Lokaludvalg og -råd Forside

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokaludvalg og -råd Forside"

Transkript

1 Informationskoncept for Lokaludvalg og -råd Forside En pjece om, hvordan Lokaludvalg kan anvende informationssystemet Dialogbyg til at: Gøre lokalområdet attraktivt ved samlet at synliggøre leve og bo kvaliteter i form af indtryk af områdets natur, beboelser, institutioner, foreninger og udviklingsinitiativer. Forbedre det lokale engagement i at skabe velfærd i lokalområdet ved løbende at formidle information om lokale tilbud, lokale initiativer og dets aktører. Sikre effektiv kommunikation mellem deltagende aktører, beboerforeninger, private organisationer, institutioner og ildsjæle. Byrådet Administrationen Potentielle tilflyttere Ressourcer Attraktivt lokalområde Ejendomsværdi Beboerforeninger Landsbylaug Grundejerforeninger Ejerforeninger Andelsboligforeninger Afdelinger i almene boliger Beboerrepræsentationer Lokaludvalg Drivende personer Formidling Informationssystem Private organisationer Fritids- og kulturelle foreninger Politiske foreninger Selvejende institutioner Virksomheder Institutioner Skoler Daginstitutioner Ældrecentre Kirker Beboerne i lokalområdet Ildsjæle, Politikere, Organisationsfolk, Erhvervsfolk Forretningsdrivende, Lønmodtagere, Kunstnere, Borgere, Forældre, Børn, Unge, Ældre m. fl. Dialogbyg ApS Johanne Korchs Vej 19 DK-4700 Næstved Tlf arl@dialogbyg.dk

2 Introduktion Et af de væsentligste succeskriterier for et Lokaludvalg er at gøre lokalområdet attraktivt således at beboerne oplever fremgang med positive følger som, stigende huspriser, ungdom i byen mm. Det kræver at lokaludvalget Introduktion kan skabe dialog og samspil med områdets aktører, borgere og byråd ligesom, det kræver at området og dets kvaliteter synliggøres. Heri ligger en stor kommunikations- og formidlingsopgave, som løses let og effektfuld med Dialogbygs informationssystem + det beskrevne koncept. Koncept og informationssystem er beskrevet i denne pjece. Det er udviklet til Lokaludvalg, der dækker et befolkningsunderlag fra til personer, med de dertilhørende netværk i form af beboerforeninger, institutioner og private organisationer. Informationssystemets opbygning og egenskaber er vist detaljeret i vedlagte materiale: Side 2. Forside. Præsentation med billeder fra området. Hurtig adgang til sendekanaler med information om netværk og initiativer. Indgang til et samlet register for personer, virksom-heder, aktiviteter, kalender, dokumenter og sendte . I systemet er integreret et Intranet, således at informationer kan skjules for uvedkomne. Dermed er det også velegnet for projektgrupper og klynger til deres egen interne kommunikation. Informationssystemets systematik gør det enkelt for både medvirkende og interessenter at få overblik og finde relevante detaljer. Side 3-5. Sendekanaler til de enkelte netværk, Lokaludvalg, Beboerforeninger, Institutioner, Private organisationer og sendekanaler for hver enkelt initiativ i området. Layout er som forside, men her afgrænses informationerne til det, som er af betydning for netværket eller for initiativet. Side 5 9 beskriver informationssystemets egenskaber detaljeret herunder inddatering. Som noget specielt er det hurtigt og let at formidle målrettet via i informationssystemet. Denne funktion har vist sig meget effektiv se vedlagte illustration. Kilde: Statistikudskrift Målrettet information udsendt Daglig anvendelse Med til informationssystemet følger statistikprogram, således at alle kan følge informationssystemets anvendelse detaljeret. Prisen for informationssystemet er kr. pr år. Det indbefatter program, løbende programudvikling, serverfaciliteter og løbende programforbedringer. Pris for konsulentbistand og coaching afregnes efter tilbud baseret på 600 kr. i timen plus udlæg.

3 Forside leve og bo kvaliteter i form af indtryk fra området Forside Power Point præsentationer af indtryk fra bydelen, fra nærområder i bydelen samt bydelens rekreative områder. Struktur forsiden Detaljer strukturerer fakta information Forsiden giver et samlet billede af området. Den består af et billede, en rubrik, flere indtryk, og fokus annoncer. Indtryk og fokus vises som præsentationer se side 6. Samlet adgang til detaljer. Personer (register), aktiviteter og milepæle (begivenheder, kalender), dokumenter og post. Kanalvælger emne afgrænser information Skærmbillede - foto, beskrivelse, indtryk og fokus - kanalvælger og detaljer En kanalvælger. I Lille Næstveds informationssystem har kanalvalget fokus på udvalget, beboerforeninger, institutioner, private organisationer og nye initiativer i området. Hver kanal indeholder sammenhængende information om kanalemnet. For hvert nyt initiativ åbnes en ny kanal. Efter afslutning af initiativ lukkes eller slettes kanalen atter.

4 Kanal 1 synliggør arbejdet i lokaludvalget og dets medlemmer Detalje ikoner åbner registre med detaljeinformationer om personer, aktiviteter, milepæle (kalender), dokumenter og e-post med relation til lokaludvalgets arbejde Lokalråd Detaljer med relation til kanalen Lokaludvalget På kanal1 informerers om udvalgets arbejde og dets medlemmer. På samme kanal har lokaludvalget et Intranet til interne informationer. Generel struktur for kanal Hver kanal Indeholder information om et afgrænset emne, et koncept, et projekt, en organisation mv. Kanalindhold beskrives med en overskrift, et billede, en rubrik, flere indtryk og fokuserede detaljer. Detalje information (personer, aktiviteter, datoer, dokumenter og post afgrænses til det der er relevant for pågældende kanal. Kanalvælger styrer valg af skærmbillede Målgruppe relevant skærmbillede med specifik adgang til indhold i forhold til kanal overskrift Struktur for detaljer Alle detaljer inddateres med relation til en kanal. Inddateringen kan foretages decentralt af forskellige personer. Detalje informationerne samles på forsiden, som så er indgang til overblikket over mange decentrale inddateringer.

5 Kanal 2 til 4 - synliggør beboelser, institutioner, foreninger, deres aktiviteter og nøglepersoner. Involverer nøglepersoner via e-post i nye udviklingstiltag Kanal 02 - indtryk af områdets beboelser Beboerforeninger Samlet præsentation af beboerforeninger, landsbylaug i nærområde med link til hjemmesider. Kanal 03 indtryk af områdets institutioner Register med data på institutioner, deres ledere og bestyrelsesformænd se side 8. Kanal 04 indtryk af områdets foreninger Fortegnelse og sendt til områdets foreninger se side 8.

6 Kanal 5 -?? synliggøre udviklingsinitiativer samt lokale nøglepersoners aktive bidrag. Hvert initiativ har egen kanal Projekter Kanalvælger overblik over samtlige initiativer og adgang til præsentation af det enkelte initiativer og dets detaljer efter en ensartet systematik. Præsentation af samtlige vækstiværksættere med adgang til deres hjemmeside Detaljer med relation til kanalen Initiativer overblik og detaljer Overblik over igangværende initiativer kan ses i kanalvælgeren. I eksemplet er valgt at opdele initiativerne i det der sker her og nu og i det der er fremtid. Den enkelte kanal giver et hurtigt indtryk af initiativet dets indhold, bemanding og stadie. Samlet giver giver strukturen således overblik over samtlige initiativer og samtidig overblik og detaljer over det enkelte initiativ. Kanalvælger styrer valg af skærmbillede Målgruppe relevant skærmbillede med specifik adgang til indhold i forhold til kanal overskrift Inddatering Den samlede opdatering af initiativer foretages ved at fjerne en kanal, som formidler et afsluttet initiativ og ved at oprette ny kanal til nyt initiativ. Inddateringen af kanalinformation kan foretages decentralt af forskellige personer fra alle PCere med Internet adgang.

7 Informationssystemets egenskaber Indtryk og Fokus Til formidling af indtryk og fokuseringer inddateres foto, Power Point præsentationer, dokumenter i pdf format eller link til andre filer på Internet.. Detaljer - inddatering Det er hurtigt og let og formidlingen er meget fortællende. Indtryk og Fokus åbner præsentationsvindue Detaljer Ikoner giver adgang til listefortegnelse over personer, aktiviteter, milepæle/begivenheder, dokumenter og post. Alle har adgang til fælles registre og arkiv. Klik på ikon Register liste åbnes Fra forsiden adgang til samlet person register og samlet fortegnelse, over aktiviteter, begivenheder, dokumenter og post i datoorden. Hermed er der hurtig adgang til nye informationer.

8 Informationssystemets egenskaber Detaljeret information Fra liste over personer, aktiviteter, milepæle, dokumenter og post vælges det emne, hvorom der ønskes detalje information. Vælg i liste Detaljeret - information Indikere at der kan linkes til supplerende materiale. Detaljeret information åbnes

9 Informationssystemets egenskaber Intranet Login giver adgang til et i informationssystemet integreret Intranet. Login Intranet Intranet på kanalniveau Lyseblå skrift viser at kanalen kun er åben for en given personkreds. Før login kan kanaler vist med lyseblå skrift ikke ses. Intranet på detaljeniveau Lyseblå skrift viser at emner i fortegnelsen kun er åben for en given personkreds. Før login kan detaljer vist med lyseblå skrift ikke ses.

10 Informationssystemets egenskaber Inddatering Login give også adgang til at inddatere. Fra Admin til hele informationssystemet. Fra Work til en eller flere kanaler. Login Inddatering Inddatering kan gennemføres fra enhver computer på Internettet uden installation af særlige programmer. Online inddatering Inddatering foretages på ensartede inddateringsskemaer, hvor det er hurtigt og let at skrive tekst, indstille parametre i drop down menuer, upload dokumenter og knytte links. Inddatering kræver beskeden IT kunnen. åbner lettilgængelig vejledning. Postfunktion Til hver kanal er der integreret en postfunktion, som benytter data fra fælles person- og virksomhedsregister. Postfunktionen gør det hurtigt og enkelt at formidle nyheder fra informationssystem til relevante personer i målgruppen. NB! Postfunktionen har vist sig meget effektiv til hurtigt at sprede information.

Facebook Timeline FACEBOOK TIMELINE KOMPLET GUIDE TIL FACEBOOK TIMELINE. Udarbejdet af Kasper Ebsen webdanmark.com

Facebook Timeline FACEBOOK TIMELINE KOMPLET GUIDE TIL FACEBOOK TIMELINE. Udarbejdet af Kasper Ebsen webdanmark.com Facebook Timeline KOMPLET GUIDE TIL FACEBOOK TIMELINE Udarbejdet af Kasper Ebsen webdanmark.com W EBDANMARK.COM APS T: +45 7020 1619 CVR 25 85 88 32 SØNDERHØJ 7 DK- 8260 VIBY J F: +45 7020 1629 INFO@W

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. september, 2012 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 8 2. Sider... 10 2.a Opret side...

Læs mere

Bestyrelsesadgang (Min Side)

Bestyrelsesadgang (Min Side) Bestyrelsesadgang (Min Side) Login på Min side på www.randersbolig.dk med dine brugeroplysninger som står i mail/brev. Du er nu logget ind på Min Side, og kan nu klikke på menupunkterne vedr. bestyrelsen

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/pco-login Brugernavn: Password: Juli, 2019 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net

Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net Af Inger Hindhede Kjær (28.02.2013) Indholdsfortegnelse 1 Introduktion til platformen... 2 2 Login processen... 3 2.1 Login på siden... 3 2.2 Sådan logger

Læs mere

INDSPIL NR. 49. Maj /juni 2015

INDSPIL NR. 49. Maj /juni 2015 Maj /juni 2015 Så er K U L T U R N A T 2 0 1 5 afviklet. Tak til alle jer, der bidrog til arrangementets vellykkede forløb. Vi håber, I har lyst til at være med igen i 2016 og vender tilbage bl.a. her

Læs mere

Vejledning i redigering af apotekets hjemmeside

Vejledning i redigering af apotekets hjemmeside i redigering af apotekets hjemmeside It-afdelingen Januar 2007 INDHOLDSFORTEGNELSE FEJL! BOGMÆRKE ER IKKE DEFINERET. 1 INTRODUKTION 3 2 ADMINISTRATION 4 3 OPBYGNING 4 SIDER 5 FIL ARKIV 6 ARTIKLER 7 ØVRIGE

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/wp-admin Brugernavn: Password: April, 2015 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

Redigeringsmanual til pholmson.dk Opdateret SYMBIOTISK

Redigeringsmanual til pholmson.dk Opdateret SYMBIOTISK Redigeringsmanual til pholmson.dk Opdateret 03.07.12 Login via pholmson.dk/wp-admin pederholm ejendomme2010 Indlæg Alle ejendomme og lejemål er indlæg der består af følgende komponenter: 1. Titel 2. Kateogori

Læs mere

Login. www.samsoegades-skole.skoleintra.dk. I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktoner i ForældreIntra:

Login. www.samsoegades-skole.skoleintra.dk. I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktoner i ForældreIntra: Login I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktoner i : Man finder som et link nederst til venstre på skolens offentlige Informationsportal. Adressen er: www.samsoegades-skole.skoleintra.dk

Læs mere

Velkommen til kursus i Alia

Velkommen til kursus i Alia - og om hvordan man får velforberedte pårørende 25. september 2009 Side 1 ud af 25 Velkommen til kursus i Alia - Sådan får du velforberedte pårørende og sparer tid med en Alia hjemmeside - og om hvordan

Læs mere

Forældrevejledning til BørneIntra

Forældrevejledning til BørneIntra 1 Forældrevejledning til BørneIntra Introduktion Dit barns daginstitution er begyndt at bruge BørneIntra. Det giver dig som forælder nogle nye muligheder for at følge med i dit barns hverdag. Denne vejledning

Læs mere

Forældrevejledning til BørneIntra

Forældrevejledning til BørneIntra www.dagtilbudsvendborg.dk 1 Forældrevejledning til BørneIntra 2 Introduktion Dit barns daginstitution er begyndt at bruge BørneIntra. Det giver dig som forælder nogle nye muligheder for at følge med i

Læs mere

Quickguide til kredscms. Login

Quickguide til kredscms. Login Quickguide til kredscms Dette er en quickguide, der vil præsentere dig for de mest basale funktioner i kredscms. Finder du ikke svar her, så prøv at spørge andre webmastere via debatforummet på leder.fdf.dk:

Læs mere

Netprøver.dk. Brugervejledning til Prøvevagter

Netprøver.dk. Brugervejledning til Prøvevagter Netprøver.dk Brugervejledning til Prøvevagter 11. maj 2017 Indhold 1 Introduktion... 3 2 Sådan logger du på www.netprøver.dk... 3 3 Sådan kontrollerer du, at eleverne har afleveret... 5 3.1 Sådan sorterer

Læs mere

Velkommen til kursus i Alia

Velkommen til kursus i Alia - og om hvordan man får velforberedte forældre 18. september 2009 Side 1 ud af 25 Velkommen til kursus i Alia - Sådan får du velforberedte forældre og sparer tid med en Alia hjemmeside - og om hvordan

Læs mere

Sådan redigerer du en hjemmeside i Umbraco

Sådan redigerer du en hjemmeside i Umbraco Brugermanual til din boligafdelings hjemmeside Sådan redigerer du en hjemmeside i Umbraco Indhold Introduktion... 2 Log på Umbraco og redigér din hjemmeside... 3 Opret ny side... 7 Gem side uden at udgive/publicere

Læs mere

ERGOTERAPEUTUDDANNELSEN I ÅRHUS

ERGOTERAPEUTUDDANNELSEN I ÅRHUS Introduktion til VIA Studienet ERGOTERAPEUTUDDANNELSEN I ÅRHUS Vejledning for ERGO STUDERENDE Pæd. it-vejleder Heine Krogh hkro@viauc.dk ver. 3.0 marts 2011 1. Indledning VIA Studienet bygger på Microsoft

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Som et udspring af de administrative fællesskaber og et ønske om at effektivisere og digitalisere

Læs mere

Forældreintra2. Skole/hjem-samarbejde på internettet

Forældreintra2. Skole/hjem-samarbejde på internettet Forældreintra2 Skole/hjem-samarbejde på internettet Forord Vi anvender SkoleIntra, der består af 4 dele: 1. LærerIntra (PersonaleIntra), som bruges til samarbejde mellem skolens personale. 2. Skolens hjemmeside.

Læs mere

Fejlretter Installation og afinstallation på PC

Fejlretter Installation og afinstallation på PC Vejledning til installation og afinstallation af Fejlretter på Fejlretter Installation og afinstallation på Windows 7 Denne vejledning gennemgår installation henholdsvis afinstallation af Fejlretter på

Læs mere

Hjemmeside manual. Indholdsfortegnelse. Noter: - 1 -

Hjemmeside manual. Indholdsfortegnelse. Noter: - 1 - Hjemmeside manual Indholdsfortegnelse Login... - 2 - Login på din hjemmeside... - 2 - Profil... - 3 - Opdatering af profil oplysninger... - 3 - Menu... - 3 - Menupunkter... - 3 - Medier... - 4 - Hjemmesidens

Læs mere

ForældreIntra. Skole/hjem-samarbejde på internettet

ForældreIntra. Skole/hjem-samarbejde på internettet ForældreIntra Skole/hjem-samarbejde på internettet Forord Byrådet har vedtaget at indføre intranet på skolerne. Som system er valgt SkoleIntra, som består af 4 dele: 1. LærerIntra (PersonaleIntra), som

Læs mere

Hjemmesiden er opdelt i et sidehoved, en sidefod og mellem disse 3 kolonner: venstre, midterste og højre. Højre kolonne vises dog kun på forsiden.

Hjemmesiden er opdelt i et sidehoved, en sidefod og mellem disse 3 kolonner: venstre, midterste og højre. Højre kolonne vises dog kun på forsiden. Hjemmesiden er opdelt i et sidehoved, en sidefod og mellem disse 3 kolonner: venstre, midterste og højre. Højre kolonne vises dog kun på forsiden. VENSTRE kolonne indeholder flere elementer (se illustration

Læs mere

www.munkebjergskolen.odense.dk

www.munkebjergskolen.odense.dk ForældreIntra er del af Munkebjergskolens hjemmeside. Her åbnes op for en større, direkte kontakt mellem skole og hjem. ForældreIntra er et lukket univers, som forældrene skal angive brugernavn og adgangskode

Læs mere

Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur.

Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur. Adgang til Back-end Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur. typo3 Skriv herefter brugernavn og adgangskode i de respektive felter og klik på Login Den følgende

Læs mere

Kursus i Wordpress. Lær at lave indlæg og kalenderbegivenheder. v/ adm. Koordinator Quan Hoang

Kursus i Wordpress. Lær at lave indlæg og kalenderbegivenheder. v/ adm. Koordinator Quan Hoang Kursus i Wordpress Lær at lave indlæg og kalenderbegivenheder v/ adm. Koordinator Quan Hoang Hvad er Wordpress? Hvad forventes af dig som lokal webmaster? Dine nyeste indlæg og kalenderbegivenheder ses

Læs mere

Introduktion. I denne vejledning 1 finder du nogle af de muligheder, Elevintra har. Flere følger senere. Login

Introduktion. I denne vejledning 1 finder du nogle af de muligheder, Elevintra har. Flere følger senere. Login Introduktion Elevintra er et samarbejdsværktøj for skolens elever og lærere. Det er web-baseret, hvilket betyder at du kan logge dig på hvilken som helst pc, bare der er Internet-adgang. I denne vejledning

Læs mere

OVERBLIK... 2 SHAREPOINT STANDARD MENUPUNKTER... 3 UMS SHAREPOINT PORTAL INDHOLD... 6 UNDERVISNINGSRUM BILAG... 17

OVERBLIK... 2 SHAREPOINT STANDARD MENUPUNKTER... 3 UMS SHAREPOINT PORTAL INDHOLD... 6 UNDERVISNINGSRUM BILAG... 17 Indholdsfortegnelse OVERBLIK... 2 SHAREPOINT STANDARD MENUPUNKTER... 3 OFFICE 365 MENUEN... 3 MEDDELELSER... 3 INDSTILLINGER... 3 HJÆLP... 4 MIN KONTO... 4 DEL... 4 REDIGER SIDEN... 4 FØLG WEBSTEDET...

Læs mere

Introduktion... 1 Købekort transaktioner... 2 Olieleverancer... 3 Rapporter... 3 Kort administration... 4 Konto administration...

Introduktion... 1 Købekort transaktioner... 2 Olieleverancer... 3 Rapporter... 3 Kort administration... 4 Konto administration... Indhold Introduktion... 1 Købekort transaktioner... 2 Olieleverancer... 3 Rapporter... 3 Kort administration... 4 Konto administration... 5 Introduktion Q8 Login din direkte adgang online: Q8 Login er

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Systemet tilbyder klubberne i Y s Men Danmark at have et sted hvor de kan dele filer f.eks. Word, pdf, billeder mv. mellem de medlemmer

Læs mere

Voicemail Brugervejledning. version 1

Voicemail Brugervejledning. version 1 Voicemail Brugervejledning version 1 1. Indhold 1. Indhold... 1 2. Introduktion til voicemail... 2 3. Oprettelse af voicemail bruger... 2 3.1. opsæning af voicemail... 2 4. Styring af voicemail 4.1. Aflyt

Læs mere

TimeRime. http://www.google.com/search?q=timerime&hl=da&client=safari&rls=en&prmd=imvns&source=ln

TimeRime. http://www.google.com/search?q=timerime&hl=da&client=safari&rls=en&prmd=imvns&source=ln http://www.google.com/search?q=timerime&hl=da&client=safari&rls=en&prmd=imvns&source=ln TimeRime ms&tbm=isch&ei=tq6wt8zanytetaaoupzhbg&sa=x&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0c BsQ_AUoAQ&biw=800&bih=550 Præsentation

Læs mere

Indhold. 1. Adgang og afslutning

Indhold. 1. Adgang og afslutning 1 Indhold 1. Adgang og afslutning 2. Menupunkter 3. Tekst 4. Billeder 5. Video 6. Lyd 7. Bannere 8. Bokse 9. Dokumenter 10. Links 11. Iframe 12. Markedspladsen 13. Nyheder 14. Job 15. Kalender 16. Selvbetjeningsbjælken

Læs mere

Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen

Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen 2 Roskilde LIVE Case for Roskilde Kommune lanceret maj 2012 Scan QR-koden eller sms mob roskilde til 1969 En let og legende vej til kulturelle

Læs mere

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Indledning Denne vejledning beskriver hvordan man som forening har mulighed for at indsætte arrangementer og nyheder på portalen

Læs mere

Anklagemyndighedens Vidensbase

Anklagemyndighedens Vidensbase Anklagemyndighedens Vidensbase Indhold 1 OM DENNE VEJLEDNING... 2 2 LOGIN... 3 3 SØGNINGER... 4 3.1 SØG EFTER DOKUMENTER... 4 3.2 NAVIGÉR DIG FREM... 5 3.3 KOMBINÉR SØGNING OG NAVIGATION... 6 3.4 VISNING

Læs mere

Brugermanual til KlubOffice og KlubCMS. Light udgaven

Brugermanual til KlubOffice og KlubCMS. Light udgaven Brugermanual til KlubOffice og KlubCMS Light udgaven Indhold Indledning... 3 Start... 3 KlubOffice... 4 Overblik... 4 Kampflytning... 4 KlubCMS... 7 Overblik... 7 Nyhed på forsiden... 8 Skriv om dit hold...

Læs mere

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Erhvervs online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

Godkendelse af fordebat til kommuneplantillæg. Byudviklingsplan for Vejgaard

Godkendelse af fordebat til kommuneplantillæg. Byudviklingsplan for Vejgaard Punkt 6. Godkendelse af fordebat til kommuneplantillæg. Byudviklingsplan for Vejgaard 2019-020527 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at godkender igangsætning af ovennævnte fordebat i perioden 26.

Læs mere

Introduktion til Playmapping

Introduktion til Playmapping Introduktion til Playmapping PC version www.playmapping.dk 07-06-2018 Side 1 af 13 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 PLAYMAPPING Login 3 Startside - opbygning 4 Knap-funktioner 4 Lyseblå felt under

Læs mere

Fejlretter Installation og afinstallation på PC Windows 7

Fejlretter Installation og afinstallation på PC Windows 7 Vejledning til installation og afinstallation af Fejlretter på Fejlretter Installation og afinstallation på Windows 7 Denne vejledning gennemgår installation henholdsvis afinstallation af Fejlretter på

Læs mere

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Erhvervs online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

Vejledning til AdPoint

Vejledning til AdPoint Vejledning til AdPoint Login på adressen http://manager.alignint.dk/cpdev/dev.jsp og følgende login billede kommer frem: Log på med dit kundenr., brugernavn og adgangskode og følgende billede kommer frem:

Læs mere

SkagenBrugtMarked.dk - en service fra SkagensAvis.dk

SkagenBrugtMarked.dk - en service fra SkagensAvis.dk SkagenBrugtMarked.dk - en service fra SkagensAvis.dk Dette er en vejledning i brugen af SkagenBrugtMarked.dk Vælg eventuelt at skrive denne vejledning ud, den er forbredt til udskrift på A4 papir. Generelt

Læs mere

ANDST.INFO- MANUAL 2010 DIN FORENINGS KANAL TIL ANDST. Af Mona Ammitzbøll - TOVHOLDER FOR ANDST.INFO mona@andst.info 40 53 26 96

ANDST.INFO- MANUAL 2010 DIN FORENINGS KANAL TIL ANDST. Af Mona Ammitzbøll - TOVHOLDER FOR ANDST.INFO mona@andst.info 40 53 26 96 ANDST.INFO- MANUAL 2010 DIN FORENINGS KANAL TIL ANDST Hvordan gør man opmærksom på sit arrangement? Hvordan kan nye medlemmer få noget at vide noget om din forening? Kan vi få en hjemmeside? Hvordan markedsfører

Læs mere

Hjemmeside manual. Indholdsfortegnelse. Noter: - 1 -

Hjemmeside manual. Indholdsfortegnelse. Noter: - 1 - Hjemmeside manual Indholdsfortegnelse Login... - 2 - Login på din hjemmeside og generel support info... - 2 - Kontrolpanel... - 3 - Opdatering af profil oplysninger... - 3 - Menu... - 4 - Menupunkter...

Læs mere

Friluftsrådets nye hjemmeside

Friluftsrådets nye hjemmeside Friluftsrådets nye hjemmeside Velkommen! Eftermiddagens program 16.00: Hvad kan og skal hjemmesiden? Ny hjemmeside - Nye muligheder Hvordan får vi mest ud af mulighederne? ---- 16.45: Pause ---- 17-18.30:

Læs mere

Om kommunikationsplanen for Vinge

Om kommunikationsplanen for Vinge Om kommunikationsplanen for Vinge Formålet med kommunikationsplanen for Vinge er at give et overblik over mål, principper og kanaler for kommunens kommunikation om Vinge i den kommende tid. Der vil blive

Læs mere

Evaluering Østerbrobasen

Evaluering Østerbrobasen Evaluering Østerbrobasen Hvad var formålet med at oprette Østerbrobasen? Formålet var at oprette en forenings-, netværks-, bydelsportal, som Lokaludvalget kunne benytte til at skabe kontakt til alle bydelens

Læs mere

Skole/hjem-samarbejde på internettet

Skole/hjem-samarbejde på internettet Skole/hjem-samarbejde på internettet Sakskøbing Skole 2009 Forord Guldborgsund kommune har vedtaget at indføre intranet på skolerne. Som system er valgt SkoleIntra, som består af 4 dele: 1. LærerIntra

Læs mere

En blog med dansk brugerflade. Opret en Smartlog konto Gå til http://www.smartlog.dk/ Opret en konto ved at skrive din e-mailadresse

En blog med dansk brugerflade. Opret en Smartlog konto Gå til http://www.smartlog.dk/ Opret en konto ved at skrive din e-mailadresse Blogs Om blogs http://www.it-borger.dk/den-nye-it-verden/internet/blogs Om at oprette blogs http://www.it-borger.dk/laer-om-it/internet/nar-du-vil-pa-nettet/blogs/sadan-laver-du-en-blog Råd når du laver

Læs mere

VEJLEDNING I MONITORERING AF VÆGTSTOP

VEJLEDNING I MONITORERING AF VÆGTSTOP VEJLEDNING I MONITORERING AF VÆGTSTOP KONTAKT NIRAS A/S T: 8732 3232 E: vaegtstop@niras.dk Introduktion til vejledningen Denne vejledning beskriver, hvordan man indsamler, indtaster og monitorerer data

Læs mere

KOMMUNIKATIONSPOLITIK FOR BRØNDBY KOMMUNE

KOMMUNIKATIONSPOLITIK FOR BRØNDBY KOMMUNE KOMMUNIKATIONSPOLITIK FOR BRØNDBY KOMMUNE MAJ 2008 FORORD Kommunikationen har betydning for, hvordan borgere og virksomheder opfatter os, og hvordan kommende og nuværende medarbejdere ser på kommunen som

Læs mere

Tre sideopsætninger: 1 Forside. 2 Standard 3 Liste. 1 Forside. 2 Underside. 3 Liste

Tre sideopsætninger: 1 Forside. 2 Standard 3 Liste. 1 Forside. 2 Underside. 3 Liste 1 Forside Tre sideopsætninger: 1 Forside 2 Standard 3 Liste 2 Underside 3 Liste Ret indhold på en side I systemet kan du let rette tekst, link og billeder på hjemmesiden Først skal du logge ind i systemet

Læs mere

Et tilbud til alle forældre. Lille vejledning. Ødsted Skole

Et tilbud til alle forældre. Lille vejledning. Ødsted Skole Et tilbud til alle forældre Lille vejledning Ødsted Skole ForældreIntra 1 August 2008 ForældreIntra 2 August 2008 Kære forældre Fra skoleåret 2008/2009 vil vi som noget nyt benytte os af ForældreIntra.

Læs mere

Et tilbud til alle forældre

Et tilbud til alle forældre Et tilbud til alle forældre Vejledning Bredagerskolen www.bredagerskolen.dk Vejledning ForældreIntra Bredagerskolen 1 December 2008 Kære forældre. Fra januar 2009 vil vi som noget nyt benytte os af ForældreIntra.

Læs mere

Netprøver.dk. Brugervejledning til skolens it-ansvarlige

Netprøver.dk. Brugervejledning til skolens it-ansvarlige Netprøver.dk Brugervejledning til skolens it-ansvarlige 11. maj 2017 Indhold 1 Introduktion... 3 2 Sådan logger du på www.netprøver.dk... 3 3 Sådan kontrollerer du, at eleverne har afleveret... 5 3.1 Sådan

Læs mere

KbhMedarbejder app KbhMedarbejder appen virker både til iphone, ipads og til Android enheder.

KbhMedarbejder app KbhMedarbejder appen virker både til iphone, ipads og til Android enheder. KbhMedarbejder - app og web KbhMedarbejder appen er opdateret og kan bruges både på iphones, ipad og Android telefoner og tablets. Webudgaven er også opdateret. Appen og browserudgavens opbygning og indhold

Læs mere

BørneIntra hjemmesidekursus

BørneIntra hjemmesidekursus BørneIntra hjemmesidekursus hjemmesidekursus Januar 2012 Indhold 1 Introduktion... 5 1.1 Kursets formål... 5 1.2 Hjemmesiden opbygges i PersonaleIntra... 5 2 Hjemmesidens indhold... 6 2.1 Hjemmesidens

Læs mere

Fronter for elever - Første undervisning

Fronter for elever - Første undervisning Fronter for elever - Første undervisning Fronter for elever - Første undervisning 1 Kom godt i gang 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 0) Nulstille unilogin i UMS - (Elev) 4 1) Logge på Fronter

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

VIA Studienet FYSIOTERAPEUTUDDANNELSEN I ÅRHUS. Vejledning for FYS STUDERENDE

VIA Studienet FYSIOTERAPEUTUDDANNELSEN I ÅRHUS. Vejledning for FYS STUDERENDE VIA Studienet FYSIOTERAPEUTUDDANNELSEN I ÅRHUS Vejledning for FYS STUDERENDE Pæd. it-vejleder Heine Krogh hkro@viauc.dk ver. 3.0 januar 2011 1. Indledning VIA Studienet bygger på Microsoft SharePoint.

Læs mere

Foragroup.dk V 1.0 October 2, 2012

Foragroup.dk V 1.0 October 2, 2012 Foragroup.dk V 1.0 October 2, 2012 2/13 Indhold Introduktion 3 Home (forside) 4 Projects 5 Reports 7 Presentations 8 About 11 Hosting 12 Emails og webmail 13 3/13 Introduktion Foragroup.dk er baseret på

Læs mere

Website Redaktør - Brugermanual version Zonta District 13, Area 01, 02, 03 og 04 inkl. klubber

Website Redaktør - Brugermanual version Zonta District 13, Area 01, 02, 03 og 04 inkl. klubber Website Redaktør - Brugermanual version 3 11.01.2017 Zonta District 13, Area 01, 02, 03 og 04 inkl. klubber Indhold: 1. Login på redaktørside 2 2. Første login som redaktør 3 3. Login fremover 7 4. Ændring

Læs mere

Netprøver.dk. Brugervejledning til Prøvevagter

Netprøver.dk. Brugervejledning til Prøvevagter Netprøver.dk Brugervejledning til Prøvevagter 11. marts 2016 Indhold 1 Introduktion... 3 2 Login... 3 2.1 UNI Login eller NemID... 3 2.2 Midlertidigt login... 4 3 Oversigt over prøvehold og elever... 6

Læs mere

FORÆLDRE -INTRA. En lille vejledning

FORÆLDRE -INTRA. En lille vejledning FORÆLDRE -INTRA En lille vejledning Marstrup Skole. Forældreintra 1 Foråret 2007 Gennem de sidste par år har Marstrup Skole, ligesom kommunens øvrige skoler, arbejdet med SkoleIntra til intern kommunikation

Læs mere

E-læringsprogrammet Mindfulness i Skolen

E-læringsprogrammet Mindfulness i Skolen E-læringsprogrammet Mindfulness i Skolen Manual til læringsplatform og sideopbygning af Rikke Braren Lauritzen & Trine Gjerløff Indholdsfortegnelse Generelt... 3 Login... 3 Ord- og symbolforklaring...

Læs mere

Forældrevejledning til BørneIntra

Forældrevejledning til BørneIntra Forældrevejledning til BørneIntra Introduktion Kommunikationssystemet BørneIntra giver dig som forælder nogle muligheder for at følge med i dit barns hverdag. Denne vejledning giver dig et overblik over,

Læs mere

Intro til Fronter for studerende

Intro til Fronter for studerende Intro til Fronter for studerende I denne manual vil vi gennemgå: - Login i Fronter - Fronters brugerflade - Dagens (Fronters forside) - Navigation i rum og læsning/upload af dokumenter - Hvordan man opdaterer

Læs mere

2019 Vejledning til A.P. Møller Fondens ansøgningssystem

2019 Vejledning til A.P. Møller Fondens ansøgningssystem FOLKESKOLEDONATIONEN 2019 Vejledning til A.P. Møller Fondens ansøgningssystem 01 Indhold Introduktion 03 Inden I udfylder ansøgningsskemaet 04 Start 05 Ansøgninger 06 Stamdata 07 Ansøgere 08 Projekt 09

Læs mere

Herning Centerby Guide til Umbraco

Herning Centerby Guide til Umbraco Herning Centerby Guide til Umbraco marts 2016 I GANG MED UMBRACO 4 LOGIN 4 LÆR UMBRACO AT KENDE 5 SÅDAN REDIGERER DU SIDER 6 VÆRKTØJSLINJEN 6 RET I TEKSTEN 7 RET ELLER INDSÆT LINK I TEKSTEN 8 RET ELLER

Læs mere

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0 My booking Version 9.0 System til at lave online bookinger, med mulighed for opdeling i grupper, forskellige booking typer, ændre layout indstillinger, status styring, sprogvalg samt en del mere, detaljer

Læs mere

Stream II Firmware. Brug af dette dokument:

Stream II Firmware. Brug af dette dokument: Stream II Firmware Dette dokument er oprettet og vedligeholdes af Instrulog A/S. Kopiering af tekster og passager skal ske efter skriftelig aftale. Yderligere information, besøg venligst www.instrulog.dk.

Læs mere

Smartphone-funktioner til portfolio brug (med Nokia E71)

Smartphone-funktioner til portfolio brug (med Nokia E71) Smartphone-funktioner til portfolio brug (med Nokia E71) Indhold Billeder... side 1 Video... side 2 Lyd... side 3 Noter... side 3 SMS... side 4 Søg på internettet... side 5 Overføre filer fra telefonen

Læs mere

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38 BRUGERMANUAL til Podio 23. februar 2015 Side 1 af 38 INDHOLDSFORTEGNELSE HVAD ER PODIO?... 3 HVAD KAN VI PÅ PODIO?... 4 Aktivitet... 4 Bestyrelsesmøder... 4 Arrangementer & aktiviteter... 5 Opslagstavle...

Læs mere

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk IT Borger E-boks.dk side 1 af11 Indholdsfortegnelse Login... Side 2 Navigation... Side 3 Din postkasse... Side 3 Opret ny mappe... Side 4 Upload (gem) dine egne filer... Side 5 Adressebog... Side 7 Regler...

Læs mere

10.0 Velkommen til manualen for bruger administration Introduktion til manualen Menuen Startside

10.0 Velkommen til manualen for bruger administration Introduktion til manualen Menuen Startside 10.0 Velkommen til manualen for bruger administration 1 10.1 Introduktion til manualen 1 10.2 Startside 1 10.3 Menuen Startside 2 10.3.1 Din brugerprofil 2 10.3.1.1 Ret password 3 10.4 Rediger kanaler

Læs mere

Tjek dine miljøvalg på nettet - når det gælder en tryksag. www.miljonet.org

Tjek dine miljøvalg på nettet - når det gælder en tryksag. www.miljonet.org Tjek dine miljøvalg på nettet - når det gælder en tryksag Kære læser, Du sidder med en brochure, der beskriver et nyt websted,. Det er et websted med rigtig mange oplysninger om de miljøpåvirkninger, der

Læs mere

Guide til Umbraco CMS

Guide til Umbraco CMS web Guide til Umbraco CMS Indhold Indledning 3 Kompatible browsere 3 Log ind i Umbraco 4 Content-delen 5 Indholdstræet 5 Tilføjelse af en side/sektion 7 Sortering af indhold 12 Galleri 14 Mediebibliotek

Læs mere

gladsaxe.dk/kultur Kultur fritid idræt

gladsaxe.dk/kultur Kultur fritid idræt gladsaxe.dk/kultur Kultur fritid idræt Kultur-, fritids- og idrætspolitik 2013-2016 Kultur-, Fritids- og Idrætspolitik 2013-2016 Indledning Kultur-, fritids- og idrætslivet er med til at gøre Gladsaxe

Læs mere

Hjemmesidens layout. Sitecore Foundry maj Version 1.2

Hjemmesidens layout. Sitecore Foundry maj Version 1.2 Sitecore Foundry 3.0 Hjemmesidens layout 31. maj 2012 - Version 1.2 Pentia A/S Store Kongensgade 66, Baghuset 1264 København K Telefon: 7023 3330 E-mail: info@foreningssite.dk Indholdsfortegnelse Indledning...

Læs mere

Oprettelse af nyhed / Upload af fil på Iserasuaat

Oprettelse af nyhed / Upload af fil på Iserasuaat Oprettelse af nyhed / Upload af fil på Iserasuaat Dette er en vejledning i oprettelse af fagnyheder og upload af filer til placering på allerede definerede listevisninger i Iserasuaat. 1 Login 1: Gå til

Læs mere

Ansøgning om tilskud til forsøgsprojekter i Landdistrikterne fra Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Landdistriktspulje for 2012

Ansøgning om tilskud til forsøgsprojekter i Landdistrikterne fra Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Landdistriktspulje for 2012 Ansøgning om tilskud til forsøgsprojekter i Landdistrikterne fra Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Landdistriktspulje for 2012 Læs venligst vejledningen, inden ansøgningsskemaet udfyldes. For

Læs mere

Spots og komponenter. Sitecore Foundry februar Version 1.0

Spots og komponenter. Sitecore Foundry februar Version 1.0 Sitecore Foundry 4.0 Spots og komponenter 23. februar 2013 - Version 1.0 Pentia A/S Store Kongensgade 66, Baghuset 1264 København K Telefon: 7023 3330 E-mail: info@foreningssite.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Hardeknud gruppe. Brugermanual. Tilegnet redaktører af gruppeweb hjemmeside

Hardeknud gruppe. Brugermanual. Tilegnet redaktører af gruppeweb hjemmeside Hardeknud gruppe Brugermanual Tilegnet redaktører af gruppeweb hjemmeside Indhold Indledning... 4 Om denne brugermanual... 4 Formålet med Gruppeweb... 4 Hjemmesidens opbygning... 4 Redaktører... 5 Log

Læs mere

Rapport generator til Microsoft C5

Rapport generator til Microsoft C5 Generelt Rapportgeneratoren til C5 kan benyttes sammen med alle versioner af C5 og kræver INGEN tillægsmoduler eller tilkøb af C5. Den kører på: C5 version 1.5x, 1.6x, 2.x, 3.x, 4.x, 2008, 2010 og 2012.

Læs mere

Indberetning til lønstatistikken via IDEP.web import af fil fra lønsystem eller regneark

Indberetning til lønstatistikken via IDEP.web import af fil fra lønsystem eller regneark Indberetning til lønstatistikken via IDEP.web import af fil fra lønsystem eller regneark Denne guide beskriver, hvordan man importerer en fil fra lønsystemet eller regnearksløsning til IDEP.web. Vær opmærksom

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VOL.1

BRUGERVEJLEDNING VOL.1 www.mit-kvarter.dk BRUGERVEJLEDNING VOL.1 Indholdsfortegnelse: Om Mit-Kvarter... 2 Kom godt i gang... 2 Kontaktpersoner... 2 Mit-kvarter s struktur... 3 Opret dig som bruger... 3 Tilmeld dig et kvarter...

Læs mere

Netprøver.dk. Brugervejledning til Prøvevagter

Netprøver.dk. Brugervejledning til Prøvevagter Netprøver.dk Brugervejledning til Prøvevagter 10. marts 2017 Indhold 1 Introduktion... 3 2 Login... 3 2.1 UNI Login eller NemID... 3 2.2 Midlertidigt login... 4 3 Oversigt over prøvehold og elever... 6

Læs mere

Anklagemyndighedens Vidensbase

Anklagemyndighedens Vidensbase Anklagemyndighedens Vidensbase Indhold 1 OM DENNE VEJLEDNING... 2 2 LOGIN... 3 3 SØGNINGER... 5 3.1 SØG EFTER DOKUMENTER... 5 3.2 NAVIGÉR DIG FREM... 7 3.3 KOMBINÉR SØGNING OG NAVIGATION... 7 3.4 VISNING

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

Samarbejde om udvikling af et vidensgrundlag for balance mellem benyttelse og beskyttelse af Naturpark Lillebælt.

Samarbejde om udvikling af et vidensgrundlag for balance mellem benyttelse og beskyttelse af Naturpark Lillebælt. BILAG 3. PROJEKTBESKRIVELSE Samarbejde om udvikling af et vidensgrundlag for balance mellem benyttelse og beskyttelse af Naturpark Lillebælt. Februar 2015 2 Vidensgrundlag for balance mellem benyttelse

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. oktober, 2013 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 9 2. Sider...12 2.a. Opret side...13

Læs mere

Typo3 Manual TDC Landsklub Kommunikations setup version 2010.03.21

Typo3 Manual TDC Landsklub Kommunikations setup version 2010.03.21 Typo3 Manual TDC Landsklub Kommunikations setup version 2010.03.21 Der findes yderligere hjælp på www.typo3support.com Copyright Vision Team ApS 1 www.visionteam.dk Content Page 1 Log ind på intranettet...

Læs mere

Manual til hjemmeside i Typo3

Manual til hjemmeside i Typo3 Manual til hjemmeside i Typo3 Gode tips og genvejstaster Ét linieskift Ctrl + A Ctrl + C Ctrl + X Ctrl + V shift + enter (tasten du normalt bruger til linieskift) Markér alt Kopier Klip Sæt ind Oprettelse

Læs mere

Emne: Introduktion til Statens HR - Selvbetjening medarbejder Version: 01 ID: 1.b.1

Emne: Introduktion til Statens HR - Selvbetjening medarbejder Version: 01 ID: 1.b.1 Opdatering af egne oplysninger I denne vejledning gennemgår vi, hvordan du kan se og opdatere dine personlige oplysninger ved hjælp af selvbetjening. Som bruger af systemet har du mulighed for at se, tilføje

Læs mere