Referat fra bestyrelsesmøde d. 7. december 2014 kl i Aalborg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde d. 7. december 2014 kl. 11.00 i Aalborg"

Transkript

1 Referat fra bestyrelsesmøde d. 7. december 2014 kl i Aalborg Deltagere: Klaus Brostrøm, Eva Buxbom,Jacob Beermann, Henning Thorsen, Peter Bøgh, Peder Hindborg, Peter Andersen og Jan V. Vestergaard. Referent: Eva Buxbom Pkt.1 Bemærkninger til sidste mødereferat Ingen bemærkninger til referatet. Pkt.2 Opfølgning på sidste mødes beslutninger Sponsor o Udviklingskonsulenten Peter Andersen har arbejdet videre med at udarbejdelseen skabelon til søgning af sponsorater til klubber. Han har vurderet, at en sådan skabelon ikke skal ligge på DSFs hjemmeside, men kan blive tilsendt ved personlig henvendelse fra klubberne. Udover at få tilsendt skabelon vil Peter også stå til rådighed med korrekturlæsning samt eventuelle rettelser ved udfærdigelse af en sponsoransøgning i klubregi. Under dagsordenens punkter og orientering fra de forskellige udvalg, vil der blive fulgt op på de resterende beslutninger fra sidste bestyrelsesmøde. Pkt.3. Regnskab Regnskabet blev gennemgået. Pkt.4. Orientering fra de forskellige udvalg: 1. Dommerudvalget Peter Bøgh bestod den internationale dommerprøve i starten af november. 2. Stævneudvalget Alex G. Thorsen har fået opgaven at stå for afsættelse af stævner, hvilket har gjort det væsentligt nemmere. Vurdering af udgifter til medaljer samt en revurdering af situationen er nødvendigt, da udgiften i fremtiden ellers vil blive for høje. Personlig kontakt til klubberne i form af telefonopkald, har været en effektiv måde at følge op på manglende betalinger. Dette har Henning Thorsen og Alex G. Thorsen stået for.

2 Det blev prioriteret, at det var vigtigt at fremhæve og fastholde de krav, der er i forbindelse med afvikling af stævner. På DSFs hjemmeside er der en tjekliste, som er meget relevant at henvise til. Tidspunktet for uddeling af pokal for årets bedste m/k løfter blev diskuteret. Dog var der enighed om, at holde fast i de nuværende ordninger. 3. Masterudvalget Der er blevet indkøbt landsholdsdragter for kr. til masters løfterne. 4. Medieudvalget Har arbejdet på opgaver, der vil blive gennemgået under punkter på dagsordenen. 5. Breddeudvalget Der er blevet afhold flere breddetræf, men desværre har der ikke været særlig stor tilmelding. 6. Antidoping udvalget Anti Dopingudvalget ændres til: Der afholdes møde d. 12. december i Anti Doping Danmark. Der er taget mange tests, formentlig flere end sidste år. Det nøjagtige antal opgives på næste bestyrelsesmøde. Der tages tests både ved stævner og uden for konkurrence, både på løfterens bopæl og arbejdsplads. Der er sket en bedre spredning af tests. 7. Eliteudvalget Der er af KB udarbejdet et forslag til et talentudviklingsprogram, som drøftes på mødet i Eliteudvalget den Peter Andersen udviklingskonsulent Den første kontakt til klubberne har været svær, men efterhånden som Peter Andersen (PA) har været rundt i klubberne, er klubberne blevet mere bevidste om hvad der arbejdes med i forbundet og hvad PA kan bruges til. PAs arbejdsopgaver med fx skoleprojekter er blevet lagt ud på hjemmesiden, hvilket har gjort hans rolle mere synlig. Vigtigheden af at projekter og initiativer kommer ind over Peter og bestyrelsen, blev understreget. Dette er ekstremt vigtigt, da aktiviteterne derved kan komme ind under fordelingsnøgle og give et økonomisk tilskud. Der vil blive sendt en opfordring til klubberne om at inddrage udviklingskonsulent mere. Der vil blive arbejdet for flere uddannelse både i øst og vest. Der er kommet 2 Kettlebellklubber ind under DSF.

