BOBLEN. August Svømmehals kort udleveres i svømmehallen ved sæsonstart.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BOBLEN. August Svømmehals kort udleveres i svømmehallen ved sæsonstart."

Transkript

1 O O O O BOBLEN O O August 2017 Svømmehals kort udleveres i svømmehallen ved sæsonstart.

2 Bådehavnen Køge Mobil Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf eller jesper.jytte@os.dk Tilmelding til madaften på:

3 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: Danske Bank: Bestyrelsen: Formand: Thomas Aakjer Næstformand: Palle Møller Kasserer: Jeanette Tina Jensen Sekretær: Lars Bock Bestyrelsesmedlemmer: o William Siefert o Jan Samsing o Robert Veng Suppleant: Søren Due Andersen Revisor: Peer Christensen Revisor suppl.: Morten Printzlau Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Turudvalg: o Carsten Mølbak o Thomas Aakjer o Annie Mikkelsen o Peter Adelhejd Pedersen o Peter Wium o Dennis Olsen o Palle Møller Materialeudvalg: o Carsten Mølbak o Jesper Nielsen o David Gravenhorst o Ivan Møller UV-Rugby & UV-jagt udvalg: o William Siefert o Peer Christensen undervandsrugby@koegedykkerklub.dk uvjagt@koegedykkerklub.dk Annoncesalg: o Peter Wium o Solveig Bruhn Leje af klublokaler & adm. af nøgler: o Poul Engell poul@famengell.dk Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Kabys og festudvalg: o Henriette Hansen o Robert Veng o Hanne Klein o Peter Klein o Majbritt Birk Olsen o Ivan Møller Web udvalg: o Lars Bock o Thomas Aakjer Ansvarlig Klub Instruktør: DEADLINE til BOBLEN Tlf.: o Carsten Mølbak er den 1. i hver måned Send til: Redaktør Boblen: Tlf.: o Else Aagaard boblen@koegedykkerklub.dk boblen@koegedykkerklub.dk Bladet udkommer gange om året Forside foto: Søren Due Andersen KØGE DYKKERKLUB En Klub for alle VIL DU VÆRE MED? Danmarks bedste dykkerklub!

4 Referat fra bestyrelsesmøde d. 20. juni 2017 Deltagere: Robert, William, Thomas, Jeanette, Søren, Palle, Lars Afbud: Jeanette 1. Det blev både til bronze i hold og individuelt, til DM i undervandsjagt på Als første weekend i juni. 2. SøKøgerne har fået tildelt ,- fra kultur- og idrætsudvalget i Køge. 3. TÅ laver tilmelding til svømmehallen, bemærk at der bliver stillet krav til at man ved at få svømmehalskortet også deltager i livredderordningen. 4. Jeanette har meldt ud at hun trækker sig fra bestyrelsen og som kasserer til næste orbinære GF, bestyrelsen. Bo Gjerlev Sørensen har meldt sig som kandidat. 5. Klubbens fastpris aftale med SEAS-NVE fastholdes. 6. T-Shirts, de sidste tryk er ved at være brugt og Palle henter tilbud samt forslag til nye. 7. TÅ undersøger om der er mulighed for at kunne benytte svømmehallens træningssal og under hvilke forhold det i givet fald vil være. 8. Lejepris af klubben er aftalt justeret fra 500,- til 1.000,-. fordi den så dækker fra dagen før til dagen efter lejen. Medlemmer har adgang til klubben under lejen i forbindelse med flaskefyldning, m.v. men vi henstiller til at de selvfølgelig udviser hensyn og herudover benytter olderne klublokalet den sidste fredag i måneden. 9. Der er lavet service på store RIB samt trailer. 10. Husk ekstraordinær generalforsamling i klubben den , kl På bestyrelsens vegne, Lars Bock Næste møde er torsdag den 24. august kl i klubben. Af William Seifert. Nyt fra UV-Rugby og Uv-Jagt

