XS xs4 MINI. limited edition print

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "XS xs4 MINI. limited edition print"

Transkript

1 XS4 2.0 RE-VOLUTION xs4 MINI limited edition print

2 02 03 XS4 MINI en REVOLUTION indenfor design En ny generation af produkter: Skift til morgendagens design og kvalitet indenfor adgangskontrol og få både sikkerhed og visuelle appel af bygningen løftet til et nyt niveau. Velkommen til SALTO. Velkommen til et nyt koncept indenfor design. Stilfuldt design har altid været Salto s varemærke. Med XS4 Mini bliver vores allerede høje standarder hævet yderligere. Den er lille og diskret i størrelse, og med et moderne, clean-cut LED æstetik. Dens kompakthed forenkler installation til næsten alle dørtyper, og er et sandt kompliment til enhver bygning og dens omgivelser.

3 04 05 XS4 MINI DESIGN En ny generation af produkter: Skift til morgendagens design og kvalitet indenfor adgangskontrol og få både sikkerhed og visuelle appel af bygningen løftet til et nyt niveau. Velkommen til SALTO. Velkommen til et helt nyt koncept indenfor design. ELEGANT:. Stilfuldt design har altid været Salto s varemærke. Med XS4 Mini bliver vores allerede høje standarder hævet yderligere. Den er lille og diskret i størrelse, og med et moderne, cleancut LED æstetik. Dens kompakthed forenkler installation til næsten alle dørtyper, og er et sandt kompliment til enhver bygning og dens omgivelser. BRUGERVENLIGT: Udviklingen af XS4 Mini er sket på bagrud af utallige timers studier i brugen af og ønsker til adgangskontrol på markedet. Et eksempel er det nye LED designet til at gøre det lettere at se dørstatus. Samt antennen som er redesignet til at læse adgangsmediet hurtigere end nogensinde og dækker et større område for aflæsning af adgangsmedie. TECH TOUGH DESIGN: Den elegante XS4 Mini reader i plast fåes i to farver. Den har en stålforstærket ramme under coveret, som giver en overlegen strukturel integritet. Derudover kan XS4 Mini leveres med et bredt udvalg af funktionelle og stilfulde håndtag velegnet til brug på alle typer døre.

4 06 07 XS4 MINI TEKNOLOGI Banebrydende teknologi, der opfylder dine behov i dag og din fremtidige behov i morgen. fuldt KOMPATIBEL MED SALTO: XS4 Mini er 100% kompatibel med vores banebrydende SALTO Virtual Network og SALTO trådløst netværk, samt med alt vores hardware. Det er løsningen til din ejendom som mærkbart forenkler administrationen og øger sikkerheden. Og samtidig meget mere brugervenligt. elektronisk TEKNOLOGI: XS4 Mini arbejder med en teknologi, der er betydeligt mere avanceret end nogen anden lås på markedet. Derfor vil du i fremtiden have oplevelse af at det altid nemt at følge med den teknologiske udvikling. Mikroprocessoren er meget hurtigere, hukommelsen er 4 gange større og dens elektronisk design suveræn: XS4 Mini er og bliver et innovative vidundere. forbindelse: Vores hverdager i stigende grad forbundet på mange områder. XS4 Mini følger ikke kun med, men er på forkant med den udvikling. XS4 Mini er ikke kun en trådløs lås. Bare for at nævne noget: Det er tovejs kommunikation, forskellige tilslutningsmuligheder med adgangsmedier, RFID-teknologi og andre avancerede teknologier som fx NFC. XS4 Mini bruger en trådløs bærbar Programmør enhed (PPD), der kommunikerer med XS4 Mini via NFC. Og sidst men ikke mindst mulighed for enkel integration med andre adgangskontrolsystemer. XS4 Mini den lås, du ellers kun kunne drømme om.

5 08 09 XS4 MINI SIKKERHED Optimal sikkerhed er mere end bare styrke. XS4 Mini beviser dette. CERTIFIKATIONER: Med SALTO kan du være sikker på at alle vores løsninger er fuldt i overensstemmelse med de nyeste bestemmelser for et sikkert og sundt miljø. Faktisk er vores design og produktion gjort udfra at tilfredsstille ikke kun dine aktuelle behov, men dine fremtidige dinfremtidige behov. Vi har skabt en teknologisk platform, der sikrer at din investering giver afkast langt ind i fremtiden. TOTAL SIKKERHED: Tiden er endelig kommet til helt at glemme alt om mekaniske nøgler. XS4 Mini er den lås, der tillader dig nemt at opgradere fra et mekanisk låsesystem til vores moderne elektroniske system. Installation af XS4 Mini kunne ikke være nemmere - bare fjern den eksisterende håndtag og installere XS4 Mini. Ingen kompliceret eftermontering er nødvendigt. Og med de overkommelige priser på XS4 Mini har alle muligheden for at få smarte døre hjemme såvel som på arbejdet. XS4 Mini giver sikkehed til bygninger og mennesker 24/7. BRANDsikkerhed: XS4 Minis design til en enkel installation betyder, at brand certifikater bevares. Fordi boring er ikke påkrævet beholder dør sin fulde integritet, hvilket betyder øget sikkerhed og kontrol. XS4 Mini er bygget i to dele, der nemt kan skrues sammen.

6 10 11 XS4 Mini er kun begyndelsen. Snart bliver hele det nye sortiment fra SALTO introduceret på markedet. Vi vil i kommende måneder introducere vores nye platform. Den vil repræsentere branchens mest avanceret teknologi og tilslutningsmuligheder indenfor adgangskontrol, kombineret med brugercentreret design af høj standard. Markedet vil komme til at opleve en ny produktsortiment, som omfatter vores nye XS4 One, Mini en som langskilt version samt væglæsere og cylindre i nyt design såvel som en ny Dørkontroller. Vi tilbyder simpelthen det perfekt afrundet produktsortiment, en helt ny platform: XS Elegant design og banebrydende teknik har altid kendetegnet ved SALTO. Men når vores nye smarte standarder indenfor design og teknologi rammer markedet de kommende måneder forudser vi, at markedet reagerer med begejstring. Vi vil igen forstærke vores globale position som den bedste indefor adgangskontrol. NY-TÆNKT ADGANG NY-ERFARET ADGANG NY-DESIGNET ADGANG NY-OPDAGET ADGANG

7 12 13 SALTO XS4 GEO SALTO XS4 GEO cylinder er et teknisk vidunder, der kombinerer brugervenligt design med alle moderne krav til integrerede teknologier, som vil blive branchens nye de facto standard. SALTO XS4 GEO Cylinder sortiment kombinerer fleksibilitet med dens dokumenterede tilpasningsevne til globale standarder hvorved en effektiv anvendelse på en uendelig række af adgangspunkter bliver muligt takket være den lange liste af funktioner. SVN data-on-card - Giver maksimal effektivitet og mindre vedligeholdelsesomkostninger. Trådløs kontrol i realtid samt administrer, hvem der kan åbne hvilke døre på hvilke tidspunkter. RFID. NFC & Smart Card-teknologi gør det muligt for at integrere alle brugernes fysiske sikkerhed behov på kun ét adgangsmedie. Smart software gør det nemt at definere adgangsrettigheder om ændrede behov samtidig med at der altid er en hændelseslog. Sikker adgangskontrol 24/7 muliggør sikring og kontrol af stort set alle adgangspunkter. Nem installation og brug som gør at brugeren nemt kan opgradere stort set alle dørtyper til adgangskontrolleret døre så du kan styre på alle tidspunkter, hvem der får adgang til hvad, hvor og hvornår.

8 14 15 SALTO XS4 væglæser Den nye SALTO XS4 Væglæser er meget mere end bare en væglæser. Den er broen mellem offline og online. Standarden af SALTO design gør det utrolig nem at bruge. Kombineret med vores SALTO XS4 dørkontroller giver det et stærkt løft og forenkler integration med stort set alle typer af platforme til alle ejendomme. Desuden er XS4 Væglæser er yderst effektiv set fra et netværk og it-arkitektur perspektiv, hvilket gør det nemt at installere og samtidig giver et væld af funktioner og funktionalitet. SVN data-on-card - Giver maksimal effektivitet og mindre vedligeholdelsesomkostninger. Trådløs kontrol i realtid samt administrere flere døre gennem en POE -forbindelse. RFID. NFC & Smart Card-teknologi gør det muligt for at integrere alle brugernes fysiske sikkerhed behov på kun ét adgangsmedie. Smart software gør det nemt at definere adgangsrettigheder om ændrede behov samtidig med at der altid er en hændelseslog. Vejrbestandig og sikret mod hærværk - klar til den virkelige verden Sikker adgangskontrol 24/7 muliggør sikring og kontrol af stort set alle adgangspunkter. Brugervenligt design gør det nemmere for brugerne at forstå og bruge deres adgangskontrolsystem. Nem installation og brug som gør at brugeren nemt kan opgradere stort set alle dørtyper til adgangskontrolleret døre så du kan styre på alle tidspunkter, hvem der får adgang til hvad, hvor og hvornår.

9 16 17 SALTO XS4 ONE SALTO XS4 er et revolutionerende stand alone langskilt med de seneste tekniske innovationer fra vores nye platform XS Det giver komfort til et offline punkt let installation og ingen kabler - samtidig med at være stort setpå lige fod med ydeevnen for et online punkt. SVN data-on-card - Giver maksimal effektivitet og mindre vedligeholdelsesomkostninger. Trådløs kontrol i realtid og administration af flere døre i realtid med omkostningsbesparelser. Vejrbestandig og sikret mod hærværk - klar til den virkelige verden RFID. NFC & Smart Card-teknologi gør det muligt for at integrere alle brugernes fysiske sikkerhed behov på kun ét adgangsmedie. Smart software gør det nemt at definere adgangsrettigheder om ændrede behov samtidig med at der altid er en hændelseslog. Sikker adgangskontrol 24/7 muliggør sikring og kontrol af stort set alle adgangspunkter. Brugervenligt design gør det nemmere for brugerne at forstå og bruge deres adgangskontrolsystem. Fremtidssikrede elektronik der allerede er forberedt på den ny teknologi og fremtidens kommende funktionalitet.

10 18 19 RE-DEFInering af vores mål Hos SALTO måler vi graden af succes på hvor tilfredse vores kunder er med vores innovationer. For 13 år siden stod SALTO Systems bag lanceringen af verdens første elektronisk trådløs standalone langskilt. Således fik vi ændret verden indenfor adgangskontrol for altid. Vi satte en stopper for komplekse og dyre kablinger og samtidig med introducerede vi enkelhed og overkommelige priser uden at ofre på sikkerheden. Siden da har SALTO har udstyret mere end 2 mio døre med vores produkter, og vi fortsætter i vores bestræbelser på at udvikle overlegne elektroniske adgangskontrolløsninger. I modsætning til vores konkurrenter er vores fokus udelukkende på elektronisk adgangskontrol. Det er derfor vores innovationer er hurtigere og bedre. Hos SALTO arbejder vi målrettet for at fortsætte med at være mindst ët skirdt foran alle andre. Og det er vores enestående produktsotiment med til at sørge for. Det er vores fokus på elektronisk adgangskontrol af højeste tænkelige kvalitet der motivere os til at udvikle innovative markedsledende teknologier, som giver en konkret værdi til slutbrugerne. Vi er drevet af ambitionen om at alle kunder i dag fortsætter med at være tilfredse kunder i fremtiden.

11 Adgangskontrol du kan stole på Over 90 lande: Vi giver adgang til ekspertise uanset hvor projektet er. Over 15,000 projekter: Vi leverer innovative løsninger gennem succesfulde partnerskaber. Over 2,000,000 låse: Vi sikre døre verden rundt ca 15,000,000 mennesker bruger SALTO produkter hver dag. SALTO Kontorer i verden Australien Belgien Canada Colombia Danmark De Forenede Arabiske Emirater Finland Frankrig Holland Mexico New Zealand Norge Polen Portugal Schweiz Singapore Slovakiet Spainien Syd Afrika Sverige Tjekkiet Tyskland Storbritannien USA CXM-DK-SAL Copyright 2014 by SALTO Systems All rigths reserved. No part of this publication may be reproduced or transmitted in any form or by any means, electronic or mechanical, including photocopy or any storage and retrieval system, without permission in writting from the publishers.

R u k o S m a r t A i r

R u k o S m a r t A i r R u k o S m a r t A i r E n n y h ø j s t a n d a r d f o r e f f e k t i v, e n k e l o g b e r ø r i n g s f r i e l e k t r o n i s k a d g a n g s k o n t r o l OFF ON LIN F r e m t i d e n p å s i

Læs mere

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir OFF LINE Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Fremtiden i

Læs mere

SMARTair TM Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair TM Adgangskontrolsystem.   ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair TM Adgangskontrolsystem www.ruko.dk ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol.

Læs mere

SALTO CLOUDBASERET ADGANGSKONTROL

SALTO CLOUDBASERET ADGANGSKONTROL SALTO CLOUDBASERET ADGANGSKONTROL SALTO KS SALTO KS ER EN ELEKTRONISK ADGANGSKONTROLLØSNING TIL SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER, DER GIVER DIG EN SMARTERE MÅDE AT ADMINISTRERE BRUGERNES ADGANG. SALTOs

Læs mere

SMARTair TM Guest. Fra værelsesnøgler til adgangskort. Adgangskontrolløsning til mindre hoteller

SMARTair TM Guest. Fra værelsesnøgler til adgangskort. Adgangskontrolløsning til mindre hoteller SMARTair TM Guest Fra værelsesnøgler til adgangskort Adgangskontrolløsning til mindre hoteller ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions » SMARTair Guest er den perfekte adgangskontrolløsning

Læs mere

Glem alt om nøgler! Skift til Aperio

Glem alt om nøgler! Skift til Aperio Udvid dit adgangskontrolsystem med trådløs låseteknologi Glem alt om nøgler! Skift til Aperio 2 Har du nogle døre med adgangskontrol og nogle med nøgler? Hvorfor administrere to forskellige systemer? Glem

Læs mere

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir - Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et fleksibelt og enkelt adgangskontrolsystem SmartAir er velegnet til virksomheder, boligforeninger, kommuner

Læs mere

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol. Et adgangskontrolsystem

Læs mere

CLIQ Triton 501. Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQ Triton 501. Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Triton 501 Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Det bedste fra to verdener CLIQ er et låsesystem baseret på en

Læs mere

SmartAir. Offline adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. Offline adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir Offline adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et enkelt og fleksibelt system SmartAir er et adgangskontrolsystem, der er velegnet til både virksomheder,

Læs mere

Aperio. Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Aperio. Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Aperio Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Online adgangskontrol på glasdøre, kan hurtigt blive både dyrt og besværligt. Det er ikke tilfældet

Læs mere

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE Access STAND ALONE OFF ON Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Løsninger til ethvert behov Access indgår som toppen af kransekagen

Læs mere

CLIQ. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik

CLIQ. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik CLIQ Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik Det bedste fra to verdener CLIQ er bl.a. ideelt til fredede bygninger, da installationen ikke kræver at der skal laves ændringer på døren. 75,833

Læs mere

SMARTair Hotel. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair Hotel. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Hotel ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Hotel SMARTair Hotel er en løsning specielt udviklet til bygninger med behov for muligheden for at checke ind og -ud. Med

Læs mere

RX WEB. Online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

RX WEB. Online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions RX WEB Online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 RX WEB et højteknologisk adgangskontrolsystem RX WEB fra Ruko er designet til mindre og mellemstore virksomheder,

Læs mere

CLIQTM. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQTM. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQTM Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Det bedste fra to verdener CLIQ TM er et låsesystem baseret på en mekanisk nøgle kombineret

Læs mere

SMARTair Hotel. til fx hoteller, vandrehjem, moteller

SMARTair Hotel. til fx hoteller, vandrehjem, moteller SMARTair Hotel til fx hoteller, vandrehjem, moteller SMARTair Hotel SMARTair Hotel er en løsning specielt udviklet til bygninger med behov for muligheden for at checke ind og -ud. Med Hotel er det muligt

Læs mere

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter.

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. Genialt enkel. Genialt sikker. www.burg-wachter.com Den perfekte kombination af simplicitet og sikkerhed. SETS Ideel til små og mellemstore

Læs mere

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Standard Solution Vertical Lift System Kardex Remstar Towermat: Opbevar stort og tungt gods effektivt

Læs mere

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Remote ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Når tiden er en afgørende faktor Når man har ansvaret for indsatsen ved de ulykker, brande og naturkatastrofer som finder sted inden

Læs mere

Berøringsfrie løsninger. Netværksbaseret Låsesystem ET MEDIE, EN TEKNOLOGI... UENDELIGE MULIGHEDER

Berøringsfrie løsninger. Netværksbaseret Låsesystem ET MEDIE, EN TEKNOLOGI... UENDELIGE MULIGHEDER Berøringsfrie løsninger Netværksbaseret Låsesystem ET MEDIE, EN TEKNOLOGI... UENDELIGE MULIGHEDER et medie en teknologi uendelige muligheder... SALTO introducerer XS4 RFID-systemet, et nyt koncept inden

Læs mere

Smart afl åsning uden nøgle

Smart afl åsning uden nøgle Smart afl åsning uden nøgle. Hæng Deres gamle nøgle på knagen,... Ved mekaniske låseanlæg kan en mistet nøgle blive rigtig Hvorfor dyr. Og De når bør en vælge medarbejder den elektroniske forlader sit

Læs mere

Remote CLIQ. CLIQRemote. Teleindustrien

Remote CLIQ. CLIQRemote. Teleindustrien TM CLIQ CLIQRemote Remote Teleindustrien ASSA ASSA ABLOY, ABLOY,the theglobal globalleader leader in in door dooropening openingsolutions solutions Når sikring af telenettet er afgørende Det kræver en

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

En identitet, Et navn. Jenk skifter navn til ebmpapst. ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG. ebm-papst Denmark ApS

En identitet, Et navn. Jenk skifter navn til ebmpapst. ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG. ebm-papst Denmark ApS En identitet, Et navn ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG ebm-papst Denmark ApS Bachmühle 2 D-74673 Mulfingen Phone +49 7938 81-0 Fax +49 7938 81-110 info1@de.ebmpapst.com Vallensbækvej 21 DK 2605 Brøndby

Læs mere

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed SafeCom er repræsenteret af certificerede partnere i: Australien Danmark England Finland Frankrig Holland Hong Kong Indonesien Irland

Læs mere

Triton 501 Højsikkerheds låsesystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Triton 501 Højsikkerheds låsesystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Triton 501 Højsikkerheds låsesystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Foran med teknologien Det er på baggrund af vores ønske om at være den førende leverandør på markedet for sikkerhed,

Læs mere

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol RX WEB online og fleksibel adgangskontrol 2 RX WEB en enkel og effektiv løsning Med RX WEB får man et adgangskontrolsystem, hvor der er taget hensyn til at systemet skal være brugervenligt, og nemt at

Læs mere

Clay. By SALTO. 2 Clay by SALTO

Clay. By SALTO. 2 Clay by SALTO 2 Clay by SALTO Clay By SALTO Clay by SALTO er den nemme, trådløse og sikre Cloudbaserede låseløsning til små og mellemstore virksomheder. Revolutionerende design, brugbarhed og egenskaber. Clay er en

Læs mere

SMARTair. Pro Wireless Online. Fleksibel online adgangskontrol i real-tid

SMARTair. Pro Wireless Online. Fleksibel online adgangskontrol i real-tid SMARTair Pro Wireless Online Fleksibel online adgangskontrol i real-tid Vær smart i en travl og foranderlig verden vælg SMARTair Du har kontrol i real-tid over alle døre og adgangspunkter i bygningen,

Læs mere

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER.

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. Enkel administration af adgangsrettigheder til låsecylindre og nøgler. Enkelt at installere og let at vedligeholde. iloq opfylder følgende certificeringskrav:

Læs mere

Nøgleskabe og værdiskabe. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Nøgleskabe og værdiskabe. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Nøgleskabe og værdiskabe ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Med forseglings-nøgleringe kan man sikre sig at et godt overblik og forenkle administrationen af nøglerne. Intelligente

Læs mere

Mersalg til eksisterende kunder. Flemming Dufke Mercuri International

Mersalg til eksisterende kunder. Flemming Dufke Mercuri International 1 Mersalg til eksisterende kunder Flemming Dufke Mercuri International En kort introduktion Ansat i Mercuri International siden 1993 Administrerende Direktør/Partner Sælger, Konsulent, Træner, Salgsleder

Læs mere

DET ER NEMT AT BOOSTE DIN RÆKKEVIDDE, EKSPONERING OG ROI

DET ER NEMT AT BOOSTE DIN RÆKKEVIDDE, EKSPONERING OG ROI DET ER NEMT AT BOOSTE DIN RÆKKEVIDDE, EKSPONERING OG ROI Vælg din foretrukne EasyGo-pakke nu www.easyfairs.com/easygo By EASYFAIRS BOOST DIN RÆKKEVIDDE, EKSPONERING OG ROI EasyGo erstatter Online365 og

Læs mere

PRODUKTION & SALGSSELSKABER

PRODUKTION & SALGSSELSKABER Globalt salg og service Danfoss sælger produkter med tilhørende service over hele verden i et globalt netværk med 118 salgsselskaber og 72 forhandlere og distributører. Salgsselskaberne ledes fortrinsvist

Læs mere

Vertical Lift Module BOX. Kardex VLM BOX. Et komplet kassesystem: Mere fleksibilitet Højere lagerkapacitet Bedre håndtering

Vertical Lift Module BOX. Kardex VLM BOX. Et komplet kassesystem: Mere fleksibilitet Højere lagerkapacitet Bedre håndtering Kardex VLM BOX Et komplet kassesystem: Mere fleksibilitet Højere lagerkapacitet Bedre håndtering Kardex VLM BOX En fleksibel løsning, der passer til dine behov 50 mm interval i skalerbart koncept + 20

Læs mere

Brug for flere digitale investeringer

Brug for flere digitale investeringer Michael Meineche, økonomisk konsulent mime@di.dk, 3377 3454 FEBRUAR 2017 Brug for flere digitale investeringer Danmark er ved at veksle en plads forrest i det digitale felt til en plads i midterfeltet.

Læs mere

Stærkt afkast comeback i Unit Link pensioner i år

Stærkt afkast comeback i Unit Link pensioner i år København, den 26. oktober 2009 Ny pensionsanalyse: Stærkt afkast comeback i Unit Link pensioner i år Morningstar analyserer nu som noget nyt pensionsselskabernes egne risikoprofil fonde fra Unit Link

Læs mere

Luftbehandlingsløsning

Luftbehandlingsløsning Luftbehandlingsløsning Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indledning (4-5) Bærbare klimaanlæg (6-9) Vægmonterede klimaanlæg (10-11) Varmepumper (12-13) Klimaanlæg til lettere kommerciel brug (14-15)

Læs mere

"Alting bør gøres så enkelt som muligt, men heller ikke enklere." (A. Einstein)

Alting bør gøres så enkelt som muligt, men heller ikke enklere. (A. Einstein) As easy as that. 12345 "Alting bør gøres så enkelt som muligt, men heller ikke enklere." (A. Einstein) 12345 Lenze gør meget enklere. Tidens hurtige udvikling har mange udfordringer til os. I fremtiden

Læs mere

Intuitiv. Fleksibel. Virker simpelthen.

Intuitiv. Fleksibel. Virker simpelthen. Intuitiv. Fleksibel. Virker simpelthen. 2 Clay by SALTO Clay By SALTO Clay by SALTO er den unikke, nemme, effektive og omkostningsbesparende adgangskontrol løsnibger til små og mellem store virksomheder.

Læs mere

CLIQ Solo Enkel og fleksibel sikkerhed som du selv kan opdatere. Tilføj og fjern selv nøgler Ingen kabling Enkel montering

CLIQ Solo Enkel og fleksibel sikkerhed som du selv kan opdatere. Tilføj og fjern selv nøgler Ingen kabling Enkel montering Tilføj og fjern selv nøgler Ingen kabling Enkel montering CLIQ Solo Enkel og fleksibel sikkerhed som du selv kan opdatere ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Hvis jeg selv eller en

Læs mere

PISA 2015 Danske unge i en international sammenligning. Gå-hjem-møde

PISA 2015 Danske unge i en international sammenligning. Gå-hjem-møde PISA 2015 Danske unge i en international sammenligning Gå-hjem-møde Oversigt over resultaterne i PISA 2015 Ved Hans Hummelgaard, formand for det danske PISA-konsortium og analyse- og forskningschef i KORA

Læs mere

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad 2 Praesideo lydsystemer til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg fra Bosch Hold offentligheden

Læs mere

Spar på strømmen det er op til dig. Der er meget at spare med trådløs, batteridrevet adgangskontrol

Spar på strømmen det er op til dig. Der er meget at spare med trådløs, batteridrevet adgangskontrol Spar på strømmen det er op til dig Der er meget at spare med trådløs, batteridrevet adgangskontrol Strømforbruget betyder noget spar penge med batteridrevet trådløs adgangskontrol Adgangskontrol med ledninger

Læs mere

Triton 501. Låsesystem med højeste sikkerhed. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Triton 501. Låsesystem med højeste sikkerhed. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Triton 501 Låsesystem med højeste sikkerhed ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Triton 501 låsesystem Ruko s nyeste stjerne er låsesystemet Triton 501. Det er et patenteret låsesystem,

Læs mere

SMARTair TM Pro Wireless Online. Fleksibel online adgangskontrol i real-tid. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair TM Pro Wireless Online. Fleksibel online adgangskontrol i real-tid. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair TM Pro Wireless Online Fleksibel online adgangskontrol i real-tid ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Vær smart i en travl og foranderlig verden vælg SMARTair. Du har kontrol

Læs mere

Ruko dp STØRRE FRIHED OG TRYGHED MED DEN NYE GENERATION AF ET AF VERDENS MEST SIKRE LÅSESYSTEMER

Ruko dp STØRRE FRIHED OG TRYGHED MED DEN NYE GENERATION AF ET AF VERDENS MEST SIKRE LÅSESYSTEMER Ruko dp STØRRE FRIHED OG TRYGHED MED DEN NYE GENERATION AF ET AF VERDENS MEST SIKRE LÅSESYSTEMER Effektiv sikring starter med mekanisk sikring a Der er mange måder at sikre sig på. Alle eksperter bl.a.

Læs mere

100% adgangskontrol med FlexAir

100% adgangskontrol med FlexAir 100% adgangskontrol med FlexAir 100% ADGANGSKONTROL 100% LET SIKKERT ØKONOMISK FlexAir Enkelt, fleksibelt og sikkert Med FlexAir adgangskontrolsystem fra Scantron træffer du altid det rigtige valg. Systemet

Læs mere

Remote CLIQ. CLIQRemote. Energileverandør

Remote CLIQ. CLIQRemote. Energileverandør TM CLIQ CLIQRemote Remote Energileverandør ASSA ASSA ABLOY, ABLOY,the theglobal globalleader leader in in door dooropening openingsolutions solutions Kombination af forskellige sikkerhedsniveauer giver

Læs mere

Oversigt over resultaterne i PISA Ved Hans Hummelgaard, formand for det danske PISA-konsortium og analyse- og forskningschef i KORA

Oversigt over resultaterne i PISA Ved Hans Hummelgaard, formand for det danske PISA-konsortium og analyse- og forskningschef i KORA Oversigt over resultaterne i PISA 2015 Ved Hans Hummelgaard, formand for det danske PISA-konsortium og analyse- og forskningschef i KORA Formålet med PISA Måle, om unge har kompetencer, der kan bruges

Læs mere

ANALYSENOTAT Prognose: Den samlede beklædningsog fodtøjseksport når nye højder

ANALYSENOTAT Prognose: Den samlede beklædningsog fodtøjseksport når nye højder ANALYSENOTAT Prognose: Den samlede beklædningsog fodtøjseksport når nye højder AF SEKRETARIATSCHEF NIKOLAI KLAUSEN OG ANALYSEKONSULENT JAKOB KÆSTEL MADSEN Beklædnings- og fodtøjseksport for 32,8 mia. kr.

Læs mere

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER.

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. Enkel administration af adgangsrettigheder til låsecylindre og nøgler. Enkelt at installere og let at vedligeholde. MILJØVENLIGT LÅSESYSTEM UDEN BATTERIER

Læs mere

XStream Luft- og smudsudskillere

XStream Luft- og smudsudskillere Større effektivitet, lavere energiforbrug Luft- og smudsudskillere Den smarte løsning til varmeanlæg. Med ekstrem effekt. Med en unik ECO-/MAX-tilstand Meget enkel at installere Mindre slitage, mindre

Læs mere

SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet

SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet E MPOWERING YOUR BUSINE SS SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet www.toyota-forklifts.dk SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet Som man kan forvente af verdens førende

Læs mere

Begejstring skaber forandring

Begejstring skaber forandring DI og Industriens hus 04. jun. 13 Begejstring skaber forandring Lars DI Konkurrenceevne dagens debat Konkurrenceevne: Lønomkostninger, Produktivitet, Kursforhold 2000: 100 2008: 75 2013: 85 Overskud på

Læs mere

N X T MOV. Multirack NEXT MOVE kombinerer innovativt design med et utal af funktioner. De nye racks

N X T MOV. Multirack NEXT MOVE kombinerer innovativt design med et utal af funktioner. De nye racks Multirack NEXT MOVE N X T MOV Multirack NEXT MOVE kombinerer innovativt design med et utal af funktioner. De nye racks er skabt til den dynamiske og moderne virksomhed, hvor effektivitet og funktionalitet

Læs mere

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i...

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys Elektronisk adgangskontrol Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys fleksibel adgangskontrol En moderne, dynamisk virksomhed stiller krav til fleksibilitet, infrastruktur og forskellige adgangsniveauer

Læs mere

DET ER DE INDRE VÆRDIER, DER TÆLLER LØSNINGER TIL DREVTEKNIKKEN INDEN FOR ROBOTTEKNOLOGIEN

DET ER DE INDRE VÆRDIER, DER TÆLLER LØSNINGER TIL DREVTEKNIKKEN INDEN FOR ROBOTTEKNOLOGIEN DET ER DE INDRE VÆRDIER, DER TÆLLER LØSNINGER TIL DREVTEKNIKKEN INDEN FOR ROBOTTEKNOLOGIEN Smart Motor-sensorer SMART MOTOR-SENSORER HELT IGENNEM INTELLIGENTE SICK MOTOR-FEEDBACKSYSTEMER Præcise, pålidelige

Læs mere

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ARX Fremtidssikret online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 ARX åbner for nye muligheder ARX er designet til større virksomheder og institutioner, fordi systemet

Læs mere

Lars Goldschmidt. Konkurrenceevne DK. 30. okt. 12. Konkurrenceevne DK

Lars Goldschmidt. Konkurrenceevne DK. 30. okt. 12. Konkurrenceevne DK Konkurrenceevne DK 30. okt. 12 Konkurrenceevne DK Lars Disposition Hvad skal vi leve af Danmark er udfordret Rammebetingelser er afgørende Hvad kan vi selv gøre DI s indsats 2 Hvad skal Danmark leve af

Læs mere

Carl F adgangskontrol er mere end blot adgangssikring til hoteller og virksomheder. Det er gennemtænkt adgangskontrol, der kan tilpasses alle.

Carl F adgangskontrol er mere end blot adgangssikring til hoteller og virksomheder. Det er gennemtænkt adgangskontrol, der kan tilpasses alle. Nytænkning Carl F adgangskontrol er en ny måde at tænke adgangskontrol på. SALTO, vores samarbejdspartner på adgangskontrol, har skabt en løsning, der overvinder alle tidligere begrænsninger inden for

Læs mere

MI X display dørstationer og A 1 display ringetryk - en del af FlexAir adgangskontrol

MI X display dørstationer og A 1 display ringetryk - en del af FlexAir adgangskontrol MI X display dørstationer og A 1 display ringetryk - en del af FlexAir adgangskontrol Få display dørstationer og display rin Med FlexAir smelter dørtelefoner og adgangskontrol sammen til et system Ændring

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Remote ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Skab tryghed for borgerne Det kan til tider være en udfordring, at håndtere og administrere mekaniske nøgler til borgere som får besøg

Læs mere

FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED. Electronic Access Control

FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED. Electronic Access Control FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED Electronic Access Control FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED ELECTRONIC ACCESS CONTROL FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED MED ENKEL ADMINISTRATION DORMA lancerer et komplet koncept for fleksibel tilgængelighed

Læs mere

Cirkulære om. Satsregulering pr. 1. januar 2002 for tjenesterejser

Cirkulære om. Satsregulering pr. 1. januar 2002 for tjenesterejser Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2002 for tjenesterejser 2002 1 CIRKULÆRE OM SATSREGULERING PR. 1. JANUAR 2002 FOR TJENESTEREJSER (Til samtlige ministerier mv.) 1. I medfør af Finansministeriets,

Læs mere

Virksomheder samarbejder for at skabe nye markeder

Virksomheder samarbejder for at skabe nye markeder Organisation for erhvervslivet oktober 29 Virksomheder samarbejder for at skabe nye markeder AF KONSULENT TOM VILE JENSEN, TJN@DI.DK OG KONSULENT KIRSTEN ALKJÆRSIG, kna@di.dk Virksomhedernes vej ud af

Læs mere

September, NEU. Vinge inspektion

September, NEU. Vinge inspektion September, NEU Vinge inspektion Investering i vedligeholdelse af vinger Vingerne er den vigtigste komponent i en vindmølle Design af en vindmølle starter med at definere rotor størrelsen 90% af vibrationerne

Læs mere

SALTO ADGANGSKONTROL. Fleksibelt og fremtidssikret

SALTO ADGANGSKONTROL. Fleksibelt og fremtidssikret SALTO ADGANGSKONTROL Fleksibelt og fremtidssikret Hvorfor... SALTO er en verden af intelligente sikringsløsninger, der med sine produkter både teknisk og designmæssigt er førende inden for elektronisk

Læs mere

100% adgangskontrol med FlexAir

100% adgangskontrol med FlexAir NGSKONT GA R AD OL 100 % 100% adgangskontrol med FlexAir LE T S OM IS K 100% IK K K ERT Ø ON FlexAir Det sikre valg Med FlexAir adgangskontrolsystem fra Scantron træffer du altid det rigtige valg. Systemet

Læs mere

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor FØDEVARESIKKER (ECOLAB) SALTVANDSRESISTENT SVEJSE IMMUN...er nu også svejseimmun! Poto : U.S. Navy - Brugen krænker ingen regler opstillet af U.S. Navy Serie

Læs mere

FOREG REOLSYSTEMER ALT I SKØNNESTE ORDEN!

FOREG REOLSYSTEMER ALT I SKØNNESTE ORDEN! FOREG REOLSYSTEMER ALT I SKØNNESTE ORDEN! Så meget ORDEN skal der være. 2 Arkivalier skal kunne fi ndes hurtigt og sikkert. Derfor er overblik og klar struktur ikke kun et ønske, men en dagligdags nødvendighed.

Læs mere

Code Handle. Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Code Handle. Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Code Handle Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Sikring af terrassedøren og vinduet har aldrig været nemmere Med Code Handle kan du nemt

Læs mere

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Satsregulering pr. 1. januar 2001 for tjenesterejser

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Satsregulering pr. 1. januar 2001 for tjenesterejser FINANSMINISTERIET Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2001 for tjenesterejser 2001 1 CIRKULÆRE OM SATSREGULERING PR. 1. JANUAR 2001 FOR TJENESTEREJSER (Til samtlige ministerier mv.) 1. I medfør af

Læs mere

Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring

Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring 2 Plena Easy Line højttaleranlæg Den praktiske vej til høj kvalitet i højttaleranlæg Brugervenlig med zonemærkning og indstillingsindikatorer Smart equalizer

Læs mere

Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2004

Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2004 Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2004 2004 Cirkulære af 17. december 2003 Perst. nr. 081-03 PKAT nr. J.nr. 03-5411-3 CIRKULÆRE OM SATSREGULERING PR. 1. JANUAR 2004 FOR TJENESTEREJSER (Til samtlige

Læs mere

NÆSTE GENERATION NØGLEFRI. NU. Det bedste inden for nøglefri sikkerhed.

NÆSTE GENERATION NØGLEFRI. NU. Det bedste inden for nøglefri sikkerhed. 01 NÆSTE GENERATION NØGLEFRI. NU. AX.Advanced Xchange Nyheder 2018 Det bedste inden for nøglefri sikkerhed. 02 NÆSTE GENERATION NØGLEFRI NU. Siden vort firma blev grundlagt for mere end tyve år siden erstatter

Læs mere

Vindmøller i dag og i morgen. SVP Product Management Johnny Thomsen Vindtræf 2015. 7. November 2015 i Aarhus

Vindmøller i dag og i morgen. SVP Product Management Johnny Thomsen Vindtræf 2015. 7. November 2015 i Aarhus Vindmøller i dag og i morgen SVP Product Management Johnny Thomsen Vindtræf 2015. 7. November 2015 i Aarhus Mølleejere eller aktionær interessen i et stærkt Vestas 2011, 3. kvartal 2015, 3. kvartal 2 Name

Læs mere

FIELDBUS I/O ADVANTAGE

FIELDBUS I/O ADVANTAGE FIELDBUS I/O ADVANTAGE Reducerer kabling og installationsomkostninger 2 I/O per node Beskyttelsesklasse IP/IP7 Enkeltpunkt diagnose Fuldt konfigurerbare I/O punkter Kompakt robust konstruktion 02 03 SKAB

Læs mere

Ruko SmartAir Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir SmartAir Ruko

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Remote ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Sikring af drikkevandet er en tillidssag Når man har ansvar for vores drikkevand, er sikkerheden på de forskellige bygninger meget vigtig.

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2009 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2009 for tjenesterejser Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2009 for tjenesterejser 2008 Cirkulære af 16. december 2008 Perst. nr. 078-08 J.nr. 08-5411-6 Indholdsfortegnelse Cirkulære...3 Bilag 1. Transportgodtgørelse pr.

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2008 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2008 for tjenesterejser Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2008 for tjenesterejser 2007 Cirkulære af 19. december 2007 Perst. nr. 103-07 J.nr. 07-5411-3 Indholdsfortegnelse Cirkulære...3 Bilag 1. Transportgodtgørelse pr.

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2006 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2006 for tjenesterejser Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2006 for tjenesterejser 2006 Cirkulære af 21. december 2005 Perst. nr. 069-05 PKAT nr. J.nr. 05-5411-5 Cirkulære om satsregulering pr. 1. januar 2006 for tjenesterejser

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2007 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2007 for tjenesterejser Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2007 for tjenesterejser 2006 Cirkulære af 21. december 2006 Perst. nr. 068-06 PKAT nr. J.nr. 06-5411-6 Indholdsfortegnelse Cirkulære... 3 Bilag 1. Transportgodtgørelse

Læs mere

Studieprøven. Skriftlig fremstilling. Skriftlig del. November-december 2015. Opgave 1: Uddannelse og løn. Opgave 2: Verdens nye middelklasse

Studieprøven. Skriftlig fremstilling. Skriftlig del. November-december 2015. Opgave 1: Uddannelse og løn. Opgave 2: Verdens nye middelklasse Studieprøven November-december 2015 Skriftlig del Skriftlig fremstilling Opgave 1: Uddannelse og løn Opgave 2: Verdens nye middelklasse Opgave 3: Sygefravær Du skal besvare én af opgaverne. Hjælpemidler:

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

MoMo giver tid til læring og trivsel

MoMo giver tid til læring og trivsel 2 TID TIL LÆRING OG TRIVSEL MoMo giver tid til læring og trivsel SYSTEMATIC VIL GØRE EN FORSKEL Derfor er MoMo en helt ny og visionær læringsplatform. Med MoMo opfylder vi ikke kun de forventelige krav,

Læs mere

Hvordan kan investeringer i uddannelse, forskning og innovation bidrage til at fastholde lægemiddelproduktion i Danmark?

Hvordan kan investeringer i uddannelse, forskning og innovation bidrage til at fastholde lægemiddelproduktion i Danmark? Hvordan kan investeringer i uddannelse, forskning og innovation bidrage til at fastholde lægemiddelproduktion i Danmark? v/ Stina Vrang Elias, Adm direktør i Tænketanken DEA 18.09.2013 Tænketanken DEA

Læs mere

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER.

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. Enkel administration af adgangsrettigheder til låsecylindre og nøgler. Enkelt at installere og let at vedligeholde. MILJØVENLIGT LÅSESYSTEM UDEN BATTERIER

Læs mere

Intelligent lys til lagerog produktionsområder

Intelligent lys til lagerog produktionsområder GreenWarehouse Lager og produktion Intelligent lys til lagerog produktionsområder Et fleksibelt, intelligent og energibesparende system 1 Lidls distributionscenter, Heerenveen, Holland 2 Én perfekt pakke

Læs mere

Hvordan får vi Danmark op i gear?

Hvordan får vi Danmark op i gear? MainTech 2013 15. maj 13 Hvordan får vi Danmark op i gear? Kent Damsgaard Underdirektør, DI Kan du få 500 kr. ud af en femmer? 2 Danske virksomheder har globale styrker Blandt de bedste til at levere i

Læs mere

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Kvalitet Sikkerhed Tryghed proxsafe løser dine nøgleproblemer Hvor er digital kameraet? Hvem har brugt firmabilen? Hvornår var teknikeren sidst i

Læs mere

Nøgleskabe og værdiskabe. Overblik og adminstration af nøgler

Nøgleskabe og værdiskabe. Overblik og adminstration af nøgler Nøgleskabe og værdiskabe Overblik og adminstration af nøgler Med forseglingsnøgleringe kan man sikre sig at et godt overblik og forenkle administrationen af nøglerne. 2 Intelligente elektroniske nøgleskabe

Læs mere

Et nyt koncept inden for maskinstyring CJ1-SERIEN

Et nyt koncept inden for maskinstyring CJ1-SERIEN Et nyt koncept inden for maskinstyring CJ1-SERIEN smart, åben og modulær Advanced Industrial Automation For at være konkurrencedygtig inden for udvikling af automationsløsninger skal du være fleksibel,

Læs mere

Det bedste er blevet endnu bedre

Det bedste er blevet endnu bedre Det bedste er blevet endnu bedre Kræv den NYE ALPHA2 KONSTANT INNOVATION DET LIGGER I VORES GENER Med over 3 millioner solgte enheder på verdensplan har Grundfos ALPHA2 vist sig at være verdens bedst sælgende

Læs mere

CLIQ dp Skræddersyede låsesystemer hvor du kan kombinere tre sikringsniveauer

CLIQ dp Skræddersyede låsesystemer hvor du kan kombinere tre sikringsniveauer CLIQ dp Skræddersyede låsesystemer hvor du kan kombinere tre sikringsniveauer Nøgleordet er sikkerhed Når mange forskellige mennesker dagligt færdes i de samme bygninger, stiller det store krav til en

Læs mere

BEKEY PRODUKTSORTIMENT

BEKEY PRODUKTSORTIMENT BEKEY PRODUKTSORTIMENT B E S A F E, B E Q U I C K, B E K E Y! 1 EKEY 2 NETKEY Software NETKEY er en cloud-baseret software, der fungerer som en sikkert administrationsmodul til distribution og overvågning

Læs mere