Tilsynserklæring for skoleåret på Aabenraa Friskole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilsynserklæring for skoleåret 2010-2011 på Aabenraa Friskole"

Transkript

1 Tilsynserklæring for skoleåret på Aabenraa Friskole Krav til tilsyn, jævnfør friskoleloven: Stk. 2. Forældrekredsen vælger for højst 4 år en eller flere personer til at føre tilsyn med elevernes standpunkt i dansk, regning/matematik og engelsk og hvis skolen er omfattet af 8 a, stk. 4, historie samt med, om skolens samlede undervisningstilbud ud fra en helhedsvurdering står mål med, hvad der almindeligvis kræves i folkeskolen. Den eller de tilsynsførende skal endvidere påse, at skolen opfylder kravet i 1, stk. 2, 4. pkt., og at undervisningssproget er dansk.. Tilsynet er ført gennem besøg på skolen i løbet af året, samtaler med skolens leder, overværelse af konkret undervisning den 4. og 5. april Derudover er der fulgt med i skolens dagligdag gennem skolens hjemmeside samt via forældrebreve. Besøg på skolen mandag den 4. april: Bh. klassen: Grundfag (v. Anne) Der blev arbejdet med emnet: Sundhed og motion. Dagens program var løb rundt om hallen og efterfølgende bagning af boller (børnene skulle lave forskellige figurer). Ifølge Anne (læreren) er de faglige krav skærpet i forhold til sidst hun havde den årgang. Der arbejdes mere målbevidst med læsning og regning b. la. Børnene kommer også med flere forudsætninger fra børnehaven, så alt i alt er der den tendens til, at der stilles større krav generelt i børns opvækst. 7. klasse: Grundfag - dansk (v. Polle) Man arbejdede i grupper med teksten: Alene hjemme. Opgaven gik ud på at undersøge, hvad hovedpersonen siger/tænker og gør i teksten på udvalgte sider. Grundbogen er Tid til dansk. Nogle elever sidder med en bærbar og tager notater andre med hæfter. Der skal samles op fra de forskellige grupper, som noterer på den interaktive tavle som er svær at skrive på kræver øvelse. På sigt blev Polle og jeg enige om, at der med det digitale udstyr, som nu forefindes i klassen, kan blive en bedre udnyttelse af tiden end tidligere set. F.eks. kunne man jo hurtigt få vist gruppernes resultat på tavlen ved at sende det og herefter samle det. Så jeg tænker, at hvis alle sad med en bærbar, kunne man hurtigere komme til sagens kerne i forhold til den egentlige litteraturundervisning, når udstyret er der. Det handler nu om, at alle (lærere såvel som elever) får integreret udstyret i klasserne, så det bliver et fortroligt værktøj, som kan være med til at opkvalificere den daglige undervisning.

2 9. klasse: Grundfag (v. Tina) Her arbejdes i dansk med perioden Det moderne gennembrud. Timen indledes med en klasseundervisning, hvor Tina (læreren) gennemgår stoffet med tråde bagud til romantikken repetition af tidligere gennemgået periode. Der perspektiveres ydermere til samfundsudviklingen og det historiske perspektiv. Jeg imponeres over elevernes viden i forhold til netop de to områder og hvad de ikke ved eller husker, får Tina samlet op på i den her sammenhæng. Efterfølgende blev ordet og begrebet moderne diskuteret og sat op imod traditioner og så var alle aktive og optagede. De personlige historier kom frem og holdningen var klar: de gamle værdier og traditioner skal ikke kastes væk. En elev formulerede sig således: Det populære overgår til kultur (læs tradition her). Man var også enige om, at retrobølgen, genbrug har en plads og ikke mindst som vores samfund ser ud p.t. Verden om 30 år: Her er et par bud fra eleverne: - Verden er gået i stykker grundet miljøproblemer. - Robotter har overtaget verden. - Der er opfundet noget, som får styr på miljøet Det var en meget interessant time, som gav indtryk af, at klassen var motiveret og optaget af stoffet. Som sagt var der udover litteraturundervisning tråde ud til historie og samfundsfag. 3. klasse: Matematik (v. Lone): Emnet for timen er 5-tabellen. Eleverne arbejder selvstændigt med opgaverne. Lone går rundt og hjælper. Indledningsvis gøres opmærksom på arbejdsformen (gode vaner skal dannes): 1. Kig først på opgaven, 2. Hjælp hinanden, 3. Spørg til sidst. Der bliver arbejdet ud fra grundbogen: Faktor. Lone forklarer dog, at man fra næste år skifter system til Kontekst. Grunden er ifølge Lone, at emnerne skifter for hurtigt i Faktor. Kontekst er delt op i emner, men her optræder alle regningsarter hver gang. Der afsluttes altid med en leg efter hvert emne. Denne gang er det en leg om 5-tabellen, som kaldes for popcorn. God og motiverende måde at få afsluttet emnet og timen på. Her forenes det faglige med det sjove og legende element. Eleverne afleverer matematikafleveringer lektier er ifølge Lone nødvendigt, når der går så megen tid med konkret matematik udenfor.

3 Jeg kan kun bakke op om Lones holdning. Tidligere var der på friskolen en holdning til, at der ikke skulle gives lektier for i de små klasser. I forhold til tidens krav tror jeg, at det er rigtigt ikke at holde fast i den holdning. Besøg på skolen tirsdag den 5/4: Fortælling klasse v. Bente. Emnet er påsken. Alle børnene er samlet på gulvet i børnehaveklassen. Bente fortæller og repeterer fra tidligere fortælling. Vi hører CD en: Sigurd Barrett fortæller bibelhistorie. Børnene er meget optaget og nyder helt sikkert denne samling. Efterfølgende færdiggøres tegninger som skal illustrere en episode /historie fra påsken Bente synes, at det er for mange børn at have samlet på én gang til fortælletime og foreslår, at der kun er 2 trin ad gangen. Også her nyder jeg at overvære, hvor meget børn i dag ved. Det er rigtig godt at få fortalt om vore højtider og der blev både lyttet til fortælling og musik efterfølgende var børnene selv aktive og skabende. God vekselvirkning for denne aldersgruppe. Både fortælletimer og morgensamlinger er gode aktiviteter og noget af det friskoler er gode til. Det lærer børnene at lytte og giver også følelsen af fællesskab. Gode værdier at komme ud af skolen med - dannelse. Morgensamling Programmet var 2 indslag fra 9. klasses skitur. God idé at hele skolen følger med i hinandens oplevelser giver fællesskab. Og giver ydermere de små gode forventninger til senere oplevelser i deres skoleforløb. Herudover sang vi ikke mindre en 3 sange fra den danske sangskat akkompagneret af klaver(per) og tværfløjte (Michael). Dejligt at høre, at så mange hvis ikke alle synger med. Det er noget af, som friskolen kan og skal værne om. Og så er det jo ekstra flot, at skolens lærere kan supplere sangen med dejlig musik. Det er midt indtryk, at alle elever fra de små til de store samt personale nyder disse morgensamlinger. Det er også som tilsyn noget at det, som jeg virkelig nyder ved denne friskole. Det er ikke konkret målbart, hvad disse samlinger gør, men jeg tror, at de er med til at give elverne nogle gode værdier med i bagagen. Jeg har endnu ikke oplevet, at nogle griner ad andre. Her tager man hensyn til hinanden, man lytter, man fortæller, man synger sammen og man optræder for hinanden. Det er blot nogle af de værdier, som man får igennem disse samlinger.

4 8. klasse - Matematik (v. Michael) Emnet er arealberegninger. Grundbogen er Faktor. Matematikken relateres til vores dagligdag. Konkretisering til ting man kender. B. la. sættes emnet Sandsynlighedsregning sammen med Lotto. Ikea og familiens økonomi er også et emne, som tages op. Eleverne går bare igang straks ved timens start. Michael går rundt og hjælper. Også han giver eleverne eksempler på, hvordan stoffet er relevant i forhold til hverdagen (hvordan sparer man f.eks. penge, når værelset skal males?) Klassen er en opsamlingsklasse fra andres skoler i kommunen. Der er en stor overvægt af drenge. Det er denne dag tydeligt, at stoffet interesserer drengene mest. Flere drengegrupper arbejder meget seriøst og vedholdende med arealberegningerne. 6. klasse Tysk (v. Bente): Fremlæggelse på tysk om en hjemmeforberedt opgave: Beskriv jeres værelse. Her var der nogle fine fremlæggelser. En af eleverne havde taget billeder af sit værelse, som blev vist via projektor på tavlen. Igen må jeg konsatere, at det digitale udstyr kan noget. Fremlæggelsen blev meget meres motiverende at se og lytte til for klassen, og samtidig var billederne en god støtte for oplægsholderen. Så også her er anbefalingen, at det digitale udstyr skal brugesm, og at det kan tilføre noget væsentligt til undervisningen i dette tilfælde til sprogundervisningen. Efterfølgende blev der sat fokus på grammatikken sein/haben i datid Samtale med skolens leder Werner Sternberg: Fyrtårne og videndeling. Der er fra ledelsens side et ønske at give lærerne mulighed for at være primus motor indenfor et selvvalgt område. Det kunne eksempelvis være læringsstile, cooperative learning eller andet, som en lærer kunne brænde for. Nogle lærere ønsker måske at være producenter af uv- materiale, andre kan bidrage med andet - f.eks. starte kor op. Idéen er at skabe fyrtårne at sørge for at give timer til udvikling inden for et emne, som en lærer vil kunne brænde for at udvikle og videreudvikle. Tanken er at skabe udvikling og udnytte de forskelligheder og kompetencer, som en lærerstab indeholder. For mig at se vil den idé kunne tilføje noget nytænkning rent pædagogisk samt give læreren mulighed for at arbejde og udvikle sig med hensyntagen til ens interessefelt. Man vil også på sigt kunne videndele og dermed sikre en udvikling på skolen.

5 For Werner Sternberg er ovenstående også med til at sikre en pædagogisk og faglig debat - samt igangsætte særlige tiltag. Og han vil gerne afsætte midler hertil. Specialisering? Et grundlæggende spørgsmål i forhold til friskolens undervisningstilbud er: Hvornår begynder specialiseringen? Der er oprettet fagteams, som skal sikre de faglige diskussioner. Man kører med faguger, som også skal støtte op om fagligheden. Det er en vigtig debat for skolens udvikling og jeg er helt på linje med, at der sættes ind her. Det er en nødvendig diskussion og udfordring i skoledebatten. Digitalisering: Gennem nye bygninger/lokaler og renovering af de gamle er der blevet sørget for, at alle lokaler nu er udstyret med det helt nye inden for digitalisering af skolen. Rammerne er der nu skal der blot fyldes indhold i. Det er helt klart et felt, som der skal arbejdes med. Alle skal gøres fortrolige med at udnytte de mange muligheder, som nu ligger lige for. Nu og i fremtiden : På spørgsmålet om hvilke områder der satses på, svarede Werner Sternberg opsummerende: Bevare engagement / trivselspolitik Fokuskampagner (f.eks. sundhed, hjælpsomhed) Forebyggelse /kampagner( istedet for at skælde ud) Den faglige udvikling skal holdes i gang. De nye lokaler giver mange muligheder rammerne skal udnyttes og give større udbytte. Fyrtårne byd ind med noget Kreativ tankegang i forbindelse med fagfordeling fra producent til korleder mange muligheder. Konklusion: Mit tilsyn for skoleåret efterlader et indtryk af en skole, som ledes af en synlighed leder med visioner og en pædagogisk tænkning. Der er styr på skolens økonomi ledelsen er visionær. Og det er mit indtryk, at skolens leder brænder for sit arbejde og for skolen. Han går foran og er selv et fyrtårn, hvis engagement og kreative tankegang smitter af på skolen. Det er mit indtryk, at lærerne er engagerede og arbejder med deres fag ud fra et ønske om at støtte op om hele skolens udvikling i disse år. Eleverne er glade og stolte over deres skole. Skolen har nu fået så fine og moderne rammer, som man kan ønske sig. Så for mig at se bliver det spændende at følge med i udviklingen. Efter mine besøg og min samtale med skolens leder har jeg følgende anbefalinger: Det kunne være interessant, om Aabenraa Friskole kunne udnytte de nye muligheder, som digitaliseringen af skolen giver. Måske skulle man diskutere, om det fortsat er en god idé at møde kl. 8.30? Der går megen god undervisningstid fra ved dette sene mødetidspunkt.

6 Jeg har sagt det før og siger det igen. Måske kunne Aabenraa Friskole gå foran og indføre, at alle elever fra f.eks. 6. klasse skulle medbringe en bærbar på linje med et penalhus de nye skabe er velegnede til at opbevare computere i. Jeg vil gerne støtte det fokus, som der nu er sat på øget faglighed og der bør efter min mening forsat diskuteres, hvornår man sætter ind med specialiseringen i forhold til de forskellige fag. Jeg synes tanken om, at de forskellige lærere byder ind i rollen som primus motor er godt tænkt og kan give nye udviklingsmuligheder. Aabenraa Friskole har for mig at se alle muligheder for at være en skole på forkant og samtidig være en skole, som også fastholder de gode friskoleværdier som fællesskab og hensyntagen til hinanden. Så en skole i fremgang med visioner og et godt klima hele vejen rundt er mit indtryk i år. Og endelig er det min klare opfattelse, at skolens samlede undervisningstilbud står mål med, hvad der almindeligvis kræves i folkeskolen. Birgitte Boelt, den 13/4-2011

7

I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg som tilsynsførende varetage tilsynet med:

I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg som tilsynsførende varetage tilsynet med: Tilsynserklæring 2014-2015 Hammer Frie Privatskole Hammer Skolevej 1A, Hammer 4700 Næstved Skolekode: 280538 Tilsynsførende: Iben Lindemark Baggrund for tilsynet I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg

Læs mere

Tilsynserklæring 2013/14. Eksternt tilsyn på Michael Skolen for skoleåret 2013/14. Tilsynsførende lærer cand. pæd. Viggo Nørgaard Nielsen

Tilsynserklæring 2013/14. Eksternt tilsyn på Michael Skolen for skoleåret 2013/14. Tilsynsførende lærer cand. pæd. Viggo Nørgaard Nielsen Tilsynserklæring 2013/14 Eksternt tilsyn på Michael Skolen for skoleåret 2013/14 Tilsynsførende lærer cand. pæd. Viggo Nørgaard Nielsen Skolekode 151022 Tilsynet er gennemført efter gældende regler i friskoleloven

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Davidskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Davidskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Davidskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 400034 Skolens navn: Davidskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Rud Sletterød 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for Gjerndrup Friskole skoleåret

Tilsynserklæring for Gjerndrup Friskole skoleåret Att. Bestyrelsesformand Anne-Mette Nygaard Jørgensen Tilsynserklæring for Gjerndrup Friskole skoleåret 2018-2019 Udarbejdet af certificeret tilsynsførende: Heidi Slominski, obbekjærvej 9, 6760 Ribe. slominski@mail.dk

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ringe Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ringe Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ringe Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 473013 Skolens navn: Ringe Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for Ros Privatskole 2013/2014

Tilsynserklæring for Ros Privatskole 2013/2014 Tilsynserklæring for Ros Privatskole 2013/2014 Af tilsynsførende Peter Følle Jensen Roskilde, d. 6. marts 2014 Baggrund for tilsyn Dette tilsyn for Ros Privatskole (skolekode 280396), blev aftalt med skoleleder

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Uhre Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Uhre Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Uhre Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 653006 Skolens navn: Uhre Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer for

Læs mere

-Tilsynets vurdering af elevernes standpunkt i dansk, matematik og engelsk og, hvis skolen er omfattet af friskolelovens 8 a, stk. 5, historie.

-Tilsynets vurdering af elevernes standpunkt i dansk, matematik og engelsk og, hvis skolen er omfattet af friskolelovens 8 a, stk. 5, historie. Tilsynserklæring 2015 Retningslinjer for tilsynserklæring -Tilsynets vurdering af elevernes standpunkt i dansk, matematik og engelsk og, hvis skolen er omfattet af friskolelovens 8 a, stk. 5, historie.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tandslet Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tandslet Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tandslet Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 535007 Skolens navn: Tandslet Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Langsø Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Langsø Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Langsø Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 791027 Skolens navn: Langsø Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Karin Hyldebrandt

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Brenderup og Omegns Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Brenderup og Omegns Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Brenderup og Omegns Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 429006 Skolens navn: Brenderup og Omegns Realskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2013 skolekode 183008

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2013 skolekode 183008 1. Indledning Denne tilsynserklæring er udarbejdet af tilsynsførende Lisbet Lentz, der er certificeret til at føre tilsyn med frie grundskoler. Vurderingerne i erklæringen bygger både på data, som jeg

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Skanderborg Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Skanderborg Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Skanderborg Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 745006 Skolens navn: Skanderborg Realskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Kirstin

Læs mere

Tilsynserklæring for N. Kochs Skole skoleåret 2012-2013

Tilsynserklæring for N. Kochs Skole skoleåret 2012-2013 Århus den 13/6 2013 Tilsynserklæring for N. Kochs Skole skoleåret 2012-2013 I henhold til lov om friskoler og private grundskoler har undertegnede i skoleåret 2012-13 ført tilsyn med N. Kochs Skole, Skt.

Læs mere

Skolens undervisning og elevernes standpunkt Tilsynserklæring for skoleåret 2016/2017

Skolens undervisning og elevernes standpunkt Tilsynserklæring for skoleåret 2016/2017 København, d.23.4.2017 Til forældrekredsen / bestyrelsen ved Rudolf Steiner Skolen Odense, skolekode 461054 Skolens undervisning og elevernes standpunkt Tilsynserklæring for skoleåret 2016/2017 Mit tilsyn

Læs mere

Formål for faget engelsk

Formål for faget engelsk Tilsynsførende Tilsyn ved Lise Kranz i juni 2009 og marts 2010. På mine besøg har jeg se følgende fag: Matematik i indskoling og på mellemtrin, engelsk på mellemtrin samt idræt fælles for hele skolen.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rudolf Steiner skolen Kvistgårdskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rudolf Steiner skolen Kvistgårdskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rudolf Steiner skolen Kvistgårdskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 217020 Skolens navn: Rudolf Steiner skolen Kvistgård 1.1 Navn på den eller de

Læs mere

Tilsynserklæring 2015/2016

Tilsynserklæring 2015/2016 Tilsynserklæring 2015/2016 Jersie Privatskole Åsvej 1, Jersie 2680 Solrød Skolekode: 280467 Tilsynsførende: Iben Lindemark Baggrund for tilsynet I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg som tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Bornholms Frie Idrætsskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Bornholms Frie Idrætsskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Bornholms Frie Idrætsskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 400037 Skolens navn: Bornholms Frie Idrætsskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen - Østerlundskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen - Østerlundskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen - Østerlundskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 523013 Skolens navn: Friskolen - Østerlund 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Peter

Læs mere

Tilsynsrapporten er udarbejdet på baggrund af bekendtgørelse af lov om friskoler og private grundskoler m.v. LBK nr. 1135 af 07/12/2011

Tilsynsrapporten er udarbejdet på baggrund af bekendtgørelse af lov om friskoler og private grundskoler m.v. LBK nr. 1135 af 07/12/2011 Tilsynsrapport 2015 Langsø Friskole Onsdag den 12. august 2015 Tilsynsrapporten er udarbejdet på baggrund af bekendtgørelse af lov om friskoler og private grundskoler m.v. LBK nr. 1135 af 07/12/2011 Tilsynsrapporten

Læs mere

Tilsynsrapport for Furesø Privatskole. Skoleåret 2011/2012

Tilsynsrapport for Furesø Privatskole. Skoleåret 2011/2012 Tilsynserklæring 21. Tilsynserklæringen, der skal være skrevet på dansk, skal mindst indeholde følgende oplysninger: 1) Skolens navn og skolekode. 2) Navn på den eller de tilsynsførende. 3) Dato for tilsynsbesøg

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Lødderup Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Lødderup Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Lødderup Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 773032 Skolens navn: Lødderup Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynsrapport Avntoftvej Gråsten. Ved Birgitte Boelt

Tilsynsrapport Avntoftvej Gråsten.  Ved Birgitte Boelt Tilsynsrapport 2014 Kværs Idrætsfriskole Ved Birgitte Boelt Avntoftvej 10 6300 Gråsten www.kvaersfriskole.dk 1 Retningslinjer for tilsynserklæring -Tilsynets vurdering af elevernes standpunkt i dansk,

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vinderød Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vinderød Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vinderød Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280650 Skolens navn: Vinderød Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende René Glud Jensen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Peterskolen, Rønne Kristne Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Peterskolen, Rønne Kristne Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Peterskolen, Rønne Kristne Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 400024 Skolens navn: Peterskolen, Rønne Kristne Friskole 1.1 Navn på den eller

Læs mere

Plan over tilsyn skoleåret 2013/14 Den Alternative Skole

Plan over tilsyn skoleåret 2013/14 Den Alternative Skole Plan over tilsyn skoleåret 2013/14 Den Alternative Skole Dato Tid Indhold Onsdag d. 20.-11 9.00 14.00 Deltage i undervisningen: Fremlæggelse på afgangsholdet om deres studietur til Montenegro og besøg

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Jersie Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Jersie Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Jersie Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280467 Skolens navn: Jersie Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Bent Laub Faaborg

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Peterskolen, Rønne Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Peterskolen, Rønne Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Peterskolen, Rønne Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 400024 Skolens navn: Peterskolen, Rønne Kristne Friskole 1.1 Navn på den eller

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rønne Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rønne Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rønne Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 400021 Skolens navn: Rønne Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Rud Sletterød

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Billesborgskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Billesborgskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Billesborgskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 259021 Skolens navn: Billesborgskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Al-Huda Skolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Al-Huda Skolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Al-Huda Skolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101189 Skolens navn: Al-Huda Skolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Frank E. Christensen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Romalt Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Romalt Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Romalt Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280405 Skolens navn: Romalt Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Jens Chr. Pedersen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Lykkegårdskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Lykkegårdskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Lykkegårdskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 621025 Skolens navn: Lykkegårdskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Anna-Marie H. Hansen

Læs mere

Tilsynsplan skoleåret 2011/2012

Tilsynsplan skoleåret 2011/2012 Tilsynsplan skoleåret 2011/2012 Dato Tid Indhold Mandag d. 22.-8. 17.00 20.00 Bestyrelsesmøde. Dialog i forhold til tilsynsrapporten. Forventninger til tilsynet. Gennemgang af tilsynsplan. Torsdag d. 15.-9.

Læs mere

Tilsynsrapport 2014 Langsø Friskole

Tilsynsrapport 2014 Langsø Friskole Tilsynsrapport 2014 Langsø Friskole Søndag den 16. marts 2014 Tilsynsrapporten er udarbejdet på baggrund af bekendtgørelse af lov om friskoler og private grundskoler m.v. LBK nr. 1135 af 07/12/2011 Tilsynsrapporten

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Bakkelandets Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Bakkelandets Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Bakkelandets Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 601009 Skolens navn: Bakkelandets Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Henriette

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Holstebro Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Holstebro Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Holstebro Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 661018 Skolens navn: Holstebro Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stevns Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stevns Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stevns Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 389009 Skolens navn: Stevns Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Oure Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Oure Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Oure Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 435006 Skolens navn: Oure Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Jette Olsen 2. Angivelse af

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Amager's International School:

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Amager's International School: Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Amager's International School: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101163 Skolens navn: Amager's International School 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vejlernes NaturFriskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vejlernes NaturFriskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vejlernes NaturFriskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280220 Skolens navn: Vejlernes NaturFriskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2.

Læs mere

Hovedopgaven består i at vurdere, om undervisningen i friskolen står mål med undervisningen i folkeskolen.

Hovedopgaven består i at vurdere, om undervisningen i friskolen står mål med undervisningen i folkeskolen. Tilsynserklæring for: Margrethelyst Friskole Persievej 2 8300 Odder Telefon: 77348529 www.margrethelyst.dk Email:info@margrethelyst.dk Skolekode:280214 Tilsynsførende: Pædagogisk konsulent ML- Consult

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vinderød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vinderød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vinderød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280650 Skolens navn: Vinderød Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for Vejle Privatskole 2013/2014

Tilsynserklæring for Vejle Privatskole 2013/2014 Tilsynserklæring for Vejle Privatskole 2013/2014 Af tilsynsførende Esen Hayaloglu Baggrund for tilsyn Vejle d. 10. april 2014 Jeg, Esen Hayaloglu, har fået fornøjelsen af at føre tilsyn med Vejle Privatskole

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Humlebæk Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Humlebæk Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Humlebæk Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 208005 Skolens navn: Humlebæk Lille Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Malene

Læs mere

Der har været gennemført tilsynsbesøg 4. november 2013, 7.maj 2014 og 21.maj 2014, samt et opfølgningsbesøg den 6.maj 2015.

Der har været gennemført tilsynsbesøg 4. november 2013, 7.maj 2014 og 21.maj 2014, samt et opfølgningsbesøg den 6.maj 2015. Nilen Privatskole Bjødstrupvej 24 8270 Højbjerg Tilsynserklæring vedrørende skoleåret 2013/2014 Der har været gennemført tilsynsbesøg 4. november 2013, 7.maj 2014 og 21.maj 2014, samt et opfølgningsbesøg

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Dyhrs Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Dyhrs Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Dyhrs Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 333014 Skolens navn: Dyhrs Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Lene Lykke 2. Angivelse af

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vinderup Realskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vinderup Realskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vinderup Realskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 683007 Skolens navn: Vinderup Realskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Svend Arup 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/18 for Kristofferskolen. 1. Skolens navn og skolekode. Tilsynserklæring. Skolekode:

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/18 for Kristofferskolen. 1. Skolens navn og skolekode. Tilsynserklæring. Skolekode: Tilsynserklæring Tilsynserklæring for skoleåret 2017/18 for Kristofferskolen 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 265030 Skolens navn: Kristofferskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Susanne

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Filskov Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Filskov Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Filskov Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280388 Skolens navn: Filskov Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Klim Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Klim Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Klim Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 811007 Skolens navn: Klim Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Inger Lund Gregersen 2. Angivelse

Læs mere

Dette frivillige forældretilsyn er et supplement til det af generalforsamlingen besluttede eksterne tilsyn.

Dette frivillige forældretilsyn er et supplement til det af generalforsamlingen besluttede eksterne tilsyn. Forældretilsyn 2014 Guldbæk Friskole Det fremgår af Guldbæk Friskoles retningslinier vedrørende tilsyn og friskolelovens 9, stk. 1, at: " Det påhviler forældrene til børn i en fri grundskole (forældrekredsen)

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sct. Norberts Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sct. Norberts Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sct. Norberts Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 631019 Skolens navn: Sct. Norberts Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Anna-Marie

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Åbybro Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Åbybro Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Åbybro Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 849008 Skolens navn: Åbybro Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Britta Vorsaa Oldenburg

Læs mere

Som tilsynsførende på Køng Idrætsfriskole har vores opgave været at føre tilsyn med:

Som tilsynsførende på Køng Idrætsfriskole har vores opgave været at føre tilsyn med: Tilsynets opgave Som tilsynsførende på Køng Idrætsfriskole har vores opgave været at føre tilsyn med: 1:Elevernes standpunkt i dansk, regning/matematik, engelsk og idræt. 2: At skolens samlede undervisningstilbud,

Læs mere

TILSYNSERKLÆRING FOR TØMMERUP FRISKOLE FOR SKO- LEÅRET 2013/2014.

TILSYNSERKLÆRING FOR TØMMERUP FRISKOLE FOR SKO- LEÅRET 2013/2014. TILSYNSERKLÆRING FOR TØMMERUP FRISKOLE FOR SKO- LEÅRET 2013/2014. Så er foråret atter ved at bryde frem og endnu et spændende og givende skoleår på Tømmerup Friskole nærmer sig sin afslutning for afgangsklassen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Parkskolen: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Parkskolen: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Parkskolen: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 657036 Skolens navn: Parkskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer for tilsynsbesøg

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Stenløse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Stenløse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Stenløse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 235006 Skolens navn: Stenløse Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Karsten

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vejrumbro Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vejrumbro Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vejrumbro Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 789009 Skolens navn: Vejrumbro Fri 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Ulf Tranegaard Andersen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Forlev Friskoleskole:

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Forlev Friskoleskole: Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Forlev Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 325007 Skolens navn: Forlev Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Helle Pia Kirkelund

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nyborg Private Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nyborg Private Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nyborg Private Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 449008 Skolens navn: Nyborg Private Realskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Dyhrs Skole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Dyhrs Skole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Dyhrs Skole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 333014 Skolens navn: Dyhrs Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer for tilsynsbesøg

Læs mere

Tilsynserklæring for Helsingør Privatskole 2016

Tilsynserklæring for Helsingør Privatskole 2016 Tilsynserklæring for Helsingør Privatskole 2016 Af tilsynsførende Peter Jensen Helsingør, d. 22. marts 2016 Baggrund for tilsyn på Helsingør Privatskole (skolekode:280039) Skolen er sidste sommer flyttet

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Landsgrav Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Landsgrav Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Landsgrav Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 333012 Skolens navn: Landsgrav Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Skolens navn: Vejle Privatskole

Skolens navn: Vejle Privatskole Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vejle Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280474 Skolens navn: Vejle Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Peter Jensen 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynsrapport 2016/17

Tilsynsrapport 2016/17 Tilsynsrapport 2016/17 Langsø Friskole Haugårdsvej 4, Vammen 8830 Tjele Skolekode: 791027 Tilsynsførende: Karin Hyldebrandt Jeg, som den forældrevalgte eksterne tilsynsførende fører tilsyn med følgende:

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Al Hikma Skolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Al Hikma Skolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Al Hikma Skolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101180 Skolens navn: Al Hikma Skolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende (Torben) Nick Stær

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Den Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Den Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Den Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 159015 Skolens navn: Den Lille Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Merete Trier Frederiksen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kildeskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kildeskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kildeskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101162 Skolens navn: Kildeskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer for

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Kristofferskolen: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Kristofferskolen: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Kristofferskolen: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 265030 Skolens navn: Kristofferskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Peter Skjoldborg 2.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rødding Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rødding Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rødding Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 527008 Skolens navn: Rødding Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Tage Krogh Nielsen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Viborg Private Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Viborg Private Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Viborg Private Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 791014 Skolens navn: Viborg Private Realskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Michael skolen Rudolf Steiner i Hjortespring: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Michael skolen Rudolf Steiner i Hjortespring: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Michael skolen Rudolf Steiner i Hjortespring: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 151022 Skolens navn: Michael skolen Rudolf Steiner i Hjortespring 1.1

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt HFskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt HFskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt HFskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 227008 Skolens navn: Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Billesborgskolen: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Billesborgskolen: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Billesborgskolen: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 259021 Skolens navn: Billesborgskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Ninna Braüner 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sæby-Hallenslev Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sæby-Hallenslev Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sæby-Hallenslev Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 319010 Skolens navn: Sæby-Hallenslev Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynsvurdering april 2011

Tilsynsvurdering april 2011 Tilsynsvurdering april 2011 Hermed overgives tilsynsvurdering april 2011 til Spjellerup Friskoles generalforsamling. Tilsynsvurderingen er udarbejdet efter retningslinjer for tilsyn, som beskrevet på Undervisningsministeriets

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Thorsted Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Thorsted Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Thorsted Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 787022 Skolens navn: Thorsted Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Dorit Erhardsen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Hoven Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Hoven Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Hoven Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 760004 Skolens navn: Hoven Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Elise Smiths Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Elise Smiths Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Elise Smiths Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 751058 Skolens navn: Elise Smiths Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Udtalelse fra tilsynsførende Tybjerg Privatskole, Tybjerg Hovedgade, Tybjerg, skolekode

Udtalelse fra tilsynsførende Tybjerg Privatskole, Tybjerg Hovedgade, Tybjerg, skolekode Tilsyn foråret 2018. Udtalelse fra tilsynsførende Tybjerg Privatskole, Tybjerg Hovedgade, Tybjerg, skolekode 280140 Jeg skal meddele, at som følge af en ny lov skal tilsynserklæringen gives på Tilsynsportalen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Birkerød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Birkerød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Birkerød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 205006 Skolens navn: Birkerød Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Karsten

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Struer Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Struer Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Struer Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 671011 Skolens navn: Struer Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ejsing Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ejsing Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ejsing Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280398 Skolens navn: Ejsing Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Al-Hilal Skolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Al-Hilal Skolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Al-Hilal Skolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101526 Skolens navn: Al-Hilal Skolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Cecil Christensen

Læs mere

Tilsynsrapport 2015/16 Lygten Skole, Drejervej 11, 2. sal 2400 Kbh. NV

Tilsynsrapport 2015/16 Lygten Skole, Drejervej 11, 2. sal 2400 Kbh. NV Tilsynsrapport 2015/16 Lygten Skole, Drejervej 11, 2. sal 2400 Kbh. NV Skolekode 315 017 Tilsynsførende: Geert Büttcher Tilsyn: 22/10-2015 Samtaler med Malene omkring skolens dagligdag og undervisningen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Tandslet Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Tandslet Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Tandslet Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 535007 Skolens navn: Tandslet Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Ellen Kathrine Fangel

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Bjerregrav Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Bjerregrav Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Bjerregrav Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 791028 Skolens navn: Bjerregrav Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Erling Østergaard

Læs mere

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave et valg for dit barn Naturbørnehave Kære forældre Med dette materiale, vil vi gerne invitere dig og dit barn ind i Vesthimmerlands Naturfriskoles verden.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Thomasskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Thomasskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Thomasskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 151021 Skolens navn: Thomasskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Charles Dalton 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynsplan Ørestad Friskole

Tilsynsplan Ørestad Friskole Tilsynsplan Ørestad Friskole Hvert år: Danskundervisning alle trin Matematikundervisning alle trin Engelskundervisning mellemtrin og udskoling Det samlede timetal og fagrækken oversigt over fag og timetal

Læs mere

Tilsynserklæring

Tilsynserklæring Tilsynserklæring 2016 2017 Skole: Kertemindeegnens Friskole Revninge Bygade 55 Revninge 5300 Kerteminde Tilsynsførende: Gustav Reck, Ramsherred 64, 5900 Rudkøbing, tlf.: 51 20 33 46 e-mail: gr@kdvalgmenighed.dk

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Ahi International School: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Ahi International School: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Ahi International School: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101172 Skolens navn: Ahi International School 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Randers Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Randers Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Randers Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 731027 Skolens navn: Randers Kristne Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Bredballe Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Bredballe Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Bredballe Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280537 Skolens navn: Bredballe Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Lars Jespersen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Atheneskolen: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Atheneskolen: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Atheneskolen: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 159040 Skolens navn: Atheneskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer for tilsynsbesøg

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sydvestmors Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sydvestmors Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sydvestmors Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 773028 Skolens navn: Sydvestmors Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Annelise Nielsen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Viby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Viby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Viby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 263003 Skolens navn: Viby Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2015/2016 vedr. Davidskolen

Tilsynserklæring for skoleåret 2015/2016 vedr. Davidskolen Bestyrelsen/Forældrekredsen Davidskolen Østergade 13 3720 Aakirkeby Att: Skoleleder Lene Due Madsen Skolekode: 400034 Rønne d. 28.2.2016 Tilsynserklæring for skoleåret 2015/2016 vedr. Davidskolen Tilsynet

Læs mere