Forord. Anders Dahlgaard

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forord. Anders Dahlgaard"

Transkript

1

2 Forord I forbindelse med FR. DAHLGAARD AS 100 års fødselsdag, den 10. april 2005, har vi med dette skrift ønsket, at give læseren, i billeder og tekst, kendskab til en del af virksomhedens historie og hvordan den historiske udvikling, og de mennesker som har været / er ansat hos FR. DAHLGAARD AS, har ført virksomheden frem til hvad den er i dag. Virksomheden blev stiftet af Frederik Dahlgaard i 1905, som med flid og dygtighed relativt hurtigt fik skabt en solid fabrik i Holbæk til produktion af datidens drivmidler - vind- og petroleumsmotorer. Heraf kom navnet HOLBÆK MOTOR- FABRIK, som den hed frem til 1972, hvor navnet blev ændret til det nuværende navn; FR. DAHL- GAARD AS, Vandværksindustri men mere herom senere. Som 4. generation i virksomheden, er jeg stolt af at være med til at fejre en så stor begivenhed som en 100 års fødselsdag er, og med en forventning om en positiv udvikling i de kommende år, vil jeg gerne ønske FR. DAHLGAARD AS tillykke med dagen. Adm. direktør Anders Dahlgaard

3 Holbæk Motorfabrik fejre 25 års jubilæum. Her ses de ansatte foran porten. 25 års jubilæum Holbæk Motorfabrik blev grundlagt i 1905 af Frederik Dahlgaard, som kom fra Erslev på Mors til Holbæk, i en alder af 23 år. Med sig havde han en uddannelse som maskinist, en mindre opsparing på 500,- kr., og et ønske om at starte egen virksomhed. På Mors havde han stået i lære på Galtrup Maskinfabrik, som producerede vindmotorer/møller og efterfølgende arbejdede han som svend på Aars Maskinfabrik, som fabrikerede petroleumsmotorer. I januar 1905 købte Frederik Dahlgaard en grund på kvadratalen (867 m²) i Holbæk, af Holbæk Cementvarefabrik for kr , hvorpå der lå et vognskur, som blev omdannet til værksted og beboelseslejlighed. Den 10. april 2005 startede han så produktion af vindmotorer, tærskeværker og kværne til landbruget og inden længe havde han 5 mand i arbejde og en ordrebog på over kr ,-. Produktionen blev udbygget med også at omfatte vandsnegle, og omkring 1909 startede man yderligere produktion af petroleumsmotorer. Produktionen gik godt og i 1914 var firmaet vokset til 30 mand, med en omsætning på ,- kr. pr. år. Bygningerne var ved at blive lidt trange og derfor blev der i 1915 foretaget en større ombygning, hvor de gamle bygninger blev fjernet og en ny mere tidsvarende bygning blev etableret. I krigsårene (1. verdenskrig) blev produktionen af petroleumsmotorer stoppet, da det ikke var muligt at skaffe olie, og vindmotorene blev igen tidens løsning. Den store efterspørgsel på vindmotorer resulterede i at man var oppe på en bemanding på 43 mand. Efter 1. verdenskrig i 1919 vinder elektrificering indpas i Danmark og hos Holbæk Motorfabrik er man ikke sen til at følge markedstendenserne og omlægge produktionen af drivmidler så vindmotorerne igen udfases til fordel for petroleumsmotorer. Frederik Dahlgaard er hele tiden på udkik efter nye forretningsområder, og ser et stigende behov for at kunne pumpe vand. Han begynder derfor at undersøge og udvikle et alternativ til vandsnegle, og i 1922 er der på tegnebrættet konstrueret en stempelpumpe. I 1923 opstartes produktionen af stempelpumpen, og inden længe har Holbæk Motorfabrik slået sig fast på markedet med HYDRIA stempelpumpen. Pumpeproduktionen blev hurtigt den primære forretning, og der blev udviklet pumpetyper til mange formål og i forskellige størrelser. I 1929 var HYDRIA pumpen udstillet på verdensudstillingen i Barcelona og opnåede fineste prædikat, idet den blev tildelt Æresdiplom og Guldmedalje. I 1930 fejrede man 25 års jubilæum med en bemanding på 30 mand og en primær produktionen af HYDRIA stempelpumper på ca. 230 stk. pr. år.

4 50 års jubilæum I starten af 1930 erne indgår sønnerne, ingeniør Henry Dahlgaard, som teknisk direktør, og prokurist Frede Dahlgaard, i firmaet. Der bliver nu søgt nye markeder og med den stadig stigende produktion af pumper til vandforsyning, bliver det en naturlig udvikling at stå som totallevarandør af maskinelle installationer til vandforsyningsanlæg. Der opstartes egenproduktion af de specialkomponenter som indgår i etableringen af vandværksanlæg, både hydroforer, ventiler for filtersystemer og mange andre komponenter hvis komponenten ikke fandtes, blev den opfundet, og der blev konstrueret en model på eget snedkerværksted, til brug ved støbearbejde på Holbæk Jernstøberi, som havde tæt tilknytning til firmaet, da Frederik Dahlgaard var en at initiativtagerne til at starte dette firma. I denne periode opstår firmaets knowhow omkring filtrering og vandbehandling, og der leveres nøglefærdige vandværker, hvor Holbæk Motorfabrik kan stå for totalleverancer, både med etablering af bygninger og elinstallationer, som udføres af underenterprenører, der arbejder efter firmaets tegninger og beskrivelser. Firmaet beskæftigede i perioden 1950 til 1955 ca. 60 mand, og man var en af datidens førende maskinvirksomheder i Holbæk. Der var løbende lærlinge under uddannelse til maskinarbejdere. I 1955 ændres selskabsformen fra enkeltmandsfirma til et aktieselskab, og sønnen Henry Dahlgaard udnævnes til administrerende direktør 2. generation. Som teknisk direktør ansættes ingeniør Arne Jensen, som med sin store viden om vandbehandling er med til yderligere at udvikle firmaets position som leverandør til vandværksbranchen. Samtidig etablerede man afdelingskontor i Århus, som senere flyttede til Vejle, for at betjene de jyske kunder.

5 Rådgivning og udførelse indenfor vandværksbranchen, med levering fra små enkeltdele til levering i totalentreprise. 75 års jubilæum Efterspørgslen på stempelpumper falder, idet udviklingen går mod brug af centrifugalpumper. I stedet for at starte egenproduktion indgår man samarbejder med udenlandske pumpe-producenter. Der indgås forhandleraftaler med Pleüger Unterwasserpumpen, Hamburg, som var banebrydende i levering af dykkede pumper, hvor både pumpe og motor blev installeret under vand. Da der bliver stor efterspørgsel på disse pumper til placering i vandværkernes indvindingsboringer, startes i Holbæk en licensfabrikation af pumpetyper med kapaciteter fra 3 til 40 m³/time. Tilsvarende indgik man forhandleraftaler for tøropstillede pumper med Loewe-Pumpen og senere med OSNA-Pumpen, begge Vesttyskland. I 1968 starter ingeniør Vagn Dahlgaard 3. generation i virksomheden, efter et studieophold hos firmaets tyske samarbejdspartner Pleüger Unterwassenpumpen. De tørtopstillede pumper indgår i vandværkernes udpumpningssystem. Vandforsyningen stiller i perioden større og større krav til kapacitet, hvorfor firmaets hydroforproduktion, som hidtil var foregået i de oprindelige produktionsfaciliteter, i 1969 blev flyttet til en ny svejseafdeling, i Holbæks nye industriområde Spånnebæk. I 1972 er firmaets virke ikke længere fokuseret på motor- og pumpeproduktion, hvorfor man beslutter af ændre navnet til det nuværende navn; FR. DAHLGAARD AS, Vandværksindustri. Virksomheden er gået fra at være en produktionsvirksomhed, til at blive rådgivende og udførende indenfor vandværksbranchen, med levering fra små enkeltdele til levering i totalentreprise. Der er nu fart på udbygning af den danske vandværkssektor, og FR. DAHL- GAARD AS er med til at designe og etablere mange vandværker rundt om i Danmark. Udover levering til den danske vandværkssektor, leverer FR. DAHLGAARD AS, Pleüger brandpumper, til flere af Mærsk Drilling s boreplatforme. Senere leveres pumper til produktionsplatforme i den danske del af Nordsøen. Pumperne er specielt designet, udført i søvandsbestandigt bronze, med kapaciteter op til m³/time x 6 bar pr. pumpe og med motorer på 235 kw. I midten af 1970 erne stopper produktionen af egne stempelpumper og pumper fremstillet på licens. I fabrikshallerne opretholdes værksted for de specielle komponenter, som er blevet udviklet til brug på vandværkerne, samt et reparationsværksted for pumper, inkl. afprøvningsstand. I 1979, overtager Vagn Dahlgaard direktørstolen i FR. DAHLGAARD AS, som 3. generation i firmaet.

6 års jubilæum Udover arbejdet på den hjemlige front indledes et samarbejde med Kampihl (nu Pihl), i forbindelse med Danida projekter til forbedring af vandforsyningen i Vestafrika. I perioden 1985 til 1998 leverede og monterede FR. DAHLGAARD AS, maskinelle installationer i forbindelse med retableringer og nybyggeri til vandværker i byer i Vestafrika, fortrinsvis Guinea. I 1980 erne ændres teknologien for vandværksstyringer, hvor blandt andet hydroforinstallationer erstattes af pumpersystemer, der regulerer kapaciteten ved at ændre på pumpemotorens omdrejninger. FR. DAHLGAARD AS er med til at sætte sit præg på udformningen af styringerne og der leveres komplette styretavler, som håndterer vandproduktionen i det fuldautomatiske vandværk, fra indpumpning til udpumpning. Op gennem 1990 erne har FR. DAHLGA- ARD AS fokus på sit kerneområde, med servicering af nye og gamle vandværkskunder. I 1996 starter ingeniør Anders Dahlgaard 4. generation i firmaet, som projektingeniør. De skærpede krav til vandkvaliteten og den øgede fokus på vandforsyningsområdet, gør at vandbehandlingen bliver mere og mere kompleks. FR. DAHLGAARD AS har gennem mange års erfaringer, udviklet gode kundskaber til håndtering af vanskeligt vand, og løser mange opgaver i både åbne og lukkede filtersystemer. I 2005, overtager Anders Dahlgaard direktørstolen i FR. DAHLGAARD AS, som 4. generation i firmaet. Der er nu lagt vej for de næste mange års virke, og hos FR. DAHLGAARD AS håber vi på at de næste 100 år vil blive lige så udviklende og inspirerende som de foregående.

7 Virksomheden i dag FR. DAHLGAARD AS, Vandværkindustri beskæftiger i dag 13 mand, med speciale indenfor etablering og servicering af vandværker. På kontoret i Holbæk udføres der rådgivning, tilbudsgivning og projektering for vore kunder, samt styring af vore montørerer, som udfører opgaver rundt omkring i hele Danmark. På vort værksted produceres de specialkomponenter, som indgår i opbygning af vandværker, og der udføres reparation af pumper på vort pumpeværksted med afprøvning af disse i vor prøvestand. Alle vore ansatte er uddannet i firmaet, til at varetage de opgaver som skal udføres, med specielt kendskab til arbejdet på og omkring vandværket. Alle bliver løbende holdt opdateret med de nye regler, som kommer indenfor den danske vandværkssektor. Vor knowhow opdateres og udvikles konstant, og på specialopgaver samarbejder vi med nogle af landets førende rådgivere på området, for hele tiden at kunne rådgive og servicere vor kunder bedst muligt. Vi ønsker at være med til at betjene den danske vandværksbranche, og vor ambition er at levere et produkt/projekt af høj kvalitet, til glæde og gavn for vor kunder som kan danne grundlag for en fortsat udvikling af FR. DAHLGAARD AS.

8 Firmaorganisation og ejerforhold FR. DAHLGAARD AS har pr. 1 januar 2005 etableret 2 nye datterselskaber et ejendomsselskab og et driftsselskab. Driftsselskabet har overtaget det tidligere navn fra moderselskabet, og moderselskabet er blevet et holdingselskab. De nye navne på selskaberne er som følger: Holdingselskab Frederik Dahlgaard A/S Driftsselskab FR. DAHLGAARD AS, Vandværksindustri Ejendomsselskab FD. Ejendomme ApS Driftsselskabet består i dag af: Formand Vagn Dahlgaard Bestyrelse Vagn R. Hansen Claus Gramkow Steen Dahlgaard Ledelse Adm. direktør Anders Dahlgaard Teknisk direktør Vagn Dahlgaard Holdingselskabet er familieejet af 3. generation efter Frederik Dahlgaard. Holdingselskabet er eneejer af driftsog ejendomsselskabet. FR. DAHLGAARD AS Erik Menvedsvej Holbæk Telefon Fax post@dahlgaard.dk Web

