Arrangementer/aktiviteter 2009.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Arrangementer/aktiviteter 2009."

Transkript

1 Arrangementer/aktiviteter Fredag den 6. februar kl. 10,30. Foredrag i Jethallen for KFUM og K s Idrætshold. Inger Merstrand fortæller om Jeppe Aakjærs tilknytning til Alheden og Karup-fladen, hvor forfatteren hentede inspiration til mange fortællinger og digte. 2. Mandag den 16. februar kl. 19. Filmfremvisning i Karup Bio i samarbejde med biografen. Sådan gjorde de engang. Film om gamle håndværk, som enten ikke eksisterer mere, eller som er helt anderledes i dag, f.eks. hjulmandens, smedens og bagerens arbejde. Billetter á 50 kr. inkl. kaffe m. brød kan købes februar i Brugsen i Frederiks og på Karup Bibliotek. Sådan gjorde de i gamle dage Film om gamle håndværk i biografen i Karup I samarbejde med Karup Bio viser Lokalhistorisk Forening film om gamle håndværk mandag den 16. februar kl. 19. Her kan man se og evt. nikke genkendende til, hvordan bageren, smeden og snedkeren gjorde engang, før maskiner og teknik overtog størstedelen af det arbejde, som tidligere blev udført med håndkraft. Æ bysmed s søn fortæller Mogens Nielsen, som er søn af æ bysmed, Johs. Nielsen, der havde smedjen i Karup indtil sin død i 1959, vil fortælle lidt om, hvordan smedjen så ud, og hvordan arbejdet foregik i den gamle smedje, hvor Hosekræmmeren nu har sin forretning. Engang var der mange små håndværkere i byen, og der var bl.a. to smedjer i byen. Det var ikke nødvendigt at køre andre steder hen hverken for at handle eller for at få udført et eller andet arbejde. Det hele kunne man få ordnet i selve byen, og folk kørte ikke udensogns for at få lavet noget. Hvis vi går 60 år tilbage i tiden, bestod smedens arbejde stadig hovedsageligt i at reparere landbrugsmaskiner og sko heste, og bageren æltede stadig dejen med håndkraft. Dengang var der ikke så mange penge mellem folk, så når noget gik i stykker, blev det repareret, til det ikke kunne mere. Anderledes i dag, hvor folk generelt har flere penge, og hvor meget bliver kasseret, selv om det ikke fejler noget, men hvor det på grund af den høje arbejdsløn ofte er dyrere at få repareret end at købe nyt. På filmen kan vi se, hvordan det foregik, når bageren midt om natten gik i gang med at bage; når smeden arbejdede ved essen med det rødglødende jern, og når snedkeren fremstillede et fint mahognimøbel helt fra bunden. Karup Bageri. Her ses bageriet i Karup i 1942, da ejeren hed Sine Laursen, og sønnen Eigil stod for bageriet. Lige under den høje bagerskorsten skimtes den store luge, hvorigennem de 100 kg. tunge melsække blev hejst op og ind på melloftet. Herfra førte en nedstyrtningsskakt ned til selve bageriet, der var indrettet, hvor der i dag er butik.

2 Bysmedjen i Karup. Desværre har vi ingen fotografier af bysmedjen i Karup, men vi har denne tegning fra 1941, tegnet af Henning Knudsen, søn af byens gartner. Sådan så den gamle smedje også ud, da Johs. Nielsen ejede den, og sønnen Mogens vil fortælle lidt om smedjen og om dengang, da det ikke altid gik helt så smertefrit at sko heste, som filmen viser. Alle er velkomne, og billetter kan købes på biblioteket i Karup og hos brugsen i Frederiks. Billetprisen er 50 kr., men så får man også både kaffe og brød med i købet. 3. Tirsdag den 17. marts kl. 19. Film og foredrag i Karup Bio i samarbejde med biografen. Om tyske flygtninge på Karup-fladen efter 2. verdenskrig. Tidl. turistchef Jørn Søndergaard fortæller bl.a. om østtyskernes farefulde flugt fra deres hjemegn og om forholdene i flygtningelejrene i Grove og Gedhus. Foredraget illustreres med mange billeder fra Grovelejren, og desuden vises en lille film med en gribende beretning om en ung kvindes flugt fra Østtyskland til Danmark, hvor hun blev anbragt i Grovelejren. Billetter kan bestilles via biografen. Arrangementet vil blive annonceret i Ugeavisen og på Karup Bios hjemmeside, hvor man vil få yderligere oplysninger. Foredrag med billeder fra flygtningelejren i Grove I februar var det 60 år siden, de sidste flygtninge forlod flygtningelejren i Grove. Den 17. marts kl. 19 i Karup Bio vil tidligere turistchef Jørn Søndergaard fortælle om de store flygtningelejre i Grove og Gedhus og om flygtningenes 3 måneder lange flugt i vinterens værste kulde med ned til 25 frostgrader. Han er selv en af de få danskere, der har boet i en flygtningebarak i Grovelejren. Da han blev ansat på flyvestationen i 1952, fik han nemlig anvist bolig i den tidligere tyske tandlægeklinik, der var indrettet i en af de træbarakker, som flygtningene boede i efter befrielsen. Her boede han i ca. ¾ år, og han har flere gange været guide i forbindelse med ture i området, hvor han har fortalt om flygtningelejren. Samtidig med foredraget vises ca. 30 billeder fra Grovelejren, alle fra Lokalhistorisk Arkiv. Det er Lokalhistorisk Forening, der står som arrangør sammen med biografen, og der kan bestilles billetter på biografens hjemmeside eller på tlf Tirsdag den 31. marts kl. 19 på Dagcentret. Generalforsamling for Lokalhistorisk Forening. Generalforsamlingen er forbi kl. 19,30, hvor også ikke-medlemmer er velkomne til at se en film om kartoffeltyskerne og Alheden. Referat af generalforsamlingen i Lokalhistorisk Forening Lokalhistorisk Forening afholdt sin årlige generalforsamling den 31. marts på Dagcentret i Frederiks. Der var genvalg over hele linjen til alle, der var på valg, og efterfølgende konstituerede bestyrelsen sig med Inger Merstrand som formand og Svend Gjødesen som næstformand. Jørn Nødskov blev kasserer, Jan Højgaard sekretær og Irma Carlsen, Hedvig

3 Braüner og Aase Gude menige bestyrelsesmedlemmer. Revisorer blev Vagn Lund Jensen og Edel Olesen, Nanny Würtz blev suppleant for bestyrelsen og Erik Højgaard revisorsuppleant. I sin beretning fortalte formanden om et godt år for foreningen med medlemsfremgang og en virkelig flot tilslutning til de forskellige arrangementer. Både til filmfremvisning og foredrag har der været fulde huse. En bustur rundt i Høgild under mottoet Kend din egn var også en stor succes, hvor der slet ikke var plads til alle, der ville med, og den vil muligvis blive gentaget. Ved juletid modtog alle medlemmer som sædvanlig den lokalhistoriske kalender, som formanden har fundet billeder og skrevet tekster til siden 2002, og det er en tradition, hun vil fortsætte så længe som muligt. Formanden nævnte også hjemmesiden, som stadig er under opbygning. Her kan man bl.a. finde den nedlagte Kølvrå skoles billedarkiv, artikler om egnen og billeder fra arkivet. Desuden kan man læse, hvad Viborgaviserne skrev om området for 100 år siden. Det var betydeligt mindre end i dag! Regnskabet viste et beskedent overskud, og det blev vedtaget at fortsætte med det meget lave kontingent på 50 kr. pr. husstand. I stedet vil foreningen satse på at få et overskud i forbindelse med diverse arrangementer. Inger Merstrand omtalte kort de kommende aktiviteter i 2009, hvor der allerede er afholdt to arrangementer i Karup Bio med meget stor succes. Det næste bliver Åben By den 16. maj, hvor foreningen også vil deltage med en udstilling og en konkurrence. Efter generalforsamlingen blev der vist to film om kartoffeltyskerne. 5. Lørdag den 16. maj. Åben by i Karup/Kølvrå, hvor Lokalhistorisk Forening og arkivet står for en konkurrence med gamle billeder og vin og chokolade til de heldige vindere. Se nærmere i dagspressen i maj. Lokalhistorisk udstilling og konkurrence var en succes Den lokalhistoriske udstilling ved Åben By den 16. maj var meget velbesøgt trods det dårlige vejr, og i alt deltog 73 i den lille konkurrence, hvor folk bl.a. skulle gætte, hvem der var hvem af kendte ansigter i en yngre udgave. Her er de rigtige navne: 1. Irene Søjborg. 2. Per Johansen. 3. Merete Würtz. 4. Børge Krogh. 5. Lene Stidsen. 6. Knud Gaarn-Larsen. 7. Hanne Nielsen. 8. Jens J. Jeppesen. Årstallene på de gamle ugeaviser var: 1950, 1986, 1999 og 1972, og de to heldige vindere af henholdsvis to flasker vin og en æske chokolade blev Jeanne Sunesen, Poppelvej 10, og Ida Nielsen, Årestrupvej 84, begge Karup.

4 På opfordring af flere er den lille udstilling med gamle artikler og billeder fra Karup/Kølvrå flyttet hen på biblioteket, hvor den kan ses indtil slutningen af juni. 6. Lørdag den 6. juni. Indvielse af natursti langs Karup Å. Start kl. 14 ved Høgild Møllegård på Åhusevej 31. Vandreturen starter ved den smukke og velholdte Høgild Møllegård, der i gammel tid hed Høgildgård og først fik sit navn i 1950 erne. Det er på møllegårdens jord, naturstien er etableret. Den rigtige møllegård ligger på den anden side af vejen, hvor der har ligget en vandmølle siden Den 6. juni indvies en natursti på ca. 2 km. langs med Karup Å i et usædvanligt smukt og uberørt, privatejet område ved Høgild. Der startes kl. 14 ved Høgild Møllegård på Åhusevej 31, hvor formanden for miljøudvalget, Inger Jacobsen, indvier stien, og derefter går turen gennem en af de smukkeste strækninger ved den tungt henskridende Karup Å. Stien går forbi gamle, krogede egekrat, rester af tidligere engvandingskanaler og sjældne, meget velbevarede middelalderagre, der dækker et område på 2.6 ha. Fra de stejle brinker ved åen kan man se ud over dens mange hårnålesving i det fredede område, hvor stilheden kun afbrydes af fuglesang. Få steder finder man et mere idyllisk og fredeligt sted end her i Høgild-området ved Karup Å. Turlederne er skovfoged Merete Nielsen fra Viborg amt og Inger Merstrand fra Lokalhistorisk Arkiv i Karup, og Bent Søbjerg fra Høgild vil også deltage og fortælle om egnen. På siden Fra egnens historie er der mere tekst og flere billeder.

5 7. I sommerperioden er der en lille udstilling på Karup Bibliotek, hvor Lokalhistorisk Arkiv udstiller kopier af gamle avisartikler og billeder fra Karup/Kølvrå. 8. Lørdag den 29. august kl. 10,30 12,00 på Dagcentret. Lokalhistorisk Arkiv viser filmoptagelser fra kartoffeltyskernes jubilæer i 1959, 1979 (Firehuse) og I september på Karup Bibliotek. Lokalhistorisk Arkiv udstiller kopier af billeder og avisudklip om kartoffeltyskerne i anledning af 250-års jubilæet. 10. Fredag den 27. november kl. 10 i Jethallen i Karup. Foredrag for KFUM og K idræt om Jeppe Aakjær og Alheden. Inger Merstrand fortæller om Jeppe Aakjærs nære tilknytning til egnen og om de mange fortællinger, han har skrevet på grundlag af gamle overleveringer fra bl.a. Gedhus, Høgild, Grønhøj og Kongenshus. 11. Den lokalhistoriske kalender. Nu er den lokalhistoriske årskalender lige på trapperne. Den kan købes fra den 1. december de sædvanlige steder, dvs. i Døgnkiosken, på biblioteket og i Land og Fritid i Karup, i Skelhøje hos købmanden og i Frederiks i Andelskassen og i Brugsen. Prisen er som sædvanlig kun 60 kr. Billederne er også som sædvanlig fundet i arkivets store billedsamling, og teksten er skrevet af Inger Merstrand. Her er f.eks. billeder fra 5. maj 1945 i Frederiks, fra forskolen i Grønhøj, møllen i Havredal, et snebillede fra Skelhøje og mange andre, alle ledsaget af en oplysende tekst. Det er 9. gang, kalenderen udkommer, så hvis man har været med fra starten, har man efterhånden samlet en postkortbog med 108 billeder.

En aften med billeder og erindringer om det gamle Karup

En aften med billeder og erindringer om det gamle Karup Arrangementer/aktiviteter 2014. En aften med billeder og erindringer om det gamle Karup Ole Lenler-Eriksen og Kristian Pedersen fortæller om byen, som den var engang, og som de husker den. Af Inger Merstrand

Læs mere

Arrangementer/aktiviteter 2015.

Arrangementer/aktiviteter 2015. Arrangementer/aktiviteter 2015. Generalforsamling og foredrag om flygtningene i Grove-Gedhuslejrene efter 2. verdenskrig Torsdag den 26. marts afholder Lokalhistorisk Forening sin årlige generalforsamling

Læs mere

Efterlysning af billeder o.a. vedr. gårde

Efterlysning af billeder o.a. vedr. gårde Arrangementer/aktiviteter 2012. 1. Lørdag den 21. januar kl. 14-17. Arkivet holder Åbent Hus og præsenterer gårdhistorier fra Karup Alle interesserede er velkomne til at komme og kigge i 34 mapper med

Læs mere

Arrangementer/aktiviteter 2011.

Arrangementer/aktiviteter 2011. Arrangementer/aktiviteter 2011. 1. Onsdag den 23. marts. Generalforsamling på Dagcentret i Frederiks kl. 19. Når generalforsamlingen er færdig kl. 19,30, vises der gamle Frederiksfilm, som også ikke-medlemmer

Læs mere

Arrangementer/aktiviteter 2017.

Arrangementer/aktiviteter 2017. Arrangementer/aktiviteter 2017. Foredrag efter generalforsamling blev et rent tilløbsstykke Stor interesse for lokalhistorie i Karup-området Torsdag den 23. marts afholdt Lokalhistorisk Forening sin årlige

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Weitemeyers Kilde Nyhedsbrev for Svinninge Lokalhistoriske Forening og Arkiv

Weitemeyers Kilde Nyhedsbrev for Svinninge Lokalhistoriske Forening og Arkiv Weitemeyers Kilde Nyhedsbrev for Svinninge Lokalhistoriske Forening og Arkiv Gislingegården, som vi skal besøge, her fotograferet i 1905. På trappen står ejeren Johannes Johannesen med hustruen Karen Margrethe,

Læs mere

Seniorklubben 3F Midtjylland

Seniorklubben 3F Midtjylland Seniorklubben 3F Midtjylland Program for året 2018 Tirsdag den 9. januar, kl. 13.30. Birk Centerpark 4. Tirsdag den 23. januar, kl. 13.30. Birk Centerpark 4. Foredrag: V/ Ellen og Evald Birkkjær. Emne:

Læs mere

Luftfoto fra Laurine og Hans Laurits ejendom

Luftfoto fra Laurine og Hans Laurits ejendom Luftfoto fra Laurine og Hans Laurits ejendom 2016-2 1 Siden sidst. Tirsdag den 19. januar: Foredrag på friskolen i samarbejde med Nutidens Husmødre, Foreningen Norden, Friskolen og Lokalhistorisk Forening.

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Fra Rolfsted Skole 2008/1 Siden sidst. Lørdag d. 15-9-07 var der tur til Carl Nielsens Barndomshjem i Nr. Søby. Der var mødt ca. 20. Det var spændende at høre om

Læs mere

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Julehygge i Fritidshuset Lørdag den 27. november blev der budt på julehygge i Fritidshuset fra kl. 13 til kl. 16, og små boder solgte forskelligt både for øjet og for ganen.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Ad1) Kim Buus blev valgt som dirigent og Grete Mundbjerg som skriftfører. Ad2) Formandens beretning: 11.1. Holdt

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Arrangementer/aktiviteter 2010.

Arrangementer/aktiviteter 2010. Arrangementer/aktiviteter 2010. 1. Bustur til Viborg Stiftsmuseum. Om eftermiddagen lørdag den 16. januar arrangerer Lokalhistorisk Forening og arkivet i Karup en udflugt til Stiftsmuseet i Viborg, der

Læs mere

Program for sæsonen

Program for sæsonen Program for sæsonen 2017-2018 Til opslagstavlen. Vi har igen sammensat en buket af forskellige aktiviteter og arrangementer, så der er noget for enhver smag. Vi håber at I vil møde op, og dermed vise at

Læs mere

Orø Pensionistforening

Orø Pensionistforening Orø Pensionistforening Generalforsamling I Forsamlingshuset Tirsdag d. 5. maj 2015 kl. 16.30 Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Foreningens reviderede

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening 2007

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening 2007 Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening 2007 Fra turen til Sanderumgård d. 15-6-2007 2007/2 Fredag d. 8 januar var der lokalhistorisk aften i Ferritslev Fritidshus, hvor tidligere borgmester i Årslev kommune

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Parti fra Hudevad 2009/1 Siden sidst. Udflugt til Ladbyskibet d. 13. 9. 2008 En dejlig solrig lørdag i september drog 15 personer til Ladby. Det blev en oplivende

Læs mere

Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland Præsentation af årets årbog

Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland Præsentation af årets årbog Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland Præsentation af årets årbog Reception for årbog 2017 Det er med stor glæde, at vi igen kan invitere vores medlemmer til reception torsdag d. 5. oktober

Læs mere

Gammel milepæl før Rolfsted

Gammel milepæl før Rolfsted Gammel milepæl før Rolfsted 2016-1 1 Siden sidst. I år har vi haft en ny idé. Vi har vist nogle af vores gamle film på arkivet to eftermiddage i efteråret. Første gang handlede det om Anne Marie Pedersen,

Læs mere

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 GANG NYT Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Julefrokost Den 22.11.2014 blev der af festudvalget

Læs mere

Besættelsestidshistorisk selskab for Thy og Vester Hanherred

Besættelsestidshistorisk selskab for Thy og Vester Hanherred Besættelsestidshistorisk selskab for Thy og Vester Hanherred Nyhedsblad nr 61 November 2010 1 Bestyrelsen Formand: Erik Ansø 97991054 Næstformand: Erik Andersen 97933536 Sekretær: Jens Sauer 97981248 Kasserer:

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Indkaldelse til generalforsamling i Kalundborg Turistforening tirsdag den 25. marts 2014 kl. 17.30 på Kalundborg Vandrerhjem Stadion Allé 5 4400 Kalundborg

Læs mere

Weitemeyers Kilde. Nyhedsbrev for Svinninge Lokalhistoriske Forening og Arkiv

Weitemeyers Kilde. Nyhedsbrev for Svinninge Lokalhistoriske Forening og Arkiv Weitemeyers Kilde Nyhedsbrev for Svinninge Lokalhistoriske Forening og Arkiv Denne ejendom skulle ligge på Adelers Alle og er fotograferet omkring 1930. Er der nogle forslag til dens nøjagtige placering?

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Fredericia Museums Venners Program 2014-2015

Fredericia Museums Venners Program 2014-2015 Fredericia Museums Venners Program 2014-2015 Dronningensgade set mod nord fra ca. Jyllandsgade. Foto Hugo Matthiessen 1914 VELKOMMEN TIL SÆSON 2014-2015 Vi håber, at rigtig mange vil deltage i vore arrangementer.

Læs mere

Siden sidst Lørdag den 15. jun

Siden sidst Lørdag den 15. jun 2014-1 Siden sidst Lørdag den 15. juni deltog Lokalhistorisk Arkiv i Festlige Ferritslev med en lille udstilling. Emnet der var valgt var Ferritslev City gennem tiderne, da der skulle bygges et Fakta på

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013

Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013 Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013 Dagorden ifølge vedtægter: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Pkt. 4 Pkt. 5 Pkt. 6 Pkt. 7 Pkt. 8 Pkt.

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub. Mejerigården oktober 2015

Holbæk Arkæologiklub. Mejerigården oktober 2015 Holbæk Arkæologiklub Mejerigården oktober 2015 Nyhedsbrev vinter 2016 Generalforsamlingen Den 17. november 2015 var det tid at afholde den ordinære generalforsamling. Der var denne gang et fremmøde på

Læs mere

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk

Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk Bælum Møllelaug Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk 1. Valg af en dirigent, referent og 2

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling mandag den 21. marts 2011 på Vinettig, V. Hornstrupvej 4, 7300 Jelling. Foreningen Sten ager Mølles Venner

Referat af ordinær generalforsamling mandag den 21. marts 2011 på Vinettig, V. Hornstrupvej 4, 7300 Jelling. Foreningen Sten ager Mølles Venner Referat af ordinær generalforsamling mandag den 21. marts 2011 på Vinettig, V. Hornstrupvej 4, 7300 Jelling. l Foreningen Sten ager Mølles Venner I generalforsamlingen deltog 55 medlemmer. Formanden bød

Læs mere

Butiksbesøg. Onsdag den 14. marts kl hos Kirkens Genbrug, Engdraget 2, Tarm. Afgang fra Kirkepladsen i Ådum kl

Butiksbesøg. Onsdag den 14. marts kl hos Kirkens Genbrug, Engdraget 2, Tarm. Afgang fra Kirkepladsen i Ådum kl Butiksbesøg Onsdag den 14. marts kl. 19.00 hos Kirkens Genbrug, Engdraget 2, Tarm. Afgang fra Kirkepladsen i Ådum kl. 18.45. Vi får en orientering om butikken. Så er der modeshow med lokale mannequiner

Læs mere

Fra broen ved Marius Pedersen 2012-2

Fra broen ved Marius Pedersen 2012-2 Fra broen ved Marius Pedersen 2012-2 Siden sidst Torsdag den 19 januar var der foredrag i Friskolen hvor tidligere højskolelærer Per Sonne fortalte om Frithof Nansen der krydsede Grønlands indlandsis.

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Henvendelse til Poul Erik Jepsen Tlf. 62 27 11 62. Bolsjekogningssæt Udlejes for 25 kr. Henvendelse til Grete

Læs mere

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Program Foråret 2016 for Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Tel. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand

Læs mere

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014 GENERALFORSAMLING 2014 Fredag den 31 januar 2014 Ovenpå biblioteket i Byrådssalen Hobrovej 90 Støvring Formanden bød velkommen Referent: Trine Thomsen Valg af dirigent: Jesper Mølholt Generalforsamling

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende Å R S K A L E N D E R E N Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderforeningens

Læs mere

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken 14. årgang Kære Venner af Fortet Dette FORTNYT er en udgave med forskellige praktiske informationer til medlemmerne; først og fremmest invitationen til udflugten til Beredsskabsbunkeren i Bernstorffparken.

Læs mere

Stendysse på Tvevadgårdens mark 2010/2

Stendysse på Tvevadgårdens mark 2010/2 Stendysse på Tvevadgårdens mark 2010/2 Siden sidst. Onsdag d. 13. januar. Foredrag ved forfatter Vibeke Nørgård Nielsen om Johannes Larsen o g Island. Foredraget blev ledsaget af dejlige lysbilleder fra

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Anne, Kirsten, Niels Jørgen, Lis og Bente. Afbud fra: Mie, Werner, Ulla, Bent, Gustaf og Nanna. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 9. april 2018, kl. 19.00

Læs mere

Historisk bytur. 11. juli 2018, kl. 14 fra Hattedammen, Bogø Hovedgade 78

Historisk bytur. 11. juli 2018, kl. 14 fra Hattedammen, Bogø Hovedgade 78 8. MAJ 2018 Historisk bytur 11. juli 2018, kl. 14 fra Hattedammen, Bogø Hovedgade 78 En tur ad Bogø Hovedgade fra Hattedammen til Sognegården, hvor vi taler sammen om mennesker, huse og begivenheder. De

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Der var mødt 49 medlemmer op til generalforsamlingen inklusive bestyrelsen.

Der var mødt 49 medlemmer op til generalforsamlingen inklusive bestyrelsen. Bramsnæs Lokalhistoriske Forening Co/Biblioteket i Kirke Hyllinge Bygaden 53, 4070 Kirke Hyllinge E-mail: blf.bramsnaes@live.dk Webadresse: www.bramsnaeslokalhistorie.dk Referat Ordinær generalforsamling

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Julenatbus | 53 | Viborg - Karup - Kølvrå - Herning | Gyldig 29~11~19 | MIDTTRAFIK

Julenatbus | 53 | Viborg - Karup - Kølvrå - Herning | Gyldig 29~11~19 | MIDTTRAFIK Midttrafik Kundecenter Tlf. 70 210 230 53N Natbus Viborg - Karup - Kølvrå - Herning Zone Nat efter fredag og lørdag Trappetorvet af 0.00 1.30 2.30 3.30 Viborg Rtb. Sct. Jørgens Vej Hald Ege Skelhøje Frederiks

Læs mere

Rolfsted Brugs starter i Rolighedsgården 1896 2010/1

Rolfsted Brugs starter i Rolighedsgården 1896 2010/1 Rolfsted Brugs starter i Rolighedsgården 1896 2010/1 Siden sidst. Lørdag d. 26/9/09 var Lokalhistorisk Forening på udflugt til Hjelholts Uldspinderi, Langå Vi blev guidet rundt af indehaveren og fik fortalt

Læs mere

Generalforsamling med efterfølgende foredrag om Hald Ege

Generalforsamling med efterfølgende foredrag om Hald Ege Arrangementer/aktiviteter 2016. Generalforsamling med efterfølgende foredrag om Hald Ege Fra de hvide telte til de røde barakker. Torsdag den 17. marts afholder Lokalhistorisk Forening sin årlige generalforsamling

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev G Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev Nummer 39. Maj. 2018 Gjern Fiskeriforenings konkurrence løber af stablen på lørdag den 5. maj. I år skal vi igen på messe i Skarrild og vores spinnedag bliver flyttet

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 9. 20. 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. 4. 23. KLUBKALENDER: JANUAR 2016 Nytårskur. FEBRUAR 2016 Bestyrelsesmøde. MARTS 2016

Læs mere

REFERAT af ordinær generalforsamling i Lejre Historiske Forening Tirsdag den 26. februar 2019 i Felix, Lejre

REFERAT af ordinær generalforsamling i Lejre Historiske Forening Tirsdag den 26. februar 2019 i Felix, Lejre REFERAT af ordinær generalforsamling i Lejre Historiske Forening Tirsdag den 26. februar 2019 i Felix, Lejre Til generalforsamlingen var 66 medlemmer fremmødt. Formanden bød velkommen og glædede sig over

Læs mere

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`S seniorklub i Holbæk Når I får denne udgave af vores blad er sommeren startet. Vi håber på

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 13. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 24/3-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, ,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 13. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 24/3-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , Næste Aadum Nyt udkommer i uge 13. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 24/3-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Ådum Husholdningsforening Eftermiddags tur den

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Lokal Motion Ballerup

Lokal Motion Ballerup Lokal Motion Ballerup Ordinær Generalforsamling torsdag d.16-03-2017 Deltager : 46 Referat: Starte med at holde 1 minuts tilhed for at mindes dem vi har mistet i løbet af året. 1. Valg af Dirigent valgt:

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

FORÅR 2016 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

FORÅR 2016 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 FORÅR 2016 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 I 2016 søsætter Historiens Hus en ny arrangementstype under titlen Husker du? Arrangementerne indledes med et kort oplæg, hvor der vil blive

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Referat af generalforsamling i Stae Borgerforening afholdt den 29. januar 2019.

Referat af generalforsamling i Stae Borgerforening afholdt den 29. januar 2019. Referat af generalforsamling i Stae Borgerforening afholdt den 29. januar 2019. I år var de traditionelle gule ærter udskiftet med pulled pork og børnefamilierne var meget velkomne til at deltage. Ca.

Læs mere

U S A V I INFORMERER. Prøv vores hjemmeside

U S A V I INFORMERER. Prøv vores hjemmeside http://storevejlegaard.dk April 2012 H Prøv vores hjemmeside INFORMERER U S A V I Nu er det et par år siden jeg sagde ja til at vedligeholde grundejerforeningens hjemmeside. Jeg havde ikke prøvet at lave

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Aaby Aabyhøj Lokalhistoriske Forening

Aaby Aabyhøj Lokalhistoriske Forening Aaby Aabyhøj Lokalhistoriske Forening www.lokalhistorisk-forening-aabyhoj.dk Program for juni 2011 til marts 2012. Mandag den 6. juni kl. 18.30. Bemærk tidspunktet. Byvandring. Den nordvestlige del af

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2015

Nyhedsbrev februar 2015 Nyhedsbrev februar 2015 Kære medlemmer Kastellets 350 år blev fejret efter alle kunstens regler den 1. november 2014 med opvisninger, gardehusarer, musik, rundvisninger, og Slaget på Kirkepladsen, men

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 23. januar 2017 kl. 19:30 Røsnæsvej 185, 4400 Kalundborg

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 23. januar 2017 kl. 19:30 Røsnæsvej 185, 4400 Kalundborg Referat af bestyrelsesmøde mandag den 23. januar 2017 kl. 19:30 Røsnæsvej 185, 4400 Kalundborg Til stede: Afbud fra: Peter Hermann, Willy Hillebrand, Ole Jerichow, Hanne-Dorthe Hansen, Inge Johansen, Kirsten

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Til grupper der vil besøge Vendsyssel Historiske Museum, har vi nogle helt specielle tilbud

Til grupper der vil besøge Vendsyssel Historiske Museum, har vi nogle helt specielle tilbud Til grupper der vil besøge Vendsyssel Historiske Museum, har vi nogle helt specielle tilbud Vendsyssel Historiske Museum har fem afdelinger, og alle steder er der mulighed for, at grupper kan bestille

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding til Foredrag onsdag den 28. februar FOREDRAG Kostkompasset mandag den 5. marts kl. 19.00 Generalforsamling torsdag den 15. marts kl. 19.30

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1999/2000. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1999/2000. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1999/2000 SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres Gode Garderkammerater! Vi nærmer os det nye årtusind og det igen tid til at

Læs mere

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5.

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5. Søndag den: 26.05.2013 kl.10: Referat fra ordinær generalforsamling i Sønderballe Ejerlavs Beboerforening sted: Lejrskolen Sønderballe Gåsevig der serveres morgenbrød! Dagsorden: 1. Valg af dirigent, forslag?

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Maj 2014. Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om gamle og nye arrangementer. Læs i dette nummer: GIRO-kort til kontingent Formandens beretning

Maj 2014. Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om gamle og nye arrangementer. Læs i dette nummer: GIRO-kort til kontingent Formandens beretning Maj 2014 Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om gamle og nye arrangementer Læs i dette nummer: GIRO-kort til kontingent Formandens beretning Side 1 PRISER for kontingent 2014: Medlemskab for par:

Læs mere

Smeden hed Peter Hansen

Smeden hed Peter Hansen Smedjen i Himmelev I Himmelev Sogns Historie fortælles, at smeden var en vigtig håndværker i landsbyen. Han skulle fremstille hestesko og plovskær. I 1787 hed smeden i Himmelev by Andreas Kamp. Sognet

Læs mere

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet.

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Referat af generalforsamling i Zonen Randers den 21. juni 2017 i Fritidscentret, Randers Til stede var: Ole Berg Sørensen, Else-Marie Sørensen, Erik Kløve, Preben Hjort Mortensen, Ib Chr. Ibsen, Finn Børglum,

Læs mere

Middelfart Pensionistforening

Middelfart Pensionistforening Middelfart Pensionistforening Program udsendt februar 2019 næste program maj 2019 Bestyrelsen træffes i Østergades Forsamlingshus hver onsdag fra kl. 14.00 15.00. Hjemmeside www.middelfart-pensionistforening.dk

Læs mere

Ad 1) Bent Andersen er valgt som dirigent. Rikke Goerlich er valgt som referent. Generalforsamlingen er indkaldt i rette tid og mødet kan begynde.

Ad 1) Bent Andersen er valgt som dirigent. Rikke Goerlich er valgt som referent. Generalforsamlingen er indkaldt i rette tid og mødet kan begynde. Vejlauget Skæring Hede Nord. Referat fra ordinær generalforsamling 2017. Tirsdag den 20. Juni kl. 19.30 Skæring Kirke, Skæring Kirkevej 1-3, 8250 Egå Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Kalleruphuse Grundejerforening

Kalleruphuse Grundejerforening Kalleruphuse Grundejerforening Gelskovvænget. Tybrindvænget. Ølstedgårdvej. Odense M. CVR-nr 12 94 40 39 www.kalleruphuse.dk e-mail: post@kalleruphuse.dk MEDLEMSINFORMATION BESTYRELSEN: Bestyrelsen har

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Siden sidst. En lille prøve:

Siden sidst. En lille prøve: Bestyrelsen forespurgte i Nyhedsbrev maj 2008, om nogen havde noget imod, at vi lavede en medlemsliste. Det var ikke tilfældet, så i dette nummer er vedlagt en oversigt over nuværende medlemmer, som måske

Læs mere

Støvlekast ved Pensionaden på Lyngparken.

Støvlekast ved Pensionaden på Lyngparken. Oktober - November 2013 Støvlekast ved Pensionaden på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i oktober måned tirsdag, den 1. kl. 10.00 Kjoledamen viser tøj onsdag, den 2. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag,

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen mandag den 9. februar 2015 kl. 13.00 i Fælleshuset Nørrelunden 70, 5260 Odense S.

Referat fra Generalforsamlingen mandag den 9. februar 2015 kl. 13.00 i Fælleshuset Nørrelunden 70, 5260 Odense S. Referat fra Generalforsamlingen mandag den 9. februar 2015 kl. 13.00 i Fælleshuset Nørrelunden 70, 5260 Odense S. Fremmødt: Lene Persson, Ruth Petersen, Hans Larsen, Åshild Videsen, Leo Sørensen samt 122

Læs mere

953X | Herning - Karup - Viborg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK

953X | Herning - Karup - Viborg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK Midttrafik Kundecenter Tlf. 70 210 230 953X Herning - Karup - Viborg Busselskab Herning Station Sunds Hovedgade/Kastanievej Gedhus Kølvrå Karup/Viborgvej Frederiks Kirke Bækkelund/Herningvej Lyngvej/Koldingvej

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere