Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013"

Transkript

1 Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey Indledende bemærkninger Disse rammer har til formål, at konkretisere arbejdet omkring landsholdsarbejdet i skaterhockey i Det er planen, at der efter landsholdenes deltagelse i EM 2013 udarbejdes en ny plan for landsholdarbejdet for Oplægget tager sit udgangspunkt i følgende struktur: 1. Der er én landstræner for hvert landshold; herrelandsholdet, damelandsholdet og juniorlandsholdet. 2. Landstrænerne refererer til DRsUs sportskomite for skaterhockey. 3. Der kan tilknyttes én eller flere teamleder/manager/materialemænd/fysioterapeut samt en eller to assistenttræner til hvert landshold. 4. Managere, materialemænd, fysioterapeuter, assistenttræner refererer til DRsUs sportskomite for skaterhockey. I forbindelse med landskampe og landholdssamlinger refereres der til landstræneren. 5. DRsUs sportskomite for skaterhockey udpeger en person til at bistå med den generelle korrespondance i relation til IISHF. 6. DRsU s formand skal i samarbejde med formanden for DRsU-Skaterhockey godkende alle kontrakter for landsholdet i skaterhockey. Bemærkninger: Generelt udføres landsholdsarbejdet med reference til DRsU s Sportskomité Hockey. DRsU-Skaterhockeys sportskomite afstemmer de økonomiske rammer med DRsU s bestyrelse. I overensstemmelse med tidligere oplæg til struktureringen af landsholdsarbejdet arbejdes med en landstræner for hvert landshold. Landstrænerne udvælger i samarbejde med DRsU s skaterhockeys sportskomite samt klubtrænerne de spillere som optages på landsholdenes respektive bruttotrupper. Der kan knyttes én eller flere materialemænd samt en assistenttræner til hvert landshold. Materialemændene/Assistenttræner. Landtrænerne har til opgave at samarbejde med klubtrænerne om udtagelse af spillere til landsholdene og planlægge træning samt uddannelse af spillere og klubtrænere.

2 DRsU s Sportskomité Hockey udpeger en uddannelsesansvarlig, der har ansvaret for udarbejdelse af uddannelsesplaner og tilrettelæggelse af trænings- og uddannelsesaktiviteter for trænere i skaterhockey. Til herrelandsholdet er der knyttet et eliteudvalg, der har en rådgivende funktion i relation til arbejdet med herrelandsholdet. De formelle rammer for udvalget fastsættes af DRsU s Sportskomité Hockey. 2. Opgaver som varetages af landstræner Den enkelte landstræner udpeger landsholdes spillere. Denne opgave varetages i samråd med klubtrænerne. Det er landstrænernes opgave, at indgå aftale med spillerne om deltagelse i landsholdsaktiviteterne, herunder deltagelse i landskampe. Når aftalerne er indgået skal landstrænerne sende aftalerne til DRsU s Sportskomité for skaterhockey. Landstræneren og/eller manageren har ansvaret for kontakten til landsholdsspillerne, herunder udsendelse af information om samlinger og deltagelse i landskampe, samt løbende opdatering af oversigten over spillere som er tilknyttet landsholdet. Landstræneren og/eller manageren har ansvaret for, at landsholdsspillerne har accepteret de forhold, som gælder for deltagelse i landskampe; herunder datoer for samlinger, kampe, økonomi m.v. Landstræneren og/eller manageren skal planlægge og afvikle landsholdssamlinger og leder landsholdet i forbindelse med landskampe. Landstræneren planlægger og afvikler samlinger for landsholdets brutto trupper øst og vest. Arbejdet med bruttotrupperne har til formål at tilbyde de landsholdsaktuelle spillere et træningstilbud på landsholdsniveau. Træningen i bruttotrupperne skal ses som et supplement til den træning som gennemføres i de respektive klubber. Landstrænerne udvælger i samarbejde med klubtrænerne de spillere som optages på landsholdenes respektive bruttotrupper. Landstrænerne omstiller i samråd med klubtrænerne kriterier for udvælgelsen af spillere til landsholdes brutto trup. Landstræneren og/eller manageren har ansvaret for kontakten til bruttotruppernes spillere, herunder udsendelse af information om samlinger samt løbende opdatering af oversigten over spillere, som er tilknyttet bruttotrupperne. Landstræneren har ansvaret for, at spillerne har accepteret de forhold, som gælder for deltagelse i bruttotruppernes samlinger; herunder datoer for samlinger, økonomi m.v. Landstræneren koordinerer sit arbejde med landsholdsmanageren.

3 3. Opgaver som varetages af landsholdenes materialemænd Der knyttes en eller to materialemænd til hvert landshold. Materialemændene fungerer i forbindelse med landskampene. Materialemændene udpeges af landstrænerne i samarbejde med DRsU s Sportskomite for skaterhockey. Materialemændene fungerer i forbindelse med landskampe og landsholdssamlinger, hvor de har ansvaret for: 1. at det udstyr (landsholdstrøjer- bukser m.v.) som DRsU stiller til rådighed landsholdet er til disposition ved de enkelte landskampe 2. at udstyret håndteres og anvendes korrekt 3. at udstyres returneres korrekt 4. at kontrollere at spillerne kun anvender lovligt udstyr 5. at stå til rådighed for landstræneren og spillerne under landskampene og landsholdssamlinger. 6. at føre kontrol med at spillerne bærer de kamptrøjer der er anmeldt ved landskampe. 7. at holde orden omkring landsholdet, herunder i og omkring de faciliteter, der stilles til rådighed af landskampenes arrangører 8. at de faciliteter, der stilles til rådighed af landskampenes arrangører afleveres i samme orden de blev modtaget Materialemændene refererer i forbindelse med landskampe til landstræneren. I relation til det udstyr DRsU stiller til rådighed og transport til og fra landskampe refererer materialemanden til DRsUs manager for landsholdet. Materialemændene medbringer en værktøjskasse med det udstyr, der erfaringsmæssigt er nødvendigt til reparation af udstyr i forbindelse med kampe. 4. Opgaver som varetages af landsholdenes fysioterapeut - massør Der kan knyttes en fysioterapeut - massør til hvert landshold. Fysioterapeuten/Massøren fungerer i forbindelse med landskampe, hvor han/hun har ansvaret for: 1. at bistå landstræneren med at lede landsholdet før, under og efter kampene. 2. at give massage før, under og efter kampene efter samråd med landstræneren. Massøren refererer i forbindelse med landskampe til landstræneren. 5. Opgaver som varetages af landsholdenes assistenttræner Der kan knyttes en eller to assistenttræner til hvert landshold. Assistenttræneren fungerer i forbindelse landskampe, hvor han/hun har ansvaret for: 3. at bistå landstræneren med at lede landsholdet før, under og efter kampene. 4. at bistå manageren i det omfang som der er brug for det. 5. at varetage managerens funktion i det omfang som der er brug for det. Assistenttræneren refererer i forbindelse med landskampe til landstræneren.

4 6. Opgaver som varetages af den generelle manager og/eller holdleder funktionen For hvert landshold kan der udpeges en eller to personer som har manager og holdleder ansvaret for det specifikke landshold. Manageren har ansvaret for udarbejdelse af budgetter, regnskab, planlægning og afvikling af landsholdets rejser og ophold i forbindelse med landskampe. Manageren har ansvaret for udlevering og modtagelse af det udstyr DRsU stiller til rådighed for landsholdene. Manageren har ansvaret for udarbejdelsen af de kontakter, landstrænerne skal indgå med spillerne. I forbindelse med landskampe er manageren kontaktperson mellem landsholdet og den organisation som afvikler landskampen / turneringsledelsen. Hvis manageren ikke er til stede ved EM overtager landstræneren de funktioner som manageren har ansvaret for. Holdlederen har ansvaret for at støtte den generelle manager i arbejdet med at støtte landsholdet. 7. Opgaver som varetages af DRsU s Sportskomité Hockey DRsU s Sportskomité Hockey varetager den overordnede koordinering af aktiviteterne omkring landslandsholdene og påser, at alle involverede spillere, klubber, klubtrænere, landstræner, materilaemænd, DRsU centralt informeres om landsholdenes planer og aktiviteter. Det er DRsU s Sportskomité Hockey som tilmelder landsholdet til landskampe efter drøftelse med landstrænerne samt anmelder hold til landskampe efter indstilling fra landstræneren jfr. pkt. 2. DRsU s Sportskomité Hockey godkender efter samråd med landstræneren og manageren planer og budgetter for landsholdenes rejser og ophold i forbindelse med landskampe. DRsU s Sportskomité Hockey udpeger en uddannelsesansvarlig, der har ansvaret for udarbejdelse af uddannelsesplaner og tilrettelæggelse af trænings- og uddannelsesaktiviteter for trænere i skaterhockey. Team for Herrelandsholdet i skaterhockey Team for Herrelandsholdet Landstræner (cheftræner): Assistent Træner 1: Assistent Træner 2: Manager: Holdleder: Materialemand: Massør: Michael Lauritzen Michael Sendrovitz Martin Sørensen Michael Gideon Olsen Karina Stephens Benny Lauritzen Per Kyed Supplerende liste over personer tilknyttet herrelandsholdet: Læge Bent Damgaard

5 9. Visioner for Herrelandsholdet Det primære sigt for Herrelandsholdet som blev genstartet i første gang i 2007 samt nu videreføres i 2013 er, at skabe et bredere fundament for skaterhockey på et højt internationalt niveau blandt senior spillere. Herrelandsholdet er primært for spillere som prioritere skaterhockey som deres sportsgren. Der vil derfor ikke blive forstærket med ishockeyspillere med mindre, at der p.g.a. force majeure situationer måtte mangle spillere. Herrelandsholdet har som ambition at vinde medaljer ved Herre EM. For Herre EM 2013 er målsætningen at kæmpe med om at vinde titlen. Herrelandsholdet har en langsigtet målsætning om at indenfor en løbende 4 årig række mindst en gang at vinde titlen som Europamester. Danmark vandt sidst EM i Herrelandsholdet har indtil andet bliver aftalt base i København med træningssamlinger primært udendørs i Vanløse samt sekundært indendørs i Hundige samt Rødovre Stadionhal. Der afholdes træningssamlinger mindst 4 gange årligt fordelt over hele året. Herrelandsholdet deltager fast i IISHF europamesterskab for landshold som afvikles i september eller oktober måned hvert år. Herrelandsholdet skal hvert år forsøge at rekruttere et antal nye spillere fra Juniorlandsholdet (mindst 1-2 spillere) til træningssamlinger for herrelandsholdet som er fyldt 19 år ved årets udgang.

Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013 - juniorlandsholdet

Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013 - juniorlandsholdet Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013 - juniorlandsholdet 1. Indledende bemærkninger Disse rammer har til formål, at konkretisere arbejdet omkring landsholdsarbejdet i skaterhockey i 2013 for

Læs mere

Beretning Skaterhockey for året 2016 samt planer

Beretning Skaterhockey for året 2016 samt planer for 2017 Beretning Skaterhockey for året 2016 samt planer Sammenfatning Sæsonen 2016 har været endnu et år præget af stabilisering af indsatsen indenfor dansk skaterhockey med en velfungerende sportskomite

Læs mere

Beretning Skaterhockey for året 2015

Beretning Skaterhockey for året 2015 Beretning Skaterhockey for året 2015 Sammenfatning Sæsonen 2015 har været et år præget af stabilisering af indsatsen indenfor dansk skaterhockey med en velfungerende sportskomite samt genopretning af den

Læs mere

Talentcentre og kraftcentre

Talentcentre og kraftcentre Talentcentre og kraftcentre 1.0 Indledning Team Danmark anser talentcentre og kraftcentre som en hjørnesten i en langsigtet udvikling af dansk eliteidræt. Formålet med talentcentrene og kraftcentrene er

Læs mere

TeamGym-landshold 2015-2016

TeamGym-landshold 2015-2016 TeamGym-landshold 2015-2016 Indholdsfortegnelse Forpligtelse 3 Vision 3 Målsætning 3 Begrebsafklaring 3 Organisering 4 Landshold og Juniorlandshold 4 Elitesektionen (TG-ES) 4 Prioritering af hold 4 Økonomi

Læs mere

Indholdsfortegnelse Forpligtelse Vision Målsætning Begrebsafklaring Organisering Prioritering af hold Økonomi Vidensdeling Kommunikation

Indholdsfortegnelse Forpligtelse Vision Målsætning Begrebsafklaring Organisering Prioritering af hold Økonomi Vidensdeling Kommunikation TeamGym-landshold 2015-2016 Indholdsfortegnelse Forpligtelse 3 Vision 3 Målsætning 3 Begrebsafklaring 4 Organisering 4 Landshold og Juniorlandshold 4 Elitesektionen (TG-ES) 5 Prioritering af hold 5 Økonomi

Læs mere

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg Handlingsplan for DPF s eliteudvalg 2013-2014 Vision At højne niveauet i den danske petanquesport At skabe stadig bedre resultater for Danmark og stabilisere sig i Europas top 10 Eliten skal være DPF s

Læs mere

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg Handlingsplan for DPF s eliteudvalg 2015-2016 Vision At højne niveauet i den danske petanquesport At skabe stadig bedre resultater for Danmark og stabilisere sig i Europas top 10 Eliten skal være DPF s

Læs mere

Naturløbskoncept 2016

Naturløbskoncept 2016 Dansk Orienterings-Forbund Naturløbskoncept 2016 Baggrund Naturløbet er blevet udviklet og arrangeret i samarbejde med Aktiv Rundt i Danmark siden 2009. Aktiv Rundt i Danmark havde til og med 2012 Arla

Læs mere

Elitekoncept, version: 2.2, nov. 2015. Elitekoncept 2016 AGF Atletik

Elitekoncept, version: 2.2, nov. 2015. Elitekoncept 2016 AGF Atletik koncept, version: 2.2, nov. 2015 koncept 2016 AGF Atletik 1 koncept, version: 2.2, nov. 2015 1. INDLEDNING 3 2. FORMÅL 3 2.1. ORGANISATORISK OPBYGNING 3 2.2. FORDELING AF ELITEMIDLER I AGF 3 3. GENERELLE

Læs mere

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg Handlingsplan for DPF s eliteudvalg 2011-2012 Tilpasning af handlingsplanen Eliteudvalget har tilpasset handlingsplanen, da tilskudsordningen i fremtidens ændres af DIF, så tilskud bliver mere orienteret

Læs mere

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Dansk Svømmeunion har besluttet at udtage en trup til Nordiske Mesterskaber (NM) i åbent vand-svømning. Konkurrencerne afvikles på skift i de nordiske

Læs mere

SPORTSPLAN FOR DRESSUR 2015 Senior

SPORTSPLAN FOR DRESSUR 2015 Senior 1 af 7 Introduktion 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Sportslige mål 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 4 Evaluering af landshold og bruttogrupperne 5 Træningsplanlægning 5 Træningssamlinger

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark ELITEUDVALGETS VISION OG HANDLINGSPLAN 2015 GENERELT År 2015 skal Dansk Automobil Sports Union (DASU) bestræbe sig på at have aktive i den absolutte verdenselite indenfor alle bilsportens områder et effektivt

Læs mere

Kan man komme ud af landsholdet, hvis man alligevel ikke ønsker at deltage?

Kan man komme ud af landsholdet, hvis man alligevel ikke ønsker at deltage? Ofte stillede spørgsmål vedr. Landshold Voltigering. Da vi på det seneste har fået stillet nogle væsentlige spørgsmål fra forskellige personer vedr. landsholdet, har vi valgt at lave en oversigt med svar

Læs mere

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Unions ansvars- og kompetence katalog er til enhver tid gældende for unionens arbejde. Udvalgene er i alle henseender ansvarlige over for unionens bestyrelse med hensyn til de af bestyrelsen

Læs mere

UDVIKLINGSSTRATEGI. Golfspiller for livet. Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø. International Elite. Landshold. National elite. Talent.

UDVIKLINGSSTRATEGI. Golfspiller for livet. Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø. International Elite. Landshold. National elite. Talent. UDVIKLINGSSTRATEGI Golfspiller for livet Junior Talent National elite Landshold International Elite Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø ELITEUDVIKLINGENS ØVERSTE MÅLSÆTNING SKABE DEN FØRSTE DANSKE

Læs mere

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH)

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH) Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold () Formål og målsætninger: Haderslev Ungdoms Håndbold () er et holdfællesskab af deltagne samarbejdsklubber. For tiden deltager Team Haderslev KFUM () og

Læs mere

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 UDSPRING Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund 1

Dansk Sportsdykker Forbund 1 Målsætninger og retningslinjer for Undervandsrugby under Dansk Sportsdykker Forbund April 2004 FORMÅL MED LANDSHOLDSGRUPPERNE At udvikle spillerne træningsmæssigt, primært i form af taktiske oplæg der

Læs mere

TeamGym-landsholdenes vej mod EM 2020

TeamGym-landsholdenes vej mod EM 2020 TeamGym-landsholdenes vej mod EM 2020 Indholdsfortegnelse Formål 3 Vision 3 Definitioner 4 Målsætning 4 Organisationen bag TeamGym-landsholdene 5 Bruttotrupper og efterudtagelse hertil 6 Fokuspunkter 6

Læs mere

Elitepolitik. Januar 2013

Elitepolitik. Januar 2013 Januar 2013 Elitepolitik DFFs filosofi er baseret på overbevisningen om, at udviklingen af fællesskabet i elitemiljøet er med til at styrke de enkelte elitefægteres færdigheder samt evner til at skabe

Læs mere

Ansvars- og Kompetence katalog

Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf: +45 43 26 29 10 Email: office@danskate.dk Web: www.danskate.dk Ansvars- og Kompetence katalog Medlem af Danmarks Idrætsforbund International

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Rulleskøjte Union

Vedtægter for Danmarks Rulleskøjte Union Vedtægter for Danmarks Rulleskøjte Union 1 Navn 1.1. Danmarks Rulleskøjte Union (DRsU) er en sammenslutning af danske amatør-idrætsforeninger og klubber, der dyrker rulleskøjtesport. 2 Formål 2.1. DRsU

Læs mere

Samarbejdsaftale om Ungdommens Uddannelsesvejledning Vestsjælland mellem Ringsted, Sorø og Slagelse kommuner. Indledning

Samarbejdsaftale om Ungdommens Uddannelsesvejledning Vestsjælland mellem Ringsted, Sorø og Slagelse kommuner. Indledning Samarbejdsaftale om Ungdommens Uddannelsesvejledning Vestsjælland mellem Ringsted, Sorø og Slagelse kommuner 23. april 2010 Indledning Mellem kommunerne Ringsted, Sorø og Slagelse er indgået aftale om

Læs mere

Strategi for DPF s Eliteudvalg

Strategi for DPF s Eliteudvalg Strategi for DPF s Eliteudvalg 2019-2020 Strategisk spor: Talentudvikling Vi vil skabe træningsmiljøer, hvor vores talenter får de bedst mulige betingelser for at nå deres fulde potentiale og i sidste

Læs mere

U19-landstrænerne vil endvidere være tilstede ved Talentcuppen for at se spillerne i aktion.

U19-landstrænerne vil endvidere være tilstede ved Talentcuppen for at se spillerne i aktion. Velkommen til Floorball Danmarks U19-herrelandshold I denne skrivelse er retningslinjerne for deltagelse på U19-landsholdet beskrevet. Vi håber, at I vil finde svar på de spørgsmål, I måtte have vedrørende

Læs mere

Badminton Kalaallit Nunaat. Værdigrundlag og målsætninger 2015-2017

Badminton Kalaallit Nunaat. Værdigrundlag og målsætninger 2015-2017 Badminton Kalaallit Nunaat Værdigrundlag og målsætninger 2015-2017 Udarbejdet maj 2014 side 1 INDHOLD 1. Værdigrundlag 2 2. Målsætninger 3 2.1 Formål... 3 2.2 Projektbeskrivels - status... 3 2.3 Målsætninger...

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Rulleskøjte Union

Vedtægter for Danmarks Rulleskøjte Union Vedtægter for Danmarks Rulleskøjte Union 1 Navn 1.1. Danmarks Rulleskøjte Union (DRsU) er en sammenslutning af danske amatør-idrætsforeninger og klubber, der dyrker rulleskøjtesport og skateboard. 2 Formål

Læs mere

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016 Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk 19. januar 2016 Ungdomslandshold 2016 Arbejdet med ungdomslandshold i 2016 vil have fokus på at styrke den enkelte

Læs mere

November 2015. Forretningsorden for Dansk Orienteringsforbund, Sydkredsen

November 2015. Forretningsorden for Dansk Orienteringsforbund, Sydkredsen November 2015 Forretningsorden for Dansk Orienteringsforbund, Sydkredsen Denne forretningsorden er gældende for kredsudvalget og klubledermøderne i Sydkredsen. Sydkredsen er orienteringsklubber, som er

Læs mere

Fusionsaftale Mellem. Nordbornholms Golf Klub. Gudhjem Golfklub

Fusionsaftale Mellem. Nordbornholms Golf Klub. Gudhjem Golfklub Fusionsaftale Mellem Nordbornholms Golf Klub Bornholms Golf Klub Gudhjem Golfklub Nexø Golf Klub Om fælleshold i Danmarksturneringen fra 2012 frem til og med 2014. Holdnavn: FH Team Golfbornholm 1 & 2

Læs mere

Undlad at kommentere politiske spørgsmål under en konkurrence og gå aldrig imod en dommers afgørelse, hvis den bygger på lovgrundlaget.

Undlad at kommentere politiske spørgsmål under en konkurrence og gå aldrig imod en dommers afgørelse, hvis den bygger på lovgrundlaget. 1 Indgået mellem BUESKYDNING DANMARK og skytte: Navn, klub, år Et spørgsmål om holdning til tingene Som bruttoholds- og landsholdsskytte tilslutter du dig visse regler officielle, som uskrevne, med en

Læs mere

Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund

Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund 1 Rammerne for landsholdsarbejdet Hovedbestyrelsen har vedtaget Eliteplan 2013-16 Eliteplan 2013-16 Målsætninger for landsholdsarbejdet Struktur for elitearbejdet

Læs mere

Formandens beretning 2010

Formandens beretning 2010 Formandens beretning 2010 2010 har været et rigtig godt år for D.K.T.F. Der er sket rigtig mange ting i vort forbund. Vores klubber har konkurreret lige som sidste år i udlandet og det at DKTF støtter

Læs mere

Referat - Dansk Squash Forbund Mødegruppe:

Referat - Dansk Squash Forbund Mødegruppe: Referat - Dansk Squash Forbund Mødegruppe: Elite- og Uddannelsesudvalget Dato 2806-2011 Sted Nykredit, Kalvebod Brygge Deltagere Lars Guldbrandt (), Bo Christiansen (BC), Henning Hansen (HH), Karina Hørdum

Læs mere

HLIF Gymnastik. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere

HLIF Gymnastik. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere HLIF Gymnastik Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere Velkommen til HLIF Denne brochure er tænkt som et nyttigt arbejdsredskab for alle de personer, der hvert år lægger en kæmpe frivillig

Læs mere

FUNKTIONSBESKRIVELSER

FUNKTIONSBESKRIVELSER Indledning Velkommen til under. Udvalget består af ialt 15 medlemmer, hvoraf Formand, Elite/Licens ansvarlig og sekretæren udgør den daglige ledelse. Hver årgang er repræsenteret med en kontaktperson samt

Læs mere

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtaget på stiftende generalforsamling 21-10-1997 27.10.15 Revideret på generalforsamling 25.10.2000 / 22.10.2012. Tilføjet 2.11.2012-21.10.2013 20.2.2014-27.10.2014

Læs mere

TC-Håndbog. Vejledning for trænere og styregruppemedlemmer.

TC-Håndbog. Vejledning for trænere og styregruppemedlemmer. TC-Håndbog Vejledning for trænere og styregruppemedlemmer. Formål: TC fastholder og talentudvikler unge løbere, samt skaber en kontinuerlig udvikling af talentmassen. TC omsætter det beskrevne træningskoncept

Læs mere

Retningslinjer for Elite- og Talentudvalg, herunder dækning af udgifter m.m. for spillere i elite- og talenttruppen

Retningslinjer for Elite- og Talentudvalg, herunder dækning af udgifter m.m. for spillere i elite- og talenttruppen Retningslinjer for Elite- og Talentudvalg, herunder dækning af udgifter m.m. for spillere i elite- og talenttruppen i Retningslinjer for Elite- og Talentudvalg, herunder dækning af udgifter mm. 1 Elite-

Læs mere

Long Track Speed Skating

Long Track Speed Skating Long Track Speed Skating Talentudvikling og elitesatsning DANSK SKØJTE UNION 2015-2016 Opdateret August 2015 Indhold 1.0 Formålet med dokumentet... 2 2.0 Baggrund... 2 3.0 DIF projekt... 2 3.1 DIF Junior...

Læs mere

Indbydelse til SUMMERCUP 2013 (Beg/Talent Cup) Kamp

Indbydelse til SUMMERCUP 2013 (Beg/Talent Cup) Kamp Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: TAASTRUP TAEKWONDO TTKD.DK Tidsplan: Sidste frist for authorization på TPSS.NL 17. maj 2013 Sidste tilmelding: Dato: 20. maj 2013 8. juni 2013 Info mail sendes

Læs mere

Håndbog for Landstrænere

Håndbog for Landstrænere Kære Landsholdstrænere Velkommen ombord! Vi er glade for at du vil medvirke til at udvikle DDI s landsholdsudøvere, og bidrage til at vi i fremtiden kan fortsætte med at skabe resultater for dansk handicap

Læs mere

Indhold Vision... 3 Definitioner... 3 Målsætning... 4 Organisationen bag TeamGym-landsholdene... 4 Landstrænere... 4 Elitesektionen...

Indhold Vision... 3 Definitioner... 3 Målsætning... 4 Organisationen bag TeamGym-landsholdene... 4 Landstrænere... 4 Elitesektionen... TeamGym-landshold 2017-2018 Indhold Vision... 3 Definitioner... 3 Målsætning... 4 Organisationen bag TeamGym-landsholdene... 4 Landstrænere... 4 Elitesektionen... 5 Prioritering og strukturering af hold...

Læs mere

Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen

Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen Formålet med arbejdet i Pigeafdelingen følger naturligvis Den Gule Tråd i Skjold Birkerøds overordnede retningslinjer for udvikling og træning. Dvs. at alle

Læs mere

Orientering om Optimist Landshold Danmark 2007 til 2009 2. udkast

Orientering om Optimist Landshold Danmark 2007 til 2009 2. udkast Orientering om Optimist Landshold Danmark 2007 til 2009 2. udkast 1. Indledning OCD Optimist Sailing Team Denmarks bestyrelse har i juni 2007 defineret opgaven med Optimist landsholdets aktiviteter og

Læs mere

Vedtægter for udvalg. Old English Sheepdog Klubben i Danmark. Således aftalt mellem bestyrelse og udvalg på møde 19. november 2008

Vedtægter for udvalg. Old English Sheepdog Klubben i Danmark. Således aftalt mellem bestyrelse og udvalg på møde 19. november 2008 Vedtægter for udvalg i Old English Sheepdog Klubben i Danmark Således aftalt mellem bestyrelse og udvalg på møde 19. november 2008 Vedtægter for udvalg i Old English Sheepdog Klubben i Danmark Generelle

Læs mere

Stævnekalender for Skaterhockey 2017 Øst samt Mesterskaber/Herre DM slutspil - opdateres løbende.

Stævnekalender for Skaterhockey 2017 Øst samt Mesterskaber/Herre DM slutspil - opdateres løbende. Stævnekalender for Skaterhockey 2017 Øst samt Mesterskaber/Herre DM slutspil - opdateres løbende. Skaterhockeysportskomiteen har drøftet planerne for stævneafvikling i sæsonen 2017. Hermed udmeldes de

Læs mere

Ansøgningsprocedure 7. november 2012

Ansøgningsprocedure 7. november 2012 Ansøgningsprocedure 7. november 2012 2 Hvem kan søge? Institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der udbyder erhvervsuddannelser (herefter betegnet erhvervsskoler) kan ansøge om midler fra puljen. Det

Læs mere

Orientering sport & natur

Orientering sport & natur Eliten 2012 Elitekoncept og retningslinjer for Dansk Orienterings Forbunds elitegrupper sæson 2012. Indplacering foretages efter ansøgning fra den enkelte atlet på baggrund af det udarbejdede ansøgningsskema

Læs mere

Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00

Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00 Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00 1 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner

Læs mere

Skaterhockeyreglement forslag til ændringer.

Skaterhockeyreglement forslag til ændringer. Skaterhockeyreglement forslag til ændringer. Til drøftelse på skaterhockeymøder med klubberne Til brug for møde med klubberne den 14. december 2013 (Brøndby). Redigeret efter første klubmøde afholdt 7.

Læs mere

Elite 2650 Ansøgningsvejledning

Elite 2650 Ansøgningsvejledning Elite 2650 Ansøgningsvejledning Elite 2650 er en økonomisk pulje, hvis formål er at støtte og udvikle idrætten på eliteplan. Puljen kan søges af kommunale idrætsklubber og -foreninger, og sigter mod at

Læs mere

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK Hermed inviterer Connemaraforeningen til: KÅRING & SHOW D. 1. AUGUST PÅ BORNHOLM D. 2. AUGUST

Læs mere

Turneringsreglement, Flag Nationalligaen 2009

Turneringsreglement, Flag Nationalligaen 2009 Turneringsreglement, Flag Nationalligaen 2009 Referat af FNL-møde 1/11 2008 Alt der er skrevet med kursiv er refereret fra mødet d. 01-11-08. Der vil efter flagudvalgsmødet d. 15/11-08 blive sendt et færdigt

Læs mere

Indbydelse til Begynder/Øvet Cup - Brande

Indbydelse til Begynder/Øvet Cup - Brande Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Brande Taekwondo Klub Dato: 14. september 2013 Sted: Blåhøj Hallen Indbydelse til Tidsplan: Sidste frist for authorization på TPSS.NL 25. august 2013 Sidste tilmelding:

Læs mere

Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til landsholdet

Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til landsholdet Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til landsholdet 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af rangliste i forbindelse med stævner for Guld-felter og

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Roskilde Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Roskilde Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Roskilde Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Roskilde Kommune. Parterne som

Læs mere

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje Esbjerg Ishockey Klub Den blå linje 1 Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse.... 2 Indledning.... 3 Sportslige ansvar.... 3 Sportsudvalget.... 3 Sæsonplanlægning.... 3 Overordnede rammer for de enkelte

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for Udspring

Mesterskabsbestemmelser for Udspring Indhold 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 2 01.01 Generelt.... 2 01.02 Arrangementer.... 2 01.03 Ansvar.... 2 01.04 Deltagelse.... 2 01.05 Invitationer.... 2 01.06 Tilmeldinger.... 2 01.07 Springlister....

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010 tilrettet af Eliteudvalget i oktober2015. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top

Læs mere

Tovholderrollen. En af de opgaver, der i Hovedstadens Svømmeklub varetages af svømmernes forældre er rollen som tovholder.

Tovholderrollen. En af de opgaver, der i Hovedstadens Svømmeklub varetages af svømmernes forældre er rollen som tovholder. Tovholderrollen En af de opgaver, der i Hovedstadens Svømmeklub varetages af svømmernes forældre er rollen som tovholder. Rollen indebærer, at man planlægger og arrangerer holdenes deltagelse i eksterne

Læs mere

Dagsorden Repræsentantskabsmøde 2016

Dagsorden Repræsentantskabsmøde 2016 Til klubberne 16. marts 2016 Dagsorden Repræsentantskabsmøde 2016 Søndag den 10. april 2016 KL. 10.00 Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør 1. Valg af dirigent 2. Forbundsformanden aflægger bestyrelsens

Læs mere

Nyhedsbrev fra Danmarks Rulleskøjte Union nr. 5, maj 2014

Nyhedsbrev fra Danmarks Rulleskøjte Union nr. 5, maj 2014 Nyhedsbrev fra Danmarks Rulleskøjte Union nr. 5, maj 2014 Indhold: Beskeder fra bestyrelsen Sidste nyt fra sekretariatet Indbydelser Nyhedsklip Beskeder fra Bestyrelsen Evelina Komarova Valgt som kasserer.

Læs mere

Udstillingen er åben lørdag den 28. november 2015 kl. 14:00-18:00 og søndag den 29. november 2015 kl. 10:00-16:00. GRATIS ENTRE FOR ALLE!

Udstillingen er åben lørdag den 28. november 2015 kl. 14:00-18:00 og søndag den 29. november 2015 kl. 10:00-16:00. GRATIS ENTRE FOR ALLE! Hadsten Fjerkræklub indbyder hermed sine medlemmer, samt alle medlemmer af Danmarks Fjerkræavlerforening for Raceavl, til at udstille på Hadsten Open og Det Jyske Svømmefugleskue, der afholdes som åben

Læs mere

Holdninger/Politikker/Bestemmelser for KIF Håndbold:

Holdninger/Politikker/Bestemmelser for KIF Håndbold: Holdninger/Politikker/Bestemmelser for KIF Håndbold: 1. Kontingentpolitik KIF Håndbold vil ikke være dyrest eller billigst med kontingentet, men finde den kontingent sats som passer til en Eliteklub med

Læs mere

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende og handleplaner for

Læs mere

Arbejdsskade MTR ITR OFTR FF

Arbejdsskade MTR ITR OFTR FF Arbejdsskade Sikre relevante rapporter/notitser lægges på chartek Sikre registrering af vold og trusler, og videregive oplysninger til ITR (Ulykke/erhvervssygdom) Være behjælpelig med indsamling af relevant

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering 1 Turneringens struktur Holdturneringen er en turnering arrangeret af Fyns Skak Union (FSU), i hvilken FSU's klubber er berettigede til at deltage med et eller

Læs mere

FODBOLD. Marts 2012 afsnit 3.9. Jernbanefritid

FODBOLD. Marts 2012 afsnit 3.9. Jernbanefritid FODBOLD Marts 2012 afsnit 3.9 FODBOLD JERNBANEMESTERSKAB, indendørs fodbold. SENIOR OLDBOYS ÆLDRE OLDBOYS VETERANER DAMER MIX Turneringerne afvikles hvert år. Turneringerne afvikles i princippet efter

Læs mere

Forslag til ændringer skal sendes til den siddende formand for Team Ø, som så vil tage det med på næstkommende møde.

Forslag til ændringer skal sendes til den siddende formand for Team Ø, som så vil tage det med på næstkommende møde. Forord Denne håndbog er et arbejdsredskab for samarbejdsklubberne og Team Ø udvalget. Det er lavet som en vejledning og hjælp til alle der måtte have brug for dette! Håndbogen tænkes mere som en guide

Læs mere

Konkurrence regler Heelwork to Music

Konkurrence regler Heelwork to Music Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU1 den 21/1 2016 Til stede: Ikke til stede: Næstformand: Michael Pedersen Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand: Lise Mollerup Sørensen (LMS) Seniorleder: Martin

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSKE STUDERENDES FÆLLESRÅD

VEDTÆGTER FOR DANSKE STUDERENDES FÆLLESRÅD VEDTÆGTER FOR DANSKE STUDERENDES FÆLLESRÅD Navn 1 Organisationens navn er Danske Studerendes Fællesråd (DSF). Stk. 2 DSF har hjemsted i København. Formål 2 DSF har til formål at fremme de studerende ved

Læs mere

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX Rengøringsaftale Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk I det følgende kaldet Kunde. og XXXX I det følgende kaldet Leverandøren Side 1 af 8 1. Aftalens retlige grundlag:... 3 2. Rengøringsaftalens

Læs mere

VEDBÆK TRÆNINGSLEJR FODBOLDLANDSHOLDET

VEDBÆK TRÆNINGSLEJR FODBOLDLANDSHOLDET VEDBÆK TRÆNINGSLEJR FODBOLDLANDSHOLDET Det danske fodboldlandshold september 1998. Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Optakten til fodboldlandskampe for Danmark starter i Vedbæk langs Strandvejen mellem

Læs mere

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Målsætningen for U11 Drenge er, at alle drengene bliver tilgodeset på det niveau og med de behov de har - fokus på eliten såvel som på bredden. Derudover skal der arbejdes

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU7 den 24/10 2013 Rødovre den 21. november 2013 Til stede: Ikke til stede: Formand: Lars Jacobsen (LJ) Næstformand: Michael Pedersen (MP) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM)

Læs mere

Grønlands Badminton Forbund

Grønlands Badminton Forbund Grønlands Badminton Forbund TalentTalent- og eliteudvikling 20102010-2013 Udarbejdet juni 2010 Indhold Side 1 Formål 3 2 Projektbeskrivelse status 3 3 Målsætninger 5 4 Struktur i elite- og talentudviklingen

Læs mere

AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 24. GANG TIL AALBORG CUP

AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 24. GANG TIL AALBORG CUP AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 24. GANG TIL AALBORG CUP Aalborg Cup 2013 byder på udfordringer både for senior, junior og årgangssvømmere. Senior og juniorgruppen er slået sammen til én gruppe, så der

Læs mere

Samarbejdsaftale om analysearbejde mellem Region Midtjylland og Beskæftigelsesregion Midtjylland

Samarbejdsaftale om analysearbejde mellem Region Midtjylland og Beskæftigelsesregion Midtjylland Samarbejdsaftale om analysearbejde mellem Region Midtjylland og Beskæftigelsesregion Midtjylland Indhold 1. Baggrund...1 2. Formål...1 3. Overvågningsopgaven...2 3.1 Overvågningsopgave for Region Midtjylland...2

Læs mere

Det batter udviklingsmiljøer for tweens (8-12 årige piger og drenge)

Det batter udviklingsmiljøer for tweens (8-12 årige piger og drenge) YDE/YDE KONTRAKT MELLEM KLUB OG DBTU Det batter udviklingsmiljøer for tweens (8-12 årige piger og drenge) ---------- DANSK BORDTENNIS UNION IDRÆTTENS HUS 2605 BRØNDBY Projektperioden har et års løbetid

Læs mere

Præsentation. Forventningsafstemning

Præsentation. Forventningsafstemning Præsentation Forventningsafstemning Sæson 2013 Nuværende situation: Dårlige sportslige resultater Mindre underskud Overbelastet bestyrelse Temperaturen i klubben er lav OSC`s fremtidsstrategi OSC I fremtiden

Læs mere

Gladsaxe Ishockey Oplæg til Eliteudvikling Udarbejdet af Gladsaxe Ishockey

Gladsaxe Ishockey Oplæg til Eliteudvikling Udarbejdet af Gladsaxe Ishockey Oplæg til Eliteudvikling Udarbejdet af Gladsaxe Ishockey Baggrund for konceptet: At ledelsen i Gladsaxe Ishockey har erfaret at det er svært at holde de gode talenter i sporten i gang, når de både skal

Læs mere

Danmarks Ishockey Union Danish Ice Hockey Association

Danmarks Ishockey Union Danish Ice Hockey Association Fodboldens Hus DBU Alle 1 DK-2605 Brøndby Phone: +45 4326 5464 Fax: +45 4326 5460 www.ishockey.dk www.al-bankligaen.dk ishockey@ishockey.dk STANDARDKONTRAKT ULØNNET TRÆNER Ved underskrivelsen af denne

Læs mere

Arkivbestemmelser for Københavns Kommune, vedtaget af Borgerrepræsentationen 26. august 2004

Arkivbestemmelser for Københavns Kommune, vedtaget af Borgerrepræsentationen 26. august 2004 Arkivbestemmelser for Københavns Kommune, vedtaget af Borgerrepræsentationen 26. august 2004 1. Arkivbestemmelsernes gyldighedsområde 1.1. Bestemmelserne gælder for Københavns Kommunes valgte råd, udvalg

Læs mere

1. Navn og formål: Stk. 1 Foreningens navn er Netværkstedet Thorvaldsen med hjemsted Thorvaldsensvej 60, st. tv. 1871 Frederiksberg C.

1. Navn og formål: Stk. 1 Foreningens navn er Netværkstedet Thorvaldsen med hjemsted Thorvaldsensvej 60, st. tv. 1871 Frederiksberg C. 1. Navn og formål: Stk. 1 Foreningens navn er Netværkstedet Thorvaldsen med hjemsted Thorvaldsensvej 60, st. tv. 1871 Frederiksberg C. Stk.2 Foreningens formål er at stå for driften og vedligeholdelsen

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold.

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. 1 Mesterskaberne udskrives i 3 aldersgrupper: 1. 35-44 år holdet skal i hver holdmatch minimum bestå af 1 dame og 2 herrer som

Læs mere

5A. Speedwayturneringer i 2007 Dansk Speedway Liga

5A. Speedwayturneringer i 2007 Dansk Speedway Liga 5A. Dansk Speedway Liga Reglement 5A skal indeholde 8 nummererede sider. Reglementet er i forhold til tidligere år totalt nyskrevet og renummereret. Indeholder derfor ikke markeringer af rettelser Indholdsfortegnelse:

Læs mere

ORGANISATION KOLDING IF FODBOLD - UNGDOM

ORGANISATION KOLDING IF FODBOLD - UNGDOM ORGANISATION KOLDING IF FODBOLD - UNGDOM KOLDING IF FODBOLD UNGDOM ELITE 1 Indledning Organisering af Kolding IF Fodbold Dette hæfte har til formål at skabe transparens ift. klubbens samlede organisation,

Læs mere

Parasport Danmarks elitekoncept

Parasport Danmarks elitekoncept Parasport Danmarks elitekoncept 2017-2020 Udarbejdet af Parasport Danmarks Eliteidrætsudvalg Parasportens elitekoncept 2017-2020 Nærværende elitekoncept er udarbejdet af Eliteudvalget og er gældende frem

Læs mere

2016 nærmer sig, og DGI Svømnings Stævneudvalg inviterer til LANDSMESTERSKAB 2016 i Ikast Svømmecenter, Frisenborgparken, 7430 Ikast.

2016 nærmer sig, og DGI Svømnings Stævneudvalg inviterer til LANDSMESTERSKAB 2016 i Ikast Svømmecenter, Frisenborgparken, 7430 Ikast. Sendt til landsdelenes: Svømmeudvalgsformænd Svømmenetværk Stævneansvarlige Sendt til orientering hos: Stævneudvalget i DGI Svømning Vingsted, den 16. november 2015 LM I SVØMNING 2016 2016 nærmer sig,

Læs mere

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Til stede: Henrik, Jesper, Pia, Leni,, Tina og Karin Vært: Leni og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat

Læs mere

AIF Royal Fonden Uddeling november 2016.

AIF Royal Fonden Uddeling november 2016. # Klub/foreni ng Formål Ansøgt tilskud Idrætssamvirkets indstilling. Beslutning 1 Tailgate Talentudvikling er en væsentlig faktor i klubbernes daglige virke, hvorfor talentudvikling vil have et særligt

Læs mere

BRABRAND IF HÅNDBOLD 2016 - JYLLANDS BEDSTE TALENTUDVIKLERE

BRABRAND IF HÅNDBOLD 2016 - JYLLANDS BEDSTE TALENTUDVIKLERE BRABRAND IF HÅNDBOLD BRABRAND IF HÅNDBOLD 2016 - JYLLANDS BEDSTE TALENTUDVIKLERE UDARBEJDET AF BESTYRELSEN I SAMARBEJDE MED MARTIN LOFT, NIKOLAJ CLAUSEN, PETER GRUNDTVIG SØRENSEN OG MIKKEL STAFFENSEN INDHOLD

Læs mere

Bestyrelseshåndbog 2013 Holsted Speedway Klub

Bestyrelseshåndbog 2013 Holsted Speedway Klub Bestyrelsen Økonomiudvalg HSK Elite Kioskudvalg Sportsudvalg Officials Bane og Anlæg Beskrivelse af ansvarsområder Bestyrelsen Rudi Steen Hansen - Bjarne F. Thomsen - Dennis Mortensen - Lene Busk Jensen

Læs mere

Dannebrog til Tops National landsholdsstruktur Kvindelig Idrætsgymnastik Version 5, marts 2016

Dannebrog til Tops National landsholdsstruktur Kvindelig Idrætsgymnastik Version 5, marts 2016 Dannebrog til Tops National landsholdsstruktur Kvindelig Idrætsgymnastik Version 5, marts 2016 1. Formål Dannebrog til Tops beskriver den nationale landsholdsstruktur i kvindelige idrætsgymnastik (KIG).

Læs mere

KOMMERCIEL SAMARBEJDSAFTALE

KOMMERCIEL SAMARBEJDSAFTALE KOMMERCIEL SAMARBEJDSAFTALE mellem [KLUB] og Randers FC Dato: Dato: Dato: [KLUB] Randers FC Randers FC Navn Jacob Nielsen Bjarne Lauridsen Funktion Direktør Koordinator a) Samarbejdsaftalen omfatter et

Læs mere