PriDrive MOTORDREVET FOLDEPORT. En svensk kvalitetsport fra Tråvad

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PriDrive MOTORDREVET FOLDEPORT. En svensk kvalitetsport fra Tråvad"

Transkript

1 PriDrive MOTORDREVET FOLDEPORT En svensk kvalitetsport fra Tråvad

2 2 På et højautomatiseret og supermoderne anlæg i det sydlige Sverige fremstiller vi som en af Europas største producenter af foldeporte mere end kvalitetsindustriporte om året. Takket være vores 45 års erfaring kan vi tilbyde dig en industriportløsning, der ikke blot har en høj grad af funktionalitet, men også bidrager til et attraktivt og gennemtænkt miljø i hele bygningen. Kombinationen af vores højautomatiserede produktionsapparat og vores fokus på effektivitet og kvalitet gør, at vi kan tilbyde meget konkurrencedygtige porte, som sikrer lave omkostninger for dig som kunde langt ind i fremtiden. Vores mangeårige erfaring har lært os, at udvikling og fremstilling skal ske samme sted. For at sikre, at der er fuld kontrol over processen, stræber vi efter at udføre alt arbejdet på vores egen fabrik. Vores lydhørhed over for ordregivernes og brugernes krav har lært os, at der ikke er ét produkt, som passer til alle, og at designet har stor betydning for helheden. Portene skal skræddersys til hver enkelt åbning og være lette at montere og vedligeholde. Kvalitet betaler sig. Derfor er en 7-årig garanti og markedets laveste vedligeholdelsesbehov standard på vores produkter. Det koster at holde en høj kvalitet, men samtidig er det også vigtigt at ramme den rette salgspris. Automatisering af produktionen og en effektiv organisation er derfor vores vigtigste fokusområder. Det er ikke nok at kunne tilbyde gode produkter de tilknyttede serviceydelser er ofte lige så vigtige. Lad vores afdeling for teknisk support hjælpe, og lad vores monteringsorganisation sørge for, at din Prido-port bliver monteret, som du forventer. Kort leveringstid og høj leveringssikkerhed er vores varemærke kontakt os for at høre, hvad vi kan tilbyde.

3 Port set indefra Karmmonteret styreenhed Mellemhængsel Styreskab PriDrive PriDrive PriDrive hurtig, sikker og lave vedligeholdelsesomkostninger Visse anlæg kræver en port med lidt ekstra klasse. Det er anlæg, hvor design, funktion og økonomi vægtes lige højt. Som navnet antyder, er en Ecolid-port med PriDrive-motor et meget økonomisk og miljømæssigt stærkt valg, der samtidig har en høj finish og et minimalt vedligeholdelsesbehov. Så hvis du har brug for en velisoleret og flot motordrevet foldeport til en rimelig pris, behøver du ikke at lede længere. Derfor bør du købe PriDrive: Væsentligt lavere investeringsomkostninger i forhold til andre motordrevne foldeporte på markedet Markedets måske laveste vedligeholdelsesbehov og vedligeholdelsesomkostninger 18 måneder mellem hvert servicebesøg (12 måneder ved mere end 50 åbninger pr. dag) Halveret åbningstid på ca. 11 sekunder (mod ca. 20 sekunder for en 4 m høj ledhejseport i standardudførelse) Væsentligt lavere kollisionsrisiko takket være den vandrette bevægelse Nem montering og enkel portindfatning, som kræver minimal hensyntagen til andre installationer oven over portåbningen og i loftet Moderne styreenhed, som er nem at installere, idriftsætte og programmere og har en overskuelig brugergrænseflade Høj driftssikkerhed med få sliddele og få bevægelige dele Udviklet og fremstillet i Sverige 7 års garanti på porten og de mekaniske komponenter 2 års garanti på elektronikken

4 4 Vedligeholdelsesomkostninger Er det dyrt at eje en industriport? En foldeport, især Ecolid, er det indlysende valg, hvis du vil undgå høje omkostninger. Mange af de komponenter, som giver høje vedligeholdelsesomkostninger på andre porttyper, er ikke nødvendige på en foldeport. Her tænker vi først og fremmest på torsionsfjedre, kabler og sidestyreruller. Foldeportens sidegående bevægelse betyder, at antallet af skader pga. påkørsel med ødelagte bundsektioner og meget dyre reparationer til følge næsten forsvinder. Vores 45 år lange erfaring viser, at antallet af påkørsler reduceres med ca. 75 %, hvis man vælger en foldeport i stedet for en port, der kører opad. Ecolid-porten er optimeret til et minimalt servicebehov. Ved normal anvendelse kræver vi 18-måneders interval mellem serviceeftersyn af motordrevne porte. Det servicearbejde, som skal foretages, er meget enkelt. I princippet drejer det sig om at kontrollere skrue- og boltforbindelser. Det kræver ikke meget arbejde og kan klares uden en specialiseret porttekniker. En gang om året bør man også kontrollere, at portens følelister, fotoceller og belastningsvagt fungerer korrekt. Dette er også meget let og kan gøres uden hjælp af fagfolk. Hvis en del skal udskiftes, køber du den hurtigt direkte hos os som producent uden mellemled og til den laveste pris.

5 5.663 kr kr kr. ECOLID manuel ECOLID med PriDrive-motor LEDHEJSEPORT motordrevet Service- og kørselsomkostninger hver 36. måned: kr./gang, 3 gange/10 år Samlet pris = kr. Service- og kørselsomkostninger hver 18. måned: kr./gang, 6 gange/10 år Samlet pris = kr. Service- og kørselsomkostninger hver 12. måned: kr./gang, 10 gange/10 år, Samlet pris = kr. Kontrol foretaget af kontrolinstans: 0 kr./gang, Samlet pris = 0 kr. Kontrol foretaget af kontrolinstans: kr./gang, 5 gange/10 år, Samlet pris = kr. Kontrol foretaget af kontrolinstans: kr./gang, 5 gange/10 år, Samlet pris = kr. Udskiftning af teflonbøsninger og slæbeliste: Udskiftes normalt 1 gang/10 år Materialer 398 kr., arbejdsløn kr. Samlet pris = kr. Udskiftning af teflonbøsninger og slæbeliste: Udskiftes normalt 1 gang/10 år Materialer 398 kr., arbejdsløn kr. Samlet pris = kr. Udskiftning af torsionsfjedre: Udskiftes normalt efter åbninger Materialer kr., arbejdsløn kr. Samlet pris = kr. Det bedste valg! Det bedste valg! Udskiftning af wire, sideruller og sidetætninger: Udskiftes normalt efter åbninger Materialer kr., arb.løn kr. Samlet pris = kr. Samlede omkostninger 10 år = kr. Samlede omkostninger 10 år = kr. Samlede omkostninger 10 år = kr. Forudsætninger: Porte på 4 x 4 m, 20 åbninger pr. dag, 250 dage/år, timepris 600 kr., afstand til servicevirksomhed 30 km, 8,5 kr./km, 10 års brug. Kontrol foretaget af kontrolinstans udføres i forbindelse med andre kontroller på samme driftssted. Materialeomkostninger til Ecolid iht. Prido AB's reservedelsprisliste. Reservedelspriser for ledhejseporten iht. oplysninger fra en etableret servicevirksomhed.

6 6 "The future is here, be a part of the evolution with the PriDrive solution" Motordrevne industriporte er ikke en ny opfindelse, men vores nye PriDrive-løsning giver dig som portejer radikalt forbedrede forudsætninger. Motordrevne industriporte har tidligere enten været en dyr investering eller været dyre i drift for ejeren, men nu bliver de det oplagte valg til industribygninger. PriDrive er baseret på vores velkendte foldeport Ecolid, som er Nordens mest solgte industriport, men den er forsynet med vores helt nye og egenudviklede portmotor og styreenhed. Vores sædvanlige motto om, at produkterne skal være omkostningseffektive både at købe og at eje og samtidig være nemme at montere og bruge, har også gennemsyret udviklingen af PriDrive.

7 7 Sikkerhed: Personsikkerhed har været et centralt spørgsmål i udviklingsfasen. PriDrive er naturligvis testet og godkendt i henhold til de gældende produktstandarder EN og EN og opfylder dermed kravene til at blive CE-mærket i overensstemmelse med Byggevareforordningen, Maskindirektivet, Lavspændingsdirektivet og EMC-direktivet. Vores egenudviklede belastningsvagt, der er indbygget i styreskabet, afværger de risici, der er for at komme i klemme mellem de forskellige portsektioner. En enkel kalibreringscyklus køres i forbindelse med idriftsætning. Ved lukkekanterne på midten af porten beskytter to optiske følelister mod fastklemning. Optiske følelister giver både en meget hurtig reaktionstid og en høj følsomhed kombineret med en høj driftssikkerhed og lave reservedelsomkostninger. En ekstra fotocelle, der placeres uden for porten, medfølger som standard. Den beskytter både personer og genstande mod portbevægelsen. PriDrive opfylder altid kravene til samtlige brugerklasser, dvs. den må placeres i offentlige miljøer med utrænede brugere.

8 8 Styreskab samt styre- og indstillingsmuligheder: Vores egenudviklede styreenhed, der er fremstillet i Sverige, har et stort antal funktioner: Nem tilslutning, idet motorkablet og strømkablet fra fabrikken er tilsluttet i styreskabet og blot skal sluttes til motoren via et forbindelsesstik og til strøm via et CEE-stik. Det kræver ikke autorisation som elektriker at udføre installationen. De øvrige tilslutninger foretages via fjederklemrækker direkte på printkortet. Styreskabet leveres altid med 6 monterede og IP-klassificerede kabelgennemføringer til forskelligt tilbehør. Idriftsætning foretages meget nemt ved hjælp af en overskuelig brugergrænseflade og kan normalt klares på få minutter. Al idriftsætning og programmer sker via en tryk- og drejeknap. Driftsoplysninger og aktuelle programvalg vises på et LED-display med 3 segmenter. Portens endestop for åben og lukket position indstilles helt digitalt via ganske få tryk på en knap. Styreenheden er som standard forsynet med en brugervenlig funktion til automatisk lukning, der kan indstilles på mellem 0 og 999 sekunder. Styreenheden er forsynet med et omskifterrelæ til tilslutning af og kommunikation med andre enheder i bygningen såsom alarm, låsesystem, ventilatorer, lastbroer og maskiner. Der er nem adgang til den indbyggede cyklustæller via drejeknap og LED-display. Det er et uvurderligt redskab til at holde serviceomkostningerne nede. Tilbehør: Radiomodtager med enkanals- eller flerkanalsfjernbetjening Eksternt knapsæt med 3 knapper: åbn, stop, luk Kodelås Nøglekontakt Afbryder til gennemgangsdør (et krav, hvis porten har indbygget gennemgangsdør) Nødstop Trafiklys Radar Træksnorafbryder Jordkreds via kredsdetektor Relætilkobling med flere programmerbare funktioner Træksnorafbryder Fjernbetjening Styreskab Radar Radiomodtager Kodelås og kortlæser Nøglekontakt

9 9 DES Display Motor Åbn Stop Luk Drejeknap Radiomodtager 24 VDC ud Nødstop Afbryder til gennemgangsdør Kodelås, nøglekontakt Radar, Køretøjssensor, træksnorafbryder Knapsæt Optisk føleliste Fotocelle Trafiklys, relæ Sikringer 3-faset indgang

10 10 **Boomerang beslag

11 Tekniske fakta: CE-mærkning Alle Ecolid-porte CE-mærkes i overensstemmelse med Byggevareforordningen i henhold til den gældende standard EN Motordrevne porte CE-mærkes også i overensstemmelse med Maskindirektivet, Lavspændingsdirektivet og EMC-direktivet. Isoleringsværdi U-værdi 1,57 W/(m 2 /K) for en heldækket port på 4 x 4 m eller 1,77 W/(m 2 /K) for en port med 1 række vinduer af type B1, beregnet i henhold til EN Lufttæthed Klasse 4, 1,8 m 3 /m 2 h i henhold til EN Mekanisk styrke Dimensioneret og testet til 1 milion åbningscyklusser i henhold til EN (igangværende test). Vandtæthed Klasse 3 i henhold til EN Vindlast Klasse 2, 3, 4 eller 5 alt afhængigt af størrelse. Testet og klassificeret i henhold til EN og EN Sikkerhed Vores motordrevne porte opfylder naturligvis alle gældende sikkerhedskrav og -standarder. De er konstrueret, så klemrisici helt undgås. Portens midtertætninger er forsynet med indbyggede optiske følelister, og der indgår som standard en ekstra sikkerhedsfotocelle til montering i portåbningen. Ud over disse funktioner er motoren/styreenheden forsynet med en belastningsvagt til personbeskyttelse. Gummilisterne er udformet, så klemrisici mellem portblad/portblad og portblad/ væg helt undgås. Mindst 3 bærende beslag pr. portblad forhindrer nedstyrtning. Beslag monteret på portbladene Er af elforzinket. Vinduer Argonfyldte D4-12-termoruder i seks forskellige standardstørrelser. Brysthøjden er som standard ca mm. Der ydes 7 års garanti mod kondens mellem glaslagene. Vindueskarme af naturanodiserede aluminiumprofiler med brudte kuldebroer. Indbygget gennemgangsdør Kan fås i alle varianter. Altid udadgående. Placeringen afgøres af valget af port, se projekteringsvejledningen. Porthøjden skal være mindst mm, for at der kan monteres en gennemgangsdør. Størrelsen på åbningen til gennemgangsdøren afgøres af portbladets bredde og kan være helt ned til 490 mm. Portbladets bredde skal være mindst 738 mm, for at der kan monteres en indbygget gennemgangsdør. Låsekasse Dorma DL Mellemhængsel Naturanodiseret aluminium. Smørefri teflonbøsninger. Karmhængsler Lavet af elforzinket og kan justeres i flere retninger. Smørefri teflonbøsninger. Skrues fast i portindfatningen. Portblad Proceslaminerede sandwichpaneler. Tykkelse 50 mm. Ramme til montering af gummilister m.m. af naturanodiserede aluminiumprofiler. Indstøbte stålforstærkninger til montering af hængsler, styreenheder m.m. Isolering 50 mm freonfri polyuretancelleplast. Portindfatning Lavet af stål, overligger 6 mm tyk, sidestykker 4 mm tykke. Styreskinner og konsoller Lavet af varmgalvaniseret stål, justerbare. Skrues fast i portindfatningen. Tætninger Lavet af aldersbestandig EPDM-gummi. Designet opfylder kravene i EN uden yderligere beskyttelse. Overfladebeklædning Inderside og yderside af varmgalvaniseret pladestål. Lakeret med 25 µm polyesterlak. Størrelse-PriDrive Standard Maks. højde: mm Maks. bredde: mm Maks. åbning: 23,15-23,75 kvadratmeter (afhængigt af udformningen). Størrelse-PriDrive HS Maks. højde: 4,0 m Maks. bredde: 4.5 m Maks. åbning: 18 kvadratmeter (afhængigt af udformningen). 11 Maks. bredde: 4.8 m Maks. åbning: 21,6 kvadratmeter (afhængigt af udformningen). Garanti 7 år på porten og de mekaniske komponenter. 2 år på elektronikken. Se separat dokument med vores garantibetingelser. Vedligeholdelse, service Markedets laveste servicebehov. 1 gang hver 18. måned eller efter maks åbninger. Indbrudsklassificeret Som tilvalg fås også en indbrudsklassificeret udførelse. Testet og godkendt i henhold til SSF 1074 klasse 2. Motor og gear Prido PriDrive Driftsstrøm 1,10 A Forsyningsspænding 3 x 400 V + N + PE Frekvens 50 Hz Omdrejningstal, udgangsaksel ca. 2,0 o/m Åbne- og lukkehastighed Standard: ca. 11 sek. for 4-delt, ca. 10 sek. for 3-delt. HS: ca. 7,5 sek. Boomerang: ca. 9,5 sek. Styreenhed Prido PriDrive Kategori i henhold til DS/EN ISO Pl"c" kategori 3. Ekstern sikring pr. fase A Interne sikringer motor 3 x 2,5 A træg, 5 x 20 mm, brydeevne A. Interne sikringer styreenhed 1 x 1 A træg, 5 x 20 mm. Energiforbrug styreenhed 5 W Temperaturområde Fra -10 til +40 ºC. Kapslingsklasse IP65 Intermittens Kontinuerligt maks. 1 komplet cyklus/min. Størrelse-PriDrive Boomerang Maks. højde: 4,5 m

12 17/11 Tryk: Prinfo RYDINS SE Professional Industrial Doors Prido har over 45 års solid erfaring og er en af de førende aktører i branchen. Vi arbejder med design, udvikling, fremstilling og markedsføring af industriportløsninger til industrivirksomheder og andre portkunder i Norden og Nordeuropa. Målet er at tilbyde branchens mest attraktive og markedstilpassede sortiment. Prido AB Industrigatan 3 SE Tråvad, Sverige Telefon

Ecolid FOLDEPORT. En svensk kvalitetsport fra Tråvad

Ecolid FOLDEPORT. En svensk kvalitetsport fra Tråvad Ecolid FOLDEPORT En svensk kvalitetsport fra Tråvad 2 På et højautomatiseret og supermoderne anlæg i det sydlige Sverige fremstiller vi som en af Europas største producenter af foldeporte mere end 7.000

Læs mere

Ecolid FOLDEPORT. En svensk kvalitetsport fra Tråvad

Ecolid FOLDEPORT. En svensk kvalitetsport fra Tråvad Ecolid FOLDEPORT En svensk kvalitetsport fra Tråvad 2 På et højautomatiseret og supermoderne anlæg i det sydlige Sverige fremstiller vi som en af Europas største producenter af foldeporte mere end 7.000

Læs mere

Ecolid FOLDEPORT. En svensk kvalitetsport fra Tråvad

Ecolid FOLDEPORT. En svensk kvalitetsport fra Tråvad Ecolid FOLDEPORT En svensk kvalitetsport fra Tråvad 2 På et højautomatiseret og supermoderne anlæg i det sydlige Sverige fremstiller vi som en af Europas største producenter af foldeporte mere end 7.000

Læs mere

Ecolid STÅLDØR. En svensk kvalitetsdør fra Tråvad

Ecolid STÅLDØR. En svensk kvalitetsdør fra Tråvad Ecolid STÅLDØR En svensk kvalitetsdør fra Tråvad 2 På et højautomatiseret og supermoderne anlæg i det sydlige Sverige fremstiller vi som en af Europas største producenter af foldeporte mere end 9000 industriporte

Læs mere

Revolid HURTIGPORT. En svensk kvalitetsport fra Tråvad

Revolid HURTIGPORT. En svensk kvalitetsport fra Tråvad Revolid HURTIGPORT En svensk kvalitetsport fra Tråvad 2 På et højautomatiseret og supermoderne anlæg i det sydlige Sverige fremstiller vi som en af Europas største producenter af foldeporte mere end 7.000

Læs mere

Revolid HURTIGPORT. En svensk kvalitetsport fra Tråvad

Revolid HURTIGPORT. En svensk kvalitetsport fra Tråvad Revolid HURTIGPORT En svensk kvalitetsport fra Tråvad 2 På et højautomatiseret og supermoderne anlæg i det sydlige Sverige fremstiller vi som en af Europas største producenter af foldeporte mere end 7.000

Læs mere

Hurtigport Albany RR3000 ISO

Hurtigport Albany RR3000 ISO Hurtigport Albany RR3000 ISO ASSA ABLOY Entrance Systems The global leader in door opening solutions Høj hastighed og fremragende varmeisolering Varmeisolering 50 mm tyk isoleret portdug. Minimalt varmetab.

Læs mere

Vil du gerne slippe for at gå ud af bilen i uvejr og mørke?

Vil du gerne slippe for at gå ud af bilen i uvejr og mørke? Garageportåbnere So mmer og Aper t o garageportå b Vil du gerne slippe for at gå ud af bilen i uvejr og mørke? Med en garageportåbner slipper du for at gå ud af bilen i regn og blæst blot for at åbne porten.

Læs mere

Lindab Brugervejledning - sluser. Lindab Doorline Brugervejledning Sluser. LP403 mekanisk LP407 elektrisk

Lindab Brugervejledning - sluser. Lindab Doorline Brugervejledning Sluser. LP403 mekanisk LP407 elektrisk Lindab Brugervejledning - sluser 1407.01 Lindab Doorline Brugervejledning Sluser LP403 mekanisk LP407 elektrisk Indhold 1. Generelt...3 1.1 Brug af vejledningen...3 1.2 Operatør/tekniker...3 1.3 Garanti...3

Læs mere

Industriporte ledhejseporte P rulleporte

Industriporte ledhejseporte P rulleporte Industriporte ledhejseporte rulleporte MakroPro and MakroPro Alu ledhejseporte er en moderne løsning for industri, lagerhuse og værksteder. Solid, driftsikker og varm port Ledhejseporten er produceret

Læs mere

Automatisk mere komfort: EcoStar-portåbnere

Automatisk mere komfort: EcoStar-portåbnere Automatisk mere komfort: EcoStar-portåbnere Portåbner LIFTRONIC til vippe- og ledhejseporte Lågeåbner PORTRONIC til sidehængte låger og skydelåger Made in Germany Alle EcoStar-portåbnere fremstilles i

Læs mere

// Enkle og rene karmbeklædninger. Moderniseringsløsninger til ledhejseporte. Et væld af muligheder til ethvet byggeri

// Enkle og rene karmbeklædninger. Moderniseringsløsninger til ledhejseporte. Et væld af muligheder til ethvet byggeri // Enkle og rene karmbeklædninger Moderniseringsløsninger til ledhejseporte Et væld af muligheder til ethvet byggeri Modernisering med Hörmann Én leverandør til det hele Ved modernisering og renovering

Læs mere

G5800 G7800 DK v1.10.2

G5800 G7800 DK v1.10.2 A. General advarselsbeskrivelse til installatøren ALMINDELIGE Sikkerhedsmæssige forpligtelser Inden du installerer automatikken, bør Torsion fjederen være afbalanceret med vægten af porten. Porten skal

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen

Læs mere

Ledhejseporte til garager fra Europas nr. 1

Ledhejseporte til garager fra Europas nr. 1 MERE KOMFORT OG SIKKERHED Ledhejseporte til garager fra Europas nr. 1 Mere plads foran og i garagen Flot udseende til nyt byggeri og renovering Sikker i henhold til den aktuelle europæiske standard Nem

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen på

Læs mere

Automatik. ControlMaster PLUS. Tekniske data. Climatix 600. Xenta 300. Uden styreenhed

Automatik. ControlMaster PLUS. Tekniske data. Climatix 600. Xenta 300. Uden styreenhed ControlMaster PLUS Standardversionen ControlMaster PLUS leveres med én af nedenstående styreenheder. Climatix 600 Denne styreenhed er udviklet specielt til ventilationsaggregater. Softwaren er blevet udviklet

Læs mere

KVALITET. Hejseporte til industri og landbrug. Garageporte - model Classic og Rustic. Garageporte - mahogni. Specialporte - efter ønske og behov

KVALITET. Hejseporte til industri og landbrug. Garageporte - model Classic og Rustic. Garageporte - mahogni. Specialporte - efter ønske og behov KVALITET fra din håndværker Hejseporte til industri og landbrug Garageporte - model Classic og Rustic Garageporte - mahogni Specialporte - efter ønske og behov v/bjarne Rasmussen Stubberupvej 18 DK-8723

Læs mere

ODIN måler Elmåler fra ABB. Teknisk dokumentation

ODIN måler Elmåler fra ABB. Teknisk dokumentation ODIN måler Elmåler fra Teknisk dokumentation ODIN måler Indhold Generel beskrivelse... 2 OD4165 direkte tilslutning, 3-faset måler op til og med 65 A... 3 OD4110 transformertilslutning, 3-faset måler...

Læs mere

- giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE

- giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE - giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE Garageporte Smukke at se på, nemme at bruge... CE-godkendte og velisolerede Alle porte fra DM Doors er CE godkendte og testet af SP (SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut

Læs mere

RapidRoll 392. Datablad Hurtiggående rulleport. -Så bliver vinden udenfor. Robust industriport som giver god værdi for pengene.

RapidRoll 392. Datablad Hurtiggående rulleport. -Så bliver vinden udenfor. Robust industriport som giver god værdi for pengene. Datablad Hurtiggående rulleport RapidRoll 392 -Så bliver vinden udenfor Robust industriport som giver god værdi for pengene. Nødåbning gennem integreret balancesystem. Kan leveres med Crash-beslag. Næste

Læs mere

Aktiveringsenheder i Besam-serien

Aktiveringsenheder i Besam-serien Aktiveringsenheder i esam-serien Gør døråbningen lettere Hver automatisk døråbner skal forsynes med impulsenheder, der giver dørautomatikken signal om at åbne døren. Forskellige døre og situationer kræver

Læs mere

Santex Vinterhaver - Star

Santex Vinterhaver - Star Santex Vinterhaver - Star Santex Vinterhaver Star Vil du gerne have et rum, du kan nyde året rundt, så skal du vælge en vinterhave. Hvis du derudover gerne vil have samme nydelse år efter år, så vælger

Læs mere

Kvalitetsåbnere til garageporte og låger. Portåbner LIFTRONIC Til vippe- og ledhejseporte. Lågeåbner PORTRONIC til sidehængte låger og skydelåger

Kvalitetsåbnere til garageporte og låger. Portåbner LIFTRONIC Til vippe- og ledhejseporte. Lågeåbner PORTRONIC til sidehængte låger og skydelåger MERE KOMFORT TIL DIT HJEM Kvalitetsåbnere til garageporte og låger Portåbner LIFTRONIC Til vippe- og ledhejseporte Lågeåbner PORTRONIC til sidehængte låger og skydelåger Med kontrolleret sikkerhed i henhold

Læs mere

Eksklusive Garageporte - når kvalitet sættes i højsædet!

Eksklusive Garageporte - når kvalitet sættes i højsædet! Eksklusive Garageporte - når kvalitet sættes i højsædet! VFI Excellent Elegante og stilrene garageporte med dybe frisefyldninger, der kombinerer det smukke, klassiske udtryk med stålets sikkerhed og slidstyrke.

Læs mere

CS 80 MAGNEO. Innovativ skydedørsåbner. med magnetdrift og SoftMotion sikkerhed. Glass

CS 80 MAGNEO. Innovativ skydedørsåbner. med magnetdrift og SoftMotion sikkerhed. Glass CS 80 MAGNEO Innovativ skydedørsåbner Glass med magnetdrift og SoftMotion sikkerhed CS 80 MAGNEO Skydedørsautomatik Innovation Kontormiljø Kontormiljøer Behandlingslokaler CS 80 MAGNEO Innovativ teknik

Læs mere

PORTAUTOMATIK Original brugermanual

PORTAUTOMATIK Original brugermanual PORTAUTOMATIK Original brugermanual Bango A/S Højgårdsvej 25, Thorning, 8620 Kjellerup Telefon 86 82 20 88 INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion og vigtige sikkerhedsråd 3 1) Pakkeliste 3 2) Installation 4

Læs mere

Installation af optisk røgdetektor med indbygget kontrolenhed TBLZ-1-72-a GOLD/COMPACT

Installation af optisk røgdetektor med indbygget kontrolenhed TBLZ-1-72-a GOLD/COMPACT Installation af optisk røgdetektor med indbygget kontrolenhed TBLZ-1-72-a GOLD/COMPACT 1. Generelt Optisk røgdetektor med indbygget kontrolenhed TBLZ-1-72-a benyttes til at måle røggasser i ventilationskanaler.

