I Spaniel klubben. Den 5. november 2013 kl Fjeldsted Skov kro

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I Spaniel klubben. Den 5. november 2013 kl. 18.30. Fjeldsted Skov kro"

Transkript

1 Dagsorden til Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 5. november 2013 kl Fjeldsted Skov kro Store Landevej 92, 5592 Ejby Deltagere: Bestyrelsen, Regions kontaktpersoner, repræsentant fra Udstillingsud- valget, repræsentant fra Brugshundeudvalget, repræsentant fra Sundhedsudvalget, redaktionen, Redaktionen Afbud: Region 1 og 11. Pkt. 1: Mødets åbning ved formanden. Kim Jensen bød velkommen og orienterede om, at der pt. ikke var så meget nyt fra bestyrelsen. Det har været en hektisk periode i Spaniel klubben, men der er ved at falde ro over tingene, hvilket har givet bestyrelsen arbejdsro. Pkt. 2: Orientering fra bestyrelsen. Bestyrelsen har arbejdet meget med avlsrestriktionerne for de engelske og ameri- kanske cockere samt problematikken omkring distichiasis. Der er kommet en ny FCI standard for den engelske cocker, hvor farvekombinatio- nen med den zobel farvet ikke længere findes i standarden. Bestyrelsen har sendt en forespørgsel til DKK om hvordan de uønskede farver skal fortolkes.

2 Der har været en region som gik i opløsning, men som nu er i gang med genetable- ring. Endvidere er der region Midtjylland, som har ønsket at blive opdelt i to. Bestyrelsen håber på to velfungerende regioner. Regionernes bidrag til Vildtfonden afskaffes for at give bedre administrativt overblik for Regionerne. Det skal dog sikres at prøveresultaterne sendes til Brugshundeud- valget(bu). Der findes en løsning mellem BU og kassereren. Der skal ses på hvordan det skal gøres rent praktisk og om der evt. skal en lovændring til. Spaniel klubben vil fremadrettet deltage i de uofficielle hubertus prøver, Allan Sand- bæk har været til møde med Dansk Jægerforbund vedr. Spaniel klubbens deltagelse. Pkt. 3: Orientering fra klubbens udvalg: a. Udstillingsudvalget(UU) Pr er det muligt at opnå et junior- og veteran klubcert. Der skal opnås 4 certer. Certerne gives til 1. vinderne med ck og kan gå videre til 2. vinderene med ck men ikke længere. Spaniel klubben UU afholder dommerseminar i Sabro i 2014, det vil pri- mært være for danske dommere. Der har været en ønske fra UU om, at gå tilbage til den gamle ordning om, at have egen kasserer i udvalget. Det administrative bringes i orden. Der er 144 tilmeldinger til udstillingen i Lille Skensved incl. hvalpe. b. Brugshundeudvalget(BU). Der har været afholdt forårsmarkprøver med 24 tilmeldte hunde. I DM for apportering og dressur er der prøvet med et nyt tiltag, hvor der var mulighed for at stille med hold, dette var en stor succes. Der var tilmeldt 14 hunde til dressur og 17 hunde til apportering.

3 Efterårsprøverne falder sammen med udstillingen i Lille Skensved det blev skærpet, at det er en gylden regel, at man ikke ligger andre arrangementer på de samme datoer hvor udstillingerne ligger. Dette forsøges undgået fremadrettet. Vildfonden nedlægges for at undgå den forvirring der har været ude i Regi- onerne. Prisen for resultat bøgerne sættes op fra 75 kr. til 150 kr. Dansk Jægerunion laver et samarbejde med FT- klubben, Retriever klubben, Spaniel Klubben og DKK for afholdelse af flere prøver. Der laves mere træning for trænerne i Regionerne. Skipper og Melsen skri- ver på et oplæg til denne træning. Det er pt. svært at opdatere prøvelederlisten. Der er ønske om, at afholde uddannelse for prøveleder med Bjarne Toftegaard, hvis vi ikke selv kan fylde kurset op kan man evt. forsøge at købe kurser andre steder. Målsætningen er dog, at der oprettes en prøvelederuddannelse igen. Der arbejdes med kravene for prøvelederne. Danske Jægerforbund udbyder kurser, men der er ikke enighed i BU for del- tagelse i disse kurser. c. Sundhedsudvalget(SU) SU består i dag af 4 medlemmer. Udvalget arbejder for at bliver mere synlig. SU har haft travlt siden det startede op, hvor de bl.a. har arbejdet med de nye avls restriktioner og problematikken omkring Disticiasis på de engelske og amerikanske cockere. Udvalget opfordrer til at folk bruger deres sunde fornuft i forbindelse med sundhed på hundene. Udvalget har udarbejdet et nyt logo, som vil blive præsenteret i næste ud- gave af Spaniel Nyt. Endvidere arbejder udvalget på afholdelse af et sundhedsseminar.

4 Pkt. 4.: Deling af Region Midtjylland. Region Midtjylland har søgt om at dele Regionen i 2, hvor der bliver lagt vægt på et mere lokalt og tættere samarbejde med regionens medlemmer. Opdelingen kommer til at ske sådan, at den nye Region Øst kommer til at bestå af ca. 92 medlemmer og den ny Region Midt Vest kommer til at bestå af ca. 85 med- lemmer. Der har været en deling af den nuværende Region Midtjyllands aktiver. Der er derfor blevet afholdt en ekstraordinær generalforsamling, hvor der var 25 fremmødte stemmeberettigede, 22 som stemte for en delingen og 4 stemte mod en deling. Delingen træder i kraft pr Pkt. 5.: Orientering fra Regionerne: a. Region 1 Der var ikke mødt nogen fra Region 1. b. Region 2 Der har været afholdt det første bestyrelsesmøde efter den ekstraordinære generalforsamling. Bestyrelsen består af 3 medlemmer. Der er ikke efterladt nogen skuematerialer og kun en meget lille kassebehold- ning. Regionen prøver at starte nogle aktiviteter op. Oplysninger vedr. kontaktpersoner sendes til Marina, som efterfølgende sør- ger for at oplysningerne bliver rettet på hjemmesiden.

5 Regionen har bestilt en medlemsliste for at få et overbliver over medlemmer- ne. Det blev varslet, at Regionen vil kontakte Spaniel klubbens bestyrelse for et evt. tilskud. c. Region 3 Regionen har vintertræning og all round træning med camping som starter om fredagen med grill og fest. Regionen afholder trimmekursus. Der afholdes træningsdage med morgenmad og frokost til 750 kr. Der vil være nybegynder hold, øvede hold og hold for hvalpe. Der kan evt. komme på tale at slå to regioner sammen. Regionen kører meget godt med 3 medlemmer i bestyrelsen. d. Region Fyn Der har hen over året deltaget mange til regionens prøver, træning og skue. Man har dog måtte sande, at de veluddannede trænere får flere kursister på deres holde end de mindre uddannet trænere. Dette arbejdes der på at æn- dre. Der har været mange tilmeldte til skuet i sommer. Der er nye tiltag til træningen med klikkerkurser hvor der var 7 8 deltage- re. Der vil være sporetræning for de kursister som ikke ønsker at gå til mark- prøver. Det er en flittig region hvor trænerne gere vil uddanne sig.

6 e. Region 6 Der har været afholdt hvalpehold med ca. 4 hvalpe pr. hold. Der har endvidere været afholdt dressurtræning. Der afholdes forårshold med afsluttende prøver. Det er svært at få folk til at komme og deltage i træningen, det arbejdes der på at finde en løsning på. f. Region 11 Der var ikke mødt nogen op fra regionen. g. Region Midtjylland Der er fokus på at afholde arrangementer. Der er blevet afholdt trimmekursus hvor der deltog 10. Der har været afholdt ringtræning med Vibe Madsen med stor succes, der har været 46 tilmeldte hunde. Der har endvidere været afholdt dressurtræning og efterskudsprøve med 18 tilmeldte hunde. Regionen har modtaget en klage fra DKK for at afholde træning, hvor der har været andre racer end spaniels. Man har valgt at afholde træningen med alle racer, da det ikke har været muligt at samle spaniels nok. Træningspladsen i Randers er blevet meget populær. Trænere fra regionen har deltaget i jagttræningsweekenden i Nordjylland. Der er samarbejde med træningspladsen i Hinderup vedr. hvalpetræning.

7 h. Region Nordjylland Regionen har afholdt 2 skuer med pæn tilslutning der har været omkring 30 hunde tilmeldt til hvert skue. Regionen afholder det sidste skue for i år den 15. november. Regionen valgte at flytte datoen for sommerskuet pga. sammenfald med an- dre arrangementer. Regionen opfordre derfor til, at de øvrige regioner sender datoer for kom- mende arrangementer til webmaster Hans Peter Brohus, så han kan sætte det i Spaniel klubbens kalender, for at undgå sammenfald af arrangementer frem- adrettet. Der har endvidere været afholdt 2 prøver henholdsvis i juni hvor der var 18 tilmeldte hunde og i september, hvor der var tilmeldt 16 hunde. Begge prøver blev afholdt med stor succes og gode resultater. Der har været afholdt jagttræning i foråret og efteråret, men ingen dressur- træning pga. manglende trænere. Regionen prøvede for første gang at afholde en træningsweekend med Mel- sen og dette var med stor succes. Der blev kørt 2 typer træning for begynder den ene dag og for øvede den anden dag. Der var tilmeldt i alt 16 hunde. Pga. den store succes, blev der afholdt en lignende weekend i efteråret, hvor der var 18 tilmeldte hunde. Der har været afholdt 3 hold med hvalpemotivation hen over året. Der er nu startet 5 gange vintertræning for både unghunde-, dressur- og mark/jagt træning. Der har været afholdt ringtræning i Uggerby ved Hirtshals med Hanne Vinther Nielsen som instruktør i foråret og de sidste gange ringtræning for året er i gang.

8 Der har endvidere været forsøgt med ringtræning i Aalborg med Sandra Vil- lumsen som træner med fin tilslutning. Der har været afholdt 2 arrangementer med trimmekurser, et i foråret hvor Helle Bekker og Birgit Brash var instruktører og et i efteråret hvor Dorthe Gantriis Krarup og Tinna Kronborg var instruktører. Else Marie og Henning afholdte gåtur/aktivitets dag i Blokhus i sommerferien. Planer for 2014: Generalforsamlingen er planlagt til den 14. januar. Der er planlagt 3 skuer igen i 2014, et forårsskue, et sommerskue og et jule- skue. Der er prøvedage under planlægning og der forventes at der startes træning og hvalpemotivation op trænerne er ved at planlægge datoer. Regionen forventer at afholde 2 trimmedage igen i 2014 et i foråret og et i ef- teråret. Som noget nyt vil Regionen spørge medlemmerne via FB og regionens hjem- meside om de har nogle forslag til kommende aktiviteter i Regionen. Pkt. 6.: Indkomne forslag. Der er var ikke indkommet nogen forslag. Pkt. 7.: Eventuelt. Der afholdes prøver for apporterende og drivende jagthunde. Der vil være udtagelse i de 3 landsdele. Prøven løber af stablen i oktober Der vil blive lagt vægt på arbejdet som jæger. Der vil være en udtagelse i Jylland på 12 hunde.

9 Der var spørgsmål om Regionerne er forpligtet til at afholde hvalpemotivation. Holdningen fra bestyrelsen er, at Regionerne afholder hvalpemotivation bl.a. for at støtte op om denne aktivitet for nye medlemmer.

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 5. november 2014 kl. 18.30 Munkebjerg Hotel Munkebjergvej 125, 7100 Vejle

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 5. november 2014 kl. 18.30 Munkebjerg Hotel Munkebjergvej 125, 7100 Vejle Referat fra Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 5. november 2014 kl. 18.30 Munkebjerg Hotel Munkebjergvej 125, 7100 Vejle Deltagere: Bestyrelsen, Regions kontaktpersoner, repræsentant fra Udstillingsudvalget,

Læs mere

Kim Jensen(KJ) bød velkommen på vegne af den nye bestyrelse.

Kim Jensen(KJ) bød velkommen på vegne af den nye bestyrelse. Forum Hovedbestyrelsesmøde i Spaniel klubben Tid Torsdag den 29. november 2012, kl. 18.30 Sted Deltagere Afbud Mødeleder Referent Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125, 7100 Vejle Kim Jensen formand og kasserer

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 18. november 2015 kl. 18.30 Hejse kro, Skærbækvej 17, 7000 Fredericia

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 18. november 2015 kl. 18.30 Hejse kro, Skærbækvej 17, 7000 Fredericia Referat fra Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 18. november 2015 kl. 18.30 Hejse kro, Skærbækvej 17, 7000 Fredericia Deltagere: Bestyrelsen, Regions kontaktpersoner, repræsentant fra Udstillingsudvalget,

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2012 Vi havde i april 2010 et fællesmøde, hvor regionsledelsen havde inviteret træningskoordinatorerne, udvalgsmedlemmerne og andre, der har

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2007 i Langhårsklubben Fredag den 11. maj 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Frede Petersen,

Læs mere

Dagsorden den 26. februar

Dagsorden den 26. februar Mødet blev afholdt hos Hanne Koldkjær Aalborgvej 488, 9352 Dybvad Tlf. 9886 4014 rykind@c.dk Indkaldte. Thomas Kvist Kaldsen Jette Søndergaard Per Krogsgaard Nielsen Michael Justesen Bente Sand Helga Thorstien

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2015 Dato: 7. september 2015 Sted: VP Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Vernon Pedersen

Læs mere

Sidste referat er godkendt og underskrevet.

Sidste referat er godkendt og underskrevet. Møde sted Hanne Koldkjær. Mødetidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup. Jette Søndergaard. Martin Hansen. Hanne Koldkjær. Bente Sand. Per K. Nielsen. Thomas Kaldsen. Bente Sand havde meldt afbud, resten

Læs mere

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2011 Dato: 09-05.2011 Sted: Hanne Søndenbroe Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen

Læs mere

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Den mundtlige beretning for 2017 Planer for det fremtidige arbejde i 2017 Regions Ledelsen har udvalgt nogle indsatsområder for 2017. Som man bemærker er det de samme indsatsområder vi har haft de seneste

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 4-2015 Dato: 11. maj 2015 Sted: PA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben Arenfeldt PA Susanne Wærling SW

Læs mere

Hundetræning Program 2018

Hundetræning Program 2018 Billeder fra hunde holdene Hundetræning Program 2018 TRIN 1 - UNGHUNDE TRIN 2 - ÅBEN KLASSE TRIN 3 - APPORTERING Strandager Jagtforening www.strandagerjagtforening.dk 12 1 Velkommen til alle! Velkommen

Læs mere

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever LEDELSESMØDE Face to Face Dato: 29. oktober 2013 Kl.: 17.00-22.00 Sted: Fjeldsted Skov Kro, Ejby Til stede: Christian Brix Søndergaard, Kresten Henriksen, Susanne Tillge, Dot Preil, Afbud: Referat Bjarke

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2/2010 Dato: 12.04.2010 Sted: Caroline Ditlefsen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Claus Justesen CJ Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium.

Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium. Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium. Nærværende samarbejdsaftale er baseret på vedtægterne for Dansk Retriever Klub samt en revidering af dokumenterne Samarbejdsaftale

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2015 Dato: 1. juni 2015 Sted: LA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Dennis

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE DANSK SHEETLAND SHEEPDOG KLUB, DEN

REFERAT BESTYRELSESMØDE DANSK SHEETLAND SHEEPDOG KLUB, DEN Tilstede: Ivan, Annemie, Flemming, Kirsten, Katja, Christine, Tina og Ernst Afbud: Lokalrepræsentanter: Laila Koch, Lone R. Jørgensen, Kirsten K, Susan(ny) Afbud: Lotte Skriver, Vibeke Midlander Dagsorden:

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2015 Dato: 2. marts 2015 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Bent Schwartzbach BS Dennis Voxted DV Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2008 i Langhårsklubben Fredag den 28. marts 2008 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Carsten

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Referat til Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 30. oktober 2016 kl Storebæltsskolen, Storebælts Erhvervspark 1, 4220 Korsør

Referat til Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 30. oktober 2016 kl Storebæltsskolen, Storebælts Erhvervspark 1, 4220 Korsør Referat til Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 30. oktober 2016 kl. 10.00 17.00 Storebæltsskolen, Storebælts Erhvervspark 1, 4220 Korsør Deltagere: Bestyrelsen, regionernes hovedbestyrelsesrepræsentanter,

Læs mere

Strandager Jagtforening

Strandager Jagtforening Billeder fra hunde holdene Hundetræning Program 2019 TRIN 1 - UNGHUNDE TRIN 2 - ÅBEN KLASSE TRIN 3 - APPORTERING Strandager Jagtforening www.strandagerjagtforening.dk 12 1 2 Velkommen til alle! Velkommen

Læs mere

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2014 i Langhårsklubben Fredag den 3. januar 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Niels Grønbæk, NG Jens Jensen, JJ Jørgen Larsen, JL Leif

Læs mere

Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent)

Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent) Referat fra bestyrelsesmøde over SKYPE den 4.4.2019 kl. 18.30-21.30 Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent) Afbud:

Læs mere

Hundetræning Program 2017

Hundetræning Program 2017 Billeder fra hunde holdene Hundetræning Program 2017 TRIN 1 - UNGHUNDE TRIN 2 - ÅBEN KLASSE TRIN 3 - APPORTERING Strandager Jagtforening www.strandagerjagtforening.dk 12 1 Velkommen til alle! Velkommen

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2015 Dato: 8. april 2015 Sted: HJ Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben Arenfeldt PA Susanne Wærling SW

Læs mere

Referat af udvalgsmøde i Beagle Klubbens Schweiss- og sporudvalg. Fredag 12/9 2014 hos Kristian i Farum

Referat af udvalgsmøde i Beagle Klubbens Schweiss- og sporudvalg. Fredag 12/9 2014 hos Kristian i Farum Dagsorden: Referat af udvalgsmøde i Beagle Klubbens Schweiss- og sporudvalg 1. Siden sidst 2. Forretningsorden 3. Prøveregler Fredag 12/9 2014 hos Kristian i Farum 4. Møde med bestyrelsesrepræsentanten

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen Referat fra bestyrelsesmøde 12. februar 2014. Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen 1. Aktuelt og nyt fra formanden og opsummering fra sidste møde: Preben

Læs mere

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt.

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard Dagsorden 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Underskrift af referat fra de sidste møder 3. Siden

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden:

Mødereferat. Dagsorden: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 2.10.2018 Kl.: Aftalt 18.30-21.00 afsluttet 21.15. Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Susanne Dannaher

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt.

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt. SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 11. SEPTEMBER 2017 TIL STEDE: AFBUD Referent Tina, Jakob, Sandra, Anders K., Bo Røse, Lars, Flemming, Isa, Tine Anders M., Bo Rasmussen Tine 1. Nyt fra Bo Lodder til jul

Læs mere

Ingen yderligere opfølgning, da flere punkter går igen i denne dagsorden igen.

Ingen yderligere opfølgning, da flere punkter går igen i denne dagsorden igen. Referat BE møde den 21. august 2018 kl. 18.00 Hvidkærvej, Odense Deltagere: Anders Hegnet, Peter Boye Larsen, Keld Jørgensen, John Juel, Susanne Wærling (ref) Afbud: Annette Nielsen, Henrik Jørgensen Punkt

Læs mere

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub.

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. I år har BHR valgt temaet Træningsweekend for alle, hvilket betyder at

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Program 2017 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 26-01-2017 kl. 19.30 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden 1

Læs mere

Efteruddannelse, jagthundeinstruktører

Efteruddannelse, jagthundeinstruktører Efteruddannelse, jagthundeinstruktører Målgruppe: Jagthundeinstruktører, der er eller har været fungerende undervisere af ejere/jægere med samarbejdende jagthunderacer i klub-, foreningsregi eller på privat

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 08.05.14. kl 18.00 22.00 Sted: Jørgen Jørgensen, Engvej 44, 7490 Aulum Tilstede: Charlotte Axel, Helle Engelsen, Kirsten Vestergaard, Claus Christensen, Jørgen Jørgensen, Jens Andersen og

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. Ishøj d. 9.1.2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. 1: Godkendelse af sidste referat 2: Nyt fra formanden 3: Nyt fra kassereren, regnskab 4: Nyt fra øvrige bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Samlet træningsplan Efterår 2015

Samlet træningsplan Efterår 2015 Samlet træningsplan Efterår 2015 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Jagt 1 Træningen på Jagtholdene forbereder hunden til prøver og jagter, men der er også plads

Læs mere

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde:

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde: Referat Dato: 15.05.13, kl 18.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Claus Christensen, Jens Andersen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Anne Marie Henriksen og Mette Stubkjær (Barsel)

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2012 Dato: 06-08-2012 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Preben Arenfeldt PA Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Fraværende:

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16 Mødedato: Søndag d. 23. oktober 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård.

1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård. 1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård. Til mødet var: Henrik Hansen, Camilla Juelsgaard, Connie Svane, Thorleif Rigenstrup, Peter Bloch og Helle Golstrup, ref.. Afbud fra:

Læs mere

Referat. Regionsledelsesmøde nr.6 hos Flemming Roed, Nørresøvej 3, 6051 Alminde

Referat. Regionsledelsesmøde nr.6 hos Flemming Roed, Nørresøvej 3, 6051 Alminde Regionsledelsesmøde nr.6 hos Flemming Roed, Nørresøvej 3, 6051 Alminde Deltagere: Jan Henriksen, Sven-Erik Hein, Flemming Roed, Per Rethmeier, Lars Lynggaard, Keld Kongsted, Jette Hartvigsen Fraværende:

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

Referat. Regionsledelsesmøde nr APRIL 2016 kl Hos Charlotte Staun, Dybdalgårdsvej 2 i Vamdrup.

Referat. Regionsledelsesmøde nr APRIL 2016 kl Hos Charlotte Staun, Dybdalgårdsvej 2 i Vamdrup. Regionsledelsesmøde nr.4 2016 18. APRIL 2016 kl. 18.00 Hos Charlotte Staun, Dybdalgårdsvej 2 i Vamdrup. Deltagere: Charlotte Staun, Flemming Roed, Jan Henriksen, Per Rethmeier, Thore Grøndahl, Rikke Andersen,

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Kredsrådsmøde Onsdag d. 18. sep. 2019 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Referat Kredsformanden DM - fanen er pakket og bliver ikke glemt denne gang - 47 deltager fra kreds 1

Læs mere

Samlet træningsplan Efterår 2014

Samlet træningsplan Efterår 2014 Samlet træningsplan Efterår 2014 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Jagt 1 Træningen på Jagtholdene forbereder hunden til prøver og jagter, men der er også plads

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Årsberetning. Oktober 2007 Oktober Kate Schlüter Holbækvej 132, Snævre, 4420 Regstrup ( )

Årsberetning. Oktober 2007 Oktober Kate Schlüter Holbækvej 132, Snævre, 4420 Regstrup ( ) DANSK KENNEL KLUB - Kreds 2 Årsberetning Oktober 2007 Oktober 2008 Bestyrelsen Formand: Kasserer: Sekretær: Kisser Pyrmov Hovedgaden 9, 4262 Sandved (5545 6848) E-mail: kreds2-formanden@postkasse.com Kate

Læs mere

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde.

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde. Beagle Klubben Dressurafdelingen Herlev, 6. februar 2008 Referat fra Dressur- udvalgsmøde hos Nina, Topasvej 20, Herlev onsdag d. 6. februar Kl. 18.30. MØDEDELTAGERE: Nina Dige Vinther (NDV) Niels-Henrik

Læs mere

Udvalgsberetninger 2015. Markprøveudvalget

Udvalgsberetninger 2015. Markprøveudvalget Udvalgsberetninger 2015 Markprøveudvalget Efter årsmødet i januar fandt en mindre udskiftning af medlemmerne i Markprøveudvalget sted: Ud trådte Morten Jakobsen for at hellige sig arbejdet i RKU, og ind

Læs mere

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2011 i Langhårsklubben Fredag den 17. juni 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL Leif Hansen, LH Jørgen

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

Hundetræning Program 2016

Hundetræning Program 2016 Billeder fra hunde holdene Hundetræning Program 2016 TRIN 1 - UNGHUNDE TRIN 1 - FT SPANIELS SPECIEL TRIN 2 - ÅBENKLASSE TRIN 3 - APPORTERING Strandager Jagtforening www.strandagerjagtforening.dk 12 1 Velkommen

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2016 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 14-01-2016 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019 Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2019 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 24-01-2019 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Skjoldelev forsamlingshus Torvet 8, 8471 Sabro

Læs mere

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser.

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser. Referat fra Bestyrelsesmøde 6/2012 Herlev 26.11.2012 Dato: 18. november 2012 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2, st., 5210 Odense NV Fremmødt var: Aage Jakobsen (AaJa) Connie Stisen (Cost) Hanne Grøn Veggerby

Læs mere

Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014. Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby

Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014. Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014 Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby Referant:MB Ordstyrer Julie Hasselby Velkomst Peter Nielsen bød velkommen til de 39 deltagere. Det

Læs mere

Kredsgeneralforsamling

Kredsgeneralforsamling Referat af Kredsgeneralforsamling Afholdt i Schæferhundeklubben, Kreds 11, Randers, onsdag den 6. februar 2019 kl. 19.00 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Kredsformandens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

4. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Mødet er beslutningsdygtigt, da mindst 2/3 af udvalget er til stede.

4. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Mødet er beslutningsdygtigt, da mindst 2/3 af udvalget er til stede. Mødereferat: RKU møde Emne: Møde nr. 1-2019 Dato: 13-03-2019 Sted: Fraugde fritidscenter Deltagere RKU: Frank Graversen (FG) Hanne Søndenbroe (HS) Charlotte Stentoft Nielsen (CSN) Michael Andersen (MA)

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Mødedato: Søndag d. 17. januar 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Referat fra ledelsesmøde d

Referat fra ledelsesmøde d Referat fra ledelsesmøde d. 2.3.2011 Referat fra ledelsesmøde d. 2.3.2011 på Aulum Kro Deltagere: Egon Andersen, Helle Engelsen, Kristian Kristensen, Anne Marie Henriksen, Rie Jøhnke, Mette Stubkjær Afbud:

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2013. Dato: 12-03-2013. Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA

Emne: Møde nr. 2-2013. Dato: 12-03-2013. Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2013 Dato: 12-03-2013 Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Sonja Larsen

Læs mere

Kursusoversigt forår 2015

Kursusoversigt forår 2015 18. november 2014 Kursusoversigt forår 2015 Hermed fremsendes en kursusoversigt over planlagte aktiviteter for første halvdel af 2015. Som det fremgår af nedenstående skema er der kurser både for trænere

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben. Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben. Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul,

Læs mere

Møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg lørdag den 4. juli 2015 kl. 9.30 Adressen: Mejls Orten Tinghøj Friskole, Mejlsvej 45, 6800 Varde

Møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg lørdag den 4. juli 2015 kl. 9.30 Adressen: Mejls Orten Tinghøj Friskole, Mejlsvej 45, 6800 Varde Deltagere: Per Hergott Petersen PP), Birgitte C. Søndergaard (BS) Annette Pedersen (AP) bestyrelsens repræsentant Marie Louise Nielsen (MN), Marianne Steinmann Bach (MB) Afbud: Lotte Jensen, Lea Wesselhoff.

Læs mere

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009. Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009. Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding REFERAT Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009 Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding Følgende deltog i møde: Frank Andersen (FA), Brian Seitzberg (BS), Benta Dons Møller (BDM)

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 9-2011 Dato: 12-12-2011 Sted: Kai Lübcke KL Deltagere: Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Louise Munchaus Adsbøl LA

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Gældende bestemmelser for Schæferhundeklubben for Danmark Kreds 30 Greve

Gældende bestemmelser for Schæferhundeklubben for Danmark Kreds 30 Greve Gældende bestemmelser for Schæferhundeklubben for Danmark Kreds 30 Greve Gældende Oktober 2013 Træningsplads og arealer... 2 Indskrivning... 2 Betaling... 2 PRØVER... 3 Kredsens præmieregler/tilskud...

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011 Referent: Deltagere: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Marianne Christensen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen Herdis Aagaard Petersen, Janni

Læs mere

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever LEDELSESMØDE Face to Face Dato: 27. maj 2013 Kl.: 15.00-20.30 Sted: Fjeldsted Skov Kro, Ejby Afbud: Dot Preil, Bjarke Mortensen Referat A. Underskrivelse af referater Følgende referater blev underskrevet:

Læs mere

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta)

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta) REFERAT Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl. 10.00 Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta) Mødedeltagere: Frank Andersen (FA) - Brian Seitzberg (BS) - Benta Dons

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

Mandag den 1. april 2013 kl.: 17:00 hos Jahan Sandersen, Roager. Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ og Niels Grønbæk, NG

Mandag den 1. april 2013 kl.: 17:00 hos Jahan Sandersen, Roager. Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ og Niels Grønbæk, NG REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2013 i Langhårsklubben Mandag den 1. april 2013 kl.: 17:00 hos Jahan Sandersen, Roager Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen,

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2013. Dato: 21-05-2013. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Dagsorden

Emne: Møde nr. 2-2013. Dato: 21-05-2013. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Dagsorden Mødereferat: RKU møde Emne: Møde nr. 2-2013 Dato: 21-05-2013 Sted: Fraugdegaard Deltagere: Christian Christensen (CC) Frank Graversen (FG) Hanne Søndenbroe (HS) Keld Kongsted Jensen (KKJ) Mette Urup (MU)

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB Dato: Søndag d. 11. marts 2018. Sted: Mosede Engvej 7 2670 Greve Referat Bestyrelsesmøde Tid: Kl. 10.00-?? Indkaldt er: Marianne Kolind(MK), Johnny Selvig (JS), Anette Hadenfeldt (AH),Lars Møller (LM),

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012 Årsmøde Region Midtjylland 19.01.2012 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 39 tilstedeværende, heraf 38 medlemmer. 1. Valg af dirigent a. Hans Jørgen Lundgaard vælges 2. Valg af referent a. Ane Gleerup

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Referat fra: DAASDC Region Øst møde September 2014

Referat fra: DAASDC Region Øst møde September 2014 Referat fra: DAASDC Region Øst møde September 2014 Tid: Søndag den 28.09.14 kl. 10:30 Sted: Stege Skole, Birkevænget 2, 4780 Stege Mødeleder: Tommy P. Larsen Referent: Jette Johansen Deltagende Klubber/Klubrepræsentanter:

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg.

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING. Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 11/ kl Mødet blev afholdt på adressen Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde

Referat fra bestyrelsesmøde 11/ kl Mødet blev afholdt på adressen Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde Referat fra bestyrelsesmøde 11/11 2017 kl 10.00. Mødet blev afholdt på adressen Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde Dagsorden: 1. Valg af referant Referent Peter Brøgger Referenter næste gange Forårsmøde 2018

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2 punkter til evt. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo 2. Bordet

Læs mere

Jane Broberg Jensen Hanne Søndenbroe Hanne Møller Jensen Pia Elisabeth Bielefeldt

Jane Broberg Jensen Hanne Søndenbroe Hanne Møller Jensen Pia Elisabeth Bielefeldt Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2017 Dato: 13. november 2017 Sted: JB Deltagere: Jane Broberg Jensen Hanne Søndenbroe Hanne Møller Jensen Pia Elisabeth Bielefeldt JB HS HJ PB Fraværende:

Læs mere