5 kr. til søkøgerne Undervandsrugby sæsonen er overstået og en ny er ved at skulle begynde. Flokken af søkøger vokser stadig og resultaterne bliver bedre og bedre. I den forgangne sæson genvandt vi Trofæet i Amager cup, efter et par års pause. Det var en vigtig skalp på vejen. Det var ekstra fint at der var rekord mange hold med i år og at der var mange Elite spillere med også. Det var da heller ikke nogen nem vej til podiet og mange kampe blev kun vundet med et enkelt mål. I 2 division har vi spillet rigtig mange kampe, da der var 8 tilmeldte hold i år. Vi har vundet en del, men også tabt nogen. Det vigtigste er dog at vi har fået kørt nogen af vores dygtige juniorspillere ind i de voksnes rækker. Der har kun været rosende ord tilovers, når vi stillede hold med 3-4 juniorspillere på år. Man må sige at de unge har mod og vilje, når de kaster sig i baljen med en flok fuldvoksne spillere. Til vores juniortræning har det været lidt op og ned med nye. Men i øjeblikket har vi en fast skare på 4 piger, en mor og 5 drenge. Der har desværre ikke været nogen juniorcup de sidste par år, men i den nye sæson vil vi prøve at tage til Sverige, hvor der er flere junior hold. Vi vil også prøve at fiske nye spillere til sæsonstart, så vi har en lidt større trup. I 1 division var vi lige ved og næsten. Vi havde slået alle de andre hold - lige på nær Flipper. I den sidste kamp i maj måned skulle det hele afgøres. Kampen var tæt og hård, men desværre vandt Flipper med 3-2. Men tænk at vi nu er i toppen af Dansk uv-rugby og spiller lige op med de bedste. Det er ikke mange år siden at vi entrerede 1 division og tabte alle kampe med mere end 10 eller 20 mål. Fremgangen og resultaterne har da også betydet, at andre spillere kigger sig omkring og lægger mærke til Køge og i næste sæson bliver vi forstærket med et par rigtig gode spillere. I elitedivisionen var vi med til 2 cups og vi vandt faktisk et par kampe og viste fin figur. I elitedivisionen var der sidste år desværre kun 4 andre hold, der stillede op. Odense, Århus, 2 KBH hold og så Køge. Forskellen fra top og ned til midten af de danske hold er simpelthen blevet for stor. Flipper spiller med i Euroleage hver måned og her spiller de imod verdens bedste klubhold rundt omkring i Europa. Derfor udvikler de sig rigtig meget i forhold til resten. Fra næste år af, stiller Amager/Tudserne også op i Euroleage. Men søkøgerne har forpligtet sig til at spille alle 5 elitecups i den nye sæson og det vil også rykke vores spil til nye højder.

6 I april måned ansøgte søkøgerne, Køge kommune om en pulje der var afsat til at fremme Køge som en eliteidræts fremmende kommune. Der var afsat 1,5 millioner og det var blandt andet et krav, at det skulle være publikums venlige sportsgrene på meget højt niveau. Derfor var vi ikke særlig optimistiske, da vi sendte ansøgningen af sted med et ønske om kr, til blandt andet nyt udstyr, bolde og logo. Men i starten af juni modtog vi det glade budskab, at Køge kommune havde tildelt os det fulde beløb :-) Så fremtiden for Køge dykkerklub, som en af Danmarks førende klubber inden for uv-rugby, ser lovende ud. Det er skønt at være en del af det gode sammenhold, der er i spillertruppen og så er det fantastisk at kunne stille hold med tre generationer på. Lørdag den 6 maj afholdte DSF i samarbejde med det Russiske brand Scorpena, den største Internationale undervandsjagts konkurrence nogensinde på dansk grund. Rammerne var hele Øresund og basen var Flakfortet, som var booket i hele weekenden og dagene op til. Der deltog 16 hold af 3 mand på hver båd, altså 48 deltagere fordelt på 16 gummibåde - fra 7 forskellige lande. Køge dykkerklub deltog med to hold: Anders Jensen, Bo Engelquist, Oliver Tristan Siefert, Giuke Dahl Kretzschmer og William Siefert (arrangør af stævnet). Konkurrencen var både en hold- og individuel præstation og der var en kvote på maksimum 5 fisk af hver art. Vinderen blev Daniel Mann fra Australien og i holdkonkurrencen blev det et internationalt mix på Team Aquarius, med en dansker, en finne og en australier, der løb med sejren. DSF havde til lejligheden udlånt deres 5 gummibåde til udvalget og Scorpena diskede både op med gratis bøjer og T-shirts til alle og derud over, var der virkelig flotte præmier til alle de dygtigste deltagere. Vejret viste sig fra sin bedste side og sigten var +15 meter. I starten var der ikke nogen strøm og derfor heller ikke ret mange torsk. Men de sidste par timer tog strømmen igen til og torskene samlede sig i store flokke. Der blev gjort flotte fangster og Johan Wedel Nielsen (6 x Danmarksmester) fangede konkurrencens største torsk på knap 12 kg. Så alle var ellevilde og succesen bliver helt sikkert gentaget i 2018.

7

8 Din profil på klubbens hjemmeside må du gerne opdatere så dine oplysninger fx adresse, telefonnr., , er rigtige! Du skal logge ind på - Klik på Ret profil. Har du spørgsmål eller er i tvivl, så kontakt Jeanette på mail: kasserer@koegedykkerklub.dk eller ring: Tak for hjælpen Nu kan du igen være frivillig ved KØGE FESTUGE! og være med til at tjene penge til vores dykkerklub! Vi har vagter fra tirsdag d. 29/8 til lørdag d. 2/9 (uge 35) Log ind på klubbens hjemmeside, hvor du finder vores vagtplan for Køge Festuge (ligner meget sidste år). SKRIV en SMS TIL HENRY på med dato og tidspunkt for de(n) vagt du gerne vil have. Husk at skrive hvem du er. Det er først til mølle, så hvis du vil være sikker på at få en bestemt vagt, er det bare med at være hurtig på tasterne. Henry ved at der er rigtig mange, der står på spring for at tage en vagt (få eller mange timer er underordnet) for vores allesammens dykkerklub Hilsen Henry (Henriette)

9 Svømmehalstider - Køge Svømmeland. Sæsonen: september 2017 til udgangen af maj 2018 Bemærk at svømmehallen er lukket for klubber i skoleferier Mandag: langbaner (bane 1-3) springbassinet Tirsdag: springbassinet Onsdag: langbaner (bane 1-2) springbassinet Tirsdag og onsdag bruges springbassinet til UV Rugby og mandag er forbeholdt dykkerundervisning. Du skal være ude af vandet inkl. flasker og gear og have skyllet dit udstyr og være klar til at forlade svømmehallen kl /21:00. Køge Svømmeland kræver at Køge Dykkerklub har en kantvagt, når der er svømmere i langbanebassinet. Bestyrelsen har besluttet, at skemalægge kantvagterne, så voksne medlemmer (ikke UVrugby spillere), som bestiller svømmehalskort, skal tage en kantvagt en aften i løbet af sæsonen (med mindre vi får en anden aftale i stand med svømmehallen).

10 RIB tur til Wotan Dato: lørdag den 9/ Afgang fra klubben: 7:00 Turleder: Peter Wium Pladser: 12 stk. tilmelding via klubbens hjemmeside. Certifikat krav: Minimum svarende til Cmas ** Dybder: meter (Top Bund) Tysk slæbebåd på 357 brt., bygget i 1925 på Germaniawerft i Kiel som nr Wotan var 45,36 m. lang og 7,94 m. bred. Skibet blev i oktober 1932 solgt til Deutsche Krigsmarine med Kiel som hjemhavn og under krigen tjenestegjorde Wotan i hele den Tysk dominerede del af arbejdet med at de mange søminer skulle fjernes, og skibet deltog i det besværlige og farlige arbejde ved "Seelandsperre" da det den 13 maj 1945, selv påsejlede en af minerne og sank. Vraget ligger nu på 30 meter vand i det strømfyldte farvand ved Sjællandsodde, sigten kan variere meget fra "0-5 meter men er man heldig får man et flot dyk. Somme tider er der et strømhul under stævnen så stort, at man kan svømme under den forreste femtedel af vraget, til andre tider er hullet væk, og man tror næppe det er det samme vrag. Der kan svømmes ind på broen og under denne er der også mulighed for at komme indenfor, men der er ret trangt og meget mudder. Gennem bagerste skylight kan man svømme / kravle ned i maskinrummet og når man så bevæger sig fremad i vraget, kan man følge en gang mellem de to maskiner, her er fyldt op med mudder men man kan følge det intakte gelænder.

11 Klub T-shirt kan bestilles via hjemmesiden Der er prøveeksemplarer i klubben så du kan finde den rigtige størrelse. T-shirtene er muligvis små i størrelserne. Bemærk nu også barnestørrelser. Pris pr. stk 145 kr. Bemærk! Du kan også få lavet tryk på andet tøj, så skal du i XL-byg og kigge på tøj fra Sjællands Erhvervsbeklædning (se også Sjæl. erhvervsbeklæd. på nettet) hertil skal lægges ca. 100 kr. (inkl. moms) for tryk. CMAS Basic Nitrox Kursus 12. & 13. september 2017 Kurset består af to teoriaftner (kl ) På CMAS Basic Nitrox kurset lærer du at udføre dykning med iltberiget luft Nitrox 21-40%. Vi gennemgår forudsætninger med fordele/ulemper ved anvendelse af nitrox som åndingsgas. Teorien indeholder undervisning i de fysiske- og fysiologiske forhold i forbindelse med nitroxdykning, planlægning samt forholdsregler ved dykning med iltberiget luft og anvendelse af Nitroxtabellen, gasanalyse og krav til dykker udrustning. Forudsætninger for at deltage: Du skal være mindst 14 år og have en lægeerklæring som er max. 5 år gammel. CMAS * (P1) eller tilsvarende uddannelse. Kursus beløb: 1.200,00 inkl. certifikat og lærebogen. Tilmelding: Klubbens hjemmeside senest d. 1. september 2017 Hvis du har spørgsmål så ring eller skriv moelbak@post7.tele.dk Instruktør Carsten Mølbak Tjek klubbens hjemmeside: Gå ikke glip af fx klubture, foredrag, madaftner og kurser Klubaften hver torsdag kl. 19:30 Få dig en dykkersnak, ordne udstyr og vær sammen med dykkere, UV-jægere og UV-rugbyspillere Der er altid kaffe/te på kanden!

12 RIB tur til Torpedobåd S 103 MTB ved Als Dato: søndag Afgang fra klubben: 7.00 Turleder: Carsten Mølbak Pladser: 12 stk. tilmelding via klubbens hjemmeside. Certifikat krav: Minimum svarende til Cmas ** Dybder: meter (Top Bund) Ved krigens begyndelse blev disse hurtige og meget sødygtige motortorpedobåde udviklet af Friedrich Lürssen/Vegesack skibsværft. De havde en fantastisk manøvreevne, og de blev bygget helt frem til krigens slutningen uden væsentlige ændringer af konstruktionen. Motortorpedobådenene - også kaldet S-både - beviste deres værd under eskorter og beskyttelsesopgaver, minesøgninen og i kamp med overfladefartøjer og u-både. De opererede ud for de hollandske og franske kyster, den Engelske Kanal og engelske kyst og også i Nordsøen, Østersøen og det Baltiske Hav. Herudover opererede de også i Middelhavet og Sortehavet. Den endelige version var Type S-100, og den blev produceret fra 1943 og frem. Den blev anerkendt som en af de bedste motortorpedobåde under hele krigen. Den blev drevet frem af 3 Daimler-Benz MB 511-V motorer med sammenlagt ca HK, der gav den en topfart på knob, selvom båden havde en vægt på 110 tons og længde på 35 meter. Glæd jer til et spændende dyk i historien.

13 RIB tur til M.Fi. Burg Dato: søndag den Afgang fra klubben: 7.00 Turleder: Carsten Mølbak Pladser: 12 stk. tilmelding via klubbens hjemmeside. Certifikat krav: Minimum svarende til Cmas ** Dybder: meter (Top Bund) Tysk motortrawler bygget i 1938 hos Schulte &Bruns, som nr Burg var godt 41 meter lang og på 344 brt. Fra krigens start, blev Burg brugt til forskellige militære formål og fungerede som vagtskib nord for Fehmarn, da skibet den 15. marts 1944 påsejlede en mine og sank. Burg er et flot vrag, som står på kun 29 meter vand og lodder næsten 10 meter op. Det er gode muligheder for at gå på opdagelse indendørs, man kan svømme tværs gennem broen, da begge døre er væk og selvom vraget har ca. 45 grader slagside til bagbord, er det ikke svært at finde rundt. Tværtimod synes jeg, at det kan være lidt lettere - i dårlig sigt - at finde døren, når jeg ved at den er enten oppe i rummet, eller nede. Bagerste dør i agter bygningen, er en gang på tværs i skibet. Kommende fra styrbord er der to døre til højre, første dør er til maskinrummet, her kan man svømme frem igennem vraget og komme ud under broen, enten i styrbords eller bagbords side. Anden dør til højre, helt nede af gangen, er et toilet. Ovenpå den bygning vi lige "har været inde i", står en kanon og peger faretruende ud i vandet, tager man fat, kan man dreje kanonen rundt. Der har stået en lignende kanon oppe i stævnen, men den er brækket af og ligger nu et stykke fra vraget på bagbords side, man kan dog stadig se hvor den har stået, idet platformen stadig er der. I stævnen er der også nogle døre, men her er så meget mudder overalt, at det er umuligt at komme ind nogen steder.

14 OLDERNE Olderne mødes sidste fredag i måneden. Husk tilmelding senest onsdag Fredag d. 25. august 2017 Kl. 18:30 Connie Andersen cia-la-14@vip.cybercity.dk Inge Birthe Rønholt roenholt47@gmail.com Fredag d.29. september 2017 Kl. 18:30 Jimmy Lund jimmylun@gmail.com John Dahlbæk dahlbaek@gmail.com Fredag d. 27. oktober 2017 Kl. 18:30 Gøsta Persson persson@oncable.dk Arne Åbjerg Larsen arne@aabjerg.dk Fredag d. 27. november 2017 Kl. 18:30 Svend Erik Jensen svenderikj364@gmail.com Connie Andersen cia-la-14@vip.cybercity.dk Tilmelding til madhold pr. telefon eller ved at sende en til holdet Vi har fået nye medlemmer i klubben og byder velkommen til: Preben Sandager Kalle Sjølund Bjørn Møller Hansen Søren Perregaard Dykker Rugby Rugby Rugby Vi håber, at I vil finde jer godt til rette i klubben. Ved spørgsmål, må I gerne ringe eller skrive til mig. På klubbens vegne Jeanette mail: kasserer@koegedykkerklub.dk Telefon: KØGE DYKKERKLUB måske Danmarks bedste Vil du være med? Vi er også UV-Rugby og Undervandsjagt! Og så har vi det SJOVT sammen!

15 KØGE DYKKERKLUB svømmehalstider i Køge Svømmeland fra september til maj

16 Dato Dag Torsdag Lørdag Lørdag Uge 35 Lørdag Tirsdag onsdag Søndag Søndag Mål Ekstraordinær generalforsamling RIB tur til M/S Villon Sjællandsmesterskab i UV-jagt Vagt v/ Køge Festuge RIB tur til Wotan Kursus i Basic Nitrox RIB tur til Torpedobåd S 103 MTB RIB tur til M.Fi. Burg Sted Klubhuset Simrishamn Sverige Sprogø Køge Torv Sj. Odden Havn Klubhuset ved Als Tid 19:30 7:00 8: : Turleder Annie Mikkelsen Henriette Peter Wium Carsten Mølbak Carsten Mølbak Carsten Mølbak Mobil Antal Dybde Klub-kalenderen: maj til september 2017 Tilmelding og betaling på klubbens hjemmeside: Du kan nu betale med mobilpay i Kabyssen - Telefonnr.:

BOBLEN. Sept./oktober ekstraordinære generalforsamling torsdag d. 23. november 2017 kl. 20:00

BOBLEN. Sept./oktober ekstraordinære generalforsamling torsdag d. 23. november 2017 kl. 20:00 O O O O BOBLEN O O Sept./oktober 2017 2. ekstraordinære generalforsamling torsdag d. 23. november 2017 kl. 20:00 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke

Læs mere

BOBLEN. Juni/juli Køge Dykkerklub ønsker alle en rigtig fantastisk sommer

BOBLEN. Juni/juli Køge Dykkerklub ønsker alle en rigtig fantastisk sommer O O O O BOBLEN O O Juni/juli 2016 Køge Dykkerklub ønsker alle en rigtig fantastisk sommer Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Har du taget billeder, som Boblen må bruge frit? Boblen modtager meget gerne

Læs mere

BOBLEN. Juni Skt. Hans i klubhuset lørdag den 23. juni kl. 18

BOBLEN. Juni Skt. Hans i klubhuset lørdag den 23. juni kl. 18 O O O O BOBLEN O O Juni 2018 Skt. Hans i klubhuset lørdag den 23. juni kl. 18 Bådehavnen 14, 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt

Læs mere

BOBLEN. Maj Billeder fra årets Kullen-tur nyd dem rundt om i bladet. Klubtur til Lysekil i Sverige læs mere inde bladet

BOBLEN. Maj Billeder fra årets Kullen-tur nyd dem rundt om i bladet. Klubtur til Lysekil i Sverige læs mere inde bladet O O O O BOBLEN O O Maj 2016 Billeder fra årets Kullen-tur nyd dem rundt om i bladet Klubtur til Lysekil i Sverige læs mere inde bladet Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub,

Læs mere

BOBLEN. September 2012

BOBLEN. September 2012 O O BOBLEN O O O September 2012 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post:info@koegedykkerklub.dk, Boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. Marts/april Årets kattekonger & -dronninger, sjoveste/bedste udklædninger

BOBLEN. Marts/april Årets kattekonger & -dronninger, sjoveste/bedste udklædninger O O O BOBLEN O O O Marts/april 2018 Årets kattekonger & -dronninger, sjoveste/bedste udklædninger Bådehavnen 14, 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at

Læs mere

BOBLEN. Fra årets Fastelavn

BOBLEN. Fra årets Fastelavn O O O O BOBLEN O O Fra årets Fastelavn Marts 2015 HUSK - Generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 kl. 19:30 i Klubhuset Spisning kl. 18:15 - tilmelding senest om tirsdagen på hjemmesiden Bådehavnen

Læs mere

BOBLEN. December 2013

BOBLEN. December 2013 O O O BOBLEN O O O December 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank, 4865

Læs mere

BOBLEN. O August Læs om: Forskønnelses-lørdag i klubhuset den 10. september fra kl. 10:00

BOBLEN. O August Læs om: Forskønnelses-lørdag i klubhuset den 10. september fra kl. 10:00 O O O BOBLEN O O O August 2016 Læs om: Forskønnelses-lørdag i klubhuset den 10. september fra kl. 10:00 Svømmehalskort vedlagt (hvis du var tilmeldt inden den 15. august 2016) Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil

Læs mere

O BOBLEN GODT NYTÅR. Fastelavn for alle den 26. februar. O Januar Medlemskort vedlagt

O BOBLEN GODT NYTÅR. Fastelavn for alle den 26. februar. O Januar Medlemskort vedlagt O O O BOBLEN O O O Januar 2017 GODT NYTÅR Fastelavn for alle den 26. februar Medlemskort vedlagt Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Flasker, der har været til trykprøvning, kan afhentes i klubhuset

Læs mere

BOBLEN. August Kong Neptun holder Dykkerdåb og Dåbsfest den 19. september

BOBLEN. August Kong Neptun holder Dykkerdåb og Dåbsfest den 19. september O O O O BOBLEN O O August 2015 Kong Neptun holder Dykkerdåb og Dåbsfest den 19. september Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Marinestaben (tidligere SOK) har fået nyt telefonnr.: RING: 72 85 00 00

Læs mere

BOBLEN. September 2018

BOBLEN. September 2018 O O O O BOBLEN O O September 2018 Bådehavnen 14, 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

BOBLEN. Marts/April 2016

BOBLEN. Marts/April 2016 O O O O BOBLEN O O Marts/April 2016 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

BOBLEN. November Invitation til JULEFROKOST

BOBLEN. November Invitation til JULEFROKOST O O O O BOBLEN O O November 2018 Invitation til JULEFROKOST Bådehavnen 14, 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63

Læs mere

BOBLEN. Oktober 2014

BOBLEN. Oktober 2014 O O O BOBLEN O O O Oktober 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. Februar 2016

BOBLEN. Februar 2016 O O O O BOBLEN O O Februar 2016 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

BOBLEN. November 2013

BOBLEN. November 2013 O O O BOBLEN O O O November 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank, 4865

Læs mere

BOBLEN. Maj/juni 2017

BOBLEN. Maj/juni 2017 O O O O BOBLEN O O Maj/juni 2017 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

BOBLEN. April - Maj 2013

BOBLEN. April - Maj 2013 O O O BOBLEN O O O April - Maj 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank,

Læs mere

BOBLEN. Marts Generalforsamling d. 16. marts kl. 19:30

BOBLEN. Marts Generalforsamling d. 16. marts kl. 19:30 O O O O BOBLEN O O Marts 2017 Generalforsamling d. 16. marts kl. 19:30 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. Januar/Februar HUSK Fastelavn!!! Søndag den 15. februar 2015 kl. 13:00 i klubhuset

BOBLEN. Januar/Februar HUSK Fastelavn!!! Søndag den 15. februar 2015 kl. 13:00 i klubhuset O O O O BOBLEN O O Januar/Februar 2015 HUSK Fastelavn!!! Søndag den 15. februar 2015 kl. 13:00 i klubhuset Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Et par friske

Læs mere

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Uddannelsesudvalgets beretning. 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Behandling af

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Arrangementer Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Medbring en ret til buffeten, og vi får dækket et dejligt bord. Mulighed for køb af vand, øl og vin. Efter maden vil turudvalget fremlægge deres

Læs mere

BOBLEN. Marts - April 2013

BOBLEN. Marts - April 2013 O O O BOBLEN O O O Marts - April 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank,

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

BOBLEN. September 2015

BOBLEN. September 2015 O O O O BOBLEN O O September 2015 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

BOBLEN. Maj - juni 2012

BOBLEN. Maj - juni 2012 O O BOBLEN O O O Maj - juni 2012 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post:info@koegedykkerklub.dk, Boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

Landsmesterskaber for ungdom

Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaber 2011 Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaberne for ungdomsspillere samler alle ungdomsspillere fra de yngste minipuslinge til de ældste juniorspillere til en sjov og spændende

Læs mere

BOBLEN. December GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR

BOBLEN. December GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR O O O BOBLEN O O O December 2017 GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63

Læs mere

Gæt en vragrøver..:-)

Gæt en vragrøver..:-) NR. 4 Oktober 2010 37. ÅRGANG Gæt en vragrøver..:-) Bestyrelsen i VSDK: Formand: Carsten Olsen Ll.Sct.Hansgan de 10A 8800 Viborg 86600013 mob. 40607171 carsten@creativeconsult.dk Kasser: Helge Nielsen

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

BOBLEN. Godt Nytår. December ønsker alle Glædelig Jul

BOBLEN. Godt Nytår. December ønsker alle Glædelig Jul O O O BOBLEN O O O December 2014 ønsker alle Glædelig Jul Godt Nytår Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden.

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden. LEDER Jeg vil starte med at sige tak til festudvalget for den årlige fastelavnsfest, som blev en sjov og hyggelig dag med mange gode udklædninger af både dykkere og de børn som var med i klubben bag efter

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

BOBLEN. O August 2014

BOBLEN. O August 2014 O O O BOBLEN O O O August 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE Referat Tobias Hansen tobiashansen@hotmail.com Tilstedeværende* Jonas Hoff (Amager/udvalgsmedlem), Tobias Hansen (Amager), Jonas Funch (Amager), William Siefert (Køge), Henrik

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

BOBLEN. April Ekstraordinær generalforsamling d. 18. maj kl. 20:00

BOBLEN. April Ekstraordinær generalforsamling d. 18. maj kl. 20:00 O O O O BOBLEN O O April 2017 Ekstraordinær generalforsamling d. 18. maj kl. 20:00 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010 Intro aften for nye medlemmer 2015 www.cmasdivers.dk Revision: 21-08-2010 Bestyrelse og instruktører Formand Næstformand Kasserer Martin Hampen Christensen Tim Jakobsen Kim Winckler Pedersen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Nr: 3, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Nr: 3, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad Nr: 3, 2013 21. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Hal vagter... 2 Regler i

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

B BLEN. April Elevdyk ved Stignæs

B BLEN. April Elevdyk ved Stignæs O B BLEN April 2005 Elevdyk ved Stignæs C.F. Petersen & Søn A/S Adresse: Blegdammen 10-18 Postbox 286 4600 Køge Telf: 56 65 00 24 Fax: 56 65 49 40 Email: cfp@cfp.dk EMIL HOLST A/S Tangmosevej 104, 4600

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE 1. maj 2002 Idrættens Hus

Referat fra BESTYRELSESMØDE 1. maj 2002 Idrættens Hus Til: Bestyrelsen Kreds- og udvalgs medlemmer Klubber under DSF Referat fra BESTYRELSESMØDE 1. maj 2002 Idrættens Hus 05/2002 1/2000 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. OK for denne gang. Bliver udsendt

Læs mere

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub autoklubskoda.dk Klubblad nr. 2 2016 Danmarks ældste skodaklub Informationer: Kontaktadresse hos autoklubskoda.dk www.autoklubskoda.dk Klublokale: Skoda i Køge, Tangmosevej 110, 4600 Køge Formand: Jens

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

CMAS Adv. Nitrox Lørdag & Søndag d. 20-21. Marts 2010

CMAS Adv. Nitrox Lørdag & Søndag d. 20-21. Marts 2010 Til deltagerne på CMAS Avd. Nitrox Kursus Jeg har hermed den glæde, at sende dig det materiale du skal bruge på Nitrox kurset. I det følgende kan du finde oplysninger om kurset og dets gennemførelse. Afviklings

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Auktions aften kl 19.00 7 Jan Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Nu står

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

O O O O BOBLEN Juni 2013 O O

O O O O BOBLEN Juni 2013 O O O O O BOBLEN O O O Juni 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank, 4865 8045569

Læs mere

Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner:

Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: PEDERSKER IF 24 1 Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: Formand:??????? Næstformand???? Kasserer: : Preben Christoffersen, Strandvejen 10 Mobil nr. 22222358 Sekretær: Irene Espersen, Dr. Glavens Vej

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

Landsmesterskaber 2015

Landsmesterskaber 2015 DGI Bordtennis Landsmesterskaber 2015 i Indbydelse og Information Vil du vide mere om DGI bordtennis - så klik ind på: www.dgi.dk/bordtennis i Kære bordtennisspiller! Vil Du há spænding, humor, kammeratligt

Læs mere

Struer jernbaneklub. Januar Mh 304 ved Struer MR center vest d samt formanden Egon.

Struer jernbaneklub. Januar Mh 304 ved Struer MR center vest d samt formanden Egon. Struer jernbaneklub Januar 2005 Mh 304 ved Struer MR center vest d.2004-09-18 samt formanden Egon. Bestyrelsen: Formand: Egon Petersen 97407433 Kasserer: Erik Linaa 97840687 Bestyrelsesmedlemmer: Kim Hansen

Læs mere

If you lay up, make sure you lay up, not in

If you lay up, make sure you lay up, not in Velkommen Opstart og information for eliten 2013 Trupper og træningstider Træningslejr/samling Kriterierne for holdudtagelse Sportslig målsætning og vores værdier Eksterne elitematcher 2013 Race to sæsonstart

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

DM i Fladfisk. Fra Onsevig Havns side er vi. Der blev fanget massere af fisk, 10.500 fladfisk fanget til årets DM. Danmarks bedste Fladfiskefarvand

DM i Fladfisk. Fra Onsevig Havns side er vi. Der blev fanget massere af fisk, 10.500 fladfisk fanget til årets DM. Danmarks bedste Fladfiskefarvand Danmarks næststørste fiskestævne 24-25. september 1 10.500 fladfisk fanget til årets DM 2011 var en stor succes med godt fiskevejr, masser af fisk, godt humør og god mad - hvad mere kan man forlange! Fra

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP MARTS 2016 U14, U16 & U18! te fris t for. d. 8. januar. Læs mere på

JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP MARTS 2016 U14, U16 & U18! te fris t for. d. 8. januar. Læs mere på JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP 24.-26. MARTS 2016 U14, U16 & U18! ER ALT UND TAG! SAMME Husk: Sids tilmelding te fris t for d. 8. januar fredag 2016 Læs mere på www.jyskepaaskecup.dk VELKOMMEN TIL FRØS PÅSKE

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 13.-15. APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag d. 22. januar 2017 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE CUP

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

10 vrag Poseidon skal dykke på i 2014. - Wotan - Cimbria S/S - U251 - M403 - Alexander Nevskij - Elsass - Ålborghus - Boringia S/S - Anø M/S - Fjorden

10 vrag Poseidon skal dykke på i 2014. - Wotan - Cimbria S/S - U251 - M403 - Alexander Nevskij - Elsass - Ålborghus - Boringia S/S - Anø M/S - Fjorden Side 1 af 11 10 vrag Poseidon skal dykke på i 2014 - Wotan - Cimbria S/S - U251 - M403 - Alexander Nevskij - Elsass - Ålborghus - Boringia S/S - Anø M/S - Fjorden Side 2 af 11 Wotan Vraget Wotan kan dykkes

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

O O O O BOBLEN Juli 2014 O O

O O O O BOBLEN Juli 2014 O O O O O BOBLEN O O O Juli 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr Så er der igen masser af vragdyk på programmet

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr Så er der igen masser af vragdyk på programmet FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND Juli 2013 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 524 Så er der igen masser af vragdyk på programmet I denne parole finder du: SENIORAFTEN FREDAG DEN 31. MAJ 2013...2

Læs mere

BOBLEN. O April 2014

BOBLEN. O April 2014 O O O BOBLEN O O O April 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Referat af generalforsamling 24. marts 2014

Referat af generalforsamling 24. marts 2014 Referat af generalforsamling 24. marts 2014 1. Valg af dirigent Tim er valgt som dirigent Der er indkaldt efter vedtægterne 2. Valg af referent Rikke Andersen er valgt som referent 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

PG-Nord. Nyhedsbrev. Marts

PG-Nord. Nyhedsbrev. Marts PG-Nord Nyhedsbrev 2001 Marts Bestyrelsen for PG-Nord Formand: John Nielsen Fyrkildevej 80, st tv 9220 Aalborg Øst tlf: 98154883 mail: tech@eskon.dk Chefinst.: Palle Bach Jensen Langelandsgade 28, 1 th

Læs mere