3 Der bliver arbejdet på at starte en styrkeløftklub i Sydvestjylland. Pkt.5. Indkomne forslag 1. Stævnekontrakt Der blev stillet forslag om en stævnekontrakt, hvor klubber først modtager penge efter et stævner er afviklet på tilfredsstillende. Dette skulle sikre bedre afholdelse af stævner. Punktet om først at betale penge efter er velafholdt stævne blev afvist, men ikke ideen om en stævnekontrakt. Dog blev det forslået at klubberne, der afholdt stævner kunne være ude i bedre tid, så gode lokale kunne sikres. Der blev lagt vægt på, at alle stævner er vigtige, dog kunne der forventes højere krav til DMA. 2. Afholdelse af uofficielle konkurrencer, med deltagere ud fra. Dette forslag blev afvist, da der findes diplomstævner. Derudover afholder nogle klubber klubstævner og julestævner. Dette er muligheder, som alle klubber kan bruge måneders reglen ved rørende deltagelse i stævner. Der blev stillet forslag om at afskaffelse af 6 mdrs. reglen kunne blive taget op på kommende R-møde. Motivationen bag forslaget var, at reglen var hæmmende for nye styrkeløftere, der gerne vil i konkurrence. Da det reelt kunne drejede sig om de helt nye klubber, mente bestyrelse, at det ikke havde relevans at fremsætte dette som forslag. Dog var man i bestyrelsen parat til at drøfte en eventuel særregel for helt nye klubber. 4. Ændring angående betaling og registrering af licens Der er sket ændringer af betaling for deltagelse ved stævner. Betalingen sker nu to gange om året.hver klub får tilsendt en mail, om hvor meget de skal betale. Dette sker ca og 1.12.DSFs kasserer vil fremover følge nomineringslisten, og ud fra disse se hvor mange løftere hver klub stiller med. Herefter får hver klub tilsendt en mail, om hvor meget de skal betale. Denne ændring gør det mere overskueligt og sikre, at alle betaler. Hvis der ikke bliver betalt, kan den pågældende løfter ikke stille op til næstkommende stævne. Bestyrelsen var enige om fordelen ved denne ændring. 5. Forslag angående lovligt udstyr pr Danmark, repræsenteret af Peter Bøgh og Klaus Brostrøm, har ved kongressen d. 2. november 2014 kæmpet en brav kamp mod de nye regler om godkendt udstyr, men desværre var de i undertal, og reglen blev vedtaget af IPF. Det betyder, at Danmark internationalt, indtil til andet bliver vedtaget, skal overholde IPFs nye liste over godkendte produkter. Dog vil det nye vedtagne forslag ikke have noget betydning nationalt, da der vil blive fremsat et forslag om en dansk særregel ved R- mødet. Særreglen vil fastslå, at nationale stævner ikke er underlagt IPFs nye lister over godkendt udstyr. Der vil sige, at så længe man deltager ved nationale mesterskaber, er der ingen ændre i forhold til udstyr. 6. Sammenlægning af stævner

4 Klaus Brostrøm havde flere udmærkede forslag, der vil blive afleveret til stævneudvalget, som vil arbejde videre med sammenlægningen. Dette vil blive fremlagt ved næste bestyrelsesmøde. 7. Forslag om større beslutningsgrundlag til diverse udvalg, således at alt ikke skal fremlægges ved REP- mødet. Forslaget blev drøftet, og bestyrelsen var enige om, at regler og vedtægter vedrørende stævner er vigtige at få fremlagt ved REP mødet. Hvis forslag om større beslutningsgrundlag til diverse udvalg skulle tages op igen, kræver det et mere konkret forslag. Hvis der kommer et mere konkrete forlag, vil det blive drøftet ved næste bestyrelsesmøde. 8. Information på hjemmesiden. Kan vi opdele info anderledes, så vigtige info om aktiviteter, der kræver tilmelding, står længere tid på siden. Nyhedsfeed en skulle være længere, og vigtige dokumenter/informationer skal låses fast, således de ikke bliver skubbet ned af mindre vigtige ting. Eva skulle tage en snak med Johnny om at få det sat det i værk. 9. Hvordan kan diverse stævner blive lige attraktive at afholde? Der var her ikke tale om brug af flere penge, men en mere retfærdig fordeling. Der var enighed om, at det kunne forekomme problematisk, at der var så stor forskel på, hvor meget der kunne tjenes på de forskellige stævner. Divisionsstævner var stævner, der var mindst fordelagtige at afholde rent økonomisk. Stævneudvalget vil fremlægge et oplæg til næste bestyrelsesmøde. 10. Feedback på følgeseddel til udstyr Jacob havde udarbejdet et forslag til en følgeseddel kombineret med registrering via sms, der skulle være medvirkende til at udstyret ikke blev spredt og man vidste hvor det var. Følgesedlen blev godkendt, men i stedet for smser, er Peter Andersen nu ansvarlig. Det blev besluttet, at der skulle være to sæt udstyr, da det kunne forekomme, at to stævner blev afviklet over samme periode. Til opbevaring af udstyr vil der blive indkøbt to kufferter. Ved overdragelse af udstyr, skal modtageren tjekke, at alle dele er der og stå til ansvar for rapportering af eventuelle mangler til Peter Andersen. Jacob vil undersøge de billigste muligheder for nyanskaffelser. 11. Feedback på udkast til introduktionsvideo På opfordring af bestyrelse har Jacob udarbejdet en introduktionsvideo. Den blev rost og grundlæggende godkendt. Dog var der enighed om, at den sidste del godt kunne krydres med flere film af styrkeløftere i aktion, da det blev for inaktivt kun med speaker. Jacob har ikke flere filmoptagelser af danske løftere, men var klar på at indføre de sidste rettelser inden for nærmeste fremtid, hvis der blev sendt flere filmoptagelser af danske løftere. Eva vil være behjælpelig med dette sammen med resten af bestyrelsen.