Læs mere

Albany RapidRoll Clean Certificerede hurtigtgående rulleporte til renrum (Clean Room)

Albany RapidRoll Clean Certificerede hurtigtgående rulleporte til renrum (Clean Room) Albany RapidRoll Clean Certificerede hurtigtgående rulleporte til renrum (Clean Room) Beskrivelse og tekniske specifikationer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Albany RapidRoll Clean

Læs mere

Brandporte, branddøre. og ståldøre

Brandporte, branddøre. og ståldøre Brandporte, branddøre og ståldøre Porte og døre til ethvert behov Som en af Europas førende producenter af brandporte, branddøre og ståldøre tilbyder Novoferm et komplet program, der modsvarer kundernes

Læs mere

Alle vores produkter er udformet og afprøvet efter

Alle vores produkter er udformet og afprøvet efter SKANDIMATIK Kvalitet Alle vores produkter er udformet og afprøvet efter gældende reglement fra EU. Produkterne fra er alle CE mærket og testet til brug på det Danske marked. Alle vores produkter er egnet

Læs mere

NBE PELVAC MANUAL. Version 3.000001. RTB - Ready To Burn

NBE PELVAC MANUAL. Version 3.000001. RTB - Ready To Burn DK NBE PELVAC MANUAL Version 3.000001 RTB - Ready To Burn INDHOLD: Kære kunde. Tak fordi du har købt dette NBE-produkt, som er designet og fremstillet efter de højeste standarder i EU. Vi anbefaler, at

Læs mere

Sidefoldeport af stål

Sidefoldeport af stål Sidefoldeport af stål EABs manuelle og eldrevne sidefoldeporte af varmgalvaniseret stål, er af meget høj klasse, takket være den kvalitetsbevidsthed og viden som kendetegner hele kæden, fra tegning til

Læs mere

The world s favourite lock. User Manual. An ASSA ABLOY Group brand

The world s favourite lock. User Manual. An ASSA ABLOY Group brand The world s favourite lock User Manual An ASSA ABLOY Group brand 1 Tak for at de valgte Yale Doorman Denne manual, quick guiden og installations manualen, sikre at produktet anvendes sikkert og korrekt,

Læs mere

Kontrolenhed FICO-128 til brandsikringssystemer

Kontrolenhed FICO-128 til brandsikringssystemer Kontrolenhed FICO-128 til brandsikringssystemer ETPS-EI ETPR-EI FICO 128 Enkel at: projektere installere anvende Enkel at projektere og installere Fico-128 indeholder alle de væsentlige funktioner, der

Læs mere

PRODUKTKATALOG MAGNETKONTAKTER

PRODUKTKATALOG MAGNETKONTAKTER PRODUKTKATALOG MAGNETKONTAKTER Alarmtech Sweden AB er et firma med mere end 30 års erfaring i udvikling og fremstilling af sikkerhedsprodukter af høj kvalitet. Vort produktsortiment består bl.a. af magnetkontakter,

Læs mere

Motorer til modulerende styring AME 85, AME 86

Motorer til modulerende styring AME 85, AME 86 Datablad Motorer til modulerende styring AME 85, AME 86 Beskrivelse Motorerne AME 85 og AME 86 bruges med ventilerne VFM 2 (DN 50-250), VFS 2 (DN 65-00), VF2/3 (DN 25, 50) og AFQM (DN 50-250). Funktioner:

Læs mere

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY dørlukkere Komplet dørlukkerprogram ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Komplet, designstærk dørlukkerserie med enkel installation ASSA ABLOY dørlukkere er en serie dørlukkere

Læs mere

/ MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual

/ MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual 2018.1 / MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual Bango A/S Højgårdsvej 25, Thorning, 8620 Kjellerup 86 82 20 88 INDHOLD Indholdsfortegnelse kommer senere! 1 1 3 3 4 5 7 8 10 13 14 15 16 16 17

Læs mere

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY dørlukkere Komplet dørlukkerprogram ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Komplet, designstærk dørlukkerserie med enkel installation ASSA ABLOY dørlukkere er en helt ny serie

Læs mere

Nassau Door AB Box Kristianstad Tel Fax:

Nassau Door AB Box Kristianstad Tel Fax: Hos NASSAU Door udvikler, producerer og vedligeholder vi industrielle porte. Og vi lægger ikke navn til hvad som helst. Vi stræber konstant efter at forbedre design, betjening og arbejdsmiljø. Portene

Læs mere

Automatik for lineære skydedøre. DynamicRoll - selvreparerende hurtig rulleporte

Automatik for lineære skydedøre. DynamicRoll - selvreparerende hurtig rulleporte Automatik for lineære skydedøre DynamicRoll - selvreparerende hurtig rulleporte itek 18 & 30 skydedøre itek T20 & T30 teleskop skydedøre skydedørekydedøre industri mbm.as DynamicRoll high performance doors

Læs mere

Dørautomatik. sikkerhed og nem adgang

Dørautomatik. sikkerhed og nem adgang Dørautomatik sikkerhed og nem adgang DET ER LET AT BYDE VELKOMMEN! Ruko dørautomatik giver bekvem og nem adgang. Døre anvendt af det almindelige publikum er normalt i kontinuerlig drift hele dagen lang.

Læs mere

FDC - Brand- og røgspjæld (BRS) til runde kanaler FDC. Brand- og røgspjæld (BRS) til runde kanaler

FDC - Brand- og røgspjæld (BRS) til runde kanaler FDC. Brand- og røgspjæld (BRS) til runde kanaler FDC Brand- og røgspjæld (BRS) til runde kanaler Opfylder kravene til et BRS-spjæld jævnfør DS 428 Typegodkendt brandspjæld som opfylder EIS 120 klassificeringen i henhold til DS/EN 1366-2 og DS/EN 13501-3

Læs mere

Kvalitetsåbnere til garageporte og låger. Portåbner LIFTRONIC til vippe- og ledhejseporte. Lågeåbner PORTRONIC til sidehængte låger og skydelåger

Kvalitetsåbnere til garageporte og låger. Portåbner LIFTRONIC til vippe- og ledhejseporte. Lågeåbner PORTRONIC til sidehængte låger og skydelåger MERE KOMFORT TIL DIT HJEM Kvalitetsåbnere til garageporte og låger Portåbner LIFTRONIC til vippe- og ledhejseporte Lågeåbner PORTRONIC til sidehængte låger og skydelåger Med kontrolleret sikkerhed i henhold

Læs mere

{ P. Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen. Flot design til nybyggeri og renovering

{ P. Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen. Flot design til nybyggeri og renovering L E D H E J S E P O R T T I L G A R A G E R _ Made by Hörmann 5^P 5^P 5^P { P Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen Flot design til nybyggeri og renovering Sikkerhed

Læs mere

RapidRoll 300Plus Alu. Let og enkel hurtigtgående rulleport. Beskrivelse og tekniske specifikationer

RapidRoll 300Plus Alu. Let og enkel hurtigtgående rulleport. Beskrivelse og tekniske specifikationer RapidRoll 300Plus Alu Let og enkel hurtigtgående rulleport Beskrivelse og tekniske specifikationer SIKKERHEDSFORANSTALTN RapidRoll 300Plus Alu Let og enkel hurtigtgående rulleport, primært til indendørs

Læs mere

Baumuster geprüft. ISO-Ledhejseporte RT 110

Baumuster geprüft. ISO-Ledhejseporte RT 110 Baumuster geprüft ISO-Ledhejseporte RT 110 I N T E R I O R P R O C E S S E X T E R I O R S E R V I C E Alt-i-et design: Moderne portkoncept høj kvalitet optimal funktion omfattende farvemuligheder perfekt

Læs mere

Dørlukkere. bekvemt og sikkert

Dørlukkere. bekvemt og sikkert Dørlukkere bekvemt og sikkert R U K O D Ø R L U K K E R E Uovertrufne egenskaber og driftsikkerhed Ruko's program af dørlukkere bygger på mere end 80 års erfaring med produktion og produktudvikling af

Læs mere

GA-1 Alarmenhed til fedtudskillere Installations- og betjeningsvejledning

GA-1 Alarmenhed til fedtudskillere Installations- og betjeningsvejledning Labkotec Oy Myllyhaantie 6 FI-33960 PIRKKALA FINLAND Tlf.: +358 29 006 260 Fax: +358 29 006 1260 19.9.2014 Internet: www.labkotec.com 1/11 GA-1 Alarmenhed til fedtudskillere Copyright 2043 Labkotec Oy

Læs mere

Motorer til 3-punktstyring AMV 13 SU, AMV 23 SU sikkerhedsfunktion (spring up)

Motorer til 3-punktstyring AMV 13 SU, AMV 23 SU sikkerhedsfunktion (spring up) Motorer til 3-punktstyring, sikkerhedsfunktion (spring up) Beskrivelse Motorerne med sikkerhedsfunktion anvendes hovedsageligt med VZ-ventiler () eller med VS-, VM- eller VB-ventiler (, ). Sikkerhedsfunktionen

Læs mere

JM-DC 24V. Tekniske data: JM-DC 1000/xxxx og JM-DC 650/xxxx Forsyningsspænding: 24 V DC

JM-DC 24V. Tekniske data: JM-DC 1000/xxxx og JM-DC 650/xxxx Forsyningsspænding: 24 V DC JM-DC 24V JM-DC 24 V motoråbner er indbygget i et aluminiumsprofil. Det elektroniske motordrev er velegnet til åbning af tagvinduer og ovenlyskupler. Med sin slanke udformning er JM-DC 24 V også velegnet

Læs mere

MANUAL FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 SKIOLD GØR EN FORSKEL!

MANUAL FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 SKIOLD GØR EN FORSKEL! MANUAL SKIOLD GØR EN FORSKEL! FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 981 002 317 Ver. 01 11-03-2013 Indhold 1. INTRODUKTION... 4 2. BESKRIVELSE FANTRONIC... 5 2.1 SÅDAN FUNGERER

Læs mere

Rollixo io. Installationsvejledning Bango rulleporte

Rollixo io. Installationsvejledning Bango rulleporte Installationsvejledning Bango rulleporte Indhold Beskrivelse af betjeningspanelet for ekstern programmering Installation Fastgørelse af Rollixo-modtageren Motortilkobling Sikkerhedsbremsetilkobling Kontrollere

Læs mere

Automatik. ControlMaster PLUS. Tekniske data. Climatix 600. Xenta 300. Uden styreenhed

Automatik. ControlMaster PLUS. Tekniske data. Climatix 600. Xenta 300. Uden styreenhed ControlMaster PLUS Standardversionen ControlMaster PLUS leveres med én af nedenstående styreenheder. Climatix 600 Denne styreenhed er udviklet specielt til ventilationsaggregater. Softwaren er blevet udviklet

Læs mere

Dansk El-montage manual Portautomatik

Dansk El-montage manual Portautomatik Dansk El-montage manual Portautomatik (med fysiske ende stop) Terminaler: Power Portstyring 1 2 Power input 220/230Vac. Kabeldim. 3x1.5 PVIKJ eller lign. 3 4 Advarselslampe. Udgang 230Vac/20W. Signalet

Læs mere

Baumuster geprüft. ALU-Ledhejseporte RT 110

Baumuster geprüft. ALU-Ledhejseporte RT 110 Baumuster geprüft ALU-Ledhejseporte RT 110 I N T E R I O R P R O C E S S E X T E R I O R S E R V I C E Alt-i-et design: Moderne portkoncept - høj kvalitet - optimal funktion - omfattende farvemuligheder

Læs mere

Hurtigtgående rulleport Albany RR200. ASSA ABLOY Entrance Systems

Hurtigtgående rulleport Albany RR200. ASSA ABLOY Entrance Systems Hurtigtgående rulleport Albany RR200 ASSA ABLOY Entrance Systems Hurtigtgående rulleport Albany RR200 Albany RR200 Hurtigtgående rulleport med innovative styreskinner til universalanvendelse indendørs.

Læs mere

RapidRoll 355. Datablad Hurtiggående rulleport. Superporten for forbedret sikkerhed

RapidRoll 355. Datablad Hurtiggående rulleport. Superporten for forbedret sikkerhed Datablad Hurtiggående rulleport RapidRoll 355 Superporten for forbedret sikkerhed Kombinationen af førende teknologi og moderne industrielt design garanterer en førsteklasses port All-round sikkerhed sikres

Læs mere

GRUNDFOS PUMPEGUIDE SOLOLIFT2 VELKOMMEN TIL DEN NYE GENERATION

GRUNDFOS PUMPEGUIDE SOLOLIFT2 VELKOMMEN TIL DEN NYE GENERATION GRUNDFOS PUMPEGUIDE VELKOMMEN TIL DEN NYE GENERATION 1 INDHOLD, PUMPEGUIDE Inspireret af fagfolk og lavet til fagfolk. opfylder dine krav og dine kunders behov. Denne vejledning er et hurtigt og nemt værktøj,

Læs mere

NASSAU 4000 SPRINT HURTIGPORTE Du kender kvaliteten

NASSAU 4000 SPRINT HURTIGPORTE Du kender kvaliteten NASSAU 4000 SPRINT HURTIGPORTE Du kender kvaliteten 1 // Introduktion DRIFTSIKKER HURTIGPORTSLØSNING Hurtigportene er som standard udstyret med effektivt sikkerhedslysgitter, hvilket betyder at portdugen

Læs mere

Kvaliteten af luft = livskvalitet!

Kvaliteten af luft = livskvalitet! DV-300T Bygningsrenovering og efterisolering af huse nu til dags efterlader ofte huset godt isoleret og tæt. Dette betyder dog også at krav til udluftning stiger markant og derfor er det energirigtig at

Læs mere

MONTERINGSANVISNING I-LINE. KTIFg

MONTERINGSANVISNING I-LINE. KTIFg MONTERINGSANVISNING I-LINE KTIFg Leveringsinformation Godskontrol Kontrollér, at antallet af kolli stemmer overens med følgesedlen og at emballagen og godset er uskadt. Noter eventuelle skader og manglende

Læs mere

NMT - /40, 60, 80 NMT ER - /40, 60, 80 EGHN SMART - /60

NMT - /40, 60, 80 NMT ER - /40, 60, 80 EGHN SMART - /60 NMT - /40, 60, 80 NMT ER - /40, 60, 80 EGHN SMART - /60 Instruktion Installation 7340041 IMP Pumper erklære at disse produkter er i overensstemmelse med følgende EU-direktiver: CE Overensstemmelseserklæring

Læs mere

Vejledning til varmevekslerstyring SILVER C RX, RECOnomic str. 100/120, RECOsorptic str. 50-120

Vejledning til varmevekslerstyring SILVER C RX, RECOnomic str. 100/120, RECOsorptic str. 50-120 Vejledning til varmevekslerstyring SILVER C RX, RECOnomic str 100/120, RECOsorptic str 50-120 1 Generelt Varmevekslerstyringen er et styresystem til stepmotor, 380 W Det er beregnet til nøjagtig og lydsvag

Læs mere

Læs denne manual grundigt igennem før montage og ibrugtagning.

Læs denne manual grundigt igennem før montage og ibrugtagning. Tillykke med Deres nye Niveaukontrol. Læs denne manual grundigt igennem før montage og ibrugtagning. Standarder: Denne Niveaukontrol opfylder gældende regler og normer for sikkerhed. Produktet er testet

Læs mere

DORMA CS 80 MAGNEO CS 80 MAGNEO. Skydedørsautomatik. Montagevejledning

DORMA CS 80 MAGNEO CS 80 MAGNEO. Skydedørsautomatik. Montagevejledning CS 80 MAGNEO Skydedørsautomatik Montagevejledning Indhold: Side. Sikkerhedsinformation... 2 2. Funktionsbeskrivelse.... Tekniske specifikationer... 4 4. Planlægning før installation... 4 5. Opbygning...

Læs mere

ODSIF BRUGSANVISNING TIL TIMER TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING. Model: CL-338H

ODSIF BRUGSANVISNING TIL TIMER TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING. Model: CL-338H ODSIF BRUGSANVISNING TIL TIMER TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING Model: CL-338H 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Beskrivelse og egenskaber... 3 2. Tekniske data og specifikationer...5 3. Indstilling

Læs mere

GRUNDFOS PUMPEGUIDE SOLOLIFT2 VELKOMMEN TIL DEN NYE GENERATION

GRUNDFOS PUMPEGUIDE SOLOLIFT2 VELKOMMEN TIL DEN NYE GENERATION GRUNDFOS PUMPEGUIDE VELKOMMEN TIL DEN NYE GENERATION 1 INDHOLD, PUMPEGUIDE Inspireret af fagfolk og lavet til fagfolk. opfylder dine krav og dine kunders behov. Denne vejledning er et hurtigt og nemt værktøj,

Læs mere

Ophængssystem. BIS UltraProtect Til indendørs og udendørs brug. walraven.com

Ophængssystem. BIS UltraProtect Til indendørs og udendørs brug. walraven.com Ophængssystem BIS UltraProtect 1000 Til indendørs og udendørs brug walraven.com BIS UltraProtect 1000 Ophængssystem Til indendørs og udendørs brug Optimal bestykkelse Bedre end varmgalvanisering Korrosionsbestandighed

Læs mere

CS 80 MAGNEO. Skydedørsautomatik. Montagevejledning Dør med: MANET beslag på væg MANET beslag i væg. Montage af glasdør med MANET Glasbeslag på væg

CS 80 MAGNEO. Skydedørsautomatik. Montagevejledning Dør med: MANET beslag på væg MANET beslag i væg. Montage af glasdør med MANET Glasbeslag på væg MANET Glasbeslag på væg MANET Glasbeslag på væg CS 80 MAGNEO Skydedørsautomatik Montagevejledning Dør med: MANET beslag på væg MANET beslag i væg MANET Glasbeslag på væg MANET Glasbeslag på væg For at

Læs mere

GA-2 Alarmenhed til fedtudskillere med to sensorer Installations- og betjeningsvejledning

GA-2 Alarmenhed til fedtudskillere med to sensorer Installations- og betjeningsvejledning Labkotec Oy Myllyhaantie 6 FI-33960 PIRKKALA FINLAND Tlf.: + 358 29 006 260 Fax: + 358 29 006 1260 19.1.2015 Internet: www.labkotec.fi 1/12 GA-2 Alarmenhed til fedtudskillere med to sensorer Copyright

Læs mere

Motorer til 3-punktstyring AMV 25 SD sikkerhedsfunktion (spring return) AMV 25 SU sikkerhedsfunktion (spring up)

Motorer til 3-punktstyring AMV 25 SD sikkerhedsfunktion (spring return) AMV 25 SU sikkerhedsfunktion (spring up) Motorer til 3-punktstyring AMV 25 SD sikkerhedsfunktion (spring return) AMV 25 SU sikkerhedsfunktion (spring up) Beskrivelse Motoren tilpasser automatisk spindelvandringen til ventilens endepositioner,

Læs mere

INDHOLD: VEX35DV til decentral boligventilation > Generelt. VEX35DV til decentral boligventilation > Energi. VEX35DV til decentral boligventilation >

INDHOLD: VEX35DV til decentral boligventilation > Generelt. VEX35DV til decentral boligventilation > Energi. VEX35DV til decentral boligventilation > INDHOLD: VEX35DV til decentral boligventilation > Generelt VEX35DV til decentral boligventilation > Energi VEX35DV til decentral boligventilation > Konstruktion Generelt VEX35DV, ventilationsaggregat til

Læs mere

OVERVÅGNINGSSYSTEM FICO-64» MONTAGEANVISNING

OVERVÅGNINGSSYSTEM FICO-64» MONTAGEANVISNING FIRE SAFETY AIR MANAGEMENT OVERVÅGNINGSSYSTEM» MONTAGEANVISNING 2 1 TILSLUTNING 1.5 RØGDETEKTOR 1 eller 2 røgdetektorer (se DIP indstillinger) kan vælges. 1.1 GENERELT Styreenheden SOC8-S2 indeholder elektroniske

Læs mere

Thorsman kabeltromler. schneider-electric.dk/kabeltromler

Thorsman kabeltromler. schneider-electric.dk/kabeltromler Thorsman kabeltromler 2018 schneider-electric.dk/kabeltromler Et spørgsmål om tillid Schneider Electric har altid været synonymt med kvalitet, holdbarhed og ekspertise. Vores sortiment af kabeltromler

Læs mere

Brændesav m/hårdmetalklinge

Brændesav m/hårdmetalklinge MODEL: LOG SAW 400 Art.: 75107625 Brændesav m/hårdmetalklinge LÆS VENLIGST DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT IGENNEM INDEN MASKINEN ANVENDES 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsinstruktioner...2 3. Saven i

Læs mere

garageporte - se og hør kvaliteten

garageporte - se og hør kvaliteten garageporte - se og hør kvaliteten Crawford g60 porte - den prisbillige, men helt sikre og robuste løsning. 5 forskellige varianter. SE side 2 og 3 Crawford Euro porte - den eksklusive og skræddersyede

Læs mere

MovAir lufttæpper type L900 - L1500

MovAir lufttæpper type L900 - L1500 Inde Ude Kold MovAir lufttæpper type L900 - L1500 Montage- og betjeningsvejledning OBS! Denne vejledning skal altid opbevares sammen med produktet Generel beskrivelse lufttæpper til kolde rum Beskrivelse

Læs mere

TM-WB BRUGERMANUAL. TM-WB_manual_dk

TM-WB BRUGERMANUAL. TM-WB_manual_dk TM-WB BRUGERMANUAL 1 www.visionaudiovisual.com/techmount/tm-wb 2 KONFORMITETSERKLÆRING Når relevant, er Vision-produkter certificerede og overholder alle kendte lokale regulativer iht. "CB-certificering"-standarden.

Læs mere

Monterings og brugervejledning Portautomatik K 19 samt tilbehør www.nordiskportimport.com 50 250 260

Monterings og brugervejledning Portautomatik K 19 samt tilbehør www.nordiskportimport.com 50 250 260 Monterings og brugervejledning Portautomatik K 19 samt tilbehør www.nordiskportimport.com 50 250 260 Montering af Automatik K19 Klargøring af stangtrækket: Anbring stangen på et par bukke og monter Det

Læs mere

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser Tak, fordi du har købt denne stråle detektor, læs venligst denne brugsanvisning omhyggeligt før installation. Forsøg aldrig at adskille eller reparere produktet.

Læs mere

DynamicRoll / selvreparerende hurtig rulleporte. www.nordic-systems.dk

DynamicRoll / selvreparerende hurtig rulleporte. www.nordic-systems.dk DynamicRoll / selvreparerende hurtig rulleporte www.nordic-systems.dk DynamicRoll Selvreparerende hurtig rulleporte DynamicRoll er en hurtig rulleport med fleksibel portdug er designet for anvendelse i

Læs mere

Ventilator. Indholdsfortegnelse

Ventilator. Indholdsfortegnelse Teknisk datablad Ventilator Vores sortiment af ventilatorer er specielt velegnet til procesventilation, hvad enten det handler om at flytte større mængder luft eller at generere større tryktab. Nedenfor

Læs mere

Meget fleksibel Let at aktiverer IP67 (monteret fra fabrikken) Kat. 1/3 med tilhørende kontrol relæ

Meget fleksibel Let at aktiverer IP67 (monteret fra fabrikken) Kat. 1/3 med tilhørende kontrol relæ Produkter Sikkerhed Klemlister Profiler Duo Profil Meget fleksibel Let at aktiverer IP67 (monteret fra fabrikken) Kat. 1/3 med tilhørende kontrol relæ Anvendelsesområde Klemlisterne består af to lag gummi,

Læs mere

MULTISTRIPPER MULTISTRIPPER VARIO LINOLEUMSAFRULLER PROFESSIONELLE GULVSTRIPPERE TIL AFTAGNING AF PÅLIMEDE BELÆGNINGER

MULTISTRIPPER MULTISTRIPPER VARIO LINOLEUMSAFRULLER PROFESSIONELLE GULVSTRIPPERE TIL AFTAGNING AF PÅLIMEDE BELÆGNINGER MULTISTRIPPER MULTISTRIPPER VARIO LINOLEUMSAFRULLER PROFESSIONELLE GULVSTRIPPERE TIL AFTAGNING AF PÅLIMEDE BELÆGNINGER 1 2 3 INDHOLDSFORTEGNELSE VIRKSOMHEDENS HISTORIE Virksomhedens historie...s. 3 Multistripper...s.

Læs mere

SAPA GLASPARTI 3074/3050 Isolerede og uisolerede vægge

SAPA GLASPARTI 3074/3050 Isolerede og uisolerede vægge SAPA GLASPARTI 3074/3050 Isolerede og uisolerede vægge Sapa Glasparti 3074 3074 Glaspartier består af isolerede, 74-138 mm dybe aluminiumprofiler. Glassene monteres fra indersiden med glaslister. Det ydre

Læs mere

ARCA vægskabe NYHED. Moderne og robust design i Polycarbonat. Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber

ARCA vægskabe NYHED. Moderne og robust design i Polycarbonat. Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber ARCA vægskabe NYHED Moderne og robust design i Polycarbonat Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber Fibox ARCA Fibox ARCA 100 % korrosionsfri vægskabe til hårde og krævende miljøer Enestående

Læs mere

Butterfly-ventilmotor SY T

Butterfly-ventilmotor SY T -4--T utterfly-ventilmotor -4--T Drejemotor til butterfly-ventiler: DN 00 med F07 Moment 50 Nm Nominel spænding C 4 V Styring: On-off eller -punkt Integrerede hjælpekontakter Integreret varmelegeme Tekniske

Læs mere

VentilationAlarm EP1 ES 966

VentilationAlarm EP1 ES 966 VentilationAlarm EP1 ES 966 Tryk, signal eller temperatur-vagt Giver brugeren sikkerhed om anlæggets driftsituation Overordnet beskrivelse VentilationAlarm EP1 er en multfuntionsalarm, der kan overvåge

Læs mere

Kvaliteten af luft er livskvalitet!

Kvaliteten af luft er livskvalitet! DV-300T Bygningsrenovering og efterisolering af huse nu til dags efterlader ofte DV-300T ventilationsaggregatet er et anlæg med energieffektiv huset godt isoleret og tæt. Dette betyder dog også at krav

Læs mere

sikker tidløs smuk Faber 730/830 Faber 730/830 Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme. Skygge efter dine mål og ønsker

sikker tidløs smuk Faber 730/830 Faber 730/830 Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme. Skygge efter dine mål og ønsker sikker tidløs smuk Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme. Skygge efter dine mål og ønsker Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme Juster markisen, så du får den ønskede mængde skygge

Læs mere

Brugsanvisning. Frostsikringsanlæg, Aqualine Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I

Brugsanvisning. Frostsikringsanlæg, Aqualine Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I Brugsanvisning Frostsikringsanlæg, Aqualine Varenr.: 90 27 791 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

Silent Gliss Rullegardin Systemer

Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning uden at virke påtrængende i vinduet.

Læs mere

PORTMOTORER PORTMOTORER SKYDEPORTSMOTORER. tormatic. tormatic GARAGEPORTSMOTORER DREJEPORTMOTORER INDUSTRIPORTMOTORER. Din tormatic forhandler

PORTMOTORER PORTMOTORER SKYDEPORTSMOTORER. tormatic. tormatic GARAGEPORTSMOTORER DREJEPORTMOTORER INDUSTRIPORTMOTORER. Din tormatic forhandler . novoferm group GARAGEPORTSMOTORER DREJEPORTMOTORER INDUSTRIPORTMOTORER PORTMOTORER SKYDEPORTSMOTORER PORTMOTORER Din forhandler. novoferm group WN 020 564 08/2006 www..de Kvaliteten af vores produkter

Læs mere

Translyft SUPERLAV. løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X

Translyft SUPERLAV. løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X Translyft SUPERLAV løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X NYHED Ekstra løftehøjde Med de nyudviklede superlave TUB 1000 X og TCB 1000 X har Translyft sat ny standard for løftehøjden på de superlave

Læs mere

Fremtidens standard ligger i huldækket. Indstøbningsboks til huldæk

Fremtidens standard ligger i huldækket. Indstøbningsboks til huldæk Fremtidens standard ligger i huldækket Indstøbningsboks til huldæk 100% ny installationsstandard Udviklingen af moderne konstruktionsteknikker betyder, at vi skal være på forkant, når det gælder installationsstandarder.

Læs mere

Intelligent Air - over hele verden

Intelligent Air - over hele verden DK QF-RØRSYSTEM Intelligent Air - over hele verden Dantherm Filtration er blandt de førende leverandører af luftrensningsanlæg til mange forskellige brancher over hele verden. Dantherm Filtration fokuserer

Læs mere

Online-datablad. UE410-GU3 Flexi Classic SIKKERHEDSSTYRINGER

Online-datablad. UE410-GU3 Flexi Classic SIKKERHEDSSTYRINGER Online-datablad UE410-GU3 Flexi Classic A B C D E F Billeder kan afvige Bestillingsoplysninger Hovedmoduler Indgange Udgange Tilslutningsmåde Type Varenr. 4 sikkerhedsindgange 2 styringsindgange 2 indgange

Læs mere