Indhold. Mål med strategien 4. Stil og tone 6. Visualisering af brandløfte 10. Visualisering af værdierne 12. Retningslinjer for billedvalg 22

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indhold. Mål med strategien 4. Stil og tone 6. Visualisering af brandløfte 10. Visualisering af værdierne 12. Retningslinjer for billedvalg 22"

Transkript

1 Brug af Foto

2 Mål med strategien 4 Stil og tone 6 Visualisering af brandløfte 10 Visualisering af værdierne 12 Retningslinjer for billedvalg 22 Billedtyper 24 Gode råd til billedvalg branding og kampagner 26 Gode råd til billedvalg online 28 Gode råd til billedvalg presse 34 Brugergenerede billeder 36 Indhold Beskæring af billeder 38 Brug af fotocollager 40 DenmarkMediaCenter 42 Regler og ansvar 44

3 Mål med strategien Billeder er centrale i vores kommunikation og er meget vigtige ifht. at skabe præference for Danmark. I dette dokument har vi opsummeret de vigtigste ting, som du skal tænke på når du arbejder med billeder. Mål: At vi i VisitDenmark udvikler og optimerer vores brug af billeder til markedsføring af Danmark som rejsemål. Strategi: Vi optimerer vores brug af billeder og dermed kommunikation ved at: Styrke vores interne kompetencer ifht. at arbejde med billeder via dette dokument og opfølgende sparringsmøder mellem markedskontorerne samt mødeteamet og branding Oprette en intern lukket gruppe i DenmarkMedia- Center med udvalgte billeder Styrke vores fokus og muligheder for at anvende brugergenerede billeder

4 Stil og tone VisitDenmark VisitDenmark sælger drømme sælger drømme - drømme om drømme om Danmark Danmark Som modtager skal man opleve et sug i maven et WOW! Stil: Vi skal give et levende, karakteristisk og autentisk billede af Danmark med glimt i øjet. Gennem vores valg af billeder formidler vi et troværdigt, tidssvarende, karakteristisk og appellerende billede af Danmark og dets styrker, værdier og turisttilbud. Tone: Der må gerne appelleres til ironi, lune og glimt i øjet. Det er dog vigtigt, at tonen tilpasses de respektive markeder.

5 Ironi, lune og glimt i øjet...

6 Visualisering af brandløftet Det er oplevelsen der skal formidles Vi skal vise oplevelser, som er i tråd med vores brandløfte Come and be part of it samt vores værdier: mangfoldighed, kreativitet og i øjenhøjde. Visualiseringen af brandløftet skal give modtageren følelsen af at være med eller et ønske om at være en del af oplevelsen.

7 Visualisering af værdier - mangfoldighed Danmark er et land med en stor variation af oplevelser og meget forskellige naturtyper. Mangfoldigheden af oplevelser kan bedst visualiseres i billedkollager, hvor kontrasterne fremhæves. Eksempler på kontraster, der kan indgå i billedkollager: Vestkystens bredde sandstrande, Møns Klint, det sydfynske øhav eller Bornholms klippekyst. Moderne arkitektur / Historiske destinationer med levende oplevelser og events

8 Det grønne sommerland / julestemning Aktive ferieoplevelser ved havet / aktive ferieoplevelser i byen.

9 Naturstemning / byliv

10 Visualisering af værdier - kreativitet Danmark er et innovativt og kreativt land, der anerkendes for design, arkitektur og gastronomi, mv. En anden side af dansk kreativitet er leg og læring de mange aktive muligheder for børn og unge er med til, at lære om kulturhistorie og natur. Kreativitet kan visualiseres på flere måder afhængig af målgruppe. Kreativitet i forhold til MSO og DGL: Til MSO og DGL kan kreativitet eksempelvis visualiseres ved kollager, der viser kunstnere, kokke og designere, som udøver deres metier. Men det er vigtigt, at modtageren inviteres med at der er fokus på events, hvor kunstnerne er i kontakt med publikum. Design- og kunstprodukter skal også være appellerende og vises i stemningsfyldte miljøer, som man har lyst til at besøge. Kreativitet i forhold til SLL: Når det gælder kreativitet i forhold til SLL, så handler det om aktiv ferieoplevelser i naturen, hvor børn afprøver deres fantasi og går på opdagelse. Det gælder også i temaparker, eksempelvis LEGOLAND. Det kreative kan dog også komme til udtryk i selve kollagens stil og tone. Budskabet om kreativitet kan også gennemgående understøttes ved at vælge levende og dynamisk billedbeskæringer.

11 Visualisering af værdier -i øjenhøjde En vigtig del af budskabet om Danmark som rejsemål er danskernes særlige evne til at skabe oplevelser i øjenhøjde. I øjenhøjde handler om oplevelser og situationer, som man helt umiddelbart kan identificere sig med. Det kan være festivaler og events, hvor der er noget for alle. Det kan være vikingemarkeder, kulinariske festivaler og jazzkoncerter i det fri. Det vil sige begivenheder der er folkelige, men som samtidig har stor kvalitet. I øjenhøjde handler også om de nære oplevelser, hvor man aktivt deltager og kommer tæt på naturen. En cykeltur i det grønne er eksempelvis en god og meget dansk måde at komme tæt på naturen i øjenhøjde. Andre oplevelser kunne være pluk-selv, drageflyvning, besøg på et frilandsmuseum, en sejltur i en gammel skonnert eller en kajaktur gennem de grønne fjorde.

12 Retningslinjer for billedvalg Hvilke billeder skal vi have fokus på? Vi skal vælge billeder, som tager udgangspunkt i turistens behov. Billederne skal have fokus på oplevelse. De må gerne vise historiske destinationer og attraktioner på en levende måde, der viser festivaler, events og aktiviteter. Vi skal prioritere billeder, som viser noget unikt for Danmark og som ikke kan væretaget hvor som helst. Billederne skal udstråle spontanitet og engagement. Billederne skal være eftertragtet, men opnåeligt dvs. autentisk og i øjenhøjde. Vi skal undgå... klassiske glatte modelbilleder med kunstige smil og følelser og mangel på autenticitet. De klassiske, stive postkortbilleder af bygninger, turistattraktioner og nationale symboler skal så vidt muligt også undgås. Vælger vi fx et billede af Den lille havfrue, skal det levendegøres og sættes i kontekst med det moderne København fx i en collage. Og frem for kun at vise en museumsbygning, skal vi vælge billeder, hvor der er aktivitet omkring museet. På den måde levendegøres billederne.

13 Billedtyper BRANDING OG KAMPAGNER: Generiske billeder hvor oplevelserne er i fokus. Det er fx nemt at afkode situationen/oplevelsen og på de målgrupperettede billeder er der altid en interaktion mellem modellerne. Billederne markedsfører Danmark generelt og signalerer et autentisk, sanselige og levende rejsemål. Vores behov for billeder er forskellige alt efter formål, platform (online, tryk mm.) og målgruppe. Behovet kan indeles i tre forskellige typer. I en del tilfælde vil der være overlapning dvs. at samme billede kan bruges til alle tre formål, dog med forskellig beskæring, (se under Beskæring af billeder) men der vil også være tidspunkter, hvor et billede kun bruges til fx presse eller online. Branding - Events - Print - Messer PRESSE: Er oftest billeder, der skal bruges til aktuelle begivenheder som fx offentliggørelsen af Michelin Guiden, åbninger af nye museer, nye venues etc. Det kan oftest være billeder, som ikke er i vores egen database. Presse - Nyheder - Generel branding Online - Portal - Nyhedsbreve - Social Media - Bannere ONLINE: Til online brug er det oftest billeder i bredformat det gælder både portal og nyhedsbrev. Det er visuelle kanaler, som skal indbyde de besøgende/læserne til at dykke ned i indholdet og bevare eller skabe yderligere interesse for Danmark. Billeder til sociale medier skal være troværdige og gerne brugergenererede billeder.

14 Gode råd til valg af billeder til branding og kampagner Kampagnebilleder skal kunne fungere på forskellige platforme/medier (online annoncering, kampagnesite, brochure etc.). Derfor er det vigtigt, at billeder udvælges med øje for dette. Udvælg evt. flere billeder fra samme billedserie, hvor der både indgår højformat og tværformat. Højformat fungerer fx godt til nogle banner typer, hvor et tværformat er bedre til en kampagneside på portalen eller et helsides opslag i et magasin. Billederne skal kunne fungere i meget forskellige formater og det er derfor vigtigt, at billedets motiv er enkelt at afkode og at destinationen er tydelig. Benyt dig af colour grading i Photoshop, hvis dine billeder ikke er ens i farvenuancerne. Brug dine kollegaer som sparring. Vær kritisk overfor de billeder som kommer fra partnerne. For at opnå et fælles udtryk, skal vi være opmærksom på, om partnernes billeder har samme stil og tone som de resterende kampagnebilleder. Vær også proaktiv og kom med konstruktive forslag til partneren og udarbejd et brief, så vi arbejder ud fra samme udgangspunkt (stil og tone). Hvis det er muligt skal der vælges billeder med modeller fra samme billedserie. Vi opnår en genkendelighed og ens udtryk ved at det er samme modeller, der går igen i samme kampagne. Se eksempler på næste side.

15 Gode råd til valg af billeder online Billeder til online brug udvælges med nøje øje for stil, tone og motiv, så der skabes den rette stemning og interesse for modtageren. Billeder til online brug skal være: Kontrastfyldte og farvemættede, nutidige og moderne. Der kan også anvendes brugergenerede billeder. Billedets motiv skal være eftertragtet, men opnåeligt. Brug billeder som den besøgende kan identificere sig med. Det skal være stemningsfulde, mættede og varme billeder med liv, men også gerne med reference til unikke bygninger, gademiljøer og andre unikke karakteristika. Ved brug af billeder på samme side/kampagne, skal billederne matche i farve, stil og tidsperiode. Ved kampagner: Tænk om de valgte billeder kan anvendes på hele paletten - portal, nyhedsbrev, bannere, sociale medier. Det kan være, at billedet skal beskæres forskelligt alt efter platform. Tænk over samspillet mellem tekst og billeder, også i forhold til opdateringer på de sociale medier. Billedbearbejdning: Husk, at billeder til portal altid skal beskæres i bredformat 16:9, derfor vil højformat billeder sjældent være velegnede. Sørg for at beskære med øje for hovedmotivet samt fortællingen i billedet. Derfor kan det være en fordel, at tage udgangspunkt i billeder med enkle motiver og få detaljer.

16 Eksempler på valg af billeder online Særligt for sociale medier Brug autentiske billeder, fremfor opstillede billeder. Brug gerne andre brugergenrerede billeder og angiv altid fotograf, sted. Indhent altid tilladelse fra brugeren først. Særligt for bannerannoncering Billedet skal være genkendeligt i forhold til landingssiden/ kampagnen. Brug gerne billeder af kendte Danmarks perler. Udvælg billeder der kan bruges i alle formater, høj, bred osv. Generelt Brug billeder, hvor motivet er enkelt og med få detaljer, der understøtter indholdet på portal/nyhedsbrev. Tag udgangspunkt i bredformat billeder og beskær dem til de rette formater. Beskære tæt på historien i billedet. Anvend gerne brugergenerede billeder, og angiv altid fotograf og sted. Indhent altid tilladelse fra brugeren først. Sørg for en sammenhæng mellem de forskellige billeder på de enkelte sider, anvend billeder med samme tone, stil og farve. Sikre genkendelighed mellem teaserbilleder (custom blocks) og billeder der anvendes på landingssider.

17 Eksempler på billeder der ikke er velegnede til online Det skyldes bl.a. at de er for detaljeret, ikke kan beskæres til fx banner eller at motivet er svært at afkode

18 Gode råd til valg af billeder til presse I forhold til pressen bruger vi billeder i 2 kategorier Nyhedsbilleder Som eks. når Danmark vinder Bocuse d Or hvor vi ikke har billederne i databasen, men er nød til at købe dem til brug i pressemeddelelser, websider mm. Branding billeder Billeder som understøtter VisitDenmarks budskaber til general branding af Danmark i forbindelse med pressemeddelelser, artikler og presseevents. For begge kategorier gælder følgende Brug reportagebilleder frem for glansbilleder Brug farvebilleder med kontrast så der kommer dybde i billederne. Brug billeder med en kreativ kameravinkel i øjenhøjde, som billedet på næste side, hvor tre personer står i vaders og kigger på skaldyr. Billedet er taget i samme højde som vandover-fladen. Kameravinklen giver beskueren en følelse af at være en del af det der sker. En anden ting som gør billedet lidt mere interessante er, at det ikke er strålende solskin men smukt lys. Aktiviteten og stemningen gør billedet interessant. Brug Tæt på billeder som fanger følelserne hos personerne frem for omgivelserne. Brug Langt fra billeder, der fokuserer på smukke omgivelser og lys og gerne med personer til at gøre billedet levende og nærværende men ikke som fokus Husk at Billeder skal understøtte og supplere dine tekster. (eller omvendt ).

19 Beskæring af billeder Ved beskæring af billeder er det vigtigt at fokusere på billedets indhold for at skabe et interessant og relevant udsnit. Nedenstående eksempel er der taget udgangspunkt i et detaljeret billede i bredformat (billedet ses forneden). Ved at vælge denne type af billede, er det muligt at lave flere forskellige udsnit der fortæller hver sin historie. Zoom ind og fokuser på de enkelte detaljer i billedet. På den måde er det muligt at bruge samme billede flere gange. Det er samme udgangspunkt, men der opnås vidt forskellige resultater. Ved beskæring af billeder er det vigtigt at fokusere på billedets indhold for at skabe et interessant og relevant udsnit. Ved at zoome ind på detaljer, kan du skabe en spænding og dynamik samt relevans i billedet. På næste side vises det hvordan man kan beskære det samme billede i forskellige formater højformat, kvadratisk og liggende. Det er vigtigt, at det valgte udsnit af billedet også er det centrale i billedet. I eksemplerne på næste side er det eksempelvis havfruens ansigt og øjne der kommer i fokus på de vandrette beskæringer. Sørg for altid at skabe ligevægt i billedet, så indholdet ikke vælter til siden. Man kan beskære et billede på mange forskellige måder og stadig skabe ligevægt. I alle beskæringerne bibeholder man luft om havfruen. (Vær opmærksom på at billeder af den lille havfrue kræver tilladelse fra arvingerne).

20 Brug af fotocollager I grafiske produktioner som bl.a. Denmark Magazine anvender vi i høj grad foto collager. Det tilfører en dynamik til magasinet. Fotocollager er meget brugbart, når man skal have en stemning frem det kan være meget svært ved kun ét billede. Collager kan anvendes i flere sammenhænge fx plakater, magasinforsider, etc. Детский отдых в Дании Gode tip til opbygningaf collager: Det er vigtigt, at skabe kontrast imellem størrelser, lyse og mørke farver samt indhold. Man behøver ikke bruge hele motivet. Ved at bruge dele af motivet (gå tæt på) kan du få tydelig gjort en stemning i dit billede. Læg mærke til farverne i billederne, når du opbygger collagen. Sørg for, at der bliver harmoni i farverne, så der ikke ligger mange stærkt farvede billeder ved siden af hinanden i den ene side og mange nedtonede i den anden. Det er med til at skabe en god dynamik mellem lyse og mørke farver. Du kan både lave din collage i fuld farve - eller du kan lave en kombination af farve- og sort/ hvid billeder. Det kan være med til at skabe et roligt udtryk. Det er også med til, at der automatisk sættes mere fokus på ét enkelt billede i collagen.

21 DenmarkMediaCenter Formålet med DenmarkMediaCenter: Billedbasen kan bruges af journalister, VisitDenmark og andre partnere til markedsføring af Danmark som rejsemål - herunder markedsføring i alle skrevne medier, såvel danske som udenlandske og i alle elektroniske og digitale medier. For at opnå en fælles stil og tone, understøtter alle VisitDenmarks indkøb af billeder til DenmarkMediaCenter vores brandløfte og værdier. Det kan ske, at du ikke kan finde et billede der imødekommer dit behov i vores egen billedbase. Vi anbefaler så, at du gør brug af andre tilgængelige (fx Polfoto, CopenhagenMediaCenter etc.), så du finder det mest optimale billede. Valg af billede skal selvfølgelig være i tråd med vores stil og tone. De billeder, som vi fremadrettet indhenter fra eksterne databaser og partnere - kun til brug i vores egne produktioner vil blive samlet i en lukket gruppe i DenmarkMediaCenter. Billederne må kun bruges af VisitDenmark, og fotograf / partner skal krediteres. Det kan fx være billeder indkøbt fra Polfoto til en specifik periode eller billeder fra partnere brugt i Denmark Magazine, Agent Manualen, Portalen eller andre redaktionelle produktioner.

22 Billederne i DenmarkMediaCenter er underlagt en række begrænsninger og regler om ophavsret. Det er vigtigt, at vi overholder disse betingelser meget nøje, da det ellers kan føre til erstatningsansvar og store ekstraudgifter for den enkelte bruger. Læs betingelserne for brug af de enkelte billeder, inden du downloader. Her er nogle af de vigtigste hensyn: Man må ikke manipulere Fotos, der ejes af VisitDenmark må i mange tilfælde gerne beskæres eller spejlvendes, og man må gerne ændre bl.a. lys- og farveforhold. Dog afhænger dette af den aftale, der er indgået med de individuelle fotografer eller de organisationer, der har stillet billederne til rådighed. Men det er under alle omstændigheder IKKE tilladt at manipulere med fotos. Kreditering Fotografens navn skal som udgangspunkt altid angives i forbindelse med brug af det enkelte billede (eller i kolofonen). Kunstnernes ophavsret Fotos, der afbilleder kunstgenstande er underlagt særlige copyrightregler, der gælder 75 år efter kunstnerens død. Eksempelvis skal der søges særlig tilladelse, hver gang man bruger et foto af Den lille havfrue. Etik Det er vigtigt, at vi forholder os etisk til valg af billeder. Eksempelvis må børn ikke vises i kontekst med alkohol, og rygning skal helst ikke vises. Danmark skal vises som et land, hvor man kan rejse sikkert med sine børn og familie. Det er eksempelvis IKKE tilladt at klippe personer ud af et foto og bruge dem i en kollage eller i anden fotografisk sammenhæng uden at have fotografens og evt. modellernes tilladelse. Det kan føre til erstatningsansvar overfor fotografen, fotomodellerne samt andre personer der vises i billedet.

23 For mere info, kontakt Branding Rikke Henriksen eller Siv Kaisner

Grafiske Guidelines. Guidelines, anbefalinger og inspiration til VisitDenmarks visuelle udtryk i markedsføring af Danmark. www.branddenmark.

Grafiske Guidelines. Guidelines, anbefalinger og inspiration til VisitDenmarks visuelle udtryk i markedsføring af Danmark. www.branddenmark. Grafiske Guidelines Guidelines, anbefalinger og inspiration til VisitDenmarks visuelle udtryk i markedsføring af Danmark. www.branddenmark.com Marts 2015 Formål Denne brand- og designguide fastlægger VisitDenmarks

Læs mere

BILLEDER TIL TV 2s KANALER OG TV 2 PLAY

BILLEDER TIL TV 2s KANALER OG TV 2 PLAY BILLEDBRIEF BILLEDER TIL TV 2s KANALER OG TV 2 PLAY Halvandet sekund. Det er den tid, du har til at fange opmærksomheden hos TV 2 PLAY-seeren, inden han eller hun swiper videre. Gode fængende billeder

Læs mere

Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING

Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING PR Målgruppe Officielt er PR en forkortelse af det engelske Public Relations, der fokuserer på forholdet

Læs mere

FerieFritid, Leisure. Formål. VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus

FerieFritid, Leisure. Formål. VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus FerieFritid, Leisure Formål VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus Vi skal skabe rammerne og en samlet platform, således at samarbejdspartnere kan udvikle deres forretning

Læs mere

KROMANN REUMERT BILLEDBRIEF OG GUIDELINES FOR PORTRÆTTER

KROMANN REUMERT BILLEDBRIEF OG GUIDELINES FOR PORTRÆTTER KROMANN REUMERT BILLEDBRIEF OG GUIDELINES FOR PORTRÆTTER VERSION 1.1 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE Billedkoncept...03 Stemning...05 Stil og påklædning...06 Lokationer...08 Beskæring og formater...09

Læs mere

Mikkel Thrane Kommunikations- og Pressechef, VisitDenmark

Mikkel Thrane Kommunikations- og Pressechef, VisitDenmark Mikkel Thrane Kommunikations- og Pressechef, VisitDenmark VisitVestsjælland Turismekonference 25. september, 2014 Reersø Kro Kommunikationschef Mikkel Thrane VisitDenmark 2 Agenda National Geographic Traveller

Læs mere

DANSK CYKELTURISME & HORESTA/ NATURLIGT SAMSPIL

DANSK CYKELTURISME & HORESTA/ NATURLIGT SAMSPIL DANSK CYKELTURISME & HORESTA/ NATURLIGT SAMSPIL Giv turisten let adgang til oplevelser i naturen Guide til pakketering - Tjen penge på naturen Naturligt Samspil drives af HORESTA med støtte fra Naturstyrelsen

Læs mere

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Sammen er vi både attraktive og stærke! KystPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som KystPartner har du mulighed for at få netop

Læs mere

Verdens førende løsning af Augmented Reality Entertainment til marketing kampagner

Verdens førende løsning af Augmented Reality Entertainment til marketing kampagner Verdens førende løsning af Augmented Reality Entertainment til marketing kampagner Velkommen På de følgende sider, vil du bliver præsenteret for og introduceret til Augmented Reality, og hvordan du kan

Læs mere

Tone og Stil - Billeder og tekst

Tone og Stil - Billeder og tekst Tone og Stil - Billeder og tekst Sproglig tone og stil: ligefrem, fortællende og med glimt i øjet Den sproglige stil bør være ligefrem og naturlig. Den bør være præget af fortællerglæde og sans for at

Læs mere

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook Sådan laver du gode opdateringer på Facebook Indhold Indhold 2 Indledning 3 Hold linjen 4 Vær på linje med virksomhedens overordnede identitet 4 Unik stemme 5 Brug virksomhedens unikke stemme 5 Skab historier

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 25% af den danske befolkning læser ugentlig blogs. Det er en stigning på 80% over de seneste 5 år Kilde: Carat CCS Survey 2015 Kort fortalt

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvem der vil være den rette ambassadør for dine produkter eller ydelser. Blogly gør det nemt

Læs mere

Friluftslivsstrategi - et friluftsliv, der byder op til dans

Friluftslivsstrategi - et friluftsliv, der byder op til dans Yderligere information: Teknik og Miljø Natur og Grønne Områder Rådhuset, Torvet 7400 Herning Telefon 96282828 teknik@herning.dk www.herning.dk Friluftslivsstrategi - et friluftsliv, der byder op til dans

Læs mere

for brug af billeder og video

for brug af billeder og video RETNINGSLINJER 31. AUGUST 2018 for brug af billeder og video Version 0.6 Godkendt af styregruppen for implementering af EU persondataforordning den 3. september 2018 HER KAN DU FINDE INFORMATIONER OM,

Læs mere

Kom flyvende fra start

Kom flyvende fra start Kom flyvende fra start Palmgren Marketing Ejer: Malene Palmgren Iværksætter her på Vækstfabrikken Kernekunderne: Lokale virksomheder eller mindre virksomheder uden egen marketingfunktion 10 års erfaring

Læs mere

Destination Bornholm. Fra empiri til flere overnatninger

Destination Bornholm. Fra empiri til flere overnatninger Destination Bornholm Fra empiri til flere overnatninger Indhold Destination Bornholm Turismens betydning for øen Hvad er fundamentet for vores markedsføring? Omsætning af empiri til kampagnerkommunikation

Læs mere

DANMARKS DOMSTOLE DESIGNGUIDE

DANMARKS DOMSTOLE DESIGNGUIDE DANMARKS DOMSTOLE DESIGNGUIDE Marts 2017 /2 INDHOLD FORORD 3 LOGO/ET STÆRKT SYMBOL 4 LOGO/ANVENDELSE 5 LOGO/SUPPLERENDE LOGOER 6 REGLER FOR BRUG AF KERNEBUDSKAB 7 FARVER 8 FARVE-SÆT 9 GRAFISK ELEMENT/BÅNDET

Læs mere

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN Om Albæk Kommunikation Historien om Albæk Kommunikation begyndte i 2014, hvor vi flyttede ind i vores første lokaler på Vesterbro i København. Forud var gået måneder, hvor vi holdt

Læs mere

Be Nordic event, Milano 8-11 maj 2014

Be Nordic event, Milano 8-11 maj 2014 Be Nordic event, Milano 8-11 maj 2014 Baggrund, målgruppe og partnere Baggrund: Ønsket om et stærkere nordisk samarbejde blandet med den nordiske kultur og livstils popularitet i Italien, blev Be Nordic

Læs mere

DIGITAL MARKEDSFØRING

DIGITAL MARKEDSFØRING DIGITAL MARKEDSFØRING DAGSORDEN NorthSides historie NorthSides gæster NorthSide på sociale medier NorthSide på Facebook Den flygtige forbruger Den gode digitale kampagne Case: Tuborg / NorthSide Music

Læs mere

Det bornholmske turisterhvervs markedsførings- og produktudviklingsselskab En præsentation af markedsføringsaktiviteter

Det bornholmske turisterhvervs markedsførings- og produktudviklingsselskab En præsentation af markedsføringsaktiviteter Destination Bornholm Det bornholmske turisterhvervs markedsførings- og produktudviklingsselskab En præsentation af markedsføringsaktiviteter Bornholms turismestrategi for 2013-2016, som Destination Bornholm

Læs mere

Typografi og ombrydning GRAFISK DESIGN

Typografi og ombrydning GRAFISK DESIGN GRAFISK DESIGN Grafisk design. Brief Design af layout og stil til magasinet TASTE. Et nyt magasin om gastronomi til livsnydere. Designet skal også kunne fungere som E-magasin. Design og layout: Marie Boel

Læs mere

Vil du være en del af international ArtWeek?

Vil du være en del af international ArtWeek? Vil du være en del af international ArtWeek? Picture this Det er sommer lune vinde lokker folket frem turisterne har indtaget byen og havnen er fuld af liv. Mennesker mødes omkring kulinariske oplevelser,

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

Kommunikationspolitikken GPS

Kommunikationspolitikken GPS Kommunikationspolitikken GPS Sådan kommunikerer vi godt og bedst i Silkeborg Kommune Kommunikationspolitikken GPS hvad er det? Kommunikationspolitikken GPS God Praksis i Silkeborg er grundlaget for, at

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

DESIGNGUIDE Designguide v1 April 2019

DESIGNGUIDE Designguide v1 April 2019 DESIGNGUIDE Designguide v1 April 2019 INTRODUKTION Denne guide beskriver grundelementerne i Nationalpark Thys visuelle identitet. De visuelle grundelementer skal du bruge til at skabe et konsistent udtryk

Læs mere

Rejseliv.dk som e-magasin

Rejseliv.dk som e-magasin Rejseliv Issue #3 2 Rejseliv.dk som e-magasin Vi kombinerer det bedste fra print, online, TV og samler det i et super lækkert og dynamisk rejsemagasin,der kun udkommer online! Vores chefredaktør tager

Læs mere

Danmark i de internationale medier. VisitDenmark 2017

Danmark i de internationale medier. VisitDenmark 2017 Danmark i de internationale medier VisitDenmark 2017 Internationale omtaler øger rejselysten til Danmark International PR- og pressebearbejdning medvirker til at øge kendskabet og rejselysten til Danmark

Læs mere

Koncept for decentral formidlingsstruktur i Nationalpark Skjern Å. Oktober 2010

Koncept for decentral formidlingsstruktur i Nationalpark Skjern Å. Oktober 2010 Koncept for decentral formidlingsstruktur i Nationalpark Skjern Å Oktober 2010 Kort om konceptet Borgerinddragelse og lokal forankring har været centrale elementer i det hidtidige arbejde med Nationalpark

Læs mere

Magasinudvikling MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER

Magasinudvikling MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER Magasinudvikling Trykt og d igital kommun ikation MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER 3052_Brochure_magasin.indd 3 13/05/14 08.13 01 Workshop Hele grundlaget for at kunne kommunikere målrettet med succes er,

Læs mere

CAMPUS. Bindslevs Plads KOMMUNIKATION

CAMPUS. Bindslevs Plads KOMMUNIKATION CAMPUS Bindslevs Plads KOMMUNIKATION Dateret 24 08 2017 INDHOLD SIDE 03 FORMÅL SIDE 04 VISIONEN SIDE 05 DEN GODE CAMPUS HISTORIE SIDE 09 KERNEFORTÆLLING SIDE 10 STAKEHOLDERS SIDE 11 ORGANISERING SIDE 11

Læs mere

Bliv annoncør i Plastindustriens medier

Bliv annoncør i Plastindustriens medier Bliv annoncør i Plastindustriens medier Priser for 2013/2014 Side 3: Annoncering på print Side 4: Annoncer i nyhedsbreve Side 5 og 6: Annoncer på hjemmeside Side 7: Massiv eksponering i kortere perioder

Læs mere

Hvad er god markedsføring?

Hvad er god markedsføring? Hvad er god markedsføring? God markedsføring i VisitDenmark er: Brød når 2 den tiltrækker flere og mere værdiskabende turister til Danmark, så markedsandelene og omsætningen øges. Her præsenteres en model,

Læs mere

Kystturisme. Hvilken værdi har smukke kyster for turismeerhvervet i Danmark? v/ Bruno Bedholm, VisitDenmark. Brød 1 Brød 2

Kystturisme. Hvilken værdi har smukke kyster for turismeerhvervet i Danmark? v/ Bruno Bedholm, VisitDenmark. Brød 1 Brød 2 Kystturisme Hvilken værdi har smukke kyster for turismeerhvervet i Danmark? v/ Bruno Bedholm, VisitDenmark Indhold: 1. Hvad betyder Turismeerhvervet for Danmark 2. Hvem er vores gæster 3. Motiver for ferien

Læs mere

Idéerne skal kunne virkeliggøres

Idéerne skal kunne virkeliggøres Idéerne skal kunne virkeliggøres Om Ritzau Management Mere end blot planlægning og praktisk ekspertise 2 Ritzau Management er et event- og marketingbureau, der står for mere end blot planlægning og praktisk

Læs mere

Kort sagt: succes med netdating.

Kort sagt: succes med netdating. Indledning I denne e- bog får du en guide til, hvordan du knækker netdating koden! Du finder alt hvad du skal bruge, for at komme igang med at møde søde piger på nettet. Få f.eks. besvaret følgende spørgsmål:

Læs mere

Vejen til en troværdig virksomhedsprofil. Kontakt Bettina Skindstad Tlf: web:

Vejen til en troværdig virksomhedsprofil. Kontakt Bettina Skindstad Tlf: web: Vejen til en troværdig virksomhedsprofil GÅ FREMTIDEN TRYGT I MØDE MED EN TROVÆRIDG VIRKSOMHEDSPROFIL Mit navn er Bettina Skindstad, og jeg arbejder for, at kunderne har kendskab til og køber af de virksomheder,

Læs mere

BYGGEPLADS.DK MEDIAINFORMATION 2015

BYGGEPLADS.DK MEDIAINFORMATION 2015 BYGGEPLADS.DK / ONLINEMEDIER 2015 / 1 BYGGEPLADS.DK MEDIAINFORMATION 2015 ONLINE MEDIER / 02 Online annoncering / 03 Bannerformater og teknik / 04 BYGGEPLADS.DK / ONLINEMEDIER 2015 / 2 Online medier www.byggeplads.dk,

Læs mere

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014 Velkommen som BasisPartner 2014 Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! BasisPartner 2014 BasisPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som BasisPartner

Læs mere

Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe!

Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe! Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe! Her får du opskriften på, hvad du skal gøre for at købe det maleri, der er det helt rigtige for lige præcis dig. Rigtig god fornøjelse!

Læs mere

8 bud på billedforløb

8 bud på billedforløb 8 bud på billedforløb Center for Undervisningsmidler Slagelse, ved pædagogisk konsulent Mette Rold 1 Collage-billeder Her kan der leges med forholdet mellem real virkelighed og imaginær virkelighed. Dette

Læs mere

Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen

Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen 2 Roskilde LIVE Case for Roskilde Kommune lanceret maj 2012 Scan QR-koden eller sms mob roskilde til 1969 En let og legende vej til kulturelle

Læs mere

KALAS FESTIVAL. Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress.

KALAS FESTIVAL. Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress. KALAS FESTIVAL Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress.com Casper Ragn http://www.casperragn.wordpress.com Niels Otto Andersen

Læs mere

TIPS OG TRICKS TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI- UDSTILLING

TIPS OG TRICKS TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI- UDSTILLING TIPS OG TRICKS TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI- UDSTILLING TIPS OG TRICKS GODE RÅD TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI-UDSTILLING Dette er tips og tricks til, hvordan man helt enkelt kan lave

Læs mere

Billedkunst. Status. Evaluering. Fagets formål

Billedkunst. Status. Evaluering. Fagets formål Billedkunst Status Eleverne i 5.klasse skal have billedkunst i 60 min. Ugentligt. Det er første år, de skal have mig til faget. Via spørgeskema har jeg forsøgt at evaluere sidste skoleår samt danne mig

Læs mere

Dagens aktuelle nyheder om personlig branding!

Dagens aktuelle nyheder om personlig branding! Dagens aktuelle nyheder om personlig branding! Ingenting kommer af ingenting, undtagen lommeuld. De menneskelige love er skrøbelige. Mange lever et helt liv uden at blive opdaget. Storm P.(1882-1949) Personlig

Læs mere

Foreløbig evaluering af fælleskommunal turismemarkedsføring 2013. Østdansk Turisme Juni 2013

Foreløbig evaluering af fælleskommunal turismemarkedsføring 2013. Østdansk Turisme Juni 2013 Foreløbig evaluering af fælleskommunal turismemarkedsføring 2013 Østdansk Turisme Juni 2013 Status her et halvt år inde i vores fælles turismemarkedsførings projekt er, at vi sammen har skabt 5.268 rejsebeslutninger

Læs mere

Turisme Netværk Tradium Erhverv Turismeudvikling

Turisme Netværk Tradium Erhverv Turismeudvikling Turisme Netværk Tradium Erhverv Turismeudvikling Dit udbytte Tradium Erhvervs Turisme Netværk er for dig, der ønsker at deltage i et professionel netværk, som stræber efter, at støtte turisterhvervets

Læs mere

Billedkunst - læseplan for Engskolen

Billedkunst - læseplan for Engskolen Billedkunst - læseplan for Engskolen Formål for faget billedkunst Formålet med undervisningen i billedkunst er, at eleverne ved at skabe, opleve og analysere billeder bliver i stand til at se og sanse

Læs mere

Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing

Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing BRANDINGEN Skab troværdighed med dit brand At brande betyder at

Læs mere

TIPS OG TRICKS TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI- UDSTILLING

TIPS OG TRICKS TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI- UDSTILLING TIPS OG TRICKS TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI- UDSTILLING TIPS OG TRICKS GODE RÅD TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI-UDSTILLING Dette er tips og tricks til, hvordan man helt enkelt kan lave

Læs mere

PROCESSUM DESIGNMANUAL 1.0 2013

PROCESSUM DESIGNMANUAL 1.0 2013 PROCESSUM DESIGNMANUAL 1.0 2013 1 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD RETNINGSLINJER LOGO PLACERING OG BRUG FRIZONE: PLACERING: TYPOGRAFI PRIMÆR TYPOGRAFI SEKUNDÆR TYPOGRAFI KOMMUNIKATION GRUNDPAPIR

Læs mere

(Critiquing på enkelsk bør ikke oversættes til kritik men til evaluering. Kritik er på engelsk criticism)

(Critiquing på enkelsk bør ikke oversættes til kritik men til evaluering. Kritik er på engelsk criticism) Billede kritik Eller nærmer billede evaluering, da kritik er negativt ladet på dansk. Man kan også kalde det billede bedømmelse der er mere dansk (Critiquing på enkelsk bør ikke oversættes til kritik men

Læs mere

E- Magazine 2. projekt 2. semester

E- Magazine 2. projekt 2. semester E- Magazine 2. projekt 2. semester Gruppemedlemmer: Mikki Houmand Olsen (www.?) Charlotte Bergstrøm (www.crispydesign.dk/portfolio) Lisbeth Kobberup (www.kobberupdesign.dk/portfolio) Klasse: MULB Landingpage:

Læs mere

Mini-guide til Den Gode Fortælling

Mini-guide til Den Gode Fortælling Mini-guide til Den Gode Fortælling version 1.0 maj 2012 Storytelling er et power- redskab, hvad enten du vil nå ud til nye donorer, styrke relationen til loyale støtter, rekruttere frivillige eller simpelthen

Læs mere

Dit værktøj til medieomtale. Nyeste version findes på

Dit værktøj til medieomtale.   Nyeste version findes på Dit værktøj til medieomtale www.emballagefokus.dk Nyeste version findes på www.emballagefokus.dk M e d i e i n f o r m a t i o n Som FOKUSpartner på O En seriøs og relevant distributionskanal til dine

Læs mere

PARTNERSKABS- PROGRAM

PARTNERSKABS- PROGRAM / PARTNERSKABS- PROGRAM VORES KULTUR HOVEDSTADSÅR BLIVER EN GAME CHANGER I SAM SPILLET MELLEM FORRETNINGSLIVET OG KULTUREN. ADMINISTRERENDE DIREKTØR REBECCA MATTHEWS FONDEN AARHUS 2017. EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD

Læs mere

Volkswagen Håndbog til sociale medier

Volkswagen Håndbog til sociale medier Volkswagen Håndbog til sociale medier 01 Formål og målgruppe 04 Tone of voice 02 Hvordan er man relevant på Facebook? 05 Planlæg dit indhold 03 Effektivt Facebook-indhold 06 Annoncering 01 Formål og målgruppe

Læs mere

DESIGNGUIDE VESTFORBRÆNDING VISUELLE RETNINGSLINJER APRIL 2016

DESIGNGUIDE VESTFORBRÆNDING VISUELLE RETNINGSLINJER APRIL 2016 DESIGNGUIDE VESTFORBRÆNDING VISUELLE RETNINGSLINJER APRIL 2016 INDHOLD Introduktion 3 Logo og navnetræk 4 Farvepalet 5 Farvepalet udvidet 6 Typografi 7 5. element 8 Grafiske elementer 9 Piktogrammer 10

Læs mere

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som StorbyPartner 2014

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som StorbyPartner 2014 Velkommen som StorbyPartner 2014 Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! StorbyPartner 2014 StorbyPartner du vælger selv, hvor du vil være med Som Storbypartner i 2014 er du med, når

Læs mere

PROMOVER MED BIG DATA

PROMOVER MED BIG DATA PROMOVER MED BIG DATA Vores systemer analyserer konstant real-time datastrømme om eksempelvis lokale vejrforhold, eller rejsemål. Informationerne kommunikerer systemet så direkte til dine digitale skærme.

Læs mere

Bliv klogere på. marketing

Bliv klogere på. marketing Bliv klogere på (næsten gratis) marketing Web Grafiske løsninger Sociale medier Branding Annoncering Kontakt info Palmgren Marketing Ejer: Malene Palmgren Iværksætter her på Vækstfabrikken Kernekunderne:

Læs mere

prisestimat ROSKILDE KOMMUNE Att.: Kristian Karstoft Rådhusbuen 1 4000 Roskilde Dato: 19/10/15

prisestimat ROSKILDE KOMMUNE Att.: Kristian Karstoft Rådhusbuen 1 4000 Roskilde Dato: 19/10/15 ROSKILDE KOMMUNE Att.: Kristian Karstoft Rådhusbuen 1 4000 Roskilde Dato: 19/10/15 Oversigtsværktøj til aktiviteter, kampagner og arrangementer i Roskilde kommune Roskilde Kommunes Erhvervsafdeling har

Læs mere

The Danish Club FÅ FLERE BESØGENDE TIL DIT HISTORISKE HUS

The Danish Club FÅ FLERE BESØGENDE TIL DIT HISTORISKE HUS The Danish Club FÅ FLERE BESØGENDE TIL DIT HISTORISKE HUS Få flere gæster til dit historiske hus Aldrig har vores behov for det autentiske, det unikke og det lokale været større end i disse år. Her har

Læs mere

Multimediedesigner, Cph Business Lyngby 2. Semester - 2. Projekt - Ferbruar/Marts 2015 E-zine

Multimediedesigner, Cph Business Lyngby 2. Semester - 2. Projekt - Ferbruar/Marts 2015 E-zine Multimediedesigner, Cph Business Lyngby 2. Semester - 2. Projekt - Ferbruar/Marts 2015 E-zine Pernille Sjøgreen Kathrine Amalie Russell Harder Line Rasmussen www.pernillesjoegreen.com www.kathrineharder.com

Læs mere

Splash-kampagnen, 2014

Splash-kampagnen, 2014 Splash-kampagnen, 2014 Resultater: I 2014 planlægger vi indtil videre at deltage i Messecenter Herning, som nu er blevet Skandinaviens største feriemesse med mere end 63.000 besøgende i 2013. Den bornholmske

Læs mere

Grafisk design. Kommunikation & IT. Cecilie Bøge Paulsen, Betina Kopp Pedersen & Rose Henriksen Roskilde Tekniske Gymnasium 08-12-2008

Grafisk design. Kommunikation & IT. Cecilie Bøge Paulsen, Betina Kopp Pedersen & Rose Henriksen Roskilde Tekniske Gymnasium 08-12-2008 2008 Grafisk design Kommunikation & IT Cecilie Bøge Paulsen, Betina Kopp Pedersen & Rose Henriksen 08-12-2008 Indholdsfortegnelse: Typografier...3 Farver...3 Farveskemaer...5 Kompositioner...5 Gestaltregler...5

Læs mere

RINGSTED KOMMUNE Marts 2015 Lars Sandstrøm. Branding Ringsted CORPORATE RELATIONS

RINGSTED KOMMUNE Marts 2015 Lars Sandstrøm. Branding Ringsted CORPORATE RELATIONS RINGSTED KOMMUNE Marts 2015 Lars Sandstrøm Branding Ringsted CORPORATE RELATIONS HVAD TALER JEG OM? Kommunebranding definition og udbredelse Typiske udfordringer Brandingprocessen involvering og eksekvering

Læs mere

2016 UDMÆRKELSES- CERTIFIKAT PROMOVERINGSPAKKE

2016 UDMÆRKELSES- CERTIFIKAT PROMOVERINGSPAKKE 2016 UDMÆRKELSES- CERTIFIKAT PROMOVERINGSPAKKE Rejsende i hele verden kigger på TripAdvisor Med over 320 mio. anmeldelser af og meninger om hoteller, restauranter og seværdigheder i hele verden er TripAdvisor

Læs mere

Friluftslivsstrategi. et friluftsliv, der byder op til dans

Friluftslivsstrategi. et friluftsliv, der byder op til dans Friluftslivsstrategi et friluftsliv, der byder op til dans Kolofon: Udarbejdet af: Herning Kommune, Teknik og Miljø, 2015 Illustrationer: Ole Jørgensen Indhold Forord 5 Vision for friluftslivet 7 Friluftslivet

Læs mere

JB Plastics visuelle identitet... 2. Et nyt logo... 2 Visitkort og brevpapir... 4 PowerPoint... 6. Designprocessen... 6

JB Plastics visuelle identitet... 2. Et nyt logo... 2 Visitkort og brevpapir... 4 PowerPoint... 6. Designprocessen... 6 0 Indholdsfortegnelse JB Plastics visuelle identitet... 2 Et nyt logo... 2 Visitkort og brevpapir... 4 PowerPoint... 6 Designprocessen... 6 WBS (Work Breakdown Structure)... 6 Procesnedbrydning og SWOT...

Læs mere

Vejledning i upload af serier til Danske tegneseriskaberes app.

Vejledning i upload af serier til Danske tegneseriskaberes app. Vejledning i upload af serier til Danske tegneseriskaberes app. En kort intro Version 1.2 22/11/2012 Danske Tegneserieskabere har lavet appen for at give medlemmer og andre en nem adgang til at publicere

Læs mere

Turistoplevelsen i morgendagens oplevelsessamfund

Turistoplevelsen i morgendagens oplevelsessamfund Turistoplevelsen i morgendagens oplevelsessamfund Dansk Turismefremmes turistkonference 19. april 2012 Christian Have Oplevelsesøkonomiens tre ringe Ring 3: Oplevelser i det øvrige erhvervsliv Ring 2:

Læs mere

Designmanual. Danmarks Naturfredningsforenings grafiske design

Designmanual. Danmarks Naturfredningsforenings grafiske design Designmanual Danmarks Naturfredningsforenings grafiske design 1 Formål Indhold Formål 3 Logoet og konsultativ tekst 4 Rubrik på forside 6 Typografi 7 Farver 8 Godkendelse og produktion 10 Formålet med

Læs mere

HTX BUBBLEFUN EVENT

HTX BUBBLEFUN EVENT HTX BUBBLEFUN EVENT - 2015 PLAKAT RAPPORT VIDEO Lavet af: Andreas Heise, Mathias Larsen Indledning Denne rapport er delt op i 2 dele. Da den er udarbejdet fælles i klassen og internt i grupper. Del 1 er

Læs mere

GRAFISK DESIGN - MAGASIN FORSIDE

GRAFISK DESIGN - MAGASIN FORSIDE GRAFISK DESIGN - MAGASIN FORSIDE REDEGØRELSE Opgavebeskrivelse Fiktiv opgave: Design en forside til Skanderborg Kommunes Bibliotekers kvartalsblad Det sker. Afsender Afsenderen er en kommunal instans,

Læs mere

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag 2 Case: Galleri Christoffer Egelund September 2012 Scan QR-koden for at hente app en Galleriet på mobilen udvider rammerne

Læs mere

Turistens Digitale Rejse

Turistens Digitale Rejse Turistens Digitale Rejse Turistens Digitale Rejse RESEARCH / PLANNING LOYALTY / REFLECTION / SHARING BOOKING / PLANNING TRIGGER (DREAM) OUT OF MARKET INSPIRATION EXPERIENCE / ON-SITE-PLANNING / SHARING

Læs mere

Baggrund for kampagnen

Baggrund for kampagnen Baggrund for kampagnen Kvinder Længe Leve blev lanceret af Hjerteforeningen i 2007. Baggrunden var, at hver 3. dødsfald bl.a. danske kvinder skyldes en hjertekarsygdom, og dermed er det den hyppigste dødsårsag

Læs mere

Aktivering af netværket omkring Landsstævnet. Netværksstrategi del 1

Aktivering af netværket omkring Landsstævnet. Netværksstrategi del 1 Aktivering af netværket omkring Landsstævnet Netværksstrategi del 1 Indledning Dette dokument er første del af netværksstrategien. Her præsenteres det strategiske fundament for en mere netværksbaseret

Læs mere

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI Vision: Scenarier Et internationalt universitet med fokus på de studerende Vejviseren til dit rette valg Destination for læring & oplysning Livet & menneskene

Læs mere

FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION

FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION 2 INDHOLD 4 6 8 12 14 15 1. FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION 2. INDSATSOMRÅDER 3. FREMTIDIGE MULIGHEDER 4. SAMARBEJDE MED FAVRSKOV KOMMUNE 5. ORGANISERING 6. KONTAKTOPLYSNINGER

Læs mere

8. Visualisering af værdier og oplevelser

8. Visualisering af værdier og oplevelser Bløde trafikanter på Elmegade, Nørrebro Visualisering af værdier og oplevelser 8. Visualisering af værdier og oplevelser Hvordan visualiseres de bløde værdier? Det er afgørende i vores kommunikation af

Læs mere

KLIKOVANDs kommunikationsstrategi. forberedt på skybrud

KLIKOVANDs kommunikationsstrategi. forberedt på skybrud s kommunikationsstrategi forberedt på skybrud Januar2014 Indhold Hvad går KLIKOVAND ud på?... 3 Målsætninger for kommunikationen... 3 Hvad vil vi sige?... 4 Hvem vil vi sige det til? (Målgrupperne)...

Læs mere

Projekt. Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen

Projekt. Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen Projekt Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen Projektbeskrivelse maj 2006 Springflod en kulturfestival i Vadehavsregionen Kortfattet beskrivelse af projektet Målet er at skabe en kulturfestival,

Læs mere

UDVIKLINGSKOMMUNIKATION OG FOLKELIG FORANKRING VÆRKTØJSPAPIR

UDVIKLINGSKOMMUNIKATION OG FOLKELIG FORANKRING VÆRKTØJSPAPIR UDVIKLINGSKOMMUNIKATION OG FOLKELIG FORANKRING VÆRKTØJSPAPIR Folkelig forankring handler om opbakning til og engagement i det internationale udviklingsarbejde. Kommunikation og oplysning kan hjælpe jer

Læs mere

Udvikling af digital kultur Det eksperimenterende fællesskab

Udvikling af digital kultur Det eksperimenterende fællesskab Udvikling af digital kultur Det eksperimenterende fællesskab Digitalisering er et vilkår i dag Digitale medier er med til at definere virkeligheden omkring os og dermed er de med til at definere os (Jostein

Læs mere

Markedsføringog salgsstrategi 2013

Markedsføringog salgsstrategi 2013 Markedsføringog salgsstrategi 2013 1 Strategien Færre, større og mere slagkraftige kampagner VDK tager bolden og udvikler rammerne for de fælles markedsføringstiltag, som partnerne kan investere i. 2 Færre,

Læs mere

Vil du være en del af international ArtWeek 2019?

Vil du være en del af international ArtWeek 2019? Vil du være en del af international ArtWeek 2019? På havnen i DOK5000 i Odense 10. august 17. august 2019 Ideen med Art Week er at samle kunstnere fra hele verden. Kunstnere som gerne vil mødes og udstille

Læs mere

Undervisning på J.F. Willumsens Museum 2013

Undervisning på J.F. Willumsens Museum 2013 Undervisning på J.F. Willumsens Museum 2013 Et enkeltkunstnermuseum som J. F. Willumsens Museum er særdeles velegnet i kunstformidling til børn og unge. Tilegnelsen af værkerne bliver mere overskuelig,

Læs mere

Internationale kulturturister i Danmark. VisitDenmark, 2019

Internationale kulturturister i Danmark. VisitDenmark, 2019 Internationale kulturturister i Danmark VisitDenmark, 2019 1 Indhold 01 VisitDenmarks definition af en kulturturist 02 Udenlandske museumsbesøg 03 Udenlandske kulturturister i Danmark 04 Udvikling: 2017

Læs mere

MADE IN DENMARK Afrapportering

MADE IN DENMARK Afrapportering MADE IN DENMARK 2015 Afrapportering 1 Projektet Kampagnen Markedsføring af Danmark som golfferie-destination i forbindelse med den internationale goldturnering, Made in Denmark Periode Sommer 2015 Markeder

Læs mere

Design & Udvikling af logoer Logo showcase. ITL Webbureau 2016

Design & Udvikling af logoer Logo showcase. ITL Webbureau 2016 Design & Udvikling af logoer Logo showcase ITL Webbureau 2016 5 vigtige områder dit logo skal kunne sige ja til Et godt logo er enkelt og tidløst Et godt logo formidler værdier Et godt logo kan gengives

Læs mere

Splash-kampagnen, 2014

Splash-kampagnen, 2014 Splash-kampagnen, 2014 Resultater: I 2014 planlægger vi indtil videre at deltage i Messecenter Herning, som nu er blevet Skandinaviens største feriemesse med mere end 63.000 besøgende i 2013. Den bornholmske

Læs mere

Revideret kommunikationsstrategi 2012 for Indre By Lokaludvalg

Revideret kommunikationsstrategi 2012 for Indre By Lokaludvalg Revideret kommunikationsstrategi 2012 for Indre By Lokaludvalg Kommunikationsstrategiens formål: Denne kommunikationsstrategi, skal ses som et tillæg til den kommunikationsstrategi, som blev udviklet i

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

fotografisk kommunikation

fotografisk kommunikation XDANMARKS MEDIE- OG JOURNALISTHØJSKOLE CAMPUS KØBENHAVN Forprøve 2016 fotografisk kommunikation 1/2 Professionsbacheloruddannelsen i Visuel Kommunikation Studieretning: Fotografisk Kommunikation Del 1:

Læs mere