RANDERS KAMMERORKESTER OG BYENS 4. KLASSER FAMILIEJULEKONCERT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RANDERS KAMMERORKESTER OG BYENS 4. KLASSER FAMILIEJULEKONCERT"

Transkript

1 RANDERS KAMMERORKESTER OG BYENS 4. KLASSER FAMILIEJULEKONCERT

2 RANDERS KAMMERORKESTER FAMILIEJULEKONCERT 2018 HANS DUEHOLM - SOLIST OG KONFERENCIER Kor & Orkester Orkester alene Kor & Orkester Kor & Orkester Nu har vi altså jul igen Orkesteret der altid skændtes Mariagervej Hygge Kor & Orkester & solist Julemedley Sleigh Ride Winter Wonderland Jingle Bells Fællessang Kor & Orkester Orkester & solist Der er noget i luften Dejlig er den himmel blå Christmas Rock Kor & Orkester Potpourri over julekalendarsange Decembersang Vinterbyøster Risengrødssang Fællessang Kor & Orkester Kor & Orkester & solist Kor & Orkester Sneflokke kommer vrimlende Lille store verden Søren Banjomus Julegalop af Lumbye

3 Nu har vi altså jul igen Nu har vi altså jul igen, Det la r sig ikke skjule. Og vi er vældig med på den, vi snakker kun om jule, om julesne og julegran, om julelys og gaver, om julefest og julemad og julestads, vi laver. Ja, hvor man end sig vender hen, så er det jul og jul igen og jul og jul og jul og jul og jul igen. Om julekort og julespøg og mosters julebagen og om, at man bli r julesløj på tredje juledagen. Man være nok så juleglad, når juletræet stråler, den alt for gode julemad man ikke længe tåler. Ja hvor man end sig vender hen, så er det jul og jul igen og jul og jul og jul og jul og jul igen. Nej gåsesteg og risengrød og klejner, limonade og marcipan og figenbrød, konfekt og chokolade og julekager med sukat og mandler og rosiner, det skal og må som resultat gi julemavepiner. Ja, hvor man end sig vender hen, så er det jul og jul igen og jul og jul og jul og jul og jul igen. Mariagervej nu det jul, nu det jul for dig og for mig. nu det jul, nu det jul for dig og for mig og for dig, og for dig, og for dig. For når sneen daler ned fra en sky, er det tid at fejre jul på ny, julemanden han er mægtig rar, han er ved at være juleklar nu det jul, nu det jul for dig og for mig. nu det jul, nu det jul for dig og for mig og for dig, og for dig, og for dig. Der er julepynt i by n, det er skønt se på stjernen, hvor den lyser kønt. Der er juletræer og nissemæænd, uanset hvor øjet kigger hen. nu det jul, nu det jul for dig og for mig. nu det jul, nu det jul for dig og for mig og for dig, og for dig, og for dig. Det en tid, de fleste børn holder af, der selvfølg li no en der siger: Bwa, men mon ikke ham, der er så trist, bliver glad igen til allersidst. nu det jul, nu det jul for dig og for mig. nu det jul, nu det jul for dig og for mig og for dig, og for dig, og for dig.

4 Hygge Når det er riv og rusk og regn og slud og sne Og man sidder sammen ved den varme pejs Og spiller spil og spiser slik og drikker te Og ved at julen er undervejs Det er hygge, åh det er hygge. Når man har leget hele dagen på sin kælk Og man kommer hjem med en forfrossen tud Og får ristet brød og chokolademælk Imens dagen langsom rinder ud Det er hygge, åh det er hygge. Når man er fler der har det rart på samme tid Det samme sted i ro og fred Så mærker man en lille smule lykke Bar et lille stykke Åh det er hygge. Når en fortravlet stresset uge er forbi Og når man langt om længe kan la uret stå Og blive liggende i sengen og ha fri for der er ingen ting man skal nå det er hygge, åh det er hygge. Og juleaften når man mødes i en sang Og man fejrer julen i familiens skød I det fjerne kan man høre bjældeklang Og julegrøden er go og sød det er hygge, åh det er hygge. Når man er fler der har det rart på samme tid Det samme sted i ro og fred Så mærker man en lille smule lykke Bar et lille stykke Åh det er hygge.

5 Julemedley for solist og kor Sleigh Ride - Solist: Just hear those sleigh bells jingle-ing, ring ting, tingle-ing too Come on, it s lovely weather, for a sleigh ride together with you Outside the snow is falling, and friends are calling You Hoo Come on it s lovely weather for a sleigh ride together with you. Giddy-yap giddy-yap giddy-yap let s go, let s look at the snow We re riding in a wonderland of snow. Giddy-yap giddy-yap giddy-yap it s grand, just holding your hand We re gliding along with the song of a wintry fairy land. Our cheeks are nice and rosy and comfy cozy are we We re snuggled up together like two birds of a feather would be. Let s take the road before us and sing a chorus or two Come on, it s lovely weather for a sleigh ride together with you. Winter Wonderland - Solist: Sleigh bells ring, are you listening, in the lane, snow is glistening A beautiful sight, we re happy tonight, walking in a winter wonderland Gone away is the bluebird, here to stay is a new bird He sings a love song, as we go along walking in a winter wonderland In the meadow we can build a snowman and pretend that he s a circus clown We ll have lots of fun with mister snowman until the aligators knock him down When it snows, ain t it thrilling. Though your nose gets a chilling We ll frolic and play, the Eskimo way, walking in a winter wonderland Jingle bells Kor og solist: : Jingle bells, jingle bells, jingle all the way! O what fun it is to ride in a one-horse open sleigh. : Solist: Dashing through the snow, on a one-horse open sleigh, Over the fields we go, laughing all the way; Bells on bob-tail ring, making spirits bright, What fun it is to ride and sing a sleighing song tonight. Kor og solist: : Jingle bells, jingle bells, jingle all the way! O what fun it is to ride in a one-horse open sleigh. :

6 Der er noget i luften Der er noget i luften jeg véd ikke hvad som forår, skønt skoven har mistet hvert blad, der er noget i luften som rosernes duften, som fuglenes fryd, skønt rosen er falmet, og fuglen er draget mod syd. Der er noget i luften, som gør mig så glad, som trøster mit hjerte i ungdommens bad, der er noget herinde, et strålende minde med kærter og sang, om julen derhjemme, derhjemme hos moder en gang. Der er noget i luften, et barndommens bud, som lyser imod mig som stjernen fra Gud, som leder mig stille til frelseren lille med barndommens fryd, skønt barndommen flygted som fuglen, der rejste mod syd. O kom til os alle, du højtidens drot, om lokken er gylden, om håret er gråt! Udbred dine hænder, mens lysene brænder, og skænk os din fred, thi evig, ja evig er glæden når du følger med. Dejlig er den himmel blå (+Olsen Banden) Dejlig er den himmel blå lyst det er at se derpå, hvor de gyldne stjerner blinke, hvor de smile, hvor de vinke os fra jorden op til sig. Dejlig er den himmel blå, hvad er det den venter på, at en stjerne snart vil lyse. op blandt alle små. Så skal vi ha gaver, og sang og musik, kræs i vores maver, magi og mystik. Juleaften nærmer sig, risengrød og andesteg, snart går vi rundt om træet, julen er på vej. Dejlig er den himmel blå, hvad er det den venter på, at en stjerne snart vil lyse, op blandt alle små. Så skal vi ha gaver og sang og musik. kræs i vores maver. magi og mystik. Juleaften nærmer sig, risengrød og andesteg, snart så går vi rundt om træet, julen er på vej.

7 Potpurri over julesange Decembersang Det sørme det sandt de cember... Den dejligste måned i nissernes land. Der men sker som kulden er slem for, men for nisser er isen det rene vand, og dagene flyver af sted som en fugl. Det sørme det snart det jul. Det sørme det sandt de cember... Den travleste måned for nisser især for da flintrer vi rundt og bekæmper hvert et tilløb til surhed og krummede tæ r, vi siger det åbent, skønt altid i skjul. Det sørme det snart det jul. Det sørme det sandt de cember Det dagen før dagen før dagen du ved, og enhver der vil lægge en dæmper på vor glæde ham giver vi straks besked, lad os glemme, at verden er falsk og hul det sørme det snart det jul. Vinterbyøster Vinterbyøster, i Vinterbyøster Det der, jeg er post. I regn og slud, i sne og frost skal posten ud, når man er post og ikke en kryster i Vinterbyøster Det der, jeg er post. Vinterbyøster, i Vinterbyøster Det er der, jeg er post. Jeg ta r den med ro, det kan I tro, men hvis jeg vil så kører jeg til, så jorden den ryster i Vinterbyøster, det der jeg er post. Vinterbyøster, i Vinterbyøster Det der, jeg er post. Jeg lider af tørst, og det er slemt, men når den er størst, så finder jeg nemt en kaffesøster i Vinterbyøster det der jeg er post. I Vinterbyøster, i Vinterbyøster. Det der, jeg er post. Jeg tror, jeg har slidt mig blå og gul, men jeg siger: Skidt, for nu er det jul, og ih, hvor det trøster i Vinterbyøster, det der, jeg er post

8 Risengrødssang Det er risengrød (smask) der gør næsen rød (smask) og kanel bli r strøed det gør skorpen sprød grød skal være blød og ikke tør. Det er risengrød (smask) der gør ganen blød (smask) og kanel bli r strøed det gør grøden sød men sæt ikke skeen i den før end risengrøden den har fået en smørklat smør. Hvad er det der gør at Lunte lunter lunt af sted? Hvad er det der gør at selv Hr. Mortensen går med? Hvorfor gør Gemyse og Puk alt det de kan? Hvorfor skipper Skipper skibet for at bli på land? Det er risengrød (smask) der gør næsen rød (smask) og kanel bli r strøed det gør skorpen sprød grød skal være blød og ikke tør. Det er risengrød (smask) der gør ganen blød (smask) og kanel bli r strøed det gør grøden sød men sæt ikke skeen i den før end risengrøden den har fået en smørklat smør (klap klap klap) - på.

9 Sneflokke kommer vrimlende Sneflokke kommer vrimlende hen over diger trimlende, det knyger ud af himlene, det sluger hegn og gård, det ryger ind ad sprækkerne til pølserne på rækkerne, og fårene ved hækkene får blink i pelsens hår. Og poplerne bag mønningen, de duver dybt i dønningen, og over stakke-grønningen omtrimler kjærv og neg, det klaprer én om ørerne, fra portene og dørene, bag hvilke de små Sørene har rustet sig til leg. Og gammelmor i klokkerne med huen og grålokkerne, hun haler op i sokkerne og ser forsagt derud, for nu er kålen liggende, og nu står tjørnen stikkende og spidder sne på piggene, og nu kom Kjørmes-Knud!

10 Lille store verden Lille store verden, hvordan skal det dog gå, Kaos krig og uvenskab, hvem har du at stole på? Lille store verden mærker du mon os? En smule ro ved vintertid, et øjeblik hvor vi ikke slås. Selv en fjende kan bliv en ven, I denne tid hvor man ser verden som et barn igen. Det det der er med december, der får mig til at tro på, Der ka vær håb selv for menn sker, Når vi gør alt for dem vi elsker. Engle daler ned og jeg tror, at hvis vi finder fred på vor s jord. Åh Så bli r det nok til jul. Så bli r det nok til jul. Lille store verden, sig mig gør det ondt? De bygger, borer og banker løs, kan du stadig dreje rundt. Lille store verden, får du mon lidt fred, Når folk de slipper våbene, og så der pluds lig sang i gaden. Selv en fjende kan bli en ven, I denne tid hvor man ser verden som et barn igen. Det det der er med december, der får mig til at tro på, Der ka vær håb selv for menn sker, Når vi gør alt for dem vi elsker. Engle daler ned og jeg tror, at hvis vi finder fred på vor s jord. Åh Så bli r det nok til jul. Jeg ved jo godt at det en ønskedrøm At det ikk sker henover natten med en trylleslag, Men alligevel,jeg tror stadig lidt, bar lidt på magi. Det det der er med december, der får mig til at tro på, Der ka vær håb selv for menn sker, Når vi gør alt for dem vi elsker. Engle daler ned og jeg tror, at hvis vi finder fred på vor s jord. Åh Så bli r det nok til jul. Så bli r det nok, så bli r det nok til juleaften, Så bli r det nok, så bli r det nok, så bli r det nok til juleaften, Engle daler ned og jeg tror, at hvis vi finder fred på vor s jord. Åh Så bli r det nok til jul. Lille store verden herfra hvor jeg står, Tror jeg kun det kærlighed du ønsker dig til næste år

11 Søren Banjomus Refrain: Skilama dinga dinga du skilama dinga du. Hør på Søren Banjomus, han spiller nemlig nu! Skilama, dinga dinga du skilama dinga du. Kom og syng og dans med os, det syns vi at du sku! Vi glæder os til juleaften, så bl r træet tændt, og vi får fine julegaver, ih, hvor er vi spændt. Skilama dinga dinga du skilama dinga du Bare det altså snart var nu. Julegalop : Tsching dadarada, tsching dadarada tsching dadaradada Ja det var rigtig, Hans spil du kun op til dans. Tsching dadarada, tsching dadarada, tsching dadaradada Lystig vi nu i ring svinge os vil omkring. : (repetere) Bedstefader i galop, Bedstemoder gør et hop. Nu er alle godt på gled om træet, af sted, følg nu med af sted. FINE : Ja således skal det gå, ingen tavs og tvær må stå, Juleaften alle må lege med de små. : (repetere) Forfra og stop ved FINE

12

En Hilsen til Danmark

En Hilsen til Danmark Børnebogsforfatteren HOLGER BUCHHAVE skrev i 1956 Sangen: Nu har vi altså Jul igen. - Komponisten, Dirigenten og Korlederen HENNING ELBIRK satte musik til, og den blev sunget af Radiodrengekoret. - - -

Læs mere

bestyrelsen Dagsorden Møde nr. : 2013/12 Sted : Personalerum 2 Den : onsdag d. 11. december 2013

bestyrelsen Dagsorden Møde nr. : 2013/12 Sted : Personalerum 2 Den : onsdag d. 11. december 2013 bestyrelsen Dagsorden Møde nr. : 2013/12 Sted : Personalerum 2 Den : onsdag d. 11. december 2013 Start kl. : 19.00 (husk formøde kl. 18.30 i konferencerummet ved kontoret) Børnebybestyrelsen Deltog Stig

Læs mere

Højt fra træets grønne top. Bjældeklang

Højt fra træets grønne top. Bjældeklang Højt fra træets grønne top Melodi: Peter Faber Højt fra træets grønne top stråler juleglansen; spillemand spil lystigt op! Nu begynder dansen. Læg nu smukt din hånd i min, ikke rør ved den rosin! Først

Læs mere

Ørslevkloster skole august Ny, spændende og kreativ skole

Ørslevkloster skole august Ny, spændende og kreativ skole Ørslevkloster skole august 2014 Ny, spændende og kreativ skole I sne står urt og busk i skjul 1) I sne står urt og busk i skjul, det er så koldt derude, dog synger der en lille fugl på kvist ved frosne

Læs mere

Nis. skal giftes. Medvirkende: I skal bruge: Nis. Tre rotter Søren Banjomus En kat Mille Gamle Nis En masse nisser Tea Teas mor Teas far En fortæller

Nis. skal giftes. Medvirkende: I skal bruge: Nis. Tre rotter Søren Banjomus En kat Mille Gamle Nis En masse nisser Tea Teas mor Teas far En fortæller Et nisseskuespil for børn i indskolingen Nis skal giftes Medvirkende: Nis Tre rotter Søren Banjomus En kat Mille Gamle Nis En masse nisser Tea Teas mor Teas far En fortæller I skal bruge: To store puder

Læs mere

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Mel.: Barn Jesus 1 Den første julenat på jord, da kongesønnen fødtes. En stjerne klar på himlen stor

Læs mere

Leve Livet. Februar 2018

Leve Livet. Februar 2018 Leve Livet Februar 2018 Indholdsfortegnelse: Månedenens fødselsdage... 1 Sangbogen... 1 Livet leves... 4 Beboerliste... 23 Rart at vide... 25 Månedskalender... 26 Redaktion: Anne-Marie Bolvig og René Sørensen.

Læs mere

17-12-2009. 5.klasse går Lucia til morgensang Tirsdag d.15 2.klasse Julemanden Onsdag d.16 9.klasse to vers Julegaver

17-12-2009. 5.klasse går Lucia til morgensang Tirsdag d.15 2.klasse Julemanden Onsdag d.16 9.klasse to vers Julegaver Dato Klasse Overskrift Tirsdag d.1 7.klasse to vers Advent Onsdag d.2 10.klasse December måned Torsdag d.3 0.klasse Julepynt Fredag d.4 1.klasse Nisser Mandag d.7 6.klasse Engle Tirsdag d.8 8.klasse to

Læs mere

Bibelen er en gammel bog... 149 Blomstre som en rosengård... 74 Bogen om Jesus... 148

Bibelen er en gammel bog... 149 Blomstre som en rosengård... 74 Bogen om Jesus... 148 Alfabetisk register A Adventskransen nu vi tænder................................ 65 All night, all day.......................................... 226 Alle, både høj og lav......................................

Læs mere

Sangene fra Eventyrteatrets musical Julekortet

Sangene fra Eventyrteatrets musical Julekortet Sangene fra Eventyrteatrets musical Julekortet Tekst: Bo Skødebjerg Musik: Christian Dahlberg SANG 1 - NISSEPOSTEN 1.0 Normann: Du prøver at få svar Men er kun til nar Hvo den ku du tro på den? At julekort

Læs mere

Else Marie Lehman. Kalendergaver til Far 2014

Else Marie Lehman. Kalendergaver til Far 2014 Else Marie Lehman Kalendergaver til Far 2014 Sådan bruger du bogen 1. Vælg de 24 gaver, du har allermest lyst til at give og print dem på en god printer sammen med siden Kære Far. Glæd dig til december!

Læs mere

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Steffan Lykke 1. Ta mig tilbage Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Her er masser af plads I mit lille ydmyg palads men Her er koldt og trist uden dig Men hvor er du

Læs mere

Glade jul. jul, eng-le. da - le ned i skjul! Hid de fly-ve. œ œœ œ œ œ œ œ. b b œ œ j œ œ œ œ œ œ œ. i-blandt. os de gå, j J œ œ. œ J.

Glade jul. jul, eng-le. da - le ned i skjul! Hid de fly-ve. œ œœ œ œ œ œ œ. b b œ œ j œ œ œ œ œ œ œ. i-blandt. os de gå, j J œ œ. œ J. Kor : ; Andante e = 100 A Unis. b b 2 6 8 Glade jul Fællessang Tekst B.S. Ingemann Musik Fr. Gruber Arr. Philli Faber 2015 j j 1. Glade jul, dejlige jul, engle da le ned i skjul! Hid de flyve med Paradis

Læs mere

Åbning af arrangementet ved Annemarie Zacho-Broe, kontorchef for Frivillig- og pårørendeområdet.

Åbning af arrangementet ved Annemarie Zacho-Broe, kontorchef for Frivillig- og pårørendeområdet. Frivilligprisen 2010 og Initiativprisen 2010 Program Åbning af arrangementet ved Annemarie Zacho-Broe, kontorchef for Frivillig- og pårørendeområdet. Uddeling af Frivilligprisen ved Rådmand Dorthe Laustsen

Læs mere

Stop nu dette vanvid. Denne verden vi lever i, kunne være så åben og fri Vi ku' leve sammen i fred, uden uenighed

Stop nu dette vanvid. Denne verden vi lever i, kunne være så åben og fri Vi ku' leve sammen i fred, uden uenighed Stop nu dette vanvid Denne verden vi lever i, kunne være så åben og fri Vi ku' leve sammen i fred, uden uenighed Livet i frihed skal bevares, ikke bukke under for tyranni der er kun os, der er kun os,

Læs mere

den tilfrosne å. Far kan nu godt se, at jeg keder mig, og gir mig til sidst lov til at gå om til de andre, som kælker på den store bakke i den anden

den tilfrosne å. Far kan nu godt se, at jeg keder mig, og gir mig til sidst lov til at gå om til de andre, som kælker på den store bakke i den anden På kælkebakken I morgen er det juleaften. Det bliver en rigtig hvid jul med sne, klar himmel og frostvejr. Lissom et billede jeg har set på forsiden af et af mors juleblade. Jeg er ude at kælke på den

Læs mere

SANGE TIL JULEFROKOST

SANGE TIL JULEFROKOST SANGE TIL JULEFROKOST Nu har vi altså jul igen Komponist: Henning Elbirk Tekst: Holger Buchhave, 1956 Nu har vi altså jul igen, der la r sig ikke skjule og vi er vældig med på den, vi snakker kun om jule

Læs mere

Billies Bedste Julesange

Billies Bedste Julesange Billies Bedste Julesange Scan og se Bilka Live events Dejlig er den himmel blå Dejlig er den himmel blå, lyst det er at se derpå, hvor de gyldne stjerner blinke, hvor de smile, hvor de vinke os fra jorden

Læs mere

Sikken voldsom trængsel og alarm

Sikken voldsom trængsel og alarm 1 Rap Jul C A7 Dm G7 (F#) Se julen fra en ands synspunkt F G7 C A7 Dm G den er sgu ikke særlig skæg C C7 F Fm bare ned med svesken og op på disken C A7 Dm G så har jeg lagt mit sidste æg C A7 Dm G G7 (F#)

Læs mere

og det store JULEMYSTERIE

og det store JULEMYSTERIE Detektiven Benny og det store JULEMYSTERIE Navn: Hvordan er det nu det er? Opvarmning 1 På denne mission skal i kende navneord, tillægsord, udsagnsord, for at kunne løse mysteriet. Herunder skal i farve

Læs mere

Sange til min Mor. Teksthæfte. Indhold

Sange til min Mor. Teksthæfte. Indhold Sange til min Mor Teksthæfte Indhold 1. Lys nu min engel 2. 3. Skyld 4. Dine øjne 5. Det går over 6. Tarvelig tango 7. Giv mig et råd 8. Angst SANGE TIL MIN MOR - FRANS BAK 1 1 - Lys nu min engel Du havde

Læs mere

Julesangbog. Nu det jul igen. Nu det jul igen, og nu det jul igen, og julen varer lige til påske. Nu det jul igen, og nu det jul igen,

Julesangbog. Nu det jul igen. Nu det jul igen, og nu det jul igen, og julen varer lige til påske. Nu det jul igen, og nu det jul igen, Nu det jul igen Nu det jul igen, og nu det jul igen, og julen varer lige til påske Julesangbog Nu det jul igen, og nu det jul igen, og julen varer lige til påske Nej det ikke sandt, nej det ikke sandt,

Læs mere

Små synger sammen Torsdag den 14. september kl

Små synger sammen Torsdag den 14. september kl Ringsted Bibliotek Små synger sammen Torsdag den 14. september kl. 10-11 Vi fejrer traditionen tro den årlige sangdag, hvor de mindste børn inviteres til fællessang. Børnebiblioteket og Musik- og Kulturskolen

Læs mere

Vintersange for Guitar. Mogens Sørensen

Vintersange for Guitar. Mogens Sørensen Vintersange for Guitar Mogens Sørensen Spurven sidder stum bag Kvist;... 3 et er hvidt herude... 4 I sne står urt og busk i skjul... 5 Sneflokke kommer vrimlende... 6 Nu sner det... 7 Spurven sidder stum

Læs mere

ISABELLAS. det kimer nu til julefest. Vild med julen

ISABELLAS. det kimer nu til julefest. Vild med julen det kimer nu til julefest Tekst: Martin Luther 1535. N.F.S. Grundtvig 1817. Bearbejdet 1852 Melodi: Carl Chr. Nic. Balle 1850 1. Det kimer nu til julefest, det kimer for den høje gæst, som steg til lave

Læs mere

Juleaften II Sct. Pauls kirke 24. december 2015 kl Salmer, trykte: 94/119// Hvad er det, der gør jul til noget særligt /104/121

Juleaften II Sct. Pauls kirke 24. december 2015 kl Salmer, trykte: 94/119// Hvad er det, der gør jul til noget særligt /104/121 1 Juleaften II Sct. Pauls kirke 24. december 2015 kl. 14.30. Salmer, trykte: 94/119// Hvad er det, der gør jul til noget særligt /104/121 Evangeliet er læst fra kortrappen: Luk 2,1-20 Bøn. Lad os bede!

Læs mere

Et barn er født i Bethlehem

Et barn er født i Bethlehem Et barn er født i Bethlehem Et barn er født i Bethlehem, Bethlehem Thi glæde sig Jerusalem! Halleluja, halleluja En fattig jomfru sad i løn, Sad i løn Og fødte himlens kongesøn, Halleluja, halleluja Der

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2010

Tale til sommerafslutning 2010 Tale til sommerafslutning 2010 Velkommen på denne skønne sommerdag. Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende

Læs mere

Humlebiernes Julesang-bog

Humlebiernes Julesang-bog Humlebiernes Julesang-bog Kender I den om Rudolf Kender I den om Rudolf Rudolf med den røde tud. Han var et gammelt rensdyr om så højst mærkværdig ud. Alle de andre rensdyr lo så Rudolf han blev flov over

Læs mere

Lille Søde Nissefar. Lille søde nissefar, der er julegrød til nissefar julegrød med mandler i, men din mandel gemmer vi.

Lille Søde Nissefar. Lille søde nissefar, der er julegrød til nissefar julegrød med mandler i, men din mandel gemmer vi. Lille Søde Nissefar Lille søde nissefar, der er julegrød til nissefar julegrød med mandler i, men din mandel gemmer vi. Mand len smutter rundt omkring smutter rundt i grøden i en ring Hvor er mandlen henne

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

SANGE TIL BABYRYTMIK I FREDENS-NAZARET KIRKER

SANGE TIL BABYRYTMIK I FREDENS-NAZARET KIRKER SANGE TIL BABYRYTMIK I FREDENS-NAZARET KIRKER I mappen her finder du de sange, vi synger til babyrytmik i Nazaret kirke. Du kan også finde sangene på vores hjemmeside www.fredensognazaret.dk. Her kan du

Læs mere

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det Det store juletræ Det er begyndt at blive koldt for fingrene, og selv om vi trækker huen godt ned om ørerne, er de godt røde. Vi beslutter os for at gå hjem til Per, han mener også, at det er ved at være

Læs mere

SATELLITTEN SCT. KNUDS SKOLE Julen 2008

SATELLITTEN SCT. KNUDS SKOLE Julen 2008 SATELLITTEN SCT. KNUDS SKOLE Julen 2008 INDHOLD Side 3-4 Side 5-6 - 7 Side 8-9 - 10 Side 11 Leder v/ Alice Møberg, 9. klasse Julemarked Lucia-optog og krybbespil Juledigte Til alle jer fra alle os her

Læs mere

Hjælp Julemanden. Lærerark

Hjælp Julemanden. Lærerark Hjælp Julemanden Lærerark Om undervisningen i Tivoli: Undervisningen i Tivoli varer 60 min. I bliver budt velkommen af Tivolis underviser, der viser jer til rette i julemandens stue. Eleverne får at vide,

Læs mere

Prædiken til juleaften, Luk 2,1-14. 2. tekstrække

Prædiken til juleaften, Luk 2,1-14. 2. tekstrække 1 Grindsted Kirke Søndag d. 24. december 2015 kl. 16.30 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til juleaften, Luk 2,1-14. 2. tekstrække Salmer DDS 94: Det kimer nu til julefest DDS 104: Et barn er født i Betlehem

Læs mere

MILEPÆLE I NEUROPÆDAGOGIKKEN. Neuropædagogisk Kompetencecenter 5 års fødselsdag

MILEPÆLE I NEUROPÆDAGOGIKKEN. Neuropædagogisk Kompetencecenter 5 års fødselsdag MILEPÆLE I NEUROPÆDAGOGIKKEN Neuropædagogisk Kompetencecenter 5 års fødselsdag Anni Mortensen, Neuropædagogisk Kompetencecenter 2014 JULEPOTPOURRI Julen sig nærmer sneen jorden dækker julegrisen hygger

Læs mere

Julesange for fortsættere

Julesange for fortsættere Julesange for fortsættere ejlig er den himmel blå... 3 et kimer nu til julefest... 4 Jingle Bells... 5 Kender I den om Rudolf.... 6 På loftet sidder nissen med sin julegrød,... 7 eck The Halls... 8 Go,

Læs mere

SANGE TIL BABYRYTMIK I FREDENS-NAZARET KIRKER

SANGE TIL BABYRYTMIK I FREDENS-NAZARET KIRKER SANGE TIL BABYRYTMIK I FREDENS-NAZARET KIRKER Velkommen til babyrytmik! I mappen her finder du de sange, vi synger til babyrytmik i kirken. Du er velkommen til at låne en mappe med hjem, hvis I har lyst

Læs mere

Aktiv julekalender 2016

Aktiv julekalender 2016 Julekalender Yoga Aktiv julekalender 2016 Du sidder nu med Kroppen på Toppens aktive julekalender, og i år er kalenderens tema børneyoga. Julekalenderen er lavet i samarbejde med forfatter Lotte Salling,

Læs mere

Du Herre Krist min frelser est Til dig jeg håber ene; Jeg tror på dig, oh bliv hos mig miskundelig alt med dit ord det rene

Du Herre Krist min frelser est Til dig jeg håber ene; Jeg tror på dig, oh bliv hos mig miskundelig alt med dit ord det rene Du Herre Krist min frelser est Til dig jeg håber ene; Jeg tror på dig, oh bliv hos mig miskundelig alt med dit ord det rene Går sorgen på, din sjæls attrå er altid at husvale. Hvad nød er der, hvor du

Læs mere

JULEPOSTHUSET. 24. december CLS ØDEMARK CLS BY-ATMOSFÆRE (GRL.-BY!!!!)

JULEPOSTHUSET. 24. december CLS ØDEMARK CLS BY-ATMOSFÆRE (GRL.-BY!!!!) STHUSET afs. 24 side 1 JULEPOSTHUSET 24. december "" LYD: CLS ØDEMARK CLS BY-ATMOSFÆRE (GRL.-BY!!!!) KØRENDE HUNDESLÆDE - inkl. løb i sne GRØNLÆNDERKOR m. JULESANG BUS, DER KØRER SAMMENSTØD (TRAFIK OG

Læs mere

Isa i medvind og modvind

Isa i medvind og modvind Richart Andersson. Isa i med- og modvind. Digtsamling 2013. Alle rettigheder tilhører forfatteren. Forside: Karina Andersen. Korrektur: Anja Adjoh. Isa i medvind og modvind 1 Isa er et synonym, men det

Læs mere

4. december Mere om Kong Vinter og Madam Tø

4. december Mere om Kong Vinter og Madam Tø 4. december Mere om Kong Vinter og Madam Tø 4. DECEMBER Jeg kan næsten ikke vente, til jeg kommer i skole i dag. Jeg er så spændt på at høre resten af historien om Ole, Onkel Rimfrost og Kong Vinter, ja,

Læs mere

SANGE TIL BABYRYTMIK I FREDENS-NAZARET KIRKER

SANGE TIL BABYRYTMIK I FREDENS-NAZARET KIRKER SANGE TIL BABYRYTMIK I FREDENS-NAZARET KIRKER Velkommen til babyrytmik! I mappen her finder du de sange, vi synger til babyrytmik i kirken. Du er velkommen til at låne en mappe med hjem, hvis I har lyst

Læs mere

Almægtige Gud åbn vore hjerter, så vi kan åbne os for hinanden i kærlighed og få en glædelig jul. AMEN

Almægtige Gud åbn vore hjerter, så vi kan åbne os for hinanden i kærlighed og få en glædelig jul. AMEN Juleaften 2014, Hurup Lukas 2, 1-14 Almægtige Gud åbn vore hjerter, så vi kan åbne os for hinanden i kærlighed og få en glædelig jul. AMEN De fleste af os her i Hurup kirke i eftermiddag har glædet os

Læs mere

Go morgendag, go dejlig dag. Go morgendag i dag. Står nu her og tænker spændt på de ting som jeg nu ska.

Go morgendag, go dejlig dag. Go morgendag i dag. Står nu her og tænker spændt på de ting som jeg nu ska. 1. Go morgendag Anders / Mette Møller Go morgendag, go dejlig dag. Go morgendag i dag. Står nu her og tænker spændt på de ting som jeg nu ska. Go morgendag, go dejlig dag. Go morgendag i dag. Jeg vil nyde

Læs mere

GLÆDELIG JUL. Indholdsfortegnelse: Julen har bragt velsignet bud 1. Glade jul dejlige jul Det kimer nu til julefest

GLÆDELIG JUL. Indholdsfortegnelse: Julen har bragt velsignet bud 1. Glade jul dejlige jul Det kimer nu til julefest GLÆDELIG JUL Indholdsfortegnelse: Julen har bragt velsignet bud 1 Glade jul dejlige jul Det kimer nu til julefest Et barn er født i Betlehem 2 Dejlig er den himmelblå Dejlig er jorden 3 Højt fra træets

Læs mere

KFUM og KFUK i Danmark Valby Langgade 19 DK-2500 Valby +45 36 14 15 33 national@kfum-kfuk.dk www.kfum-kfuk.dk

KFUM og KFUK i Danmark Valby Langgade 19 DK-2500 Valby +45 36 14 15 33 national@kfum-kfuk.dk www.kfum-kfuk.dk Above All Aftenhimlens strålesymfoni Aftenrøde over tage Almagts Gud, velsignet vær Altid frejdig, når du går Amazing grace At lege er at bryde At stå en morgen At tænde et lys Barnlig undren Blomstre

Læs mere

Mange julehilsner Albert

Mange julehilsner Albert GLÆDELIG FØRSTE DECEMBER! Mit navn er, og jeg er flyttet ind i nat. Jeg elsker jul og gaver. Og så er jeg en rigtig drillenisse Så bare pas på, for ellers kan jeg finde på de skøreste ting. Jeg har en

Læs mere

Prædiken m.v. fra Familie-høstgudstjenesten 18.s. efter trinitatis 2016

Prædiken m.v. fra Familie-høstgudstjenesten 18.s. efter trinitatis 2016 Prædiken m.v. fra Familie-høstgudstjenesten 18.s. efter trinitatis 2016 Klokkeringning intro prælud. m. procession Indgangsbøn Salme: 729: Nu falmer skoven Hilsen svar Indledning om høst Læsning: Gud sagde:»jorden

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Sanghefte. plejecenter FARSØHTHUS

Sanghefte. plejecenter FARSØHTHUS Sanghefte plejecenter FARSØHTHUS FARSØHTHUSSANG Melodi: Lundeborghymnen Tekst: Ingelise Er du trist og har du sorg i sinde, så tag med en tur til Farsøhthus. Her er hyggekrog med strikkepinde, hækle-kunst,

Læs mere

Jule-gudstjeneste ,00 - Brændkjærkirken

Jule-gudstjeneste ,00 - Brændkjærkirken Jule-gudstjeneste 241214 14.45 + 16,00 - Brændkjærkirken Prædiken af: sognepræst Ole Pihl Bibeltekster: Es 9,1-6a, Luk 2,1-14 Salmer: DDS 94 Det kimer nu DDS 117 En rose så jeg skyde DDS 120 - Glade jul

Læs mere

Av gokkelok Goddag. Tekst: Jonas Fibiger Diemer Musik: Daniel Degn Møller

Av gokkelok Goddag. Tekst: Jonas Fibiger Diemer Musik: Daniel Degn Møller Av gokkelok Goddag Tekst: Jonas Fibiger Diemer Musik: Daniel Degn Møller Av av gokkelok jeg slog min knold. Og hej til dig og hej til mig. Av av gokkelok jeg slog min knold. Og du er sej, sir jeg. Vi skal

Læs mere

Befrieren. Li' så langt som øst det er fra vest, har han taget synden bort, vi kan trække vejret frit, for vi er:

Befrieren. Li' så langt som øst det er fra vest, har han taget synden bort, vi kan trække vejret frit, for vi er: Befrieren Vi har vendt os om, har vendt ryggen til, rettet blikket frem vi ser os ik tilbag, og vi kigger op, slipper glæden løs, og vi priser Gud, for han har sat os fri! Li' så langt som øst det er fra

Læs mere

Hej. skal vi lege? Legehæfte -Danselege

Hej. skal vi lege? Legehæfte -Danselege Hej skal vi lege? Legehæfte -Danselege Danseleg leg nr 1 - Boogie Woogie Legebeskrivelse: Deltagerne står i åben kreds med ansigtet ind mod midten. - Man gør de ting, man synger. Så tager vi højre fod

Læs mere

Indhold. Sommer Danmark nu blunder... 36

Indhold. Sommer Danmark nu blunder... 36 Indhold Vinter Der er ingenting i verden så stille som sne.......... 11 Det er hvidt herude....... 12 I sne står urt og busk i skjul 13 Sig nærmer tiden......... 13 Sneflokke kommer vrimlende............

Læs mere

DET RIMER NU TIL JULEFLÆSK

DET RIMER NU TIL JULEFLÆSK DET RIMER NU TIL JULEFLÆSK I hvilken vi skal høre om far og mor og lille Thor, som har gemt sin sko. Hyrderne på marken og de lange underbukser fra Ruth og onkel Ejner. Om flæskesvær og flaskesvaj og svigermor,

Læs mere

Goddag-sang. Goddag, goddag, goddag alle sammen Goddag, goddag, goddag alle sammen! Farvel-sang

Goddag-sang. Goddag, goddag, goddag alle sammen Goddag, goddag, goddag alle sammen! Farvel-sang Alle vores morgensamlinger starter med at alle børn og voksne holder i hænderne og synger goddag. Når morgensamlingen er slut, holder vi igen i hænderne og synger vores farvelsang. Når hver enkelt sang

Læs mere

Gud giv os fred i verden. Amen

Gud giv os fred i verden. Amen Jeg ville ønske, at jeg har en million sko, som jeg kan passe. Det ville være så rart, hvis alle levede deres liv og ingen blev skilt. Gud, du almægtige Giv mig et kreditkort med uendelige penge på. Gud

Læs mere

Sammen I Lyset - T & M: Joachim Hejslet

Sammen I Lyset - T & M: Joachim Hejslet Sammen I Lyset - T & M: Joachim Hejslet Hm /f# /f# Hm /f# /f# Vi lever sammen i lyset Vi lever sammen lige her Hm Vi lever sammen i lyset /f# Vi lever sammen Lige her BREK Lige her! Hm Sammen med dig er

Læs mere

Goddagsang. Tekst og musik: Dorte Salling-Poulsen

Goddagsang. Tekst og musik: Dorte Salling-Poulsen Goddagsang Tekst og musik: Dorte Salling-Poulsen Tekst 1: Goddag, goddag, goddag og velkommen Goddag og velkommen til musik. Vi skal synge, vi skal spille, vi skal danse. Kom vær med, vi er ikke til at

Læs mere

KONGESØN drama manuskript

KONGESØN drama manuskript KONGESØN drama manuskript I starten Fortæller: For over 2000 (tallet 2000) år siden skete der noget ganske særligt i landet Israel (davidsstjerne). Et barn blev født, som skulle forandre verden for altid

Læs mere

Vi fejrer Jesus -1. Fællessamling. Dagens højdepunkt målrettet undervisning minutter

Vi fejrer Jesus -1. Fællessamling. Dagens højdepunkt målrettet undervisning minutter Vi fejrer Jesus -1 Jesus er på vej! Mål: Sammen med børnene fejrer vi, hvad julen handler om: Jesus. Vi mindes, at Gud gav os sin søn, Jesus, som blev vores Frelser. Mange glæder sig over, at det snart

Læs mere

Det var gamle dage, børnehuset kom

Det var gamle dage, børnehuset kom , foråret 2018 Kære! Du slutter nu i dit børnehus -! Her følger nogle sange. Nogle af dem har du været med til at synge. Der er også nogle, du aldrig har hørt eller ikke har hørt så tit, men så kan du

Læs mere

Skovkontrakten. Skovkontrakten lyder sådan:

Skovkontrakten. Skovkontrakten lyder sådan: Skovkontrakten Skovkontrakten, den er vigtig! Alle dyr og nisser har skrevet under på den, og har lovet at holde den. Hvis der er en eller anden der bryder den, vil ingen af de andre have noget med dem

Læs mere

1. Kun når du er her

1. Kun når du er her SANGTEKSTER BMGP 2014 1. Kun når du er her (Lyngbjerghus USFH ) Vi reder og sætter hår! Vi gør os klar før vi går! Kun det fineste tøj! Så alle fyre si r nøjhhhh! Drenge: Vi kigger altså ik på tøj og sko!

Læs mere

Forord. Julen 2005. Hej med jer!

Forord. Julen 2005. Hej med jer! Indhold Julen 2005. Forord 2 1. Historien om jul i Muserup Yderkær. 4 2. Venner af Muserup Yderkær. 7 3. Den mærkeligste dag på året. 9 4. I nødens stund. 11 5. Bedste hædres som heltenisse. 14 6. Den

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

BIBEL SAFARI. Safari MELLEMSPIL D C G D. INTRO Jah! D G Hm A Safari Woho hooo D G Hm A

BIBEL SAFARI. Safari MELLEMSPIL D C G D. INTRO Jah! D G Hm A Safari Woho hooo D G Hm A SFRI Safari 1 2017 - T&M: Joachim ejslet Jah! Safari Woho hooo Vi kikker ned Vi åbner op Fantastiske ting der sker! Vi zoomer ind Vi zoomer ud et er bibelens ud vi ser! et er dybt - yeah et er højt - oh

Læs mere

24. december Så er det jul!

24. december Så er det jul! 24. december Så er det jul! 24. DECEMBER Jeg vågner og må se at komme op, men det er nu dejligt at ligge og lytte til alle de kendte lyde. Ulrik sover endnu, og jeg lukker øjnene og lader tankerne løbe.

Læs mere

SMK s julesange. Tilhører SMK - aflever mig venligst efter brug

SMK s julesange. Tilhører SMK - aflever mig venligst efter brug SMK s julesange. Tilhører SMK - aflever mig venligst efter brug Indholdsfortegnelse. Side: 3. Dejlig er den himmelblå 4. Det kimer nu til julefest 5. En lille nisse fra Amerika 6. Et barn er født i Bethlehem

Læs mere

Jes Sangbog. Sange skrevet gennem årene til mine børn og til undervisningen i musik på Laurbjerg Skole.

Jes Sangbog. Sange skrevet gennem årene til mine børn og til undervisningen i musik på Laurbjerg Skole. Sange skrevet gennem årene til mine børn og til undervisningen i musik på Laurbjerg Skole. side 1 I en gade i en by... 3 Miki... 4 I en verden fuld af uro... 5 Bli r du sur og træt og gnaven... 6 Timer...

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2011

Tale til sommerafslutning 2011 Tale til sommerafslutning 2011 Velkommen på denne skønne sommerdag. Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende

Læs mere

Juledag d.25.12.10. Luk.2,1-14.

Juledag d.25.12.10. Luk.2,1-14. Juledag d.25.12.10. Luk.2,1-14. 1 Julen var noget, der skete engang. Et barn blev født I Betlehem et menneske, der blev til fryd og fred for alle, selv for os, der lever i dag. Julen er en drøm. En drøm

Læs mere

Sange for de helt små

Sange for de helt små Sange for de helt små Hjulene på bussen Hjulene på bussen drejer rund,rundt,rundt, rundt, rundt, rundt, rundt, rundt, rundt, Hjulene på bussen drejer rund,rundt,rundt, gennem hele byen. Dørene i bussen

Læs mere

Mørket forsøger at lukke sig om os, vinterens mørke, vores eget mørke, al vores modstand - men lyset bryder igennem.

Mørket forsøger at lukke sig om os, vinterens mørke, vores eget mørke, al vores modstand - men lyset bryder igennem. 1 Juleaften 2009. Hvad er det bedste ved julen? ja, hvad er det bedste ved julen? Måske al hyggen i dagene op til jul, med pynt i gaderne, lys overalt, med julekalendere i fjernsynet, hvor man sammen har

Læs mere

Sangbog. Junglegruppens. Caroline gi r os mad. Askfelt Børnehave. Caroline gi r os mad, Ost på brød og mælk i fad, Maden den bli r ekstra go

Sangbog. Junglegruppens. Caroline gi r os mad. Askfelt Børnehave. Caroline gi r os mad, Ost på brød og mælk i fad, Maden den bli r ekstra go Junglegruppens Sangbog Caroline gi r os mad Caroline gi r os mad, Ost på brød og mælk i fad, Maden den bli r ekstra go Når vi spiser den med ro. Værsgo. Askfelt Børnehave Hej hop og velkommen Røde, grønne,

Læs mere

Havenisserne flytter ind

Havenisserne flytter ind Havenisserne flytter ind Om havenisserne flytter ind I løbet af de sidste par år er flygtningestrømmen fra krigshærgede- og katastrofeområder vokset støt. For os, der bor i den her del af verden, er det

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2018 januar 2019

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2018 januar 2019 Kirkenyt for Tingsted kirke december 2018 januar 2019 At ligge på ryggen og kigge på stjernerne... Midt i denne travle juletid har vi muligheden for at lade os inspirere af følgende historie. Der var en

Læs mere

SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014

SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014 SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014 Så er det lige før juleferien begynder - en tid, hvor der er nisser, mystik og spænding alle vegne. Hjertelig velkommen til Jul og Nytår. Julebehovspasning Da vi ingen tilmeldinger

Læs mere

Ankomst til Hjerternes Dal

Ankomst til Hjerternes Dal Ankomst til Hjerternes Dal 1 Ankomst til Hjerternes Dal Introduktion til kapitel 1: Ankomst til Hjerternes Dal Ankomsten til Hjerternes Dal er en af to indledende meditationer, som jeg har skrevet, for

Læs mere

, Stenderup Kirke 10:30 og 14:30

, Stenderup Kirke 10:30 og 14:30 Prædiken, Juleaften 24-12-17, Stenderup Kirke 10:30 og 14:30 Tekster: Es 9,1-6a; Luk 2,1-14 Salmer: 94, 104, 119, 121 Julen er en tid, som for de fleste af os er tæt forbundet med gode traditioner. Der

Læs mere

Evangeliet er læst fra kortrappen: Matt 10,32-39

Evangeliet er læst fra kortrappen: Matt 10,32-39 1 Anden juledag, Sankt Stefans dag I. Sct. Pauls kirke 26. december 2015 kl. 10.00. Salmer:123/434/102/122//124/439/112/ Hvad er det, der gør jul til noget særligt /129 Åbningshilsen Festen for Undernes

Læs mere

Onsdag, den 17 oktober 2012

Onsdag, den 17 oktober 2012 Ved bisættelse Onsdag, den 7 oktober 0 754 Se, nu stiger solen af havets skød Mel.: Lars Nielsen 89 Oluf Ring omkring 95 Se, nu stiger solen af havets skød, luft og bølge blusser i brand, i glød; hvilken

Læs mere

Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december.

Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december. Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december. Mælkebøtten Nu er vi kommet godt i gang med december måned og

Læs mere

HENVISNINGER: 1 MOS 1,1-2,3, PATRIARKER OG PROFETER, S. 17-21. Huskevers: Alt Gud skabte var godt. FRIT EFTER 1 MOS 1,31.

HENVISNINGER: 1 MOS 1,1-2,3, PATRIARKER OG PROFETER, S. 17-21. Huskevers: Alt Gud skabte var godt. FRIT EFTER 1 MOS 1,31. HENVISNINGER: 1 MOS 1,1-2,3, PATRIARKER OG PROFETER, S. 17-21. Gud skabte jorden Huskevers: Alt Gud skabte var godt. FRIT EFTER 1 MOS 1,31 Budskabet: Gud skabte alt det smukke, fordi han elsker os. Kan

Læs mere

JULEPOSTHUSET. 8. december

JULEPOSTHUSET. 8. december STHUSET afs. 8 - side 1 JULEPOSTHUSET 8. december "" LYD: CLS POSTHUS CLS BORNHOLMERBÅD INT CLS BORNHOLMERBÅD EXT (SØGANG) POSTHUSDØR KLEMTER DAMPSKIBSFLØJTE SOVEPOSELYNLÅS LARMENDE LØBENDE BØRN MÅGESKRIG

Læs mere

Gud har en plan -3. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning minutter

Gud har en plan -3. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning minutter Gud har en plan -3 Plan nr. 3: Jeg giver dig evigt liv! Mål: Fortæl børn om Guds plan nr. 3: At give mennesker evigt liv. Gud giver sig selv, for at intet nogensinde vil kunne stå i vejen for et evigt

Læs mere

at barnet forstår at: - man selv lærer mest, når man har det godt med andre - man selv kan gøre noget for at være en ven og for at få venner

at barnet forstår at: - man selv lærer mest, når man har det godt med andre - man selv kan gøre noget for at være en ven og for at få venner 30 Tema Rut råber og raser og kaster med sand Hun sprutter og taler så grimt som man kan Alle de griner og råber at Rut Er skolens trold og den sureste prut Når alle de leger, går Rut for sig selv For

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANGCAFÉ I KAARSBERGCENTRET. Dagens tema: Dagens tema:

VELKOMMEN TIL SANGCAFÉ I KAARSBERGCENTRET. Dagens tema: Dagens tema: VELKOMMEN TIL SANGCAFÉ I KAARSBERGCENTRET Søndag den 30. november 2014 13. december 2015 Sange vi mindes Sangsvanernes jul Dagens tema: Dagens tema: Sangcaféerne arrangeres af De Glade Sangsvaner og afholdes

Læs mere

Kong Vinter og Madam Tø

Kong Vinter og Madam Tø Jeg kan næsten ikke vente, til jeg kommer i skole i dag. Jeg er så spændt på at høre resten af historien om Ole, Onkel Rimfrost og Kong Vinter, ja, også om hende Madam Tø. Men fru Andersen siger, at før

Læs mere

Konfirmandord. Fra det Gamle Testamente. Mennesker ser på det, de har for deres øjne, men Herren ser på hjertet. (1 Sam 16,7)

Konfirmandord. Fra det Gamle Testamente. Mennesker ser på det, de har for deres øjne, men Herren ser på hjertet. (1 Sam 16,7) Konfirmandord Fra det Gamle Testamente Mennesker ser på det, de har for deres øjne, men Herren ser på hjertet. (1 Sam 16,7) Vær modig og stærk! Nær ikke rædsel, og lad dig ikke skræmme, for Herren din

Læs mere

Else Marie Lehman. Kalendergaver til Mor 2014

Else Marie Lehman. Kalendergaver til Mor 2014 Else Marie Lehman Kalendergaver til Mor 2014 Sådan bruger du bogen 1. Vælg de 24 gaver, du har allermest lyst til at give og skriv dem ud på en god printer sammen med siden Kære Mor. Du skal forkæles her

Læs mere

JULEHJERTET. Tekst: Morten Dahl Lützhøft * Komponist: Christian Dahlberg

JULEHJERTET. Tekst: Morten Dahl Lützhøft * Komponist: Christian Dahlberg JULEHJERTET Tekst: Morten Dahl Lützhøft * Komponist: Christian Dahlberg Sang 1 En dag i Sneborg Alle: Rolex: Krible: Rolex: Kastanje: Alle: Alle : Kastanje: Vi har lidt travlt i disse juledage Skønt vi

Læs mere

Musical med bogstavmusikanterne

Musical med bogstavmusikanterne Musical med bogstavmusikanterne En musisk vej ind i læsningen Skrevet af Mette Bech Baggrund Musicalen med bogstavmusikanterne er udviklet af Mette Bech. Børnehaveklassen på Højelse skole har siden 2006

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Helligtrekongers søndag II Salmer: 392, 362, 136, 108, nadversalme 98 (sidste vers), 101

Helligtrekongers søndag II Salmer: 392, 362, 136, 108, nadversalme 98 (sidste vers), 101 Helligtrekongers søndag II Salmer: 392, 362, 136, 108, nadversalme 98 (sidste vers), 101 Storm P har malet billedet, juleaften, som jeg har sat udenpå gudstjenestearket. De fleste kender det nok, det er

Læs mere

3. december Jeg skal i skole

3. december Jeg skal i skole 3. december Jeg skal i skole 3. DECEMBER Her er Sallinge Brugs, hvor min bedste kammerat, Per boede. - Kan du nu skynde dig, siger mor, da jeg med sne på min jakke stormer ind i køkkenet. - Du skulle ikke

Læs mere