Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download ""

Transkript

1 Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 19, nr. 3 - September

2 INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 3, 2017 Refleksioner over viser... 2 Tove Reinau og Birgit Skole... 3 Greveparret fyldte 165 år... 5 Kulturhavn Festival Kalender... 8 Visekursus på Ryslinge Højskole Visfestivalen i Lund 26-27/ Bestyrelsen m.m. adresser, kolofon REFLEKSIONER OVER VISER Af Stampe Villadsen I løbet af sommerferien hørte jeg i radioen to montager om PH og Kai Normann Andersen. Begge døde i 1967 for 50 år siden. Udgangspunktet for radioudsendelserne var PH og KNA s betydning for den åndelige mobilisering under besættelsen. Udsendelserne var nuancerede og gav glimrende portrætter af de to personer. Som illustration var udsendelserne fyldt med viser fra 40 erne, viser som stadig synges og synges med glæde i visekredse. Det var dejligt for en gang skyld at høre en radioudsendelse, der kredsede om visen, men det var også sjovt at høre datidens viseudtryk. Især flere af de kvindelige visesangere synger i højt tempo, i et højt toneleje og ikke særlig tydeligt. Her mener jeg, at viseudtrykket virkelig har ændret sig til det bedre i vore dage. Sammen med syv andre fra VVK deltog jeg i juni i visetræffet Viser i Vandkanten, som havde Almer og Britt Simonsen som suveræne værter. Visetræf kan af og til være en blandet fornøjelse, hvor det tit kun er gamle slagere, der fremføres, og hvor der kan være langt mellem snapsene. Viser i Vandkanten var en anderledes fornøjelse at deltage i. Her var fornyelsen klart i centrum, med en mængde nyskrevne viser og et andet viseudvalg end det, der er gængs ved visetræf. Viser i Vandkanten var bestemt værd at gæste og viste tydeligt en vej, visen kan bevæge sig henad, hvis vi tør og vil. 2.

3 TOVE REINAU OG BIRGIT SKOLE Redaktøren har bedt Finn Krausmann skrive nedenstående før sæsonstarten Som nyoptagen i foreningen skulle jeg i vinteren 1960 til mit første hulemøde. Jeg havde fejlberegnet køretiden gennem Utterslev Mose og kom derfor for tidligt. Jeg blev lukket ind af Tove Reinau, i hvis mands vaskeri hulemøderne dengang foregik. Hun havde åbenbart set noget talent i mig, så hun spurgte mig til råds om en vise, hun var i færd med at indstudere. Jeg lyttede og kommenterede den, og tænk! hun fulgte mine råd. Siden blev jeg hendes protegé, og det lærte vi begge meget af. Tove var en fremragende jazz-guitarist, og hendes viseforedrag var da også umiskendeligt jazz-præget. Vi fulgte hinanden gennem årene, og i 1984 havde hun besluttet at få udgivet en del af sin omfattende vise-produktion tekster såvel som melodier og da hun havde set, hvad jeg kunne med noder, bad hun mig lave node-arbejdet til hendes»samklang«. Det fik jeg det meste af den følgende sommer til at gå med. De følgende mange år var præget af gensidig respekt, og det var en stor sorg, da en hjerneblødning slettede alle teksterne i hendes hoved, mens hendes melodier forblev intakte. Sådan kan det gå. Tove Reinau 3.

4 Birgit Skole kom ind i mit liv meget senere, men vi fandt hurtigt ud af, at vi swingede godt sammen, og det blev til et mangeårigt personligt venskab. Birgit kan ikke synge i hvert fald har hun fornuftigvis afstået fra det! men hun er en fremragende pianist og vise-akkompagnatør, og hun har skrevet et ukendt antal tekster og melodier. Birgit er et elskeligt menneske men bestemt ikke, når hun skriver tekster. Magen til nederdrægtige viser skal man lede længe efter. Da Birgit for en lille snes år siden skulle fylde noget rundt, sagde jeg til hende, at jeg vidste, hun havde en stak (ulæselige) håndskrevne noder liggende. Hvis jeg fik et udvalg af dem, ville jeg bearbejde dem og printe dem ud så havde jeg en billig fødselsdagsgave til hende. Jeg fik endda vor fælles ven Poul Eje til at illustrere værket, og det blev hun meget glad for. Vore høje aldre til trods udveksler vi regelmæssigt mails, og vi har da også besøgt hinanden flere gange. Nu kan vi sidde og more os over de glade minder om desværre afdøde venner, for vi lever jo, så længe nogen husker os. Birgit Skole 4.

5 GREVEPARRET FYLDTE 165 ÅR Af Vibeke Kirst Den 5. august i år fejrede Hans og Grethe Greve 165 års fødselsdag. Med vanlig generøsitet var visevennerne inviteret med til brunch på Café Lindehøj, Herlevhallen. Vi var en deputation, der repræsenterede Visens Venner København og mødte op med gave, godt humør, fællessange og taler. Her roste vi blandt andet Hans for det store viseengagement, han trofast har udvist, og for hans hjælpsomhed og venlighed over for foreningen. Vi tilbragte et par hyggelige timer i godt selskab med Greveparrets familie og venner og ønskede begge hjerteligt tillykke med de varmeste hilsener fra Visens Venner København. Hans og Grethe Greve 5.

6 KULTURHAVN FESTIVAL 2017 Af Kim Ravn-Jensen, fotos ved Thea Boel Gjerum Søndag den 27. august gav Visens Venner Brønshøj og Visens Venner København endnu en gang en totimers visekoncert i forbindelse med, hvad der nu hedder Kulturhavn Festival. Som noget nyt optrådte vi på Ofelia Plads ved Skuespilhuset. Publikum, som bestod af både kendte ansigter og de nye, vi gerne vil have fat i, var vist godt tilfreds. Et udsnit af vort trofaste stampublikum 6. Brønshøj og København samarbejder om en sønderhodans

7 Gro Laier Skibet skal sejle i nat (Marianne le Dous og Tom Løhr) 7.

8

9

10 VISEKURSUS PÅ RYSLINGE HØJSKOLE Redaktionen har modtaget rejsebrev fra Didde Mosegaard og Marianne le Dous En lille hilsen her fra Ryslinge Højskole hvor vi, Didde og Marianne, har slået os ned for 6 dage. Det er Visens Venner i Danmark, der arrangerer visekurset med Lise Ketilsø og Bente Kure som ledere. Ved tilmelding skal vi prioritere nogle workshops. Marianne havde prioriteret skriveværksted med Bente Kure lavest. Det blev imidlertid hendes skemalagte hovedbeskæftigelse (12 timer), hvad hun ikke havde lyst til, så det blev til en del fritid, som blev brugt på gåture og øvning. Det var muligt at udfylde huller med at være tilskuer til de andre rundt omkring eller med at lave særaftaler. Marianne fik en times undervisning i at spille på sav og fandt ud af, at det slet ikke var så let. 10. Højskoleliv classic - 1

11 Andre workshops var visefortolkning med Jørgen Bing, og her fik Marianne 2 x ½ time, og det var udmærket. Endelig var der en workshop med Helle i stemmetræning/visesang, 2 timer på et hold med 4 deltagere. Det var godt, men for lidt til at bygge videre på. Didde var mere heldig med skemaet i forhold til hendes prioriteringer. Hun har fået rigtig meget ud af skriveværkstedet. Ved stemmetræningen fik hun fagligt funderet bekræftelse af, at det er svært at gå fra klassisk sang til visesang, og fik også kendskab til, hvordan grundlæggende sangteknik kan overføres fra den ene genre til den anden. Vi havde begge megen glæde af hinanden på kurset. Det gav sig musikalsk udslag i to fælles optrædender i aftencafeen, heraf én med fornøjelig andenstemme. I forhold til sidste år var det for Didde dejligt at opleve, at der var mere struktur på blandt andet optrædender om aftenen. At der var lagt individuelle skemaer for alle deltagere, var udtryk for et stort og omhyggeligt forarbejde. Højskoleliv classic - 2 Stemningen var god, og hold da op, hvor der blev sunget! To fællessamlinger om dagen, med informationer, fortællinger og sang. Det var en helt fantastisk sangglæde, der blev lagt for dagen. Kl 19:30 var der 4 aftener åben scene, som blev retfærdigt fordelt mellem deltagerne. Et dejligt, positivt publikum at optræde for og nogle 11.

12 fremragende akkompagnatører. Efter den officielle café kom en tredje halvleg, hvor alskens instrumenter kom på banen, og der blev fri leg. Det var rigtig sjovt. Didde og Helle Juul Niveauet var svingende, men stigende hen ad vejen. Indkvartering var udmærket med godt tillagte senge. Maden var fantasifuld og veltillavet, men det ville højne standarden med bedre og økologiske råvarer. Alt i alt et fint kursus, som vi godt kan anbefale. Udbyttet optimeres især, hvis man er genganger. 12. Kursist med optimeret udbytte

13 VISFESTIVALEN I LUND 26-27/ Af Kim Ravn-Jensen Louise Ring Vangsgaard og Søren Korshøj (th) gør sig klar Trine Lunau og Peter Sund 13.

14 Elona Planman (tv) assisterer Gunni Torp ( Min hest viser vej ) 14. Gunni Torp assisterer Elona Planman

15 Visfestivalen i Lund afvikledes i år for 15. gang umiddelbart ved siden af domkirken. Desværre er der ikke mange danskere, som har fået øjnene op for, at der hvert år afvikles et fornemt dansk-svensk visetræf så nær ved København. Peter Steffensen (tidligere leder af Kulturhuset Pilegården i Brønshøj) har ellers været dansk medvært gennem alle årene. Svensk vært og allestedsnærværende ildsjæl var Ivar Sjögren, som også er det nordiske viseblads svenske redaktør. Fra dansk side medvirkede Søren Korshøj (assisteret af Louise Ring Vangsgaard), duoen Lunau & Sund samt Gunni Torp. De klarede sig alle rigtig godt. Jeg har aldrig før hørt Trine Lunau og Peter Sund, som normalt slår deres folder i landlige omgivelser på Fyn. De har ellers 3 CD-udgivelser bag sig og lægger et enormt overskud for dagen, når de optræder. Gunni Torp er et mere kendt navn, både for mig og for de medlemmer af Visens Venner København, som deltog i årets generalforsamling den 15. marts Efter generalforsamlingen gav hun nemlig en turbokoncert, hvor hun i løbet af en halv time afleverede nogle af sine mere indadvendte numre dem havde jeg nemlig bestilt... Torsdag aften den 27. juli må Gunni Torp have bestemt sig for, at nu skulle det svenske publikum (hun har aldrig før optrådt i Sverige) tages med storm. I den anledning havde hun allieret sig med det svenske fænomen Elona Planman, så de optrådte som gæster på hinandens numre. Det var ret vildt, og så kan det jo ikke samtidig være hyperintim visekunst. Men publikum var også vilde med dem, og sådan blev en dansk visekunstners debut i Sverige ualmindelig vellykket. KASSEREREN KUNNE SÅ GODT TÆNKE SIG, at alle medlemmer sørgede for, at deres navn, adresse og stod korrekt i hendes medlemsregister. Har du for eksempel droppet dit fastnetnummer uden at sige det? Husk at melde ændringer til kasserer@visensvenner-kbh.dk 15.

16 Afs.: VVK v/laila Bork, Hyltebjerg Allé 60A, st. th., 2720 Vanløse BESTYRELSEN Stampe Villadsen, formand, Livjægergade 44, 1. tv, 2100 København Ø / Hanne Nielsen, kasserer samt medlemsregister. kasserer@visensvenner-kbh.dk Vibeke Kirst, næstformand og aspirantkontakt, Tybjergvej 40, 2720 Vanløse. morkirst@yahoo.dk Marianne le Dous, Emblasgade 9, 2100 København Ø. marianne.le.dous@skolekom.dk Kim Ravn-Jensen, udeoptræden, Dæmningen 5, 2500 Valby. kim@ravn-jensen.dk Laila Bork, vennekredskontakt, Hyltebjerg Allé 60A, st. th., 2720 Vanløse. lailabork@hotmail.com Didde Mosegaard, Wiedeweltsgade 22, 2100 København Ø. didde.mosegaard@gmail.com Redaktion: Kim Ravn-Jensen (ansv.) og Stampe Villadsen CVR nr Kontingent: Kr. 200,- pr. år (januar-december) Girokonto ; Bankkonto (ingen checks) Vi edommen trykkes i ca. 150 eksemplarer og sendes/uddeles til Visens Venner Københavns medlemmer, alle danske Visens Venner-foreninger, til biblioteker og til andre organisationer. Bladet findes også på hjemmesiden. Næste deadline: 15. december

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 16, nr. 3 - September 2014 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 3, 2014 Sæt tænderne i en saftig visebog... 2 De aktives hulemøder... 3 Sommerbilleder

Læs mere

Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 18, nr. 3 - September 2016 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 3, 2016 September 2016... 2 Jørgen Jacobsen, 1919-2016... 3 Uden spredning blir

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstformand Fini Mandrup finimandrup23@g.mail.com 3054 1001 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kassemester Lise Jepsen

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstform. Lise Jepsen bljepsen753@gmail.com 4063 9939 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kasserer Kirsten kirkvåg kirsten@kirkvaag.dk

Læs mere

Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 19, nr. 1 - Januar 2017 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2017 For de gamle, som faldt... 2 Giro 413 den 25. september 2016... 3 Jeppe

Læs mere

Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 20, nr. 2 - Maj 2018 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 2, 2018 Hyldest til publikum... 2 Moralske og umoralske viser 14/1 2018... 3 11/2:

Læs mere

Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 20, nr. 1 - Januar 2018 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2018 Foreningens bagkatalog... 2 Sæsonstart i Krudttønden 17/9 2017... 3 22/10

Læs mere

Medlemsbrev nr. 4 / 2013

Medlemsbrev nr. 4 / 2013 Viser er ikke "finkultur" - men fin kultur Vises teksten ikke korrekt? Se den i din browser Medlemsbrev nr. 4 / 2013 Kære visevenner! Visesæsonen 2012/13 er nu forbi, og den blev sluttet af med en festlig

Læs mere

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår Hulemøde: kl i Helligåndshuset

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår Hulemøde: kl i Helligåndshuset Program for 1. halvår 2017. Huskelisten Hulemøde: kl. 19.00 i Helligåndshuset Tirsdag 24. januar 2017 Tirsdag 14, februar 2017 Tirsdag 14. marts 2017 Lokale 8 Fritidscentret (aflevere tekster til Randers

Læs mere

AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen. Tema: Livserfaring - så det JANUAR 2012 NR 3/48

AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen. Tema: Livserfaring - så det JANUAR 2012 NR 3/48 dørene åbnes kl. 18:30 JANUAR 2012 NR 3/48 Det jeg siger her, er ikke noget jeg selv har fundet på, men det er sagt af en mand, som vidste, hvad han talte om -! AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen Tema:

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

Balladebladet. Medlemsblad for Visens Venner i Slagelse Januar Mødested og -tid. Kløverhuset-Teglværksvej 11, 4200 Slagelse

Balladebladet. Medlemsblad for Visens Venner i Slagelse Januar Mødested og -tid. Kløverhuset-Teglværksvej 11, 4200 Slagelse Balladebladet Medlemsblad for Visens Venner i Slagelse Januar 2018 Mødested og -tid Kløverhuset-Teglværksvej 11, 4200 Slagelse www.visensvennerslagelse.dk Viseaftener sædvanligvis 1. onsdag hver måned

Læs mere

VELKOMMEN til V I S E A F T E N

VELKOMMEN til V I S E A F T E N Nr. 31 (200), august 2019 VELKOMMEN til V I S E A F T E N Fredag d. 13. september 2019 i Asminderød Sognegård Kære visevenner Da jeg har fået æren af at være visevært ved den første viseaften i sæsonen

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Husk: Nød i Præstegården

Husk: Nød i Præstegården NR. 118 NOVEMBER 2004 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk: Nød i Præstegården 1 Medlemsnyt. Indmeldelser: Udmeldelser: Anne-Birgitte Helbo Rosenlunden 20 5471 Søndersø

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015 Side 1 af 6 Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015 Lad mig indledningsvist slå fast, at Visens Venner i Køge er en forening med en meget loyal medlemsskare, hvilket kommer til udtryk såvel ved fremmødet

Læs mere

Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 19, nr. 2 - Maj 2017 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 2, 2017 Tanker ved sæsonens slutning... 2 Blandede bolsjer den 22. januar 2017...

Læs mere

Ryslinge Højskole - 1.-7. August 2015: "Visen i centrum"

Ryslinge Højskole - 1.-7. August 2015: Visen i centrum Ryslinge Højskole - 1.-7. August 2015: "Visen i centrum" Det er med stor fornøjelse at vi igen iår tilbyder en vise-sprudlende uge i det Midtfynske! ;o) Vi håber at du vil læse nedenstående grundigt; det

Læs mere

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt Babyer på bordet Babyer på besøg på Lyngparken kan altid trække smilet frem ved beboerne Nov. - Dec. 2018 Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt en gammel

Læs mere

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften.

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften. Jeg har glædet mig rigtig meget, til at fortælle jer om den forgangne uges oplevelser. Selvom den også har været præget af dårlige oplevelser, da vi f.eks. har været til begravelse, må den absolut største

Læs mere

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Mozarts liv I dette hæfte kan du arbejde med et lille musikværk, som hedder Eine kleine Nachtmusik. Musikværket er skrevet af en komponist, der hedder Wolfgang

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017 Nyhedsbrev fra Seden Skole Julen 2017 Seden Skole har haft en dejlig og spændende periode her henover efteråret og vinteren. Den 1. oktober fik skolen ny skoleleder, nemlig Marianne Bernstorff Justesen,

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Vindblæs. Musikskole. Program

Vindblæs. Musikskole. Program Vindblæs Musikskole Program 2013/2014 Velkommen Velkommen til Vindblæs Musikskole! Det er en gave livet igennem at kunne spille på et instrument eller være god til at synge. At spille musik træner ens

Læs mere

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007 Det danske Institut SUZUKI nyt 3 2007 Suzuki nyt Efterårssæsonen er startet - og årets nye elever er lige for alvor kommet i gang med ene undervisning og fællestimer. Næsten lige efter sæsonstart kommer

Læs mere

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke Godt Nyt April Såril 2004 månedsblad fra Roskilde Frikirke månedsblad fra Roskilde Frikirke Menighedsudflugt Lørdag den 15. maj tager vi på menighedsudflugt. Vi er blevet enige om at tage til Gerlev Legepark,

Læs mere

Strofen 2018 Nr. 1 Årgang 40

Strofen 2018 Nr. 1 Årgang 40 Strofen 2018 Nr. 1 Årgang 40 Rigtig godt nytår til alle. Så skriver vi 2018, jeg har tidligere sagt, tiden er noget underligt udefinerbart noget, jeg synes et år flyver afsted, vi skal igen tage fat på

Læs mere

Pileforeningen fylder 20 år i Læs her Verner Nielsen dejlig indlæg om Pileforeningen - fra start til idag...

Pileforeningen fylder 20 år i Læs her Verner Nielsen dejlig indlæg om Pileforeningen - fra start til idag... Pileforeningen fylder 20 år i 2017 Læs her Verner Nielsen dejlig indlæg om Pileforeningen - fra start til idag... Pileforeningens Historie. Af Verner Nielsen Starten i 97 Foreningens spæde start var ved

Læs mere

Skriftlig del Læseforståelse 1

Skriftlig del Læseforståelse 1 Skriftlig del Læseforståelse 1 Navn (PR-nummer ato Prøvenummer Prøveafholdende udbyder Prøvegruppenummer Tilsynsførendes underskrift !, Instruktion:. svar. Cykelsmeden Jakob Hansen på 60 år bor i en lille

Læs mere

14. Danske Barbershop Festival

14. Danske Barbershop Festival Dansk Barbershopforening indbyder vokalgrupper og kor til 14. Danske Barbershop Festival Barbershop og Showsang Lørdag-søndag den 24.-25. marts 2007 i Hillerød Fællesbillede 2006 Mød de mange talentfulde

Læs mere

Medlemsorientering - august 2015

Medlemsorientering - august 2015 Medlemsorientering - august 2015 Hele holdet slår et slag for det gode humør på viseaftenen 24.april 2015 Foto: Marianne Kauman. 1 Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj. Dørene åbnes for

Læs mere

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé Århus C Tlf.: Fax:

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé Århus C Tlf.: Fax: N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk Trøjborg d. 27. juni 2008 Kære 9. årgang. Vi skal sige farvel til jer og I skal sige

Læs mere

St. Hans i overraskende tørvejr Tekst og billede N.M. Schaiffel-Nielsen

St. Hans i overraskende tørvejr Tekst og billede N.M. Schaiffel-Nielsen St. Hans i overraskende tørvejr Tekst og billede N.M. Schaiffel-Nielsen Aftenens taler ved Randbøldal Borgerforenings Skt. Hans Bål, var pastor ved Randbøl Kirke, Helle Pahus, der her forøger at få styr

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 35. Årgang Nr. 354. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 35. Årgang Nr. 354. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1 KNU November DEN 2012 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 35. Årgang Nr. 354 Side 1 Kaj Normann Andersen Anne-Grete Langaard Annie Andersen Ove Søtofte 10 November 22. November 22.

Læs mere

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Nr. 1 Februar 2013 44. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Midlertidig adresse: Georg Hansens Ager 7, 2640 Hedehusene Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 23. årgang Marts 2015 Nummer 1 Harmonika koncert i Høje Taastrup Kirke Så er det forår! Forårsmatiné Harmonikakoncert Generalforsamling Spil Op Café Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 17, nr. 2 - Maj 2015 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 2, 2015 Nok at tage fat på... 2 Lillian Justow 1934-2015... 3 Overraskelser den 25.

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 22. årgang December 2014 Nummer 4 Friske VHK ere på Damhusengen God jul og godt nytår Efterlysning Aktivitetskalender Rytmer Harmonicafé Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN Medlemsavis

Læs mere

Denne evaluering tager ikke stilling til i hvilken udstrækning de enkelte aftaler, som blev indgået på FrivilligBørsen, er blevet til noget.

Denne evaluering tager ikke stilling til i hvilken udstrækning de enkelte aftaler, som blev indgået på FrivilligBørsen, er blevet til noget. Formål med evaluering Evalueringens formål er at formidle hovedresultaterne af arrangementet. Derudover bliver erfaringerne fra frivilligteamet også inddraget. Evalueringen sker på baggrund af udsendt

Læs mere

Korstævne Nr. 3, Læs i Pulsen:

Korstævne Nr. 3, Læs i Pulsen: Korstævne 2016 Nr. 3, 2016 Læs i Pulsen: Korstævne.. s.1 Generalforsamling.. s.3 Årsregnskab. s.4 Anmeldelse s.6 Pulsen bliver digital Se side 4 Forum For Rytme i Kirken Medlemsbladet Pulsen udkommer 3

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Musik til sydøsteuropæiske danse

Musik til sydøsteuropæiske danse Musik til sydøsteuropæiske danse Nr. 19 December 2007 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Ane-Marie Svendsen 4586 5008

Læs mere

Forældre og børn sommer 2011

Forældre og børn sommer 2011 Forældre og børn sommer 2011 1. Hvilken aktivitet har du deltaget i? Djursland-lejr 23,5% 8 Falster-lejr 38,2% 13 Dagtur med Agape 28. maj 0,0% 0 Dagtur med Agape 29. maj 0,0% 0 Døgntur med Agape primo

Læs mere

TTT h. Denne HILSEN har Hanne Leffler modtaget under tankeinspiration den 4. april 2016 af ANKER JØRGENSEN

TTT h. Denne HILSEN har Hanne Leffler modtaget under tankeinspiration den 4. april 2016 af ANKER JØRGENSEN Den 4. april 2016 modtog vi fra ANKER JØRGENSEN en HILSEN til alle i Danmark. - Han slutter sin HILSEN med en Sang på melodien: Når jeg ser et rødt flag smælde. TTT h Denne HILSEN har Hanne Leffler modtaget

Læs mere

Aktiviteter på Lyngparken i April

Aktiviteter på Lyngparken i April April maj 2013 Traditionen tro får alle beboere på Lyngparken en blomst til Påske, her er Lyngparkens Venner klar til turen rundt på stuerne, for at ønske god påske. Aktiviteter på Lyngparken i April Onsdag,

Læs mere

Nr. 152 November 2008

Nr. 152 November 2008 Nr. 152 November 2008 SAG arrangerede Spil-dansk-dag i Borgerhuset. Nordfynskoret optrådte, og 5 medvirkende fra forestillingen Osvald blev godt ledsaget af musikskolens Claus Wilson ved arrangementet

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Engelsk, Bachelor. Navn på universitet i udlandet: Aberystwyth University

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Engelsk, Bachelor. Navn på universitet i udlandet: Aberystwyth University US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Engelsk, Bachelor Navn på universitet i udlandet: Aberystwyth University Land: Wales, UK Periode: Fra: 01/01-13 Til: 01/06-13 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012. Lad mig starte med at slå fast, at året 2012 var et godt år såvel kunstnerisk som økonomisk.

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012. Lad mig starte med at slå fast, at året 2012 var et godt år såvel kunstnerisk som økonomisk. Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012 Lad mig starte med at slå fast, at året 2012 var et godt år såvel kunstnerisk som økonomisk. Viseaftener Det kunstneriske manifesterer sig jo i

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne I løbet af foråret er sket mange forskellige aktiviteter for beboerne i klynge 1. Nedenunder kommer et lille udpluk af de mange aktiviteter: Bowl n Fun i Viborg På beboernes husmøde

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016 Læs inde i bladet: ESRUM SØ HAR EGEN VEJRSTATION MØD OP TIL SEJLERSKOVTUR TILMELDING TIL ÅRETS STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel havde den glæde, at vi fra borgmesteren modtog invitation til, på selve jubilæumsdagen den 19.marts kl. 12, at gæste Holbæk gl. Rådhus. Borgmester

Læs mere

Vanløse Frikirke. Kirkeblad sommer 2016

Vanløse Frikirke. Kirkeblad sommer 2016 Vanløse Frikirke www.vanløsefrikirke.dk LÆS OM: Gospelkoncert Sankt Hans på Søvang Børnekirken overnatter i kirken Sommergudstjenester Sommerstævne Musik på Engen Velkommen til Kbh Kirkeblad sommer 2016

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Lidt for lattermusklerne:

Lidt for lattermusklerne: Lidt for lattermusklerne: Hvad får man, hvis man kaster en viagre pille op i luften? - Stiv kuling! Hvorfor giver man altid tropiske orkaner pigenavne? Fordi de er vilde og våde når de kommer, og når de

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Indhold Præsentation af Aarhus Bridgeklub... 3 Bestyrelsen:... 5 Turneringsledere:... 6 Mandag eftermiddag:... 7 Undervisning mandag eftermiddag... 8 Mandagsklubben...

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

August 2008. På @ Side: 1. Velkommen til en ny herlig sæson i vores dejlige viseforening. Annelise Avnshøj har desværre valgt at træde.

August 2008. På @ Side: 1. Velkommen til en ny herlig sæson i vores dejlige viseforening. Annelise Avnshøj har desværre valgt at træde. Fortsat.. Vi har en god forening med en dejlig fasttømret medlemsskare og vi forsøger at yde vores bedste hver viseaften. Vi har mange gode arrangementer i den komne sæson. Vi begynder i september 2008

Læs mere

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus Jeg vil se Jesus -3 Levi ser Jesus Mål: at skabe forventning til Jesus i børnene en forventning til et personligt møde med Jesus og forventning til at kende Jesus (mere). Vi ser på, hvordan Levi møder

Læs mere

Kurser 2014-2015. Drammelstrupvej 15 - Tirstrup 8400 Ebeltoft tlf. 87 52 91 20 e-mail: post@djfh.dk www.djfh.dk

Kurser 2014-2015. Drammelstrupvej 15 - Tirstrup 8400 Ebeltoft tlf. 87 52 91 20 e-mail: post@djfh.dk www.djfh.dk Kurser 2014-2015 LANGT HØJSKOLEOPHOLD Kursus 2-14 fra den 10. august 2014 i 12 eller 18 uger Kursus 1-15 fra den 4. januar 2015 i 12 eller 22 uger Kursus 2-15 fra den 9. august 2015 i 12 eller 18 uger

Læs mere

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus Jeg vil se Jesus -3 Levi ser Jesus Mål: Vi skaber forventning i børnene - forventning til et personligt møde med Jesus og forventning til at kende Jesus (mere). Vi ser på, hvordan Levi møder Jesus, og

Læs mere

GRÆNSER. Arbejdende ugekursus for forfattere, illustratorer og oversættere 04. - 10. oktober 2015

GRÆNSER. Arbejdende ugekursus for forfattere, illustratorer og oversættere 04. - 10. oktober 2015 GRÆNSER Arbejdende ugekursus for forfattere, illustratorer og oversættere 04. - 10. oktober 2015 Jaruplund Højskole I samarbejde med Litteratour og Dansk Forfatterforening Tør du krydse grænsen og udfordre

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af, hvad der sker

Læs mere

Februar og marts 2013

Februar og marts 2013 Februar og marts 2013 Ved julefrokosten fik en repræsentant fra hver afdeling en konvolut med indhold fra Lyngparkens Venner så de kunne julehygge sig sammen med beboerne. Aktiviteter på Lyngparken i Februar

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Italiensk. Navn på universitet i udlandet: Università degli studi di Firenze

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Italiensk. Navn på universitet i udlandet: Università degli studi di Firenze US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Italiensk Navn på universitet i udlandet: Università degli studi di Firenze Land: Italien Periode: Fra: 14.02.2012 Til: 30.06.2012 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole Nyhedsbrev for Damhusengens Skole - og for sammenlægningsprocessen mellem Hyltebjerg og Vanløse skoler Maj 2017 Kære forældre på Hyltebjerg og Vanløse skoler 9. klassernes sidste skoledag, er lige blevet

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

Marts Årgang Nr. 2

Marts Årgang Nr. 2 Marts 2017 10. Årgang Nr. 2 Husk: Tilmelding til fællesspisning i forbindelse med generalforsamlingen og sidste danseaften den 3. april. 3 4 5 6 7 8 10 11 Indhold Bestyrelsens side Vidste du dette om Jette

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Jeg gi r dig ære. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning minutter

Jeg gi r dig ære. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning minutter Om lovsang og tilbedelse Mål: At forklare børn, hvorfor og hvordan vi giver Gud ære igennem lovsang. At motivere børn til at deltage aktivt i lovsang og tilbedelse også når hele menigheden samles til at

Læs mere

Trivsel Faglighed Bevægelse

Trivsel Faglighed Bevægelse Temaugen uge 41 fra d.6 til d.9. oktober 2014 1 Med Hjertet i Skolen Trivsel Faglighed Bevægelse Temaugen uge 41 Man. 6. oktober 2 HJERTERUMMET Hjerterummet - en hjertevarm pause Hjerterummet er et sted,

Læs mere

Godt Nyt. Januar månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke

Godt Nyt. Januar månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke Godt Nyt Januar 2004 månedsblad fra Roskilde Frikirke månedsblad fra Roskilde Frikirke Det handler om TRO Hvad er tro? Hvad er meningen med livet? Jesus og Josefine - er det ren fiktion? Hvorfor skulle

Læs mere

Ny Nordisk Kvindecirkel VED METTE HYLDGAARD SKOVMOSE

Ny Nordisk Kvindecirkel VED METTE HYLDGAARD SKOVMOSE Microsoft Yi Baiti Ny Nordisk Kvindecirkel 2018 2019 VED METTE HYLDGAARD SKOVMOSE Der sker noget ganske særligt, når kvinder mødes i en cirkel. Cirklen kan rumme stor glæde, og den kan transformere stor

Læs mere

FORENINGSGUIDE. Bydelsmødrenes Landsorganisation. Juli 2012

FORENINGSGUIDE. Bydelsmødrenes Landsorganisation. Juli 2012 EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDE Bydelsmødrenes Landsorganisation B FUNDRAISING JDE ØKONOMI Juli 0 INDHOLD Introduktion til Foreningsguiden Hvad er? 6 Læg en -plan 7 Hvem skal kende Bydelsmødrene? 8 Deltag

Læs mere

Så kom solen til Søften. Hanne Johnsen Område: Hinnerup

Så kom solen til Søften. Hanne Johnsen Område: Hinnerup Hanne Johnsen Område: Hinnerup Profil: Jeg er ny i Hinnerup - og glæder mig til at høre og skrive om hverdagen her. Jeg har job i en fagforening. Jeg er glad for min cykel, vild med musik og politik -

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Marts 2019 PÅSKELEJR KRISTI HIMMELFART SOMMERENS HOLD

Marts 2019 PÅSKELEJR KRISTI HIMMELFART SOMMERENS HOLD Marts 2019 PÅSKELEJR KRISTI HIMMELFART SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 52612120 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Oktober 2010. Oktober 2010. Oktober 2010. Bliver indhentet af fortiden. besøgte vi selvfølgelig også Højerup Gamle Kirke, den lokale

Oktober 2010. Oktober 2010. Oktober 2010. Bliver indhentet af fortiden. besøgte vi selvfølgelig også Højerup Gamle Kirke, den lokale Oktober 2010 Oktober 2010 Oktober 2010 Bliver indhentet af fortiden. Da Kirsten R. og Bliver jeg var indhentet på rekognoscering, af fortiden. sommerturen 2010, besøgte vi selvfølgelig også Højerup Gamle

Læs mere

Brovagten. Å rgang Nummer 10 Udgivelsesdag den 22. Maj 2017 Næste nummer af Brovagten

Brovagten. Å rgang Nummer 10 Udgivelsesdag den 22. Maj 2017 Næste nummer af Brovagten Å rgang 2016 2017 Nummer 10 Udgivelsesdag den 22. Maj 2017 Næste nummer af Brovagten Referat fra Fest og Turudvalg 2016/17 Generalforsamling 10 maj 2017 Udvalget har haft et godt og givtig arbejdsår med

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Medlemsbrev nr. 3/2017

Medlemsbrev nr. 3/2017 Medlemsbrev til medlemmer af Visens Venner Køge Invitation til viseaften. Se e-mailen i din browser Medlemsbrev nr. 3/2017 Kære visevenner! Siden I modtog det seneste medlemsbrev, har vi afholdt 2 arrangementer:

Læs mere

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015 V ise n s F u V e n n e r r e s ø 57 Marts 2015 Strofen Efter ønske fra bestyrelsen er dette blad mindre. Yderligere information må findes på hjemmesiden. Redaktøren Deadline Materiale til næste blad skal

Læs mere

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016.

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016. Program for 1. halvår 2016. Huskelisten Hulemøde: kl. 19.00 i Helligåndshuset Tirsdag 2. februar Tirsdag 1. marts (aflevere tekster til Randers Ugen) Tirsdag 5. april Viseaftener: Kl. 19.30 I pausen kl.

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Nu, nu er den der - hjemmesiden!

Nu, nu er den der - hjemmesiden! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Nu, nu er den der - hjemmesiden! I denne måned får I Kildeskolenyt! på papir igen, så I kan få at vide, at hjemmesiden endelig er åbnet. Adressen er www.kildeskolen.dk

Læs mere