Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey juniorlandsholdet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013 - juniorlandsholdet"

Transkript

1 Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey juniorlandsholdet 1. Indledende bemærkninger Disse rammer har til formål, at konkretisere arbejdet omkring landsholdsarbejdet i skaterhockey i 2013 for juniorlandsholdet. Det er planen, at der efter landsholdets deltagelse i EM 2013 udarbejdes en plan for landsholdarbejdet for Oplægget tager sit udgangspunkt i følgende struktur: 1. Der er én landstræner for hvert landshold; herrelandsholdet, damelandsholdet og juniorlandsholdet. 2. Landstrænerne refererer til DRsUs sportskomite for skaterhockey. 3. Der kan tilknyttes én eller flere teamleder/manager/materialemænd/fysioterapeut samt en assistenttræner til hvert landshold. 4. Managere, materialemændene, fysioterapeutere, assistenttrænere refererer til DRsUs sportskomite for skaterhockey. I forbindelse med landskampe refereres der til landstræneren. 5. DRsUs sportskomite for skaterhockey udpeger en person til at bistå med den generelle korrespondance i relation til IISHF. 6. DRsU s formand skal i samarbejde med formanden for DRsU-Skaterhockey godkende alle kontrakter for landsholdet i skaterhockey. Bemærkninger: Generelt udføres landsholdsarbejdet med reference til DRsU s Sportskomité Hockey. DRsU-Skaterhockeys sportskomite afstemmer de økonomiske rammer med DRsU s bestyrelse. I overensstemmelse med tidligere oplæg til struktureringen af landsholdsarbejdet arbejdes med en landstræner for hvert landshold. Landstrænerne udvælger i samarbejde med DRsU s skaterhockeys sportskomite samt klubtrænerne de spillere som optages på landsholdenes respektive bruttotrupper. Der kan knyttes én eller flere materialemænd samt en assistenttræner til hvert landshold. Materialemændene/Assistenttræner. Landtrænerne har til opgave at samarbejde med klubtrænerne om udtagelse af spillere til landsholdene og planlægge træning samt uddannelse af spillere og klubtrænere.

2 DRsU s Sportskomité Hockey udpeger en uddannelsesansvarlig, der har ansvaret for udarbejdelse af uddannelsesplaner og tilrettelæggelse af trænings- og uddannelsesaktiviteter for trænere i skaterhockey. Til herrelandsholdet er der knyttet et eliteudvalg, der har en rådgivende funktion i relation til arbejdet med herrelandsholdet. De formelle rammer for udvalget fastsættes af DRsU s Sportskomité Hockey. 2. Opgaver som varetages af landstrænerne Den enkelte landstræner udpeger landsholdes spillere. Denne opgave varetages i samråd med klubtrænerne. Det er landstrænernes opgave, at indgå aftale med spillerne om deltagelse i landsholdsaktiviteterne, herunder deltagelse i landskampe. Når aftalerne er indgået skal landstrænerne sende aftalerne til DRsU s Sportskomité for skaterhockey. Landstræneren og/eller manageren har ansvaret for kontakten til landsholdsspillerne, herunder udsendelse af information om samlinger og deltagelse i landskampe, samt løbende opdatering af oversigten over spillere som er tilknyttet landsholdet. Landstræneren og/eller manageren har ansvaret for, at landsholdsspillerne har accepteret de forhold, som gælder for deltagelse i landskampe; herunder datoer for samlinger, kampe, økonomi m.v. Landstræneren og/eller manageren skal planlægge og afvikle landsholdssamlinger og leder landsholdet i forbindelse med landskampe. Landstræneren planlægger og afvikler samlinger for landsholdets brutto trupper øst og vest. Arbejdet med bruttotrupperne har til formål at tilbyde de landsholdsaktuelle spillere et træningstilbud på landsholdsniveau. Træningen i bruttotrupperne skal ses som et supplement til den træning som gennemføres i de respektive klubber. Landstrænerne udvælger i samarbejde med klubtrænerne de spillere som optages på landsholdenes respektive bruttotrupper. Landstrænerne omstiller i samråd med klubtrænerne kriterier for udvælgelsen af spillere til landsholdes brutto trup. Landstræneren og/eller manageren har ansvaret for kontakten til bruttotruppernes spillere, herunder udsendelse af information om samlinger samt løbende opdatering af oversigten over spillere, som er tilknyttet bruttotrupperne. Landstræneren har ansvaret for, at spillerne har accepteret de forhold, som gælder for deltagelse i bruttotruppernes samlinger; herunder datoer for samlinger, økonomi m.v. Landstræneren koordinerer sit arbejde med landsholdsmanageren.

3 3. Opgaver som varetages af landsholdenes materialemænd Der knyttes en eller to materialemænd til hvert landshold. Materialemændene fungerer i forbindelse med landskampene. Materialemændene udpeges af landstrænerne i samarbejde med DRsU s Sportskomite for skaterhockey. Materialemændene fungerer i forbindelse med landskampe, hvor de har ansvaret for: 1. at det udstyr (landsholdstrøjer- bukser m.v.) som DRsU stiller til rådighed landsholdet er til disposition ved de enkelte landskampe. 2. at udstyret håndteres og anvendes korrekt. 3. at udstyres returneres korrekt. 4. at kontrollere at spillerne kun anvender lovligt udstyr. 5. at stå til rådighed for landstræneren og spillerne under landskampene. 6. at føre kontrol med at spillerne bærer de kamptrøjer der er anmeldt ved landskampe. 7. at holde orden omkring landsholdet, herunder i og omkring de faciliteter, der stilles til rådighed af landskampenes arrangører. 8. at de faciliteter, der stilles til rådighed af landskampenes arrangører afleveres i samme orden de blev modtaget. Materialemændene refererer i forbindelse med landskampe til landstræneren. I relation til det udstyr DRsU stiller til rådighed og transport til og fra landskampe refererer materialemanden til DRsUs manager for landsholdet. Materialemændene medbringer en værktøjskasse med det udstyr, der erfaringsmæssigt er nødvendigt til reparation af udstyr i forbindelse med kampe. 4. Opgaver som varetages af landsholdenes fysioterapeut - massør Der kan knyttes en fysioterapeut - massør til hvert landshold. Fysioterapeuten/Massøren fungerer i forbindelse med landskampe, hvor han/hun har ansvaret for: 1. at bistå landstræneren med at lede landsholdet før, under og efter kampene. 2. at give massage før, under og efter kampene efter samråd med landstræneren. Massøren refererer i forbindelse med landskampe til landstræneren. 5. Opgaver som varetages af landsholdenes assistenttræner Der kan knyttes en assistenttræner til hvert landshold. Assistenttræneren fungerer i forbindelse landskampe, hvor han har ansvaret for: 3. at bistå landstræneren med at lede landsholdet før, under og efter kampene. 4. at bistå manageren i det omfang som der er brug for det. 5. at varetage managerens funktion i det omfang som der er brug for det. Assistenttræneren refererer i forbindelse med landskampe til landstræneren.

4 6. Opgaver som varetages af den generelle managerfunktionen (teamleder/manager) Den generelle Managerfunktionen varetages enten af et medlem af DRsU s Sportskomité skaterhockey eller der udpeges en særskilt person for hvert landshold. Manageren har ansvaret for udarbejdelse af budgetter, regnskab, planlægning og afvikling af landsholdets rejser og ophold i forbindelse med landskampe. Manageren har ansvaret for udlevering og modtagelse af det udstyr DRsU stiller til rådighed for landsholdene. Manageren har ansvaret for udarbejdelsen af de kontakter, landstrænerne skal indgå med spillerne. I forbindelse med landskampe er manageren kontaktperson mellem landsholdet og den organisation som afvikler landskampen / turneringsledelsen. Hvis manageren ikke er til stede ved EM overtager landstræneren de funktioner som manageren har ansvaret for. 7. Opgaver som varetages af DRsU s Sportskomité skaterhockey DRsU s Sportskomité skaterhockey varetager den overordnede koordinering af aktiviteterne omkring landslandsholdene og påser, at alle involverede spillere, klubber, klubtrænere, landstræner, materialemænd informeres om landsholdenes planer og aktiviteter. Det er DRsU s Sportskomité skaterhockey som tilmelder landsholdet til landskampe efter drøftelse med landstrænerne samt anmelder hold til landskampe efter indstilling fra landstræneren og/eller manageren jfr. pkt. 2. DRsU s Sportskomité skaterhockey godkender efter samråd med landstræneren og/eller manageren planer og budgetter for landsholdenes rejser og ophold i forbindelse med landskampe. DRsU s Sportskomité skaterhockey udpeger en uddannelsesansvarlig, der har ansvaret for udarbejdelse af uddannelsesplaner og tilrettelæggelse af trænings- og uddannelsesaktiviteter for trænere i skaterhockey. Specifikke forhold for Juniorlandsholdet i skaterhockey Team for Juniorlandsholdet Landstræner (cheftræner): Assistent Træner: Teamleder/Manager: Henrik Kristensen Morten Bjelbæk Birthe Rex 9. Visioner for Juniorlandsholdet Det primære sigt for Juniorlandsholdet som blev genstartet i 2010 er, at skabe et bredere fundament for skaterhockey blandt de yngre spillere. Juniorlandsholdet er primært for spillere som prioritere skaterhockey som deres sportsgren. Der vil derfor ikke blive forstærket med ishockeyspillere med mindre, at der p.g.a. force majeure situationer måtte mangle spillere.

5 For Junior EM 2012 var målsætningen at vinde mindst en kamp og/eller tage mindst 2 point i løbet af turneringen. Juniorlandsholdet har i 2013 en målsætning at vinde mindst en kamp og kvalificere sig til semifinalerne ved Junior EM. Juniorlandsholdet har i 2014 som målsætning at vinde medalje ved Junior EM. Juniorlandsholdet har indtil andet bliver aftalt base i Jylland med træningssamlinger indendørs i Århus. Der afholdes træningssamlinger 3-6 gange årligt fordelt over hele året. Juniorlandsholdet deltager fast i nationale stævner herunder Snake City Cup i Slangerup (februar), Jydekoppen i Århus (Påsken), City Cup på Vesterbro (St. Bededags weekenden). Juniorlandsholdet kan vælge at fastholde ældre spillere ved træningssamlinger samt træningskampe. Juniorlandsholdet skal som udgangspunkt anvende 3 spillere fra mindst 3 årgange (spillere der ikke er fyldt henholdsvis 16, 17 eller 18 år ved årets udgang. Juniorlandsholdet skal hvert år forsøge at rekruttere et antal nye spillere der modsvarer afgangen af spillere som er fyldt 19 år ved årets udgang. For spillere som er blevet for gammel til at være med ved Junior EM skal mindst 1 spiller kvalificere sig til at deltage ved herrelandsholdets træningssamlinger.

Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013

Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013 Rammer for landsholdsarbejde i skaterhockey 2013 1. Indledende bemærkninger Disse rammer har til formål, at konkretisere arbejdet omkring landsholdsarbejdet i skaterhockey i 2013. Det er planen, at der

Læs mere

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Dansk Svømmeunion har besluttet at udtage en trup til Nordiske Mesterskaber (NM) i åbent vand-svømning. Konkurrencerne afvikles på skift i de nordiske

Læs mere

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg Handlingsplan for DPF s eliteudvalg 2013-2014 Vision At højne niveauet i den danske petanquesport At skabe stadig bedre resultater for Danmark og stabilisere sig i Europas top 10 Eliten skal være DPF s

Læs mere

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg Handlingsplan for DPF s eliteudvalg 2011-2012 Tilpasning af handlingsplanen Eliteudvalget har tilpasset handlingsplanen, da tilskudsordningen i fremtidens ændres af DIF, så tilskud bliver mere orienteret

Læs mere

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg Handlingsplan for DPF s eliteudvalg 2015-2016 Vision At højne niveauet i den danske petanquesport At skabe stadig bedre resultater for Danmark og stabilisere sig i Europas top 10 Eliten skal være DPF s

Læs mere

Talentcentre og kraftcentre

Talentcentre og kraftcentre Talentcentre og kraftcentre 1.0 Indledning Team Danmark anser talentcentre og kraftcentre som en hjørnesten i en langsigtet udvikling af dansk eliteidræt. Formålet med talentcentrene og kraftcentrene er

Læs mere

Beretning Skaterhockey for året 2016 samt planer

Beretning Skaterhockey for året 2016 samt planer for 2017 Beretning Skaterhockey for året 2016 samt planer Sammenfatning Sæsonen 2016 har været endnu et år præget af stabilisering af indsatsen indenfor dansk skaterhockey med en velfungerende sportskomite

Læs mere

Beretning Skaterhockey for året 2015

Beretning Skaterhockey for året 2015 Beretning Skaterhockey for året 2015 Sammenfatning Sæsonen 2015 har været et år præget af stabilisering af indsatsen indenfor dansk skaterhockey med en velfungerende sportskomite samt genopretning af den

Læs mere

Stævnekalender for Skaterhockey 2017 Øst samt Mesterskaber/Herre DM slutspil - opdateres løbende.

Stævnekalender for Skaterhockey 2017 Øst samt Mesterskaber/Herre DM slutspil - opdateres løbende. Stævnekalender for Skaterhockey 2017 Øst samt Mesterskaber/Herre DM slutspil - opdateres løbende. Skaterhockeysportskomiteen har drøftet planerne for stævneafvikling i sæsonen 2017. Hermed udmeldes de

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010 tilrettet af Eliteudvalget i oktober2015. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top

Læs mere

Elitepolitik. Januar 2013

Elitepolitik. Januar 2013 Januar 2013 Elitepolitik DFFs filosofi er baseret på overbevisningen om, at udviklingen af fællesskabet i elitemiljøet er med til at styrke de enkelte elitefægteres færdigheder samt evner til at skabe

Læs mere

Strategi for DPF s Eliteudvalg

Strategi for DPF s Eliteudvalg Strategi for DPF s Eliteudvalg 2019-2020 Strategisk spor: Talentudvikling Vi vil skabe træningsmiljøer, hvor vores talenter får de bedst mulige betingelser for at nå deres fulde potentiale og i sidste

Læs mere

Naturløbskoncept 2016

Naturløbskoncept 2016 Dansk Orienterings-Forbund Naturløbskoncept 2016 Baggrund Naturløbet er blevet udviklet og arrangeret i samarbejde med Aktiv Rundt i Danmark siden 2009. Aktiv Rundt i Danmark havde til og med 2012 Arla

Læs mere

UDVIKLINGSSTRATEGI. Golfspiller for livet. Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø. International Elite. Landshold. National elite. Talent.

UDVIKLINGSSTRATEGI. Golfspiller for livet. Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø. International Elite. Landshold. National elite. Talent. UDVIKLINGSSTRATEGI Golfspiller for livet Junior Talent National elite Landshold International Elite Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø ELITEUDVIKLINGENS ØVERSTE MÅLSÆTNING SKABE DEN FØRSTE DANSKE

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Rulleskøjte Union

Vedtægter for Danmarks Rulleskøjte Union Vedtægter for Danmarks Rulleskøjte Union 1 Navn 1.1. Danmarks Rulleskøjte Union (DRsU) er en sammenslutning af danske amatør-idrætsforeninger og klubber, der dyrker rulleskøjtesport. 2 Formål 2.1. DRsU

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark ELITEUDVALGETS VISION OG HANDLINGSPLAN 2015 GENERELT År 2015 skal Dansk Automobil Sports Union (DASU) bestræbe sig på at have aktive i den absolutte verdenselite indenfor alle bilsportens områder et effektivt

Læs mere

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH)

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH) Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold () Formål og målsætninger: Haderslev Ungdoms Håndbold () er et holdfællesskab af deltagne samarbejdsklubber. For tiden deltager Team Haderslev KFUM () og

Læs mere

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016 Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk 19. januar 2016 Ungdomslandshold 2016 Arbejdet med ungdomslandshold i 2016 vil have fokus på at styrke den enkelte

Læs mere

TeamGym-landshold 2015-2016

TeamGym-landshold 2015-2016 TeamGym-landshold 2015-2016 Indholdsfortegnelse Forpligtelse 3 Vision 3 Målsætning 3 Begrebsafklaring 3 Organisering 4 Landshold og Juniorlandshold 4 Elitesektionen (TG-ES) 4 Prioritering af hold 4 Økonomi

Læs mere

Retningslinjer for Elite- og Talentudvalg, herunder dækning af udgifter m.m. for spillere i elite- og talenttruppen

Retningslinjer for Elite- og Talentudvalg, herunder dækning af udgifter m.m. for spillere i elite- og talenttruppen Retningslinjer for Elite- og Talentudvalg, herunder dækning af udgifter m.m. for spillere i elite- og talenttruppen i Retningslinjer for Elite- og Talentudvalg, herunder dækning af udgifter mm. 1 Elite-

Læs mere

Indholdsfortegnelse Forpligtelse Vision Målsætning Begrebsafklaring Organisering Prioritering af hold Økonomi Vidensdeling Kommunikation

Indholdsfortegnelse Forpligtelse Vision Målsætning Begrebsafklaring Organisering Prioritering af hold Økonomi Vidensdeling Kommunikation TeamGym-landshold 2015-2016 Indholdsfortegnelse Forpligtelse 3 Vision 3 Målsætning 3 Begrebsafklaring 4 Organisering 4 Landshold og Juniorlandshold 4 Elitesektionen (TG-ES) 5 Prioritering af hold 5 Økonomi

Læs mere

Kan man komme ud af landsholdet, hvis man alligevel ikke ønsker at deltage?

Kan man komme ud af landsholdet, hvis man alligevel ikke ønsker at deltage? Ofte stillede spørgsmål vedr. Landshold Voltigering. Da vi på det seneste har fået stillet nogle væsentlige spørgsmål fra forskellige personer vedr. landsholdet, har vi valgt at lave en oversigt med svar

Læs mere

Skaterhockeyreglement forslag til ændringer.

Skaterhockeyreglement forslag til ændringer. Skaterhockeyreglement forslag til ændringer. Til drøftelse på skaterhockeymøder med klubberne Til brug for møde med klubberne den 14. december 2013 (Brøndby). Redigeret efter første klubmøde afholdt 7.

Læs mere

Elitekoncept, version: 2.2, nov. 2015. Elitekoncept 2016 AGF Atletik

Elitekoncept, version: 2.2, nov. 2015. Elitekoncept 2016 AGF Atletik koncept, version: 2.2, nov. 2015 koncept 2016 AGF Atletik 1 koncept, version: 2.2, nov. 2015 1. INDLEDNING 3 2. FORMÅL 3 2.1. ORGANISATORISK OPBYGNING 3 2.2. FORDELING AF ELITEMIDLER I AGF 3 3. GENERELLE

Læs mere

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 UDSPRING Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

November 2015. Forretningsorden for Dansk Orienteringsforbund, Sydkredsen

November 2015. Forretningsorden for Dansk Orienteringsforbund, Sydkredsen November 2015 Forretningsorden for Dansk Orienteringsforbund, Sydkredsen Denne forretningsorden er gældende for kredsudvalget og klubledermøderne i Sydkredsen. Sydkredsen er orienteringsklubber, som er

Læs mere

TeamGym-landsholdenes vej mod EM 2020

TeamGym-landsholdenes vej mod EM 2020 TeamGym-landsholdenes vej mod EM 2020 Indholdsfortegnelse Formål 3 Vision 3 Definitioner 4 Målsætning 4 Organisationen bag TeamGym-landsholdene 5 Bruttotrupper og efterudtagelse hertil 6 Fokuspunkter 6

Læs mere

Dagsorden: 1. Valg af dirigent Erik Juhl Mogensen blev valgt Mødet er rettidigt indkaldt

Dagsorden: 1. Valg af dirigent Erik Juhl Mogensen blev valgt Mødet er rettidigt indkaldt Referent: Espen Larsen Dagsorden: 1. Valg af dirigent Erik Juhl Mogensen blev valgt Mødet er rettidigt indkaldt 2. Beretninger Marianne K: Der er godt gang i tumbling aktiviteterne og tumbling har deres

Læs mere

Forslag til ny Danmarksturnering i UV-Rugby. (Forslag udarbejdet af uv-rugby udvalget på baggrund af oplæg fra PI)

Forslag til ny Danmarksturnering i UV-Rugby. (Forslag udarbejdet af uv-rugby udvalget på baggrund af oplæg fra PI) Forslag til ny Danmarksturnering i UV-Rugby (Forslag udarbejdet af uv-rugby udvalget på baggrund af oplæg fra PI) Cups 1 2 3 4 5 6 7 Dato September Oktober November December Januar Marts April Sted Sjælland

Læs mere

DISTRIKT 4 NORDSJÆLLAND OG BORNHOLM

DISTRIKT 4 NORDSJÆLLAND OG BORNHOLM 2015 JDT Turneringsbestemmelser Junior Distrikts Tour, Distrikt 4 1. Afvikling af JDT JDT spilles i fire afdelinger over 4 turneringsdage. Hver af rækkerne U/14, U/16 og U/19 & U/22 afvikles på hver sin

Læs mere

HÅNDBOG OLDBOYS B 11 MANDS TURNERINGEN

HÅNDBOG OLDBOYS B 11 MANDS TURNERINGEN HÅNDBOG OLDBOYS B 11 MANDS TURNERINGEN 2011 VELKOMMEN TIL OLDBOYS FODBOLD 2011 Så er vi klar til Oldboys B 11 mands turneringen 2011. Oldboys B-rækken: B-rækken består af 3 puljer a 6 hold. I hver pulje

Læs mere

Samarbejdsaftale om Ungdommens Uddannelsesvejledning Vestsjælland mellem Ringsted, Sorø og Slagelse kommuner. Indledning

Samarbejdsaftale om Ungdommens Uddannelsesvejledning Vestsjælland mellem Ringsted, Sorø og Slagelse kommuner. Indledning Samarbejdsaftale om Ungdommens Uddannelsesvejledning Vestsjælland mellem Ringsted, Sorø og Slagelse kommuner 23. april 2010 Indledning Mellem kommunerne Ringsted, Sorø og Slagelse er indgået aftale om

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Rulleskøjte Union

Vedtægter for Danmarks Rulleskøjte Union Vedtægter for Danmarks Rulleskøjte Union 1 Navn 1.1. Danmarks Rulleskøjte Union (DRsU) er en sammenslutning af danske amatør-idrætsforeninger og klubber, der dyrker rulleskøjtesport og skateboard. 2 Formål

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund 1

Dansk Sportsdykker Forbund 1 Målsætninger og retningslinjer for Undervandsrugby under Dansk Sportsdykker Forbund April 2004 FORMÅL MED LANDSHOLDSGRUPPERNE At udvikle spillerne træningsmæssigt, primært i form af taktiske oplæg der

Læs mere

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtaget på stiftende generalforsamling 21-10-1997 27.10.15 Revideret på generalforsamling 25.10.2000 / 22.10.2012. Tilføjet 2.11.2012-21.10.2013 20.2.2014-27.10.2014

Læs mere

Dagsorden Riffel sektions Møde

Dagsorden Riffel sektions Møde Dagsorden Riffel sektions Møde TID: Onsdag den 7. oktober 2015 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for Udspring

Mesterskabsbestemmelser for Udspring Indhold 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 2 01.01 Generelt.... 2 01.02 Arrangementer.... 2 01.03 Ansvar.... 2 01.04 Deltagelse.... 2 01.05 Invitationer.... 2 01.06 Tilmeldinger.... 2 01.07 Springlister....

Læs mere

Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund

Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund 1 Rammerne for landsholdsarbejdet Hovedbestyrelsen har vedtaget Eliteplan 2013-16 Eliteplan 2013-16 Målsætninger for landsholdsarbejdet Struktur for elitearbejdet

Læs mere

SPORTSPLAN FOR DRESSUR 2015 Senior

SPORTSPLAN FOR DRESSUR 2015 Senior 1 af 7 Introduktion 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Sportslige mål 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 4 Evaluering af landshold og bruttogrupperne 5 Træningsplanlægning 5 Træningssamlinger

Læs mere

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Til stede: Henrik, Jesper, Pia, Leni,, Tina og Karin Vært: Leni og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat

Læs mere

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK Hermed inviterer Connemaraforeningen til: KÅRING & SHOW D. 1. AUGUST PÅ BORNHOLM D. 2. AUGUST

Læs mere

Long Track Speed Skating

Long Track Speed Skating Long Track Speed Skating Talentudvikling og elitesatsning DANSK SKØJTE UNION 2015-2016 Opdateret August 2015 Indhold 1.0 Formålet med dokumentet... 2 2.0 Baggrund... 2 3.0 DIF projekt... 2 3.1 DIF Junior...

Læs mere

Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til landsholdet

Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til landsholdet Optimist Sailing Team Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til landsholdet 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af rangliste i forbindelse med stævner for Guld-felter og

Læs mere

Badminton Kalaallit Nunaat. Værdigrundlag og målsætninger 2015-2017

Badminton Kalaallit Nunaat. Værdigrundlag og målsætninger 2015-2017 Badminton Kalaallit Nunaat Værdigrundlag og målsætninger 2015-2017 Udarbejdet maj 2014 side 1 INDHOLD 1. Værdigrundlag 2 2. Målsætninger 3 2.1 Formål... 3 2.2 Projektbeskrivels - status... 3 2.3 Målsætninger...

Læs mere

Regler for puljeturneringer

Regler for puljeturneringer Regler for puljeturneringer Bilag A Regler for puljeturneringer Der henvises i disse regler til Eksempel A, placeret før dette bilag - og Eksempel B, placeret efter dette bilag. Overordnede principper.

Læs mere

Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj. Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk

Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj. Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk KØBENHAVNS BOWLING UNIONS STÆVNEHÅNDBOG FOR UNGDOMSAKTIVITETER Håndbog for stævner i KBU side 1 af 15 INDHOLD KBU

Læs mere

DANSK GOLF UNION. Vejen til landsholdet

DANSK GOLF UNION. Vejen til landsholdet DANSK GOLF UNION Vejen til landsholdet H O V E D S P O N S O R DGUs eliteudvikling juli 2008 1 Fra drøm til virkelighed Langt og kort spil Dansk Golf Union (DGU) har som vision at skabe golfspillere amatører

Læs mere

www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12

www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12 www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12 Søndag den 26. maj 2013 Aalborg Chang har den glæde, at invitere til vores årlige fodboldstævne for drengeog

Læs mere

AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 24. GANG TIL AALBORG CUP

AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 24. GANG TIL AALBORG CUP AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 24. GANG TIL AALBORG CUP Aalborg Cup 2013 byder på udfordringer både for senior, junior og årgangssvømmere. Senior og juniorgruppen er slået sammen til én gruppe, så der

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

U19-landstrænerne vil endvidere være tilstede ved Talentcuppen for at se spillerne i aktion.

U19-landstrænerne vil endvidere være tilstede ved Talentcuppen for at se spillerne i aktion. Velkommen til Floorball Danmarks U19-herrelandshold I denne skrivelse er retningslinjerne for deltagelse på U19-landsholdet beskrevet. Vi håber, at I vil finde svar på de spørgsmål, I måtte have vedrørende

Læs mere

DANSK GOLF UNION SEGAF MØDE 6. DECEMBER 2015

DANSK GOLF UNION SEGAF MØDE 6. DECEMBER 2015 DANSK GOLF UNION SEGAF MØDE 6. DECEMBER 2015 EMNER I PRÆSENTATIONEN DGU s virksomhedsplan DGU s Senior og Mid-age elitestrategi DGU Senior og Veteran Tour 2016 Nye Ranglister i 2016 DGU S VIRKSOMHEDSPLAN

Læs mere

Referat af VETU-møde

Referat af VETU-møde Referat af VETU-møde Afholdt i HBC s lokaler fredag den 28. oktober 2011 Tilstede var: Peter Mikkelsen, Morten Aarup, Helle Sjørring, Anne Birgitte Nielsen, Ellen Aagaard Tak til VETU s tidligere formand/medlemmer

Læs mere

Indhold Vision... 3 Definitioner... 3 Målsætning... 4 Organisationen bag TeamGym-landsholdene... 4 Landstrænere... 4 Elitesektionen...

Indhold Vision... 3 Definitioner... 3 Målsætning... 4 Organisationen bag TeamGym-landsholdene... 4 Landstrænere... 4 Elitesektionen... TeamGym-landshold 2017-2018 Indhold Vision... 3 Definitioner... 3 Målsætning... 4 Organisationen bag TeamGym-landsholdene... 4 Landstrænere... 4 Elitesektionen... 5 Prioritering og strukturering af hold...

Læs mere

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012 FM i fodbold 2012 VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september Program Marts 2012 1 Landsstævne i fodbold for KFUM hold. Igen i år har Herning KFUM Fodbold fornøjelsen at invitere ungdomsspillere,

Læs mere

Fusionsaftale Mellem. Nordbornholms Golf Klub. Gudhjem Golfklub

Fusionsaftale Mellem. Nordbornholms Golf Klub. Gudhjem Golfklub Fusionsaftale Mellem Nordbornholms Golf Klub Bornholms Golf Klub Gudhjem Golfklub Nexø Golf Klub Om fælleshold i Danmarksturneringen fra 2012 frem til og med 2014. Holdnavn: FH Team Golfbornholm 1 & 2

Læs mere

FODBOLD. Marts 2012 afsnit 3.9. Jernbanefritid

FODBOLD. Marts 2012 afsnit 3.9. Jernbanefritid FODBOLD Marts 2012 afsnit 3.9 FODBOLD JERNBANEMESTERSKAB, indendørs fodbold. SENIOR OLDBOYS ÆLDRE OLDBOYS VETERANER DAMER MIX Turneringerne afvikles hvert år. Turneringerne afvikles i princippet efter

Læs mere

REFERAT Distrikt Fyn bestyrelsesmøde torsdag, den 27. maj 2010 hos JGL.

REFERAT Distrikt Fyn bestyrelsesmøde torsdag, den 27. maj 2010 hos JGL. REFERAT Distrikt Fyn bestyrelsesmøde torsdag, den 27. maj 2010 hos JGL. Deltagere: Preben Mohr (), Leise Hemberg (), Claus Lund (), Niels Lønborg () og Jørn Gissemann Larsen (JGL). Fraværende: Kurt Lynnerup.

Læs mere

1. Navn og formål: Stk. 1 Foreningens navn er Netværkstedet Thorvaldsen med hjemsted Thorvaldsensvej 60, st. tv. 1871 Frederiksberg C.

1. Navn og formål: Stk. 1 Foreningens navn er Netværkstedet Thorvaldsen med hjemsted Thorvaldsensvej 60, st. tv. 1871 Frederiksberg C. 1. Navn og formål: Stk. 1 Foreningens navn er Netværkstedet Thorvaldsen med hjemsted Thorvaldsensvej 60, st. tv. 1871 Frederiksberg C. Stk.2 Foreningens formål er at stå for driften og vedligeholdelsen

Læs mere

Turneringsreglement, Flag Nationalligaen 2009

Turneringsreglement, Flag Nationalligaen 2009 Turneringsreglement, Flag Nationalligaen 2009 Referat af FNL-møde 1/11 2008 Alt der er skrevet med kursiv er refereret fra mødet d. 01-11-08. Der vil efter flagudvalgsmødet d. 15/11-08 blive sendt et færdigt

Læs mere

Reglement for Landspokalturneringen

Reglement for Landspokalturneringen Finalerne i landspokalturneringen 2015 afholdes som Final Four 1 Udskrivning af turneringen Dansk Volleyball Forbund udskriver hvert år en Landspokalturnering i en dame- og en herrerække. 2 Pokaler I hver

Læs mere

Elite 2650 Ansøgningsvejledning

Elite 2650 Ansøgningsvejledning Elite 2650 Ansøgningsvejledning Elite 2650 er en økonomisk pulje, hvis formål er at støtte og udvikle idrætten på eliteplan. Puljen kan søges af kommunale idrætsklubber og -foreninger, og sigter mod at

Læs mere

Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT

Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT 1.1 TITEL 1.1.1 Rallycrossmesterskabet er en løbsserie som er udskrevet af DASU og tilrettelægges og arrangeres af FSAS-Ørnedalsbanen, MNJ-Nysumbanen, NMKA- Nisseringen

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering 1 Turneringens struktur Holdturneringen er en turnering arrangeret af Fyns Skak Union (FSU), i hvilken FSU's klubber er berettigede til at deltage med et eller

Læs mere

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2016

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2016 En attraktiv klub i en attraktiv by FU-håndbog 2016 Visioner Fodbold-ungdomsafdelingens visioner er følgende: At skabe gode og trygge rammer for børn, hvor breddeidrætten tilgodeser børnene i form af ligeværd,

Læs mere

Invitation til Yonex Denmark Junior 2012 i Odense

Invitation til Yonex Denmark Junior 2012 i Odense Invitation til Yonex Denmark Junior 2012 i Odense Tilmelding: Tilmelding skal foregå via www.badmintonpeople.dk senest søndag den 30. september 2012. Her SKAL du også bestille T-shirt, bespisning, overnatning

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Ansvars- og Kompetence katalog

Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf: +45 43 26 29 10 Email: office@danskate.dk Web: www.danskate.dk Ansvars- og Kompetence katalog Medlem af Danmarks Idrætsforbund International

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet mandag den 25. marts kl. 18:00 hos Solveig, Asylgade 42 i Roskilde

Referat af bestyrelsesmødet mandag den 25. marts kl. 18:00 hos Solveig, Asylgade 42 i Roskilde Referat af bestyrelsesmødet mandag den 25. marts kl. 18:00 hos Solveig, Asylgade 42 i Roskilde Deltagere: Hans Chr. Stigaard, Jan Winther, Jonas Nyrop Vestermann, Karen Marie Olsen, Per Krogh Rants og

Læs mere

Bilag til punkt 5 på HB-mødets dagsorden den 29. oktober 2006. Turneringsarrangører

Bilag til punkt 5 på HB-mødets dagsorden den 29. oktober 2006. Turneringsarrangører Bilag til punkt 5 på HB-mødets dagsorden den 29. oktober 2006 Vedtagne ændringsforslag er indarbejdet og står i kursiv. 4.2 Bestemmelser for EMT (særlige regler for DM i Påsken) 31 Turneringsarrangører

Læs mere

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Unions ansvars- og kompetence katalog er til enhver tid gældende for unionens arbejde. Udvalgene er i alle henseender ansvarlige over for unionens bestyrelse med hensyn til de af bestyrelsen

Læs mere

LANDSHOLDSBULLETIN NR 12

LANDSHOLDSBULLETIN NR 12 Udgivet den 20. oktober 2004 side 1 af 6 LANDSHOLDSBULLETIN NR 12 SIDEN SIDST Først og fremmest velkommen til en ny sæson. Det er længe siden sidst (sorry), men der har været travlt med EM i Malmö, EM

Læs mere

Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement

Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement Dansk Kano og Kajak Forbund 2003 Formelle bestemmelser for DKF s Danmarksturnering. DKF's turneringsledelse 1 Turneringsledelsen i DKF's Danmarksturnering

Læs mere

Referat fra årsmøde 17. maj 2010

Referat fra årsmøde 17. maj 2010 Ad.1 Ad. 2 Bjørn Semberg, Hi. Formandens mundtlige beretning. Formanden mindes afdøde kammerater med mindeord og 1 minuts stilhed. Efter at have omtalt fusionen pr. 01. januar 2010 gennemgik han den fremsendte

Læs mere

Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen

Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen Forslagsstilleren ønsker at hver enkelt ændring behandles som et delpunkt for sig. Indhold 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 23 01.01

Læs mere

Referat Riffelsektions Møde

Referat Riffelsektions Møde Referat Riffelsektions Møde TID: Tirsdag den 5. februar 2015 kl. 17.30 22.45 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Samarbejdsaftale om analysearbejde mellem Region Midtjylland og Beskæftigelsesregion Midtjylland

Samarbejdsaftale om analysearbejde mellem Region Midtjylland og Beskæftigelsesregion Midtjylland Samarbejdsaftale om analysearbejde mellem Region Midtjylland og Beskæftigelsesregion Midtjylland Indhold 1. Baggrund...1 2. Formål...1 3. Overvågningsopgaven...2 3.1 Overvågningsopgave for Region Midtjylland...2

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN STATIONSTURNERINGEN 2013 Turneringsbetingelser Matchafvikling Matchen spilles mellem stationer og afdelinger samt pensionister under PI København. Puljematcher skal afvikles

Læs mere

BUSTRANSPORT MELLEM HALLERNE PROGRAM

BUSTRANSPORT MELLEM HALLERNE PROGRAM BUSTRANSPORT MELLEM HALLERNE PROGRAM UNGDOMSHÅNDBOLDSTÆVNE 24. 27. MARTS 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE: VELKOMMEN TIL LYNGBY PÅSKECUP 2016... 4 DELTAGENDE KLUBBER... 5 INDKVARTERING... 6 BESPISNING... 6 FRITID...

Læs mere

TC-Håndbog. Vejledning for trænere og styregruppemedlemmer.

TC-Håndbog. Vejledning for trænere og styregruppemedlemmer. TC-Håndbog Vejledning for trænere og styregruppemedlemmer. Formål: TC fastholder og talentudvikler unge løbere, samt skaber en kontinuerlig udvikling af talentmassen. TC omsætter det beskrevne træningskoncept

Læs mere

FUNKTIONSBESKRIVELSER

FUNKTIONSBESKRIVELSER Indledning Velkommen til under. Udvalget består af ialt 15 medlemmer, hvoraf Formand, Elite/Licens ansvarlig og sekretæren udgør den daglige ledelse. Hver årgang er repræsenteret med en kontaktperson samt

Læs mere

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende og handleplaner for

Læs mere

Golf. 6. Mobiltelefon Mobiltelefon skal være slukket under spil på banen. Brug af mobiltelefon kan medføre diskvalifikation.

Golf. 6. Mobiltelefon Mobiltelefon skal være slukket under spil på banen. Brug af mobiltelefon kan medføre diskvalifikation. Golf Opdateret april 2009 Generelle turnerings- og spilleregler 1. Turnerings- og spilleregler Nedennævnte turnerings- og spilleregler er gældende for DM-stævner, der arrangeres under Dansk Firmaidrætsforbund.

Læs mere

Regler for Miniturering for svømmeklubber på Sjælland

Regler for Miniturering for svømmeklubber på Sjælland Regler for Miniturering for svømmeklubber på Sjælland Deltagelse Årgang 2004 og yngre for drenge og årgang 2005 og yngre for piger. For at imødekomme de nye tanker angående mesterskabsstrukturen, har vi

Læs mere

Årsmøde i UV-rugbyudvalget. Søndag den 1 Juni 2003 kl

Årsmøde i UV-rugbyudvalget. Søndag den 1 Juni 2003 kl Dagsorden: Årsmøde i UV-rugbyudvalget Søndag den 1 Juni 2003 kl. 13.00 Mødet blev afholdt i Aqua Quick s klubhus (På adressen Kystpromenaden (Århus havn. ved slæbestedet), 8000 Århus C) Klubber med stemmeret

Læs mere

LØBSREGLEMENT BANEN: LØBSREGLER: LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi.

LØBSREGLEMENT BANEN: LØBSREGLER: LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi. LØBSREGLEMENT LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi. BANEN: Banen skal være godkendt af mindst 2 heraf mindst 1 fra LUKS-arbejdsgruppen. Ved DM finalen skal banen godkendes af LUKS-arbejdsgruppen.

Læs mere

Orientering om Optimist Landshold Danmark 2007 til 2009 2. udkast

Orientering om Optimist Landshold Danmark 2007 til 2009 2. udkast Orientering om Optimist Landshold Danmark 2007 til 2009 2. udkast 1. Indledning OCD Optimist Sailing Team Denmarks bestyrelse har i juni 2007 defineret opgaven med Optimist landsholdets aktiviteter og

Læs mere

Indefodbold Reglement 2011/2012

Indefodbold Reglement 2011/2012 Indefodbold Reglement 2011/2012 Kontakt til turneringsledelse Dommerbordsvagt VIGTIGT!! Turneringsregler LM, SM, B og C Træf 2012 Se turneringsplaner, resultater og stillinger på http://minidraet.dgi.dk/

Læs mere

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2015/16

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2015/16 En attraktiv klub i en attraktiv by FU-håndbog 2015/16 Visioner Fodbold-ungdomsafdelingens visioner er følgende: At skabe gode og trygge rammer for børn, hvor breddeidrætten tilgodeser børnene i form af

Læs mere

Gladsaxe Ishockey Oplæg til Eliteudvikling Udarbejdet af Gladsaxe Ishockey

Gladsaxe Ishockey Oplæg til Eliteudvikling Udarbejdet af Gladsaxe Ishockey Oplæg til Eliteudvikling Udarbejdet af Gladsaxe Ishockey Baggrund for konceptet: At ledelsen i Gladsaxe Ishockey har erfaret at det er svært at holde de gode talenter i sporten i gang, når de både skal

Læs mere

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SYNKRO

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SYNKRO 01.00 - INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT: EMNE: SIDE: 01.00 INDHOLDSFORTEGNELSE 1-2 02.00 DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDS DANMARKS MESTERSKABER (DM) 1 - Arrangement af DM 3 2 - Deltagelse 3 3 - Anmeldelse og startgebyr

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

Tovholderrollen. En af de opgaver, der i Hovedstadens Svømmeklub varetages af svømmernes forældre er rollen som tovholder.

Tovholderrollen. En af de opgaver, der i Hovedstadens Svømmeklub varetages af svømmernes forældre er rollen som tovholder. Tovholderrollen En af de opgaver, der i Hovedstadens Svømmeklub varetages af svømmernes forældre er rollen som tovholder. Rollen indebærer, at man planlægger og arrangerer holdenes deltagelse i eksterne

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering.

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. 1 Pokalturneringen og dens ledelse Pokalturneringen er en holdturnering arrangeret af Fyns Skak Union. Pokalturneringen spilles efter cup-systemet, dvs. at

Læs mere

ALMINDELIGE BESTEMMELSER

ALMINDELIGE BESTEMMELSER ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1. KÅRINGER: Hunde, der fremstilles til kåring, skal være stambogsført i Dansk Kennel Klub og være en brugshunderace. Hvilke racer, der kan kåres, fremgår af Dansk Politihundeforenings

Læs mere

Præmieværdi DKK 500.000,-

Præmieværdi DKK 500.000,- Danmarks største indendørs håndbold turnering Præmieværdi DKK 500.000,- 2008 2008 T-shirt til alle deltagere! A+B+C slutspil (min. 5 kampe pr. hold International håndboldturnering for ungdom d. 20.-23.

Læs mere

14.02.2005 1. HareTris elitestruktur

14.02.2005 1. HareTris elitestruktur HareTris elitestruktur 1 Baggrund HareTri har valgt at definere en ny elitestruktur, som forsøger at tilgodese alle, som er aktive for klubben såvel sportsligt som socialt. Reglerne skal være synlige for

Læs mere

Referat - Dansk Squash Forbund Mødegruppe:

Referat - Dansk Squash Forbund Mødegruppe: Referat - Dansk Squash Forbund Mødegruppe: Elite- og Uddannelsesudvalget Dato 2806-2011 Sted Nykredit, Kalvebod Brygge Deltagere Lars Guldbrandt (), Bo Christiansen (BC), Henning Hansen (HH), Karina Hørdum

Læs mere

Dagsorden Repræsentantskabsmøde 2016

Dagsorden Repræsentantskabsmøde 2016 Til klubberne 16. marts 2016 Dagsorden Repræsentantskabsmøde 2016 Søndag den 10. april 2016 KL. 10.00 Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør 1. Valg af dirigent 2. Forbundsformanden aflægger bestyrelsens

Læs mere

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter vågner nu op igen og jollerne er pakket ud igen på Jollepladsen ved Frederikssund Lystbådehavn før påsken. Nu

Læs mere