J Ungdomsafdelingens beretning 1979! Peter Glock side l

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "J Ungdomsafdelingens beretning 1979! Peter Glock side l"

Transkript

1 I /. l I J Ungdomsafdelingens beretning 1979! Peter Glock side l Jeg har iår inddelt min beretning i 4 afsnit Turnering - Træning - Organisation og resten har jeg placeret lunder overskriftet "klubliv" selvom jeg er klar over at både turnering, træning og organisation også hører herunder. Turneringen Vi har iår haft 14 hold i turneringen - 5 hold i JBU og 9 hold under Alle hold har gennemført deres turnering, en kendsgerning som skal tages i betragtning når man skal bedømme den forløbne sæson for NB's ungdomsafdeling. jvvi.. o.i IV r.. '~ En sæson som jeg vil betegne som NB'e hid4rl bedste Sidste år fik vi ingen kredsvinder og i min beretning sagde jeg - at det var fordi (.løn hote/. (Jer tilmeld t i de rigtige rækker.. 1( '- Nu iår kan vi møns tre hele 4 kredsvinder "og "~~ h\3.berjeg ikke a t nogen nu vil sige at det fordi man iår har tilmeldt i de forkerte rækker. I At det ikke er rigtig viser sig i k r-e d sk.ampen e» hvor vore hold har mødt lige stærke modstandere fra andre kredse og resultaterne af disse kampe understreger dette. Her nu et kort resum~ over de enkelte holds placering&i turneringen 79: Puslingeafdelingen : l. holdet blev nr.~ og 2.holdet blev nr.~. Begge hold spillede under SI - JBU har ikke noget tilsvarende - l. holdet i A-rækken og 2. holdet i B-rækken. NB's yngste spillere blev trænet af Carlo Meyer, Regnar Knudsen med hlælp af Peer Christiansen og Hans Siegfried. Miniputafdelingen : l. holdet blev suveræn kredsvinder i JBU B-rækken med 4J points af 44 mulige og en målscore på Kredskampen blev dog tabt i Tovlau med holdet spillede i SI-A rækken og blev nr. 6 mens J. holdet fik en ~. plads. I denne afdeling var trænerne Erik Nørskov, Per Møllerskov og Svene Hansen. Lilleputafdelingen Også i denne afdeling fik vi en kredsvinder. l. holdet blev nr.l i JBU B-rækken med J7 points af 44 mulige og en målscore på I kredskampene gik det også ganske udmærked. I den l. runde var holdet oversidder, så vandt man på hjemmebane over Smidstrup med 2-0 efter omkamp. Dernæst blev modstanderen Seest, ;,l-(et1 ()/N1J1~ kam!, la?/(. 0ileputkl'he jji/ titte 6(J(h~ m-<.cf 3-(, lilleputternes 2. hold spillede i JBU B-rækken og fik en ~. plads. Trænerne i denne afdeling var IV'illiZiewi tz og Alf Berger. Drengeafdelingen I denne afdeling var J hold i turneringen. l. holdet spillede i JBU s stærke A-række og fik en flot ~. plads. ' holdet spillede ligeledes under JBU, dog i B-rækken og fik også en udmærked ~. plads. J. holdet i SI B-rækken blev nr. 6 Afdelingens trænere var Poul-Erik Nielsen, Johannes Nissen og Svend Wrang som afløser af Arthur Callesen i midten af sæsonen. SI.

2 side 2 Juniorafdelingen : Også fra denne afdeling er meget positivt at berette. l. holdet blev nr.~ i JBU's stærke A-række og 2. holdet blev kredsvinder i SI B - rækken. Ved det sønderjydske mesterskab i Løgumkloster tabte h obd et den første kamp og var dermed ud af billedet. Trænerne i Juniorafdelingen var Chresten Blom og Peter Poulsen,desuden var Bent Møller et god støtte både som træner og holdleder. Junior dame afdeling : 7. Vort smertebarn i ungdomsafdeling fik en jumboplads i SI A-rækken. Men det blev dog i efterårsturneringen til en gang uafgjort og til en sejr i den sidste kamp. Holdets træner var Jørn Åge Petersen og i efteråret Peter Mathiesen. Marie Meyer har i et stykke tid virket som holdleder. Pigeafdelingen : NB's pigehold hører blandt landsdelens bedste! Holdet vandt suveræn SI A-rækken medjmaximum points og en målscore på Ved det sønderjydske mester~aber vand~holdet over Tønder med 2-0 og Rødding med 4-1. Altså titlen "sønderjydsk mester" til NB's piger. Holdet blev trænet af Marie Kolmos Det var i telegramstil de enkelte holds resultater i den forløbne sæson. l. holdene har klaret sig ualmindelig godt og selv sekundaholdenes resultater er til at rose - vi må ikke glemme at mange af dem møder andre klubbers l. hold. At det gik så godt iår skyldes udelukkede trænernes dygtighed Alle skal ha'tak for denne virkelig fine sæson. Til sidst et par tal Vi har spillet 244 tirneringskampe og 153 af dem kunne vi vinde, 22 kampe endte uafgjort og 69 blev tabt. Det gav et målscore på Det var kapitlet "Turneringen" næste overskrift hedder Træning Jeg har taget dette kapitel med for at tilkendegive ungdomsafdelingens synspunkter omkring debatten "Lys på de nye baner - ja eller nej?" "Haltimerfordeling" og "Bolde i NB" Jeg vil starte med det sidste - for det problemet er nu løst. Vi få bolde nok til næste år - men iår var det alt andet end godt. Seniorafdelingen har været sur på os fordi vi har hugget "deres" bolde. Jeg har talt med alle trænere om denne beskyldeise og fandt ud af at bedre engle end mine trænere ikke findes. Men det er iorden - vi har været med til at skabe nogle problemer omkring træningsboldene. Vi har sikkert også tabt de fleste bolde, men man skal også huske at vi træner med 14 hold på 3 forskellige steder og på mange forskellige tidspunkter. Undskyld for sidste gang - og jeg håber på at det er nu ud af verden.

3 side J Haltimefordeling - igen en af de kedelige ting man vil buske fra den forløbne sæson. Vi kan ihvertfald ikke være tilfredse med de timer vi bar fået tildelt i ballerne. Det kan ikke være rigtig at naboklubben kan f.eks. tilbyde sine puslingespillere 90 minutter indendørs træning og vi bar til samme afdeling kun 70 minutter - og det til ca. 40 spillere! Men sålænge man ikke vil udarbejde en fordelingsnøgle som sikrer en mere retfærdig fordeling af indendørs timerne kan vi ikke komme dette problem til livs. Desværre ser det ud til, at foruden os, er der ikke mange andre klubber der er interesseret i sådan en fordelingsnøgle - man kan spørge sig selv hvorfor! Lys på de nye baner - ja eller nej? Spørgsmålet blev diskuteret internt i ordfører. Her nu ungdomsafdelingens synspunk~er klubben med seniorafdelingen \M.A.\ h- tr: ~ u.gu) o. ~ y, : t...w V\ÅA ~ dw-v'l th -At som Vi mener ikke det vil være klogt at opstille lysanlæg på de nye græs- ( baner ved idrætscentret. o,;'oyi,/ Man har lovet os at den nuværende lysbane ved hallen vil bliv~ fuldstændig i'stand og derfor mener vi,at denne bane fortsat skal være den eneste lysbane ved idrætscentret - ihverfald de f.rste år. Vor mening bygger bl. a. på følgende forhold Lysanlæg på en græsbane - og derfor mulighed for helårsbenyttelse - vil hurtig gøre denne bane uanvendelig til turneringskamp og ordentlig træning. Erfaring fra andre klubber viser, at spillerne hurtigt vænner sig til at spille på sandbane eller grusbane og omvendt, når græsbaner bliver uanvendelige om faaret. -: Rokeringsmulighederne af banerne vil blive betydeligt forringet hvis der opstilles et lysanlæg på een af banerne. og til sidst Når vi nu har fået et af vore store ønker opfyldt med hensyn til banerne ved idrætscentret, bør vi ikke starumed at ødelægge dem. Organisationen indenfor ungdomsafdelingen. Vi har iår for første gang haft et såkaldt "ungdomsudvalg" som skulle aflaste trænerne' på forskellige områder. At det lykkedes viser udvalgets medvirken i mange aktiviteter. Det vil tage for meget tid at nævne al de ting som dette udvalg har beskæftiget sig med i den forløbne sæson. Derfor vil jeg her nøjes med at sige tak til Ib Anthony, Frede Andersen, Ernst Neumayr og Bent Møller for den hjælp de har ydet ungdomsafdelingen. Trænerudvalgets arbejde har jeg rost før og nu mangler jeg bare en omtale af ungdomsafdelingens "sekreteriat" - hvis man må bruge dette udtryk.

4 side 4 Her sørger Bent Riemer 01 Hugo de la Motte for kampaftaler, bestilling af dommere,busser og baner og lignede ting At der engang i mellem laves nogle kiksere kan ikke undgås. Ingen er fejlfri. Men sker der fejl hos dem - har det mange gange "dramatiske" virkninger for en af trænerne. Det er lige som når der sker et målmandstrop - det er noget man taler længe om mens markspillernes fejl hurtig er glemt. Vi må heller ikke glemme det store stykke arbejde de to udfører i baggrunden for os og derfor skal der også lyde en tak til de to. Bestyrelsen skal også have et par ord med på vejen Ungdomslederne mener at man alt for sjældent får et indblik i, hvad der egentlig sker ved bestyrelsesmøderne. Man er tilfredse med den orientering der gives når det drejer sig om sager der vedrører ungdomsafdelinged, men ungdomslederne interesserer sig også for alt andet der sker i klubben og her mener man der skal gøres noget ved. Det er også min mening og jeg forsøger også at give dem den ønskede information - men afstanden mellem vore såkaldte fællesmøder er ef terhanden så store at der i tiden ind i mellem kan sker en masse som er interessant også for andre. Måske skulle man bruge SPORTEN til den slags informationer. Det sker en gang i mellem - men ret så tilfældigt. Mit sidste kapitel har overskriftet Klubliv - her vil jeg omtale al de aktiviteter ungdomsafdelingen har haft ved siden af selve turneringen. Vi har gennemført et skolestævne den 17./18. februar hvor 121 hold har deltaget - det var rekord! Bent Riemer og undertegnede har været med i Kommunens Fritidskonference i januar på Guderup Skole. Et drenge - og et lilleputhold har i påsken deltaget i et internationalt stævne i Flensborg. Penge til dette ophold fik vi gennem FRIK0BS idrætsfond. Endnu engang tak til købmand Hjort for formidlingen. Vi har med mange af vor hold deltaget i SI's amtsstævne hvor både pige og miniputholdet vandt stævnet. Drengenenes 2. hold har været på en herlig 4 dags tur i Stuttgart. Begge puslingehold, miniputternes J. hold og lilleput 2 har været på ugflugt til Sædding Guldager. Drenge J og miniput 2 har været på alle tiders weekendophold i Hohenaspe i Nordtyskland Samme klub har været vor gæst i påsken. Et pige - lilleput - og juniorhold har været på Fyn og spillede venskabskampe mod Assens. Vi har været med i Odense KFUM's indendørsstævne, et juniorhold har været i Toftlund og vandt deres Handelsbankeup, drenge-og juniorhold har deltaget i stævner i Sønderborg,Haderslev,Ketting og andre steder. fj.e-r skod o;j;jaj n.ee«..jt''le.b al c..n'.ejfe,y. ~A ptl-r års fktuay' ~'g~ def~(u' /.f(- s ii1et~mat~tsfurrzert'vtf - ~ olei l'i-1eat -IMI g; iw[d..

5 side 5 Desværre blev juniorafdelingens tur til Berlin i sidste øjeblik aflyst. Vi har forsøgt at finde nye terminer men Berlinerklubben BSC har ikke svaret på vore Jenvendelser. Nu gider vi ikke mere beskæftige os med denne klub. Men klubben derover skal ikke tro at de kan behandle os på denne måde. Jeg agter at informere klubbens union om vore oplevelser med denne klub. Men der findes jo mange klubber i Berlin og da Ynglinge næste år er med i ungdomsafdelingen kan jeg oplyse at vi har tilmeldt et hold til VFL Sch~nebergs 50 år jubilæumsturnier sidst i maj næste år. Der skal også nævnes at vi iår har haft tilmeldt nogle drenge og juniorspillere til udtagelsesstævner til JBU's regionshold og unionshold. De har allesammen lært noget ved disse stævner og har gjort god reklame for NB, selvom det kun lykkedes Hen.rik Holm fr@v juniorholdet at tilkæmpe sig en plads på regionsholdet! Men tillykke til alle drenge! Vi vil også næste år sende vore talenter til den slags stævner. Der skal også nævnes at ungdomsafdelingen har deltaget ved Erhvervsforeningens og Turistforeningens sommerfest, ved Bibliotekets Fritidsudstilling og ved messen i Nordalshallen i sidste weekend. Når der tales om klubliv skal klubhuset også nævnes Vi har brugt det fli ttig - der blevafhold t ca. 25 møder af de forskel.-. lige udvalg indenfor ungdomsafdelingen og altid har rammen om disse. ~-~ møder været iorden. Derfor også tak til Kedde Lassen. ~,.. Vi har brugt klubhuset til spillermøder, forældremøder små fester. En del af udgifterne ved disse arrangementer blev dækket af pengene som vi fik gennem vore målaktier. Her skal der og&å siges tak til trænerne, ungdomsudvalget 0g selvfølgelig deres koner, fordi de virkelig har forstået at skabe noget så vigtigt som det man kalder klubliv - også for de unge spillere. Det var lidt om ungdomsafdelingens klubliv. Jeg vil også ganske kort komme ind på vort fors~ om en etablering af nogle ungdomshold i Holm. Vort motiv for denne ide skulle være kendt - men jeg må indrømme at det blev ved et førsøg. Vi har haft et møde med repræsentanter fra Holm Sogneforening som jo har fodbold på programmet. NB har været med til foreningens sportsfest i sommer med et drengehold - men mere er det ikke blevet til. Jeg ved'ikke om det nogensinde bliver sådan som vi har forestillet os det - måske vil man i Holm stå på egne ben. Det er selvfølgelig noget vi respekterer. Vi gør ikke mere i denne sag - nu er det op til dem at kontakte os såfremt man er interesseret i et fortsat samarbejde med NB.

6 side 6 Jeg vil afslutte min beretning med at sige tak til alle dem som ikke blev nævnt endnu men som på en eller anden måde har givet et nap med i ungdomsafdelingen. Specielt skal der siges tak til idrætscentret for den fine service man yder os hele året rundt. Tak for de mange dommere der har dømt vore kampe. Tak også til de forældre som har kørt for os til udekampe og dermed har sparet klubben mange penge. Til sidst vil vi fra ungdomsafdelingen ønske l. holdet tillykke med oprykning til serie 2. Nu har vi fået det "blå stempel" - som Christian Larsen engang sagdevi vil ihverfald forsøge på ikke at gøre jer til skamme. Tak for sæson 1979 f den P.G.

( l ) Men inden vi åbner gaveposen vil jeg gerne berette lidt om, hvad der er sket i NBå ungdomsafdeling i 1971

( l ) Men inden vi åbner gaveposen vil jeg gerne berette lidt om, hvad der er sket i NBå ungdomsafdeling i 1971 ( l ) Afslutningsfest 1911 Jeg vil gerne byde jer velkommen til Nordals Boldklubs afslutningsfest. Ved festen idag vil vi fra ungdomsudvalget gerne sige tak for sæson 1917 til vor spillere, deres forældre

Læs mere

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 I I / Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 En beretning kan opbygges på mange måder. Jeg har denne gang valgt at opbygge ungdomsafdelingens beretning for året 1981 kronologisk

Læs mere

- jeg har endnu ikke vænnet mig til at jeg her i slutningen af januarmåned skal berette om en sæson som sluttede sidst i oktober.

- jeg har endnu ikke vænnet mig til at jeg her i slutningen af januarmåned skal berette om en sæson som sluttede sidst i oktober. I Kop; Generalforsamling den 27.1.8J Ungdomsafdelingens beretning 1982 /qf2 l - jeg har endnu ikke vænnet mig til at jeg her i slutningen af januarmåned skal berette om en sæson som sluttede sidst i oktober.

Læs mere

lafslutningsfest '81 på Nørherredhus

lafslutningsfest '81 på Nørherredhus xtlmeldng x afleveres til træneren den 6.november 1981. JEG TLMELDER senest fredag mig selv :-------Navn---------- jeg er født 19 ---- desuden antal voksne :------ og antal søskende :------ ØNSKES pølser/sodavand

Læs mere

Det kan man selvfølgelig kun gøre hvis der ikke sker noget usædvan-

Det kan man selvfølgelig kun gøre hvis der ikke sker noget usædvan- Generalforsamling den 26.1.1984 Ungdoms formandens beretning 1983 -Pf2ololCo~' l 13/Yct S ifc/- CO~ ~ Det er idag for 7 ende gang jeg skal aflægge ungdomsafdelingens beretnlng for et forløbet år. _Efter

Læs mere

den Herefter følger der en kort gennemgang af de enkelte afdelingers resultater og aktiviteter.

den Herefter følger der en kort gennemgang af de enkelte afdelingers resultater og aktiviteter. Beretning Nord-Als Boldklubs ungdomsafdeling den 29.01.99 til generalforsamlingen Jeg vil starte min beretning med en gennemgang af de aktiviteter der har været i klubbens ungdomsafdeling og samtidig komme

Læs mere

eretning til Nord-Als Boldklubs generalforsamling den Også 1999 har været et år på godt og ondt ogjeg vil i beretningen komme ind på :

eretning til Nord-Als Boldklubs generalforsamling den Også 1999 har været et år på godt og ondt ogjeg vil i beretningen komme ind på : r I eretning til Nord-Als Boldklubs generalforsamling den 28.01.2000. Også 1999 har været et år på godt og ondt ogjeg vil i beretningen komme ind på : - de enkelte afdelingers resultater - øvrige aktiviteter

Læs mere

5 medlemmer, dette bl.a. for at formanden for udvalget kunne. Formandsberetning 1974.

5 medlemmer, dette bl.a. for at formanden for udvalget kunne. Formandsberetning 1974. Formandsberetning 1974. Kor 5. gang skal der gives en orientering om arbejdet i Nord-Als boldklub. For 5. gang er det regnskabets time for en bestyrelse i Nord-Als boldklub. Hvordan ser det ud sportsligt/

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008

FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008 FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets fjerde Nyhedsbrev. Denne gang omhandlende nyt fra afdelingerne, turneringerne, caféen, månedens tilbud, medlem nummer 1000

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

E R - J U N IO R UNGDOMSAFDELINGEN D A M E RID A M. Formand ERIK NØRSKOV. Kasserer LEIF KJÆRGAARD SVEND WRANG KJELD ANDRESEN

E R - J U N IO R UNGDOMSAFDELINGEN D A M E RID A M. Formand ERIK NØRSKOV. Kasserer LEIF KJÆRGAARD SVEND WRANG KJELD ANDRESEN D A M E RID A M (fra 18 år 115 E R - J U N IO R - 17 årige) UNGDOMSAFDELINGEN SVEND WRANG Træner. Jeg har været træner i NB i ca. 14 år, og det kun i ungdomsafd. Det begyndte på følgende milde; jeg var

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

PICCOLO CUP 2005 NB s oldboysafdeling starter sæsonen

PICCOLO CUP 2005 NB s oldboysafdeling starter sæsonen S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 36. årgang - Nr. 1 - feb. 2005 Nord-Als Boldklub har afholdt generalforsamling den 28.01.05 i klubhuset. Læs mere om årsmødet inde i bladet. PICCOLO CUP 2004

Læs mere

Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001.

Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001. Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001. Side 1 af 10 Min sidste formandsberetning til NB's generalforsamling får desværre ikke den indledning jeg for 1

Læs mere

Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 31. l

Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 31. l /' Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 31. l. 1985. Sæson 1984 startede blødt og behageligt, vi var forskånede for tidligere tiders problemer med bløde- og opblødte baner, og kun

Læs mere

Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018

Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018 Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018 Fodbolden havde i 2017 igen et år som vi med tilfredshed kan se tilbage på. Vores Team AS Motto Fodbold er for alle blev ændret til

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 Dato: 31/10 2013 Turen til Spanien. Årets tur til Spanien, blev endnu engang en SUPER tur, hvor det sociale var i højsædet. Efter en relativ tidlig ankomst til

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Formandens beretning Hvordan får man taget hul på at skrive en beretning?

Formandens beretning Hvordan får man taget hul på at skrive en beretning? Formandens beretning 2004 Hvordan får man taget hul på at skrive en beretning? Jeg gik ind på vores hjemmeside og bladrede nyhedsarkivet for 2004 igennem. Det synes jeg selv var en genial løsning for så

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 33. årgang - Nr. 5 okt. 2002

Nord-Als Boldklub s klubblad - 33. årgang - Nr. 5 okt. 2002 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 33. årgang - Nr. 5 okt. 2002 Tillykke! Miniputholdet blev suveræn vinder af deres række og i denne anledning har træneren Alfred sendt et indlæg til klubbladet

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 26. l

Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 26. l Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 26. l. 1984. Ved starten af sæson 1983 var der store problemer, idet vi havde en lang periode med meget fugtigt vejr, og det bevirkede, at banerne

Læs mere

DILEMMASPIL FOR UNGE SPORTSUDØVERE

DILEMMASPIL FOR UNGE SPORTSUDØVERE Dette er et dilemmaspil, hvor I skal gætte hinandens svar på spørgsmål og dilemmaer om pengespil. Gennem diskussioner og gæt, får de unge fokus på deres egne og kammeraternes spillevaner og holdninger.

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

børneklub Årets Aalborg KFUM er en klub båret af ildsjæle og så tiltrækker klubben drenge og piger fra Hasseris og hele Storaalborg

børneklub Årets Aalborg KFUM er en klub båret af ildsjæle og så tiltrækker klubben drenge og piger fra Hasseris og hele Storaalborg Årets børneklub samler hel bydel Aalborg KFUM er en klub båret af ildsjæle og så tiltrækker klubben drenge og piger fra Hasseris og hele Storaalborg Tekst og fotos: Niels Henriksen Når stadsgartneren vender

Læs mere

NORD-ALS BOLDKLUB 1996 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 31.1.1997 på Nørherredhus

NORD-ALS BOLDKLUB 1996 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 31.1.1997 på Nørherredhus NORD-ALS BOLDKLUB 1996 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 31.1.1997 på Nørherredhus side 1 af 11 I år vil jeg begynde min beretning med at vise jer et par overheads, som i grove træk viser

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 1 Maj 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet FORMANDEN HAR ORDET Jeg er ny formand i OB & Ik, valgt på generalforsamlingen

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj. Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk

Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj. Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk KØBENHAVNS BOWLING UNIONS STÆVNEHÅNDBOG FOR UNGDOMSAKTIVITETER Håndbog for stævner i KBU side 1 af 15 INDHOLD KBU

Læs mere

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen Chang er tæt på målet Tekst og fotos: Niels Henriksen Alle kan huske Chang. Det var nemlig Aalborg Chang, der under stor mediebevågenhed måtte begynde helt forfra, da FC Nordjylland blev nødt til at lukke

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Så er der igen tid til at se tilbage på året der er gået og måske lige så meget se frem til den sæson, der starter i dag.

Så er der igen tid til at se tilbage på året der er gået og måske lige så meget se frem til den sæson, der starter i dag. Formandens beretning 2005 Så er der igen tid til at se tilbage på året der er gået og måske lige så meget se frem til den sæson, der starter i dag. Man kan jo anskue tingene på mange måder og måske man

Læs mere

Sport: Nordals Boldklub tager på lørdag imod 44 pigehold, der i løbet af dagen skal spille 109 kampe.

Sport: Nordals Boldklub tager på lørdag imod 44 pigehold, der i løbet af dagen skal spille 109 kampe. Sport: Nordals Boldklub tager på lørdag imod 44 pigehold, der i løbet af dagen skal spille 109 kampe. ne. For præmier til de bedste hold, så er der også en præmie på højkant til det mest fairspillende

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Jysk Bowling Union indbyder hermed alle ungdomsbowlere til. JBU s Ungdomsstævne. Holstebro Bowling Center 12. 13. februar 2011

Jysk Bowling Union indbyder hermed alle ungdomsbowlere til. JBU s Ungdomsstævne. Holstebro Bowling Center 12. 13. februar 2011 Jysk Bowling Union indbyder hermed alle ungdomsbowlere til JBU s Ungdomsstævne Holstebro Bowling Center 12. 13. februar 2011 Sæsonens 7. rankingstævne Præmiepulje på kr. ca. 20.000,00 Indbydelse - Proportioner

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

SIF-Fodbold - Sport. Sport. Ansvarlig for området Sportschef Mogens Schuldt

SIF-Fodbold - Sport. Sport. Ansvarlig for området Sportschef Mogens Schuldt SIF-Fodbold - Sport Organisation Overordnede opgaver/ansvar Sport Ansvarlig for området Mogens Schuldt Birger M. Nielsen ass. Mogens Schuldt Ungsenior: U21 Herre- og kvindesenior Old Boys - Veteran Mogens

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Start af SKOLE CUP. Kurset "VORT HOLD" afholdes for miniputafdelingen.

Start af SKOLE CUP. Kurset VORT HOLD afholdes for miniputafdelingen. Nord-Als Boldklub-s generalforsamling den 25.1.1996 Formandens beretning for året 1995. Side l af Jeg vil starte min beretning, som jeg har gjort det de sidste år - nemlig med at fortælle i store træk

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

Ungdomsafd. Beretning I973:

Ungdomsafd. Beretning I973: Ungdomsafd. Beretning I973: Vi har før haft en bedre sæson end i år, vi fik kun to II pladse haler hjem, og det er vel ikke for godt i betrakning af alle de unge talenter vi har. Vi har nok også for enkelte

Læs mere

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Indhold Hvem er vi? Side 3 Kontingent Side 3 Træningstider Side 3 Hvad forventer vi af dig og din familie? Side 4

Læs mere

TEN. NB Skole-Cup, stadig populær efter 36 år Arets udgave af NB Skole-Cup var det 36. i rækken af indendørs fodboldstævner

TEN. NB Skole-Cup, stadig populær efter 36 år Arets udgave af NB Skole-Cup var det 36. i rækken af indendørs fodboldstævner " s TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 35. årgang - Nr. 2 - april 2004 Nordborg S.b, et af mange 'tetvetiqe" hold der deltog i årets NB-SKOLECUP NB Skole-Cup, stadig populær efter 36 år Arets udgave af

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Historien om Boldklubben Hellas

Historien om Boldklubben Hellas Historien om Boldklubben Hellas BK Hellas blev stiftet 23. Juni 1926 af Carl Matzen. Carl Matzen, som var vicevært for kommunens ejendom Carl Langesvej, var meget sportsinteresseret og derfor var det for

Læs mere

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU Generelle regler lokalserier FBwU / JBU 1 Serier af geografisk opdelinger Stk. 1 Danmarksturneringen se forbundets hjemmeside. Stk. 2 Lokalturneringen inddeles for hver sæson af JBU/FBwU's turneringsudvalg.

Læs mere

DILEMMASPI L FOR UNGE SPORTSUDØVERE. Jeg b de p g lån. n e. e, jeg. får e af m. r d. in fa m. g spil. ilie, v. r de g bru. ke p på sp. an e.

DILEMMASPI L FOR UNGE SPORTSUDØVERE. Jeg b de p g lån. n e. e, jeg. får e af m. r d. in fa m. g spil. ilie, v. r de g bru. ke p på sp. an e. DILEMMASPI L FOR UNGE SPORTSUDØVERE 5 A. Jeg b ru tjene ger kun de p enge B. Je r., jeg g lån får e ller eller er penge andr af m e. C. Je in fa m g spil ilie, v enne ler fo D. Je r r de peng g bru e,

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Rødding Idrætsforening. Generalforsamling tirsdag den 27. februar 2007. Beretning for 2006

Rødding Idrætsforening. Generalforsamling tirsdag den 27. februar 2007. Beretning for 2006 Seniorafdelingen Rødding Idrætsforening Generalforsamling tirsdag den 27. februar 2007 Beretning for 2006 Efter flere års rutschetur ned gennem rækkerne blev sæsonen 2006 året hvor skuden blev vendt. Med

Læs mere

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015 Åstrup/Hammelev Fod Velkommen til Intersport Cup 2015 Sponsorer: HUMMEL INTERSPORT Lillegade 2 Grenaa BRAZIL FOOTBALL COLLEGE U5 til U14 drenge Indendørs U15-U16-U17 drenge U14-U15-U17 piger Indendørs

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 2 - marts 2007

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 2 - marts 2007 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 2 - marts 2007 Kristian Drejer, Erik Raun Jensen og Michael Werner er ny i NB s bestyrelse. Læs mere om klubbens generalforsamling inde i bladet.

Læs mere

Indledning. Tilbageblikket. 2 års eller 3 års junior-årgange

Indledning. Tilbageblikket. 2 års eller 3 års junior-årgange - ------~----~- 1 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 26. januar 2007 Indledning Jeg vil starte med at bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer (heller) ikke

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Dagsorden jf. foreningens vedtægter:

Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Referent: Louise Kaa 24 deltagere inklusiv bestyrelsen og dirigenten. 1. Valg af dirigent Jørgen Simonsen vælges som dirigent 2. Formandens beretning ved formand Kenneth

Læs mere

NORD-ALS BOLDKLUB 1997 Formandens beretning ved generalforsamlingen den på Nørherredhus

NORD-ALS BOLDKLUB 1997 Formandens beretning ved generalforsamlingen den på Nørherredhus .-' NORD-ALS BOLDKLUB 1997 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 30.1.98 på Nørherredhus side 1 af 11 Jeg vil starte min beretning om året 1997 med et enkelt tal - næsten 500 fodboldkampe Nord-Als

Læs mere

VELKOMMEN TIL FC BELLA

VELKOMMEN TIL FC BELLA VELKOMMEN TIL FC BELLA PIGE/SENIOR FODBOLD I MØRKHØJ, GLADSAXE KOMMUNE FC Bella, c/o Jimmy Magelund, Nissumvej 41, 2860 Søborg Telefon 3031 7315 E-mail: info@fcbella.dk CVR-nr.: 29670374 Bankkonto: 1551-4485012109

Læs mere

Børneudvalgets beretning 2015

Børneudvalgets beretning 2015 Børneudvalgets beretning 2015 Foråret står for døren, og traditionen tro er det blevet tid til at kigge tilbage på den forgangne sæson. Trænere og repræsentanter fra klubbestyrelserne var indbudt til opstartsmøde

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

INord-Als Boldklub 20011

INord-Als Boldklub 20011 1 INord-Als Boldklub 20011 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 25. januar 2002 Indledning Jeg vil indledningsvis bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer

Læs mere

Holdninger til børnefodbold

Holdninger til børnefodbold Holdninger til børnefodbold Information Holdninger til Børnefodbold i KHIF Forord I KHIF er børne- og ungdomsfodbold højt prioriteret og ungdomsudvalget har derfor udarbejdet en børne- og ungdomspolitik,

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019

FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019 FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019 Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Nord-Als Boldklub 20031

Nord-Als Boldklub 20031 1 Nord-Als Boldklub 20031 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 30. januar 2004 Indledning Jeg vil igen indledningsvis bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr februar 2008.

FB Nyhedsbrev. nr februar 2008. FB Nyhedsbrev. nr. 5. - februar 2008. Så er FBs ungdomsafdeling på banen med årets første Nyhedsbrev. FB håber at alle klubbens medlemmer, samarbejdspartnere, forretningsforbindelser, trænere og ledere,

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion.

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion. Kampprogram Serie 3 Herrer Fredag d. 28. april kl. 18.00 på Nykøbing Stadion mod Serie 1 Herrer Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion mod U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Lødderup

Læs mere

Dagens kamp: 14/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Stenvad B. Tillykke med oprykningen drenge

Dagens kamp: 14/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Stenvad B. Tillykke med oprykningen drenge Tillykke med oprykningen drenge Dagens kamp: 14/09-2006 Christiansbjerg IF vs. Stenvad B Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF

Læs mere

Børnerapport 3 Juni 2007. Opdragelse 2007. En undersøgelse i Børnerådets Børne- og Ungepanel

Børnerapport 3 Juni 2007. Opdragelse 2007. En undersøgelse i Børnerådets Børne- og Ungepanel Børnerapport 3 Juni 2007 Opdragelse 2007 En undersøgelse i Børnerådets Børne- og Ungepanel Kære medlem af Børne- og Ungepanelet Her er den tredje børnerapport fra Børnerådet til dig. Rapporten handler

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Aarup Fritidscenter Januar 2012

Aarup Fritidscenter Januar 2012 1 Aarup Fritidscenter 6-7-8 Januar 2012 Velkommen til årets kommune mesterskab i indendørs fodbold 2012. Vi har i år en rekordstor opbakning til stævnet, hvor der er tilmeldt 123 hold i 15 forskellige

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2011.

Bestyrelsen beretning for 2011. Bestyrelsen beretning for 2011. Indledning. 2011 startede med næsten Sibiriske temperaturer hvilket gjorde at sæson opstart blev udskudt nogle uger. Havde vi ikke haft kunstgræsbanen, ville det meste af

Læs mere

Lørdag d. 4. juni og søndag den 5. juni 2011

Lørdag d. 4. juni og søndag den 5. juni 2011 Indbyder til Unions kamp ungdom 2011 Lørdag d. 4. juni og søndag den 5. juni 2011 Køge Bowling Center, Ravnsborgvej 1-4600 Køge Der spilles i puslinge, junior og ynglinge drenge / piger, Trio, 5. mandshold

Læs mere

Orienteringshæfte til ungdomstrænere

Orienteringshæfte til ungdomstrænere Orienteringshæfte til ungdomstrænere 2008 Telefon- og kørselsgodtgørelse Hvert hold tildeles 3000 kr. til dækning af kørsel og telefon. Beløbet skal deles mellem træneren/trænerne og hjælpetrænerne. Træner-tur

Læs mere

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner.

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. www.stensballe-ik.dk Side 1 af 11 Sportslige ambitioner Kvalificerede

Læs mere

Fodbolden. indvandrere

Fodbolden. indvandrere Fodbolden indvandrere Fodbolden indvandrere 4 Formand for Den Østlige Forening i Aalborg Øst, Salah Touska (tv) og fodboldtræner, kampfordeler og alt muligt andet i fodboldklubben, Mohamed Agha. Ildsjæl

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

BERETNING 2016/17. Endnu en sæsonen er afsluttet og vi kan se tilbage på sæsonen 2016/17 med smil.

BERETNING 2016/17. Endnu en sæsonen er afsluttet og vi kan se tilbage på sæsonen 2016/17 med smil. Endnu en sæsonen er afsluttet og vi kan se tilbage på sæsonen 2016/17 med smil. Vi har haft rigtig mange gode sociale og sportslige oplevelser sammen. Sæsonen startede for godt et år siden efter sidste

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Trænermøde

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Trænermøde Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Trænermøde Mødeleder: Walid Referent: Henrik K. Jessen Dato og tidspunkt: 24. september kl:19:00 Tilstedeværende:, Henrik, Walid, Peskho, Bettina, Camilla, Patrick, Pelle, Jimmy,

Læs mere

GODE FODBOLDFORÆLDRE

GODE FODBOLDFORÆLDRE 2018 Danske medier om forældre og foreningsliv: Fyns Stiftstidende 12.03.18 Politiken 18.03.17 FORMÅL At skabe en bevidsthed om hvem klubben er At bibringe en forståelse for sammenhængen mellem ressourcer

Læs mere

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND IFs Idræt for sindet - siden 1996 Få alle med Mange mennesker med psykiske vanskeligheder dyrker efterhånden idræt

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 7 - dec. 2003

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 7 - dec. 2003 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 34. årgang - Nr. 7 - dec. 2003 Nord-Als Boldklub ønsker en glædelig jul og et godt nytår til alle sine medlemmer og deres familie, venner af klubben, alle annoncører

Læs mere