejdes med. Til gode ser spilleren, nedsætte karenstid og skifte når de vil. Vi har en shoppe rundt kultur i dag. 7 dages karenstid. Klubskifte ved adresseskifte (som i gamle dage). Holdningsændring for forældrene. Hvorfor er det blevet 30 dage karenstid? Modtagelse af de næstebedste spillere. Hvordan gøres dette og får de spilletid nok opdragelse. I turneringen tæller vi kampe, men ved klubskifte tæller vi dage skal det ændres til at sidde et antal kampe over. Klubstrategier kontra strategier i erhvervslivet dialog Hvad syntes vi om holdfællesskaber 6 hold i rækken i U-16 pigeliga de 4 hold er holdfællesskaber. Hvis vi har holdfællesskaber mister vi spillere. Jylland kan ikke undvære den i forhold til de små foreninger. Holdfællesskaber på bredden men ikke eliten. Kan vi stille spillere tilrådighed hjælpe hinanden. Tanken om holdfælleskaber er væk tanken var at man kunne gå sammen med naboforeningen for at få flere spillere og efter et år, så skulle man gerne have fået spillere nok til to hold. Det skal være et breddeprojekt Skuffeselskabet i Jylland for at få et ekstra hold skal skilles af, fint med bredden men det skal afskaffes på eliten. Breddeholdene laver holdfællesskaber for at være modpol til de store foreninger. I HRØ og FHF rækker skal holdfælleskaber indsendes sammen med tilmeldingen til turneringen.

7 Skal konsulenterne ud og tale med foreningerne inden holdfælleskaber indgås. Forbundene vil gerne være med begge veje Hvordan håndterer vi rene hold fremadrettet Rene hold i egen årgang Mange dispensationer som tilsidesætter reglen om rene hold Eksempel på at reglen er god Det er meget få rækker det gælder, skal det kun gælde for højeste lokale række og opefter Forbedre reglementerne for foreningslederne Hvordan får vi et fornuftig mix i pokalturneringen specielt efter jul 1/2 hold I Jylland har det kostet en forening en finaleplads Det bliver svært at samskrive reglerne, hvis vi ikke også behandler propositionerne. Forskel på Turneringsreglementet kontra propositioner o Turneringsreglement dækker hele turneringen o Propositionerne dækker den enkelte række Samle reglementerne og propositioner i et reglement. I FHF må man kun deltage på et hold i pokalturneringen de er låst på det hold, de starter på Hvordan ser vi på U-18/U-21 reglen I efteråret skal Eliteudvalget og Turneringsudvalget i DHF evaluerer denne regel. Hvorfor er det kun U Division/liga der må bruge to U-spillere i 2. og 3. division? Kan man bare lade U-18 spillere spille senior uden begrænsning Levn fra fortiden 3 års U-18 spillere er den kommet for at blive Skal vi have helt nye årgange nogle steder Skal vi have kvartalsspillere Debat i Jylland med nye årgange skal det ændres til 9, 11, 13 osv. Flex årgange at 4 kvartalsspillerne kan beslutte om, de vil op eller ned ellers skal det deles op på andre parameter. Dem der går i klasse sammen skal spille sammen er udtalt af en forsker skal vi have et oplæg om dette (Annette kontakter Michael Svendsen for at få navnet på denne forsker). Sund fornuft Enkelte årgange Alderstermin kontra turneringstermin Hvad syntes vi om hovedbeklædning Hvad syntes vi om masker og hjælme mv. er ved at undersøge fra andre forbund om deres erfaringer. Målmand: Nakkeskader er være end, at få en bold i hoved Hjælme/masker hjælper ikke ifølge en gammel bokser og i boksning afskaffes hjælme nu kan se til OL Muslimske hovedbeklædning

8 Hvordan rådgiver vi hvis det ikke hjælper Der skal foretages forskning på området IHF er ikke afklaret med hovedbeskyttelse Spiludvikling evaluerer på dette, skal nogle af disse regler ændres. Hvorfor har vi ingen bredde håndbold i DK Skal der være en kobling mellem inde og udehåndbold Kunne OG/OB eller ungdom spille på en anden bane Stafudmåling: hvad vil vi sende af signaler. Sende signal til vores foreninger om ændringerne, tør vi gå i en åben proces. Arbejde med holdninger. Være åbne Afrunding: Vi skal forbedre vores turneringsprodukt. Turneringsudvalgene skal tage fører trøjen med hjælp fra de øvrige samarbejdspartere. Referatet sendes til mødedeltagerne samt de tre Formænd i distriktsforbundene. - Skrive et mini referat som meldes ud til alle interessenter efter næste møde. Kommunikationsplan inden udsendelse af mini referatet. På Brud træffet 2015 var der et ønske om fælles reglementer. Troels takkede for et godt seminar hvor der var god stemning og vilje til at ændre. Troels takkede også Carsten for at komme og give sit input Næste møde den 11. maj 2016 kl i Brøndby

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7 TURNERINGSINFORMATION 2013-2014 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Sonja Hansen Tlf. 26 25 57 60 Mail: sonja.hansen.jhf@dhf.dk Medlemmer: Kirsten Jacobsen Tlf. 75 17 26

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 TURNERINGSINFORMATION 2012-2013 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Lars Paaske Tlf. 20 16 94 96 Mail: lp@telebilling.dk - Næstformand: Jon Laugesen Tlf. 75 56 22 48 Mail:

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2014-2015 Torsdag d. 27. november 2014, kl. 18-22 i Langeskovhallen på Fyn.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2014-2015 Torsdag d. 27. november 2014, kl. 18-22 i Langeskovhallen på Fyn. Brøndby den 27. november 2014 Journal nr. 2160-14 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2014-2015 Torsdag d. 27. november 2014, kl. 18-22 i Langeskovhallen på Fyn. Deltagere: Troels

Læs mere

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ...

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ... Referat af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl. 17.30 i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel.... Deltagere: Sonja Hansen, Niels Emil Lindholm, Helle Munk-Hansen, Peter Jensen,

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 TURNERINGSINFORMATION 2014-2015 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Helle Munk-Hansen Tlf. 20 87 14 12 Mail: helle.munk-hansen@jubii.dk Jon Laugesen Tlf. 75 56 22 48 Mail:

Læs mere

Propositioner for sommerturneringen 2015. Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend.

Propositioner for sommerturneringen 2015. Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend. PROP Sommer 2015 Propositioner for sommerturneringen 2015 1. Generelt: Turneringen afvikles efter turneringsreglement Øst. Turneringen afvikles i perioden 20. april til 26. juni. Turneringen afvikles med

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr Torsdag d. 30. november 2017, kl Dalumhallen, Odense.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr Torsdag d. 30. november 2017, kl Dalumhallen, Odense. Brøndby den 30. november 2017 Journal nr. 1190-17 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2017-2018 Torsdag d. 30. november 2017, kl. 18-22 Dalumhallen, Odense. Deltagere: Troels Hansen

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr Mandag d. 17. september 2018, kl på Hotel Scandic, Hvidkærvej 25, 5250 Odense.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr Mandag d. 17. september 2018, kl på Hotel Scandic, Hvidkærvej 25, 5250 Odense. Brøndby den 17. september 2018 Journal nr. 1074-18 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 1 2018-2019 Mandag d. 17. september 2018, kl. 18-22 på Hotel Scandic, Hvidkærvej 25, 5250 Odense.

Læs mere

FHF SÆRLIGE BESTEMMELSER

FHF SÆRLIGE BESTEMMELSER FHF SÆRLIGE BESTEMMELSER 1 Det er det til enhver tid siddende Turneringsudvalg under FHF der udfærdiger de særlige bestemmelser. Hvor der i disse SÆRLIGE BESTEMMELSER skulle forekomme tvivl, træffer Bestyrelsen

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr Mandag d. 2. oktober 2017, kl på Scandic, Odense.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr Mandag d. 2. oktober 2017, kl på Scandic, Odense. Brøndby den 2. oktober 2017 Journal nr. 1168-17 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 1 2017-2018 Mandag d. 2. oktober 2017, kl. 18-22 på Scandic, Odense. Deltagere: Troels Hansen (TH)

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr Tirsdag d. 8. april 2014, kl i Langeskovhallen på Fyn.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr Tirsdag d. 8. april 2014, kl i Langeskovhallen på Fyn. Brøndby den 15.april 2014 Journal nr. 1283-14 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 3 2013-2014 Tirsdag d. 8. april 2014, kl. 18.00-21.00 i Langeskovhallen på Fyn. Deltagere: Jørgen Rolander

Læs mere

Bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker.

Bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker. Bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker. Formålet med bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker er at forklare udvalgte stykker

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 INFORMATIONER OM TURNERINGEN Vintersæson `en 2013/14. 1 STRUKTUR FOR UNGDOM, sæson 2013-14 (skematisk) Generelt: Kvalifikationsturnering i U-16 1. Division og U-18 1. Division

Læs mere

Bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker.

Bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker. Bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker. Formålet med Bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker er at forklare udvalget stykker

Læs mere

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab.

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i Beach Handball Almindelige bestemmelser

Læs mere

Propositioner for sommerturneringen Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend.

Propositioner for sommerturneringen Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend. PROP Sommer 2014 Propositioner for sommerturneringen 2014 1. Generelt: Turneringen afvikles efter turneringsreglement Øst. Turneringen afvikles i perioden 28. april til 27. juni. Turneringen afvikles med

Læs mere

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014 2015 efter ombrydning

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014 2015 efter ombrydning Reglement for turneringer udskrevet af JHF kreds 4 2014 2015 efter ombrydning Jydsk Håndbold Forbund Kreds 4 Sjællandsgade 57, 8900 Randers C Forord: Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF,

Læs mere

Godkendelse af referat fra mødet den 30. januar 2018 Godkendt

Godkendelse af referat fra mødet den 30. januar 2018 Godkendt Brøndby den 13. marts 2018 Journal nr. 1030-18 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 4 2017-2018 Tirsdag d. 13. marts 2018, kl. 18-22 på FHF kontor, Idrættens Hus, Stadionvej 50 C, 5200

Læs mere

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved.

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved. Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab for Seniorer Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i

Læs mere

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour 2016 Det officielle Danmarksmesterskab for Ungdoms og Oldies DM Det officielle Danmarksmesterskab for U-16, U-18 og Oldies TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold

Læs mere

Århus, den 29. februar 2015

Århus, den 29. februar 2015 Århus, den 29. februar 2015 Referat fra evaluerings- og debatmøde med turneringsudvalget onsdag den 24. februar i Vibyhallen. 1. Velkomst og præsentation af de fremmødte. Følgende foreninger var repræsenteret:

Læs mere

Cirk. 152 / FU108 Odense den 17/ Informationsskrivelse vedr. indførsel af ulige årgange sæson 2019/2020

Cirk. 152 / FU108 Odense den 17/ Informationsskrivelse vedr. indførsel af ulige årgange sæson 2019/2020 Cirk. 152 / FU108 Odense den 17/4 2019 Informationsskrivelse vedr. indførsel af ulige årgange sæson 2019/2020 Indledning I denne skrivelse, vil vi forsøge at give et overblik over, hvilke konsekvenser

Læs mere

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014-2015 Før ombrydning

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014-2015 Før ombrydning Reglement for turneringer udskrevet af JHF kreds 4 2014-2015 Før ombrydning Jydsk Håndbold Forbund Kreds 4 Sjællandsgade 57, 8900 Randers C Forord: Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF,

Læs mere

Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret

Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret Viby J., den 7. oktober 2015 Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret Deltagere: Kreds 1 og 2: Kreds 3: Kreds 4: Kreds 5: Kreds 6: Kreds 7: Kreds 8: Forbundskontoret: Edvard

Læs mere

Propositioner for Kvalifikationsturnering til 1. division for U-14 piger/drenge 2011.

Propositioner for Kvalifikationsturnering til 1. division for U-14 piger/drenge 2011. Den 13. maj 2011 TU 107-11 Propositioner for Kvalifikationsturnering til 1. division for U-14 piger/drenge 2011. 1. Tilmelding til ØST Kvalifikationsturnering U-14. Turneringen administreres af HRØ. Der

Læs mere

Turneringsudvalgsformandens beretning

Turneringsudvalgsformandens beretning Turneringsudvalgsformandens beretning Jeg må nok erkende det er en noget speciel situation at skrive sin sidste beretning som turneringsudvalgsformand efter 46 år, men om det er derfor, at jeg først er

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2016-2017 September 2016 1 Denne folder er ment som en hjælpende hånd til trænere og ledere i foreningerne om de mest almindelige spørgsmål

Læs mere

Gælder KUN kvalifikation til DM

Gælder KUN kvalifikation til DM 1 Beach Reglement Gælder KUN kvalifikation til DM Håndbold Region Øst Beach Handball 2 TURNERINGSREGLEMENT 1.1 Turneringen er åben for spillere, der er medlem af en håndboldforening under Dansk Håndbold

Læs mere

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds Før ombrydning

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds Før ombrydning Reglement for turneringer udskrevet af JHF kreds 4 2016-2017 Før ombrydning Jydsk Håndbold Forbund Kreds 4 Sjællandsgade 57, 8900 Randers C 12.10.16 Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF,

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2017-2018 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne,

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2012-2013 Mandag d. 12. november 2012, kl. 17-22 på DSB s kursuscenter i Nyborg.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2012-2013 Mandag d. 12. november 2012, kl. 17-22 på DSB s kursuscenter i Nyborg. Brøndby den 12. november 2012 Journal nr. 2283-12 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2012-2013 Mandag d. 12. november 2012, kl. 17-22 på DSB s kursuscenter i Nyborg. Deltagere: Lars

Læs mere

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010)

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i strandhåndbold Almindelige bestemmelser 1.1

Læs mere

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2010, hvorfra følgende kan nævnes:

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2010, hvorfra følgende kan nævnes: Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2010, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider: Alle hold spiller 2 X 15 minutter. Vedr. børneturneringen.

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2016-2017 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne,

Læs mere

Forslag til ændring i lovene. Forslag til ændring i turneringsreglementet. Forslag 1 Forslagsstillere: Bestyrelsen

Forslag til ændring i lovene. Forslag til ændring i turneringsreglementet. Forslag 1 Forslagsstillere: Bestyrelsen Forslag til ændring i lovene Forslag 1 Forslagsstillere: Bestyrelsen 4 Medlemmer Som medlemmer optages fodboldspillende klubber under DBU Fyns område. Indmeldelse skal ske skriftligt og være ledsaget af

Læs mere

Fyns Håndbold Forbund

Fyns Håndbold Forbund Fyns Håndbold Forbund Referat fra Repræsentantskabsmøde 2014 Mandag den 5.maj 2014 kl. 19.00 i Pucken v. Odense Isstadion Møllemarksvej 75, 5200 Odense V. Formand Mogens Mulle Johansen bød velkommen til

Læs mere

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes:

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider: U8 spiller 2 X 10 minutter. Øvrige hold spiller

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016 PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne,

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER SAMT TURNERINGER ADM. AF JHF, SÆSON

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER SAMT TURNERINGER ADM. AF JHF, SÆSON PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER SAMT TURNERINGER ADM. AF JHF, SÆSON 2013-2014 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne, er propositionernes

Læs mere

Propositioner Beach Handball i DHF

Propositioner Beach Handball i DHF Propositioner Beach Handball i DHF Sæson 2018 (1/1 2018 31/12 2018) Propositioner for Beach Handball i DHF Administrative bestemmelser vedr. turneringerne 1.1 Alle retningslinjer for Beach Handball turneringerne,

Læs mere

2.division B Nr. 5 og 6 samt minimum 6 A-hold indplaceres i puljer af 5 til 6 hold.

2.division B Nr. 5 og 6 samt minimum 6 A-hold indplaceres i puljer af 5 til 6 hold. 31.1 U-18 piger. Liga Nr. 1, 2 og 3 deltager i Ligaen, Se DHF s propositioner for øvrige rækker. Nr. 4, 5 og 6 indplaceres i en pulje á 5 til 6 hold. Der spilles alle mod alle i en dobbelt turnering med

Læs mere

Referat fra Turneringsudvalgsmøde Tirsdag den 12. november 2013 kl på Forbundskontoret.

Referat fra Turneringsudvalgsmøde Tirsdag den 12. november 2013 kl på Forbundskontoret. 1 Viby J., den 18. november 2013. Referat fra Turneringsudvalgsmøde Tirsdag den 12. november 2013 kl. 17.30 på Forbundskontoret. Deltagere: Lars Nielsen, Carsten Goul, Niels Lindholm, Andreas Kaarsholm,

Læs mere

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2017

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2017 FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2017 Lovene Forslag 1-4: Ændring af det disciplinære system Forslag 5: Hvem kan indgive protest/anke Fællesturnering Forslag 6: Forlængelse af prøveperiode på fælles

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Lørdag og søndag den 2.-3.januar 2010 I Brørup Hallerne, Vejen Hallen og Vejen Idrætscenter Hovedsponsor www.dgi.dk/sydvest/haandbold Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT 2015-2016

JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT 2015-2016 JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT 2015-2016 Bemærk: rettelser i forhold til sidste år er fremhævet med fed/kursiv. STIKORDSREGISTER Almindelige bestemmelser side 2 1.1-1.5 Aldersbestemmelserne

Læs mere

FSKBH Håndbold - Reglement

FSKBH Håndbold - Reglement FSKBH Håndbold - Reglement Formål og gyldighedsområde Formålet er at samle de københavnske firmaklubbers håndboldspillere til idrætslig samvær til gavn og glæde for udøverne og deres virksomheder, samt

Læs mere

Ny Turneringsstruktur til sæson

Ny Turneringsstruktur til sæson Niveaustævne for U-18 pige og drenge 1. division Niveaustævne for U-18 pige og drenge A: Der tilbydes niveaustævner for hold som tilmeldes i A-rækken, disse Turneringen for U-18 pige og drenge 1. division.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 2. september 2015. Rødding Centret Søndergyden 15 6630 Rødding

Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 2. september 2015. Rødding Centret Søndergyden 15 6630 Rødding Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 2. september 2015 Rødding Centret Søndergyden 15 6630 Rødding Deltagere: Referent: Finn P. Hansen (FPH), Jesper Christensen (JC) Klaus Svendsen (KS), Sonja

Læs mere

2.division A Nr. 2 og 3 indplaceres I puljer af 5 til 6 hold. Holdene indplaceres geografisk.

2.division A Nr. 2 og 3 indplaceres I puljer af 5 til 6 hold. Holdene indplaceres geografisk. 32.1 U-18 drenge 1. division. Nr. 1 og 2 indplaceres i Ligaen. Se DHF s propositioner for øvrige rækker. Nr. 3 og 4 indplaceres i en pulje med 5 til 6 hold. Der spilles alle mod alle i en dobbelt turnering

Læs mere

Spiludvikling Landsdækkende tiltag

Spiludvikling Landsdækkende tiltag Spiludvikling Landsdækkende tiltag Ingen mandsopdækning Kun udskiftning i boldbesiddelse eller ved spilstop Man må altid rykke op og spille på ældre årgange uden at det får konsekvenser for deltagelse

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER SAMT TURNERINGER ADM. AF JHF, SÆSON 2014-2015

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER SAMT TURNERINGER ADM. AF JHF, SÆSON 2014-2015 PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER SAMT TURNERINGER ADM. AF JHF, SÆSON 2014-2015 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne, er propositionernes

Læs mere

JBTU S REGLEMENT 2013/2014

JBTU S REGLEMENT 2013/2014 Jysk Bordtennis Union JBTU S REGLEMENT 2013/2014 Kapitel 1. Generelt 1. Formål 2. Arrangementer 3. Licens 4. Alderskategorier 5. Klubstifter Kapitel 2. Holdturneringen 6. Indbydelse, tilmelding og holdtrækning

Læs mere

BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold

BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold Formål og gyldighedsområde Formålet er at samle de københavnske firmaklubbers håndboldspillere til idrætslig samvær til gavn og glæde for udøverne og

Læs mere

REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG

REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG Forbundets turneringsudvalg består af en på repræsentantskabsmødet valgt formand samt kredsenes turneringsudvalgsformænd. Til formandsposten kan vælges en person uden

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT 2014-2015

JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT 2014-2015 JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT 2014-2015 Bemærk: rettelser i forhold til sidste år er fremhævet med fed/kursiv. STIKORDSREGISTER Almindelige bestemmelser side 2 1.1-1.5 Aldersbestemmelserne

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016 August 2015 1 Denne folder er ment som en hjælpende hånd til trænere og ledere i foreningerne om de mest almindelige spørgsmål som

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT 2014-2015

JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT 2014-2015 JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT 2014-2015 Bemærk: rettelser i forhold til sidste år er fremhævet med fed/kursiv. STIKORDSREGISTER Almindelige bestemmelser side 2 1.1-1.5 Aldersbestemmelserne

Læs mere

DGI Sydvest Håndbold Turneringsregler Sommer 2014

DGI Sydvest Håndbold Turneringsregler Sommer 2014 DGI Sydvest Håndbold Turneringsregler Sommer 2014 Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI s turneringsreglement gældende fra november 2012, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider:

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT 2013-2014

JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT 2013-2014 JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT 2013-2014 Bemærk: rettelser i forhold til sidste år er fremhævet med fed/kursiv. STIKORDSREGISTER Almindelige bestemmelser side 2 1.1-1.5 Aldersbestemmelserne

Læs mere

Opbygning. af turneringer. udskrevet af. JHF Kreds 3. Før ombrydningen

Opbygning. af turneringer. udskrevet af. JHF Kreds 3. Før ombrydningen Opbygning af turneringer udskrevet af JHF Kreds 3 2015 2016 Før ombrydningen 1 Forord: Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF. Andre turneringer udskriver og styrer vi selv i kreds 3. Turneringerne

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Fredag, lørdag og søndag den 6.7. og 8. januar 2012 i Vejen Idrætscenter Hovedsponsor: Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør er det DGI Håndbold Sydvest

Læs mere

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 Håndbold Region Øst Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Valg af dirigent. 1 2.Formanden aflægger Bestyrelsens beretning. 2 3.Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Beach Handball 2016 Senior og ungdom

Beach Handball 2016 Senior og ungdom Invitation Beach Handball 2016 Senior og ungdom Arrangeret af JHF Kreds 5 Lørdag d. 28.maj U-10 Søndag d.29.maj U-12 pige A&B + U-12 drenge B Lørdag d. 4.juni Søndag d. 5.juni Lørdag d. 11.juni U-16, U-18

Læs mere

PROGRAM. Kommunemesterskaber 2016 for U6/U8 til og med U14. Den 28. december 2016 kl Ølgod Hallerne, Skolegade 18, 6870 Ølgod

PROGRAM. Kommunemesterskaber 2016 for U6/U8 til og med U14. Den 28. december 2016 kl Ølgod Hallerne, Skolegade 18, 6870 Ølgod PROGRAM Kommunemesterskaber 2016 for U6/U8 til og med U14. Den 28. december 2016 kl. 09-20 Ølgod Hallerne, Skolegade 18, 6870 Ølgod Kampene spilles i hal 1 Spilletid i U6 total, U8 total og U8 Max er 1

Læs mere

Retningslinjer for 7-kant Stævner

Retningslinjer for 7-kant Stævner Retningslinjer for 7-kant Stævner 2008-2009 Medlemmer er følgende foreninger: Kalundborg, Svebølle Hvidebæk, Føllenslev/Særslev, Gørlev, Årby og Rørby/Værslev og Raklev. For et år ad gangen skiftes foreningerne

Læs mere

Referat af personalemøde torsdag den 11. september 2014 på Forbundskontoret

Referat af personalemøde torsdag den 11. september 2014 på Forbundskontoret Viby J., den 18. september 2014 Referat af personalemøde torsdag den 11. september 2014 på Forbundskontoret Deltagere: Kreds 1: Kreds 2: Kreds 3: Kreds 4: Kreds 5: Kreds 6: Kreds 7: Kreds 8: Forbundskontoret:

Læs mere

Program og praktiske informationer for Fyns Håndbold Forbunds Beach Handball 2014.

Program og praktiske informationer for Fyns Håndbold Forbunds Beach Handball 2014. Cirkl. 010-TU507 Odense den 21.05.2014 Program og praktiske informationer for Fyns Håndbold Forbunds Beach Handball 2014. Lørdag den 31.05.14 Senior Fynsmesterskab U-16 & U-18 A: FM Kvalifikationsstævne

Læs mere

KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON

KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON Velkommen til efterårssæsonen 2014. I vedlagte pakke finder du en plakat som med fordel kan sættes op i klubhuset eller et andet sted hvor trænere, spillere og frivillige

Læs mere

Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner

Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner I forbindelse med overgang til elektronisk registrering af spillere og elektroniske holdkort, vil der

Læs mere

Reglement for spilletilladelse og klubskifte

Reglement for spilletilladelse og klubskifte Reglement for spilletilladelse og klubskifte Individuelle turneringer 1 Deltagelse i individuelle turneringer kræver ikke særskilt spilletilladelse. Spilleren skal dog være medlem af den tilmeldende klub

Læs mere

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet).

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner

Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner I forbindelse med overgang til elektronisk registrering af spillere og elektroniske holdkort, vil der

Læs mere

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2014/2015

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2014/2015 DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2014/2015 Til: Efterskoler og ungdomsskoler i Sydøstjylland under DBU Jylland Region 3 DBU Jylland Region 3 inviterer hermed til fodboldturnering

Læs mere

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2018

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2018 FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2018 Lovene Forslag 1: Forhøjelse af depositum ved oprettelse af ny klub Bestyrelsen Turneringsreglementet Forslag 2: Brug af 1. års senior på U19 drenge Bestyrelsen

Læs mere

Reglement for spilletilladelse og klubskifte

Reglement for spilletilladelse og klubskifte Reglement for spilletilladelse og klubskifte Individuelle turneringer 1 Deltagelse i individuelle turneringer kræver ikke særskilt spilletilladelse. Spilleren skal dog være medlem af den tilmeldende klub

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr Onsdag d. 6. november 2013, kl i Langeskovhallen på Fyn.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr Onsdag d. 6. november 2013, kl i Langeskovhallen på Fyn. Brøndby den 6. november 2013 Journal nr. 2217-13 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 1 2013-2014 Onsdag d. 6. november 2013, kl. 18-22 i Langeskovhallen på Fyn. Deltagere: Jørgen Rolander

Læs mere

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE Forslag 1 4 Medlemmer (Ny tekst) 4.1 Som medlemmer kan optages fodboldspillende foreninger, samt høj-og efterskoler. 4.2 Foreninger og høj-og efterskoler, der ønsker at blive

Læs mere

STÆVNEPLAN. BØRN & VOKSNE Onsdag og torsdag den december 2011 i Oksbøl, Outrup og Skovlund/Ansager Hallerne.

STÆVNEPLAN. BØRN & VOKSNE Onsdag og torsdag den december 2011 i Oksbøl, Outrup og Skovlund/Ansager Hallerne. STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Onsdag og torsdag den 28.-29. december 2011 i Oksbøl, Outrup og Skovlund/Ansager Hallerne www.dgi.dk/sydvest/haandbold Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør

Læs mere

STIKORDSREGISTER TIL JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT Sæson 2011-2012

STIKORDSREGISTER TIL JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT Sæson 2011-2012 STIKORDSREGISTER TIL JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT Sæson 2011-2012 Bemærk: rettelser i forhold til sidste år er fremhævet med fed/kursiv. Almindelige bestemmelser... 1.1-1.5 Aldersbestemmelserne...

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE 2-4 4 SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og

Læs mere

Forslag 1 Forslag 2. Forslag fra Kolding IF. Forslag fra JBU Bestyrelse. Solidarisk dommerafregning i alle rækker. Love for Jydsk Boldspil-Union

Forslag 1 Forslag 2. Forslag fra Kolding IF. Forslag fra JBU Bestyrelse. Solidarisk dommerafregning i alle rækker. Love for Jydsk Boldspil-Union FORSLAG på JBUs delegeretmøde 10. januar 2009 1 2 fra JBU Bestyrelse Love for Jydsk Boldspil-Union Nuværende tekst: 1 Navn 1. Unionens navn er Jydsk Boldspil-Union (JBU). Unionen er stiftet den 1. december

Læs mere

Indefodbold 2015/16. Tilmeldingsfrist: 20. september 2015 via Kluboffice

Indefodbold 2015/16. Tilmeldingsfrist: 20. september 2015 via Kluboffice Indefodbold 2015/16 I Tilmeldingsfrist: 20. september 2015 via Kluboffice Indholdsfortegnelse Tilmeldingsgebyr... 1 Datoplan for indefodbold på bane med håndboldmål... 2 Turneringer på bane med håndboldmål

Læs mere

Fyns Håndbold Forbund

Fyns Håndbold Forbund Fyns Håndbold Forbund Referat fra Repræsentantskabsmøde 2015 Mandag den 4. maj 2015 i Pucken v. Odense Isstadion Møllemarksvej 75, 5200 Odense V. Formand Mogens Mulle Johansen bød velkommen til repræsentanter

Læs mere

DBBF tolkninger og retspraksis

DBBF tolkninger og retspraksis DBBF tolkninger og retspraksis 2017-18 Fælles turnerings reglement 2 Betegnelsen Danmarksturneringen omfatter rækkerne Basketligaen, Dameligaen, 1.division herrer og damer, 2.division herrer samt landsdækkende

Læs mere

PROPOSITIONER FOR DANSK HÅNDBOLD FORBUNDS LANDSPOKALTURNERING

PROPOSITIONER FOR DANSK HÅNDBOLD FORBUNDS LANDSPOKALTURNERING PROPOSITIONER FOR DANSK HÅNDBOLD FORBUNDS LANDSPOKALTURNERING 1 Landspokalturneringen Generelle bestemmelser Der udskrives af DHF en landspokalturnering for seniorhold i såvel en dame- som en herrerække.

