Nord-Als Boldklub 20031

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nord-Als Boldklub 20031"

Transkript

1 1 Nord-Als Boldklub Formandens beretning ved generalforsamlingen den 30. januar 2004 Indledning Jeg vil igen indledningsvis bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer ikke er nævnt i beretningen for Det er jeg sikker på, at Anders Ebsen, Jesper Thomsen, Peer Christiansen samt Bjarne Knudsen i stor grad har taget med i deres beretninger, som følger senere i dagsordenen. Jeg ønsker derimod at koncentrere mig om nogle mere overordnede temaer, som har trængt sig på eller som i det forløbne år har været omgivet med ekstra fokus. Jeg har bevidst udformet nogle passager, så der er basis for at diskutere de forskellige holdninger, som jeg er sikker på findes blandt vore medlemmer. Sammenlægninger Dette er så første generalforsamling i vor nye fusionsklub. (Vi er skam moderne!). Jeg kunne i den anledning specielt byde vore nye medlemmer velkommen og rent retorisk spørge om, hvorvidt man har vænnet sig til tilværelsen i den store klub. Men det gør jeg ikke. Dertil er der andre struktur- og sammenlægningstanker, som mere trænger sig på. Strukturkommission - sammen med masseødelæggelsesvåben nok det mest anvendte begreb i æteren i det forgangne sidste halve år. Resultatet af kommissionens rapport bliver større kommuner. Dertil har alle magtfulde politiske, økonomiske og organisatoriske kræfter givet grønt lys. Og det er klart. Det har været deres dagsorden lige fra starten. Derfor kan nye strukturer eller et nyt kommunalt landkort da overordnet set sagtens være en nødvendighed. I en del tilfælde endda en styrkelse af et område. Jeg er dog bekymret for den demokratiske proces i hele dette forløb og jeg ser også de demokratiske vilkår på en del områder vil blive forringede. Alt har som bekendt en pris. Men selvom de demokratiske vilkår bliver dårligere, er det jo ikke ensbetydende med, at foreningslivet rar dårlige eller dårligere vilkår end nu. Som forening er det vores udfordring og opgave at deltage aktivt i denne del af processen, således at de fritids- og idrætspolitiske rammer bliver endnu bedre. Jeg har været medlem af en fokusgruppe, som skulle beskæftige sig med kulturudviklingen Sønderborg-området. Perspektivet med dette arbejde er at gøre vort område endnu mere attraktivt for både beboere og potentielle tilflyttere. Uden at gå i detaljer vedr. den rapport, i

2 2 som er lavet i den sammenhæng, kan der her røbes, at generelt forbedrede idrætspolitiske rammer er et væsentligt punkt i bestræbelsen på at gøre dette område mere attraktivt. Dette er i rapporten beskrevet således: t<llk Målsætning: Sønderborg-området skal have en idrætspolitik, som isoleret og implementeret gør stedet mere attraktivt overfor dens borgere og potentielle tilflyttere. Specielt på lokalt plan kan en forbedret idrætspolitisk ramme give et kvalitativt løft. Idrætspolitikken (abstrakt) bør rumme: En erkendelse af den strategiske betydning for områdets attraktivitet En opgradering af de nuværende idrætspolitiske rammer En forpligtelse til at tilbyde faciliteter og lokaler, som opfylder forventningerne hertil Sikre anerkendelse og opmærksomhed for det frivillige arbejde, der udføres i foreningerne Sikre anerkendelse og opmærksomhed for de gode resultater, der opnås Sikre udvikling og støtte til nye aktiviteter og arrangementer Et organ til direkte og reel indflydelse for foreningsledere Vi bør fastholde den holdning, som ligger bag ved ovenstående: Idræt er udfra en samfundsmæssig betragtning en overordentlig væsentlig faktor. Livskvalitet er for mange relateret til idræt. Både det helbredsmæssige og samværet med andre tæller i denne sammenhæng. SønderjyskE I andre sammenhænge er det resultaterne, der tæller. Her tænker jeg på Sønderjydsk Elitesport - SønderjyskE. Det bliver en svær balancegang for de involverede. Det er en underlig sammenblanding af interesser, som her gør sig gældende. Her blandes byer, politik, sportsgrene, egnsudvikling, økonomiske interesser, personlige ambitioner og meget andet i en stor pulje. De økonomiske garanter i denne sammenhæng - store virksomheder i Sønderjylland - virker noget naive i deres optræden på dette felt. Det er som om, at man har en forventning om, at "elite" er en knap, som man kan tænde og slukke for. Hvis man ikke forstår, at elitesport oftest kun opnås gennem mange års vedholdende og kompetent arbejde i ungdomsrækkerne, så er projektet dømt til at falde fra hinanden. Det bliver under alle omstændigheder spændende at følge udviklingen.

3 3 Det aktuelle og nære Når vi sænker blikket en lille smule og ser på realiteterne her i kommunen, så kan vi stadig godt være tilfredse med forholdene. Men tendensen er ikke til at tage fejl af. Det går den forkerte vej, når det gælder midler og rammer for idrætslivet. Selvfølgeligt kan fritid s- og idrætslivet ikke unddrage sig de besparelser, som næsten alle andre områder også berøres af. Men løsningen på den manglende halkapacitet, når Østerlundhallen er brækket ned, er under al kritik. Det bliver et meget begrænset antal timer, som foreningerne rar stillet til rådighed. Selv fleksibilitet kan kun rokke lidt ved det faktum. Efterskolen kan disponere over 18 timer ugentligt - og det er i den bedste "sendetid". Resten må foreningerne dele. Det nytter ikke at protestere. Men jeg mener, at det er vigtigt at markere utilfredsheden. Hvorfor bruger efterskoleeleverne ikke foreningerne til at dyrke sport? Måske er der ingen foreningsmæssige tilbud til denne aldersgruppe, fordi en stor del af disse unge er rejst væk - på efterskole! Der kunne dog sagtens arrangeres en meget billig og god ordning omkring medlemskab i en forening. Jeg kan ikke undgå at kommentere, at det havde nok i længden været billigere og smartere at bygge en hel ny skole med tilhørende hal på området ved Fægteborg Skov. (Det kan vel også klares ved hjælp af leasing). Tæt på idrætscentret, Tangshave, Nørherredhus, Plejehjem og børnehave. Noget synergi kunne det da godt have bragt med sig! Kan vi få en dommer? Et andet tema, som her bør gives et par bemærkninger, Jydsk Fodbolddommer-Union (FDU). er konflikten mellem JBUIDBU og For at styrke dommerfunktionen i dansk fodbold har DBU's repræsentantskab vedtaget en ny dommerstruktur. Strukturen betyder bl.a., at JBU overtager dommerpåsætningen i Jylland. Det var egentlig meningen, at dette først skulle ske pr. 1. januar 2005, men idet Jydsk Fodbolddommer-Union ikke har ønsket at indgå en aftale med JBU omkring påsætningen for 2004, vil JBU allerede fra udendørs sæsonstart 2004 overtage påsætningsopgaven. I denne sag har DBU massiv opbakning fra foreningerne. Også fra Nord-Als Boldklub. Nogle mener måske nok, at processen har været en anelse klodset, men det kan ikke ændre ved den kendsgerning, at FDU i Jylland vil være uafhængige og selvbestemmende, således at fodboldspillerne i foreningerne ikke har nogen som helst demokratisk kontrol over organiseringen af dommerne. Dommerne er til for os - ikke omvendt. Der ligger heri slet ingen kritik af hverken dommerpåsætning eller dornmerpræstationer. Men denne magtkamp tjener ikke dommerunionen nogen ære.

4 4 Ungdomsafdelingen Om ungdomsafdelingen har jeg nogle bemærkninger, som jeg ønsker at viderebringe i denne beretning. Vore fodboldmæssige resultater på ungdoms siden kan blive bedre. Det må vi så gøre en indsats for. Sportslige målsætninger og bedre forhold for trænere er her bragt på banen. Det er i hvert fald et faktum, at skal vi have fat i endnu flere gode træner-typer, bør vi se på, om vore rammer er attraktive nok. Hvis vi ikke skaber nogle attraktive rammer for vore trænere, så kan vi ikke fastholde eller tiltrække tilstrækkeligt med dygtige ledere. Anders Ebsen holder som ungdomsformand i aften sin 10. beretning i træk. Det bliver også den sidste i denne omgang. Anders genopstiller ikke som ungdomsformand, hvilket han allerede lige efter sidste valg i 2002 meddelte til bestyrelsen. Han er dog klar til andre opgaver i bestyrelsen. Anders, du fortjener en gigantisk tak for indsatsen på ungdomssiden. Som afløser for Anders Ebsen foreslår bestyrelsen Jesper Kirkegaard. Jeg håber, at forsamlingen tager godt imod dette forslag. Seniorafdelingen Tillykke med den suveræne oprykning og held og lykke med den nye sæson. Det bliver der brug for. Og det bliver også vigtigt at komme godt fra start. Jesper Thomsen har mange flere forhold omkring seniorfodbold i sin beretning. Jeg kender hans beretning, så der er ingen grund til her at uddybe flere forhold. Oldboysafdelingen Om vore oldboys vil jeg blot sige, at jeg håber på, at det lykkes at få Havnbjerg som nyt spillested for jeres kampe. Med den aktivitet der er i idrætscentret, når jeres kampe bliver spillet, kanjeg godt forstå at I foretrækker at være på "aftægt", hvor der er plads og ro. Jeg synes også vi bør gøre en indsats for at bevare det aktivitetsniveau, som vi finder i afdelingen. Der er forhold, som kan gøre det vanskeligt at holde niveauet. Relativt få seniorspillere, golf, job og familie er alt sammen med til, at vi presses medlemsrnæssigt. Det er vigtigt for klubbens samlede status, at vi har god og velfungerende Det er herfra mange hjælpere, trænere og ledere bliver rekrutteret. oldboysafdeling. Peer Christiansen kommer med flere oplysninger i sin beretning.

5 5 Økonomi Jeg vil overlade til kasserer Bjarne Knudsen at bekendtgøre regnskabet for Jeg har blot nogle supplerende kommentarer. Bestyrelsen afholdt den 20. juni 2003 et klub seminar, hvor vi havde fokus rettet mod økonomien. Det blevet både udbytterigt og interessant arrangement. Vi arbejdede her på at lave nogle rammer, så vi bedre kunne styre økonomien. Udfra dette blev der udarbejdet nogle langt mere detaljerede opgørelser over forbruget i afdelingerne. Det er for mig at se den eneste måde, hvorpå vi kan blive bedre til at administrere budgettet. Det er samtidigt den eneste mulighed for at målrette evt. besparelser. Samtidigt vil vi foretage en granskning afklubbens forskellige honorarer, godtgørelser, ordninger mm., således at disse kan gøres synlige og rimelige. Derudover bør vi sikre, at der laves et særskilt regnskab for de mange arrangementer eller aktiviteter, hvor der er indtægter og hjælpere involveret. Det bør være helt naturligt, at man som ansvarlig for et sådant arrangement sørger for at udarbejde et regnskab. Det bliver både et redskab til at kunne forbedre områder, men samtidigt også en motivering for den ansvarlige og hjælperne. Endelig synes jeg, at vi bør melde os ud af DGI. For det første for at spare 2000 kr. årligt og for det andet bruger vi ikke DGI til noget som helst. I bestyrelsen er der lidt delte meninger om dette punkt. Der breder sig lidt SI-nostalgi. For mig at se er DGI blevet til en størrelse, hvor medlemmerne er til for DGI og ikke omvendt. Det er blevet en underlig blanding af fagforening og Samvirke, hvor diskussionen om demokratiprocesser er langt vigtigere end at høre på baglandet! At fastholde DGImedlemskab på baggrund af det historiske omkring SI svarer næsten til, at føle forpligtelse overfor COOP, blot fordi man i sin tid handlede i Brugsen i Broballe eller Brandsbøl. Det kan godt irritere mig, at vi skal dele tipsmidler med en organisation, der mest af alt minder om organisations-industri.

6 6 Afslutning En æra sluttede her ved årsskiftet. Carlo Meyer stoppede som Lotto-formand. Lige siden det første spil for 30 år siden har Marie og Carlo været aktivt involveret i vort lottospil. Siden 1994 har Carlo haft ansvaret for spillet.. Der skal her lyde en kæmpe tak til Marie og Carlo for denne store indsats for klubben. Posten som lottoformand er overdraget til Jørn Nissen. Med Lones hjælp skal disse 2 nok la styr på lottofolket. Held og lykke med opgaven. Poul Otto Bonnerup stoppede som materialeforvalter i efteråret Poul Otto skylder vi en stor tak for mange års indsats for klubben. Kristian Dreyer har overtaget hvervet som materialeforvalter. Jeg er sikker på, at det vil ske helt gnidningsfrit. Kedde, held og lykke også med denne funktion. uul<. Chresten Blom og Poul Lyngkilde modtog i 2003 JBU' s nål af sølv. Endnu en gang tillykke med denne hæder. Jeg vil også ønske Christian Strojeck tillykke med titlen som årets NB' er. Til Fritidsdagen i Nordborg Kommune havde bestyrelsen indstillet Finn Borup til en officiel anerkendelse for sit virke i NB. Også tillykke til Finn. Der mange andre områder, som egentligt fortjener fokus, men som jeg i denne beretning ikke tildeler nogen særlig opmærksomhed. Her kunne nævnes: Oldbe)'safdelingea, Klubbladet I!16ECC/,o "Sporten", NB's hjemmeside, Skolecup, Hjælperbanken, Klubhuset, Pølsegilde, Klub 22, Spinning, Sønderjydsk Fodboldsamarbejde, Børnehavetræfm.m. Det er ikke fordi, at disse områder ikke rummer interessant stof. Det er blot en simpel afgrænsning. Jeg skylder også Bjarne Jensen en stor tak for hans indsats i bestyrelsen og generelt i klubben. Heldigvis ser vi da Bjarne en gang imellem - senest til julebal. Hans positive, udadvendte og altid hjælpsomme væsen smitter altid af på os andre. I Alfred Hansen fik vi i bestyrelsen en god og kompetent erstatning for Bjarne Jensen. Også i denne sammenhæng er det godt at have en god "bænk". Slutteligt ønsker jeg at sige tak til alle hjælpere, trænere, ledere og kolleger i bestyrelsen for indsatsen til gavn for Nord-Als Boldklub. Uden jeres indsats var der ingen klub - og vi havde en ting mindre at være stolte over. Ligeledes sender jeg en stor tak for samarbejdet til medier, sponsorer, NIC, Idrætsfonden for Nord-Als samt Nordborg Kommune. Nord-Als Boldklub ønskes hermed en rigtig god sæson Jens Chr. Hansen C:\Nord-Als Boldklub\Generalforsamlinger\2003\Formandens beretning for 2002.doc

[Nord-Als Boldklub 20021

[Nord-Als Boldklub 20021 1 [Nord-Als Boldklub 20021 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 31. januar 2003 Indledning Jeg vil igen indledningsvis bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer

Læs mere

Indledning. Globalisering

Indledning. Globalisering 1 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 28. januar 2005 Indledning Jeg vil igen indledningsvis bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer ikke er nævnt i min

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

TEN. JBU's sølvnål. til Bjarne og Anders Der var stående bifald fra de 35 tilstedeværende

TEN. JBU's sølvnål. til Bjarne og Anders Der var stående bifald fra de 35 tilstedeværende s TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 35. årgang - Nr. 1 - feb. 2004 JBU sølvnål til Bjarne og Anders Der var stående bifald fra de 35 tilstedeværende ved klubbens generalforsamling den 30. januar, da Bjarne

Læs mere

Indledning. Tilbageblikket. 2 års eller 3 års junior-årgange

Indledning. Tilbageblikket. 2 års eller 3 års junior-årgange - ------~----~- 1 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 26. januar 2007 Indledning Jeg vil starte med at bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer (heller) ikke

Læs mere

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 I I / Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 En beretning kan opbygges på mange måder. Jeg har denne gang valgt at opbygge ungdomsafdelingens beretning for året 1981 kronologisk

Læs mere

INord-Als Boldklub 20011

INord-Als Boldklub 20011 1 INord-Als Boldklub 20011 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 25. januar 2002 Indledning Jeg vil indledningsvis bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001.

Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001. Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001. Side 1 af 10 Min sidste formandsberetning til NB's generalforsamling får desværre ikke den indledning jeg for 1

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING Revideret september 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Forord 3 Visioner 4 Mål 5 Strategi - ungdomsafdelingen 6-8 Strategi - seniorafdelingen 9

Læs mere

Idrætsstrategi

Idrætsstrategi Idrætsstrategi 2016-2018 Kultur- og Idrætsudvalget i Valby Lokaludvalg har vedtaget at udarbejde en idrætsstrategi for Valby, for at afdække, hvordan vi bedst kan støtte udviklingen af idrætslivet. Udvalget

Læs mere

HIF Fodbold. Årgangsbog for U4 & U5

HIF Fodbold. Årgangsbog for U4 & U5 HIF Fodbold Årgangsbog for U4 & U5 Det blå bånd & den Røde tråd! HIF s fodboldafdelings formål Foreningens formål er gennem fodboldspil og almindeligt socialt samvær for børn og voksne, at fremme kammeratskab

Læs mere

PICCOLO CUP 2005 NB s oldboysafdeling starter sæsonen

PICCOLO CUP 2005 NB s oldboysafdeling starter sæsonen S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 36. årgang - Nr. 1 - feb. 2005 Nord-Als Boldklub har afholdt generalforsamling den 28.01.05 i klubhuset. Læs mere om årsmødet inde i bladet. PICCOLO CUP 2004

Læs mere

Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard

Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard Motivationstale ved bestyrelsesmedlem Mogens Damm ved generalforsamlingen i Frederikshavn Golf Klub 04.03.2014 Kære Lucas Når Frederikshavn Golfklub ved

Læs mere

NORD-ALS BOLDKLUB 1997 Formandens beretning ved generalforsamlingen den på Nørherredhus

NORD-ALS BOLDKLUB 1997 Formandens beretning ved generalforsamlingen den på Nørherredhus .-' NORD-ALS BOLDKLUB 1997 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 30.1.98 på Nørherredhus side 1 af 11 Jeg vil starte min beretning om året 1997 med et enkelt tal - næsten 500 fodboldkampe Nord-Als

Læs mere

Indledning. Årets gang

Indledning. Årets gang l Formandens beretning ved generalforsamlingen den 27. januar 2006 Indledning Jeg vil starte med at bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer ikke er nævnt i min beretning

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Idræt for alle fra hverdagsmester til verdensmester. Idrætsstrategi for Køge Kommune 2015 2025

Idræt for alle fra hverdagsmester til verdensmester. Idrætsstrategi for Køge Kommune 2015 2025 Idræt for alle fra hverdagsmester til verdensmester Idrætsstrategi for Køge Kommune 2015 2025 Indhold Vi ses på cykelstien side 4-5 Vi bevæger os mere end gennemsnittet side 6-7 Så mange som muligt skal

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 7 - dec. 2003

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 7 - dec. 2003 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 34. årgang - Nr. 7 - dec. 2003 Nord-Als Boldklub ønsker en glædelig jul og et godt nytår til alle sine medlemmer og deres familie, venner af klubben, alle annoncører

Læs mere

Start af SKOLE CUP. Kurset "VORT HOLD" afholdes for miniputafdelingen.

Start af SKOLE CUP. Kurset VORT HOLD afholdes for miniputafdelingen. Nord-Als Boldklub-s generalforsamling den 25.1.1996 Formandens beretning for året 1995. Side l af Jeg vil starte min beretning, som jeg har gjort det de sidste år - nemlig med at fortælle i store træk

Læs mere

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til MX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

Hvordan skaber vi et fællesskab på tværs af foreninger og institutioner?

Hvordan skaber vi et fællesskab på tværs af foreninger og institutioner? Hvordan skaber vi et fællesskab på tværs af foreninger og institutioner? Peter Würtz Madsen, Greve fodbold Helle Jørgensen, Grundejerforeningen Eriksminde Agenda 1 Om Greve Fodbold og Grundejerforeningen

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

Til kamp om Årets Jyske Fodboldkommune

Til kamp om Årets Jyske Fodboldkommune Til kamp om Årets Jyske Fodboldkommune Kommunalvalget står for døren, og i den forbindelse har DBU Jylland inviteret de jyske kommuner til stævne og kårer Årets Jyske Fodboldkommune. Dommerne er de jyske

Læs mere

NORD-ALS BOLDKLUB 1996 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 31.1.1997 på Nørherredhus

NORD-ALS BOLDKLUB 1996 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 31.1.1997 på Nørherredhus NORD-ALS BOLDKLUB 1996 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 31.1.1997 på Nørherredhus side 1 af 11 I år vil jeg begynde min beretning med at vise jer et par overheads, som i grove træk viser

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2015

Velkommen til Generalforsamling 2015 Velkommen til Generalforsamling 2015 37 tilmeldte og 34 mødte op 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår: Svend Nicolaisen Valgt 2. Formandens beretning Året i tal Antal aktive dommer 60 (+1) Antal passive

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

sporten i om rådet. Byrge Jensen, NB's første formand, skriver i klubbens 25 års jubilæumshæfte kan fejre 25 år med NB på en så positiv

sporten i om rådet. Byrge Jensen, NB's første formand, skriver i klubbens 25 års jubilæumshæfte kan fejre 25 år med NB på en så positiv 8 40 år Nord-Als Boldklub Oprindelse Nord-Als Boldklub (NB) er med sine 40 år en forholdsvis ung klub. Klubben er resultatet af en sammenlægning mellem fodboldafdelingerne i Havnbjerg IF og Nordborg IF.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Lykønskninger til S.C.K. 50 år

Lykønskninger til S.C.K. 50 år Lykønskninger til S.C.K. 50 år Jeg ønsker Sønderborg Cykle Klub hjertelig tillykke med 50-års jubilæet. I mange år har cykleklubben været samlingsstedet for unge og gamle, der har dyrket denne friske og

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Det handler om andet end fodbold. DBU Sjælland

Det handler om andet end fodbold. DBU Sjælland Det handler om andet end fodbold DBU Sjælland Program Præsentation og baggrund Hvad siger de unge??? Forskel i køn og typer Årsager til frafald Muligheder for fastholdelse Klubliv Opsamling DBU Sjælland

Læs mere

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til BMX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 2 - marts 2007

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 2 - marts 2007 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 2 - marts 2007 Kristian Drejer, Erik Raun Jensen og Michael Werner er ny i NB s bestyrelse. Læs mere om klubbens generalforsamling inde i bladet.

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

5 medlemmer, dette bl.a. for at formanden for udvalget kunne. Formandsberetning 1974.

5 medlemmer, dette bl.a. for at formanden for udvalget kunne. Formandsberetning 1974. Formandsberetning 1974. Kor 5. gang skal der gives en orientering om arbejdet i Nord-Als boldklub. For 5. gang er det regnskabets time for en bestyrelse i Nord-Als boldklub. Hvordan ser det ud sportsligt/

Læs mere

Folkeoplysningen i Skanderborg Kommune

Folkeoplysningen i Skanderborg Kommune Folkeoplysningen i Skanderborg Kommune 2016 Indhold Indledning - Den folkeoplysende virksomhed i Skanderborg Kommune.. 3 Vision. 4 Mål.. 4 Folkeoplysningsudvalget. 6 Rammer for den folkeoplysende virksomhed..

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE SPORTSLIG STRUKTUR PÅ VEJ MOD 2020 RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE BORUP FODBOLD Borup fodbold ønsker at være en attraktiv og rummelig klub for hele lokalområdet. Vi ønsker at være

Læs mere

Formandens beretning Indledning

Formandens beretning Indledning Formandens beretning 2008 Indledning Da jeg første gang - i 1999 - aflagde beretning som formand, omtalte jeg, at Martin Laursen var blevet solgt til Hellas Verona. Man må sige, at der er sket meget i

Læs mere

Men vi er her først og fremmest for at fortsætte ad den vej, som kongressen udstak i 2009.

Men vi er her først og fremmest for at fortsætte ad den vej, som kongressen udstak i 2009. 1 Formand Bente Sorgenfreys mundtlige beretning: Vi tjener kassen - statskassen. Vi er samlet for at gøre en forskel. FTF s repræsentantskabsmøde 11. maj 2011 OBS: Det talte ord gælder. Naturligvis skal

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Formandens beretning til. generalforsamlingen. den 3l. januar 1991.

Formandens beretning til. generalforsamlingen. den 3l. januar 1991. 6430 NORDBORG Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 3l. januar 1991. - l - Denne min sidste formandsberetning til NB.s generalforsamling' får ikke indledningsvis det indhold, jeg for

Læs mere

Beretning 2010 FFD 2009.

Beretning 2010 FFD 2009. Beretning 2010 Den 74. tyvende beretning blev så min opgave at fremlægge efter mit første år som formand for en klub jeg kun kan være glad for at være medlem af. Det har været et fantastisk år selv om

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner i Aabenraa Boldklub. Som ny træner har du helt sikkert en lang række spørgsmål, som vi med dette velkomstbrev

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2014 5. Valg iflg. lovene 6. Eventuelt

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde DBU Lolland-Falster på vej mod 2015 Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 1 Hvorfor projekt Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 2 DBU Lolland-Falster ønsker at udarbejde og

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Bliv samarbejdspartner med ASV

Bliv samarbejdspartner med ASV Bliv samarbejdspartner med ASV ASV er Aarhus Studenternes Volleyforening, der er blandt Danmarks største og ældste volleyball klubber. Klubben består af en stor andel medlemmer, primært studerende, fordelt

Læs mere

VEJEN TIL SUCCES Best Practice inden for klubudvikling og drift

VEJEN TIL SUCCES Best Practice inden for klubudvikling og drift VEJEN TIL SUCCES Best Practice inden for klubudvikling og drift INSPIRATION TIL UDVIKLING BEST PRACTICE INDEN FOR KLUBUDVIKLING OG -DRIFT I denne folder kan du læse et sammenkog af de bedste erfaringer,

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Oversigt: Aktivitetsniveau Tal og statistik Kommunerne Pressen DGI Nordvest Væsentlige begivenheder Satsningsområder Idrætspolitik

Læs mere

GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK

GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK 2017-2029 Foto Uber Images Das Büro Per Heegaard STT Foto Flemming P. Nielsen Udarbejdelse Gentofte Kommune Layout: Operate A/S Tryk Bording A/S Oplag:1000

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 23. april 2013, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 24. april 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Frivillige ledere...

Frivillige ledere... Køb bøgerne i dag Frivillige ledere... V/ Sociolog og forfatter Foredragsholder og konsulent i Ledfrivillige.dk Aktiv frivillig leder - grundlægger af RETRO giver dig redskaber og inspiration til ledelsesopgaven

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Stemningsbillede fra årets kom-sammen for såvel frivillige som eksterne interessenter

Stemningsbillede fra årets kom-sammen for såvel frivillige som eksterne interessenter I Køge Nord FC, har vi i det kommende år, fokus på at få ungdommen/bredden og eliten til at gå hånd i hånd. Vi har brug for at styrke vores ungdomsarbejde, for at få eliten til at vokse, og omvendt. I

Læs mere

Brønderslev Kommunes FRITIDS OG IDRÆTSPOLITIK

Brønderslev Kommunes FRITIDS OG IDRÆTSPOLITIK Brønderslev Kommunes FRITIDS OG IDRÆTSPOLITIK Ønsket er, at politikken skal fremstå vedkommende, relevant, værdifuld og retningsskabende for hele området Forord Brønderslev Kommune har en ambition om,

Læs mere

Ledelse af frivillige

Ledelse af frivillige Køb bøgerne i dag Ledelse af frivillige V/ Anders Thise Holm Cand.mag. i arbejdslivsstudier og psykologi Partner og konsulent i TeamKompagniet Foredragsholder i ledfrivillige.dk Aktiv frivillig HR-leder

Læs mere

Kulturen i KTK. Leif Chr. Mikkelsen

Kulturen i KTK. Leif Chr. Mikkelsen Kulturen i KTK Leif Chr. Mikkelsen En organisations kultur kan være et af de største aktiver, organisationen besidder. Hvis den vel at mærke arbejder i den retning, organisationen har sat sig for at gå.

Læs mere

Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 19. januar 1989.

Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 19. januar 1989. Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 19. januar 1989. Fodboldåret 1988 er overstået og på generalforsamlingen i aften kan vi lade blikket glide tilbage over fodboldåret 1988, med de

Læs mere

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde Lerpøtvej 55 GENERALFORSAMLING Tirsdag den 29. september 2015 kl. 20.00 Referat: Antal fremmødte: Der var 35 stemmeberettigede deltagere. Jørgen Nielbæk bød velkommen til de fremmødte medlemmer og præsenterede

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Analyse af fejringen af frivillighed og foreningsliv

Analyse af fejringen af frivillighed og foreningsliv Analyse af fejringen af frivillighed og foreningsliv PART 1 Tilfredshed med fejringen 98 har gennemført spørgeskemaet Spørgeskemaet er besvaret af følgende: - Aftenskoler (6 besvarelser) - Frivillig-social

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 1 - jan. 2007

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 1 - jan. 2007 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 1 - jan. 2007 Årets pigefodboldklub 2006 Nord-Als Boldklub er blevet valgt som Region 4 s kandidat til Årets Pigefodboldklub. Det blev dog Nørresundby,

Læs mere

Generalforsamling i Lystrup IF Fodbold. mandag den 27. marts 2017 klokken 19.00

Generalforsamling i Lystrup IF Fodbold. mandag den 27. marts 2017 klokken 19.00 Generalforsamling i mandag den 27. marts 2017 klokken 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra formanden. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab og redegør for klubbens økonomi.

Læs mere

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2015 har været

Læs mere

I Haderslev Idrætsråd er vi meget glade for at samarbejdet med NORDEA, som gør det muligt at prisen også får et økonomisk indhold.

I Haderslev Idrætsråd er vi meget glade for at samarbejdet med NORDEA, som gør det muligt at prisen også får et økonomisk indhold. Haderslev Idrætsråd Nyhedsbrev september 2012 Årets bredde-idrætsforening Bestyrelsen i HIR har fundet årets bredde idrætsforening. Der var indkommet 13 meget fornemme og velbegrundede indstillinger til

Læs mere

Ledelsens beretning for 2016

Ledelsens beretning for 2016 Ledelsens beretning for 2016 Vi forsøger at holde vores forening evig ung, interessant, stabil og udviklende. Vi vil gerne være på forkant med udviklingen, men vi vil lige så meget gerne være på højde

Læs mere

Fodboldskole også i år! NB blev igen godkendt som arrangør af DBU s populære fodboldskole. Arrangementet afvikles i uge 27 på NIC.

Fodboldskole også i år! NB blev igen godkendt som arrangør af DBU s populære fodboldskole. Arrangementet afvikles i uge 27 på NIC. S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 34. årgang - Nr. 1 - feb. 2003 Skolestævne NB s traditionelle indendørsstævne for kommunens skoleelever afvikles i år i dagene 28.-30. marts. Indbydelser er sendt

Læs mere

Nøglen til det danske samfund for expats

Nøglen til det danske samfund for expats Nøglen til det danske samfund for expats De lokale idrætsforeninger er nøglen til at lære danskerne bedre at kende. DGI SportsGuides guider expats godt ud i foreningslivet. Expats bidrager med nyt syn

Læs mere

Forældrefolder Aalborg HK

Forældrefolder Aalborg HK Forældrefolder Aalborg HK Håndbold med hånden på hjertet Velkommen! Velkommen til dig som forældre og ikke mindst til dit eller dine børn, som har valgt netop Aalborg HK, som jeres forening. Og netop foreningslivet

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING LYSTRUP IF FODBOLD.

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING LYSTRUP IF FODBOLD. REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING LYSTRUP IF FODBOLD. 15. NOVEMBER 2012 KL 19:00 i MOSEN 1. Valg af dirigent a. Ole Pilgaard valgtes som dirigent. Ole konstaterede at generalforsamlingen var rettidigt

Læs mere

-f:sh.jtr1il1gsfest~n1994i>

-f:sh.jtr1il1gsfest~n1994i> Nord-Als Boldklub/s JUBILÆUMSSTÆVNE 5. og 6. Nov. i Nordalshallen INDEND0RSFODBOLD pa "STORE MAL" For klubhold(senior - ynglinge - junior) om lørdagen For gadehold, firmahold, kortklubber og lign. om søndagen

Læs mere

Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup

Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup Generalforsamling. Torsdag, den 15.05.13 kl. 19.00 Brædstrup hallens cafeteria Ændret Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Generelforsamling 2014

Generelforsamling 2014 Generelforsamling 2014 Formandens indledning: På bestyrelsens vegne, bydes alle fremmødte hjerteligt velkommen til Andelsselskabet Ølsted Strand Vandværks ordinære generalforsamling 2014 Jeg vil tillade

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020 Virum, September 2014 Vision 2020 Forord I VSH er vi fokuserede på vores mål. Vi vil levere tophåndbold og talentudvikling på højt plan. Målet er topplaceringer og hold i de bedste rækker for såvel vores

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

HPRD Midtjyske Kreds Referat. Velkommen til den årlige generalforsamling 2015.

HPRD Midtjyske Kreds Referat. Velkommen til den årlige generalforsamling 2015. HPRD Midtjyske Kreds Referat Velkommen til den årlige generalforsamling 2015. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af Kredsregnskab 4. Kursuslederens beretning 5. Behandling

Læs mere

Ledelse af frivillige

Ledelse af frivillige Køb bøgerne i dag Ledelse af frivillige V/ Sociolog og forfatter Foredragsholder og konsulent i Ledfrivillige.dk Grundlægger af RETRO og Yogafaith Danmark giver dig redskaber og inspiration til ledelsesopgaven

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere