LANDSHOLDSBULLETIN NR 8

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LANDSHOLDSBULLETIN NR 8"

Transkript

1 10/ LANDSHOLDSBULLETIN NR 8 INDLEDNING Som det formentlig er de fleste bekendt har undertegnede (Peter Westrup) pr overtaget roret som formand for UK efter Ole Raulund. Det er med stor interesse og spænding at jeg går igang med opgaverne og jeg håber på et godt fremtidigt samarbejde mellem UK og spillerne i bruttotruppen. Jeg har også med stor glæde konstateret at de øvrige medlemmer af UK har haft lyst til at fortsætte endnu en periode. UK har derfor følgende udseende pr Peter Westrup (formand, åben række) Charlotte Koch-Palmund (juniorer) Tom Nørgaard (damer) Ulrik Zeeberg (juniorer) Desuden er Svend Novrup tilknyttet som konsulent i det omfang det skønnes nødvendigt fra UK s side. Jeg vil fortsætte med at udsende landsholds bulletiner på samme vis som Ole Raulund gjorde tidligere, idet jeg synes at det er en god måde for UK at kommunikere relevante oplysninger videre til de spillere, der indgår i bruttotruppen. Landsholds bulletinen vil blive udgivet 3-4 gange om året og vil blive sendt til de spillere, som indgår i landsholdsarbejdet (dvs. åben række, dame, junior og senior). Jeg har ultimo juni udsendt til alle holdkaptajner i 1.division for derigennem at få et overblik hvilke par, der ønsker at indgå i bruttotruppen. PROGRAMERKLÆRING Målsætning Min målsætning med at påtage mig formandshvervet for UK er, at være med til at udtage de stærkest mulige hold med det formål, at opnå de bedst mulige placeringer i de turneringer, som holdene deltager i. Stærkest mulige hold Her er fokus meget at få udtaget 4-6 spillere + holdkaptajn (evt. coach), der fungerer som et hold. Udtagelsen af holdet vil så vidt det er muligt tage højde for kortsigtede betragtninger (erfarne spillere) samt mere langsigtede betragtninger (skabe erfaring hos nye potentielle landsholdsspillere). Denne balancegang vil være svær. Det vil altid være fristende at udtage de kendte, prøvede kræfter, men kun ved at udtage nye, uprøvede kræfter vil vi med tiden kunne forstærke landsholdene med en bredere og mere erfaren elite. Bedst mulige placering Der er for øjeblikket en udvikling inden for bridgen i retning af flere og flere professionelle hold. Som situationen er i Danmark for øjeblikket har vi ingen mulighed for at skabe de samme rammer for de danske landsholdsspillere det rækker vores økonomiske formåen desværre ikke til endnu!

2 Derfor vil der formentlig i højere grad end tidligere være nogle klare favorit hold i turneringerne. Derfor er det meget vigtigt at få fastlagt et realistisk ambitions niveau for et hold ifm. en given turnering. Men det er selvfølgelig klart at vi alle deltager i en turnering for at vinde også selvom nogle af modstanderne realistisk set er dygtigere end vi er (fortrinsvis fordi spillere på nogle af de øvrige hold lever af at spille bridge). Men med de spillere Danmark råder over, er der ingen af de øvrige hold, som ikke kan slås på en god dag. Udtagelses kriterier Det er selvfølgelig meget vigtigt at have kendskab til de kriterier som UK vil vurdere spillerne efter ifm. udtagelsen af de enkelte landshold. Men samtidig må vi konstatere at det ofte vil være meget marginale forskelle, der gør at eet par bliver udtaget frem for et andet. Det er min indstilling at have en åben dialog med spillerne. Det betyder, at gode råd og forslag selvfølgelig er velkomne. Endvidere er man altid velkommen til at få en snak om, hvorledes UK ser på et pars chancer for at blive udtaget til diverse opgaver. Processsen ved udtagelsen er på papiret egentlig meget enkel. 1. Der opstilles nogle kriterier, som spillerne skal opfylde for at kunne komme i betragtning til landsholdet. 2. Løbende igennem sæsonen vurderes de enkelte par ift. hvor godt parret opfylder disse kriterier. 3. De 3 par, der opfylder kriterierne bedst, udtages til landsholdet. Der melder sig dog straks nogle problemstillinger irt. denne proces. Kriterier: Det væsentligste kriterie som skal opfyldes er selvfølgelig at man spiller en god gang bridge. Men hvad er så en god gang bridge? Meget forenklet, spiller et par en god gang bridge, hvis parret vinder flere Imp s end det taber. Det interessante i denne sammenhæng er dog ikke kun resultatet af et par s indsats (samlede Imp gevinst/tab), men i høj grad også hvorledes parret har tjent disse Imp. Vurderingen af et par omfatter derfor dels parret s evne til at generere Imp samtidig med en vurdering af parrets metoder (meldesystem, spil tekniske niveau, held/uheld). Der er selvfølgelig nogle yderligere kriterier, der har betydning for udvælgelsen. - Sociale egenskaber - Erfaring - Lange makkerskaber - Opførsel (vi skal repræsentere Danmark på bedste vis) Vurdering: Parrene indsats vil blive vurderet på 3 områder. - Evne til at generere Imp (multi fra divisionen) - Metoder (systembeskrivelser samt gennemgang af udvalgte spil fra divisionen) - Øvrige kriterier (sociale egenskaber etc.) Problemet er dels på hvilken måde det skal måles og vurderes i hvilket omfang et givent par opfylder kriterierne og dels den tid, der medgår til at foretage målingerne og efterfølgende vurderinger. Målemetoden må vælges ift. den tid, der er til rådighed mht. at foretage målingerne. Da alle medlemmer i UK udfører deres opgaver ulønnet, vil det jo desværre medføre at de valgte metoder vil være meget præget af, at den tidsmæssige indsats er af en passende størrelse.

3 Multi en fra de 4 divisions weekender vil få en del betydning for den senere udtagelse. Multien giver et rimeligt billede af de enkelte par s indsats, selvom jeg selvfølgelig godt er klar over at den kan være en lille smule tilfældig. For nuværende er den dog det bedste værktøj, der er tilgængelig. Da jeg selv spiller i divisionen, har jeg desværre ikke mulighed for at observere parrene i aktion ifm. divisions turneringen. Jeg vil derfor som Ole udvælge nogle spil fra de 4 divisions weekender og bede om en beskrivelse af forløbet ved bordet for at kunne få et indtryk af de enkelte par s indsats. Desuden vil jeg bede om en elektronisk udgave af hvert pars system-beskrivelse for på denne måde at få en mulighed for at vurdere de enkelte par s metoder. Mht. de øvrige kriterier så har jeg svært ved at se at disse punkter giver anledning til problemer. Jeg vil dog lige kort informere om UK s holdning til alkohol. Som udgangspunkt - ingen alkohol under en turnering. Kaptajnen kan dog dispensere fra denne regel under en turnering. Udtagelse: Ifm. slutspillet vil UK i fællesskab udvælge de spillere, der skal repræsentere Danmark ved EM i Malmö og OL i Istanbul LANDSHOLDSTRUPPEN åben række Ved det første UK-møde blev de interesserede par inddelt i en A- og en B-bruttotrup. Denne inddeling er kun en rettesnor for hvordan UK ser parret s muligheder i den kommende sæson og i løbet af sæsonen kan denne vurdering selvfølgelig ændre sig. Nedenstående spillere har for nuværende meldt sig til landsholdstruppen: A-trup: Jens Auken Lars Blakset Lars Lund Madsen Morten Lund Madsen Morten Bilde Jørgen Hansen Knud-Aage Boesgaard Andreas Marquardsen Dorthe & Peter Schaltz Allan Cohen Lars Munksgaard Steen Schou H.C. Nielsen Jakob Røn Freddi Brøndum B-trup: Peter Zeeberg Ulrik Zeeberg Jesper Gamrath Henrik Røn Poul Clemmensen HC Graversen Nils Mønsted Johan Hammelev Mik Kristensen Mikkel Nøhr Martin Schaltz Søren Christiansen Niels Krøjgaard Henrik Caspersen Gregers Bjarnarson Michael Askgård John Henriksen Geert Jørgensen Anders Hagen Henrik Iversen Kasper Konow Lars Villinger Lauge Schäffer Torsten Bernes

4 SÆSONENS OPGAVER Sæsonens væsentligste opgaver er selvfølgelig Seniors Bowl, Monaco, november 2003 EM i Malmø (19. juni - 3. juli 2004) OL i Istanbul (25. oktober 6.november 2004) Holdet til Senior Bowl er udtaget: Hans Werge, Kaptajn Stig Werdelin Ole Werdelin Steen Møller Peter Lund Flemming Dahl Georg Norris Holdene til de 2 øvrige turneringer bliver som tidligere udmeldt i forbindelse med slutspillet februar Det er 2 lange turneringer inden for en relativ kort periode, så der er forståelse for, at der kun er interesse i at spille een af turneringerne. Parrene bedes derfor melde tilbage om deres evt. præference mellem de 2 turneringer. Jeg forestiller mig at jeg vil være holdkaptajn ved mindst een af lejlighederne (samme tidsmæssige problem som i muligvis har med 2 store turneringer), men har endnu ikke besluttet mig til hvilken turnering jeg evt. fravælger. I den sammenhæng udestår det stadig at få udpeget en coach til begge turneringer. PRÆMIEKASSEN Præmiekassen eksisterer stadig. Det betyder, at hold/par, der har modtaget økonomisk støtte fra UK til deltagelse i turneringer, tilbagebetaler halvdelen af en eventuel kontant præmie, dog maksimalt den modtagne støtte. SCENARIO I de fleste landsholdsbulletiner vil der være såkaldt scenario-træning. Her er det meningen, at parrene vil blive stillet på forskellige opgaver. Dette kan være generelle overvejelser vedrørende parret eller mere specifikke opgaver. Den første opgave er, at hver spiller mailer mig 3 punkter, som i hver især mener kan være medvirkende til, at gøre jer til en bedre landsholdsspiller. Det kan f.eks. være fysisk træning, træningsturneringer, mere fritid før en stor turnering, systemsnak med de øvrige landsholdsspillere. Jeg kan selvfølgelig ikke love at evt. ønsker kan blive opfyldt (økonomien er begrænset), men det kan være til inspiration for mig i det videre arbejde.

5 TURNERINGSKALENDER Symbolforklaring: Fed skriftturneringer af særlig interesse for landsholdstruppen sept Danmark Pokalslutspil DBF 4-5 okt. Danmark Divisionsturnering 1 DBF 3-10 nov. Monaco Seniors Bowl WBF nov. Monaco Transnational Open teams WBF nov. Danmark Divisionsturnering 2 DBF 6-7 dec. Danmark Divisionsturnering 3 DBF jan. Danmark Divisionsturnering 4 DBF feb. Danmark Slutspil DBF 5-7 marts Malmö Træningsturnering SBF/DBF apr. Danmark DM Åben par DBF 19 jun. 3 jul. Malmö EM hold EBL jun. Malmö Chairmans cup SBF 30 jun. Malmö/DKLandskamp DK S SBF/DBF juli New York 1st World junior individual WBF juli New York 6th World junior Camp WBF 1-11 august Prag Junior EM-hold EBL oktober Istanbul 2.senior international Cup WBF oktober Istanbul 2.world university teams WBF 24 okt. - 6.nov Istanbul OL WBF 1-11 oktober Istanbul 3rd World trans.nat. mixed team WBF 2005 EM afholdes sandsynligvis i een af nedenstående 14-dages perioder jun Tenerife EM EBL 18 jun 2 jul Tenerife EM EBL

LANDSHOLDSBULLETIN NR 12

LANDSHOLDSBULLETIN NR 12 Udgivet den 20. oktober 2004 side 1 af 6 LANDSHOLDSBULLETIN NR 12 SIDEN SIDST Først og fremmest velkommen til en ny sæson. Det er længe siden sidst (sorry), men der har været travlt med EM i Malmö, EM

Læs mere

og Pokalturnering DM for Klubhold Pokalturnering Seniorhold 2. division 2013-14 1. division 1. Team PharmaService 11.

og Pokalturnering DM for Klubhold Pokalturnering Seniorhold 2. division 2013-14 1. division 1. Team PharmaService 11. Divisionsturneringen Klubhold, Seniorhold og 2013-14 1. division 1. Team PharmaService H. C. Graversen, Henrik Caspersen (Dennis Bilde, Morten Bilde, Emil Jepsen, Lars Tofte) Semifinale: PharmaService

Læs mere

og Pokalturnering 1. division DM for Klubhold Pokalturnering Seniorhold 2. division 1. Team PharmaService 6. John Møller Jepsen 1. Jens M.

og Pokalturnering 1. division DM for Klubhold Pokalturnering Seniorhold 2. division 1. Team PharmaService 6. John Møller Jepsen 1. Jens M. Divisionsturneringen Klubhold, Seniorhold og 2011 12 1. division 1. Team PharmaService H.C. Graversen, Dennis Bilde, Freddi Brøndum (Morten Bilde, Jørgen Cilleborg Hansen, Jacob Røn) Semifinale: Team PharmaService

Læs mere

og Pokalturnering DM for Klubhold 1. division Pokalturnering 2. division Seniorhold Team PharmaService 3. Team PharmaService

og Pokalturnering DM for Klubhold 1. division Pokalturnering 2. division Seniorhold Team PharmaService 3. Team PharmaService Divisionsturneringen Klubhold, Seniorhold og 2014-15 1. division 2. Team PharmaService H. C. Graversen, Henrik Caspersen, (Dennis Bilde, Morten Bilde, Emil Jepsen, Lars Tofte) Semifinale: Team PharmaService

Læs mere

Bruttotruppen Seniorrækken

Bruttotruppen Seniorrækken Bruttotruppen Seniorrækken Følgende par har meldt sig til bruttotruppen: Dorthe Schaltz Peter Schaltz H.C. Nielsen Knud-Aage Boesgaard Steen Schou Jørgen Hansen Niels Henriksen H.K.Sørensen Thomas Berg

Læs mere

Distrikt Storstrøm og Næstved Bridgeklub

Distrikt Storstrøm og Næstved Bridgeklub Distrikt Storstrøm og Næstved Bridgeklub arrangerer i samarbejde med DM for klubhold 2018 Program Navn: Deltagerliste Hold Klub Kaptajn Spillere 1 Rønne Bridgeklub Holdhandicap4 16,12 Poul Hansen (7,57)

Læs mere

LANDSHOLDSBULLETIN NR 11

LANDSHOLDSBULLETIN NR 11 26/3 2004: SIDEN SIDST LANDSHOLDSBULLETIN NR 11 Landsholdene 2004. Landsholdene blev udtaget 29.feb. 2004 ifm. slutspillet på Marriot med følgende udseende: Åben række EM: Dorthe og Peter Schaltz Lars

Læs mere

Distrikt Sydjylland og Haderslev Bridgecenter

Distrikt Sydjylland og Haderslev Bridgecenter Distrikt Sydjylland og Haderslev Bridgecenter arrangerer i samarbejde med DM for klubhold 2017 28. + 29. oktober 2017 Program Navn: Deltagerliste Hold Klub Kaptajn Spillere 1 Kalundborg BK Carl Erik Møller

Læs mere

Kaptajnsrapport for Danmarks seniorer ved EM i Oostende juni 2018.

Kaptajnsrapport for Danmarks seniorer ved EM i Oostende juni 2018. Kaptajnsrapport for Danmarks seniorer ved EM i Oostende juni 2018. Danmark deltog i alle 3 rækker ved EM i Oostende fra den 6. juni til den 16. juni, nemlig åben række-, dame- og seniorholdet var udtaget

Læs mere

Nr. 708 _ Maj 2012 _ 71. årgang nr. 8. Team Konow vandt slutspillet side 4. Juniorguldet. side 44

Nr. 708 _ Maj 2012 _ 71. årgang nr. 8. Team Konow vandt slutspillet side 4. Juniorguldet. side 44 Dansk Bridge Nr. 708 _ Maj 2012 _ 71. årgang nr. 8 Team Konow vandt slutspillet side 4 Juniorguldet side 44 Opvarmning til Vingsted Redaktørens hjørne Christina Lund Madsen Journalist og divisionsspiller

Læs mere

2. Steen Schou Frederik Mørk, H. C. Nielsen, Knud-Aage Boesgaard, Mikkel Larsen, Sejr Andreas Jensen

2. Steen Schou Frederik Mørk, H. C. Nielsen, Knud-Aage Boesgaard, Mikkel Larsen, Sejr Andreas Jensen 1. division 1. Team PharmaService H. C. Graversen, Dennis Bilde, Freddi Brøndum, Morten Bilde, Jørgen Hansen 2. Steen Schou Frederik Mørk, H. C. Nielsen, Knud-Aage Boesgaard, Mikkel Larsen, Sejr Andreas

Læs mere

Nr. 707 _ April 2012 _ 71. årgang nr. 7. Topopgør i damedivisionen side 20

Nr. 707 _ April 2012 _ 71. årgang nr. 7. Topopgør i damedivisionen side 20 Dansk Bridge Nr. 707 _ April 2012 _ 71. årgang nr. 7 Topopgør i damedivisionen side 20 Midlertidigt vagtskifte Redaktørens hjørne Christina Lund Madsen Journalist og divisionsspiller hold, som spillede

Læs mere

Kom til reception i DBf s Fredag den 11. april holder DBf s sekretariat og bridgeforlag reception i de nye lokaler på Hørkær 32B i Herlev.

Kom til reception i DBf s Fredag den 11. april holder DBf s sekretariat og bridgeforlag reception i de nye lokaler på Hørkær 32B i Herlev. Nyhedsbrev Til alle bridgespillere i Danmark Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Reception på Hørkær Copenhagen Bridge Invitational III Slutspil

Læs mere

Danmarks Bridgeforbund Distrikt Nordsjælland

Danmarks Bridgeforbund Distrikt Nordsjælland DM for klubhold 2014 Gentofte Stadion plan b s lokaler Ved Stadion 6 2820 Gentofte (afkørsel 18 på Motorringvejen Nybrovej Brogårdsvej eller afkørsel 6 på Helsingørmotorvejen) (stor P-plads overfor stadion)

Læs mere

30-mar Navn alle Ok 27-apr Navn #4 OK 1 Volvo Henrik 2 2 Brian Nielsen. 3 Rengøringsliste. 3 Henrik Lund

30-mar Navn alle Ok 27-apr Navn #4 OK 1 Volvo Henrik 2 2 Brian Nielsen. 3 Rengøringsliste. 3 Henrik Lund 30-mar Navn alle Ok 27-apr Navn #4 OK 1 1 Volvo Henrik 2 2 Brian Nielsen 3 Rengøringsliste 3 Henrik Lund 4 2014-2015 4 Blinkenborg 5 5 Thomas Jensen 06-apr Navn # 1 OK 04-maj Navn #5 OK 1 Thomsen 1 Tonni

Læs mere

Kaptajnsrapport for Åben række landsholdet ved EM i Oostende.

Kaptajnsrapport for Åben række landsholdet ved EM i Oostende. Kaptajnsrapport for Åben række landsholdet ved EM i Oostende. Til deltagelse ved EM i Oostende deltog følgende på åben hold; Lauge Schäffer - Jonas Houmøller Kasper Konow - Michael Askgaard Dennis Bilde

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Herning GF Licens 1 2 Total Plac. I Maj 63 Aage Christiansen 157 204 361 I Maj 80 Steen Lillegaard 147 159 306 I Jun 84 Jens Vestergaard 140 167 307 I Jan 74 Per Vestergaard

Læs mere

Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013 - juniorlandsholdet

Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013 - juniorlandsholdet Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013 - juniorlandsholdet 1. Indledende bemærkninger Disse rammer har til formål, at konkretisere arbejdet omkring landsholdsarbejdet i skaterhockey i 2013 for

Læs mere

Landstrænerens blog. De danske hold bestod af: Åben række Allan Cohen John Norris Michael Askgaard Kasper Konow Kaptajn: Bo Bilde

Landstrænerens blog. De danske hold bestod af: Åben række Allan Cohen John Norris Michael Askgaard Kasper Konow Kaptajn: Bo Bilde Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Landstrænerens blog Herlev, 14. juni 2017 Del I: Evaluering af NM Danmark mistede NBU-trofæet til Sverige

Læs mere

Nyhedsbrev Til alle bridgespillere i Danmark

Nyhedsbrev Til alle bridgespillere i Danmark Nyhedsbrev Til alle bridgespillere i Danmark Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Succes i Svendborg den nye Bridgeby Substitutter Landstræner

Læs mere

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Haderslev GF Licens 1 2 Total Plac. I Maj 63 Erich Sønnichsen 020341 181 144 325 I Maj 80 Torben Breinbjerg 150859 150 165 315 I Juni 71 Jon de Taeje 171 133 304 I Jan

Læs mere

Asminderød, den 19. juni 2009. Referat af HB-mødet den 14. juni 2009 i Kolding

Asminderød, den 19. juni 2009. Referat af HB-mødet den 14. juni 2009 i Kolding Asminderød, den 19. juni 2009 Referat af HB-mødet den 14. juni 2009 i Kolding Hovedbestyrelsen: Per Egelund (PE), Søren Fischer (SF), Kurt Als (KA). Ole V. Veje (OVV), Tom Nørgaard (TN) og Henrik Friis

Læs mere

Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne samt hvem der er de enkelte hovedkredses juniorledere.

Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne samt hvem der er de enkelte hovedkredses juniorledere. 8. november 2009 Dansk Skak Union sskakudvalget Referat af sudvalgets møde 3. okt. 2009 Mødet afholdt på Tjele Efterskole ifm. Juniorhold DM 2009 Referent: Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne

Læs mere

DANSK GOLF UNION. Vejen til landsholdet

DANSK GOLF UNION. Vejen til landsholdet DANSK GOLF UNION Vejen til landsholdet H O V E D S P O N S O R DGUs eliteudvikling juli 2008 1 Fra drøm til virkelighed Langt og kort spil Dansk Golf Union (DGU) har som vision at skabe golfspillere amatører

Læs mere

Resultatliste d.20/4 kl RBK 90 s Påskestævne 2014

Resultatliste d.20/4 kl RBK 90 s Påskestævne 2014 Resultatliste d.20/4 kl. 18 - RBK 90 s Påskestævne 2014 Master Bowl Vinder af kontant-præmie 1000,-: 1 2 LNavn Klub 1 2 3 Hdcp I alt X 1 1Peter Thomassen RBK 90 236 224 256 90 806 20 6000,- Kontant 2 1Charlotte

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Høje Taastrup GF Licens 1 2 Total Plac. I Jan 70 Svend Clausen Beck 166 162 328 I Jan 70 Erik Høltermand 125 139 264 I Jun 84 René Poulsen 060664 186 206 392 I Mar 86

Læs mere

De 6 hold gav hinanden mange gode kampe gutterne var nemme, at styre for turneringslederen.

De 6 hold gav hinanden mange gode kampe gutterne var nemme, at styre for turneringslederen. . Hk s pokalstævne 7 Lørdag den 9. april 7 mødtes elitehold for, at kæmpe om pladserne til deltagelsen i DSU s pokalfinale Pinsedag i Svendborg. De hold gav hinanden mange gode kampe gutterne var nemme,

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Høje Taastrup GF Licens 1 2 Total Plac. I Jan 70 Svend Clausen-Beck 185 203 388 I Jan 70 Erik Høltermann 170 179 349 I Jun 84 Rene Poulsen 060664 167 135 302 I Mar 86

Læs mere

Danmark skal placere sig blandt de 10 bedste bridgenationer i verden Et ideoplæg af Morten Lund Madsen

Danmark skal placere sig blandt de 10 bedste bridgenationer i verden Et ideoplæg af Morten Lund Madsen Danmark skal placere sig blandt de 10 bedste bridgenationer i verden Et ideoplæg af Morten Lund Madsen Overskriften dækker over en af hovedbestyrelsens (HB) overordnede målsætninger fra formandens klumme

Læs mere

Tors.-fre. den 25.-26. april 2013, kl. 17.00, Hotel Niels Juel, Køge.

Tors.-fre. den 25.-26. april 2013, kl. 17.00, Hotel Niels Juel, Køge. Brøndby den 12. maj 2013 Journalnummer 1411-13-mcn Dagsorden til DU-møde Tors.-fre. den 25.-26. april 2013, kl. 17.00, Hotel Niels Juel, Køge. Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ),

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Hansen Niels Kristian B1 (Bh) Lind-Holm Stefan B1 (Bh) Henriksen Lise B1 (Bh) Nielsen Jesper Riis B1 (Bh)

Hansen Niels Kristian B1 (Bh) Lind-Holm Stefan B1 (Bh) Henriksen Lise B1 (Bh) Nielsen Jesper Riis B1 (Bh) Træningsstald med højest indtjening (ej B-løb) - ***** Kørselsdato Amatörtränare Navn St > D Præmiesum Lund Betina B (Bh). Hansen Niels Kristian B (Bh). Lind-Holm Stefan B (Bh). Henriksen Lise B (Bh).

Læs mere

Målsætninger og retningslinier for elite- og talentudviklingen i DSqF

Målsætninger og retningslinier for elite- og talentudviklingen i DSqF 2007-10-28 1 af 7 ver.3 Nedenfor er beskrevet målsætninger og retningslinier for elite- og talentudviklingen i DSqF. Aktuelle mål DSqF har et internationalt eliteperspektiv og vil være blandt de bedste

Læs mere

DM KLUBHOLD oktober 2013

DM KLUBHOLD oktober 2013 Distrikt Vestjylland DM KLUBHOLD 26.+27. oktober 2013 Karsten Jensen Turneringsansvarlig BRIDGE.DK/4300 DM KLUBHOLD 2013 Side 1 DM KLUBHOLD 2013 Program Lørdag 26/10 2013 Kl. 12.45 Kl. 12.50 14.20 Kl.

Læs mere

20 60.80 Leif P. Nielsen 51 14/Aug/84 Brøndby

20 60.80 Leif P. Nielsen 51 14/Aug/84 Brøndby Allle tiders bedste mænd 100m 1 12.10 Jakob Kjeldgaard 12/Aug/86 Rundforbi 2 12.60 Erik Klitgaard 66 01/Jul/92 Ballerup (-1.3) 3 13.06 Jens Buch Jensen 43 17/Sep/87 Wien 4 13.50 Erik Andersen 47 27/Aug/89

Læs mere

LØBET 24. marts 2018

LØBET 24. marts 2018 M-klassen RESULTATLISTE LØBET 24. marts 2018 PL Licens Mandskab MK FN FS FT Rabat I alt DM JFM 1 081-05497 Børge Holm 0 0 21 0 0 21 50 50 311-07201 Jørn Mørup Etape 1 4 4 Etape 3.1 0 Etape 3.2 0 Etape

Læs mere

Uge Dag Dato Tidspunkt Bane retning Kantine Træningsleder tirsdag 03-jan

Uge Dag Dato Tidspunkt Bane retning Kantine Træningsleder tirsdag 03-jan Uge Dag Dato Tidspunkt Bane retning Kantine Træningsleder tirsdag 03-jan 10.00-18.00 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 onsdag 04-jan 10.00-20.00 torsdag 05-jan 10.00-18.00 lørdag 07-jan 09.00-14.00 tirsdag

Læs mere

Åbningsstævne 2013. Herrer

Åbningsstævne 2013. Herrer Herrer Navn Klub S1 S2 S3 S4 S5 S6 Rene Hcp I alt beløb 1 Casper Sidelmann Brønderslev BK 193 212 227 174 238 229 1273 120 1393 2000,- 2 Rene Sejling ST 167 226 248 256 249 190 1336 42 1378 1000,- 3 Steen

Læs mere

OBS OBS OBS OBS

OBS OBS OBS OBS Rangliste 10-9-2016 OBS OBS OBS OBS WC GP OBS WC GP JWC UDT OBS SENIOR 2dag 2dag OBS OBS OBS Total 30/1 7/2 21/2 27/2 19-20/325-26/3 17/4 22-24/430/4-1/5 3-5/5 7-8/5 16/5 Nr. Navn. Klub. Klasse. KFK HOL

Læs mere

3 km damer. Vallø Lystrup Magleby skov 3 km. piger. Bøge skov

3 km damer. Vallø Lystrup Magleby skov 3 km. piger. Bøge skov 3 km damer 3 km. piger Ganne Louise Tingvold 99 1 94 1 1 97 1 499 1 Fie Bressen 99 1 94 97 99 97 492 2 Lærke M. Hansen 95 98 96 87 92 468 3 Kisten Jensen 9 93 1 84 89 87 459 4 Linda Jodehl 95 86 69 52

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Junior Hold Træf Skud Træf Skud 1 23 Vamdrup Junior 87 128 94 Kasper Hjorth 4308 Vamdrup og Omegns Jagtforening 35 42 100 Mikkel Dall 4308 28 43 96 Frederik

Læs mere

Kørselsdato : TETR0842

Kørselsdato : TETR0842 Lista Körsven Segerrikaste Bana - Bornholms Trav Licens på alla banor Amatör Petersen Mads (Bh) B Lind-Holm Stefan (Bh) B Gommans John (Bh) B Lund Betina (Bh) B Kaas Lars-Erik (Bh) B Mikkelsen John (Bh)

Læs mere

Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4

Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4 Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4 Placering Total Navn Nr. Score Nr. Score Nr. Score Nr. Score 1 99-1007 Morten Bech 1 89,7 6 29,9 3 29,9 10 29,9 2 99-1567

Læs mere

Velkommen Info- og visionsmøde for Danmarks Kvægforskningscenter

Velkommen Info- og visionsmøde for Danmarks Kvægforskningscenter Velkommen Info- og visionsmøde for Danmarks Kvægforskningscenter Formålet med mødet: Markere at vi nu er en kvægenhed Dialog med jer omkring jeres behov for faciliteter og information Fælles ejerskab til

Læs mere

Resultater m Kvinder. 1500m Kvinder

Resultater m Kvinder. 1500m Kvinder Resultater 2006 800m Kvinder 1500m Kvinder 3000m Kvinder 5000m Kvinder 5Km Kvinder RAC Milen Kvinder (7,532 km) 10 Km Kvinder Eremitageløbet Kvinder (13,3 km) 1/2 Marathon Kvinder Marathon Kvinder 800m

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 10 Solveig Madsen 1074 ogager Jagtforening 36 44 2 12 Kristine Madsen 1052 ogager Jagtforening 33 44 3 11 Laila Terkelsen 1053 ogager Jagtforening 32 41 4 95 Anne-Mette Svingholm 1051Omegns

Læs mere

Resultat Individuelle

Resultat Individuelle V 0 udskrevet for: Veteran individuel Side 1 Dame individuel 1 84 Anny Schlünsen Vejen 4308168984 29 45 2 113 Sandie Jensen Egtved 4221264196 19 50 2 udskrevet for: Dame individuel Side 2 Junior individuel

Læs mere

, ny sæson, nye muligheder

, ny sæson, nye muligheder DISTRIKTØSTSJÆLLAND Redigeret af Rudi Bjerregaard 3. kvartal 2018 Formand Per Egelund: 2018 2019, ny sæson, nye muligheder Her i begyndelsen af september, tager vi hul på den 80. sæson i DBf og dermed

Læs mere

Politi DM Linieløb - 27-08-2014. Viborg Politi Klasse: Damer

Politi DM Linieløb - 27-08-2014. Viborg Politi Klasse: Damer Antal deltagere: 4 Klasse: Damer Gennemsnit for vinder: 35,3 km/h Antal præmier: 4 Plac. Ryg nr. UCI kode Navn 1 DENOOOOOOOO Bettina Romer 2 2 DENOOOOOOOO Helle Sørensen 3 3 DENOOOOOOOO Rikke Guldbæk 4

Læs mere

Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra BLUE WATER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs.

Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra BLUE WATER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs. Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra BLUE WATER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs. Thisted Sportschefen har ordet: Velkommen til dagens kamp i 2. division vest,

Læs mere

HOLD NAVN POINT SKYDETID

HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD 03 Hurrycane 144 8.30 HOLD 03 Max 375 134 8.30 HOLD 02 Stig Sørensen 133 8.15 HOLD 03 cp 129 8.30 HOLD 12 Jesper Madsen 129 10.45 HOLD 01 Leif Mikkelsen 128 8.00 HOLD 03 ssg

Læs mere

Navn Årg Tid Dato Sted Navn Årg Tid Dato Sted. Kortbane 50 Fri Langbane

Navn Årg Tid Dato Sted Navn Årg Tid Dato Sted. Kortbane 50 Fri Langbane Kortbane 50 Fri Langbane Kåre Axelsen 89 0.23,86 27. okt Greve Michael Poulsen 81 0.23,89 11. jul Århus Morten Riemenschneider 89 0.24,84 25. nov Greve Kåre Axelsen 89 0.24,37 11. jul Århus Martin Louring

Læs mere

Side 1 af 7. Efterkommere af: Jens Claus Matzen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn)

Side 1 af 7. Efterkommere af: Jens Claus Matzen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn) Side 1 af 7 1st Generationer 1. døde på en ukendt dato. Han giftede sig med Ane Kirstine Hansdatter Møller. Ane Kirstine blev født i "Landlingmark" og døde på en ukendt dato. Børn af og Ane Kirstine Hansdatter

Læs mere

Side 1 af 5. Efterkommere af: Jens Lauridsen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn)

Side 1 af 5. Efterkommere af: Jens Lauridsen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn) Side 1 af 5 1st Generationer 1. døde på en ukendt dato. Han giftede sig med Karen Pedersen. Børn af og Karen Pedersen 2. Ane Marie Christensen [Lauridsen] blev født den Maj 22 1879 i S.Lyngvig og døde

Læs mere

RESULTATLISTE Landsdelsmesterskaber M

RESULTATLISTE Landsdelsmesterskaber M 26-08-2012 09:21:28 - DDS SP v.3.12.6.3 RESULTATLISTE Landsdelsmesterskaber 2012 50+200+300M Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 94220 Frederik Pedersen 10-148 Høng Skytteforening 199/12 199/14 398/26 G 2 101372

Læs mere

DCUF ELITESTRATEGI 2018

DCUF ELITESTRATEGI 2018 DCUF ELITESTRATEGI 2018 August 2013 Roller & opgaver Eliteudvalget: Strategier (elitestrategi, talentudviklingsstratgi, mentalstrategi mv.) Tildeling af støtte Referater og opfølgning fra eliteudvalgsmøder

Læs mere

Mødetid Point Placering

Mødetid Point Placering Morten Røge JÆ Kl. 10:15 378 1. Casper Andersen JÆ Kl. 09:45 376 2. Gert Jensen JÆ Kl. 12:30 371 3. Kennet Olesen JÆ Kl. 12:45 369 4. Klaus Rybjerg JÆ Kl. 10:15 367 5. Per Jensen JÆ Kl. 10:00 360 6. Thomas

Læs mere

DDS Østjylland Vinterturnering 15 m 2008/2009 Standardpistol

DDS Østjylland Vinterturnering 15 m 2008/2009 Standardpistol DDS Østjylland Vinterturnering 15 m 2008/2009 Standardpistol Kl 1 1.rd. 2.rd. 3.rd. 4.rd. 5 rd. De 3 bedste Total 1 24801 Lars Gregersen 901 0 286 278 0 0 286 278 0 564 Kl. 2 1.rd. 2.rd. 3.rd. 4.rd. 5

Læs mere

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling.

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling. Åben invitation Aarhus, 29. november 2013 Drømmer du om at komme på landsholdet? Har du ambitioner om at være en del af landsholdet? Vil du være den bedste bueskytte, du kan blive? Nu har du muligheden

Læs mere

Det store overblik 2015 Raklev (17/4/2015) HOLD TRÆNER TLF MOBIL MAIL

Det store overblik 2015 Raklev (17/4/2015) HOLD TRÆNER TLF MOBIL MAIL jyjs@novonordisk.com, Fodboldudvalg/formand Johnny Jensen 4400 40684574 ditteogjohnny@hotmail.com Fodboldudvalg/kontingent/Næstformand/ Drengeudvalg Peter Thornsen 4400 25144649 thornsen@ka-net.dk Fodboldudvalg/herresenior

Læs mere

HOLE IN ONE. Hul. Navn

HOLE IN ONE. Hul. Navn HOLE IN ONE Hul 1 1 1 1 1 1 År 174 176 177 177 178 17 17 17 17 181 181 181 181 181 183 186 186 186 186 186 186 186 187 187 187 188 188 188 188 18 18 10 10 10 10 10 10 11 11 11 11 11 11 11 11 1 1 1 1 13

Læs mere

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i den 310315. Begynder 1 602 Bjarne Larsen Fyns PI 2 omgange 00:58:36 2 604 Jeppe Vestergaard Ålborg PI 2 omgange 01:02:05 3 605 Ulrik Madsen Ålborg PI 2 omgange

Læs mere

DE DANSKE GARDERFORENINGERS LANDSSKYDNING 200 M 2011 HOLD - SENIORER

DE DANSKE GARDERFORENINGERS LANDSSKYDNING 200 M 2011 HOLD - SENIORER DE DANSKE GARDERFORENINGERS LANDSSKYDNING 200 M 2011 HOLD - SENIORER 1. DIVISION 1 594,30 Frederiksborg Amts Garderforening - 1 2 588,19 Garderforeningen i København - 1 3 577,18 Garderforeningen i København

Læs mere

Viborg Kredsen. Resultater. 28. august : august Ved fejl/rettelse mail: eller ring (Ole)

Viborg Kredsen. Resultater. 28. august : august Ved fejl/rettelse mail: eller ring (Ole) Viborg Kredsen Resultater DAMER 1 Mette Lynge Andersen BK Viborg 183 197 241 139 198 222 1180 150 1330 2 Helle Skriver Johansen Fight 180 153 187 186 201 205 1112 192 1304 3 Marianne Jakobsen Lucky 204

Læs mere

Klub Hold Point Hold Point Hold Point I alt JFM

Klub Hold Point Hold Point Hold Point I alt JFM Tak fordi I kom. Ved indsamling af skilte var alle til stede. Der er ikke indløbet klager af nogen art. Det tager vi som tegn på fornuftig kørsel, og især vejstykker med hastighedsbegrænsninger bærer præg

Læs mere

Side 1 af 5. Efterkommere af: Nielsen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn)

Side 1 af 5. Efterkommere af: Nielsen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn) Side 1 af 5 1st Generationer 1.. Han giftede sig med (Ukendt). Børn af 2. Karen Marie Jensen [] blev født i 1854 og døde på en ukendt dato. 2nd Generationer (Børn) 2. Karen Marie Jensen [] blev født i

Læs mere

Nyhedsbrev Til alle bridgespillere i Danmark

Nyhedsbrev Til alle bridgespillere i Danmark Nyhedsbrev Til alle bridgespillere i Danmark Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk DM for Mixedhold Sundhedsundersøgelse Juniorlandshold til Nordiske

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Dansk Firmaidrætsforbund. DM i Bordtennis 2012. Stævneprogram

Dansk Firmaidrætsforbund. DM i Bordtennis 2012. Stævneprogram Dansk Firmaidrætsforbund DM i Bordtennis 2012 Stævneprogram Velkommen til Aalborg Jeg er glad for endnu engang at kunne byde velkommen til et DM her i Aalborg denne gang i Bordtennis. Det er altid en oplevelse

Læs mere

Katalog Hold. 17 Fredericia Junior :30. Mikkel Engsbye Gert Johansen Mikkel Schiøtt Mikkel Schiøtt. Fredericia Fredericia

Katalog Hold. 17 Fredericia Junior :30. Mikkel Engsbye Gert Johansen Mikkel Schiøtt Mikkel Schiøtt. Fredericia Fredericia Junior hold 10:30 17 Junior 72 73 74 74 Mikkel Engsbye Gert Johansen Mikkel Schiøtt Mikkel Schiøtt 4353254652 4353415446 4353304172 4353304172 1 udskrevet for: Junior hold Side 1 Old-boy hold 09:20 22

Læs mere

Sommeren står for døren, og sæsonen 2014-2015 er næsten slut. Der mangler kun de sidste afgørende kampe, som skal fordele medaljerne.

Sommeren står for døren, og sæsonen 2014-2015 er næsten slut. Der mangler kun de sidste afgørende kampe, som skal fordele medaljerne. Dommere / Observatører Dommerudvalget Distriktsforbund DHF s Bestyrelse Prof. udvalget Divisionsforeningen Brøndby, den 12. maj 2015 Journalnummer 1293-15-mcn Nyhedsbrev maj 2015 Kære alle Sommeren står

Læs mere

WACHTELHUNDENYT NR 3 2011

WACHTELHUNDENYT NR 3 2011 WACHTELHUNDENYT NR 3 2011 WACHTELHUNDEGRUPPEN DANMARK www.wachtelhunden.dk 1 FORMANDENS KLUMME Jagt sæsonen er godt og vel i gang, og året går mod enden, hvorfor jeg vil ønske jer alle er rigtig godt nytår.

Læs mere

Opstartsmøde 27. januar 2015. Velkommen

Opstartsmøde 27. januar 2015. Velkommen Opstartsmøde 27. januar 2015 Velkommen Praktisk information Trup, Målsætning og værdier Træning og træningskultur Træningsturnering Træningslejr/samling Kriterierne for holdudtagelse Sæsonopstart DGU turneringer

Læs mere

RESULTATLISTE Horsens Open 15m 2015

RESULTATLISTE Horsens Open 15m 2015 05-12-2015 16:05:46 - DDS SP v.3.15.11.1 RESULTATLISTE Horsens Open 15m 2015 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 101490 Christoffer Røjkjær 10-006 Klejs-Juelsminde Skytteforening 200/14 200/10 400/24 2 117015

Læs mere

DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2012

DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2012 DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2012 Klubbens samlede medaljehøst Guld Sølv Bronze 26 (1) 21 (2) 15 (4) TOP 5 Guld Sølv Bronze 1 Birger Frederiksen 6 (1) 3 (1) 2 Karin

Læs mere

5. afdeling / Viborg Tirsdag den 28. februar 2017

5. afdeling / Viborg Tirsdag den 28. februar 2017 5. afdeling / Tirsdag den 28. februar 2017 Klasse 1 1 omg. 2 omg. 3 omg. 4 omg. 5 omg. 6 omg. 1 1 Rasmus Feldballe Silkeborg PI 0.11.19 0.12.08 0.23.27 0.12.05 0.35.32 0.12.15 0.47.47 0.12.13 1.00.00 0.12.45

Læs mere

OBS OBS OBS OBS

OBS OBS OBS OBS Rangliste 10-7-2016 OBS OBS OBS OBS WC GP OBS WC GP JWC UDT OBS SENIOR 2dag 2dag OBS OBS OBS Total 30/1 7/2 21/2 27/2 19-20/325-26/3 17/4 22-24/430/4-1/5 3-5/5 7-8/5 16/5 Nr. Navn. Klub. Klasse. KFK HOL

Læs mere

Punkt 2: Tilføjelser til dagsordenen og eventuelt opfølgning fra sidste møde Ingen tilføjelser.

Punkt 2: Tilføjelser til dagsordenen og eventuelt opfølgning fra sidste møde Ingen tilføjelser. Deltagere: Jesper Kirkholm Madsen, FHF Claus U Nielsen, FHF Indstillingsansvarlig Per Rasmussen, FHF DU formand Flemming Beck Rasmussen, JHF Indstillingsansvarlig Lars Schow Nielsen, JHF kamppåsætter og

Læs mere

file:///c/users/claus/documents/_familie/fra%20byskriverens%20computer/byskriveren/byerne/langstrup/jhs1.txt[20-06-2015 00:06:23]

file:///c/users/claus/documents/_familie/fra%20byskriverens%20computer/byskriveren/byerne/langstrup/jhs1.txt[20-06-2015 00:06:23] 01 FEB 2002 Familie Mand: Jens Hansen #1 leveår: 75 Født: 1671 i: Dageløkke Død: 1746 i: Langstrup Begravet 20 APR 1746 i: Asminderød, 75 år ID 1746 i: GM gård no. 13 Far: Hans Nielsen #153 Mor: Karen

Læs mere

Engelske dommere Dømte vinderklasser

Engelske dommere Dømte vinderklasser Dømte vinderklasser 009-018 FJD ny 011*DPK 01 DISK 01 DM 015 Andersen, Jørgen Gordon (10) *DJ 014 *DKK 016 DGSK 01 *DM 018 *DGSK 017 DPK 017 Andreasen, Jan (104) John Bak (179) Allan Bredsgaard (419) Clausen,

Læs mere

RESULTATLISTE EFTER 1. AFDELING - KAJS-AUTO SOMMERCUP 2008

RESULTATLISTE EFTER 1. AFDELING - KAJS-AUTO SOMMERCUP 2008 RESULTATLISTE EFTER 1. AFDELING - KAJS-AUTO SOMMERCUP 2008 Version: 10/05/2008 7 404 Magnus Nielsen Esbjerg Cykel Ring 1996 Ungdom 00:25:01 00:25:01 8 401 Rasmus Beck Knudsen Esbjerg Cykel Ring 1997 Ungdom

Læs mere

Side 1 af 7. Efterkommere af: Christen Tarbensen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn)

Side 1 af 7. Efterkommere af: Christen Tarbensen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn) Side 1 af 7 1st Generationer 1. blev født den Apr. 30 1832 i houvig og døde den Nov. 5 1912. Han giftede sig med Ane Katrine Hansen Lodberg den Okt. 19 1856. Ane Katrine blev født den Okt. 7 1835 i Søndervig

Læs mere

Resultat Individuelle

Resultat Individuelle Dame individuel 1 50 Susanne Christiansen Billund 4207163484 31 43 2 29 Anny Schlünsen Vejen 4308168984 16 45 2 udskrevet for: Dame individuel Side 1 Junior individuel 1 101 Jesper Egeskov Grindsted 4103252537

Læs mere

RESULTATLISTE Holmegaard Cup 2015

RESULTATLISTE Holmegaard Cup 2015 13-06-2015 10:36:54 - DDS SP v.3.14.3.1 RESULTATLISTE Holmegaard Cup 2015 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 108974 Kamilla Jakobsen 23-040 Kongsted Skytteforening 199/11 198/13 397/24 2 108975 Rasmus Caspersen

Læs mere

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold Junior hold 11:40 26 Nørup Junior 1140 1142 1144 1146 109 110 111 112 Patrick Jensen Thomas Johansen Simon Madsen Andreas Thomsen 4221303811 4221305221 4221302509 4221304417 1 udskrevet for: Junior hold

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by. Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by. Total Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Dame Træf Skud 1 41 Solveig Madsen 1074 Krogager Jagtforening 37 40 2 40 Anja Harboe Pedersen 1061 Ølgod Jagtforening 35 43 3 43 Laila Terkelsen 1053 Krogager

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Dansk Svømmeunion har besluttet at udtage en trup til Nordiske Mesterskaber (NM) i åbent vand-svømning. Konkurrencerne afvikles på skift i de nordiske

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 2 16 Jette Østergaard-Jensen 1052 Ansager og Omegns Jagtforening 34 42 3 153 Anja Pedersen 1061 Ølgod Jagtforening 32 40 4 5 Solveig

Læs mere

GARDERNES INDIVIDUELLE LANDSMESTERSKABER M LIGGENDE

GARDERNES INDIVIDUELLE LANDSMESTERSKABER M LIGGENDE 200 M LIGGENDE KLASSE A 1 146/2 sep-68 Ole Olsen Frederiksborg 2 145/6 aug-13 Nicolai Henriksen Vestlolland 3 145/3 dec-12 Christian Lemmermann Horsens 4 144/5 jun-83 Ib Henriksen Vestlolland 5 143/5 aug-11

Læs mere

Nr: Ejer: Ring nr: 1 Helmuth Lorentzen DK 140 18 0027M 2 Brian Nielsen DK 023 18 227M 3 Team Nielsen DK 216 18 242M 4 Olsen/Boisen DK 070 18 1136M 5 Gert Middelbo DK 237 18 2451M 6 Team Pepsi DK 075 18

Læs mere

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Ledelsen Beredskabschef Lars Hviid Sekretariatsleder Karina Gregersen Sekretariatet Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Lene Ø. Hansen Salg & Service Anders Rathcke Operativ Afdeling Staben Stabsmedarbejder

Læs mere

Plac. Navn Sejl. nr. Skarø

Plac. Navn Sejl. nr. Skarø Læs års-beretning og om vindere HER Overall resultat '08 Plac. Navn Sejl. nr. Skarø 1 Heine Andersen D378 0,7 2 Danni Jakobsen D64 6 1 / 40 3 Bo Dahl Larsen D213 7 4 Torben Kornum D2 12 5 Thomas Svendsen

Læs mere

alle ledere Ambitiøs lederuddannelse 01 Det Danske Spejderkorps giver

alle ledere Ambitiøs lederuddannelse 01 Det Danske Spejderkorps giver Det Danske Spejderkorps giver alle ledere en ambitiøs lederuddannelse Hvad er ambitiøs lederuddannelse Interview med ledere Gode spørgsmål at diskutere Ambitiøs lederuddannelse 01 Ambitiøs lederuddannelse

Læs mere

Vejsportsudvalget. Brøndby den 30. november 2015 Dagsorden for Vejsportsudvalgsmøde 03/15 20. november 2015 på Vissenbjerg Storkro, kl. 16.00 18.

Vejsportsudvalget. Brøndby den 30. november 2015 Dagsorden for Vejsportsudvalgsmøde 03/15 20. november 2015 på Vissenbjerg Storkro, kl. 16.00 18. Vejsportsudvalget Brøndby den 30. november 2015 Dagsorden for Vejsportsudvalgsmøde 03/15 20. november 2015 på Vissenbjerg Storkro, kl. 16.00 18.00 Til stede: Referat: Ole Skov (OS), Verner Hald (VH), Kim

Læs mere

Kontingent SENIOR Efterår 2015-01.07.2015-12:00

Kontingent SENIOR Efterår 2015-01.07.2015-12:00 Billettype Bo Brassøe 1 Christian Poulsen 1 Jacob Hørbye 1 Mathias Fuglsang 1 Thomas Mølbjerg Jørgensen 1 Alex Brøndum 1 Anders Borregaard 1 Bjørn Bundgaard Jensen 1 Casper Hansen 1 Christian Jungersen

Læs mere

Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013

Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013 Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013 1. Indledende bemærkninger Disse rammer har til formål, at konkretisere arbejdet omkring landsholdsarbejdet i skaterhockey i 2013. Det er planen, at der

Læs mere