Efterlysning af billeder o.a. vedr. gårde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Efterlysning af billeder o.a. vedr. gårde"

Transkript

1 Arrangementer/aktiviteter Lørdag den 21. januar kl Arkivet holder Åbent Hus og præsenterer gårdhistorier fra Karup Alle interesserede er velkomne til at komme og kigge i 34 mapper med historier om gårde i og omkring Karup fra 1800-tallet til ca.1930, heriblandt møllen, der engang havde et større jordtilliggende. Gårdhistorierne omfatter også køb og salg af jord og mindre ejendomme, der er opkøbt og efterfølgende nedlagt. De mange mapper er resultatet af en større efterforskning på Landsarkivet i Viborg og samlet i løbet af 2011 af tre slægtsforskere, Inga og Gerhard Hørdum og Lene Majlandt, og arkivet får overdraget hele gårdhistorien den 21 Efterlysning af billeder o.a. vedr. gårde Mapperne er prydet med gamle billeder, der for de allerflestes vedkommende er fra arkivets store samling, men selv om arkivet har mange billeder, og selv om mapperne indeholder virkelig mange oplysninger, kan der stadig ligge mange gamle fotos, dokumenter og kort rundt omkring. Inger Merstrand fra arkivet opfordrer derfor alle til at møde op den 21., hvis de ligger inde med et eller andet om gamle gårde eller nedlagte landbrug i Karup-området eller kan fortælle om dem. Billeder og andet vil blive affotograferet eller scannet med det samme, så ejeren kan få det med hjem igen, og arkivet byder på kaffe og hjemmebagt kage. Hvis nogle har et stort maleri eller måske et indrammet luftfoto eller andet, der er besværligt at transportere, kan de kontakte Inger Merstrand på tlf , da der så er mulighed for at få billedet affotograferet i hjemmet. Fuldt hus på arkivet i Karup. Der var en helt overvældende tilstrømning i lørdags, da arkivet i Karup havde inviteret til Åbent hus i forbindelse med præsentationen af 34 mapper med gårdhistorier. Folk var kommet langvejs fra for at få oplysninger, og rigtig mange kom med billeder og malerier fra den gamle Karup kommune. Det er Inga og Gerhard Hørdum og Lene Majlandt, der har samlet det imponerende materiale, og de fik overrakt vin som en lille tak for deres store arbejde. Claus Christiansen, som har læst korrektur på materialet og lavet nogle flotte forsider, håber ligesom Inger Merstrand, at de tre slægtsforskere senere vil gå i gang med at finde oplysninger om andre gårde og ejendomme i den tidligere Karup kommune. Selv om arkivet har

2 billeder af de allerfleste af de gamle gårde, der er med i gårdhistorierne, mangler der stadig nogle. Det drejer sig om Stadionvej 63 og 69, Vallerbækvej 69 og Alskovvej 50, 55 og 59. Hvis nogen af sidens læsere har nye eller gamle billeder af gårdene, hører Inger Merstrand gerne fra dem på tlf Onsdag den 25. januar kl. 19 i Kirkecentret fremvisning af billeder på storskærm fra det gamle Frederiks For nogle år siden viste Lokalhistorisk forening videofilmen, Ansigter fra Frederiks, på Dagcen- tret med så stor succes, at arrangementet blev gentaget på opfordring og begge gange havde fuldt hus. Nu viser foreningen atter billeder fra det gamle Frederiks, men denne gang er det fotografier, der vises på storskærm i byens nye kirkecenter. Billederne er alle taget af barber og fotograf Vagner Würtz, og Børge Mortensen, der er gift med hans datter og ved rigtig meget om Frederiks i gamle dage, vil fortælle og kommentere de mange billeder. De er for flertallets vedkommende fra 1950 erne, men der er også nogle fra 1940 erne. Der er mange fine fotos af byen, som den så ud engang, og der er desuden fotos fra særlige begivenheder som bryllupper og andre familiefester, for Würtz var også selskabsfotograf. Der er kun plads til et begrænset antal deltagere, og billetterne, der koster 25 kr. stykket, bliver solgt efter princippet: Først til mølle, først malet. De kan købes i Dagli Brugsen i Frederiks og på Karup Bibliotek. Alle er velkomne, og deltagerne bedes selv medbringe kaffe og kage. Her ses Søndergade 4 og 6. I nr. 4 boede Møller Borrits, og i den anden ende havde Andelskassen lokaler, indtil de i 1960 flyttede til Jernbanegade 2.

3 Disse søde FDF piger er fotograferet midt i 1950 erne uden for Hedeboflid på Jernbanegade

4 Velbesøgt generalforsamling og et godt år for Lokalhistorisk Forening Generalforsamlingen i Lokalhistorisk Forening den 22. februar indledtes med, at formanden, Inger Merstrand, udtalte mindeord over Inga Graversgaard og Edel Olesen, der begge døde kort efter nytår. De var henholdsvis bestyrelsesmedlem og revisor i foreningen, og Inga var desuden webmaster på den lokalhistoriske hjemmeside. Efter et minuts stilhed gik forsamlingen over til dagsordenen. Fotograf: Børge Mortensen Inger Merstrand kunne fortælle om et godt år for foreningen med stigende medlemstal og en flot tilslutning til foreningens arrangementer, der alle var foregået i samarbejde med arkivet. Det var bl.a. en guidet bustur Høgild rundt og en billedfremvisning i Frederiks, hvor billetterne til begge arrangementer meget hurtigt blev udsolgt. Det koster kun 50 kr. om året at være medlem af foreningen, og for beløbet får man endda den lokalhistoriske årskalender, som Inger Merstrand for 11. gang har fundet billeder og skrevet tekster til, og som koster 60 kr. i forretningerne. Der var ikke forslag om forhøjelse af kontingentet, så det er fortsat det laveste i den tidligere Karup kommune. Af fremtidige aktiviteter kunne formanden nævne et foredrag med Bjarne Nielsen Brovst og flere guidede ture samt en gentagelse af den meget vellykkede fremvisning af gamle billeder i Frederiks. De tre bestyrelsesmedlemmer, Svend Andersen, Aase Gude og Jan Højgaard, var på valg, og samtidig skulle der vælges et nyt medlem i stedet for afdøde Inga Graversgaard. Svend Andersen blev genvalgt, og de to andre, som ønskede at stoppe, blev afløst af Lisbeth Juhl, Karup, og Poul Thomsen, Havredal. I stedet for Inga Graversgaard valgtes Inga Hørdum, Frederiks. Der skulle desuden vælges to nye bestyrelsessuppleanter, en revisor samt en revisorsuppleant. Karlo Krogh Hansen, Egelund, og Børge Mortensen, Frederiks, blev valgt som bestyrelsessuppleanter, Gerhardt Hørdum, Frederiks, blev ny revisor, og Jan Højgaard, Karup, blev revisorsuppleant. De to afgående bestyrelsesmedlemmer fik overrakt vin af formanden, som holdt en lille tale for hver af dem og takkede dem for deres indsats for foreningen.

5 Fotograf: Børge Mortensen Efter generalforsamlingen viste Inger Merstrand den lokalhistoriske hjemmeside frem (www.karuplokalhistorie.dk ). Den har fået et lidt andet udseende samtidig med, at foreningen har fået ny webmaster. Han hedder Bjarne Hesselvig, og han har sammen med formanden givet hjemmesiden et ansigtsløft. Inger Merstrand gennemgik menupunkterne og viste, hvad man kan finde på hjemmesiden, og hvordan man blandt en masse andre oplysninger kan finde renskrevne kirkebøger og folketællingslister for Karup. Bagefter fortalte slægtsforskeren Lene Majlandt om arbejdet med den omfattende gårdhistorie, som hun har fundet materiale til sammen med Inga og Gerhardt Hørdum. Karlo Krogh Hansen fortalte om sin søgning på nettet via google, hvor han har fundet mange spændende og omfattende oplysninger om sin slægt. Aftenen sluttede med, at deltagerne kiggede på gamle skolebilleder og udklip fra egnen, alle fra arkivet. Da bestyrelsen ikke var fuldtallig, konstituerer den sig først i næste uge. Fotograf: Børge Mortensen

6 Efteromtale af rundturen i tyskernes fodspor på fsn. Karup Der var meget stor interesse for foreningens arrangement på flyvestationen lørdag den 4. august. Så meget, at alle billetter var revet væk på mindre end en halv time, efter at salget var startet, og mange kom langvejs fra for at sikre sig en billet. De kostede kun 50 kr., og for det beskedne beløb fik deltagerne både bustur og kaffe og kage i Blå Sal, hvor Anders Madsen, der var guide på turen, brugte ca. 1½ time på at holde et spændende og meget interessant foredrag, krydret med en masse gamle billeder. Efter foredraget gik turen rundt på flyvestationen i bus, hvor Anders fortsatte med at fortælle, og der blev gjort holdt flere steder, så der blev lejlighed til at se nærmere på nogle af de gamle bunkere. Derefter besøgte deltagerne Borgkælderen ved Officersmessen, som de også fik rigtig mange spændende oplysninger om. Til sidst blev der ringet til tårnet, som gav tilladelse til at køre hele landingsbanen igennem i bussen, eskorteret af en bil fra Brand- og Redningstjenesten. Så nu kan deltagerne sige, at de har prøvet at køre hele landingsbanen på i alt 3400 m igennem i en bus!! En lille halv time forsinket sluttede turen ved Blå Sal, hvor den begyndte. Alle var enige om, at det havde været en rigtig god dag med mange spændende oplevelser og oven i købet i flot vejr. Da interessen for rundvisningen var så stor, vil foreningen prøve at gentage succesen i foråret 2013.

7

8 Efteromtale af arrangement. Vellykket indledning til byfesten i Karup Byvandringen den 22. august var en succes med ca. 85 deltagere, som hørte om det gamle Karup som indledning til byfesten. Til alt held var vejrguderne med arrangørerne, og deltagerne fik en dejlig aften i det flotte vejr, hvor de fulgte den gamle banestrækning ad Alhedestien og hen til kirken med Inger Merstrand som guide. Flere kunne nikke genkendende til en del af det, hun fortalte om huse og mennesker, der for længst er borte, men der var også mange nye oplysninger om det Karup, der var engang. Turen sluttede i kirken efter knap 2 timer, og her fortalte Lotte Boas om det prægtige inventar, som engang har smykket valfartskirken, og hun viste fotos af noget af det, der ikke længere befinder sig i kirken, men som kan ses på Viborg Museum. Desuden gav hun en kort orientering om tårnudvalgets arbejde, som hun omtalte som meget spændende. Bagefter gik deltagerne over i Sognegården, hvor der var dækket op til kaffe, og hvor de hyggede sig en times tid, før der blev sagt tak for en vellykket aften. Her ses en række billeder fra den vellykkede byvandring.

9

10

11

12

13 Lokalhistorisk foredrag blev et tilløbsstykke. Der var fuldt hus den 15. november, da forfatteren Bjarne Nielsen Brovst holdt foredrag i Seniorhuset i Karup. Han levede helt op til sit ry som en af Danmarks bedste fortællere og underholdere og havde forsamlingen i sin hule hånd, da han fortalte om sin slægt og imiterede de forskellige familiemedlemmers måde at tale og bevæge sig på. Han er nemlig ikke alene god til at fortælle og skrive bøger, men han er også i besiddelse af en god portion skuespillertalent, og det fik tilhørerne rigtig mange eksempler på. Bjarne Nielsen Brovst oldeforældre boede i mange år ved Hessellund Bæk i det område, som under besættelsen blev overtaget af tyskerne, og hvor flyvepladsen blev anlagt. Det var derfor en helt særlig oplevelse for ham at holde foredrag på den egn, hvor hans slægt engang har færdedes. Det gjorde oplevelsen endnu større, at han også fik lejlighed til at hilse på en fjern slægtning, Bendt Søbjerg, der bor i Høgild. Forfatteren havde medbragt nogle af sine bøger om egnen, og efter foredraget var der flere, der benyttede sig af lejligheden til at købe dem til særpris. Nedenunder ses nogle billeder fra den vellykkede aften.

14

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening, Østergade 9, 8740 Brædstrup

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening, Østergade 9, 8740 Brædstrup Brædstrupegnens Hjemstavnsforening, Østergade 9, 8740 Brædstrup består af: Lokalhistorisk Arkiv i Tinghuset Gårdmuseet Stjernholm i Nim. Frihedssamlingen i Tinghuset Nyhedsbrev nr. 2. okt. 2012: Udflugten

Læs mere

Lokal- og slægtshistorisk forening for. Brande. og omegn. Medlemsorientering 2009

Lokal- og slægtshistorisk forening for. Brande. og omegn. Medlemsorientering 2009 Lokal- og slægtshistorisk forening for Brande og omegn Medlemsorientering 2009 Fire lærere og en snemand ved Brande Skole 1910 Fra venstre ses Frk. Ane Simonsen, Fru Grønbech, Peter Grønbech og Johannes

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 2. 2010 15. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 2. 2010 15. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 2. 2010 15. årgang Adresser: Formand Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26362123/86957519 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej

Læs mere

Så var der præsten, ham måtte vi da kunne stole på, men også her blev vi skuffede.

Så var der præsten, ham måtte vi da kunne stole på, men også her blev vi skuffede. Støtteforeningen Hjælp de ældre i Rumænien Formandens beretning 2012 Da vi sidste år vedtog, at ændre vores vedtægter, således, at vi overgav plejehjemmets drift til Torben, og valgte at starte et nyt

Læs mere

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup består af: Lokalhistorisk Arkiv i Tinghuset Gårdmuseet Stjernholm i Nim. Frihedssamlingen i Tinghuset 1 Nyhedsbrev 1, forår 2014. Generalforsamlingen

Læs mere

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup

Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup Brædstrupegnens Hjemstavnsforening Østergade 9, 8740 Brædstrup består af: Lokalhistorisk Arkiv i Tinghuset Gårdmuseet Stjernholm i Nim. Frihedssamlingen i Tinghuset Nyhedsbrev 1, forår 2015. Gangbro over

Læs mere

K L E M Å. April 2010

K L E M Å. April 2010 K L E M Å 2 April 2010 Redaktionen Opsætning og div.: Mogens Jensen Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev Tlf. 74 53 03 68 Medredaktør: Kurt Koch Distribution: Mogens Jensen Næste Deadline: 20. juni

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Aktivitet, Arkivernes Dag 9. november

Aktivitet, Arkivernes Dag 9. november Aktivitet, Arkivernes Dag 9. november Region Hovedstad Arkiv nr. Arkiv navn Åbningstid Emne beskrivelse Sted 155-01 Dragør Lokalarkiv kl. 10-16 Har du lyst til at se, hvordan Dragør Lokalarkiv arbejder?

Læs mere

FORANTIK. Medlemsblad for Antik-Historisk Selskab. Foråret 2015

FORANTIK. Medlemsblad for Antik-Historisk Selskab. Foråret 2015 FORANTIK Medlemsblad for Antik-Historisk Selskab 16 Foråret 2015 FORANTIK 16 Medlemsblad for Antik-Historisk Selskab Lindevej 41, 7600 Struer Tlf 2479 7519 E-mail: hammitz@gmail.com Hjemmeside: www.antikhistorie.dk

Læs mere

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 Bestyrelsens beretning for 2014 Karlebo Lokalhistoriske Forening Bestyrelsesarbejdet Bestyrelsen har i 2014 afholdt 9 bestyrelsesmøder. Derudover har formanden udsendt 5 såkaldte

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 3 April 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Besættelsestidshistorisk selskab for Thy og Vester Hanherred

Besættelsestidshistorisk selskab for Thy og Vester Hanherred Besættelsestidshistorisk selskab for Thy og Vester Hanherred Nyhedsblad nr 64 Juli 2011 1 Bestyrelsen Formand: Erik Ansø 97991054 Næstformand: Erik Andersen 97933536 Sekretær: Jens Sauer 97981248 Kasserer:

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Outdoor Sportsklub Hornslet, tirsdag d. 25. september 2012 på Gæstgivergården i Hornslet.

Referat af Generalforsamling i Outdoor Sportsklub Hornslet, tirsdag d. 25. september 2012 på Gæstgivergården i Hornslet. Referat af Generalforsamling i Outdoor Sportsklub Hornslet, tirsdag d. 25. september 2012 på Gæstgivergården i Hornslet. Formand Jens Leth byder velkommen til godt 30 fremmødte. Dagsordenen følges: 1.

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland. Referat af generalforsamling i Slægtshistorisk Forening Sønderjylland lørdag den 23.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland. Referat af generalforsamling i Slægtshistorisk Forening Sønderjylland lørdag den 23. Referat af generalforsamling i Slægtshistorisk Forening Sønderjylland lørdag den 23. februar 2013 Der var mødt 45 personer op til generalforsamlingen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Beretning for lokalafdelingens arbejde 2014 Et år er gået, og det er tid til at se tilbage på, hvad har året bragt. Generalforsamlingen står for døren. Der er masser

Læs mere

Aarhuus. Klub. 16 årgang nr. 62. Februar 2011

Aarhuus. Klub. 16 årgang nr. 62. Februar 2011 Aarhuus Februar 2011 Klub 16 årgang nr. 62 Side 2 Blad 62 Februar 2011 Aarhuus Nimbus Klub Klublokaler: True Byvej 7 - True - 8381 Tilst Klubaftener: Onsdage fra kl. 19:00 Hjemmeside: http://aarhuusnimbusklub.dk

Læs mere

Generalforsamlingen var indkaldt i henhold til foreningens vedtægter med følgende dagsorden:

Generalforsamlingen var indkaldt i henhold til foreningens vedtægter med følgende dagsorden: Referat af DDHF s Generalforsamling 30. april 2014 kl. 19.30 Generalforsamlingen var indkaldt i henhold til foreningens vedtægter med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 2013/2014

Læs mere

Ribe Amts Lokalarkiver Beretninger 2011. Udgivet af Ribe Amts Lokalarkiver

Ribe Amts Lokalarkiver Beretninger 2011. Udgivet af Ribe Amts Lokalarkiver Ribe Amts Lokalarkiver Beretninger 2011 Udgivet af Ribe Amts Lokalarkiver Indhold Bestyrelsens beretning 3 Konsulentens beretning 5 Billund Kommune 7 Lokalhistorisk Arkiv for Grene Sogn 7 Filskov Lokalhistoriske

Læs mere

15. årg. Nummer 8. April STØT VORE SPONSORER - DE STØTTER OS! tlf. 4456 2600 / www.handelsbanken.dk/ www.herningfolkedans.dk

15. årg. Nummer 8. April STØT VORE SPONSORER - DE STØTTER OS! tlf. 4456 2600 / www.handelsbanken.dk/ www.herningfolkedans.dk 15. årg. Nummer 8 Taksvej 8-7400 Herning - Tlf: 9712 89 11 Medlem af DGI og Landsforening Danske Folkedansere tlf. 4456 2600 / www.handelsbanken.dk/ STØT VORE SPONSORER - DE STØTTER OS! www.herningfolkedans.dk

Læs mere

Aarhus Julemærkesamler Forening. Caritas

Aarhus Julemærkesamler Forening. Caritas Aarhus Julemærkesamler Forening Caritas Nr. 24 / August 2013 Aarhus Julemærkesamler Forening Caritas Stiftet 16.7.1981 Bestyrelse / Telefon / Adresseliste / Bankkonto Formand & konstitueret kasserer: Peter

Læs mere

Tidende. 16. Årgang - 2. Udgave - Maj 2011

Tidende. 16. Årgang - 2. Udgave - Maj 2011 Tidende 16. Årgang - 2. Udgave - Maj 2011 Kunstudvalget i Skjød I dette nummer af Skjød Tidende kan du bl.a. læse om: Borgermøde Kunstner besøger Skjød Årets sommerfest - hygge for små og store.og meget

Læs mere

Valg af dirigent. Hans Kristensen blev valgt. Støtteforeningen for Rudkøbing Byhistoriske Arkiv Referat fra ordinær generalforsamling den22.

Valg af dirigent. Hans Kristensen blev valgt. Støtteforeningen for Rudkøbing Byhistoriske Arkiv Referat fra ordinær generalforsamling den22. Støtteforeningen for Rudkøbing Byhistoriske Arkiv Referat fra ordinær generalforsamling den22. maj2014 Valg af dirigent. Hans Kristensen blev valgt Bestyrelsens beretning. Formand Per Overgaard Rasmussen

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Beretning den 19. marts 2015

Beretning den 19. marts 2015 GENERALFORSAMLINGEN BERETNING & REFERAT HVIDOVRE LOKALHISTORIE AVEDØRE OG HVIDOVRE Forstadsmuseet / Hvidovre Lokalhistoriske Selskab 2015 Af Ole Asbjørn Petersen Beretning den 19. marts 2015 Sidste år

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

SKRÅ-EN Lokalbladet for Fællesvirke Vest Skærum, Kvissel, Ravnshøj og Aasted Nr. 83 - december 2012

SKRÅ-EN Lokalbladet for Fællesvirke Vest Skærum, Kvissel, Ravnshøj og Aasted Nr. 83 - december 2012 SKRÅ-EN Lokalbladet for Fællesvirke Vest Skærum, Kvissel, Ravnshøj og Aasted Nr. 83 - december 2012 SKRÅ-EN SKRÅ-en udgives af Fællesvirke Vest og udkommer fire gange årligt - i marts, juni, september

Læs mere