Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter"

Transkript

1 Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

2 Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i bassinet ligger for de fleste i at kunne præstere en flot tid ved et af årets svømmestævner. Her får deltagerne mulighed for at teste formen i konkurrencer, der ofte har deltagelse af nogle af vores bedste svømmere, og der er samtidigt plads til socialt samvær både med vore egne og de andre klubbers svømmere. Stævneprogrammet rummer alt fra officielle mesterskaber til træningslejre, begynderstævner og såkaldte Cup-stævner, der arrangeres af svømmeklubber rundt om i landet. I Thisted Svømmeklub afholder vi således hvert år Concordia Forsikring Cup med deltagelse af mere end 500 svømmere fra ind- og udland. Det kræver store ressourcer at gennemføre et svømmestævne, der som regel omfatter både bespisning, overnatning, transport og officials til stævneafviklingen. For at dette kan lade sig gøre bidrager alle de deltagende klubber med frivillige hjælpere, der enten assisterer vore egne svømmere eller indgår i den stab af officials, der er med til at stævnet kan gennemføres for svømmerne. Thisted Svømmeklub har etableret et stævneudvalg, der i samarbejde med klubbens konkurrenceudvalg og trænerne, bistår med at koordinere og planlægge de stævneaktiviteter som vores svømmere kan deltage i. I denne folder kan du læse mere om de forskellige typer stævner, hvor du finder information om stævnerne, tilmelding og deltagelse i stævner samt hvad og hvordan man som forældre kan hjælpe med. Kalender Planlagte stævner og aktiviteter findes på klubbens hjemmeside, der løbende opdateres med nye aktiviteter og med informationer om de konkrete stævner eller aktiviteter. På forsiden finder man altid de førstkommende aktiviteter, og kan enten ved at klikke på en af disse eller ved at vælge Event i menuen få adgang til den samlede aktivitetskalender. Kalenderen viser aktiviteter i den indeværende måned, og man kan herefter bladre frem og tilbage mellem månederne ved hjælp af piletasterne øverst på siden For at få mere information klikker man på den ønskede aktivitet, og der åbnes herefter en beskrivelse af aktiviteten. Bemærk at denne beskrivelse løbende justeres i takt med at der foreligger nye eller opdaterede informationer om stævnet eller aktiviteten.

3 Stævner og aktiviteter i kalenderen. Kalenderen indeholder de fleste af klubbens aktiviteter, og det er derfor kun en del af aktiviteterne, der relevante for den enkelte svømmer eller forældre. I nedenstående oversigt kan du se hvilke aktiviteter, der er hyppigst forekommende i kalenderen, og hvem der normalt deltager. Aktivitet Deltagere Beskrivelse Møder Forældre, udvalg, bestyrelse Forældremøde, K-udvalg Deltagere inviteres på mail Træningslejre Alle konkurrencesvømmere Træningslejre placeres ofte i forbindelse med skolernes ferier, hvor der er mulighed for udvidet træning enten i Thy Hallen eller under ophold i andre svømmehaller. Mesterskaber Dansk Senior K/L Dansk Junior K/L Dansk Årgang Gr.1/2 Vest Senior Vest Junior Vest Årgang Gr. ½ Cup Stævner Aalborg Cup Vestkyst Cup Limfjords Cup Concordia Forsikring Cup Begynderstævner Midt Vest Cup Region Nord Kravtid stævner Komplet svømmer Mesterskabssvømmere/elite Mesterskabssvømmere/elite der har kvalificeret sig til stævnet ved at opnå den fastsatte krav tid Erfarne konkurrencesvømmere Enkelte Cup stævner kan have begrænsning ved fastlagte krav tider Alle konkurrencesvømmere Unge konkurrencesvømmere Alle konkurrencesvømmere Træningslejre kan være forbeholdt svømmere, der har kvalificeret sig til deltagelse i officielle mesterskaber. Dette vil fremgå i beskrivelsen af aktiviteten. Dansk Svømmeunion afholder hvert år 2 typer officielle mesterskaber: Danske Mesterskaber Vest/Øst Danske Mesterskaber Mesterskaberne er opdelt i 4 aldersklasser Seniorer Juniorer Årgangssvømmere Gruppe 1 (ældste) Årgangssvømmere Gruppe 2 (yngste) Alle mesterskaber afholdes både på 50 meter langbane (forår) og 25 meter kortbane (efterår) Cup stævner arrangeres af en lokal svømmeklub og afholdes fuldstændigt ligesom et officielt mesterskab Cup stævner benyttes for at svømmerne kan få erfaring i at deltage i konkurrencer inden de skal kæmpe om mesterskaber eller blot som en test af hvordan formen er under udvikling. Derudover bruger svømmerne ofte Cup-stævner til at sætte personlige tider, der kan kvalificere dem til deltagelse i officielle mesterskaber. Thisted Svømmeklub er hvert år i september arrangør af et af de største og bedste Cup stævner i Danmark. Stævnet har deltagelse af nogle af de bedste svømmere fra både Danmark, Norge og Sverige. Begynderstævner er mindre stævner, der ofte kun varer en enkelt dag. Som ny konkurrencesvømmer kan man prøve sig af og få registreret sine tider i et mere uformelt stævne. Klubben arrangerer selv et antal interne stævner med officiel tidtagning således at svømmerne har mulighed for at få registrerede tider f.eks. til brug for stævner der har kravtider.

4 Tilmelding til stævner Tilmelding til et stævne består normalt af 3 dele: Udvælg stævne Deltagertilmelding Klubtilmelding Udvælgelse af stævne: Det kan både som svømmer og forældre være svært at finde rundt i hvilke stævner, der er de rigtige at deltage i, og derfor er det som hovedregel altid vigtigt at man taler med træneren om, hvilke stævner der skal satses på i løbet af sæsonen. Deltagelse i et stævne skal passe ind i den træningsplan, som svømmeren har for sæsonen, således at formen bliver bygget op til de stævner, hvor man skal prøve at svømme rigtig hurtigt. En sæsonopbygning er ikke ens for alle svømmere, og derfor vil man også kunne opleve at der er forskel på træningsplaner, selvom man svømmer på det samme hold. Nogle stævner kræver f.eks. at svømmerne har kvalificeret sig ved opnåelse af kravtider. Selvom man har lavet en træningsplan, og har fastlagt hvilke stævner man regner med at deltage i, kan der blive behov for at ændre denne plan under vejs. Mange svømmere oplever at udviklingen sker i ryk, og derfor have behov for at justere træningsplanen. Dette fastlægges i løbende dialog med træneren. Deltagertilmelding: Når tiden nærmer sig for et udvalgt stævne skal svømmeren i samråd med sin træner beslutte hvilke løb der skal stilles op i. Det er forskelligt fra stævne til stævne hvornår tilmelding skal foregå, men det vil typisk ligge 4-6 uger før stævnet. Man bør til alle stævner tænke på at disponere sin deltagelse således, at løbene er fordelt jævnt både over hele stævnet og indenfor de enkelte stævneafsnit. I kravtidsstævner kan man som udgangspunkt kun stille op i de løb man har kvalificeret sig til. Tilmelding til stævner sker via klubbens hjemmeside ved at finde og vælge stævnet i kalenderen (se ovenfor). Når der er åbent for tilmelding kan man i stævnebeskrivelsen vælge TILMELD DIG HER, hvorefter man kommer videre til tilmelding og betaling for stævne. Man kan også gå direkte til EVENT i menuen på forsiden, hvor der findes en oversigt over alle de stævner og aktiviteter, der er åbne for tilmelding. Inden tilmelding kan påbegyndes er det vigtigt at SVØMMEREN er logget ind i Klubmodul, således at systemet kan genkende hvem der er deltager i stævnet. Login sker under menuen i venstre side af skærmen. Ønsker man at tilmelde flere svømmere logges ud, og derefter logges på igen med nyt brugernavn. Når tilmeldingen er udfyldt klikker man sig videre til betaling for stævnet. Angiv her om du ønsker at være synlig på deltagerlisten, samt at du accepterer klubbens betingelser. Herefter angives betalingsoplysninger (f.eks. Dankort), og tilmeldingen gennemføres. Der fremsendes automatisk kvittering for tilmelding til den eller de mailadresser, som er registreret på den svømmer, der er logget ind. På den følgende side finder du et eksempel på, hvordan en tilmelding kan se ud på et stævne. På tilmeldingen skal angives hvilke løb svømmeren ønsker at deltage i samt hvilken hjælp forældre kan tilbyde.

5 Information om stævnet Her finder man f.eks. oplysninger om stævneprogram. For at få alle informationer om stævnet skal man vælge stævneseddel i kalenderen Stævnetilmelding Oplysning om tilmeldingsfrist samt pris for deltagelse i stævne Løbstilmelding Her vælges de løb som man ønsker at stille op i. Vær opmærksom på hvilke dage som løbende ligger. Ved kravtid stævner kan man som udgangspunkt kun tilmelde sig løb hvor man har opnået kravtid. Spørg din træner hvis du er i tvivl om hvilke løb du skal vælge Forældrehjælp Her angives om og hvordan forældre kan hjælpe til stævnet. Den stævneansvarlige koordinerer løbende hvem der skal løse hvilke opgaver og opdaterer stævneseddel i kalenderen Klubtilmelding: Din træner modtager kopi af din tilmelding, og tager endeligt stilling til hvilke løb, som du kan/skal svømme til stævnet. Herefter udarbejder træneren en samlet klubtilmelding for alle svømmere, der fremsendes til den klub som er ansvarlig for afvikling af stævnet. Klubtilmelding vil ofte også indeholde bestilling af overnatning og bespisning såfremt den arrangerende klub tilbyder dette. Ligeledes tilmeldes de officials som Thisted Svømmeklub stiller med under stævnet. Når vi har modtaget bekræftelse fra den arrangerende klub offentliggøres den endelige tilmeldingsliste på hjemmesiden, og først på dette tidspunkt kan man se hvilke løb der skal svømmes til stævnet.

6 Forældrehjælp til stævner Som nævnt kræves et stort set-up for at gennemføre et svømmestævne, og hjælp fra svømmernes forældre er derfor afgørende vigtig. Som forældre kan man hjælpe på følgende måde: Kørsel: Transport til og fra stævnet løses som regel ved privat kørsel, og kun på enkelte ture med mange deltagere vil der være arrangeres bustransport. Bustransport er desværre blevet så dyrt, at klubben er nødsaget til at benytte private biler for at holde stævneomkostningen nede også selvom det nogen gang betyder at der skal ganske mange biler på landevejen. Holdleder: Til stævner hvor klubben har mange deltagere vil trænerne gerne have bistand af en holdleder, der kan medvirke til de praktiske funktioner under stævnet, og dermed give træneren mulighed for at koncentrere sig om det sportslige i bassinet. Holdlederen er først og fremmest et voksent menneske som kan hjælpe svømmerne med praktiske spørgsmål eller måske en trøstende skulder, når der er brug for det. Derudover bistår holdlederen under stævnet med forberedelse af lidt spiseligt til svømmerne mellem løbene (såkaldt kantmad) samt hjælp i forbindelse med bespisning og overnatning. Officials: Klubben er forpligtet til at stille med officials til de fleste af de stævner vi deltager i. Normalt kræves at vi stiller med 1 eller 2 officials under hele stævnet, der skal have gennemgået relevant dommerkursus. Thisted svømmeklub arrangerer løbende kurser, hvor forældre kan blive uddannet som dommere til et stævne, og som hovedregel efterspørges der to typer af officials: 1. Tidtagere (modul 1) 2. Bane/vendedommere (modul 2) Hvornår er der behov for hjælp: På den stævneseddel, som er tilknyttet de enkelte stævner i kalenderen, er der nederst en oversigt over det antal forældre, der er behov for. I takt med at forældre melder ind til stævnet opdateres oversigten med navne, og man kan dermed løbende følge med i, hvor der er ledige opgaver. Bemærk i oversigten, at der som udgangspunkt regnes med 4 passagerer i en bil ud over chaufføren samt at der under officials er angivet om der kræves modul 1 eller modul 2 dommerkursus. Stævnekalenderen opdateres løbende, således at man har mulighed for at planlægge, hvornår det vil passe bedst i familiens øvrige planer at man hjælper ved et svømmestævne. Man kan melde sig til en opgave enten ved at kontakte den stævneansvarlige, som er anført på stævnesedlen, eller via tilmeldingssedlen (se ovenfor). Som hovedregel søges forældrehjælp til stævner løst blandt de forældre, som har børn som deltagere ved stævnet. Krav tider samt sæsonplan for den enkelte svømmer kan naturligvis gøre det svært at bedømme, om ens barn skal deltage i et stævne, der måske ligger et stykke ude i fremtiden. Tal eventuelt med trænerne eller se på den seneste stævneoversigt, hvilke stævner som dit barn på nuværende tidspunkt kan deltage i. Du finder link til denne oversigt på hjemmesiden under KONKURRENCE/STÆVNEUDVALG.

7 Stævneinformation Som nævnt ovenfor oprettes en stævneseddel i kalenderen på klubbens hjemmeside på alle de stævner som klubben skal deltage i. Stævnesedlen opdateres løbende og stævneudvalget forsøger så vidt muligt at have alle praktiske informationer på plads ca. 14. dage før stævnet. På stævnesedlen finder man informationer om hvem der står som ansvarlige kontaktpersoner til stævnet, hvilke svømmere der er målgruppe for stævnet samt oplysninger om hvad der skal medbringes og hvem der står for forældre-hjælp til stævnet. Du finder her på siden et eksempel på hvordan en stævneseddel kan se ud. Sedlen kan printes via det lille ikon øverst til højre og der er som beskrevet ovenfor direkte adgang til at tilmelde sig stævnet. Hvis forældre ønsker at komme forbi stævnet for at følge deres barn i bassinet er de meget velkomne. Det vil i den forbindelse være en stor hjælp hvis man sender en mail eller SMS til den stævneansvarlige. Specielt hvis man påtænker at tage sit eget og måske andre børn med i bilen enten på vej ud eller hjem. Det kan nogle gange betyde at en andre ikke behøver at køre. Ud over de konkrete praktiske informationer på stævnesedlen vil der ofte være henvisning til hjemmeside fra den arrangerende klub eller til Dansk Svømmeunions hjemmeside, der ofte har en række yderligere informationer. Dette drejer sig f.eks. om løbsprogrammer, og man finder her også oversigter over hvem der er tilmeldt stævnet samt foreløbige tidsplaner for hvornår de enkelte løb forventes at blive afviklet. Næste alle svømmestævner i Danmark kan følges på livetiming.dk, hvor der er direkte tider fra de enkelte løb, og man kan finde både programmer og resultatlister løbende under stævnet.

8 Kontaktpersoner: Har du spørgsmål omkring stævnerne er du altid velkommen til at kontakte trænere eller medlemmer af stævneudvalget. Du finder kontaktdata på alle udvalgets medlemmer via klubbens hjemmeside under menupunktet Bestyrelse eller på stævneudvalgets egen side under KONKURRENCE/STÆVNEUDVALG. Har du forslag til forbedring af denne informationsfolder hører vi også meget gerne fra dig. Skriv dit forslag på mail til Lars Torrild

ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN. INFOfolder 2015/

ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN. INFOfolder 2015/ ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN INFOfolder 2015/2016 VELKOMMEN Kære forældre Jeres barn er nu startet med at svømme på et af Roskilde Svømnings konkurrencehold, og vi vil gerne byde jer velkommen

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM 26/8-2012 Velkommen Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2012 / forår 2013. Hvorfor ser den sådan ud? Hvor ser jeg om mit barn har kravtider til mesterskabsstævnerne? Officials

Læs mere

REGIONSMESTERSKAB - KORT

REGIONSMESTERSKAB - KORT REGIONSMESTERSKAB - KORT 2017-2018 REGIONSMESTERSKAB PÅ KORTBANE FOR DEN ÆLDSTE BØRNEÅRGANGSGRUPPE OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én

Læs mere

Farum Cup tilbyder i 2015:

Farum Cup tilbyder i 2015: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. I år med 2 stævner i 1. Farum Cup 2015 for seniorer og juniorer og Farum Årgangscup 2015 for årgangssvømmere. Farum Cup tilbyder i 2015:

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E2 (ELITEHOLD 2) UDGIVET: AUGUST 2016 NY SVØMMER PÅ E2 (ELITEHOLD 2) OM E2 GENERELT Henvender sig primært til årgangssvømmere (piger 12-14 år og drenge 14-16 år).

Læs mere

REGIONSMESTERSKAB - KORTBANE

REGIONSMESTERSKAB - KORTBANE REGIONSMESTERSKAB - KORTBANE 2018-2019 REGIONSMESTERSKAB PÅ KORTBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én

Læs mere

4x50 Fly Mix: ÅBEN 2 drenge og 2 piger. 6x50 Fri Mix: 3 drenge - en fra hver gruppe 3 piger - en fra hver gruppe

4x50 Fly Mix: ÅBEN 2 drenge og 2 piger. 6x50 Fri Mix: 3 drenge - en fra hver gruppe 3 piger - en fra hver gruppe KONCEPT VAT Copenhagen inviterer til stort weekendstævne for senior-, junior- og årgangssvømmere med medaljer, fedt finale set up, callroom og meget mere. PRÆMIER OG MEDALJER Der gives medaljer til nr.

Læs mere

Vejledning Tilmelding til ny sæson

Vejledning Tilmelding til ny sæson Vejledning Tilmelding til ny sæson I forbindelse med overgangen til Klubmodul som nyt medlemssystem i Triton, er proceduren for tilmelding og betaling af svømmehold ændret. Denne vejledning beskriver trinvis

Læs mere

Oversigt. Tilmelding i Klubmodul. Opret profil

Oversigt. Tilmelding i Klubmodul. Opret profil Oversigt Tilmelding i Klubmodul Opret profil Ret profil Tilmeld kontingent Tilmeld dig et morgenmøde Tilmelding via Aktivitetsmenuen Tilmelding via forsiden Tilmelding i Klubmodul For at tilmelde dig skal

Læs mere

Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 5. og 6. november 2016.

Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 5. og 6. november 2016. For at imødekomme ønsker fra svømmeklubberne i regionen, er Syd Meet blevet udviklet til den ældste årgang børn og alle årgangssvømmere i regionen. Ved at blande børn og årgangssvømmere, vil det give et

Læs mere

Invitation til REGIONSMESTERSKAB - LANGBANE REGIONSMESTERSKAB PÅ LANGBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE

Invitation til REGIONSMESTERSKAB - LANGBANE REGIONSMESTERSKAB PÅ LANGBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE Invitation til REGIONSMESTERSKAB - LANGBANE 2018-2019 REGIONSMESTERSKAB PÅ LANGBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der

Læs mere

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart.

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart. Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 26.-27. oktober 2019 i Humlehøj Hallen i Sønderborg. Afholdt af Svømmeklubben Sønderborg. Formålet med stævnet er, at introducere alle deltagere

Læs mere

HJØRRING PARK VENDIA SWIMCUP 2014

HJØRRING PARK VENDIA SWIMCUP 2014 HJØRRING PARK VENDIA SWIMCUP 2014 25-27. APRIL 2014 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID DER SVØMMES ALLE DISCIPLINER NORDISK STÆVNE SUPERFINALER I 50 & 100 METER 800 & 1500 METER LØB HERRE & DAMER

Læs mere

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN Hjallerup Idrætsforening har fået ny hjemmeside. Dette har betydning for dig som bruger/medlem af HIF og som forældre til børn, der er bruger/medlem

Læs mere

Danske Open Masters Mesterskaber 2011

Danske Open Masters Mesterskaber 2011 Long course Masters Championship 2011 Dansk Svømmeunion og AGF Svømning inviterer til Danske Open Masters Mesterskaber 2011 Langbane den 07. maj 2011 Dato 07. maj 2011 Svømmehal Århus Svømmestadion, F.

Læs mere

REGIONALT STÆVNE Regionalt stævne for de yngste konkurrencesvømmere

REGIONALT STÆVNE Regionalt stævne for de yngste konkurrencesvømmere REGIONALT STÆVNE 2018-2019 Regionalt stævne for de yngste konkurrencesvømmere OM REGIONALT STÆVNE Det regionale stævne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2007/2008 og drenge årgang 2006/2007.

Læs mere

29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING

29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING 29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 30. GANG TIL AALBORG CUP NYT I ÅR: Jubilæumsløb for trænerne Trænerhygge lørdag aften Hvor mange officials klubberne skal

Læs mere

Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub

Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub Bestyrelsen i Haslev Svømmeklub vil gerne byde dig og dine forældre velkommen til vores konkurrenceafdeling. For at alle bedre kan forstå hvad konkurrencesvømning

Læs mere

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene.

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene. Konkurrencesvømning 1) Stævneoversigt 2) Generelt, forklaring af bl.a. gyldige tider, kravtider, Langbane og Kortbane 3) Aldersinddeling 4) Stilarter 5) Selve stævnet, forklaring af bl.a. Løb, Heat og

Læs mere

Infofolder Talent Begynder (TB)

Infofolder Talent Begynder (TB) Infofolder Talent Begynder (TB) Side 1 GENERELT Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen og samtidig forsøge at give jer et indtryk af konkurrenceafdelingen i Kolding Svømmeklub og dermed give

Læs mere

Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum

Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum HANDELSBANKEN FARUM CUP 2017 4. 7. maj To stævner i ét 800/1500m om torsdagen El-tid og LiveTiming Pengepræmier for bedste præstation og stævnerekorder Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum inviterer

Læs mere

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til. 3 stævner for de yngste konkurrencesvømmere. Stævnerne henvender sig primært til nye og uerfarne svømmere.

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til. 3 stævner for de yngste konkurrencesvømmere. Stævnerne henvender sig primært til nye og uerfarne svømmere. HVIDOVRE SVØMMEKLUB indbyder til 3 stævner for de yngste konkurrencesvømmere. Stævnerne henvender sig primært til nye og uerfarne svømmere. HVIDOVRE MIKRO MEDLEY CUP 2017-2018 HVIDOVRE SVØMMEKLUB afholder

Læs mere

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Kolding Svømmeklub og Slotssøbadet har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne, afviklet i to bassiner samtidigt! Et

Læs mere

ODDER SVØMMEKLUB Første gang jeg skal til svømmestævne

ODDER SVØMMEKLUB Første gang jeg skal til svømmestævne Første gang du eller dit barn skal til stævne, er der flere ting, som er rart at have styr på. Har du erfaring inden for svømmeverdenen, er der nok ikke meget at hente i denne beskrivelse, men har du ikke

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år BEGYNDERSTÆVNER 2017-2018 Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år, og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt

Læs mere

FRIHEDENS IDRÆTSCENTER HVIDOVRE

FRIHEDENS IDRÆTSCENTER HVIDOVRE HVIDOVRE SVØMMEKLUB indbyder til 4 Stævner for de yngste konkurrencesvømmere Stævnerne henvender sig primært til nye og uerfarne svømmere FRIHEDENS IDRÆTSCENTER HVIDOVRE HVIDOVRE MEDLEY CUP 2018-2019 HVIDOVRE

Læs mere

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende).

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Vi opfordrer til at man som klub kun sender svømmere

Læs mere

FARUM CUP 2016 FARUM SVØMMEKLUB. inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. To stævner i ét. 29. april 1. maj

FARUM CUP 2016 FARUM SVØMMEKLUB. inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. To stævner i ét. 29. april 1. maj FARUM CUP 2016 Et senior/junior-stævne og et årgangsstævne Alle discipliner og distancer tilbydes El-tid og LiveTiming 29. april 1. maj Pengepræmier Præmier for nye stævnerekorder FARUM SVØMMEKLUB inviterer

Læs mere

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til. 4 Stævner for de yngste konkurrencesvømmere Stævnerne henvender sig primært til nye og uerfarne svømmere

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til. 4 Stævner for de yngste konkurrencesvømmere Stævnerne henvender sig primært til nye og uerfarne svømmere HVIDOVRE SVØMMEKLUB indbyder til 4 Stævner for de yngste konkurrencesvømmere Stævnerne henvender sig primært til nye og uerfarne svømmere FRIHEDENS IDRÆTSCENTER HVIDOVRE HVIDOVRE MEDLEY CUP 2018-2019 HVIDOVRE

Læs mere

Agenda. Forældremøde. Stævnestruktur VELKOMMEN TIL SVØMMEVERDENEN

Agenda. Forældremøde. Stævnestruktur VELKOMMEN TIL SVØMMEVERDENEN Agenda Forældremøde 3. Oktober 03 Velkommen til svømmeverdenen Holdkoordinatorer Træningslejrene Sponsorarbejde Fremtiden Stævnestruktur VELKOMMEN TIL SVØMMEVERDENEN Sæsonen bygges op ud fra mesterskabsstruktureren

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 8-10. december 2017 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2017 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 28. GANG TIL AALBORG

Læs mere

Forældremøde Konkurrenceafdelingen

Forældremøde Konkurrenceafdelingen Forældremøde Konkurrenceafdelingen vær den bedste udgave af dig selv August 2017 Lidt om mig selv Aktiv i Kalundborg svømmeklub både som svømmeskoleinstruktør, k-træner og svømmer 2007- nu Holdadministrator

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E1 (ELITEHOLD 1) UDGIVET: august 2016 NY SVØMMER PÅ E1 (ELITEHOLD 1) OM E1 GENERELT Henvender sig primært til junior og senior svømmere. Der trænes efter, at svømmerne

Læs mere

BIRKERØD 7. 9. MARTS 2014

BIRKERØD 7. 9. MARTS 2014 BIRKERØD 7. 9. MARTS 2014 KONCEPT Sigma Swim Birkerød inviterer til stort weekendstævne for årgangssvømmere med finaler, medaljer, pengepræmier, overnatning og bespisning. Formålet med stævnet er at give

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart.

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart. Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 26.-27. oktober 2019 i Humlehøj Hallen i Sønderborg. Afholdt af Svømmeklubben Sønderborg. Formålet med stævnet er, at introducere alle deltagere

Læs mere

Kære svømmere og forældre.

Kære svømmere og forældre. Kære svømmere og forældre. Velkommen til konkurrenceafdelingen i Hørsholm Svømmeforening Du er nu blevet en del af Hørsholm Svømmeforenings Konkurrenceafdeling, og vi håber, at du får rigtig mange gode

Læs mere

AALBORG CUP. 30. november 2. december AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 29. GANG TIL AALBORG CUP

AALBORG CUP. 30. november 2. december AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 29. GANG TIL AALBORG CUP AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 29. GANG TIL AALBORG CUP Aalborg Cup 2018 byder på udfordringer både for senior, junior og årgangssvømmere, så der er lagt op til mange spændende løb. Stævnet vil traditionen

Læs mere

REGION SYD TURNERINGEN REGIONAL TURNERING

REGION SYD TURNERINGEN REGIONAL TURNERING REGION SYD TURNERINGEN 2019-2020 REGIONAL TURNERING OM REGION SYD TURNERINGEN Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. I denne turnering skal svømmerne

Læs mere

Farum Cup 2014 tilbyder i år:

Farum Cup 2014 tilbyder i år: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til 50m-stævne i Farum Svømmehal. Samme vellykkede stævnekoncept, som i 2013, som tilgodeser både eliten og de yngre svømmere. Farum Cup 2014 tilbyder i år: De bedste årgangs-,

Læs mere

Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m opmålt bassin 8 baner med El-tid Afsvømning i lille bassin (6 x 15 m.)

Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m opmålt bassin 8 baner med El-tid Afsvømning i lille bassin (6 x 15 m.) Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2011 (DOM-K) Dato 5. og 6. marts 2011 Svømmehal Indsvømning Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m

Læs mere

den 25. - 27. september Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Topdeltagelse med flere danske, norske og svenske landsholdssvømmere.

den 25. - 27. september Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Topdeltagelse med flere danske, norske og svenske landsholdssvømmere. tildegrafisk.dk den 25. - 27. september Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Bedste præsentation efter Finas pointtabel: Svøm stærkt og vind... 1. 5.000 kr. / 2. 3.000 kr. / 3. 2.000

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner BEGYNDERSTÆVNER 2018-2019 Lokale stævner OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år (alderen er vejledende), og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt nye

Læs mere

Spektrum Odder Cup april 2014 Odder Svømmehal

Spektrum Odder Cup april 2014 Odder Svømmehal Spektrum Odder Cup 2014 25. 27. april 2014 Odder Svømmehal Spektrum Odder Cup 2014 Odder Svømmeklub inviterer endnu engang til Spektrum Odder Cup i Odder Svømmehal. Odder Svømmeklub er stolte af at skulle

Læs mere

Vejledning til BadmintonPeople

Vejledning til BadmintonPeople Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. 1. Opret bruger Hvis du har fået en invitation tilsendt fra klubben gå da direkte til pkt. 1.b. 1.a.

Læs mere

PRÆMIER Der gives præmier til nr. 1, 2 og 3 i alle løb vil være gavekort til indkøb af svømmeudstyr.

PRÆMIER Der gives præmier til nr. 1, 2 og 3 i alle løb vil være gavekort til indkøb af svømmeudstyr. KONCEPT Swim Team Taastrup inviterer hermed til vores Efterårsstævne 2019, som i år er udvidet, så der svømmes indledende og finaleafsnit, med masser af fest og farver. Stævnet løber af stablen over 2

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØM MER PÅ UDGIVET: AUGUST 2016 TAL EN TH OL DE T NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET OM HOLDET GENERELT Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen på talentholdet og samtidig

Læs mere

Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk

Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk Læs grundigt denne vejledning igennem. BadmintonPeople.dk er skabt igennem et samarbejde imellem DGI og DBF. Meningen er at lette klubbernes ledere, administratorer

Læs mere

SIGMA CUP 2018 Nu både for senior, junior, årgangs- og børnesvømmere. 30. NOVEMBER, 1. og 2. DECEMBER 2018

SIGMA CUP 2018 Nu både for senior, junior, årgangs- og børnesvømmere. 30. NOVEMBER, 1. og 2. DECEMBER 2018 SIGMA CUP 2018 Nu både for senior, junior, årgangs- og børnesvømmere 30. NOVEMBER, 1. og 2. DECEMBER 2018 KONCEPT Sigma Swim inviterer til stort weekendstævne for senior-, junior-, årgangs- og børnesvømmere

Læs mere

31. oktober - 2. november

31. oktober - 2. november 31. oktober - 2. november 25 ÅRS JUBILÆUM INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 60.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2014 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER

Læs mere

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august.

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august. Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august. Det er en fornøjelse igen i år at kunne byde velkommen til Silkeborg Swim Cup. 2015-udgaven afholdes helt i samme ånd som tidligere. Vi starter

Læs mere

Tak for din tilmelding til BadmintonPeople!

Tak for din tilmelding til BadmintonPeople! Klik www.badmintonpeople.dk 1. I boksen tilmeld dig BadmintonPeople i dag starter du 2. Indtast spillerens navn 3. Indtast forældre eller barns e-mailadresse 4. Tryk til sidst på knappen Tilmeld Herefter

Læs mere

mit barn skal til svømmestævne

mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne! Er du gammel konkurrencesvømmer er der nok ikke meget nyt at hente i denne folder. Men har du ingen særlig fortid inden for svømmesporten,

Læs mere

I denne vejledning kan du se hvordan du opretter et møde med tilmelding. Som eksempel bliver der oprettet et arrangement Gruppetur 2014

I denne vejledning kan du se hvordan du opretter et møde med tilmelding. Som eksempel bliver der oprettet et arrangement Gruppetur 2014 Hvordan opretter du et møde med tilmelding I denne vejledning kan du se hvordan du opretter et møde med tilmelding. Som eksempel bliver der oprettet et arrangement Gruppetur 2014 Vi ved at arrangementet

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 6-8. november 2015 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2015 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 26. GANG TIL AALBORG

Læs mere

Opstartsmøde K-sølv Sæson

Opstartsmøde K-sølv Sæson Opstartsmøde K-sølv Sæson 2018-2019 1. Velkomst Præsentation af Trænergruppen Ansvarlig: Kris Wesselink Assistenter: Mai Hjelmgaard + Jacob Holm Dryland: Mai Hjelmgaard + Bjarke Stevnsborg + Kris Wesselink

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET REV. OKTOBER 2018 NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET GENERELT OM HOLDET Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen og samtidig forsøge at give jer et indtryk

Læs mere

AALBORG CUP november 2011 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP

AALBORG CUP november 2011 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP Aalborg Cup 2011 byder på udfordringer både for senior, junior og årgangssvømmere. Senior og juniorgruppen er slået sammen til én gruppe, så der

Læs mere

INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD

INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD Kære Kvik Kastrup, Gentofte Svømmeklub, Sigma Swim, Aalborg Svømmeklub, Gladsaxe Idrætsforening, Hovedstaden Svømmeklub, Elitesvøm Vejle,

Læs mere

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN...

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 2017 BI Fodbold Guide til brug af Conventus. Billund Idrætsforenings medlemssystem for trænere og holdledere. Indhold FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 4 Vis info... 5 Log... 5

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som i 2011 afvikles den 28. september - 30. september 2012 Vi håber og tror på,

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E3 (ELITEHOLD 3) UDGIVET: AUGUST 2016 NY SVØMMER PÅ E3 (ELITEHOLD 3) OM E3 Henvender sig primært til årgangsgruppe 2 svømmere (piger 10-12 år og drenge 10-14 år).

Læs mere

Bliv KampKlar med Aalborg Chang

Bliv KampKlar med Aalborg Chang Bliv KampKlar med Aalborg Chang Indledning Flere hold i Changs børneafdeling benytter DBU s system KampKlar, der bl.a. giver mulighed for at trænere og holdledere kan kommunikere med holdets spillere/forældre

Læs mere

Information til nye svømmere og deres forældre

Information til nye svømmere og deres forældre Information til nye svømmere og deres forældre Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen i Slagelse Svømmeklubs Konkurrenceafdeling. Du har allerede fået udlevet en Opflytningsseddel med beskrivelse

Læs mere

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING 2015/2016 Indhold Velkommen til sæson 2015/2016... 2 Gruppeinddeling... 3 Stævnekalender 2015/2016... 4 Praktiske oplysninger... 4 Stævnereglement... 5 Generelle

Læs mere

INSTRUKTION TIL BETALING AF KONTINGENT I BNS

INSTRUKTION TIL BETALING AF KONTINGENT I BNS INSTRUKTION TIL BETALING AF KONTINGENT I BNS Instruktionen er delt i 3 afsnit: - Tilmelding og betaling for eksisterende medlemmer (side 1) - Hvad gør jeg hvis jeg har glemt mit kodeord (side 8) - Tilmelding

Læs mere

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Vi ønsker med den følgende information at give nye svømmere og deres forældre et indblik i, hvad der kræves af både svømmer og familie, for at dyrke konkurrencesvømning

Læs mere

REGION SYD TURNERINGEN REGIONAL TURNERING

REGION SYD TURNERINGEN REGIONAL TURNERING REGION SYD TURNERINGEN 2017-2018 REGIONAL TURNERING OM REGION SYD TURNERINGEN Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. I denne turnering skal svømmerne

Læs mere

Sådan rykker vi svømmere op. - konkurrenceafdelingen -

Sådan rykker vi svømmere op. - konkurrenceafdelingen - Sådan rykker vi svømmere op - konkurrenceafdelingen - Oprykninger i Hovedstadens Svømmeklubs konkurrenceafdeling I Hovedstadens Svømmeklub arbejder vi struktureret med en langsigtet udvikling af vores

Læs mere

Farum Cup 2013 tilbyder i år:

Farum Cup 2013 tilbyder i år: FARUM SVØMMEKLUB Inviterer til stævne, og i år er der endnu flere gode grunde til at komme til Farum Helt nyt spændende stævnekoncept, som tilgodeser alle aldersgrupper Farum Cup 2013 tilbyder i år: De

Læs mere

SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april Tine

SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april Tine SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april 2018 Til stede Afbud Referent Anders K., Kalle, Flemming, Morten, Bo Rasmussen, Tina, Sandra, Bo Røse, Anders M., Tine Isa Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt

Læs mere

Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger.

Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. Vejledning til BadmintonPeople Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. 1. Opret bruger Hvis du har fået en invitation tilsendt fra klubben

Læs mere

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende).

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Vi opfordrer til at man som klub kun sender svømmere

Læs mere

Opgaver og ansvarlige. Nyborg Svømmeklub, K- udvalget

Opgaver og ansvarlige. Nyborg Svømmeklub, K- udvalget r og ansvarlige Nyborg Svømmeklub, K- udvalget Udarbejdelse af stævnekalender Ansvarlig: Martin Madsen ( madsen.nsk@gmail.com ) r Udarbejdelse af stævnekalender, alle hold Koordinering af trænere til stævner

Læs mere

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender.

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. REGION SYD TURNERINGEN 2018-2019 REGIONAL TURNERING OM REGION SYD TURNERINGEN Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. I denne turnering skal svømmerne

Læs mere

INVITATION TIL HERNING OPEN D APRIL 2019

INVITATION TIL HERNING OPEN D APRIL 2019 INVITATION TIL HERNING OPEN D. 5. - 7. APRIL 2019 VELKOMMEN TIL HERNING OPEN 2019 For fjerde år i træk indbydes alle klubber til Herning Open. Et langbanestævne i en af Danmarks nyeste og flotteste svømmehaller.

Læs mere

Finaler i alle 50m, 100m og 200m løb. Direkte finale med bedste heat i finaleafsnit i 400m løbene.

Finaler i alle 50m, 100m og 200m løb. Direkte finale med bedste heat i finaleafsnit i 400m løbene. FARUM SVØMMEKLUB Inviterer til stævne, og i år er der endnu flere gode grunde til at komme til Farum Helt nyt spændende stævnekoncept, som tilgodeser alle aldersgrupper Farum Cup 2013 tilbyder i år: De

Læs mere

Velkommen. Power point vil efter mødet kunne ses på. www.nskswim.dk

Velkommen. Power point vil efter mødet kunne ses på. www.nskswim.dk 7.10-2014 Velkommen Power point vil efter mødet kunne ses på www.nskswim.dk Nakskov Svømmeklub - en del af LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2014 / udkast for forår 2015 Klubmesterskab 3 afdelinger

Læs mere

VEST MASTERS MESTERSKAB 2010

VEST MASTERS MESTERSKAB 2010 Dansk Svømmeunion inviterer til VEST MASTERS MESTERSKAB 2010 den 13. november 2010 Dato 13. november 2010 Svømmehal Spektrum Odder, Nølevvej 4, 8300 Odder. Konkurrence svømmes i 25 meter opmålt bassin

Læs mere

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN Her kan du læse mere om NTC og om: Bolig Spiseordning Skole, job og uddannelse Træningstider Økonomi Procedure for optagelse Kommunikation

Læs mere

SIGMA SWIM Birkerød. indbyder til Rema 1000 Sigma Birkerød Mikro Cup. 4 stævner for de yngste svømmere

SIGMA SWIM Birkerød. indbyder til Rema 1000 Sigma Birkerød Mikro Cup. 4 stævner for de yngste svømmere SIGMA SWIM Birkerød indbyder til Rema 1000 Sigma Birkerød Mikro Cup 4 stævner for de yngste svømmere Praktiske oplysninger Koncept Datoer SIGMA SWIM Birkerød afholder igen en stævnerække for de yngste

Læs mere

22-24 januar 2016. En super stævneoplevelse med tilbud om overnatning og bespisning.

22-24 januar 2016. En super stævneoplevelse med tilbud om overnatning og bespisning. 22-24 januar 2016 Få et internationalt afsæt til langbanesæsonen ved Arena Lyngby Open. Over tre dage afvikles løb i alle alderskategorier med chance for kontante præmier i finaler og Challenge. En super

Læs mere

ELITE SVØM VEJLE OPSTARTSMØDE D. 21/

ELITE SVØM VEJLE OPSTARTSMØDE D. 21/ ELITE SVØM VEJLE OPSTARTSMØDE D. 21/08 2018 PLAN FOR I AFTEN 17.30-18.30 - Velkomst - Sportslig setup I Vejle Svømmeklub - Trænerholdet - Point system - Spørgsmål. 18.30-19.00 (ESV1+ESV2+ESV3) Mød uddannelserne.

Læs mere

Information. Danske Open Masters. Hillerød juni 2018

Information. Danske Open Masters. Hillerød juni 2018 Information Information Dato Fredag den 15. juni, lørdag den 16. juni og søndag den 17. juni 2018 Stævnet afholdes i kombination med Hillerød Langbane Cup Svømmehal Hillerød Svømmehal Milnersvej 37 a 3400

Læs mere

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark 18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark Esbjerg Svømmeklub byder hermed velkommen til 18th Danish International Swim Cup et af verdens største svømmestævner! Svømmehallerne

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2018

KVIK Årgangs Cup 2018 KVIK Årgangs Cup 2018 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2018 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

Sæsonstart 2015/2016

Sæsonstart 2015/2016 Sæsonstart 2015/2016 Kære tennisspiller, Bestyrelsen for Vejle Tennis Hal har hermed fornøjelsen af at byde velkommen til sæsonen 2015/2016 den 13. sæson i tennishallens historie. I forhold til den foregående

Læs mere

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019 Forældremøde K-afdelingen 17. Januar 2019 Dagsorden 1. Information om K-afdelingen 2. Økonomi 3. K-udvalget: medlemmer og opgaver 4. Forventninger til svømmere og forældre 5. Sponsorsvøm 1. Information

Læs mere

SIGMA SWIM Birkerød. indbyder til Rema 1000 Sigma Birkerød Mikro Cup. 4 stævner for de yngste svømmere

SIGMA SWIM Birkerød. indbyder til Rema 1000 Sigma Birkerød Mikro Cup. 4 stævner for de yngste svømmere SIGMA SWIM Birkerød indbyder til Rema 1000 Sigma Birkerød Mikro Cup 4 stævner for de yngste svømmere Praktiske oplysninger Koncept Datoer SIGMA SWIM Birkerød afholder igen en stævnerække for de yngste

Læs mere

REGIONS- MESTERSKABER Regionalt mesterskab for årgangssvømmere

REGIONS- MESTERSKABER Regionalt mesterskab for årgangssvømmere REGIONS- MESTERSKABER 2018-2019 Regionalt mesterskab for årgangssvømmere OM REGIONSMESTERSKABERNE Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2005 og 2006, samt for drenge årgang

Læs mere

Hjørring Park Vendia Swim Cup 2014

Hjørring Park Vendia Swim Cup 2014 25-27. april 2014 Hjørring Park Vendia Swim Cup 2014-3 dags Langbanestævne - 8 baner med EL-Tid - Der svømmes alle Discipliner - Superfinaler i 50 og 100 m løb - 800 og 1500 m løb for både kvinder og mænd

Læs mere

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER 25. - 27. SEPTEMBER Det er 36. gang Haderslev Svømmeklub inviterer til Syd Cup, og i år er der foretaget nogle ændringer i programmet i forhold til 2014. Vi håber, at det også i år vil blive et stævne

Læs mere

SIGMA SWIM Birkerød. indbyder til Mikroturnering. 3 stævner for de yngste svømmere

SIGMA SWIM Birkerød. indbyder til Mikroturnering. 3 stævner for de yngste svømmere SIGMA SWIM Birkerød indbyder til Mikroturnering 3 stævner for de yngste svømmere Praktiske oplysninger Koncept SIGMA SWIM Birkerød afholder igen en stævnerække for de yngste konkurrencesvømmere, som endnu

Læs mere

INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2016 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D NOVEMBER 2016 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB

INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2016 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D NOVEMBER 2016 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2016 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 18.-20. NOVEMBER 2016 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB Vestkyst Cup 2016 Esbjerg Svømmeklub har hermed fornøjelsen at indbyde til: Vestkyst

Læs mere

inviterer til REMA 1000 cup d september aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb God stævnemad

inviterer til REMA 1000 cup d september aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb God stævnemad inviterer til REMA 1000 cup d. 20. 22. september 2019 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb God stævnemad Side 1 For 16. år i træk gentager vi succesen Rema 1000. Endnu engang vil Aqua

Læs mere

SYDBANK VESTKYST CUP 2012

SYDBANK VESTKYST CUP 2012 INDBYDELSE TIL SYDBANK VESTKYST CUP 2012 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 2. 4. NOVEMBER 2012 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB Sydbank Vestkyst Cup 2012 Esbjerg Svømmeklub har hermed fornøjelsen at indbyde

Læs mere

Stævnet giver årgang/junior/senior svømmere mulighed for at opnå kravtider til VÅM/DJM/DM/Danish Open i vores fantastiske bassin.

Stævnet giver årgang/junior/senior svømmere mulighed for at opnå kravtider til VÅM/DJM/DM/Danish Open i vores fantastiske bassin. har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne i et 8 baners stort konkurrencebassin! For 5. år i træk gentager vi denne kæmpe succes Dronning Dorothea Cup. Endnu en gang vil Slotssøbadet

Læs mere

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til. Frihedens Idrætscenter Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til. Frihedens Idrætscenter Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre HVIDOVRE SVØMMEKLUB indbyder til Frihedens Idrætscenter Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre VENSKABSSTÆVNE 24. FEBRUAR 2018 HVIDOVRE SVØMMEKLUB afholder 2018 første venskabs stævne for Hvidovre, Glostrup, Roskilde

Læs mere