SPECIAL PLEJE TIL NEURO SENSITIV HUD

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SPECIAL PLEJE TIL NEURO SENSITIV HUD"

Transkript

1 o r t h o C o s N E U RO - CO S M E T I C S FO R P RO B L E M - S K I N

2 orthocos SPECIAL PLEJE TIL NEURO SENSITIV HUD En neuro-sensitive hud er defineret som en irriteret, nervøs hud. Klart synlige symptomer er allergiske reaktioner, kløe og inflammation. Årsagen til dette er altid en svækket lipid barriere med en begrænset beskyttende funktion. Reaktionerne og deres fysiologiske udløsere kan være meget forskellige. Af denne grund kræves der en differentieret tilgang til behandlingen. Under udviklingen af orthocos blev den neuro-sensitive hud klassificeret i fire typer. Målrettede behandlinger kan dermed præcist fjerne de fysiologiske forstyrrelser.

3 orthocos 4 NEURO SENSITIVE HUD TYPER TYPE 1: SVÆKKET LIPID-BARRIERE Problemet er en ændret lipid barriere som følge af et højt transepidermalt væsketab samt en unormal afskalning af huden, kløe og inflammation TYPE 2: SVAGE BLODKARS VÆGGE Sædvanligvis fører medfødt svækkelse af blodkars væggene først til rødme på kinder og næse, senere også til fine blålig-røde årer. TYPE 3: FØLSOMME NERVER Nedsat tolerancetærskel udløser overdrevne immunreaktioner og en forøget modtagelighed for allergi i huden. Selv mindre stimuli udløser rødme, hævelse, prikken og ubehagelig spænding i huden. TYPE 4: HORMON FORSKYDELSE Årsagen til hudirritation er her en hormonelt styret hyperaktivitet i talgkirtlen, som forårsager forstyrrelser i hornlaget samt øget inflammation i huden.

4 orthocos HVORDAN UDVIKLES EN NEURO SENSITIV HUD? Den sunde lipid barriere består af døde forhornede celler og en lipid blanding af kolesterol, fedtsyrer og ceramider. Sammen danner de en lamelleret struktur, der hindrer fugttab samt indtrængning af forurenende stoffer. Healthy lipid-barrier Hvis den lamellerede lipid struktur forstyrres i sin sammensætning bliver den naturlige lipid barriere skrøbelig bacteria and pollutants udvaskes de lamillære hud lipider skin lipids forsvinder fugt i stigende grad moistness kan bakterier og allergener, men også hudstressende forurenende stoffer lettere trænge ind Brittle lipid-barrier Derved bliver huden mere følsom overfor irritationer. Selv små stimuli medfører rødme, hævelse, varme, prikken eller spændinger. Huden får hurtigere tendens til eksem og kløe. disturbed lipid-barrier

5 orthocos ÅRSAGER TIL ØDELAGT LIPID-BARRIERE Østrogene faktorer som Klima og miljømæssige påvirkninger Udsættelse for sollys Medicin Forkert afrensning og/eller pleje Udtørrer huden og fremmer den negative påvirkning fra skadelige stoffer. Endogene faktorer som Genetisk disposition Hormonelle påvirkninger Ændrer sammensætningen af den lamillære lipid struktur. Den faste binding mellem de forhornede celler mistes, lipid-barrieren bliver skællet og mister sin fugt.

6 orthocos NEURO KOSMETIK PÅ KANTEN TIL MEDICIN orthocos produkter hører ikke til kategorien af traditionelle kosmetiske produkter De har til formål, hurtigt at berolige den irriterede, som regel patologisk ændrede hudbarriere, og styrke og genoprette hudens naturlige forsvar. Det specielle ved orthocos produkterne er Baseret på koldpressede helende olier i medicinsk kvalitet, der problemfrit integreres i den beskadigede lipid-barriere for bæredygtig genopbygning af huden.

7 orthocos NEURO KOSMETIK PÅ KANTEN TIL MEDICIN Alle orthocos produkter indeholder den kortisonfrie active ingrediens Modukine. Det hæmmer neurotransmitter, Interleukin-8 (inflammatorisk medikator) Regulerer keratinisering af atopisk hud Reparerer beskadiget lipid-barriere Efterligner hudens lamelformede lipid struktur Gør huden uigennemtrængelig for forurenende stoffer Naturligvis er alle orthocos produkterne uden kemiske og syntetiske konserveringsmidler, duftstoffer og allergifremkaldende tilsætningsstoffer.

8 ortho Cos NEURO SENSE TIL DEN SENSITIVE HUD MED SVÆKKET LIPID -BARRIERE orthocos Neuro Sense produkterne er baseret på en kombination af Helende hamp og sesam olie i medicinsk kvalitet. De tager hånd om hele problemet i den overfølsomme, lipid beskadigede hud, ved at reparere den og genopbygge balance og et stærkt forsvar i huden. Produkterne er meget målrettede og giver mulighed for at Stoppe transepidermalt væsketab Dræbe bakterier på hudoverfladen Berolige huden, lindre kløe og blokere frigivelsen af inflammatoriske neurotransmittere. Anvendelsesområder Irriteret, atopisk hud, ved eksem og dermatitis samt som tillægsbehandling ved eksem og psoriasis.

9 HELENDE OLIER TIL DEN SENSITIVE HUD MED SVÆKKET LIPID -BARRIERE HAMP OLIE Det særlige ved hamp olie sammenlignet med andre olier er At de vitale Omega-6 og Omega-3 fedtsyrer er i et optimalt antiinflammatorisk forhold 1:3. At den også indeholder den sjældne anti-kløende Gammalinolensyre. SESAM OLIE Har en lang tradition i ayuvedisk medicin Dets høje indhold af lecitin, phytosteroler og linolsyre sammenpresser og reparerer den lamillære lipid struktur af stratum corneum. Kombinationen af sesam olie, hamp olie og avocado olie har også vist sig at have en positiv virkning på en lang række af allergier.

10 or th o C os C A P I L L A R TIL DEN NEURO-SENSITIVE HUD MED SVAGE KARVÆGGE orthocos Capillar produkter er 70% baseret på en kombination af CO 2 - udvundet natlys olie og Shea Butter medicinsk kvalitet. De indeholder også vigtige ingredienser, der arbejder mod At styrke kapillarerne At forbedre blodcirkulationen, hvilket hindrer overbelastning af blodkarrene Anvendelsesområder Irriteret, synlig rød og varm hud (under temperaturpåvirkninger), udvidede vener (telangiectasia) i ansigtet, på lårene og i ankelområderne. Også velegnet som tillægsbehandling ved rosacea.

11 HELENDE OLIER TIL DEN NEURO-SENSITIVE HUD MED SVAGE KARVÆGGE NATLYS OLIE Giver en meget høj termostatisk karakteristik til huden. Temperatursvingninger kompenseres og små kapillærer beskyttes mod varme og kolde påvirkninger. Natlys olie indeholder 80% linolsyre og y -linolensyre, som ændrer mønsteret af neurotransmittere og har derfor stor betydning for den inflammatoriske proces. SHEA BUTTER Der findes næsten ikke det hudproblem, som Shea Butter ikke kan løse. Den høje mængde triterpener, oliesyre, triterpenalkohol, vitamin-e, betacaroten og allantoin fremskynder heling af overfladiske hudirritationer og skader. Spektret spænder fra insektbid, eksem, udslæt til sår ved mindre forbrændinger.

12 orthocos SENSITIVE PROTEC T TIL DEN FØLSOMME NERVØSE HUD orthocos Sensitive Protect produkter indeholder 70% kompleks af Argan- og Macadamia-helende olie i medicinsk kvalitet. De behandler alle problemerne ved den allergiske hud, ved at hæve tolerance grænsen overfor ydre påvirkninger. De indeholder også et målrettet potentiale, der arbejder mod At bidrage til desensibilisering af immunsystemet At mindske overdrevne hudreaktioner At modvirke inflammatoriske tilstande i huden, kløe, svie og brændende fornemmelser. Anvendelsesområder Irriteret, stresset og allergisk hud, rødt kløende udslæt, hævelser, brændende fornemmelser og ved blæner.

13 Helende olier TIL DEN FØLSOMME NERVØSE HUD ARGAN OLIE Dets ingredienser og aktive stoffer er unikke. Især to Delta-7-stigmasteroler (schottenol og spinasterol) forekommer i store mængder og spiller en vigtig rolle i vores immunsystem. Det reducerer rødme, beroliger pinefuld kløe og hæver tolerancen overfor ydre påvirkninger. I medicin er argan olie også anvendt til terapeutisk behandling af eksem og psoriasis. MACADAMIA NØDDE OLIE Palmitoleinsyre er særlig værdifuld for huden, idet dens struktur er meget lig fedtstrukturen i vores hud. På grund af den høje andel af anti-inflammatoriske ingredienser anbefales det især til følsom, irriteret og betændt hud. Desuden beskytter det mod lys samt modvirker udtørring og skællet hud.

14 orthocos ACN TIL DEN FØLSOMME URENE HUD orthocos ACN produkter indeholder 70% kombination af Jojoba- og ikke gen modificeret helende soya olie af medicinsk kvalitet. De behandler alle problemerne ved en fedtet, uren hud, ligesom ved keratinisering og inflammation, ved at reducere talgkirtlernes produktion. De behandler målrettet på At normalisere keratiniserings processen At dræbe allerede eksisterende bakterier på hudoverfladen At forbedre sebum sammensætningen Anvendelsesområder Fedtet, uren hud, acne såvel teenager som præ-acne, perioral dermatitis, seborroisk dermatitis, acne vulgaris.

15 HELENDE OLIER TIL DEN FØLSOMME URENE HUD JOJOBA OLIE Ud over dets anti-inflammatoriske virkning, opfatter huden den voksagtige olie som overskydende fedt og producerer derved mindre sebum. Et af de vigtigste karakteristika ved jojoba olien, er dens antibakterielle og svampedræbende virkning. Det kan ikke metaboliseres af microorganismer og fjerner næringsgrundlaget for svampe og bakterier Dette gælder også for bakterier der tilstopper porerne og derved forårsager acne SOYA OLIE I den farmaceutiske industri anvendes soya olie til syntese af østrogener, testosteron og progestin, fordi phyto-østrogener fra soya i væsentlig grad svækker det menneskelige østrogens virkning samt ledsagende hormonelle ændringer. Det høje indhold af phytosteroler (især β-sitosterol) er særlig velegnet til behandling af hormonelt kontrolleret præ- og teenage acne Det høje indhold af lecithin giver en fremragende gennemfugtning af huden, idet soyabønne olie emulgerer med vand og bindes i stratum corneum

16 orthocos INNOVATION ACNE MASKE ACTIVT KUL (helende jord) Aktivt kul er udvundet af tørv og har en intens porerensende virkning. På grund af sin svampede, mineralske overfladestruktur, tiltrækkes urenheder og bliver derved fjernet. DNA et af aktivt kul findes også delvist i det humane gen og har en positiv virkning på huden Huden renses grundigt på grund af den absorberende egenskab Bakterier, toksiner, forurening, snavs og sebum kan føre til beskadiget og irriteret hud. Disse tiltrækkes af det aktive kul og transporteres ud af huden. Især fedtet og acne problemhud vil blive synligt forbedret ved hjælp af det aktive kul, allerede efter få behandlinger.

17 orthocos ACN ACNE MASKE orthocos ACN MASK Denne særlige anti-bakterielle og anti-inflammatoriske maske, er lavet på basis af aktivt kul, mikro-sølv og AHB kompleks. Regulerer keratiniserings processen Accelererer lindring af inflammation Renser og åbner porekanalerne Fugter epidermis Anvendelse 2-3 gange ugentlig på grundig afrenset hud. Lad masken virke i minutter, afvasket med lunken vand. Afslut med den almindelige hudpleje.

Eksembehandling. Atopisk eksem, kontakteksem og kronisk håndeksem Ansigt og krop HVIS OLIVER HAR GLEMT SIN EKSEM, SÅ HAR VI GJORT EN FORSKEL

Eksembehandling. Atopisk eksem, kontakteksem og kronisk håndeksem Ansigt og krop HVIS OLIVER HAR GLEMT SIN EKSEM, SÅ HAR VI GJORT EN FORSKEL HVIS OLIVER HAR GLEMT SIN EKSEM, SÅ HAR VI GJORT EN FORSKEL Eksembehandling Atopisk eksem, kontakteksem og kronisk håndeksem Ansigt og krop Pleje der gør en forskel i din hverdag HVAD ER EKSEM? EKSEM ER

Læs mere

SVANEMÆRKET HUDPLEJE HUDPLEJE VÆLGES EFTER: Modvirker kløe og udtørring Langtidsvirkende Virker straks. Udviklet af danske hudlæger

SVANEMÆRKET HUDPLEJE HUDPLEJE VÆLGES EFTER: Modvirker kløe og udtørring Langtidsvirkende Virker straks. Udviklet af danske hudlæger HUDPLEJE VÆLGES EFTER: HUDTYPE De såkaldte naturlige hudlipider er en vigtig komponent i hudbarrieren. Udvaskes de naturlige hudlipider, tørrer huden ud og der opstår sprækker i hudbarrieren. Nogle mennesker

Læs mere

Fordi tør hud kan hjælpes Fedtcremer

Fordi tør hud kan hjælpes Fedtcremer Fordi tør hud kan hjælpes Fedtcremer Indhold Hvad er tør hud Fedtprocenter i hudplejeprodukter Hvordan virker fedtcremer Valg af fedtcremer Specielle problemer med tør hud Tørre hænder Tørre fødder Tørre

Læs mere

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE JULIE P Nature & Science Med nyskabende højtydende formuleringer der kombinerer de nyeste botaniske aktive ingredienser, sætter Julie-P de højeste standarder for effektiv

Læs mere

Smøring med fugtighedscreme

Smøring med fugtighedscreme Information til patienten Smøring med fugtighedscreme Regionshospitalet Viborg Medicinsk Afdeling Dermatologisk Ambulatorium Hvorfor smøre med fugtighedscreme? Huden har mange vigtige funktioner, og det

Læs mere

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL ARGAN OIL For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL Argaia Argan Oil Olie fra argantræet Argaia Argan Oil udvindes af argantræet (Argania spinosa), som er hjemmehørende i det sydlige Marokko og lever

Læs mere

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme.

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Med 25 års erfaring, ved vi at de bedste produkter indeholder de bedste ingredienser. Eksperience

Læs mere

Ærlig hudpleje. - til hele familien. Made in Denmark

Ærlig hudpleje. - til hele familien. Made in Denmark Ærlig hudpleje - til hele familien Made in Denmark Faaborg Pharma Ærlig hudpleje siden 2001 Huden er kroppens største organ. Derfor er det vigtigt at pleje sin hud med rene og sikre produkter, og at de

Læs mere

Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden

Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden Får hårbunden nok opmærksomhed? Hårbunden er der ikke mange der tænker på i det daglige. Den lever sit skjulte liv dækket af hår, og først

Læs mere

Fakta: Fakta: Fakta:

Fakta: Fakta: Fakta: Forbruger tendenser Fakta: Markedet for hudpleje og kosmetik forventes at nå over $ 11 mia. i 2010. Fakta: Forbrugerne ønsker naturlige og rene produkter. Fakta: Forbrugerne er nu mere proaktive når det

Læs mere

CHLEOPATRA GUIDE VED BRUG AF ÆTERISKE OLIER SIKKERHEDSOPLYSNINGER

CHLEOPATRA GUIDE VED BRUG AF ÆTERISKE OLIER SIKKERHEDSOPLYSNINGER CHLEOPATRA GUIDE VED BRUG AF ÆTERISKE OLIER SIKKERHEDSOPLYSNINGER GUIDE VED BRUG AF ÆTERISKE OLIER SIKKERHEDSOPLYSNINGER ANDEN VERSION CHLEOPATRA 2017 Chleopatra Oils GUIDE TIL NATURLIG KOSMETIK ~ 2 ~

Læs mere

zinobel ORGANIC BOOST

zinobel ORGANIC BOOST Day no.1, Fruit eller Naturel, 50 ml En eksklusiv og koncentreret økologisk baseret dagcreme til kvinder og mænd med alle hudtyper, især sart hud. Anti-aging. Beskytter, fugter, plejer, genopbygger. Der

Læs mere

HDF & OCS BASIS OLIER 1 HOLISTIC DERMACARE FORMULATION & ORGANIC COSMETIC SCIENCE COPYRIGHT 2015/2016 ALL RIGHTS RESERVED

HDF & OCS BASIS OLIER 1 HOLISTIC DERMACARE FORMULATION & ORGANIC COSMETIC SCIENCE COPYRIGHT 2015/2016 ALL RIGHTS RESERVED 1 HOLISTIC DERMACARE FORMULATION & ORGANIC COSMETIC SCIENCE INHOLD 2 HOLISTIC DERMACARE FORMULATION & ORGANIC COSMETIC SCIENCE Introduktion til olier i hudpleje Fedtsyrers rolle i huden Mættede fedtsyrer

Læs mere

rosacea Information om et voksen-problem

rosacea Information om et voksen-problem rosacea Information om et voksen-problem Rosacea. Rosacea rammer omkring 2 10 procent af den voksne befolkning. Rosacea er en kronisk hudsygdom, som giver rødme, knopper og betændt udslæt i ansigtet, primært

Læs mere

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form ULTIMATE Hudpleje i sin reneste form Ultimativ ansigtspleje til alle hudtyper Faaborg Pharma ULTIMATE består af en række gennemtestede og rene plejeprodukter, der styrker, fugter og forbedrer huden i ansigtet.

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen er at tilbyde et

Læs mere

FRISØRENS VITAL SYSTEM

FRISØRENS VITAL SYSTEM FRISØRENS VITAL SYSTEM Frisørens Vital System - terapeutisk hårpleje Den effektive formel virker hurtigt og effektivt overfor forskellige problemer i hår og i hovedbund, såsom: skæl hårtab svamp og bakterier

Læs mere

DERMA. Shampoo, Gel & Spot On Concentrate. Ved hudproblemer hos hund og kat

DERMA. Shampoo, Gel & Spot On Concentrate. Ved hudproblemer hos hund og kat DERMA Shampoo, Gel & Spot On Concentrate Ved hudproblemer hos hund og kat HUD OG PELS Den beskyttende hudbarriere En sund hud og pels fungerer som en barriere mod omgivelserne og beskytter mod fx bakterier,

Læs mere

Indlægsseddel: Information til brugeren

Indlægsseddel: Information til brugeren Indlægsseddel: Information til brugeren Isotrex 0,05 % gel Isotretinoin Læs denne indlægsseddel grundigt, inden du begynder at bruge dette lægemiddel, da den indeholder vigtige oplysninger. Gem indlægssedlen.

Læs mere

FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN. FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1

FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN. FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1 FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1 11/09/12 11.55 Frisørens Vital System - terapeutisk hårpleje Den effektive formel virker hurtigt og

Læs mere

TØRRE ØJNE. En tiltagende gene i befolkningen NY TERAPEUTISK BEHANDLINGSMULIGHED

TØRRE ØJNE. En tiltagende gene i befolkningen NY TERAPEUTISK BEHANDLINGSMULIGHED TØRRE ØJNE En tiltagende gene i befolkningen NY TERAPEUTISK BEHANDLINGSMULIGHED Tårefilmen OPBYGNING Forandringer i tårefilmen er typisk årsagen til tørre øjne Vandlaget dannes af tårekirtlen Yderste fedtlag

Læs mere

Kliniske retningslinjer for hudpleje.

Kliniske retningslinjer for hudpleje. Side 1 af 5 Kliniske retningslinjer for hudpleje. Definition: Mål: Hudpleje er forebyggende og skal styrke huden og bevare elasticiteten. Huden holdes hel, blød, ikke skællende, ikke kløende og ikke føles

Læs mere

rosacea Oplysninger om et voksenproblem

rosacea Oplysninger om et voksenproblem rosacea Oplysninger om et voksenproblem 1 RosaceA er den medicinske betegnelse for en række hudsymptomer som oftest forekommer hos personer Over 30 år. (ikke at forveksle med akne) Cirka Symptomerne på

Læs mere

Alt hvad du behøver at vide. om bumser

Alt hvad du behøver at vide. om bumser Alt hvad du behøver at vide om bumser NÅR ALT ER IRRITERENDE Bryster, skægvækst og forældre, der ikke forstår en. Menstruation, overgangsstemme, kærlighed. Følelsen af, at alt er muligt og at alt er kaos.

Læs mere

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener.

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener. Mol&B (Mansion of Love & Beauty) Copenhagen er eksklusiv hudpleje, udviklet af sygeplejerske Tina Maria & Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

Pleje af. barnets hud

Pleje af. barnets hud Pleje af barnets hud Indhold Tør hud Bad Bleskift og røde numser Arp Av! Mine ører falder af Suttemund Tørre læber/slikke-eksem Til mor og far: Forældre skal passe på hænderne Daglig hudpleje En velplejet

Læs mere

EKSEM EKSEM. og behandling er stort set de samme for alle typer eksem.

EKSEM EKSEM. og behandling er stort set de samme for alle typer eksem. Eksem EKSEM Eksem er en kløende hudlidelse, som kan optræde overalt på kroppen. Det er en slags betændelsestilstand i huden, der ikke skyldes bakterier. Huden bliver rød og hævet, og måske er der små vandblærer.

Læs mere

Når vinteren banker på, skal håndcremen frem!

Når vinteren banker på, skal håndcremen frem! Når vinteren banker på, skal håndcremen frem! Hos 1/3 opstår håndeksemet allerede inden 20 års alderen. Mange kender til, at huden på hænderne bliver tør og skællende når vinteren banker på - det er tegn

Læs mere

TØRRE ØJNE. En tiltagende gene i befolkningen NY TERAPEUTISK BEHANDLINGSMULIGHED

TØRRE ØJNE. En tiltagende gene i befolkningen NY TERAPEUTISK BEHANDLINGSMULIGHED TØRRE ØJNE En tiltagende gene i befolkningen NY TERAPEUTISK BEHANDLINGSMULIGHED Tårefilmen OPBYGNING Vandlaget dannes af tårekirtlen Yderste fedtlag dannes af Meiboms kirtler, som sidder i øjenlåget og

Læs mere

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger det blide alternativ til Botox indsprøjtninger En tydelig reducering af rynker samtidig plejes huden blidt uden brug af kemisk konservering, mineralske olier og PEG. toxskincare Perfectly Clean Balancing

Læs mere

Børneeksem/atopisk eksem er arvelig og mest udbredt hos børn, mens kontakteksem primært rammer voksne i bestemte job

Børneeksem/atopisk eksem er arvelig og mest udbredt hos børn, mens kontakteksem primært rammer voksne i bestemte job Eksem Børneeksem/atopisk eksem er arvelig og mest udbredt hos børn, mens kontakteksem primært rammer voksne i bestemte job Kapitlet handler om atopisk eksem/børneeksem hos børn og voksne samt om kontakteksem

Læs mere

Kliniske retningslinier for hudpleje.

Kliniske retningslinier for hudpleje. Side 1 Kliniske retningslinier for hudpleje. Definition: Hudplejen er forebyggende og skal styrke huden og bevare elasticiteten. Huden holdes hel, blød ikke skællende, ikke kløende og ikke føles fedtet.

Læs mere

Patientvejledning. Karsprængninger i ansigt. IPL laserbehandling Cosmetic

Patientvejledning. Karsprængninger i ansigt. IPL laserbehandling Cosmetic Patientvejledning Karsprængninger i ansigt IPL laserbehandling Cosmetic Der kan være mange årsager til, at du får karsprængninger. De kan være punkt- eller stegformede eller forgrenede i et fint netværk.

Læs mere

Sunde ører! Aptus Otozyme

Sunde ører! Aptus Otozyme Sunde ører! Aptus Otozyme VITAMINER MAVE OG TARM HUD OG PELS MUNDHYGIEJNE DE OM EFTERSYN OG RENSNING AF HUNDE- OG KATTEØRER Alle hunde og katte producerer helt naturligt ørevoks. Til tider ses en overproduktion,

Læs mere

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation -

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation - SALICYLIC PEEL BEHANDLING - Patientinformation - Introduktion Biophora Salicylic Peel er en yderst effektiv Peel målrettet mod at exfolierer de døde hudceller i hudens overfladelag. Den kan fås i 20 %

Læs mere

Indlægsseddel: Information til brugeren. Emovat 0,05 % creme Clobetasonbutyrat

Indlægsseddel: Information til brugeren. Emovat 0,05 % creme Clobetasonbutyrat Indlægsseddel: Information til brugeren Emovat 0,05 % creme Clobetasonbutyrat Læs denne indlægsseddel grundigt, inden du begynder at bruge dette lægemiddel, da den indeholder vigtige oplysninger. - Gem

Læs mere

DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM. FRI FOR parfumer, parabener, siliconeolier, farvestoffer og mineralolier.

DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM. FRI FOR parfumer, parabener, siliconeolier, farvestoffer og mineralolier. DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM En kompromisløs hårpleje- og stylingserie uden noget ekstra. Udviklet, uden allergifremkaldende ingredienser, i samarbejde med det finske astma

Læs mere

VORES ANBEFALINGER TIL GOD OG OPTIMERET HUDPLEJE MED BEAUTÉ PACIFIQUES KOSMETISKE PRODUKTER

VORES ANBEFALINGER TIL GOD OG OPTIMERET HUDPLEJE MED BEAUTÉ PACIFIQUES KOSMETISKE PRODUKTER VORES ANBEFALINGER TIL GOD OG OPTIMERET HUDPLEJE MED BEAUTÉ PACIFIQUES KOSMETISKE PRODUKTER HUDPLEJE RUTINER En god hudpleje er vigtig for at holde huden robust og modstandsdygtig. Hos Christine Headwear

Læs mere

rosacea Oplysninger om et voksenproblem

rosacea Oplysninger om et voksenproblem rosacea Oplysninger om et voksenproblem 1 RosaceA er den medicinske betegnelse for en række hudsymptomer som oftest forekommer hos personer Over 30 år. (ikke at forveksle med akne) Hudproblemer BUMSER

Læs mere

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud.

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud. Optimal Skin Care System Sund hud er smuk hud. Velkommen til et univers, hvor skønhed og velvære smelter sammen og hvor naturen fungerer i harmoni med kroppen. Vi introducerer Mannatech Optimal Skin Care

Læs mere

Bumser Filipenser Uren hud Akne

Bumser Filipenser Uren hud Akne Hudlægen informerer om Bumser Filipenser Uren hud Akne Dansk dermatologisk Selskab http://www.danderm-pdv.is.kkh.dk/dds/infofolders/acne/acne.htm (1 of 7)03-01-2006 14:20:29 Bumser - filipenser - uren

Læs mere

2 3 THESKINREVOLUTION

2 3 THESKINREVOLUTION THESKIN REVOLUTION 2 3 THESKINREVOLUTION 4 5 Den mest elegante måde at opnå synligt smukkere hud på. Det revolutionerende koncept SQOOM kombinerer ultralyd og iontoforese i et stilfuldt og handy apparat.

Læs mere

H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV

H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV S Æ R L I G E N E G L E P R O B L E M E R H A R B R U G F O R M E G E T I N N O VAT I V E P R O D U K T E R. Forsknings baseret

Læs mere

Hvad er atopisk eksem

Hvad er atopisk eksem Hvad er atopisk eksem Atopisk eksem, også kaldet børneeksem og astmaeksem giver tør hud med kløe og rødme. Omkring hvert 3. barn udvikler atopisk eksem. Eksemet starter ofte før 2 års alderen, og de fleste

Læs mere

D-Prescription Derma Prescription

D-Prescription Derma Prescription D-Prescription Derma Prescription HUND, KAT OG HEST QUALITY Pet Care DERMASHINE SPECIALBALSAM Oliefri balsam med ekstra fugt til tør hud og glansløs pels DermaShine virker ved at pelsens normale fugtbalance

Læs mere

INDLÆGSSEDDEL : INFORMATION TIL BRUGEREN. Redap 1 mg/g gel. Adapalen

INDLÆGSSEDDEL : INFORMATION TIL BRUGEREN. Redap 1 mg/g gel. Adapalen INDLÆGSSEDDEL : INFORMATION TIL BRUGEREN Redap 1 mg/g gel Adapalen Læs denne indlægsseddel grundigt, inden du begynder at bruge dette lægemiddel, da den indeholder vigtige oplysninger. - Gem indlægssedlen.

Læs mere

SERUM8 Skincare System

SERUM8 Skincare System 4 SERUM8 Skincare System SERUM8 Skincare System er et komplet hudplejesystem, udviklet af den danske læge Niels Bukh. Ved brug af dette system kan du efter professionelle principper pleje din hud i en

Læs mere

Farvel til. mørke pletter

Farvel til. mørke pletter Farvel til mørke pletter Der er nogle pletter, vi elsker Uimodstaelige Sprudlende Charmerende Sode og sjove Konne sma skonhedsfejl Nogle gange kan morke pletter vaere sode! Alder Sol Urenheder Og der er

Læs mere

HVAD BESTÅR BLODET AF?

HVAD BESTÅR BLODET AF? i Danmark HVAD BESTÅR BLODET AF? HVAD BESTÅR BLODET AF? Blodet er et spændende univers med forskellige bittesmå levende bestanddele med hver deres specifikke funktion. Nogle gør rent, andre er skraldemænd

Læs mere

Hudpleje brochure hvorfor irriteret hvordan passe

Hudpleje brochure hvorfor irriteret hvordan passe Hudpleje Denne brochure handler ikke bare om, hvorfor din hud er tør, fedtet, irriteret eller kløende. Den fortæller dig, hvad din hud består af, hvordan den fungerer, og hvordan du kan passe på den hver

Læs mere

clotrimazol Information til dig om svamp i underlivet

clotrimazol Information til dig om svamp i underlivet clotrimazol Information til dig om svamp i underlivet Indhold Svamp i underlivet hvad er det?...4 Faktorer der kan forårsage svampeinfektion... 6 Hvad er symptomerne?...8 Smitter svamp?... 8 Kan mænd få

Læs mere

NANOS Patient Brochure Tørre øjne

NANOS Patient Brochure Tørre øjne NANOS Patient Brochure Tørre øjne Copyright 2015. North American Neuro-Ophthalmology Society. All rights reserved. These brochures are produced and made available as is without warranty and for informational

Læs mere

Den ultimative guide til hudorme

Den ultimative guide til hudorme Den ultimative guide til hudorme Du skal til fest! Du går ud til spejlet og bang så ser du det, du har fået en hudorm/bums. Du har nu under en uge til at få fixet huden, hvad gør du? Smarte Johnny 1 Generelt

Læs mere

Behandling. Rituximab (Mabthera ) med. Aarhus Universitetshospital. Indledning. Palle Juul-Jensens Boulevard Aarhus N Tlf.

Behandling. Rituximab (Mabthera ) med. Aarhus Universitetshospital. Indledning. Palle Juul-Jensens Boulevard Aarhus N Tlf. Behandling med Rituximab (Mabthera ) Indledning Sidst revideret: 28.08.2019 Side 1 af 6 Palle Juul-Jensens Boulevard 99 8200 Aarhus N Tlf. 7845 5810 Blodsygdomme Denne vejledning skal give dig og dine

Læs mere

Værd at vide om fedtet hudwww.boutiquebiertan.dk

Værd at vide om fedtet hudwww.boutiquebiertan.dk Det er ganske almindeligt at voksne har fedtet hud. 30% af alle kvinder og 40% mænd har en hud, hvis talgkirtler producerer mere fedtstof, end der skal til for at beskytte huden. Fedtafsondringen giver

Læs mere

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE Når du vælger de grå Änglamark produkter er du sikker på, at få produkter af høj kvalitet og uden overfl ødig kemi. De grå Änglamark produkter indeholder nemlig

Læs mere

Patientvejledning. Sklerosering af blodkar. Cosmetic

Patientvejledning. Sklerosering af blodkar. Cosmetic Patientvejledning Sklerosering af blodkar Cosmetic Mange oplever med alderen at blodkarrene på benene bliver mere tydelige og fremtrædende. Faktisk er mange, både unge og voksne, generet at dette. Udover

Læs mere

KLINISKE BEHANDLINGER. - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi

KLINISKE BEHANDLINGER. - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi KLINISKE BEHANDLINGER - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi Til dig, der ønsker synlige ændringer Tilmeld dig NYHEDSMAIL OG FACEBOOK Her får du viden om din egen skønhed, nyheder, tips og

Læs mere

Patientvejledning. Kemisk Peeling. Cosmetic

Patientvejledning. Kemisk Peeling. Cosmetic Patientvejledning Kemisk Peeling Cosmetic Peeling kan give huden et forfriskende og naturligt yngre udseende. Man reducerer / fjerner gammel og rynket, pigmenteret eller solskadet uregelmæssig hud, og

Læs mere

Porfyriforeningen i Danmark

Porfyriforeningen i Danmark Porfyriforeningen i Danmark På foreningens hjemmeside, www.porfyriforeningen.dk kan du tilmelde dig, læse mere om foreningen og få adgang til porfyriforum. Denne pjece indeholder information om de mest

Læs mere

Produktguide NeoStrata

Produktguide NeoStrata Produktguide NeoStrata Anti-aging Start/Normal En hudplejende og opfriskende rengøringsgel med PHA, som anbefales til alle hudtyper, også til personer med ekstremt følsom hud. Produktsammensætningen giver

Læs mere

INDLÆGSSEDEL: INFORMATION TIL BRUGEREN Finacea 15% Gel Azelainsyre

INDLÆGSSEDEL: INFORMATION TIL BRUGEREN Finacea 15% Gel Azelainsyre INDLÆGSSEDEL: INFORMATION TIL BRUGEREN Finacea 15% Gel Azelainsyre Læs denne indlægsseddel grundigt, inden du begynder at bruge dette lægemiddel, da den indeholder vigtige oplysninger Gem indlægssedlen.

Læs mere

Værd at vide om tørre øjne og øjendråber

Værd at vide om tørre øjne og øjendråber Værd at vide om tørre øjne og øjendråber Få de helt rigtige øjendråber hos os Faglig rådgivning God instruktion Stort udvalg Hvad er tørre øjne? Omkring en tredjedel af alle voksne har problemer med tørre

Læs mere

Indlægsseddel: Information til brugeren. Dermovat 0,05 % creme og salve Clobetasolpropionat

Indlægsseddel: Information til brugeren. Dermovat 0,05 % creme og salve Clobetasolpropionat Indlægsseddel: Information til brugeren Dermovat 0,05 % creme og salve Clobetasolpropionat Læs denne indlægsseddel grundigt, inden du begynder at bruge dette lægemiddel, da den indeholder vigtige oplysninger

Læs mere

- skønhed har ingen alder!

- skønhed har ingen alder! - skønhed har ingen alder! VELKOMMEN KEMISK PEELING WittClinic byder velkommen til et univers af unikke behandlinger, hvor personalet, med højt fagligt niveau, står parat til at give dig en uforglemmelig

Læs mere

MÅLRETTET BEHANDLING AF LUNGEKRÆFT PATIENTINFORMATION OM NYESTE BEHANDLINGSMULIGHEDER

MÅLRETTET BEHANDLING AF LUNGEKRÆFT PATIENTINFORMATION OM NYESTE BEHANDLINGSMULIGHEDER MÅLRETTET BEHANDLING AF LUNGEKRÆFT PATIENTINFORMATION OM NYESTE BEHANDLINGSMULIGHEDER I løbet af det seneste årti har vi fået langt mere viden om, hvordan kræft udvikler sig. På baggrund af denne viden

Læs mere

GODE RÅD OG NYTTIG INFORMATION TIL DIG SOM HAR KRONISK TARMBETÆNDELSE OG SKAL BEHANDLES MED BIOLOGISKE LÆGEMIDLER

GODE RÅD OG NYTTIG INFORMATION TIL DIG SOM HAR KRONISK TARMBETÆNDELSE OG SKAL BEHANDLES MED BIOLOGISKE LÆGEMIDLER GODE RÅD OG NYTTIG INFORMATION TIL DIG SOM HAR KRONISK TARMBETÆNDELSE OG SKAL BEHANDLES MED BIOLOGISKE LÆGEMIDLER Hvad betyder IBD? Og hvad er kronisk tarmbetændelse? IBD er en forkortelse af den engelske

Læs mere

Bemærk, at den seneste indlægsseddel for dette produkt er på

Bemærk, at den seneste indlægsseddel for dette produkt er på INDLÆGSSEDDEL: INFORMATION TIL BRUGEREN ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Brentacort creme 20 mg/g / 10 mg/g miconazolnitrat

Læs mere

INDLÆGSSEDDEL: INFORMATION TIL BRUGEREN. Elocon 1mg/g salve mometasonfuroat

INDLÆGSSEDDEL: INFORMATION TIL BRUGEREN. Elocon 1mg/g salve mometasonfuroat INDLÆGSSEDDEL: INFORMATION TIL BRUGEREN Elocon 1mg/g salve mometasonfuroat Læs denne indlægsseddel grundigt, inden du begynder at bruge dette lægemiddel, da den indeholder vigtige oplysninger. Gem indlægssedlen.

Læs mere

FOUNDATIONFRI. Din hud. Cyklus. SelfCare. Tag den Holistiske Hudtypetest og forstå årsagen til din hudtype. Forstå hudens naturlige cyklus.

FOUNDATIONFRI. Din hud. Cyklus. SelfCare. Tag den Holistiske Hudtypetest og forstå årsagen til din hudtype. Forstå hudens naturlige cyklus. FOUNDATIONFRI Cyklus Forstå hudens naturlige cyklus. Din hud Tag den Holistiske Hudtypetest og forstå årsagen til din hudtype. Lær at arbejde med huden fremfor imod den. SelfCare DIY Facials: Lad din hudtype

Læs mere

Indlægsseddel: Information til brugeren. Betnovat 0,1 % creme og salve Betamethason (som betamethasonvalerat)

Indlægsseddel: Information til brugeren. Betnovat 0,1 % creme og salve Betamethason (som betamethasonvalerat) Indlægsseddel: Information til brugeren Betnovat 0,1 % creme og salve Betamethason (som betamethasonvalerat) Læs denne indlægsseddel grundigt, inden du begynder at bruge dette lægemiddel, da den indeholder

Læs mere

Patientvejledning. Hårfjerning med laser. Cosmetic

Patientvejledning. Hårfjerning med laser. Cosmetic Patientvejledning Hårfjerning med laser Cosmetic Laserbehandling for uønsket hårvækst foretages oftest på overlæbe, hage, bikini-linje, ben, armhuler og ryg. Hårfjernelse foregår af flere omgange Hårvæksten

Læs mere

Medicinsk honning til sårbehandling Revamil

Medicinsk honning til sårbehandling Revamil Medicinsk honning til sårbehandling Revamil Revamil Revamil til professionel sårbehandling Revamil består af en række bruger- og patientvenlige sårbehandlingsprodukter baseret på 100% ren medicinsk honning.

Læs mere

Ortopædkirurgisk Afdeling. Kikkertoperation af knæled

Ortopædkirurgisk Afdeling. Kikkertoperation af knæled Ortopædkirurgisk Afdeling Kikkertoperation af knæled Du skal have foretaget en kikkertoperation (artroskopi) i dit knæled. Denne pjece fortæller dig lidt om, hvad en kikkertoperation er, hvordan det foregår,

Læs mere

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind.

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. Tredobbelt regenerering Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. 98,6 % Naturligt udvundne plantebaserede ingredienser MERE LIVLIG HUD FRA DAG ET. 2 www.lifewave.com Naturligt udvundet.

Læs mere

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT Yards Fine Footcare er et avanceret og innovativt fodplejekoncept, som intensivt dækker alle plejeog behandlingsbehov. Konceptet byder på nyeste

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

Pandhy's Purifying & Calming Liquid Cleanser STEP 1

Pandhy's Purifying & Calming Liquid Cleanser STEP 1 Pandhy's Purifying & Calming Liquid Cleanser STEP 1 Renser og forbereder huden før sugaring, fjerner skidt, snavs og makeup fra huden. Bruges altid før påføring af sukker, for at opnå et ideelt resultat.

Læs mere

Hovedbunds behandlinger

Hovedbunds behandlinger New Generation Hovedbunds behandlinger introduktion af Active hair power side 4-15 Kontrol af fedtet hår, -hårserie - Balance Shampoo Energy Shampoo Anti skæl program - Purify shampoo Anti skæl program

Læs mere

Side 4. Side 5. Side 6. Side 7

Side 4. Side 5. Side 6. Side 7 Abena Hudpleje Abena hudpleje Abena emballage Abena har en komplet hudplejeserie med vaskeprodukter, cremer og salver, der dækker alle behov fra daglig hudpleje til professionel pleje af hudproblemer.

Læs mere

Håndeksem. Hvad er håndeksem. Irritativt kontakteksem. Allergisk kontakteksem

Håndeksem. Hvad er håndeksem. Irritativt kontakteksem. Allergisk kontakteksem Håndeksem Håndeksem Hvad er håndeksem Håndeksem er en almindelig sygdom. Håndeksem begynder ofte tidligt i livet hos 1/3 allerede inden 20-års alderen. Kvinder får hyppigere håndeksem end mænd. De fleste

Læs mere

INDLÆGSSEDDEL: INFORMATION TIL BRUGEREN. Emla 25 mg/g + 25 mg/g medicinsk plaster Lidocain / Prilocain

INDLÆGSSEDDEL: INFORMATION TIL BRUGEREN. Emla 25 mg/g + 25 mg/g medicinsk plaster Lidocain / Prilocain INDLÆGSSEDDEL: INFORMATION TIL BRUGEREN Emla 25 mg/g + 25 mg/g medicinsk plaster Lidocain / Prilocain Læs denne indlægsseddel grundigt. Den indeholder vigtige informationer. Du kan få Emla uden recept.

Læs mere

Indlægsseddel: Information til brugeren. Brentacort creme 20 mg/g / 10 mg/g miconazolnitrat / hydrocortison

Indlægsseddel: Information til brugeren. Brentacort creme 20 mg/g / 10 mg/g miconazolnitrat / hydrocortison Indlægsseddel: Information til brugeren Brentacort creme 20 mg/g / 10 mg/g miconazolnitrat / hydrocortison Læs denne indlægsseddel grundigt, inden du begynder at bruge dette lægemiddel, da den indeholder

Læs mere

Patientvejledning. Micro-needling med Dermaroller. Behandling af ar og rynker

Patientvejledning. Micro-needling med Dermaroller. Behandling af ar og rynker Patientvejledning Micro-needling med Dermaroller Behandling af ar og rynker Med tiden ændrer hudens kvalitet sig pga. påvirkning fra bla. sol, rygning, forurening, aldring, stress og livsstil. Hudens fibre

Læs mere

Hudsygdomme og kosmetik

Hudsygdomme og kosmetik Hudlægen informerer om Hudsygdomme og kosmetik Dansk dermatologisk Selskab http://www.danderm-pdv.is.kkh.dk/dds/infofolders/kosmetik/kosmetik.htm (1 of 7)03-01-2006 17:49:21 HUDSYGDOMME OG KOSMETIK Hudbivirkninger

Læs mere

INDLÆGSSEDDEL: INFORMATION TIL BRUGEREN

INDLÆGSSEDDEL: INFORMATION TIL BRUGEREN INDLÆGSSEDDEL: INFORMATION TIL BRUGEREN ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Brentacort salve 20 mg/g / 10 mg/g miconazolnitrat

Læs mere

REPAIR YOUR HEAL YOUR

REPAIR YOUR HEAL YOUR REPAIR YOUR HEAL YOUR Hair&Soul I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der fi ndes

Læs mere

Abena hudpleje. Abena emballage. W/O og O/W emulsioner

Abena hudpleje. Abena emballage. W/O og O/W emulsioner Abena Hudpleje Abena hudpleje Abena har en komplet hudplejeserie med vaskeprodukter, cremer og salver, der dækker alle behov fra daglig hudpleje til professionel pleje af hudproblemer. Produktsortimentet

Læs mere

Pas på dine tænder. ved kemoterapi

Pas på dine tænder. ved kemoterapi Pas på dine tænder ved kemoterapi Pas på dine tænder ved kemoterapi Bevar din tandsundhed Forebyggelse og tandeftersyn Pleje af tandkød Huller i tænderne Slimhinder i mund og svælg Protese Tør i munden

Læs mere

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind.

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. Tredobbelt regenerering Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. 98,6 % Naturligt udvundne plantebaserede ingredienser MERE LIVLIG HUD FRA DAG ET. 2 www.lifewave.com Naturligt udvundet.

Læs mere

Kort fortalt om. Mælkesyrebakterier og tarmens funktion

Kort fortalt om. Mælkesyrebakterier og tarmens funktion Kort fortalt om Mælkesyrebakterier og tarmens funktion Tarmen - og dine mange venner! Du kender måske udtrykket Maven er din bedste ven!? Maven er rigtigt nok en god ven, og hvis den har det godt, har

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen og Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

En verdensomspændende succes. N o. Plantebaseret hudpleje til sart, skandinavisk hud. Læs mere om Exomega på bloggen

En verdensomspændende succes. N o. Plantebaseret hudpleje til sart, skandinavisk hud. Læs mere om Exomega på bloggen En verdensomspændende succes Hvert 24. sekund sælges et Exomega produkt. EXOMEG MRKEDSLEDER N o topisk hud / tør hud / krop DLI 2014 Læs mere om Exomega på bloggen www.exomegaforum.dk Plantebaseret hudpleje

Læs mere

pressemeddelelse a skin care system researched and developed by The International Dermal Institute introducerer shave tæt barbering. sund hud.

pressemeddelelse a skin care system researched and developed by The International Dermal Institute introducerer shave tæt barbering. sund hud. pressemeddelelse a skin care system researched and developed by The International Dermal Institute introducerer shave tæt barbering. sund hud. Shave tæt barbering - sund hud med Dermalogica Dermalogica

Læs mere

Information om inderlårsplastik

Information om inderlårsplastik Information om inderlårsplastik Hvem? Den hyppigste årsag til løs hud på inderlårene er et stort vægttab. Problemet med løs hud på inderlårene ses hyppigst hos kvinder, der normalt har større fedtfylde

Læs mere

Indlægsseddel: Information til brugeren. Ovison 1 mg/g creme. mometasonfuroat

Indlægsseddel: Information til brugeren. Ovison 1 mg/g creme. mometasonfuroat Indlægsseddel: Information til brugeren Ovison 1 mg/g creme mometasonfuroat Læs denne indlægsseddel grundigt, inden du begynder at bruge dette lægemiddel, da den indeholder vigtige oplysninger. - Gem indlægssedlen.

Læs mere

INDLÆGSSEDDEL: INFORMATION TIL BRUGEREN. Elocon 1mg/ml kutanopløsning mometasonfuroat

INDLÆGSSEDDEL: INFORMATION TIL BRUGEREN. Elocon 1mg/ml kutanopløsning mometasonfuroat INDLÆGSSEDDEL: INFORMATION TIL BRUGEREN Elocon 1mg/ml kutanopløsning mometasonfuroat Læs denne indlægsseddel grundigt, inden du begynder at bruge dette lægemiddel, da den indeholder vigtige oplysninger.

Læs mere

Information til forældre om astma

Information til forældre om astma Information til forældre om astma Børnelægeklinikken v/elise Snitker Jensen Hvad er astma? Astma er en tilstand med en kombination af irriterede og hævede slimhinder i luftrørene og kramper i musklerne

Læs mere