Ioniseret hydrogen-rigt vand

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ioniseret hydrogen-rigt vand"

Transkript

1 Ioniseret hydrogen-rigt vand Energifyldt vand med usædvanlige egenskaber Drik dine antioxidanter BASISK LIVSSTIL & SUNDHED Molekylær hydrogen

2 Forebyg sundhed præventivt med basisk ioniseret vand Det ioniserede vand indeholder ioniserede mineraler, antioxidanter, ilt samt molekylært hydrogen. Derforuden har det en PH-værdi fra 8,0 til 9,5 - som gør vandet i stand til at opløse og udlede slagger og affaldsstoffer. Der findes ikke noget mere effektivt vand der er i stand til at detox på cellulært niveau. Basisk vand udligner syre-base-balancen Der skal være balance i det indbyrdes forhold af både syre og base. Både syre og base er vigtigt for at vores stofskifte fungerer optimalt. Normalt vil man kunne regulerer et syre-overskud. Men hvis kroppen ikke kan det, så bruger den en forsvarsmekanisme og begynder at trække basiske mineraler ud af knogler, muskler og hår. Det medfører knogleskørhed og muskelkrampe. Det basisk ioniserede vand udligner en oversyring i kroppen, så der ikke trækkes livsvigtige basiske mineraler ud af kroppens depoter. Derforuden tilfører det basiske vand også bikarbonat, som er meget basisk og har til opgave, at holde blodet i basisk balance. Jo, mere ioniseret vand man drikker jo mere bikarbonat får man ind i ens krop. Det er med til at dæmme op for dette kæmpe problem i vesten, som er livsstilsrelateret. Hvorfor er det så vigtigt at vi drikker vand? Vi består af 60-70% vand alt efter vores alder - mere i ungdommen og mindre i alderdommen. Drikker vi for lidt, så reagerer vi på det, vi dehydrerer. Ved blot 20% vandmangel kan det resultere i mærkbare koncentrationsforstyrrelser, mindre udholdenhed, muskelkrampe mavetarm-problemer og andre symptomer. Der er mange mennesker som forveksler signalerne for tørst. De tror fejlagtigt at de er sultne, men i virkeligheden var det blot vand de skulle drikke. En stor del af de skavanker som mange døjer med i deres dagligdag skyldes i virkeligheden dehydrering. Det gælder fx hovedpine, migræne, tør hud, øget appetit, smerter og en generel mangel på energi. Mange af de symptomer, som bliver undertrykt med piller kan fjernes med vand. Den iranske læge Dr. Fereydoon Batmanghelidj har i sin bog: Your Body's Many Cries for Water netop gjort opmærksom på dette. Ifølge statiske opgørelser så er 3 ud af 4 personer i USA kronisk dehydreret.

3 Oversyringstilstande - en trussel for sundheden! Ledende forskere og behandlere har udtalt at størstedelen af den vestlige verdens befolkning lider af følgerne fra acidose (syreforgiftning) i kroppens væv, som menes af mange at være den primære årsag til degenerative sygdomme og tidlig ældning. Moderne livsstil, syredannende mad og drikke, stress og miljømæssige forureninger er allesammen den egentlige årsag til oversyringstilstande i kroppen. Dr. Theodore Baroody skriver i sin bog Alkalize or Die at Det uendelige antal navne der betegner sygdomme er ikke det der betyder noget. Hvad der derimod betyder noget er, at de alle kommer fra den samme årsag... for meget syre i kroppens væv. Et overskud af syreaffald kan resulterer i træthed, inflammationer, reduceret immunsystem funktioner og for tidlig ældning. I den informative bog The Acid Alkaline Food Guide af Dr. Susan E. Brown og Larry Triveri lister de adskillige sygdomstilstande, som alle er forårsaget af kronisk stofskifte-syre-ophobninger i kroppen. Over 80 livsstilssygdomme har direkte forbindelse med oversyring i kroppen Hjerte-kar-sygdomme Højt blodtryk Diabetes Kræft Osteoporosis (knogleskørhed) Artritis Nyreproblemer Mave og tarmbetændelse Hudproblemer/eksem Gigt Drik Tyent ioniseret hydrogen-rigt vand som buffer imod livsstilssygdomme Du vil finde ud af at Tyent er det mest populære og respekterede brand af ioniseringsmaskiner i industrien. Tjek deres topmodeller ACE-11 Turbo og UCE-11 Turbo En Tyent ioniseringsmaskine giver dig det bedste vand der er muligt i dag!

4 Livsvigtigt at blodet holdes basisk! Blodet skal ligge i et meget snævert let basisk ph-spektrum mellem 7,35 til 7,45. Hvis det bliver for syrligt, altså under ph 7,35 begynder det at klumpe sammen, med risiko for at der opstår blodpropper. De røde blodlegemer ligner sammenrullede pengesedler. De bevæger sig ikke længere frit - blodgennemstrømningen er blevet begrænset. De røde blodlegemer kan heller ikke tilfører tilstrækkeligt med ilt til cellerne, og affaldshåndteringen er også blevet stærkt begrænset. Dette kan føre til forstyrrelser af blodgennemstrømningen, som resulterer i problemer med smerter i benene, kolde hænder og fødder mm. Se video fra Tyent USA, af hvordan blodgennemstrømningen bliver påvirket. Se forskellen på at være dehydreret - at indtage flaskevand - og se hvordan det ioniserede vand booster blodet. Ioniserede mineraler er mere bio-optagelige for cellerne Kroppen kan optage ioniserede mineraler, som findes i ioniseret vand, langt mere effektivt. Derfor bliver de også udnyttet bedre af kroppens celler ved at fører dem ud hvor der er behov for dem. Mineralerne er nogle af de mest vigtige næringsstoffer, som kroppen har brug for - og alligevel er mineralmangel almindeligt. At drikke ioniseret vand er en effektiv måde for kroppen, at få tilført de nødvendige mængder på. Ifølge WHO så anbefaler de det daglige indtag af mineraler bør indtages igennem vand, da det er en god kilde til dette. Tænk så på, at efter postevandet er løbet igennem Ioniseringsmaskinen, så er der omkring 50% flere mineraler. Specielt magnesium og calcium er der store mængder af i ioniseret vand.

5 Et liv i balance Atleter, der ønsker at øge deres præstation bør ikke undervurdere basisk ioniseret vand. Dette vand er i stand til at reducere træthed og nedsætter restitutionstiden. Men for at opnå dette må man vide noget om den negative virkning af for meget syre, og hvordan det påvirker syre-basebalancen. Højtydende atleter og elite idrætsudøvere bør være særligt fokuseret på at opretholde en sund syre-base-balance. Det kan føre til ubalancer, hvor den mest almindelige er opbygning af mælkesyre. Uanset dit atletiske niveau og intensitet, kan en sund syre-base-balance betyde forskellen mellem stor atletisk præstation eller at få kramper i musklerne. Da optimal hydrering også er en nøglefaktor for at forhindre træthed under træningen, er det alt afgørende, at bruge basisk ioniseret vand fyldt med antioxidanter - før, under og efter træning. Er du en atlet, der har ramt muren i din træning, lider af muskelømhed, eller du ønsker mere energi, mindre træthed eller forbedret mental klarhed, så skal du se nærmere på hvordan molekylært hydrogen kan forbedre din ydeevne.

6 Stop sygdom inden den begynder Når man blive syg skyldes det at immunforsvaret ikke fungerer optimalt. Der er en mangel på elektroner i kroppen, som cellerne har brug for. Alle celler lever i mellem-celle-væsken. Det er det miljø, som de fungerer i dag efter dag. Der er en kæmpe forskel om mellem-celle-væsken (lymfevæsken) er syrlig eller basisk. En afbalanceret biokemi betyder sunde, levende celler. Når denne væske er basisk er cellerne sunde, og sygdom kan ikke få fodfæste. Det er netop de negativ ladede elektroner, som alle kroppens celler har brug for for at kunne fungerer, som de er designet til. De findes i det basiske miljø, men bliver ædt op i et syrligt indre miljø. Når kroppen er i underskud af elektroner, så fungerer immunforsvaret ikke som det skal, og man er mere udsat for sygdom. Det betyder igen, at kroppen er tvunget til at tage elektroner fra dets depoter. Det er et problem hvis man er ældre eller har et svagt immunforsvar. Men ved at drikke Tyent vand, så tilfører du store mængder elektroner i form af antioxidanter. Der bliver hele tiden tilført de livsvigtige elektroner, så du ikke kommer i underskud. Nu har kroppen alle muligheder for at komme i harmoni og holde sygdom for døren. Tylor LeBaron fra Molecular Hydrogen Foundation Tylor LeBaron fra Molecular Hydrogen Foundation er selv forsker og biokemiker. Hans uafhængige non-profit forskningsinstitut i USA formidler viden om netop det molekylære hydrogen. Inde på deres hjemmeside han man læse meget mere om dette. Se video hvorfor det er så vigtigt at drikke molekylært hydrogen H2 Linket nederst på siden fører til en artikel på Tyent Danmarks hjemmeside. Her får du vigtig informationer om hvordan det ioniserede vand kan booste dine sportspræstationer.

7 53 gram mini ioniseringsmaskine Kommer snart! H2CAP Plus Verdens mindste, letteste og stærkeste mobile hydrogen booster! Den eneste hydrogen booster i verden med kunstig intelligens. Den fortæller selv hvornår den skal afkalkes. Derfor producerer den ALTID minimum 1000 ppm/1 mg molekylært hydrogen pr. liter vand. Endnu engang viser Tyent hvad de er i stand til når det gælder innovativ design og teknologi i verdensklasse.

8 Molekylær hydrogen - den mest powerfulde antioxidant Tilstedeværelsen af molekylær hydrogen gas giver det basisk ioniserede vand mange af sine sundheds-mæssige fordele. Ioniseret vand er produceret ved elektrolyse, som gør at hydrogen gassen bliver tilført vandet i en opløst form. Almindelig postevand har også hydrogen - men det er i bundet form. Ved at ionisere sit postevand, så splitter man ilt og hydrogen atomerne op, så man får endnu mere energifyldt vand. Russiske forskere som i sin tid opfandt Ioniseringsmaskinen kalder det levende vand. Det drikkevand som kommer ud af vores vandhane er uden energi - det er dødt vand. Men ved hjælp af en ioniseringsmaskine er vi i dag i stand til at genoplive og tilføre energi til vores drikkevand, som har lagt i århundrede deponeret som grundvand uden at have været i bevægelse. Alt det vand der er levende i naturen er noget som har fået tilført energi og mineraler. Når vand i naturen bevæger sig henover sten eller klipper, så får det tilført energi og det optager ligeledes mineraler. Forskning har vist at hvis man fjerner hydrogen gassen fra det ioniserede vand, så mindskes de sundheds-mæssige fordele, og måske ikke overraskende så opnår man terapeutiske fordele ved at tilføre ekstra hydrogen til vandet. At drikke hydrogen-rigt ioniseret vand er den optimale måde at beskytte sig mod de frie radikaler, som er medvirkende årsag til at vi oxiderer indvendigt i vores krop. Det er det samme der sker når man skærer et æble over, så bliver det brunt (oxiderer) når det kommer i forbindelse med ilten. Putter man lidt citron på som indeholder c-vitamin, som jo er en af mest kendte antioxidanter, så bliver det ikke så hurtigt brunt. Over 170 sygdomme har gavn af molekylært hydrogen Over 1000 videnskabelige undersøgelser på verdensplan Over 1600 internationale videnskabsfolk forsker i molekylært hydrogen

9 Når først du har prøvet Tyent vand er der ingen vej tilbage! Hydrerer kroppen bedre end andet vand Afbalancerer kroppens syre-base-balance Giver øget energi Booster immunsystemet Farvel til allergier Drik dine smerter væk

10 Tag de FRIE RADIKALER i opløbet inden de gør skade Molekylært hydrogen (H2) er en slektiv antioxidant, som kun neutraliserer de mest reaktive ilt arter (ROS reactive oxygen specises). Disse iltarter ødelægger cellerne. De mest cytotoxiske (celle ødelæggende) frie radikaler er hydroxyl-radikaler (HO*). Molekylært hydrogen omdanner denne skadelige frie radikal til til vand, fordi det omdannes til to vandmolekyler. H2 har terapeutisk effekt på alle organer og celler. Vores krop er designet til at producere H2 i vores tarm ved en normal fermentering og fordøjelse af maden. I dag har mange mennesker problemer med deres tarme, så tarmsystemet arbejder ikke optimalt. 60% af immunsystemet er baseret på en velfungerende tarmsystem. Er tarmsystemet ude af balance og og består maden ikke af gavnlige fibre, så kan tarmene ikke producere tilstrækkelig med H2. Skadelige frie radikaler fører til kroniske sygdomme Frie radikaler er positiv ladet. Uden antioxidanter eller negativ ORP, er det ikke muligt at neutralisere de aller mest skadelige frie radikaler og stoppe deres ødelæggende virkning i kroppen. De speeder aldringsprocessen op, giver hængende hud og rynker. Sundhedseksperter forklarer vigtigheden af de sundhedsmæssige fordele ved at tilfører så mange antioxidanter som muligt til din kost. En af de letteste måder er ved at drikke Tyent ioniseret hydrogenrigt vand. Frie elektroner påvirker kroppen på en meget positiv måde, da de frie radikaler bliver neutraliseret. Da frie radikaler stjæler elektroner fra cellevægge og DNA-struktur, som er ødelæggende og uundgåeligt resulterer i abnorm cellefunktion og til sidst sygdom. Videnskaben er meget klar omkring dette, at de mest celle ødelæggende frie radikaler er grundlaget for mange af de sygdomme der findes i dag. H2 neutraliserer disse skadelige elementer. Det fantastiske ved det molekylære hydrogen er, at det strømmer uhindret ind i cellernes indre kerne og ind i mitokondrierne, som er kroppens energi kraftværker. Det hydrogen-rige vand giver sund energi og skaber mindre træthed.

11 Bare rolig! Molekylær hydrogen har store fordele. Videnskabelige artikler påviser via studier, at det reducerer oxidativ stress og inflammation, som er årsag til mange sygdomme. Der er forskning som peger på at det hjælper ved: reumatisk arthritis, diabetes, forringet glukose intollerence, tyktarmskræft, autoimmunesygdomme, Parkinson, Alzheimer, Autisme og psykiske tilstande. Fordele ved molekylært hydrogen Reducerer oxidativ stress og inflammation Regulerer over 200 biomolekyler i vores krop Stimulerer ghrelin i vores tarm, som booster kognitive funktioner Stimulerer den anaerobic mikroflora i tarmkanalen Har stor effekt ved reumatisk arthritis og problemer med leddene På verdens plan er der over 1600 internationale forskere, som dagligt beskæftiger sig med at forske i det molekylære hydrogen. Der kommer hele tiden nye spændende forskningsresultater frem i lyset, som bekræfter at molekylært hydrogen har terapeutisk effekt. Indtil nu har forskerne fastslået, at det molekylære hydrogen har indvirkning på over 170 menneskelige sygdomme - lige fra ALS til åreforkalkning. Befolkningen i almindelighed har desværre bare ikke kendskab til denne fantastiske antioxidant. Når et stof har en negativ ladning, er det i stand til at finde og neutralisere de frie radikalers skader på kroppens celler. Kroniske og degenerative sygdomme er forårsaget af celleødelæggelser pga de titusindvis af frie radikaler, som angriber vores krop hver dag. Dr. T. Illingsworth Det mest fantastiske er, at det molekylær hydrogen neutraliserer de mest skadelige frie radikaler ved, at omdanne dem til ganske almindeligt uskadeligt vand. Helt uden bi- og følgevirkninger.

12 Tre-dobler c-vitaminens virkning Hvis du virkelig vil booste dit immunforsvar med antioxidanter, så tilsæt c-vitamin til dit ioniserede vand fx som kosttilskud. Forskning har nemlig påvist, at når c-vitamin bliver blandet op med ioniseret vand, så bliver c-vitaminens virkning tredoblet. Det ændre sig fra almindelig ascorbin syre til calcium ascorbat. Og lige netop calcium ascorbat har langt flere negativ ladede elektroner end almindelig c-vitamin. Forskerne ved ikke hvorfor dette sker, men det er en kendsgerning, som er klinisk testet. Molekylær hydrogen er 88 gange mindre en c-vitamin. Hvis man tager 100 mg c-vitamin og sammenligner med molekylært hydrogen ved at stille alle molekylerne op på rad og række, så har molekylært hydrogen langt flere molekyler end c-vitamin har. Det på trods af at c-vitaminet har en større molekylær-vægt. Det vejer 176,12 mol/mg og molekylært hydrogen 2,02 mol/mg. Fordi det molekylære hydrogen er meget mindre er det i stand til at trænge ind i alle celler - helt ind hvor ingen andre antioxidanter kan trænge ind. Det optages af samtlige celler og alle kroppens organer og væv. Det viser noget om vigtigheden ved at få tilført molekylært hydrogen.

13 Hvad har basisk ioniseret vand med antioxidanter at gøre? Den meget basiske ph-værdi på 9,5 er neget vigtig når vi ønsker, at få en ligevægt i kroppens syrebase-balance. Den basiske ph-værdi er en nøgle spiller, men den mest sundhedsfremmende faktor i det ioniserede vand er antioxidanterne. Den mindste af dem, men som også er den mest powerfulde af alle antioxidanter er det molekylære hydrogen. Nr. 1 i det periodiske system er molekylært hydrogen. Universet udgør 75% af hydrogen. Det er livets byggesten, og vi har brug for det hver dag, Hydrogen er heller ikke ukendt for kroppen. Når vi spiser fiber-rigt mad, og det skal forarbejdes i tarmene, så er der nogle enzymer som producerer hydrogen gas, som kroppen så kan optage. Det viser både hvor vigtigt en sund livsstil er, men også hvor vigtigt hydrogen gassen er for vores sundhed. / donere elektron Hver gang du tapper et frisk glas ioniseret vand fra Tyent, så får du massive mængder af denne livsvigtige antioxidant.

14 H2go - mini ioniserer Basisk ioniseret vand Så har du ALTID frisk, renset vand med på farten elv Eliminerer s rier E-colibakte Renser vandet for: Aluminium 97,5% Cadmium 97,3% Klor 99,0% Bly 98,2% Nitrat 85,0 % Zink 97,5%

15 Hvilke andre fordele giver Tyent vand? Hydrerer bedre: Fordi den molekylære hydrogen gas er det mindste element, og trænger ud til alle kroppens celler og organer. Under ioniseringsprocessen bliver vandets frekvens omstruktureret til 57 Hz. Almindelig postevand har en vandfrekvens på cirka 130 Hz. Vandmolekylerne i vandet samler sig i små klynger. Almindeligt postevand indeholder omkring 14 til 18 vandmolekyler per klynge. Men når det er blevet ioniseret, så er mængden af vandmolekylerne næsten blevet halveret - de ligger nu på omkring 5 til 8 vandmolekyler per klynge. Så er det let at forestille sig, at det mindre antal vandmolekyler lettere kommer igennem cellemembranerne og ind i cellerne. Sunde menneskelige celler har en frekvens på cirka 50 Hz, så derfor optager cellerne også dette funktionelle levende vand bedre end almindeligt postevand med en højere frekvens. Tørsten bliver også slukket på en helt anden måde end før. Anti-aging Hvis man får rigeligt med vand, så vil man hurtigt opdage at ens hus ikke længere er tør. Huden bliver naturlig smidigere, glattere og strammere og blødere fordi det ioniserede vand hydrerer 5 til 6 gange bedre end andet vand. Det ioniserede vand når ud til ALLE cellerne. Derfor vil man også hurtig lægge mærke til, at efter en lille uges tid, så har man ikke længere tør hud. Få en smukkere hud.

16 Syrligt ioniseret vand kan også bruges (oxidativt) Fantastisk hudpleje: Hvis man rengør sin hud med håndsæbe (basisk ph 10), så tager det omkring 18 timer for huden at regenerere sig. Huden har nemlig et syrligt lag, som beskyttet huden mod virus, bakterier og andre organismer, som prøver at trænge ind. Huden ligger cirka på ph 5,5 til 6,0. En Tyent ioniseringsmaskine har et forprogrammeret syrligt niveau til netop dette formål. Dit hår og din hud vil elske at blive forkælet med dette skønhedsvand. Når man påfører det på huden mærker man en opstrammende virkning (anstrengerende effekt) ligesom hvis man bruger skintonic. Der findes ikke mange produkter der tilsvarende renser huden dybt ned i porrerne. Sårheling: Noget som det syrlige vand (Turbo syrligt ph 2,5) er fantastisk til, er at fjerne dårligt lugt fra fx svedige fødder. Men dette oxidative vand er helt fantastisk til at fjerne kronisk fodsvamp mellem tæerne. Det har en utrolig disinficerende effekt, som er fantastisk ved behandling af sår.

17 Når antibiotika i nær fremtid ikke længere virker! Engang i nær fremtid, så vil antibiotika være virkningsløst overfor ganske almindelige rifter og sår, som der kommer bakterier og virus i. Det er et fremtidig skræksenarie pga. den overdrevne brug af antibiotika. Derved bliver virus og bakterier resistente overfor antibiotika - det blive virkningsløst - fordi bakterierne og virus er blevet i stand til at mutere. Den gode nyhed er at det syrlige (oxidative) ioniserede vand har de samme egenskaber som antibiotika. Men med den ene væsentlige forskel, at virus og bakterier kan ikke blive resistente overfor det syrlige vand. Der ligger videnskabelige dokumenteret forskning, som viser at syrligt vand med ph 2,5 slår 95% af de bakterier og virus der findes på sygehuse ihjel indenfor 30 til 60 sekunder. Tænk hvilket perspektiv dette har! Endnu en grund til at ethvert hjem burde have en ioniseringsmaskine.

18 Tag HÅND om din egen sundhed NU! Der er ikke nogen hemmelighed at antioxidanter er vigtige for et sundt helbred. Det har aldrig været nemmere at få nok antioxidanter. Drik ioniseret hydrogen-rigt vand fra Tyent med en premium ioniseringsmaskine. Og du vil begynde at drikke den stærkeste antioxidant molekylær hydrogen. Derfor skal du vælge Tyent! Tyent ioniseringsmaskiner har banebrydende teknologi, der sørger for at give dig det reneste og sundeste ioniserede vand. Vi bor et sted i verden, hvor vandet er meget kalkholdigt - vores vand er ekstrem hårdt. Der er stor forskel på ioniseringsmaskiner - sammenlignet med en premium maskine fra Tyent. Det viser sig nemlig ganske tydeligt under krævende forhold, som fx de steder i landet, hvor vandet er meget hårdt. Der viser Tyent, hvorfor det er et top-brand, og at man kan have fuldstændig tillid til at det er en af de stærkeste maskiner på markedet. Men de er også foran med banebrydende teknologier, og ikke mindst deres design sætter en helt ny standard.

19 Tyent Danmark Snareved 2A 6200 Aabenraa Mobil: Copyright 2018 af Tyent Danmark. Hele denne publikation og alle dens dele er ved ophavsret beskyttet. Enhver gengivelse uden Tyents Danmarks godkendelse undtagen den underlagte lov om ophavsret vil blive afvist og er strafbar. Dette gælder især kopier, oversættelser, mikrofilm og enhver forarbejdning i elektriske systemer.

Mere energi med dette nye produkt fra Lifewave.

Mere energi med dette nye produkt fra Lifewave. Mere energi med dette nye produkt fra Lifewave. Mere energi, genopretter energi flowet i kroppen. Nem at placere, se brochure Resultater med det samme. Giver op til 20 % mere energi. Øger kroppens forbrænding.

Læs mere

Mitokondrier og oxidativt stress

Mitokondrier og oxidativt stress Forskningsnyheder om Huntingtons Sygdom På hverdagssprog Skrevet af forskere. Til det globale HS-fællesskab At gå målrettet mod oxidativ stress i Huntingtons Sygdom Skade på celler skabt af oxidativt stress

Læs mere

Kort fortalt om. Mælkesyrebakterier og tarmens funktion

Kort fortalt om. Mælkesyrebakterier og tarmens funktion Kort fortalt om Mælkesyrebakterier og tarmens funktion Tarmen - og dine mange venner! Du kender måske udtrykket Maven er din bedste ven!? Maven er rigtigt nok en god ven, og hvis den har det godt, har

Læs mere

Fodertilskud til støtte af en sund ledfunktion hos hunde og katte

Fodertilskud til støtte af en sund ledfunktion hos hunde og katte Fodertilskud til støtte af en sund ledfunktion hos hunde og katte Healthy pets are happy pets Collagen II I et led beklædes knogleoverfladerne af brusk, således at det ikke er knogler, men brusk der glider

Læs mere

Fodertilskud til støtte af en sund ledfunktion hos hunde og katte

Fodertilskud til støtte af en sund ledfunktion hos hunde og katte Fodertilskud til støtte af en sund ledfunktion hos hunde og katte Healthy pets are happy pets Collagen II I et led beklædes knogleoverfladerne af brusk, således at det ikke er knogler, men brusk der glider

Læs mere

SUNDHED V/BENTE GRØNLUND. Livet er summen af dine valg Albert Camus

SUNDHED V/BENTE GRØNLUND. Livet er summen af dine valg Albert Camus SUNDHED V/BENTE GRØNLUND Livet er summen af dine valg Albert Camus Sund livsstil Vær proaktiv når det gælder dit helbred Dyrk motion, og pas på vægten Spis rigtigt Udarbejd strategier for livslang læring

Læs mere

7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere..

7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere.. 7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere.. TIL SPORTSFOLK, SKØNHEDER, VITAMINHUNGRENDE, LÆKKERTØRSTIGE, MÆND, KVINDER OG BØRN! Ønsker du at optimere din energi, din vitalitet og booste dit immunforsvar på

Læs mere

Ernæring, fordøjelse og kroppen

Ernæring, fordøjelse og kroppen Ernæring, fordøjelse og kroppen Modul 4 Kernestof a) Kost & fordøjelse b) Kroppens opbygning & motion Mål med modulet Ernæring og fordøjelse At give kursisten vished om næringsstoffers energiindhold, herunder

Læs mere

Vejrtrækning pust nyt liv og livskraft ind i din krop

Vejrtrækning pust nyt liv og livskraft ind i din krop Vejrtrækning pust nyt liv og livskraft ind i din krop Der er et ordsprog, der lyder: Åndedræt er liv, og det kan ikke siges bedre. Du trækker vejret for at leve, og din livskvalitet bliver påvirket af,

Læs mere

Værd at vide om væskeoptagelse

Værd at vide om væskeoptagelse Værd at vide om væskeoptagelse Af: Astrid Bertelsen og Karina Berthelsen, PB i Ernæring & Sundhed Din krop har brug for væske for at kunne give dig et træningspas med velvære og præstationsevne i top.

Læs mere

Forskningsnyheder om Huntingtons Sygdom På hverdagssprog Skrevet af forskere. Til det globale HS-fællesskab Træning øger cellulært genbrug

Forskningsnyheder om Huntingtons Sygdom På hverdagssprog Skrevet af forskere. Til det globale HS-fællesskab Træning øger cellulært genbrug Forskningsnyheder om Huntingtons Sygdom På hverdagssprog Skrevet af forskere. Til det globale HS-fællesskab Træning øger cellulært genbrug Træning øger genbrug i museceller. Er det derfor, at motion er

Læs mere

De livsvigtige vitaminer og mineraler af John Buhl www.nomedica.dk

De livsvigtige vitaminer og mineraler af John Buhl www.nomedica.dk 5 Indholdsfortegnelse Forord 6 Indledninig 7 Lidt grundlæggende om vitaminer og mineraler 8 De enkelte vitaminer og mineraler 15 De fedtopløselige vitaminer (A, D, E og K) 16 A-vitamin 16 D-vitamin 19

Læs mere

De livsvigtige vitaminer og mineraler af John Buhl www.nomedica.dk

De livsvigtige vitaminer og mineraler af John Buhl www.nomedica.dk 5 Indholdsfortegnelse Forord 6 Indledninig 7 Lidt grundlæggende om vitaminer og mineraler 8 De enkelte vitaminer og mineraler 15 De fedtopløselige vitaminer (A, D, E og K) 16 A-vitamin 16 D-vitamin 19

Læs mere

Alterne.dk - dit naturlige liv

Alterne.dk - dit naturlige liv Irriteret tyktarm Tilføjet af Jette Plesner onsdag 07. maj 2008 Sidst opdateret torsdag 03. september 2009 Irriteret tyktarm er efterhånden blevet en folkesygdom. Maven bliver oppustet og gør ondt. Man

Læs mere

Omega balls. Ingredienser: o kakao o honning o peanut butter (jordnøddesmør) o kokos o omega 3 fedtsyrer. Generelt om ingredienserne

Omega balls. Ingredienser: o kakao o honning o peanut butter (jordnøddesmør) o kokos o omega 3 fedtsyrer. Generelt om ingredienserne Omega balls Sundt slik for slikmunde Snack med omega-3 indhold, antioxidanter, kostfibre og proteiner. Uden sukker Let at lave Både børn og voksne elsker dem God energi før og efter træning Ingredienser:

Læs mere

Fit living en vejledning til træning og kost

Fit living en vejledning til træning og kost Produkt Før træning (senest 2 timer før) Umiddelbart før træning Under træning Efter træning (restitution) Sund livsstil i hverdagen Inden 30 min. Op til 3 timer efter Økologisk kokosfibermel x x En kilde

Læs mere

Introduktion til alkalisk ioniseret vand

Introduktion til alkalisk ioniseret vand Introduktion til alkalisk ioniseret vand og AlkaPod - drikkevand der hjælper din ph balance Side 1 af 40 Indholdsfortegnelse Forord...3 Kort historisk overblik over Alkalisk Ioniseret vand...4 Videnskaben

Læs mere

NYT NYT NYT. Sundhedsprofil

NYT NYT NYT. Sundhedsprofil NYT NYT NYT Kom og få lavet en Sundhedsprofil - en udvidet bodyage Tilmelding på kontoret eller ring på tlf. 86 34 38 88 Testning foregår på hold med max. 20 personer pr. gang; det varer ca. tre timer.

Læs mere

anti-age s anti-age Genecode bone s Genecode

anti-age s anti-age Genecode bone s Genecode I takt med du ældes bremses den hastighed hvormed dine celler regenererer. Korrekt ernæring og motion spiller en afgørende rolle for at holde din krop kørende og udskyde aldersrelaterede forhold. anti-age

Læs mere

Patientinformation. Nyrernes funktion

Patientinformation. Nyrernes funktion Patientinformation Nyrernes funktion Kvalitet Døgnet Rundt Medicinsk Center Beliggenhed Nyrerne er to bønneformede organer på størrelse med en knyttet hånd. De er beliggende op ad ryggen, beskyttet af

Læs mere

Styrk dit immunforsvar. - med kost og træning

Styrk dit immunforsvar. - med kost og træning Styrk dit immunforsvar - med kost og træning Immunforsvaret Immunforsvarets vigtigste opgave er at beskytte mod infektioner og fremmede stoffer som f.eks.: Bakterier Svampe Parasitter Virus Cancerceller

Læs mere

LifeWave.com. Information møder Træningskurser Forretningsmodel. Tyskland VM 2014

LifeWave.com. Information møder Træningskurser Forretningsmodel. Tyskland VM 2014 Tyskland VM 2014 LifeWave fylder 10 år i november 2014 LifeWave er i mere end 110 lande Godkendt til alle hospitaler i EU Franske Hospitaler Over 70 uafhængige kliniske test Flere patenter David Schmidt

Læs mere

Proteiner. Proteiner er molekyler der er opbygget af "aminosyrer",nogle er sammensat af få aminosyrer medens andre er opbygget af mange tusinde

Proteiner. Proteiner er molekyler der er opbygget af aminosyrer,nogle er sammensat af få aminosyrer medens andre er opbygget af mange tusinde Proteiner Proteiner er molekyler der er opbygget af "aminosyrer",nogle er sammensat af få aminosyrer medens andre er opbygget af mange tusinde Der findes ca. 20 aminosyrer i menneskets organisme. Nogle

Læs mere

Få det bedste ud af dine 3 V.O.K.S-dage med disse tips:

Få det bedste ud af dine 3 V.O.K.S-dage med disse tips: For en bedre syre-base-balance som er godt for: Vægt Energi Afgiftning Ledsmerter Immunforsvaret Styrke og smidighed Med en enkelt viden om syre-base balancen i krop og syre-base værdier i kosten, kan

Læs mere

Fact om type 1 diabetes

Fact om type 1 diabetes Fact om type 1 diabetes Diabetes 1 er en såkaldt auto-immun sygdom. Det betyder, at det er kroppens eget immunsystem, der ødelægger de celler i bugspytkirtlen, der producerer det livsvigtige hormon, insulin.

Læs mere

MAVE-TARM-FORSTYRRELSER

MAVE-TARM-FORSTYRRELSER ALT OM MAVE-TARM-FORSTYRRELSER Solutions with you in mind www.almirall.com HVAD ER DE? Mave-tarm-problemer forbundet med MS inkluderer alle dem, som påvirker fordøjelsessystemet og er et resultat af sygdommens

Læs mere

En af de metoder som fremmer sundheden, og giver rigtig gode resultater, er teorien om ikke at blande protein og stivelse i samme måltid.

En af de metoder som fremmer sundheden, og giver rigtig gode resultater, er teorien om ikke at blande protein og stivelse i samme måltid. Nyhedsbrev 4 I de første 3 nyhedsbreve lærte vi, at kroppen skal have vand, ilt og strøm (gennem maden), og at kroppen skal tilføres flere baseholdige fødevarer så den ikke bliver for sur. I dette nummer

Læs mere

1. Udskiller affaldsstoffer (fra stofskiftet)

1. Udskiller affaldsstoffer (fra stofskiftet) Nyrernes funktion Beliggenhed Nyrerne er to bønneformede organer på størrelse med en knyttet hånd. De er beliggende op ad ryggen, beskyttet af ribben og muskler. Man har normalt to nyrer, men kan sagtens

Læs mere

Krop & Sundhed. - Hvad er det egentlig for noget? Find ud af det lige her! :)

Krop & Sundhed. - Hvad er det egentlig for noget? Find ud af det lige her! :) Krop & Sundhed - Hvad er det egentlig for noget? Find ud af det lige her! :) S ide 2 Krop & S u n dhed Å rgang 1, Nummer 1 Søvn - hvorfor er det så vigtigt? Søvn er en nødvendighed for alle levende væsner.

Læs mere

Phytokost Funder Løbeklub

Phytokost Funder Løbeklub Kost og træning Phytokost Funder Løbeklub Phytokost - præsentation Jytte Langkjær - Phytokost Personlig kostvejledning Coaching og personlig udvikling Analyser, stofskiftemåling, body-age Madværksted Sundere

Læs mere

Magnesium. Connie s Guide:

Magnesium. Connie s Guide: Connie s Guide: Magnesium Magnesium er et mineral, som indgår i mange hundrede processer i kroppen. Især har det stor betydning for nerver og muskler. Magnesiummangel er et udbredt problem i den vestlige

Læs mere

Gruppe opgave til akupunktør uddannelsen.

Gruppe opgave til akupunktør uddannelsen. Gruppe opgave til akupunktør uddannelsen. Gruppens medlemmer: Opgaven skal løses uden brug af bogen eller elementskema. Opgaven skal afleveres når I mener I har løst den på bedst mulige vis. God fornøjelse.

Læs mere

Din livsstils betydning for dit helbred KOST RYGNING ALKOHOL MOTION

Din livsstils betydning for dit helbred KOST RYGNING ALKOHOL MOTION Din livsstils betydning for dit helbred KOST RYGNING ALKOHOL MOTION Kære patient Velkommen til Dronninglund Sygehus Vi fokuserer på din livsstil/ KRAM - faktorerne KOST RYGNING ALKOHOL/stoffer MOTION

Læs mere

Kredsløb. Lungerne, den indre og ydre respiration

Kredsløb. Lungerne, den indre og ydre respiration Kredsløb Under udførelse af arbejde/ idræt skal musklerne have tilført ilt og næringsstoffer for at kunne udvikle kraft/energi. Energien bruges også til opbygning af stoffer, fordøjelse, udsendelse af

Læs mere

ESSENTIAL. med Mangostan, Acai & Aloe Vera 900ml

ESSENTIAL. med Mangostan, Acai & Aloe Vera 900ml ESSENTIAL med Mangostan, Acai & Aloe Vera 900ml 2/16 3/16 01 NOGLE MENNESKER HOLDER SIG FRISKERE, LEVER LÆNGRE OG ÆLDES LANGSOMMERE VED AT UNDGÅ HULLER I SIN DIÆT. EQ Essential er et kosttilskud som kombinerer

Læs mere

Fitness Kosttilskud Anti-aging

Fitness Kosttilskud Anti-aging Fitness Kosttilskud Anti-aging Vi har stor interesse i vores helbred, men vores sundhedsmæssige udfordringer er stigende. Det er på tide at spørge, hvorfor! Vi mener, at en årsag er den dramatiske ændring

Læs mere

Til patienter og pårørende. Lymfødem. Vælg farve. Kvalitet Døgnet Rundt. Ergo- og Fysioterapien

Til patienter og pårørende. Lymfødem. Vælg farve. Kvalitet Døgnet Rundt. Ergo- og Fysioterapien Til patienter og pårørende Lymfødem Vælg farve Kvalitet Døgnet Rundt Ergo- og Fysioterapien Lymfesystemet 2 Information efter forundersøgelse Information efter forundersøgelse for lymfødem Du har været

Læs mere

opgaveskyen.dk Vandets kredsløb Navn: Klasse:

opgaveskyen.dk Vandets kredsløb Navn: Klasse: Vandets kredsløb Navn: Klasse: Mål for forløbet Målet for dette forløb er, at du: ü Kender til vandets nødvendighed for livet på Jorden ü Har kendskab til vandets opbygning som molekyle. ü Kender til vandets

Læs mere

Stress er ikke i sig selv en sygdom, men langvarig stress kan føre til sygdomme.

Stress er ikke i sig selv en sygdom, men langvarig stress kan føre til sygdomme. Stressens fysiologi En artikel om stress - hvad der fysiologisk sker i kroppen under stresspåvirkning samt symptomer på stress. Der er ingen tvivl om, at emnet kan uddybes meget, men artiklen er begrænset

Læs mere

Kosttilskudsguide til ammende

Kosttilskudsguide til ammende Kosttilskudsguide til ammende Din baby bygges af byggesten, som den får fra din ammemælk! Derfor har du som ammende de allerbedste muligheder for at give din baby en god start på livet. Først og fremmest

Læs mere

PARENTERAL NUTRITION. Patientinformation. Parenteral ernæring

PARENTERAL NUTRITION. Patientinformation. Parenteral ernæring PARENTERAL NUTRITION Patientinformation Parenteral ernæring HVORFOR ER ERNÆRING NØDVENDIG? Ernæring indeholder energi og næringsstoffer, der er livsvigtige for, at cellerne i kroppen kan leve, fornyes

Læs mere

Blodtrk. Her i denne rapport, vil jeg skrive lidt om de røde blodlegmer og om ilttilførsel.

Blodtrk. Her i denne rapport, vil jeg skrive lidt om de røde blodlegmer og om ilttilførsel. Blodtrk Her i denne rapport, vil jeg skrive lidt om de røde blodlegmer og om ilttilførsel. Emad Osman 29-10-2007 Indledning I de sidste par uger har vi på skolen haft temaet krop og sundhed, og på grund

Læs mere

Inspiration til fagligt indhold

Inspiration til fagligt indhold Inspiration til fagligt indhold På dette ark finder du inspiration til det faglige indhold til aktiviteten Energikilden. Du finder opgaveark med tilhørende svar om hhv. fysisk aktivitet og kostområdet

Læs mere

Guide: Træk vejret korrekt og bliv sund

Guide: Træk vejret korrekt og bliv sund Guide: Træk vejret korrekt og bliv sund Bedre fordøjelse, sundere ryg, mindre stress, bedre søvn listen over fordele er lang og du skal blot forbedre noget, du alligevel gør 20.000 gange hver eneste dag:

Læs mere

Rehnés. of Denmark. Smykker med effekt

Rehnés. of Denmark. Smykker med effekt Rehnés of Denmark Smykker med effekt Alle smykker er magnetsmykker udført i kirugisk rustfrit stål og er 100% nikkelfri, de er enten rhodineret eller forgyldt med 24 karat guld og kan tåles af alle dog

Læs mere

Sundhed og livsstil. Fysioterapeut Janni Langelund

Sundhed og livsstil. Fysioterapeut Janni Langelund Sundhed og livsstil Fysioterapeut Janni Langelund Hvad er sundhed for jer? Generel Sundhed "Sundhed er en tilstand af fuldstændig fysisk, mental og social velbefindende og ikke blot fravær af sygdom eller

Læs mere

Kosttilskudsguide til gravide.

Kosttilskudsguide til gravide. Kosttilskudsguide til gravide. Din baby bygges af byggesten, som den får fra dig! Derfor har du som gravid de allerbedste muligheder for at give din baby en god start på livet. Først og fremmest er det

Læs mere

Kapitel 1: Begyndelsen

Kapitel 1: Begyndelsen Kapitel 1: Begyndelsen Da jeg var 21 år blev jeg syg. Jeg havde feber, var træt og tarmene fungerede ikke rigtigt. Jeg blev indlagt et par uger efter, og fik fjernet blindtarmen, men feberen og følelsen

Læs mere

Sådan får du stærke knogler hele livet

Sådan får du stærke knogler hele livet Sådan får du stærke knogler hele livet Knoglerne er sværere at træne end musklerne, men det kan godt lade sig gøre. Her følger en guide til, hvad du bør gøre. Af Julie Bach - redigering: Philip Dam - September

Læs mere

HVAD BESTÅR BLODET AF?

HVAD BESTÅR BLODET AF? i Danmark HVAD BESTÅR BLODET AF? HVAD BESTÅR BLODET AF? Blodet er et spændende univers med forskellige bittesmå levende bestanddele med hver deres specifikke funktion. Nogle gør rent, andre er skraldemænd

Læs mere

til at reparere din forbrænding, din figur og dit forhold til mad

til at reparere din forbrænding, din figur og dit forhold til mad MINI-KURSUS: REPARER DIN KROP til at reparere din forbrænding, din figur og dit forhold til mad Arbejdsark til video 1: Den rette strategi DEN TYPISKE KOM-I-FORM STRATEGI Hvad er de typiske strategier

Læs mere

Fordøjelse Formål: Fordøjelsessystemet sørger for at optagelsen af

Fordøjelse Formål: Fordøjelsessystemet sørger for at optagelsen af Fordøjelsen Fordøjelse Formål: Fordøjelsessystemet sørger for at optagelsen af livsnødvendige stoffer (næringsstoffer, vand, vitaminer, mineraler m.m.) foregår bedst muligt. De komplekse molekyler føden

Læs mere

visualisering & Styrk dit immunforsvar 2 effektive øvelser

visualisering & Styrk dit immunforsvar 2 effektive øvelser visualisering & LIVS K VALI T E T Styrk dit immunforsvar 2 effektive øvelser p r o f e s s o r, c a n d. p syc h., d r. m e d. B o bb y Z a c h a r i a e Ro s i n a n te IMMUNFORSVARET Immunforsvaret er

Læs mere

FAKTA RAPPORT OM MORGENMAD OG SUNDHED

FAKTA RAPPORT OM MORGENMAD OG SUNDHED FAKTA RAPPORT OM MORGENMAD OG SUNDHED (Forfatter: Selvstændig Herbalife forhandler og wellness Coach Peter Netz Lassen) RAPPORT #2 af 3 (hvis du ikke læste RAPPORT #1, kan du bare benytte linket nedenfor)

Læs mere

Ny vakuum terapi cupping maskine

Ny vakuum terapi cupping maskine Ny vakuum terapi cupping maskine Til professionel brug. Model: MCWNV-600 FUNKTIONER 1. Den specielt designet vakuumpumpe kan hurtigt forbedre blod- og lymfecirkulationen. 2. Vakuumpumpen kan løsne fedt

Læs mere

ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA PRODUKTTRÆNING

ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA PRODUKTTRÆNING ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA PRODUKTTRÆNING HUDEN ER DIT OMSLAG OG DERFOR DET VISUELLE UDTRYK FOR DIN PERSONLIGE IDENTITET DEN EUROPÆISKE BEFOLKNING BLIVER ÆLDRE 1/2 AF BEFOLK- NINGEN ER 40+ FØLELSER

Læs mere

Bakterier i maden. Hvor mange bakterier kan en enkelt bakterie blive til i løbet af seks timer ved 37 grader? a 100 b 1000 c 1.000.

Bakterier i maden. Hvor mange bakterier kan en enkelt bakterie blive til i løbet af seks timer ved 37 grader? a 100 b 1000 c 1.000. www.madklassen.dk Bakterier i maden Hvor mange bakterier kan en enkelt bakterie blive til i løbet af seks timer ved 37 grader? a 100 b 1000 c 1.000.000 X Bakterier i maden Hvordan undgår du at blive syg

Læs mere

Drik vand mod almindelige sygdomme

Drik vand mod almindelige sygdomme du er her: drik vand mod almindelige sygdomme Drik vand mod almindelige sygdomme Historisk set har kroppens vand været anset for at virke som en udfyldning af hulrum, et opløsningsmiddel og en transportør

Læs mere

Unique Bodybalance4All Motion og sport Tema Sport og Motion

Unique Bodybalance4All Motion og sport Tema Sport og Motion Tema Sport og Motion Gør som de professionelle Behandl din krop professionel Sportsernæring drejer sig om 4 hovedpunkter: Påfyldning af brændstof - Efterfyldning - Reparation - Restituering Alt hvad du

Læs mere

Mad og Diabetes. Mad er mange ting. Noget er sundt, og andet er usundt. - Nævn sund og usund mad! Skolebesøg 6. 10. klasse Behandlermodellen

Mad og Diabetes. Mad er mange ting. Noget er sundt, og andet er usundt. - Nævn sund og usund mad! Skolebesøg 6. 10. klasse Behandlermodellen Mad og Diabetes Mad er mange ting. Noget er sundt, og andet er usundt. - Nævn sund og usund mad! Mad og Diabetes Er det mad? Hvad sker der indeni Gennemgang af organernes funktion. Spiserør, mavesæk, tarme,

Læs mere

www.alkapod.dk Ændre på fem minutter almindeligt postevand til alkalisk ioniseret vand. Dansk manual V1.2

www.alkapod.dk Ændre på fem minutter almindeligt postevand til alkalisk ioniseret vand. Dansk manual V1.2 Alkalisk vand er en fordel for vores helbred, ph 7.1 10+ Neutralt vand er neutralt for vores helbred, ph 7 Syreholdigt vand/væske er nedbrydende for vores helbred, ph 3 6,9 Ændre på fem minutter almindeligt

Læs mere

Til denne udfordring kan du eksperimentere med forsøg 4.2 i kemilokalet. Forsøg 4.2 handler om kuliltens påvirkning af kroppens blod.

Til denne udfordring kan du eksperimentere med forsøg 4.2 i kemilokalet. Forsøg 4.2 handler om kuliltens påvirkning af kroppens blod. Gå op i røg Hvilke konsekvenser har rygning? Udfordringen Denne udfordring handler om nogle af de skader, der sker på kroppen, hvis man ryger. Du kan arbejde med, hvordan kulilten fra cigaretter påvirker

Læs mere

Fysisk træning. Energiforbrug 252

Fysisk træning. Energiforbrug 252 Fysisk træning Træning er sundt og det anbefales af sundhedsstyrelsen at voksne er fysisk aktive mindst 30 min. om dagen ved moderat intensitet 1 og børn minimum 60 min. dagligt. Det er desuden vigtigt

Læs mere

Type 1 diabetes patientinformation

Type 1 diabetes patientinformation patientinformation Side 2 Introduktion er en kronisk sygdom, der opstår ved, at kroppen danner antistoffer mod de celler i bugspytkirtlen, som producerer insulin. Årsagen til type 1 diabetes er endnu ikke

Læs mere

Polycytæmia Vera og Sekundær Polycytæmi

Polycytæmia Vera og Sekundær Polycytæmi Polycytæmia Vera og Sekundær Polycytæmi Patientinformation Regionshospitalet Silkeborg Diagnostisk Center Hæmatologisk Ambulatorium Polycytæmia Vera og Sekundær Polycytæmi Polycytæmia betyder mange celler

Læs mere

Rødkløverekstrakt og Mælkebøtteekstrakt

Rødkløverekstrakt og Mælkebøtteekstrakt Rødkløverekstrakt og Mælkebøtteekstrakt Fermenteret med mælkesyrebakterier Fermenterede urteekstrakter til dit daglige velbefindende siden 1959 Rødkløver ekstrakt Til kvinder i og efter overgangsalderen

Læs mere

Velkommen. Probiotika og Præbiotika. Undervisningsdag på DTU Systembiologi. Undervisere: Sandra og Sebastian Wingaard Thrane

Velkommen. Probiotika og Præbiotika. Undervisningsdag på DTU Systembiologi. Undervisere: Sandra og Sebastian Wingaard Thrane Velkommen Probiotika og Præbiotika Undervisningsdag på DTU Systembiologi Undervisere: Sandra og Sebastian Wingaard Thrane Hvem er vi? 2 DTU Systembiologi, Danmarks Tekniske Universitet Hvem er I? 3 DTU

Læs mere

Guide: Sådan minimerer du risikoen for KOL-følgesygdomme

Guide: Sådan minimerer du risikoen for KOL-følgesygdomme Guide: Sådan minimerer du risikoen for KOL-følgesygdomme Tre simple blodprøver kan forudsige, hvem af de 430.000 danske KOL-patienter, der er i størst risiko for at udvikle de følgesygdomme, der oftest

Læs mere

Opgave. 1. Hvad er kendetegnende for chaufførjobbet?

Opgave. 1. Hvad er kendetegnende for chaufførjobbet? Opgave 1. Hvad er kendetegnende for chaufførjobbet? 1. man bliver meget sund af jobbet 2. man spiser ofte meget usundt og er i risiko for stress 3. man taber sig hurtigt i vægt 4. man lever lige så sundt

Læs mere

Kost og træning. Kosten er en central faktor til en optimal præstation

Kost og træning. Kosten er en central faktor til en optimal præstation Kost og træning Kosten er en central faktor til en optimal præstation Kulhydrat Vigtigste bestanddel i forb. med træning Letteste tilgængelig Hurtig optagelig 5-10 minutter Skal indtages regelmæssigt Opfyldning

Læs mere

Artikel 1: Energi og sukker

Artikel 1: Energi og sukker Artikel 1: Energi og sukker Selvom der er meget fokus på, hvor vigtigt det er at spise sundt, viser de seneste undersøgelser, at danskerne stadig har svært at holde fingrene fra de søde sager og fedtet.

Læs mere

Iagttag duernes gødning i sæsonen

Iagttag duernes gødning i sæsonen Iagttag duernes gødning i sæsonen Af Dr. vet. Colin Walker Oversættelse Ove Fuglsang Jensen BrevdueNord.dk Side 1 Iagttag duernes gødning i sæsonen Af Dr. vet. Colin Walker, Australien Melbourne Bird Veterinary

Læs mere

Kort fortalt. Type 1½-diabetes

Kort fortalt. Type 1½-diabetes Kort fortalt Type 1½-diabetes EN ENSOM SYGDOM Mennesker med diabetes har dobbelt så høj risiko for at få en depression og nedsat psykisk trivsel i forhold til andre i befolkningen. Selv om du er velreguleret,

Læs mere

Patientvejledning. Lungebetændelse/pneumoni

Patientvejledning. Lungebetændelse/pneumoni Patientvejledning Lungebetændelse/pneumoni Du er indlagt med en lungebetændelse/pneumoni Lungebetændelse er en utrolig hyppig sygdom, der er skyld i op mod 20.000 indlæggelser hvert år i Danmark Lungebetændelse

Læs mere

Kopi fra DBC Webarkiv

Kopi fra DBC Webarkiv Kopi fra DBC Webarkiv Kopi af: Autisme kan hænge sammen med vores mad Dette materiale er lagret i henhold til aftale mellem DBC og udgiveren. www.dbc.dk e-mail: dbc@dbc.dk Autisme kan hænge sammen med

Læs mere

Guide: Sådan snyder du influenzaen

Guide: Sådan snyder du influenzaen Guide: Sådan snyder du influenzaen Lige nu skyller den anden bølge af influenzaepidemien ind over os. Og selvom det er for sent på sæsonen at blive vaccineret, kan vi med forholdsvis simple råd slippe

Læs mere

Sportsdrikke - ren sukker eller rå energi?

Sportsdrikke - ren sukker eller rå energi? Sportsdrikke - ren sukker eller rå energi? Af Fitnews.dk - mandag 10. juni, 2013 http://www.fitnews.dk/artikler/sportsdrikke-ren-sukker-eller-ra-energi/ Inden for de sidste 15-20 år er der sket en eksplosiv

Læs mere

Patientvejledning. Irritabel tyktarm

Patientvejledning. Irritabel tyktarm Patientvejledning Irritabel tyktarm Irritabel tyktarm er en sygdom/tilstand med oppustet mave, smerter og ændret afføring. Irritabel tyktarm kan påvirke livskvaliteten i udtalt grad. Hvor udbredt er irritabel

Læs mere

GARANETRET I HUNDEMADEN. Food for uniq dogs UNIQ KVALITET. Når din hund har smagt et UniQ-produkt, går den aldrig mere på kompromis med kvaliteten.

GARANETRET I HUNDEMADEN. Food for uniq dogs UNIQ KVALITET. Når din hund har smagt et UniQ-produkt, går den aldrig mere på kompromis med kvaliteten. GARANETRET I HUNDEMADEN Food for uniq dogs UNIQ KVALITET Når din hund har smagt et UniQ-produkt, går den aldrig mere på kompromis med kvaliteten. UNIQ START er et super premium kvalitets hundefoder udviklet

Læs mere

De sundeste og længstlevende mennesker i verden

De sundeste og længstlevende mennesker i verden De sundeste og længstlevende mennesker i verden Forskere har studeret mennesker der lever visse steder i Tibet, Japan, Peru, Hunza og har fundet ud af at kulturerne her har et fælles træk: De lever højt

Læs mere

Ernæring, fordøjelse og kroppen

Ernæring, fordøjelse og kroppen Ernæring, fordøjelse og kroppen Modul 4 Kernestof a) Kost & fordøjelse b) Kroppens opbygning & motion Mål med modulet Ernæring og fordøjelse At give kursisten vished om næringsstoffers energiindhold, herunder

Læs mere

SLIDGIGT GIGT. samt udtalt hypermobilitet kan også være medvirkende årsager til, at du får slidgigt.

SLIDGIGT GIGT. samt udtalt hypermobilitet kan også være medvirkende årsager til, at du får slidgigt. Gigt SLIDGIGT Slidgigt er den hyppigste form for gigt. Omkring halvdelen af den voksne befolkning over 40 år har tegn på slidgigt i et eller flere led og alle får det, hvis de lever længe nok. Slidgigt

Læs mere

Type 2 Diabetes symptomer og komplikationer Charlotte Brøns MSc. PhD. Dept. of endocrinology (Diabetes and Metabolism)

Type 2 Diabetes symptomer og komplikationer Charlotte Brøns MSc. PhD. Dept. of endocrinology (Diabetes and Metabolism) Type 2 Diabetes symptomer og komplikationer Charlotte Brøns MSc. PhD. Dept. of endocrinology (Diabetes and Metabolism) PREVIEW fællesmøde 12 maj 2015 Diabetes er et voksende globalt problem 2014 2035 WORLD

Læs mere

Om metoden Kuren mod Stress

Om metoden Kuren mod Stress Om metoden Kuren mod Stress Kuren mod Stress bygger på 4 unikke trin, der tilsammen danner nøglen til endegyldigt at fjerne stress. Metoden er udviklet på baggrund af mere end 5000 samtaler og mere end

Læs mere

Til patienter og pårørende. Åreforkalkning. Vælg billede. Vælg farve. Karkirurgisk Afdeling

Til patienter og pårørende. Åreforkalkning. Vælg billede. Vælg farve. Karkirurgisk Afdeling Til patienter og pårørende Åreforkalkning Vælg billede Vælg farve Karkirurgisk Afdeling 2 Blodet transporterer ilt ud til cellerne i kroppen via pulsårerne. Når blodet har afgivet ilt til cellerne, transporteres

Læs mere

ELEKTRONISK SMERTESTILLENDE OG UDRENSENDE LYMFEDRÆNAGE

ELEKTRONISK SMERTESTILLENDE OG UDRENSENDE LYMFEDRÆNAGE ELEKTRONISK SMERTESTILLENDE OG UDRENSENDE LYMFEDRÆNAGE Hvordan kan dette være interessant/relevant for dig? Jo - hvis du f.eks. har problemer med: Ødemer/Væskeophobninger og andre hævelser Hudproblemer,

Læs mere

Biologien bag epidemien

Biologien bag epidemien Biologien bag epidemien Af Niels Kristiansen, biologilærer, Grindsted Gymnasium Sygdomme kan smitte på mange måder. Enten via virus, bakterier eller parasitter. I det følgende vil vi koncentrere os om

Læs mere

Behandling af myelomatose med Revlimid og Dexamethason

Behandling af myelomatose med Revlimid og Dexamethason Behandling af myelomatose med Revlimid og Dexamethason Vi anbefaler dig medicinsk behandling af din kræftsygdom og håber, at denne pjece kan være en hjælp til at få et overblik over behandlingen. Pjecen

Læs mere

side 1 af 7 Din biologiske alder

side 1 af 7 Din biologiske alder side 1 af 7 Din biologiske alder En ting er din kronologiske alder, altså hvor mange år, der er gået, siden du blev født. Noget andet er din biologisk alder. Altså hvor gammel din krop er rent fysisk.

Læs mere

Dag 2 Væske - dit helbred

Dag 2 Væske - dit helbred Velkommen til Herbal Centers vægttabskursus Dag 2 Væske - dit helbred Her får du et spørgsmål, som du har hørt mange gange før: "Hvor mange glas vand drikker du om dagen?" To, tre, fire - eller flere?

Læs mere

Instruktions Manual (UN-2000M)

Instruktions Manual (UN-2000M) Instruktions Manual (UN-2000M) Dobbelt virkende thumper Massage Apparat (UN-2000M) Brugsanvisninger - Sæt stikket i stikkontakten.. Brug knappen til at vælge intensiteten af massagen (Fig.1) Sæt knappen

Læs mere

Sportsman s Pet Food ApS. Thorsvej 106 7200 Grindsted Danmark Tlf. 75 33 75 55 Fax 75 33 75 56 email@sportsmans.dk. www.samsfield.

Sportsman s Pet Food ApS. Thorsvej 106 7200 Grindsted Danmark Tlf. 75 33 75 55 Fax 75 33 75 56 email@sportsmans.dk. www.samsfield. Sportsman s Pet Food ApS. Thorsvej 106 7200 Grindsted Danmark Tlf. 75 33 75 55 Fax 75 33 75 56 email@sportsmans.dk www.samsfield.dk super premium dog food Super Premium Kvalitetsfoder Grain -NO RISK OF

Læs mere

Mestringsteknikker og - værktøjer II. Fysioterapeut Janni Langelund

Mestringsteknikker og - værktøjer II. Fysioterapeut Janni Langelund Mestringsteknikker og - værktøjer II Fysioterapeut Janni Langelund Åndedrættet En lille åndedrætsøvelse Vi skal tælle vejrtrækninger 30 sekunder Tæl på enten en udånding eller indånding Når i er færdige,

Læs mere

AT LEVE MED MULTIPEL SKLEROSE TRÆTHED TRÆTHED

AT LEVE MED MULTIPEL SKLEROSE TRÆTHED TRÆTHED AT LEVE MED MULTIPEL SKLEROSE 1 endda mene, at du ikke anstrenger dig nok. Det kan give problemer i forhold til familie, venner og din arbejdsgiver. I denne folder kan du læse om årsagerne til træthed

Læs mere

E-bog - Bedre indre balance

E-bog - Bedre indre balance 1 E-bog - Bedre indre balance 3 af mine bedste råd til at opnå bedre indre balance De ting jeg i min personlige udvikling har lært, for at komme i bedre indre balance og fastholde mig i min personlige

Læs mere

Kost hvilke muligheder har vi og virker de? v/ Gudrun Boost

Kost hvilke muligheder har vi og virker de? v/ Gudrun Boost Kost hvilke muligheder har vi og virker de? v/ Gudrun Boost Juice kur Drik din mad i 7-14 eller 28 dage http://www.superjuiceme.com Juice kur Filosofi: Afgiftning, opstramning, forbliv sund og slank. Formål

Læs mere

Nervesystemets sygdomme meningitis og hovedpine

Nervesystemets sygdomme meningitis og hovedpine Nervesystemets sygdomme meningitis og hovedpine Meningitis En alvorlig infektion i centralnervesystemet En betændelsestilstand i hjernehinderne og i det subaraknoidale rum Fig. 10.16 1 Årsag til meningitis

Læs mere