Konkurrenceafdelingens beretning for 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Konkurrenceafdelingens beretning for 2016"

Transkript

1 Konkurrenceafdelingens beretning for 2016 Året 2016 har været endnu et fantastisk år for Aalborg Svømmeklubs konkurrenceafdelingen. Svømmerne har leveret flotte resultater, men som vi alle ved, så er et velfungerende træner- og leder setup og de mange, mange frivillige også en utrolig vigtig del af succesen. En succes som bl.a. førte til en vigtig milepæle i Aalborg Svømmeklubs historie: vi havde to svømmere og træner med til OL i Rio! Trænerne Året har kun budt på nogle få ændringer i trænerstaben. Tre trænere valgte at stoppe i forbindelse med overgangen til den nye sæson 2016/2017. Frederik Bielefeldt stoppede som træner på K1 for at få tid til et fuldtidsjob som centerleder i Fitness World på Grønlands Torv. Der skal lyde en kæmpe stor tak til Frederik for mange års indsats som en fagligt dygtig træner i AS og for bidraget til etableringen af K1/K2. Cecilie Pedersen og Pernille Moth valgte at stoppe for at hellige sig studiet og andre studiejobs. Der skal lyde en stor tak for indsatsen til jer begge i På AS1 er det fortsat Leifi der er cheftræner og i endnu et år med rigtige mange internationale aktiviteter, har det Johan Seistrup taget endnu mere ansvar som fuldtids assistenttræner, hvor han bl.a. har taget ansvaret for at få sammensat de rigtige træningsprogrammer til AS1. På AS2 er det fortsat Erik der er ansvarlig træner og her har vi ansat Julie Sundahl Jakobsen og Lasse Schrøder Jakobsen som assistenttrænere for vores ældste årgangssvømmere og yngste juniorer. På AS 3 er Johan Lisberg ansvarlig træner og har primært fået støtte på kanten af Asger Helmig og Signe Thomasen. Anna Carolina er ansvarlig træner på AS4 med Mathias Ryssel Rasmussen og Camilla Fischer som assistenttrænere. Desuden har Asger Helmig været ansvarlig træner for den fysisk landtræner for såvel AS3 som AS4 på Gl. Hasseris Skole. Katrine Birk er tilbage i rollen som ansvarlig træner for AS Talent mens Anne Lorenzen og Anders Kjær er assistent trænere. Det er Katarina Skafsgaard Thomsen der er ansvarlig træner for K1 mens Søren V. Larsen er ansvarlig træner for K2. Endelig er Johan Lisberg fortsat ansvarlig træner for AS Masters. Tusind tak til trænerne for indsatsen i bliver et meget spændende år, hvor vi på den skal fortsætte arbejdet med at tilpasse os Svøms nye struktur og samtidig arbejde videre med det generationsskifte, der er i gang på AS1 og herigennem sikre grundlaget for at vi også i de kommende år, kan gøre os gældende nationalt og internationalt.

2 Holdlederne Birgitte er heldigvis fortsat holdleder for AS1 med primært fokus på DM og DHM mens Mariann Søltoft er holdleder ifm. bredde aktiviteter og Marianne Bach Andersen har ansvaret for junior aktiviteterne. Natasha Kutsko Jensen er ny holdleder for årgangssvømmerne på AS2. Lone er stadig holdleder for AS3 og på AS4 har stadig Carla som holdleder. Dian er stadig holdleder for AS Talent mens vi har sagt velkommen til Kenneth som holdleder på K holdene og Klaus Munch Rasmussen er stadig holdleder for AS Masters. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle holdlederne for den store indsats i Stævneudvalget I 2015 implementerede vi en ny struktur med et stævneudvalg som skulle varetage afviklingen af de interne stævner. Og her har Klaus Rasmussen trukket et virkeligt stort læs og dette udvalg har kørt rigtig godt i Det har gjort en kæmpe forskel og har medført at opgaverne nu er spredt på langt flere hænder. I stævneudvalget skal der også lyde en stor tak til Kim Kristensen som har hjulpet til bl.a. med Limfjordskrydseren og meget mere samt Mari Anne, der har taget en tjans med at finde frivillige i foråret og Lone, der har hjulpet ifm. Alm Brand Aalborg Cup. Officialsansvarlig Bettina Gadeberg valgte at stoppe på posten som official ansvarlig ifm. sommerferien, da hun har fået et job, der er svært at kombinere med denne rolle. I stedet har vi Nico Rijkhoff påtaget sig ansvaret som officialansvarlig med fokus på at finde officials til de stævner vi skal med til mens Søren Jakobsen har påtaget sig ansvaret for at få uddannet nye officials. Stævnesekretariat Helle Bach har også i 2016 fået godt styr på stævnesekretariat aktiviteterne og fik os guidet igennem Alm. Brand Aalborg Cup Hjemmeside ansvarlig Mette Bærentsen har styr på hjemmesiden og har påtaget sig ansvaret for aktivitetskalenderen som gennem mange år har givet holdlederne grå hår. Presse Mette Bærentsen har i 2016 virkelig fået etableret sig som den nordjyske presses foretrukne kilde om alt der rører sig i nordjysk svømning også aktiviteter uden for AS. Det er resultatet af et langt sejt træk og vi bliver meget oftere omtalt i pressen og journalisterne støtter sig ofte op af Mettes kæmpe indsigt og finger på pulsen. Flot arbejde!

3 Tøjansvarlig Tinna Bjørnbak er fortsat tøjansvarlig og kæmper i det daglige med Sport24 som vores tøj leverandør. Også her vil jeg gerne takke jer alle for en kæmpe store indsats som er uvurderlig for AS! Forældregrupper Det sociale samvær mellem svømmerne i konkurrenceafdelingen er meget vigtigt, når der bruges så mange timer i vandet, og derfor er det også meget vigtigt at der er nogle fantastiske forældregrupper, som står for en masse gode arrangementer for svømmerne. Tak for denne indsats. ASV I Aalborg Svømmeklub har vi i hvert fald indenfor svømmesporten den bedste støtteforening i Danmark. Aalborg Svømmeklubs Venner (ASV), som igennem hele året har ydet en stor indsats ved diverse stævner samt ved den årlige tur til Fårup Sommerland. Forplejningen ved Alm. Brand Aalborg Cup var igen helt i top og vi vil også gerne takke for maden, pokalerne og de mange lotterigaver ifm. juleafslutningen. Endelig skal der lyde en kæmpe stor tak for den økonomiske støtte som vi fik overrakt ifm. juleafslutningen. Der skal lyde en stor tak til de mange venner vi har i ASV som yder en fantastisk indsats. Tak for det. I er med til at give vores svømmeklub en ekstra pift. Kontoret og Bestyrelsen Også i 2016 har Lene siddet klar på kontoret til at give et nap med, når Konkurrenceafdelingen havde brug for det, så der skal lyde en stor tak til Lene og den øvrige bestyrelse for samarbejdet og indsatsen i Aalborg Kommune Der skal også lyde en stor tak for samarbejdet med Aalborg Kommune (Mads Duedahl, Jørgen Smed, Erik Kristensen og Søren Ørgaard) for samarbejdet i 2016 og specielt den støtte I har ydet os i arbejdet med at få Danske Årgangs Mesterskaber for Årgangssvømmere til Aalborg i juni Vi sætter utrolig stor pris på at I altid er parat til at mødes med os og lytte til vores synspunkter og bidrage til at få skruet nogle acceptable kompromisser sammen. Endelig skal der også lyde en meget, meget stor tak til Elite Sport Aalborg (Torben Sørensen, Stefan Madsen og Kia Bager) for samarbejdet omkring Aalborg Svømmeklubs Elite + samt samarbejdet omkring Sønderbroskolen og årets OL event på Gammeltorb. Den støtte I yder er fantastisk og uundværlig!

4 SVØM Og til SVØM skal der lyde en kæmpe stor tak til Lars Green Bach for samarbejdet omkring Elite + og jeres fortsatte støtte til udviklingen af et konkurrencedygtigt set up i Aalborg Svømmeklubs konkurrenceafdeling. Mesterskaber Ved DÅM-gr 1 på kortbane i Bellahøj vandt Louise Bach Andersen 800m fri i tiden 8: Der var også sølv til pigernes holdkap på 4x200 fri. Regionsmesterskaberne 2016 blev afholdt i Aabybro, hvor der blev svømmet stærkt. Flot indsats af både trænere og svømmere. Mange forældre havde fundet vej til stævnet, og var med til at støtte vores svømmere til de flotte resultater. Vestdanske langbanemesterskaber i marts i Aarhus og det blev en stor succes for vores Aalborg Svømmeklub. Vores gode svømmere vandt i alt 57 medaljer fordelt på 26 guld, 15 sølv og 16 bronze. Klubmesterskaber Klubbens konkurrencesvømmere svømmede lørdag og søndag maj klubmesterskaber i Sofiendal Svømmehal. Der blev kåret klubmestre, i de enkelte årgange. Herudover blev der uddelt medaljer for placeringerne i de enkelte løb, undtagen til den yngste årgang (årgang 3), som alle blev kåret til klubmestre. Klubmestrene er nævnt andet steds i denne klubbens årsberetning. Danske Årgangsmesterskaber på langbane blev afholdt i Helsingør i juni. Vi kom hjem med 1 guld, 3 sølv og 6 bronze medaljer og en masse 4 pladser samt mange erfaringer rigere. Danske mesterskaber på langbane blev afviklet i Herning, og det blev en stor succes for vores Aalborg Svømmeklub. Vores gode svømmere vandt i alt 28 medaljer fordelt på 10 guld, 12 sølv og 6 bronze. Danske Junior mesterskaber på langbane blev også afviklet i Herning, og det blev en stor succes for vores Aalborg Svømmeklub. Vores gode svømmere vandt i alt 8 medaljer fordelt på 4 guld, 2 sølv og 2 bronze. Vest Danske mesterskaber på kortbane blev afviklet i Hjørring. Vi stillede op med 36 svømmere og og vi kom hjem med 32 guld, 9 sølv og 13 bronze. Danske Mesterskaber på kortbane blev afviklet i Esbjerg i november. Og her svømmede vi i alt 32 medaljer hjem fordelt på senior: 13 guld, 6 sølv og 5 bronze og ungsenior: 2 guld, 3 sølv og 3 bronze.

5 Danske Junior Mesterskaber på kortbane blev afviklet i Bellahøj i november. Og her svømmede vi i alt 10 medaljer hjem fordelt på: 5 guld, 2 sølv og 3 bronze. AS Masters har deltaget i en række mesterskaber i Til Nordic Open Masters Championships i Landøya Svømmehallsvømmede Danmarks sejeste Masters tog svømmerne 7 guld, 3 sølv og 2 bronze med hjem. Herudover satte Kirsten Møller en dansk rekord i 50 fly! Ved Vest Danske Masters i november forbedrede Julie Lee Poulsen, Lotte Kobbelgaard, Brita Amdi og Marie Vingaard Bové deres egen danske rekord i 4x50 holdmedley gruppe C med hele to sekunder til DM i bassinlivredning blev afholdt i april i Bellahøj og Aalborg Svømmeklubs dygtige svømmere kom hjem med 8 guld, 2 sølv og 4 bronze. DM for hold i Svømmeligaen blev afholdt i Bellahøj Svømmehal, og på helt uhørt vist blev det til en utroligt spændende afslutning, hvor der var 1 point mellem nr. 1 og 2 og Aalborg Svømmeklub var kun 73 point fra at genvinde DM for hold, men endte med at få en utrolig flot bronze. Det var tæt løb det meste af weekenden, hvor Aalborg både nåede at være nr. 1, 2 og 3. Der har været stor udskiftning på holdet siden sidst, så det var både etablerede svømmere men også unge svømmere, der var med til at sikre Aalborg et fantastisk resultat. Selve medaljeceremonien er meget underholdende, da der er tradition for, at de tre medaljetagere klæder sig ud. Og i år havde svømmerne klædt sig ud i teamet: Leifi for president DMH stævnet endte således: 1. Sigma Swim vandt med point 3. Kvik Kastrup blev nr. 2 med point 3. Aalborg Svømmeklub blev nr. 3 med point Aalborg Svømmeklub ønsker AS svømmerne og cheftræner Eyleifur Jóhannesson og assistenttræner Johan Seistrup stort tillykke med de flotte bronze medaljer. Internationale aktiviteter Aalborg Svømmeklub har deltaget ved en lang række internationale mesterskaber og stævner i form af OL, VM, EM, NÅM, NJM, NM og andre stævner. Nordiske Junior Mesterskaber, juli 2016 Louise Bach Andersen vandt guld i 800 fri i 9.08,44, 200 fri i 2.05,14, 400 fri i 4.29,50 og var med på Danmarks 4x200 fri holdkap som vandt guld.

6 OL i Rio, august 2016 Mie fik en flot, men brandærgelig 5 plads i 100m ryg i tiden 58.80, hvilket var 5/100m fra en sølvmedalje! Som et plaster på såret var Mie med på 4x100m medley, der vandt OL bronze i Mie Ø. Nielsen svømmede i tiden De øvrige tider: Rikke Møller Pedersen ( ), Jeanette Ottesen (56.43) og Pernille Blume (53.21). Viktor fik en flot 6. plads til Viktor Bromer i tiden Pál svømmede i tiden på 1500m fri. VM på kortbane i Windsor, Canada, december 2016 Viktor svømmede sig bl.a. til en flot 6 plads i 200 fly i tiden 1.52,68. Mie svømmede sig til en flot bronzemedalje i 4 x 50 medley i 1.45,98 og en 7. plads i 100m ryg. EM på langbane i London i maj 2016 havde deltagelse af 2 svømmere fra Aalborg Svømmeklub. Viktor Bromer og Mie Ø. Nielsen. Her vandt Mie Ø. Nielsen EM guld i 100m ryg i tiden mens Viktor Bromer tog sølv i 200 fly i tiden Mie satte under EM desuden ny klubrekord i 100 fri, da hun i damernes 4x100 fri holdkap svømmede i tiden Nordiske Mesterskaber i Kolding, december 2016 Nicolas Blanch svømmede 4 løb (200 fri im fly fly) og holdkap og opnåede - 1. plads og et Nordisk Senior mesterskab hjem i 200 fly i tiden 1.59,53-4. plads hjem i 100 fly (54,21) - 1. plads i 4 x 200 fri Katrine Villesen svømmede 3 løb (200 im fly fly) og holdkap og blev nordisk junior mester i alle løb: im ( ) fly (1.00,17) fly (2.11,99) - 4 x 200 fri Nordiske Mesterskaber i Open Water, Elva, Estland, juli 2016 Jackie Gade vandt guld og blev dermed nordisk mester i 10km i tiden 2:13:36,9 og fik sølv i 5km i tiden 1.05,43. Udmærkelse og udtagelser af svømmere I løbet af året er der tilfaldet vores svømmere og trænere en række udmærkelser. Ligesom såvel trænere, som svømmere har deltaget på og omkring landsholdet. Begge dele vidner om et højt niveau i vores klub.

7 Mie og Viktor deltog som tidligere nævnt ved EM, OL i Rio og VM i Canada i Mie Ø. Nielsen opnåede desuden også den store ære at blive kåret som Årets damesvømmer ved Dansk Svømme Award Nomineringen af Mie lød således: Mie Østergaard Nielsen understregede i 2015, at hun skal regnes med blandt favoritterne, når der i 2016 afvikles OL i Rio. Med en VM-bronzemedalje på 100 ryg, en 5. plads på 50 ryg og en bunke både danske og nordiske rekorder på både kort- og langbane fortsatte Mie sin opadgående kurve gennem hele Mie var desuden en afgørende faktor, da hun sammen med det øvrige danske hold på 4x100 holdmedley sikrede Danmark en 5. plads ved VM og dermed en OL-billet til Danmark. Viktor Bromer opnåede den store ære at vinde hæder hele 3 gange i Han blev udnævnt som Danmarks Olympiske Håb kåret af DIF og Team Danmark i januar 2016 og blev ved Dansk Svømme Award i april 2016 kåret som Årets herresvømmer og blev udnævnt som årets sportsnavn ved uddelingen af den Nordjyske Idrætspris i maj Viktors nominering som årets herresvømmer lød således: "Viktor B. Bromer er nomineret for sin 5. plads ved VM i 200 butterfly og sin sølvmedalje ved EM på kortbane på 200 butterfly. I 2015 satte Viktor flere danske og nordiske rekorder, markerede sig med flot svømning ved Mare Nostrum-serien, ligesom han var en afgørende svømmer på Aalborg Svømmeklubs hold, da klubben sikrede sig sejren ved Danske Mesterskaber for Hold. Viktor har gennem 2015 vist, at han er en svømmer, som hører til blandt den absolutte verdenselite". Nicolas Blanch var med Great Danes og Vikings-trupperne på kombineret stævnetræningslejr-stævne i januar 2016, hvor de var en European Tour til Flanders Speedo Swim Cup, Træningslejr i Luxembourg og Euro Meet. Udmærkelser af trænere Leifi har desuden i flere omgange deltaget ved mesterskaber og træningslejre for landsholdet, hvor Mie og Viktor har deltaget. Cheftræner Eyleifur Jóhannesson blev ved Dansk Svømme Award 2016 kåret som Årets træner. Nomineringen af Leifi lød således: "Eyleifur (Leifi) er nomineret specielt på baggrund af de resultater han har opnået med Viktor B. Bromer og Mie Ø. Nielsen med henholdsvis en 5. plads og en bronzemedalje ved VM på langbane. Sidst på året 2015 kunne Aalborg Svømmeklub hjemtage det danske holdmesterskab for 2. år i træk. Leifi s arbejde med Mie og Viktor har også givet dem kvalifikation til OL i RIO Leifi deltager også i størstedelen af landsholdets aktiviteter, og er her en stor inspiration for alle. Hemmeligheden bag Leifi s succes som en super træner er et enestående

8 engagement og stor faglig dygtighed. Hertil kommer en stor portion flid og rettidig omhu tingene bliver altid planlagt i god til. Hans motto er: Hvis vi gør tingene på samme måde i morgen som i dag, sker der ingen fremskridt". Omtale af diverse stævner, træningslejre og kurser. Udover deltagelse i mesterskaber, har Aalborg Svømmeklub deltaget i adskillige stævner rundt i Danmark og i udlandet. Der er opnået mange flotte resultater ved disse stævner som bl.a. omfatter Skagerak Swim Cup, Edinburg International Swim Meet, Reykjavík International Games 2016, Bergen Swim Festival, H.C. Andersen Cup, German Open, Sportigan Cup i Randers, Concordia Forsikring Cup i Thisted (hvor vi blev kåret som bedste svømmeklub ), Danish Open samt Nordjyske Cup samt Begynderstævner. AS 1 var på træningslejr i Belek i Tyrkiet mens AS2 var en tur på træningslejr i Skive. AS 3 var på træningslejr i Skagen mens AS4, Talentholdet, K-holdet samt Team SWAG/AS Masters var på træningslejr i Løkken. AS Elite havde en ekstra uges træningslejr i Ungarn i uge 42. Aalborg Svømmeklub arrangerede i november 2016 en Mini Clinic med deltagelse af klubens egne trænere samt 9 trænere udefra, hvor der bl.a. var indlæg af Leifi og 2 eksterne dygtige undervisere: Jacob Iversen og Bo Jacobsen. Andre aktiviteter i konkurrenceafdelingen Aalborg Svømmeklub har også i 2016 haft en samarbejdsaftale med Dansk Svømmeunion om at være Elite+ klub. I et godt og tæt samarbejde med Aalborg Kommune og Elitesport Aalborg er det lykkedes at skabe endnu bedre rammer omkring talent- og elitearbejdet i et af dansk svømnings stærkeste elitemiljøer. Som altid har der været et stort aktivitetsniveau i afdelingen. Dette både med henblik på sociale arrangementer for svømmeren, samt at skaffe økonomiske midler til afdelingens aktiviteter. Den årlige tur til Fårup Sommerland blev endnu engang en succes, til gavn for svømmere, trænere og lederne. En god dag, med god ASV mad og hyggeligt samvær i afdelingen. For 10. gang var AS medarrangører af Limfjordskrydseren. Endnu engang en succes. Tak til alle vores gode samarbejdspartnere, og alle de frivillige, som gør arrangementet muligt.

9 Årets sponsorstævne foregik også i 2016 i Haraldslund Svømmehal, hvor klubbens konkurrencesvømmere svømmede penge ind til såvel klub som sig selv. Der skal lyde en stor tak til Haraldslund for at vi må låne den fantastiske hal. Der blev virkelig hygget alle steder i hallen og svømmet til den store guldmedalje både i de store og de små varme bassiner. Og sidst men ikke mindst en meget stor TAK for sponsorernes bidrag i denne forbindelse. I løbet af sæsonen har afdelingens svømmere, og deres forældre tjent penge som hjælpere ved KMD 4:18:4 og Aalborg MTB Marathon. Et godt økonomisk tilskud til klubbens aktiviteter, og samtidig er det dejligt at høre fra arrangørerne, at den hjælp vi stiller med gør det rigtig godt og ansvarsfuldt. Alm. Brand Aalborg Cup blev afviklet november i Haraldslund. Alm Brand Aalborg Cup. Aalborg Svømmeklub kan på trods af et rekord højt antal tilmeldinger, se tilbage på en lang række gode resultater, samt et velafviklet stævne, takket være svømmerne, ASV og en god indsats af dommere og officials samt ikke mindst de frivillige. Juleafslutningen startede med en gang svømning og leg i Sofiendal Svømmehal, hvorefter svømmere, søskende, forældre, bedsteforældre mv. samledes i Sofiendalskolens aula. Der blev startet med at uddele en gave til vores deltagere ved Nordiske Mesterskaber: Nicholas Blanch og Katrine Villesen samt Mie og Viktor for deres deltagelse ved VM i Canada. ASV serverede igen fantastiske flæskestegs burgere, og der blev hygget rundt ved bordene og vi sluttede af med amerikansk lotteri med et hav af flotte gaver som ASV havde hentet hos en række venlige sponsorer. Endelig overleverede ASV en stor check til Aalborg Svømmeklub som alle klubbens medlemmer kommer til at nyde godt af. Endelig blev der uddelt fiduspokaler til en dreng og en pige på alle hold i Konkurrenceafdelingen på nær AS1, hvor Æresfadet blev givet til Jackie Gade og Brystsvømmerpokalen tilfaldt Kristoffer Moos. Årets vogter tildeles en frivillig person i Aalborg Svømmeklub. Modtageren i 2015 var Michael Porsmose, som modtog en gave til erindring om tildelingen i Årets modtager af Vogteren 2016 var: Henrik Bob Sørensen som fik Vogteren fordi - Han igennem årene har udført en lang række opgaver for Aalborg Svømmeklub. - Han er vellidt, hyggelig, omgængelig, ydmyg og kendt for sit godmodige væsen og humør, der er altid en frisk kommentar og smil på læben. - Han bidrager med ro og hygge, hvor han kommer. - Han er en arbejdshest, han byder ind på alle opgaver, han hjælper til og siger aldrig

10 nej. - Han er meget vanskeligt at sige nej til fordi han er et fantastisk høfligt menneske. Og derfor har han skaffet rigtig, rigtig mange sponsoraftaler hjem til Aalborg Svømmeklub. - Han er en skaffer, han er manden der gennem sit store netværk kan "organisere" ting til gavn for ASV og AS. - Han går ofte under navnet Bob og den stolte dreng af Vestbyen - Bob har faktisk sørget for adskillige ASV sponsorer til juleafslutningen igennem sit netværk. Henrik Sørensen du skal have pokalen for dit utrættelige arbejde for klubben i Sponsorudvalget, som formand for ASV, som starter og meget andet. Du stiller altid op og giver en hånd med. Og så er du en af de bedste ambassadører klubben har med din positive og gode omtale af klubben. Fremtiden 2017 bliver et udfordrende og spændende år af flere årsager. Vi oplever at vores konkurrenter nationalt og internationalt udvikler sig og vi vil bruge 2017 til at definere, hvordan Aalborg Svømmeklub også i fremtiden kan fremstå som en konkurrencedygtig klub, der er med i toppen af dansk svømning og af og til deltager ved internationale mesterskaber. Herudover oplever vi, at det bliver sværere og sværere at finde de frivillige kræfter som vi skal bruge for at afvikle de aktiviteter som genererer penge til Aalborg Svømmeklub. Vi vil bruge 2017 på at strukturere og professionalisere den måde vi arbejder med frivillig rekruttering på. Dennis Kjær, Svømmeleder

Konkurrenceafdelingens beretning for 2014.

Konkurrenceafdelingens beretning for 2014. Konkurrenceafdelingens beretning for 2014. Endnu engang har konkurrenceafdelingens leveret en fantastiske sæson. Det er først og fremmest vores dygtige svømmere, som har leveret flotte resultater, men

Læs mere

Konkurrenceafdelingens beretning for 2013.

Konkurrenceafdelingens beretning for 2013. Konkurrenceafdelingens beretning for 2013. Konkurrenceafdelingens har i jubilæumsår bl.a. bidraget med at levere den mest fantastiske sæson i mange år. Aldrig før har klubben vundet så mange mesterskaber,

Læs mere

Konkurrenceafdelingens beretning for 2012.

Konkurrenceafdelingens beretning for 2012. Konkurrenceafdelingens beretning for 2012. Året 2012 har ligesom de tidligere år været præget af meget stor aktivitet i konkurrenceafdelingen, som har krævet et godt og intensivt arbejde af svømmere, trænere

Læs mere

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Nyhedsarkiv 2011 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Ved det 2. stævne i Midt Vest Cuppen i svømning, som blev afholdt i Struer Svømmehal, havde Struer Svømmeklub i alt 29 svømmere tilmeldt. Med ikke mindre

Læs mere

Konkurrenceafdelingens beretning for 2009.

Konkurrenceafdelingens beretning for 2009. Konkurrenceafdelingens beretning for 2009. Det er tid at gøre status over sæsonen 2009 i Aalborg Svømmeklubs konkurrence-afdeling. En afdeling med mange meget talentfulde svømmere i mange forskellige aldersgrupper.

Læs mere

Bobler december 2015

Bobler december 2015 Bobler december 2015 Årets sidste Bobler fra AGF er fyldt med medaljer og rekorder til AGF-svømmere, der har været til både nordiske, danske og vestdanske mesterskaber. Og lige inden jul rykkede klubben

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Velkommen Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

OCTO Statistik alle DAMER 25 M Bassin

OCTO Statistik alle DAMER 25 M Bassin m 00=--- 1 Marianne Vinum NAKSKOV BILKA Swim Cup 00 00-05- Esbjerg 00:.1 Louise Dietz AALBORG Danske Bank Cup 00 00-- Hobro 00:. Camilla Fischer NAKSKOV BILKA Swim Cup 00 00-05- Esbjerg 00:15.1 Lisa Skakkebæk

Læs mere

Følg AGF Svømning på de sociale medier Vi poster løbende billeder og historier på:

Følg AGF Svømning på de sociale medier Vi poster løbende billeder og historier på: Nu er sæsonen for de fleste AGF-svømmeres vedkommende ved at være slut med flotte præstationer til mesterskaber og stævner. Læs og se billeder her i Bobler fra AGF Svømning om og fra bl.a. Danbolig Aarhus

Læs mere

OCTO Statistik alle DAMER 25 M Bassin

OCTO Statistik alle DAMER 25 M Bassin OCTO Statistik alle DAMER 2 M Bassin 2m 00=--- 1 Lisa Schøn 1 AALBORG 1th Danish Int. Swim Cup Esbjerg 00:12. 2 Isabella K. Sørensen 1 HOBRO Danske Bank Cup -12- Egå 00:1.1 Kathrine Hammer 11 AALBORG Danske

Læs mere

Øst Danske Langbane Mesterskaber og

Øst Danske Langbane Mesterskaber og Øst Danske Langbane Mesterskaber 27-28.2 og 1.3 2015. I weekenden deltog Helsinge svømmeklub med 7 svømmere til dette års udgave af øst danske langbane mesterskaber i Ballerup. Det var et stævne som vi

Læs mere

Nyhedsarkiv Mærkesvømning I uge 50 afholdt svømmeskolen to dages mærkesvømning for store såvel som små svømmere.

Nyhedsarkiv Mærkesvømning I uge 50 afholdt svømmeskolen to dages mærkesvømning for store såvel som små svømmere. Nyhedsarkiv 2012 Mærkesvømning 2012-12-28 I uge 50 afholdt svømmeskolen to dages mærkesvømning for store såvel som små svømmere. Svømmere med og uden svømmebælte svømmede tilsammen ca. 194.250 meter. Korteste

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

Nyhedsarkiv 2010. Struer svømmere på medaljekurs 2010-12-20

Nyhedsarkiv 2010. Struer svømmere på medaljekurs 2010-12-20 Nyhedsarkiv 2010 Struer svømmere på medaljekurs 2010-12-20 I den netop afsluttede weekend har seks svømmere deltaget ved de vestdanske årgangsmesterskaber på kortbane i Ålborg. I alt blev det til 7 medaljer

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 6-8. november 2015 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2015 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 26. GANG TIL AALBORG

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

OCTO Statistik alle HERRER 25 M Bassin

OCTO Statistik alle HERRER 25 M Bassin OCTO Statistik alle HERRER M Bassin m 00=00:00.00 Jens Bach AALBORG th Danish Int. Swim Cup -0- Esbjerg 00:.3 AALBORG Danske Bank Cup 00 00-- 3 Johan Seistrup DELTA Danish Int. Swim Cup 00 00-0- Andreas

Læs mere

Europa Mesterskaber på kortbane i svømning

Europa Mesterskaber på kortbane i svømning Europa Mesterskaber på kortbane i svømning 2007 Debrecen, Ungarn 13. - 16. december Europa Mesterskaber på kortbane i svømning 2007 Stærkt dansk hold klar til EM i svømning på kortbane i Ungarn De seks

Læs mere

Løb 1, 400m Frisvømning Damer, Finaler Årg Plac Navn Født Klub 100m 200m 300m Opnået Status

Løb 1, 400m Frisvømning Damer, Finaler Årg Plac Navn Født Klub 100m 200m 300m Opnået Status Side: 1 Dato: 15 november 2016 Tid: 08:42:29 Resultat Total - Pr. aldersgruppe med mellemtider Stævne navn: Vest DK Masters Stævne by: Aalborg Arrangør: Dansk Svømmeunion og Aalborg Svømmeklub Overdommer:

Læs mere

SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION

SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION Klub/startfællesskab Årgang Junior Senior Total DM Hold 2016 Deltog DM Hold 2016 FINA Point Sigma Swim 421,0 1029,5 2761,0 4211,5 Svømmeliga Svømmeliga

Læs mere

31. oktober - 2. november

31. oktober - 2. november 31. oktober - 2. november 25 ÅRS JUBILÆUM INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 60.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2014 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 25-27. november 2016 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2016 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 27. GANG TIL AALBORG

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min tredje beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 90 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min tredje beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 90 i rækken af aflagte beretninger. Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2015. 1 Jeg skal nu aflægge min tredje beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 90 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Højt niveau til klubmesterskaberne i svømning

Højt niveau til klubmesterskaberne i svømning Højt niveau til klubmesterskaberne i svømning Fredag den 28. november og lørdag den 29. november lagde Gribskovbadet ramme om Helsinge Svømmeklubs sprint og mellemdistance klubmesterskaber. Der blev konkurreret

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene.

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene. Konkurrencesvømning 1) Stævneoversigt 2) Generelt, forklaring af bl.a. gyldige tider, kravtider, Langbane og Kortbane 3) Aldersinddeling 4) Stilarter 5) Selve stævnet, forklaring af bl.a. Løb, Heat og

Læs mere

Løb 14, 50m Frisvømning Damer, Finaler Årg Plac. Navn Født Point FINA Opnået Status Klub

Løb 14, 50m Frisvømning Damer, Finaler Årg Plac. Navn Født Point FINA Opnået Status Klub Side: 1 Dato: 17 november 2013 Tid: 20:45:44 Resultat Total - Pr. aldersgruppe med point og mellemtider Stævne navn: Vestdanske Masters Mesterskab Stævne by: Viborg Arrangør: Dansk Svømmeunion og Viborg

Læs mere

NYHEDSBREV Dec Haslev Svømmeklub Konkurrenceafdeling

NYHEDSBREV Dec Haslev Svømmeklub Konkurrenceafdeling 1. Ekstra sponsorat fra EDC - Haslev EDC Haslev er hovedsponsor for Haslev svømmeklub. For at støtte yderligere fokus på teknik træning har EDC-Haslev valgt at støtte K og T-afdelingen med yderligere kr.

Læs mere

ÅRSBEDSTE HERRER LANG

ÅRSBEDSTE HERRER LANG ÅRSBEDSTE HERRER LANG 50m Fri Svømmere Født Tid Dato fra Stævne 1 Emil Skovfoged Gregersen 1992 00:23.62 04-07-2013 DML 2 Lasse Thor Carstensen 1994 00:24.83 01-03-2013 Vest 3 Lasse Schrøder Jakobsen 1993

Læs mere

SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april Tine

SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april Tine SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april 2018 Til stede Afbud Referent Anders K., Kalle, Flemming, Morten, Bo Rasmussen, Tina, Sandra, Bo Røse, Anders M., Tine Isa Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt

Læs mere

Invitation til REGIONSMESTERSKAB - LANGBANE REGIONSMESTERSKAB PÅ LANGBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE

Invitation til REGIONSMESTERSKAB - LANGBANE REGIONSMESTERSKAB PÅ LANGBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE Invitation til REGIONSMESTERSKAB - LANGBANE 2018-2019 REGIONSMESTERSKAB PÅ LANGBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der

Læs mere

ELITE SVØM VEJLE OPSTARTSMØDE D. 21/

ELITE SVØM VEJLE OPSTARTSMØDE D. 21/ ELITE SVØM VEJLE OPSTARTSMØDE D. 21/08 2018 PLAN FOR I AFTEN 17.30-18.30 - Velkomst - Sportslig setup I Vejle Svømmeklub - Trænerholdet - Point system - Spørgsmål. 18.30-19.00 (ESV1+ESV2+ESV3) Mød uddannelserne.

Læs mere

Løb 1, 1500m Frisvømning Damer, Finaler Plac. Navn Født Point FINA 100m 200m 300m 400m Opnået Status Klub 500m 600m 700m 800m 900m 1000m 1100m 1200m

Løb 1, 1500m Frisvømning Damer, Finaler Plac. Navn Født Point FINA 100m 200m 300m 400m Opnået Status Klub 500m 600m 700m 800m 900m 1000m 1100m 1200m Side: 1 Dato: 17 november 2014 Tid: 21:56:19 Resultat Total - Med point og mellemtider Stævne navn: Vestdanske Masters Mesterskab Stævne by: Aalborg Arrangør: Dansk Svømmeunion & Overdommer: Henrik Skafsgaard

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Sommeren er over os, og det betyder normalt at aktivitetsniveauet i klubben flader lidt ud i nogle af afdelingerne, men ikke denne sommer. Sikken en måned.

Læs mere

Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup

Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup d.22. & 23. September 2018 Et stævne med fantastisk stemning, DJ s og lækre præmier, samt deltagelse af både EM, VM samt PARASVØMMERE Gustav Friberg og Signe

Læs mere

Klub Antal svømmere Procentvis SIGMA Nordsjælland 24 11,88% Aalborg Svømmeklub 21 10,40% Esbjerg Svømmeklub. Svømmeklubben Kvik, Kastrup

Klub Antal svømmere Procentvis SIGMA Nordsjælland 24 11,88% Aalborg Svømmeklub 21 10,40% Esbjerg Svømmeklub. Svømmeklubben Kvik, Kastrup Klub Antal svømmere Procentvis SIGMA Nordsjælland 24 11,88% Aalborg Svømmeklub 21 10,40% Esbjerg Svømmeklub 20 9,90% Svømmeklubben Kvik, Kastrup 18 8,91% VAT CPH 13 6,44% Farum Svømmeklub 13 6,44% Herlev

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Forældremøde Konkurrenceafdelingen

Forældremøde Konkurrenceafdelingen Forældremøde Konkurrenceafdelingen vær den bedste udgave af dig selv August 2017 Lidt om mig selv Aktiv i Kalundborg svømmeklub både som svømmeskoleinstruktør, k-træner og svømmer 2007- nu Holdadministrator

Læs mere

Aktivitetskalender A-B-C-T hold sæson 2013/2014

Aktivitetskalender A-B-C-T hold sæson 2013/2014 1 Aktivitetskalender A-B-C-T hold sæson 2013/2014 10-11 august Opstartstur Bilsø 14-15 september Ringsted Cup 21 september Minitunering Officials Lisbeth Wegener Malene Jensen Officials søndag Bettina

Læs mere

Regionsmesterskaber 2019 i Aars d oktober 2019

Regionsmesterskaber 2019 i Aars d oktober 2019 Regionsmesterskaber 2019 i Aars d. 26. - 27. oktober 2019 Lørdag: Opvarmning kl. 08.00 Ledermøde kl. 08.15 Officialmøde kl. 08.30 Stævnestart kl. 09.30 Søndag: Opvarmning kl. 08.00 Ledermøde kl. 08.15

Læs mere

Referat generalforsamling i Svømmeklubben SYD Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 Svømmecenter Falster

Referat generalforsamling i Svømmeklubben SYD Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 Svømmecenter Falster Referat generalforsamling i Svømmeklubben SYD Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 Svømmecenter Falster 1. Valg af dirigent Lars P. Gram valgt Valg af referent - Marie-Louise L. Lange valgt. Jakob Aner

Læs mere

AALBORG CUP. 30. november 2. december AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 29. GANG TIL AALBORG CUP

AALBORG CUP. 30. november 2. december AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 29. GANG TIL AALBORG CUP AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 29. GANG TIL AALBORG CUP Aalborg Cup 2018 byder på udfordringer både for senior, junior og årgangssvømmere, så der er lagt op til mange spændende løb. Stævnet vil traditionen

Læs mere

Nyhedsbrev november 2015

Nyhedsbrev november 2015 Nyhedsbrev november 2015 Sådan sikrer du dig dit medlemskab efter jul Vi nærmer os juleferien - og dermed 1. halvår af sæsonen 2015/2016. Vi har tilrettelagt undervisningsprogrammerne, så svømmerne bliver

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 8-10. december 2017 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2017 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 28. GANG TIL AALBORG

Læs mere

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER 25. - 27. SEPTEMBER Det er 36. gang Haderslev Svømmeklub inviterer til Syd Cup, og i år er der foretaget nogle ændringer i programmet i forhold til 2014. Vi håber, at det også i år vil blive et stævne

Læs mere

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart.

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart. Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 26.-27. oktober 2019 i Humlehøj Hallen i Sønderborg. Afholdt af Svømmeklubben Sønderborg. Formålet med stævnet er, at introducere alle deltagere

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DEN 20. - 23. NOVEMBER 2014 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DELTAGELSE: DM-K: Åben for

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015 OL i Rio de Janeiro KUN 9 måneder 40 uger 267 dage 6384 timer så er vi i gang I sidste uge blev jeg og 4 andre svømmere udtaget til OL. Gentofte

Læs mere

I dette nummer af Bobler fra AGF kan du læse om svømmeskolens HUSK!!!! Følg AGF Svømning på de sociale medier og få nyheder, billeder

I dette nummer af Bobler fra AGF kan du læse om svømmeskolens HUSK!!!! Følg AGF Svømning på de sociale medier og få nyheder, billeder Bobler august 2015 I dette nummer af Bobler fra AGF kan du læse om svømmeskolens opstart og forskellige projekter, og vi ser tilbage på Aqua Camp, konkurrenceafdelingens deltagelse i mesterskaber i slutningen

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 25-27. november 2016 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2016 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 27. GANG TIL AALBORG

Læs mere

REGIONSMESTERSKAB - KORT

REGIONSMESTERSKAB - KORT REGIONSMESTERSKAB - KORT 2017-2018 REGIONSMESTERSKAB PÅ KORTBANE FOR DEN ÆLDSTE BØRNEÅRGANGSGRUPPE OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én

Læs mere

AALBORG CUP REKORDER 2012 Side 1 af 5

AALBORG CUP REKORDER 2012 Side 1 af 5 AALBORG CUP REKORDER 2012 Side 1 af 5 1 200 Frisvømning Freja Østergaard Silkeborg Svømmeklub 12 år & yngre 2:19.10 2007 Kathrine Hammer Aalborg Svømmeklub 13-14 år 2:08.28 2005 Charlotte Johannsen Agfs

Læs mere

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart.

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart. Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 26.-27. oktober 2019 i Humlehøj Hallen i Sønderborg. Afholdt af Svømmeklubben Sønderborg. Formålet med stævnet er, at introducere alle deltagere

Læs mere

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til. 3 stævner for de yngste konkurrencesvømmere. Stævnerne henvender sig primært til nye og uerfarne svømmere.

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til. 3 stævner for de yngste konkurrencesvømmere. Stævnerne henvender sig primært til nye og uerfarne svømmere. HVIDOVRE SVØMMEKLUB indbyder til 3 stævner for de yngste konkurrencesvømmere. Stævnerne henvender sig primært til nye og uerfarne svømmere. HVIDOVRE MIKRO MEDLEY CUP 2017-2018 HVIDOVRE SVØMMEKLUB afholder

Læs mere

29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING

29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING 29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 30. GANG TIL AALBORG CUP NYT I ÅR: Jubilæumsløb for trænerne Trænerhygge lørdag aften Hvor mange officials klubberne skal

Læs mere

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM 26/8-2012 Velkommen Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2012 / forår 2013. Hvorfor ser den sådan ud? Hvor ser jeg om mit barn har kravtider til mesterskabsstævnerne? Officials

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Sydkystens årgangscup 2013

Sydkystens årgangscup 2013 Hej Svømme Danmark GTI inviterer hermed til et super årgangsstævne i en af Danmarks bedste kortbanehaller. Stævnets løbsprogram indeholder alle de individuelle olympiske discipliner, samt alle 4 stilarter

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som i 2011 afvikles den 28. september - 30. september 2012 Vi håber og tror på,

Læs mere

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender.

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. I denne turnering skal svømmerne kæmpe sammen som et hold mod de andre klubber, og se hvem der efter sidste

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Kære læser Velkommen til.

Kære læser Velkommen til. Kære læser Velkommen til. Et helt blankt år med lutter ubrugte dage ligger foran os, og det er en skøn frisk følelse, som vel næsten kan afværge det mørke og kolde ved årstiden, når man har noget at gå

Læs mere

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark 18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark Esbjerg Svømmeklub byder hermed velkommen til 18th Danish International Swim Cup et af verdens største svømmestævner! Svømmehallerne

Læs mere

INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD

INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD Kære Kvik Kastrup, Gentofte Svømmeklub, Sigma Swim, Aalborg Svømmeklub, Gladsaxe Idrætsforening, Hovedstaden Svømmeklub, Elitesvøm Vejle,

Læs mere

27/11 29/11-2015. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal

27/11 29/11-2015. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal 27/11 29/11-2015. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. Hallerne Stævnet

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 19 dage til OL i Rio. Et helt specielt OL for Gentofte Svømmeklub. Danmark stiller med 15 svømmere til OL. Heraf 2 fra Gentofte. Det er fedt, det

Læs mere

Formandens årsberetning 2014

Formandens årsberetning 2014 Formandens årsberetning 2014 Velkommen som læser til denne beretning, som i korthed (dog på flere sider)fortæller om det daglige liv i Aalborgs største forening/klub. Som formand glædes jeg over de mange

Læs mere

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 UDSPRING Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Svømmeklubben klar med dansk idrætslegende og mange andre gode nyheder

Svømmeklubben klar med dansk idrætslegende og mange andre gode nyheder Svømmeklubben klar med dansk idrætslegende og mange andre gode nyheder Den positive udvikling i Horsens Svømmeklub fortsætter heldigvis for fuld kraft. I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om: Sponsorevent

Læs mere

REGIONSMESTERSKAB - KORTBANE

REGIONSMESTERSKAB - KORTBANE REGIONSMESTERSKAB - KORTBANE 2018-2019 REGIONSMESTERSKAB PÅ KORTBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én

Læs mere

Velkommen. Power point vil efter mødet kunne ses på. www.nskswim.dk

Velkommen. Power point vil efter mødet kunne ses på. www.nskswim.dk 7.10-2014 Velkommen Power point vil efter mødet kunne ses på www.nskswim.dk Nakskov Svømmeklub - en del af LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2014 / udkast for forår 2015 Klubmesterskab 3 afdelinger

Læs mere

Formandens beretning for 2012

Formandens beretning for 2012 Der har i 2012 været stor uro omkring Silkeborg Svømmeklubs mulighed for timer i svømmehallerne. I året begyndelse meddelte Silkeborg Højskolen pludselig med få dages varsel, at den ikke længere mente

Læs mere

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Dansk Svømmeunion har besluttet at udtage en trup til Nordiske Mesterskaber (NM) i åbent vand-svømning. Konkurrencerne afvikles på skift i de nordiske

Læs mere

Generalforsamling Tirsdag den 19. marts 2019 Svømmecenter Falster, Nykøbing F.

Generalforsamling Tirsdag den 19. marts 2019 Svømmecenter Falster, Nykøbing F. Generalforsamling Tirsdag den 19. marts 2019 Svømmecenter Falster, Nykøbing F. 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslår Lene Madegaard (LM) som dirigent. Enstemmigt vedtaget. v 2. Bestyrelsens

Læs mere

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

A6 CUP lørdag den 21. maj og søndag den 22. maj

A6 CUP lørdag den 21. maj og søndag den 22. maj lørdag den 21. maj og søndag den 22. maj Velkommen til A6 Cup 2016 A6 har fornøjelsen af at invitere til A6 Cup Traditionen tro med pengepræmier og heatpræmier El tid/livetiming 1 times pause midt i stævnet

Læs mere

SPORTSAFD. Velkommen til. Sportsafdelingens områdemøde. Søndag d. 26. april 2015 kl. 09.00

SPORTSAFD. Velkommen til. Sportsafdelingens områdemøde. Søndag d. 26. april 2015 kl. 09.00 SPORTSAFD. Velkommen til Sportsafdelingens områdemøde Søndag d. 26. april 2015 kl. 09.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sportschefens årsberetning 3. Drøftelse af mål med dertilhørende

Læs mere

BERETNING. Vi arbejder stadig inden for rammerne af nogle tanker som generelt er:

BERETNING. Vi arbejder stadig inden for rammerne af nogle tanker som generelt er: Generalforsamling Søndag den 29. januar 2016 kl. 16.30 BERETNING Indledning Vi har i 2016 arbejdet videre i den retning, som vi har gjort de seneste par år. Vi har også fortsat lagt vægt på at balancere

Læs mere

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal 21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. 3+4 Hallerne Stævnet

Læs mere

Bobler fra AGF Svømning

Bobler fra AGF Svømning Bobler fra AGF Svømning Forårets Bobler fra AGF Svømning er klar med beretninger fra stævner, mesterskaber og træningslejre for AGF1, 2 og 3, Sprint og talentholdene. Der er indbydelse til medaljestævne

Læs mere

Information til nye svømmere og deres forældre

Information til nye svømmere og deres forældre Information til nye svømmere og deres forældre Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen i Slagelse Svømmeklubs Konkurrenceafdeling. Du har allerede fået udlevet en Opflytningsseddel med beskrivelse

Læs mere

INDBYDELSE ÅRGANGSSTÆVNE MARTS

INDBYDELSE ÅRGANGSSTÆVNE MARTS INDBYDELSE ÅRGANGSSTÆVNE 10. - 11. MARTS 2018 GTI inviterer hermed til årgangsstævne i Greve svømmehal. Stævnets løbsprogram indeholder alle de olympiske discipliner samt alle fire stilarter i 50 meter.

Læs mere

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Kolding Svømmeklub og Slotssøbadet har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne, afviklet i to bassiner samtidigt! Et

Læs mere

Nyhedsbrev september 2017

Nyhedsbrev september 2017 Et spændende år er i gang Nyhedsbrev september 2017 En ny svømmesæson er godt i gang, med mange spændende ting i horisonten. I K-afdelingen debuterer Horsens Svømmeklub i Svømmeligaen, og vi skal være

Læs mere

Serieturneringen

Serieturneringen Serieturneringen 2014-2015 1. stævne 2. stævne 3. stævne 4. stævne Arrangerende Klub Svømmeklubben Nord Aabybro IF Svømning BSK08, Brønderslev Søhesten, Hjallerup Dato 31. aug. 2014 16. nov. 2014 11. jan

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E2 (ELITEHOLD 2) UDGIVET: AUGUST 2016 NY SVØMMER PÅ E2 (ELITEHOLD 2) OM E2 GENERELT Henvender sig primært til årgangssvømmere (piger 12-14 år og drenge 14-16 år).

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ LANGBANE (DM-L) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På LANGBANE(DJM-L)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ LANGBANE (DM-L) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På LANGBANE(DJM-L) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ LANGBANE (DM-L) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På LANGBANE(DJM-L) DELTAGELSE: DEN 4. 8. JULI 2015 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DM-L: Åben for alle årgange

Læs mere

Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling

Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling 2019-2020 Hold Grupper Årgange Objektive krav ESV Junior/senior Senior 3. Års junior 2. Års junior 1. Års junior Piger: 17 år og ældre Drenge: 18 år og ældre

Læs mere

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker Talentprisen - Næstved Idræts Union De nominerede til Talentprisen 2014 er: Anne Frimann, Næstved Roklub Josephine Bøgh, Næstved Sportsrideklub Viktor Anker, Næstved IF Fodbold Årets Talent er ubestrideligt

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 1 BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 TILSTEDE: Kalle, Flemming, Morten, Anders M., Bo Rasmussen, Tine, Anders K., Tina, Sandra, Bo Røse AFBUD Isa Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING

29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING 29. november 1. december ØB L S M U Æ IL JUB ING N KR AVTI DR R L A IN MUS F R I K, L YS O S GS TM G G NIN HY R G N TRÆ P U VRDNSKLASS BSPISNING TR FRA D N FSTA A Å BO I G SA M 0 M 0 5, N HALL L T P RÆ

Læs mere

INDBYDELSE SYDKYSTENS BØRNE- OG ÅRGANGSSTÆVNE BØRNE- OG ÅRGANGSTÆVNE 2-3. MARTS Stor Svømmefest i Greve svømmehal! Medaljer i 10 grupper!

INDBYDELSE SYDKYSTENS BØRNE- OG ÅRGANGSSTÆVNE BØRNE- OG ÅRGANGSTÆVNE 2-3. MARTS Stor Svømmefest i Greve svømmehal! Medaljer i 10 grupper! INDBYDELSE Stor Svømmefest i Greve svømmehal! Medaljer i 10 grupper! BØRNE- OG ÅRGANGSTÆVNE 2-3. MARTS 2019 Pengepræmie til bedste præstation i hver gruppe! Pokal til bedste holdkap præstation! Eltid,

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til HVIDOVRE SVØMMEKLUB STILLER MED EGNE OFFICIALS OG DERFOR SKAL KLUBBERNE IKKE SELV STILLE MED OFFICIALS

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til HVIDOVRE SVØMMEKLUB STILLER MED EGNE OFFICIALS OG DERFOR SKAL KLUBBERNE IKKE SELV STILLE MED OFFICIALS HVIDOVRE SVØMMEKLUB indbyder til HVIDOVRE SVØMMEKLUB STILLER MED EGNE OFFICIALS OG DERFOR SKAL KLUBBERNE IKKE SELV STILLE MED OFFICIALS HELE DM PROGRAM CHANS AT NÅ KRAVTID PROBABLY THE BEST COACHES LOUNGE

Læs mere

BERETNING. Ved en målrettet indsats er vi ved årets udløb landet dér, hvor vi har haft fokus på følgende:

BERETNING. Ved en målrettet indsats er vi ved årets udløb landet dér, hvor vi har haft fokus på følgende: Generalforsamling Søndag den 8. februar 2015 kl. 14.00 BERETNING Bestyrelsens fokuspunkter i 2014 Bestyrelsen har i årets løb arbejdet i retning af, at der skal være plads til både udvikling, og drift

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Horsens Svømmeklub har i den forgangne weekend deltaget i DM for hold 4 division vest. Vi vandt 4. Division vest og blev samlet nr. 3 på landsplan klubben er

Læs mere