BOBLEN. Marts - April 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BOBLEN. Marts - April 2013"

Transkript

1 O O O BOBLEN O O O Marts - April 2013

2

3 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: E-post: Danske bank, Bestyrelsen: Formand: Peter Wium tlf Næstformand: Kasserer: Jeanette Tina Jensen tlf Sekrætær: Thomas Aakjer tlf: Bestyrelsesmedlemmer: Jesper Laage Petersen tlf: Lars Bock tlf: Robert Veng tlf: Poul Engel tlf: William Seifert Tur udvalg: Knud-Erik Petersen Carsten Mølbak Lars Bock Tom Skaibæk David Gravenhorst Thomas Åkjær Majbrit Birk Olsen Annie Mikkelsen Materiel udvalg: Carsten Mølbak (Kompressor) Jesper Laage Jesper Nielsen Peter Barakonyi David Gravenhorst WEB Lars Bock Hauke Oldenburg Peer Christensen Ansvarshavende redaktør for Boblen: Paul Watts Rugby udvalg: Peer Christensen William Siefert Kabys og fest udvalg: Henriette Hansen Robert Veng Hanne Thomsen David Gravenhorst Peter Barakonyi Peter Gregersen (Majbrit Birk Olsen) Fotograf: Anders Olsen Ansvarlig Klub instruktør: Carsten Mølbak Leje af lokaler: Poul Engell Annoncer: Peter Wium 3

4 Referat fra bestyrelsesmøde 21. Marts 2013 Deltagere: Peter, Poul, Jesper, William, Robert, Jeanette, Lars, Thomas 1) Poul genvalgt til næstformand, Thomas til sekretær. 2) Diskussion af brugen af den nye hjemmeside, hvordan ture lægges ind, samt hvordan de farvekodes. Det blev besluttet at leje af klubhus vil blive lavet som en eenmands-event, således at betalingen kan håndteres automatisk.der vil endvidere blive lavet en informationsside kun for medlemmer, som vil indeholde diverse intern information samt mail/telefon lister for aktive dykkere, for at gøre det nemmere at lave improviserede ture. 3) Spiritusbevillingen er efterhånden blevet meget bureaukratisk at håndtere og vil ikke ønskes fornyet, når den udløber næste år. Det betyder, at gæster ikke selv må købe øl/alkohol i klubben, hvilket dog næppe bliver et problem. 4) Peter, Carsten og RobertZ har 16. marts deltaget i en instruktørkonference i Roskilde. Formiddagens emne var undervisningsteknikker. Eftermiddagen var mere alvorlig, hvor en repræsentant fra tryktanken kunne berette om 2012 rekorden med 17 omkomne danskere i forbindelse med dykning. For dykkere i tørdragt blev for stram halsmanchet samt for megen bly fremhævet. Alle skal her være opmærksom på, at DSF erstatter bly, som dumpes i forbindelse med en nærved ulykke. Det blev desuden påpeget, at vi skulle være mere opmærksomme på trykfaldssymtomer. DSF arbejder på at få lavet en lamineret side til alle medlemmer indeholdende symptomer på trykfaldssyge, samt hvordan man skal forholde sig. Det blev desuden diskuteret, om undervisningen kunne gøres bedre for at forhindre ulykker, og igen blev der diskuteret for og imod brugen af mellemline. 5) DSF har fået retningslinier samt formular, som skal benyttes ved prøvedyk (DSF hjemmeside) 6) Solrød dykkerklub er hensygnende, så et fremtidigt samarbejde/sammenlægning er tænkelig. Der arbejdes på dette, og det betyder at vi vil se få medlemmer fra Solrød dykkerklub deltage i vores dykkerture samt kurser. 7) Juniordyk med 9 elever har haft en rigtig god start. Der vil blive set på indkøb af børnesæt (bcd, regulatorer, flasker) for de penge, som kommunen har ydet til formålet. 8) Mht til juniordyk påpeges det, at alle voksne, som hjælper til på den ene eller anden måde, skal have en børneattest (Formular på politiets hjemmeside). Så hvis det kunne tænkes at DU hjælper, så få den lavet først som sidst.

5 Referat fra bestyrelsesmøde 21. Marts ) Dagbladet har en pulje, som giver tilskud til frivilligt arbejde. Det er tanken at ansøge i forbindelse med juniorkurset. 10) Svømmehalstider: Peer har kunnet fastholde vores nuværende tider og har desuden på magisk vis fået tildelt ekstra baner samt brugen af strandbredden til juniordyk. 11) Vindmøller på dækmolerne: Forslaget er nu i høringsfasen, og der er åbent for indsigelser. Klubben påtænker at komme med en indsigelse. 12) Jorddeponi og støjvold. Vores fælles repræsentant for marinaen har aflyst møderne med kommunen, da kommunen ikke synes at være ærligt åben for en dialog. 13) Muligheden for et reklameskilt for klubben på stakittet ved bådshoppen undersøges. 14) Hjemmesiden og problemer omkring betaling/opkrævninger blev diskuteret. Som I sikkert har opdaget kan man endnu ikke afmelde sig på hjemmesiden og få tilbageført sine penge. For nærværende har Carsten Mølbak påtaget sig hvervet at manuelt gøre dette. Så hvis du vil meldes fra en tur, skal du henvende dig til Carsten. (Turledere skal desuden melde til Carsten, hvis turen aflyses eller ændres). Der arbejdes på at få dette automatiseret. 15) Motoren til den lille gummibåd er til service. 16) Det påtænkes at bookning af gummibåden også skal kunne ske via hjemmesiden. 17) Muligheden for at forbedre WI-FI kvaliten i klubben ved koble en evt. indkøbt extender på havnes internet vil blive forespurgt hos havnemesteren. 18) Undervandsrugbyholdet har nu fundet sig et logo og et navn SøKøgerne. Et sponsorat fra Tuborg har muliggjort køb af to sæt udstyr med logo. Klubben rykker muligvis op i første division. Næste store kamp bliver forsvaret af titlen i Amagercup. Vi forventer billeder til Boblen. 19) Det vil blive forsøgt at få juniorerne på rugbyholdet til at skive nogle indlæg til Boblen. 20) Diskusion af PR mand for klubben samt opdatering af Klubfolder. 21) Poul og Henry har deltaget i Køge festuges generalforsamling. Klubben får tildelt en symbolsk timeløn for arbejdet i Klubberne har desuden krævet, at overskud til klubberne bliver en del af festugebudgettet. Vi regner med at deltage i 2013 med samme timeantal som sidste år. På bestyrelsens vegne, Thomas Aakjer Næste møde er torsdag den 2. maj kl 19.

6 Formandens beretning 2013 Så er der igen gået et år, det er 14. gang jeg skal til at skrive en beretning over året der er gået. Så derfor har jeg besluttet, at der skal nye kræfter til bestyrelsen, så det ikke bare bliver det samme år efter år. I det forgangne år er der ske meget. Vi var så heldige, at jeg endelig kunne sætte min underskrift på klubben nye lejekontrakt. Det var et vigtigt punkt, at vi nu får erstatning for vores klubhus, hvis kommunen skal bruge grunden til andre formål. Klubben er så sikret, at vi får en erstatning efter prisen på klubhuset vurderet efter dagsprisen af en uvildig ejendomsmægler. Jeg tror ikke, at det foreløbigt bliver aktuelt, at klubben skal flytte, selvom at der sker meget på Køge Marina de næste år. I øjeblikket er der ved at blive etableret de nye dækmoler, der skal omkredse den nye marina. Der bliver samtidig forhandlet med Køge Jord depot/køge havn om placeringen af den støjvold, der skal ligge imellem industrihavnen og marinaen. Det er ikke en nem beslutning, for giver vi slip på jord til industrihavnen, får vi det aldrig tilbage igen, med de begrænsninger det kan give for den forsatte udvikling af marinaen. Der er også gang i den høring, der skal komme om de 4 eller 5 store vindmøller, der bliver 150 meter høje, som det er planen at placere på de nye ydermoler. Det bliver spændende at følge udviklingen de næste mange år. Vi har i år måtte tage et nyt system til opkrævning af kontingenter i brug. Det gamle system Foreningspakken stoppede deres aktiviteter pr. 1/1-13, så der skulle findes en ny udbyder. Køge Kommune anbefalede at klubber i kommunen kunne gå over på det system der hedder Klubmodul. Det har ikke været nemt, alt er nyt, så det var både opkrævning af kontingenter, tilmelding og betaling af klubture, samt at få en ny hjemmeside op at stå. Tak til alle dem der har brugt meget lang tid til at få det op at køre. Vi er ikke helt i mål med alt med den går den rigtige vej. Med overgangen til det nye system har vi også mistet nogle af de medlemmer der ikke har været aktive, Så medlemstallet er dykket en del så vi i dag er 165 medlemmer, men der er forsat nye der kommer til klubben, så det er kun at se fremad og være optimist. Vi var igen med til Køge Festuge, som blev til en god velbesøgt fest med massere af gæster på Køge torv. Det er bare meget skuffende at der kun kommer et meget lille beløb til de klubber der har hjulpet. Vi har fået meget ros for vores deltagelse, så en stor tak til alle de medlemmer der har brugt tid til at hjælpe, der skal lyde en ekstra stor tak til Henry for dit arbejde med at få besat alle vagter. Vi har efterfølgende været til flere møder om vores holdning til at hjælpe igen. Vi har fra bestyrelsen ikke meldt tilbage, så det skal være op til klubbens medlemmer om vi skal give den en chance til?

7 Dykkerture har der igen i å været mange af, turudvalget har opsat en masse ture både med gummibåd og fra stranden. Det er bare synd at vi alle er lidt sløve til at få skrevet os på de gode ture der er opsat. Husk at komme i vandet, det er det der holder klubben i gang. Vi havde i vinter prøvedyk i svømmehallen, der var så mange, at vi havde 2 aftener fyldt, med nye folk der gerne ville prøve vores sport, men det gav ikke det vi havde regnet med. Elevmæssig havde vi sidste år et lille hold, det er forsat svært at få de store hold op at stå. Om det er interessen for dykning, der ikke er så stor som tidligere, eller at folk holder mere på de sparsomme penge. Der har også været diverse kurser for dem, der vil lidt mere med deres dykning. Det er godt at der er disse hold for det er dem der er med til at fylde klub turene op Vi er også en gruppe der har været på kursus i forbundet om Juniordykning. Juniordykning er for medlemmer der er imellem 8 og 14 år, der kan lære at dykke med flasker i beskyttet vand. Alt indlæring foregår som leg, så der er ikke nogle teoribøger der skal læses. Vi har fået et tilskud fra Køge kommune til at købe udstyr der passer til børn. Så vi er så småt ved at være klar til at gå i gang. Vores UV-rugby folk kæmper forsat med flotte resultater, og de har været heldige at få et tilskud fra Tuborg Fonden til indkøb af nyt udstyr. Vi har i år delt mandag aften i svømmehallen med Tanglopperne, der har ikke været ret mange i svømmehallen så der har været masser af plads til både dem og vores medlemmer. Peer arbejder for vores forsatte tider i svømmehallen, så husk at brug de 3 dage til at holde formen ved lige, så vi er klar til at komme i åbent vand. Vi har også fået gjort lidt ved klubhuset, der er kommet skavanker med murværket mod vest, det er ved at være færdiggjort, og så har der været arbejdsdage. Det var en fryd at se så mange medlemmer male vinduer og udføre diverse arbejder på huset. Det er rart når der er opbakning til sådan et par arbejdsdage. Vores økonomi i klubben er forsat god, men der skal bremses meget op på udgifterne, med de medlemmer som vi har mistet med overgangen til det nye betalingssystem. Men hvis vi tænker os lidt om skal det nok gå. Alle ønskes et godt og sikkert dykker år. Formanden Peter Wium

8 Mad i klubben! Syntes du, også det er hyggeligt at spise med i dykkerklubben hver d.1. torsdag i måned? At deltage i selve spisningen koster kun 50,00 kr. Meld dig til på Klub modulet. Men der skal jo også være nogen, der skal lave maden, er det dig?? Det må meget gerne være hverdagsmad, eller grill mad/ pizza m.m eller hvad man syntes man har lyst til at lave. Det kræver kun: En lille smule tid og lyst Man lige kontakter mig, enten på telefon eller mail jesper.jytte@os.dk. Så sørger jeg får, det bliver koordineret og meldt ud. Har man brug for hjælpere, så sig til. Næste gang er 4/4 hvem har lyst at lave mad der?? De andre torsdag er: Torsdagen i maj er d. 9/5. pga. Kullen hvem laver mad her? Torsdagen i juni er d. 6/6. hvem laver mad her? Torsdagen i juli er d. 4/7. hvem laver mad her? Torsdagen i august er d. 1/8. hvem laver mad her? Torsdagen i september er d. 5/9. hvem laver mad her? Torsdagen i oktober er d. 3/10. hvem laver mad her? Torsdagen i november er d. 7/11. hvem laver mad her? Er der stemning for mad i december?? Vel mødt til spisning og madlavning i Køge Dykkerklub. Hilsen Jytte

9 Hej Dykker Der er nu på hjemmesiden sat 2 kurser op Det erne er Basic NITROX som kører 2 aftner Tirsdag den 9. april og tirsdag den 16. april.. Læs om pris og tilmelding på hjemmesiden.. Det andet er Gasblender & Service technician som også kører over 2 aftner Tirsdag - onsdag den april det samme her læs og tilmeld hp hjemmesiden.. Du kan også ringe til mig på hvis der er spørgsmål.. Hilsen Carsten Mølbak

10 Referat af ordinær general forsamlingen den Fremmødet var stort da 39 af klubbens medlemmer var mødt op til klubbens årlige general forsamling. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandsberetning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Fastsættelse af kontingent 5. Behandling af indkommende forslag 6. Valg af bestyrelse 7. Valg af udvalg 8. Eventuelt Peter Wium bød de fremmødte velkommen og gennemgik dagsordenen. Ad.1 Carsten Mølbak blev valgt. Carsten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. Ad.2 Formandens beretning blev godkendt. Se beretningen andet sted i Boblen. Ad.3 Regnskabet har ligget i klubben et par uger, så medlemmerne har haft mulighed for en grundig gennemgang. Jeanette fremlagde klubbens regnskab. Spørgsmål omkring tilskud fra kommunen til uddannelse af instruktører. Peter forklarede at reglerne er strenge og der skal særlige forhold til for at modtage tilskud. Regnskabet blev derefter godkendt. Ad.4 Bestyrelsen forslår at klubbens kontingenter bliver som følger pr kvartal: Dykkere med forbund 300kr. Nitrox dykkere med forbund 350kr. Rugby medlemmer 230kr. Passive 140kr. Passive Junior 140kr. Junior rugby medlemmer 140kr. Junior dykkere 140kr. Ovenstående kontingenter blev vedtaget efter en del snak om hvordan klubben spare penge. Det blev bl.a. forslået at kaffen skulle koste penge hvilket blev nedstemt. Det blev også forslået at Boblen skulle stoppe som papir udgave, hvilket også blev nedstemt. Ad.5 Ingen indkommende forslag. Ad.6 Valg af bestyrelse og udvalg. Bestyrelse: Peter Wium blev genvalgt som formand. Peter ønsker kun at fortsætte i 1 år mere. Valget er dog for 2 år, før der officielt skal være formands valg igen. Poul Engell blev genvalgt. Anders Olsen ønskede ikke genvalg. Thomas Åberg blev valgt. Bjarne Mortensen, Stopper 1 år før tid. Jesper Nielsen blev valgt William Siefert blev valgt som bestyrelsessuppleant med ret til at deltage i bestyrelses møderne. Jesper Laage blev genvalgt som revisor.

11 Peer Christensen blev valgt som revisorsuppleant De afgående bestyrelses medlemmer blev alle takket for deres indsats for klubben. Ad.7 Tur udvalg: Knud-Erik Petersen Carsten Mølbak Lars Bock Tom Skaibæk David Gravenhorst Thomas Åkjær Majbrit Birk Olsen Annie Mikkelsen Materiel udvalg: Carsten Mølbak (Kompressor) Jesper Laage Jesper Nielsen Peter Barakonyi David Gravenhorst Kabys og fest udvalg: Henriette Hansen Robert Veng Hanne Thomsen David Gravenhorst Peter Barakonyi Peter Gregersen (Majbrit Birk Olsen) Rugby udvalg: Peer Christensen William Siefert Ansvarlig Klub instruktør: Carsten Mølbak Ansvarshavende redaktør og assistent for Boblen: Paul Watts WEB Annoncer: Fotograf: Leje af Klubhus: Lars Bock Perter Wium Anders Olsen Poul Engell Hauke Oldenburg Peer Christensen

12 Ad.8 Eventuelt: 1: Robert: Måder at skaffe penge til klubben på. Flere annoncer i Boblen, fra f.eks ejendoms mæglere. 2: Peer: Informerede om svømmehallen, vi skal have flere ned og svømme hvis vi ønsker at beholde tiderne til næste år. 3: Peter Barakonyi: Hvorfor får vi ikke fat i Ungdoms skolens elever i Køge. Peter underviser elever fra Solrød ungdoms skole p.t. men vil gerne skifte til Køge ungdoms skole for at hjælpe med at sikre at vi får nye medlemmer i Klubben. 4: Hauke: Foreslog at vi laver et ungdoms udvalg med både rugby og dykning under sig. 5: Tom: Solrød lavede for et par år siden et snorkeldykker kursus hvilket medførte at klubbens medlems tal steg fra 90 til : Jeanette: Der skal snart laves en klumme i Onsdags Avisen om 2 yngre dykkere fra Køge dykkerklub. 7: Carsten: Bestyrelsen er for sløve til at lave reklame for klubben. 8: Flere snakkede om et PR udvalg men ingen meldte sig. 9: Henriette Torp: Har fået store tasker i et sponsorat fra Mærsk, som kunne udloddes til de bedste artikler til Boblen/avisen. 10: Flere snakkede om junior dykkere og artikler til aviser, vil medføre en del kontakt udefra med juniorer, som ønsker at starte uden at deres forældre er med. Dette er instruktørerne ikke klar til endnu. Men kan måske for juniorer til at starte til UV rugby. 11: Jytte: Efterlyser første hjælps kursus. Bjarne meldte sig til at tilbyde et kursus i løbet af efteråret. 12: Jytte: Ser gerne at der kommer nye ansigter til i forbindelse med madlavning til fælles spisning 1 gang om måneden. Peter Wium afsluttede generalforsamlingen og takkede for god ro og orden. På bestyrelsen vegne Anders Olsen.

13 RIB tur til Dr. Eichelbaum ( M1108 ) Dato: Lørdag den Afgang fra klubben: 7:00 Turleder: Carsten Mølbak Pladser: 12 stk. tilmelding via klubbens hjemmeside. Certifikat krav: Minimum svarende til Cmas ** Dybder: meter (Top Bund) Kaldes også det "Skæve Vrag" og Dr. Eichelbaum Armeret Tysk trawler minesprængt under 2 verdenskrig. Vraget er meget velbevaret. Det ligger på skrænten til dybvandsruten og med en hældning på 20 grader til styrbord. Det nederste af dækket ligger i 24 m dybde. Der kan svømmes igennem styrhuset og flere steder kan man komme ind i vraget. Der kommer ofte store skibe tæt forbi dykstedet. GIV AGT DA DER ER MULIGHED FOR AMMUNITION Minestryger M 1108 fra Hamburg, tidligere fiskekutter Dr. Eichelbaum HH 233 Bygget i 1937 hos Howaldtswerke AG., Hamburg til H. Fock, Hamburg, bygge-nr. 769, 476 brutto register tons, maksimal fart = 12 knob

14 RIB tur til Stella Mojac Slæbebåden Dato: Lørdag den Afgang fra klubben: 7.00 Turleder: Carsten Mølbak Pladser: 12 stk. tilmelding via klubbens hjemmeside. Certifikat krav: Minimum svarende til Cmas ** Dybder: meter (Top Bund) Stella Majac af København,bygget 1960, slæbebåd på 66 brt. Kæntret og sunket under ukendte omstændigheder på rejse fra Søby til København under bugsering af slæbebåden Schlepper. Et flot og velbevaret vrag, længde ca 25 meter. Boblen Boblen - Boblen Boblen mangler indlæg. Hvis du er med til en dykkertur eller en rugbykamp, må du gerne dele din oplevelse med os andre i klubben. Solveig tilbyder at læse korrektur på dit indlæg, så hvis du vil benytte dette tilbud, skal du blot sende hende en mail (solveigbruhn@gmail.com ). Hilsner, Bestyrelsen

15 maj 2013 Nu er det Kullen tid igen!! Traditionen tro er Køge Dykkerklub på Kullen (Sverige) i Kristi Himmelfartdagene. Husk at tage familien med, det er slet ikke kun for dykker. Vi camperer som sædvanlig på Møllehassle Camping. Program: Der er lavet dykker og aktivitetsprogram for alle dage, Transport: Der er selv transport, men er der grej problemer er der plads på fællesbilen, den læsses tirsdag d 07. maj kl i klubben. Tilmelding gerne inden d. 25. april 2013 P.g.a. af reservation af plads, og øvrige planlægninger vil jeg meget gerne have tilbagemelding På moelbak@post7.tele.dk Mærket Kullen Lidt priser: For dykker er der fællesudgifter til grej transport gummibåde benzin m.m. på ca. kr. 140,00 Ca. pris på campingplads: Telt ca. kr. 250,- pr. døgn incl. el. (sek.) Campingvogn (max 5 personer): ca. kr. 260,- pr. døgn incl, el (sek.) Indtjekning: Melder sig i receptionen, siger man kommer fra Køge dykkerklub, så køre man direkte ned til pladsen, vi anviser pladser. Vi afregner samlet (lejerpas er ikke nødvendigt). Hvis du vil vide mere, så ring til mig på tlf..: moelbak@post7.tele.dk. Med venlig hilsen Carsten Mølbak

16 Program: Onsdag d. 08/5 kl senest skal vi have slået lejer Torsdag d. 09/5 kl Vækning. kl Info.om Campingpladsen og dagens dyk. kl Pakning og afgang til dagens dyk. kl Hjem fra dagens dykning/ pumpning flasker. kl Vandretur til Kullen Bjerg kl Absolut ro på campingpladsen. Hver aften. Fredag d. 10/5 kl Vækning kl Info. om dagens dyk kl Pakning og afgang til dagens dyk kl Hjem fra dagens dykning/pumpning flasker kl Info om natdyk husk dykkerlampe kl Afgang til natdyk kl Hjem fra natdyk Lørdag d. 11/5 kl Vækning kl Pumpning af flasker kl Info. om dagens dyk kl Afgang til dagens dyk(når alle flasker er pumpet) kl Hjem fra dagens dykning/klargøring til aftens grill kl Grillaften MEDBRING SELV MAD OG DRIKKE Søndag d. 12/5 Pakning og oprydning Og så skal vi alle hjem. Med venlig hilsen Carsten Mølbak

17 Stemnings billeder fra kullen 2012

18 Køge Festuge Vi har i uge 12 deltaget i generalforsamlingen hos Foreningen Køge Festival (Køge Festuge). Der var ikke repræsenteret så mange klubber som ønskeligt var. Formanden, Per Stenberg, aflagde beretning og fortalte bla. om de ekstra omkostninger som var kommet til sidste år, og som havde ædt overskudet op. Det vil man selvfølgelig prøve at imødegå med dette års budget. Det er ud fra stemningen på vores egen generalforsamling, besluttet at vi prøver at deltage igen i år. Vi har budt ind med samme antal timer som sidste år, da det vist passer meget godt til vores muligheder. Festugen afholdes, som altid, i uge 35, så I kan allerede nu sætte en mærkering i jeres kalender :-). Hilsen Henriette & Poul Adgang til lille lagerrum med gasflasker. Der er som mange nok har set, er der sat adgangskontrol på det lille lagerrum hvor vi opbevarer ilt, helium, boosterpumpe, m.m. Der vil fremover kun blive adgang for de personer som har et mixer/blender bevis. Derfor skal dette fremvises for at få åbnet sin kodebrik til adgangskontrollen. Det kan ske ved at sende en kopi til mailadressen poul@famengell.dk. Så vil kortet blive åbnet hurtigst muligt. På bestyrelsens vegne. Poul F. Engell

19 RIB tur til Bonita Dato: Søndag den Afgang fra klubben: 7:00 Turleder: Annie Mikkelsen Pladser: 12 stk. tilmelding via klubbens hjemmeside. Certifikat krav: Minimum svarende til Cmas ** Dybder: meter (Top Bund) Historien bag forliset: Den 14. oktober 1941 på rejse fra Luleå til Holtenau med malm. Kollideret og forlist d. 14. oktober 1941 udfor Trelleborg. 21 mand omkom ved forliset. Klokken var lidt i et om natten og kaptajn Farup havde netop givet den vagthavende styrmand ordre om at sejle med "fuld kraft frem", hvilket svarede til ca. 9 knob da der ud af den bælgmørke oktober nat sås stævnen af en stor modgående damper. Ingen ombord havde set den modgående damperen, SS "Bojan" af Cimrishamn, som for fuld kraft pløjede sin stævn direkte ind i "Bonita", hvis bagbords skibside øjeblikkeligt blev flået op. "Bonita" begyndte straks at synke. Skibet var ramt i agterenden og tog meget hurtigt vand ind. Så hurtigt at de fleste af mændene der befandt sig under dæk i agterkahytterne ikke fik en chance for at redde sig. Kun tømmermanden Frits G. Hansen og og matros Hans G. Busk nåede op på dækket i tide. De reddede begge mirakuløst livet. Vraget: "Bonita" er et af de flotteste vrag som vi kan dykke på i denne del af Østersøen. Vraget står intakt på godt og vel 42 meter vand. Men de faktiske dykkedybder ligger kun på mellem meter hvis man holder sig i dæksniveau. Det er også her at der er mest at se på. Man kan naturligvis sagtens svømme ned i de store dybe lastrum, men der er ikke så meget at komme efter der. Dybden på toppen af brobygningen er omkring 28 meter. Vraget tilbyder masser af spændende oplevelser og der er utrolig mange ting at kigge på. For dem der har lyst til det, er der også store muligheder for at gå på opdagelse indenfor i vragets overbygninger.

20 Olderne Olderne mødes sidste fredag i måneden. Husk tilmelding senest Onsdag. Fredag d. 19 April 2013 Kl 18:30 Jimmy Lund jimmylun@gmail.com Ebbe Refsgård ebberefsgaard@haslevnet.dk Fredag d. 31 Maj 2013 Kl 18:30 Arne Åbjerg Larsen arne@aabjerg.dk Svend Erik Jensen kogej@privat.dk Fredag d. 28 Juni 2013 Kl 18:30 Connie Andersen cia-la-14@vip.cybercity.dk * Inge Birthe Rønholt ibh47@hotmail.com * Tilmelding til madhold pr telefon eller ved at sende en til holdet. NÆSTE DEADLINE TIL BOBLEN ER: Torsdag d. 28 Marts Indlæg til Boblen sendes til: Boblen@koegedykkerklub.dk / wattsidk@gmail.com

21 14 M 1 T 2 O 3 APRIL MAJ 18 O 1 T 2 Klubaften F 3 T 4 Klubaften F 5 L 6 Dykkertur Stella Mojac S 7 15 M 8 Junior dyk i svømmehal T 9 Basic nitrox kursus O 10 T 11 Klubaften F 12 L 13 S M 15 T 16 Basic nitrox kursus O 17 T 18 Klubaften F 19 L 20 S 21 Dykkertur Bonita 17 M 22 T 23 O 24 T 25 Klubaften F 26 L 27 S 28 Tur til Dr. Eichelbaum 18 M 29 T 30 L 4 S 5 19 M 6 T 7 O 8 KULLEN T 9 KULLEN F 10 KULLEN L 11 KULLEN S 12 KULLEN 20 M 13 T 14 O 15 T 16 Klubaften F 17 L 18 S M 20 T 21 O 22 T 23 Klubaften F 24 L 25 S M 27 T 28 O 29 T 30 Klubaften F 31

22

23

24

BOBLEN. Sept./oktober ekstraordinære generalforsamling torsdag d. 23. november 2017 kl. 20:00

BOBLEN. Sept./oktober ekstraordinære generalforsamling torsdag d. 23. november 2017 kl. 20:00 O O O O BOBLEN O O Sept./oktober 2017 2. ekstraordinære generalforsamling torsdag d. 23. november 2017 kl. 20:00 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke

Læs mere

BOBLEN. September 2012

BOBLEN. September 2012 O O BOBLEN O O O September 2012 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post:info@koegedykkerklub.dk, Boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. April - Maj 2013

BOBLEN. April - Maj 2013 O O O BOBLEN O O O April - Maj 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank,

Læs mere

BOBLEN. November 2013

BOBLEN. November 2013 O O O BOBLEN O O O November 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank, 4865

Læs mere

O BOBLEN GODT NYTÅR. Fastelavn for alle den 26. februar. O Januar Medlemskort vedlagt

O BOBLEN GODT NYTÅR. Fastelavn for alle den 26. februar. O Januar Medlemskort vedlagt O O O BOBLEN O O O Januar 2017 GODT NYTÅR Fastelavn for alle den 26. februar Medlemskort vedlagt Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Flasker, der har været til trykprøvning, kan afhentes i klubhuset

Læs mere

BOBLEN. Fra årets Fastelavn

BOBLEN. Fra årets Fastelavn O O O O BOBLEN O O Fra årets Fastelavn Marts 2015 HUSK - Generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 kl. 19:30 i Klubhuset Spisning kl. 18:15 - tilmelding senest om tirsdagen på hjemmesiden Bådehavnen

Læs mere

BOBLEN. December 2013

BOBLEN. December 2013 O O O BOBLEN O O O December 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank, 4865

Læs mere

BOBLEN. Oktober 2014

BOBLEN. Oktober 2014 O O O BOBLEN O O O Oktober 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. Marts/april Årets kattekonger & -dronninger, sjoveste/bedste udklædninger

BOBLEN. Marts/april Årets kattekonger & -dronninger, sjoveste/bedste udklædninger O O O BOBLEN O O O Marts/april 2018 Årets kattekonger & -dronninger, sjoveste/bedste udklædninger Bådehavnen 14, 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at

Læs mere

BOBLEN. Juni/juli Køge Dykkerklub ønsker alle en rigtig fantastisk sommer

BOBLEN. Juni/juli Køge Dykkerklub ønsker alle en rigtig fantastisk sommer O O O O BOBLEN O O Juni/juli 2016 Køge Dykkerklub ønsker alle en rigtig fantastisk sommer Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Har du taget billeder, som Boblen må bruge frit? Boblen modtager meget gerne

Læs mere

BOBLEN. Februar 2016

BOBLEN. Februar 2016 O O O O BOBLEN O O Februar 2016 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

O O O O BOBLEN Juni 2013 O O

O O O O BOBLEN Juni 2013 O O O O O BOBLEN O O O Juni 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank, 4865 8045569

Læs mere

BOBLEN. August Kong Neptun holder Dykkerdåb og Dåbsfest den 19. september

BOBLEN. August Kong Neptun holder Dykkerdåb og Dåbsfest den 19. september O O O O BOBLEN O O August 2015 Kong Neptun holder Dykkerdåb og Dåbsfest den 19. september Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Marinestaben (tidligere SOK) har fået nyt telefonnr.: RING: 72 85 00 00

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Uddannelsesudvalgets beretning. 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Behandling af

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Gæt en vragrøver..:-)

Gæt en vragrøver..:-) NR. 4 Oktober 2010 37. ÅRGANG Gæt en vragrøver..:-) Bestyrelsen i VSDK: Formand: Carsten Olsen Ll.Sct.Hansgan de 10A 8800 Viborg 86600013 mob. 40607171 carsten@creativeconsult.dk Kasser: Helge Nielsen

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

BOBLEN. Maj Billeder fra årets Kullen-tur nyd dem rundt om i bladet. Klubtur til Lysekil i Sverige læs mere inde bladet

BOBLEN. Maj Billeder fra årets Kullen-tur nyd dem rundt om i bladet. Klubtur til Lysekil i Sverige læs mere inde bladet O O O O BOBLEN O O Maj 2016 Billeder fra årets Kullen-tur nyd dem rundt om i bladet Klubtur til Lysekil i Sverige læs mere inde bladet Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub,

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 FEBRUAR Lørdag 17. MARTS Onsdag 14. Lørdag 17. Lørdag 24. APRIL Lørdag 14. Søndag 15. Fredag 20. Lørdag 21. Lørdag 21. MAJ JUNI Lørdag

Læs mere

BOBLEN. Maj - juni 2012

BOBLEN. Maj - juni 2012 O O BOBLEN O O O Maj - juni 2012 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post:info@koegedykkerklub.dk, Boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

BOBLEN. Godt Nytår. December ønsker alle Glædelig Jul

BOBLEN. Godt Nytår. December ønsker alle Glædelig Jul O O O BOBLEN O O O December 2014 ønsker alle Glædelig Jul Godt Nytår Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. O April 2014

BOBLEN. O April 2014 O O O BOBLEN O O O April 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan.

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan. Grundejerforeningen Frydenstrand i Hvidovre kommune Giro: 80187122 (bestyrelsens adresser findes på hjemmesiden) Alkestien, Avedøre Enghavevej, Frihedslyst alle, Frihedsvej, Frydenstrands alle, Gl. Køge

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

BOBLEN. O August Læs om: Forskønnelses-lørdag i klubhuset den 10. september fra kl. 10:00

BOBLEN. O August Læs om: Forskønnelses-lørdag i klubhuset den 10. september fra kl. 10:00 O O O BOBLEN O O O August 2016 Læs om: Forskønnelses-lørdag i klubhuset den 10. september fra kl. 10:00 Svømmehalskort vedlagt (hvis du var tilmeldt inden den 15. august 2016) Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

BOBLEN. August Svømmehals kort udleveres i svømmehallen ved sæsonstart.

BOBLEN. August Svømmehals kort udleveres i svømmehallen ved sæsonstart. O O O O BOBLEN O O August 2017 Svømmehals kort udleveres i svømmehallen ved sæsonstart. Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad?

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

BOBLEN. Marts/April 2016

BOBLEN. Marts/April 2016 O O O O BOBLEN O O Marts/April 2016 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss Referat af Generalforsamlingen 31. Maj 2015 Formanden Birgit Lintrup bød velkommen og foreslog advokat Birgitte Schack som dirigent under Generalforsamlingen. Der var ikke andre forslag og Birgitte Schack

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj 2018 Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. 1. Valg af dirigent: Niels Poulsen blev valgt. Niels erklærede generalforsamlingen for

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Referat fra medlemsmøde den 25. september 2007

Referat fra medlemsmøde den 25. september 2007 Referat fra medlemsmøde den 25. september 2007 Fremmødt: Bethina, William, Bjarne Andreasen, Pauli, Gunner M, Leif C, Jan Lundkvist, Max Mortensen, Niels Erik Graversen, Troels Christensen, Eva Christensen,

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Referat fra generalforsamling 2016

Referat fra generalforsamling 2016 Referat fra generalforsamling 2016 Formand Steen Fischer byder velkommen. Beder forsamlingen holde et minuts stilhed for Erik Jepsen, som vi mistede først på året. 1. Valg af dirigent. Som blev Frank Rasmussen.

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016.

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016. Referat af generalforsamling tirsdag d. 8. marts 2017 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Generalforsamling 22.03.2013

Generalforsamling 22.03.2013 Generalforsamling 22.03.2013 Mødeart: Mødested: Generalforsamling - Single Rock Cafe Horsens. Vestergade 7B, 8700 Horsens. Mødedato: Fredag d. 22.03.2013 kl. 18.00. Referatdato: 22.03.2013. Deltagere:

Læs mere

O O O O BOBLEN Juli 2014 O O

O O O O BOBLEN Juli 2014 O O O O O BOBLEN O O O Juli 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016.

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. 1. Valg af dirigent. Martin Magnussen enstemmigt valgt. Han kunne konstatere generalforsamlingen rettidig indkaldt. 2. To stemmetæller valgt. Lotte

Læs mere

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden.

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden. LEDER Jeg vil starte med at sige tak til festudvalget for den årlige fastelavnsfest, som blev en sjov og hyggelig dag med mange gode udklædninger af både dykkere og de børn som var med i klubben bag efter

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Vandrelaug Esbjerg den 24/ kl. 19.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Vandrelaug Esbjerg den 24/ kl. 19. Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Vandrelaug Esbjerg den 24/2 2016 kl. 19. Antal mødedeltagere inkl. bestyrelsen: 65 Landsformand Steen Kobberø-Hansen deltog i generalforsamlingen. Dagsorden:

Læs mere

BOBLEN. Juni Skt. Hans i klubhuset lørdag den 23. juni kl. 18

BOBLEN. Juni Skt. Hans i klubhuset lørdag den 23. juni kl. 18 O O O O BOBLEN O O Juni 2018 Skt. Hans i klubhuset lørdag den 23. juni kl. 18 Bådehavnen 14, 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2005 Comwell Roskilde Lørdag den 09. april 2005 kl. 9.30 11. maj 2005 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 03-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

BOBLEN. Januar/Februar HUSK Fastelavn!!! Søndag den 15. februar 2015 kl. 13:00 i klubhuset

BOBLEN. Januar/Februar HUSK Fastelavn!!! Søndag den 15. februar 2015 kl. 13:00 i klubhuset O O O O BOBLEN O O Januar/Februar 2015 HUSK Fastelavn!!! Søndag den 15. februar 2015 kl. 13:00 i klubhuset Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Et par friske

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 532. Formanden på nytårsdyk 2014

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 532. Formanden på nytårsdyk 2014 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND April 2014 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 532 Formanden på nytårsdyk 2014 I denne parole finder du: Bestyrelsesmøde d. 20 marts2014...2 Program for april

Læs mere

DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Tur til PADI -vraget d.12/

DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Tur til PADI -vraget d.12/ Juni 2006 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 438 Tur til PADI -vraget d.12/5 2006. I denne parole finder du: PADI-vraget d. 12/5....2 God sommerferie...2 Program

Læs mere

BOBLEN. O Maj/Juni 2014

BOBLEN. O Maj/Juni 2014 O O O BOBLEN O O O Maj/Juni 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Arbejds-lørdag i klubben 21. Juni kl. 10-14 Vi holder en arbejdslørdag i klubben 21/6 kl 10-14. Hvis du kan, så grib arbejdstøjet

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014.

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn indkalder til ekstraordinær generalforsamling torsdag d. 13 marts kl. 19.30 Ungdomsklubben ved Tarup skole Tarupgårdsvej 1, 5210

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2007 MØDEREFERAT Dato: 14. marts 2007 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Skelskør Roklub Tidende Nr. 1. 2012 41 Årgang Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Tilstede: Christian, Per, Lisbeth, Britta, Jenny, Heidi, Henrik & Anja 1. Referat fra sidste møde - godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen - AquaCamp - Næste

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt.

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. Referat af generalforsamlingen 2010 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. 2. Valg af 3 stemmetællere. Helle Hansen, Gunvor Andersen og Connie Hansen enstemmig valgt. 3. Godkendelse

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere