Nr. 2 Maj årgang. Forårsstemning i Nørreby

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nr. 2 Maj årgang. Forårsstemning i Nørreby"

Transkript

1 Nr. 2 Maj årgang Forårsstemning i Nørreby Sommeren er på vej! Nu går vi atter sommeren i møde, så afdelingsbestyrelsen ønsker alle beboerne en rigtig god sommer, med mange solskinstimer til at få farve på huden, samt et godt boost D- vitamin, som mange mangler. Vær dog påpasselig med ikke at overdrive solbadningen (specielt midt på dagen). HUSK at bruge solcreme, for at undgå solskoldning.

2 Ejendomskontoret Adresse: Timianhaven Taastrup Telefon: Kontortid personlig henvendelse: Mandag Fredag kl Onsdag tillige kl Telefontid: Mandag Fredag kl Der er telefonsvarer uden for kontortid. Henvendelse pr. mail ejk@noerreby.dk Brug linket Kontakt ejendomskontoret i toppen af hjemmesiden. Besvares kun i kontortiden. Hjemmeside: Udlån For udlån af boremaskiner og trækvogne, kontakt ejendomskontoret i åbningstiden. Materielgården. Modtagelse af storskrald. Mandag: kl Onsdag kl Fredag kl Det er FORBUDT at smide køkkenaffald i genbrugsgården! Afdelingsbestyrelsen Kontortid: Træffes i forbindelse med møderne, samt hver 3. uge efter bestyrelsesmøderne. Datoerne står i aktivitetskalenderen! Kontortid: kl.:18.30 ved bestyrelsesmøder. Kontortid: Kl hver 3. uge efter. Bestyrelsen: Formand: Næstformand: Medlem: Medlem: Medlem: Suppleant: Suppleant: BEBOERINFORMATION! Jesper Therkildsen Flemming Poulsen Birthe de Krak Ulla Westrup Lene Gall Isabella Dupont Ove Svendsen Redaktion: Ove Svendsen Lene Gall Jesper Therkildsen Ulla Westrup Jessie Broager ove@2713news.dk lene@2713news.dk jesper@2713news.dk ulla@2713news.dk jessie@2713news.dk Side 2 Vagttelefonen Tlf. nr Benyttes kun udenfor ejendomskontorets åbningstider og kun i AKUTTE tilfælde. Sprængte vandrør Større problemer i vaskerierne Smadrede ruder (begge lag). Indbrud i lejlighed. Boretider: Hverdage: kl Lørdage: kl Søn og helligdage kl Nyttige telefonnumre. Alarm 112 Nærmeste politi 114 Akut telefonen 1813 Dyrenes vagtcentral 1812 Taastrup apotek Glostrup apotek døgnvagt Ejendomskontoret DAB Høje Taastrup Kommune Taastrup Præstevagt YouSee leverer TV, bredbånd og radiosignal: Tlf.: Husk Ved rørrenovering af vandrørene i jeres bolig, tilbyder seniorklubben husly i klubben. Ring til Inge på tlf

3 Side 3 Formanden har ordet for en kort bemærkning Kære beboere i Nørreby. Hermed den første udgave af 2713NEWS i dets nye format. Afdelingsbestyrelsen har mange projekter her i foråret og dette har været et af dem. Vores plan er at sende et blad ud hver 3 måned. Vi har stort Focus på information til beboerne og derfor kikker vi i øjeblikket på andre informationsløsninger end beboerblad, opslagskasser, omdelinger til jeres postkasser og mail/nyhedsbrev. Jeg vil opfordre jer til at få tilmeldt jer afdelingsbestyrelsens elektroniske nyhedsbrev, som p.t. vil blive sendt ca. 1 gang månedligt. Nyhedsbrevet kan også læses på hjemmesiden, men her skal du selv huske at tjekke om det er udkommet. Jeg er ganske klar over at I som beboere i Nørreby er udfordret med vores igangværende byggeprojekter, vandrør, og nye tv kabler. Det ser generelt ud til at beboerne er godt tilfredse når installationen er tilendebragt. Jo vidst er rørkasserne større end først udmeldt, men der er opstået nogle uforudsete ting i udskiftningen som har gjort det. Vi beklager selvfølgelig, at I skal igennem sådan en omgang, men for afdelingen vil det på sigt betyde besparelser og mindre eller slet ingen huslejestigning. Vi har haft mange vandskader pga. rørsprængninger og det skulle vi forhåbentlig være ovre når de nye rør er i drift. Alt i alt er de færdige lejligheder endt med tilfredse beboere. godt og trygt sted af bo, for mennesker i alle aldre og etniciteter. Vi håber på flere beboere vil være med til at tage initiativer, som bringer os i den rigtige retning. Jeg skriver ikke noget om husdyr her, det står der rigeligt om andre steder i bladet, men det er vigtig læsning for alle husdyrejere. I det store selskabslokale Timianhaven har vi nu fået nyt køkken installeret. Når det er helt klarmeldt, vil vi fremvise det for beboerne en aften i nærmeste fremtid. Til sidst vil jeg minde jer beboere om at afdelingsbestyrelsen er beboernes repræsentanter, vi er der for jeres skyld. Har du noget på hjerte kan du: Skrive til os via hjemmesiden. Lægge et brev i vores postkasse Timianhaven 5 Møde op i åbningstiden, som nu er hver 3. uge. Husk, vi svarer altid. I ønskes alle en rigtig god sommer. Med Venlig hilsen Jesper Therkildsen Formand Jeg vil håbe i tager godt imod vores kampagne for at få flere frivillige i Nørreby, der er mange opgaver som skal løses, men en af dem er også at få skabt et bedre sammenhold i Nørreby, så det fortsat kan være et Husk at passe på, når du griller. Tag hensyn til dine naboer og børn.

4 Side 4 Der er flere muligheder for at følge med i hvad der sker i Nørreby. Du kan klikke dig ind på Her finder du alt hvad du har brug for at vide om, at bo i Nørreby!! Du kan også finde en elektronisk version af Beboerbladet. Fra hjemmesiden er det også muligt at finde links til: Vi har oprettet følgende grupper: Nørreby, Akelejehaven, Klintehaven og Porsehaven. Med venlig hilsen Afdelingsbestyrelsen.

5 Så er der tid til det årlige loppemarked Side 5 I Nørreby vil vi vanen tro afholde loppemarked, vi har dog i år ændret lidt på konceptet. FOURONE Kommer og underholder fra omkring middag. Deres hjemmeside er: Vi håber på et godt fremmøde og ikke mindst godt vejr. Selve loppemarkedet afholdes søndag den 21. juni fra kl på Nørreby Torv. Det er muligt at købe stadepladser på 200 x 150 cm for kr. 50,-, de betales forud, via Mobile Pay eller Swipp på mobil nr eller ved bankoverførsel til Du kan også betale på dagen. Der kan godt købes flere pladser. Bestilling af stadeplads telefon , birthe@noerreby.dk. eller via hjemmesiden på kontaktformularen. Vi åbner for tilmelding den 4. maj kl Med venlig hilsen Afdelingsbestyrelsen Der vil være salg af kaffe, te, øl og vand. Som noget nyt i år vil det også være muligt at købe pølser frisk fra grillen, eller en fransk hotdog, hvis man skulle blive sulten i løbet af dagen. Vi sælger lodder til kinesisk lotteri og Funbingo, og stiller op med forlystelser som f.eks. dåsekast og fang en fisk, samt en hoppeborg. De sidste 2 ting er dog ikke tiltænkt de voksne. Det er forhåbentlig ikke disse, der er til salg.

6 Side 6 Seniorklubben Seniorklubben holdt generalforsamling den 2. marts, det var det 26. i klubbens historie. Hjertelig tillykke. Seniorklubben holdt fastelavnsfest i det store fællesrum den 16. februar, hvor vi spiste først, Mangeårige medlem Karen Rasmussen blev udnævnt til æresmedlem af seniorklubben. Karen og Peder Rasmussen som begge er æresmedlemmer af seniorklubben kunne den 7. april fejre, at de har været gift i 60 år. bagefter slog vi katten af tønden, det gik vildt til, så vi havde det meget morsomt. Kathrine går til den. Bankoklubben Resterende bankospildage i foråret 2015: Torsdag den 7. maj 2015 Bemærk! Spillestart i denne sæson er kl Dørene åbnes kl Bankospildatoer i sæsonen : Torsdag den 1. oktober 2015 Torsdag den 5. november 2015 Torsdag den 3. december 2015 Torsdag den 7. januar 2016 Torsdag den 4.februar 2016 Torsdag den 3. marts 2016 Torsdag den 7. april 2016 Torsdag den 5. maj 2016 Bemærk at spillestart i denne sæson er kl Dørene åbnes kl Fornyelse af medlemskort Hvis nogen af klubbens nuværende medlemmer ønsker at have et medlemskort med samme nummer som det du har nu, bedes du meddele det på bankotilmeld@noerreby.dk inden start på sæsonen, så vil vi få trykt og lamineret medlemskortene inden starten af den nye sæson ( ). Henning blev kattekonge og Birtchen blev dronning. Seniorklubben har skovtur den 2. juni kl. 10:00, hvor turen går til Cirkusmuseet i Avedøre, og der er frokost i Albatrossen Brøndby Havn. Klubben holder grillfest den 22, juni. Klubben har ingen aktiviteter i juli måned.

7 Side 7 Computerklubben Nørreby Dart & Billard Klub Dart & Billard Klubben har holdt 25 års jubilæum Der er afholdt stiftende generalforsamling torsdag den 16. april kl , hvor etablering af en ny computerklub i Nørreby blev vedtaget. Klubbens navn er: Computerklubben Nørreby. Den nyvalgte bestyrelse består af: Formand: Ove Svendsen Næstformand: Jesper Therkildsen Kasserer: Birtchen Myrup Bestyrelsesmedlem: Ejner Stutemeyer Bestyrelsesmedlem: Birgit Andersen Suppleant: Daoud Al-Obidi Suppleant: Rita Hansen Der vil blive oprettet et kursuskatalog, som kan ses på computerklubbens hjemmeside Jeg forestiller mig, at jeg vil køre nogle kurser i NemId.nu, borger.dk, e-boks.dk og skat.dk. Ligesom vi kan lære at komme på, - og bruge vores netbank. Jeg ønsker at etablere kurser i forståelse af pc-en (Stifinderen) dvs. opbygning af en struktur til at gemme sine oprettede ting, så de nemt kan findes igen, endvidere kurser i Microsoft Office (Word og Excel, hvis der er interesse for det). Endvidere vil der, blive forsøgt oprettet kurser i billedbehandling, hvor vi hovedsagelig vil benytte programmet PICASA. Der tænkes også oprettet kurser i oprettelse af hjemmesider ved anvendelse af et gratis program. Der vil også blive afholdt klubaftener, hvor man diskuterer og forsøger at løse div. Computerproblemer. Ove Svendsen Lørdag der 18. april afholdt Nørreby Dart & Billard Klub 25 års jubilæum i fælleshuset kl. 16:00. Der var 28 deltagere og der blev serveret en varm buffet, som dessert fik vi kaffe, cognac og småkager. Under middagen og ved kaffen og cognacen bagefter, var der musik fra en gammeldags jukeboks, der spillede til dans, der var flere, der dansede til musikken, der var bl.a. John Mogensen musik og anden lignende musik. Det var en festlig dag og aften, der sluttede sent på natten. I NDBK kan man komme og hygge sig med sine naboer og venner, eller bare møde nye mennesker. I NDBK har vi et billardbord, én almindelig dartskive og én elektronisk dartskive. Derudover vises der med mellemrum større sportsbegivenheder på storskærm, nogle dog mod betaling. Alle er velkomne i NDBK, unge som gamle, det er dog ikke tilladt for børn under 15 år at benytte billardbordet, og de må ikke opholde sig i klubben efter kl. 21:00. Det koster kr. 150,00 om året for beboere i Nørreby, udefra kommende medlemmer betaler derudover et tillæg på kr. 120,00 om året. Klubben holder åben hver fredag fra kl. 19:00-ca. 24:00, dog ikke på helligdage og i ferier. NDBK holder med jævne mellemrum Nørrecafé, for at erhverve nye medlemmer, samt andre arrangementer for vores medlemmer. For ikke medlemmer kan vi anbefale at følge med på hjemmesiden eller i 2713NEWS. For øvrige medlemmer vil der blive sendt en mail i god tid inden arrangementet. På snarlig gensyn. Med venlig hilsen NDBK.

8 Side 8 Autoklubben Vi er en klub der ligger i det store fælleshus i gården bag ved ejendomsmesterens kontor. Er du lidt fingernem og gerne vil spare lidt på din værkstedsregning, kan vi tilbyde et halvårligt medlemsskab: Biler og Motorcykler 150 kr. Knallerter 75 kr. Cykler og andet 40 kr. pr. halve år. Pensionister betaler halvt kontingent, dog er cykler samme prissats Værkstedet er udstyret med det mest gængse håndværktøj til fri afbenyttelse for medlemmerne. På værkstedet er det også muligt at støvsuge og vaske bilen. Medlemmer af Auto - Klubben, kan efter log ind, selv booke en tid via Værkstedskalenderen. Sandkasserne I Nørreby ofrede vi sidste år net til alle sandkasser. Dette blev gjort for at børnefamilierne kunne være sikre på at sandet er fri for katte og hunde høm hømmer. Sandet er lige blevet skiftet, som det lovpligtigt skal, 1 gang årligt. Derfor synes jeg det er sørgeligt at se, at man ikke gider lægge nettet på, når man har brugt sandkassen. Det skal ikke se sådan ud. Vi er klar over at der skal flere dupper/fjongknapper på for at holde nettene på plads, de er på vej. Sørg nu for at få de net på. Det er for jeres egen og børnenes skyld. I parentes bemærket vil jeg sige at vi ikke kan holde nabobyernes katte væk. Løse katte er ikke tilladte i Nørreby, de skal holdes i snor eller blive inde. Det er vigtigt! Med Venlig Hilsen Jesper Therkildsen Afdelingsbestyrelsen Hvem mon det er, der tager nettene af, er det børnene? I så fald, må de jo lære, at sætte dem på igen. Tiltag af afdelingsbestyrelsen Fællesskab & Frivillighed Afdelingsbestyrelsen tager nu, sammen med DAB initiativ, til at skaffe flere frivillige. Der er alle mulige opgaver som skal løses. Se venligst side 15 og 16. Vi håber invitationen vil blive godt modtaget. Kom med DINE ideer og ønsker, vi vil så forsøge at få dem gennemført. NU HAR DU chancen for at få indflydelse, og være med til at præge Nørrebys fremtid. Vi samles den 21. maj kl til Fællesmøde i Fælleshuset, Timianhaven 5, hvor vi præsenterer vore ideer, sammen med DAB. På DAB s hjemmeside dabbolig.dk kan du under menupunktet til venstre Forside/Udgivelser finde en brochure der omhandler punktet Frivillige aktiviteter i boligafdelingen. I boligforeningen TAB Nørreby forsøger afdelingsbestyrelsen at få startet flere nye tiltag. I øjeblikket har vi følgende aktiviteter, der kører: 1. Seniorklubben, hvor der er forskellige aktiviteter. Deres hjemmeside hedder 2. Billard klubben (NDBK) som kører med billard og dart. Hjemmesiden findes på Nørrebys hjemmeside under menuen Klubber. Vi har åbent hver fredag kl Dog med visse undtagelser. 3. Beboerbladet 2713 NEWS, hvor der skrives indlæg fra de kørende klubber. Her kan der sagtens bruges nogle frivillige til fremstilling og omdeling af bladet.

9 Side 9 4. Bankoklubben, der har sidste banko her i foråret torsdag den 7. maj. De starter igen torsdag den 1. oktober.2015 og spiller ca. den første torsdag i måneden til den 5. maj Autoklubben, som også fungerer som cykel- og knallertværksted. Hjemmesiden er: 6. Du kan finde informationer på hjemmesiden for Nørreby Brug den! Den kræver mere hjælp til opdateringer. 7. Der laves også et juletræsarrangement, med forskellige aktiviteter, som godt kunne bruge nogle flere hjælpere. 8. Computerklubben: Der har lige været stiftende generalforsamling til en computerklub (Computerklubben Nørreby). Deres hjemmeside hedder Se omtale andet sted i bladet. 9. Træværkstedet Træværkstedet er under det lille selskabslokale i Snerlehaven, Her er der mulighed for at udføre forskelligt træarbejder. Nøglen udleveres på ejendomskontoret. Nye forslag 10. Petanque: Da vi har istandsat vores gamle petanquebane vil vi gerne have oprettet en klub, dette kræver nogle frivillige, der tager sig af det. Vi har banerne og kuglerne. Skal man evt. lave en Nørreby petanqueklub, og måske invitere de andre byer med? 11. Bytte-/genbrugscentral Der er stillet forslag om og vedtaget på det årlige afdelingsmøde, at der skal oprettes en overvåget bytte-/genbrugscentral. Derfor ønsker afdelingsbestyrelsen frivillige til at organisere og køre den. Afdelingsbestyrelsen er ved at finde et lokale, der kan bruges til dette. 12. Børneklub Der er også stillet forslag om start af en Børneklub. En stiftende generalforsamling vil i deres vedtægter formulere, hvad en sådan klub skal beskæftige sig med. Hjælpebedsteforældre, legeonkler og eller tanter var måske et forslag, for ikke at tale om barnepiger når man lige skal et ærinde. Afdelingsbestyrelsen modtager meget gerne forslag til andre nye aktiviteter, så vil afdelingsbestyrelsen forsøge at finde lokaler/arealer til det. Hvad med en basketballklub? Der findes allerede stolpe og net ramme. Du kan aflever dine forslag i postkassen Timianhaven Taastrup, eller send forslagene på kontaktformularen på vores hjemmeside Med Venlig Hilsen Afdelingsbestyrelsen P.S. vi har åbent hver 3 uge for personlig henvendelse på bestyrelseskontoret. Det er på adressen Timianhaven 5, det ligger inde i gården, ved det store fælleshus. Du kan se på opslagstavlen eller Aktivitetskalenderen hvornår vi er der, ellers benyt dig af Udelys. Hvis udelyset ikke virker ude foran jeres bolig eller på vores skure, kan du bare ringe til ejendomskontoret, eller lægge en besked på vores telefonsvarer. Så bliver det ordnet hurtigst mulig. Dong. Hvis højlamperne ikke virker kan du gå ind på hjemmesiden. og fejlmelde den/de lamper, der ikke virker. Du kan også kontakte ejendomskontoret

10 Side 10 Nyhedsbrev april 2015 Kære beboere i Nørreby. Ja! så kom endelig det elektroniske nyhedsbrev fra Afdelingsbestyrelsen. Denne gang vil nyhederne primært handle om. Vandrør, YouSee, husdyr, fjernvarme, støj, information, klubber og frivillige. Vandrørsudskiftningen Den igangværende udskiftning af vandrør er nu godt i gang og det har ikke været uden problemer, vi er kommet igennem etape 1 og 2. (Lad mig sige det med det samme). Projektet er vedtaget torsdag d. 11/ på et ekstraordinært afdelingsmøde, så det er beboerne, der har vedtaget hvordan projektet skal udføres. Referatet fra mødet ligger på hjemmesiden. Men uanset rørkasser, så er man glad når installationen er overstået. Vi viser her hvordan det kommer til at se ud i en stuelejlighed. I overlejlighederne kommer der ikke nogen kasse, men en lem, hvor stophaner og vandmåler er placeret. Denne lem er også i stuelejlighederne og vil i øvrigt være i alle lejemål. I nogle lejemål er der 2 sæt vandmålere, her er det andet sæt placeret bag ved spejlet i badeværelset. Arbejdet varer desværre op til 20 arbejdsdage, hvor I kan risikere at få besøg af håndværkerne fra kl Herefter kan der være lidt småreparationer! Men ikke noget med, at der svines eller kommer håndværkere hele dagen. Tag godt i mod dem som udfører arbejdet, de gør deres bedste. Har du problemer, skal du kontakte det telefon nummer, som står på dine varslinger. Der er altid vand om aftenen og om natten, og i weekenden. Det er 3 dages varslingen, du skal lægge mest vægt på, for da er håndværkerne så tæt på dig, at de ved nøjagtigt hvornår det er din tur. Fra rådgiveren på vandrørsudskiftningen Vi bringer her lidt information fra EKAS, som er rådgiver i vandrørsudskiftningen. Informationen blev sendt, da der var problemer i Snerlehaven. Der har de sidste dage været problemer med det varme vand i de områder (store boligområder) hvor entreprenøren er ved at udføre nye varmtvandsinstallationer. Entreprenøren gør hvad de kan for at få det til at fungere optimalt, men der kan være tidspunkter, hvor der kan være ustabilitet med varmtvandsforsyningen til boligerne, som der arbejdes på at løse, Efterhånden som det nye varmtvandssystem udbygges - bliver der 2 varmtvandssystemer, der fungere parallelt det vil sige, det gamle varmtvandssystem og det nye varmtvandssystem hvor begge er i drift. Ved at begge systemer er i konstant drift vil der være varmtvandsforsyning til boligerne under hele ombygningsprocessen, som er mest forsvarligt over for beboerne. Da det gamle varmtvandssystem installationsmæssigt - ikke kendes helt, formodes det, at der er forhold, der gør at varmtvandscirkulationen løber lettere gennem det gamle rørsystem end det nye rørsystem. Derved kan/vil der blive nogen ustabilitet i varmtvandsforsyningen, da vi ikke ved hvilken vej det varme vand - lettest løber. Det gamle varmtvandssystem er et ringforbundet system og det nye varmtvandssystem er sektionsopdelt. De 2 varmtvandssystemer cirkulationsmæssigt - modarbejder hinanden, og det kan derfor medføre lidt varmtvandsproblemer forsyningsmæssigt. Når den komplette nedlukning af det gamle varmtvandssystem er udført, vil der ikke være problemer med varmtvandsforsyningen. Men indtil videre - vil der blive arbejdet på at have en så stabil varmtvandsforsyning til hver etape som muligt under hele byggeprocessen, men der vil/kan forekomme perioder/tidspunkter hvor der kan være ustabilitet i varmtvandsforsyningen. Angående det kolde vand, skulle der ikke være forsyningsproblemer. Det gamle og nye koldt vands system kan fungere sideløbende og derfor ikke give problemer.

11 Side 11 Kommentarer til indlægget fra EKAS Der bringes her lidt kommentarer til vores nyhedsbrev vedr. vandrørsudskiftningen. Som jeg forstår det skrevne fra EKAS, skulle der ikke være store problemer med, at der er varmt vand i hanerne i hele arbejdsperioden, det kan måske knibe med, at det varme vand bliver varmt i hanerne så hurtigt, som det plejer. Der skulle ikke være problemer med det kolde vand, så toiletbesøg skulle ikke give problemer. Hør dog efter, om cisternen fyldes, efter der er trukket ud. Ove Svendsen Bestil i øvrigt det elektroniske nyhedsbrev på vores hjemmeside under punktet AFDELINGSBESTY- RELSEN på forsiden. Klik på punktet Læs mere her og udfyld tilmeldingsblanketten nederst på siden. YouSee / Dansk Kabel TV Samtidig med de nye vandrør bliver der trukket et nyt kabel til din TV installation. Dansk Kabel Tv forsøger, at komme så tæt på dit eksisterende stik som muligt, men det kan ikke lykkes i alle tilfælde, at få det placeret lige ved siden af det gamle stik. Hvis du vil have lavet ekstra stik skal du benytte den bestillingsseddel, som er blevet lagt i din postkasse. Er den bortkommet kan du henvende dig på ejendomskontoret og få en ny seddel. Når vi går over til den nye signalforsyning, skal du blot flytte dit antennekabel, fra det gamle til det nye stik. Den endelige dato afhænger af hvornår vandrørs installationen er færdig i etape 5 (Klintehaven ulige numre). I højhusene skal der ikke skiftes stik og installationen er allerede klar, dog kan du få besøg af Dansk Kabel TV, som gerne vil identificere dit kabel, så du får den rigtige pakke når den tid kommer. Har du spørgsmål til YouSee, skal du skrive til afdelingsbestyrelsen, som vil svare på indkomne spørgsmål. Når vi nærmer os tidspunktet for overgang til nyt signal, får du besked, så du kan få valgt den helt rigtige TV pakke, internet osv. Husdyr. Traditionen tro, så er de første klager over løse katte og hunde allerede begyndt at tikke ind på afdelingsbestyrelsens mail-box. Det indskærpes at hunde skal føres i snor på bebyggelsens område og husk lige hundeposen, børnene leger på græsset. Vi MÅ præcisere, at overskridelse af afdelingens ordensreglement, vil blive håndhævet til enhver tid. I yderste konsekvens kan det medføre opsigelse af dit lejemål. Det er der ingen der er interesseret i. Ordensreglementet er vedtaget af afdelingens beboere, på det årlige afdelingsmøde. Du kan stille forslag om ændring og få det vedtaget ved simpelt flertal. Så vi opfordrer beboerne til at overholde reglementet. Det er i øvrigt ærgerligt at bruge en masse tid på klager. Både ejendomskontorets, din, D.A.B s. og vores. Fjernvarme. Hvis du ikke har set opslaget i avisen kan vi meddele at i år fra 1/1 er fjernvarmen faldet i pris 5,8% Yderligere kan vi jo glæde os over den milde vinter vi har haft. Støj. Foråret har meldt sin ankomst og dermed også snart sommeren. Husk nu at lukke vinduer og døre hvis du spiller høj musik, din nabo har ikke samme musiksmag som dig, så tag hensyn til hinanden. Information. Afdelingsbestyrelsen arbejder på at gøre informationen mere tilgængeligt for beboerne, så som information om klubberne, Ejendomskontoret, arrangementer, driftsfejl osv. osv. På skrivende tidspunkt er der følgende: 54 opslagskasser i afdelingen, Nyhedsbrevet, Omdelinger, 2713 News (som vi håber snart kommer i faste rammer). Trods dette, er der nogle beboere, som mener at informationen er svært tilgængelig, derfor har vi 2 nye tiltag på bedding, som vi forhåbentlig snart kan præsentere. Haveudvalget. Vi gør opmærksom på at hækkene skal være nede i 160 cm højde. Få det gjort nu, når i forårsklipper hækken. Bemærk! det er de hække, som er i forhaven og dækker for, at der kommer lys på Nørrebys

12 Side 12 stisystem. Er du i tvivl om din hæk skal klippes ned, bedes du kontakte afdelingsbestyrelsen eller ejendomskontoret, så vil du blive vejledt. Vi er klar over, at rettelsen til 160 cm ikke er slået igennem i de omdelte reglementer. Der kommer snarest en ny udgave, som er korrekt formuleret. Vi beklager fejlen, men fastholder afdelingsmødets beslutning om 160 cm hækhøjde. Meld tilbage hvis du ikke magter opgaven, der kan være meget tykke stammer. I øvrigt anbefaler vi, at du også kikker på hækkens tykkelse, der er nogen steder de er mere end 1 meter tykke, det kunne jo give dig en pænere hæk og ikke mindst mere plads i haven. Klubber: Som du sikkert ved, findes der adskillige klubber i Nørreby, og vi vil gerne slå et slag for dem her i nyhedsbrevet, idet vi mener der er noget for enhver: Seniorklubben i Nørreby. Der er aktiviteter hver mandag ca. kl Nørreby Dart og Billard Klub. (åbent hver fredag fra kl. 19 det store fælleshus). Hjemmeside er på vej/ under opbygning Autoklubben. Nørrebys bil/cykel/knallert værksted. Computerklubben. (er stiftet på den stiftende generalforsamling den 16. april Træværkstedet. Nøgle udleveres af ejendomskontoret. Banko-klubben Nørreby Banko. Der afholdes banko den første torsdag i hver måned eksklusiv Sommermånederne. Vi vil rigtig gerne have flere klubber i Nørreby, men det kræver flere frivillige hjælpere, det kan i se i punktet Fællesskab & Frivillighed STARTERE. Der forefindes en hjertestarter på hvert vaskeri. Som jo er tilgængelige for alle. HUSK ring 112 når hjertestartere skal bruges! Vaskerierne findes på Timianhaven Gyvelhaven Snerlehaven Du bedes meddele ejendomskontoret hvis du har brugt en hjertestarter, så den kan blive tjekket op! Brug af sæbe på vaskerierne. Det er forbudt at bruge sæbe og skyldemiddel i vaskemaskinerne. Det ødelægger både tøjet og maskinerne. Når du vasker er der automatisk tilvalg af sæbe og skyldemiddel, disse kan til- eller fravælges, alt efter hvilke program du ønsker at vasker med. INGEN SÆBE ELLER SKYLDEMIDDEL I MASKINERNE!! Det bliver kostbart for beboerne hvis maskinerne konstant skal repareres pga. brug af ekstra sæbe og skyllemiddel!

13 Side 13 Nu starter foråret og havesæsonen Affald fra hækkeklipning, blomster, græs og jord skal lægges i klare poser, og sætte på stisystemet mandag morgen. Der må ikke kommes potter, papir eller andet affald i poserne. Poserne må højst veje 10 kg. Hækhøjde ved indgangsparti! Når hækken skal klippes! Husk venligst at det blev vedtaget på afdelingsmødet i januar, at hækken ved indgangspartiet skal klippes ned til 160 cm. På kan du også downloade en registreringsattest, udfylde den, og aflevere den på ejendomskontoret. Pasning af andres hund eller kat. Hvis man ønsker at passe en hund eller kat, skal der (skriftligt) søges om dette på ejendomskontoret. Tilladelse skal være givet (skriftligt) før hund eller kat må indlogeres til pasning. HUSK AT SAMLE OP EFTER DIN HUND! Hjælp til hækklipning til 160 cm. Er du gangbesværet, eller har andre problemer med at klare hækklipningen, kan du, denne gang, fordi den skal klippes så langt ned, bede om hjælp på ejendomskontoret. Tilladelse til husdyrhold. Andre beboere ønsker også at gå tur i beboerområderne, uden at skulle risikere at træde i en Høm-høm. DIN HUND DIT ANSVAR Hvis man ønsker at have 1 hund eller 1 indekat, skal disse været registrerede. Dette gøres ved at kontakte ejendomskontoret og få udleveret en registreringsattest, som udfyldes og returneres til ejendomskontoret.

14 Fri passage i opgangene. På vejene Side 14 Lov ifølge Brandtilsynet. Der må ikke stilles ting ud på reposer, eller trappegangene, eller under trapperne. I tilfælde af brand, skal man kunne passere uden at falde over noget. Barne- og klapvogne er heller ikke tilladt, dog må rollatorer for gangbesværede gerne stå i opgangen Ser det ikke lækkert ud? Det samme gælder i øvrigt biler, der er parkeret ulovligt uden for de markerede områder, det er kun lovligt at parkere på parkeringspladserne, der er ingen markeringer på vejene, da det er brandveje. Se i øvrigt nedenstående billede. Ved du hvad det betyder Hvem samler op? Skiltet står ved indkørslen til Nørreby. På Nørreby Allé ved indkørslen fra Halland Boulevard.

15 Side 15 Fællesskab & frivillighed Kære Beboere Afdelingsbestyrelsen inviterer jer til Fællesmøde torsdag den 21. maj 2015 kl i Fælleshuset Timianhaven 5 Fællesmødet handler om, hvordan vi kan bruge vores fælles boligområde til gavn for alle beboere. På mødet vil vi fortælle om vores muligheder for fælles aktiviteter og godt naboskab fortælle om aktiviteter med klubber og udvalg, hvor du kan være med give dig chancen for at komme med dine gode idéer til, hvordan vi kan bruge vores fælles muligheder bedre Vi har et spændende program, som du kan se på bagsiden af invitationen. Alle beboere er velkomne. Vi håber, at der kommer mange, der sammen med os vil være med til at gøre Nørreby til et endnu bedre sted at bo. Vi glæder os til at se jer! Med venlig hilsen Afdelingsbestyrelsen 1. Velkomst Hvad skal vi her i aften? 2. Vores muligheder 3. Præsentation af vores klubber & aktiviteter a. Autoklubben b. Billardklubben (NDBK) c. Pc-klubben d. Seniorklubben e. Byttecentral f. Loppemarked Program g. Træværksted h. Hobbyklub i. Nørrecafé j. Banko k. Hjemmeside og beboerblad 4. Pause & snak Snak med klubberne over en sodavand, en øl eller en kop kaffe/the og lidt blødt brød. 5. Dine idéer & forslag Kom med dine forslag til klubber, aktiviteter, udvalg eller faciliteter. Hvad vil du gerne have? Og hvordan bruger vi mulighederne bedre? (Se næste side)

16 Side Hvordan kommer vi i gang? a. Vi skriver ned, hvem der kan hvad. Og hvad der ellers er af behov, ønsker og ressourcer. Så kan vi lægge en plan for at komme i gang. 7. Årets klub/årets frivillige a. Tak til alle dem, der har gjort en indsats i årets løb Vi kårer årets klub og årets frivillige. 8. Afslutning & hygge a. Hyg dig med kaffe, kage, nabo- og klubsnak, indtil vi lukker huset kl Aktivitetskalender Børn er velkomne. Dato Maj 1 NDBK har lukket 4 Seniorklubben med foredrag kl.: Nørreby Banko kl.: NDBK har åben kl.: Seniorklubmøde kl.: NDBK har lukket 18 Seniorklubben holder Udendørsbanko kl.: Beboerhenvendelser kl.: Fællesmøde med beboerne og DAB i fælleshuset, om fællesskab og frivillighed kl.: NDBK har åben kl.: NDBK har åben kl.: Juni 1 Seniorklubmøde kl.: Seniorklubbens skovtur til Cirkusbyen kl.: NDBK har åben kl.: Seniorklubmøde kl.: Afdelingsbestyrelsesmøde kl.: Beboerhenvendelser i afdelingsbestyrelsen kl.: NDBK har åben kl.: Seniorklubmøde med foredrag kl.: NDBK åben (Herefter ferie til den 7/8-2015) kl.: Nørrebys årlige loppemarked kl.: Seniorklubben holder Grillfest kl.: Sct. Hans fest i grundejerforeningen i Sønderby 29 Beboerhenvendelser i afdelingsbestyrelsen kl.: /8 NDBK afholder generalforsamling kl.: /1 Det årlige afdelingsmøde Vi modtager gerne indlæg til 2713 NEWS i postkassen Timianhaven 5 eller på info@2713news.dk Der er deadline for juli nummeret fredag den 19. juni 2015!

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby 16/8 2017 18.00 22.15 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF Jesper Therkildsen AFBUD: REFERENT: UDEN FOR BESTYRELSEN: DELTAGERE: SUPPLEANTER: REFERAT GODKENDT: Susanne

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby 26/4 2017 17.30 22.00 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF MØDETYPE AFBUD: REFERENT: UDEN FOR BESTYRELSEN: DELTAGERE: SUPPLEANTER Jesper Therkildsen Afd. bestyrelsesmøde

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby 14/6 2017 18.00 22.45 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF MØDETYPE AFBUD: REFERENT: UDEN FOR BESTYRELSEN: DELTAGERE: SUPPLEANTER Jesper Therkildsen Bestyrelsesmøde

Læs mere

Bestyrelsesmøde Afdelingsbestyrelsen Nørreby 8 august 2016, Timianhaven 5, 2630 Taastrup

Bestyrelsesmøde Afdelingsbestyrelsen Nørreby 8 august 2016, Timianhaven 5, 2630 Taastrup Bestyrelsesmøde Afdelingsbestyrelsen Nørreby 8 august 2016, Timianhaven 5, 2630 Taastrup Indkaldt af: Jesper Referat: Lene Bestyrelsesmedlemmer: Suppleant: Ejendomskontoret: Afbud: Flemming, Ove, Ulla,

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde I Afdelingsbestyrelsen Nørreby 19. oktober 2015, Timianhaven 5, 2630 Taastrup

Referat fra Bestyrelsesmøde I Afdelingsbestyrelsen Nørreby 19. oktober 2015, Timianhaven 5, 2630 Taastrup Referat fra Bestyrelsesmøde I Afdelingsbestyrelsen Nørreby 19. oktober 2015, Timianhaven 5, 2630 Taastrup Indkaldt af: Referent: Jesper Jesper og Lene Bestyrelsesmedlemmer: Suppleant: Ejendomskontoret:

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby DATO 12. DECEMBER 2018 TID 18.15 22.00 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF AFBUD: REFERENT: UDEN FOR BESTYRELSEN: DELTAGERE: SUPPLEANTER: Jesper Therkildsen Susanne

Læs mere

Velkommen. Afdeling 14

Velkommen. Afdeling 14 B O L IG F O RE N I N GE N VE S TVESTERBO E RB O BOLIGFORENINGEN Velkommen Velkommen I Afdeling I 14 Afdeling 14 Ådalsparken Hinnerup Ådalsparken Hinnerup Ny i afdeling 14 så læs med her Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. FEBRUAR 2014 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere nuværende

Læs mere

Nørreby - Afdelingsbestyrelsens beretning for året 2015.

Nørreby - Afdelingsbestyrelsens beretning for året 2015. 23.1.2016 Nørreby - Afdelingsbestyrelsens beretning for året 2015. Kære beboere. Vi er nu kommet til 2016 og det er på tide at samle lidt op på det forgangne år. 2015 har været et travlt år for afdelingsbestyrelsen.

Læs mere

Aktivitetskalender for December 14 og januar 15.

Aktivitetskalender for December 14 og januar 15. Aktivitetskalender for December 14 og januar 15. Dato December 1 Julehygge i seniorklubben 4 Bankospil i fælleshuset kl. 18.00 7 Juletræsfest i Fælleshuset kl. 18.00 9 Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN. www.bygmesterhaven.com

BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN. www.bygmesterhaven.com 1 BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN www.bygmesterhaven.com På følgende sider findes lidt praktisk info INDHOLDSFORTEGNELSE 2 NYTTIGE TELEFONNUMRE side 3 Datea A/S Akutte

Læs mere

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger.

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. Sådan vil vi bo her! - husorden og leveregler for dig, der bor i Røde Kro Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. I Røde Kro ønsker vi at have et godt naboskab,

Læs mere

Nr. 4 Årgang 2 April 2014 Nørreby 2630 Tåstrup

Nr. 4 Årgang 2 April 2014 Nørreby 2630 Tåstrup Nørreby s talerør Nr. 4 Årgang 2 April 2014 Nørreby 2630 Tåstrup Nørreby s beboer - information Nyttige tlf. numre. Alarm 112 Nærmeste politi 114 Akut telefon 1813 Dyrenes vagtcentral 1812 Lægevagten 38

Læs mere

Referat af afdelingsmøde mandag d 14. januar 2013

Referat af afdelingsmøde mandag d 14. januar 2013 Referat af afdelingsmøde mandag d 14. januar 2013 Tilstede: 71 lejemål, svarende til 142 stemmer. Derudover deltog ejendomsmester Michael Vegeberg og Rikke Stisager fra DAB. 1) Valg af dirigent Rikke Stisager

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

Dagsorden Bestyrelsesmødet i Nørreby. Referent Susanne Frantzen

Dagsorden Bestyrelsesmødet i Nørreby. Referent Susanne Frantzen Dagsorden Bestyrelsesmødet i Nørreby Referent Susanne Frantzen 06-02-2017 Punkt: Emne: Action: Deltagere fra bestyrelsen: Jesper, Lene, Ove, Flemming, Henrik, Susanne Afbud: Andre deltagere: Godkendelse

Læs mere

Husorden. For Lejerbo afdeling 123-0. Agervang 1 til 31 Og Havevang 2 til 32

Husorden. For Lejerbo afdeling 123-0. Agervang 1 til 31 Og Havevang 2 til 32 Husorden For Lejerbo afdeling 123-0 Agervang 1 til 31 Og Havevang 2 til 32 Varmemester: Bjarne V. Christensen e-mail: Afdeling.007-0@net.lejerbo.dk VARMEMESTERKONTORET Engvang 7-9 Telefon: 59430909 Kontoret

Læs mere

Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen.

Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen. Christianshavn den 2. maj 2013 Kære alle Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen. Her følger et nyhedsbrev fyldt med informationer om stort og småt,

Læs mere

levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere

levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Afsnit 7 - Ordensreglement Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Vedtaget på Beboermøde den 17-11-2015 Fælles

Læs mere

Kære Andelshavere. Med venlig hilsen, Bestyrelsen i HS1. 9.september 2011 Rensning afudluftningen i badet og filter iemhætten

Kære Andelshavere. Med venlig hilsen, Bestyrelsen i HS1. 9.september 2011 Rensning afudluftningen i badet og filter iemhætten 15 oktober 2011 Fliserneigården enstatus Kære Andelshavere Velvidende om, at fliserne i gården fortsat er til gene for alle, indgår de imidlertid i en verserende sag med Hoffmann. Derfor kan vi endnu ikke

Læs mere

Spørgsmål og svar i Vesterbo

Spørgsmål og svar i Vesterbo Spørgsmål og svar i Vesterbo Kære beboer august 2007 Her har vi samlet en række spørgsmål og svar, der handler om dagligdagen i Vesterbo. Det er spørgsmål, som både ejendomsfunktionærerne og afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Referat. Referent Susanne Frantzen

Referat. Referent Susanne Frantzen Referat Referent Susanne Frantzen 06-03-2017 Deltagere fra bestyrelsen:, Flemming, Ove,, Susanne, Henrik, Carsten Tjekliste: Afbud: Andre deltagere: Godkendelse af referat fra sidste møde: Vegeberg Ingen

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby 28.02.2018 18.00 22.00 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF Jesper Therkildsen AFBUD: REFERENT: UDEN FOR BESTYREL- SEN: DELTAGERE: SUPPLEANTER: ENDELIGT REFERAT UDSENDT:

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. 13. FEBRUAR 2013 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

Denne serviceramme er et dialogværktøj til at skabe overblik over den grundlæggende service, som ejendomskontoret yder i afdelingen.

Denne serviceramme er et dialogværktøj til at skabe overblik over den grundlæggende service, som ejendomskontoret yder i afdelingen. Denne serviceramme er et dialogværktøj til at skabe overblik over den grundlæggende service, som ejendomskontoret yder i afdelingen. Servicerammen indeholder fem servicetemaer. Under hvert servicetema

Læs mere

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 Vi vil gerne med denne lille folder ønske dig/jer velkommen til afd. 6. og håber du/i vil falde godt til. I denne folder vil du finde de fleste oplysninger, der er brug

Læs mere

Aktivitetsudvalget. Velkommen i Møntbo

Aktivitetsudvalget. Velkommen i Møntbo Velkommen i Møntbo Velkommen i Møntbo Vi vil gerne byde dig velkommen som beboer i Møntbo og ønsker samtidig for dig og Jer, at I vil falde godt til i afdelingen og blive glade for at bo her. På de følgende

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDET DEN 13. SEPTEMBER 2004 REV. PÅ BEBOERMØDET DEN 26. FEBRUAR 2013 1. Anlægget Skån de grønne områder - alle vil gerne

Læs mere

HUSORDEN. VIBO afdeling 350, Krogtoften

HUSORDEN. VIBO afdeling 350, Krogtoften VIBO afdeling 350, Krogtoften Vedtaget på beboermøde Revideret 13. september 2004 7. februar 2019 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Anlægget... 2 2. Færdsel på området... 2 3. Parkering... 2 4. Cykler, knallerter

Læs mere

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med.

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med. Husorden Det er vigtigt, at du læser denne husorden omhyggeligt igennem, da gentagne overtrædelser vil kunne medføre en opsigelse eller ophævelse af dit lejemål. Er du/i forældre, vil det være af stor

Læs mere

Velkommen til Børglumparken og nye muligheder

Velkommen til Børglumparken og nye muligheder Nyhedsbrev Information Orientering Boligselskabet Fruehøjgaard Velkommen til Børglumparken og nye muligheder Børglumparkens bestyrelse Kære nabo Vi ønsker dig hjertelig velkommen til dit nye hjem Som ny

Læs mere

ÅR 2017 INFORMATIONSBREV NR. 1

ÅR 2017 INFORMATIONSBREV NR. 1 ÅR 2017 INFORMATIONSBREV NR. 1 Så er det atter tid til et rigtigt informationsbrev fra bestyrelsen i H/F Amager Strand. Der er kun en lille måned til at portene bliver åbnet igen, så her får du lidt information

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i Afd. 1006 Karré 6. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi

Læs mere

Referat af afdelingsmøde tirsdag d 14. januar 2014

Referat af afdelingsmøde tirsdag d 14. januar 2014 Referat af afdelingsmøde tirsdag d 14. januar 2014 Tilstede: 50 lejemål, svarende til 100 stemmer. Derudover deltog ejendomsmester Michael Vegeberg og Rikke Stisager fra DAB. 1) Valg af dirigent. Rikke

Læs mere

Velkommen til KRÜGERHAVEN

Velkommen til KRÜGERHAVEN Afdeling 62 Georg Krügers Vej Velkommen til KRÜGERHAVEN Med denne folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen til vores afdeling. Hvis du har spørgsmål, forslag til nye tiltag eller ideer, er du altid velkommen

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen i Nørreby

Afdelingsbestyrelsen i Nørreby Afdelingsbestyrelsen i Nørreby Referat bestyrelsesmøde Referent Susanne Frantzen 08-11-2016 Deltagere fra bestyrelsen: Afbud: Andre deltagere: Jesper, Flemming, Lene, Ove, Henrik, Carsten. Ulla. Michael

Læs mere

HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II

HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II REV. PÅ AFDELINGSMØDE DEN 18. JUNI 2014 INDLEDNING Der findes en lang rækker regler, med baggrund i forskellige love

Læs mere

Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014

Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014 Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014 Efteråret er ved at nærme sig, og det er derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra Titanparken,

Læs mere

Nyhedsbrev. Beboermøde. 20. september kl. 19:00 I fælleshuset No 106

Nyhedsbrev. Beboermøde. 20. september kl. 19:00 I fælleshuset No 106 Når man griller i sin have, bør man tage det fornødne hensyn til sine naboer, det er jo ikke alle der bryder sig om at få røgen lige ind i enten soveværelse eller stue. Derfor vær venlig at tage hensyn

Læs mere

Velkommen til. Afd. 22, Abildvej 20 A - O. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden

Velkommen til. Afd. 22, Abildvej 20 A - O. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden Velkommen til Afd. 22, Abildvej 20 A - O Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Husorden En boligforening med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

Velkommen til. Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden

Velkommen til. Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden Velkommen til Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5 Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Husorden En boligforening med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller

Læs mere

Åbent for beboerhenvendelser mellem kl. 18:30 til 19:00. Dagsorden Referat Aktion Automatforeningen

Åbent for beboerhenvendelser mellem kl. 18:30 til 19:00. Dagsorden Referat Aktion Automatforeningen Afdelingsbestyrelsesmøde. Møde: onsdag den 6. februar kl. 18:30 Mødested: Afdelingsbestyrelsens kontor Åbent for beboerhenvendelser mellem kl. 18:30 til 19:00 Bestyrelsen: Marianne, Flemming, Birthe, Rita

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 116 TELEVÆNGET I VEDTAGET PÅ AFDELINGSMØDET DEN 25. AUGUST 1997 Indledning Et godt klima er meget værd. Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 5 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 5 sider Fælles leveregler En boligafdeling udgør

Læs mere

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Vedtaget på beboermødet den 8. juni 2015 I en boligafdeling med mange beboer er man fælles om mange ting, og man bliver derfor mere eller mindre afhængige af

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN Hermed en lille hilsen til dig og din familie, som beboere i Mølleparken Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden.

Læs mere

AKTIVITETSBLADET. Så derfor vil det være super godt, hvis I vil lægge jeres skemaer i min postkasse på skurvognen v/ejendomskontoret.

AKTIVITETSBLADET. Så derfor vil det være super godt, hvis I vil lægge jeres skemaer i min postkasse på skurvognen v/ejendomskontoret. AKTIVITETSBLADET DECEMBER 2011 Kære Beboere Vi har nu været rundt med skemaer til alle lejemål nogle er afleveret personligt andre er kommet via brevsprækken, da vi ikke har truffet nogen hjemme. Vi har

Læs mere

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening.

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Orientering til nye og "gamle" beboere. Maj 2016. Bestyrelsen vil ønske alle beboere i Umanakparken en rigtig god og forhåbentlig solrig sommer. Bestyrelsen for

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

fsb bellahøj husorden for bellahøj

fsb bellahøj husorden for bellahøj fsb bellahøj husorden for bellahøj Rådhuspladsen 59 1550 København V tel 3313 2144 fax 3314 1260 www.fsb.dk februar 2014 HUSORDEN FOR BELLAHØJ Afdelingsbestyrelsen og ejendomskontoret byder dig velkommen

Læs mere

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre!

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Velkommen til Køgevejens Børne og Ungdomshus. Vi ved at det kan være svært at overlade sit barn fra fritidshjemmets trygge favn til en klub. Men vi vil

Læs mere

Læs mere i bladet om Julekonkurrence og Fastelavn

Læs mere i bladet om Julekonkurrence og Fastelavn Blad nr. 95-2017 BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN brigadegarden@hotmail.com - www.brigadebeboer.dk Vi har nu bestilt rutsjebane og vippedyr, i samarbejde med ejendomsselskabet. Vi har ikke fået en

Læs mere

Kære beboere i Tranehaven

Kære beboere i Tranehaven Boligorganisationen Tranemosegård Kære beboere i Tranehaven Vi er nu næsten færdige med renoveringen af blok 4, nr. 2-8, der er dog stadig delvist stillads pga. materialehejsen, som benyttes til blok 5.

Læs mere

Velkommen som beboer i Hjerteparken

Velkommen som beboer i Hjerteparken Velkommen som beboer i Hjerteparken Boligselskabet BSB Svendborg samt Hjerteparkens afdelingsbestyrelse byder alle nye beboere velkommen her til afdeling 8 Hjerteparken. Vi vil håbe, at I kan falde godt

Læs mere

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening.

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Orientering til nye og "gamle" beboere. November 2016. Bestyrelsen vil ønske alle beboere i Umanakparken en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Bestyrelsen for

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER

PRAKTISKE INFORMATIONER POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING AFDELING 4 KAGSHUSENE ÅFLØJEN 3C 2700 BRØNSHØJ Tlf.: 44 91 60 03 September 2014 PRAKTISKE INFORMATIONER AFDELINGSBESTYRELSEN Afdelingsbestyrelsen træffes på afdelingskontoret,

Læs mere

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen Beboermappe Side 1 VELKOMMEN I MØLLEPARKEN 1 Denne mappe er ment som en information om de forhold, der er gældende her i MØLLEPARKEN 1. MØLLEPARKEN 1 består af 9 rækkehuse med 98 ens lejemål, hvor hverandet

Læs mere

Velkommen. til. Andelsboligforeningen. Sct. Kjelds Hus

Velkommen. til. Andelsboligforeningen. Sct. Kjelds Hus Velkommen til Andelsboligforeningen Sct. Kjelds Hus Bestyrelsen for andelsforeningen Sct. Kjelds Hus byder dig velkommen som ny andelshaver og beboer i huset. Denne folder er en kort orientering med nogle

Læs mere

Forretningsorden for afdelingsbestyrelsen i afdeling Nørreby

Forretningsorden for afdelingsbestyrelsen i afdeling Nørreby TaB Nørreby Juni 2017 Forretningsorden for afdelingsbestyrelsen i afdeling Nørreby 1. Formål Afdelingsbestyrelsen (omtales fremover bestyrelsen) skal arbejde for den bedst mulige trivsel i afdelingen.

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

Velkommen til Sofiegade/Amagergade

Velkommen til Sofiegade/Amagergade Velkommen til Sofiegade/Amagergade Velkommen til Sofiegade/Amagergade Velkommen til Sofiegade/Amagergade Med denne lille folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen i ejendommen Sofiegade 21-23 / Amagergade

Læs mere

Tillykke. Meddelelse. 31. årgang Nr. 31 11. september 2011. Fødselsdage: Ingen

Tillykke. Meddelelse. 31. årgang Nr. 31 11. september 2011. Fødselsdage: Ingen 31. årgang Nr. 31 11. september 2011 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bf-bakken.com/dk Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten

Læs mere

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 (Revideret 28.08.2014) Vi vil gerne ønske dig velkommen til afd. 25 og håber du vil falde godt til i Højgården I denne folder vil du finde de fleste oplysninger,

Læs mere

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN HVEM HVAD HVOR I AFDELING 6 SIRIUSPARKEN VELKOMMEN: Når man som nyindflytter står med et spørgsmål af praktisk karakter vedrørende afdelingen, eller man som gammel beboer har glemt hvordan var det nu det

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby DATO 13. MARTS 2019 TID KL. 18.00 24.00 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF Jesper Therkildsen BESTYRELSESMEDLEMMER: Susanne Frantzen, Ove Svendsen, Flemming Poulsen,

Læs mere

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden.

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden. Husorden afd. 11 HUSORDEN Generelt Husordenen skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at (opret)holde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange mennesker bor så tæt, som

Læs mere

Søndervang nyt. Efterår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Efterår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Efterår 2008 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer August 2008 På generalforsamlingen lovede bestyrelsen at undersøge muligheden for, at de enkelte

Læs mere

Husorden for Mønten Kollegium

Husorden for Mønten Kollegium Husorden for Mønten Kollegium Ud over nedenstående husorden gælder kontraktens bestemmelser deriblandt 11. 1. Almindelige bestemmelser Hoveddør på etage samt altandøre skal låses, når lejligheden forlades.

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Holmbladsgade 70C, København S UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN HOLMBLADSGADE

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby DATO 13. JUNI 2018 TID 18.30 22.45 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF Jesper Therkildsen AFBUD: REFERENT: UDEN FOR BESTYRELSEN: DELTAGERE: SUPPLEANTER: Susanne Frantzen

Læs mere

Husorden afdeling 1. Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade

Husorden afdeling 1. Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade Husorden afdeling 1 Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade Vivabolig Sjællandsgade 11 9000 Aalborg team1@vivabolig.dk Tlf. 9813 2504 CVR. 3183 1814 Reg. 9280

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 5 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 5 sider ORDENSREGLEMENT I en bebyggelse som

Læs mere

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer.

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer. Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 21 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018. Ændr. 21.02.2019. I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 109 - Ringparken Godkendt på afdelingsmøde den 24.10.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Infotavler...

Læs mere

Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej

Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej Vedtaget den 15. marts 2006. Det er vigtigt, du som beboer kender dine rettigheder og pligter, som de fremgår af lejekontrakten, denne HUSORDEN, vedligeholdelsesreglementet

Læs mere

Information vedr. Grundejerforeningen Rørløkken, Herlev 29. august 2007

Information vedr. Grundejerforeningen Rørløkken, Herlev 29. august 2007 RØRPOSTEN Information vedr. Grundejerforeningen Rørløkken, Herlev 29. august 2007 Kære beboere i GF Rørløkken Gartnerdag Som annonceret i forrige Rørpost og på vores hjemmeside, så er det snart tid til

Læs mere

NEWS R98. Batterier. Bestyrelsen. Ejerforeningen Sundby Ovef{b'ev Årgang 2005 nr. 3 Den 20. april 2005

NEWS R98. Batterier. Bestyrelsen. Ejerforeningen Sundby Ovef{b'ev Årgang 2005 nr. 3 Den 20. april 2005 NEWS Ejerforeningen Sundby Ovef{b'ev Årgang 2005 nr. 3 Den 20. april 2005 R98 Endnu en forringelse af servicen fra R98. Med udgangen af 2004 er R98 holdt op med at vaske affaldscontainerne gratis. (Vi

Læs mere

Ejerforeningen Drejøgården

Ejerforeningen Drejøgården Ejerforeningen Drejøgården Velkommen Marts 2016 http://drejoegaarden.dk Drejøgade 26-28 2100 København Ø Velkommen til Ejerforeningen Drejøgården Ved køb af en ejerlejlighed i Drejøgården er du samtidig

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

April 2013. Bedre trivsel Bedre fællesskab Bedre bolig Hvordan får du det godt med dine naboer og din boligafdeling. BRØNDBYPARKEN Afdeling.

April 2013. Bedre trivsel Bedre fællesskab Bedre bolig Hvordan får du det godt med dine naboer og din boligafdeling. BRØNDBYPARKEN Afdeling. April 2013 Bedre trivsel Bedre fællesskab Bedre bolig Hvordan får du det godt med dine naboer og din boligafdeling BRØNDBYPARKEN Afdeling. 3 I Danmark bor hver 5. familie i en almen bolig, hus, lejlighed

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen

Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen Husorden og praktiske oplysninger Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen omfatter Victor Bendix Gade 1 og 9-11 Bryggervangen 34-40 Skt. Kjelds Plads 4-10 Nygårdsvej

Læs mere

Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen.

Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen. Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen. Der er kun en lille måned til portene bliver åbnet i foreningen, så her får du lidt information

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby 15/11 2017 18.00 22.30 AFDELINGSBESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF MØDETYPE AFBUD: REFERENT: DELTAGERE: SUPPLEANTER: Jesper Therkildsen Afdelingsbestyrelsesmøde Lene

Læs mere

Roskilde Nord Boligselskab 2602-4 - Mølleengen Godkendt på afdelingsmødet den 25. februar 2015

Roskilde Nord Boligselskab 2602-4 - Mølleengen Godkendt på afdelingsmødet den 25. februar 2015 . Roskilde Nord Boligselskab for M0LLEENGEN Roskilde N ord Boligselskab Side 1 af 5 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

Husorden 1-1029 Møllergården

Husorden 1-1029 Møllergården Husorden 1-1029 Møllergården 1. oktober 2011 2 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere eller mindre afhængige af hinanden - og fælles om

Læs mere

Information fra afdelingsbestyrelsen

Information fra afdelingsbestyrelsen Information fra afdelingsbestyrelsen 19. marts 2018 Kære naboer Hermed marts måneds infobrev og referat af afdelingsbestyrelsesmøde 7. marts 2018. Parkering Nu er helhedsplanen for alvor gået i gang, og

Læs mere

Velkommen til din nye bolig. Praktiske forhold og muligheder for dig, der er beboer i en almen bolig administreret af KAB

Velkommen til din nye bolig. Praktiske forhold og muligheder for dig, der er beboer i en almen bolig administreret af KAB Velkommen til din nye bolig Praktiske forhold og muligheder for dig, der er beboer i en almen bolig administreret af KAB Inden du flytter ind Nøgler Det er ejendomskontoret, der udleverer nøgler. Ring

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Din afdeling er en del af boligorganisationen: TKB Se hjemmesiden her: www.allégården.dk

Din afdeling er en del af boligorganisationen: TKB Se hjemmesiden her: www.allégården.dk Kære beboer Velkommen til boligafdelingen Allégården. Vi har samlet de informationer til dig i dette velkomstbrev, som det er relevant for dig at vide, når du flytter ind. Herunder også, hvad det vil sige

Læs mere

ORDENSREGLEMENT FOR EJERFORENINGEN DALFØRET

ORDENSREGLEMENT FOR EJERFORENINGEN DALFØRET ORDENSREGLEMENT FOR EJERFORENINGEN DALFØRET Affaldssortering: Der må kun komme husholdnings -affald i skakten og det skal være indpakket i de uddelte sorte poser. Posen må ikke indeholde væske. Øvrigt

Læs mere

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej Velkommen til KRÜGERHAVEN Afd. 62 Georg Krügers Vej Med denne folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen til vores afdeling. Hvis du har spørgsmål, forslag til nye tiltag eller ideer, er du altid velkommen

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i

Læs mere