Midtjysk Brand & Redning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Midtjysk Brand & Redning"

Transkript

1 Midtjysk Brand & Redning 18. december 2017 Nyhedsbrev nr. 35 Nyt på personalesiden Fastansatte - nyansættelser: Der har i sidste uge været afholdt samtaler til to stillinger i vagtcentralen. Den ene som koordinator og den anden som vagtcentralmedarbejder. Til begge stillinger har der været gode ansøgere, og ansættelsesudvalget har udvalgt de heldige, som begge tiltræder 1. februar Stillingen som teamkoordinator i vagtcentralen har undervejs i processen ændret karakter. Det skyldes en påtænkt organisationsændring, som blev behandlet på sidste møde i MED-udvalget. Der kommer mere ud om denne på et senere tidspunkt, men der har bl.a. været behov for tættere ledelsesstøtte til vagtcentralen, og derfor er det besluttet, at stillingsprofilen blev ændret fra en koordinatorstilling til en vagtcentralleder-stilling. Stillingen er gået til Kim Hendriksen, som er 40 år, og kommer fra en stilling i vagtcentralen hos Østjyllands beredskab. Kim bor i Mørke sammen med sin samlever Janne og har en datter. Stillingen som vagtcentralmedarbejder gik til Dorthe Elgaard, som er 48 år, og kommer fra en stilling i Falcks vagtcentral. Dorthe bor i Silkeborg med sin samlever Peter, har to sønner og 2 bonusbørn. Foto af Dorthe mangler. Stillingen som beredskabsassistent i Kjellerup er også blevet besat. Navnet meldes ud senere, da det nuværende job først skal opsiges. Vedkommende starter i Kjellerup 1. februar.

2 Fastansatte fratrædelse: Birthe Otkjær Bilde, administrationen, har fået nyt job som skolesekretær i Viborg Kommune. Birthe stopper med udgangen af januar måned. Birthe ønskes alt godt i det nye job. Deltidsbrandfolk: Nyansættelser: Station Kjellerup: Michael Haugaard Jensen, start 1. januar 2018 ikke uddannet. Station Kjellerup: Frederik Dürr Jensen, start 1. januar 2018 er uddannet brandmand Station Viborg: Michael Øster Sørensen startede 1. december 2017 er uddannet brandmand Station Them: Søren Hasager Ibsen, start 1. december 2017 ikke uddannet. Station Them: Jan Lægaard Mathiassen, start 1. november 2017 ikke uddannet. Fratrædelser: Kenn Draaby Bang, station Viborg, er stoppet 1. december 2017 Lars Carstens, station Viborg, stopper 31. december 2017 Dan Dyrvig Nielsen, station Stoholm, er stoppet 30. november 2017 Allan Doktor, station Ørum, stopper 31. december 2017 Søren Jensen, station Kjellerup, stopper 31. december 2017 Per Mouritzsen, station Kjellerup, stopper 31. december 2017 (kører stadig med i Silkeborg i dagtimer) Neil Wiggin, station Silkeborg, er stoppet 30. november 2017 Velkommen til alle nye hos Midtjysk Brand & Redning og tak til alle fratrådte for deres indsats. Nytårsparade/-parole I har forhåbentlig alle sammen sat kryds i kalenderen til årets nytårsparade/-parole, som afholdes 12. januar i Silkeborg, og 13. januar i Viborg. Særskilt invitation er på vej ud til Jer. Som vi har skrevet ud tidligere, er der af MED-udvalget nedsat en arbejdsgruppe, der skal udarbejde forslag til et nyt fælles nytårsparade/-parole-koncept for Midtjysk Brand & Redning. Arbejdsgruppen nåede ikke at blive samlet i år, så derfor videreføres de nuværende traditioner i henholdsvis Silkeborg og Viborg en enkelt gang mere - helt som de plejer. Vi ser frem til en ny fælles tradition til årsskiftet 2018/2019. Til den tid vil det også blive lagt fast, om det skal hedde en nytårsparole eller en nytårsparade Ny Beredskabskommission Efter det overståede kommunalvalg har de to byråd nu sat navne på, hvilke byrådsmedlemmer der skal sidde i Beredskabskommissionen fra Derudover har politidirektøren for Midt- og Vestjyllands politi fortsat en plads, ligesom Beredskabsforbundet på en observatørpost.

3 Fra Viborg bliver det Ulrik Wilbek (V), Niels Dueholm (A) og Claus Nielsen (C). Fra Silkeborg bliver det Steen Vindum (V), Lars Faarup (A) og Harry Madsen (O). Den ny beredskabskommission skal beslutte, hvem der bliver formand de næste 4 år. Det fremgår af vores samordningsaftale, at det skal være en af de to borgmestre. Organisationsændring Som det også fremgår af sidste referat fra møde i MED-udvalget arbejdes der i øjeblikket på en ændring af organiseringen i Midtjysk Brand & Redning. Ændringen har især til formål at sikre mere ledelsesmæssig støtte til driftsområdet og til vagtcentralen. MED-udvalget blev på deres møde præsenteret for et foreløbigt forslag til ny organisering. På baggrund af bl.a. MED-udvalgets tilkendegivelser udarbejdes der nu endeligt oplæg. Da den rigtige løsning er vigtigere end en hurtig implementering er dato for implementering ikke fastlagt endnu. Ændringer i personalepolitik På sidste møde i MED-udvalget blev der også behandlet forskellige ændringer til Personalepolitikken. Særligt én af disse er relevant for alle, men ikke mindst de af Jer, der arbejder ude på skadestederne. Det handler om et tillæg til Personalepolitikken om brug af sociale medier. Det er et emne der fylder mere og mere, og der har derfor været et ønske om at få klarhed over, hvordan sociale medier kan benyttes i relation til Midtjysk Brand & Redning og hvordan de ikke kan. Der var fuld opbakning til det fremlagte forslag fra MED-udvalget, og tillægget sendes til Jer som vedhæftet bilag til nyhedsbrevet. ID-kort til servicevagter Alle servicevagter skal udstyres med et ID-kort, der viser at man er ansat hos Midtjysk Brand & Redning. Det skyldes naturligvis, at servicevagten kommer rundt mange steder også i private hjem. Derfor er der et behov for at kunne identificere sig. Alle servicevagter bedes derfor tage et vellignende foto kun af ansigtet. Det er helt tilstrækkeligt med et selfie-foto taget med mobiltelefonen. Fotoet bedes sendt til Birthe på bob@mjbr.dk senest 2. januar Husk at melde ændringer i telefonnumre og mailadresser Hvis I skifter telefonnumre eller mail-adresser er det vigtigt, at I husker at melde det ind til os. Mailadressen I skal sende til er mjbr@mjbr.dk. Skriv gerne, hvornår ændringen er gældende fra.

4 Plan for Fortsat Drift Vores arbejde med revision af Silkeborg og Viborgs Planer for Fortsat Drift (tidligere kaldet beredskabsplaner) er næsten afsluttet. Planerne er godkendt i de to byråd og 1. januar kan det færdige resultat ses på de to kommuners beredskabs-planhjemmesider: - beredskabsplan.silkeborgkommune.dk - beredskabsplan.viborg.dk Det koncept vi har udviklet, og som sikrer, at alle medarbejdere i de to kommuner har direkte adgang til deres planer via PC, smartphone og tablet, har vakt genklang i flere dele af landet. Det betyder konkret, at Nordvestjyllands Brandvæsen og de fire kommuner de dækker, har bedt os om også at udrulle konceptet i deres område. Det drejer sig om Skive, Holstebro, Struer og Lemvig kommuner. Det er en stor opgave på op imod et halvt årsværk, som vi kommer til at udføre som en konsulentopgave mod betaling. Opgaven udføres af Mads Bjerre Nielsen. Tillidsmandsweekend med LFDB Også denne gang har vi modtaget en historie udefra denne gang fra Benny Forsberg, station Kjellerup, der bringer et referat fra tillidsmandsweekenden på Comwell Kongebrogaarden i Middelfart 4. & 5. november 2017 Vi var 5 repræsentanter fra Midtjysk Brand & Redning, som lørdag d. 4 november tog turen til Middelfart, hvor den årlige tillidsmandsweekend skulle afholdes. Det er altid spændende og hyggeligt at møde nogle af kollegaerne fra andre stationer og beredskaber. At der så samtidig var lavet et fantastisk spændende program gjorde det bare endnu bedre. Det første foredrag stod Jarl Vagn Hansen, formand for Danske Beredskaber for. Han berettede om arbejdet med at få de nye beredskaber på plads, hvordan status var lige pt samt en del om det arbejde, der er lagt til grund for de forskellige beslutninger. Det var ret spændende at høre om. Efter kaffen kom Oberst Lars R. Møller på banen med et foredrag der hedder: Vi slår ihjel og lever med det. Først tænker man hvad har det med os at gøre, men det var imponerende spændende, mange af tingene kunne drages parallel med os (før indsatsen under indsatsen og efter indsatsen). Hjernen og kroppens handlinger i pressede situationer, der betyder, at med den rette træning kan kroppen reagere på rutinen. Dagens program sluttede af med Nikolaj Kirk, den kendte kok fra programmerne Nak & Æd. Nikolaj brugte knap 2 en halv time på at fortælle om små og store, samt sjove oplevelser i forbindelse med optagelserne. Han kan klart anbefales, det var hyle-morsomt. Dagen sluttede af med festmiddag og kammeratligt samvær. Søndag formiddag havde vi afslutningsmøde med den faglige sekretær og konsulenter.

5 Det kan klart anbefales alle tillidsvalgte deltidsfolk at deltage, man får meget ny viden med sig tilbage.fra Ørum deltog Jørgen, fra Fårvang Liselotte, fra Silkeborg Lasse og fra Kjellerup deltog Benny og Jørgen.

6 Til slut Glædelig jul og godt nytår Her på falderebet ønskes I alle en rigtig glædelig jul og et forhåbentlig lykkebringende nytår. I Silkeborg er der blevet pakket gaver ind de sidste dage, så senest på fredag vil I ude på alle stationerne kunne finde en pakke med Jeres navn på.

Midtjysk Brand & Redning

Midtjysk Brand & Redning Midtjysk Brand & Redning 1. december 2016 Nyhedsbrev nr. 29 Personalepolitik MED-udvalget har på sit møde den 23. november behandlet personalepolitikken for sidste gang. Den endelige version er nu ude

Læs mere

Midtjysk Brand & Redning

Midtjysk Brand & Redning Midtjysk Brand & Redning 22. august 2017 Nyhedsbrev nr. 33 Kære alle sommerferien er overstået for de fleste så i håbet om, at alle har haft en god ferie, er det tid til et nyhedsbrev Nyt på personalesiden

Læs mere

Midtjysk Brand & Redning

Midtjysk Brand & Redning Midtjysk Brand & Redning 13. oktober 2017 Nyhedsbrev nr. 34 Nyt på personalesiden I forbindelse med de opslåede døgnvagtsstillinger i Silkeborg valgte et enigt ansættelsesudvalg at indstille Lars Madsen

Læs mere

Midtjysk Brand & Redning

Midtjysk Brand & Redning Midtjysk Brand & Redning 12. januar 2016 Nyhedsbrev nr. 16 Så er det tid til det første nyhedsbrev efter at Midtjysk Brand & Redning nu er en kendsgerning. Jeg håber I alle sammen har haft et rigtig godt

Læs mere

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen sprotokol 14-12-2018 10:00 Brandstationen i Viborg, Industrivej 3, 8700 Viborg, Mødelokalet stueetagen Afbud fra: Stedfortrædere: Medlemmer af udvalget: Jens Kaasgaard Lone Gaisie

Læs mere

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol 24-09-2019 10:00 Brandstationen i Silkeborg, Kejlstrupvej 99C, Silkeborg, mødelokale U2 Afbud fra: Jens Kaasgaard, Claus Nielsen og Niels Dueholm. Stedfortrædere:

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Nordvestjyllands Brandvæsen I/S. DATO / STED Fredag den 8. december Klokken: 9:00-11:00

Bestyrelsesmøde i Nordvestjyllands Brandvæsen I/S. DATO / STED Fredag den 8. december Klokken: 9:00-11:00 VEDR. Bestyrelsesmøde i Nordvestjyllands Brandvæsen I/S DATO / STED Fredag den 8. december 2017 Klokken: 9:00-11:00 Businesspark Struer Fælledvej 17 7600 Struer DELTAGERE H.C. Østerby (formand), Holstebro

Læs mere

Midtjysk Brand & Redning

Midtjysk Brand & Redning Midtjysk Brand & Redning 30. juni 2017 Nyhedsbrev nr. 32 Kære alle sommeren er over os og det er tid til sidste nyhedsbrev før ferien Nyt på personalesiden Nyt om fuldtidsstillinger: Værkførerstillingen

Læs mere

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen sprotokol 22-06-2018 10:00 Brandstationen Viborg, Industrivej 3, 8800 Viborg, mødelokalet stueetagen Afbud fra: Stedfortrædere: Medlemmer af udvalget: Jens Kaasgaard Lone Gaisie

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol 08-06-2017 10:00 Viborg Brandstation, Industrivej 3, 8800 Viborg Afbud fra: Allan Clifford Anders Bertel Indholdsfortegnelse 1 (Offentlig) Godkendelse af dagsorden...3

Læs mere

Det indstilles: At beredskabskommissionen godkender dagsorden for mødet.

Det indstilles: At beredskabskommissionen godkender dagsorden for mødet. Beslutningsprotokol Mødedato: 27042016 Mødetidspunkt: 16.3018.30 Mødested: Brandstationen Silkeborg, Kejlstrupvej 99 C Lokale U2 6. maj 2016 Midtjysk Brand & Redning Kejlstrupvej 99C 8600 Silkeborg Mail:

Læs mere

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011.

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Region Hovedstaden Årsberetning 2011. Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Regionsårsmødet i kreds Vestegnen fredag den 23. marts 2012. Så har Region Hovedstaden været i gang

Læs mere

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen sprotokol 13-03-2018 13:00 Brandstationen Silkeborg, Kejlstrupvej 99C, lokale U2 Afbud fra: Indholdsfortegnelse 1 (Offentlig) Godkendelse af dagsorden... 3 2 (Offentlig) Valg af

Læs mere

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften NYHEDSBREV NR 1 2010 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Bestyrelsen består af: Formand: Karin Bligaard Tlf.: 87 50 90 38 E-mail: karinbligaard@bknet.dk Kasserer: Heidi Cramer Tlf.: 28 12 07 31 E-mail:

Læs mere

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen sprotokol 04-03-2019 10:00 Brandstationen i Silkeborg, Kejlstrupvej 99C, 8600 Silkeborg, Lokale U2 Afbud fra: Stedfortrædere: Medlemmer af udvalget: Jens Kaasgaard Lone Gaisie Lars

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Beredskabskommissionen Dagsorden

Beredskabskommissionen Dagsorden Beredskabskommissionen Dagsorden 25-09-2018 09:00 Brandstationen i Silkeborg, Kejlstrupvej 99C, 8600 Silkeborg, lokale U2 Medlemmer af udvalget: Jens Kaasgaard Lone Gaisie Lars Faarup A Niels Dueholm A

Læs mere

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen sprotokol 20-09-2016 10:00 Viborg Brandstation, Industrivej 3, 8800 Viborg Afbud fra: Indholdsfortegnelse 1 (Offentlig) Godkendelse af dagsorden...3 2 (Offentlig) Budgetopfølgning

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 8. december 2011. Kl. 8:30 i Brandstation Nord, Vintapperbuen 2, Kirke Hyllinge

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 8. december 2011. Kl. 8:30 i Brandstation Nord, Vintapperbuen 2, Kirke Hyllinge Referat torsdag den 8. december 2011 Kl. 8:30 i Brandstation Nord, Vintapperbuen 2, Kirke Hyllinge Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Til orientering... 2 3. Kvartalsrapport 2 og 3

Læs mere

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen sprotokol 25-09-2018 09:00 Brandstationen i Silkeborg, Kejlstrupvej 99C, 8600 Silkeborg, lokale U2 Afbud fra: Jens Kaasgaard og Harry E. Madsen Stedfortrædere: Medlemmer af udvalget:

Læs mere

Forsvarsudvalget FOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 52 Offentligt

Forsvarsudvalget FOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 52 Offentligt Forsvarsudvalget 2015-16 FOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 52 Offentligt Status pr. 17. november 2015 Navn: Hovedstadens Beredskab 1. www.beredskab.albertslund dk. (arbejdstitel)) 2. Areal: 272 km

Læs mere

NYHEDSBREV JANUAR 2016

NYHEDSBREV JANUAR 2016 NYHEDSBREV JANUAR 2016 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Husk at du også har adgang til informationer på hjemmesiden www.beredskabogsikkerhed.dk og updates på Facebook-siden. Nyhedsbrevet

Læs mere

Kredsårsmødet 2009 Beredskabsforbundet Sønderborg Kreds BERETNING 2008 FOTO: B rand og Redning

Kredsårsmødet 2009 Beredskabsforbundet Sønderborg Kreds BERETNING 2008 FOTO: B rand og Redning Kredsårsmødet 2009 Beredskabsforbundet Sønderborg Kreds BERETNING 2008 B rand og Redning FOTO: 1 Indledning: Dette er min første beretning som kredsleder for Beredskabsforbundet Sønderborg. 2008 har været

Læs mere

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen sprotokol 06-12-2017 10:00 Brandstationen Viborg, Industrivej 3 Afbud fra:. Indholdsfortegnelse 1 (Offentlig) Godkendelse af dagsorden...3 2 (Offentlig) Budgetopfølgning per 30.09.2017...4

Læs mere

Velkommen. Kammerater

Velkommen. Kammerater Velkommen Kammerater Et stort velkommen til alle der har valgt at tilbringe denne lørdag sammen med alle os frivillige kammerater fra de frivillige brandværn, venner, gæster og samarbejdspartnere. Herzlich

Læs mere

Dagsordenpunkt. Kapitaludvidelse - Karup Lufthavn. Ikast-Brande Kommune Byrådet, , Åben Sagsid: 2012/ Åben /38749.

Dagsordenpunkt. Kapitaludvidelse - Karup Lufthavn. Ikast-Brande Kommune Byrådet, , Åben Sagsid: 2012/ Åben /38749. Dagsordenpunkt Kapitaludvidelse - Karup Lufthavn Åben - 2012/38749 Beslutning Godkendt med 21 stemmer, idet Dansk Folkeparti dog kun kan godkende udbetalingen af halvdelen af beløbet. Birthe Sørensen,

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen. Referat. Dato: Tid: Sted:

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen. Referat. Dato: Tid: Sted: Østjyllands Brandvæsen Referat Bestyrelsen 18-11-2016 10:00 18-11-2016 12:00 Dato: Tid: Sted: Deltagere: 18. november 2016 10:00-18-11-2016 12:00 Aarhus Rådhus, mødelokale 381 Fung. rådmand Camilla Fabricius

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

NYHEDSBREV DECEMBER 2016

NYHEDSBREV DECEMBER 2016 NYHEDSBREV DECEMBER 2016 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet udkommer via intranettet så ofte, som der er nyhedsstof til det. Hvis du har input eller idéer til indhold

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 3. september 2019 kl

Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 3. september 2019 kl Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 3. september 2019 kl. 17.00 Afbud: Mikkel Ørsøe Indhold: 1. Revisionsberetning for 2018 og revisionspåtegning på årsregnskabet 2018. 2. Endelig godkendelse

Læs mere

2. juni 2015. "Hvidbog" - navngivning af 60-fællesskabet.

2. juni 2015. Hvidbog - navngivning af 60-fællesskabet. "Hvidbog" - navngivning af 60-fællesskabet. Den politiske styregruppe besluttede på sit møde den 27. maj 2015 at sende navnet på &0- selskabet i høring. Orienteringen blev lagt projektets hjemmeside samt

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde. Fredag d. 14. oktober 2016 kl Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo

Referat af Beredskabskommissionens møde. Fredag d. 14. oktober 2016 kl Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Referat af Beredskabskommissionens møde Fredag d. 14. oktober 2016 kl. 09.00 Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Indholdsfortegnelse: Arbejdsgrundlag for ny RBD og fremtidigt operativt beredskab.... 3 Kompetenceoverførelse

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Fælles Sønderjysk Beredskab. Ét sammenlagt, effektivt, robust og borgernært beredskab i Tønder, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg kommuner

Fælles Sønderjysk Beredskab. Ét sammenlagt, effektivt, robust og borgernært beredskab i Tønder, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg kommuner Fælles Sønderjysk Beredskab Ét sammenlagt, effektivt, robust og borgernært beredskab i Tønder, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg kommuner Dagsorden Hvorfor er vi her i dag? -historik Hvad skal politisk

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde Fredag d. 1. marts 2019 kl Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen, Skibevej 2, 4930 Maribo

Referat af Beredskabskommissionens møde Fredag d. 1. marts 2019 kl Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen, Skibevej 2, 4930 Maribo Referat af Beredskabskommissionens møde Fredag d. 1. marts 2019 kl. 12.00 Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen, Skibevej 2, 4930 Maribo Indhold: 1. Foreløbigt regnskab for 2018. 2. Brug af kommunale medarbejdere

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

STATUS PÅ DI FORHANDLINGER I

STATUS PÅ DI FORHANDLINGER I STATUS PÅ DI FORHANDLINGER I sidste uge startede forhandlingerne op i gruppen for arbejdstid. Det er ikke muligt at give jer nogle oplysninger undervejs på disse forhandlinger, før det endelig er afsluttet

Læs mere

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV Hvad er TopCenter Randers Freja FC? TopCenter Randers Freja FC åbnede fredag den 26. januar 2018. Her blev træningen sat i gang for årgang

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

Tale ved Haderslev Brand og Rednings nytårsparole 10. januar 2015

Tale ved Haderslev Brand og Rednings nytårsparole 10. januar 2015 NOTAT Haderslev Kommune Infrastruktur og Sikkerhed Simmerstedvej 1A 6100 Haderslev www.haderslev.dk/brand Dir. tlf. 74 34 20 02 Mobil 23 62 98 82 esge@haderslev.dk 9. januar 2015 Sagsbehandler: Esge Homilius

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen Den 29. november 2017

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen Den 29. november 2017 Ref.: Dato: pts Dato: 29. november 2017 Tid: kl. 09:00 13:00 Sted: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Susanne Østergård Linda Nørgaard Tina Brandhøj Boel Bo Christensen Afbud Peter Sandkvist

Læs mere

Nyhedsbrev december 2013. STU 2 i Møllehuset

Nyhedsbrev december 2013. STU 2 i Møllehuset Året 2013 er ved at nærme sig sin afslutning og det er tid til at kigge tilbage på det første halve skoleår. Det har været et helt fantastisk halvt år med masser af undervisning, aktivitet og gode, sjove

Læs mere

Dagsorden Beredskabskommissionen onsdag den 18. november 2015. Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge

Dagsorden Beredskabskommissionen onsdag den 18. november 2015. Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge Dagsorden onsdag den 18. november 2015 Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Til orientering november 2015... 2 3. Indtægtsdækket

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Konferencedag Rep.møde i Horsens Kommende arrangementer: Foredrag med Nina Oplæg fra CSV-Esbjerg Sensommerfest Sensommertur Faste aktiviteter

Læs mere

Ved økonomiforhandlingerne mellem Regeringen og KL vil beredskabet indgå som fokusområde.

Ved økonomiforhandlingerne mellem Regeringen og KL vil beredskabet indgå som fokusområde. Østjyllands Brandvæsen Referat Bestyrelsen 26-04-2017 10:00 26-04-2017 12:00 Dato: Tid: Sted: Deltagere: Afbud: 26. april 2017 10:00-12:00 AffaldVarme Aarhus, Varmehuset, Bautavej 1, 8210 Aarhus V, lokale

Læs mere

På gensyn til mange spændende uddannelsestimer i Beredskab og Sikkerhed.

På gensyn til mange spændende uddannelsestimer i Beredskab og Sikkerhed. UDDANNELSPLAN FOR BEREDSKAB OG SIKKERHED 20 Kære Kollegaer Hermed følger vores uddannelsesplan for 20. Vi glæder os til at fortsætte den faglige udvikling af frivillige, brandmænd, holdledere og indsatsledere

Læs mere

Referat. fra Beredskabskommissionen

Referat. fra Beredskabskommissionen Referat fra Beredskabskommissionen Mødedato: Onsdag den 11. november 2015 Mødetidspunkt: 9:00-10:00 Mødested: Vibevej 18, Esbjerg Ø. Deltagere: Fraværende: Referent: Johnny Søtrup (V), Erik Buhl (V), Jørgen

Læs mere

Nyhedsbrev september - oktober 2018

Nyhedsbrev september - oktober 2018 Nyhedsbrev september - oktober 2018 Kære forældre Endnu engang er det blevet tid til et nyhedsbrev. I skrivende stund er vores teateruger vel overstået og sikke en præmierer vi fik. Tusind tak for opbakningen

Læs mere

MIDTJYSK BRAND & REDNING

MIDTJYSK BRAND & REDNING 1 095 U 52.841.587 52.830.000 52.830.000 52.830.000 52.830.000 I 52.946.937 52.830.000 52.830.000 52.830.000 52.830.000 F1 U 52.841.587 52.830.000 52.830.000 52.830.000 52.830.000 F1 I 52.946.937 52.830.000

Læs mere

Bestyrelsesmøde DAGSORDEN M. REFERAT. Punkt Emne Est. tidsforbrug

Bestyrelsesmøde DAGSORDEN M. REFERAT. Punkt Emne Est. tidsforbrug Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 12. marts Tidspunkt: Fra kl. 17.30 21.00 Sted: VUC Jernbanegade 8, 7600 Struer Forstander Gert Sander Jensen viser rundt på skolen. Dagsorden DAGSORDEN M. REFERAT Punkt

Læs mere

Ungebyrådet Ungebyrådet. Dagsorden 5 Ungebyrådsmøde. 24. april 2019 kl Byrådssalen, Søvej 1, 8600 Silkeborg.

Ungebyrådet Ungebyrådet. Dagsorden 5 Ungebyrådsmøde. 24. april 2019 kl Byrådssalen, Søvej 1, 8600 Silkeborg. Dagsorden 5 Ungebyrådsmøde 24. april 2019 kl. 14.30-17.00 Byrådssalen, Søvej 1, 8600 Silkeborg. 1 Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Salen rundt 3. Opfølgning på snusgruppens arbejde v.

Læs mere

Nyhedsbrev fra Rådet for Etniske Minoriteter April 2016

Nyhedsbrev fra Rådet for Etniske Minoriteter April 2016 Nyhedsbrev fra Rådet for Etniske Minoriteter April 2016 Kære Repræsentantskab Først og fremmest skal I have tak for jeres fine bidrag til Rådets arbejdsweekend i februar. Det var meget interessant og vigtigt

Læs mere

Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv.

Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv. Kære alle, Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv. Vintertræningen er startet. 21 tilmeldte. Det er bare alle

Læs mere

Undervejs i processen har der været afholdt 3 minikonferencer for medlemmer af kommunernes økonomiudvalg og beredskabskommissioner.

Undervejs i processen har der været afholdt 3 minikonferencer for medlemmer af kommunernes økonomiudvalg og beredskabskommissioner. Etablering af fælles beredskab på Vestsjælland. Sagsfremstilling. Baggrund Kommunalbestyrelsen/byrådet traf på sit møde den?? oktober 2014 principbeslutning om, at der etableres et fælles kommunalt beredskab

Læs mere

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen.

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Beretning Generalforsamling den 25-01-2019 Velkommen til den årlige generalforsamling. Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Sang nummer? Jeg vil starte

Læs mere

INFO fra kajakudvalget

INFO fra kajakudvalget INFO fra kajakudvalget Brejning Bådklubs kajakudvalg december 2013 Vi vil forsøge at nå mere ud til vores medlemmer. Derfor vil vi med jævne mellemrum udsende et infobrev med oplysninger om bl.a. udvalgets

Læs mere

FLOTILLEBLADET HVF 244 SVENDBORG FEBRUAR MARTS - APRIL MHV 0. Velkommen til en ny udgave af FLOTILLEBLADET for HVF 244. Læs mere andet sted i bladet.

FLOTILLEBLADET HVF 244 SVENDBORG FEBRUAR MARTS - APRIL MHV 0. Velkommen til en ny udgave af FLOTILLEBLADET for HVF 244. Læs mere andet sted i bladet. FLOTILLEBLADET 2015 HVF 244 SVENDBORG FEBRUAR MARTS - APRIL MHV 0 Velkommen til en ny udgave af FLOTILLEBLADET for HVF 244. Læs mere andet sted i bladet. HVF 244 TIL NYTÅRSGUDSTJENESTE 2015 startede, traditionen

Læs mere

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN Referat af Beredskabskommissionens konstituerende møde torsdag d. 30. januar 2014 kl. 16.30 Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen Skibevej 2, 4930 Maribo Mødedeltagere: John Brædder, Holger Schou Rasmussen,

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen Referat Mødedato: Torsdag den 13. december 2012 Mødetidspunkt: 17:00 Sluttidspunkt: 18:30 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: Viborg Brandstation Søren Pape Poulsen, Birthe Harritz, Allan Clifford Christensen,

Læs mere

NYHEDSBREV MARTS 2016

NYHEDSBREV MARTS 2016 NYHEDSBREV MARTS 2016 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet udkommer på mail så ofte, som der er nyhedsstof til det. Hvis du har input eller idéer til indhold i nyhedsbrevet,

Læs mere

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 Så er endnu et skoleår ved at være gået. Hvor blev det år lige af!!!! Det er fantastisk dejligt vejr, solen skinner og børnene hygger sig i skolegården.

Læs mere

Julebrev d uge 51. Vi sluttede skoleåret 2016 med et brag af en julefrokost. Figur 1Vuggestue, børnehave og skole spiser sammen.

Julebrev d uge 51. Vi sluttede skoleåret 2016 med et brag af en julefrokost. Figur 1Vuggestue, børnehave og skole spiser sammen. Julebrev d.21.12-2016-uge 51 Vi sluttede skoleåret 2016 med et brag af en julefrokost. Figur 1Vuggestue, børnehave og skole spiser sammen. De sidste 5 undervisningsdage op til juleferien stod i julens

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde. Tirsdag d. 29. november 2016 kl Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo

Referat af Beredskabskommissionens møde. Tirsdag d. 29. november 2016 kl Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 29. november 2016 kl. 16.00 Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Afbud: Niels Henriksen og Peter Bring-Larsen Indholdsfortegnelse: 1. Samordningsaftale...

Læs mere

TIL: Det midlertidige medarbejderudvalg FRA: Kasper Sønderdahl DATO: VEDR.: Referat fra midlertidigt medarbejderudvalgsmøde

TIL: Det midlertidige medarbejderudvalg FRA: Kasper Sønderdahl DATO: VEDR.: Referat fra midlertidigt medarbejderudvalgsmøde TIL: Det midlertidige medarbejderudvalg FRA: Kasper Sønderdahl DATO: 13.09.15 VEDR.: Referat fra midlertidigt medarbejderudvalgsmøde REFERAT: Møde 5 DATO: 8. september 2015 på Station Hornslet. TILSTEDE:

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde. Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00. Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo

Referat af Beredskabskommissionens møde. Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00. Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Referat af Beredskabskommissionens møde Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00 Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Afbud: Ej mødt: Holger Schou Rasmussen, Niels Henriksen, Peter Bring-Larsen, Steffen Bigum

Læs mere

BEREDSKABSKOMMISSIONEN

BEREDSKABSKOMMISSIONEN BEREDSKABSKOMMISSIONEN Refer Tidspunkt: 14:00 Mødested: Mødelokalet på Endelavevej 14, 8700 Horsens Mødenummer: 2 Deltagere: Beredskabskommissionen - Afbud fra Kim Hagsten Sørensen, Hedensted René Hemberg,

Læs mere

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Jyllands Skytte Forbund & Skytteklubben DSB/ASF Det Åbne Jyske og Fynske Mesterskab 300 M Lørdag og Søndag den 5 og 6 Juni 2010 På banerne i

Læs mere

11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering

11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering Indkaldelse Henning Jensen Nyhuus Claus Omann Jensen Nils Borring Niels Kallehave Jan Pedersen Jan Fischer Torben Jensen 11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering

Læs mere

Annemette la Cour, Randers Kommune (referent) Referat. Møde:

Annemette la Cour, Randers Kommune (referent) Referat. Møde: Referat Møde: Politisk styregruppe for beredskab Mødetid: Mødested: Lokale D.3. 39. Laksetorvet, Randers Sekretariat: Sekretariatet Referat Medlemmer af den politiske styregruppe: Syddjurs: Claus Wistoft

Læs mere

nyhedsbrev Hospitalsenheden Vest

nyhedsbrev Hospitalsenheden Vest nyhedsbrev December 2014 Teknisk Afdeling introducerer hermed afdelingens nyhedsbrev, som påtænkes udgivet hvert kvartal. Vi håber fra ledelsens side af, at det kan være med til at give noget information

Læs mere

Nyhedsbrev for klynge 6 Foråret 2015

Nyhedsbrev for klynge 6 Foråret 2015 Nyhedsbrev for klynge 6 Foråret 2015 Kære Jer, Hermed et nyhedsbrev fra alle os til alle Jer! Arrangementer forår/sommer 2015 Sædvanen tro er der i slutningen af foråret og starten af sommeren en række

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

Timestamper. Dokument: Resultatliste Klasse: Motion. Status. Lap 7 Lap 8 Lap 9 Lap 10 Lap 11 Lap 12. Dato: Side 1 af 6

Timestamper. Dokument: Resultatliste Klasse: Motion. Status. Lap 7 Lap 8 Lap 9 Lap 10 Lap 11 Lap 12. Dato: Side 1 af 6 1 34 Mads Würtz Schmidt Randers Cykleklub af 1910 05:29,77 05:32,63 05:38,13 05:40,14 05:39,38 05:43,77 01:02:11,54 IIG 05:41,54 05:42,36 05:37,78 05:40,74 05:45,25 2 54 Steen Schmidt Randers Cykleklub

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Centrum december 2006 Side 2. Invitation til. Nytårsgildehal. torsdag den 11. januar 2007 kl. 19:00 i spejderhytten.

Centrum december 2006 Side 2. Invitation til. Nytårsgildehal. torsdag den 11. januar 2007 kl. 19:00 i spejderhytten. December 2006 Centrum december 2006 Side 2 Nyt fra gildeledelsen. Invitation til Nytårsgildehal med væbneroptagelse af Mogens Mehl torsdag den 11. januar 2007 kl. 19:00 i spejderhytten. Også i år har vi

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Referat Åben Dagsorden

Referat Åben Dagsorden Referat Åben Dagsorden Møde Bestyrelsesmøde Nordjyllands Beredskab I/S Dato Sted Svar senest mandag, den 8. januar 2018 til lds@nobr.dk Afholdt som elektronisk møde Deltagere Arne Boelt (Hjørring Kommune)

Læs mere

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #1 Januar 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #1 Januar 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Vejen tilbage til arbejdsmarkedet Nyhedsbrev #1 Januar 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Januar Kære bruger af Jobbanken i Århus Vi er trådt ind i et nyt år, og

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Carsten W.

Læs mere

Rollespil Brochuren Instruktioner til mødeleder

Rollespil Brochuren Instruktioner til mødeleder Instruktioner til mødeleder Introduktion Med dette rollespil træner I det lærte i lektionen Konflikter med kunder. Der skal medvirke to personer, der skal spille henholdsvis Henrik og Lisbeth, hvor Henrik

Læs mere

BEREDSKABSKOMMISSIONEN

BEREDSKABSKOMMISSIONEN BEREDSKABSKOMMISSIONEN Refer Tidspunkt: 15:00 16:00 Mødested: Brandstionen i Hedensted Solkrogen 7 8722 Hedensted Mødenummer: 3 Deltagere: Beredskabskommissionen Afbud fra Kristian Dyhr og Kim Hagsten

Læs mere

Beredskabskommissionen, Side 1

Beredskabskommissionen, Side 1 Beredskabskommissionen, 02-06-2015 Side 1 2. Åbent punkt - Etablering af fælles beredskab på Vestsjælland - Sag nr. 13/61010 Indstilling Beredskabschef Kristian Nabe-Nielsen indstiller, at 1. Beredskabskommissionen

Læs mere

Sommeren står for døren, og sæsonen 2014-2015 er næsten slut. Der mangler kun de sidste afgørende kampe, som skal fordele medaljerne.

Sommeren står for døren, og sæsonen 2014-2015 er næsten slut. Der mangler kun de sidste afgørende kampe, som skal fordele medaljerne. Dommere / Observatører Dommerudvalget Distriktsforbund DHF s Bestyrelse Prof. udvalget Divisionsforeningen Brøndby, den 12. maj 2015 Journalnummer 1293-15-mcn Nyhedsbrev maj 2015 Kære alle Sommeren står

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde. 10. juni Afbud: Poul Erik Ibsen, Niels Henriksen og Peter Bring-Larsen

Referat af Beredskabskommissionens møde. 10. juni Afbud: Poul Erik Ibsen, Niels Henriksen og Peter Bring-Larsen Referat af Beredskabskommissionens møde 10. juni 2016 Afbud: Poul Erik Ibsen, Niels Henriksen og Peter Bring-Larsen Indholdsfortegnelse: 1. Samordningsaftalen for Lolland-Falster Brandvæsen... 3 2. Ændringer

Læs mere

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket Tid og sted: Fredag 18. marts 2011, fra kl. 9.00 til 12.00 med efterfølgende frokost Mødelokale C, Medborgerhuset, Bindslevs Plads 5, Silkeborg Deltagere:

Læs mere

KREDS 11 s JULESTÆVNE

KREDS 11 s JULESTÆVNE STARTLISTE til KREDS 11 s JULESTÆVNE Søndag d. 17-12-06 eftertilmelding til Lisbeth Andersen tlf. 96 19 09 05 - mobil 24 43 75 14 - mail: lisba@mail.dk NB! Starten kl. 11.00 og 12.00 er fuldt optaget.

Læs mere

Kære forældre. 6. december 2013

Kære forældre. 6. december 2013 6. december 2013 Kære forældre Om ikke så længe udrinder kalenderåret 2013; og derfor vil vi gerne indlede denne forældreskrivelse med at udtale en stor tak for jeres store samarbejde og gode involvering

Læs mere

Scleroseforeningen Randers Nyhedsbrev nr. 1/2019

Scleroseforeningen Randers Nyhedsbrev nr. 1/2019 Scleroseforeningen Randers Nyhedsbrev nr. 1/2019 Kære medlemmer Godt nytår 2019. Så er vi allerede langt henne i det nye år, og hvis du undrer dig over, hvor Nyhedsbrevet er blevet af, så er det her nu.

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Nyhedsbrev nr 11 fra Rådighedslønsforeningen..

Nyhedsbrev nr 11 fra Rådighedslønsforeningen.. Nyhedsbrev nr 11 fra Rådighedslønsforeningen.. Kære alle. GODT NYTÅR, med ønsket om et rigtigt godt og spændende år med mange glæder både privat og for dig som rådighedslønner.. Bestyrelsen er klar med

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 10. december 2018, kl. 19.00 i blok F på skolen i Vejby. Bemærk at mødet kun varer ca. 1 time, hvorefter der er julefrokost. Både mødet og julefrokosten

Læs mere

Drigstrup Jagtforening

Drigstrup Jagtforening Drigstrup Jagtforening www.drigstrupjagtforening.dk Kreds 5 VINTERPROGRAM 2012/2013 Drigstrup Jagtforenings Vinterprogram 2012-2013 Dato: Arrangement: Sted: Fre. d. 28/12 Fælles rævejagt + Gule ærter

Læs mere

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 19 00 Deltagere tilmeldt: Kreds 12 - Poul Kreds 14 - Tomas, samt et afbud fra Thea, der dog sender et lille notat fra Karup turen.

Læs mere