Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

KAMPREFERATER 2010/ SENIOR

Kampreferater Senior Serie 3, Pulje 7

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Ajax 2. Deltagere: Alle. Banen: Halv bane. Formål: Spillerne skal her træne i selve afslutningen med begge ben.

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion.

SPILØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

Børnefodbold U10.3 OB Træningspas Mandage (4) Tema: Afleveringer / sparketeknik

Jeppe Gosvig for Kasper Mikkelsen 36. Frederik Zander for Faris Bijedic 55 Faris Bijedic for Jakob H Klausen 61

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager:

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Velkommen til. Bagger Låse & Alarm Cup Afholdes den november 2016 Vesthallen i Slagelse

Rejsebrev nr. 2 og 3. Onsdag den 14. juli

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

U Februar Det har været en udpræget fornøjelse at se drengene spille fodbold i hallerne denne vinter. Her er nogle af vinderholdene.

Velkommen til. Slagelse Cup Afholdes den 9-10 december 2017 Vesthallen i Slagelse

Finalestævne VM-kampe Old Boys

Stævneprogram for Tårnby FF Guld Cup

WEEKENDENS AKADEMIKAMPE I ÅDALEN LØRDAG 17. NOVEMBER 15:15 OB - AGF (U17-LIGAEN)

JB CUP 2014 Lørdag den 16. august & Søndag den 17. august

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2015

Den irske målmand stod stærkt i det irske mål. Af træner Magnus Hansen, Syd- og Sønderjyllands Politi. Fotos Robert Hansen, Sydøstjyllands Politi.

Aalborg Chang U13-1 Efteråret 2011

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

Hjertelig velkommen til

SUPERBRUGSEN HAR ÅBEN LØRDAG OG SØNDAG FRA TIL BANE FORDELING

Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt

HUSUM BOLDKLUB'S DELTAGELSE i Easter Open 2012.

Velkommen til. Bagger Låse&Alarm Cup Hovedsponsor Bagger Låse&Alarm, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse

Teknikmærker. FC Skanderborgs teknikmærke. Indholdsfortegnelse. FC Skanderborg. Spillernavn: Baggrund side 2. Teknikmærkerne og afvikling side 3

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen

Velkommen til Shell Slagelse Cup 2015 Hovedsponsor Shell Smedegade 34, 4200 Slagelse

Ballerup Kørestolsrugby Klub

SUPERVETERANERNE NR. 19 OKTOBER 2010 ÅRGANG 5. vi er i skrivende stund placeret på en 3. plads med 30 point. Vi kan kun blive

Vandpolo årsberetning 2014.

Rejsebrev nr. 5 fra GP 1 i Marathon i Grækenland

NB: Pædagoger/lærere skal selv sørge for afviklingen af kampene og sende resultatet til Jesper Andersen, Vadgård Skole. Tlf.

Et håndboldemne i matematik

Fodbold blev måske op-fundet i det gamle Æ-gyp-ten. Her har man fun-det bolde af læ-der, træ og pa-py-rus. De bolde er mere end 2000 år gamle.

2) I træningen af finteteknikken sættes der fokus på at angrebsspilleren:

Rejsebrev nr. 6 fra WC 1 i Shanghai Kina

BREAKING NEWS vedr. Tipskonkurrencen

FODBOLD NEWS Fodboldafdelingen indkalder hermed til afdelingsmøde og præmieoverrækkelser

German Junior Open 2010

MARIBO CUP STÆVNE. Søndag den 23. September 2018 på MB s Anlæg. Blæsenborg Alle Maribo

NR. 27 OKTOBER 2012 ÅRGANG

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

Opvarmning (15 min) Teknisk træning med fokus på berøringer Boldkoordination Opvarmning + 2 handlinger min

Opvarmning (Motorisk/teknisk) (5-6 min på hver øvelse) Teknisk træning

BRØNDBY FUTSAL CUP 2018

politimesterskaber i Danske Danske

Guldsmedens værksted/maribo Cup stævne Søndag den 22. september 2019 på MB s Anlæg. Blæsenborg Alle Maribo

Danmarksmesterskabet i

Marienlyst Drenge Cup 2012

VELKOMMEN TIL MINI SKAW CUP 2015

Læs og lær om. Ballon D or. Verdens bedste fodboldspillere

Lørdag d. 31. august 2019 i Øster Ulslev

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen.

Føtex Food Dragør Cup 2018

Forslag til træningsøvelser for U13 14

Vildbjerg Cup 2014 Ankomst og indkvartering : Første kamp : Kampe fredag :

KAMPPROGRAM Rev.2. Gladsaxe Cup. Den juni 2014

JB CUP 2015 JÆGERSBORG BOLDKLUB. Lørdag den 22. august & Søndag den 23. august ÅRETS BREDDEKLUB

KAMPPROGRAM Rev.3. VB 1968 Micro Cup. Den april 2014

Øens Hold Cup - U10 Drenge Arrangeret af Ringe BK & OB

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Transkript:

U13-1 ubesejret i tysk topturnering For fjerde gang deltog Randers Frejas U13-1 hold i den tyske topturnering nær Karlsruhe. Denne gang var det den talentfulde årgang 2000-trup, som fik oplevelsen og fornøjelsen. Der var afrejse fra klubhuset i Randers natten mellem torsdag og fredag, og efter en lang tur, hvor der bl.a. blev sovet, ankom vi til værtsklubben kl. 14.00 fredag. Et dejligt anlæg med en rigtig god opvisningsbane og bane to var også fin. Om eftermiddagen var der en let gang træning, hvor forskellige spilopbygningsmønstre blev trænet, desuden hjørnespark og frispark. Det var lange hjørnespark i denne turnering. Efter træningen fik drengene et fortjent bad, og værtsfamilierne afhentede drengene, som var indkvarteret parvis. En enkelt gruppe var fire det samme sted. Lørdag formiddag mødtes vi kl. 09.30, stævnet begyndte kl. 10.00. Frejas første kamp var mod VfB Stuttgart, som blandt tyskere bedømmes som et af Tysklands bedste U13-hold. Vejret var førsteklasses strandvejr, men meget varmt, hvis man skulle præstere på topplan i en fodboldkamp. Kampene var 2 x 15 minutter. Kampen var ikke mange minutter gammel, før vi kunne se, at det var et klassehold, vi var oppe imod. Der var ingen tid på bolden, presset kom lynhurtigt, og fysisk var Stuttgart Freja overlegne som hold. Trods drengenes forsøg på højt pres og aggressivitet, så lykkedes det for ofte Stuttgart at spille forbi presset, og så blev det farligt. Stuttgart scorede til 1-0 efter syv minutter, og det var en logisk føring efter deres dominans i første halvleg. I pausen blev der snakket om at komme endnu tættere på i presset, så ville vi have en mulighed for at vende slagets gang. Det gav bonus, drengene sad nu helt tæt på Stuttgart-spillerne, og vi fik et markant overtag. Det høje pres gav også udligningen, da Tobias pressede målmanden tæt ved mål, og han fik scoret til 1-1. Sidst i kampen havde Mac og Bang en 2:1 situation mod deres sidste forsvarer, men desværre fik vi ikke udnyttet den store mulighed til at få sejren. Men en god start. Anden kamp var mod SV Sandhausen, en 2. Bundesliga-klub. Holdet var ikke så fysisk, men meget velspillende. Sandhausen var også svære at presse, da de ikke behøvede megen plads for at spille sig ud af vort pres. Freja kom foran med 1-0, da en fantastisk aflevering fra Mac bagud til Tobias blev sendt uimodståeligt, fladt i mål. Efter 14 minutter begik Sandhausen straffespark mod Mac, han sparkede selv ved siden af! Anden halvleg bølgede lidt frem og tilbage, vi fik ikke rigtig rytme i spillet, da spillerne missede for mange første berøringer, og dermed blev

spillet for hektisk. Heldigvis blev kampen lukket efter 27 minutter, da Rasmus E. havde sneget sig med frem, og han scorede til 2-0 tæt ved mål. Den tredje kamp mod 1860 München blev spillet på bane 2. Den stærke varme havde sat sit præg på holdet, og vi forsøgte med bad med spilletøjet på inden kampen. 1860 München havde et point inden kampen, da de havde tabt 0-1 mod Mönchengladbach og spillet 0-0 mod FC Basel. På grund af varmen lavede vi om på taktikken, så vi i denne kamp spillede med lavt pres. Det fungerede fint, vi stod lavt og fangede mange bolde i deres opspil, men de fremadrettede afleveringer i kontraspillet blev for upræcise. Der var ellers mange muligheder. Bressum havde et meget flot forsøg på frispark efter 11 minutter, men deres målmand præsterede en mesterredning. I anden halvleg fortsatte det taktiske spil, men efter 22 minutter gik vores midterforsvarere fejl af hinanden på en lang fremlægning, og deres angriber kom helt alene med Oskar. Heldigvis lavede Oskar dagens redning, og vi slap med skrækken. Minuttet efter leverede Tobias endnu en gang et dejligt indlæg, denne gang fladt, Anders kom på bolden ved bagerste stolpe, men igen kom målmanden i vejen med en fantomredning. Vi måtte nøjes med 0-0. Efter den første dag førte Stuttgart med syv point, fulgt af Freja med fem, FC Basel med fem, Borussia Mönchengladbach med fire, 1860 München med to og SV Sandhausen med nul point. Der var alt at spille for om søndagen. Kl. 10.10 skulle vi møde Borussia Mönchengladbach. Vejret var nu helt anderledes end om lørdagen, det regnede kraftigt, og det havde tordnet hele morgenen. Heldigvis holdt tordenvejret op, så det kun var regnvejr. Dette vejr passede bedre til vores spillestil, så frem med det høje og aggressive pres igen. Fra første fløjt sad vi på dem, de kunne ikke få gang i deres ellers flotte spil, og vi havde bolden meget og spillede den godt rundt på den flotte bane. Gladbach havde et enkelt gennembrud, men der blev lukket af i sidste øjeblik. Vi havde gode muligheder i første halvleg, men fik ikke scoret det forløsende mål. I anden halvleg fortsatte billedet, vi var bedst, og efter 19 minutter kombinerede Kristian J. og Viktor sig gennem midten, og Viktor blev spillet helt fri med målmanden. Desværre fik målmanden foden på Viktors afslutning, så den gik ved siden af. Mac havde en god chance på et hjørnespark fra Tobias efter 25 minutter, men igen manglede det sidste. 0-0 i en flot kamp, som var holdets bedste længe. Men nu skulle vi altså til at vinde for at komme i semifinalen!

Sidste indledende kamp mod FC Basel, en sejr ville sikre en semifinaleplads som toer efter VfB Stuttgart. FC Basels spillere var meget dygtige på bolden, og vi havde svært ved at stjæle bolden fra dem. Kampen var jævnbyrdig, men billedet var, at FC Basel havde bolden mest, men Freja havde chancerne. Allerede efter to minutter fik Bang en friløber i vores venstre side, bolden hoppede en del, målmanden kom ud mod Rasmus, som desværre ikke fik loppet bolden over målmanden. I stedet stødte de sammen, og Bang slog sig, men blev hurtigt klar igen. Vi var under en del pres i første halvleg, men Basel blev aldrig rigtig farlige foran Freja-målet. I anden halvleg var billedet det sammen, og efter 22 minutter fik vi en kæmpe chance, da Tobias sendte et fladt indlæg ind foran mål, hvor Anders eller Kristian J. nok burde have scoret. Men efter 25 minutter kom endelig målet. Et godt hjørnespark fra Tobias blev headet kraftfuldt i mål af Mac, og jubelen var enorm. Basel svarede hurtigt igen og sendte lange afleveringer frem mod vores forsvar, og efter 27 minutter misforstod Leon og Oskar hinanden på kanten af feltet, og en Basel-spiller smuttede imellem og udlignede tre minutter før tid. Det var superærgerligt, for det var FC Basels eneste chance i kampen, og vi kunne ikke bruge endnu en uafgjort, da puljen var uhyre jævnbyrdig. Men vi nåede ikke at få scoret yderligere, og dermed røg vi helt ned på puljens fjerdeplads med syv hårdt tilkæmpede point! Slutstilling pulje 1: VfB Stuttgart 5 3 1 1 7-4 10 point 1860 München 5 2 2 1 4 3 8 point Borussia Mönchengladbach 5 2 2 1 3 3 8 point Randers Freja 5 1 4 0 4 2 7 point FC Basel 5 1 3 1 3 3 6 point SV Sandhausen 5 0 0 5 2 8 0 point En meget svær pulje med lutter gode hold, og det var de små marginaler, der afgjorde placeringerne. Vi var nu henvist til at spille mod SK Sturm Graz fra Østrig om 7.-8. pladsen. Lidt af et antiklimaks, da holdet havde fortjent bedre. Men vi var enige om, at kampen skulle vindes, så vi kunne rejse hjem med trods alt godt humør. Holdet var dog ikke gode ved sig selv, da vi allerede efter et minut lavede en kæmpefejl i forsvaret, som gjorde, at en Sturm Graz-spiller let kunne score til 1-0 allerede efter et minut! Det stod dog hurtigt klart, at vi stod over for en modstander, som vi burde besejre. Vi nærmest vadede i

chancer, Mac fik en friløber efter tre minutter, men overplacerede. Anders fik dog udlignet allerede efter fem minutter, da han afsluttede et godt angreb med et flot vristspark fra kanten af feltet. Mads Justenborg overplacerede efter ni minutter, og minuttet efter var det Kristian J, som ikke fik scoret på en stor chance, så 1-1 ved pausen kunne vi bestemt ikke være tilfredse med. Det måtte komme. Og efter 18 minutter scorede Mads J. så til 2-1 efter godt opspil og oplæg fra Mac. Det blev 3-1 efter 27 minutter, da en lang aflevering til Mac blev spillet på tværs til Bang, som let scorede tæt ved mål. 4-1 igen ved Bang på hovedstød efter endnu et flot indlæg fra Tobias på venstrekanten. Igen gjorde U13-1 en meget flot figur ved et internationalt topstævne. De jævnbyrdige kampe mod meget stærke modstandere er med til at udvikle spillerne og holdet yderligere. Kampen mod Borussia Mönchengladbach viste, at vi er på rette vej. For et år siden mødte Freja Borussia ved at andet stævne, og den gang var Borussia klart bedst. Det var ikke tilfældet denne gang. De to semifinaler mellem VfB Stuttgart og 1. FC Nürnberg og 1860 München og Karlsruher SC endte uafgjort, og begge blev afgjort ved straffesparkskonkurrence. Finalen blev et opgør mellem 1. FC Nürnberg og Karlsruher SC, som sidstnævnte vandt efter straffespark SK Sturm Graz havde i øvrigt besejret Karlsruher SC i den indledende runde. Kampfakta: Randers Freja VfB Stuttgart 1-1 (0-1) Målscorer: Tobias Randers Freja SV Sandhausen 2-0 (1-0) Målscorere: Tobias og Rasmus E. Randers Freja TSV 1860 München 0-0 Randers Freja Borussia Mönchengladbach 0-0 Randers Freja FC Basel 1-1 (0-0) Målscorer: Majaliwa Msabaha Randers Freja SK Sturm Graz 4-1 Målscorere: Rasmus B. 2, Mads J. og Anders

Slutstilling U13-topturnering 8.-9. juni 2013: 1. Karlsruher SC (D) 2. 1. FC Nürnberg (D) 3. TSV 1860 München (D) 4. VfB Stuttgart (D) 5. Borussia Mönchengladbach (D) 6. TSG 1899 Hoffenheim (D) 7. Randers Freja 8. SK Sturm Graz (A) 9. FC Alemannia Eggenstein U15 (D) 10. FC Basel (CH) 11. SV Sandhausen (D) 12. FC Luzern (CH)