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 21. april 2015 i sag nr. 7/2015 [Klub A]s indbringelse af DBTU s Appeludvalgs afgørelse af 16. marts 2015 Sagen er behandlet af Ole Græsbøll Olesen,

Læs mere

Turneringsreglement Oplæg til DT Turneringsreglementet.

Turneringsreglement Oplæg til DT Turneringsreglementet. Turneringsreglement 2018.04.01 Oplæg til DT Turneringsreglementet. Indhold Kapitel 1. Generelt... 2 1. Formål... 2 2. Licens... 2 3. Klubskifte... 2 4. Spillerkategorier... 2 5. Ratingliste... 3 Kapitel

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2. Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse...

Læs mere

DBBF tolkninger og retspraksis

DBBF tolkninger og retspraksis DBBF tolkninger og retspraksis 2016-17 Fælles turnerings reglement 2 Betegnelsen Danmarksturneringen omfatter rækkerne Basketligaen, Dameligaen, 1.division herrer og damer, 2.division herrer samt landsdækkende

Læs mere

DANSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT for øvrige rækker

DANSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT for øvrige rækker 1 DANSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT for øvrige rækker 1 Almindelige bestemmelser 1.1 Herværende Turneringsreglement gælder for alle turneringer og kampe, der udskrives af a) Dansk Håndbold Forbund

Læs mere

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton Opdateret den 26. september 2012 Indledning Det er enhver klub- eller holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet, idet de

Læs mere

KENDELSE. Danmarks Idræts Forbunds Appeludvalg. i sag nr. 7/2012: Borris GUF. mod. Dansk Håndbold Forbund (DHF)

KENDELSE. Danmarks Idræts Forbunds Appeludvalg. i sag nr. 7/2012: Borris GUF. mod. Dansk Håndbold Forbund (DHF) 1 KENDELSE afsagt den 6. juni 2012 af Danmarks Idræts Forbunds Appeludvalg i sag nr. 7/2012: Borris GUF mod Dansk Håndbold Forbund (DHF) Lis Hævdholm, Birte Rasmussen, C.C.Hansen, Eigil Lego Andersen og

Læs mere

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Paragraf 1 Fyns Tennis Union og DGI Fyn Tennis har fra og med 2017 indgået et samarbejde i henhold til at styrke og udvikle holdturneringen for

Læs mere

JYDSK BOLDSPIL-UNION REGION 3. Indefodbold 2010/11. Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk

JYDSK BOLDSPIL-UNION REGION 3. Indefodbold 2010/11. Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Indefodbold 2010/11 Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Yderligere oplysninger kan fås hos: JBU Region 3 Forum Horsens Langmarksvej 53 8700 Horsens Tlf. 8939 9930 Fax 75610915 E-mail: region3@jbu.dbu.dk

Læs mere

Kasserer: Margrethe Johansen Vinkelvej Ansager Tlf

Kasserer: Margrethe Johansen Vinkelvej Ansager Tlf Sæson 2015-2016 Bestyrelsen: Kasserer: Margrethe Johansen Vinkelvej 38 6823 Ansager Tlf. 27147834 mj0908@hotmail.com Ulla Dahlmann Åparken 34 6823 Ansager Tlf. 53300566 dahlmann2212@gmail.com Klaus Balling

Læs mere

POINTGIVENDE UNGDOMSHOLDTURNERING 2015/2016

POINTGIVENDE UNGDOMSHOLDTURNERING 2015/2016 POINTGIVENDE UNGDOMSHOLDTURNERING 2015/2016 Badminton Danmarks kredse og DGI Badmintons landsdele indbyder hermed til den første fælles ungdomsholdturnering. Den ny fælles holdturnering mellem Badminton

Læs mere

INVITATION INDEFODBOLD 2015/2016

INVITATION INDEFODBOLD 2015/2016 INVITATION INDEFODBOLD 2015/2016 Hermed udsendes indbydelse til DGI Midtjyllands indendørs fodboldturnering 2015/2016. ONLINE tilmelding skal ske via http://foreningsportalen.dgi.dk Koden til foreningsportalen

Læs mere

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes:

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider: U8 spiller 2 X 10 minutter. Øvrige hold spiller

Læs mere

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2013/2014

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2013/2014 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2013/2014 Til: Efterskoler og ungdomsskoler i Sydøstjylland under inviterer hermed til fodboldturnering for efterskolerne i Sydøstjylland i skoleåret 2013-14.

Læs mere