DICENTIS Trådløst konferencesystem Maksimal fleksibilitet. Nul interferens.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DICENTIS Trådløst konferencesystem Maksimal fleksibilitet. Nul interferens."

Transkript

1 DICENTIS Trådløst konferencesystem Maksimal fleksibilitet. Nul interferens.

2 2 Det trådløse konferencesystem til den mobile generation Wi-Fi-standardteknologi, så det fungerer sammen med andre Wi-Fi-netværk. Smart trådløs administration til at sikre trådløse konferencer uden interferens. Trådløse enheder med touchskærm og indbygget NFC-læser for en uovertruffen mødeoplevelse og fremtidige udvidelsesmuligheder. Ægte trådløs tilslutningsmulighed for nem kontrol og redundans. OMNEO-forberedt til fremtidig udvidelse med DCN multimedia-system. Skabt af og til den trådløse generation Offentlige myndigheder og virksomheder med behov for mere plads søger efter bedre måder til at udnytte pladsen på kontoret optimalt, f.eks. i mødeområder og andre lokaler, der bruges til mange forskellige formål. Dette skaber behov for mere fleksible og pålidelige konferencesystemer. Samtidig tages der i stadig stigende grad mobile enheder (telefoner, tablets, bærbare computere) med til møder og konferencer, så interferens mellem alle disse Wi-Fi-netværk i konferencelokalerne skal undgås. Maksimal fleksibilitet. Nul interferens Disse udfordringer klarer DICENTIS Trådløst konferencesystem perfekt. Denne førende løsning er designet til at være det mest fleksible konferencesystem i sin klasse og bruger DICENTIS WAP (Wireless Access Point - trådløst adgangspunkt) som kontrolenhed. Da der skal bruges minimal tid på opsætning, kan der afholdes flere arrangementer efter hinanden noget der fører til øget effektivitet ved planlægning af møder. DICENTIS Trådløst konferencesystem fungerer sammen med andre netværk og sikrer dermed behagelige og effektive møder. Det er designet til at undgå interferens fra andre trådløse netværk i området, f.eks. mobiltelefon og trådløse adgangspunkter for Wi-Fi-netværk. DICENTIS Trådløst konferencesystem skaber mulighed for interferensfri konferencer overalt, hvor folk mødes.

3 Dette nye system er perfekt til anvendelser i lokaler, der bruges til mange forskellige formål, samt i historiske bygninger, hvor en fleksibel, trådløs løsning giver væsentlige fordele. 3

4 4 Trådløse enheder Valg af trådløse enheder Der findes to forskellige enheder: Den trådløse enhed og den udvidede trådløse enhed, som har et brugerinterface med en 4,3 tommer kapacitiv touchskærm, der er udviklet til hurtig og intuitiv brug. Der kan uploades et firmalogo for at tilpasse enheden. Dette er en attraktiv funktion for organisationer og udlejningsfirmaer. En anden praktisk funktion er muligheden for at identificere højttalere. Desuden kan disse enheder opgraderes med yderligere softwaremoduler, f.eks. med afstemning, identifikation eller dobbelt anvendelse for at udvide deres funktionalitet. Elegant design DICENTIS Trådløst konferencesystem afspejler Bosch's mange års erfaring inden for design af moderne konferenceudstyr. Det æstetiske design på den udvidede trådløse enhed, der vandt ifdesignprisen i 2015, passer til enhver indretning lige fra traditionelle, gamle ejendomme til nye, ultramoderne bygninger til mange formål. Systemet er konstrueret af avancerede overfladematerialer, der giver det et moderne og smart udseende. Diskret mikrofon. Der kan også tilsluttes en mikrofon med kort eller lang mikrofonarm. Indbygget NFC-læser (Near Field Communication) til kontaktløs smart card. Fremragende forståelighed. Tidløst design i materialer med avanceret finish. 4,3" touchskærm med brugervenlig grænseflade på originalsprog og alle internationale tegn. Gør skærmen personlig med dig eget firmalogo. Trådløs enhed, der kan konfigureres til deltager eller ordstyrer ved brug af software.

5 5 WAP som kontrolenhed Det trådløse adgangspunkt (WAP) kan placeres næsten overalt monteret på en væg eller i loftet, på et stativ eller fritstående. Til basisopsætninger eller til brug som et trådløst enkeltstående system fungerer det trådløse adgangspunkt som kontrolenhed og fjerner dermed behovet for en yderligere kontrolenhed. Der kan tilføjes individuelle trådløse konferenceenheder, som alle kan omarrangeres blot ved at flytte dem. Det trådløse adgangspunkt indeholder et indbygget browserinterface til ægte trådløse tilslutningsmuligheder og understøtter automatisk kontrol. Sikkerhed på højt niveau Alle trådløse signaler i DICENTIS Trådløst konferencesystem krypteres med WPA2, en meget sikker standardkrypteringsmetode, der bruges af mobile enheder til at garantere beskyttelse mod aflytning. Da systemet bruger standard Wi-Fi, kan det følge med WPA2-standarderne, efterhånden som de udvikles. Abonnementstilstanden tillader nem tilføjelse af enheder til systemet. Selv hvis administratoren eller operatøren glemmer at lukke godkendelsesprocessen blokerer systemet automatisk godkendelse. Bosch har gjort mange bestræbelser på at sikre, at oplysningerne i dette system forbliver sikre og fortrolige. WPA2 Mødekontinuitet Der kan eventuelt opsættes to WAP'er for at skabe trådløs redundans og maksimere pålidelig kommunikation og mødekontinuitet. Dette sikrer mødekontinuitet. Hvis det ene trådløse adgangspunkt går ned, overtager det andet. Det unikke for systemet i forhold til andre på markedet er, at det ikke kræver kabler mellem de trådløse adgangspunkter. Nem kamerakonfiguration Understøttelse af automatisk kamerakontrol af op til 6 Bosch HD-konference domekameraer betyder, at der ikke er brug for tredjeparts softwareprogrammer. Konfiguration af disse kameraer kan foretages via en indbygget browserinterface. Hvis der kun bruges et kamera, kræves der ingen yderligere hardware. Selvstændigt WAP (Wireless Access Point - trådløst adgangspunkt) Indbygget browserinterface Understøttelse af automatisk HD-kamerakontrol Nem konfiguration og kontrol af systemet Et indbygget browserinterface udvider funktionalitet og tabletkontrol. Ægte trådløse tilslutningsmuligheder gør det muligt at tilslutte direkte til WAP ved brug af enhver tablet eller bærbar pc og uden behov for yderligere udstyr, f.eks. en router.

6 6 Komfort for alle Nem at installere Systemet kan meget hurtigt komme op at køre. En installationsguide fører hurtigt og nemt brugeren igennem den første opsætning med kun et trådløst adgangspunkt, en tablet eller en bærbar computer samt de nødvendige trådløse enheder. Når systemet er sat op, kan der hurtigt og nemt tilføjes flere enheder. Nemt at vedligeholde De trådløse enheder bruger smart batteristyring og litiumbatterier, som praktisk taget ingen opladningsforringelse har i deres lange levetid. Et fuldt opladet batteri holder i op til 24 timer, hvilket er meget længere, end de fleste møder eller konferencer varer. En administrator kan holde styr på strømforbruget for alle aktive konferenceenheder via browserinterfacet. Han kan endda se, hvor ofte et batteri har været anvendt. Batterier er nemme at tage ud og sætte i. Nemt at administrere Systemet er baseret på standard-wi-fi i henhold til IEEE n-standarden, så det er nemt for it-personale at forstå og håndtere. Det anvender 2,4- og 5 GHz-båndet og er altid synligt i den trådløse infrastruktur. Andre Wi-Fi-adgangspunkter genkender DICENTIS WAP og kan undgå at bruge den samme kanal. På den måde opstår der ikke kamp om båndbredden. Brugervenlig Det kræver ingen undervisning. Ordstyreren kan styre hele konferencen fra browserinterfacet på sin mobilenhed (tablet eller bærbar computer). Dette omfatter administration af tale ret og afstemninger. 4,3" touchskærmen giver deltagerne en tydelig, let tilgængelig vejledning om betjeningen. Dette brugerinterface understøtter alle deltageres originalsprog og viser alle internationale standardtegn. I browserinterfacet af DICENTIS WAP kan enhederne få et pladsnavn, og der kan defineres en liste over enheder. For udvidede trådløse enheder omfatter dette brugen af NFCkort (Near Field Communication) til identifikation af pladserne omkring et konferencebord. Smart batteristyring Et fuldt opladet batteri holder i op til 24 timer. Batteristatussen vises med LED'er på batteriet.

7 7 En behagelig konferenceoplevelse Fremragende akustik Den velkendte lydoplevelse fra Boschkonferencesystemer er også tydelig i DICENTIS Trådløst konferencesystem. Der er flere teknologier, der bidrager til dette, startende med avanceret lydbehandling. Dette giver mulighed for at aktivere mikrofonen og højttaleren samtidigt, hvilket giver en fornemmelse af et personligt møde. Systemet gør også brug af indbygget og intelligent undertrykkelse af akustisk feedback, en opfindelse, der er udviklet af Bosch, som automatisk tilpasser sig til omgivelserne og maksimerer forståeligheden, når der er behov for højere lydstyrke. En anden fordel er den multirettede mikrofonteknologi, der er udviklet af Bosch alene. Den giver mulighed for ultraklar tale, uden at taleren behøver at være opmærksom på mikrofonens placering. Resultatet er en forbedret lytteoplevelse for alle deltagere. Og endelig giver maskering af pakketab det muligt for systemet automatisk at forudsige, hvor der er en beskadiget pakke, eller hvor den mangler, og derefter udfylde hullerne, hvilket giver kontinuerlig lyd uden tab. Dette er en unik funktion, som ingen andre konkurrerende produkter tilbyder.

8 8 Perfekt til lokaler, der bruges til mange formål Konferencecentre og lokaler, der ofte bruges til mange forskellige formål, afholder ofte forskellige arrangementer, som hvert især har forskellige opsætninger og konfigurationer. På grund af dens høje grad af fleksibilitet og nemme installation er DICENTIS Trådløst konferencesystem perfekt til denne type anvendelser. Det er nemt at opsætte, fjerne efter brug og flytte til et andet lokale. Dette sikrer, at lokaler og udstyr kan bruges på den mest profitable og effektive måde. 2 Til anvendelsessituationer, hvor der kræves fleksibilitet, er DICENTIS Trådløst konferencesystem den perfekte løsning. Det er endda nemt at transportere til eksterne møder.

9 9 1 DICENTIS Udvidede trådløse enheder 2 DICENTIS Trådløst adgangspunkt 3 HD-konference dome Ideelt til historiske bygninger DICENTIS Trådløst konferencesystem kan installeres, flyttes og betjenes uden at påvirke en historisk bygnings integritet. Der skal ikke trækkes kabler eller bores huller. Du behøver derfor ikke bekymre dig om skader på bygningen og ødelæggelse af æstetikken på et historisk vigtigt sted.

10 10 Systemet, der vokser med dine behov Fremtidssikret En investering i DICENTIS Trådløst konferencesystem er en investering i fremtiden. Skalerbart systemdesign, der kan udvides, kombineret med forbedringsmuligheder, som sker ved at tilføje flere funktioner via softwaremoduler, gør det til et reelt fremtidssikret system, der kan vokse med dine behov. Det er muligt at foretage fremtidige udvidelser med yderligere funktioner, f.eks. afstemning og sprogdistribution, uden at ændre enheden. Der skal blot tilføjes relevante softwaremoduler. OMNEO-forberedt DICENTIS Trådløst konferencesystem er forberedt til den unikke IP-baserede OMNEO- medienetværksarkitektur, som er udviklet af Bosch. Med en fremtidig opgradering kan DICENTIS Trådløst konferencesystem føjes til DCN multimedia og dermed være med til at skabe en blanding af kabelforbundne og trådløse enheder og andre OMNEO-enheder. Dante-baseret OMNEO er beregnet til den professionelle lydverden. Det har to vigtige komponenter, der gør det muligt at transportere med lav forsinkelse, høj lyd kvalitet og leverer samtidig en pålidelig kontrolprotokol. Flere og flere professionelle lydenheder fra Bosch vil blive opbygget omkring denne nye lyd- og kontrolstandard med henblik på at kunne udsende digital lyd i høj kvalitet overalt på en synkroniseret måde. 1 DICENTIS Udvidede trådløse enheder 2 DICENTIS Trådløst adgangspunkt 3 HD-konference dome 4 PoE-kontakt (Power over Ethernet) 5 Tabletstyring via browserinterface og WAP

11 11 DICENTIS-systemkomponenter Trådløs enhed Udvidet trådløs enhed Unik, softwarekonfigurerbar enhed Forskellige tilstande: mødedeltager, ordstyrer eller tovejssamtale Mikrofon, der kan dæmpes Anmod om at tale -indikator Mulighed for at tale -indikator Tilgængeligt softwaremodul: Dobbeltanvendelse giver to deltagere mulighed for at bruge den samme enhed. Alle den trådløse enheds egenskaber Indbygget NFC-læser via kontaktløs chipkort 4,3 tommer kapacitiv touchskærm Upload af firmalogo Vinder af if design 2015 Valgfri softwaremoduler: Identificering og Afstemning Trådløst adgangspunkt (WAP) WPA2-kryptering for sikkerhed på højt niveau Licensfrit frekvensbånd, der overholder IEEE n Kan monteres i loftet, på væggen eller på stativ Typisk rækkevidde er mindst 30 m x 30 m Intelligent indbygget digital undertrykkelse af akustisk feedback. Brugerinterface Nem, intuitiv systemkontrol via browserinterface Optimeret til styring via touchskærm Alle nødvendige funktioner som mikrofonkontrol, afstemningsadministration og deltagernes database Mødedata i realtid inklusive resultater til at understøtte eksterne anvendelser, f.eks. skærme i haller eller web-casting Batteri og oplader til fem batterier Udskiftelige litiumbatterier med lang levetid (op til 24 timer) Slumretilstand til at spare på batteriets driftstid Lang levetid uden opladningsforringelse Fuld opladning på bare tre timer Indbygget mikroprocessor styrer opladningscyklussen Samtidig opladning af op til fem batterier Transporttaske til otte enheder Hver enkelt taske kan bruges til transport og opbevaring af det trådløse adgangspunkt og otte trådløse enheder med mikrofoner Robust og pålidelig konstruktion Udstyrsformet skumgummi indvendigt Udstyr, der er nemt at pakke, pakke ud og transportere Hjul til praktisk transport og polstrede håndtag, smæklåse Tilbehør Valg mellem DCN multimedia multirettet mikrofon og mikrofon med kort eller lang mikrofonarm

12 En tradition med kvalitet og innovation I 125 år har navnet Bosch stået for kvalitet og pålidelighed. Bosch er den foretrukne globale leverandør af innovativ teknologi, med den højeste standard inden for service og support. Hos Bosch Security Systems er vi stolte af at kunne tilbyde et stort produktsortiment inden for tryghed, sikkerhed, kommunikation og lyd. Løsninger der er til at stole på, og som hver dag bruges verden over, lige fra opgaver i regeringsbygninger og offentlige steder til virksomheder, skoler og private hjem. Bosch Security Systems Hvis du vil vide mere om vores produkter, kan du besøge eller sende en mail til emea. securitysystems@bosch.com Bosch Security Systems, 2015 Ret til ændringer forbeholdes Trykt i Holland CO-EH-da-01_F01U561323_01 Få mere at vide, og download DICENTIS-appen fra App Store (kun ipad).

CCS 1000 D digitalt konferencesystem 1. CCS 1000 D digitalt konferencesystem Kompakt, men alsidigt

CCS 1000 D digitalt konferencesystem 1. CCS 1000 D digitalt konferencesystem Kompakt, men alsidigt CCS 1000 D digitalt konferencesystem 1 CCS 1000 D digitalt konferencesystem Kompakt, men alsidigt 2 CCS 1000 D digitalt konferencesystem Beregnet til plug-and-play, brugervenlige og yderst produktive møder

Læs mere

Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation...

Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation... Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation... 2 CCS 800 Ultro konferencesystem...med en fleksibel totalløsning til møder Unik, indbygget digital MP- optagelse og -afspilning Fremragende talegengivelse

Læs mere

Konferencesystemet DCN-multimedia Informer. Imponer. Inspirer.

Konferencesystemet DCN-multimedia Informer. Imponer. Inspirer. Konferencesystemet DCN-multimedia Informer. Imponer. Inspirer. 2 Konferencesystemet DCN-multimedia fra Bosch Informer. Imponer. Inspirer. Og få folk til at handle At få folk til at handle er det foretrukne

Læs mere

Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed

Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed 2 Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem

Læs mere

Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring

Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring 2 Plena Easy Line højttaleranlæg Den praktiske vej til høj kvalitet i højttaleranlæg Brugervenlig med zonemærkning og indstillingsindikatorer Smart equalizer

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

DICENTIS-konferencesystem Informer. Imponer. Inspirer. DICENTIS-konferencesystem 1

DICENTIS-konferencesystem Informer. Imponer. Inspirer. DICENTIS-konferencesystem 1 DICENTIS-konferencesystem Informer. Imponer. Inspirer. DICENTIS-konferencesystem 1 2 DICENTIS-konferencesystem DICENTIS-konferencesystem 3 Konferencesystemer af Bosch I mere end 125 år har navnet Bosch

Læs mere

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Hvad er wlsn? Det trådløse lokale sikerhedsnetværk wlsn

Læs mere

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) Alarmen er frakoblet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Sikkerhed i første række Selvfølgelig vil du sørge for

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad 2 Praesideo lydsystemer til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg fra Bosch Hold offentligheden

Læs mere

Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter

Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter 2 Modulær lofthøjttaler Udviklet med tanke på installatøren Perfekt til næsten alle loftstyper Innovativt modulbaseret arkitektur

Læs mere

Bosch DCN NG Brochure over anvendelsesområder

Bosch DCN NG Brochure over anvendelsesområder Bosch DCN NG Brochure over anvendelsesområder Med en effektiv ny softwarepakke! DCN NG DCN NG kongressystemer: Et samlet system til konferencer af alle størrelser og typer DCN-systemet kan tilpasses, så

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

Divar. Løsningsoversigt. Divar application guide

Divar. Løsningsoversigt. Divar application guide Divar Løsningsoversigt Bosch Divar application Divar Alsidig guide digital optager Bosch Divar Alsidig digital optager Divar er den alsidige digitale optager, der bringer digital videoovervågning inden

Læs mere

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Hvad er wlsn? Det trådløse lokale sikerhedsnetværk wlsn

Læs mere

Bosch Video Management System Sikrer din fremtid med IP

Bosch Video Management System Sikrer din fremtid med IP Bosch Video Management System Sikrer din fremtid med IP IP-sikkerhedsløsning sammensætter det hele Bosch Video Management System (VMS) administrerer al din IP og digitale video og lyd samt alle de sikkerhedsdata,

Læs mere

Informer. Imponer. Inspirer.

Informer. Imponer. Inspirer. Informer. Imponer. Inspirer. DICENTIS konferencesystem boschsecurity.com 2 DICENTIS konferencesystem DICENTIS konferencesystem 3 Konferencesystemer fra Bosch I mere end 130 år har navnet Bosch været ensbetydende

Læs mere

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Patientpleje Er der mange patienter, der skal plejes på samme tid, og kun begrænset personale giver et Bosch personsikringssystem en problemfri

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

Divar alsidige digitale optagere Ny æra inden for digital optagelse. En ny generation af Divar alsidige digitale optagere til både analog og IP

Divar alsidige digitale optagere Ny æra inden for digital optagelse. En ny generation af Divar alsidige digitale optagere til både analog og IP Divar alsidige digitale optagere Ny æra inden for digital optagelse En ny generation af Divar alsidige digitale optagere til både analog og IP Næste generation af Divar digitale videooptagere Overgår forventningerne

Læs mere

Intelligent lys til lagerog produktionsområder

Intelligent lys til lagerog produktionsområder GreenWarehouse Lager og produktion Intelligent lys til lagerog produktionsområder Et fleksibelt, intelligent og energibesparende system 1 Lidls distributionscenter, Heerenveen, Holland 2 Én perfekt pakke

Læs mere

Bosch bliver Extreme Produkter fra Extreme CCTV-gruppen fås nu hos Bosch

Bosch bliver Extreme Produkter fra Extreme CCTV-gruppen fås nu hos Bosch Bosch bliver Extreme Produkter fra Extreme CCTV-gruppen fås nu hos Bosch 2 I Bosch bliver Extreme Integritet, innovation og ydeevne Bosch Security Systems' nylige anskaffelse af Extreme CCTV-gruppen, der

Læs mere

AEGIS illuminatorer fra Bosch Sikkerhedsbelysning

AEGIS illuminatorer fra Bosch Sikkerhedsbelysning AEGIS illuminatorer fra Bosch Sikkerhedsbelysning 2 AEGIS illuminatorer AEGIS illuminatorer Sikkerhed og sikkerhedsbelysning Patentanmeldt teknologi med konstant belysning, kompenserer for LED-degradering

Læs mere

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol RX WEB online og fleksibel adgangskontrol 2 RX WEB en enkel og effektiv løsning Med RX WEB får man et adgangskontrolsystem, hvor der er taget hensyn til at systemet skal være brugervenligt, og nemt at

Læs mere

Gør ensidige høreudfordringer til alsidig høreglæde. Unik alsidighed. Æstetisk. Nem at tilpasse. Spice.

Gør ensidige høreudfordringer til alsidig høreglæde. Unik alsidighed. Æstetisk. Nem at tilpasse. Spice. Gør ensidige høreudfordringer til alsidig høreglæde Unik alsidighed. Æstetisk. Nem at tilpasse. Spice. 3 Der har aldrig været en fuldt tilfredsstillende CROS-løsning til mennesker med en hørenedsættelse,

Læs mere

Mere frihed til at arbejde, som du vil

Mere frihed til at arbejde, som du vil Mere frihed til at arbejde, som du vil Se, hvor langt du kan nå med det videreudviklede GN 9120 headset Global innovator in headsets Hvornår havde du sidst kun én ting, der skulle gøres? Du arbejder hurtigere

Læs mere

Oplev video og lyd, når det er bedst

Oplev video og lyd, når det er bedst artikel SateLlite p100 Satellite p100 Oplev video og lyd, når det er bedst Toshibas bærbare Satellite P100 leverer bedre personligt digitalt indhold. Satellite P100, der er udviklet med henblik på at håndtere

Læs mere

Med Fokus på Fremtiden

Med Fokus på Fremtiden Med Fokus på Fremtiden Din guide til MJ Vision videoovervågning i HD Tlf.: +45 70 20 82 12 Email.: Info@mjvision.dk Web.: www.mjvision.dk Hvorfor vælge? Herunder en guide 1 2 3 4 5 6 7 8 Hvad er Økonomi

Læs mere

Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold

Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch 0 100 o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold Højhastighedspositioneringssystem 0 til 100º på 1 sekund! Forskellige anvendelser

Læs mere

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING Indhold Tilslut tv-boksen til internettet 4 Canal Digital GO 5 Installation af Wi-Fi-adapteren 6 Alternativ installation med WPS 7 Fejlfinding

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann GH1 Q, GH1 F Lofthejsserien GH1 og GH Q Tid til omsorg Lofthejs til daglig pleje Lofthejssystemet er designet til at dække alle daglige løftebehov i private hjem, plejeboliger og institutioner. Lofthejssystemet

Læs mere

Digital videodørtelefon til 2-leder installation

Digital videodørtelefon til 2-leder installation Digital videodørtelefon til 2-leder installation En moderne løsning til ethvert hjem Digital videodørtelefon til ethvert hjem Forestil dig ikke blot at kunne høre, men også se enhver, som ringer på hoveddøren,

Læs mere

SIG FARVEL TIL DÅRLIGT WIFI.

SIG FARVEL TIL DÅRLIGT WIFI. SIG FARVEL TIL DÅRLIGT WIFI. DÅRLIGT/MANGELFULDT WIFI ER ET PROBLEM FOR MANGE Du kender sikkert problematikken. Du oplever kun en brøkdel af den hastighed på din WiFi forbindelse, i forhold til hvad du

Læs mere

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på Alarms Manager er et system der overvåger, styrer og alarmerer fra alle tænkelige hændelser og fra et utal af forskellige systemer. Alarms Manager kan erstatte, eller supplere alle typer systemer og tekniske

Læs mere

Power til hjernen POWER HØRETEKNOLOGI. Få flere detaljer med - mere power til at deltage

Power til hjernen POWER HØRETEKNOLOGI. Få flere detaljer med - mere power til at deltage Power til hjernen POWER HØRETEKNOLOGI Få flere detaljer med - mere power til at deltage POWER TIL HJERNEN Din foretrukne ledsager i hverdagen De fleste mennesker, som har et kraftigt høretab, bruger de

Læs mere

DELLS GUIDE TIL MOBILITET

DELLS GUIDE TIL MOBILITET DELLS GUIDE TIL MOBILITET SOM BÆRBARE PC'ER BØR VÆRE Du vil have en bærbar pc uden kompromisser. Du vil reducere nedetid med systemer, der kan leve op til selv den mest krævende rejsende medarbejders behov.

Læs mere

Luftbehandlingsløsning

Luftbehandlingsløsning Luftbehandlingsløsning Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indledning (4-5) Bærbare klimaanlæg (6-9) Vægmonterede klimaanlæg (10-11) Varmepumper (12-13) Klimaanlæg til lettere kommerciel brug (14-15)

Læs mere

SMARTair TM Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair TM Adgangskontrolsystem.   ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair TM Adgangskontrolsystem www.ruko.dk ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol.

Læs mere

Den grønne kontakt til din bolig. Kontakt med omtanke for miljø og økonomi

Den grønne kontakt til din bolig. Kontakt med omtanke for miljø og økonomi Den grønne kontakt til din bolig Kontakt med omtanke for miljø og økonomi Sluk for ekstraudgifterne med et enkelt tryk Standby funktionen er både smart og nyttig. Det ved alle, der bruger den til daglig.

Læs mere

HTC INTRODUCERER NYE PRODUKTER OG SERVICES SOM REDEFINERER KVALITETEN -OG BRUGEN AF SMARTPHONEBILLEDER

HTC INTRODUCERER NYE PRODUKTER OG SERVICES SOM REDEFINERER KVALITETEN -OG BRUGEN AF SMARTPHONEBILLEDER HTC INTRODUCERER NYE PRODUKTER OG SERVICES SOM REDEFINERER KVALITETEN -OG BRUGEN AF SMARTPHONEBILLEDER Med lanceringen af RE, HTC Desire EYE, EYE Experience og Zoe har HTC defineret en helt ny måde at

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Brugermanual Illustrationer / 5 tilslutninger. 56Droplet AirDock by Alva Design Group

Brugermanual Illustrationer / 5 tilslutninger. 56Droplet AirDock by Alva Design Group Brugermanual Illustrationer / 5 tilslutninger 56Droplet AirDock by Alva Design Group INTRODUKTION SIDE 1 AF 3 INDHOLD Introduktion...02 Funktioner...05 Via lightning connector...06 Trådløs forbindelse

Læs mere

Om overvågning Et komplet udvalg af IP-kameraer

Om overvågning Et komplet udvalg af IP-kameraer Om overvågning Et komplet udvalg af IP-kameraer 2 Et komplet udvalg af IP-kameraer Hvorfor vælge noget andet end det bedste til din netværksbaserede videoovervågningsløsning? FlexiDome IP perfekt designede

Læs mere

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN Protection Service for Business VI LEVER I EN MOBIL VERDEN Wi-fi I dag bruger vi flere forskellige enheder via flere forbindelser end nogensinde før.

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point. Waoo leveres af dit lokale energiselskab INSTALLATIONS GUIDE Air 4920 Trådløst access point Waoo leveres af dit lokale energiselskab KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal

Læs mere

Boxcharge TM. Dansk udviklet opbevarings- og opladningsprodukter til skoleog uddannelsesmarkedet. Boxcharge 24 TM. Boxcharge 12 TM.

Boxcharge TM. Dansk udviklet opbevarings- og opladningsprodukter til skoleog uddannelsesmarkedet. Boxcharge 24 TM. Boxcharge 12 TM. faxe bogtryk/grafisk Boxcharge 12 TM Højde: 1105 mm Længde: 620 mm Bredde: 550 mm Vægt: 60 kilo Boxcharge 24 TM Højde: 1105 mm Længde: 980 mm Bredde: 550 mm Vægt: 95 kilo Boxcharge TM Notesafe TM Højde:

Læs mere

CLIQ Triton 501. Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQ Triton 501. Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Triton 501 Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Det bedste fra to verdener CLIQ er et låsesystem baseret på en

Læs mere

Intelligent bolig uden besvær

Intelligent bolig uden besvær Energistyring Større komfort Større sikkerhed Helt enkelt Intelligent bolig uden besvær Få en mere komfortabel og sikker bolig med et lavere elforbrug zensehome er fremtidens bygningsinstallation i diskret

Læs mere

PRODUKTINDEKS. S3 support 26. Vil jeg få en fejlmelding på min S3, hvis der opstår problemer? 27. Vil jeg modtage teknisk support på min ipad mini?

PRODUKTINDEKS. S3 support 26. Vil jeg få en fejlmelding på min S3, hvis der opstår problemer? 27. Vil jeg modtage teknisk support på min ipad mini? OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTINDEKS Apparat Generelt 1. Hvad er S3 scannerens positionering? 2. Hvad måler S3 scanneren? 3. Hvad er forskellen på S2 Everest og S3? 4. Hvilke dele følger med S3 scanneren?

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300 Den ultimative og robuste all-in-one ultrabærbare pc. Toshiba EasyGuard består af en række funktioner, der hjælper erhvervskunder med at opfylde deres behov for større datasikkerhed, avanceret systembeskyttelse

Læs mere

The power to engage TILBEHØR TIL LASER NOVA/SKY

The power to engage TILBEHØR TIL LASER NOVA/SKY The power to engage TILBEHØR TIL LASER NOVA/SKY BOOST DIN TOUCHSKÆRMSOPLEVELSE MED PRAKTISK TILBEHØR ØGET ELEV- OG UNDERVISERDELTAGELSE Vil du tage samarbejde til næste niveau? CTOUCH stiller et bredt

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

NoteCart Tablet TABLET

NoteCart Tablet TABLET NoteCart Tablet TABLET TABLET NoteCart Supreme Tablet 16 NoteCart med plads til 16 Tablets Bemærk Maks str. på tablet 18,5 cm x 35 cm inkl. strømudtag Dansk designet mobilt kabinet til opbevaring af tablets

Læs mere

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol. Et adgangskontrolsystem

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Kvalitet Sikkerhed Tryghed proxsafe løser dine nøgleproblemer Hvor er digital kameraet? Hvem har brugt firmabilen? Hvornår var teknikeren sidst i

Læs mere

Jabra revo Wireless. Brugsvejledning. jabra.com/revowireless

Jabra revo Wireless. Brugsvejledning. jabra.com/revowireless Jabra revo Wireless Brugsvejledning jabra.com/revowireless 1. Velkommen...3 2. OVERSIGT... 4 3. sådan bæres det...5 3.1 Justerbart i højden 3.2 sammenklappelige hængsler 4. sådan oplades det...7 4.1 Batteristatus

Læs mere

NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart. Nem synkronisering og administration af ipads

NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart. Nem synkronisering og administration af ipads NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart Nem synkronisering og administration af ipads 2 Indhold NoteSync Nem opladning, synkronisering og vedligeholdelse af tablets. Oplader op til 16 ipads (ipod, iphone mv)

Læs mere

7. Indstilling af den trådløse forbindelse i Windows XP

7. Indstilling af den trådløse forbindelse i Windows XP 7. Indstilling af den trådløse forbindelse i Windows XP Gør klar til indstilling Når du skal i gang med at konfigurere den computer, der skal væres trådløs, er det en god idé at bevare kabelforbindelsen

Læs mere

MEE is all about YOU

MEE is all about YOU MEE is all about YOU Om MEE TM Sådan fungerer systemet MEE TM er et betalingssystem, der gør det muligt at betale med mobiltelefonen (smartphones) på en enkel, hurtig, fleksibel, sikker og billig måde

Læs mere

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer MELBYE SKANDINAVIA Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer EKSPERTER I FIBEROPTISKE NETVÆRKSLØSNINGER sortiment af produkter og løsninger til konstruktion af fiberoptisk infrastruktur. Uanset hvad

Læs mere

Avancerede funktioner - elegant design

Avancerede funktioner - elegant design Avancerede funktioner - elegant design Avancerede funktioner - elegant design Velkommen til Schneider Electrics komplette KNX-koncept. Vores produkter og løsninger er ikke blot udviklet med fokus på høj

Læs mere

Vidensdeling og kontinuert uddannelse er nøglebegreber hos FH Automation A/S.

Vidensdeling og kontinuert uddannelse er nøglebegreber hos FH Automation A/S. FH Automation A/S Rådgivning og Automa-tion indenfor: Scada PLC Drives & Motion Robotteknologi El-Tavler Elektrisk & Mekanisk Service Hos FH Automation har vi mange års erfaring med automatisering, og

Læs mere

Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid)

Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid) Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid) WiFi 4W LED RGBW Gu10 pære Kan styres via fjernbetjening eller iphone og android (kræver kontroller) Vurdering: Endnu ikke vurderet Pris: Pris: 194.00 kr

Læs mere

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i...

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys Elektronisk adgangskontrol Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys fleksibel adgangskontrol En moderne, dynamisk virksomhed stiller krav til fleksibilitet, infrastruktur og forskellige adgangsniveauer

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi FIBERBREDBÅND TV TELEFONI PAKKENS INDHOLD Tjek, at det hele er der, før du går i gang med installationen. 2 x trådløse enheder 2 x strømforsyninger 2 x netværkskabler

Læs mere

Opnå taleforståelse på niveau med normalthørende *

Opnå taleforståelse på niveau med normalthørende * Opnå taleforståelse på niveau med normalthørende * Genopladelige høreapparater, der holder hele dagen * Se side 2 Deltag igen i aktiviteter, som du har trukket dig fra Er det anstrengende at følge med

Læs mere

Phonaks trådløse kommunikationsportefølje Produktinformation

Phonaks trådløse kommunikationsportefølje Produktinformation Phonaks trådløse kommunikationsportefølje Produktinformation Vi har lyttet for at sikre, at vi fuldt ud forstår, hvad der er vigtigt for dig. Hver eneste ny generation af høreapparater er baseret på disse

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT

HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT 200 MBPS MANUAL NI-707525 DANSK HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT 200 MBPS Først og fremmest vil vi gerne takke dig, fordi du har købt en ICIDU Homeplug-adapter. Med denne 200 Mbps

Læs mere

Phonak ComPilot Phonak TVLink S basestation Phonak RemoteMic Phonak PilotOne mypilot

Phonak ComPilot Phonak TVLink S basestation Phonak RemoteMic Phonak PilotOne mypilot Phonak AccessLine Produktinformation Vi har lyttet for at sikre, at vi fuldt ud forstår, hvad der er vigtigt for dig. Hver eneste nye generation af høreapparater er baseret på disse erfaringer. Denne forståelse

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug:

Toshiba EasyGuard i brug: Toshiba EasyGuard i brug Toshiba EasyGuard i brug: tecra a5 Få mobil produktivitet i helt nye dimensioner. Toshiba EasyGuard indeholder en række funktioner, der hjælper mobile erhvervskunder med at opfylde

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Air 4920 Trådløst access point FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i

Læs mere

Lille frihedskæmper med store ambitioner

Lille frihedskæmper med store ambitioner PRESSEMEDDELELSE Lille frihedskæmper med store ambitioner - Libratone introducerer ny bærbar AirPlay højttaler København, 27. september 2012 - Den danske audiovirksomhed, Libratone, introducerer i dag

Læs mere

Alle testet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Alle testet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) Alle testet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 En effektiv men enkel indbrudsalarm En effektiv indbrudsalarm behøver

Læs mere

Intelligent. bolig uden besvær. økonomisk komfortabelt sikkert enkelt

Intelligent. bolig uden besvær. økonomisk komfortabelt sikkert enkelt Intelligent bolig uden besvær økonomisk komfortabelt sikkert enkelt Få en mere komfortabel og sikker bolig med et lavere elforbrug zensehome er fremtidens bygningsinstallation i diskret og tidløst design

Læs mere

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Online overalt Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Tag internettet med i lommen Den ene dag på kontoret, den næste på farten. Variation i kalenderen kræver fleksible muligheder for

Læs mere

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE Access STAND ALONE OFF ON Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Løsninger til ethvert behov Access indgår som toppen af kransekagen

Læs mere

Brugermanual. Wolfgang Wi-Fi Repeater

Brugermanual. Wolfgang Wi-Fi Repeater Brugermanual Wolfgang Wi-Fi Repeater Tak fordi du har valgt at købe en Wolfgang Wi-Fi Repeater. Vi opfordrer dig til at læse denne manual igennem inden produktet tages I brug. Information I denne brugervejledning

Læs mere

Lumia med Windows Phone

Lumia med Windows Phone Lumia med Windows Phone Født til jobbet microsoft.com/da-dk/mobile/business/lumia-til-erhverv/ 103328+103329_Lumia-Brochure+10reasons_danish.indd 1 19.11.2014 14.43 Office 365 på arbejde Giv dine medarbejdere

Læs mere

20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN

20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN 20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN Klik her ThinkVantage -teknologi og design er karakteristiske innovationer på ThinkPad

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED. Electronic Access Control

FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED. Electronic Access Control FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED Electronic Access Control FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED ELECTRONIC ACCESS CONTROL FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED MED ENKEL ADMINISTRATION DORMA lancerer et komplet koncept for fleksibel tilgængelighed

Læs mere

i3sync PLUG & PLAY TRÅDLØST PRÆSENTATIONSREDSKAB

i3sync PLUG & PLAY TRÅDLØST PRÆSENTATIONSREDSKAB i3sync PLUG & PLAY TRÅDLØST PRÆSENTATIONSREDSKAB HOLD MØDER PÅ EN NY MÅDE Eller hold præsentationer med dette kompakte og lette præsentationsredskab. i3sync er nem at bruge og giver forskellige deltagere

Læs mere

DEN NYE STANDARD FOR IP-KAMERAER MADE BY ABUS

DEN NYE STANDARD FOR IP-KAMERAER MADE BY ABUS DEN NYE STANDARD FOR IP-KAMERAER MADE BY ABUS 1 1 Hvad har videoinstallatøren brug for? Inden vi udviklede vores nye IP-kameraer, lyttede vi til andre. Vi ville gerne vide, hvad der er vigtigst for dig,

Læs mere

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER.

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. Enkel administration af adgangsrettigheder til låsecylindre og nøgler. Enkelt at installere og let at vedligeholde. iloq opfylder følgende certificeringskrav:

Læs mere

Quick Start til WiFi Smartpen

Quick Start til WiFi Smartpen Quick Start til WiFi Smartpen Quick Start Livescribe Danmark ønsker dig tillykke med købet af din nye WiFi Smartpen For at opnå den bedste brugeroplevelse med din nye WiFi Smartpen er det vigtigt, at du

Læs mere

MEGET MERE END BARE EN ALARM

MEGET MERE END BARE EN ALARM MEGET MERE END BARE EN ALARM DIN SIKKERHED Tyverisikring Som standard indeholder COSESY en alarm, som trådløst og med batteribackup overvåger dit hjem når du ikke er hjemme. Skulle tyven forsøge at sabotere

Læs mere

Glem alt om nøgler! Skift til Aperio

Glem alt om nøgler! Skift til Aperio Udvid dit adgangskontrolsystem med trådløs låseteknologi Glem alt om nøgler! Skift til Aperio 2 Har du nogle døre med adgangskontrol og nogle med nøgler? Hvorfor administrere to forskellige systemer? Glem

Læs mere

VI GI R DIG. Installations guide Air 4920 Trådløst access point

VI GI R DIG. Installations guide Air 4920 Trådløst access point VI GI R DIG Installations guide Air 4920 Trådløst access point Indhold Medfølgende udstyr 04 Gode råd til opsætning 05 Internet Opsætning af trådløst internet 06 Ændre netværksnavn og adgangskode 08 Tilføj

Læs mere

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M221 Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

OMKnet trådløs. Overblik. Gode ting ved trådløs. Dårlige ting ved trådløs 3/12/2012

OMKnet trådløs. Overblik. Gode ting ved trådløs. Dårlige ting ved trådløs 3/12/2012 OMKnet trådløs Dette dokument er udarbejdet ud fra egen viden, informationssøgning og testning på kollegiet. En længere og større testning og undersøgelse vil være nødvendig før en præcis pris og endelig

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang Download appen Hent izettle-appen helt gratis i App Store eller Google Play. Opret en izettle-konto Du kan oprette en konto i appen eller på izettle.com. Opsæt din butik Tilføj dine

Læs mere