2takts bygning. Ca. 1911: L. P. Houmøller begynder at spekulere i 2takts dieselmotorer

2takts bygning. Ca. 1911: L. P. Houmøller begynder at spekulere i 2takts dieselmotorer 2takts bygning Tidslinje 1883: Produktionen af skibsmotorer i Frederikshavn starter med, at brødrene Jens og Lauritz Peter grundligger motorfabrikken Brdr. Houmøllers Jernstøberi i Søndergade. o Køber

Læs mere

Alt under ét tag. Snedkergården

Alt under ét tag. Snedkergården Alt under ét tag Snedkergården Snedkergården løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver fra udskiftning af et gavlparti til opførelse af erhvervsbyggerier og store som små specialopgaver. I Brørup

Læs mere

MAKE THE WORLD GO AROUND

MAKE THE WORLD GO AROUND Renovering industrigear alle typer Vi udfører akutte eller planlagte renoveringer af industrigear. Vi leverer et produkt, der med hensyn til egenskaber og kvalitet er fuldt på højde med et nyt produkt

Læs mere

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. we know how AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 35 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedafdelingen på 2.000 m² ligger i Brøndby,

Læs mere

alt kan lade sig gøre

alt kan lade sig gøre Maler verden grøn E. Aabo Andersen A/S, mere kendt som Aabo Maleanlæg designer og producerer male- og overfladebehandlingsanlæg. Vi er et af Danmarks førende og mest innovative firmaer indenfor anlæg til

Læs mere

VM Tarm a/s Et smedeværksted

VM Tarm a/s Et smedeværksted VM Tarm a/s Et smedeværksted VM Tarm a/s Familieejet virksomhed etableret i 1962, startede som Vestjysk Mejeriservice I dag førende tankvognsleverandør i Norden En årlig produktion på ca. 200-300 tanke

Læs mere

75 års erfaring med filtrering i lukkede trykfiltre din garanti for rent drikkevand!

75 års erfaring med filtrering i lukkede trykfiltre din garanti for rent drikkevand! 75 års erfaring med filtrering i lukkede trykfiltre din garanti for rent drikkevand!»silhorko VAND er det reneste Vand, om det kan man sige med Rette, at alt andet Vand i vort vandrige Land, er det rene

Læs mere

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 30 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedkontoret på 2.000 m² ligger i Brøndby, hvor vi har lager,

Læs mere

Ferritslev Vandværk. Til Kommunalbestyrelsen for Faaborg-Midtfyn Kommune

Ferritslev Vandværk. Til Kommunalbestyrelsen for Faaborg-Midtfyn Kommune Ferritslev Vandværk Administration Ådalen 27 5863 Ferritslev 6598 1905 Til Kommunalbestyrelsen for Faaborg-Midtfyn Kommune Hermed ansøges om lånegaranti overfor Kommunekredit for et lån på kr. 600.000,-

Læs mere

VELKOMMEN Kære Læser. Med venlig hilsen. Jens Mørk Adm. direktør, Mühlhan

VELKOMMEN Kære Læser. Med venlig hilsen. Jens Mørk Adm. direktør, Mühlhan VELKOMMEN Kære Læser Mühlhan Danmark er et datterselskab af Mühlhan Surface Protection International, der er et af verdens største firmaer inden for overfladebehandling. Vi har mere end hundrede års erfaring

Læs mere

Historie og organisation

Historie og organisation Historie og organisation Den tidlige historie 2 Oms 3,9b 00 erne 3 Finanskrisen i 2008 4 Organisation 5 Sanistål i udlandet 6 Tidslinje 7 1 Den tidlige historie Saniståls historie kan føres tilbage til

Læs mere

Passion for tømmerhandel

Passion for tømmerhandel år med byggeri Passion for tømmerhandel Det hele startede i 1974. Drivkraften var en passion for tømmerhandel for medejer Vagn Hansen. Stedet var Øster Jølby midt på Mors, og det blev begyndelsen på den

Læs mere

Temadag om Fjernkøling Dansk Fjernvarme. Frederiksberg Fjernkøling Jens Peter Truelsen

Temadag om Fjernkøling Dansk Fjernvarme. Frederiksberg Fjernkøling Jens Peter Truelsen Temadag om Fjernkøling Dansk Fjernvarme Frederiksberg Fjernkøling Jens Peter Truelsen 1 Frederiksberg Fjernkøling Hvilke overvejelser ligger bag beslutningen om etablering af fjernkøling og har processen

Læs mere

Fundament. JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, og her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen.

Fundament. JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, og her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen. M Fundament JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen. Virksomheden hed oprindeligt Jysk Knæ & Pladerørsfabrik et navn der

Læs mere

Jysk Svømmebads-Teknik A/S ElectroCell A/S

Jysk Svømmebads-Teknik A/S ElectroCell A/S Jysk Svømmebads-Teknik A/S ElectroCell A/S 1 2 1976 Den første svømmehal 1978 Den første svømmehal i udlandet 1979 Det første vandland 1983 Fuldautomatiske doseringsautomatikker Offentlige svømmeanlæg

Læs mere

Mobile energianlæg verdo.com/energy

Mobile energianlæg verdo.com/energy Mobile energianlæg +45 7010 0234 verdo.com/energy Den ideelle løsning når pladsen er trang Har du ikke plads til et separat kedelrum, eller ønsker du blot muligheden for mobilitet? Så er en blokvogn eller

Læs mere

Kvalitetshåndbog. for. Kurt Jensen Maskinfabrik A/S

Kvalitetshåndbog. for. Kurt Jensen Maskinfabrik A/S Kvalitetshåndbog for Kurt Jensen Maskinfabrik A/S Side 1 af 9 0. Indholdsfortegnelse Kvalitetshåndbog 0. Indholdsfortegnelse 1 1. Forord og virksomhedsdata 2 2. Organisationsplan 5 3. Kvalitetsmålsætning

Læs mere

Midt i Thy, og helt i front med service og teknik

Midt i Thy, og helt i front med service og teknik Midt i Thy, og helt i front med service og teknik GRØNKJÆR s Maskinværksted holder til i Hurup Thy, hvor der er højt til loftet og plads til udvikling. Der er ikke langt til gode veje, og færgeforbindelserne

Læs mere

MED DRISTIGHED OG OMHU PROCESOPVARMNING TT BOILERS

MED DRISTIGHED OG OMHU PROCESOPVARMNING TT BOILERS MED DRISTIGHED OG OMHU PROCESOPVARMNING TT BOILERS Hvorfor spilde sin kostbare tid, - hvis man kan få andre til at lave arbejdet? Det er ikke altid nemt som kunde, hvis man på egen hånd skal løse specielle

Læs mere

Gr. 10 Pumpeaggregater

Gr. 10 Pumpeaggregater Gr. 10 Pumpeaggregater AVN Pumpestation AVN Hydraulik A/S har mange års erfaring i fremstilling af pumpestationer til stort set alle formål i industrien. Vi har også et stort know-how omkring hydraulik

Læs mere

Innovation og service har siden 1945 udviklet Hagens Spring Group til at være en førende producent af kvalitetsfjedre til det globale marked.

Innovation og service har siden 1945 udviklet Hagens Spring Group til at være en førende producent af kvalitetsfjedre til det globale marked. Innovation og service har siden 1945 udviklet Hagens Spring Group til at være en førende producent af kvalitetsfjedre til det globale marked. Velkommen til. Henrik Hagens CEO Indhold Produkter Fjedre i

Læs mere

Nyborg Jernstøberi. Af Rikke Kristensen

Nyborg Jernstøberi. Af Rikke Kristensen Nyborg Jernstøberi Af Rikke Kristensen Lidt om jernstøbningens historie I Europa er jernstøbning kendt fra midten af 1400-tallet, hvor man støder på støbejernsplader anvendt som foring i ildstederne. Senere

Læs mere

A k v a r i e T e k n i k. c o n t r o l - r e g u l a t i o n - s u p e r v i s i o n. w w w. c o w e x. c o m

A k v a r i e T e k n i k. c o n t r o l - r e g u l a t i o n - s u p e r v i s i o n. w w w. c o w e x. c o m - Miljøvenligt Akvarium - Vandet renses og recirkuleres - Reducering af driftsomkostninger - Aqua Control System - Alarm system Cowex AkvarieTeknik Cowex AkvarieTeknik Ved anvendelse af den nyeste teknologi

Læs mere

04 November 2010 Rasmus Niebuhr

04 November 2010 Rasmus Niebuhr FMV Hærdeseminar 04 November 2010 Rasmus Niebuhr Niebuhr Gears A/S er nordens største og førende producent af tandhjul og transmissionselementer til de fleste brancher i maskinindustrien. Indhold Hvem

Læs mere

Made in Denmark Made in Denmark

Made in Denmark Made in Denmark DK www.hwam.dk HWEM ER Made in Denmark Made in Denmark HVEM Made ER in HWAM? Denmark Eller Hwem er HWAM?, som vi siger på godt jysk. HWAM er én af Danmarks største producenter af arkitekttegnede og miljøvenlige

Læs mere

Garanti for kvalitet og pålidelighed

Garanti for kvalitet og pålidelighed Garanti for kvalitet og pålidelighed Mange års erfaring B. Schrøder i Holsted er i dag en moderne virksomhed med en lang historie. Firmaet blev oprindeligt grundlagt i 1923 af Frederik Schrøder og senere

Læs mere

Flygt AquaKontrol SPECIAL UDVIKLET VANDVÆRKSSTYRING

Flygt AquaKontrol SPECIAL UDVIKLET VANDVÆRKSSTYRING Flygt AquaKontrol SPECIAL UDVIKLET VANDVÆRKSSTYRING Èn enhed Ubegrænsede muligheder Flygt AquaKontrol er en standard modul opbygget styring, udviklet udelukkende til vandværker. Flygt AquaKontrol indeholder

Læs mere

Kvalitetsarbejde i jern og stål siden 1855

Kvalitetsarbejde i jern og stål siden 1855 Kvalitetsarbejde i jern og stål siden 1855 Hvem er vi? P. Lindberg blev grundlagt i 1855 og har siden udviklet sig fra landbrugssmedje med lokale kunder, til en moderne specialvirksomhed med kunder over

Læs mere

Kvalitetshåndbog. for. Smedefirmaet. MOELApS

Kvalitetshåndbog. for. Smedefirmaet. MOELApS Kvalitetshåndbog for Smedefirmaet Stålkonstruktioner, Trapper, gelændere, porte, Låger, hegn, altaner, m.m. Veludført arbejde giver personlig tilfredsstillelse Side 1af 8 Udarb.:PH Godk.:LH Dato: 09-01-2013

Læs mere

Orientering fra DM-branche til passive medlemmer

Orientering fra DM-branche til passive medlemmer Nyhedsbrev nr. 11 november 2017 Orientering fra DM-branche til passive medlemmer Emner: Husk tilmelding til DM-Generalforsamling og Branchedag CLIMMAR magasin DBL 2017 Mærkedage Nyt fra Christiansborg

Læs mere

... Vi har hjertet med

... Vi har hjertet med ... Vi har hjertet med Faste ydelser Medicinering Personlig Pleje Tilberedning og servering Omsorg Indkøb Rengøring Døgnvagt Tøjvask Tilkøbsydelser og fleksibel hjemmehjælp Der er i DK-pleje mulighed for

Læs mere

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg.

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. cylindre profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. Hydraflex A/S er en del af Hydraulic Group og har blandt andet herigennem

Læs mere

Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion.

Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion. Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion. LIND JENSEN BIOGAS En afdeling af Lind Jensens Maskinfabrik

Læs mere

Flygt AquaKontrol SPECIAL UDVIKLET VANDVÆRKSSTYRING

Flygt AquaKontrol SPECIAL UDVIKLET VANDVÆRKSSTYRING Flygt AquaKontrol SPECIAL UDVIKLET VANDVÆRKSSTYRING Èn enhed Ubegrænsede muligheder Flygt AquaKontrol er en standard modul opbygget styring, udviklet udelukkende til vandværker. Flygt AquaKontrol indeholder

Læs mere

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner 2006 2001 Ingemann Maskinfabrik fik i 2007 tildelt DS Håndværk & Industris Erhvervspris 2007 - og blev i årene 2001 og 2006 udråbt som Gazelle virksomhed af dagbladet

Læs mere

DESIGN ENGINEERING & DOCUMENTATION. Du har behovet... idoc har løsningen!

DESIGN ENGINEERING & DOCUMENTATION. Du har behovet... idoc har løsningen! DESIGN ENGINEERING & DOCUMENTATION Du har behovet... idoc har løsningen! 1 Hos idoc har vi store ambitioner for fremtiden Vores ambitioner bygger på et tæt forhold til vores kunder. Ambitionerne er drivkraften

Læs mere

PROFESSIONELT HÅNDVÆRK

PROFESSIONELT HÅNDVÆRK PROFESSIONELT HÅNDVÆRK Tlf. 70 22 66 70 www.tsjp.dk Historien EN HOLDBAR VISION Virksomheden Tømrer- og Snedkermester Jacob Pedersen A/S har udviklet sig i en rivende fart siden opstart i 2001. Visionen

Læs mere

CHECKLISTE. Checkliste over mulige energibesparelser. Januar 2013

CHECKLISTE. Checkliste over mulige energibesparelser. Januar 2013 CHECKLISTE Checkliste over mulige energibesparelser Januar 2013 Vand og Teknik A/S Michael Drewsens vej 23 8270 Højbjerg Tlf.: 8744 1055 mail@vandogteknik.dk www.vandogteknik.dk SKITSERING & RÅDGIVNING

Læs mere

ANNEBERG group. ANNEBERG transport A/S Danmark. G. Anneberg & Søn I/S Danmark. ANNEBERG transpol - Polen. ANNEBERG transport A/S - Minsk

ANNEBERG group. ANNEBERG transport A/S Danmark. G. Anneberg & Søn I/S Danmark. ANNEBERG transpol - Polen. ANNEBERG transport A/S - Minsk ANNEBERG group ANNEBERG transport A/S Danmark G. Anneberg & Søn I/S Danmark ANNEBERG transpol - Polen ANNEBERG transport A/S - Minsk ANNEBERG transport GmbH Tyskland Brejning Grusgrav ApS ANNEBERG Logistic

Læs mere

Mejerisektoren - Mælk

Mejerisektoren - Mælk Working Class Food Metal Automatiserer arbejdsprocesser til: Mejerisektoren - Mælk Effektiv og fleksibel: - Pakning - Bila Milk Packer - Palletering Pakning Effektivt Ensartet Fjerner EGA Pakning af mælk

Læs mere

power to the sea integrerede elektriske løsninger

power to the sea integrerede elektriske løsninger power to the sea integrerede elektriske løsninger fra det store overblik til de små detaljer vi gør det komplicerede enkelt for dig hvor svært skal det være? Der er noget specielt over det maritime. Noget

Læs mere

Velkommen hos Globe Malerfirma

Velkommen hos Globe Malerfirma Velkommen hos Globe Malerfirma Globe Malerfirma er en familie- og medarbejderejet virksomhed, som oprindeligt startede i Esbjerg. I dag beskæftiger virksomheden ca. 150 fleksible medarbejdere fordelt på

Læs mere

DetailConsult er totalrådgiver vi gør det nemt for vores kunder

DetailConsult er totalrådgiver vi gør det nemt for vores kunder DetailConsult er totalrådgiver vi gør det nemt for vores kunder DetailConsult har mange års erfaring med projektering og udvikling for bygherre. Vi har speciale i detailhandlen og arbejder løsningsorienteret

Læs mere

Han stiftede derfor i 2014 selskabet Sejlshoppen ApS i Aarhus og begyndte at handle med alle former for tilbehør til både og sejlertøj m.v.

Han stiftede derfor i 2014 selskabet Sejlshoppen ApS i Aarhus og begyndte at handle med alle former for tilbehør til både og sejlertøj m.v. BA. ØKONOMI-STUDERENDE Sommereksamen 2016 Ordinær eksamen Skriftlig prøve: 4621010083 International Handelsret Varighed: 3 timer Hjælpemidler: Alle (Den anførte vægtning af opgaverne er vejledende). Baggrund

Læs mere

BRANCHEANALYSE MALERE

BRANCHEANALYSE MALERE BRANCHEANALYSE MALERE Vi er konservative. Vi tjener pengene, inden vi bruger dem, og vi har ingen lån eller kassekredit. Citat fra en BDO-kunde 3 BRANCHEANALYSE MALERE Malerne fastholder omsætningsniveauet

Læs mere

Nyhedsbrev - August 2017

Nyhedsbrev - August 2017 Nyhedsbrev - August 2017 Københavns Universitet Væksten følger ressourcerne ELINDCO har nået sine mål tre år før tid. Vi vækster ikke for vækstens skyld men for at skabe en stabil virksomhed med de rette

Læs mere

Tavle komponenter. Effekttavler. PLC styring. En stærk. el-tavle leverandør

Tavle komponenter. Effekttavler. PLC styring. En stærk. el-tavle leverandør Styretavler Gruppetavler Effekttavler Projektering Skilte PLC styring En stærk el-tavle leverandør Tavle komponenter Styretavler Gruppetavler Effekttavler Projektering Tavle komponenter PLC styring Skilte

Læs mere

Leverandør til sundhedssektoren siden 1964. Siger det vi gør...

Leverandør til sundhedssektoren siden 1964. Siger det vi gør... Siger det vi gør... Leverandør til sundhedssektoren siden 1964 1 1964-2009 45 år ERFARING Bjørn Nielsen Rehab & Hospitalsartikler A/S blev stiftet i 1964 og har siden været en betydende leverandør til

Læs mere

Mejerisektoren - ost

Mejerisektoren - ost Working Class Food Automatiserer arbejdsprocesser til: Mejerisektoren - ost Effektiv og fleksibel: - Håndtering i højhygiejne zoner - Pakning - Mixpakning - Palletering Håndtering i højhygiejne zoner Skånsomt

Læs mere

Simon Moos. Maskinfabrik a s. MOOS slamsugeren. Tilpasning er ingen kunst - det er kernen i vor kompetence

Simon Moos. Maskinfabrik a s. MOOS slamsugeren. Tilpasning er ingen kunst - det er kernen i vor kompetence Simon Moos Maskinfabrik a s MOOS slamsugeren Tilpasning er ingen kunst - det er kernen i vor kompetence Vi bygger på stærke værdier... Simon Moos Maskinfabrik har 30 års erfaring i konstruktion og produktion

Læs mere

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat Vi engagerer os mere Revision Rådgivning Skat Altid til rådighed... Jesper Christensen, Revisor Vi er med hele vejen Gennem en virksomheds livsforløb er der behov for assistance og rådgivning på en række

Læs mere

Kvalitetshåndbog. for. Forum Smede & VVS ApS

Kvalitetshåndbog. for. Forum Smede & VVS ApS Side: 1 af 7; Titel: Kvalitetshåndbog Kvalitetshåndbog for Forum Smede & VVS ApS Side: 2 af 7; Titel: Kvalitetshåndbog Indholdsfortegnelse 1. Forord 2 2. Administrative informationer 2 2.1 Oplysninger

Læs mere

nyheder og information fra danish agro Maj 2012 læs om

nyheder og information fra danish agro Maj 2012 læs om nyheder og information fra danish agro Maj 2012 læs om Chr. Junker kan fejre 25 års jubilæum fredag den 1. juni Vintersæd - bestil allerede nu! Fokus på bejdsning Nye funktioner på kundeportalen Levering

Læs mere

BRANCHEANALYSE MALERE

BRANCHEANALYSE MALERE BRANCHEANALYSE MALERE Vi er konservative. Vi tjener pengene, inden vi bruger dem, og vi har ingen lån eller kassekredit. Citat fra en BDO-kunde 3 BRANCHEANALYSE MALERE Malerne fastholder omsætningsniveauet

Læs mere

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle > Høj effektivitet > Få sliddele > Minimal støj En attraktiv investering - skabt til danske forhold! KVA Vind A/S Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Tel. (+45) 9736

Læs mere

Et projekt, der bliver væsentligt større end planlagt og en bygherre, der siger tak!

Et projekt, der bliver væsentligt større end planlagt og en bygherre, der siger tak! Et projekt, der bliver væsentligt større end planlagt og en bygherre, der siger tak! Greve Solrød Forsyning gør sig klar til kampen mod fremtidens kraftige regnskyl. Midlet er avancerede kontrol- og regnstyringssystemer

Læs mere

Hvis dette kunne have jeres interesse vil jeg meget gerne være behjælpelig med yderlig information og evt. tilbud.

Hvis dette kunne have jeres interesse vil jeg meget gerne være behjælpelig med yderlig information og evt. tilbud. Dato: 06-2005 Hermed fremsendes uopfordret en brochure mappe med vores udstyr til måling af brændstof forbrug om borde på skibe. Jeg håber at i lige har tid til at gennemse det medsendte. Systemet har

Læs mere

Biobrændsel. fyringsanlæg. Træpiller. - Flis, halm og træpiller... Fuldautomatiske. www.linka.dk

Biobrændsel. fyringsanlæg. Træpiller. - Flis, halm og træpiller... Fuldautomatiske. www.linka.dk Biobrændsel - Flis, halm og træpiller... Træpiller Fuldautomatiske fyringsanlæg www.linka.dk Fyringsteknologi til biobrændsler Forbrændingsherd Forbrændingsteknik Fyringsteknologien til biobrændsler er

Læs mere

RSL Transportbånd ApS

RSL Transportbånd ApS RSL Transportbånd ApS RSL har beskæftiget sig med transportører i over 20 år, og har vokset sig stærk i markedet år for år. Vores succes er blevet bygget på kunders tilfredshed. Derfor er det tætte samarbejde

Læs mere

www.alcon.nu Halmfyr Kedler Skorstene Stokeranlæg

www.alcon.nu Halmfyr Kedler Skorstene Stokeranlæg www.alcon.nu Halmfyr Kedler Skorstene Stokeranlæg Om Alcon A/S I 1978 trængte ingeniør Svend Bisgaard Kristensen til at prøve noget nyt. Han købte et skrantende smedeværksted, og da energikrisen samtidig

Læs mere

Til højre Kalman Hafner i værkstedet i 60erne.

Til højre Kalman Hafner i værkstedet i 60erne. 12 Vores erfaring garanterer det bedste resultat, fortæller alman Hafner. Firmaet støber således dagligt i mange forskellige legeringer herunder guld, sølv, platin, bronze og kobber samt firmaets specialitet;

Læs mere

Nyt SEEPEX Logo. Reservedele. Forsendelser

Nyt SEEPEX Logo. Reservedele. Forsendelser Nyt SEEPEX Logo SEEPEX skifter ansigt udadtil. Efter mere end 10 år med vores tidligere logo har vi per 3. november 2014 skiftet logo og udtryk. Besøg os på vores nye hjemmeside: www.seepex.com Reservedele

Læs mere

Dansk Solvarme ApS arbejder på private og erhverv i hele Skandinavien og har aktiviteter i blandt andet Østeuropa, Afrika og Sydamerika.

Dansk Solvarme ApS arbejder på private og erhverv i hele Skandinavien og har aktiviteter i blandt andet Østeuropa, Afrika og Sydamerika. Firmaprofil (CVR: 30564294) er et 100 procent dansk ejet firma med opstart i 2007 og udspringer af Nørresundby VVS, hvor VVS installatør Lars Christensen igennem mere end 25 år har haft fokus på energioptimering.

Læs mere

KØB AF ULSTRUP PLAST. Præsentation v/adm. direktør Frank Gad 22. juni 2015. Køb af Ulstrup Plast 22. juni 2015 / SP Group

KØB AF ULSTRUP PLAST. Præsentation v/adm. direktør Frank Gad 22. juni 2015. Køb af Ulstrup Plast 22. juni 2015 / SP Group KØB AF ULSTRUP PLAST Præsentation v/adm. direktør Frank Gad 22. juni 2015 1 DAGSORDEN Resumé Kort om SP Group Kort om Ulstrup Plast Rationalet bag transaktionen Udstedelse af op til 200.000 stk. nye aktier

Læs mere

Jan Brünnich-Lyngbye Direktør Dansk Plast Rådgivning ApS Plast teknologisk Rådgiver.

Jan Brünnich-Lyngbye Direktør Dansk Plast Rådgivning ApS Plast teknologisk Rådgiver. CV Jan Brünnich-Lyngbye Direktør Dansk Plast Rådgivning ApS Plast teknologisk Rådgiver. Jan Brünnich-Lyngbye Direktør Dansk Plast Rådgivning ApS Plast teknologisk Rådgiver 21-4-2004 2018-------- Rådgivende

Læs mere

Kvalitetshåndbog. for. Houe Smed & VVS

Kvalitetshåndbog. for. Houe Smed & VVS Kvalitetshåndbog for Houe Smed & VVS Side 1 af 8 0. Indholdsfortegnelse Kvalitetshåndbog 0. Indholdsfortegnelse 1 1. Forord 2 2. Organisationsplan 3 3. Kvalitetsmålsætning 4 4. Kvalitetspolitik 4 5. Leveringsformåen

Læs mere

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle > Høj effektivitet > Få sliddele > Minimal støj En attraktiv investering - skabt til danske forhold! KVA Vind A/S Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Tel. (+45) 9736

Læs mere

Fra vindmøller tandlægebor

Fra vindmøller tandlægebor Fra vindmøller tandlægebor Det kan godt lade sig gøre at tjene gode penge som elektromekaniker beviset findes i Skjern Af Jørgen Jensen bliver mere servicearbejde hos dem, der outsourcer. Skjern Elektro

Læs mere

MALEANLÆG AAGAARD EN KOMPETENT SAMARBEJDSPARTNER

MALEANLÆG AAGAARD EN KOMPETENT SAMARBEJDSPARTNER MALEANLÆG AAGAARD EN KOMPETENT SAMARBEJDSPARTNER MALEANLÆG FOR VINDUER Igennem de sidste 42 år har Aagaard Finnrose A/S leveret over 800 komplette lakeringslinier over hele verden. Her er valgt en løsning

Læs mere

Bies Bryghus. Kunstetagerne. - Fra start til nu. Bies Gaard Adelgade 26 9500Hobro. St. Torv. Hobro museum for moderne k

Bies Bryghus. Kunstetagerne. - Fra start til nu. Bies Gaard Adelgade 26 9500Hobro. St. Torv. Hobro museum for moderne k I underste etage er skif udstillinger med moderne og international kun I øvrige etager vise Hobro Kunstsamlin med 30 af Danmarks før kunstnere. I alt 1015 m 2 kunstudsti i 4 etager. Bies Bryghus - Fra

Læs mere

Boxcharge TM. Dansk udviklet opbevarings- og opladningsprodukter til skoleog uddannelsesmarkedet. Boxcharge 24 TM. Boxcharge 12 TM.

Boxcharge TM. Dansk udviklet opbevarings- og opladningsprodukter til skoleog uddannelsesmarkedet. Boxcharge 24 TM. Boxcharge 12 TM. faxe bogtryk/grafisk Boxcharge 12 TM Højde: 1105 mm Længde: 620 mm Bredde: 550 mm Vægt: 60 kilo Boxcharge 24 TM Højde: 1105 mm Længde: 980 mm Bredde: 550 mm Vægt: 95 kilo Boxcharge TM Notesafe TM Højde:

Læs mere

Værdier er intet værd, hvis de forbliver ord på papir. Værdierne skal folde sig ud i konkrete handlinger. De skal leves. Og opleves.

Værdier er intet værd, hvis de forbliver ord på papir. Værdierne skal folde sig ud i konkrete handlinger. De skal leves. Og opleves. KORT OM OS & VORES VÆRDIER Any intelligent fool can make things bigger, more complex and more violent. It takes a touch of genius, and a lot of courage, to move in the opposite direction. - Einstein Vores

Læs mere

AKTIV HYDRAULIK. Dine behov - vores mission

AKTIV HYDRAULIK. Dine behov - vores mission AKTIV HYDRAULIK Dine behov - vores mission Totalløsninger Fra idé til produktion og salg. Vi hjælper dig med udvikling og design af hydrauliksystemer. Vores landdækkende servicepartnere tilser gerne dine

Læs mere

we know how 306100108-2000 G R U P P E N

we know how 306100108-2000 G R U P P E N we know how G R U P P E N 02 AVN Gruppens ejere. Fra venstre Henrik Krabbe, Peter Krabbe og Ole Krabbe G R U P P E N Teknik der skaber resultater AVN Gruppen blev grundlagt i 1933 af Alfred V. Nielsen.

Læs mere

Flügger fordi... Indholdsfortegnelse

Flügger fordi... Indholdsfortegnelse Flügger fordi... Indholdsfortegnelse Kort og godt om Flügger Historiske milepæle Flüggers omsætning Kvalitet og miljø Service og support Her finder du os Kvalitet er mere end dét, øjet ser. Det er også

Læs mere

Øget indtjening og faktureringshastighed med

Øget indtjening og faktureringshastighed med Enemærke & Petersen a/s er en koncern, der også omfatter datterselskaberne Ringsted Entreprenørforretning og E&P service. En solid erfaring som hoved- og totalentreprenør suppleret med specifikke kompetencer

Læs mere

To motorer fra kraftvarmeværket i Randers er blevet renoveret af PRONOR som følge af samarbejdsaftale med Verdo.

To motorer fra kraftvarmeværket i Randers er blevet renoveret af PRONOR som følge af samarbejdsaftale med Verdo. To motorer fra kraftvarmeværket i Randers er blevet renoveret af PRONOR som følge af samarbejdsaftale med Verdo. 18 Produktion og distribution af energi Renovering af ældre motorer og gear betaler sig

Læs mere

Kvalitetshåndbog. for Smemek ApS

Kvalitetshåndbog. for Smemek ApS Kvalitetshåndbog for Smemek ApS Kvalitetsstyring Smemek ApS ApS Side 1 af 8 0. Indholdsfortegnelse Kvalitetshåndbog 0. Indholdsfortegnelse 1 1. Forord 2 2. Organisationsplan 3 3. Kvalitetsmålsætning 4

Læs mere

Motortræf og 150 års fødselsdag

Motortræf og 150 års fødselsdag Motortræf og 150 års fødselsdag Af Jørgen Kjær Medarbejderne på Dansk Motor- og Maskinsamling på Norddjursland har travlt de skal have gjort klar til forårets store motortræf lørdag den 26. april, og samtidig

Læs mere

Fra vandflaske til 100 procent genanvendeligt tæppe

Fra vandflaske til 100 procent genanvendeligt tæppe Fra vandflaske til 100 procent genanvendeligt tæppe Den midtjyske tæppeproducent, Fletco Tæpper, deltog i en workshop i Rethink Business projektet om idéer til forretningsudvikling. Fletco Carpet lancerer

Læs mere

Cowex Præsentation. Løsninger. Viden til. www.cowex.com. P r o f i l & k o m p e t e n c e r. industrial lt automation process technology

Cowex Præsentation. Løsninger. Viden til. www.cowex.com. P r o f i l & k o m p e t e n c e r. industrial lt automation process technology Cowex Præsentation Viden til Løsninger P r o f i l & k o m p e t e n c e r industrial lt automation process technology Profil & Know-how Cowex Profil Cowex a/s er en virksomhed med speciale i løsning af

Læs mere

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis LASERSKÆRING REVOLVERSTANSNING Den foretrukne underleverandør Med mange års erfaring, en bred og alsidig maskinpark og ikke mindst en professionel

Læs mere

tradition og fornyelse

tradition og fornyelse tradition og fornyelse TIDSLINJE nicolaisen & larsen a/s stiftes som et familieejet aktieselskab med base i Ulfborg. firmaet bliver eneforhandler af jcb-maskiner i danmark. en position fi rmaet har holdt

Læs mere

Betonelementteknologi www.avermann.de

Betonelementteknologi www.avermann.de Betonelementteknologi www.avermann.de Velkommen til AVERMANN! AVERMANN er en familieejet virksomhed med aktiviteter world-wide. Virksomheden har mere end 300 ansatte og har produceret høj-kvalitets produktionsudrustning

Læs mere

MOD NYE LØSNINGER Dansk Byggeris Strategi 2014-2016

MOD NYE LØSNINGER Dansk Byggeris Strategi 2014-2016 MOD NYE LØSNINGER Dansk Byggeris Strategi 2014-2016 FORORD Dansk Byggeri har udarbejdet en ny strategi. Efter en lang periode med krise og tilpasninger ser vi nu fremad og fokuserer på udvikling. Derfor

Læs mere

50 & 25: ESYLUX fejrer dobbeltjubilæum

50 & 25: ESYLUX fejrer dobbeltjubilæum PRESSEINFORMATION Ahrensburg, 19. november 2018 50 & 25: ESYLUX fejrer dobbeltjubilæum I slutningen af 2018 falder to af de vigtigste datoer i ESYLUX' firmahistorie sammen. Grundlægger Peter Kremser ser

Læs mere

Organisationsmanual SIKA RENGØRING A/S. Organisationen bag SIKA Rengøring A/S

Organisationsmanual SIKA RENGØRING A/S. Organisationen bag SIKA Rengøring A/S Organisationsmanual SIKA Organisationen bag SIKA Rengøring A/S 1 En robust organisation SIKA Rengøring A/S blev grundlagt i 2001 af Richard, Elisabeth og Bent Hansen, som har mere end 30 års praktisk og

Læs mere

Personalehåndbog. Spot Installation A/S.

Personalehåndbog. Spot Installation A/S. 1 Personalehåndbog. Spot Installation A/S. Uplandsgade 56 2300 København S. Telefon 35433442 2 Indholdsfortegnelse. 1. Forside. 2. Indholdsfortegnelse. 3. Velkommen. 4. Telefonliste. 5. Organisation. 6.

Læs mere

DAN FUGT kvalitetsanlæg til vand. DAN FUGT RO vandbehandling. DAN FUGT kompakt RO anlæg

DAN FUGT kvalitetsanlæg til vand. DAN FUGT RO vandbehandling. DAN FUGT kompakt RO anlæg DAN FUGT RO vandbehandling DAN FUGT kompakt RO anlæg Fra 50 til 200 l/h Alle anlæg er med PLC styring og overvågning af sikkerhedsfunktioner. Alle anlæg er opbygget med rustfri tryktank, ( lukket system

Læs mere

INNOVATIVE LØSNINGER & GENSIDIG DIALOG

INNOVATIVE LØSNINGER & GENSIDIG DIALOG INNOVATIVE LØSNINGER & GENSIDIG DIALOG Hos Dansk Plast er vi utroligt stolte over vores arbejde. Vi lægger hver dag et stort stykke arbejde i at nå vores ultimative mål: at alle vores kunder er glade og

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

QMS- håndbog Kvalitet og Miljø

QMS- håndbog Kvalitet og Miljø QMS- håndbog Kvalitet og Miljø Munck Asfalt a/s April 2015 Munck Asfalt a/s Munck Intercon a/s, nu Munck Asfalt a/s, blev etableret i Nyborg i starten af 90'erne. I de første år var fokus koncentreret

Læs mere

SIKKERHEDEN LIGGER I DETALJERNE

SIKKERHEDEN LIGGER I DETALJERNE SIKKERHEDEN LIGGER I DETALJERNE INTEGREREDE SIKKERHEDSLØSNINGER SIKOM A/S udvikler og leverer integrerede sikkerhedssystemer til kunder, hvor kvalitet, driftsikkerhed og funktionalitet har høj prioritet.

Læs mere

Omeksamen. ERHVERVSØKONOMI 8.. august 2002 Eksamen (4 timer) Alle skriftlige hjælpemidler er tilladte

Omeksamen. ERHVERVSØKONOMI 8.. august 2002 Eksamen (4 timer) Alle skriftlige hjælpemidler er tilladte Aalborg Universitet HD-studiet l.del l 139 Omeksamen ERHVERVSØKONOMI 8.. august 2002 Eksamen (4 timer) Alle skriftlige hjælpemidler er tilladte Dette opgavesæt består af 4 opgaver, der vejledende forventes

Læs mere

Kapitel 4 Et værft opstår D

Kapitel 4 Et værft opstår D Kapitel 4 Et værft opstår D a Peer og Peter Bruun i slutningen af 1960 erne flytter byggeriet af både til det senere Flipper Scow værft, møder Svend Friberg Peer Bruun nede på havnen, da han anløber med

Læs mere

Buch & Holm kan fejre 75 års jubilæum

Buch & Holm kan fejre 75 års jubilæum Buch & Holm kan fejre 75 års jubilæum De første år Den 25. november 1935 stiftede Axel Wilhelm Holm og Frederik Jørgen Buch aktieselskabet Buch & Holm A/S. De to unge mænd fik kontakt til hinanden gennem

Læs mere

Leder Vi kan være godt tilfredse med 2017

Leder Vi kan være godt tilfredse med 2017 Leder Leder Vi kan være godt tilfredse med 2017 Der var meget at glæde sig over i det forgangne år. Fødevare- og landbrugspakken slog for alvor igennem i forbindelse med årets høst. PSO-afgiften er under

Læs mere

Byggefi rmaet Johansen

Byggefi rmaet Johansen Byggefi rmaet Johansen Januar 2010 - Magasinet om byggefi rmaet Johansen 04 03 08 06 BYGGEFIRMAET JOHANSEN Indhold BYGGEFIRMAET JOHANSEN Skribenter: Lisbet Friis Møller Layout / opsætning: Amazezig Synlighed

Læs mere

Kalender 2019 er opdateret

Kalender 2019 er opdateret Kalender 2019 er opdateret Kalender 2019 er nu opdateret Et motorcykelkørekort med spor til Sachsen For godt 10 år siden valgte jeg at tage et kørekort til motorcykel. I den forbindelse stod det mig hurtigt

Læs mere

Det gør det nemt og overskueligt for kunden og muligt for JN Data at levere sikker og stabil IT-drift effektivt - og til en attraktiv pris.

Det gør det nemt og overskueligt for kunden og muligt for JN Data at levere sikker og stabil IT-drift effektivt - og til en attraktiv pris. STRATEGI 2020 I JN Data har vi lanceret en strategi med et kommercielt sigte. Med strategien har vi en klar ambition om, at vi i 2020 er en one stop shop for vores kunder. Det betyder, at vi finder vi

Læs mere