Bosch DCN NG Brochure over anvendelsesområder

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bosch DCN NG Brochure over anvendelsesområder"

Transkript

1 Bosch DCN NG Brochure over anvendelsesområder Med en effektiv ny softwarepakke!

2 DCN NG DCN NG kongressystemer: Et samlet system til konferencer af alle størrelser og typer DCN-systemet kan tilpasses, så det giver en perfekt og fleksibel understøttelse af kommunikationen i forbindelse med alt lige fra meget store internationale konferencer til lokale byrådsmøder. Vi viser i denne brochure en række eksempler på, hvor fleksibel og alsidig dette højkvalitetssystem er. Basisudgaven uden avancerede funktioner er velegnet til møder, som afholdes på et fælles sprog, og som har et begrænset deltagerantal. Den samme grundkonfiguration kan udvides til store tværsproglige kongresser med tolkning, afstemning, identifikation, audio og videoskærme og den effektive softwarepakke fra Bosch. DCN fjerner barriererne i alle typer konferencer og giver deltagerne mulighed for at få optimalt udbytte af møderne.

3 DCN NG Indkøbsliste. Enhed til mødedeltagere. Enhed til ordstyrer. Indbygningspanel 4. Håndmikrofon. Centralt styringsudstyr 6. Forsamlingsvisning 7. Storskærm 8. Tolkeskranke 9. Kanalvælger 0. Lommemodtager. AutoDome -kamera. Fast kamera. Pc med DCNstyringssoftware 4. Styring via touch screen. Id-kort 6. Fingeraftrykslæser 7. Selvstændig skærm 8. Højttalere 9. Intercom-håndsæt

4 4 DCN NG. Diskussion Tydelig talegengivelse for alle deltagere Ordstyreren har styringen Bedre strukturerede og derfor mere effektive møder Fastholdelse af opmærksomheden på det centrale Kræver ikke operatør Alle mødedeltagere har en mikrofon med en indbygget højttaler, som giver tydelig talegengivelse Mødedeltagere kan anmode om taletid ved at trykke på en knap på mikrofonen. Det er nemmere at fastholde opmærksomheden på det centrale, eftersom der kun er et begrænset antal mikrofoner åbne samtidigt. Dette er med til at sikre orden og en mere effektiv afvikling af mødet. Mødedeltagere, som anmoder om taletid, efter at grænsen for det maksimale antal talere er nået, placeres på en venteliste. Ordstyreren kan lytte, registrere anmodninger om taletid og tilsidesætte andre mødedeltagere ved hjælp af en prioritetsknap. I dette tilfælde slukkes der for alle de deltagendes mikrofoner, og der lyder en advarselstone. På denne måde kan ordstyreren let vejlede og styre mødet. En talerstol til gæstetalere er udstyret med en indbygget DCNmikrofon og -højttaler. Tilhørerne kan udstyres med håndholdte mikrofoner med eller uden gulvstativer. Alt DCN-udstyr er sluttet direkte til den centrale kontrolenhed. Den centrale kontrolenhed leverer strøm til alle enheder og fungerer som audioequalizer for alle mødedeltagernes højttalere og overvåger samtidigt mikrofonernes driftstilstand. Kræver ikke operatør.

5 DCN NG. Elektronisk afstemning Hurtig optælling og visning af deltagernes stemmer Mulighed for at kombinere elektronisk afstemning med et konferencesystem Visning af afstemningsresultater på storskærm for hele tilhørerskaren eller på individuelle skærme Styringssoftware til basisafstemning eller udvidet afstemning 6 Indhent tilhørernes mening, eller træf hurtige beslutninger med elektronisk afstemning Ordstyreren styrer mødet og afstemningsprocedurerne ved hjælp af en ordstyrerenhed. Det er også muligt for en operatør at styre afstemningen via en pc eller en touch screen. Ordstyrerenhedens grafiske LCD giver ordstyreren oplysninger om aktuelle talere, et afstemnings-script og afstemningsresultater. Enheden kan bruges til at starte, stoppe og afbryde afstemningen. Alle deltagere er udstyret med en afstemningsenhed. De fem afstemningsknapper bruges til henholdsvis flertalsafstemninger, for-og-imod-afstemninger, afstemninger med flere svarmuligheder, opinionsafstemning eller tilhørersvar. Afstemningsresultaterne sendes via den centrale DCN-kontrolenhed til en storskærm i salen eller via en kontrol-pc til tilhørernes individuelle skærme. Den centrale DCN-kontrolenhed leverer strøm til alle DCN-enheder.

6 6 DCN NG. Tolkning Deltagerne følger mødet på deres respektive sprog Op til kanaler til tolkning Fjerntolkning En flersproget international konference med delegerede fra forskellige lande uden fælles sprog Tolkene sidder i lydtætte bokse, der er udstyret med DCN tolkeenheder med grafiske, baggrundsoplyste LCD-skærme og tolkehovedtelefoner. Deltagerne kan høre indlæggene på det sprog, de ønsker, i hovedtelefonerne ved hjælp af: Fjerntolkning Det er muligt at tolke i realtid fra en fjernlokation, hvilket sparer tid og reducerer omkostninger, da tolkene ikke længere behøver at være fysisk til stede på mødet. Fjernlokationen kan være et hvilket som helst sted på kloden. Billedet af den deltager, som taler, optages med dome-kameraet og videresendes til tolkene. En kanalvælger på de enkelte deltageres enheder En separat kanalvælger Trådløs modtagelse via lommemodtagere

7 DCN NG 7 4. Operatørstyrede konferencer Avancerede ergonomiske funktioner Mange forskellige muligheder for data udgang Fremtidssikret teknologi Bosch DCN konferencesoftwarepakken giver operatøren nem adgang til at styre og administrere alle aspekter af konferencen Som eksempel kan nævnes: Operatøren konfigurerer alle forudsætninger og autorisationer til det enkelte møde. Allokering af betjeningsfunktioner til de enkelte mikrofonenheder. Forberedelse af overblikslayout med handlingsknapper til fleksible visninger til styring af mødet. Operatøren kan afvikle konferencen i henhold til en forudbestemt dagsorden eller foretage løbende justeringer. Under konferencen kan operatørerne få vist et klart overblik over status på de enkelte mikrofonenheder. Det er muligt at give hele gruppen eller enkelte delegerede adgang til elektronisk stemmeafgivelse. Avancerede funktioner i grænsefladen gør det muligt at videresende konferencedata automatisk og øjeblikkeligt til flere forskellige udgangs enheder. Problemfri integration med Microsoft Powerpoint. Optimeret til touch screen og betjening af farveblinde brugere. Med DCN NG software kan operatørerne tilpasse den enkelte session så meget eller så lidt som der er behov for. Softwarepakken er modulbaseret, så du kan bestille det funktionalitetsniveau, du har behov for. Den er samtidig nem at opgradere i takt med, at behovet vokser.

8 8 DCN NG. Deltagerregistrering og adgangskontrol Registrering af deltagere ved hjælp af chipkort og/eller pinkode Anvendelse af biometriske læsere, f.eks. fingeraftrykslæsere Hentning af lister over fremmødte og fraværende deltagere Adgangskontrol for hver enkelt delegeret Deltagerregistrering og forbedret sikkerhed med adgangskontrol DCN-softwaremoduler gør det muligt at registrere elektronisk identifikation og foretage adgangskontrol: Ved mikrofonenheden Ved indgangs- eller udgangsenheden Ved frie pladser Ved faste pladser Deltagerne kan registrere sig ved at: Trykke på en knap på de deltagendes enheder, hvilket giver en enkel form for registrering Indsætte et id-kort i en kortlæser, der er indbygget i mikrofonenheden eller placeret ved indgangene til konferencelokalerne. Benytte en pinkode, som også kan kombineres med et id-kort Det er også muligt at konfigurere systemet på en sådan måde, at deltagerne kun har adgang til bestemte mikrofoner eller kontrolfunktioner. Fingeraftrykslæsere DCN concentus-enheden kan udvides med en fingeraftrykslæser til persongenkendelse. Aflæsning af fingeraftryk er en effektiv biometrisk godkendelsesmetode til møder, hvor der er behov for et højt sikkerhedsniveau.

9 DCN NG 9 6. Visning af konferenceoplysninger Visning af konferenceoplysninger for deltagerne via projektorer eller storskærme Visning af oplysninger på deltagernes skærme eller ordstyrerens skærm Skærm med fleksible indstillinger til konfiguration af farver, skrifttyper, tekster, linjer og billeder Mulighed for at tilføje et billede med virksomhedens logo eller et byvåben Visuel visning af konferencedata på skærme Det er muligt at vise følgende oplysninger: Navnene på de aktuelle talere samt den resterende taletid Navnene på deltagere, som har anmodet om taletid Afstemningsoplysninger og -resultater (visning pr. deltager, i overbliksform eller som samlede resultater i form af diagrammer eller lister) Dagsorden og eventuelle beskeder Tilstedeværende og fraværende deltagere Skærmoplysningerne kan vises for de enkelte deltagere på podiet via en personlig LCD farveskærm. De samme oplysninger kan vises for tilhørerne ved hjælp af storskærme eller projektorer.

10 0 DCN NG 7. Se, hvem der taler Kamerainstallation, der automatisk viser de aktuelle talere på skærmen Et hurtigt dome-kamera, som viser den aktuelle taler Fast kamera, som viser et overblik over stedet Kameraet kræver ikke operatør Visning af oplysninger om deltagerne på skærmen samt et billede af den aktuelle taler Frie pladser ved samtidig anvendelse af id-kort Kamerastyring viser automatisk et billede af den aktuelle taler på skærmen En visuel dimension skaber ikke blot interesse og fokus, men fortæller også deltagerne og tilhørerne, hvem der taler. DCN kan konfigureres til automatisk at vise et billede af den aktuelle taler på skærme eller projektorer i hovedsalen, lobbyer, tolkebokse, mindre mødelokaler, eller hvor der ellers måtte være behov for det. Der vises også oplysninger om deltagerne på skærmen. Kamerastyringen er automatisk og kræver ikke nogen operatør. Bosch AutoDome -kameraer er perfekte til denne anvendelse. Operatøren behøver ikke at justere konfigurationen, da dette sker automatisk i systemet. Systemet er særligt anvendeligt til afholdelse af videokonferencer mellem forskellige lokationer, hvor deltagere fra de enkelte lokationer løbende får vist lyd, billede og navn på den aktuelle taler.

11 DCN NG 8. Deltagelse via internettet Deltagere, som er forhindrede i at deltage i et møde, kan følge med via internettet Tilhørerne kan benytte internettet til at deltage i et direkte byrådsmøde hjemmefra 8 Internet 4 7 Deltag i byrådsmødet direkte fra hotelværelset, næste gang du er på farten Det er muligt at være vært for et møde, som afholdes via en internetudbyder, med fuld adgang til lyd, video og data. Deltagere og andre, som ikke kan være fysisk til stede, kan overvære taler og få vist dias med præsentationer, videoer eller stillbilleder af taleren, få afstemningsresultater og hente meddelelser.

12 DCN NG 9. Private samtaler Giver adgang til privat tovejskommunikation mellem deltagere, ordstyreren, tolke og operatører uden mødeafbrydelser Mulighed for afvikling af op til fem samtidige samtaler Anmod om en privat samtale med andre mødedeltagere DCN intercom-funktionen giver konferencedeltagerne adgang til at afvikle private tovejssamtaler ved hjælp af et intercom-håndsæt. De kan eksempelvis kontakte partilederen, ordstyreren eller operatøren uden at flytte sig fra et sted til et andet eller uden at anvende lokale telefoner.

13 DCN NG 0. Audio-udvidelse og-logning Logning af audio, data og video på harddisk, cd eller dvd Tilhørerne kan følge talerne via separate højttalere og forstærkere Supplerende dæmpning af akustisk feedback CobraNet 7 Optagelse og distribution af lyd Tilhører, som ikke deltager aktivt, kan lytte med via supplerende højttalere. Logningsenheden kan sluttes til DCNsystemet, hvis der er behov for logning til optagelse af taler og simultantolkning. Optiske fiberkabler gør det muligt at optage og distribuere lyd over relativt store afstande uden kvalitetstab. DCN-systemet leverer analoge eller digitale lydindgange og -udgange. Det betyder, at du kan bevare lyden i digital form, så du er sikret en høj lydkvalitet. Hvis der er behov for at transmittere lyden, kan dette ske direkte fra DCN-systemet. Der er stigende efterspørgsel efter audiosystemer, hvor komponenter til signalprocessering og forstærkning distribueres rundt i hele bygningen. Derfor kan DCN NG let kobles på CobraNet, som er branchens førende teknologi til distribution af digital lyd i realtid via et hurtigt ethernet-netværk.

14 En tradition med kvalitet og innovation I mere end 00 år har navnet Bosch stået for kvalitet og pålidelighed. Bosch er den foretrukne globale leverandør af innovativ teknologi, med den højeste standard indenfor service og support. Hos Bosch Security Systems er vi stolte af at kunne tilbyde et stort produktsortiment indenfor tryghed, sikkerhed, kommunikation og lyd. Løsninger der er til at stole på, og som hver dag bruges verden over, lige fra opgaver i regeringsbygninger og offentlige steder til virksomheder, skoler og private hjem. Robert Bosch A/S Security Systems For yderligere oplysninger henvises til eller send en til dk.securitysystems@bosch.com Bosch Security Systems, 008 Trykt i Holland Ret til ændringer forbeholdes CO-EH-da-0_F0U96_0

Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation...

Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation... Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation... 2 CCS 800 Ultro konferencesystem...med en fleksibel totalløsning til møder Unik, indbygget digital MP- optagelse og -afspilning Fremragende talegengivelse

Læs mere

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad 2 Praesideo lydsystemer til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg fra Bosch Hold offentligheden

Læs mere

CCS 1000 D digitalt konferencesystem 1. CCS 1000 D digitalt konferencesystem Kompakt, men alsidigt

CCS 1000 D digitalt konferencesystem 1. CCS 1000 D digitalt konferencesystem Kompakt, men alsidigt CCS 1000 D digitalt konferencesystem 1 CCS 1000 D digitalt konferencesystem Kompakt, men alsidigt 2 CCS 1000 D digitalt konferencesystem Beregnet til plug-and-play, brugervenlige og yderst produktive møder

Læs mere

Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring

Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring 2 Plena Easy Line højttaleranlæg Den praktiske vej til høj kvalitet i højttaleranlæg Brugervenlig med zonemærkning og indstillingsindikatorer Smart equalizer

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

Divar. Løsningsoversigt. Divar application guide

Divar. Løsningsoversigt. Divar application guide Divar Løsningsoversigt Bosch Divar application Divar Alsidig guide digital optager Bosch Divar Alsidig digital optager Divar er den alsidige digitale optager, der bringer digital videoovervågning inden

Læs mere

Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed

Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed 2 Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem

Læs mere

Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter

Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter 2 Modulær lofthøjttaler Udviklet med tanke på installatøren Perfekt til næsten alle loftstyper Innovativt modulbaseret arkitektur

Læs mere

Bosch Video Management System Sikrer din fremtid med IP

Bosch Video Management System Sikrer din fremtid med IP Bosch Video Management System Sikrer din fremtid med IP IP-sikkerhedsløsning sammensætter det hele Bosch Video Management System (VMS) administrerer al din IP og digitale video og lyd samt alle de sikkerhedsdata,

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

AEGIS illuminatorer fra Bosch Sikkerhedsbelysning

AEGIS illuminatorer fra Bosch Sikkerhedsbelysning AEGIS illuminatorer fra Bosch Sikkerhedsbelysning 2 AEGIS illuminatorer AEGIS illuminatorer Sikkerhed og sikkerhedsbelysning Patentanmeldt teknologi med konstant belysning, kompenserer for LED-degradering

Læs mere

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) Alarmen er frakoblet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Sikkerhed i første række Selvfølgelig vil du sørge for

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

DICENTIS Trådløst konferencesystem Maksimal fleksibilitet. Nul interferens.

DICENTIS Trådløst konferencesystem Maksimal fleksibilitet. Nul interferens. DICENTIS Trådløst konferencesystem Maksimal fleksibilitet. Nul interferens. 2 Det trådløse konferencesystem til den mobile generation Wi-Fi-standardteknologi, så det fungerer sammen med andre Wi-Fi-netværk.

Læs mere

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Patientpleje Er der mange patienter, der skal plejes på samme tid, og kun begrænset personale giver et Bosch personsikringssystem en problemfri

Læs mere

Divar alsidige digitale optagere Ny æra inden for digital optagelse. En ny generation af Divar alsidige digitale optagere til både analog og IP

Divar alsidige digitale optagere Ny æra inden for digital optagelse. En ny generation af Divar alsidige digitale optagere til både analog og IP Divar alsidige digitale optagere Ny æra inden for digital optagelse En ny generation af Divar alsidige digitale optagere til både analog og IP Næste generation af Divar digitale videooptagere Overgår forventningerne

Læs mere

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Hvad er wlsn? Det trådløse lokale sikerhedsnetværk wlsn

Læs mere

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på Alarms Manager er et system der overvåger, styrer og alarmerer fra alle tænkelige hændelser og fra et utal af forskellige systemer. Alarms Manager kan erstatte, eller supplere alle typer systemer og tekniske

Læs mere

Elektronisk afvikling og formidling af kommunalbestyrelses- og byrådsmøder

Elektronisk afvikling og formidling af kommunalbestyrelses- og byrådsmøder Elektronisk afvikling og formidling af kommunalbestyrelses- og byrådsmøder Full-service løsninger fra In-JeT ApS til fjernstyret elektronisk mødeafvikling og webcasting Mødeafvikling med mikrofonsystemer

Læs mere

Conference phones for every situation

Conference phones for every situation Conference phones for every situation Møder via mobiltelefon Tilslut din mobiltelefon til Konftel, med kabel eller trådløst via Bluetooth. Web-møde Taler du med kunder og kolleger via Skype, Microsoft

Læs mere

When meetings really matter

When meetings really matter When meetings really matter Web-møde Taler du med kunder og kolleger via Skype, Microsoft OSC eller andre kommunikationsværktøjer på computeren? Brug Konftel som lydkilde. Møder via mobiltelefon Tilslut

Læs mere

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Hvad er wlsn? Det trådløse lokale sikerhedsnetværk wlsn

Læs mere

Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold

Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch 0 100 o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold Højhastighedspositioneringssystem 0 til 100º på 1 sekund! Forskellige anvendelser

Læs mere

LEJEKATALOG & PRISLISTE

LEJEKATALOG & PRISLISTE LEJEKATALOG & PRISLISTE JANUAR 2014 Ny adresse pr. 15. Marts 2014 Hjerting AV-Teknik 75 11 91 91 salg@hjav.dk www.hjerting-av.dk SIKKER OG ENKEL LYDGENGIVELSE - hvér gang 1 FOREDRAG FESTER REJSEGILDE MØDER

Læs mere

Konferencesystemet DCN-multimedia Informer. Imponer. Inspirer.

Konferencesystemet DCN-multimedia Informer. Imponer. Inspirer. Konferencesystemet DCN-multimedia Informer. Imponer. Inspirer. 2 Konferencesystemet DCN-multimedia fra Bosch Informer. Imponer. Inspirer. Og få folk til at handle At få folk til at handle er det foretrukne

Læs mere

For at en virksomheds hovedformål og drift kan fungere optimalt, er der en lang række af underliggende servicefunktioner der skal være på plads.

For at en virksomheds hovedformål og drift kan fungere optimalt, er der en lang række af underliggende servicefunktioner der skal være på plads. Team Mobbis +45 3325 5858 www.mobbis.com info@mobbis.com ALARMS MANAGER HVORFOR ANSKAFFE ALARMS MANAGER? Alle virksomheders eksistensgrundlag er deres kunder. Dette uanset hvilken type virksomhed vi taler

Læs mere

Roger TM. Dynamic SoundField Sæt stikket i, tænd systemet, og undervis

Roger TM. Dynamic SoundField Sæt stikket i, tænd systemet, og undervis Roger TM Dynamic SoundField Sæt stikket i, tænd systemet, og undervis Forskellen med Soundfield Det er vigtigt, at eleverne hører godt i klasseværelset, for at de virkelig kan yde deres bedste og få mest

Læs mere

NSF Teknik. - interaktiv tavle Mindboard. Mindboard - bliv interaktiv

NSF Teknik. - interaktiv tavle Mindboard. Mindboard - bliv interaktiv - interaktiv tavle Mindboard Ideel løsning hvis projektor allerede er tilstede Mindboard kan leveres i flere forskellige interaktive udgaver: Interaktiv tavle - fast eller til skinne Interaktiv tavle -

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug:

Toshiba EasyGuard i brug: Toshiba EasyGuard i brug Toshiba EasyGuard i brug: tecra a5 Få mobil produktivitet i helt nye dimensioner. Toshiba EasyGuard indeholder en række funktioner, der hjælper mobile erhvervskunder med at opfylde

Læs mere

Bosch bliver Extreme Produkter fra Extreme CCTV-gruppen fås nu hos Bosch

Bosch bliver Extreme Produkter fra Extreme CCTV-gruppen fås nu hos Bosch Bosch bliver Extreme Produkter fra Extreme CCTV-gruppen fås nu hos Bosch 2 I Bosch bliver Extreme Integritet, innovation og ydeevne Bosch Security Systems' nylige anskaffelse af Extreme CCTV-gruppen, der

Læs mere

20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN

20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN 20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN Klik her ThinkVantage -teknologi og design er karakteristiske innovationer på ThinkPad

Læs mere

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol RX WEB online og fleksibel adgangskontrol 2 RX WEB en enkel og effektiv løsning Med RX WEB får man et adgangskontrolsystem, hvor der er taget hensyn til at systemet skal være brugervenligt, og nemt at

Læs mere

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder Ungeråd KBH - Forretningsorden 1 - Kontakt og dialog mellem møder 1.0 Kommunikation i Ungerådets arbejdsgrupper 1.1 Der nedsættes en koordinationsgruppe med repræsentanter fra arbejdsgrupperne, Talspersonerne

Læs mere

MobileStatus Viewer Brugervejledning

MobileStatus Viewer Brugervejledning MobileStatus Viewer Brugervejledning Vejledning til brugerfunktionerne i MobileStatus Viewer Version 2.2 august 2008 www.blueposition.com Alle firma og produktnavne omtalt i dokumentet er varemærker eller

Læs mere

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront 1 Medier & introduktion: Tillykke med dit nye music hall anlæg. Med AV2.1 har du let adgang til

Læs mere

LEJEKATALOG & PRISLISTE

LEJEKATALOG & PRISLISTE LEJEKATALOG & PRISLISTE 2019 SIKKER OG ENKEL LYDGENGIVELSE - hver gang GOD LYD TIL: FOREDRAG FESTER REJSEGILDE MØDER JUBILÆUM OG MEGET MERE. LEJ BOSE L1 PRIS FRA 500,- PR. DAG 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.

Læs mere

Quick-guide til Konftel 300 DANSK

Quick-guide til Konftel 300 DANSK Quick-guide til Konftel 300 DANSK Beskrivelse Konftel 300 er en konferencetelefon, der kan tilsluttes analogt telefonstik, mobil/ DECT-telefon eller computer. På www.konftel.com/300 finder du en håndbog

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

3M tilbyder unikke løsninger til at gøre dine præsentationer perfekte!

3M tilbyder unikke løsninger til at gøre dine præsentationer perfekte! Digital Wall Display Digital White Board og Digital Easel Digital Media System 700 serie Digital Media System 800 serie Digitale projektorer Overhead projektorer 3M tilbyder unikke løsninger til at gøre

Læs mere

KØBERVEJLEDNING. Toshiba-FUNKTION

KØBERVEJLEDNING. Toshiba-FUNKTION Toshiba-FUNKTION TILBAGE TIL SKOLEN TILBAGE TIL SKOLEN KØBERVEJLEDNING Uanset om der er tale om en studerende, en lærer eller en skole, der skal købe udstyr til et klasselokale, tilbyder Toshiba et stort

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

Med Fokus på Fremtiden

Med Fokus på Fremtiden Med Fokus på Fremtiden Din guide til MJ Vision videoovervågning i HD Tlf.: +45 70 20 82 12 Email.: Info@mjvision.dk Web.: www.mjvision.dk Hvorfor vælge? Herunder en guide 1 2 3 4 5 6 7 8 Hvad er Økonomi

Læs mere

Hurtigt, nemt og bekvemt. Ønsker du, som mange andre, at få nye kompetencer. og være opdateret om mulighederne i de produkter

Hurtigt, nemt og bekvemt. Ønsker du, som mange andre, at få nye kompetencer. og være opdateret om mulighederne i de produkter Indhold Hvad er et webinar?... 2 Hvordan foregår det?... 3 Deltag via tablet... 9 Forskellige former for interaktion... 11 Hvilket udstyr skal jeg bruge?... 12 Hvad skal jeg ellers bruge?... 13 Kan man

Læs mere

HØR BEGGE SIDER AF HISTORIEN I LÆNGERE TID

HØR BEGGE SIDER AF HISTORIEN I LÆNGERE TID DØV HØR BEGGE SIDER AF HISTORIEN I LÆNGERE TID BRUGER TRE GANGE MINDRE BATTERISTRØM END ANDRE TRÅDLØSE CROS LØSNINGER LYD TRANSMITTERES FRA BRUGERENS DØVE ØRE TIL ØRET MED BEDRE HØRELSE WIDEX CROS WIDEX

Læs mere

Afvikling af Bridge turnering. BridgeCentral og BridgeMate. Komponenter, opsætning, afvikling og afslutning af turnering.

Afvikling af Bridge turnering. BridgeCentral og BridgeMate. Komponenter, opsætning, afvikling og afslutning af turnering. Afvikling af Bridge turnering BridgeCentral og BridgeMate Komponenter, opsætning, afvikling og afslutning af turnering. Leif Thusholt 28-08-2010 INDEX A Angiv startscore 17 B BridgeCentral Formål 3 BridgeMate

Læs mere

GB-HD9604T-PL / GB-HD9716T-PL. Kom godt i gang

GB-HD9604T-PL / GB-HD9716T-PL. Kom godt i gang GB-HD9604T-PL / GB-HD9716T-PL Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2015 Generelt Tillykke med dit GolBong HD netværksoptager. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer

Læs mere

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik ED 100 ED 250 Modulopbygget dørautomatik ED 100 og ED 250 indhold ED 100 og ED 250 konfigurationer til forskellige dørløsninger 4 5 Det modulopbyggede system 6 7 Easy Access og Easy Use 8 9 Funktionel

Læs mere

VIDEOSAMTALER PÅ PC. Deltag i samtalen på distancen. Pilotprojekt med videosamtaler hos Klinik Kirurgi-Kvinde-Barn, Regionshospital

VIDEOSAMTALER PÅ PC. Deltag i samtalen på distancen. Pilotprojekt med videosamtaler hos Klinik Kirurgi-Kvinde-Barn, Regionshospital VIDEOSAMTALER PÅ PC Deltag i samtalen på distancen Pilotprojekt med videosamtaler hos Klinik Kirurgi-Kvinde-Barn, Regionshospital Nordjylland Videosamtaler Vi kan nu tilbyde dig som patient og pårørende

Læs mere

Epsons mødeløsninger PROJEKTOR ELLER FLADSKÆRM?

Epsons mødeløsninger PROJEKTOR ELLER FLADSKÆRM? Epsons mødeløsninger PROJEKTOR ELLER FLADSKÆRM? HVAD SKAL DU SE EFTER I EN SKÆRM? Denne vejledning undersøger betydningen af skærmstørrelse, økonomi og billedkvalitet for at hjælpe dig med at finde det

Læs mere

LAGERAUTOMAT LOGIMAT Effektiv teknologi til lagring og ordrepluk af smådele

LAGERAUTOMAT LOGIMAT Effektiv teknologi til lagring og ordrepluk af smådele LAGERAUTOMAT LOGIMAT Effektiv teknologi til lagring og ordrepluk af smådele Fordele Lagerautomat LogiMat Ergonomisk og effektivt system til lagring og pluk af smådele Dine fordele: SSI SCHÄFERs LogiMat

Læs mere

Plantronics M70. -M90 serien. Brugervejledning

Plantronics M70. -M90 serien. Brugervejledning Plantronics M70 -M90 serien Brugervejledning Indhold Velkommen 3 Hvad er der i æsken* 4 Vælg sprog 5 Parring 6 Oversigt over headset 7 Vær på den sikre side 7 Tag styringen 8 Besvar eller afslut et opkald

Læs mere

CleverHouse. SOFTCONTROL - CleverHouse. Større komfort, sikkerhed og energieffektivitet. Online styring af boliger!

CleverHouse. SOFTCONTROL - CleverHouse. Større komfort, sikkerhed og energieffektivitet. Online styring af boliger! Online styring af boliger! SOFTCONTROL - Større komfort, sikkerhed og energieffektivitet. SoftControl Gør dit liv mere sikkert, komfortabelt, og effektivt, mens du sparer penge SoftControl er en platform

Læs mere

Synkron kommunikation

Synkron kommunikation Synkron kommunikation Synkron kommunikation betyder, at kommunikationen foregår her og nu, med ingen eller kun lidt forsinkelse. De to kommunikatorer er synkrone de "svinger i samme takt". Et eksempel

Læs mere

1. Bluetooth Speakerphone

1. Bluetooth Speakerphone 1. Bluetooth Speakerphone Denne Bluetooth speakerphone i mini-størrelse er designet til at du kan nyde maksimal frihed ved trådløs kommunikation med den avancerede S.S.P-løsning med Ekko- og støjreduktioner,

Læs mere

Verdens første digitale minimodtager

Verdens første digitale minimodtager Verdens første digitale minimodtager Comfort Digisystem Receiver DT10 Receiver DT10 er minimodtageren med Comfort Digisystems unikke lydkvalitet. Den er let at bruge, let at konfigurere, og den giver en

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

Funktionsløsning. KNX DALI-gateway. Det effektive interface til styring af belysning

Funktionsløsning. KNX DALI-gateway. Det effektive interface til styring af belysning Funktionsløsning Det effektive interface til styring af belysning Effektiv og praktisk styring af belysning KNX-systemer kombinerer fleksibilitet, komfortabel betjening og energieffektivitet i avanceret

Læs mere

Personsikringssystem fra Bosch

Personsikringssystem fra Bosch Personsikringssystem fra Bosch Ñ Håndtering af trusler og detektering af nødsituationer Ñ Personbeskyttelse: ulykker og risiko for aggressiv adfærd Ñ Manuel og automatisk alarm med lokationsoplysninger

Læs mere

Fuldt integreret i Team Mobbis Alarms Manager

Fuldt integreret i Team Mobbis Alarms Manager Fuldt integreret i Team Mobbis Alarms Manager Trådløse teknologier kommer buldrende Nye trådløse teknologier introduceres i et tempo som aldrig før Trådløse teknologier gør installation meget enklere.

Læs mere

DICENTIS-konferencesystem Informer. Imponer. Inspirer. DICENTIS-konferencesystem 1

DICENTIS-konferencesystem Informer. Imponer. Inspirer. DICENTIS-konferencesystem 1 DICENTIS-konferencesystem Informer. Imponer. Inspirer. DICENTIS-konferencesystem 1 2 DICENTIS-konferencesystem DICENTIS-konferencesystem 3 Konferencesystemer af Bosch I mere end 125 år har navnet Bosch

Læs mere

Version 8.0. BullGuard. Backup

Version 8.0. BullGuard. Backup Version 8.0 BullGuard Backup 0GB 1 2 INSTALLATIONSVEJLEDNING WINDOWS VISTA, XP & 2000 (BULLGUARD 8.0) 1 Luk alle åbne programmer, bortset fra Windows. 2 3 Følg instrukserne på skærmen for at installere

Læs mere

Om overvågning Et komplet udvalg af IP-kameraer

Om overvågning Et komplet udvalg af IP-kameraer Om overvågning Et komplet udvalg af IP-kameraer 2 Et komplet udvalg af IP-kameraer Hvorfor vælge noget andet end det bedste til din netværksbaserede videoovervågningsløsning? FlexiDome IP perfekt designede

Læs mere

i3sync PLUG & PLAY TRÅDLØST PRÆSENTATIONSREDSKAB

i3sync PLUG & PLAY TRÅDLØST PRÆSENTATIONSREDSKAB i3sync PLUG & PLAY TRÅDLØST PRÆSENTATIONSREDSKAB HOLD MØDER PÅ EN NY MÅDE Eller hold præsentationer med dette kompakte og lette præsentationsredskab. i3sync er nem at bruge og giver forskellige deltagere

Læs mere

SIKOM A/S NYHEDSBREV JAN. 2009

SIKOM A/S NYHEDSBREV JAN. 2009 MM SIKOM A/S er blevet til SIKOM A/S Pr. 1. jan. 2009 har MM SIKOM A/S skiftet navn til SIKOM A/S. Årsagen til navn skiftet er, at Adm. Direktør Morten V. Hansen har købt Paul Erik Madsens anparter i firmaet.

Læs mere

Peter Kragh Hansen. Microsoft PowerPoint 2013 DK. ISBN nr.: 978-87-93212-07-7

Peter Kragh Hansen. Microsoft PowerPoint 2013 DK. ISBN nr.: 978-87-93212-07-7 Peter Kragh Hansen Microsoft PowerPoint 2013 DK ISBN nr.: 978-87-93212-07-7 I n d h o l d s f o r t e g n e l s e PowerPoint 2013... 3 Præsentation... 4 Oprettelsen af præsentationer... 5 Skabeloner og

Læs mere

sådan kommer du i gang hp ipaq Pocket PC h5500-serien

sådan kommer du i gang hp ipaq Pocket PC h5500-serien 304921-081 Getting Started.book Page i Tuesday, May 27, 2003 3:24 PM sådan kommer du i gang hp ipaq Pocket PC h5500-serien Dokumentets bestillingsnr.: 304921-081 Maj 2003 304921-081 Getting Started.book

Læs mere

Kursus- og opslagsmateriale

Kursus- og opslagsmateriale Kursus- og opslagsmateriale December 2014 Lync 2013 Dette materiale er udarbejdet til et 1-dags kursus og gennemgår Lync 2013 med vægt på følgende funktioner: Gennemgang af brugerfladen med: Tilgængelighed

Læs mere

Kom godt i gang med Klasseværelse 2.1. Lærervejledning om Klasseværelse-appen til ipad

Kom godt i gang med Klasseværelse 2.1. Lærervejledning om Klasseværelse-appen til ipad Kom godt i gang med Klasseværelse 2.1 Lærervejledning om Klasseværelse-appen til ipad Velkommen til Klasseværelse Klasseværelse er en effektiv app til ipad, som gør det nemmere for dig at styre undervisningen,

Læs mere

3. Lær din Bluetooth Speakerphone at kende For at bruge din speakerphone, så følg følgende enkle trin:

3. Lær din Bluetooth Speakerphone at kende For at bruge din speakerphone, så følg følgende enkle trin: Brugermanual 1. Bluetooth Speakerphone Denne praktiske Bluetooth Speakerphone er specielt designet til at brugeren kan nyde friheden ved trådløs kommunikation. Brug den på et skrivebord som konferencetelefon

Læs mere

Skifte til PowerPoint 2010

Skifte til PowerPoint 2010 I denne vejledning Microsoft PowerPoint 2010 ser meget anderledes ud end PowerPoint 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre

Læs mere

Elevvejledning til SkoleKomNet - Min egen hjemmeside

Elevvejledning til SkoleKomNet - Min egen hjemmeside Indledning...1 Sådan får du adgang...2 Dit KlasseWeb skrivebord Overblik...2 Dit arbejdsområde...3 Din hjemmeside på nettet...3 Sådan laver du en hjemmeside i 4 trin...3 Trin 1 Dit personlige billede på

Læs mere

Konference-kit. Assembly Voting Konference er et digitalt afstemningssystem og forum til brug i forsamlinger

Konference-kit. Assembly Voting Konference er et digitalt afstemningssystem og forum til brug i forsamlinger Assembly Assembly Voting Voting Konference Konference-kit Assembly Voting Konference er et digitalt afstemningssystem og forum til brug i forsamlinger Afstemning Afstemninger ved lov- og vedtægtsbestemte

Læs mere

Video Management Software. Produktbrochure

Video Management Software. Produktbrochure Video Management Software Produktbrochure Fleksibel, effektiv og intelligent Video Management Software forsyner brugeren med effektiv og avanceret videoovervågningssoftware, der er nem at bruge. I kombination

Læs mere

Kom godt igang med OpenMeetings

Kom godt igang med OpenMeetings Kom godt igang med OpenMeetings Kom godt igang med OpenMeetings Side 2 Indholdsfortegnelse 1. Log på / Registrer dig... 3 1.1 Find Forsvarets Elektroniske Skole på internettet... 3 1.2 Login skærmen...

Læs mere

Tv-boks til dig med YouSee Tv. Installationsvejledning (model: ISB2231)

Tv-boks til dig med YouSee Tv. Installationsvejledning (model: ISB2231) Tv-boks til dig med YouSee Tv Installationsvejledning (model: ISB3) Indholdsfortegnelse Første del Inden installation af tv-boksen 4 Anden del Placering af tv-boksen 5 Tredje del Tilslutning af tv-boksen

Læs mere

SSI GSM samtaleanlæg

SSI GSM samtaleanlæg SSI GSM samtaleanlæg GSM baseret samtaleanlæg og adgangskontrol Installation og bruger vejledning Bestillings nummer: 26008005 SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang ssi@svane-el.dk

Læs mere

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir - Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et fleksibelt og enkelt adgangskontrolsystem SmartAir er velegnet til virksomheder, boligforeninger, kommuner

Læs mere

QUICK MANUAL BRUGERNAVN: ADMIN PASSWORD: 00000 APP: SMARTEYES PRO PORT: 50100. SecVision - Quick Manual v1.0

QUICK MANUAL BRUGERNAVN: ADMIN PASSWORD: 00000 APP: SMARTEYES PRO PORT: 50100. SecVision - Quick Manual v1.0 QUICK MANUAL BRUGERNAVN: ADMIN PASSWORD: 00000 APP: SMARTEYES PRO PORT: 50100 SecVision - Quick Manual v1.0 1. System Login 1.1. Bruger Login ID: admin Password: 00000 1.2. Indstilling af dato/tid og harddisk

Læs mere

Brugervejledning til dataoverførsel fra kamera til kamera

Brugervejledning til dataoverførsel fra kamera til kamera Canon digitalkamera Brugervejledning til dataoverførsel fra kamera til kamera Indholdsfortegnelse Indledning...................................... 1 Overførsel af billeder via en trådløs forbindelse........

Læs mere

I gennemsnit bruges 5,4 timer om ugen i et mødelokale. Kilde: Futuresource Corporate AV End User Perspectives

I gennemsnit bruges 5,4 timer om ugen i et mødelokale. Kilde: Futuresource Corporate AV End User Perspectives I gennemsnit bruges 5,4 timer om ugen i et mødelokale. Kilde: Futuresource Corporate AV End User Perspectives det perfekte mødelokale Tænk, hvis du kunne bruge arbejdslivets mange møder på ideer og beslutninger,

Læs mere

Roger TM. på arbejdspladsen. Fokus på arbejde frem for at høre

Roger TM. på arbejdspladsen. Fokus på arbejde frem for at høre Roger TM på arbejdspladsen Fokus på arbejde frem for at høre Kommunikere, deltage og bidrage En moderne arbejdsplads kan være et kompliceret lyttemiljø. Det er også et sted, hvor vellykket kommunikation

Læs mere

AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg. Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler

AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg. Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler Fleksible sikkerhedsløsninger Fra beboelse til erhverv. AlphaVision ML alarmanlæg tilbyder, med

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300 Den ultimative og robuste all-in-one ultrabærbare pc. Toshiba EasyGuard består af en række funktioner, der hjælper erhvervskunder med at opfylde deres behov for større datasikkerhed, avanceret systembeskyttelse

Læs mere

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol. Et adgangskontrolsystem

Læs mere

Udnyt det fulde potentiale i jeres Lync investering med Lync telefoner fra Polycom

Udnyt det fulde potentiale i jeres Lync investering med Lync telefoner fra Polycom Udnyt det fulde potentiale i jeres Lync investering med Lync telefoner fra Polycom Lync kan effektivisere mange arbejdsprocesser og øge medarbejdernes produktivitet. Med Polycom s store udvalg af telefoner

Læs mere

Nokia C110/C111 Kort til trådløst LAN Installationsvejledning

Nokia C110/C111 Kort til trådløst LAN Installationsvejledning Nokia C110/C111 Kort til trådløst LAN Installationsvejledning OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA MOBILE PHONES Ltd, erklærer som eneansvarlige, at produkterne DTN-10 og DTN-11 er i overensstemmelse med

Læs mere

HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION - AXIS KAMERA

HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION - AXIS KAMERA Team Mobbis +45 3325 5858 www.mobbis.com info@mobbis.com HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION - AXIS KAMERA 2.6. HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION AXIS KAMERAER Team Mobbis anbefaler AXIS som leverandør af

Læs mere

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: ISB2201)

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: ISB2201) Tv-boks til dig med Tv i flere rum Installationsvejledning (model: ISB0) Indholdsfortegnelse Første del Inden installation af tv-boksen 4 Anden del Placering af tv-boksen 5 Tredje del Tilslutning af tv-boksen

Læs mere

DVT. - det sikre valg. DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer

DVT. - det sikre valg. DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer DVT - det sikre valg DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer INTELLIGENT TV OVERVÅGNING - INTRODUKTION DVT lancerer en ny serie af revolutionerende TV Overvågning, der især

Læs mere

Quick-guide til Konftel 300M

Quick-guide til Konftel 300M DANSK Quick-guide til Konftel 300M Konftel 300M er en batteridrevet trådløs konferencetelefon til tilslutning til mobilnet (GSM/3G) eller computer (USB). På www.konftel.com/300m finder du en håndbog med

Læs mere

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på BLIV TRÅDLØS Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge og som er udviklet

Læs mere

Panda Antivirus + Firewall 2007 NYT Titanium Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af

Læs mere

i3sweezz TRÆK, DREJ, UNDERVIS

i3sweezz TRÆK, DREJ, UNDERVIS i3sweezz TRÆK, DREJ, UNDERVIS ADAPTIVE ANVENDELSE AF TAVLEN I den seneste tid har der været en del fokus på adaptiv læring i folkeskolen, hvor forskellene mellem eleverne er rykket frem i bevidstheden.

Læs mere

Solutions for building communication

Solutions for building communication Solutions for building communication Indholdsfortegnelse 1 Om SKS 2 Jeres fordele med SKS 3 SKS svarapparater video og audio 4 COMFORT dørstation Multitouch 5 Dørstationer efter mål, postkasseløsninger

Læs mere

#01 #02 WHITEPAPER WHITEPAPER VIRKER SPECIAL-FONTE I WORD OG POWERPOINT? HVORDAN LAYOUTER MAN DEN PERFEKTE POWERPOINT SKABELON?

#01 #02 WHITEPAPER WHITEPAPER VIRKER SPECIAL-FONTE I WORD OG POWERPOINT? HVORDAN LAYOUTER MAN DEN PERFEKTE POWERPOINT SKABELON? VIRKER SPECIAL-FONTE I WORD OG POWERPOINT? HVORDAN LAYOUTER MAN DEN PERFEKTE POWERPOINT SKABELON? #01 BRAND MANAGEMENT TOOLS FOR MICROSOFT OFFICE BRAND MANAGEMENT TOOLS FOR MICROSOFT OFFICE HVORDAN LAYOUTER

Læs mere

Kom godt i gang med Klasseværelse. Lærervejledning om Klasseværelse-appen til Mac

Kom godt i gang med Klasseværelse. Lærervejledning om Klasseværelse-appen til Mac Kom godt i gang med Klasseværelse Lærervejledning om Klasseværelse-appen til Mac Velkommen til Klasseværelse på Mac Klasseværelse er en effektiv app til ipad og Mac, som gør det nemmere for dig at styre

Læs mere

Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software. Design, kvalitet og funktion...

Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software. Design, kvalitet og funktion... Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software Design, kvalitet og funktion... Indledning Komplette forsyningsløsninger til marinaer, havne og campingpladser tallykey A/S udvikler

Læs mere

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker - App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360

Læs mere

DIN KOMPLETTE LEVERANDØR AF LYD BILLEDE TELESLYNGER INFORMATIONSSYSTEMER

DIN KOMPLETTE LEVERANDØR AF LYD BILLEDE TELESLYNGER INFORMATIONSSYSTEMER DIN KOMPLETTE LEVERANDØR AF LYD BILLEDE TELESLYNGER INFORMATIONSSYSTEMER BEST-AV & METORION MUSIC KAN HJÆLPE MED FØLGENDE: Rådgivning, salg og installation af musik og talevarsling. Rådgivning, salg og

Læs mere

Tryk og tal. 1. udgave

Tryk og tal. 1. udgave Tryk og tal 1. udgave 2008 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Nokia, Nokia Connecting People og Nseries er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Nokia Corporation. Nokia tune er et lydmærke

Læs mere