#me2. Hoteldirektøren er helt på toppen da jeg dukker op til den for mig årlige udrenselsesterapi. Må jeg først komplimentere:

Relaterede dokumenter
TRUMP OG HILLARY, KENDTE OG KONGELIGE ST. KALVØY STEN, BLAD, MARILYN OG OLIVIA, 18:30 ÅR I N ORGE, BORD I MOSS, NORSK YNGEL PÅ HOTELLET, LIVSNYDERE.

Julen '99 2 HOTELVÆRT I POLITIET SØGELYS 6 NY MAND PÅ HOTELLET? 6 YNGSTE PICCOLO PRESSET? 8 HOTELFRUE ANGRER 3 FÆTTER/KUSINE DYPPET

Julen Kære alle sammen.

UNGE LIGHED FÆLLESSKAB

SFO NYT DECEMBER 2011

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018

Juni - september. Nr. 2 Ribe-Nyt Årgang 2

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Student - og så afsted

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne. Kapitel 3 - Biler, cykler og

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

MEDARBEJDERBLADET. November Årgang 5- Nr. 10 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt!

Julen 2014 Fest i Norge Kano, konfirmation, elgburger, wakeboard, spidstegt vildsvin, Koster-hygge, kobberbryllup, Basim, tattoo-nyt og flere svampe.

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt.

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

Læs og lær om. Christian Eriksen

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011.

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Tema: Familieliv. Artikel: Vi vælger samme type igen og igen Svar på spørgsmålene:

Lidt flere...stemningsbilleder fra Åbent værksted

Kugler i fladjern. Fyldte træer

"KØD" 4. Draft. Niels H. F. Jensby. Station Next Toppen

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

MEDARBEJDERBLADET. jul. Glædelig. December Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt!

EN E-BOG FRA MIG TIL DIG

Nyhedsbrev Juni Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Læs og lær om. Lukas Graham

Ungdom. spot på sporten // JANUAR Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Jens Christian Nielsen og Maren Kirstine Lumbye, mormors forældre.

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb.

Vi arbejder i øjeblikket på at forbedre forholdene for hestene. Mere om det snart. Kom og nyd samværet med vores søde heste.

Mailene. Dit liv B side 14

Nyhedsbrev september - oktober 2018

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde.

15. søndag efter Trinitatis

15. søndag efter trinitatis II konfirmandvelkomst

Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører:

Aktiv Højskole Gerlev Idrætshøjskole 06/5-10/5 2019

Nr. 30 december Nye nej tak mærkater. Få point i. 35Casper og Mikkel. fra Ikast fortæller om jobbet som omdeler

JULEBREV Kære Forældre.

side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar

FILMET OG DELT - OM BILLEDDELING UDEN SAMTYKKE. Indledning. Hvad er temaet i denne artikel? Hvad betyder billeddeling uden samtykke?

Skovnissen Kogle. Miljøministeriet, Skov- og Naturstyrelsen

Velkommen til årets første:

ENLIG ELLER SAMLEVENDE?

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus

Som noget af det første bestilte vi derefter vores bryllupsfotograf. Vi var ikke et sekund i tvivl om, at vi ønskede, at Vores Store Dag skulle

SUPERWOMAN HVAD VIL DU MED DIT LIV?

Hjertekræmmerhuset har rigtig mange muligheder. Når først hønsenettet er monteret på kommer det sjove

Festival kataloget 2013 er på gaden

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017

Nyhedsbrev fra klynge 2

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

De 2-3 årige på grøn stue

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Travlhed med pyntning til juleudstillingerne

Overnatning i Buerup d august 2013

Syv veje til kærligheden

Nyhedsbrev uge

Mange julehilsner Albert

Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Fællesfødselsdagstur for august og september:

Dansk som andetsprog G

MAGISKE MEDDELELSER 2015/16 Information fra præsidenten nr. 2

Hilsen fra redaktionen

Min mor eller far har ondt

Det, som aviserne ikke skriver om

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned.

EN HILSEN TIL DANMARK

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev

Materiale om netetik og digital dannelse til Aalborg Kommunes Skoleforvaltning

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

Flot hæder til Gunnar Lund

NYHEDSBREV FRA SFO FRITTERHØJEN APRIL 2016

AFSLUTTENDE OPGAVE. Lad Grønsted forblive Grøn

Derefter til Valby for at besøge Ib, hvis søn og svigerdatter på samme tidspunkt steg ud af taxaen fra et ferieophold. De boede i samme lejlighedskomp

Vi glæder os, til det bliver tirsdag

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Højager Tidende Juni, 2016

DEN KNU Januar. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 31. Årgang Nr.306. Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1

Side 3.. Kurven. historien om Moses i kurven.

APOKRYFE SKRIFTER SUSANNA AF KING JAMES BIBEL Susanna

Kultur og samfund. Tro og Ritualer. Totemdyr

KROPPENS UDVIKLING. Hej. Jeg en dreng på 12. Har allerede fået hår under armene. Det er mega tidligt og det irriterer mig mega.

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 3 - A u g u s t

Infobrev 3g din sidste tid på OEG. 1. Gem og download dine dokumenter 2. Aflevering af lånte bøger

Så blev det jul igen, og vi samles i kirkerne og senere omkring juletræerne og synger med på julens kendte og fine salmer. Jo, det er sandelig jul.

Coach dig selv til topresultater

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus

SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL

Ukrudt er også blomster, når man først lærer dem at kende

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Transkript:

Julen 2017 SE OGSÅ: MÆND MED PLANTER, EUFEMIA OG ENGLEFJERT, GAME OF DRONES, ITU BACHELOR, LIDT SVIN, NORSK INVASION PÅ HOTELLET, HYTTELARM I TÖCKSFORS, OLDFRUE I KNÆK OG BRÆK

2 #me2 DADS WITH PLANTS Af Ginkgos udspændte reporter. Hoteldirektøren er helt på toppen da jeg dukker op til den for mig årlige udrenselsesterapi. Må jeg først komplimentere: Hvordan kan du holde dig så skarp i kanterne? Jeg føler jo altid et indre pres af kærlighed og skønhed; kan man ikke sige, at jeg har sådan en ud-af-kroppenoplevelse? OK, så slapper vi lige lidt af. Jeg mente bare, at du plejer at være rund og kvapset? Tak, det er jeg stadig. Det du nok tænker på, er mine skarpe holdninger og skud fra hoften? Aaarhhh, det er noget andet jeg hører. Men vi skal ikke tale om dit seksualliv. Jeg vil tale om dine indre dæmoner. Hvis du her tænker på, om jeg har chikaneret kvinder i min post-nutilværelse, må jeg melde Hus Forbi. Hvorfor går du så og ser så me-too agtig ud? Altså jeg har jo en datter, tidligere piccoline på hotellet, som har udgivet en foto-kalender, hvor 12 mænd stiller deres krop til skue med en plante som undskyldning. Ja vi har set den, men hvem er mændene?, Vi har på redaktionen forgæves prøvet at finde ud af om du, hoteldirektør, er en af de heldige? Nånånåså, de er jo helt anonymiseret, så det kan jeg ikke afsløre. Men går man efter de kønne kroppe, kunne det jo sagtens... Stop. Vores research har vist at det IKKE er dig der poserer på nogen af siderne altså ikke nogen Mr. October dér. Kære reporter. Lad mig lige give dig en nyhed: Jeg har været ude på markedet og researchet. Der findes faktisk en kalender, der priser mænd med former: Dads with plants. Her får man sandelig syn for sagen. OK, den har vi faktisk allerede købt her på redaktionen. Halvgamle afdankede mænd med slatne blomster. Jo jo, den har vi checket ud. Bl.a. forsiden, som du ser her. Vores undersøgelser viser, at det er Ernas kaktus, som Hotellet overtog, da hun døde for 31 år siden. Og den står nu i fuldt flor. Så noget tyder på, at vi her har med hoteldirektøren selv at gøre? Min mund er lukket: Jeg er et nøgent menneske... Aarrhhmm altså! KUN LETTERE RETOUCHERET

3 Knæk og bræk også Idas skulder Uheldet var ude på jagtmarken et svin skulle hænges, men en bænk stod 'på hovedet' og Ida måtte opereres i skulder, med drophånd til følge. Er nu på vej tilbage i føling. Så nu er der åbent for nye jagter, bueskydning og kammeratskaber.

4 Kongsvinger revisited: Miss Rødruss 1977 tog en tur tilbage til 40 års jubilæum med den gamle årgang. På samme tur blev der plads til både festival i Moss med Svein Petter på scenen, overnatning hos Martine og Åge, som er i fuld gang med byggesættet og svampetur/ jagt/svømmetur i mudret å med kantareller hos Camilla og Martin. Mobilen overlevede. Og Ida gjorde sin fars registrerede firma 'Smaafix' ære ved at ordne et par småting i huset. Claudi 60. Vores hoffotograf gennem 30 år blev endelig voksen. Der var stor fejring på lystgården i Tappernøje og udskænkning af eget fortræffelige ølbryg. Nabo-Frederik blev student. Far Allan holdt talen til den nybagte og mor Helle havde pyntet fint op.

Livs søde Niels gik på knæ i sommer. Han friede på Island med Ernas gamle forlovelsesring, som Liv fik af Hanne et par år før hun gik bort. Hun syntes det var en fin tanke at Liv skulle have den, da hun er det eneste kvindelige barnebarn, Erna ikke nåede at møde. Så nu kan hun kigge ned på den dejlige ring hver dag, og blive mindet om al den kærlighed den repræsenterer, både fra Erna og Svend, Hanne og selvfølgelig hendes dejlige Niels. 5 Louise og Liv var på kreativ udviklingstur til Japan, fik udgivet BLAD 7, men udgav også årets kalender for kvinder og men2men: GUYS WITH PLANTS. følg dem på blad-journal.dk og på Facebook og Instagram. Check også: livcaroline.com

Tor skiftede Aurehøj Gymnasium ud med HF i Lyngby. 19 års førdselsdagen blev igen fejret hos Martin og Camilla i Töcksfors. Familie og venner og dyr var med. Han blev begavet og så var der elg-burger til.

Jon er nu 25 år og har en Bachelor i Digitale Medier & Design fra ITU. Turen fortsætter, og skulle gerne ende med en Kandidat samme sted om nogle år. Kæreste Maria (også Bachelor), blev 27 års-fejret i haven hjemme hos Haimin og Marianne i Gentofte iøvrigt for sidste gang, da forældrene nu er flyttet på Langelinie. Hvor vi var inviteret til en forrygende flat-warming med særlig havnerundfart for gæsterne. 7

8

9 TAK FOR FOTO (OG MAD): CLAUDI THYRRESTRUP

10 Marlon Langeland er må man med skam erkende en yderst dejlig mand. Han havde fået kendis-pas til Roskilde Festivalen. Efter festivalen kunne han fortjent fejre sin 18 års fødselsdag på Hotellet. Hos Oldfruen er der dømt lækker bag, så der blev ikke sparet på flødeskum og jordbær. Catherine Langeland i teaterkredse i Oslo kendt som Eufemia, havde taget sin egen Englefjert, Arve med til hotellet. Hattifnatt hyggedage selvfølgelig. Alma var glad for at gense sin norske bedsteven.

11 Martin og Camilla tog ophold i Legoland, Lalandia og Hotellet med deres Leopold. Der blev fidget spinnet og gået lange ture i Dyrehaven. Se mig... Ida Langeland glædede igen hotellet med en lille uges visit i sommerlandet. I forbindelse med hendes 18 års fødselsdag, begavede hotellet hende med manuel Underwood skrivemaskine. Hemmingwaysk. Christiane Jarve Bjørnvold og hendes Erik van der Linden (kendt af norsk politi) besøgte hotellet og sprang ud i det danske sommerland. De er ikke kun smukke de er også søde og nemme.

SVERIGE FAMILIE HYGGE BesteMama surprise i det nye Svullrya rækkehus

13 Cirka her landede Martins ny - indkøbte drone 20 timer gammel. Den måtte i battle med Svein Petters; sank dog dybt. Den skulle have filmet de unge på wakeboard. Historien endte godt, da Martin via producenten fik en ny senere... I believe I can touch the sky OL

14 Julie blev konfirmeret, og der blev messet, sunget af præsten i kirken, og hemme på Njålvei 2B blev der spist, hygget og sunget så ikke et øje var tørt.

JYLLAND FAMILIE HYGGE 15

SNAPS Altid godt selskab med familie, naboer, venner her på sommertur til Ermelundssletten i Dyrehaven SpringGarden slabberas. 16 liter most, gløgg og vafler og lidt øko maplesyrup, sponsored by Sue. Josefine Skou Møller 48 cm lækker og 3000 g. Skejby 11/9 kl. 07:09. OG GODT NYTÅR! ØNSKER ÆLDRE SAGEN Avav, der blev jeg lige gjort hvalpeløs Hvad skete der lige dèr. Brormand og Nete gift i 50. HOTEL SPRINGDAMVEJ Ældre Sagen fravalgte dette forslag til årets julekort. Derfor skal I jo ikke snydes. I ønskes en fredfyldt jul og vi sender de kærligte ønsker for 2018: Måtte det blive det lykkeligste nogensinde. nu med renoveret værksted og nye fordøre FÅR.85 TAK TIL ALLE EKSTERNE FOTOGRAFER I DETTE GINKGO RAGNAR HOTVEDT IN MEMORIAM 7. juni 1939-27. maj 2007 RAGNAR HOTVEDT 1985