KMK Klubnyt Nyt fra klubben En spøjs aften.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KMK Klubnyt Nyt fra klubben En spøjs aften."

Transkript

1 KMK Klubnyt Nyt fra klubben En spøjs aften. Fint fremmøde med 12 medlemmer denne onsdag. Jan og Henk var i fuld gang med backdroppen i rum 2, mens Jørgen gik til den med opstilling af anlægsrammen. Der er god gang i opbygning af rammerne i rum 2 og 7. Det ser drabeligt ud med alle de blå kontakter til printkort. Det er nok en ny udgave af KTAS telefoncentral. Men det er blot til styring af sporskifter og tilbagemeldinger i rum 7. Hvem skal lodde alle de printkort? (Ja, jeg vil ikke, for Bent bliver bare eddikesur, hvis ikke de lxxxe ledninger sidder helt fast! Mvh. LT) Forhørslokalet er klar til forhørslederen LT. Vi mangler kun en 200 watt-lampe, et stykke afisoleret ledning, en stållineal samt et nyt offer, men det skal nok blive skaffet. Ølkassen er tom efter sidste forhør af Rune, der måtte gå til bekendelse overfor LT, at det var ham, der fjernede den skjulte station under Sukkerkøbing. Det var også Rune, der skød Kennedy! Endelig kom det frem! Hvis tilståelsen ikke falder prompte, bliver den mistænkte spændt fast til bordet bagved, der er en ny udgave af træhesten fra riddefoged Mikkels tid. Bent og Rune knoklede løs med ledninger og lodninger. Rune var igen gået under bordet med sav og tang. Det så farligt ud. Mon ikke, der skal en kontrollør ned at følge ham og hans virke? Han saver løs, så vi kan høre det overalt i klubben. Det ender nok med, at bordene falder sammen. I køkkenet hænger pølserne på rad og række til aftensmaden suppleret med et pølsebrød eller to. Under oprydningen findes sjove ting og sager. Henrik finder en tang, der ser noget besynderlig ud, men LT er ikke sen til at se formålet.

2 Jan, Hollandsk, tysk og slavisk drengenavn afledt af navnet Johannes. Meget brugt navn i nyere tid. Kan også staves Ian. Bent. Dansk drengenavn afledt af Benedikt (Benedictus), der betyder den velsignede på latin. Lars er den skandinaviske version af Laurence. Lars (Laurence) kommer fra det romerske Laurentius, som betyder at man er fra Laurentum som var en by i oldtidens Italien. Så har Rune fået loddet forbindelser på alle loddefligene. Bemærk de forreste huller til Bents 0'er. Derfor har han kaldt banen for 0. Ingen kørsel. Men Rune kan det med at lodde, så han kan måske lære LT et par fif. (ba ba ba.dukse-rune (LT)) Sjældent er der moret så meget som den aften, specielt da LT også optrådte på slap line med flyverhat (Hermeshat). Hvad havde Martin kommet i de pølser? Flemming tegnede på livet løs for sporplan til rum 2, 4 og 7, så Bent kan planlægge nummereringen af tilslutninger af sporskifter og tilbagemeldinger. Hvorledes kan det gå til, at Flemming altid tegner, bliver den mand da aldrig færdig? Ville det nytte at tage viskelæderet fra ham? Der er fart på inden sommerkøreplanen træder i kraft. Billederne fra aftenen taler for sig selv! Sirligt monteret og mærket op. Det er Bents force. Er der tvivl om noget kan mange slå op i DSB SIR fra 1944, som omtalt sidste gang. Her er svar på alt. Og det står på Danish.

3 Der rodes igen under banen og ledninger flyder overalt. Her troede vi, at Rune var færdig under bordet i rum 3. Nu begynder han igen at skille det hele ad. (Han trænger til at få pudset sine sko, hilsen sure LT!) Så er printkortene fjernet i rum 3. Måske de skal anvendes i rum 7? Men så skal de nok programmeres om, hvilket måske er et job for Flemming. Han pjækkede sidste sommer, da Bent testede os andre udi programmering af chip. Nu kommer straffen. Jørgen er en dansk form af helgennavnet Georg. Georg er et nordeuropæisk navn, som stammer fra det græske navn Gregorius og som er afledt af ordet georgos, som betyder bonde, jorddyrker eller jordarbejder. Rune dog - fjerner du alle ledningerne som Bent møjsommeligt har monteret? Det bliver Bent ikke glad for, når han sætter strøm på og tror at togene kører på Sukkerkøbing station. Er det mon tid til en ny tur i forhørslokalet hos LT? Ind at tilstå!! Martin kommer af det Romerske Martinus der er afledt afkrigsguden Mars. - Navnet Morten kommer af Martin, hvilket kan ses hos Morten Bisp, der også er en Fransk nationalhelgen og der hedder han Martin de Tours. Ole, Navnet stammer fra Olaf og betyder forfader, arving.

4 Næ, hvor nydeligt. Så er der gjort klar til at sætte væv op på backdroppen. Det skal blot tørre til næste uge, så bliver det malet, måske i en lyserød farve.

5 Lidt mere lim på backdroppen Henk. Så hæfter det bedre. Fart på, ellers er der klask bagi af Madsen med det store brædt. Jan står klar med væv. Han har taget de blå latex handsker på. Gad vide hvad han pønser på?

6 Sådan, så kan du montere vævet Jan. Men Jan ser skrækslagen på Madsen og det lange brædt. Michel betyder: Hvem er som Gud? Drengenavnet er en fransk form (også tysk kæleform) af Mikael, som kommer fra det hebraiske navn Miyka'el som betyder "hvem er som Gud?". Der er også tid til en stille Tango dans for to mellem Jan og Henk. Men se nu at få det væv op. For to, som elsker hinanden?

7 Nu går det da helt galt for Rune. Han er igen begyndt at save under Sukkerkøbing. Men hvor er høreværnet Rune. Det er ikke nok med sikkerhedsbrillerne. Vi andre kan høre dig i hele klubben. Det er en kraftig motorsav, du har gang i. Pas på snitterne.

8 To herrer i en stille diskussion om hvordan et englænderskifte skal styres. Hvis vi sætter det til ligeud kørsel, fremturer Bent. Næ nej. Det kan det ikke i virkeligheden. Det skal afvige (ligesom Flemmings tegninger?). Men det har vi ikke sat drevet til.

9 Diskussion i rum 2 om vinklen på bordet. Skal der køre tog der? Det bliver vist en skarp kurve, der ikke lever op til klubhåndbogens krav. Imens overvåger kontrolløren LT, at alt går rigtigt for sig. Mon nogen af dem følger tegningen på bordet fra Flemming, eller skal den bruges til at tørre fingrene på? (Jeg er sur over, at Jan har taget mine latexhandsker, mvh. LT.) Hyggeligt samvær i klubben. Flemming tegner på livet løs, idet Bent råber på tegning til rum 2 og 4 NU. Martin holder øje med sin pc, om der stadig er liv i den, mens Michel holder øje med pengekassen. Nallerne væk fra pengekassen. Rune leder efter noget mere at save i. Skal den hylde være der? Nej, den må nok også lade livet. Erik er et drengenavn, der stammer fra olddansk "Æinrikr", som betyder "enehersker". Navnet blev oprindelig brugt i germanske fyrsteslægter. Henk er af hollandsk oprindelse, det betyder konge, regent. Flemming, betyder Flamlænder. (En person som kommer fra den flamske del af Belgien.) Så kommer Per også til og prøver at ændre bordets vinkel. Bemærk roderiet på bordet i hjørnet. Der kommer mere for hver onsdag på det bord. Det er dog et besynderligt bordarrangement. Helt fantastisk!

10 LT ser mistænksomt på Jan og hans latex handsker (de er sgu mine!), mens Henk giver udtryk for, at i bliver bare bagved. Imens holder Jørgen nu brættet og spørger om ikke bordet bør stå lodret i stedet? Nu rabler det vist.

11 Så sætter vi brættet her og lukker Henk inde. Han skal i den sorte gryde. LT kontrollerer om vævet er sat rigtigt. Madsen - man kan da ikke arbejde med den ene hånd i lommen.

12 I gryden er der røde pøller, godt suppleret med knækpølser på panderne. Er det hele aftensmaden, eller blot en lille appetitvækker inden aftensmaden? Hvor de strutter af sundhed og velvære, de kommer lige fra den brede del af kostpyramiden Så er vi klar til serveringen Martin. Medlemmerne har sat sig og venter og venter. Men Martin siger blot at herrerne selv kan gå ud i køkkenet efter maden. Han skal nok arrangere pølserne på tallerknerne, når vi kommer med dem. Per fremsiger en stille bøn sammen med Michel. De følger den Hellige- Henriks lysende eksempel. Han skal hedde Sct. Henrik! Tilbehøret mangler ikke til pølserne. Og på den sidste pande er såkaldte kålpølser. Gad vide, hvad der er i dem. Men, det ved kun slagteren, for det er ham, der har lavet dem. Der er sennep til, men hvad med ketchup? Sct. Henrik?

13 Ja tak. En pølse til hver og et stykke brød. Nogen har dog tiltusket sig en ekstra pølse hos Martin. Det er snyd. Så skal i også betale dobbelt den aften for maden. Hvad er der efter forretten?

14 Ingen hovedret! LT undersøger om der er godt spisested i Køge, eller vi kan få bragt noget. Næ, der er ikke mere, og I må gå sultne til arbejdet igen. Flasken er også tømt - det er sløje tider!

15 Witzel er kommet, men uden at bringe noget mad med. Erik diskuterer lidt med Witzel om opsætningen af roebanen. Måske vi kan fjernstyre banen med mobiltelefonen? Witzel er forarget: "Prøv engang at se Erik, hvad der står på kontoen, efter at skattevæsnet har været der!"

16 Witzel havde et ny bygning, nemlig en tro kopi af kolonnehuset fra Ryomgård. Bemærk brædderne og det flotte tag, hvor tagpap banerne er graveret.

17 Tagudhænget er med dobbelte brædder og gavlen er markeret.

18 Her er den anden langside af huset. Flot arbejde. Et kolonnehus, der vil pynte på mange anlæg.

19 Flemming tegner utrætteligt videre på sporplanerne, som Bent igen rykker for. Hvorfor dukker alle sig mere eller mindre? Er det forpagteren Henriksens blik de bøjer sig for? Flemming mumler noget om, at roebane toget kun skal køre hvert kvarter. Jamen så er vi faldet i søvn, inden næste tog kommer. Per kigger over i Michels regnskaber, og tænker: "Gud ved, hvor Michels krydstogt til Caribien gemmer sig bag de tal, det stemmer bare ikke!".

20 Igen er LT med til at overvåge om alt går rigtigt for sig. Passer Flemmings tegning nu helt med Madsens øjemål? Per ser også lidt betænkelig ud ved Flemmings tegning. Der må vist den store målepind til at afgøre de sidste millimeter. Det er, fordi Flemmings tegning er alt for lille til det store rum. Jeg havde sagt det!

21 Så gik de andre da heldigvis ind ved siden af, så Jan og Madsen kan arbejde i fred og ro og stille ramme op til anlæg. Vi tager den på øjemål - det ser de andre alligevel ikke, når først skinnerne er lagt. Rigtige gørdet-selv folk bruger ikke vaterpas! Det er for amatører. Flemming dog - er du ikke færdig endnu med tegningerne til Bent? Han venter og venter. Der er ikke tid til at se flere film på Martins pc, selvom det er nok så spændende film fra ruder konges tid. Det ser da meget lige ud nu. Men husk nu at fjerne hylderne bagved, inden der bliver lagt spor. Det var heller ikke helt lige, men som Jørgen sagde, vi putter bare nogle papstykker ind under traceerne, så passer det igen! Nemli' ja. Hvad er nu det, der dukker fra gemmerne? Henrik kommer ind med disse uhyggelige instrumenter, som LT hurtigt kaster sig over med nogle drabelige historier om, hvad de kan bruges til? Det er vist noget med at fjerne hæmorider eller justere stemmelejet, så hvem ligger sig først op på bordet til test? Men medlemmerne ligger flade af grin. "Jeg ordner alt rectalt, men jeg skal først have mine handsker tilbage fra Jan, samt vasket mine operationsinstrumenter, på min privatklinik er der ingen ventetid". Mvh. LT

22 Det bliver værre endnu med LT. Han kommer nu flyvende ind med Runes smarte hat, der nu både er forsynet med små vinger og en lille radar foran. Hvad kan det ikke udvikle sig til denne aften. Der er løssluppen morskab i klubben. Gad vide hvad Martin havde kommet i kålpølserne? LT - har du overvejet et nyt liv som standup komiker? Nej, men jeg kan godt afsløre, at starten er det sværeste, når man først er kommet op i 600 fod, så går det meget lettere! Radaren foran på Runes hat er en indlysende forbedring. Nu flyver han ikke ind i en mast eller sådan noget på vej hjem!

23 Et nærbillede af Runes flyvende hue, mark 2, - med radarantenne foran. Hvad kan den ikke udvikle sig til? Her er det rum 6 med broen, der foreslås fremover at hedde Sundborg Fjord og dermed forbinde byerne Sundborg og Nørre Sundborg i næste rum. Henrik er en mere moderne (og Skandinavisk) version af Heinrich, og er inspireret af det gammeltyske Heimrich hvor Heim betyder Hjem, og Rich både kan betyde Rigdom, Mægtig, Rige m.v. Henrik kan derfor muligvis referere til en der kommer fra et rigt/mægtigt hjem, men måske også til en der bestemmer i hjemmet, måske endda en regent alt efter hvordan man definere et hjem. Der er snak om at ændre klubbens stationsnavne, så de passer bedre til anlæggets sporforløb. Her er det rum 5 (fællesrummet), der foreslås ændret til Sundborg. Knud betyder venlig, kommer fra oldnordisk. Der er 2 danske helgener med navnet Knud. Knud den Hellige (ca ) og konge Knud Lavard (ca )og konge

24 I rum 3 med Sukkerkøbing, foreslås stationen ændret til Skovby, idet der bliver en del skov i baggrunden og med tømmerpladsen med savværk i forgrunden. Efter Runes indgreb og saven i underlaget, skal der nu prøvekøres. (Det går ikke godt Rune. Jeg så, at Rune kørte Flemmings MZ ind i nogle søm!! Mvh LT) Hvor blev mon Flemmings MZ lokomotiv af? Det forsvandt pludseligt ind i mørket og kom ikke ud igen. Har det uhyggelige kælderdyr igen været på spil? Rune er et drengenavn, som stammer fra oldnordisk "Rúni", som betyder "hemmelighed" eller "hemmelig visdom". Varianter af navnet omfatter på dansk Runi, Runo og Runar. Cirka danskere hedder Rune eller en variation deraf ifølge Danmarks Statistik. Poul-Erik. Poul kommer af det hebræiske Paulus, og betyder lille. Erik kommer af Æinrikr, og betyder enehersker. Altså; Lille Enehersker.

25 Det ser noget pudsigt ud med bordet. Er det opstillet efter Madsens øjemål eller er tegningen vendt forkert? Hvor er LT's kvalitetskontrol henne? Er han fløjet sin vej?

26 Per betyder udholdenhed. Navnet Per er en forkotelse af Peter, der igen kommer af. Petrus, der betyder klippe. Et eksemplar af formentlig klubbens nye kirkestole med plads til salmebogen under sædet. Men Flemming har glemt telefonnummeret til sælgeren, så vi har kun een stol. Der bliver rift om at sidde højt til alters på klubbens fromme stol. Der var også rygter om, at klubben måske også skulle anskaffe sig en prædikestol til formanden, så der kunne siges et par borgerlige ord til medlemmerne, når der ikke retter sig efter håndbogens vejledning i anlægs opbygning. Må Herren se i nåde til os alle. Tak Henrik, men husk nu, at vi skal synge en salme, inden vi spiser. Vi glemmer det hver gang! Per havde taget et af sine lokomotiver med i klubben for justering af dekoderen hos LT. Der var ikke særlig god forbindelse til dekoderen, dels grundet en del olie omkring hjul og strømoptag, dels at der vist var noget med tilslutningen af dekoderen. Henrik tog maskinen med hjem til håndspålæggelse, hvorefter den lilla ledning skiftede farve til grå. Efter ombytning af ledningerne fra dekoderen, skal der måske også foretages en hjertetransplantation med en ny motor. Om den kommer til at køre igen, må tiden vise. På genkig i næste uge!

Klubnyt fra

Klubnyt fra Klubnyt fra 15.08.2018 Der var mødt 9 medlemmer, som kløede på for at blive klar til beboerdagen den 23.09.2018. Rune kæmpede med pc'en, der styrer anlægget, og forbinder med pc'erne i de andre rum. Den

Læs mere

25. september Klubben har besøg

25. september Klubben har besøg KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 25. september 2017 Klubben har besøg Der var ferie og afbud fra medlemmernes side, så der var kun fremmødt 6 medlemmer. Men i stedet fik vi besøg af Torben Ziegler og 3

Læs mere

KMK Klubnyt, Nye medlemmer.

KMK Klubnyt, Nye medlemmer. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i maj måned 2017 Henk havde indkøbt lidt elektronik til udbygning af klubbens trådløse anlæg, så vi kan tilgå computerne via håndholdte enheder. Men undervejs skete der noget

Læs mere

Der lægges spor og Martin er tilbage

Der lægges spor og Martin er tilbage KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 01.11. 2017. Der lægges spor og Martin er tilbage Tja... Sporene hænger lidt og der mangler at blive lagt nye spor bagved. Så er det blevet efterår og bladene falder af

Læs mere

09. august Uha, uha. Uhyret kar klonet sig og er nu dukket op hjemme på Henriks anlæg. Hvem mon bliver det næste offer?

09. august Uha, uha. Uhyret kar klonet sig og er nu dukket op hjemme på Henriks anlæg. Hvem mon bliver det næste offer? 09. august 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned 2017 Endnu engang var der flot fremmøde denne dag. Henk og Jan var i fuld gang med opdatering af pc'erne og får klargjort pc til rum 4. Bent, Jørgen,

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Rum 2 tager form og Witzel kommer med mad knuz

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Rum 2 tager form og Witzel kommer med mad knuz KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2018 17.01.2018 Rum 2 tager form og Witzel kommer med mad Denne aften kom der 7 medlemmer samt Witzel med træ og mad. Slagelsefolkene havde meldt afbud pga. Flemming skulle

Læs mere

Tja, hvor skal vi arbejde, nu vi alle åbenbart skal være i rum 7, save, hamre og meget andet? Der flyttes rundt på kasser og borde.

Tja, hvor skal vi arbejde, nu vi alle åbenbart skal være i rum 7, save, hamre og meget andet? Der flyttes rundt på kasser og borde. KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2018 10.01.2018 Ledninger og bestyrelsesmøde Så blev det atter tid til at mødes, og forhåbenligt blev vi ikke mødt med vand i kælderen. Nej, der var sat et antal varmeblæsere

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 21.06. 2017. Jan og Bent var allerede mødt, da Knud og Henrik kom. Jan gik rundt og målte på sporhøjderne i rum 3 og tænkte, om der måske kunne arbejdes på

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 14.06. 2017. Der var fremmødt 10 medlemmer denne aften. Senere på aftenen sneg Witzel sig ind for at besøge os. Han havde et lille udvalg af egenproducerede

Læs mere

Opstillingssporene fortsætter ind til rum 5, snart kommer der også spor foroven fra lokalbanen i rum 3.

Opstillingssporene fortsætter ind til rum 5, snart kommer der også spor foroven fra lokalbanen i rum 3. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 07.06. 2017. Flemming havde fået lidt problemer med sin flotte Volvo, så Madsen måtte træde til og sørge for transporten af Flemming og Martin fra Slagelse

Læs mere

Så er der lagt ballast på flere hovedspor i rum 3. Det ligner meget virkeligheden bedømt ud fra næste billede.

Så er der lagt ballast på flere hovedspor i rum 3. Det ligner meget virkeligheden bedømt ud fra næste billede. KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 27.06.2018 Aftenen forløb fredeligt med 9 medlemmer, der søgte indenfor i de mere kølige lokaler. I rum 7 blev pladerne savet ud efter papirskinnerne. Selve Hr. Hule, kvalitetschefen,

Læs mere

KMK Klubnyt fra

KMK Klubnyt fra KMK Klubnyt fra 08.08.2018 Trods det varme vejr både ude og inde, var der fremmødt 11 medlemmer denne aften. Bent og Rune hyggede sig i rum 4, Fjordby med at få trukket ledninger og byttet om på diverse

Læs mere

18. september Flemming tegner og fortæller, alt imens at Jørgen arbejder ihærdigt på bovporten til Storebæltsfærgen.

18. september Flemming tegner og fortæller, alt imens at Jørgen arbejder ihærdigt på bovporten til Storebæltsfærgen. KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 18. september 2017 hårdt for hænderne for både Rune og Jørgen, når de skulle fjerne de skjulte spor i rum 3. Hønsenettet, der danner grundlag for landskabet, har mange

Læs mere

Bare se at komme i gang kære flyttemænd LT og Henrik. Ingen mad, førend det er flyttet.

Bare se at komme i gang kære flyttemænd LT og Henrik. Ingen mad, førend det er flyttet. KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 06.12.2017 Så var det første møde efter julefrokosten. Medlemmerne så meget friske ud og gik i gang med aktiviteterne i de forskellige rum, efterhånden som de dukkede op.

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Generalforsamling

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Generalforsamling KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 10.02.2018. Generalforsamling Så oprandt dagen for den årlige generalforsamling, hvortil der var mødt 12 medlemmer, og den forløb uden dramatik. Formand og sekretær blev genvalgt.

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Runde former.

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Runde former. KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 21.02.2018. Runde former. I ugens løb havde Jørgen, Bent og Rune arbejdet videre med baldakin og anlægsrammen i rum 7. Det begynder at tage form. Denne onsdag var der 10 medlemmer

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 15. november 2017 Så blev det atter tid til at mødes i modelbane klubben i Ølby. Der var afbud fra et par stykker, herunder kokken Martin, der lå med en forkølelse. Bare

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2018 Onsdag var der gang i klubben. Bent og Rune loddede ledninger på sportavlen til rum 7. De var næsten ikke til at komme i kontakt med i deres dybe koncentration. Spisetid

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Kirkebyggeri

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Kirkebyggeri KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 14.03.2018. Kirkebyggeri Det var en aften med "blot" 6 fremmødte medlemmer. Nogle kom sent og andre gik tidligt. I ugens løb havde Jørgen igen været nede i klubben fra tidlig

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned august 2017

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned august 2017 2. august 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned 2017 Der var fremmødt 12 medlemmer samt Witzel, hvilket endnu engang er flot, her hvor sommeren så småt er ved at gå hæld, og vi er kommet ind i august

Læs mere

Klubnyt fra 21. august 2019

Klubnyt fra 21. august 2019 Klubnyt fra 21. august 2019 I løbet af aftenen kom der 9 medlemmer. Der var desværre afbud fra Michel, der var faldet i sin lejlighed og fået nogle knubs. Formanden har rykket Køge Kommune for status på

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i oktober 2017 Sporplaner og atter sporplaner

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i oktober 2017 Sporplaner og atter sporplaner KMK Klubnyt Nyt fra klubben i 2017 04. oktober 2017 Sporplaner og atter sporplaner Henrik havde indkaldt til byggemøde, med opfølgning på sidste uges byggemøde om principperne for revision af klubbens

Læs mere

Klubnyt fra 19. december 2018

Klubnyt fra 19. december 2018 Klubnyt fra 19. december 2018 Der var så det sidste klubmøde i 2018. Der var mødt 9 medlemmer denne aften, hvor der var afbud fra Michel og Witzel. Rune var tilbage og i fuld sving med montering af sportavle

Læs mere

Juleafslutning

Juleafslutning Juleafslutning KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 20.12.2017 Til årets sidste klubaktivitet var fremmødt 10 medlemmer. Desværre var Michel blevet indlagt samme dag efter et par besvimelsesanfald tidligere

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 07.03.2018. Fint fremmøde med 12 medlemmer i sne og slud, der gik til sagen endnu engang med at få bygget rammerne til et flot anlæg. Der blev arbejdet videre med baldakinen

Læs mere

Klubnyt fra 26. september 2018

Klubnyt fra 26. september 2018 Klubnyt fra 26. september 2018 v/henrik Donby og LT Det var første klubmøde efter beboerdagen med opfølgning på oplevelserne. Der var fremmødt 9 medlemmer, idet Flemming var kommet tilbage efter sin meget,

Læs mere

Testkørsel og uhyret fra dybet

Testkørsel og uhyret fra dybet KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 26.06. 2017. Testkørsel og uhyret fra dybet På nær Ole, Henk og Per var alle fremmødt til klubaftenen. Aftenens primære opgave var testkørsel mellem rum 1

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017 Sporplaner og nedrivning!

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017 Sporplaner og nedrivning! KMK Klubnyt Sporplaner og nedrivning! Nyt fra klubben 2017 22. november 2017 Der var et godt fremmøde på 10 medlemmer. Eftermiddagen blev indledt med en diskussion om sporplanerne for rum 7. Her var et

Læs mere

Klubnyt fra onsdag den 19. september 2018

Klubnyt fra onsdag den 19. september 2018 Klubnyt fra onsdag den 19. september 2018 v/henrik Donby og LT Det var en aften med 8 fremmødte til de sidste anstrengelser inden beboerdagen på søndag den 23. september. Jan havde desværre stadig problemer

Læs mere

Så blev noget af væggen farvet blåt, men der er ikke mere maling.

Så blev noget af væggen farvet blåt, men der er ikke mere maling. KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 14.02.2018. Flemming Dam viser sin R946 Endnu engang var der stor aktivitet i klubben, hvor der var mødt 10 medlemmer. Den gode Witzel var kommet med sin trailer fyldt med

Læs mere

Klubnyt fra 09. januar 2019

Klubnyt fra 09. januar 2019 Klubnyt fra 09. januar 2019 Først ønskes alle læserne godt nytår 2019. Til årets første klubmøde var der fremmødt 10 medlemmer i ædruelig tilstand! Der var god gang i den aftalte nytårsrengøring i køkken,

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 11.07.2018. I går aftes til klubmøde var de sædvanlige 9 medlemmer mødt op minus formanden, som havde valgt at tage på ferie. Aftenen forløb ret begivenhedsløst, hvor alle

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Former og fyrværkeri

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Former og fyrværkeri KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 28.02.2018. Former og fyrværkeri Så blev det atter onsdag. Hvor tiden går hurtigt. Rune, Bent og Jørgen havde dog ikke kunne vente, for de var mødt allerede mandag for at hæve

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 04.07.2018 Fremmødet var på beskedne 8 medlemmer denne dag. I rum 7, Nørre Sundborg, blev der målt og savet ud til traceen. Der var undervejs nogle mindre problemer med mål

Læs mere

Klubnyt fra 20. marts 2019

Klubnyt fra 20. marts 2019 Klubnyt fra 20. marts 2019 Denne herlige aften, hvor der blev taget fat på principperne for planlægning af klubbens kommende anlæg, var der mødt 12 medlemmer. Der blev igen gået til opgaven med nedrivningen

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Korkunderlag og bestyrelsesmøde

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Korkunderlag og bestyrelsesmøde KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 25.04.2018. Korkunderlag og bestyrelsesmøde Der var mødt 9 medlemmer denne dag. I rum 2 var der lidt panik om sporlægningen. Sidste onsdag var montering af skinner påbegyndt,

Læs mere

06. september Knud pakker ud og gør klar til aftensmaden. Hvad mon han har i sin taske af gode sager? Det ser spændende ud.

06. september Knud pakker ud og gør klar til aftensmaden. Hvad mon han har i sin taske af gode sager? Det ser spændende ud. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i 2017 06. september 2017 Så var det igen tid til klubmøde og at få frembragt et referat fra aftenens forløb. Henrik var på ferie sidste onsdag og havde pænt anmodet nogle af

Læs mere

Trods højsæson for sommerferie, var der fremmødt 10 medlemmer, hvilket er flot og viser stor interesse for klubbens aktiviteter og sociale samvær.

Trods højsæson for sommerferie, var der fremmødt 10 medlemmer, hvilket er flot og viser stor interesse for klubbens aktiviteter og sociale samvær. 19. juli 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juli måned 2017 Trods højsæson for sommerferie, var der fremmødt 10 medlemmer, hvilket er flot og viser stor interesse for klubbens aktiviteter og sociale samvær.

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben 03.01. 2018 Først ønskes alle læserne et godt og lykkebringende nytår. Håber det har været fornøjeligt at følge livet i klubben Mosebanen gennem 2017. Vi agter at fortsætte

Læs mere

Klubnyt den , Nyt lokale og modulløsning

Klubnyt den , Nyt lokale og modulløsning Klubnyt den 01. 10.2019, Nyt lokale og modulløsning Der mødte 8 medlemmer i Karlemåsen, og Anders havde taget sin trailer med og Rune en sækkevogn, så der blev taget fat på flytning af flere kasser, der

Læs mere

Her har vi pølsemand Jørgen, der er klar med den franske sennep til hotdoggen. Skal der også ristede løg på?

Her har vi pølsemand Jørgen, der er klar med den franske sennep til hotdoggen. Skal der også ristede løg på? KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 18.04.2018 Holdested tager form Henk har sammen med Jan og Jørgen fået skåret tracén ud til rum 2 og er godt i gang med monteringen. Henk arbejder ihærdigt på stationsområdet

Læs mere

Klubnyt fra

Klubnyt fra Klubnyt fra 05.09.2018 v/henrik Donby og LT Der var kun fremmødt 7 medlemmer denne aften. Men Jørgen havde været på spil et par dage forinden, hvor han fik lagt skinnerne til stationsområdet i rum 2, navngivet

Læs mere

Nedenfor er billeder fra julefrokosten.

Nedenfor er billeder fra julefrokosten. KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017»Julefrokosten«02.12.2017 Så oprandt den store dag i klubben med årets julefrokost. De fleste havde pyntet sig op til denne begivenhed, hvor der ikke skal arbejdes med anlæg.

Læs mere

Heller ingen her. Tomt..Ingen her!

Heller ingen her. Tomt..Ingen her! KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 2. maj 2018 Her følger et par uddrag fra debattens argumenter: "Bent: Jeg er ligeglad med, om det er en meterskinne eller ej, man kan bare save den over?" og "Vi skal have

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 29. november 2017 Stor aktivitet! Der var igen et pænt fremmøde med 10 medlemmer. Da jeg ankom, var der stor aktivitet i de forskellige rum. Der blev savet, banket og opmålt.

Læs mere

Det spøger stadig i kælderen, og LT leger med lys i Flemmings personvogn.

Det spøger stadig i kælderen, og LT leger med lys i Flemmings personvogn. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 05.07. 2017. Det spøger stadig i kælderen, og LT leger med lys i Flemmings personvogn. Alt imens, kæmper Martin med klumper i maden. Det skal vist nok blive

Læs mere

Klubnyt fra den 17. juli 2019

Klubnyt fra den 17. juli 2019 Klubnyt fra den 17. juli 2019 Denne aften var der fremmødt 9 medlemmer, incl. Erik, der kom ved 19-tiden. Efter lidt snak om køreplanskørsel og sporplaner med udgangspunkt i de oplæg Henrik havde med i

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 13.12.2017 Så var det atter tid til at mødes i modelbaneklubben Mosebanen. Der var fremmødt 8 medlemmer. Flemming var taget på en mindre juleferie ned til tysk nisseøl

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

KMK Klubaften, 13. februar 2019

KMK Klubaften, 13. februar 2019 KMK Klubaften, 13. februar 2019 Klubben havde sin årlige generalforsamling lørdag den 09.02.2019, hvorfra der er sendt referat. Igen på denne klubaften den 13. februar, var der livlig diskussion om Boligselskabets

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 6. juni 2018

KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 6. juni 2018 KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 6. juni 2018 Der var mødt 11 medlemmer, der hellere ville være i de køligere kælderlokaler end ude i den varme sommerluft. I rum 4 var der puslerier med tilpasning af sporforløbet

Læs mere

13 December. Overalt på Himmelsejleren bliver der banket og hamret.

13 December. Overalt på Himmelsejleren bliver der banket og hamret. 13 December Hrmfff ja. Hrmfff. Sådan der. - Den skal sidde der. Dén skal saves i vinkel, og så skal den passes ind. Så skal der skrues, og tætnes og slibes og tætnes igen. Formanden kigger på hullet i

Læs mere

Klubnyt fra 3. oktober 2018

Klubnyt fra 3. oktober 2018 Klubnyt fra 3. oktober 2018 V/Henrik og LT Der kom 11 medlemmer denne onsdag. Jan har stadig problemer med ryggen, så han skal tage det med ro og ikke løfte for meget, men kunne ikke undvære klubben længere.

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 09. maj 2018

KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 09. maj 2018 KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 09. maj 2018 Så blev det atter tid til klubmøde, hvor der i løbet af aftenen fremmødte 8 medlemmer. Der var afbud grundet ferie og helbredsproblemer fra flere medlemmer. Henrik

Læs mere

Klubnyt fra 23. januar 2019

Klubnyt fra 23. januar 2019 Klubnyt fra 23. januar 2019 Der mødte 11 medlemmer frem til en hyggelig aften med modeljernbane. Jan og Jørgen arbejder videre med nedtagning af anlægget i rum 1, så der kan gøres klart til genopbygning

Læs mere

Klubnyt fra

Klubnyt fra Klubnyt fra 29.08.2018 Henrik Donby og LT Der var i løbet af aftenen fremmødt 8 medlemmer. De første medlemmer stod og ventede på, at Henrik kom og sagde god for, at de kunne gå ind i rum 5, hvor gulvet

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Baldakin arbejde og organiske centimeter

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Baldakin arbejde og organiske centimeter KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 21.03.2018 Baldakin arbejde og organiske centimeter Så blev det atter tid til at samles og komme videre med byggeriet i klubben. Nu var både Bent og Rune kommet tilbage fra

Læs mere

13. september Det ser godt ud. Vi er næsten klar til at begynde at bygge anlæg.

13. september Det ser godt ud. Vi er næsten klar til at begynde at bygge anlæg. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i 2017 13. september 2017 Akrobatiske øvelser i klubben 11 medlemmer var mødt frem i klubben. Der var dømt akrobatiske øvelser denne aften med diverse kravle og ligge på siden

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Sporplaner og kirkebyggeri

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Sporplaner og kirkebyggeri KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 28.03.2018. Sporplaner og kirkebyggeri Efter lang tids søgning i arkiverne, er det lykkedes at finde et billede af Flemming som ung trafikelev, der får lov til at køre lokomotivet

Læs mere

Hvordan underviser man børn i Salme 23

Hvordan underviser man børn i Salme 23 Hvordan underviser man børn i Salme 23 De fleste børn er rigtig gode til at lære udenad, og de kan sagtens lære hele Salme 23. Man kan f.eks. lære børnene Salme 23, mens man underviser om Davids liv. Det

Læs mere

Klubnyt fra 16. januar 2019

Klubnyt fra 16. januar 2019 Klubnyt fra 16. januar 2019 Det var dagen, da de to nye medlemmer, Simon og Jonas, mødte i klubben. Der var gå-påmod fra første færd. Simon forsøgte at hjælpe Rune og Bent med deres computernørderi. Jonas

Læs mere

Klubnyt fra 20. februar 2019

Klubnyt fra 20. februar 2019 Klubnyt fra 20. februar 2019 Nedpakning i fuld gang Der var mødt 10 medlemmer, som fik udført et godt arbejde med nedrivning og nedpakning af klubbens anlæg i løbet af aftenen, hvilket fremgår af billederne

Læs mere

Witzel fik malet kirketaget med en kraftig rød farve. Mon ikke LT får patineret farverne lidt?

Witzel fik malet kirketaget med en kraftig rød farve. Mon ikke LT får patineret farverne lidt? KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 30.05.2018 Witzel fik malet kirketaget med en kraftig rød farve. Mon ikke LT får patineret farverne lidt? Det er underligt, at så mange medlemmer dukker op, selvom vejret uden

Læs mere

Klubnyt fra 17. oktober 2018

Klubnyt fra 17. oktober 2018 Klubnyt fra 17. oktober 2018 v/henrik og LT Der var fremmødt 10 medlemmer, og senere kom 3 gæster, som fik et par hyggelige timer med snak om modelbane. Der var igen fremdrift i rum 7 med at få underlaget

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Papirskinner

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Papirskinner KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 20.06.2018 Papirskinner Denne dag var mødt 9 medlemmer, og der blev klippet og klistret papirspor i rum 2 og 7. De er nemme at ændre på, og niveauforskelle er intet problem.

Læs mere

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald En dag med Skraldine Skraldine vågner og gaber. Hun rækker armene i vejret og strækker sig. Nu starter en ny dag. Men Skraldine er ikke særlig glad i dag. Hendes mor er på kursus med arbejdet, og det betyder,

Læs mere

Klubnyt fra 10. oktober 2018

Klubnyt fra 10. oktober 2018 Klubnyt fra 10. oktober 2018 v/henrik og LT Aftenen stod i lyset af Runes 70 års fødselsdag, hvor han havde inviteret til aftensmad hjemme hos sig. Der var fremmødt 8 medlemmer i klubben, som fik et par

Læs mere

Klubnyt onsdag d. 12. september 2018

Klubnyt onsdag d. 12. september 2018 Klubnyt onsdag d. 12. september 2018 På denne højhellige onsdag havde 8 medlemmer vovet sig til møde i klubhallerne. Nogle var på rekreation i Prøjsen, andre havde blot ondt i ryggen, og det kunne jo være

Læs mere

7. D E C E M B E R HULEN I TRÆET

7. D E C E M B E R HULEN I TRÆET 7. D E C E M B E R HULEN I TRÆET Jeg kører gennem Sallinge på min cykel, for jeg skal besøge Per i Brugsen i dag - hvis han er hjemme. Ellers cykler jeg bare om til Kroghs og ser om Niels Chr. er hjemme.

Læs mere

til lyden af det. Men jeg kan ikke høre andet end folk, der skriger og udslynger de værste ord. Folk står tæt. Her lugter af sved.

til lyden af det. Men jeg kan ikke høre andet end folk, der skriger og udslynger de værste ord. Folk står tæt. Her lugter af sved. Over havet De vender alle sammen ryggen til os. Her må være tusinder af mennesker. Vi står på stranden, men jeg kan ikke se havet. Der er for mange rygge. Jeg har aldrig set havet. Jeg ved bare, at vi

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 23.05.2018 Igen et pænt fremmøde med 10 medlemmer, selvom vejret udenfor var som på en varm sommerdag og mere indbød til hjemlig hygge med grill på terrassen end en tur i kælderen.

Læs mere

Klubnyt fra 24. oktober 2018

Klubnyt fra 24. oktober 2018 Klubnyt fra 24. oktober 2018 v/henrik og LT Der var fremmødt 8 medlemmer denne blæsende efterårsaften. Der var fremdrift i rum 7 med at få underlaget til S-banen til Nørre Sundborg på plads, godt hjulpet

Læs mere

Mange julehilsner Albert

Mange julehilsner Albert GLÆDELIG FØRSTE DECEMBER! Mit navn er, og jeg er flyttet ind i nat. Jeg elsker jul og gaver. Og så er jeg en rigtig drillenisse Så bare pas på, for ellers kan jeg finde på de skøreste ting. Jeg har en

Læs mere

KMK Klubnyt fra den 06. februar 2019

KMK Klubnyt fra den 06. februar 2019 KMK Klubnyt fra den 06. februar 2019 Klubbens bestyrelse har fremsendt indsigelse til boligselskabet mod fraflytningen af nuværende kælderlokaler samt anmodet om begrundelse. Aftenen var præget af stemningen

Læs mere

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar Amors tjener Første udkast Af Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM Efter en ide af Shahbaz Sarwar Benjamin Dahlerup (2013) Dette manuskript må ikke produceres uden forudgående aftale

Læs mere

Projekt Godnat CD. Se jeg ligger i min seng

Projekt Godnat CD. Se jeg ligger i min seng Projekt Godnat CD Se jeg ligger i min seng Se mig jeg ligger i min seng x 2 Og tænker på alle de skøre ting som jeg så ud-i-haven her idag Uh-ha - Jeg tror - jeg så en stor giraf, men dens prikker de var

Læs mere

Jeg var mor for min egen mor

Jeg var mor for min egen mor Jeg var mor for min egen mor er 25 år gammel, og har været anbragt siden hun var 7 år. I dag er hun ved at tage en erhvervsgrunduddannelse. Læs hendes historie herunder. Før i tiden var jeg meget stille.

Læs mere

TAL MED EN VOKSEN. hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget

TAL MED EN VOKSEN. hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget TAL MED EN VOKSEN hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget Historien om en helt Sanne er 14 år. Hun må klare mange ting selv. Hun må ofte selv stå op om morgenen og få sine søskende op

Læs mere

Bryrup Vrads. Thailandsk jernbane truck

Bryrup Vrads. Thailandsk jernbane truck Bryrup Vrads Thailandsk jernbane truck 1 Kære medlemmer i VMJK. Nu står sommeren for døren, dog er der problemer med sommer varmen, der er nok derfor, at vejret fra forårsmånederne genudsendes. I det sidste

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

I SOMMERHUS Final draft

I SOMMERHUS Final draft I SOMMERHUS Final draft SCENE 1 - SKOLE (DAG, EXT.) står og læner sig op ad en bil foran en skole. Han har en smøg i den ene hånd og en iphone i den anden. Han er kunstertype, har pjusket hår og slidte

Læs mere

Jeg kender Jesus -5. Jesus tilgiver mig

Jeg kender Jesus -5. Jesus tilgiver mig Jeg kender Jesus -5 Jesus tilgiver mig Mål: Målet er, at børnene ved, at Jesus har magt til at tilgive alt, og at han renser os fra synd. Når vi bekender det forkerte, vi har gjort, og vender os fra det,

Læs mere

Med Jesus i båden - påske

Med Jesus i båden - påske Med Jesus i båden - påske Jesus tilgiver Mål: Forklar børnene, at Jesus altid elsker os og ønsker at tilgive os alle vore fejl. Tekst: Joh. 21, 1-19 (Peter bliver tilgivet). Visualisering: Pynt rummet

Læs mere

N RDLYS 1 SKINDÆDEREN

N RDLYS 1 SKINDÆDEREN Bjarke Schjødt Larsen N RDLYS 1 SKINDÆDEREN Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Det hele startede, da mine forældre arbejdede som forskere i en nedlagt mine tæt ved byen Qullissat på Grønland. Jeg ved

Læs mere

[ MØRKLÆGNING ] Introduktion til denne aften. Formålet med aftenen. !ce breaker Sort er det nye sort. 5 minutter. Materialer. Forberedelse.

[ MØRKLÆGNING ] Introduktion til denne aften. Formålet med aftenen. !ce breaker Sort er det nye sort. 5 minutter. Materialer. Forberedelse. 312 / MØRKLÆGNING / Side 1 af 6 [ MØRKLÆGNING ] Introduktion til denne aften Denne aften er opbygget om lyset og mørket, der vil være en anderledes atmosfære i nogle dele af aftenen, fordi der er helt

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

nu titte til hinanden

nu titte til hinanden nu titte til hinanden Taget fra Børnetekstrækken, Bog 10 Udvalgt salme Nu titte til hinanden. ( Syng med, Lohse nr. 79 el. DDS nr. 750). Tekst Se Udvalgt salme Mark 10,14b. Huskeord (Vælg et af følgende

Læs mere

1 s e Trin. 29.maj 2016. Vinderslev kirke kl.9.00. Hinge kirke kl.10.30.

1 s e Trin. 29.maj 2016. Vinderslev kirke kl.9.00. Hinge kirke kl.10.30. 1 s e Trin. 29.maj 2016. Vinderslev kirke kl.9.00. Hinge kirke kl.10.30. Salmer: Vinderslev kl.9: 36-208/ 379-680 Hinge kl.10.30: 36-208- 621/ 379-287- 680 Dette hellige evangelium skriver evangelisten

Læs mere

tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget

tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget Historien om en helt Sanne er 14 år. Hun må klare mange ting selv. Hun må ofte selv stå op om morgenen og få sine søskende op og

Læs mere

Vi skal lave cirkus. Elevernes faktaark

Vi skal lave cirkus. Elevernes faktaark Vi skal lave cirkus Elevernes faktaark Tryllekunstner Hvad laver tryllekunstneren? Tryllekunstneren får publikum til at tro, at han har magiske evner ved for eksempel at trylle ting væk eller frem. Det

Læs mere

Er meget flov over denne fejl jeg har begået...og regner med, at jeg må udskyde at få gupser i baljen en uge mere??

Er meget flov over denne fejl jeg har begået...og regner med, at jeg må udskyde at få gupser i baljen en uge mere?? Tror jeg har dummet mig... Indsendt af Maiken Poulsen - 2014/10/04 12:45 Ok, jeg snakkede med en af min mands kollegaer, og han har haft fisk i mange år, så han mente jeg sagtens kune stole på. Han har

Læs mere

TEMA 1. På alt du vil vide, der finder vi svar Hør motoren starter - missionen er klar! Et eventyr venter, vi letter HURRA.

TEMA 1. På alt du vil vide, der finder vi svar Hør motoren starter - missionen er klar! Et eventyr venter, vi letter HURRA. 6 TEMA 1 Nu skal du høre om Hopzakken Zak som har en planet i Galaksen GaGak Han er glad, han er blå, han er fuld af humør Han elsker at hoppe når tankerne klør. Raketten FutFut passer på vores fyr Men

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

Respekt! Jeg frygter Gud! -2

Respekt! Jeg frygter Gud! -2 Respekt! Jeg frygter Gud! -2 Jeg siger undskyld. Mål: Børnene ser værdien og vigtigheden i at sige undskyld til Gud. De lærer, at der altid er en vej tilbage, når de har fejlet. Bibeltekst: Jonas Bog 2,

Læs mere

Den blå cykel - Odense

Den blå cykel - Odense 6. DECEMBER Den blå cykel - Odense Den gamle rutebilstation i Odense. Far havde en bedre ide' og i dag skal det være - jeg skal med far til Odense for at købe en ny cykel. Far skal ind på Mejeriernes Fællesindkøb

Læs mere

7.1 Flugten. Check-in. Introduktion til denne Temaaften. Formålet med aftenen. 10 minutter. Materialer. Formål

7.1 Flugten. Check-in. Introduktion til denne Temaaften. Formålet med aftenen. 10 minutter. Materialer. Formål 71 Flugten - Temaaften / TEEN EQUIP / Side 1 af 6 71 Flugten Introduktion til denne Temaaften I aften skal det handle om Jonas flugt fra Gud, og det Gud kaldte ham til Nogle gange kan vi opleve os selv

Læs mere

Martin havde fundet en del ældre fotos af Køge station, som inspiration for klubbens bygning af stationsområdet, årgang 1950, i model.

Martin havde fundet en del ældre fotos af Køge station, som inspiration for klubbens bygning af stationsområdet, årgang 1950, i model. Klubnyt fra 15 og 22. oktober 2019 Den 15. oktober var både formand og sekretær fraværende, så Per har givet beskrivelse af aftenens forløb med endnu en dejlig aften i de nye lokaler. Snakken gik lystigt

Læs mere

Trine Bjerre & Kirsten Ruth. Oskar i Legeland. Forlaget Den lille Delfin

Trine Bjerre & Kirsten Ruth. Oskar i Legeland. Forlaget Den lille Delfin Trine Bjerre & Kirsten Ruth Oskar i Legeland Forlaget Den lille Delfin Oskar i Legeland af Trine Bjerre & Kirsten Ruth 2014 1. udgave, 1. oplag isbn-13: 978-87-996221-3-9 Tekst & Lay-out: Trine Bjerre

Læs mere

23. søndag efter trinitatis 19. november 2017

23. søndag efter trinitatis 19. november 2017 Kl. 10.00 Burkal Kirke Tema: Hvad Guds er Evangelium: Matt. 22,15-22 Salmer: 745, 367, 448; 728, 266 Her er en 20'er. [Vis en 20 krone-mønt frem!] I ved hvordan den ser ud, selv om I ikke kan se den ordentligt

Læs mere

1. søndag efter trinitatis 29. maj 2016

1. søndag efter trinitatis 29. maj 2016 Kl. 9.00 Ravsted Kirke 745, 616; 680, 672 Kl. 10.00 Burkal 745, 680, 616; 534, 672 Tema: Rigdom Evangelium: Luk. 12,13-21 Rembrandt: Lignelsen om den rige mand (1627) "Spis, drik og vær glad!" Det var

Læs mere