BOBLEN. Februar 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BOBLEN. Februar 2016"

Transkript

1 O O O O BOBLEN O O Februar 2016

2 Bådehavnen Køge Mobil Mad aften - første torsdag i hver måned! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf eller jesper.jytte@os.dk Tilmelding til madaften på:

3 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: Danske Bank: Bestyrelsen: Formand: Thomas Aakjer Næstformand: Jesper Nielsen Kasserer: Jeanette Tina Jensen Sekretær: Lars Bock Bestyrelsesmedlemmer: o William Siefert o Jan Samsing o Robert Veng Suppleant: Palle Møller Revisor: Jesper Laage Petersen UV-Rugby & UV-jagt udvalg: o William Siefert o Peer Christensen undervandsrugby@koegedykkerklub.dk uvjagt@koegedykkerklub.dk Annoncesalg: o Peter Wium o David Gravenhorst Leje af klublokaler & adm. af nøgler: o Poul Engell poul@famengell.dk Ansvarlig Klub Instruktør: o Carsten Mølbak Redaktør Boblen: o Else Aagaard boblen@koegedykkerklub.dk Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Turudvalg: o Knud-Erik Petersen o Carsten Mølbak o Lars Bock o Tom Skaibæk o David Gravenhorst o Thomas Aakjer o Majbritt Birk Olsen o Annie Mikkelsen o Poul Engel o Peter Adelhejd Pedersen Materialeudvalg: o Carsten Mølbak o Jesper Laage Petersen o Jesper Nielsen o Peter Barakonyi o David Gravenhorst Kabys og festudvalg: o Henriette Hansen o Robert Veng o Hanne Thomsen o David Gravenhorst o Peter Barakonyi o Peter Gregersen o Majbritt Birk Olsen Web udvalg: o Lars Bock o Thomas Aakjer DEADLINE til BOBLEN er den 1. i hver måned Send til: boblen@koegedykkerklub.dk Bladet udkommer gange om året KØGE DYKKERKLUB En Klub for alle VIL DU VÆRE MED? Danmarks bedste dykkerklub!

4 Referat af bestyrelsesmøde den 20. januar 2016 Mødedeltagere: Jesper, Thomas, Jan Samsing, Palle, Jeanette, Lars Afbud: Robert, William Thomas udsender reminder om at der er 1. hjælps kursus i klubben den Fastelavn arrangement den 7. februar er lagt ind på hjemmesiden. Tur til trykkammeret på Rigshospitalet den er slået op på hjemmesiden. Tak til Michael for fornemt foredrag om TRUK. Jesper køber tragt, lanterne og et ur til den store RIB båd. Palle er i gang med at finde god pris på køb af nye bakker til opvaskemaskinen. 3 stk. bøjer er modtaget og bliver lagt ud i havnebadet når vejret er til det. William måler op til et grejbur som kan stå i kælderen i svømmehallen sådan så UV grej, m.v. kan låses inde i svømmehallen. Lars indhenter efterfølgende tilbud fra Troax på levering af bur. Jesper ønsker ikke at fortsætte som revisor, bestyrelsen arbejder med at finde en ny kandidat. Lars indkøber og monterer tætningslister omkring vinduerne i klubben. Jesper arbejder med indhentning af pris på renovering af taget. Thomas indhenter manglende børneattester. Der er møde i havnens brugerudvalg den 23. februar, Lars deltager. Der er i januar kommet 6 nye medlemmer i klubben. Næste møde: , kl i Klubben.

5 Køge dykkerklub takker Frederik Damgård for den fine historie i januar-boblen Som tak var der en flot sponsor taske fra Maersk, som Frederik fik overrakt Alle junior indlæg i Boblen udløser en lækker dykkertaske. Mvh William Teknisk rundvisning ved trykkammeret på Rigshospitalet med foredrag om dykkersyge, symptomer mm. v/ Michael Bering, leder af trykkammeret Torsdag den 25. februar 2016 kl. 19:00 til 21:00 Tilmeld dig nu på hjemmesiden Pris: 125 kr. Turleder: Thomas Aakjer Ordinær generalforsamling i Køge dykkerklub Gør din stemme gældende! Torsdag den 10. marts 2016 kl i klubhuset Bådhavnen 12, 4600 Køge. Se dagsordenen, som blev bragt i januar-boblen

6 Årets første klubtur gik til skønne Søspejderne i Lillebælt Vejret var helt perfekt med skøn januar sol på en total skyfri himmel. Der var frost koldt og ingen vind! Vandet så perfekt ud fra broen - klart og der var havblik over Lillebælt. Alt ventede kun på os fra Køge Dykkerklub! Vi havde stort set det hele for os selv, så alle bordebænkesæt blev straks belagt med udstyr. Flere havde noget nyerhvervet, som skulle prøves af og jeg var ingen undtagelse, for de gamle slidte hullede 5mm handsker var erstattet af et par nye 7mm semidry og pga. kulden også lidt ekstra tøj under tørdragten og dermed mere vægt. Turleder Carsten havde, som altid, helt styr på strømtider og -retning samt hvem der dykkede med hvem og hvornår. Det sidste var yderst vigtigt, for gullaschsuppen stod Palle for at varme op, så den kunne være klar til når sidste hold kom op fra første dyk. Mens de første hold gik i vandet steg solen smukt op over trækronerne og trak lange smukke skygger det kunne kun blive en smuk og dejlig dykkerdag! Thomas var min makker og vi skulle dykke på det sidste hold, så der var god tid til, at hjælpe de andre med at få udstyret på. Kæden, som manglede fra kanten og ned på sidste tur til Lillebælt, var der igen og begyndte nu ved broen. Så det ville være let at finde tilbage. De nye handsker stod sin prøve. Mine hænder var ok varme efter dykket, så selvom de havde kostet lidt ekstra pga. toldafgift, så var det alt værd. Derimod var min lygte ringe og det så Thomas straks med undervandsdrillerier Må nok ha mig en ny lygte.meeen hvem var det der fandt ulken og torsken, og ja nøgen sneglen.. hi hi..

7 Gullaschsuppen, som vi indtog i pausen, var virkelig kærkommen og dejlig varm. Den fik blodet til igen at strømme rundt i årene, så vi kunne være klar til næste dyk. Hvordan får man kolde fingre ned i frostkolde semidry handsker? Det ved Søren D. rigtig meget om nu. Tilbød ellers at løbe over og fylde dem med varmt vand, men makkeren Palle stod klar, så seje Søren fik dem på med lidt hjælp. Det var meget røde fingre der kom ned i et par handsker! Fremover har vi en kande varm vand med til at fylde i handskerne! Dykkerudstyr og kolde hænder & fingre er ikke altid forenelige, så det er godt at være med i en klub, der hjælper hinanden. Da det blev vores tur igen havde strømmen taget til. Vi havde også fået selskab af Carsten, da Søren M. kun ville ha et dyk. Bøjen var allerede trukket godt ned i vandet, så vi vidste hvad ventede os. Strømmen var ok i starten, men et stykke henne, hvor væggen havde et knæk, blev strømmen ganske streng. Ingen grund til at bekæmpe den, så vi søgte roligt op og var heldige med at strømmen her var meget mere rolig. Dermed undgik vi at flyve tilbage til kæden. Der var igen masser af se på i Lillebælt og da jeg er særligt glad for blomsterdyk i det hele taget undervandslandskaber, så fik jeg igen stillet min glæde: hvor er Lillebælt smuk. Det jeg også kom for at se var nøgensnegle, men de holdt søndagsfri. Tror heller ikke de andre havde set nogle, så skidt da. Men hov! Lige da vi nåede broen og der hvor alle stiller sig i vandet, for at ta finner af, var der en fin lilla nøgen snegl på udflugt Glæden var stor og både Carsten og Thomas fik også set den. Desværre ingen billeder, men Carsten har bl.a. sørget for snegle med hus. Det var igen en skøn søndag i godt selskab med skønne dykkere Tak til Søren D., Thomas og Carsten for billeder fra turen. Hilsen Else

8 Fastelavn 2016 Men endelig gav tønden efter og bunden røg ud! Ganske få slag senere var det hele slut. Årets Der kom mange fine udklædninger denne søndag. Og der blev slået og slået, men tønden ville ikke gi sig. Hverken hos børnene eller de voksne. Kattekonger og dronninger var fundet. Nu ventede kun Henrys lækre lune fastelavnsboller, varm kakao og hyggen i klubhuset. Bedste udklædning blev kåret og kronerne kom på hovederne.

9 Dykkertur til Kreidesee Hemmoor (Tyskland) Dato: Torsdag den april 2016 Afgang fra klubben kl. 16:00 Turleder: Carsten Mølbak Pladser: 18 stk. tilmelding via klubbens hjemmeside. Pris ekskl. transport kr. 625,00 Prisen er regnet ud fra det går op i 6 personer pr. hytte CMAS *** kursister har 9 pladser Certifikat krav: Minimum svarende til Cmas ** Dybder: 0 56 meter (Top Bund) Fra 1862 til 1976, blev der brudt kridt til cementproduktion. Efter indstilling af brydning blev brudet omdannet til en sø, således at den nuværende sø er ca. 60 m dyb. Vandet strømmer konstant til fra kilder og vandstanden holdes kunstigt ved havoverfladen. I søen er der rester i form af bygninger, veje, lys, broer, trapper, rør, skov, og de seneste dyk objekter biler, campingvogne, beton bulk siloer, båd vrag, fly, osv. forreste dybe del af søen har mange stejle skråninger, den bageste del er flad og går som en trappe ned i dybet. Mange dykke objekter er markeret med bøjer. Tur prisen er for 3 dages dykning og inkluderer overnatning i 6 mands hytter, morgenmad og frokost. Aftensmad køber vi selv på en lille Kro tæt på. Vi dykker 2 dyk fredag, lørdag og 1 dyk søndag. Fredag og lørdag vil der være mulighed for natdyk. Turen kræver min. CMAS **, PADI ADV OWD eller tilsvarende. Flaskesættet skal have 2 udtag og 2 1. trin og et 2. Trin på hver.

10 Nu er det Kullen tid igen!! 4. maj til 8. maj 2016 Traditionen tro (33. Gang) er Køge Dykkerklub på Kullen (Sverige) i Kristi Himmelfartdagene. Husk at tage familien med, det er slet ikke kun for dykkere. Vi camperer som sidste år på Lerbergets Camping: Program: Der er lavet dykker- og aktivitetsprogram for alle dage Transport: Der er selv-transport, men er der grej-problemer, er der plads på fællesbilen/trailer (lastbilen er død ). Den læsses tirsdag d. 3. maj kl i klubben. Tilmelding gerne inden d. 15. april 2016: Pga. af reservation af plads, og øvrige planlægninger vil jeg meget gerne have tilbagemelding på moelbak@post7.tele.dk Mærket: Kullen Lidt priser: For dykkere er der fællesudgifter til grejtransport, gummibåde, benzin m.m. på ca. kr. 140,- Ca. pris på campingplads: Campingvogn & Telte (max 5 personer): ca. Skr. 315,- pr. døgn inkl. el Indtjekning: Melder sig i receptionen, siger man kommer fra Køge dykkerklub, så kører man direkte til pladsen, vi anviser pladser. Vi afregner via klubben (lejerpas er ikke nødvendigt). Med venlig hilsen Carsten Mølbak moelbak@post7.tele.dk

11 Program: Onsdag d. 4/5 Torsdag d. 5/5 Fredag d. 6/5 Lørdag d. 7/5 Søndag d. 8/5 Kullen 2016 i Kristi himmelfartsdagene kl senest, skal vi have slået lejr kl Står vi op (ingen vækning) kl Info. om campingpladsen og dagens dyk (ved plads 69) kl Afgang til dagens dyk kl Hjem fra dagens dykning / pumpning flasker Hyggeaften kl Absolut ro på campingpladsen. Hver aften. kl Står vi op (ingen vækning) kl Info. om dagens dyk kl Afgang til dagens dyk kl Hjem fra dagens dykning / pumpning flasker Hyggeaften kl Absolut ro på campingpladsen. Hver aften. kl Står vi op (ingen vækning) kl Info. om dagens dyk kl Afgang til dagens dyk (når alle flasker er pumpet) kl Hjem fra dagens dykning/klargøring til aftens grill kl Grillaften MEDBRING SELV MAD OG DRIKKE Pakning og oprydning - og så skal vi alle hjem. Tilmelding til Kullen 4. maj til 8. maj 2016 Vi kommer: Voksne. Børn. Her af dykker Telt. Campingvogn. Camplet Navn: Telefon: Mobil tlf.: Sendes til: Carsten Mølbak Gl. Ringstedvej Køge eller moelbak@post7.tele.dk Senest: 15. april 2016 NB: Der kan ikke tilmeldes på hjemmesiden

12 Natdyk til Piren ved Sigerslev Dato: Torsdag den Afgang fra klubben: Turleder: David Gravenhorst Pladser: 99 stk. tilmelding via klubbens hjemmeside. Certifikat krav: Minimum svarende til Cmas* Dybder: 0 10 meter Sigerslev Kridtbrud er et af de mere tilgængelige steder ved Stevns i forhold til de ellers høje klinter ned til kysten. Og samtidig et af de mest spektakulære, da kridtformationerne er mest udtalte her. Den store T-formede mole ejes af Omya A/S, der udvinder kridt, og leverer produkter til papir-, bygge-, malings- og haveindustrien. Omya A/S er i øvrigt medlem af Netværket for Grøn Erhvervsudvikling. Så man må gå ud fra, at kalkslam-udledningen foregår i pagt med naturen. Man dykker fra stranden til sydvest for molen, og skal undlade at komme for tæt på det område, hvor der udledes kalkslam fra fabrikken. Man vil ikke kunne se en hånd for sig i den hvidlige suppedas! Området ses tydeligt som et bredt hvidt bånd oppe fra parkeringspladsen. Under dykket vil man se store områder af alger og vandplanter, der lægger sig som pastelfarvede duntæpper hen over bunden. Bunden består hovedsagelig af kridt. Mange steder ses dybe furer i kridtformationerne, dannet ved at granitblokke under istiden blev skubbet hen over kridtet. Der ligger resterne af et gammelt træskib på bunden, hvor nu kun spanterne stikker op. Man ser også levninger fra en gammel bådebro og resterne af et enormt forvitret anker, der dog formodes at stamme fra et væsentligt større skib

13 Dykker-Turkalender: februar til maj 2016 Dato Dag Mål Sted Tid Turleder Mobil Antal Dybde 27. feb Lørdag Møns Klint Stevns 7.00 Poul Engell mart Torsdag Natdyk Pirren Rødvig David Gravenhorst april Lørdag Bonita Smygehuk 7.00 Carsten Mølbak april Lørdag april Bededags weekend Åbenvand Cmas*** Klubben 7.00 Carsten Mølbak Kreidesee Hemmoor Tyskland Carsten Mølbak maj Lørdag M/S Villon Simrishamn 7.00 Annie Michelsen Tilmelding og betaling på klubbens hjemmeside: Tjek klubbens hjemmeside! Gå ikke glip af fx klubture, foredrag, madaftner og kurser Klubaften hver torsdag kl. 19:30 Få dig en go dykkersnak, ordne udstyr og være sammen med andre dykkere, UV-jægere og/eller UV-rugbyspillere. Der er altid kaffe/te på kanden!

14 OLDERNE Olderne mødes sidste fredag i måneden. Husk tilmelding senest onsdag Fredag d. 26. Februar 2016 Kl 18:30 Inge Birthe Rønholt roenholt47@gmail.com Jimmy Lund jimmylun@gmail.com Fredag d. 18. Marts 2016 Kl 18:30 John Dahlbæk dahlbaek@gmail.com Gøsta Persson persson@oncable.dk Fredag d. 29. April 2016 Kl 18:30 Arne Åbjerg Larsen arne@aabjerg.dk Svend Erik Jensen kirstenj364@gmail.com Fredag d. 27. Maj 2016 Kl 18:30 Connie Andersen cia-la-14@vip.cybercity.dk Inge Birthe Rønholt roenholt47@gmail.com Fredag d. 29. Juli 2016 Kl 18:30 Gøsta Persson persson@oncable.dk Arne Åbjerg Larsen arne@aabjerg.dk Tilmelding til madhold pr telefon eller ved at sende en til holdet Vi har fået nye medlemmer i klubben og byder velkommen til: Ethan Horesh (Rugby) Søren Pedersen (Passiv) Sussi Caspersen (Passiv) Anja Staalgaard (Passiv) Ida Kirkelund Pedersen (Passiv) Brian Pedersen (Passiv) Theis Pedersson (Passiv) Jon Hansen (Passiv) Vi håber, at I vil finde jer godt til rette i klubben. Er der spørgsmål, må I meget gerne ringe eller skrive til mig. På klubbens vegne Jeanette Mail: kasserer@koegedykkerklub.dk Telefon:

15

16

BOBLEN. Fra årets Fastelavn

BOBLEN. Fra årets Fastelavn O O O O BOBLEN O O Fra årets Fastelavn Marts 2015 HUSK - Generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 kl. 19:30 i Klubhuset Spisning kl. 18:15 - tilmelding senest om tirsdagen på hjemmesiden Bådehavnen

Læs mere

BOBLEN. Maj Billeder fra årets Kullen-tur nyd dem rundt om i bladet. Klubtur til Lysekil i Sverige læs mere inde bladet

BOBLEN. Maj Billeder fra årets Kullen-tur nyd dem rundt om i bladet. Klubtur til Lysekil i Sverige læs mere inde bladet O O O O BOBLEN O O Maj 2016 Billeder fra årets Kullen-tur nyd dem rundt om i bladet Klubtur til Lysekil i Sverige læs mere inde bladet Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub,

Læs mere

BOBLEN. September 2012

BOBLEN. September 2012 O O BOBLEN O O O September 2012 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post:info@koegedykkerklub.dk, Boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. Maj - juni 2012

BOBLEN. Maj - juni 2012 O O BOBLEN O O O Maj - juni 2012 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post:info@koegedykkerklub.dk, Boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. Sept./oktober ekstraordinære generalforsamling torsdag d. 23. november 2017 kl. 20:00

BOBLEN. Sept./oktober ekstraordinære generalforsamling torsdag d. 23. november 2017 kl. 20:00 O O O O BOBLEN O O Sept./oktober 2017 2. ekstraordinære generalforsamling torsdag d. 23. november 2017 kl. 20:00 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke

Læs mere

BOBLEN. December 2013

BOBLEN. December 2013 O O O BOBLEN O O O December 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank, 4865

Læs mere

BOBLEN. Juni/juli Køge Dykkerklub ønsker alle en rigtig fantastisk sommer

BOBLEN. Juni/juli Køge Dykkerklub ønsker alle en rigtig fantastisk sommer O O O O BOBLEN O O Juni/juli 2016 Køge Dykkerklub ønsker alle en rigtig fantastisk sommer Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Har du taget billeder, som Boblen må bruge frit? Boblen modtager meget gerne

Læs mere

O BOBLEN GODT NYTÅR. Fastelavn for alle den 26. februar. O Januar Medlemskort vedlagt

O BOBLEN GODT NYTÅR. Fastelavn for alle den 26. februar. O Januar Medlemskort vedlagt O O O BOBLEN O O O Januar 2017 GODT NYTÅR Fastelavn for alle den 26. februar Medlemskort vedlagt Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Flasker, der har været til trykprøvning, kan afhentes i klubhuset

Læs mere

BOBLEN. Marts Generalforsamling d. 16. marts kl. 19:30

BOBLEN. Marts Generalforsamling d. 16. marts kl. 19:30 O O O O BOBLEN O O Marts 2017 Generalforsamling d. 16. marts kl. 19:30 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. August Kong Neptun holder Dykkerdåb og Dåbsfest den 19. september

BOBLEN. August Kong Neptun holder Dykkerdåb og Dåbsfest den 19. september O O O O BOBLEN O O August 2015 Kong Neptun holder Dykkerdåb og Dåbsfest den 19. september Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Marinestaben (tidligere SOK) har fået nyt telefonnr.: RING: 72 85 00 00

Læs mere

BOBLEN. Juni Skt. Hans i klubhuset lørdag den 23. juni kl. 18

BOBLEN. Juni Skt. Hans i klubhuset lørdag den 23. juni kl. 18 O O O O BOBLEN O O Juni 2018 Skt. Hans i klubhuset lørdag den 23. juni kl. 18 Bådehavnen 14, 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt

Læs mere

BOBLEN. November 2013

BOBLEN. November 2013 O O O BOBLEN O O O November 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank, 4865

Læs mere

BOBLEN. Januar/Februar HUSK Fastelavn!!! Søndag den 15. februar 2015 kl. 13:00 i klubhuset

BOBLEN. Januar/Februar HUSK Fastelavn!!! Søndag den 15. februar 2015 kl. 13:00 i klubhuset O O O O BOBLEN O O Januar/Februar 2015 HUSK Fastelavn!!! Søndag den 15. februar 2015 kl. 13:00 i klubhuset Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Et par friske

Læs mere

BOBLEN. Oktober 2014

BOBLEN. Oktober 2014 O O O BOBLEN O O O Oktober 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden.

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden. LEDER Jeg vil starte med at sige tak til festudvalget for den årlige fastelavnsfest, som blev en sjov og hyggelig dag med mange gode udklædninger af både dykkere og de børn som var med i klubben bag efter

Læs mere

BOBLEN. August Svømmehals kort udleveres i svømmehallen ved sæsonstart.

BOBLEN. August Svømmehals kort udleveres i svømmehallen ved sæsonstart. O O O O BOBLEN O O August 2017 Svømmehals kort udleveres i svømmehallen ved sæsonstart. Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad?

Læs mere

BOBLEN. Marts/April 2016

BOBLEN. Marts/April 2016 O O O O BOBLEN O O Marts/April 2016 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

BOBLEN. April - Maj 2013

BOBLEN. April - Maj 2013 O O O BOBLEN O O O April - Maj 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank,

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

BOBLEN. Marts/april Årets kattekonger & -dronninger, sjoveste/bedste udklædninger

BOBLEN. Marts/april Årets kattekonger & -dronninger, sjoveste/bedste udklædninger O O O BOBLEN O O O Marts/april 2018 Årets kattekonger & -dronninger, sjoveste/bedste udklædninger Bådehavnen 14, 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at

Læs mere

BOBLEN. Maj Dyk i Silfra, Island

BOBLEN. Maj Dyk i Silfra, Island O O O BOBLEN O O O Maj 2015 Dyk i Silfra, Island Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk,

Læs mere

BOBLEN. Marts - April 2013

BOBLEN. Marts - April 2013 O O O BOBLEN O O O Marts - April 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank,

Læs mere

DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Tur til PADI -vraget d.12/

DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Tur til PADI -vraget d.12/ Juni 2006 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 438 Tur til PADI -vraget d.12/5 2006. I denne parole finder du: PADI-vraget d. 12/5....2 God sommerferie...2 Program

Læs mere

BOBLEN. O August Læs om: Forskønnelses-lørdag i klubhuset den 10. september fra kl. 10:00

BOBLEN. O August Læs om: Forskønnelses-lørdag i klubhuset den 10. september fra kl. 10:00 O O O BOBLEN O O O August 2016 Læs om: Forskønnelses-lørdag i klubhuset den 10. september fra kl. 10:00 Svømmehalskort vedlagt (hvis du var tilmeldt inden den 15. august 2016) Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil

Læs mere

BOBLEN. O Maj/Juni 2014

BOBLEN. O Maj/Juni 2014 O O O BOBLEN O O O Maj/Juni 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Arbejds-lørdag i klubben 21. Juni kl. 10-14 Vi holder en arbejdslørdag i klubben 21/6 kl 10-14. Hvis du kan, så grib arbejdstøjet

Læs mere

BOBLEN. November Invitation til JULEFROKOST

BOBLEN. November Invitation til JULEFROKOST O O O O BOBLEN O O November 2018 Invitation til JULEFROKOST Bådehavnen 14, 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr Så er der igen masser af vragdyk på programmet

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr Så er der igen masser af vragdyk på programmet FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND Juli 2013 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 524 Så er der igen masser af vragdyk på programmet I denne parole finder du: SENIORAFTEN FREDAG DEN 31. MAJ 2013...2

Læs mere

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010 Intro aften for nye medlemmer 2015 www.cmasdivers.dk Revision: 21-08-2010 Bestyrelse og instruktører Formand Næstformand Kasserer Martin Hampen Christensen Tim Jakobsen Kim Winckler Pedersen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

BOBLEN. Godt Nytår. December ønsker alle Glædelig Jul

BOBLEN. Godt Nytår. December ønsker alle Glædelig Jul O O O BOBLEN O O O December 2014 ønsker alle Glædelig Jul Godt Nytår Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

O O O O BOBLEN Juli 2014 O O

O O O O BOBLEN Juli 2014 O O O O O BOBLEN O O O Juli 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

BOBLEN. September 2015

BOBLEN. September 2015 O O O O BOBLEN O O September 2015 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

BOBLEN. Maj/juni 2017

BOBLEN. Maj/juni 2017 O O O O BOBLEN O O Maj/juni 2017 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

6/3-02. Sidste frist for stof til bladet:

6/3-02. Sidste frist for stof til bladet: Medlemsblad for Rødovre Sportsdykker Klub Islevbrovej 39 2610 Rødovre Tlf. 44 94 21 04 Giro 332 3412 Web: www.dykkerklub.dk Bestyrelsen: Formand Johnny Reitz Telefon 36 78 50 09 E-Mail Formand@dykkerklub.dk

Læs mere

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub autoklubskoda.dk Klubblad nr. 2 2016 Danmarks ældste skodaklub Informationer: Kontaktadresse hos autoklubskoda.dk www.autoklubskoda.dk Klublokale: Skoda i Køge, Tangmosevej 110, 4600 Køge Formand: Jens

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

LEDER. Vi ses på dykkerturene. FORMAND JOHNNY REITZ.

LEDER. Vi ses på dykkerturene. FORMAND JOHNNY REITZ. LEDER Først vil jeg ønske alle et godt nytår samt et stort tak for alt i Det gamle år. Vores nytårsdyk foregik ved slusen foran Ericsson bygningen, det var et nyt og spændene sted især da der var en kraftig

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

BOBLEN. O April 2014

BOBLEN. O April 2014 O O O BOBLEN O O O April 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. O August 2014

BOBLEN. O August 2014 O O O BOBLEN O O O August 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Arrangementer Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Medbring en ret til buffeten, og vi får dækket et dejligt bord. Mulighed for køb af vand, øl og vin. Efter maden vil turudvalget fremlægge deres

Læs mere

Distriktslejr 2015 Spejderklinten

Distriktslejr 2015 Spejderklinten Referat af Nicholine, skrevet efter en meget sparsom dagsorden og et besøg på Spejderklinten i pinsen sammen med Lars og Bodil Daugaard og Søren Olesen... Deltagere; Søren Olesen, Dorte Balle, Nikolaj?,

Læs mere

Gæt en vragrøver..:-)

Gæt en vragrøver..:-) NR. 4 Oktober 2010 37. ÅRGANG Gæt en vragrøver..:-) Bestyrelsen i VSDK: Formand: Carsten Olsen Ll.Sct.Hansgan de 10A 8800 Viborg 86600013 mob. 40607171 carsten@creativeconsult.dk Kasser: Helge Nielsen

Læs mere

Struer jernbaneklub. Januar Mh 304 ved Struer MR center vest d samt formanden Egon.

Struer jernbaneklub. Januar Mh 304 ved Struer MR center vest d samt formanden Egon. Struer jernbaneklub Januar 2005 Mh 304 ved Struer MR center vest d.2004-09-18 samt formanden Egon. Bestyrelsen: Formand: Egon Petersen 97407433 Kasserer: Erik Linaa 97840687 Bestyrelsesmedlemmer: Kim Hansen

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

Konkurrence: SØ 15 Lejrsang. Ophalervogne søges

Konkurrence: SØ 15 Lejrsang. Ophalervogne søges Oktober 2014 Konkurrence: SØ 15 Lejrsang På Sø 15 skal vi selvfølgelig have en lækker lejrsang! Hvis du har en sangfugl i maven, så skriv til sang@soe15.dk og få tilsendt de vilde konkurrencebetingelserne!

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Uddannelsesudvalgets beretning. 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Behandling af

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej For pokker, hvor er det rart når solen skinner. Vinteren har været lang og kold og det er som at alle er gået i dvale. Men nu er der forår på vej,

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Auktions aften kl 19.00 7 Jan Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Nu står

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2014. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 7/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 4/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk.

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk. Program 2016. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-20.30 i klubhuset. Fra 4/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 1/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg 1 Roudvalg Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012 Referat Deltagere: Poul, Kurt, Marianne, Louise, Christina, 2xFlemming, Jørgen Damgaard og Jesper Afbud: Pia, Preben, Birger, Leif og Jørgen

Læs mere

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017 SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D. 23. 26. JUNI 2017 VIL DU GÅ GLIP AF SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Vi glæder os til at se sejlere sammen med deres forældre og søskende til gode

Læs mere

Junior Rulleski Camp 2012

Junior Rulleski Camp 2012 Junior Rulleski Camp 2012 Fredag den 17.august søndag den 19. august Junior Rulleski Camp skal på vandski med Nivå Vandski Klub. Kom med til Junior Rulleski Camp i Nivå i august og mød en masse unge skivenner

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 532. Formanden på nytårsdyk 2014

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 532. Formanden på nytårsdyk 2014 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND April 2014 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 532 Formanden på nytårsdyk 2014 I denne parole finder du: Bestyrelsesmøde d. 20 marts2014...2 Program for april

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning Knæk & Bræk Årgang: 10 - September 2010 Niklas Østergaard, vinder individuel serie 3 RAHS Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Læs mere

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub incl. en goodiebag med gaver til alle Middelfart Sejlklub byder velkommen til Sommercamp 2019 fra søndag den 30. juni til fredag den 5. juli I løbet af ugen

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Juni 2003 VED DU: I denne parole finder du. FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr. 400

Juni 2003 VED DU: I denne parole finder du. FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr. 400 Juni 2003 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V www.helgoland.dk Nr. 400 VED DU: at der bliver en kanongod weekendtur til Rødvig i juni? at vi mangler din arbejdskraft på Diva? I denne

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 2. marts 2018 Gangforeningen Bornholm Turplan: ca. 5 og 10 km ture. Start kl. 09.00 hvor intet andet er nævnt. For ikke medlemmer koster det kr. 20.00

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste Sommerferie 2015 At tage på ferie i egen båd er slet ikke så besværligt som man skulle tro. Der er nogle ting der skal være i orden. Jeg skulle have kanalskipper bevis det fik jeg gennem Danske tursejlere

Læs mere

PARIS ADRESSER TLF.NR. PRAKTISKE OPLYSNINGER UGE 29 - TUR TIL PARIS - ÅR 2010. Til juli 2010 tager juniorklubben til byernes by, Paris

PARIS ADRESSER TLF.NR. PRAKTISKE OPLYSNINGER UGE 29 - TUR TIL PARIS - ÅR 2010. Til juli 2010 tager juniorklubben til byernes by, Paris ADRESSER TLF.NR. PRAKTISKE OPLYSNINGER UGE 29 - TUR TIL PARIS - ÅR 2010 Velkommen til Feriesjov I år tilbyder HalsnÊs Juniorklub Feriesjov for 3.-7. klasse. Der vil være åbent i ugerne 27-31 fra kl. 8-16,

Læs mere

Sportsdykkerens august udgave 2013.

Sportsdykkerens august udgave 2013. Sportsdykkerens august udgave 2013. Vi tager chancer Skal vi forbedre sikkerheden blandt dykkere, bør vi fokusere på vedligeholdelse af udstyr, manglende træning og erfaring, og chancetagning. Det viser

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN Januar 2012 Indhold Bestyrelsen side 3 Formanden har ordet side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Præmieskydningen side 6 Præmieskydningen side 7 Præmieskydningen side 8 Første rævejagt

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2011 PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Vintertiden

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

5. afdeling af klubmesterskabet

5. afdeling af klubmesterskabet 5. afdeling af klubmesterskabet Der var 23 til grillkomsammen fredag aften i Køge Lystbådehavn 17 både blev og overnattede fredag til lørdag I alt 31 både med 54 mand startede med morgenmad inden skippermødet

Læs mere

Herlev jagtklubs bestyrelse

Herlev jagtklubs bestyrelse HERLEV JAGTKLUB 35 ÅRGANG NR 2 2015 Herlev jagtklubs bestyrelse Formand: Jesper Skov Hansen Tlf: 30796875 E-mail : jskh.gm@gmail.com Næstformand: Bjarne Høegh Redaktør Tlf: 40712713 E-mail : bjarnehoegh@gmail.com

Læs mere

Alle andre spørgsmål vedr. turprogrammet kan rettes til Peter på eller Brian på

Alle andre spørgsmål vedr. turprogrammet kan rettes til Peter på eller Brian på Program 2017. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-20.30 i klubhuset. Fra 3/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 7/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

LEDEREN JOHNNY REITZ.

LEDEREN JOHNNY REITZ. LEDEREN Så blev det tid til at skrive igen, der er ikke sket så meget siden sidste blad udkom. Vi mangler aktive folk som gerne vil stå for nogle af de udvalg som er ledige, så hvis der er nogle der har

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere