Handelsbetingelser for kampagne. 1. Sådan deltager du. 2. Hvad skal du vide om kampagnen? Sådan låner du et kamera

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Handelsbetingelser for kampagne. 1. Sådan deltager du. 2. Hvad skal du vide om kampagnen? Sådan låner du et kamera"

Transkript

1 Handelsbetingelser for kampagne 1. Sådan deltager du Sådan låner du et kamera Ansøg ved at oploade et billede eller en video på Instagram der viser din bedste FIRST og tag dit opslag #RentACanon for at få muligheden for at låne det nye Canon EOS M50 spejlløse kamera i tre uger. ET KØB ELLER HVILKEN SOM HELST FORM FOR BETALING ER IKKE PÅKRÆVET FOR AT DELTAGE ELLER VINDE. ET KØB VIL IKKE FORHØJE CHANCERNE FOR AT VINDE. Sommerkampagnens tilmeldingsperiode starter den 14. Maj, 2018 og slutter den 31. Juli, Hvad skal du vide om kampagnen? Hvem kan deltage? Alle deltagere skal være mindst 16 år (fra den 14. Maj 2018) og være bosiddende i Danmark, Sverige, Norge eller Finland for at være med i konkurrencen om at kunne låne et kamera. For at kunne deltage skal du have en personlig og gyldig Instagram-konto der er åben så Canon Nordic har mulighed for at se dine bidrag og opslag. Canons personale og repræsentanter, f.eks. distributører og forhandlere, må ikke deltage i kampagnen; de må heller ikke deltage i den på deres kunders vegne. Opload billedet eller videoen til din Instagram-konto (kan downloades til IOS, Android og Windows smart phones), følg Canon Nordics Instagram account (@canonnordic) og tag postet #RentACanon. 60 mennesker fra Danmark, Sverige, Norge og Finland vil blive nøje udvalgt af etablerede Canon-fotografer i løbet af maj, juni og juli 2018 og vil få en direkte notifikation med et link. Så husk at tjekke din Instagram-profil og private beskeder. Betal med dine firsts Lånet af kameraet koster dig ikke noget andet end din sommers firsts. Når i modtager kameraet vil vi gerne se jeres billeder og historier af jeres firsts på Instagram og endnu bedre, hvis du kan bruge hashtagget #LiveForFirsts og inspirere andre til at gå ud og fange deres egne firsts. Canon bruger kun dit billede af firsts, hvis du giver specifik tilladelse. Vi bruger aldrig dit billede uden din tilladelse er givet. Dog kan dit billede optræde som en del af det automatiske feed med hashtagene #LiveForFirsts /#RentACanon, som kører på kampagnesiden.

2 Canon Danmark A/S forbeholder sig retten til at afbryde eller forhindre deltagelsen i kampagnen for personer, som har deltaget eller forsøgt at deltage i kampagnen på en ugyldig metode. Hvad er et first Firsts er de øjeblikke, hvor du styrer udenom det der er mainstream og stolt ser tilbage på det 10 år efter. Eksempler på firsts kan være: Første gang du fór vild Første festival Første dyk med hajer Første sommerkys Første 360 på et skateboard Første rooftop party Første marathon Fang et first af noget helt nyt der fortæller historien om hvilket sommer-first som du gerne vil udforske med det lånte Canon EOS M50 kamera. Husk at tag dit first med #RentACanon på Instagram for at blive inspireret og for at se, om du er blevet valgt. Fotokrav Billeder skal være i overensstemmelse med følgende krav: Billedet skal være taget af deltageren selv og må ikke overtræde ophavsretter, varemærker, private rettigheder, offentlige eller andre intelligente ejendomme, samt andre personers eller enheders rettigheder. Ved at indsende et billede eller video, garanterer og repræsenterer deltageren at han/hun og alle involverede eller identificerbare personer på billedet/i videoen har givet samtykke til indsendelsen og brugen af billedet/videoen i kampagnen, samt tilladelse til at bruge billedet/videoen i overensstemmelse med disse officielle regler. Ved at indsende et billede/video, garanterer deltageren hermed tilladelse til at billedet/videoen kan blive slået op i alle formater associeret med Canon heriblandt sociale medier og på internetsider ejet af Canon.

3 3. Hvornår og hvordan modtager jeg kameraet? I løbet af maj, juni og juli 2018 vil Canon-fotografer vælge 60 billeder/videoer ud på Instagram med hashtagget RentACanon, hvorefter Canon Nordic vil sende private beskeder ud med et link. Dette link vil styre dig til Canons hjemmeside, hvor du skal udfylde en formular med dine personlige informationer: Fulde navn Telefonnummer Navn på Instagram-profil Addresse Når du har udfyldt formularen og indsendt dine informationer you will be contacted by Canon Danmark A/S. 4. Hvordan returnerer jeg kameraet? Du vil have kameraet i tre uger fra leveringsdatoen og Canon sørger for at medsende en forhåndsbetalt returneringsseddel. Husk både at gemme pakken og indholdet. Canon forbeholder sig retten til at ændre dato for levering, samt leveringsadresse, hvis dette er nødvendigt. Canon er ikke ansvarlig for leveringsfejl, hvis den opgivede adresse og information er forkert. Vigtigt Kameraet kan ikke på noget tidspunkt blive byttet for andre produkter og det anses som kriminelt hvis kameraet bliver solgt, beskadiget eller ikke bliver returneret i samme tilstand som det blev modtaget i låneperioden på tre uger. Canon sender en faktura på hele kameraets pris, hvis nogle af omstændighederne bliver en realitet. 5. Hvornår får jeg 25% cashback? Efter at have afleveret kameraet vil du modtage en 25% rabatkode til Canons officielle webshop: Værdibeviset vil blive sendt direkte til adressen du har oplyst i formularen. Værdibeviset giver dig 25% rabat på et køb af et spejlløst kamera. Værdibeviset er gyldigt indtil den 30. september Value of the competition approx Dkk.

4 6. Ansvarsfraskrivelse Tilladelse/brug af bidrag Ved indsendelse af et billed/en video, giver hver (Canon Svenska AB, Canon Danmark A/S, Canon Oy, Canon Norge AS) deres reklame agenturer og hver af deres respective agenter, medarbejdere og direktører en ikke-eksklusiv, evig, overførbar, royaltyfri, fuldkommen kvit tilladelse til at bruge, modificere, udgive, udarbejde differentiet arbejde ud fra, samt vise hans eller hendes billede/video, som helhed eller opdelt, global og inkorporere det i andet arbejde, i hvilken som helst form, medie og teknologi kendt nu eller senere udviklet, samt i reklame- og marketingsmæssige henseender. For større sikkerhed reserverer Canon Nordic sig retten til, efter eget skøn, at modificere, ændre eller fjerne hvilket som helst billede/videoer eller at anmode en deltager om at modificere, ændre eller at fjerne hvilket som helst billede/video, ved modtagelse af en klage rettet mod et givent billede, en video eller hvilken som helst anden grund. 7. ANSVARSFRASKRIVELSE 7.1. Canon fraskriver sig, i det omfang loven tillader, alt ansvar for eventuelle tab, skader eller uheld, påført deltagerne af en hvilken som helst grund under kampagnen. Ingen af disse regler undtager eller begrænser Canons ansvar for uheld eller dødsfald, der skyldes påvist skødesløshed af Canons ansatte eller repræsentanter Canon forbeholder sig ret til enhver tid at afslutte eller ændre kampagnen, uden at der dermed opstår nogen ansvarlighed, men Canon vil altid bestræbe sig på at minimere indflydelsen på deltagerne for at undgå store skuffelser Canon forbeholder sig ret til at kontrollere anmodningerne med henblik på at sikre, at betingelserne er opfyldt og eventuelt at kunne anmode om yderligere oplysninger og dokumenter. Canon har også ret til at afbryde eller forhindre deltagelsen i kampagnen for sådanne personer, som har deltaget eller forsøgt at deltage i kampagnen på en ugyldig metode. Canons beslutninger er endegyldige og kan ikke ankes. 8. Hvordan håndteres mine informationer Canon Europa NV og Canon Europe Limited, der er registrerede i Storbritannien med registreringsnummer og kontoradresse 3 The Square, Stockley Park, Uxbridge UB11 1ET, Storbritannien, har ansvar for at kontrollere, at personlige oplysninger, indleveret af deltagerne i forbindelse med denne kampagne, er beskyttet af persondataloven og regler derom. Canon Europa NV og/eller dets datterselskaber vil håndtere dine personlige oplysninger i denne kampagne i administrationsøjemed og/eller i marketingsøjemed, inklusive formidling af data til eksterne parter, der er udvalgt til at administrere kampagnen.

5 I fald en deltager ikke ønsker, at hans/hendes kontaktoplysninger anvendes i marketingsøjemed eller for at Canon i fremtiden kan kontakte vedkommende gældende tilsvarende kampagner, skal han/hun IKKE afkrydse den aktuelle rude som samtykke, når han/hun udfylder ansøgningsformularen. 9. Uenighed Som forbruger har du om ønsket ret til at indlede en retshandling ved en domstol i dit eget land på dit eget sprog. Det lokale forbrugerråd kan informere dig om dine rettigheder. Disse regler begrænser ikke dine juridiske rettigheder. 10. Kontaktinformation: Canon Danmark A/S Adress: Knud Højgaards Vej 1 DK-2860 Søborg Danmark Tel: Instagram and Facebook The Campaign is not sponsored, recommended or managed by Instagram or Facebook in any way linked to Facebook. Each participant must release Instagram from all responsibilities.

2.1.2 Alle deltagerne anses for at have godkendt disse regler som er bindende for dem.

2.1.2 Alle deltagerne anses for at have godkendt disse regler som er bindende for dem. KAMPAGNEREGLER 1. KAMPAGNEORGANISATOR Kampagnen organiseres af Canon Danmark A/S, Knud Højgaards Vej 1, 2860 Søborg, Denmark 2. INFORMATION OM KAMPAGNEN 2.1 Deltagere 2.1.1 Alle deltagerne skal være mindst

Læs mere

Zalando SE (herefter "Zalando") Tamara-Danz-Str. 1, 10243 Berlin, Tyskland, er et

Zalando SE (herefter Zalando) Tamara-Danz-Str. 1, 10243 Berlin, Tyskland, er et Betingelser Zalando SE (herefter "Zalando") Tamara-Danz-Str. 1, 10243 Berlin, Tyskland, er et tysk firma registreret ved byretten i Berlin (Charlottenburg) med registreringsnummer HRB 158855 B. Zalando

Læs mere

Canon-vinterkampagne for Norden 2018 Vilkår og betingelser

Canon-vinterkampagne for Norden 2018 Vilkår og betingelser Canon-vinterkampagne for Norden 2018 Vilkår og betingelser 1. KAMPAGNEPRODUKTER, KAMPAGNEPERIODE OG DELTAGERE 1.1. Denne kampagne gælder kun for køb af et eller flere af de nedenfor angivne produkter ("kampagneprodukterne")

Læs mere

Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen

Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen 15. marts 2016 Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen Indhold 1. Hvad kan man anvende Instagram til?... 2 2. Sådan oprettes en profil på Instagram... 2 3. Valg af brugernavn... 2 4. Valg af profilnavn...

Læs mere

FÅ OP TIL 1500,- TILBAGE. på udvalgte -kameraer *

FÅ OP TIL 1500,- TILBAGE. på udvalgte -kameraer * FÅ OP TIL 1500,- TILBAGE på udvalgte -kameraer * *Værdien afhænger af produktet. Tilbuddet gælder mellem 1. november 2017 og 31. januar 2018 og kun for udvalgte forhandlere. For yderligere vilkår og betingelser,

Læs mere

Konkurrenceregler Coca-Cola zero Gaming

Konkurrenceregler Coca-Cola zero Gaming Konkurrenceregler Coca-Cola zero Gaming Konkurrencen arrangeres af: Coca-Cola Nordic Services ApS Tuborg Havnevej 4-8, 1. 2900 Hellerup Partnere: MARVELOUS, IUM mediebureau København Konkurrencen er på

Læs mere

Betingelser. Samsung Electronics Nordic AB Samsung Curved Monitor bonusspilkampagne ( kampagnen )

Betingelser. Samsung Electronics Nordic AB Samsung Curved Monitor bonusspilkampagne ( kampagnen ) Betingelser Samsung Electronics Nordic AB Samsung Curved Monitor bonusspilkampagne ( kampagnen ) Samsung Curved Monitor bonusspilkampagnen giver forbrugere mulighed for at gøre krav på et gratis PC-spil

Læs mere

Konkurrencer og markedsføring

Konkurrencer og markedsføring Konkurrencer og markedsføring Indhold 1. Kort fortalt... 1 2. Konkurrencer som led i markedsføring... 1 3. Samtykke til markedsføring gennem konkurrencer... 2 4. Oplysningspligt... 3 4.1. Gratis konkurrencer...

Læs mere

tips til din webshops julesalg - Få gladere kunder, der køber mere

tips til din webshops julesalg - Få gladere kunder, der køber mere 7 tips til din webshops julesalg - Få gladere kunder, der køber mere Julen er hjerternes fest, og for dig, der driver en webshop, er det med stor sandsynlighed også den travleste og vigtigste tid på året.

Læs mere

1. Introduktion 2. Om os

1. Introduktion 2. Om os Fortrolighedspolitik 1. Introduktion Atchik udvikler fantastiske spil med sjov og underholdning for alle. Hos Atchik respekterer vi personlige oplysninger for enhver, der bruger vores spil, website(s)

Læs mere

DATABESKYTTELSESPOLITIK FOR KUNDERS OG LEVERANDØRERS KONTAKTPERSONER

DATABESKYTTELSESPOLITIK FOR KUNDERS OG LEVERANDØRERS KONTAKTPERSONER DATABESKYTTELSESPOLITIK FOR KUNDERS OG LEVERANDØRERS KONTAKTPERSONER Indledning og sammendrag For Axess Logistics * (i denne politik kaldet vi ) er beskyttelse af dine vigtigt. Vi bestræber os altid på

Læs mere

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda MaRIS Pay & Go Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda anerkender vigtigheden af retskaffen og ansvarlig brug af dine personlige oplysninger. Denne politik for cookies

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Gældende for køb via miild.dk ( Webshoppen ) 1. Generelle oplysninger 1.1 Juridiske oplysninger Miild A/S Vesterhavnen 15, 1. 2. 5800 Nyborg CVR-nr. 36914920 1.2 Kontaktoplysninger

Læs mere

Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S

Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S Denne Privatlivspolitik er gældende fra 25. maj 2018 1. Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os og/eller som

Læs mere

Skabelon til handelsbetingelser for tjenesteydelser (Gældende fra 13. juni 2014)

Skabelon til handelsbetingelser for tjenesteydelser (Gældende fra 13. juni 2014) Skabelon til handelsbetingelser for tjenesteydelser (Gældende fra 13. juni 2014) Generelle oplysninger (Indsæt følgende oplysninger om jer) Juridisk navn Organisationsform CVR. nr. Adresse (fra CVR registret),

Læs mere

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til: Pakkehotel Att.: Flipsu.dk hej@flipsu.dk Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre

Læs mere

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com)

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com) I overensstemmelse med EUs Generelle Data Beskyttelses Forordning (GDPR) er vores virksomhed ISODAN ApS ejer af Cool Machine Europe forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger i henhold til

Læs mere

Hjælp til at undgå tvister og chargebacks.

Hjælp til at undgå tvister og chargebacks. Hjælp til at undgå tvister og chargebacks. Nogle gange kan der opstå problemer med en bestilling. Her er vores praktiske vejledning til, hvordan du undgår tvister og chargebacks. Problemerne falder typisk

Læs mere

Betingelser for brugere

Betingelser for brugere Betingelser for brugere Betingelser for brug af HereYouGo for rejsebureauer der køber leads 1. Indgåelse Disse betingelser er gældende for brug af webportalen på hereyougo.dk mellem HereYouGo og rejsebureauet.

Læs mere

Sådan opretter du en profil på Facebook:

Sådan opretter du en profil på Facebook: Sådan opretter du en profil på Facebook: 1. Gå til www.facebook.com 2. Hvis du får vist tilmeldingsformularen, skal du angive dit navn, din fødselsdato, dit køn og din e- mailadresse. Hvis du ikke får

Læs mere

INFORMATION VEDRØRENDE BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

INFORMATION VEDRØRENDE BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER INFORMATION VEDRØRENDE BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER Sammendrag 1. Hvad er det her for nogle dokumenter 2. Hvilke personoplysninger vi behandler 3. Hvorfor vi behandler dine personoplysninger 4.

Læs mere

HVILKEN INFORMATION INDSAMLER VI?

HVILKEN INFORMATION INDSAMLER VI? Denne politik ( Politikken ) beskriver hvordan Hopper ApS indsamler og behandler persondata, hvor Hopper er dataansvarlig og hvor vi ellers henviser til denne politik. Persondata betyder information om

Læs mere

Terms and Conditions. An English version is in preparation. In Danish: Handelsbetingelser

Terms and Conditions. An English version is in preparation. In Danish: Handelsbetingelser Terms and Conditions An English version is in preparation. In Danish: Handelsbetingelser Her kan du læse de betingelser, der gælder, når du køber WorldBloxer maps til Minecraft hos www.geoboxers.com (herefter

Læs mere

GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD. 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening:

GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD. 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening: GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD Generelt 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening: Generelle Brugsbetingelser Disse Generelle Brugsbetingelser; Applikation

Læs mere

1.1 Qub er en serviceplatform i form af en applikation til ios. Platformen bringer købere og sælgere af tjenesteydelser sammen.

1.1 Qub er en serviceplatform i form af en applikation til ios. Platformen bringer købere og sælgere af tjenesteydelser sammen. 1. QUBS FORRETNINGSBETINGELSER 1.1 Qub er en serviceplatform i form af en applikation til ios. Platformen bringer købere og sælgere af tjenesteydelser sammen. Forretningsbetingelser beskriver samarbejdet

Læs mere

Du bør læse betingelserne grundigt igennem inden brug af websitet. Ved at bruge dette website accepterer du disse betingelser i deres helhed.

Du bør læse betingelserne grundigt igennem inden brug af websitet. Ved at bruge dette website accepterer du disse betingelser i deres helhed. HANDELSBETINGELSER Du bør læse betingelserne grundigt igennem inden brug af websitet. Ved at bruge dette website accepterer du disse betingelser i deres helhed. Velkommen til ByDürke webshop. Webshoppen

Læs mere

Brand By Hand Brand By Hand: Handelsbetingelser - august 2014

Brand By Hand Brand By Hand: Handelsbetingelser - august 2014 Brand By Hand CVR: 34845808 Møllevangsallé 142, 8200 Aarhus N 1 Indledning Vi yder altid vores bedste for at opfylde dine behov og indfri dine forventninger. Vi har i det følgende formuleret vores handelsbetingelser,

Læs mere

CASHBACK. på udvalgte Sony-objektiver og tilbehør * *Tilbuddet gælder mellem 1. november 2017 og 31. januar 2018 og kun for udvalgte forhandlere.

CASHBACK. på udvalgte Sony-objektiver og tilbehør * *Tilbuddet gælder mellem 1. november 2017 og 31. januar 2018 og kun for udvalgte forhandlere. CASHBACK på udvalgte Sony-objektiver og tilbehør * *Tilbuddet gælder mellem 1. november 2017 og 31. januar 2018 og kun for udvalgte forhandlere. For yderligere vilkår og betingelser, skal du se denne folder

Læs mere

Disney-konkurrenceregler Hasbro Disney Prinsesser: Følg dine drømme

Disney-konkurrenceregler Hasbro Disney Prinsesser: Følg dine drømme Disney-konkurrenceregler Hasbro Disney Prinsesser: Følg dine drømme Vi giver en (1) vinder mulighed for at vinde en familieweekend for fire (4) personer i Disneyland Paris med deltagelse i Følg dine drømme-arrangementet.

Læs mere

H A N D E L S B E T I N G E L S E R

H A N D E L S B E T I N G E L S E R H A N D E L S B E T I N G E L S E R Forsendelse: Mini & Mokka ApS afsender varen 1-2 hverdage efter bestilling. I travle perioder kan leveringstiden være op til en uge. Bestil børnetøjet hos Mini&Mokka

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR DATABESKYTTELSE

RETNINGSLINJER FOR DATABESKYTTELSE RETNINGSLINJER FOR DATABESKYTTELSE 1 GENERELT I disse retningslinjer for databeskyttelse er det angivet, hvordan Midsona indsamler, behandler, udleverer og gemmer dine personoplysninger. Disse retningslinjer

Læs mere

Det europæiske erhvervspas Brugervejledning for professionelle

Det europæiske erhvervspas Brugervejledning for professionelle Det europæiske erhvervspas Brugervejledning for professionelle 28. september 2018 1. udgave Europa-Kommissionen GD GROW R2 Det europæiske erhvervspas BRUGERVEJLEDNING Det europæiske erhvervspas BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS.

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS. Om denne hjemmeside Om denne hjemmeside og persondatapolitik Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS Lautrupvang 8 2750 Ballerup Danmark CVR. nr.: 66 35 19 12 Telefonnummer:

Læs mere

Persondatapolitik. Persondatapolitik

Persondatapolitik. Persondatapolitik Persondatapolitik Persondatapolitik I denne persondatapolitik beskrives, hvordan Volstrup Rullegræs indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores

Læs mere

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE Nærværende privatlivspolitik beskriver, hvordan de personoplysninger ( Personoplysningerne ), De har afgivet - og som CNH Industrial Danmark A/S ( vi, os, vores eller Selskabet ) har indsamlet via denne

Læs mere

JH El & Køl A/S (JH Service & Montage A/S) POLITIK FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

JH El & Køl A/S (JH Service & Montage A/S) POLITIK FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER JH El & Køl A/S (JH Service & Montage A/S) POLITIK FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER 1. Om privatlivspolitikken Denne privatlivspolitik har til formål at informere dig som kunde om, hvorledes JH El &

Læs mere

Persondata- og cookiepolitik

Persondata- og cookiepolitik Persondata- og cookiepolitik Indledning Ejendomsmæglerfirmaet Henrik Petersson er en ejendomsmæglervirksomhed, der tilbyder dig vurdering og salg af boliger. Som led i vores forretning registrerer og bruger

Læs mere

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R 24-01-2018 1. Definitioner 1.1 Nedenstående udtryk, der anvendes i disse handelsbetingelser, har følgende betydning, medmindre andet fremgår af den konkrete sammenhæng:

Læs mere

HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN OG KUNST HOS TINGA TANGO HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN

HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN OG KUNST HOS TINGA TANGO HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN OG KUNST HOS TINGA TANGO HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN OG KUNST HOS TINGA TANGO Når du ønsker at handle hos Tinga Tango, foregår det således: 1. Find den ønskede

Læs mere

Hiper aftalevilkår version 1.0. 14. december 2015

Hiper aftalevilkår version 1.0. 14. december 2015 Hiper aftalevilkår version 1.0 14. december 2015 1. Aftalens indgåelse a. Disse betingelser er gældende for aftaler mellem Hiper A/S [Hiper] og en privatperson over 18 år [Kunden] om et abonnement på bredbånd

Læs mere

JURA på sociale medier. tanyadick.dk

JURA på sociale medier. tanyadick.dk JURA på sociale medier TANYA DICK J U R A på sociale medier I N T E R N E T J U R A o Et begreb for al den jura der foregår på internettet o Der er mange regler som skal overholdes online o Jura en er

Læs mere

Muligheder og rammer for mediers arbejde med sociale medier. Advokat Mads Jørgensen København, 27. november 2013

Muligheder og rammer for mediers arbejde med sociale medier. Advokat Mads Jørgensen København, 27. november 2013 w Muligheder og rammer for mediers arbejde med sociale medier Advokat Mads Jørgensen København, 27. november 2013 Agenda 1. Grundlæggende spilleregler 2. Brug af indhold på/fra sociale medier 3. Konkurrencer

Læs mere

DUX Tællerfabrik Trading Enebærvænget 18, Thurø. DK-5700 Svendborg Danmark Persondatapolitik

DUX Tællerfabrik Trading Enebærvænget 18, Thurø. DK-5700 Svendborg Danmark Persondatapolitik Persondatapolitik Denne persondatapolitik beskriver, hvordan DUX TÆLLERFABRIK Trading indsamler, anvender, videregiver og gemmer dine personlige oplysninger. 1. Generelt Ved køb på DUX hjemmeside indsamler

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR MIJAMA A/S WEBSHOP Forbrugerkøb (Gældende fra 23. marts 2016)

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR MIJAMA A/S WEBSHOP Forbrugerkøb (Gældende fra 23. marts 2016) SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR MIJAMA A/S WEBSHOP Forbrugerkøb (Gældende fra 23. marts 2016) Mijamas Webshop (MIJAMA.dk) tilbyder salg til såvel private som erhvervsdrivende. Handler du som erhvervsdrivende

Læs mere

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015 Cookiepolitik 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester På denne side oplyses om de nærmere vilkår for brugen af www.hccontainer.dk og eventuelle andre hjemmesider,

Læs mere

Når du handler hos Organo Skandinavien, indgås aftaler på dansk. Henvendelse vedrørende ordrer i webshoppen: info@organo.dk eller tlf. 51 37 34 38.

Når du handler hos Organo Skandinavien, indgås aftaler på dansk. Henvendelse vedrørende ordrer i webshoppen: info@organo.dk eller tlf. 51 37 34 38. Betingelser På www.organo.dk kan du bestille varer fra Organo Skandinavien. Efter bestilling vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse på e- mail, som også indeholder information om fortrydelses-,

Læs mere

Handelsbetingelser for forbruger

Handelsbetingelser for forbruger Handelsbetingelser for forbruger I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII XIII Vær særlig opmærksom på Bestilling Feedback Personoplysninger & sikkerhed Cookies og tracking teknologier Benytter du udelukkende

Læs mere

Metric Industrial A/S

Metric Industrial A/S PRIVATLIVSSPOLITIK Kontaktpersoner hos virksomhedskunder Metric Industrial A/S Version 1.0, opdateret den 23. maj 2018 1 INDLEDNING Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos

Læs mere

Vi kan lide at tro at vort koncept er skræddersyet til at dække Deres behov - skal vi gå efter mere?

Vi kan lide at tro at vort koncept er skræddersyet til at dække Deres behov - skal vi gå efter mere? Screwpull proptrækkeren er udviklet af oliemanden Herbert Allen i 1979. I dag er varemærket Screwpull globalt anerkendt, og produkterne sælges i næsten ethvert industrialiseret land. Mange nye produkter

Læs mere

En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under.

En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under. En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under.dk-domænet 1. Oversigten erstatter ikke de generelle vilkår Formålet med denne

Læs mere

Databeskyttelsespolitik

Databeskyttelsespolitik Databeskyttelsespolitik for Rasmus Gissel, tekstforfatter, oversætter og korrekturlæser 1. Indledning I denne databeskyttelsespolitik kan du læse følgende: hvordan, hvornår og hvorfor jeg indsamler persondata

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK: Lactalis Scandinavia

PERSONDATAPOLITIK: Lactalis Scandinavia PERSONDATAPOLITIK: Lactalis Scandinavia Om denne persondatapolitik Inden for Lactalis Scandinavia, som består af Lactalis Danmark, Lactalis Sverige, Lactalis Norge og Lactalis Finland (herefter benævnt

Læs mere

Handelsbetingelser. Nicole Albæk, Ottergårdforte 7, 6200 Aabenraa cvr. Nr

Handelsbetingelser. Nicole Albæk, Ottergårdforte 7, 6200 Aabenraa cvr. Nr Handelsbetingelser Handels og abonnementsbetingelser: Produkter og tjenester udbydes af: Nicole Albæk, Ottergårdforte 7, 6200 Aabenraa cvr. Nr. 35551417 Kontakt mig på info@nicolealbaek.dk Alle priser

Læs mere

HANDELSBETINGELSER. Generelle oplysninger

HANDELSBETINGELSER. Generelle oplysninger HANDELSBETINGELSER Generelle oplysninger Website: lystorvet.dk Virksomhedens juridiske navn: Hanne Purup Organisationsform: Personlig Ejet CVR: 32976336 Virksomhedsadresse:,, Danmark E- mailadresse: kontakt@lystorvet.dk

Læs mere

THEMCOM Persondataforordning/Privatlivsmeddelelse. Med virkning fra

THEMCOM Persondataforordning/Privatlivsmeddelelse. Med virkning fra THEMCOM Persondataforordning/Privatlivsmeddelelse Med virkning fra 25.05.2018 Denne privatlivsmeddelelse beskriver, hvordan dine personoplysninger indsamles, anvendes og videregives af THEMCOM, når du

Læs mere

HHR El-teknik ApS POLITIK FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

HHR El-teknik ApS POLITIK FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER HHR El-teknik ApS POLITIK FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER 1. Om privatlivspolitikken Denne privatlivspolitik har til formål at informere dig som kunde om, hvorledes Sejling Smedje ApS behandler dine

Læs mere

Handelsbetingelser for varer (Gældende fra 13. juni 2014)

Handelsbetingelser for varer (Gældende fra 13. juni 2014) Handelsbetingelser for varer (Gældende fra 13. juni 2014) Generelle oplysninger byfrank (v. itrade) Viborgvej 19 7470, Karup mail@byfrank.dk CVR. nr. 34261997 Betaling Efter bestilling på www.byfrank.dk,

Læs mere

Hiper aftalevilkår version juni 2016

Hiper aftalevilkår version juni 2016 Hiper aftalevilkår version 1.3 23. juni 2016 1. Aftalens indgåelse a. Disse betingelser er gældende for aftaler mellem Hiper A/S [Hiper] og en privatperson over 18 år [Kunden] om et abonnement på bredbånd

Læs mere

RÅDEN OVER VEJ ILLUSTRERET BRUGERREJSE // EDS 2014

RÅDEN OVER VEJ ILLUSTRERET BRUGERREJSE // EDS 2014 RÅDEN OVER VEJ ILLUSTRERET BRUGERREJSE // EDS 2014 Mike er 39 år og direktør og ejer af en mellemstor stilladsudlejningsvirksomhed med lidt over 20 ansatte. Kunderne spænder fra entreprenørvirksomheder

Læs mere

Udover Privatlivspolitikken gælder vores Cookiepolitik, som du kan finde på vores hjemmeside:

Udover Privatlivspolitikken gælder vores Cookiepolitik, som du kan finde på vores hjemmeside: Privatpolitik Når vi modtager personoplysninger om dig, er det vores målsætning, at du har tillid til, at vi behandler dine personoplysninger på en gennemsigtig og sikker måde. Det er derfor vigtigt for

Læs mere

European Reseller & Supplies Group June 2018

European Reseller & Supplies Group June 2018 Tilbagevendende on-site servicetilbud Vilkår og betingelser Disse vilkår og betingelser erstatter alle tidligere versioner af samme. 1. Promoter: Ved at klikke i boksen for accept af disse vilkår og betingelser

Læs mere

Online handelsbetingelser OOG Company IVS, Fælledvej 17, 7600 Struer Vers. 1.0 af

Online handelsbetingelser OOG Company IVS, Fælledvej 17, 7600 Struer Vers. 1.0 af Online handelsbetingelser OOG Company IVS, Fælledvej 17, 7600 Struer Vers. 1.0 af 12.02.2018 Disse handelsbetingelser gælder for køb af produkter på oogcompany.dk. 1. Bestilling For at kunne handle hos

Læs mere

Vilkår og betingelser for Gladiator Abonnement

Vilkår og betingelser for Gladiator Abonnement Vilkår og betingelser for Gladiator Abonnement Hvad dækker et abonnement? Som abonnent på Gladiator Abonnement køber du 1 bog om måneden til en fast pris på 169 kr. om måneden inklusive forsendelsesomkostninger

Læs mere

Adobe volumenlicenser. Adobe Value Incentive Plan (VIP) Programguide

Adobe volumenlicenser. Adobe Value Incentive Plan (VIP) Programguide Adobe volumenlicenser Adobe Value Incentive Plan (VIP) Programguide Version 3.0 30. juli 2013 Indhold Value Incentive Plan (VIP) Oversigt... 3 Programmet indeholder... 3 Øjeblikkelig adgang til Adobe-produkter...

Læs mere

Opdatering af politikker Download PDF

Opdatering af politikker Download PDF >> Vis alle juridiske aftaler >> Se tidligere opdateringer af politikker Opdatering af politikker Download PDF På denne side bliver brugerne på forhånd orienteret om vigtige ændringer af PayPal-tjenesten,

Læs mere

Rekordstor bøde for overtrædelse af spamforbuddet

Rekordstor bøde for overtrædelse af spamforbuddet Rekordstor bøde for overtrædelse af spamforbuddet Hvad skal du være opmærksom på, når du markedsfører din virksomhed? 14. marts 2019 Københavns Byret har idømt kursusvirksomheden, Institut For Personaleudvikling

Læs mere

Klassisk-dressur.dk er en virksomhed, som sælger rideudstyr, både nyt og brugt.

Klassisk-dressur.dk er en virksomhed, som sælger rideudstyr, både nyt og brugt. Privatlivspolitik 1. Om Klassisk-dressur.dk Klassisk-dressur.dk er en virksomhed, som sælger rideudstyr, både nyt og brugt. En del af KLASSISK-DRESSUR.DK ś aktiviteter udføres via hjemmesiden www.klassisk-dressur.dk,

Læs mere

Persondataerklæring for servicebooker.dk:

Persondataerklæring for servicebooker.dk: 1. Orientering vedr. behandling af persondata Vores service gør det enkelt at bestille service hos et af de tilmeldte værksteder. Selve udførelsen af service sker som led i din aftale med det enkelte værksted.

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE

PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE EO-Service, ejet af Erling Outzen tilbyder forskellige ydelser via vores hjemmeside, eller via personlig henvendelse. Brugen af disse ydelser kræver, at der afgives personoplysninger.

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO RETURVARER BRUGERVEJLEDNING RETURVARER MODUL VERSION 1.0.2. Version 2015.09.16

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO RETURVARER BRUGERVEJLEDNING RETURVARER MODUL VERSION 1.0.2. Version 2015.09.16 MAGENTO RETURVARER BRUGERVEJLEDNING RETURVARER MODUL VERSION 1.0.2 Version 2015.09.16 KOM GODT I GANG Vi vil her guide dig gennem opsætningen af TRIC Solutions Magentomodul Returvarer. Hvis du ikke allerede

Læs mere

Læs venligst denne Persondatapolitik omhyggeligt da den indeholder vigtige informationer.

Læs venligst denne Persondatapolitik omhyggeligt da den indeholder vigtige informationer. PERSONDATAPOLITIK Denne Persondatapolitik gælder for levering af audio indhold via den Internet-baserede audio enhed ( Tjenesten ) som drives og leveres af Panasonic Corporation, Japan, med hjemsted på

Læs mere

Instagram. mød dine kunder. - Sammen kan vi det hele!

Instagram. mød dine kunder. - Sammen kan vi det hele! Instagram mød dine kunder - Sammen kan vi det hele! Instagram Oprettelse af konto & brugernavn Hvordan opretter jeg min Instagram konto? Instagram er en mobil app, som du kan downloade på ios, Android-telefoner

Læs mere

Denne politik er gældende for alle de personlige oplysninger, som du videregiver

Denne politik er gældende for alle de personlige oplysninger, som du videregiver Persondatapolitik Opdateret d. 7 maj 2019 Denne politik er gældende for alle de personlige oplysninger, som du videregiver til Graft it som besøgende på graftit.dk eller kunde. Her beskrives indsamlingen

Læs mere

Regler for registrering af Domænenavne

Regler for registrering af Domænenavne Regler for registrering af Domænenavne DEFINITIONER Disse regler for registrering af domænenavne anvender de begreber, der er defineret i vilkårene og betingelserne og/eller ADR. FORMÅL OG ANVENDELSESOMRÅDE

Læs mere

Personer hos kundevirksomheder

Personer hos kundevirksomheder Personer hos kundevirksomheder Privatlivspolitik 1. indledning Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde eller potentiel virksomhedskunde hos Eltech - "Selskabet"

Læs mere

BRIDGESTONE FIRESTONE FORTROLIGHEDSPOLITIK

BRIDGESTONE FIRESTONE FORTROLIGHEDSPOLITIK BRIDGESTONE FIRESTONE FORTROLIGHEDSPOLITIK Det glæder os, at du er i interesseret i vores selskab. Det er os meget magtpåliggende at beskytte vores besøgendes privatliv. Vi gør derfor alt, hvad vi kan,

Læs mere

Bredbåndspuljen. Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal. Indhold. 1. Hvor finder jeg tilskudsportalen? Opret din profil...

Bredbåndspuljen. Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal. Indhold. 1. Hvor finder jeg tilskudsportalen? Opret din profil... Bredbåndspuljen Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal Kontor/afdeling Center for Tele Dato 31. marts 2017 Indhold 1. Hvor finder jeg tilskudsportalen?... 2 2. Opret din profil... 3 3. Opret

Læs mere

Handelsbetingelser. Generelle oplysninger. Fragtpriser & levering. DAO pakkeshop 2-4 dg. (man-søn): Altid gratis!

Handelsbetingelser. Generelle oplysninger. Fragtpriser & levering. DAO pakkeshop 2-4 dg. (man-søn): Altid gratis! Handelsbetingelser Generelle oplysninger Amarellishop.dk drives af - også kendt som Black Label Import ApS (juridisk hovednavn) CVR: DK35833765 Kundeservice: email:salg@amarellishop.dk telefon: +45 60100300

Læs mere

Formålet med Persondataloven er at styrke dine personlige oplysninger ved e-handel på tværs af landegrænser.

Formålet med Persondataloven er at styrke dine personlige oplysninger ved e-handel på tværs af landegrænser. Formålet med Persondataloven er at styrke dine personlige oplysninger ved e-handel på tværs af landegrænser. Den enkelte borger får med forordningen en lang række rettigheder, herunder: 1 Ret til løbende

Læs mere

De juridiske og rettighedsmæssige perspektiver ved anvendelse af sociale medier i markedsføringen

De juridiske og rettighedsmæssige perspektiver ved anvendelse af sociale medier i markedsføringen De juridiske og rettighedsmæssige perspektiver ved anvendelse af sociale medier i markedsføringen Advokat Peter Lind Nielsen BvHD IT-Forum Midtjylland Silkeborg, den 4. september 2012 Markedsføring på

Læs mere

MILJØMENTOR LAV DIN EGEN FILM M AR IAGERFJORD KO M M U N E

MILJØMENTOR LAV DIN EGEN FILM M AR IAGERFJORD KO M M U N E MILJØMENTOR LAV DIN EGEN FILM MILJØMENTOR HVAD ER EN MILJØMENTOR? En mentor er en erfaren person, som gennem rådgivning, sparring, vejledning, coaching og feedback deler ud af sin erfaring og sine kompetencer

Læs mere

VILKÅR OG BETINGELSER FOR CAMPING ADRIATIC PLUS CLUB LOYALITETSPROGRAM

VILKÅR OG BETINGELSER FOR CAMPING ADRIATIC PLUS CLUB LOYALITETSPROGRAM VILKÅR OG BETINGELSER FOR CAMPING ADRIATIC PLUS CLUB LOYALITETSPROGRAM 1. GENERELT OM LOYALITETSPROGRAMMET Camping Adriatic Plus Club Loyalitetsprogram (herefter: Loyalitetsprogram) tilbydes som belønning

Læs mere

Vi lever og brænder for faget. randører

Vi lever og brænder for faget. randører GROSSISTVAREVIRKSOMHED & DISTRIBUTØR Vi lever og brænder for faget samt sætter en stor ære i kundernes samarbejde med os. Vi stræber derfor vedholdende og dynamisk efter at opfylde vores kunders behov

Læs mere

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (denne formular skal udfyldes og returneres hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til LazyLiving ApS, Kobækvej 1, 4230 Skælskør, Email: info@lazyliving.dk Jeg/vi meddeler

Læs mere

PostNord Strålfors vi gør det muligt

PostNord Strålfors vi gør det muligt PostNord Strålfors vi gør det muligt Sæt strøm til dine papirer og få øget salg og gladere kunder postnordstralfors.dk 2 Kort om PostNord Strålfors PostNord Strålfors Nettoomsætning: 2.335 MSEK Antal medarbejdere

Læs mere

VILKÅR FOR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KØB AF VARER. Juni 2015

VILKÅR FOR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KØB AF VARER. Juni 2015 VILKÅR FOR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KØB AF VARER Juni 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Kontaktinformation...3 2. Betingelser ved køb af varer...3 3. Ordrebekræftelse...3 4. Sikkerhed...3 5. Leveringstidspunkt

Læs mere

7 trin til at komme i gang med et affiliate-program

7 trin til at komme i gang med et affiliate-program 7 trin til at komme i gang med et affiliate-program Affiliate markedsføring er præstationsbaseret markedsføring på internettet, hvor såkaldte publicister (også bedre kendt som affiliates eller publishers

Læs mere

Beskyttelse af personlige oplysninger

Beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger Vores forpligtelse til beskyttelse af personlige oplysninger online Din ret til privatliv er vigtig. Hos Trimble mener vi, at de personlige oplysninger, som du vælger

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Tryk På Skolen

PERSONDATAPOLITIK. Tryk På Skolen PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT a. Den 25. maj 2018 træder EU s Persondataforordning i kraft. Persondataforordningen handler om behandling og opbevaring af personlige oplysninger. I det følgende kan du læse,

Læs mere

Hvilke personlige oplysninger behandler vi?

Hvilke personlige oplysninger behandler vi? Detaljeret beskrivelse af, hvordan vi behandler dine oplysninger Her beskriver vi mere detaljeret, hvorfor vi behandler dine oplysninger, hvilke oplysninger vi behandler samt, hvor længe vi behandler dine

Læs mere

Sponsor: Fossil Group, Inc., dba Skagen Denmark, 901 S. Central Expressway, Richardson, Texas 75080 USA.

Sponsor: Fossil Group, Inc., dba Skagen Denmark, 901 S. Central Expressway, Richardson, Texas 75080 USA. SKAGEN Ønskeseddel Onsdagskonkurrence Officielle regler ÅBEN FOR LOVLIGE STATSBORGERE I DE 50 STATER I USA (INKLUSIVE WASHINGTON DC), TYSKLAND, STORBRITANNIEN, FRANKRIG, JAPAN, DANMARK, MEXICO, SOM ER

Læs mere

Handelsbetingelser Design Til Børn

Handelsbetingelser Design Til Børn Handelsbetingelser Generelle oplysninger Enkeltmandsvirksomhed Webshop Etableringsår: 2015 CVR.: 36 86 61 52 7400 Herning Kontakt: e-mail: hello@designtilboern.dk Telefon: 81 61 24 66 Website: www.designtilboern.dk

Læs mere

Indhold. Er du i tvivl om regler i forbindelse med fotografering og videooptagelse i Ungdommens Røde Kors, kan du skrive til

Indhold. Er du i tvivl om regler i forbindelse med fotografering og videooptagelse i Ungdommens Røde Kors, kan du skrive til 1 Indhold 1.0 Aldersgrænse og godkendelse af samtykkeerklæring... 3 1.1 Samtykkeerklæring... 3 1.2 Samtykkeerklæringens form... 3 2.0 Fotografering/optagelse på aktiviteter... 4 2.1 Billeder fra events/det

Læs mere

Bredbåndspuljen. Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal. Indhold. 1. Hvor finder jeg tilskudsportalen? Opret din profil...

Bredbåndspuljen. Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal. Indhold. 1. Hvor finder jeg tilskudsportalen? Opret din profil... Bredbåndspuljen Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal Kontor/afdeling Center for Tele Dato 12. juli 2018 Indhold 1. Hvor finder jeg tilskudsportalen?... 2 2. Opret din profil... 2 3. Opret

Læs mere

Information til borgere og pårørende. Fuldmagter & værgemål

Information til borgere og pårørende. Fuldmagter & værgemål Information til borgere og pårørende Fuldmagter & værgemål Der kan komme et tidspunkt i dit eller i din pårørendes liv, hvor det ikke længere er muligt at være i stand til at administrerer sin økonomi

Læs mere

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder!

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! 10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! Jacob Elton og Martin Bengaard Jensen og Jensen Marketing ApS People search for information - to find solutions. When they do and it fits their

Læs mere

The Scandinavian, Farum Den 24. maj 2018 PERSONDATAPOLITIK THE SCANDINAVIAN APS THE SCANDINAVIAN GOLF CLUB

The Scandinavian, Farum Den 24. maj 2018 PERSONDATAPOLITIK THE SCANDINAVIAN APS THE SCANDINAVIAN GOLF CLUB The Scandinavian, Farum Den 24. maj 2018 PERSONDATAPOLITIK THE SCANDINAVIAN APS THE SCANDINAVIAN GOLF CLUB The Scandinavian ApS og The Scandinavian Golf Club er som dataansvarlig forpligtet til, at beskytte

Læs mere

Muligheder og rammer for mediers arbejde med Facebook. Advokat Mads Jørgensen og Advokat Søren Danelund Reipurth København, 23.

Muligheder og rammer for mediers arbejde med Facebook. Advokat Mads Jørgensen og Advokat Søren Danelund Reipurth København, 23. w Muligheder og rammer for mediers arbejde med Facebook Advokat Mads Jørgensen og Advokat Søren Danelund Reipurth København, 23. maj 2013 Agenda 1. De markedsføringsretlige grænser på Facebook 2. Ansvar

Læs mere

KGH vil behandle personoplysninger, der er sendt af dig til KGH, samt personoplysninger som KGH indsamler fra dig.

KGH vil behandle personoplysninger, der er sendt af dig til KGH, samt personoplysninger som KGH indsamler fra dig. INTEGRITETSPOLITIK KGH Customs Services AB, en juridisk enhed etableret i Sverige med selskabsnummer 556096-7431, Skandiahamnen, Sydatlanten 6, SE-403 36 Gøteborg (i det følgende benævnt KGH ), behandler

Læs mere

CookingLab.dk handelsbetingelser (Gældende fra 13. juni 2014)

CookingLab.dk handelsbetingelser (Gældende fra 13. juni 2014) CookingLab.dk handelsbetingelser (Gældende fra 13. juni 2014) Generelle oplysninger Web sitet CookingLab.dk drives af virksomheden LOPEit Enkeltmandsvirksomhed med CVR nr. 35730885 Store Mølle Vej 14,

Læs mere