5 12. Feedback på udkast til brochure Udkastet blev umiddelbart godt modtaget, dog manglede der lidt mere information. Derudover skal målgruppe samt informationssituation defineres tydeligere. Dette vil Eva og Peter Andersen arbejde videre på. 13. Gennemgang af diskussionsoplæg i forhold til sponsor og reklame på hjemmeside og facebook Der var enighed om, at der ikke skulle gøres brug af reklamer eller sponsorer ved nyhedsbreve eller nyhedsrullen. Derudover skulle vi følge IPFs retningslinjer, om at reklamer ikke måtte være stødende. Der blev aftalt minimumsbeløb for at arbejde med sponsor og reklamer, da det ellers skaber for meget arbejde i forhold til indtjening. I forhold til inhabilitet var der enighed om, at hvis man var ejer, medejer eller er i familie med personer, der har reklamer og/eller- sponsoraftaler med DSF, kunne man ikke deltage i endelig beslutninger. Ud over overstående punkter gav bestyrelsen medieudvalget frie hænder til at arbejde videre med reklame- og sponsorområdet. 14. Landsholdssamling ansvarlig, er der udarbejdet og underskrevet en kontrakt med Mathias for de kommende år? Det blev besluttet, at Klaus Brostrøm ville informere om, hvor lang til Mathias er forpligtet til at stå for samlingerne på landholdet. Pkt.6. Evt. 1. Jane Aaberg, den kommende RAW landsholdstræner. Er dette informeret ud? For at der ikke opstår forvirring og uvished om RAW landsholdet og Janes Aabergs rolle, vil Klaus Brostrøm sende information ud på hjemmesiden om hvilke aftaler og kontrakt, der indgået. 2. Rekorder ved stævner Der kan godt sættes RAW-rekorder ved udstyrsstævner, men ikke med skæve tal. Dvs. rekorder skal sættes med et multiplum af 2,5 kg. I RAW-konkurrencer kan der sættes rekorder, som ikke er et multiplum af 2,5 kg i den kategori, stævnet omhandler. Dvs.

6 hedder konkurrencen DM senior, kan der kun sættes rekord med et skævt tal i seniorklassen - og det samme gælder ved udstyrskonkurrencer. Jævnfør IPF's regler. Rekord sat ved DM bænk i Rødby anerkendes derfor ikke. Ovennævnte vil blive specificeret i forbindelse med stævnereglerne for 2015.KB står for dette. 3. T-shirt konkurrencen T-shirt konkurrence er afsluttet, og vi takker for indsendte forslag. Vi har dog valgt, at forsætte med at bruge den nuværende T-shirt. 4. Internationale stævner DSF ser gerne, at der afholdes internationale stævner i Danmark, men kontrakterne skal være mere givtige for forbundet. Kommende bestyrelsesmøder D. 8. februar 2015 kl Kristinevej 2, 9000 Aalborg. D.9. marts 2015 efter DM A D. 19. april klokken Kristinevej 2, 9000 Aalborg

Referat fra bestyrelsesmøde d. 8. februar 2015 kl. 11.00 i Aalborg

Referat fra bestyrelsesmøde d. 8. februar 2015 kl. 11.00 i Aalborg Referat fra bestyrelsesmøde d. 8. februar 2015 kl. 11.00 i Aalborg Deltagere: Klaus Brostrøm, Eva Buxbom, Jacob Beermann, Henning Thorsen, Peter Bøgh, Peder Hindborg, Peter Andersen og Jan V. Vestergaard.

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015

Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015 Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015 Til stede: Eva Buxbom, Klaus Brostrøm, Peter Bøgh, Jacob Beermann, Kenneth Kyvsgaard, Peter Andersen og Alex Thorsen. Referent: Eva Buxbom 1. Godkendelse af sidste

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde d. 26. juli 2015

Referat til bestyrelsesmøde d. 26. juli 2015 Referat til bestyrelsesmøde d. 26. juli 2015 Tilstede: Eva Buxbom, Klaus Brostrøm, Peder Hindborg, Peter Bøgh, Jacob Beermann, Kenneth Kyvsgaard, Peter Andersen og Alex Thorsen. Referent: Eva Buxbom 1.

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 23. marts 2014

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 23. marts 2014 Referat fra i Dansk Styrkeløft Forbund den Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Valg af dirigent; Bestyrelsen foreslog Søren Lind, som blev valgt uden modkandidater. Søren

Læs mere

Referat af Repræsentantskabsmøde

Referat af Repræsentantskabsmøde Referat af Repræsentantskabsmøde 20.03.2016 Afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV 1. Valg af dirigent Valgt til dirigent blev Henning Thorsen uden modkandidat. Henning Thorsen konstaterede,

Læs mere

Det opfordres til at klubberne melder deres respektive løftere til divisionsturneringen i god tid, for at lette arbejdet for den afholdende klub.

Det opfordres til at klubberne melder deres respektive løftere til divisionsturneringen i god tid, for at lette arbejdet for den afholdende klub. Referat 12.06.16 Til stede: Klaus Brostrøm, Peter Andersen, Kenneth Kyvsgaard, Alex Thorsen, Danny Bill Møller, Janni Weinke, Anders Vedel, Fraværende: Peter Bøgh Larsen (syg) Referent: Janni Weinke Endelig

Læs mere

Det foreløbige regnskab for 2017 viser at der er brugt færre penge end budgetteret med.

Det foreløbige regnskab for 2017 viser at der er brugt færre penge end budgetteret med. Referat 03.02.18 Til stede: Klaus Brostrøm, Peter Andersen, Janni Weinke, Henning Thorsen, Peter Bøgh Larsen, Jeanette Johansen, Alex Thorsen, Danny Bill Møller Afbud: Ingen Referent: Janni Weinke Endelig

Læs mere

4. Kassererens beretning og regnskab: Regnskabet med uddybende notater var fremsendt til klubberne skriftligt.

4. Kassererens beretning og regnskab: Regnskabet med uddybende notater var fremsendt til klubberne skriftligt. Referat af repræsentantskabsmødet den 22.3.2015 Afholdt på Scandic Hotel Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV 1. Valg af dirigent Valgt til dirigent blev Peder Hindborg uden modkandidat. 2. Prøve af mandater

Læs mere

Årsregnskabet er ved at blive lavet, og der burde ikke forekomme udsving i forhold til hvad der er budgetteret med.

Årsregnskabet er ved at blive lavet, og der burde ikke forekomme udsving i forhold til hvad der er budgetteret med. Referat 10.12.16 Til stede:klaus Brostrøm, Peter Andersen, Alex Thorsen, Janni Weinke, Peter Bøgh Larsen, Danny Bill Møller Fraværende: Kenneth Kyvsgaard Referent: Janni Weinke Endelig godkendelse af sidste

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde

Referat fra Bestyrelsesmøde Referat fra Bestyrelsesmøde 7.10.2018 Afholdes Hjejlevej 14 7480 Vildbjerg. Mødestart kl. 09.30. Deltagere: Klaus Brøstrøm, Lene Kjelgaard Jensen, Jørgen Rasmussen, Channe Hviid, Henning Grøn Thorsen,

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 24. marts Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV.

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 24. marts Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 24. marts 2013 Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Dagsorden i henhold til vedtægterne Valg af dirigent;

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 25. marts 2012

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 25. marts 2012 Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 25. marts 2012 Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Dagsorden i henhold til vedtægterne = OK Valg af dirigent

Læs mere

Stævneregler for DSF s mesterskaber og officielle stævner godkendt af DSF

Stævneregler for DSF s mesterskaber og officielle stævner godkendt af DSF Stævneregler for DSF s mesterskaber og officielle stævner godkendt af DSF Opdateret den 22.5.2016. På de områder, hvor IPF har fastsat regler, skal disse følges af DSF. Følgende gælder i øvrigt: 1. Generelle

Læs mere

Dansk Styrkeløft Forbund. Årsrapport 2014

Dansk Styrkeløft Forbund. Årsrapport 2014 Indhold Ledelsespåtegning 2 Revisor erklæring 3 Ledelsesberetning 5 Oplysninger om forbundet 6 Årsregnskab 1. januar - 31. december Anvendt regnskabspraksis 7 Resultatopgørelse 8 Balance 9 Noter 10 1 Ledelsespåtegning

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde 9/6-2018

Referat bestyrelsesmøde 9/6-2018 Referat bestyrelsesmøde 9/6-2018 Afholdt på Scandic Hotel, Flegborg 8-10, 7100 Vejle. Mødestart kl. 10.00. Deltagere: Klaus Brøstrøm, Peter Bøgh Larsen, Lene Kjelgaard Jensen, Jørgen Rasmussen, Channe

Læs mere

På de områder, hvor IPF har fastsat regler, skal disse følges af DSF. Følgende gælder i øvrigt:

På de områder, hvor IPF har fastsat regler, skal disse følges af DSF. Følgende gælder i øvrigt: Stævneregler for DSF s mesterskaber og officielle stævner godkendt af DSF Opdateret den 11.6.2018. På de områder, hvor IPF har fastsat regler, skal disse følges af DSF. Følgende gælder i øvrigt: 1. Generelle

Læs mere

Dagsorden til repræsentantskabsmødet i DSF

Dagsorden til repræsentantskabsmødet i DSF Dagsorden til repræsentantskabsmødet i DSF Søndag den 22. marts 2015 kl. 10.00 på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV 1. Valg af dirigent 2. Prøve af mandater 3. Formandens beretning FORMANDENS

Læs mere

Dansk Styrkeløft Forbund. Årsrapport 2013

Dansk Styrkeløft Forbund. Årsrapport 2013 Indhold Ledelsespåtegning 2 Revisor erklæring 3 Ledelsesberetning 5 Oplysninger om forbundet 5 Beretning 6 Årsregnskab 1. januar - 31. december 7 Anvendt regnskabspraksis 7 Resultatopgørelse 8 Balance

Læs mere

Referat Riffelsektions Møde

Referat Riffelsektions Møde Referat Riffelsektions Møde TID: Tirsdag den 5. februar 2015 kl. 17.30 22.45 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Deltagere Fraværende ved afbud Jens Terkelsen, Christina Carls, Henriette

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark

Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark Ad 1. Valg af dirigent Valgt er Irene Lorenzen Ad. 2 Valg af referent. Valgt er Frans Bach afholdt lørdag den 4. oktober 2014 i Nyborg Hallen

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Referat af Repræsentantskabsmøde

Referat af Repræsentantskabsmøde Referat af Repræsentantskabsmøde 18.03.2018 Afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Mødet startede kl. 10.00. 1. Valg af dirigent Valgt til dirigent blev Rune Glud uden modkandidat. Rune

Læs mere

REFERAT POLITISK UDVALGSMØDE / TEU

REFERAT POLITISK UDVALGSMØDE / TEU REFERAT POLITISK UDVALGSMØDE / TEU Møde Tid og sted Deltagere Afbud Referent TEU Tirsdag den 9.1.2018 kl.17.30 i Rødovre Højnæsvej 61, bagindgangen 2610 Rødovre Tarik Setta (TS) Ole Knudsen-Nielsen(OKN)

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde Mødeleder: Ole Referent: Ann Donark-Jensen Dato: 18/02-2019 Varighed: Start kl. 19.00 Slut kl. Tilstedeværende: Ejnar, Asmus, Alex, Ole, John og Ann Fraværende: Louise Dagsordenspunkt:

Læs mere

Appaloosa horse club Danmark

Appaloosa horse club Danmark I det følgende dokument vil du til alle tider kunne finder Appaloosa Horse Club Danmarks referater fra. Hhv. Generalforsamlingerne, samt bestyrelsens møder i de respektive år. 2014 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Generalforsamling blev afholdt i DGI-Huset i Aarhus d.13 marts 2005. Den skriftlige indkaldelse til klubberne blev udsendt 4/2. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Den Danske Billard Union Juni 2015

Den Danske Billard Union Juni 2015 Den Danske Billard Union Juni 2015 Beskrivelse af ansvars- og arbejdsområder i bestyrelsen for Den Danske Billard Union Formandens arbejds- og ansvarsområder: Formanden har det overordnede ledelsesansvar

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde. Møde: Mødedato: 8. maj 2008. Telefonkonference via Skype. Mødested:

Referat. Bestyrelsesmøde. Møde: Mødedato: 8. maj 2008. Telefonkonference via Skype. Mødested: Referat Møde: Bestyrelsesmøde Mødedato: 8. maj 2008 Mødested: Telefonkonference via Skype Tilstedeværende: Allan Larsen Claus E. Schmidt Anne-Franziska Sinner Lars Lau Jensen Raja K. Ferneke Esben Høgh

Læs mere

FS Seminar Ryes Kasserne 13. oktober 2012

FS Seminar Ryes Kasserne 13. oktober 2012 FS Seminar Ryes Kasserne 13. oktober 2012 Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Det forgangne år 2012 v. Martin Halfer, formand for FSU 3. Info fra DFUs bestyrelse v. Alex Kristensen, næstformand

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Mødet afholdtes i Bowl n Fun, Viby og startede kl. 12.45. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Ikast Atletik og Motion

Bestyrelsesmøde i Ikast Atletik og Motion Sted: Hos Jan Thorsen, Thit Jensens Vej 86 Mødeleder: Jan Referent: Heidi Kage og kaffe: Jan 1. Godkendelse af referat fra det seneste bestyrelsesmøde den 10. april 2019 Er vi enige om indholdet af referatet

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN. for. Grundejerforeningen Fjordparken

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN. for. Grundejerforeningen Fjordparken D01644843 FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN for Grundejerforeningen Fjordparken 1. Bestyrelsens møder, antal og indkaldelse. 1.1. Bestyrelsen holder mindst et møde pr. kvartal (ordinære bestyrelsesmøder).

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

- Nye spændende aktiviteter, som styrker sammenholdet.

- Nye spændende aktiviteter, som styrker sammenholdet. Grupperne i Ho Bugt Distrikt Referat af DT-rådsmøde d. 2 maj 2012 Afholdt ved: Ådal gruppens hytte, Susåvænget 5 i Esbjerg Tilstede: Jesper fra Fourfeld gruppe, Jens Erik Nielsen, Janni Vester Bjerrum,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 1. Valg af dirigent og referent Søren Thomsen blev valgt som dirigent Thomas Skov Hansen blev valgt som Referent Det blev konstateret

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. Marts, 2018 klokken 16.30, Barbaren, Fibigerstræde 15. Ordinære medlemmer: Johannes Hellmers, Formand ** Simon Mæng Tjørnehøj, Næstformand og Studenterpolitisk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 23/3 2011

Referat af bestyrelsesmøde den 23/3 2011 Referat af bestyrelsesmøde den 23/3 2011 Tilstedeværende: Fraværende: Leif Meitilberg (), Michael Sølling (), Inger Neye (IN), Allan Schwab (AS), Jan Nielsen () Jonas Rasmussen(JR) Punkt Dagsorden Kommentar

Læs mere

Bestyrelsesseminar DPF

Bestyrelsesseminar DPF Bestyrelsesseminar DPF Den 24. og 25. Januar 2014 Indkaldt af: LBÜ Mødetype: Bestyrelsesmøde Referent: PT Deltagere: LBÜ, LL, KR, CT HT, IS, NEV, EJ, PT Afbud: PF Referat Fredag: Kl. 16.30 18.00 Møde Kl.

Læs mere

Dagsorden til repræsentantskabsmødet i DSF

Dagsorden til repræsentantskabsmødet i DSF Dagsorden til repræsentantskabsmødet i DSF Søndag den 20. marts 2016 kl. 10.00 på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV 1. Valg af dirigent 2. Prøve af mandater 3. Formandens beretning FORMANDENS

Læs mere

General Assembly EM i styrkeløft 2019 Pilsen, Tjekkiet

General Assembly EM i styrkeløft 2019 Pilsen, Tjekkiet General Assembly EM i styrkeløft 2019 Pilsen, Tjekkiet Undertegnede og Henning Thorsen havde fået æren at deltage som de danske repræsentanter på EPF-kongressen, idet Klaus Brostrøm desværre i år var blevet

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 32 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Indstilling til nye vedtægter

Indstilling til nye vedtægter Indstilling til nye vedtægter Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen at vedtage nye vedtægter for foreningen Danske Journaliststuderende RUC. Baggrund: Foreningens vedtægter er efterhånden mange

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 18. november 2016-17.00 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Mikael Green (MG) Anders Sode (AS) Lars

Læs mere

Generalforsamling Aalborg Flyers FC - Forslag til ændringer

Generalforsamling Aalborg Flyers FC - Forslag til ændringer Generalforsamling Aalborg Flyers FC - Forslag til ændringer Disse punkter skal til afstemning lørdag d. 28.03.2015 ved generalforsamling i Aalborg Flyers FC. Forslagene går på ændringer i vedtægerne, og

Læs mere

Vedtægter for Asperup Pool & Snooker Club 2018

Vedtægter for Asperup Pool & Snooker Club 2018 1 Navn og hjemsted Foreningen er stiftet den 23. november og har hjemsted i Frederikssund kommune. Foreningen er tilsluttet DDBU Den Danske Billard Union under Danmarks Idræts-Forbund (DIF) og er underlagt

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde d kl

Referat af Bestyrelsesmøde d kl Referat af Bestyrelsesmøde d. 28.2.2011 kl. 17.30 Deltagere : Jane, Lotte, Dorte og Allette Referent: Allette Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat 3.Generalforsamling 4. Evt.

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

Undlad at kommentere politiske spørgsmål under en konkurrence og gå aldrig imod en dommers afgørelse, hvis den bygger på lovgrundlaget.

Undlad at kommentere politiske spørgsmål under en konkurrence og gå aldrig imod en dommers afgørelse, hvis den bygger på lovgrundlaget. 1 Indgået mellem BUESKYDNING DANMARK og skytte: Navn, klub, år Et spørgsmål om holdning til tingene Som bruttoholds- og landsholdsskytte tilslutter du dig visse regler officielle, som uskrevne, med en

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Dartklubben Juelsminde Bulls

Dartklubben Juelsminde Bulls Dartklubben Juelsminde Bulls (foreningens navn) 1 Navn og hjemsted Foreningen er stiftet den 26. feb. 2018 og har hjemsted i Hedensted kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Dart Union(specialforbund/unioner)

Læs mere

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag.

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. 1.0 Forretningsordenens hjemmel. 1.1 Forretningsordenen er godkendt af den ekstraordinære generalforsamling den 30. jan. 2012, i øvrigt jf. 13

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Siden generalforsamlingen har den nyvalgte bestyrelse konstitueret sig selv således:

Siden generalforsamlingen har den nyvalgte bestyrelse konstitueret sig selv således: Referat af møde i aktivgruppen mandag d. 8. november 2010 Tilstedeværende: 16 medlemmer af Gl. Egå Forsamlingshus Samt den nye bestyrelse; Den nye bestyrelse og suppleant leif: Siden generalforsamlingen

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

JTU BESTYRELSESMØDE REFERAT FORMÅL: Almindelig BS-møde i Kolding i forbindelse med JM

JTU BESTYRELSESMØDE REFERAT FORMÅL: Almindelig BS-møde i Kolding i forbindelse med JM JTU BESTYRELSESMØDE REFERAT FORMÅL: Almindelig BS-møde i Kolding i forbindelse med JM Dato: 5. juni i Kolding Deltagere: Pia, Erik Jan, Henning, Charlotte, Benjamin, Frits, Thomas Afbud: Diane Mødeleder:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Tilstede: Christian, Per, Lisbeth, Britta, Jenny, Heidi, Henrik & Anja 1. Referat fra sidste møde - godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen - AquaCamp - Næste

Læs mere

Vedtægter for Mountainbike Club Vejle UDKAST 3,1 Gældende fra 19.02.2013

Vedtægter for Mountainbike Club Vejle UDKAST 3,1 Gældende fra 19.02.2013 Vedtægter for Mountainbike Club Vejle UDKAST 3,1 Gældende fra 19.02.2013 1 - Navn/hjemsted Foreningens navn er "Mountainbike Club Vejle" forkortet MCV med hjemsted i Vejle Kommune. Foreningen er tilsluttet

Læs mere

1.1 Klubben drives som kontingentforening og har adresse hos klubbens formand.

1.1 Klubben drives som kontingentforening og har adresse hos klubbens formand. Helsingør d. 27-12-2011 Vedtægter for Trinord 1 Navn og hjemsted Foreningen Trinord er stiftet den 27-12-2011 og har hjemsted i Helsingør kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Triathlon Forbund under

Læs mere

ÅRETS SPONSORSTÆVNE AFHOLDES LØRDAG D. 5. MARTS 2016

ÅRETS SPONSORSTÆVNE AFHOLDES LØRDAG D. 5. MARTS 2016 SPONSORSVØM 2016 ÅRETS SPONSORSTÆVNE AFHOLDES LØRDAG D. 5. MARTS 2016 Efter den store succes med sponsorstævnet sidste år er Viborg Svømmeklub igen klar til at afholde sponsorstævne. For at styrke den

Læs mere

Dagsorden Riffelsektions møde

Dagsorden Riffelsektions møde Dagsorden Riffelsektions møde TID: Onsdag den 8. april 18.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Hugo Andresen(HA), Mikael Green(MG).

Læs mere

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt.

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt. Referat: Sportsafdelingen i Dansk Svømmeunion, 2014 Dato: 27. april 2014 Tidspunkt: 9.00 12.00 Mødested: Hotel Scandic, Kolding Referent: Margit Beckmann Nr. Punkt 1. Valg af dirigent Referat Mikkel von

Læs mere

JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT

JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT OPGAVE OG FORMÅL: BS-møde i forbindelse med JM finaler Dato: 21. januar 2017 kl. 10 Aarhus 1900 Mødeleder: Pia Vedel Ankersen Referent: Peder Helmuth Hansen

Læs mere

Vedtægter for Dansk Styrkeløft Forbund

Vedtægter for Dansk Styrkeløft Forbund Vedtægter for Dansk Styrkeløft Forbund Indholdsfortegnelse: 1. Navn og hjemsted 2. Formål 3. Medlemsskab 4. Optagelse og udmeldelse 5. Eksklusion og karantæne 6. Ledelse - repræsentantskab 7. Ordinært

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015

Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015 Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015 Tilstede: Rasmus, Lykke, Petur, Thomas, Carsten, Annika, Mathias, Fønss, Anders, Hanne, Jan Referent: Anders 1. Velkommen [Formanden] Formanden bød velkommen til den nye bestyrelse.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Til stede: Carsten Lebrecht (CL), Orla Zinck (OZ), Jeanette Møltov Jepsen (JMJ), Max Engelberth (ME) og Erik W. Frederiksen (EWF).

Til stede: Carsten Lebrecht (CL), Orla Zinck (OZ), Jeanette Møltov Jepsen (JMJ), Max Engelberth (ME) og Erik W. Frederiksen (EWF). Til bestyrelsen og driftsleder for SKAMLEBÆK VANDVÆRK A.m.b.a. Til stede: Carsten Lebrecht (CL), Orla Zinck (OZ), Jeanette Møltov Jepsen (JMJ), Max Engelberth (ME) og Erik W. Frederiksen (EWF). Dagsorden:

Læs mere

Referat af Repræsentantskabsmøde

Referat af Repræsentantskabsmøde Referat af Repræsentantskabsmøde 26.03.2017 Afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Mødet startede kl. 10.00. 1. Valg af dirigent Valgt til dirigent blev Peter Andersen uden modkandidat.

Læs mere

Jens Jensen, JJ, Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA

Jens Jensen, JJ, Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2012 i Langhårsklubben Fredag den 31. august 2012 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Leif Hansen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 side nr. 377 Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Birthe Blach Morten Glud Kim Ribergaard Christina Søby 1. suppleant

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 5-2012/13, onsdag d. 14. august kl. 17:30 i DBTU lokaler, Idrættens Hus.

Referat af bestyrelsesmøde 5-2012/13, onsdag d. 14. august kl. 17:30 i DBTU lokaler, Idrættens Hus. Referat af bestyrelsesmøde 5-2012/13, onsdag d. 14. august kl. 17:30 i DBTU lokaler, Idrættens Hus. Tilstede: Henriette Gilhøj, Rene Nielsen, Guller Eriksen, Trine Lindberg, Ole Mortensen, Henrik Bartholdy

Læs mere

MG bød velkommen til mødet, og var glad for at alle var mødt frem.

MG bød velkommen til mødet, og var glad for at alle var mødt frem. Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Referat. Fraværende: Dagsordenspunkt: Drøftelse og konklusion: Ansvarlig: Deadline:

Referat. Fraværende: Dagsordenspunkt: Drøftelse og konklusion: Ansvarlig: Deadline: Referat Emne: Dagsorden Formål med mødet: Bestyrelsesmøde Mødeleder: Rie Referent: Jacob Dato: 19,08,2014 Varighed: 3 Timer og 40 Min (19,00-22,40) Tilstedeværende: Jacob, Leif, Thomas, Rie, Dorthe, Mai-britt,

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Vedtægter for Esbjerg Tri & Multisport

Vedtægter for Esbjerg Tri & Multisport Vedtægter for Esbjerg Tri & Multisport 1 Navn og hjemsted: 1.1 Foreningens navn er Esbjerg Tri & Multisport 1.2 Foreningen blev stiftet den 12. november 2005 og har hjemsted i Ny Esbjerg kommune. 2 Formål:

Læs mere

Referat. Budgetmøde. Tid: Lørdag d. 21/11 2015 kl. 10.00 16.00. Sted: Dansk Bilglas, Nyborgvej 341, 5220 Odense.

Referat. Budgetmøde. Tid: Lørdag d. 21/11 2015 kl. 10.00 16.00. Sted: Dansk Bilglas, Nyborgvej 341, 5220 Odense. Referat Budgetmøde Tid: Lørdag d. 21/11 2015 kl. 10.00 16.00. Sted: Dansk Bilglas, Nyborgvej 341, 5220 Odense. Tilstede: Palle Nielsen formand, Erik Nyblom næstformand, Lene Søberg kasserer, Peter Rafn,

Læs mere

Tilstede: Lone Nørager Kristensen, Maria Højme Schiøler, Ea Vie, Sheela Pohani, Linda King Miransky, Emil Rønnebech, Bent Johansen

Tilstede: Lone Nørager Kristensen, Maria Højme Schiøler, Ea Vie, Sheela Pohani, Linda King Miransky, Emil Rønnebech, Bent Johansen Bestyrelsesmøde: DEF 23.05-17 kl.18.30 i Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, 2500, Valby Tilstede: Lone Nørager Kristensen, Maria Højme Schiøler, Ea Vie, Sheela Pohani, Linda King Miransky, Emil Rønnebech,

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Ikke de store forskydninger Det er mest tilmeldinger og slæder der flyttes lidt på.

Ikke de store forskydninger Det er mest tilmeldinger og slæder der flyttes lidt på. 2014.02.02 Bestyrelsesmøde Asmildkloster Til stede: Per Grøn Lars Skou Gunnar Thygesen Lars Kjær Simonsen Steen Sørensen Martin Rahbek Ikke til stede: Joanna Knapik Karin Korsager Torben Madsen 1. Værktøjer

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 26. november 2014, kl. 18.30 i Andelslandsbyen

Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 26. november 2014, kl. 18.30 i Andelslandsbyen Afbud: Ingen Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 26. november 2014, Sagsfremstilling 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt 2. Godkendelse af referat. Godkendt 3. Meddelelser fra formanden kl. 18.30 i

Læs mere

Vedtægter for Sponz MTB

Vedtægter for Sponz MTB 1 Navn/hjemsted Vedtægter for Sponz MTB Klubbens navn er Sponz MTB med hjemsted i Hillerød. (Klubben er tilsluttet Danmarks Cykle Union og underkastet deres love og regler.) 2 Kerneområder Bredde mountainbike

Læs mere

Referat for Generalforsamling i Skøjteklub København torsdag den 24. april 2014

Referat for Generalforsamling i Skøjteklub København torsdag den 24. april 2014 Referat for Generalforsamling i Skøjteklub København torsdag den 24. april 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Bestyrelsen aflægger beretning for det forløbne år 4. Revisor og kassereren

Læs mere

2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere.

2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere. Bestyrelsesmøde 21/9-07 1. Valg af referent: Charlotte er valgt. 2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere. 3. Valg af Dirigent: Kenneth er valgt. 4. Godkendelse af

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 27. Januar 2016-17.00 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Lars Kring (LK) Flemming

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben. Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben. Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul,

Læs mere

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser.

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Forslag til ændringer: Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Kapitel 1. NAVN 1.1 Unionens Organisationens

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96 medlemmer i klubben.

Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96 medlemmer i klubben. Dato: 20/9-2014 kl. 15.00 Sted: hos Helle. Deltagere: Alice, Heidi og Helle Afbud: Daiga og Søs. Punkter: 1. Økonomi 2. Medlemssystemet Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere